måndag

ja idag va det ju måndag och jag va ledig= super skönt. både min kropp och min lägenhet behövde det. eller kankse mest min lägenhet. sara den ängel som hon är släpte ut hästen efter att bosse hade vart där och skot honom. tack än en gång säger vi till sara både från 

på min lektion sen så red jag el passo ja vad ska man säga om honom. det va en upplevelse. han gick nog inte ett enda steg på tygeln. nej han va verkligen speciel. han gick och hackade me dhuvudet och jag fick inget bra stöd eller jag fick typ inget stöd. och han tränger på inner skänklarna i alla varven och ja allt sånt. så det va en upplevelse och en utmaning som jag säger som så. eller så kan man säga som clara som red henne innan - att det ska bli en dröm och rida viola på torsdag hahah

men nu ska jag ta och sova så ha det så bäst

ström av brott

japp det va precis ström av brott igen så jag kastade mej över kameran. eller nej först fick jag ta ficklampan för att se nått. men sen hittade jag kameran och tog lite kort. för det va typ mer än halva brandiz som va svart.

utsikten från mitt fönster när det är ljust
















ström av brott

ja jag har precis haft ström avbrott. det dog vid 16:30 och kom tillbaka 18:00 men jag kröp ner under ett täcke tände lite ljus och somnade. hehe fanns inte ås mycket mer osm jag kunde göra. men nu är den tillbaka.
jag hade tänkt att jag skulle städa idag men ja det va ju inte så lätt när strömen gick. men såå tråkigt;). nej men jag får ta tag i det i morgon i stället. men nu ska jag komma på tv för om en timme är det solsidan:)

men ha det så bäst

fredag

idag är det fredag gud såå skönt säger jag bara. och gud vad den här veckan har gått fort. jag har haft lite och göra så kankse därför. men idag på jobbet så va ingrid sjuk inte bra för hon skulle ju ha jobbat till sju vilket betyder att nån annan måste göra det. alla typ roppar i en kör jag kan inte. och jag tänkte vist jag kan men jag vill inte för jag ska till stallet och om jag ska jobba till sju så kommer jag inte fören vid 8 och det blir så himmla sent. men elena kunde ställa upp guld säger jag bara.

sen så kom masören lena till oss oxå gud vad skönt det är asså. massage är nått alla borde få.

men nu är jag assa trött så nu ska jag snart ta och sova

men ha det så bäst

massage

jag säger bara enkligen som jag har väntat på att hon ska komma och ååå det ska bli såå skönt. jag känner nu efter att jag har haft hästen i nästan två veckor att jag är fan inte van längre. hehe träningsverk lite här och där. hehe både i mockar musklerna och i bära höpåsar musklerna och då har vi inte pratat om min träningsverk i rumpan som jag har haft;) den va inte och leka med. det va ju skillnad förut när man va ung och jag red pridde typ 2-3 gåner i veckan + lektion 2 gånger och så kanske diamant 1-2 gånger i veckan. när pridde åkte så hade jag ju clarissa som jag red + diamnat och mina lektioner. så nu får min kropp en chock när jag rider varge dag och mockar och allt sånt.


men ha det så bäst

helt slut

jag säger bara att jag är helt slut. eller både jag och jonte är helt slut. dagen började med att klockan ringde 05:45 mindre inspirerande att gå upp då men det är bara och tvinga sig. jag och jonte åkte till stallet för att släppa ut djuret. när vi kom så stod han så glatt och tuggade på sin frukost. han fick äta i typ 5 min till sen va vi tvugna och ta ut honom. men han fick ju fortsätta och äta sin frukost ute och det verkade han inte ha så mycket emot:). eller han hade inget val.

sen så kom pappa och mamma och hämtade upp oss 08:00 för att åka till södertälje. för det va dagen d. lena och tommy skulle flytta igen. så det va bara ner med allt två trappor. allt som vi hade släppat ut två år tidigare. eller inte riktigt allt. men det gick rätt smärtfritt. men det blir som vanligt rörigt. man vill bara bli klar nångång. så man bär och kånkar tills man tror att man ska bli galen. men det gick ändå rätt bra. jag slapp ju och ta sängen och det va jag glad för. för den va fan inte kul att bära upp för alla trappor förra gången. jag fa typ halft död efter den. men nu bar jag bara en jävla massa kartonger.

sen bar det av till sollentuna och den nya lägentehen. sen så va det bara och bära in allt. och för övrigt så va den jätte fin. ny och fräsch. efter all flytt så va det gott med mat det bjöds på korv med bröd men det är perfekt när det bara ska va nått enkelt och som man inte måste ha en massa bestik till. sen när vi åkte tillbaka i bilen till södertälje för att lämna släpen så somnade både jag och jonte i bilen:) vi blev avsläppta i stallet för jag skulle mocka och rida.

men nu så är både jag och jonte helt slut. det blir en lugn och fin lördags kväll tillsammans med john blund=)

men ha det så bäst

uppdatering om stallet

ja nu kommer det lite uppdatering om min dag i stallet. jag åkte dit vid två  sen så frågade sara ominte jag kunde hjälpa henne och rida fiffi för hon skulle rida leo. jo men vist vill jag det. så jag red henne dom håller på att sättas igång. så det va mest att skritta och trava i båda verven och sen lite galopp. mycket pauser och sånt. men hon kändes fin. hehe hon kommer ju igång efter ett tag och då lyssnar hon till och med för inner skänkeln.

sen vid typ sex så tog jag bilen och åkte hem till mina föräldrar. eller ja det va bara pappa och hampus som va hemma men men. jag hade med mej en middagslåda som jag skulle äta. så jag åt den meddans pappa höll mej sällis sen gick han lös på bilen och började och fixa och sånt. sen åkte jag sju bussen tillbaka till stallet för nej jag pallade inte gå. sen va det bara vänta tills klockan va åtta då min lektion börjar.

på lektionen så fick jag viola. jag tycker att hon är mycket trevlig när hon är på det humöret. och det va hon på. hehe hon hade gått med clara innan så hon såg ut som en dränkt katt. och va ännu mer dränkt när jag va klar med henne. men hon va så duktig så. man får ju tänka jätte mycket framåt men sen går hon så fint så. så jag va mycket nöjd. efter ridningen så fick hon gå raka vägen till spolspiltan så jag duschade av henne från öra till hov. hon tyckte nog att det va lite skönt. sen fick hon ett täcke som hon får stå och mysa i.

efter som jag inte hade nån bil så blev det att åka komunalt hem väll hemma klockan 23:00 så finns det inte så mycket mer att göra än att duscha dricka lite vatten föna håret borsta tänder och sen gå och lägga sig=)

ja det va min lediga dag

men ha det såå bäst

leeedig

jag är ledig idag vilket är otroligt skönt:) efter att ha jobbat i 6dar så va det skönt att få vakna när jag vaknade och inte när klockan ringde. jag gick upp och åt frukost i lugn och ro. sen så va jag ute och sprang i mina broddar. hehe ja för det är ju typ glasis så mina broddar kom till mycket stor användning. lite kul när man ser folk som inte har broddar som försöker och ta sig fram så kommer jag springandes där;). men jobbigt som fan va det. då påminns jag av att jag måste börja och springa oftare. men jag kommer inte och hinna.

men snart ska jag ner till ica för att köpa mat. sen så ska jag ner till stallet

men ha det så bäst

jobbat

ja idag så har jag jobbat för fult. jag jobbade med min älskade elena och vi hade så kul så. hehe och tro det eller ej men vi jobbade lite oxå inte bara pratade. men vi han ju snacka rätt mycket oxå. sen kom hennes mamma och hälsade på. för dom va uppe i stockholm. så vi fick sällis av henne. sen gick hon in i centrum och shoppade:). sen när vi skulle äta så kom hon och åt med oss och hon hade köpt med sig fika till oss biskvier och cocos toppar =) mmm jättte gott. det gillar vi. sen så åt vi inte bara utom vi jobbade oxå. sålde lite glasögon oxå så det va ju bra.



men annars så händer det inte så mycket mer. är ledig i morgon och på fredag så det ska bli skönt:).


trött

ja nu är anna trött. inte för att jag har gjort så mycket idag. började dagen med att gå till sågen åkte till jobbet. jobbade mellan 10-17. det kändes ju lite konstig att jobba på en lördag men ja det kändes ju typ som en vardag efter som det är en ganska så lång dag. det va sådär mycket och göra. det rullade på. men det är ju så att när det kommer kunder så kommer alla på en och samma gång. och alla vill ha hjälp samtidigt:) men man får bara ta det lugnt och hjälpa en kund i taget. sålda bra med glasögon oxå så det är kul:) och många roliga kunder haha så man får garva lite och inte bara åt dom utom mycket med dom.

sen efter jobbet så gick jag hem från gudö. jag behöver motion och lyssna på min ljudbok. tänk om man kundeha skolböcker på ljusbok eller läxor på ljudbok tänk då skulle kankse till och med jag ha klarat av skolan;) sen så när jag kom hem så gick jag till bilen och såg till min förvåning att den har fått en kompis på sin vänstra sida. det har den inte haft under hela vintern. bara på höger sida har han haft en kompis. hehe och hur han nu fick dit sin bil det vette fan för det är ju ingen som har skottat där utom där har snön får ligga fritt från det att den kom. jag försökte och kolla lite under hans bil för att seom jag såg nått. hehe utan att se för skum ut. men jag såg inte om han hade skottat. men ja den va ju liten och blev typ högre än min bil. men nej han kaninte ha kört upp där bara på fart. men ja jag vet inte få kolla nån dag om han inte står där. med tanke på att jag får ta sats typ varge dag jag ska in och ut och ja jag har ju kört några gånger.

men i alla fall. jag skulle starta min bil och köra en liten runda och den startade så glatt så. men jag kan ge mej fan på att om jag inte startar den varannan dag så kommer den fan inte och starta den dag jag behöver den.

men nu så är jag hemma och har ätit min grött och ska kolla på tv

imorgon är det oxå jobb som står på schemat.

men ha det såå bäst

jobb

i morgon ska jag jobba lördag. det kan jag säga att det va jättte länge sen jag gjorde det. så det kommer nog att kännas lite konstigt. jag jobba söndag oxå men det är ju van med. men nu så är jag hemma och kollar på let´s dance och dricker ett glas rosé. hehe tyckte att jag kunde unna mej ett glas jag har ju ändå nästan jobbat hela veckan;).

anna börjar och bli lite nervös oxå. det är en sak som både pappa och jag har skjutit upp. och vad gör jag om den inte går igenom. måste jag köpa mej en ny då... har inte råd... eller ska jag va utan. går det ja det är klart att det går. men jag vill inte klara mej utan. hur ska jag komma till stallet och hur ska jag komma hem. hur ska det gå när jag har mina djur och allt sånt... det jag snackar om är så klart min bil. det är dax för besiktninen som vi har skjutit upp i ja typ ett halvår. men nu går det inte och skjuta på det mer. nu måste den besiktas och den bara måste gå igenom. hoppas och jag måste be en bön till gud eller vem fan det nu kan va som kan hjälpa mej. högre makter?? kan man baka en kaka kankse till han som ska kolla på bilen eller kankse köpa en är bättre???

hmm ja jag får fundera mer på den idén:)

nu måste jag bara se till att starta den lite emellanåt nu när det börjar och bli kallare lite pinsamt om den inte startar när det är dax.

men ha det så bäst


shopaholic

jag säger bara att anna shopaholic har vart i farten. jag har köpt två par jeans för 510kr. hehe och nej jag har inte vart på uff och shoppat. utom det va så att thernlunds hade rea=). så först så hittade jag ett par diesel jeans för 1100:- men det va 40% på dom. sen hittade jag ett par Miss Sixty för 1500:- som det va 70% på. sen så hade jag ett present kort på 600:- så allt som allt så betalade jag själv 510:- för två par märkes byxer(anna äger knappt nått annat än det). men jag säger bara att det gäller att passa på medans det är REA=)

och för den som har missat det så älskar jag och shoppa och specielt så älskar jag och shoppa jeans. gud jag vet inte enns hur mycket jeans jag har. hehe för många då kankse:)

här kommer lite bilder på mina jeans

Diesel jeansen



Diesel jeans



Miss Sixty jeansen och nej jag har inte gått upp 4str utom det är baggy jeans



Miss Sixty haha och i bakgrunden så ser man min sko kaos



det är glitter på jeansen:)



glitter:)



lite mer detaljer som dragkedja på fickan



mer detaljer :) det tycker vi om



ha det såå bäst

min tiosamling

för ja vad kan det va för kankse 3 år sen så va det en kund som sa att om man samlar en 2liters cola flaska med tio så är det 20 000 kr i det när det är fullt. jag ba ååå det ska jag göra. hehe ja när jag har fyllt en 2 liters cola flaska så kommer tior inte va nått värda;). för så här långt har jag kommit än så länge och det är lååångt kvar.






träningsvärk

jag säger bara ordet träningsvärk med ett stort T. jag hehe gissar att det beror på min springning i går;).

men igår så va jag i stallet. det va så skönt och va ledig och kunna äta middag hemma innan jag drog till stallet så att man fick va mätt där. inte som förut när jag kom dit hungrig direkt efter jobbet. men i alla fall.

sen så red jag laura och det va som en helt annan häst än förra gången. hon stod still i boxen bara det. och va så lugn och fin. ridningen gick mycket bättre och det kändes jätte bra. vi vände upp på medellinjen och flyttade ut till vändpunkterna i skänkelvikning. och hon kändes lugn och fin. inte stressad eller slängde upp huvudet och bara sprang. nej så det va jätte bra.

idag så gick jag till sågen och lyssnade på min ljudbok. och sen va det jobb som stod på schemat. efter 5 dagars ledighete så är det 6 dagars jobb som gäller men det ska nog gå bra.


sprang

ja tro det eller ej men nu har jag faxist vart ute och sprungit. 7km lyckades jag tvinga mej till. senast jag spang va den 17 nov så det är nästan 2mån sen. först så tänkte jag att ja men jag springer 5 och går resten men det blev 7km.

och för den som undrar om det inte va jobbigt så kan jag meddela att det va sååå jävla jobbigt så jag trodde fan att jag skulle dö. jag har aldrig känt att jag har fått blodsmak i munnen men jag tror att jag va nära idag. hehe eller så va det bara att jag började och tugga fradga. men det gjorde så ont när jag andandes och hela kroppen skrek vafan gör du är du galen efter 2mån slappning och ättning så hade min kondis gått från nånting till 0. jag pustade och frustade som en travare på solvalla och rörde mej så sakta så att gamlingarna typ gick om mej;).

och om det inte va jobbigt nog att bara springa så dom sista 3km så är det konstant motvind tack gud för den kall duschen.

och medans jag höll på med mitt självmords springandes så kände jag men ändå lite duktig.

men nu så har man i alla fall punkt 1 avklarad nu ska jag bara ta och försöka få igång min gamla kärra:)

och jag måste försöka springa lite oftare men det är inte så kul och springa när det är såå kallt men det är fan inte kul och springa när man inte har gjort det på typ 2 mån.


men ha det så bäst

haha obs gamla bilder.




planer

ja jag är ju ledig idag... otroligt skönt. ingen väckar klocka som ringer en och säger att nu måste du fan gå upp. så mina planer ser ut som följande

* nu måste jag ta tag i mitt springandes igen när det inte är -20 och 1meter snö så finns det inga hinder det är bara ut och röra på fläsket.

*få igång min bil

*sen ska jag rida min lektion

*för att sen komma hem mitt i natten:)

men nu så måste jag ta tag i första att göra på listan uch. jag va så duktig förut men så kom extremkylan och 2meter snö och då va det inte roligt längre. men nu måste jag fan. men det är ju såååå jobbigt specielt när maninte har sprungit på typ jättte länge. jag vet inte ens när jag sprang senast men det va innan snön kom. och ja vi har ju haft snö i typ minst en månad.

men jag måste helt änkelt.

haha om man nu kommer i springkläderna igen men tur att det är stretch i dom :)

men nu så piggar vi upp med lite bilder från när vi va ute.






anna vill ha

kolla vad jag hittade. den skulle va assa cool att ha hemma. typ ha den ståendes i ett hörn. men vänta jag kom just på att jag lever på 34 kvm och att jag typ inte har ett kök. eller jag har ett men det är inte så stort. inte så att den snyggt och synligt kan få stå i ett hörn med en flaska vin i. men den va fett cool och jag kommer förhoppningsvis inte bo i min etta hela mitt liv:)





söndag

idag är det söndag och i stället för att ha den vanliga måndags ångesten så är jag faxist ledig i morgon. men sen kommer jag jobba 6 dar i rad mindre kul men men så är livet. men vad har gjort idag då... jo vi va först en sväng förbi min farmor och farfar och hälsade på ååå dom blev såå glada så både farmor, farfar och hampus:). för mamma och pappa va oxå där och dom hade med sig hampus. det va som vanligt mycket fika och tårta. och det är bara och ställa upp för laget och äta:). sen så åkte vi in till stan för att vi skulle gå på bio. gick in en sväng på åhlens för jonte skulle shoppa men han hittade inget bra.

jonte som inte hade ställt upp för laget tillräckligt va nu hungrig och efter som det bara va han som skulle äta så bestämde han sig välldigt snabbt för McDonalds. han åt och jag höll sällis. sen så gick vi till bion. vi kollade på cornelis. den va faxist bra enligt mej och jonte tyckte oxå om den. den handlade om hans liv och sånt. det va mycket musik oxå men den va helt klart sevärd tyckte jag. sen efter filmen så åkte jag hem till mej och jonte till sig för han ska ju jobba i morgon och jag ska ju till stallet i morgon.


väntar

ja just nu så kollar jag på skidskytte och väntar på att jonte ska komma. jag ska fixa mat idag hehe tro det eller ej annars så brukar vi gå ner till ica och bara köpa nått. men idag har jag planerat både middag och en liten efterrätt. och efter som jonte ändå inte kommer och hinna läsa så kan jag redan avslöja vad jag ska bjusa på.

ja det är inget specielt för jag vill ju bjuda på nått som han tycker om och nått som är lite mer nyttigt än vad han tycker om. så det blir hamburgare med bröd. hehe och ja nu vet jag vad du tänker.. men det är väll fan inte nyttigt och nej det är det inte. men det är vegetariska soya hamburgare och grovt frisko bröd. sen ska det inte va pommes till nej nej utom det är morötter och gurka som jag ska göra bitar av. sen till efterrätt så är det jordgubbar och kesella:) ja om nu jonte kommer och tycka om detta åter står och se. slutar väll säkert med att han går ner till grillen och köper en 150grams hamburgar meny med extra stor pommes;).

men nog pratat om mat för jag är verkligen jätttte hungrig men det är ca 40 min tills han kommer och komma.

så jag lägger ut lite bilder i stället på min outfit igår

Linne: H&M
Jeans: Miss Sixty
Skor: Stövlar Esprit
Smycken: Efva attling





jag hade även en liten fjäder i håret och den har jag köpt på H&M




upp gång och fall

ja igår så va jag ute och svängde på mina lurviga mycket trevligt va det. alltid kul och träffa kompisarna och dansa prata och bara ha kul. maddes mamma kom och hämtade oss så jag åkte med henne ända hem så det va oxå jätte skönt. när jag kom hem vid 03.30 och gick och la mej 03:40 och ställde klockan så meddelande den så glatt så att det va 2tim och 21 min tills den skulle ringa. och för sen som undrar att jo jag skulle upp klockan 06:00 för att åka till stallet.

men det va bara och tvinga sig upp men jag va inte så trött för jag tog det lungt igår för jag hade sån huvudvärk. jag kände det när jag åkte till nynäs för att förfesta hos izza. så kom den krypandes. jag körde en vatten kur chock när jag kom dit och drack typ 5 glas vatten då blev det bättre. sen drack jag vatten där inne. hehe lite öl oxå så klart;) men när jag kom hem så fick jag ont i huvudet igen men i morse så hade det gått över. hehe kankse därför som jag kände mej ganska pigg. men jag gjorde i ordning min smoothie och gick till bussen.

men nu så är jag hemma och ska kolla lite på let´s dance.



ha det så bäst

idag

ja dagens planer ser ut som följande. just nu så ska jag städa medans jag gör mina plättar sen ska jag ut och gå min motionsrunda medans jag lyssnar på min ljudbok. sen ska jag hem och duscha och sånt för att sen åka och bowla med flickorna. ska bli mycket roligt. men först så måste jag städa för det ser ut som ett bombnedslag. jag har kläder och kartoner och allt sånt typ överallt. nej så det ska det bli ordning på först.

min ljudbok är för övrigt jätte spännande. sen panik måste jag komma på vad fan jag ska ha på mej.... jag vet att jag vill ja jeans och nått linne med vilket linne och vilka jenas ja det vet jag inte och sen vilka skor ska man ha. uch jag får ta och rensa ut min garderob för att hitta nått bra som kankse kan passa.

men nu ska jag sätta fart och städa med ett stort S.

ha det så bäst

leeedig

idag va jag ledig mycket skönt. men jag va uppe vid sex i alla fall för att åka till stallet vid sju. jag skulle va med som dommare på maskeraden så det va papper och penna i handen. alla va mycket duktiga tyckte jag. hahaha och otroligt roliga:)

men gud vad kallt det blev av att stå där nere. fatsen jag hade jätte mycket kläder så blir man ändå kall. och det blev ju inte bättre sen av att det typ va snö storm. uch säger jag bara. men jag tog ju tåget ner till stallet tänkte att nu kommer väll jag aldrig komma hem. jag gick till tåget för bussen skulle väll säkert va försenad. kom ner det stod inte en rad om nån försening och det kan lika gärna betyda att det är inställt. för hur många gånger har man inte stått och väntat tåget ska gå 17 över 20 över har det inte kommit nått tåg och det står inte en rad om nån försening sen 25 så plingar det till och tåget är inställt. jaha men så kul.

men tror det eller ej 15 över kom tåget in rullandes. jag ba jag ser i syner. men det gjorde jaginte tåget kom och det åkte. jag kom hem utan nån försening alls helt otroligt med tanke på att det snöade så otroligt mycket.

men nu så kollar jag på göta kanal 3 men jag måste säga att den suger. den va inge vidare. inte alls så bra som ettan eller tvåan den här va verkligen såå tråkig..

i morgon är jag oxå ledig ska bli jätte skönt. jag ska ut och motionera har inte bestämt mej för omjag ska ut och springa eller gå. men nått ska jag hitta på. sen så ska jag städa massa:) sen göra meji ordning för bowling och utgång med flickorna:) ska bli såå kul

men ha det så bäst

ledig

åååå i morgon så är jag ledig och det ska bli såå skönt. jag ska till stallet på morgonen och fixa. sen ska jag va dommare till maskeraden oxå kameran ska med och block och penna är nedpackat:) här ska dömmas och ja jag är mutbar;). lugn bara lugn jag ska inte dömma ensam utom det är två till. men jag tror att det kommer och bli kul. men jag måste klä mej varm:).

idag har det inte hänt så mycket jag har jobbat och slitit. och shoppat lite. bara lite tröjer en blå och en vit som jag ska ha på jobbet. mina "jobb" tröjer börjar och bli såå slitna. men nu har jag shoppat två nya.

men nej nu ska ta och kolla lite på tv. sen blir det sängen så att vi kommer upp i morgon

men ha det såå bäst

laura

ja igår va det måndag och stallet. jag fick rida laura. gick jag till laura som typ körde skrittmaskin i boxen. hmm inte likt henne hon brukar stå som förstelnad i boxen och mycket lugnt. det gjorde hon inte nu. jag fick jaga henne för att kunna ta av tecket. och borstningen sen då. den gick ju inte bättre. hon gick runt och fram och tillbaka under och över mej eller bara ignorerade att jag trodd där. så tillslut så gav jag upp. hade försökt att klappa och prata lugnande men inget hjälpte och mitt tålamod va på upphällning. för om jag klappade på halsen så stod hon still men så fort jag började och borsta så va det hela havet stormade igen. så jag ut och leta grimma inte helt lätt hittade tillslut en som passade men som inte gickoch knäppa men aja man får inte va så kräsen. satte fast henne i linan som finns i boxen. bara att få henne dit va inte det lättaste.

satte fast henne och vände mej och gick och hämtade en borste. pank sa det så hade hon fått panik och slitit sig från den. jaha. bara och hämta och leta upp et grimskaft i stället så satte jag fast henne så att hon kunde kolla ut. det gick bättre. men ja hon va ju inte lugn. själva ridningen då hahaha. det gick så jävla dåligt. asså om hon gick ett steg på tygeln så va det nog det ända oxå. hon va så stirrig och uppjagad och stressad. hon va inte sig lik. jag brukar tycka att hon är rolig och rida men gud det va inte samma häst. vad har hon vart med hon en kurs på att så här ska man inte göra eller?? hon va seg och springig. jag kunde inte ta i henne får så slängde hon upp huvudet ännu mer (om det nu gick) hon lyssnade inte på skänklarna varken framåt eller på volterna. i vänstervarvet så trängde hon för vänster skänkeln så det va helt sjukt. och i höger så va det samma sak med vänster skänkeln. nej det gick bara sååå dåligt. och så va hon tjock i vänster fram på insidan. men detva ingen fara hon hade lite små sår och kankse lite mugg men gud när jag travade fram så tyckte jag att hon kändes halt i hmm typ högervarm men det kan hon inte ha vart får då skulle a-k ha sakt till. hehe kan ju oxå bero på att hon hade huvudet slängandes från lugn till panik och att bakbenen va nånstans i jokohama.

men det är bara och ta nya tag och fösröka nästa måndag. om jag nu får henne då.

idag så har jag bara jobbat och sånt. även gjort matlådor som jag ska frysa in och ha i stallet. ska va ledig torsdag och fredag skönt. jag ska till stallet båda dagarna så då är det  bra och ha mat med sig. jag ska även dömma i maskeradhoppningen. åsa frågade om jag kunde hjälpa till och ja varför inte. kan ju va kul och göra och det alltid kul och kunna hjälpa till lite efter som det va så länge sen som jag gjorde det.

men nu ska jag fixa lite med min mat

men ha det så bäst

nytt år...

ja och allt vad det innebär nytt år och nya problem. och detta är INTE roligt för jag kommer och fylla 25 år fy fan. kan man inte bara få  hoppa framför ett tåg och slippa det.... för som alla vet att efter 25 så går det fan bara utför. och efter 25 är man fan gammal. eller jag känner mej fett gammal redan nu men jag kommer och va ännu äldre nej uch.

ja men nyår i alla fall började jag med att fira på jobbet. men jag jobbade bara fram till 15 så det va ju lungt. det gick bara bra. sen hoppade jag på bussen hem till jonte för jag skulle fira hos hans bror. på bussen så tar min ljusbok slut men jag är ju välförbered med en till. men jag slår på den och den börjar med att säga cd1 inget konstigt med det. men efter att den har sakt det så maler den på med cd2 sen cd3 NNNEEEEJJJJJ. det betyder att den har synkat allt fel att alla cd kommer för sig och sen alla 2 i alla cd kommer sen och det är ju helllt fel och nej jag kan inte sitta och leta upp rätt spår för alla spår och inte för alla cd-skivor. uch fy och blä. så jag fick lyssna på lite musik i två timmar till jonte och två timmar hem. men jag ville ju lyssna på min ljudbok på dom timmarna men men så är det när man inte dubbelkollar så att det blev rätt.

men i alla fall till jonte kom jag och jag gjorde mej i ordning och sen drog vi till elli och oscar sen kom big och robin och vi drog till jontes bror. där va det fullt hus. men det va väldigt trevligt och jätte god mat jag. och efterrätten va super god. sen så va det bara väntan på tolvslaget när det kom så va det på med alla kläder och ut i natten och möttes av en tromb av snö. mindre kul. men jävlar vad mycket raketer dom hade köpt. det va jätte kul att kolla på alla raketer och jag drack min martini som jag alltid brukar dricka:). men jag såg ut som en isbjörn när vi gick in bara för att det snöade så mycket. sen blev det typ som vanligt att vi stannade kvar till sist. hehe jag va sååå trött så jag höll på och somna i soffan men sen gick vi hem och jag somnade direkt. gud jag va sååå trött. sen vaknade jag vid 10 och kunde inte somna om. men jag gick upp drack lite vatten och gick och la mej igen försökte somna om och lyckades.

sen på nyårsdagen så gjorde vi inte så mycket bara chillade tod det lugnt gick och åt. jag åt sallad och jonte tog pizza sen gick vi över till hans syrra elli och va där ett tag. haha jag måste ha sett fett sliten ut för jag hade nada smink på mej och då ser jag alltid så trött och likblek ut:) men jag kände mej pigg och glad.

sen när vi kom hem så kollade vi på änglagård går jonte hade inte sett den. hehe den är bra tycker jag. jag älskar ju helena bergström. sen så somnade jag gott när vi gick och la oss.

idag så har vi oxå bara tagit det lugnt och chillat hehe kollat på rasmus på luffen. den är lite söt tycker jag.
sen åkte jag hem och fick lyssna på musik. när jag kom hem så har jag provat min nya borste mycket bra 5 borsta av 5 för den:). sen så provstartade jag och den startade på förska försöket och så körde jag till ica garaget och handlade mat. så fick den tina i ett varmt garage. sen så körde jag mitt ärevarv och tankade. så nu så är den redo för att åka i morgon till stallet för jag ska ju rida.

men nu kommer lite bilder från nyår och jul

molle från julafton



molle



min nya kompis som lixom ja älskar mat och att äta:)



jag på nyår










RSS 2.0