onsdag

idag har det vart en helt vanlig onsdag. jag har jobbat..som vanligt. och vart ute och sprungit som vanligt :). men det kändes bra. men fy fan vilken motvind det va på vägen hem. haha jag fick ta i som fan. jag va även uppe på bolaget en snabbis och köpte en glögg som hade fått 5 J av 5 möjliga av en tjej som hetter jill i en tidning och den lät så god. så då va jag ju tvungen att gå upp och köpa den. haha men jag har inte smakat blossa glöggen än. men jag måste hitta en bra helg till det. en helg som jag inte jobbar på eller ska iväg på äventyr på.
.
men nu ska jag ta och kolla på så mycket bättre som jag missade i lördags

mys

just nu så har jag och Linus haft lite mys framför tv:n. men gud vad han fäller. haha sen så va han lite tuffsig tyckte jag så jag friserade han lite. jag tror att han tyckte att det va skönt för han satt bara helt stilla och lät mej hålla på och gräva i pälsen:). sen fick han lite russin så då blev han glad. haha jag skulle nog inte kunna sitta och gosa med honom medans jag äter eller nått sånt för dår komme jag få halva hans päls i maten :).
.
men vad har jag mer gjort idag. jag gick upp vid 06:15 och va ute och sprang. det va skönt att få komma ut och röra lite på sig. men jag va ju trött som bara den. haha jag hade ingen lust att gå upp alls. men jag tvingade mej upp. sen när jag stod i duschen så började jag och blöda näsblod. men dte kändes som att dte va skönt att det va i badkaret som jag började och blöda och inte när jag va ute och sprang. haha det blev typ stockholms blodbad där jag stod.
.
men nu kommer lite bilder på vår fina julgran som vi har på synam och från min och Linus myyss stund=)

smådalarö gård

ja i lördags så va jag först ute och sprang som jag redan har skrivit om :) sen åkte jag till jobbet och arbetade med lotta och hanna. kul att träffa hanna det va typ jättte länge sen som vi sågs. jag verkligen älskar våra extra jobbare nu för alla 2 haha är så underbara. så det är kul och jobba varge söndag som jag jobbar. det va väldigt lugnt och tråkigt på jobbet.. men alla synisar kom så det va ju bra. vid tre gick hanna hem för att vända och komma tillbaka till fem. lotta och jag stängde butiken och satte oss i min bil.
.
sen åkte vi ut till dalarö och till små dalarögård. gud vägen blev verkligen bara smalare och smalare ju längre ut vi kom. mörkt va det ju såklart oxå så man fick verkligen va på sin vakt så att han inte körde där det inte va nån väg. men jag tog oss alla tre fram så säkert så:). vi gick upp på våra rum och gjorde oss i ordning. sen va det glögg taijm. för att sen gå lös och frossa. för ja det va verkligen ren frosseri. gud det va sååå jäkla gott asså. och som vanligt så åt jag på tok för mycket. haha fick pausa flera gånger. men det va ju bara såå gudomligt gott. med hummer, räkor, skadenröror, laxer, sillar, ost och kex, jaallt fanns det och lite till. haha då har jag inte gått in på efterätten än. den va oxå himmelskt god. jag va såå mät närvi hade ätit klart att jag trodde att byxerna skulle spricka. till det drack vi gott vin, beilys och en masssa vatten. gud jag drack säkert 1liter vatten. men man bli så törstig av allt salt. jag avslutade kvällen med att äta lite vindruvor och mandariner.
.
sen när vi skulle sova så delade jag rum med M-L. det passade både mej och henna jätte bra :) vi känner ju varan haha. jag somnade typ i fallet ner till kudden och sov tills klockan ringde. jag fattade inte först att det va den som ringde utom trodde att jag hade vaknat av nått annat. men så va inte fallet. det ringde på så glatt så och talade om att nu är klockan 08:30 dax att kliva upp.
.
sen fortsatte frosseriet med hotel frukost. finns det nått bättre... jag tror inte det. gud vad jag åt. fick ganska mycket ångest efterrätt. men gott va det. sen fick jag och hanna brassa på lite för vi skulle ju jobba. vi skulle va i butiken till 11:00. jag brassade på lite med bilen. hehe utan att köra allt för fort ;). men det går inte på dom där krokiga vägarna men det va skönt att köra när det va ljust för då såg man i alla fall vart vägen gick nånstans. men vi han med några minuters marginal :). nej men va inne i butiken 10:54. så vi hade 6min på oss att ta av oss jackorna och ta fram pengarna och öppna butiken. haha för nån frukost på jobbet behövde vi inte äta.
.
dagen gick sååå jävla fort. helt galet. det va ju inte så mycket kunder i butiken men vi hade lite arbeten som vi skulle göra. byta alla backdrops. vi kunde byta alla utom en för att stegen va borta. det visade sig att jennie hade lånat hem den. haha gud vad vi letade. efter det så skulle julgrans helvetet upp. det gck assa bra ända tillsatt benen skulle på. förra året så bröt jennie av ena benet så det gick limmas. i år va det min tur att bryta av samma ben så att det fick lmmas. sen efter det så kollade vi först så att julgransbelysningen lös. alla ljus lös så fint så. vi smackade upp alla ljus i granen. kopplar in strömen. det lyser inte om nån. men vafan dååå. skruvar på alla ljusen. alla ljusen sitter som dom ska. tar bort alla ljusen kollar skakar på dom är det nån som skramlar. en skramlade byter den. det lyser fortfarande inte om denna jävla julgran. snart så va måttet rågat och jag hade lust att bara kasta ut fan skapet. tur att man jobbar med hanna som är en väldigt lugn person. men även hon börjar och bli ganska så irriterad på denna julgran. vi har ju såklart inga fler lampor att byta till. nehe. får gå till ica köpa fler. det visar sig att det inte bara va en som va trasig utom 2 till. suck. men nu så lyser granen så finnt så:)
.
sen när klockan va 3 så va ingen ut av oss hungriga. men tänkta att det är nog lika bra och äta i alla fall. för jag skulleju ner till stallet sen och äter jag inte nu så blir det inte mat fören klockan 21 nånting när jag kommer hem. vid det här laget så har vi inte börjat och städa än. hmm kankse dax och sätta lite fart. vi åt klart och brassade på lite. haha gud vad fort det gick. vi va så efektiva att efter en timme så va butiken klar. nu va klockan typ 16:30. bara 30min kvar sen får man gå hem :).
.
men det va bra att vi hade och göra hela tiden för vi båda kände att annars så hade vi somnat båda två. vi va lite små sega efter gårdagens frosseri. inte för att vi kom i sängs så där jätte sent kankse vid 2 tiden men man känner sig ändå trött.
.
sen åkte jag ner till stallet. hade pratat med joppan innan om att jag kunde ta hennes kvällsfording efter som jag ändå skulle ner till stallet sent. det gick så bra så. jag tycker bara att det är skönt om det är jag som fodrar när jag ska ner sent. för då behöver inte jag känna mej stressad av att det kommer nån och fodrar när jag står och mockar. jag red dressyr och det gick jätte bra så det va kul:). haha men jag kände i traven i början när jg satte mej ner att alla räkor, hummrar, laxer och olika rörer och kankse 1kilo efterätt bara skumpade runt där nere. och blandandes lite till. ja och så får man ju inte glömma frukosten.
.
men nu är jag hemma och gud det va så skönt att komma hem hoppa in i duschen. nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av den som dräper och sen blir det sängen:). men det va ju inte så kul att köra hem. det regnade och blåste om vartannat. när jag kom till vh så kom det en sån skur att det blev tvåhandsfattning på ratten. hehe typ håll i och håll om.
jag tog lite kort på granen oxå men orkar inte lägga upp dom just nu får ta dom i morgon eller nått sånt.
.
men ha det såå bäst

imfria glas

haha lite roliga reklam filmer på imfria glas från essilor =)

uch

kände igår att jag kände mej lte trött och seg och sånt. men tänkte inte så mycket mer på det för det är ju klart att man känner sig seg efter att ha både jobbat och vart i stallet. men i natt så vanknade jag och kände att det känns som att jag börjar och bli sjuk... NEJ. jag har inte tid/ork/lust. i morse så kändes det bättre. så jag va uppe och ute och sprang vid 06:15. hehe ja det va typ bara jag som va ute. men det kändes bra det va ju några dagar sen som ja sprang. men det är kul för att man förlorar ju inte konditionen efter som jag har sprungit så pass mycket att man kan få vila några dar utan att döö sen.
.
men nu så dricker jag mitt monster dunder kur te mot förkylning. det är te, honung och vitlöksklyftor och sen lite mjölk. det är jättte äkligt man får dricka fort och hålla för näsan. men det brukar va bra som fan. så nu hoppas jag på det bästa. uch det är så att man får rysningar....specielt när dte kommer en vitlöksklump.haha man får nog borsta tänderna som en galen gnu sen och ta tyå tre tuggumi annars så kommer man och stinka...
.
men ja i dag är det frossa med stort F som står på schemat eller först så ska jag jobba och sen är det frossa på dalarö med räkor och en massa annat god mat :)
.
men nu måste jag dricka upp mitt fruktansvärt äkliga te.

hemma

nu ä jag hemma och ny duschad :) sitter och äter min mango och ett äpple. sen har jag mitt te med lite mjölk i.
idag har jag jobbat och det va sååå lugnt och sååå tråkigt. dagen kröp sig fram men tillslut så tog sen slut och jag fick åka med mamma hem till ösmo. jag skulle till stallet och rida. kallt säger jag bara. tur att man bli varm av båda att mocka och att rida. sen åkte jag hem. haha mötte sara på ösmo station. hon såg ganska så rädd ut när jag hoppade fram och sa hej i klädd min pälsmössa och mina stora rosa 80-tals bågar. hehe men hon kände igen mej i alla fall :)
.
igår va jag oxå i stallet efter jobbat. kom hem vid typ 23:00 så va det bara in i lägenheten säga hej till Linus hämta bil nyckeln åkte till station och fyllde på luft i däcken. det gick så jävla bra jag va bara såååå grym. haha eller det första däcket va svårt för jag va tvungen och ta bort den där koppan inna jag kunde fylla på och sen få på den igen suck. men dom andra gick bra utan att jag tog bort den. man ska ha 2,5 bar i däcken. haha i vänsterbak hade jag 1,1. kankse lite dåligt.
.
sen va det bara hem duscha, äta och sen sova. och ja det blir typ det samma idag. äta sova upp i morgon och springa hade jag tänkt mej. om jag orkar sen ska jag jobba och innan det så måste jag packa för vi ska på julbord i morgon wiiiiii =). det kommer och bara bli såååå kul.

pälsbollen

nu är pälsbollen här :) haha han fick stå i köket och efter som buren är ganska stor eller så är det min lägenhet somär ganska så liten så tar denupp halva köket:). men åå han är så söt. vi kommer nog att ha roligt dom här 2 veckorna. han skuttar runt så fint i sin bur så. just nu så sitter eller ligger svårt och se ;) i sin lilla burk med sand och myser.
.
idag har jag även gjort lite julgodis. det är smält mörk chocklad smält cocos fett och sen en massa nötter senin i kylen och så låter man det svalna över en dag och sen skär man det i fyranter.mmm super gott att ha till dom mörka kvällarna med en kopp te till i soffan.
.
vad har jag mer gjort. igår va jag ute och sprang på morgonen. sen har jag jobbat och allt sånt som vanligt. jag hehe måste åka ner till statiol och försöka och fylla på luft i mina däck. det ska bli väldigt spännde och se hur det går. i värtsa fall så får jag leka ensam kvinna i stort behov av hjälp ;). haha nej men det ska nog gå bra hoppas jag..
.

haha alltid är det nått

ja alltid ska det va nått. ett bekymmersfritt bilägande är att inte ha nån bil alls. till stallet kom jag utan problem. sen kommer josefine och säger att kajsa sa att hon skulle säga till mej att hon trodde att det va punka på min cykel. jag ba eeee nej det  tror jag inte för jag har ingen cykel ståendes här. det va väldigt länge sen som jag cyklade hit. men jag gickut till min bil för att kolla om det va den dom menade. och ja nej men goda det va det ju såklart. där stor min lilla röda pärla med punka på högerfram. ja vad gör man då. man tar upp mobilen och ringer pappa. hehe. det är så jag löser alla mina problem med mina bilar. mekonimen direkt det är lars :). tur att jag har en sån snäll pappa. och att det va nån som såg det. annars så hade den fått stå kvar.
.
men han kom ner till stallet sen efter att han hade kommit hem och gått ut med hampus och fixade det. så nu har jag tre vinterdäck och ett sommardäck. men det är ju bara tillfälligt för sen kommer han och fixa tillbaka vinterdäcket. vi ska bara ta reda på vad det va för fel på däcket.
.
sen så red jag min lektion oxå. jag fick greve drakula (viola). haha men hon va på gott humör. så det gick så bra så. vi red skänkelvikningar på långsidorna och skulla sakta av till skritt men fortsätta och flytta och sen komma fram i trav igen. hon va pigg och glad. men guuud vad ledig hon va. det va bara upp i spolspiltan och fram med alla borstar och sen bara borsta på. hon va inte sådär jätte glad över att jag tog skrapan i ena handen och piggborsten i den andra men då skulle hon fan inte ha rullat sig eller tyckte jag. hon fick stå och tjura bäst hon orkade för jag vägrar och rida med en lerig häst.
.
men nu är jag i alla fall hemma och jag ska ta och sova snart. tänka att jag skulle komma upp i morgon och ut och springa inna jag ska jobba.
men ha det såå bäst

hem kommen

ja nu har jag kommit hem från middag och rödvin hos kurre. ja och som jag misstänkte så hade vi jätte kul. haha gud vad vi har skrattat =). det är så kul för vi ses inte så ofta men när vi ses så har vi jätte kul. det började med att micke, madde, fredrik och julia kom och hämtade upp mej så åkte vi. det började med lite cola, nötter, chips och sånt gott. sen gick vi runt i lägenheten och kollade. och det va verkligen jätte fin :). sen va det förätt som va en räksallad. sen va det huvudrätt som va potatis kött och en jättte god sås som det va konjak i. köttet va panerat i sesamfrön även det va super gott. till det serierades det rödvin =). sen till efterrätt så va det en ckockladtårta med smält chocklad på och grädde till det. ååå den va himmelsk god. haha så kort och gott så va allt super gott. och gud vad vi har pratat vi pratade om allt och inget så det va jätte kul.
.
sen efter åkte vi hem. så nu ska jag ta och kolla på beck och sen ta och gå och lägga mej. för i morgon ska jag upp till stallet och rida :)
men ha det såå bäst

midsommar

oj jag va lite trött igår. gick typ och la mej direkt efter så mycket bättre. eller nästan i alla fall. kollade lite på en film men kände att nej det är inte värt att va uppe mer när jag vet hur denna film slutar. så jag gick och la mej. sov som en liten gris :). i dag så har jag rensat lite. men uch det blir mest stökigare när jag försöker och rensa. men ska fortsätta lite i morgon oxå. så hoppas jag att det blir bättre nån gång.
sen har jag vart ute och sprungit. det gjorde jag på morgonen. de är skönt att ha det gjort. jag brukar äta lite frukost och sen ge mej ut i spåret. men gud det märks och känns att det va ett tag sen som jag sprang min runda i skogen. typ sååå mycket jobbigare. det går upp och ner. jag höll på att dööö. hahaha. när jag springer asfalt så går det typ bara rakt fram. men inte i skogen inte. men det är skönt det oxå. men jobbigt som fan.
.
jag får verkligen tänka på vart jag sätter fötterna oxå för det är halt och en massa rötter jag vill ju inte stuka nån fot eller trampa snett eller nått sånt. och emot slutet när jag har sprungit upp för mina 3 backar efter varan så får jag tänka på att lufta på fötterna så att jag INTE ska ramla. för om det är nån stanns som jag ramlar så är det där. när man är lite trött och inte riktigt på g vart man sätter fötterna. men det gick så bra så.
.
nu så håller jag på och gör mej i ordning och dricker kaffe. jag ska åka till midsommarkransen på middag hos kurre och siw. det ska bli super kul:) mina kusiner och lena ska oxå dit. så det kommer och bli värsta släkt träffen med vår generation. haha jag undrar om det kommer och va nån tyst minut överhuvudtaget.. hahah jag tror inte det. inte om jag känner min släkt rätt ;)

så mycket bättre

ja nu har jag intagit soffläget. eller nej snararde datorläget. men snart blir det  soffläget för att kolla på så mycket bättre. till det blir det lite räkor:) och kankse nån mango det beror på vad jag känner fört. har ätit omelett till middag med min själv plockade svamp till och paprika och tomat till det.. gott. ja jag va ner till coop men hittade inte det som jag ville ha. eller jag hittade det men nej jag kände att jag inte vill ha det. så jag gick hem igen. gick nertill ica oxå och handlade lite frukt och sån som jag behövde.
.
men som sakt va snart är det dax för så mycket bättre :)

lördag

ja så är det lördag. jag har vart uppe ett tag och vart ute i det otroligt fina och mysiga höstvädret och sprungit. skönt att få upp andningen och värmen lite:). tog min 5km runda i skogen. fan va mycket jobbigar det är när det gå upp och ner som en bergodalbana. men det är ju skönt när det är klart. men idag ska jag ta och städa med stort S. haha måste damma och fixa inför att linus ska komme hem till mej så att han slipper och få en astma attack och typ dö. sen ska jag ta och gå ner till coop hade jag tänkt och sen ska jag bara fixa här hemma. sen blir det att kolla på så mycket bättre och somna i soffan.
.
måste ta upp julgardinerna från källaren och kankse sätta upp dom jag får se. efter som jag nästa vecka ska jag bort och då kommer jag inte hinna sätta upp några julgardiner. och det är ju första advent nästa helg det är ju då dom ska upp. eller man får väll sätta upp dom när man vill. men jag tycker att dom är fina:) men vi får se jag ska i alla fall ta upp dom så får vi se om dom kommer upp oxå.
.
men nu ska jag ta och sätta lite fart.

freedag

ååå det är fredag gud vad skönt. det är nått specielt att jobba fredagar. när jag kom till jobbet så satte jag på kaffet tills när alla skulle komma. sen va det frukost kaffe och snacka när alla kom. haha vilka seriösa möten vi har när bertil är borta;) när katten är borta dansar råttorna på bordet. dagen löpte på så bra så. vi va bara 4st men det gick okej. det är ganska skönt när vi inte är så många för då går dagen fort. jag tror att vi sålde ganska bra idag oxå så det är kul :).
.
sen så har jag vart ute och sprungit i det mindre mysiga höstvädret. uch det duggade. men det va inte så kallt så det va ju bra i alla fall. men det är så skönt nar man har sprungit klart man känner sig bara så duktig :) ååå snart kommer linus hem till mej. lilla söta gulliga Linus =)det ska bli sååå kul.
.
men nu ska jag ta och göra fredag=äta min gröt dricka ett glas rosé och kolla på idol :)

snart

fan snart är det helg. tyckte inte att det va länge sen som jag bloggade om att det va en TRÅK måndag och vips så är det torsdag och i morgon är det fredag sen är det helg:) har faxist inte sådär jätte mycket in planerat i helgen. ska typ mest städa uch måste dammsuga innan råttorna tar över lägenteten:). sen ska jag ta mej ner till coop och ner till port 73. måste kolla runt på lite julklappar tänkte jag. jag vill köpa alla klappar innan det blir panik i affärerna. gud jag brukar typ inte ens gå utanför dörren när det är sån panik i tyresö.
.
sen på söndag ska jag hem till kurre och äta middag. mina kusiner ska dit oxå tror att lena ska dit men är inte helt säker. det påminner mej om att jag kankse ska skicka ett sms och se om hon ska med :) det kommer nog i alla fall att bli hur trevligt som helst.
.
haha sen så ska synsam ha en kampanj i vinter och runt jul och på skyltarna kommer det va Lucia och Tomten. men inte den vanliga tjocka tomten nej för hos Synsam är Tomten, Ung, Snygg och Trendig. ja det låter ju inte helt fel. varför va inte den tomten hemma hos oss när vi firade jul.
.
men ja jag ska ju i alla fall jobba imorgon och sen blir det till att ta en löpprunda för att sen kolla på idol.
ja har oxå sprungit idag och det kändes bra. kallt om händerna va det. gud tar nästan 3km innan dom blir varma. men det är ju så som det är. men jag fryser inte nån annan stanns utom det är bara om händerna. vad har jag mer gjort. ja jag har lyssnar klart på min ljudbok. helgonet den va bra. dom andra böckerna av henne va oxå bra och denna va oxå bra. jag tycker mot slutet när hela boken bara vävs samman och allt bara faller på plats. nu så lyssnar jag på niceville. den handlar om svarta männsikor som jobbar hos vita. och om hur dom har det och vad dom får göra och allt sånt. har inte kommit så långt men än så länge så tycker jag att den är bra:)
.
men ha det såå bäst

åååå

jag säger bara åååå jag håller på och fixa hem lars keplers nya bok eldvittnet :) lycka för den bokmal som jag nu har blivit. jag har ju lyssnar på dom andra böckerna och ja dom har vart grymt bra...
längtar tills jag får börja och lyssna på denna bok :)

halt

dagens ord idag är igentligen två kallt och halt.. ja badå i morse och när jag va ute och sprang. i morse va det kallt så då fick goose jackan åka på. ja det va ju inte varmare när jag sen slutade och kom hem och skulle ut och springa. det fick bli fleectröja på. sen när jag kom ut och började springa kom jag ju på att jag hade glömt skridskorna hemma. det va halt. haha det gick ju fort i nerförsbackarna i alla fall. nej men riktigt så halt va det inte. men det va halt och frost. men man fick ju springa på bra för att få upp värmen.
.
men nu ska jag ta och krypa ner i soffan och kolla på min dansk/svenska serie bron :)

tisdag

ja idag har vi en helt vanlig tråk tisdag... jobbar till sju tråkigt.. man är fortfarande i början av veckan tråkigt...
men jag började dagen med att vakna av att klockan ringde 06:00 min första tanke va att men gud nej är klockan redan 6 jag har ju precis gått och lagt mej. men nej tydligen inte. så det va bara och släppa sig upp. sen va jag ute och sprang min morgon runda. det va kallt. så det gick fort att springa :). hehe men det är ändå skönt att det är lite kallare men nu får man nog snart börja och klä på sig lite mer när jag ska ut och springa.
.
sen åkte jag till jobbet. haha lyssnar på min ljudbok och ett citat där ifrån va: trevlig helg nästa tjej. hehe tyckte att den va lite rolig.
sen har det inte hänt så mycket mer roligt. är hemma och kollar på top model:)
.
hmm det va nån natt typ kankse natten emot måndags som jag sov så konstigt. ellerinte konstigt eller oroligt utom mer ja jag vet inte. jag sov som en sten och sen bara vaknade jag upp av att jag typ hade en svett attack och när jag stack armen utanför täcken va det sååå kallt att jag frös. sen somnade jag om och vaknade upp pigg och glad som vanligt. hmm undrar om jag hade nån släng av feber. men tror inte det. hehe men nått va det.
.
haha jag tycker att det är lite kul när mina kramper och knölar kommer upp i programmet fråga doktorn. mamma och pappa hade kollat på det och då tog dom upp min knöl som jag har på höger handled. men så länge jag inte har nått problem med den så får den va kvar där. sen har jag ju min knöl på halsen som jag undrar vad det kan va för nått. har försökt och googlat runt lite men jag tyckte bara att ordet cancer kom upp överalt så då slutade jag och googla.
.
men nu ska jag ta och kolla lite på tv och kankse göra lite nytta här hemma:)
men ha det såå bäst

härligt

åååå vad jag bara älskar måndagar och gud vad jag bara älskar att jobba dessa måndagar. det är som underbar gåva att få chansen att jobba dessa dagar.... not. men denna dag gick väldigt fort måste jag säga. kan bero på att vi bara va 3 på jobbet. en hade sem en va hemma med sjuktbarn. så va vi bara tre kottar kvar. och två måste stanna till stägning. hmm hur ska vi lösa detta. ninna skulle redan stänga och hon va på plats. jennie skulle gå tidigare för hon skulle på en möta med skolan. jag skulle till stallet och rida min lektion. hmmm hur löser vi nu detta på bästa sätt. jo vi ringde hanna. våran sommar/helg jobbare. hon bor i tyresö så hon skulle ju ändå ut hit. och hon kunde.... gud vad skönt säger jag bara. våran räddare i nöden. vi bara kom när du vill. för känns ju lite tasikgt att hon bara ska komma mellan 18-19 för hon kanse vill känna lite pengar oxå. så hon kom och räddade våran dag. ett jätte tsort tack till henne. men ja dagen gick fort i alla fall vips så va det lunch och sen va det fika och sen fick man tydligen gå hem..
.
ja så allt löste sig tillslut. sen åkte jag till stallet och red min lektion. det va hoppning på schemat. det är inte var 4:e gång längre utom det är lite då och då. eller lite mindre då kankse man ska säga för det är inte så ofta. men det är kul när det är. men det gick så bra så. haha folk i min grupp är lite roliga för dom pratar halva vägen fram till hindret. mest för att dom ska komma i håg att andas ;). men man kan inte göra annat än att le åt dom. och garva med dom inte åt dom. för dom är så söta :)
.
sen så fick jag sällis av mickan hem i bilen. alltid lika trevligt och få lite sällskap i bilen på vägen hem. och hon tycker nog att det är lika skönt att åka bil hem och slippa ta ersättningsbussarna och allt sånt hem. och ja jag ska ju ändå åt det hållet så då är det ju absolut inte jobbigt och släppa av henne på vägen hem.
.
men nu ska jag ta och kolla på min danska serie den som dräper sen blir det sängen
men ha det såå bäst

så mycket bättre

i lördags så åkte jag tillstalet och red ut. gud det märks att det börjar och bli kallare. brrr man får klä på sig ordentligt för att inte frysa. och jag som är lite frussen av mej oxå. sen va det bara mockning och fixning kvar. snackade med madde och vi kom fram till att vi skulle dra och käka på house pizza i nynäs. så jag drog hem till mej i ösmo och duschade och hon drog hem och duschade. sen kom hon och hämtade upp mej så drog vi ner. jag ät en sallad som hette nettans sallad:). den va jätte god. det va typ räkor, fetaost och lite allt möjligt. gott va det i alla fall. sen skulle vi har dragit hem till izza men hon va med sin familj så vi drog hem till madde och kollade på så mycket bättre:). för det kan man ju inte missa. det va länge sen som jag va med madde så det va mycket trevligt och snacka med henne och kolla på tv:).
.
sen drog jag hem med 22:07bussen. jag va så jävla trött. helt sjukt trött. och när jag sitter där på bussen och håller på och somna nej men då släcker han alla lampor. ja och där somnade anna;). jag kom hem vid 23:00 haha 23:15 låg jag i sängen och typ sov. jag sov sååå gott. vaknade inte en enda gång. och när jag vaknade av att min klocka ringde så fattade jag inte vad det som lätt och varför jag hade vaknat. men det va bara och släpa sig upp och åka till stallet.
.
dagens ord är:KALLT... började dagen med att rida ut sen mocka och fixa allt sånt. jag skulle stå som dörröppnare i andra klassen så jag ville ha allt klart innan. men gud vad kallt det va asså. jag hade på mej linne, långärmad t-shirt, t-shirt, tjock munk tröja, en fleectröja, en till fleectröja på det och sen min höst jacka. sen va det båda mössa och vantar på. jag frös. men det är ju för att man bara sitter ner och väntar på att få öppna dörren i snålblåsten. men det gick så bra så. alla kom både in och ut och jag hade alla tår kvar. sen kom ewa och löste av mej i pausen. så då plockade jag in djuren och åkte sen hem. väl hemma så va det bara raka vägen in i duschen för att få upp värmen.
.
jag kan ju säga som så att när jag skulle ner till ica så va det goose jackan på:).
nu kollar jag på tv och äter middag hehe gröt och frukt. sen har jag gjort lunch till nästa vecka. det fick bli min vegetariska lasagne det va länge sen som jag gjorde den så tyckte att det kan ju va gott.
en ny bild på mej och madde
svart på ersättnings buss 35Ö mot vh
på pälsad och klar i morse när jag skulle till stallet
gud på tal om ingenting. det va nån dag som jag tänkte att jag skulle kolla på en film som gick på tv. efter att jag hade ätit upp min clementin så somnade jag och vaknade upp i eftertexten. haha jag va nog lite trött. se hur länge vi orkar hålla oss vakna idag då. ska kolla på beck tänkte jag för den har jag sett så många gånger så då kan man somna i soffan utan problem :)

utgång

igår va det då dax för utgång. jag åkte till izza vid fem tiden och som vanligt när jag ska åka tåg så är det försenat pga nått. igår va det pga växelfel. japp det slår aldrig fel. och det va sååå kallt ångrade mej stort att jag inte tog min vinterjacka. men till izza kom jag i alla fall. sen gjorde izza och madde iordning sig mej jag va redan iordning gjord och klar. sen åt vi räkor med baguett och drack vin till det. haha sen skulle det shotas i äggkoppar men det gick så bra så.
.
sen åkte vi in till stan vid 21 bussen. väl där inne så va det dans som stod på schemat. gud vi dansade typ hela tiden tills vi åkte hem. hehe men kul hade vi. men oj vad ont jag hade i mina fötter emot slutet men det är bara och härda ut :). nej men det va sjukt kul. bara få dansa och släppa loss:). bästa izza hade ju fixat så vi stod med på VIP listan med röda mattan och allt. så det va nästan bara att gå in. betala inträde behövde vi inte eller göra utom det va bara att gå in och släppa loss:)

fredag

ordning och reda utgång och rosévin på fredag=).
ja om det är nån som har missat det så är det ju som sakt va fredag idag. jag är ledig vilket är jättte skönt. jag började dagen med att ta sovmorron oj vad jag sov. vaknade inte förens 09:30. hjälp. men jag tror att jag behövde det efter gårdagens alla beslut. sen så åt jag frukost i lugn och ro kollade på nyhetsmorgon samtidigt. hoppade i spring kläderna och skorna. tog min 1mils runda i skogen. det kändes bara sååå bra. det bästa är nästan att fan jag känner att jag orkar. jag både orkar springa hela tiden och jag kan ta i när det kommer en uppförsbacke utan att komma upp på toppen och ramla ner. utom kan ta nerförsbacken i att samla upp andningen och bara fortsätta och löpa på.
.
haha jag blir så chockad över mig själv att jag skulle sitta och skriva såna här saker på bloggen. för jag har typ aldrig vart en springande och tränande människa. eller jag har alltid haft lätt för att springa men har inte gjort dte så ofta. och nu sitter jag här och typ bara älskar att få komma ut och springa och lägger upp hur jag ska springa och allt sånt. det är ju som sakt bara ett gymkort som saknas i samlingen. men känner att det är för dyrt. kommer bara få ångest över det med jätte stort Å.
.
sen så har jag bakat kladdkaka tills i kväll. mmm det ska bli jätte gott. kladdkaka med smält daijm chocklad på rosévin och trevligt sällskap som sen ska sluta med att vi åker in till stan och går ut på krogen :) underbart.
.
men nu måste jag sätta fart och göra mej i ordning så att man åtminstone inte ser ut som ett troll när man går ut ;)
men ha det såå bäst

krackelerat

men gud jag skulle ta fram mina älskade gucci 1884 pilot. tar på mej dom tänker inte så mycket mer på det. går till sågen tycker att det är lite dimmigt ja som att dom är smutsiga. väl på jobbet så tar jag av mej dom och ska putsa dom. kollar på glasen och ba men hjälp. då är dom super krackelerade båda glasen. helt galet sjukt. dom har typ krackat av att ligga i min garderob instängda i till fodral. haha inge bra reklam på crizal A2. men ja eller så där det därför som den behandlingen inte finns kvar längre. den fanns bara under ett jätte kort tag. hehe den kanske inte va så bra trots allt. för behandlingarna ångas på och kan vi extremt hög värme börja och röra på sig eller släppa från glaset. tex ungnen. om man har glasögon på sig och så bakar man bullar och sticker in huvudet i 225g så kan det börja och hända saker med glasen. men jag använder ju knappt min ung och definitift inte med glasögon på.
.
men jag skickade in dom och snackade med dom så nus ka jag få två nya glas på reklamation. så jag är inte bitter inte :). ja det får våra kunder så klart oxå om dom kommer in och det har hänt med deras glas. så snart har jag två nya fina fräscha glas i min fina gucci pilot båge:)
jag har även hittat en knöl. ja jag säger då det efter 25år så kommer alla knölar och kramper som ett brev på posten... vart sitter då denna knöl?? jo på halsen. eller snarare vid käcken på höger sida nästan uppe vid örat. och nej jag har inte haft den där förut. ja jag undrar vart den kan komma ifrån och varför den ploppar upp där. men aja det är väll sånt man får ha. jag störs ju inte av den. men man kan ju undra vad den gör där. ja den gör ju inte ont eller. bara om man trycker hårt.
.
och på tal om post...ja jag fick ju räkningen på skatten till bilen idag. och jag säger bara såhär. jag tar tillbaka allt som jag någonsin har sakt om att det är skönt och bra med att ha en stor bil. 2123:- ska jag betala i skatt för min bil. jag säger bara såhär att nästa bil som jag ska ha ska fan va en nissan micra..
.
men nu tror jag inte att jag har så mycket mer att skriva :)

nacka

idag har jag tillbringat dagen i nacka strand. på nacka strandsmässan. det va inköp av glasögon och solglasögon. det fanns jätte mycket snyggt och lite fult oxå. men det mest gick lätt och köpa in. men gud vad trött man blir efter en hel dagn med inköp. haha vi alla tre höll nästan på att somna emot slutet. tur att det fanns gott om kaffe och kakor som man kunde äta :).
.
men dagen började med att pia och M-L kom och hämtade upp mej sååkte vi mot nacka. vi började med att ta lite kaffe och sen köpt vi in lite bågar gick sen till pro design somvi hade bokat en tid hos. dom hade super mycket fint så där va det inga problem att köpa in bågar. hon va även super mysig. sen gick vi vidare. snackade lite med säljarna. som christina på polariod, thomas på luxottica, daniel på örgreen och ja vilka va det mer. ja men så klar louise på lindberg och susanne på mau jim, roger på skaga och ja lite andra oxå. kul och träffa dom på mässan och att dom känner igen en. eller haha så lossas dom bara. nej jag vet att dom flesta känner igen mej.
.
men som sakt va efter dagens slut så va man helt slut. både i benen och i huvudet. jag är ju van med att stå upp men kanske inte riktigt så mycket som vi gjorde idag. vi satt ju bara ner när vi åt middag och fikade. annars så stog man och gick runt. så man började känna emot dagens slut att det kändes i benen och i fötterna. man kännde sig trött i huvudet av allt soll och prat från andra. hehe eller som pia sa av alla belsut vilka bågar ska vi ta, har vi tagit denna båge, vilken/vilka färger ska vi ta, vilken storlek ska vi ta, nej den hade vi redan tagit. hehe ja allt sånt och sen allt räknandes. 16 av det mäket 10 av det märket 16 av det och så vidare.
.
men det va även jätte jätte kul att få följa med och få hjälpa till att köpa in. men det va skönt när dagen va över och det va dax att åka hem.
.
väl hemma så tänkte jag att nej om jag sätter mej ner så kommer jag och somna.. så vad gjorde då anna. jo hoppa i jogging outfiten och skorna. gav mej ut i jogging spåret och tog en runda på 8km. kände att jag behövde komma ut få lite friskluft efter att ha vart instängd i en hel dag. efter bara nån kilometer så kände jag hur rätt det va. det va precis vad jag behövde får komma ut och springa lite. ränsa huvudet och bara springa på.
.
men nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv.

hemma

nu är jag hemma efter att ha vart i stallet :) jag har ju så klart oxå jobbat som vanligt. sen efter jobbet åkte jag ner till stallet och red. det gick super bra.åååå det är så kul när dte går bra. det är så man verkligen känner att fan va kul det är att rida. red för kajsa brukar inte gö det så ofta. men jag tycker att dte är kul och rida för olika ridlärare för domkollar på olika saker. kajsa va på min skänkel som har en tendens att åka upp till himlen och specielt i galoppfattningarna. sen är hon mycket för att hästarna ska gå framåt och galoppera på med större galoppsprång och med längre kliv utan att bli springigare. men det gick super bra. och det är bra :) så det va jätte kul.
.
sen efter ridningen så va det bara mockning och allt sånt roligt kvar.
.
sen åkte jag hem till mina föräldrar och lämnade lådan och sen åkte jag hem. det är skönt och va hemma och känna sig såhär härligt trött. typ som att man skulle kunna somna sittandes. men jag tänkte att jag skulle ta och koll apå avsnittet av bron som jag missade. sen ska jag sova.
.
i morgon är det mässa som gäller i nacka. det ska bli jätte kul att få gå på den och köpa in bågar tillsammans med M-L och Pia
men ha det såå bäst

glögg

så nu idag har jag vart på systembolaget och köpt den nya smaken som blossa har tagit fram på glögg. det är med kaffe smak. så det ska bli spännande och smaka den sen. hehe ja jag kommer ju inte smaka den i kväll precis. utom det får bli nån annan kväll eller snarare helg kväll :).
.
men i morse så va jag i alla fall uppe och ute och sprang. jag tvingade/släpade mej upp i morse vid 06:15. sen 06:30va jag utan för min port och på språng. det va lite kallare idag vilket kändes. haha man fick röra på fläsket lite snabbare för att får upp värmen. men efter ett tag så kommer värmen upp och då är det bara och springa på. det är väll mest händerna som fryser.
.
sen efter det så gick jag till sågen och tog bussen till jobbet. haha på jobbet fick jag höra att gårdagen va tydligen hämsk. dom hade släppt ut alla dårar över helgen utan att ta tillbaka dom igen. tydligen rena rama haij chaparall. va skönt att man inte va där då.
.
idag va det inte så. det va mest bara trevliga kunder :)
.
sen har jag slängt in min låda som jag såklart har monterat ner in i bilen. det är tur att man har en stor bil. för botten plattan är ju typ 170cm och reklarna är lika långa. men dom gick in så fint så :). jag säger bara än en gång det är helt guld att ha en stor bil ibland :)
.
men nu ska jag bara ta det lugnt och kolla lite på tv

årets

årets blossa glögg har smak av kaffe. ska bli mycket interesant och smaka den. jag tycker ju om både kaffe och glögg. bli nog till att besöka bolaget nån dag och se om man kan hitta den bland hyllorna :) jag tror att den kommer och bli en ny favo om jag känner mina smak lökar rätt. jag längtar efter att man kan krypa ner i soffan med varm glögg med russin och mandlar. eller att ha en glögg kväll med dom bästa kompisarna =)

hemma redan

ja jag är redan hemma. min grupp hade teori så jag hade ingen ridning idag utom det blev att glida hem när jag va klar. vilket kändes skönt. så har vart hemma en stund och både duschat och ätit lite middag.
så nu blir det att ta det lugnt och kolla på den som dräper på tv och inte på datorn.
.
sen va jag ner till jysk oxå och köpt lådor som jag ska ha under sängen. som vanligt när man kommer in dit så finns inte det som man söker utom man får gå coh leta rätt på nån och fråga. jag hade sett att det fanns ett erbjudande om att köpa 2 lådor för 179kr. det tyckte jag ju lätt bra. hittar inga såna lådor. frågar nån. hon ser ut som att jag kom från mars och pratade persiska. hon undrar vart jag har sett det erbjudandet nån stans. eee ja på nätet. hon går till datorn och letar hittar ingenting. men vafan hur svårt ska det va. jur många lådor under sängen kan ni ha som ska ha det priset..hon knapprar lite mer på daton hittar absolut ingenting som matchar min fråga. så jag tar upp mobilen går ut på jysk hemsida hittar lådan och erbjudandet. hon knapprar lite till och vips så får hon upp att det ska finnas 8 st. ja men kan du då va så snäll och visa mej vart dom är nånstans. jag försöker och hålla mej lugn och inte låta allt för irriterad på rösten.
.
hon hittar inte en enda av dom 8 som ska finnas. kollar på lagret inte där eller. nehe okej. aja men har du nått annat då. ja tillslut så hittar hon nått som är nått liknande. i det laget då kokade jag inombords... så jag bara tog dom betalade och gick därifrån. så nu ska jag bara organisera om här hemma så ska det nog gå bra.
.
har även fått hem min nya klänning och tog lite kort på den :) jag tycker att knapparna va snygga. eller ja det är dom som gör hella klänningen. så det blir denna som gäller på fredag när vi ska ut och svänga på våra lurviga :)

bilen

i morgon är det dax för bilbesiktningen igen.. snälla gode gud gör så att min stackars lilla bil går igenom denna jävla besiktningt kontroll. men denna gång ska jag inte ta nått kaffe. ja om jag inte vill ha hälften i bilen och den andra hälften i knät ;). haha men busskortet tar jag med mej och om jag måste åka buss hem så tar jag fan med mej hela kannan med kaffe hem. så i morgon gäller det klarar den sig igenom eller blir den utdömd..
.
nej men enligt mina beräkningar så ska jag bara glida dit med mitt glada humör och blinka lite med ena ögat. visa upp att vi har bytt hjullagret på högerfram och sen ska allt va frid och fröjd. sen kan jag bara tuta och köra ett år till.
.
men då kankse man ska gå och lägga sig så att man orkar upp i morgon. tänkte nämligen va först på plats. dom har första drop-in tiden 08:00 och jag tänkte va först på plats. för sen måste jag hem ut och springa shoppa på ica och jysk. kankse ringa min bankman och boka in det där jävla mötet nån gång. så att man kanske nån gång i sitt lilla liv kan få ordning på både pengarna och ekonomin. kanske till och med ett sparande :). men vi får se. för sen ska jag ju ner till stallet och rida ut innan det blir mörkt som i en säck;)
.
men ha det såå bäst
åååååå det kom jag ju på oxå. jag hade mina rosa synsam bågar som jag har hittat i ettans rum. dom är typ från 80-talet. men så va det en kund osm va inne idag och tyckte att jag hade jätte fina glasögon. hehe det är den första kunden som säger det. så det va lite kul. haha för ja dom är ju lite speciella. det är ju ingen risk att det ärså många fler som säger det. eller som säger att ja men du har ju fina glasögon har ni dom här. eller att sånna skulle jag oxå vilja ha. men jag har ju dom för att jag tycker att dom är lite roliga och nördiga :)

jobbat

jag började dagen med att ut och springa. kändes bra att jag lyckades komma upp i morse *STOLT*. vist jag är ju trött men jag är ju inte piggare när jag kommer hem från jobbet. men felet jag har gjort dom senaste dagarna är att jag pälsar på mej för mycket. bara för att jag fyser när jag går upp så tar jag på mej t-shirt och fleectröja i stället för t-shirt och långärmad tröja. vilket resulterar i att det blir lite för varmt. inte jätte varmt utom bara sådär så att man känner fan jag skulle ha tagit den tunnare tröjan i alla fall. men men.
.
sen så åkte jag till jobbet. jobbade med underbara elena. haha vi hade killsnack. och om hur man väljer sig fort med att ha allt på sitt sätt. som ex har vi en klassiker. toaletten. man kommer in och både toa sitsen och ringen är uppe.. men ursäkta det är fler än du som ska kissa här. och det är inte ett så trevligt intryck när det första man ser när man kommer in på toan är rakt ner i kloaken. nej. om man kommer in och toa titsen är nere då ska den vara nere när man lämnar toan oxå. det är som att öppna bestik lådan och inte stänga den igen. det gör man ju inte.
.
sen har vi roat oss med att städa, äta, hjälpa kunder och spelat wordfeud :) det går ruggigt dåligt för mej på alla spel som jag har haha jag är verkligen sämst :) men det är bara för att jag alltid fårdom sämstaste bokstäverna ever ;)
.
men nu hade jag tänkt att gräva mej djupt ner i strump och underkläders träsket. behöver göra en stor rensning slänga trasiga strumpor och udda strumpor.. och ja underkläder som jag absolut inte använder och haha inte kommer och kunna använda mej. eller som jag aldrig skulle ta på mej om det så va kris..

hehe

jag kom på en annan sak som hände idag på jobbet. min käker har allt för ofta en tendens att knaka när jag äter och tuggar. specielt om jag äter seg eller hård mat som man måste tugga mycket och ta i lite. ja den kan knaka bara jag rör den fram och tillbaka oxå. och ja hur länge har jag haft det så här?? ja så länge som jag kan minnas. den har alltid knakat eller vad det nu är den gör. låter gör den i alla fall. så satt jag och elena och åt. jag satt på stolen vid datorn och hon satt på stolen där man putsar. det är inte jätte långt bort men inte precis brevid eller. hur långt kan det va ja kankse två meter.
.
men vi satt i alla fall och åt mackor eller baguetter för att va exakt. och det va lite tugg motstånd så man fick både ta i och tugga. hon hörde min käke knaka. hon ba men gud anna vad din käke låter. jag ba hehe ja jag vet den gör ju det :).
.
men jag tänker ju inte på det själv för jag är så van med att den alltid gör det. speciellt om jag äter seg eller mat som man måste tugga mycket. haha värst är nog winegum. men som tur är så tycker jag inte att det är så gott så jag äter det inte så ofta. men när jag gör det ja då låter det :).
.
eller när vi va på landet i rökärr förra helgen och lena satt breve mej när vi skulle äta. hon ba men guuud anna låter fortfarande din käka. japp det gör den. men då satt ju hon breve mej oxå.

så där ja nu har jag fått det sakt oxå över till annat. ja jag tänkte ju ut och springa i morse gjorde jag det..nej. så jag va ute och sprang nu efter jobbet i stället. det kändes assa bra. jag kände mej pigg och fräsch i kroppen. men innan det så har jag ju jobbat. jag läste ut min bok om sighsten herrgård. den va bra. den handlade om hans liv inom mode branschen och han en ut av dom första som dom i aids. men ja den va bra. vi fick det till jobbet så det är därför som jag läste den .
.
men det gick bara bra på jobbet. jobbade med elena och det är ju alltid kul tycker jag. vi pratade och hade lite terapi snack :).
men oj nu ska jag ta och ta lördag kolla på så mycket bättre och dricka te. bara ta det lugnt och ladda om batterierna för i morgon.
ha det såå bäst

dum i huvudet

ja jag har inga ord just nu mer än att du äcklar mej. har bara lust att kräkas på dej..

oj då

haha oj då jag skulle ju gå upp i morse och ut och springa. hade ställt klockan på 06:30. gick jag upp då. nej jag tröck på nån knapp(på min knapplösa telefon). så att den ringde inte alls igen. vaknade igen 07:30. jaha nu är det lite försent. så somnade om igen. gick upp vid 08:00 i alla fall. så nu sitter jag här och äter en clementin till frukost. men jag ska äta sen när jag kommer till jobbet. så får jag ta och springa sen när jag kommer hem. suck. jag som ville springa i morse så skönt att ha det gjort på morgonen. men men. jag för försöka och tvinga mej upp i morgon i stället :)
.
men ja jag jobbar i alla fall idag. mellan 11-17 jippi. det kommer och va helt dött. för det är inget bokat för det är en röddag så det är bara jag och elena som jobbar. men det ska i alla fall blu kul och träffa henne :).
.
ååå jag har även klickat hem en klänning som jag tyckte ja lite fin.
en enklen men ändå snygg klänning tyckte jag :)

fredag

slutade klockan 19:00. åka hem. hoppa i jogging outfiten. ut och springa. nu ska jag göra fredag= somna till ett glas rosé  =) medans jag kollar på idol och äter min gröt.
.
ha det såå bäst

jobba

ja jag står på mitt seriösa arbete just nu. att jobba till 19 på en fredag är alltid lika trevligt... not. det känns mer som ett straff. men men det är bara att gilla läget. sen när jag kommer hem ska jag hoppa i jogging dressen och tvinga mej ut. sen efter det ska jag göra fredag kankse med ett glas rosé.. vi får se :)
.
annars så blir det lugnt och skönt i kväll. bara va hemma tillsammans med tv:n och min mysiga usa filt =)

nu är den här

ja eller för ett tag sen. mamma drog kankse vid strax efter 19 och bertil kom vid strax innan 20. så jag han precis dra fram fido för att göra sitt jobb. det va inte så farligt dammigt. för jag drar ju såklart ut min låda och dammsuger under sängen. men det skadar inte att städa lite medans det finns tillfälle. det gick så bra så och få in sängen. den gick precis in i hissen och kom in i lägenheten. hehe det är ju lite millimeterprecision som gällde. men in kom den och nu är den påplats. men ja det finns alltid ett men. min fina underbara låda som jag har halva min garderob i. går inte in under sängen. eller den går in under. men den är ju för lång... suck. men det är lugnt jag har inte panik. jag får helt enkelt köpa mej plast lådor som jag kan ha under sängen. har redan kollat ut några bra på jysk. som bara finns ett sten kast ifrån mej :). så jag kan nog lösa detta med min låda. och tänk det va extra pris på dom oxå två stycken för 179:-. tyckte jag inte va så farligt efter som jag typ måste ha mina kläder under sängen för att jag inte får/har plats nån annan stans. och hade det vart två tröjer så hade jag tyckt att det va billigt ;).
.
får sen hur många jag köper för dom va 39x70 stora. och då kan man ju ha dom på bredden under sängen. får ju i alla fall plats med 4 om jag vill. men börjar nog med 2. kan ju va bra oxå att dela upp kläderna lite. så att träningskläderna får en egen låda och inte bara en påse i den stora lädan :). men aja vi får se.
sängen är en 105cm säng. det är ju såklart att man skulle ha velat ha en 120säng. men ja jag tror inte att jag skulle få plats med det med den stora soffan som jag har. så skulle jag få byta soffa oxå. så nej jag får inse att det inte skulle gå. sängen som jag har nu är en kungsängen säng:)

ny säng

idag får jag min ny säng. eller får köpa kankse man ska säga. mamma har vart här och hjälpt mej att slänga den gamla. eller säng stommen slängde vi och madrassen står i mitt föråd för den måste vi åka iväg oc h slänga. ja det blir ju ingen springning idag:( men jag kan ju behöva an vilodag oxå :) så jag får ta det lugnt. ska ju ut och springa i morgon och det kan va bra och ta det lugnt nån dag och inte springa alla dar i veckan.
.
ja vad händer mer... ja inte så mycket. jag har jobbat som vanligt och det va ganska mycket och rörigt på förmiddan sen allt efter att dagen gick så lugnade det ner sig och emot kvällen va det döttt. jag jobbar till 19 i morgon mindre kul. jobbar med kurre så det blir ju trevligt att träffa honom. man gör ju inte det så ofta.
.
men nu väntar jag som sakt bara på att bertil ska komma med sängen.
men ha det såå bäst

idag

eller ja i går tisdag. så träffade jag min underbara vänn sussie =). det är alltid lik akul när hon kommer upp till stockholm. jag jobbade som vanligt till 19:00 på tisdagar så det fick bli att gå på en natt bio typ. vi kom båda fram till att niceville gick alldeles för sent för oss gamlingar och höll på alldeles för länge. så nej det fick bli film en dag. den va bra. lite otippad för den slutar inte som jag hade föreställt mej som en romantisk komedi ska sluta men den va ändå bra. innan bio så åt vi nere på kungshallarna. jag tog som vanligt taco bar. älskar mitt taco bar. ja jag vet att det är precis lika onyttigt som pizza och mc donalds men det känns bättre efter som det ligger nån grönsak under all ost;) men gott är det i alla fall. jag och sussie snackade på som vanligt. om våra liv och alla äventyr på vänner och hästar. hur det går för alla djur och vad som händer i stallet. men tiden går alldeles för fort och tiden mellan vi ses är alldeles för lång :(. men vi har sjukt kul när vi ses:). sen efter filmen åkte vi hem. hon bor ju i haninge hos sin mamma när hon är här uppe så fick sällis hela vägen hem.
.
innan på morgonen så va jag ute och sprang som vanligt. gud vad trött jag va. jag sprang så sakta. men jag orkade verkligen inte. och kände att huvudsaken är att jag kommer ut och får lite friskluft och att jag försöker. för jag hade fortfarande lite svag huvudvärk och va trött i kroppen. hehe ja ryggen gör ju oxå fortfarande ont efter min härliga vurpa =). men huvud värken gick ganska snabbt över när jag kom ut och fick upp flåset. men kroppen va fortfarande trött.
.
idag har jag jobat och vart ute och sprungit. kändes mycket bättre. kände mej som vanligt pigg och på g i kroppen. haha ryggen är oxå bättre :). har städat lite här hemma för i morgon kommer bertil med min nya säng:) det kommer och bli guld. enligt mina beräkningar så är det precis så att min låda under sängen ska gå in under den nya sängen. lådan är 20cm sängen är 22 från golv till att den börjar. det ska och måste gå. men ja jag måste ju organisera lite få in den nya få bort den gamla. men ja jag kommerju inte riktigt få bort den helt. för man måste åka mitt återvinningscentralen med den och ja jag kan ju inte bära en hel säng själv så det får bli en annan dag.
.
men oj nu måste jag sluta och skriva haha tar igen för förlorad tid.
men avslutar med en bild på mej och sussie
filmen som vi såg

bilder

haha ja jag tog ju lite bilder såklar så det får ett eget inlägg helt enkelt :)
hampus ååå han bara älskar att åka bil... eller INTE
fälla träd
och det gick så jävla bra :)
jag och lena eldar det är ju mer papper och tändvätska än pinnar som brinner
stapla stuggar
trädet
haha jag och lena kämpar på. men nu börjar det i alla fall och ta sig
hehe ingen eld utan rök.. men jag lovar det brinner nånstans där nere
pappa går lös med motorsågen
det börjar och ta sig.. ska väl erkänna att det va typ nu som mamma kom in i bilden
nu börjar det och bli kul och bara össa på med allt som ska eldas :)
haha jag och lena gick typ lös och bara slängde på allt
pappa tyckte att det rök lite för mycket... jag förstår verkligen inte vad det är han menar;)
hampus fick till lördags godis =)
hehe han ser ut som en hyena som äter upp sit byte :)
lördags mys med världens bästaste lurv
lena hittade en grön svamp
lite svamp som vi plockade
mer svamp
svamp
en ut av lite gulabkantareller som vi hittade oxå
hampus äter :)
vi va ute och gick en liten promenix och då fick vi se ett litet vattenfall
ja vackert är det i alla fall
irish coffee och popcorn passar alldeles utmärkt med varandra =)
Purpurfärgen filmen som jag och mammas såg.
märket som jag fick av den där elaka lilla fästingen..

rökärr

ojojoj nu va det länge sen som jag skrev sist. har haft lite för mycket och göra. men nu så har jag tid för att blogga ordentligt.
FREDAG
vi för börja med fredag då va jag ute och sprang på morgonen sen åkte jag ner till ösmo. flyttade öven mina saker till mamma och papas bil. satte mej i baksättet med hampe stampe och åkte ner till rökärr. vi stannade till på coop i malmköping. som för övrigt har jättte super söta små kundvagnar. hehe det va jätte kul tyckte jag och köra runt med den där lilla vagnen och vända i alla dom små gångarna :). sen blev det en sväng in på bolaget :). sen åkte vi vidare till stugan. fy fan va kallt det va. det va ju ingen värme på så det va samma temperatur inne som det va ute. men det vista jag ju om så jag hade mycket kläder på mej och såklart tofflor. man fick helt enkelt jobba sig varm. efter det så burrade jag ner mej under en filt och väntade på att det skulle bli varmt.
.
sen kom lena och tommy med lilla tilda såklart:). sen va det dax för att äta. jag hade ju bara ätit frukost så jag va ganska hungrig. kyckling med pommes stor det på schemat :) gott tyckte jag. min kropp fick typ en chock att få riktig mat till middag och inte bara gröt. sen kollade vi på tv och drack lite vin och snackade om allt och inget. alla va typ super trött så gick och la oss vid typ 23.

LÖRDAG
jag va uppe vid kanske 08:00 för att jag vaknade och kunde inte somna om så jag tyckte att det va lika bra och gå upp och hoppade i spring outfiten som jag hade med. hade fått höra av mamma att det fanns en jätte fin grus runda som va ja max 5km. perfekt tänkte jag. bara jag höll höger eller vänster när det som nya vägar så skulle jag komma runt. beroende vilket håll jag valde och springa. jag missade att svänga vänster en gång. jag trodde att den vägen lede rakt ner i kohagen och där hade jag ingen lust att klafsa. det blev en väldigt mycket längre runda än vad jag hade tänkt. jag insåg att jag hade sprungit fel när jag hörde musik som jag brukar lyssna på när jag springer längre rundor. men det va bara och fortsätta. tillslut så kom jag fram till riksväg 55. såg på en skullt att jag anntingen kunde ta höger mot flen eller vänster mot strängnes. jag viste att det inte borde va  flen. men efter att ha sprungit på asfalt ett tag utan att hitta min grusväg tillbaka så blev jag väldigt osäker. nån telefon hade jag ju såklart inte eller med mej :).
men tillslut så hittade jag min skylt och min grusväg... jag va på väg tillbaka. va ute i typ en timme. och ja det blev en betydligt längre runda än vad jag hade tänkt mej.
.
haha men aja motion fick jag i alla fall. problemet va inte att jag inte orkade utom att jag inte riktigt viste vart fan jag va.
.
sen va det bara och hoppa i i duschen kommer ut och håret luktar gärn. för vattnet där ute är lite eget om man säger som så. inte farligt men inte som hemma. tydligen inte gott och koka kaffe på. så dom brukar ta med eget till att dricka och koka kaffe på. och så klart till hund:)
.
sen så började vi med dagens uppgift. fälla träd och elda upp en jävla massa grenar. det gick assa bra. vi är såå gryma. jag och lena va eldansvariga. pappa gick lös med motorsågen. mamma och tommy bar stockar. sen tog jag över mammas arbete och bar stockar och hon eldade. sen va det alla grenar och allt sånt som skulle flyttas till eldar högen. ja som sakt va vi alla hade att göra. men det gick riktigt fort när vi va så många som hjälpte till :).
.
sen grillade vi korv och drack cola. hehe i alla fall jag och tommy dom andra drack öl. men vi skulle ju ut på äventyr med bästa B-G  (Britt-Gösta). så vi höll oss till cola. äventyret med bästa B-G gick assa bra jag körde rätt den här gången och hittade vart jag hade missat och svänga. det gjorde inte tommy utom han tog min långrunda. haha han va ute bra länge.
.
sen kunde även vi ta en öl :) men jävlar va kul det är och köra moppe när man bara gör det två gånger om året. och det går ganska fort i nerförsbackarna. haha jag har ju som vanligt bara två lägen gas eller broms. jag kör som att jag hade stulit den ;). men det är ju det som är kul. inte ligga och fis köra.
sen till middag blev det ris, annanas och kassler super gott och så lite vin på det så klart. jag lena och tommy han med och spela lite spel oxå. sen på kvällen så blev det att kolla på så mycket bättre, snacka skit, skratta och dricka irish coffee till det. mmm super gott och såå trevligt :). haha men efter så mycket bättre så va vi alla jätte trötta så vi gick och la oss ganska tidigt den här kvällen oxå.
.
jag lyckades öven under lördan att ramla i trappan och landa på svanskotan/ryggen. smidiga jag. nej men den är utomhus och är i trä så blir väldigt lätt snorhal och jag hade såklart gummisar så det sa bara swich så låg jag på rygg som en skalbagge:). sen fick jag även en fästing på halsen. fan det måste ha vart den sista fästingen för året. helt sjukt men den kämpade på och så glatt så. ja jag tog ju såklart bort den. och fick ett fint litet rött märke på halsen.

SÖNDAG
jag va uppe som vanligt vid åtta tiden. va ute och sprang och ja jag kunde ju inte ta den korta rundan när jag viste att jag klarade av den långa rundan:) så det fick bli långrundan och nu hittade jag ju så då kändes det bra. sen väll hemma så va frukosten fram dukad och klar. bara för anna att hoppa in i duschen komma ut och sätta sig och äta. idag stod svamp plockning på schemat.. fam. Carlsson skulle bli ett med naturen.  det gick super bra. bara att gå ut runt huset och hämta in svampen. man stod typ mitt i svampen och plockade. man blev till och med kräsen och bara nej dom är för små. haha hur ofta händer det lixom. precis i min smak som att gå till ica och bara hämta hem maten så va det fast vi va i skogen.
vet inte hur länge vi va ute men inte så länge. och vi ficki hopp jättte mycket =).
.
nu är svampen på torkning hos mina föräldrar. sen tog vi det lugnt ett tag. sen va det skjutning som stod på schemat. hahah jag sög. pappa, lena och tommy va tur grymma. haha men min tavla kunde man återanvända. jag träffade allt annat mer än själva tavlan. så jag gav upp ganska snabbt annars så skulle flens kommun ha den högst kviksilver halten i hela sverige ;)
.
sen spelade vi lite mer kort. jag läste lite i min bok och bara tog det lugnt. sen till middag va det makaronen pappas hem gjorda köttbullar och svampsås som stod på menyn. guuud det va helt sjukt gott. haha jag äter ju inte tills jag ät mätt utom tills det är slut. sen åkte lena och tommy hem. kvar va jag mamma, pappa och så klart hampus:) jag och mamma kollade på Purpurfärgen och drack irish coffee till den. lite popcorn gick det så klart ner till det oxå:) men asså den filmen är ju bara så sjukt bra. han man inte sett den filmen så säger jag bara gör det. en film som jag tycker att alla borde se. den berör så otroligt mycket och man går mellan att tycka syns om henne och va så glad för hennes skull. så har du inte sett den filmen gör det då.
sen gick vi och la oss. haha det senatse vi har vart uppe är typ 23. men gud det måste va nått med luften eller nått sånt för man blir bara sååå trött av att va där ute.

MÅNDAG
på måndag va ja ute och sprang på morgonen tog den långa rundan igen :) grymt skönt att bara ut och springa på mornarna och specialt efter som det är frosseri i mat på dagarna sen :). efter det sp va det bara och packa i hoppa alla saker stänga stugan för det här året. mata råttorna med gift. låsa allt stänga in oss i bilen och åka därifrån.
.
väl hemma så skulle jag till stallet och rida lite djur. red ut på ett ut av dom :) det är så mysigt att rida ut i detta höst väder. vist det är inte kul när det regnar och drar kallt men är det finnt väder så är det super mysigt:). sen va det mockning och fixning. sen red jag lite på zaba för hon behövde springa av sig. det gick så bra så. hon sprang på så glatt så. sen på min lektion fick jag rida neo. jag tycker att han är rolig och rida. han har ju lugnat ner sig lite vilket inte gör så mycket. för nu kan man ju börja och va mer på honom att han ska jobba och inte bara springa:). nej men det gick jätte bra så det va kul. vi gjorde volter vid A och C sen öppna på långsidorna. men gud jag hade sån sjuk huvudvärk. det va som att jag hade små dvärgar som satt med hammare och hammrade på mott huvud. så väl hemma va det bara rakt in i duschen och sen raka vägen ner i sängen.
jag va helt slut....

RSS 2.0