dagen efter

ja vad ska man säga jag mår som jag gör efter en helt sjukt rolig kväll med grattis sprit. nej men dagen började med att jag drog till tyresö för att möta upp mina kollegor sen drog vi till festen. den va som i en lägenhet fast ja stor. den va fin i alla fall. där va det ju grattis sprit. jag drack vin och typ en öl. men mest vin för det tycker anna är gott. sen drog jag cillan och hennes arbetskompisar ut på nån gaykrog. vet inte iktigt vad den hette men typ nått med klinik. sen åkte vi till gullmars och så kom cillans bror oscar och hämtade oss. men kort och gott jag hade verkligen jätte kul.

och idag ska jag och jonte gå på snabba cash det kommer oxå och bli jätte kul.
han har sovit i uppsala han har vart med sina kompisar. saknar honom så klart. han mår nog inte eller så bra så jag skulle vilja ta hand om honom. men jag får gö det sen när vi ses:)

men ha det såå bäst

så nu är jag klar för att dra in till den stora staden.

jag har på mej min klänning hehe jag kan inte gå eller andas i den. men den är snygg så det är nog huvudsaken hehe.


kavaj: vero moda
klänning: h&m
örhängen: efva attling lixom halsbandet och armbandet oxå. det andra armbandet är snö.
stövlarna jag ska ha är esprit.






gott och blandat

1. Kopiera utmaningen på er blogg
2. Länka till den som gett er utmaningen
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
4. Välj 7 andra bloggar som du vill ge utmaningen till
5. Länka till deras bloggar
6. Lägg en kommentar i deras blogg om att du har gett dom en utmaning


1. jag försöker alltid och planere fasten det typ aldrig blir som planerat men huvudsaken är att jag hade en planering.

2. jag tycker om när det är kallt för då får man ta på sig hur mycket som hälst och bara stå och mysa medans alla andra fryser(skade glädje är den enda sanna glädjen)

3.jag fattar inte varför folk klagar att det va sååå jobbigt och gå i skolan och det är sååå stressigt. jag åkte till stallet efter skolan och kom hem runt nio, tio och jag han fan med skolan. sen fick jag mvg i kemi/fysik eller nått sånt där ämne och jag fattar fortfarande inte vad det handlar om.



4. jag har fortfarande inte ställt om min klocka som jag har på armen till vintertid av ren lathet.

5. jag är igentligen en ganska så rädd människa men det skulle jag ju aldrig visa för nån. en av mina största skräcker är vatten uch och ändå har jag ett sånt där dykarkort. men jag va oxå den enda eleven han hade haft som grät undervattnet och jag va den enda som hade huvudet i vattnet och fötterna kvar på båten och försökte i ren panik och komma upp i båten igen. när jag va mindre och va klar med simskolan sa min sim fröken om jag nångång skulle ramla i från bryggan eller från en båt ner i vattnet så skulle jag sjunka som en sten. därför så tycker jag inte om små båtar eller.

6. jag har aldrig tillhört dom här människorna som tycker att det är kul och köra moppe eller bil. anledningen för att jag körde moppe va för att det gick snabbare än och cykla. och bilen kör jag för att det är smidigare när man ska ner till landet. och när man ska storhandla vilket jag typ aldrig gör. men när man ska till ikea är det bra.

7. när man skulle välja gymnasium och gick in till hon syon eller vad hon nu kallas för. så frågade hon om det va nått specielt som jag tyckte att jag va bra på. jag sa nej. men hon fortsatte och fråga. och ja sa nej jag är inte bra på nått. då sa hon men nåntång måste du ju va bra på. då sa jag okej jag är jävligt bra på och mocka skitt. sen blev hon tyst och slutade ställa sina frågor.

ååå men palla alla som vill känna sig utmanade kan gö det:)

min outfit

nu har jag bestämt mej för vad jag ska ha på mej i morgon

min outfit blir klänning..










fredag

ja idag är det fredag och jag är ledig sköönt. jag duschat nu på morgonen och fixat med disken. eller jag har lagt den i blöt för att sen ta tag i den. men jag mååste gå ner till ica och köpa gummihandskar först för min tumme har typ en spricka rakt igenom och den tycker inte om vatten. och den är torr som fnöske och när den torkar sen blir den änu torrare. så vantar på. ja inte för att dom andra fingrarna är som silke. nej det är fan hämskt. mina händer ser ut som en sahara öken..

men nog snackat om mina stackars små händer. vad har jag gjort denna vecka. hmmm ja inte så mycket vart med jonte och så. jobbat och slitit. sen igår så va det tårta:). som eva hade bakat till oss så det tycker vi om.

i morgon så är det kalas på östermalm. det är ego som bjuder upp till dans. och detta kläd problem jag vette fan vad jag ska ha på mej. antingen så blir det den där kläningen som jag har köpt. men då funderar jag på om jag ska ha en vit kavaj över. men då kankse det ser för snobbigt ut. måste ju tänka på mitt rykte jag kommer ju trots allt från landet. eller så får man köra på den säkra stilen jeans och nått linne. höll igår håller idag.

men idag ska vi in till stan och ja jag vet inte riktigt vad det va vi skulle gö. men jag tror i alla fall att vi ska in på åhlens och det är ju alltid kul. shoppa, shopppa , shopppppa. men nej anna. du ska betala ridräkningen den här månaden. så det blir spara, spara och åter spara. hehe men det viktigaste i ett sparande är att unna sig saker.

och på söndag så är min plan att vi ska gå på snabba cash. juste måste kankse beställa biljette då. så nu har jag resarverat två platser perfekt. det är såå enkelt och såå skönt att man kan boka platser via nätet.

nej nu ska jag nog börja gö men i ordning lite. ja prinssesan på ärten ligger fortfarande och sover men det skadar ju inte och va klar när han behagar och vakna. annars så kan man ju skramla lite extra så brukar han komma upp på tassarna;).

men ha det såå bäst.

hoppning

ja i måndags så va det hoppning och jag fick hoppa bubbblan. ja hmm hur ska man säga att det gick. jo men det gick bra tills vi som sakt va började och hoppa. för hon tycker att bommar på marken är jättte läskigt. och då går det ju inte så bra när man rider en 5½ va eller ett stigsprång med galoppbommar innan. jag va nära och ramla av minst 3 gånger. och vi fick typ kämpa för att ta oss över en bom för när vi hade gjort det så va det fullfart farm åt mot hindret och sen gick det fort efter. men ja hon är ju snäll som hoppar bara hon har kommit över bommen. men hon tyckte inte om dom. men när vi galopperade så gick det bättre. men det är svårt för hon är ju såå pigg samtidigt som hon kan lägga på en tvärnit för att det ligger en bomm. så man måste värkligen hålla i och hålla om och röra på fingrarna och göra halvhalter hela tiden och va med på vad som hälst. eller ja antingen tvärnit eller full fart framåt. men som sakt va i galoppen gick det bättre första gången när hon inte viste vart hon skulle. andra gången så viste hon vart hon skulle så då va hon mer laddad. men ja annars gick det  bra. jag va glad att jag inte ramlade av.

idag kom min klänning. och ja jag ska ta kort. men innan jag pallar det så kan jag meddela att den va jätte fin och den satt jätte bra. så jag ska gö mej lite fin och ta kort på den sen. men jag pallade inte gö det idag.

men nu ska jag gö lite nytta men ha det så bäst

denna dag

denna dag ett liv.. eller snarare denna dag inte ett liv. ja efter att ha jobbat i 6 timmar så håller jag på och dööö och tristess.. typ psykisk instabil efter 6 timmars städande hjälpa nån kund och sen jobb och slit med ett soduko som bara vägrade och gå utt. sååååå störande. och jag och carro och snackat massa och kom fram till att det suger och jobba söndagar. sen så åkte jag i alla fall hem. ja efter att vi hade stängt. sen så har jag typ bara gjort lite mat till luncherna och sen lite sånt. typ kollat på tv och inte så mycket mer. man känner sig lite seg fasten man inte har gjort nått.

men nu ska jag kolla vidare på tv men ha det såå bäst.

jonte hittade sin själsfrände

   

ett par bågar som jag har kollat lite på

 

och så min favo bubblan


snart

ja snart ska jag dra till jobbet.. ja vad roligt. jag ska jobba 11-17 men det går ganska fort eller ja nu ska jag ju inte överdriva. sen när jag kommer hem så ska jag fixa mina matlådor. jag skulle vilja ut och gå men jag får se. om jag pallar. annars så får jag gå nästa vecka.

idag ska jag nog sätta igång med mitt terapiarbete. eller ja ett va mina typ 4 som jag har på min lott:)

men uch jag måste sätta lite fart men ha det såå bäst

håret är kvar

ska bara skriva ett kort medelande om att håret ÄR kvar. det va inte allt som ramlade av utom några har överlevt och ja det är ju blont/gult. men efter några tvättar så brukar det bli bättre.... hoppas jag

men ha det såå bäst

idag

ja idag va jag ledig och uch vad den här dagen har gått fort. och vad har jag gjort... jag vaknade typ vid 10 eller först så vaknade jag vid åtta så tänkte jag gå upp men nej på nått sätt så somnade jag om. så jag gick upp sen vid tio. typ drack lite kaffe åt ett päron. sen så gick jag ut en sväng. gick en slinga som är på 5km. detva skönt få komma ut och röra lite på fläsket. sen så när jag kom hem så gick jag till ica och köpte lunch som jag ska ha till veckan. det blir räksallad. sen så har jag städat lite. få bort lite grus och smuts. sen har jag färgat håret. och heheh ja osm vanligt så hade jag i färgen lite för länge det står att den ska va i 45min den va snarare i en timme. men jag tänkte att då blir det extra bra. bara det att jag tyckte att jag tappade så jävla mycket hår. menjag brukar alltid tappa hår när jag duschar och fönarhåret efter som jag aldrig borstar det. men men det åretstår och se hur mycket hår som är kvar.

och i morgon så ska jag jobba men nästa lördag så är det party. då ska vi till östermalm... åååå fina östermalm. det är ego som står för partyt så det ska bli jätte kul. men som vanligt denna stora fråga vafan ska man ha på sig. jag har beställt en klänning som är svart. men vi ska se om jag ska ha den. asså jag skulle vilka ha en typ kavaj eller nått sånt till. den ska hälst va 3/4 eller kortärmad. eller nått sånt. men ja jag får se om jag hittar nått sånt.

så här ser den ut. jag har inte fått den än så jag kan tuvär inte säga hur den sitter men det ska jag när jag har fått den.



men snart så är det peppning. eller ja snart och snart. det är dax och börja och tränna för den 1 eller 2 juni så är det vår rus. så så fort snön och kylan har börjat och släppa taget så är det springnings taijm. fast det är ju ett tag kvar. men uch jag kan nästan längta tills man kan börja springa igen:). jag msåte va sjuk.

hehe

men ha det såå bäst

mardröm

jag drömde en så konstig dröm natten till fredag. vet inte om man ska kalla det mardöm eller bara en konstig dröm. men den va inte rolig. det va så att jag hade fått reda på att jag skulle byta synsam. jag tror att jag skulle byta till sollentuna eller nått sånt. kommer inte ihåg till vilket. men samtidigt så åkte jag tunnelbana dit och det gör man inte till sollentuna. men i alla fall. och jag va såååå ledsen. jag va otröstlig. jag bara grätt och grätt. och jag ville absolut inte byta till nått annat synsam. jag grät hela vägen till jobbet och till och med när jag va på jobbet. det känndes såå värkligt. så när jag vaknade så viste jag typ inte om jag hade drömt det eller om jag skulle byta synsam. och jag va så glad när jag kom på att det bara va en dröm när jag kom till jobbet och ingen sa... men har inte du slutat och ska börja jobba på sollentuna... hehe det måste va ett täcken på att jag ska jobba i tyresö.

åååå idag så fick vi massage det är ju sååå skönt när hon håller på och knådar och glämmer. man känner sig typ helt groggy efter och man är typ helt röd i ansiktet efter att man har legat på den där bänken. och sen kommer frossan. åååå vad man fryser. då är det på med tevattnet fixa te. på med extra tröja och ställa sig vid vårt värmeeliment. och stå där tills man får upp värmen. sen när typ byxerna börjar och brinna eller tills det kommer in en kund så får man gå bort för att sen gå tillbaka.

idag har det i alla fall vart mycket och gö men det är kul. man blir mycket piggare och mer aktiv när det är mer och göra. så ska jag jobba på söndag oxå. jag ska hålla på med mitt terapiarbete.

nej nu ska jag kolla vidare på let´s dance

men ha det så bäst

uch

uch säger jag bara. jag har syndat. jag åt 4 pannkakor med sylt+ min soppa och min avokado.. men det va som att dom skrek på mej. jag satt där och åt min soppa och dom låg i frysen och typ skrek ät mej ät mej. så jag va tvungen ;). men jag gick till sågen idag och så gick jag hem. men inte från gudö utom från sågen. jag ska gå i morgon oxå. och i morgon jobbar jag till 19 mindre kul. men i morgon så kommer även lena våran massör. jättte kul. åååå det är sååå skönt när hon håller på och knådar och så. det är nått som alla borde unna sig massage:).

i morgon är det let´s dance oxå så det ska jag kolla på. sen ska jag jobba på söndag. mindre kul men det är helt okej. jonte jobbar ändå. sen måste jag se om jag kan starta och få igång och komma ut med min bil. jag tänkte försöka i helgen och kanske ta bilen på söndag. för att kunna ta den på måndag så att man kanske kan få va hemma innan sängdax.

och det är som vanligt skitt på tv. finns typ ingenting och kolla på men då är det som vanligt.

men nu ska jag gå och gö lite nytta

men ha det såå bäst

hänt

ja nu va det ett tag sen jag skrev och jag kan väll inte påstå att det har hänt så där jätte mycket. jag och jonta va ute i lördags först va vi på gröna jägaren sen drig vi till nått biljardställe och möta upps hans kompisar. vi spelade även biljard jag sög. nej jag va såååå nära på och vinna man nej. men det va kul i alla fall. sen på söndan så skulle vi ha gått på snabba cash men då fanns det inga bra platser typ bara utsprida och typ längstfram så vi skippade det. får se den nästa helg.

sen i måndag så red jag min favo bubblan jag hoppas att jag får rida henne nästa gång oxå för då är det hoppning. men jag tycker att hon är rolig och nu när jag har ridit henne några gånger så går det bättre och bättre tycker jag. men man skulle ju behöva rida henne mycket mer. men det har man ju inte råd med.

sen så va sussie i stallet så jag åkte med henne hem skönt. fär min bil är fortfarande död eller ja jag har inte provat för nu är det ju inte 15 minus så den kan ju starta men då lär den ju va fastfrusen i marken och med den snö mängden som jag har runt min bil får man va glad att man ser den.

sen när jag kom hem så väntade en hungrig jonathan på mej. så jag syndade genom att äta en korv med bröd med honom. och lite toffi. men det viktigaste i en diet är att unna sig synder och godsaker;). sen spelade vi motrracer och då spelade vi nått mästerskap och jag vannnn=) vilket kankse inte är så konstigt med tanke på att jag spelade det så mycket när jag va mindre men det va väldigt jämt.

sen i tisdags så kollade vi på en film när jag kom hem den va bra tyckte jag. lite äklig så att man fick blunda ibland men bra.

och nu idag så har jag gått hem från gudö och jag har diskat kollat på tv. nu ska jag kolla på familjen annorlunda och dricka en varm kopp. men det är typ en varm frukt kopp det är typ äpple och kanel så jag hoppas att den är god.

åå jag har även beställt en klänning som kommer nästa vecka den va snygg. så jag hoppas att den är snygg på oxå;). dock inte lika säkert

men ha det sååå bäst

gammal goding

hahahaha asså jag vet att det här är en gammal goding men den är ändå sååå jävla rolig.... 


"Att hoppa framför ett tåg är ett jävla oskick och visar bara hur lite självmördaren tänker.
Föraren av tåget kan bli djupt traumatiserad och behöva terapi och själavård efteråt.
Har man bestämt sig för att taga sig av daga så borde man fan ha lite hyfs och göra det på ett sådant sätt att det inte medför alltför mycket obehag för upphittaren/na.
Självmördarna som tar sitt liv i trafiken (medveten frontalkrock) borde fan stigmatiseras och bli bespottade. Det är inte något självmord utan ett regelrätt mordförsök på medtrafikant.
Lite takt och ton från självmördarens sida efterlyses.
Det är inte speciellt kul heller att gå ut för att hämta tidningen och hitta ett mosat lik utanför fastigheten.
Det som är intressant runt frågan om tågdödade, är andelen som förolyckats av misstag eller en olycka.
Den siffran borde inte vara så hög jämfört med vad det faktiska totala antalet dödade.

__________________

Inringat:
skitsnack. ska jag ta livet av mig själv kan du ge dig fan på att jag tänker dra med mig så många människor som jag bara kan. tror du jag tänker gräva min egen krav, lägga mig i en träkista i graven och skära upp handlederna och tra igen locket innan jag kolar? glöm det!"





lycka

vad är lycka.... jo lycka är att få en alldeles egen pall. och denna pall ska jag ha när jag ska nå upp till mina skåp och förvar som är över mitt huvud. och när jag ska försöka och organisera eller ta ner nått eller få för mej och byta nån lampa. förut har jag fått ta in stolen från hissen men nu har jag en alldeles egen pall:).

vad har anna gjort mer idag då hmm ja inte så mycket jobbat och sånt. pappa har fixat med bilen men den vill fortfarande inte starta så vi får vänta tills det blir varmare. för den fryser. men det går bra och åka buss. lite drygt men har man inget annat val så har man inte.

i helgen ska jag och jonte kolla på snabba cash och jag har STORA förväntningar på filmen och jag hoppas att den kommer och va jätte bra.

men nu ska jag ut med sopperna i hopp om att jag kommer och kunna lägga kartoner där det ska va. fick hem en arg lapp förut bara för att jag hade slängt fönsterkuvär bland papper. aja baja det fick man inte gö. så nu är jag ganska så noga vart jag slänger sånt nån stans. vill ju inte ha fler arga lappar:).

men ha det såå bäst

utgått

idag fick jag red på att mina glasögon gucci 1884 har utgått. det är inte så att den är en utgående modell utom den har verkligen utgått... asså hallå. jag skaffade mej dom här glasögonen precis när den kom ut. jag va typ nästan först med att ha dom. och det va typ december 2008. och nu så har den utgår. det är ju bara lite mer än ett år sen. fan jag kan ju INTE gå runt med en utgått modell på näsan. och jag trivs ju såå himmla bra i min båge. men du får jag hoppas att min michael kors som jag ha beställt kommer snart och att jag tycker om den. annars så får jag fortsätta och leta.

vad har jag gjort med idag då. hmm ja jobbat som vanligt. sen så gick jag till åsgen i morse och så gick jag hem från gudö idag så jag kände mej lite duktig. sen har jag hittat varma koppen fast i frukt smak. hmmm va bara tvungen och köpa och får smaka på det i morgon.


min båge gucci 1884 som har utgått





men ha det såå bäst

ute till bilen

va ute en snabbis till bilen. för jag kom på att min pappa ska komma antingen i morgon eller på torsdag och fixa med min bil. och hehe ja jag tror inte att han uppsattar om det första han får gö är att ta bort all snö. så jag har tagit bort snön som har kommit nytt på den. soppat av den så att det mest bara är is kvar. jag har lyckats få upp båda framdörrarna samt bagagluckan. hehe och ja den va lite interessant för den har jag inte försökt och få upp tidigare. och ja alla vet ju hur det är med gammla bilar. blir det kallt så fryser ALLT. ja dom är som en själv man kurrar i hopp sig och vill inte släppa in nån kall luft. för presic så måste min bil tänka för den vill helst inte öppna nån dörr eller lucka eller nånting som kan släppa in kyla. man får lirka och hälla i mer lässpray( som jag för övrigt alltid har i min jackficka eller i handväskan). sen fick jag även upp motorhuven. för det kan ju oxå va bra efter som han ska byta batteri.

men nu är allt fixat för hans ankomst men vi får se bara när han kommer.

den som väntar får se

men nu ska jag i alla fall ta och sova

men ha det såå bäst

familjen annorlunda

har precis kollat på det och vad ska man säga... gud hur överlever dom. i en familj så är dom 11personer på 95kvm. det är helt otroligt. jag tyckte att det va trångt när vi va 5 på typ 90kvm. och då va en av dom 5 en hund. hon har tar ju inte så mycket plats med varken koppel eller sovplats. men 11 personer på 95kvm fan dom sov ju på varan. och ja gud vad kul nör dom blir stora. lite ensamhet ja då får man gå ut och ställa sig på balkongen eller så får man gå ner till busshålplatsen. nej det va så skönt när vi flyttade till det större huset för då fick vi både större rum och mer plats. och det bästa ut av allt vi behövde knappt se varan jag och lena. vi kunde va på olika våningsplan och knappt behöva möttas. för hon kunde gå vardagsrumsvägen och jag köksvägen. jag låste in mej på mitt rum hon låste in sig på sitt. perfekt..

igår va jag i stallet som vanligt och bilen ville inte starta som vanligt. så jag fick ta bussen hem. men det va såå kallt. uch det va kallare än förra gången tyckte jag. eller så beror det på att jag fick röra mej på fingrarna förra gången. för då red jag bubblan igår red jag smokey. hehe han vet ju vart han ska ha huvudet det missar ju bubbland med gämna mellanrum. men uch det gör ju sååååå ont när fingrarna börjar och vakna till och uch man har bara lust och gråta. men det är bara och bitt i hopp. men annars så gick det bra och rida. det är så skönt och rida en häst som kan typ allt. man kan konsentrera sig på sin egen ridning och på hur man sitter än på att få hästen och gå på tygeln hela tiden. eller ja hålla ner huvudet så att man ser nått. men jag tycker om och rida lite utmaningar oxå för då uppsattar man verkligen en häst som smokey.

men nu ska jag snart sova så ha det såå bäst

vänter

ja inget är ju som väntans tider. och vad väntar anna på nu. jo på att lilla törnrosa ska vakna. så att vi kan gå och fika. jag vet ju såklart redan nu vad jag vill ha för macka. uch jag som måste tänka på vad jag äter. men det är ju inte så lätt när det är sååå gottt. men får banta nästa vecka. som jag alltid tänker.

nej nu ska jag sätta lite fart och gö mej i ordning kanske..

men ha det såå bäst

och GLÖM INTE OCH KOLLA PÅ JOHAN FALK FILMEN IKVÄLL PÅ 4:AN KL:21:00
den är jätttte bra och joel kinnaman är ju inte lite snygg eller;)

spånar vidare

spånar vidare lite i saras tema. och jag skulle inte vilja att detta va jag. nån ut av dom.







dagens outfit

snart dax att dra till jonte. men uppdaterar lite om min outfit idag:). det är inget specielt med den förutom min nya älskade filippa k jeans med HÖG MIDJA guuud vad jag älskar dom vipps så har magen blivit hyfsat platt i stället för att leta sig ut överalt och ha ett eget liv. nej jag ser ju nästan smal ut för ett ögonblick. funderar typ på om man sover med jeansen och har dom på sig 24/7 så kanske den formar sig efter dom. skulle inte va helt fel.

och ja jag vet bilden suger. men man får inte va så kräsen.

Tröja: Fred Perry
Jeans: Filippa K




men nu ska jag typ ta och dra snart.

och jag har typ skurat mina händer med diskmedel men dom stinger fortfarande dovhjortskött. haha värsta slaktaren ab.

men då får man sitta själv på bussen:)

men ha det så bäst


dovhjort

ja nu har jag tagit tag i mitt dovhjorts ben som jag fick i julklapp. jag säger bara om vi ska få ett dovhjort eller nått annat djur i julklapp nästa år så vill jag inte ha det. det va för myckey jobb och slit för så lite kött. men det får bli matlåda tills i morgon. jag gjorde tre lådor men vi får se om jag äter den första. men det är ganska så gott köttet. salt och så men det va inte värt det. det va senor och ben om vart annat. och nejjag hängde inte med så bra på den lektionen tror jag för jag vet inte riktigt vart alla ben och senor ligger.

men jag ska ta och gö mej i ordning snart för att åka till jonte. han jobbar i natt men är ledig på söndag.

och nästa vecka ska vi gå på bio snabba cash har permiär det får man ju inte missa:).

       

  nu är knäskålen rak

  och så böjer vi på benet


idag

ja idag är jag ledig så jag har en del måste göra saker som att

*städa uch jag måste verkligen städa alla damm tussar börjar fan ta över lägenheten.

*gå till biltema och köpa mej en spade. för om jag nångång skulle få igång bilen medans snön är kvar så kommer jag fan inte komma ut för det är en snövall som inte är att leka med.

*jag måste ta tag i mitt dovhjortben innan den får ett till ben och går ut.

så det va några måsten idag får se hur det går hehe.

min pappa ska i alla fall komma och kolla på bilen nästa vecka. eller ja han ska byta batteri för han trodde att det va det som va felet så det hoppas vi på. för man vill ju inte åka buss hela vintern när man har en bil.

*jag ska nog försöka och gå ut med lite kartoner och sånt som ska slängas.

och jag såg nu att han rabih för idol ska va med i let´s dance vafan kan man aldrig få slippa se honom. han kommer va som nån b kändis som kommer och hänga kvar i ett hörn av rutan tills han får va med i typ whipe out och blir totalt utskrattad. nej han är ful han kan inte prata han låter som en smurf som har tagit helium och uch. han är typ en wanna be zlatan och ja näsan har dom i alla fall gemensamt. och att båda är uppvuxna i ett getto.

men nu ska jag ta och sätta lite fart men ha det så bäst


jeans

ja idag så har jag shoppat mej ett par nya jeans på thernlunds i tyresö. det blev ett par filippa k med hög midja. och varför då högmidja jo för att få kontroll över fläsket. i hopp om att man kan hålla in fläsket en aning och se ett gram smalare ut. jag gick även hem idag det va skönt. det va kallt och friskt ute.

i morgon är jag ledig ska bli skönt men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. jag vet i alla fall att jag ska till biltema och köpa mej en spade så att jag kan gräva fram min bil. det är ju en snö vall runt den som inte är och leka med. så det ska jag kirra i morgon. sen så vet jag inte det blir nog och städa lite oxå.

jag har även köpt mej en spikmatta för några dagar sen ååå vad jag älskar den. det är sååå skönt och ligga på den och bara känna hur det pulserar i ryggen. och att man blir sååå avslappnad. jag säger bara till alla som inte har en spikmatta KÖP EN. sen har jag även köpt mej ett par jätttte mysiga duntoffler som jag bara älskar. dom är såå varma och goa. så man vill typ sova med dom. men det kan jag inte gö. ja så den här veckan har jag haft spenderar byxorna på mej. jag har shoppat:). jag älskar och shoppa det är såå kul. men jag måste ju ha lite kontrol över det och inte handla för mycket.

men nu ska jag ta och kolla lite på tv

men ha det såå bäst

så här ser dom ut


trettondagen

ja idag är det trettondagen och jag jobbade. det är ju en röd dag så då får man bra betalt eller ja det är ob i alla fall. så det blir lite mer klirr i kassan. men det har inte vart jätte mycket och gö idag men lite va det.

sen när jag skulle hem så va det kallt men jag va väl klädd. och jag han med min buss till trollbäcken. sen så skulle jag byta buss och naturligt vis så halkar man på en isfläck och ramlar vad annars. man känner sig inte så smidig när man ramlar och självklart så ska man landa med höften och handen på isfläcken. man kan ju aldrig ramla lite mjukt.

sen ja han jag inte gjort så mycket mer.

ska jobba i morgon oxå sen är jag ledig fredag till söndag:) det ska bli skönt.

men ha det så bäst

min dag

ja idag så är jag piggare:) så jag ska berätta lite om mina senaste dagar.

började i söndags med att jag gick ut och trotsade kylan för att skotta bort snö från bilen. och ja det va först ett lager med is sen snö som hade smält och sen fryst på sen skare och sen pulver snö. så det va väll typ ca 30cm snö och is. men efter mycket blod svett och tårar så va jag klar. jag fick både skotta och sparka bort snön för det satt såå hårt. och det va inga problem och komma åt på taget efter som snön ramlar ner och packar sig när man går så kom jag upp allt mer jag lassa ner snön. problemet är bara att man knappt fick upp dörren då. så då gick man sparka bort det.

sen på måndagen när jag skulle ha bilen. så började jag kl08:00 för att va ute i god tid. och ja nej bilen ville INTE starta. jag försökte ett tag sen gick jag ut skrapade bort lite is och försökte igen utan nått resultat. den ville inte svarta den tyckte att det va för kallt. i början så försökte den i alla fall och starta men emot slutet så försökte den inte ens. så detva bara och ge upp den idé. och ta bussen i stället. men ja det va ju måndag och det va därför som jag skulle ha bilen för att jag skulle till stallet. men nu gick ju inte det så bra.

men på jobbet så gick det bra. det jobbiga börjar när man ska ta sig till stallet. då får jag först åka buss sen tåg och sen buss. om allt går som det ska tar det ca 1,5 tim. ja om det inte blir några förseningar eller nått annat konstigt. med bil tar det ca 45min.
men i stallet gick det bra jag red bubblan hon va pigg och glad. vi red en rolig övning där hon fick sammla sig lite och det skadar ju inte. sen så ska man ju hem oxå. och jag slutar ridningen 21:00 tåget går 21:15. så det missar man ju och ja tågen går bara en gång i timmen ute på landet. så det är bara och vänta. va hemma vid elva helt slut. det va bara och duscha och sen sova.

och idag gick jag hem det va kalllt. min jacka och halsduk va helt vit runt kragen bara för att det man andas ut har fryst till is. så det va skönt och få komma in i värmen sen.

men nu ska jag komma på tv och diska lite sen

men ha det så bäst

 min bil efter att jag hade skottat halva.. bara resten kvar
 bubblan
     och i måndags så va det kallt

tanken

tanken va att jag idag skulle berätta hur min dag har vart. för idag har det hänt lite inte jätte mycket men nånting. men jag är sååå otroligt trött så jag orkar inte men i morgon kommer jag hem tid så då ska jag orka.

men ha det så bäst så länge

äntligen

äntligen jag säger bara äntligen så har jag köpt mina ribbons örhängen från efva attling. jag har trånat efter dom sens jag såg dom i en tidning innan jul. så jag önskad mej dom i julklapp. men nu har jag köpt dom. så jag och jonte åkte in till stan idag och åkte till östermalm där dom har en butik. det finns ju inte överallt. men det va inte så svårt och hitta. och jag viste ju vad jag ville ha så det va bara och ta en nummerlapp och vänta. och sen så slogg jag till direkt det va inget och tveka på. dom va värda var endra krona. sen så efter det så åkte vi till åhlens för jonte skulle kolla efter en tröja men detva typ såå utplockat. sen så gick vi till kinamuren och åt. det va jätttte gott. det va buffé så ja man är ju ganksa så mätt nu. uch jag mådde typ illa hela vägen hem. men gott va det i alla fall. så nu är vi hemma och bara ska ta det lugnt för ja jag ska ju jobba i morgon jätte kul. det lär ju inte va nånting och göra såååå tråkigt. men jag ska ta med mej en bra bok och göra fruktsallad.

men nu ska jag va lite social med min darling

men ha det så bäst

men vad vore ett inlägg utan bilder på örhängerna....







RSS 2.0