varma koppen

sitter här i min soffa och dricker en varm kopp jätte gott. för jag brukar inte äta nån middag bara för att jag inte är hungrig men det är gott och bara dricka en kopp. ska kolla på familjen annorlunda snart tänkte jag. det är ganska kul och kolla på och jag har kommit fram till att jag INTE vill ha så många barn. nej det räcker med 2 en pojke och en flicka. det är lagom tycker jag:). men det är kul och kolla på. min favoit är tina och hans man. för han är typ såå skön i sitt sätt och sina komentarer som han har. hah aoch det är lite kul med rose-maries marco han sa typ i början att han inte ville ha barn.och nu få har han fått åtta hehe lite kul.

snackat med syrran oxå hon kankse ska klippa mej nästa helg beror på hur tidsplaneringen ser ut. skulle ju a jävligt skönt och klippa bort lite tovor och kankse lyckas borsta det utan att det typ fasnar tio gånger. mitt år är typ en döende katastrof. så det skulle bli skönt och bli av med lite.

och för övrigt så mår jag mycket bättre. nu känns allt toppen igen och jag kan se fram emot en bra tid med dej. och en underbar sommar och höst och många fler hoppas jag:) älskar dej så jävla mycket

anna♥jonathan

cp

allt känns bara så jävla cp. det är jobbigt när det känns såhär. och det känns så osäkert nu och jag vet inte vad jag ska gö för att det ska bli bättre. vet inte om det går eller om jag har förstört så mycket så att det inte går.

uch jag är en hämsk människa

hatar mej själv. hatar mitt liv. hatar allt som har med mej själv och mitt liv att gö. förstår inte hur nån kan stå ut med mej. och snart gör du inte det eller. och jag förstår dej. jag hade inte ståt ut med mej själv. jag önskar bara att jag kunde få va som alla andra. bara en liten stund. men jag vet att jag aldrig kommer och få va det. jag kommer alltid få va det svarta fåret i en vit hage.

nej måste dra till jobbet får fortätta min likvaka sen

nötter

om det finns nått jag älskar så är det nötter och bär av alla des slag. det är typ så gott. äter nån nötmix nu mmm smaskens:). så gick jag hem från sågenidag så jag tyckte att jag kunde få äta lite nötter idag. och det är ju nästan nyttigt oxå. man kan ju i alla fall hoppas.

kollar på lyxfällan oxå det är helt sjukt att folk kan ha det så där. typ lever på alla krediter man kan ha. typ 20000 back. jag förstår det typ inte. jag har det inte så fett med min ekonomi men jag går i alla fall inte back. och jag har lite pengar över när lönen kommer+ att jag har ett litet sparkonto. hehe som jag tror det eller ej inte har rört. men sen så äter jag ju matlåda nästan varge dag. äter jag inte matlåda så köper jag nått på ica typ nån sallad eller kyckling eller färdigrätt typ karins lasagne. och äter jag ute så brukar mamma bjuda eller så betalar jag det själv och det är inte så ofta. sen är det h&m som det går åt pengar på hehe men det är inte så farligt. jag är ändå ganska bra på att hålla i mina pengar. eller jag vill tro det i alla fall.

nu är det torsdag skönt att det är fredag i morgon vilket betyder att det är helg snart och det ärju skönt. fast jag ska jobba på lördag så det är ju inte så kul. men jag jobbar till tre så det är skönt. sen ska jag va med jonte och kolla på melodifestivalen. sen på söndag ska vi gå på fjärilsmuseet. det ska bli kul. bara det inte är en massa läskiga djur hehe. typ det står en skylt akta den här fjärilen det finns bara 10st i hela sverige upps nu finns det bara 9st. men hallå den tänkte faktist anfalla:)

jobbar

sååå jävla tråkigt det är att jobba ibland. jag tror att jag dör. slutar om en timme så det är i alla fall skönt. då ska jag hem och kolla på avenyn. men jag känner mej typ som en ko på jobbet. jag står lite hör och betar och så ställer jag mej lite där och betar. sen går jag tillbaka och ställer mej lite där och glor och sen tillbaka. och så håller jag på hela dan. jag står typ i minst 8 timmar på jobbet. jag bara står och står och står. står lite här och lite där. bytar ben att stå på ibland på höger och ibland på vänster. ibland på båda. när jag hade ont i hälen stor jag bara på höger men nu är den bra så det är ju skönt i alla fall.

nej men jag ska väll stå dom sista 45 minutrarna oxå hmm undra vart jag ska ställa mej nu :)

melodifestivalen

kollade på festivalen i går och måns gick vidare wiii det tyckte jag va bra. men va va det för subba som sjöng waterloo asså jag tycker inte om när dom ska hålla på och förstöra den genom att sjunga på en massa konstiga språk det kan dom hålla på med där dom pratar sånt. men jag vill atingen ha den på svenska eller på engelska inte en massa andra konstiga språk som man inte fattar. och den gick så sakta att jag höll på och somna nej det sög. annars så va festivalen bra.

va uta och gick en mil igår så det känndes ganska bra måste ju försöka och komma igång till beatchen 2010 så att man slipper och bada i vassen för en gångs skull. och om jag ska springa våruset i år så ska jag oxå försöka och träna lite. för förra året så gjorde jag inte det. fast det är ju inte så långt typ 5 km och det kan man springa på bara ren vilja. jag brukar säga att jag springer en gång om året och det är på vårruset. men det va ganska jobbigt förra året men det gick. höll bara på och typ dö efteråt men det va det värt haha. som i typ nian när jag sprang  skoljoggen den är på typ 7.5 km otränad. eller haha jag är alltid otränad. och min idrottslärare bara klagade för att jag trivdes som bäst på bänken som avbytare jag typ sprang till den och satt där hela lektionen och snackade med som andra som satt där. och för att jag är bollrädd och för att jag hatar allt som heter eller har med att man blir svettig ut av. jag typ hatar och svettas. men nu tänkte jag att nu jävlar ska jag visa att jag kan+att vi fick sluta för dagen när vi va klara med skitten. ochjag hade väll som vanligt mycket och gö i stallet så jag sprang hela på typ 44min och 46 sekunder(helt sjukt att jag kommer ihåg tiden i huvudet än idag). min lärare bara stod och gapade när jag kom i mål. jag va typ inte så trött men jag va ju inte pigg eller och jag hade sån träningsverk i typ en vecka. för att strecha är för mesar och idrottsnördar. utom jag gick hem duchade och cycklade till stallet. det va tider det.


ska kolla beck ikväll fast jag har sett den men den är typ helt okej. men en film som maninte ska se det är beck och den japanska dekoren eller va fan den nu hete den sög.halva filmen va typ på tyska. både typ jag och bea somnade och när den va slut vi ba ee okej den här sög. så se inte den.

hmm händer inte så mycket mer roligt i mitt liv sitter hemma hos jonte just nu men vi ska åka hem till mej sen. för jag måste ha mette-marit i morgon för jag ska till stallet.

alla hjärtans dag

jag har typ världens bästa karl. fick en ring på alla hjärtans dag och den är så himmla fin tycker jag. det va nån sten som kom från nått hav som heter typ lika dant som där nemo bor i hitta nemo. men jag är lite rädd för att den är för stor. men det gick och gö den mindre så jag får tänka på det. det är så typiskt ända stället som jag är smal på är fan fingrarna och så har jag litet huvud oxå. så jag kan ju inte ha normala ringar som alla andra kan ha utom då får jag typ ha dom på tummarna. och det är ju inte så snyggt. och hur jag vet att min huvud är litet är för att jag kan ha samma hjälm som när jag började och rida när jag va sju år. och den sitter typ hur bra som hälst den är typ stor. hehe vilket gör att alla mössor som man köper är stora och åker ner så att man inte ser nånting alls.men i alla fall och så fick jag blommor med ett hjärta i jätte fint:). och idag så ska vi äta våfflor ska bli gott. fattas bara vin och popcorn till melodifestivalen. men det får bli cola och popcorn:). hoppas att måns går vidare.

nej jag ska nog ta och gå ut på en promenad för jonte jobbar så jag får roa mej själv. har snackat med syrran oxå och vi ska ta och klippa mej inom en snar framtid eller så kan man säga på en obestämd framtid haha nej men jag måste jaghar typ ett helt hårstrå.




du är vad du äter

asså nu sitter jag hör hemma och kollar på du är vad du äter. och det är en tjej som heter pernilla. hon är typ hur lik som hälst pillan som red suede i stallet förut. det är hur likt som hälst det typ bara måste va hon. för dom kallade henne för pillan. men jag vet ju inte vart hon bor för det stod inte på nätet och jag stod i duchen i början och missade dom 10 första minuterna. men ska kolla på nätet om dom säger vart hon bor. men jag är nästan 95% säker på att det är hon. GUD VAD KUL säger jag bara hahaha.

sitter här och dricker min älskade smoothie. känner mej nästan lite duktig bara för att jag gick hem från sågen idag och i hmm tisdags och det är ca 3-4 km tror jag. så jag känner mej värsta seriös:)

ska hem till jonte i helgen oxå så det ska bli kul. och så är det alla hjärtans dag och allt. han ska i och för sig jobba men då brukar jag va ute och gå och sånt. haha jag måste typ lära känna folk i rimbo så att man har nån och snacka med medans han är och jobba. får typ lägga in en kontaktannons i nån lokaltidning. typ kompis sökes ett krav du ska bo i rimbo:) och va social är ju oxå trevligt. hehe nej så farligt är det inte det är ganska skönt ibland och bara få va själv och få tänka lite och sånt.

funderar på om jag ska ta och klippa mej snart det börjar typ och bli kris på skatboet. haha har typ inte klippt mej på snart ett år. fast förut så klippte ja mej inte på ett år för att jag inte hade tid och jag orkade inte och jag hade ingen lust och
betala för det så typ mamma tvingade i väg mej typ bokade en tid osm jag kunde och så betalade hon för klippning och färgning och typ allt sånt. jag ba hmm ja jag kanske kan klämma in nån tid i mitt pressade schema. men nu så ska jag låte syrran och klippa mej. för det gjorde hon förra gången och det blev ju bra. förutom att hon klippte av mej halva håret. fast det behövdes ju i och för sig oxå. och det behövs igen känner jag för det är typ ett hårstrå som har delat sig typ 10 gånger kankse inte riktigt det som frisörerna brukar rekomendera.


ååååå jag har hittat ett hjärta:)♥ wiiiiii

anna♥jonathan

städade

tro det eller ej men jag dammsög min lägenhet igår kl 23:30. jag hade typ en hel popcorn skål av popcorn under soffan så det va i stort behov ut av att tas bort. så nu är det gjort känner mej lite duktig:). tog även bort alla hår på min matta som ska va slät och hårfri. men den ser mer ut som en lurvig 70-tals matta. hehe tror inte att det hör till vanligheten och ställa dig och dammsuga mitt i natten typ men det går ju så fort när man väl gör det.

och idag kommer jonte till mej:)

längtan

sitter här och längtar efter jonathan. längtan är en härlig och konstig kännsla. samtidigt som det är jobbigt för att man längtar och för att han inte är här. men samtidigt så känns det bra på nått vis. nått konstigt vis. stårt och förklara. men så fort jag tänker på att vi ska ses på onsdag så blir jag glad i hela kroppen och då känns allt så bra. samtidigt som jag vill att han ska vara här nu med mej. så att vi bara kan rå omvarandra. och bara ligga och mysa i soffan och kolla på avenyn. och så fort jag tänker på honom så blir jag så glad att jag vet inte vad jag ska göra och man blir alldeles varm i kroppen. hehe kankse det som kallas KÄRLEK. och jag älskar den kännslan. kännslan att känna sig älskad och att älska nån. finns nog inget bättre. inte vad jag kan komma på.

så är det alla hjärtansdag på lördag och då är det kul och jobba i ett centrum för det är rosa och rött och en massa hjärtan överalt. och små kärleks medelande som dom om bor i tyresö som har skrivit och lämnat in. det ser så mysigt och trevligt ut. och det är roooosa hjärtan typ överalt. och man kan köpa så otroligt mycket gulligt som är rosa och rött och som är hjärtan eller bara gulligt. skulle typ kunna köpa allt om jag inte va en fattig student utan studier.
så har jag köpt lite till jonte oxå men det ska han få på lördag:)

funderar på om jag ska ta och städa nu


skagen

nu sitter jag hör och väntar på att klockan ska bli tolv för då får jag gå och väcka jonte så att vi kan gå ner och äta en skagen macka. det är typ sååå gott:) sen är det ju semeldagen snart oxå så då får man äta en massa semlor och det är typ hur gott som hälst, jag älskar typ och äta. vägen till annas hjärta går via magen;).

RSS 2.0