Mat

Herregud denna helg har verkligen bara består ut av en jäkla massa mat. Det började med att jag som vanligt blev bortskämd på fredagen med att maten stod på bordet. Sen på lördagen så va det julbord på tyrol med Dennis och alla hans kompisar. Vi blev ganska så många. Det va både folk som jag känner och folk som jag inte känner eller träffat innan. Men det va verkligen super duper trevligt och jätte gott. Jag va så mätt när vi rullade där ifrån. Sen i dag har jag mest känt mig som en köttbulle. Och för att spä på den känslan lite extra mycket så va vi ute och åt med jobbet idag. Vi va på en indisk resturang och åt super god mat. Det va verkligen så trevligt. Men usch nu känner man sig som en köttbulle igen. 

Men ja förutom att äta så har jag även vart ute och sprungit båda dagarna. Det va lite små kallt med som vanligt skönt när det är över. Jag fryser så mycket bara när jag kommer hem från mina rundor. Det är som att jag inte blir helt varm igen efter. Även fast jag typ duschar i evigheter och klär på mig typ alla kläder. Så fryser jag ändå. Nej det kan inte vara hälsosamt att springa. Sen har jag ju såklart umgåtts med Dennis. Och det är ju alltid trevligt.  

Färdig sprungen Carlsson 



Min vecka

Veckan som varit har består ut av lite allt möjligt. I måndags va jag ledig såååå skönt. Jag va på gymmet, ute och sprang i solen, städade, fixade hemma och gjorde sen massa matlådor för att sen åka in till stan och möta upp Dennis. Vi gick på julmarknad i gamla stan, drack hot vin. På en måndag. Vart är jag på väg. Rakt ner i fördärvet. Men ja det va gott. Det va varmt och gott lite som att dricka lite starkare varm glögg. Sen kollade vi på levande adventskalender i gamla stan. Och åkte sen hem och dog i soffan. 

Annars så har veckan bestått ut av träning på gymmet. Lite olika och blandade övningar med fokus på olika muskelgrupper. För att kompensera från all träning så har det blivit en hel del gott oxå i från ut av pepparkakor och godis. Mums. Tur att det bara är jul en gång om året. Otur bara att den vara i typ en hel månad. Alla kilon som man går upp under ett år går man upp under julmånaden. 

Men idag har vi fredag och det är ju bara sååå skönt. Dennis väntar på mig när jag kommer hem med mat. Så gott och såå bortskämd. Sen till helgen blir det både träning, julbord med en massa vänner och sen middag med jobbet. Mycket mat blir det den här helgen med det är ju alltid trevligt. Hehe nej det blir bantning sen efter nyår. Då jäklar blir det bladspenat och broccoli tills jag känner mig som människa igen. 







På jobbet

Sitter just nu på jobbet och har krigat mig igenom halva dagen. Bara andra halvan kvar. Eller jag slutar 17 så har nog krigat mer än halva redan. Har lunch just nu och blev att äta keso med lite banan, persimmon, gojibär och mullbär till. Mums. Blir nämligen fin middag när jag kommer hem sen. Eller alla middagar som inte jag lagar är fin middagar. 

Men jag började min morgon med att springa en runda på 14 km. Det va ganska så bra väder. Blåste lite emot slutet typ dom sista 4 km va det konstans motvind. Men km innan va ganska så bra. Det va ett helt okej väder. Det regnade inte och va inte svinkallt. Nej det va ett helt okej springväder för den här årstiden. Sen blev det att duscha lite snabbt och att åta frukost lite snabbt pussa hej då och att sen åka till jobbet. 

Hittade den här på nätet och kände bara att äntligen en bild som förklarar det här med vindhastighet så att man förstår. 




Såå trött

Trött tröttare tröttast. Lite så jag känner mig just nu. Konstant och kronisk trötthet. Jag känner mig typ som en zombie. Konstans trött och konstant hungrig. Va ledig igår och jag började morgonen på gymmet. Där blev det att köra lite allt möjligt bland annat front squat, raka marklyft och lite olika övningar för ryggen. Sen gick jag hem åt frukost och tog det lite lugnt. Sen gav jag mig ut och sprang en runda i skogen. Det va ledigt och klafsigt men oj så härligt det va att springa i skogen igen. Som jag har saknat den. Men efter va jag bara så trött. Typ halvt död 17 km i skogen va inte va min kropp va beredd på. Hade även världens träningsvärk i benen och i rumpa. Och ja det är ju dom som får jobba mest. Men det va ändå bara såå skönt. 

Sen blev det lunch och så gjorde jag misstaget att la mig på soffan. Somnade direkt och vaknade upp två timmar senare. Jaha kände jag mig nått piggare....not. Jag kände mig mest bara som en groggy zombie. 

Gick och la mig tidigt och vaknade upp precis lika trött som när jag gick och la mig. Helt död. Men det va bara att ta tag i sig själv och bege sig till gymmet. Men jag kände mig mest bara trött och omotiverad. Men ja blev ändå ett okej pass. Körde lite axelpress med skivstång och sen en jäkla massa marklyft. Lika bra att göra nått kul och tungt om man ändå bara ska vara såååå trött. Sen körde jag lite mer övningar innan det blev att hoppa in i duschen. 

Men ja nu sitter jag på jobbet och längtar till lunch. Men det är ett tag kvar. Jag är bara sååå trött och det är som att det är extra kallt här inne. Jag har redan druckit en kopp te för att försöka att få upp värmen. Jag jobbar till sent i dag så när jag kommer hem så blir det bums i säng. 

Min helg

Helgen gick i en rasande fart. Jag va ledig och tillbringade den nere i nynäs. Det blev både att köpa en massa mat, laga en massa mat och att baka både pepparkakor, lussebullar, bröd och en massa annat fix. På söndagen så hade vi samlat en massa kompisar för att ha adventsfika och pepparkaksbygge. Det blev mycket uppskattat och maten va verkligen super god. Jag fick även två matlådor så jag va super glad. Fick njuta ut av maten två dagar till. Det va julkläder på och att smaka av åretsglögg som inte jag tyckte va sådär super god. Helt okej men inte nån favo. Då va Dennis egen hemgjorda mycket godare. Sen dekorerade vi pepparkakshus två stycken tjejerna emot killarna och ja jag tycker ju såklart att vårat blev snyggast. Men när allt va klart och alla hade åkte så va både jag och Dennis helt slut. Vi typ låg i soffan och va sååå mätta. Herregud vad dåligt jag mådde där ett tag. Min kropp hade fått en gluten och socker chock. Den är verkligen inte van med så mycket god och kanske inte så jätte hälsosam mat. 

Men det va verkligen jätte trevligt. Så värt allt fix eller inte för att jag kanske gjorde så mycket. Dennis gjorde ju det mesta. Jag hjälpte mest bara till med det jag kunde. Typ som att skala alla rotfrukter. Men ja nån måste ju göra det oxå. 

Sen har veckan mest består ut av att återhämta mig och kroppen från gluten och socker chocken. Jag har tränat och har just ju påbörjande av träningsvärk i rumpan efter dagens bulgariska utfall med skivstång. Fy fan morgondagen kommer inte att bli rolig. 



Godaste och finaste tårtan som Hanna hade gjort





RSS 2.0