helgen

ja jag va ledig i fredags och det va skönt. gjorde inte så mycket va med jonte och vi tog det bara lugnt. så kollade vi på let´s dance och magnus vann så vi va glada. sen så på lördagen så va vi i kista och skulle gå på mäsa men det blev inte så. utom vi åkte typ bara dit och åt sen åkte vi tillbaka hem till haninge. hmm vad gjorde vi mej. nej vi åkte inte hem till haninge utom till rimbo. och så drack vi vin och kollade på tv. och sen till den mörka timmen så släkte vi ner alla lampor men tv va på. men kändes inte som att det gjorde sådär jätte mycket. men det va mysigt. ja och innan vi åkte till kista så va jag i stallet och red fiffi. det gick bra har inte rididt henne på typ assa länge så det va kul. bara det att hon är lite arg på andra hästarna så hon försökte typ och döda svarten så fort han kom i hennes närhet. men det gick bra han fick överleva.

så va vi på ikea i söndags det va kul. jonte skulle köpa en byrå men den va slut så vi köpte typ bara lite doftljus och sånt. och så åt vi där det va gott jag tog nån kyckling med böner till jätte gott och jonte tog köttbullar med potatis till. sen blev det grattis glas. det va jag och alla barnen som tog. sen gick jag runt på halva ikea och åt glass. det va gott så jag va glad. sen åkte vi hem till mej och kollade på tv.

ska jobba i helgen oxå hmm inte så där jätte kul. men det är ju bara på lördag så det är lugnt. sen ska jag hem till ödesmo och rida på diamant funderar på om man ska våldgästa föräldrarna oxå och äta mat där. fast jag hinner inte äta när dom äter utom dom får laga nått till mej när jag kommer hem . ska bara säga det till dom kankse oxå så att dom vet att jag kommer hem och att jag vill ha mat, och tv:n, och datan haha.


städat

tro det eller ej. ja jag har STÄDAT idag. och jag har dammat. och tagit ner ventilerna till ventelationssystemet. och dammat av dom. gud vad äkligt det va. men nu är det gjort  i alla fall skönt. det är jobbigt och börja men det är skönt när det är klart. så man får försöka och tänka så. och min sandlåda i hallen är borta oxå. så det är skönt.

ska åka och hämta jonte på centralen snart. jag är värsta stolt över mig själv över att jag hittar. eller jag kan bara när man kör, höger, höger, höger, vänster. nån annan väg hittar jag inte så det blir typ panik om dom skulle få för sig och göra om nån stans. hehe jag skulle typ få lämna min bil och ta tåget hem haha.

jag har inte gjort så mycket idag bara vart ute och gått och städat och sånt. gansak tråkigt men som tur är så kommer jonte sen så att vi kan mysa i soffan och kolla på beck. typ anna älskar beck. gunvald är ju typ sååå bäst. det är typ han som gör hela beck. måste tanka oxå innan jag åker. hehe det kan ju va bra så att jag slipper och putta bilen den sista biten.

tråkigt

just nu så gör jag ingenting. har typ ganska så tråkigt. har vart ute och gått idag och bara tagit det lugnt. jonte jobbar så jag är själv. igår så kolladejag på let´s dance och magnus gick vidare så då blev jag glad.

händer inte så mycket i mitt liv. det rummar på som det alltid har gjort. men jag har laddat mer wall-e så jag ska ta och kolla på den sen. jag hoppas och tror att den är bra. sk akolla på robinson oxå. och så måste jag städa det ser så hämskt ut hos mej. det är typ så mycket grus i mitt hall att det ser ut som ett grustag. eller typ en sandlåda. inte så kul om man skulle få för sig att gå barfota eller att man måste gå på toa mitt i natten. för då har man en sandlåda i sängen sen. och det är ju inte eller en hitt hehe.

så kommer nån från hsb på tisdag och ska installera min nya blandare till badrumet. fick den i julklapp inte så jätte rolig present men jag behövde en. och jag hade sakt till min pappa att jag ville ha en så då han köpte en. men sen så fick jag den i julklapp. men nu så äntligen så har jag tagit tag i saken så nu så ska den upp. efter det så ska jag få ett nytt golv. mitt som jag har är inte så snyggt. så det ska bli skönt.

går och går

vem är det som går och går men aldrig kommer fram..... jo men det är ju anna
jag har gått hem från sågen idag och igår och ska gå i morgon oxå. jag försöker och tänka på vad jag äter och att jag ska röra på fläsket. men det är så svårt. eller tråkigt är det oxå. har ätit gröt till lunch några dar för det är ju nyttigt. men man blir så hungrig efter ett tag. och det mamma gör ju inte saken lättare genom att ta med sig mat till mej som jag kan äta  om jag vill. det är är betydligt godare än den där gröten som ligger där(och nej jag har inte socker på utom äpple och kanel). så den här veckan så hade hon pasta köt och sån sås och det va jätte gott. och sen så hade hon tjockpannkaka med fläsk i och det är ju oxå jätte gott. men inte alls så nyttigt. men man måste ju unna sig lite. men inte för mycket. hehe det går inte så bra för mej. har även försökt och äta mycket sallad. men man tröttnar ju efter ett tag. och dragningen till pasta är för stor. hehe nej men jag brukar inte äta det så ofta nu för tiden. och då äter jag typ aldrig middag utom jag tar en riskaka eller två och så min smoothie.


semester

jaha nu är det dax för semester det är typ krig på jobbet för alla vill ha semester samtidigt. och ja det går ju inte hehe. jag ska ha semester 29,30,31 och 34. och sen så böjar eva och klaga och glata över att jag har typ 50timmars komp som jag inte har tagit ut och som hon tycker att jag ska ta ut. jag ba jajaja. vafan jag vill inte bara va ledig utan att jag ska gö nått. nej tack lixom .ska jag va ledig så ska det va en fredag när darling oxå är ledig. och sen så får man tydligen bara spara 5 dagars semester i från förra året och jag har typ 25 haha. nej men inte riktigt. men i alla fall minst 10. så hon tycker typ att jag ska va ledig i två månader för att vara på noll så att jag är i fas med dom andra. jag baa eee peace. men jag tyckte att jag va duktig som ändå ska va ledig i 4 veckor i år. men jag får se vill ju spara oxå så att man kan va ledig nått sen. så så blir det hon får klaga och gnata lite till hehe

annasr så händer det inte så mycket mer. höll på och skylta om i hmm tisdags och så hade jag lagt mina så kycklingar på en stol. och så kom det in en mamma och hennes son. och han såg mina kycklingar och ja ba neeeeejjjjj. eller jag tänkte det. för i andra sekunden så typ tog han en kyckling och typ dräglade,smulade,snorade,och ja typ allt sånt där äkligt och typ tappade den trampade på den och sen avslutade med att typ stoppa den i mun. och jag ba AAAAAAAAAAA döda DÖDA jävla ung jävel, JÄVLA UNG JÄVEL åt upp min kyckling. jag säger bar avarför kan som inte ens försöka och ha koll på sina små barn. men nej då. och jag kan ju inte börja gräva i munnen på honom för så skulle väll han typ börja och gråta och då blir man inte populär hehe. nej men till slut så fick jag tillbaka min kyckling. när mamman råkade och titta åt det hållet och såg nått gult och lurvigt i den drägliga munnen. så fick jag tillbaka min kyckling men den va inte som den va förut. den va äcklig,dräglig,smulig,slemig och blöt så den fick bada och sen toka. så nu efter omständigheterna så mår den bra. men för att han inte skulle få tag på fler så tog jag alla mina kycklingar och allt annat som jag hade att göra med. och la det på en höjd på ca 1m för där nåde han inte.

sen har jag inte vart med om så mycket mer ska kolla på familjen annorlunda nu tänkte jag. sen ska jag sova men tuvär så är inte jonte här så jag får sova själv.

män som hatar kvinnor

ååå ska kolla på den filmen i helgen. asså män som hatar kvinnor av stig larsson. det är typ den enda boken som jag har läst och den är jättte bra. så när jag fick höra att den skulle komma ut på bio så blev jag jätte glad. så nu i helgen så ska jag äntligen och få se den. det ska bli kul. men mamma har sett den och hon hon att den va bra men läskig. men jag har ju jonte och göma mej i ifall jag skulle bli rädd haha. och boken kan jag starkt rekomendera den va jätte bra verkligen. man vill typ inte lämna den i från sig.

sen så ska dom stänga av min his i några dagar mellan 07:00-16:00. den där 16:00 berörs jag aldrig av men 07:00 så berörs jag. och det betyder att jag måste gå mina trappor ner. och typ sen ska den va avstängd en hel helg jippi. vilket betyder att jag måste gå både upp och ner för mina trappor. och jag bor högst upp i ett 7 våningshus. så jag bor på våning7 och det är 144 trappsteg til första porten ut. och ska jag ta bilen så är det va 10 till. haha så det blir ju motion av att gå i alla trappor. det blir ju inget stor och tungt handlande på ica den helgen. den ska typ repareras eller nått sånt och det är ju bra i alla fall.

sen så händer inte så mycket mer har jobbat idag och nu så kollar jag på stockholm arlanda. det är ganska bra tycker jag hehe. värsta spänande typ. sen ska jag kolla på lyxfällan dettycker jag oxå är bra. för det får mej och framstå som värsta väldisponerad med mina pengar jag har i alla fall pengar kvar i slutet ut av månaden. hehe jag lägger inte alla mina pengar på kläder. fast det bli ju en hel del. men vadå jag måste ju ha kläder. jag har typ helt fult ut av kläder i mina två garderober men jag har aldrig nånting och ha på mej. det är konstigt. +att jag tror att jag har små strumpmaler som både äter upp mina strumper och som biter hål i dom både i hälern och i tårna. och ja vad gör man då. jo men en kanin och en leopard kan få bli vänner haha och typ en groda och en katt får oxå bli vänner. en svart och en vit är oxå snyggt. eller som när hampus grävde ner mina strumpor i vår trädgård haha det va kul. dom va inte så gulliga när vi hittade dom men hampus va glad för han hade ju glömt bort att han hade gömt dom där.  han fick dom sen.

kycklingar

idag så har jag skyltat med lite kycklingar bara för att påsken börjar och närma sig sakta men säkert. och då gäller det och va ute i god tid. såg när jag va inne på ica( som jag nästan alltid är inne på det och h&m) att dom hade kycklingar med solglasögon. och jag tänkte att dom där bara måste vi ju ha på synsam. så jag gick dit och köpte en massa kycklingar och fjädrar i olika storlekar. alltid lika kul och handla när det är företaget som betalar. så jag la ner min skäl i den där kyckling skyltningen och jag måste ju säga att jag blev riktigt nöjd med den. och dom är ju såååå söta hehe.





sen så på morgonen så sa en tjej som praktiserar hos oss hon går typ sista året på optikerskolan. och jag hade min grå/vita blus på mej och ett gråt linne under och typ bara silver smycken och min silverfärgade namnskylt. +mina silver gubbnörd bågar.och hon ba men guuud annnna vad gråååå du är idag. och jag ba vadå grå. jag är INTE grå jag är silver. hmm så det så. bara för att jag inte ser ut som hon flower power. jag hade ju mitt hjärta och det är ju faxist rött.




sen har jag inte gjort så mycket idag va ute och gick en timme efter att jag kom hem från jobbet. och nu tänkte jag dricka en varm kopp och kolla på familjen annorlunda.

snöööö

ååååååå det snööar och det har snöat hela dagen. anna älskar snö. jag måste va den enda 21 eller vänta jag är 22 eller ja en enda i min ålder som fortfarande blir jätte glad över att det snöar. haha frågade min pappa om vart min pulka va och han bara garvade och sa att han inte viste det. han trode att den va död. men det tror inte jag bara för att jag vet att jag och sara åkte pulka bakom diamant och det va inte så länge sen. det är bara det att han inte orkar leta. lata gubbe. men nej jag vill typ bara gå ut och göra en snöängel åka pulka och bara ha jätte kul. hmmm vi hade pulka dag i stallet förut haha typ jag och sara var först up i backen och typ körde över allt och alla det va kul. sen så grillade vi korv det va typ tändvätska (eller vad man nu har för att få eld på en grill) på allt inklusive korvarna men det blev bara lite mer smak haha ingen som klagade i alla fall. och ingen som blev magsjuk inte vad vi vet i alla fall. och ja gick och luktade på den hela vägen till baken. det luktar ju såååå gott. men vi i us är och förblir inga grillmästare för det går åt jävligt mycket tändvätska.


fika

idag va jag och jonte och fikade.haha det va lite kul.för först så åkte jag till honom på lördagen och då va han och jobbade. så jag sov där. och jag vill börja med och ge en stor fet elak tistel till grannen som spelade hög musik fram till nån gång efter 3på natten. jag kunde inte somna. det va allt från bsb till typ nått dunka dunka och till en massa annat skit. eller jag sov lite till och från men det va inte kul. och sen vill jag ge honom en hel hög med tistlar när han på morgonen klockan 09:30 började och spela musik igen så att jag vaknade. och när jag vaknar och är pigg så kan jag inte somna om. så det va bara och gå upp och gilla läget. jonathan låg och sov som en sten.inte så konstigt kankse han hade ju jobbat natt. så jag tillbringade morgonen med att sitta vid datorn och sen gå till sängen för att stirra så att han vaknade. för jag tyckte att han skulle gå upp. för jag ville och och fika. men han tyckte att jag skulle försöka och sova så jag försökte och lyckades. ända tills nån utan att nämna några namn hade ställt sitt alarm så att jag vaknade. men det gjorde inte han. haha så efter ett tag så började och och stirra igen så att han skulle vakna. så att vi kunde gå och tillslut så gick vi. men innan det så sa han -att han måde lite illa så han skulle nog bara ta en kopp kaffe. medans jag skulle ta en cafe latte och en skagen baguett. sen så kom han fram till att han bara skulle ta nått litet kankse bara nån liten bakelse. men jag tycker att deras baguetter är jätte goda. kan stark rekomendera dom. om man nu ska till rimbo om man nu råkar ha vägarna förbi. och det är inte på cissis utom på det andra stället som heter nått med en liten bit i. men aja tills ut så är vi framme till cafet och jag börjar med och inte hitta min plånbok får typ 10 panikångestattacker(den låg hemma). men sen så bestälde jag och jonte skulle ta en kaffe och en vetelängd. hon i kassan typ tittade så snet att jag trodde att hennes ögon skulle ramla ut. men hon ba jaha vilken smak. det jonte glömde säga va att han ville ha en vetelängdsbit för han fick en hel vete längd. hahahahaha gud vad jag garvade. för han skulle ju ba ta nått litet. men det gjorde inte mej nått för jag fick både baguette och efterrätt inte för att jag kankse behöver det med min kroppsform. men jag brukar inte ta nått extra för det. nej det va kul.

men nu så är jag hemma för jag åkte när jonte åkte till jobbet och så har jag kollat på beck. den va bra. och så håller jag på och göra matlåda. och av nån konstig anledning har jag fått för mej att jag ska äta böner. eeeee jag har aldrig ätit det i hela mitt liv nån gång. det enda jag har gjort med ärtor och böner är att skuta på varandra när det va ärtkrig. men men jag ska börja mitt nya nyttiga liv och allt som är äkligt är ju nyttigt så då måste ju bönor va jävligt nyttigt. fast jag ska inte ha så mycket ska gö en sallad med fetaost och paprika,tomater,gurka och sånt och så böner och lite pasta. ja jag vet pasta är inte nyttigt men jag måste ju ha nånting som man kan äta. nu jävlar ska kilorna rasa. eller haha det lär ju inte rasa på mej jag undrar vem det ska rasa på. har aldrig kännt den känslar snarare tvärtom. kläderna lixom krymper i tvätten. jävla tvättmaskin han anar inte hur dyrt det är att behöva köpa en ny garderob hela tiden.

aja eller så är det bara och inse att det blir och bada i vassen i år igen.





jag i min kläning som jag ser ut som nått från nån grekiskmytologi

ugglas

asså hennes låt caroline af ugglas låt är faxist ganska bra. ja om man bara lyssnar och inte kollar på henne. för hon ser ju ut som nått med galnakosjukan. men låter är bra. och om man tar bort dom där skrikningarna som hon har ibland. men annars är den bra haha. måste i alla fall säga att hon har den minsta uringningen i alla fall. kläningen går ända upp till hakan. och dom där porrigt gröna stövlarna diggar vi assa fet. nej men man får helt enkelt bara lyssna på låten och INTE kolla på henne. haha hon är ändå lite cool absolut inte rädd för att göra bort sig.

ja fast vi skickade ju roger pontare som en studsande indian så kan vi nog skicka vem som hälst.

nej men det blir nog bra hehe

melodifestivalen

kollar på den melodifestivalen just nu. det är ganska kul tycker jag och typisk svensk eller vadå. typ älska melodifestivalen hehe. men jag vet inte vem jag hejjar på. för att min och pappas favo är ju inte med och det va mikael rickfors. men han kom ju inte enns vidare så det sög. så nu vet jag inte. fast det spelar typ ingen roll vem vi skickar för vi kommer ändå typ alltid sist. bara för att dom där jävls baltikum länderna röstar ändå bara på varandra. asså jag fattar inte enns att det tydligen finns så mycket länder i europa. dom fanns inte med på min karta när jag gick i skolan utom då va det frankrike och dom där. nu är det fornajugoslaviska republikiska makedonien och sånt tjats. säger bara utt med skiten fram med eliten. dom kan väll ha en egen så att dom kan rösta på varandra. vi röstar i alla fall bara på dom låtarna som är bra det vill säga norge,finland och danmark och kanske island. men jag funderar på om ett såntär litet skit land van. skulle dom ens ha råd och ha en tävling där. och kan man skicka dit nån utan att den kommer hem typ skottskadad. hehe kommer hem i en liksäck eller nått sånt det skulle ju va snygg reklam för landet. nej men nu får jag ta och bli säga nått positivt om dom där länderna hmmm. dom ligger långt bort ifrån oss det är skönt.

och vad har jag gjort idag ja inte så mycket. har vart ute och gått i en timme sen har jag mäst ätit mina nötter. gottt. är hemma hos jonte just nu. läste min bok på väg hit den är typ sååå spänande. det är sista delen i millenium trilogin. ja jag vet det är för avanserat för att vara jag. men vad ska man gö när man åker kollketivtrafik i två timmar för att komma till rimbo. allternativet är att kolla ut på ingenting eller att kolla på alla konstiga människor. som altingen ser konstiga ut eller så luktar dom äkligt. så då är det skönt och bara sitta och läsa och se ut som en nörd. med en bok som man skulle kunna slå ihjäl nån med. den är typ så tung så jag tar bara med mej den när jag ska åka långt.

fuck jävla pilot jävlar som slog utt stackars lilla amy. vafan låten suger+ att det är en plagierad låt nej det va inte kul. hehe inte för att jag röstar det är jag får snål till men tycka är jag bra på. och bwo åkte ut men det gör inte så mycket men men .

let´s dance

kollar på let´s dance nu. jag tror att elisabeth kommer och åka ut. men det gör inget. men det är jävligt skönt att det är fredag. men veckorna går så fort att man hinner knapt blinka så är det fredag och sen är det måndag och sen är det fredag igen hehe. men det är ju bra. hmm har inte så mycket och skriva har typ inte hänt så mycket. har vart hemma hos jonte i hmm onsdags det va trevligt. vi kollade på en film som hette nått på engelska med nått fönster typ. den va jätte bra och jag va vaken hela filmen hehe. och sen så åkte jag till jobbet på morgonen vi typ sju. så jävla trött jag av då men det är ganska soft i alla fall för man tvingar sig upp vid halv sju. sminkar sig tar sin macka och går till bussen somnar om och vaknar upp i danderyd. går till tuben somnar om vaknar igen i slussen. tvingar sig och hålla sig vaken i tre stationer. hoppar på bussen till tyresö somnar om igen och vaknar upp i tyresö. haha jag kan typ somna på 3sekunder utan problem.

och så klarade syrran körkortet så det va ju kul. och hampus stackars våran kära hampe stampe har somnat in i torsdags. men som tur va så vaknade han upp igen. för vi skulle ge honom spruta och så skulle vi polera tänderna. för det är bra och göra det minst vartannat år. då polerar dom tänderna och gör dom fina. tar bort all tandsten och sånt äkligt. och då ingår kloklippning så det är ju snällt. det kostar ju typ 2000:-. men det är vår älskade lilla lurvas värd. i alla fall om jag slipper och betala hehe. så pappa och syrran åkte och hämtade honom sen och han blev sååå glad så han gnudde när han hörde att dom kom. men han hade vart såå snäll så det va tur det. haha så att han inte hade bitit nån hade inte sett så fint ut. men han hade vart så trött att dom hade fått bära honom där i från. han va ju ganska så groggy när han kom hem haha. stackars hund men det va sista gången som vi tog tänderna. bara för att han har blivit 9 år gammal och dom vill inte helst inte söva hundar som är över 9 år. för det är risk att dom inte vaknar upp igen och det vill man ju inte. men nu mår han hur bra som hälst.

nu ska jag fortätta och kolla på mitt let´s dance


te

sitter just nu och dricker mitt te till frukost. eller varm mjölk med lite vatten och te i. haha jag måste typ va helt cp för jag har mjölk i typ allt. jag har mjölk i kaffe i te i makaroner ja i typ allt. men det är gott. och så blir inte te så jävla varmt eller och då slipper man bränna bort halva tungan två gånger. och jag kan dricka kalt te utan problem. ska snart gå till min buss för att åka till jobbet. har snackat med min syrra eller jag och jag hahaha. all våran kontakt går via mamma hon får medla mellan oss.  men hon hade klarat körkortsteorin så hon va glad. det va ju bra. det är perfekt med mamma slipper vi prata med varan :). men hon kankse ska klippa mej i helgen vi får se. beror lite på vilken dag och så. men det är ju ingen panik har haft det så här så länga så då kan jag ha det såhär ett tag till. jag störs ändå inte av det. och det är ändå inte så hämskt. haha det va värre när jag och bea hade målat med blå färg och jag hade fått färg i typ hela håret. för att få bort det så hälde vi lacknafta i det och typ badade i lacknafta och sen i yesdiskmedel och sen lacknafta igen. då såg det lite slitet och tort ut men hällre det än att gå runt med blåt hår som nått emo. nej tack.

nej ska fortsätta med min skyltning idag oxå och sen så måste jag handla hmm får nog skriva en liten lapp på vad jag ska handla. eller inte. det är typ bara nått och ha till lunch och inget mer. eller kanske en banan till mn smoothie. nej nu ska jag gå ner till min buss.

åå äntligen måndag

asså finns det värkligen ingen värre dag en måndagar hmmm nej jag tror fan inte det. det är nått specielt med måndagar. jo att dom suger. det är en hel arbets vecka till helgen. det är allt skitt som man måste ta hand om efter helgen och det som man tänker på fredagen att äää det kan jag ta på måndag. så sitter man där på måndagen och ba suck. och så skyltade jag om idag oxå eller försökte han bara med två kyber av 6 för så fort jag tänkte att nu är det lugnt nu kan jag skylta om då kom typ halva tyresö ini butiken. och då fick jag släppa min skyltning och hjälpa nån kund. mennär jag väl lyckades skylta så fick jag typ krypa in i skylten för att få bort förra månadens skyltning. för att synsam ska alltid göra allt så svårt som möjligt och typ ha nån catwalk med publik på sidan som typ sitter som sten när man väll får dit den utan att alla tappade sina huvuden haha blod svett och tårar. som när man skulle slå in kuberna i synsam samet band hehe det va inte lätt men kul. annars går det bra på jobbet.

helgen som vart har gått upp och ner. men då är det som det ska va. jag va ledig på fredagen så då va jag i rimbo hos darling. hehe han hade köpt mackor så jag typ flög upp när det äntligen blev morgon. men det va nån som inte riktigt ville flygga upp som jag ville. utom det va mer klia mej här och klia mej där:) men sen gick vi upp och jag fick äta. sen så åkte vi hem till mej. och på lördagen så gjorde vi inte så mycket. men på söndagen så va vi på båtmässan i älvsjö det va kul och gå runt och kolla på alla båtar. och äta lite bland alla olika försäljare och leverantörer:). men dom är ju såå jäbla stora visa båtar. men fina. sen så åkte vi till tekniska och åt hamburgare jätte gott:). sen så åkta vi till centralen och gick in på åhlens för att jonte skulle köpa byxer. så han köpte ett par jeans som ja jätte snygga och en sand tröja som oxå va snygg. sen åkte vi hem och tog det lugnt och kollade på linda rosings desperata program. men jag kunde klappt kolla på jag skrattade så mycket. för jag tycker att det är sååå töntigt och typ pinsamt.

sen så idag så red jag svarten det gick faxist bra så det va kul. han gick ut av sig själv så jag slapp typ piska och sparka som en galning. utom han gick själv hehe. sen fick man ta det lugnt hem för det snöade och va lite halt men det gick bra.
och nu är jag hemma och ska sova snart.

RSS 2.0