Träningsvärk

Bulgariska utfall igår. Träningsvärken från hades mörka grund idag. Asså min rumpa, mina ben, ja allt från midjan och neråt. Det känns. Att sitta ner går bra. Att stå upp går oxå bra. Men vägen där emellan är ett helvete. Jag känner mig som nånstans mellan 100 och döden. Men det hindrade inte mig från att köra marklyft idag. Så ja i morgon räknar jag med att ha träningsvärk i exakt hela kroppen. 

Det va min tur att städa idag på jobbet så jag åkte och tränade i sickla innan. Men oj vad jag föredrar att vara i Haninge. Så mycket mer ordning och reda bland vikterna och stängerna och ja allt. Nu höll dom på att flytta om typ allt men ändå. Folk städar inte efter sig. Utom när jag kom typ först så såg det ut som att nån va mitt i sitt träningspass. Det låg vikter, hantlar och ketterbells överallt. Men nej det va ingen där. Så jag fick ju typ börja med att städa. Och sen att försöka leta rätt på dom vikter som jag ville ha. Det fanns typ bara en uppsättning av 1,25 vikterna vad jag kunde se och ja jag letade. För dom som jag hittade va upptagna. Men jag fick ta dom sen när han va klar med dom. Men vill man bara lägga på lite extra så är just 1,25 vikterna perfekt för 2,5 på varje sida blir väldigt mycket för typ axlar som redan är svaga som det är. Suck suck. Sen är det så mycket mer folk oxå där än i Haninge. Jag är inte riktigt van med det. Så känner mig nog lite lätt obekväm. Varför vet jag inte. Så nej Haninge är perfekt för mig. Och personalen i Haninge är så trevliga. Alla pt hälsar på en på morgonen och det är en god stämning. Nu är det ingen dålig stämning på sickla. Men det känns som ett så mycket mer byggar gym och nja där är ju inte riktigt jag. Jag vill ju bara träna för att det är kul och inte för att kunna tvätta kläderna på mina magrutor. 

Men aja snart blir det till att åka hem till mitt taco mys. Jag längtar. 

Bulgariska utfall

Asså jag gjorde bulgariska utfall idag på gymmet. Jag kan ju säga som så att det va sjukt länge sen som jag gjorde det. Och för den som inte vet vad det är så är det när man för utfall men med det ena benet högre upp. Tex på en låda eller bänk eller vad man nu kan hitta. Asså det va så galet jobbigt. Jag körde ju såklart med skivstång och vikter på. Men mina ben bara skakade och jag känner redan hur träningsvärken är på ingång typ från midjan och neråt ut till stortån. Haha ja morgondagen kan ju bli spännande. Nej det är en övning som jag måste göra mer ut av. För jag lovat den tar bra och den bränner bra. Har man inte tillgång till gym så kan man göra den vart som helst. Ute på promenixen stanna till vid en bänk och lägg upp ena foten på bänken och gör utfall. 10 st på vardera ben X 3 så kommer det att kännas i benen resten ut av promenixen. 

Förutom det så blev det att köra mycket rygg övningar. Jag tycker både att det är kul men framför allt viktigt att träna ryggen. Både för att jag har haft diskbråck och för att jag står och går mycket. Sen är det alltid bra att ha en stark rygg. Sen att jag ändå går som Quasimodo och kollar den i backen när jag går ja det finns det nog ingen övning i värden som kan göra nått åt det. 

Men nu är jag på jobbet och ska kriga till kl:20:00. Sen blir det att åka hem och dö i soffan. Men i morgon slutar jag 18:00 såå skönt och jag är ledig sååå otroligt jäkla skönt. Men helgen är fullspäckad med olika aktiviteter. Både att träffa släkten och vänner och ja lite allt möjligt. Men det ska bli roligt. 

Upp och ut

På något mirakulöst vis så lyckades jag ta mig både upp och ut för att springa i morse. Helt otroligt med tanke på att jag va sjukt trött. Jag hade vakant under natten av att regnet piskade emot rutan. Sen hade jag även den bästa sovandes bredvid mig i sängen och det gjorde absolut inte saken lättare. Att bara lämna värmen och att i stället ge sig ut i regn och rusket för att springa. Men jag lyckades och det är fan värt ett diplom. Det va på något piggare ben och kropp som jag gav mig ut. Men jag va ju trött men inte trött, sug och tung i kroppen. Utom mer bara trött i huvudet. Men ja det va ju ett allt annat än mysigt väder. Nej det regnade små spik i en diagonal motvinds riktning. När jag kom hem så visste jag inte vad som va svett och vad som va vatten. Det va bara en blandning ut av allt på hela mig typ. Men ja nu när det är gjort så känns det bra. 

Men ja nu sitter jag på jobbet och ska kriga till kl:17:00. Sen blir det till att åka hem och små dö lite. 

Dagen outfit black as hades




Tungt och trött

Det va på tunga och trötta ben och med en tung och trött kropp som jag gav mig ut och sprang i morse. Det va allt annat än en härlig känsla. Jag va bara såå trött. Inte för att det blev så sent igår. Gick och la mig strax innan tolv och somnade på en gång. Så när klockan ringde i morse 05:30. Ville jag typ bara dö. Eller kanske inte riktigt så drastiskt utom mer att jag bara ville sova vidare. Men så tog jag mig i kragen och tänkte på hur bra det skulle kännas efteråt. Så ja nu efter känns det bara så mycket bättre. Men där och då nej fy fan. Det va tungt, jobbigt och typ en kamp emot alla makter. Men ja jag tog mig upp och jag tog mig ut. Och jag sprang en runda på ca 14 km. Så det kändes bra. 

Men nu blir det att jobba till 17:00. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Det blir antingen bio eller bara att åka hem och ta det lugnt. Vi får se.

Men gårdagen va jätte trevlig. Det va super kul att träffa tjejerna igen. Det va inte tyst många sekunder inte. Men det va oxå fyra trötta tjejer som sågs så det blev inte så sent och det va ganska skönt eftersom jag skulle upp tidigt i morse. Men ja vi kom fram till att vi måste ses oftare.  

Äntligen fredag

Ja jag säger bara en sak. Äntligen fredag. Det är ju bara sååå skönt. Jag jobbar i och för sig obehagligt okristligt sent i kväll och jobbat även hela helgen. Men förutom det så är det ändå fredag. I kväll ska jag ut och ta ett glas vin tillsammans med Helena, Sofia och Lovisa. Det ska bara bli såå kul och trevligt. Jag har saknat dom. Och jag har saknat att ses och hur kul vi hade det den sommaren som vi jobbade tillsammans. 

Men ja jag började min morgon med att vara på gymmet. Där blev det att köra både lite axelpress med skivstång och marklyft. Körde även lite övningar för ryggen innan det blev att skutta in i duschen. Men nu blir det till att jobba och sen att träffa dom mina älskade tanter. 




Ett tag sen

Oj nu va det sådär jätte långe sen som jag skev sist. Men jag har typ haft lite fullt upp. Eller nja. Jag har nog mer bara inte haft så stor lust att skriva så mycket. Jag har hunnit med en hel del. Jag har fyllt år och haft en helt fantastisk födelsedag som bestod ut av överraskningar i form av både middag, jätte super duper fina örhängen. Jag typ dog lite när jag fick dom. Eller jag är ju sån som visar lite försiktig glädje utåt men inåt så känner jag mer. Men jag blev glad i alla fall. Sen blev det en övernattning på hotel och ett spontan besök nere på Åhléns för att jag inte riktigt va bered på att inte sova hemma. 

Sen har jag vart själv i nästan två veckor och det ca två väldigt långa veckor. Att man kan sakna någon så mycket och känna sig så ensam när man har levt själv innan i flera år. Märkligt det där. Att helt plötsligt så är det inta alls så kul att va själv när det innan inte va några problem alls. 

Sen har jag firat halloween. Det blev svart klänning, röda linser och en mask. Dennis ja han va power rangers med dräkt och allt. Nån som är förvånad??  Sen har jag hunnit med att träffa både mina kompisar och Dennis kompisar. Käkat brunch ute vid Haga och sen gått på nån mässa ute i Solna på friends arena. 

Sen där emellan har jag tränat, sprungit och vart förkyld. Ja asså inte sjuk utom bara sådär onödigt snorig och förkyld. Så har boostat min kropp med citron och ingefära te. Ja det är nog det jag har hunnit med att göra i korta drag. Jag har haft jätte irriterande ryckningar i min fot när jag ska sova. Så det har typ vart helt omöjligt att sova. Värsta dagen så somnade jag typ 02:30 och klockan ringde 05:20. Då kände jag mig som en yxmördare hela dagen. Jag har googlat och googlat och kommit fram till det vanliga. Ja antingen så är det cancer, en propp i benet eller magnesium brist. Jag hoppas på det sista och har börjat att ta magnesium tabletter i hopp om att det går över. Det har vart bättre dom sista dagarna. Så det är ju i alla fall skönt. Så ja varje dag jag får sova gott utan ryckningar är en bra natt. Och varje dag jag vaknar och inte känner mig som en yxmördare är en bra dag. 










RSS 2.0