Jobbat i omysigt väder

Jag har precis slutat jobbet och sitter och väntar på att bussen ska komma så att jag kan åka ner till nynäs. Men usch vilket otroligt tråkigt väder det är ute. Jag kan ju säga som så att det va inte helt lätt att komma upp och ut i morse för att springa en runda. Det är nått med den där kombinationen av att ställa om klockan, att jobba och att få för sig att ge sig ut och springa en runda innan jobbet. Just den kombinationen kan inte vara en bra kombination. Det va i alla fall lite jobbigare och kliva upp i morse och ge sig ut än vad det va igår. Eller så beror det på sällskapet som låg kvar i sängen i morse när jag gav mig ut som gjorde det såå mycket svårare. Men jag tänkte på hur bra jag skulle må efter att jag vart ute och sprungit. Och på hur dåligt jag skulle må om jag bara va lat och låg kvar i sängen och hoppade över träningen. Haha är detta ett täcken på att man har problem eller???  Hehe Nej det kan jag inte tänka mig ;). 

Men ja jag kom i alla fall till slut upp och ut för att springa en runda i skogen. Blev en runda på ca 17 km. Härligt. Och det bästa ut av allt va att jag hann springa klart innan det började och regna. Det va nästan precis att när jag kom in i lägenheten så började det att dugga. 

Men ja nu är jag på g ner till nynäs i detta obehagliga väder. Man vill ju bara ligga under en filt och bara mysa och kolla på film med en skål med popcorn på magen. 

Hehe jag förstår inte va han menade i morse när jag skulle ta med mig lunch till jobbet och plockade med mig två riskakor. Att är det där allt som du ska äta till lunch idag. Nej svarade jag. Jag har ju en banan liggandes på jobbet. Oj vilken lunch två riskakor och en banan. Ja du måste ju verkligen bli jätte mätt av det. Hehe ja :)

Lyxlunch



Jobbar

Just nu så jobbar jag med dom två bästa tjejerna som man kan jobba med. Stämningen är på top. Och jag äter mina älskade bananpannkakor till lunch. Och  I kväll blir det en massa mys med mannen i mitt liv. Livet känns ganska bra just nu och just idag. 




Mycket

Just nu är det bara så mycket. Det är som att det är allt på en och samma gång. Det är mycket på jobbet. Det är mycketom jobbet. Det är massor som händer på en och samma gång och det bubblat upp en massa olika känslor. Det är lite som en skräckblandad förtjusning. Det är både roligt, spännande och skrämmande. Jag tycker ju inte om förändringar. Det är som att så fort det blir nån typ av förändring så ser jag det automatiskt som nått dåligt. För att jag vill ha det som det alltid är och som det alltid har varit. Och det kommer det inte att för alltid att vara. Jag vill lixom leva i en värld som absolut inte finns. Om ospontanitet behövde ett ansikte utåt så kunde den ha fått låna mitt. 

Men just nu så sker det mycket förändringar och det är med mycket blandande känslor. Men jag vill och hoppas på att det blir bra och att det kommer att bli bra. Det bara måste bli det. Jag vill tro det. Jag måste tro det. Men jag känner mig samtidigt som en svikare. Eller som att jag sviker nån och det känns inte kul. Men jag måste försöka och tänka på mig själv och vad jag tror blir bäst för mig själv. Ja jag vet ett luddigt inlägg med bara en massa ord och inget innehåll. Ville nog mest bara skriva av mig. För jag vill inte skriva vad det handlar om det är för tidigt för det. Och jag hatar själv folk som gör detta. Bara skriver en massa A och aldrig det där jävla B:et. 

Men träningen går i alla fall bra. Jag krigar på och försöker att ta det lite lugnt samtidigt och lyssna på kroppen. Kände mig lite krasslig igår så då blev det att bara ta det lugnt och fokusera på att inte bli sjuk. Vilket kändes helt rätt. För när jag vaknade i morse så va jag så mycket piggare. Jag va laddad och taggad för gymmet. Det va riktigt kul på gymmet idag och jag hade en bra känsla i kroppen. Fick även ett mycket fint sms som gjorde att jag va glad hela dagen. 

Men nu ska jag ta och sova så att jag orkat upp i morgon. Det står front squat på schemat i morgon. Och så lite mer förstårs. Men fokus är front squat. 

Ledig och löpning

Ledig dag och löpning på det. Härligt helt enkelt. I helgen va jag ledig och det va bara såå skönt. Det blev att både ta det lugnt, springa och att öka in till stan och dricka lite goda drinkar och vin. Det va roligt att få skratta och prata lite. Bara att umgås lite och att känna att man har tid för det. Sen har jag även hunnit med lite tråkig sysslor oxå som att städa, göra matlådor och lite sånt. 

Men man kan ju säga som så att det va sjukt omotiverande att ge sig ut och springa i lördags. Det va både kallt och en massa äcklig obehaglig snö. Nej så för att motivera mig själv till att springa så bestämde jag mig för att springa i skogen. Men ja det va både halt och en massa snö. Men samtidigt så mycket roligare än att springa asfalt. Det va faktist ganska så vackert oxå. Även om jag helst hade sett att det inte va nån snö på marken. 

Men idag så blev det att börja min morgon på gymmet. Sen åkte jag till Ica maxi handlade lite och åkte sen hem för att äta. Sen blev det att ta det lite lugnt och att sen ge sig ut och springa. Jag bestämde mig snabbt för att ge mig ut på en längre runda. Det är lika bra om jag ska lyckas överleva det där jäkla maratonet. Så blev att springa en runda på 25 km. Det kändes jätte bra i kroppen. Kände mig pigg och fräsch. Inga krämpor eller nått sånt. Men Ojojoj vad trött jag blev när jag kom hem och satte mig i soffan och åt. Kände att okej antingen så kommer jag att somna eller så går jag ut och går en kort promenix. Så bestämde mig snabbt för att gå ut och gå en kort promenad i ett lugnt och sansat tempo. Jag kände mig lite stel i kroppen så det va skönt att få komma ut och få lite luft. Skönt att komma ut och bara få lite frisk luft. Att gå i ett lugnt tempo och inte i ett snabbt pw tempo som jag brukar gå i. 

Men ja nu blir det inte så mycket mer än att bara ta det lugnt och somna i soffan. 

P2 och nån romdrink 



Sen när

Lite mer exakt sen när har delicatobollar vart nyttiga??  Eller är det jag som har missat nått. Eller är det bara själva havregrynen som är nyttiga? 




Helt omöjligt

Det är ju inte lätt att banta på mitt jobb inte. Men man behöver ju inte äta om man inte vill. Men det är ju bara helt omöjligt att inte äta. 




Ledig måndag

Jag va ledig igår och det va bara sååå skönt. Jag va dock jävligt trött på söndagskvällen efter jobbet och efter utflyttningskalaset som vi va på. Men kul va det. Det va riktigt roligt att träffa Elin, Cillan och alla dom igen. Känns som att det va alldeles för länge sen. Men men det är så det blir. 
Men vi va där vid strax innan åtta och ja jag tror att klockan va närmare 03:00 när jag stängde mina ögon för att sova. Då va jag trött. Sen vaknade jag vid 05:20 när mina lampor tänds och sen hade jag lite svårt att somna om. Så jag vaknade och somnade om lite till och från. Jag vet att jag vaknade både 06:3007:00 och 07:3008:00 då gav jag upp och gick upp och duschade och gjorde i ordning frukost. 

Men jag tog det ganska så lugnt med drickan och det va bra efter som jag skulle jobba dagen efter. Men det är trevligt att bara kunna vara med och att få bli bjuden. Men efter jobbet så åkte jag ner till nynäs och då va jag bra trött. Jag somnade på tåget och det va ett under att jag vaknade upp där jag skulle gå av. Jag va nog inte sånt jätte roligt sällskap. Utom jag va mest bara trött. Haha i slutet så låg jag och lyssnade bara på tvn. 

Men i måndags va jag desto piggare. Jag började min morgon på gymmet med att köra squat, höftlyft, bänkpress och lite andra små övningar där emellan. Det kändes bra. Vädret va kanon så jag bestämde mig snabbt för att jag skulle ge mig ut på en lång runda. Och ja en lång runda blev det. Jag sprang från mig ner till sågen längst med gudöbroleden upp till Tyresö. Svängde av upp till granbacksringen och sprang sen gamla Tyresö vägen ut till trollbäcken och sen hem igen. Totalt blev det en runda på 25 km. Det är de absolut längsta som jag har sprungit hittills någonsin. Men det kändes bra. När jag slutade så hade jag absolut kunnat springa längre. Men jag hade redan bestämt att jag skulle stanna där. Men känns ändå bra att det finns mer att ge och att ta ut av. Vädret va ju absolut kanon. Det va bara sååå härligt. Efter min runda så blev det mat och gjorde jag lunchlådor och sen kände jag mig bara såååå trött. Så jag somnade typ på soffan en stund innan jag åkte vidare ner till stallet. Gud jag undrar hur trött jag kommer att vara efter marathonet. För förbereda alla redan nu att jag kommer att vara helt död i veckor efteråt. 

Men blir det att jobba och kriga till kl:19:00 idag. 

Kanon väder 

Mina nya snabba byxor 
En glad och svettig Carlsson 



Känner mig nöjd med tiden



Jobbat

Färdig jobbat och är just nu på väg ner till nynäs 




Vår

Ray-ban solglasögonen är på. Det är toppen härligt väder ute. Jag är just nu på g till jobbet. Det är vår ute och bara sååå härligt. 




Bra start

Jag började min morgon med en kanon start. Jag hade ställt klockan på obehagligt tidigt. 05:30 ringde den. Jag lyckades på något mirakulöst sätt ta mig upp och kollade ut igenom fönster. Usch fy burr. Det såg kallt ut. Så ja det va bara att klä på sig bra andas löparkläder och sen att ge sig ut. Jag brukar oftast köra med linne, T-shirt och sen en tröja över med dragkedja så att man kan dra upp och ner beroende på hur varmt och kallt det är. I början va det lite kallt men efter några kilometer så blev det varmare. Jag föredrar att frysa lite i början för att sen bli varm. För om man har för mycket kläder på sig så blir det alldeles för varmt. Och då känner jag att jag inte kan ta i så som jag vill. 

Men idag hade jag lagom mycket kläder på mig. Det va absolut inte för varmt. Det va snarare så att jag hade dragkedjan uppe hela rundan och drog inte upp ärmarna eller nånting. Men oj vad jag älskar mina nya löparbyxor som jag har köpt. Jag va inne på team Sportia i onsdags och då hade dom rea på ett par craft tajts som jag redan har hemma. Men dom är så grymt bra så jag köpte ett par till. För dom jag har börjar att bli så slitna och behövdes verkligen bytas ut. Så nej jag är bara såå nöjd. Precis den motivationen som man behöver ibland. För man känner sig så mycket sportigare i ett par snabba byxor. 

Men rundan kändes mycket bra jag kände mig pigg och fräsch i kroppen och i huvudet. Härligt. Blev att springa en runda på ca 15 km. Och dagen kommer bara att bli bättre. Det börjar med att jag ska jobba med Sofia och Helena. Såååå kul att få träffa dom igen. Sen när jag kommer hem så blir det en massa mys. Ska bli så kul att ses igen. För vi har inte sets på nästan en vecka och ja jag saknar och längtar på samma gång. Sen blir det att gå på utflyttningskalas och träffa alla där igen ska bli såå kul. Jag kommer ju att ta det ganska så lugnt eftersom jag ska jobba i morgon oxå. 

Men nu är det frukost som består ut av kaffe och blåbärsgröt. 





Nedräkning pågår

Står just nu på jobbet och grillar mitt bacon. Sååååå skönt. Vi har fått en ny och fin butik. Med en ny inredning och ja elementet fick tillbaka sin plats som den hade innan. Nej för att så länge det är svinkallt här så kommer vi att brassa på med vårar älskade element. Men snart får man åka hem och ha lite fredagsmys med sig själv. För att i morgon åka tillbaka hit till jobbet igen. Alltid lika roligt. Men jag jobbar med Sofia och Helena så det ska bli jätte kul. 

Sen i morgon kväll så blir det utflyttningsfest hos bästa Elin. Hon ska flytta in till Hornstull. Och ja varför bara ha inflyttningsfest när man även kan ha en utflyttningsfest. Haha det är nog bara Elin som har det. Helt fantastiskt om du frågar mig. Inte för att jag skulle ha det. Men ändå. Jag har slutat och ha fester hemma hos mig. Det va typ hundra år sen och lite till sen jag hade det sist. 

Men ja nu är det nedräkning som pågår. 




Fredag

Discofredag eller fredag den 13:e. Det är bara att välja. Själv kör jag på båda. Jag började med discofredag och kör nu på fredag den 13:e. Inte för att jag brukat ha så mycket mer otur än andra dagar men det känns bra att ha nått att skylla på. 

Men ja jag började min morgon på gymmet. Med att köra det som jag tycker är roligt att träna. Vilket är front squat och back squat. Det är både roligt och jobbigt. Speciellt front squat tycker jag både är kul och tungt. Eller det beror ju på hur mycket vikt man har på. Men jag vill ju att det ska vara hyfsat tungt. Så att man får ta i lite i alla fall. Sen körde jag militär press med skivstång. Avslutade sen hela passet mer pull ups, en övning där man hänger i  armarna och drar upp benen och sen en övningar där man håller i en ketterbell och lutar sig åt sidan. Det gjorde jag 10x3. Sen blev det att duscha, klä på sig, sminka sig och nu sitter jag på bussen på väg till jobbet. Jag är bara sååå jäkla hungrig. Ska bli så otroligt gott med min gröt frukost. Tröttnat aldrig på den. Det är både gott och mättande. Man vet vad man har, vad man för och den gör sitt jobb. En bra frukost helt enkelt. 

Känslan

Känslan som jag hade i kroppen igår va allt annat än pigg och kry. Efter mina ca 20 km löpnings runda och efter att jag hade kommit hem ätit lite middag, Kollat på lite tv. Och jag då skulle flytta mig från soffan till badrummet och sen till sängen. Ja den känslan va allt annat än god i kroppen. Det va stelt och stumt typ överallt. Träningsvärken från marklyften på morgonen började så saknat att komma krypandes. Och stelheten i benen, vaderna och ja överallt blandat med den tröttheten. Ja den va inte rolig. 

Jag kan ju säga att jag somnade på en gång utan problem. Vaknade upp i morse och kände mig fortfarande trött. Trött i huvudet och i kroppen. Benen kändes mycket bättre. Bara lite småstela. Men efter en promenix ner till gymmet och efter en lite längre, välbehövlig och mjukgörande uppvärmning så kändes det mycket bättre. Jag va helt enkelt redo för att köra lite utfall blandat med lite andra övningar för axlarna och benen. Sen körde jag lite stång rodd och avslutade på lite core. Ett skönt och bra pass på morgonen helt enkelt. 

Försöker att lägga in mer utfall i mina träning. Eftersom det är en bra övning för löpning. Jag försöker ju att fokusera på att överleva det här marathon loppet så bra som möjligt. Jag vill ju inte vara invalidisering i typ två veckor efter. Så en bra grund har man ju hört är a och o. 

Men nu sitter jag på bussen på g till jobbet. 

Gått och dött

Nu kan man ju tro att jag har gått och dött, ligger under min sten eller bara har åkt till ett varmt land och bara ligger på en solstol och dricker drinkar med paraply och käkar kokosnötter. Men nej. Jag är fortfarande hemma i kalla tråkiga men ack så härliga Sverige. Jag äter varken kokosnötter eller dricker drinkar med paraply. Nej jag har bara haft fullt upp. Eller bara inte orkat skriva så mycket. Jag mår så bra och det känns bara så himla härligt. 

Jag har vart på möhippa och den blev mycket lyckad. Jag orkar inte skriva mer om den nu. Känner mig helt sjukt trött. Ni vet bara sådär obotligt galet trött. Jag är trött både i huvudet och i kroppen. 

I söndags så va vi i en i stan och gick en lång promenix till Kaknästornet för att där käka lunch och för att sitta där och mysa ut av sällskapet och ut av utsikten som va helt fantastisk. 

Sen har jag oxå hunnit med att både vara i stallet och rida. Tränat och sprungit. Jag börjat att känna att det va en sak att anmäla sig till det här maratonet och en annan sak att träna till det. Idag va jag ute och sprang ca 19 km. Det kändes jobbigt men samtidigt bra. Det va ett skönt väder att springa i. Men oj nu är jag bara såå död i kroppen. Körde marklyft i morse. Både vanliga och raka och sen blev det löpning på kvällen. Så ja kroppen skriker efter sömn. Men det känns att jag har kört med styrke träning under vinter.  Känner mig starkare i benen och att jag har starkare ben som orkar ta i mer. Härligt. 

Men nej nu blir det till att sova. 

Trött

Det är ju bara så skönt att det är fredag. Jag har vart så trött när jag har kommit hem om kvällarna. Känt mig typ helt död. Det är så mycket som händer på jobbet. Det är bara såå rörigt och man känner sig både vilsen, kluven, lite stressad och även i vägen. För att man i nästa sekund ska riva ut hela verkstaden. Och ja då ska allt flyttas ut där ifrån. Allt ska slängas så allt i alla lådor och överallt ska då ställas någon annan stans. Vi har just nu hela verksamheten i köket eller i banankartonger. Jag skulle försöka och hitta en lite udda sadel i går och ja det tog sin tid kan jag säga. Jag fick börja med att fråga om kunden hade tid att vänta för att det här kan ta en bra stund att hitta. Men det hade hon och hon blev så glas över att jag kunde leta och att jag hittade dom. 

Så ja det ska bara bli så skönt med helg. Jag känner mig typ bara såå slut. Tur att man inte har det såhär varje vecka. Då skulle man ju inte stå ut. Nej igår när jag kom hem så va jag helt slut i huvudet och i kroppen. Jag satt typ helt paralyserad på bussen. Övervägde typ att åka med till gullmarsplan igen för att jag inte orkade stiga av. Men jag tog mig i kragen och hoppade av. Sen när jag kom hem så åt jag lite lättare middag och la mig sen bara i soffan och lyssnade på tv. Tills kl blev typ nio då började jag och fixa med lite saker. Gjorde mig i ordning för att sova och ja jag tror att klockan va innan 22 då låg jag i sängen. Såååå trött. 

Men ja som sagt va skönt med lite helg. Men träningen går i alla fall bra. Sitter på bussen just nu med träningsvärk i rumpan efter gårdagens utfall. Idag blev det en ut av mina favo övningar. Front squat och back squat. Sen lite pull ups både utan och med gummiband. Det är kul för jag känner att jag har blivit både starkare, bättre och säkrare på dom. Eller ja det märker jag väll i och för sig på typ alla övningar. Sen körde jag även lite bänkpress. Vilket är en övning som jag borde köra fler gånger av. Med tanke på hur svag jag är i den övningen. Men jag tycker ju att den är lite tråkig. Mycket roligare och köra typ squat eller pullups. 

Löpning

Löpning är så mycket mer än bara svett, jobbigt och puls för mig. Nej för mig är löpning den bästa form av terapi. Jag behöver ingenting annat bara löpning. Som idag. Det va bara så galet skönt att komma ut i den friska och lite små kalla luften för att springa en runda. Efter en dag med mer oorganiserat organiserat kaos. Det va byggarbetare överallt. Det är saker överallt och mer ska flyttas på så att dom ska kunna komma fram och göra om. Ida skulle hela verkstaden flyttas ut. Det är inte en lätt uppgift som man bara gör på en kvart. Nej fy fan. När det va dax för lunch va jag helt slut i huvudet. Vi hade kvar typ två skruvmejslar och en pincett. Det va allt. Ventiletten står på golvet. Glas beställningarna plockar jag upp i köket. Ja allt är bara kaos och en enda rör. Tur att kunder har sån stor förståelse för att man typ knappt hittar nått längre. Och för att man måste gå in i köket för att typ hämta allt. Glas och lins beställningar ligger i en enda röra. Beroende på när vi har skickat sms. Ja det är ett under att man har hittat allt som är beställt. 

Sen mitt i allt så ska alla solglasögon flyttas på för att dom vill slänga ställen. Okej ja jag ska bara trolla fram lite plats ;). Men dom är så himla duktiga och jobbar på riktigt snabbt. Verkligen kanon killar. Jag hjälpte till lite med att sätta dit båghållare på plankor.  Det va inte så avancerat och jag va glad för att kunna hjälpa till och dom va glada för att få lite hjälp med det. Det finns ju inte så mycket annat man kan göra. Man känner sig mest bara i vägen vart man är. Vilket är lite jobbigt. 

Så ja jag va jag kände verkligen hur trött jag va. För även om inte vi kan göra så mycket så blir man ändå trött. Så ja det va skönt att komma ut och rensa huvudet lite. Men nu blir det att sova. Känner mig bara sååå trött. 

Bara för att

Bara för att jag får äran att umgås med världens finaste människa. Känner mig gladare än på länge. 





Kaos

Jag jobbat just nu i ett oorganiserat organiserat kaos. Vi ska bygga om. Så det är ny inredning, gammal inredning och en massa människa överallt. Det är byggarbetare, elektriker, golvläggare, målare och en massa andra människor som bara är överallt. Man känner sig ju mest i vägen. För alla ska förbi överallt och man går försöka att hitta en bra plats att stå på där man är som minst i vägen. Vilket inte är helt lätt. Men det kommer och bli så sjukt bra och snyggt när det är klart. Så ja det är ju helt klart värt allt kaos. Men man måste ju säga att dom är sjukt effektiva. Jäklar vad dom jobbar på snabbt. Det är som sammansvetsade myror. Alla jobbar med sitt och alla vet vad dom ska göra och när. Så jag sjukt duktiga killar. Haha roliga är som oxå. 

Men vad har jag mer gjort under den här tiden som jag inte har skrivit nått på. Jo jag har jobbat, tränat, vart lite ledig och sen så har jag vart på bio med Sara. Vi såg på fifty shades of Grey. Jag tyckte att den va bra. Jag va ju inte över exalterad efter att ha läst boken. Men jag tyckte ändå att filmen va bra och dom fick med det viktigare. Henne hade dom gjort lite roligare, mejlkonversationerna va inte allas så långa och jobbiga. Och han va precis så konstig som han ska vara. Själva sex scenerna va ju inte så som dom är i boken haha det va snarare värsta minimjölken. Men samtidigt så kan man ju inte göra dom som dom är i böckerna. Men ha det va ju en del naket om man säger som så ;). Ingen film som jag skulle välja att gå på med första dejten typ. Nej snarare nån som man känner sig trygg och bekväm med. Haha jag och Sara satt ju som vanligt och skrattade. 

Men idag blir det jobb och sen kanske jag ska försöka att komma ut och springa en runda. Men vi för se. Jag började i alla fall min morgon på gymmet. Så det känns bra. 





Skogen

Idag va det premiär. Och då kan man ju fundera på vad det va premiär på. Kan det vara nån ny spännande film, teater eller modevisning eller kanske nån annan spännande premiär. Av nått så spännande så att alla har missat det utom jag. Nja kanske inte riktigt. Nej utom det va nått så härligt som en premiär spring runda i skogen. Ja och det va helt fantastiskt härligt. Jag kommer att kunna leva på den energin som det ger mig under hela dagen. För det ger verkligen så mycket mer energi att springa i skogen än vad det gör att springa på den där tråkiga asfalten. Underlaget va växlande mellan snö, is och leva. Men vad gör det. När känslan va helt fantastisk. Jag har verkligen saknat min skog. Så ja nu på helgerna blir det att springa i skogen i stället för på den där tråkiga asfalten. 

Så rundan idag blev att springa den längre vägen till min runda och sen sprang jag min 5 kms runda i skogen. Så det blev att springa 7+5 så totalt 12 km lagom och så underbart. 

Idag blir det att jobba med Helena och efter det ska jag åka in till den stora staden för att gå på bio med Sara. Vi ska se femtio nyanser av honom eller fifty Shades of grey som den heter på engelska. Jag har ju lästa böckerna och ja jag har väl inte allt för höga förväntningar. Men tanke på att jag inte tyckte att böckerna va så där otroligt bra. Utom ja dom va bra men inte så mycket mer. Jag har läst så mycket mer böcker. Jag tyckte mest att boken handlade om mejl, mat och sex. Hon va konstig och han va konstig. Han skulle passa perfekt i mina kriminalromaner. Och hon va nej jag vet inte vart hon skulle passa i. Hon mest bara va konstig. Och dom där mejlkonversationerna va bara såååå jobbiga och dryga att lyssna på. Halva boken handlar typ om dom. Men aja ska ändå bli kul att se den. 

Sen vill jag avsluta detta inlägg med en rekommendation eller kanske mer ett litet tips. Det är att om du har frukt som börjar att se lite ledsna ut och eller om dom har sett sina bättre dagar. Så då brukar jag skära upp dom och slänga in dom i frysen. För att sen ta upp dom och göra smoothie på. 

Som dagens smoothie består ut av päron som jag har fryst in och tagit fram, lite mjölk och sen jordgubbar. Så nyttigt och såå gott. 




RSS 2.0