Min helg

Min helg har bara vart så bra. Vi hade en Anna oxh Dennis helg. Det hade vi bestämt och räknat ut för jätte länge sen att den här helgen skulle bara vi två umgås. För det va typ enda helgen som vi inte hade några andra aktiviteter inplanerade. Dom andra helgerna så har antingen jag jobbat eller så har han jobbat eller så har det vart bröllop eller så har det vart nån annan typ av aktivitet som vi skulle göra med andra. Men ja just den här helgen så hade vi ingenting inplanerat. Mer än en Anna och Dennis helg. Vi började fredagen med att jag mötte upp en kompis och åkte sen till klättercentret på Telefonplan. Där det va tävling på gång. Så vi va där och kollade och mest bara grillade. Sen blev det att äta lite middag och sen bara att åka hem och dö. 

Och ja dog gjorde vi. Haha typ somnade i fallet påväg ner till kudden. Sen på lördag morgon så började jag morgonen med att springa en runda innan frukost och innan vi skulle ha Anna och Dennis dag. Efter både frukost och iordningfix så åkte vi in till stan. Hämtade ut biljetter till bion som vi hade beställt biljetter till. Hehe jag fick välja bio så då blev det Disneys nya insidan ut ;). Men det va ett tag till den skulle börja så ja det blev att gå runt en hel del i stan och i det otroligt fina vädret. Sen gick vi bara spontant in på ett museum haha och där inne så träffar träffar vi på två ut av Dennis kompisar. Asså vad är oddset så ja vi snackade lite med dom och kollade sen vidare. Sen blev det att äta lite lunch och att gå vidare till bion. 

Filmen va bra. Haha det va vi och alla barn. Men den va både rolig och lite sorglig men slutade fint. Sen hade Dennis bokat bord på en resturang som jag inte visste vilken eller vart den låg överhuvudtaget. Men bäst som han är så hade jag fått menyn skickad till mig så att jag kunde studera den. Och så hade han kollat upp att jo man kunde få en sallad i stället för potatis till alla rätter. Asså han är ju bara såå bäst. 

Men innan det blev det att ta ett glas vin för att vi va lite tidiga. Sen gick vi då emot denna resturang. Och vilken resturang sen då. Den hette knut och låg haha ja nånstans i Vasastan. Den va bara så liten och mysig med norrländsk tema. Det va gamla plankor som bord. Det hängde älghorn och renhorn lite överallt. Det va bara så mysigt och trevligt. Personalen va mycket trevliga och maten sen då. Gud den va ju bara sååå otroligt god. Jag kan verkligen varmt rekommendera detta ställe. 

Sen va vi båda ganska så trött så blev att åka hem och bara ta det lugnt och skönt. Jag typ somnade redan på tåget hem. Ja och sen skulle vi ha kollat på en film som gick på tv. Man kan väll säga som så att vi båda började kolla på filmen sen kollade bara Dennis för jag lyssnade mest bara på tvn. För att sen bli väck av att ska vi gå och lägga oss. 

Idag så började vi med sovmorgon och vad jag sov sen. Herregud det va länge sen som jag både sov så gott och så länge. Jag tror att jag behövde det. Sen blev det frukost och att mysa lite. Sen åkte Dennis hem till sig och jag gav mig ut på en löprunda på 17 km i skogen i det otroligt härliga vädret. Det va verkligen kanon väder. Varmt och skönt. Sen har jag mest bara tagit det lite lugnt. Tvättat, städat och gjort matlådor och ja lite annat sånt tråkigt måste göra. 

Men min helg har vart kanon bra. 

Dennis drink
Min drink
En trött Carlsson 



RSS 2.0