usch

vilket fruktansvärt deprimerande väder det är idag... man vill ju bara stanna hem och dööö. men det kan man ju inte göra eller. jag hade häst så åkte upp till stallet på morgonen. red ut like aa boss. finns inga dåliga väder finns bara dåliga kläder eller??. sen va det mocka fixa och allt sånt. den åkte jag hem.jag tänkte att jag skulle gem mej ut och springa oxå men usch inte i det här vädret. nej det blir nog att dra till gymmet lite tidigare kankse och köra lite på nån kontitions maskin innan mitt bodypump pass börjar. ska bara äta nått först.
 
men igår såg dagen ut osm följande. jag började med att ge mej ut och springa på morgonen gick så bra så. det blev det att åka till jobbet och arbeta. efter jobbet åkte jag direkt till gymmet åt lite där innan mitt pass började. men hjälp nu va det ett nytt program. haha dom gör tydligen om programmen och musiken men gämna mellanrum. haha jag som precis hade lärt mej det gamla. men jaja. det gick bra i alla fall så det va kul.
 
i onsdags så va jag ute och sprang på morgonen och sen blev det vidare till jobbet och sen vidare till gymmet. haha ja jag vet jag är helt galen :). men tycker att det är så kul just nu så då jäklar gäller det att fortsätta medans motivationen finns där. sen har jag lite och tänka på just nu så då är det skönt att träna koppla av och inte tänka på nått annat än att svettas och ta i. och ta i a det fick jag göra i onsdags. fy fan. jag hade annmält mej till en kurs som va ny för hösten. den hette grit nånting. högintensiv pulshögare sa hon. och ja det va det. det va sjukt jävla jobbigt. jag trodde att jag skulle dö. jag tycker att jag har ganska bra konsid men inte för det där. man skulle börja med att ha ca 30-50% av sin kropsvikt på stongen. hjälp sa jag redan där. jag kommer ju inte ens att få upp stången på ryggen. hahaha men det gick och det va för jävla jobbigt. 
 
men man började tungt och sen kunde man lassa av vikt. och japp det gjorde jag. men a det va upp och ner för lådan. ner på marken armhövningar upp och ner från lådan igen.upp med stången ner med stången och japp så fortsatte det i 30 min. haha svetten sprutade typ. men kul va det. men sjukt jobbigt.
 
men ja nu sitter jag här och försöker och tagga för att åka till gymmet.
 
men ha det såå bäst
 

tisdag

ja idag har vi tisdag och jag jobbade till 19. mindre mysigt men annars så har det gått bara bra och jobba. men ja det märks att det börjar att gå emot höst nu. för att myggbetten har precis slutat och klia. typ igår.. och ja för några dagar sen så fick jag min första självspricka i tummen..japp. så nu går vi från att klia sönder sig själv till att smeta på sig själv med alla möjliga olika salvor från sinkpasta, helosan olika handkrämer och avsluta med olivlja.. bara för att klaga sig tills värmen och myggen kommer tillbaka ;)
 
sen så märks det att det börjar och bli höst oxå på jobbet. det är kallt. fast jag tyckte att det va kallt redan i början av augusti när jag kom tillbaka från semestern. japp jag satte på elementet och stod och värmde rumpan. men nu så är det kofta på. nästan från start till slutet av dagen. och ja då är det kallt och kallare kommer det och bli. 
 
sen så i morse när jag va ute och spang vid 06:20 tiden så när jag sprang där igenom min skog och kommer ut där det är mer gräs än skog. så såg jag frost. fast först så trodde jag att det bara va gräset som va dött och låg ner. men efter en närmare titt i farten så såg jag att nej det är verkligen frost. brrr där började jag och frysa lite mer och fick springa lite fortare för att behålla värmen uppe.
 
men ja igår va det ett sånt här härligt full bokat schema. jag han med typ allt. haha både att springa på morgonen och sen åka till gymmet i globen mellan 12-13. sen åka hem äta och åka vidare till stallet. mocka, fixa och rida ut sen rida min lektrion mellan 20-21. för att sen åka hem och duscha äta och sen sova. haha japp det va min måndag. och det är så dom oftast ser ut :). så mina lediga måndagar dom brukar gå ganska så fort.
 
i morgon blir det en SJT dag som består ut av Springa, Jobba och sen Träna sen blir det hem och sova =)
 
men ha det sååå bäst

hemma

ja just nu så är jag hemm och vänder får i mej lite mat oxå så att man orkar med resten utav dagen. men ja igår så jobbade jag med helena. det va super duper kul och träffa henne igen och få prata med henne. vi hade ganska så mycket och göra under dagen det rullade på sålde ett par glasögon oxå så det va ju bra. haha sen så kom anders in vid ja typ 16:20 eller 16:30. ja nån stans där och vi stänger ju butiken vid 17:00 och då vill jag eller ska jag gå hem. men tänkte att han har väl en egen nyckel. vilket han inte hade. nehe tråkigt för dej då. när jag går hem så få ni oxå ta och gå hem. 
 
hahaha men en annan sak som hände när han höll på att bråka med fönsterna som inte gick att öppna. va att han hade ner en blomkruka med jord ner i vår soffa. jag hör bara ett brak. sen kommer han ut och säger att han har haft ner en blomma med jord över soffan så det är jord i soffan. jaha säger jag. haha då frågar han vad brukar ni städa upp det med. eeee tänker jag att ja nu brukar vi inte ha ner jord i soffan så där extremt ofta. men svarar att ja förslagsvis en damsugare och att han antingen kan ta fram  den stora eller den lilla gula. eller så kan man gå ut och skaka av filten som vi har på soffan. men hur tänkte han där. vad är bäst att städa upp det med. ja du kan ju alltid prova att ta fram golvmoppen och börja försöka och få upp jorden med den ;) eller ta fram soppen och försöka. men ja jag tror att han lämnade ifrån sig ett kaos när klockan va 17 och jag med nyckeln skulle gå hem. men jag han i alla fall med min buss :).
 
sen så tog jag det bara lugnt resten ut av dagen. men idag så tog jag sovmorron och sen blev det att springa.men efter helgens alla ösregn så ville jag inte ge mej ut i skogen med all lera som jag bara såg framför mej. så nej det blev att springa min asfalts runda i stället. och ja det va ju ett tag sen. men det kändes bra. det är ju inte alls lika jobbigt som att springa i skogen. men det är ju inte lika kul som det är att springa i skogen. efter det så blev det hem duscha packa träningsväskan och dra in till sats på globen. där jag hade bokat in mej på ett bodypump pass. det gick så bra så. och nu är jag hemma igen. äter laddar batterierna lite och ska sen åka ner till stallet och rida två hästar. haha sen blir det hem och sova :)
 
men ha det såå bäst

Anna vill ha

hittade denna ring och tyckte att den va sjukt snygg =)
 

lördag

idag så började jag min dag med att springa. klockan ringde 06:00 som vanligt så att vi skulle hinna upp och springa innan jobbet. det gick så bra så. det märks att det är kallare i luften nu på mornarna för man får springa lite fortare för att få upp värmen. efter min spring runda blev det hem duscha och sen gå till sågen för att ta bussen därifrån. det va riktigt varmt och skönt i morse så det blev ingen jacka utom bara en kofta och det va till och med för varmt för det så fick hålla den i handen medans jag gick till bussen.
 
men det gick bara bra och jobba men det va mycket konstiga och underliga människor som kom in. haha men det löste vi så fint så. det va allt från folk som pratade engelska som skulle köpa linser och hade kanske inte riktigt helt 100% koll på vad för linser som dom igentligen har. och har såklart aldrig köpt linser här eller i sverige. men det löste sig. hehe till folk som kommer in med konstiga frågar och ja allt. men det gick så bra så. vi sålde jäkligt bra så det är super kul =). 
 
sen efter jobbet så gick jag hem från sågen. det va ett sånt super härligt väder så det gäller ju att passa på. sen drog jag in på ica och köpte middag. blev att laga lite kyckling med spenat, tomater och svamp och till det riven zucchini som man värmer på. super gott. haha värsta mästerkockan jag har blivit... eller inte. 
 
sen blir det nog ett eller två glas tre apor kolla på nån film och sen sova.
 
ska upp i morgon och springa inna jobbet :) på måndag är det bodypump dax igen ska bli super kul.
 
men ha det sååå bäst

fredag

nu har vi äntligen fredag men ja jag ska ju jobba i morgon så det blir inte att hitta på så mycket kul idag inte. men i onsdags så va jag på bio med sussie det va mycket trevligt. vi kollade på magic mike. den va bra och det va mycket snygga karlar som va med ;). innan det så va vi och ät både jag och sussie tog grillad kyckling med en massa rörande röror till och sallad. det va jätte gott. sen innan bion så gick vi runt på åhlens och kollade runt och pratade. det regnade så det va inte så mysigt att gå runt i stan. efter bion va det raka vägen hem. men va inte hemma fören vid halv ett. så det blev ju ganska så sent men det glir ju det. så jag jag va lite trött när jag skulle upp på torsdags morgonen för att ge mej ut och springa. men det va bara och tvinga sig upp och ge sig ut. efter min spring runda så blev det att åka till jobbet och sen raka vägen till gymmet för att träna bodypump =). det va sjukt jobbigt men sjukt kul. 
 
sen blev det hem och sova. nu blir det bara att kolla lite på tv ta det lugnt och sen sova för att orka upp i morgon för att springa innan jobbet :) men ha det såå bäst

måndag

igår va det måndag och fullt upp. haha fullspäckat schema. nästan i alla fall. jag började dagen men att åka och träna på sats globen. gick super bra. men det va super varmt så det va ganska så jobbigt. det blir lixom extra jobbigt när det är varmt redan i från början. fick dricka en massa vatten. sen blev det duscha åka hem äta nått och sen åka ner till stallet. rida mocka och fixa. fick sällis av lisa och hennes häst så det va super trevligt. alltid roligare och ha nån att prata med när man skrittar :). sen blev det att rida min lektion. jag fick rida bubblan som jag tycker är en mycket trevlig häst och vi hade en jätte bra övning för henne så då blev hon extra fin. så det va verkligen super kul att rida i måndags.
 
i morse va jag uppe och sprang innan jobbet och ja mitt under min springning så började det ju såklart och regna... mindre mysigt. jag hatar atts pringa när det regnar. det är blött, äckligt och bara sååå bläää. men det va bara och kämpa på sen blev det raka vägen hem och in i duschen. sen så har jag bara jobbat och slitit.
 
men tänkte att jag skulle ta och lägga upp lite bilder. dom är från lite vardag med ett konstigt väder och så är det kläder som jag har köpt både här hemma och från när vi va ute på landet med min familj och vi åkte till Vingåkers Factory Outlet.
 
det va mycket konstigt väder en dag i mitt BRB först så regnade det vid mej och va sol en bit bort. sen så slutade det och regna vid mej men man såg att det regnade en bit bort.
 
                   
 
kanske dax att skaffa sig ett par nya glasögon ;)
                                  
 
jag har shoppat mej tre nya sport linnen
                                   
 
köpt men en ny tröja på H&M
                                 
 
ett linne som jag köpte när vi va på VFO med min familj 
Tiger of Sweden
                             
 
en tröja som jag har köpt på H&M
                                
 
linne från Tiger of Sweden som jag köpte på VFO
                                
 
ett till linne från Tiger of Sweden men ta det bli ju snyggare om man har ett snyggare linne under
                               
 
klänning som jag köpte Saint Tropez
                                
 
en till klänning Soaked
                               
 
klänning från Tiger of Sweden
            

ledig

efter gårdagens träning och arbete så somnade jag utan problem. kollade på filmen sebbe och ja det va typ helt omöjligt att inte fälla en tår emot slutet. haha okej jag satt inte och stor bölade till ett glas tre apor men nästan ;) det va inte långt ifrån. men det kom en och annan tår. den va så hämsk och man kunde ju inte göra annat än att bara tycka synd om honom. nej usch han hade det inte lätt inte. 
efter filmen så gick jag och la mej. haha så ja jag kom i säng vid 23 tiden och vaknade 09:00. kände mej som en ny människa. så otroligt skönt med lite sovmorron.
 
men det va bara och ta sig upp äta frukost och börja dagen men en joggingtur. det blev att springa min 1 mils runda i skogen. så skönt att kunna springa den när jag är ledig och inte har en tid som jag måste passa. men det är ju såå sjukt jävla jobbigt. höll som vanligt på att dö vid en sträcka som är lika öppen, varm och torr som en öken. luften står stilla solen gassar och man känner bara vatten. eller att ramlar jag nu så dör jag av utmattning. men nej jag brukar klara av den biten oxå komma in i skogen igen och känna att det blir lite lättare.
 
efter min runda så blev det hem duscha, fixa lunch äta och sen åka till gymet för att träna. hade bokat in mej på ett bodypump pass. kände redan när jag kom in i salen att ja det här kommer och bli ett sjukt jobbigt pass. det va varmt bara att böra fram alla redskap och vikter. men man tänker inte så mycket på det när man håller på och gör alla grejer som man ska göra. men jag brukar ha en handduk med mej så att man kan torka av ansiktet för jag hatar när man svettas som en gris i ansiktet och det typ droppar ner från ögonbrynen ;). nej det är så mycket bättre då att ha en trasa som man bara kan torka av sig lite snabbt med.
 
sen blev det att duscha och åka hem. äta min middag som jag hade kvar från igår och har kollat på några avsnitt ut av pappas pengar. haha måste säga att den är lite rolig. nu blir det att kolla på nån film som går på tv och sen sova
 
men ha det sååå bäst

klar

nu är jag klar med allt. både jobbet och träningen. det gick så bra så och jobba. det va jätte lugnt och tråkigt. jag försökte och hitta på lite olika terapi jobb men ja det gick väl sådär. jobbade med hanna och bertil. men jag jobbade bara till 15 så det kändes lite konstigt att få gå hem så tidigt. det va nästan som att oj nu är klockan redan 15 och jag får gå hem. eee ja men hej då rå. sen va det bara på bussen raka vägen till gymet. jag hade bokat in mej på ett pass i haninge så det är samma buss som jag brukar åka.
 
men träningen gick så bra så. det är ju super jobbigt men kul. det är kul när man känner att man orkar mer fasten ja det är ju super jobbigt och jag håller ju på och dööör men det är bara bit i hopp och kämpa på. men efter så känns det bara såååå jävla skönt och man känner sig såå sjukt duktig :). 
 
sen blev det hem och laga mat. hittade ett recept som jag tyckte lät gott och lite nyttigt oxå ;) det skadar ju inte. så jag gav mej på att laga det och det va verkligen super gott. så ja det kommer jag och laga flera gånger. maten som jag gjorde idag va för två personer så jag har mat tills i morgon oxå :)
 
här är receptet på maten som jag lagade idag :) prova det är super lätt och laga och blir kalas gott 
 
men nu ska jag bara luta mej tillbaka och chilla vila upp kroppen till morgondagens träningspass :) för japp i morgon kör vi bodypump på odenplan =)


Italiensk Kyckling med spenat  och  zucchinispagetti

2  portioner

Ingredienser

  • 500 gram kyckling med ben  ( ca ½ kyckling) 
  • 300 gram färsk eller fryst bladspenat 
  • 10 soltorkade tomater i marinad strimlade
  • 2 vitlöksklyftor 
  • Ev 3 msk vitt vin ( kan uteslutas) 
  • Parmesanost ( kan uteslutas) 
  • Havssalt/svartpeppar 
  •  1 stor zucchini, strimlad till spagetti

Gör såhär:

1. Dela kycklingen i mindre bitar.

2. Fräs/bryn i olivolja ca 10 minuter. 

3. Tillsätt vitlöken. 

4. Lägg ned tomaterna samt marinaden och spenaten i stekpannan. 

5. Tillsätt ev några msk vitt vin och låt puttra 10 minuter. 

6.Strimla zucchinin  på längden med hjälp av ett rivjärn till långa spagettis. 

7. Koka upp 1,5 liter vatten med 1 tsk salt. 

8.Tag grytan från spisen och lägg ned zucchinispagettin 1 minuter. 

9.Häll av vattnet och vänd ned den rivna parmesanosten. 

10. Salt och peppra. Lägg upp zucchinipastan på tallrik och toppa med kycklingen grytan


S-J-T

haha ja idag är det en sån dag S-J-T. det står för Springa, Jobba, Träna :) och japp springningen är redan avklarad så kvar har vi att jobba och sen åka och träna. jobbar bara till 15 så har bokat in mej på ett bodypump pass kl 16:00. så det blir kalas bra. sen blir det hem duscha äta och sen kollapå tv och haha lär ju somna i soffan som vanligt.
 
åååå har fått inbjudan till kalas oxå så snart eller ja i oktober så blir det fest :) kommer och bli jätte kul. haha så fort jag fick inbjudan så började jag direkt tänka på vad jag skulle ha på mej och jag har fler olika ideer men ja vi får se vilken det blir. ska först tänka ut om jag vill ha kläning eller jeans och linne. men ja det är ju ett tag kvar. ska springa tjej lidingö loppet först  :).
 
 men ja först så ska vi till jobbet och sen till träningen
 
men gud jag höll på att döö idag när jag gick hem från springningen jag har haft lite ont i mitt vänsterben. vet inte varför och jag tänker att det måste ju gå över nångång. det känns typ bara när jag ska stå på ett ben typ när man sk ata på sig strumpor, byxor elller ta på sig och knyta skorna. höger ben inga problem att stå på men när jag ska stå på vänster ben så gör det faxist lite ont.. men annars så känns det typ inte. men så hade jag vart ute på min runda och på g hem. lyssnar som vanligt på musik från mobilen och helt plötsligt så flaxar det upp en fågel på min vänster sida. jag blir ju såklart jätte rädd och kastar mej handlöst till höger och ajajaj vad det hög till i mitt vänsterben. hahahaha gud lixom haha hel sjukt. men ja nu känns det som vanligt igen. ja som det va innen att dte är svårare och stå på vänsterben än på högerben.
 
men aja nu ska jag åka till jobbet så ha det såå bäst

fredag

japp nu är det äntligen fredag efter tat ha jobbat i fem dar så är det grymt skönt att det äntligen är fredag. men ja jag ska ju jobba i morgon men ändå det är ändå fredag :). det är nått specielt med alla fredagar även om man ska jobba helg så är det ändå en härlig stämning både på jobbet med oss som jobbar och med alla kunder. men ja nog tjajat om att det är fredag.
 
igår så hade jag fullt schema härligt. det va springa, jobba och träna. det ser ut som att mitt liv är såhär just nu: springa springa, jobba jobba, träna träna. men det tycker vi om. gäller bara att vi kämpar kvar med det och fortsätter att tycka att det är kul. men ja i alla fall. jag åkte och tränade bodypump efter jobbet på medis. ett ganska fint sats när man väl kom in och upp för en konstig trappa. ja om man tog bort alla konstiga metal trappor så va själva gymmet fint. fattar inte varför alla gym envisas med att va massa trappor det är som gjort för att man ska ramla och gö efter ett hårt benpass ;). och sen va det svalt och härligt i tränings salen. aldrig kul när man kommer in och svettas bara av att stå upp och sen när träningen börjar så forsar svetten ut från alla porer som man har. sen blev det bara hem och ta det lugnt kollade lite på tv och sen blev det att sova.
 
men i morgon så ska vi jobba och sen träna. sen är det helg för mej skönt. jag ska bara ta det lugnt och kankse borde ta lite sovmorron oxå :) det va ju ett tag sen som vi fick sova.
 
sen gick jag sprontant in på team sportia idag oxå. hittade där mina springsor som jag har nu fast i en mer rosa färg till extra pris :) så då köpte jag ett par. dom är inte så dyra så det fick duga. hade ju tänkt att jag skulle åka till stadium och köpa mej ett par lite dyrare men nu är det ingen brådska utom kan ta det i lugn och ro. för nu har jag ett par nya som jag kan ha så länge. kan nog va bra och ha fler olika. haha ett par som man springer i skogen leriga dagar och ett par fin spring skor som man kan ha när man ska ut och glida ;). 
 
här är mina nya skor
 

åkt

så nu har lena och tommy vart här eller dom va kankse här för två timmar sen :) och hämtade hem tilda. måste erkänna att det känns lite tomt utan henne. men nej anna du ska inte ha några djur. men det har vart lite mysigt att ha hand om henne i en vecka och ha nått som gnager och låter lite. men nej inga djur. haha det räcker med allt annat som jag har hand om och ska göra. 
 
så nu har jag fått tillbaka mitt kök igen. och jag slipper att hoppa över staketet så fort jag ska in eller ut ur köket. som tack för hjälpen så fick jag ett rödvin som tydligen skulle va jätte gott och en super fin vinplop eller vad dom heter. ja man ploppar i den i vinet när man har tagit bort korken. ja i alla fall den va jätte fin.
 
men nu ska jag ta och hacka lite paprika och gå och få min sömn så att jag kan komma upp i morgon så att man orkar ge sig ut och springa :)
 
men ha det såå bäst

jobbat

ja så nu har man börjat och jobba igen. kändes verkligen fruktansvärt jätte tungt i söndags. och när jag skulle gå och köpa lunch till den här veckan så kändes det extra tungt. men nu så känns det bra. eller det kändes bra på måndagen och när jag väl kom upp och åkte till jobbet så kändes det bra. och det va faxist kul och komma tillbaka och träffa alla på jobbet. har saknat dom lite. 
 
men ja jag började min måndag med att springa och sen åkte jag till jobbet. det jobbiga med att börja jobba igen är ju det att om jag ska hinna springa så måste jag göra det innan jobbet. och det betyder att det är dax att gå upp kl:06:00 igen. hehe mindre trevligt. 
 
sen efter jobbet så åkte jag till stallet och fick rida bubblan. mycket trevligt tycker jag för jag tycker att hon är trevlig och rida. ich det gick jätte bra tyckte jag så då är det alltid lite extra kul :). sen gör det ju inget att hon är vit oxå. men jag tycker att hon är trevlig för det finns ganska mycket go i henne hon är pigg och glad samtidigt som det finns mycket och jobba med.
 
idag så har jag oxå vart ute och sprungit på morgonen och sen blev det att åka till jobbet och kriga. nu jobbar sofia hos oss och det är mycket trevlig hon är så pigg och glad. alltid lika kul och få lite nytt folk till jobbet som kan pigga upp lite. då vi andra håller på och möglar fast i olika hörn. 
 
har ju även lilla tilda här hos mej men i morgon så kommer lena och tommy och hämtar henne. kommer att sakna henne lite men det ska samtidigt bli skönt att bli djurfri igen. inte för att hon är jobbig eller så. men jag tycker att jag bor lite för trångt för att dela den lilla ytan med ett djur. men under en vecka så är dte ju inge problem. jag får lixom klättra så fort jag ska in eller ut ur köket och ja. det går i en vecka eller två men inte hela tiden. 
 
men nu ska jag ta och kolla lite på tv och ta det lugnt för i morgon så ska vi upp och ge oss ut och springa innan dom kommer och hämtar hem kaninen :)

sista dan

det är sista dagen på min semester. känns helt sjukt. det har gått så otroligt fort känns som att jag precis började men det är tre veckor sen. men tre jobbar veckor brukar inte gå lika fort precis. men ja det är så det är. jag började i alla fall dagen men en sovmorron. eller först så vaknade jag 06:00 av att tilda åt. hon kunde inte äta nått tyst och försiktigt nixpix hon gav sig på knäckebrödet. haha så det knastrade och knackade. men jag somnade om igen utan problem.
 
gick sen upp vid typ 9. åt frukost i lugn och ro. sen blev det att ge sig ut och springa. kändes bra kände mej pigg i benen och kunde bara springa på. efter det så blev det hem duscha ner till ica och köpa lunch till nästa vecka. usch det tog verkligen emot att tänka på lunch till nästa vecka och sen gå ner och köpa det. inte kul. 
 
men nu försöker jag och tagga till för att åka och träna bodypump kl:16:00 på odenplan. haha det är inte lätt att tagga men det brukar kännas bättre bara man kommer iväg och hoppar på bussen och kommer iväg. men just nu så känner jag mej ganska så trött.
 
men i morgon är det dax för att börja med krigandet igen
 
men ha det så bäst

tröttt

gud jag är sååå jävla trött. vaknade i morse och kände mej nästan bakis så trött va jag. inte blev det så sent igår inte och jag tror inte att det va den där 1 ölen som jag drack vid typ 17:00 tiden som satt kvar. utom jag va bara såå trött.
 
men ja började i alla fall gårdagen med att springa. blev min vanliga runda på 5km härligt. kändes som vanligt bra. det är skönt att det känns lätt att springa. eller ja lätt och lätt är väl och ta i men det är inte en lika stor kamp som det va i början. nej nu jävlar ska vi hålla kvar det här med att springa för jag älskar det :). 
 
sen va det hem äta lite frukost och sen åka ner till stallet. mocka fixa och rida ute. och så klar pussa på det lurviga stora djuret :). sen hade jag och lisa snackat innan om att vi borde hitta på nått snackade i hop oss och bestämde oss för att middag och bio är perfekt. så japp då var vår date bokad och klar. så efter stallet blev det hem till ösmo och duscha och fixa sig. haha när jag stod och fönade håret så regnade det. kändes ju lite onödigt. men det kan ju inte regna hela natten tänkte jag. mötte upp lisa på tåget och så åkte vi in till den stora staden. vi började med att äta och ta en öl..mysigt :). sen blev det att hämta ut biljetterna. vi gick på den nya batman filmen. den va jätte bra men sjukt låång 2,45min.. gud jag hade ont i rumpan efter 1timme typ. men annars så va den jätte bra. men när det hade gått typ 2,30min nej men då dör batman. min första tanke va att jaha här har jag suttit i närmare 2,30min och så dör batman... det här sög.. men nej det är såklart att inte batman kan dö och nix det gjorde han inte eller. och det va typ det som filmen vägde på. för om han hade dött så hade jagtyckt att filmen va jätte dålig. men nu tyckte jag att den va jätte bra.
 
efter filmen skulle vi ha dragit vidare men dom vi skulle möta upp skulle dra vidare så då drog vi hem. va hemma och låg i sängen vid typ 23 tiden så nej det blev ju inte så sent.
 
men kände mej ändå jätte trött när jag vaknade i mosre. men det va bara och gå upp och åka till stallet. ja nu va klockan 06:00 som klockan ringde så kan ju va därför som man va lite trött. men ja i alla fall det va bara och åka till stallet och mocka fixa och rida. sen åkte jag hem. åt lite frukost och gav mej sen ut för att springa min runda. kände mej trött och seg. men det va bara och försöka och tagga till och se sig ut. det va väldigt svårt måste ju erkännas. gud jag ville bara sova. men det kunde vi ju inte göra. men piggnade till när jag kom ut och kom igång med springandet. 
 
sen va det bara hem duscha av sig äta lite och packa träningskläderna. för nu jäklar skulle det bodypumpas kl:16:00. så det va bara och tagga om och cykla iväg. men när man väl kommer till gymet så blir man pigg igen och kan köra på. men gud vad jobbigt det va men sjukt kul. det blir roligare nu när man kan övningarna mycket bättre och vet vilka vikter man ska ha och allt sånt. men efter så kände jag mej både trött och slut i kroppen. men ja där utanför så stod min cykel och bara väntade på mej. jippi.
 
men nu är jag hemma och har ätit taco till middag supper gott :) till det så drick det ett glas rosè vin för det tycker jag att jag är värd efter min dag av hård träning.
 
men ha det såå bäst
 
tilda och jag som kollar på friidrott
 
                
 
myysss med min nya fina skål som jag köpte på ittala :)
                
 

livet på landet

ja jag är nu hemma kom hem igår och tänkte att jag skulle skriva lite om hur jag har haft det på landet.. kalas bra :). helt underbart helt enkelt. så otroligt lugnt och skönt :). man gör igentligen inte så mycket när man är därute men man är ändå jätte trött på kvällarna. det måste va från all frisk luft som man får. men ja jag kom dit ut i alla fall på lördagen som jag skrev innan. och då tog jag det mest bara lugnt sen kom lena och tommy. på söndagen så började jag med en jogging runda på 1,1mil. men det skrev jag oxå innan. men efter tat jag hade vart ute och sprungit och duschat och fått ta det lite lugnt så skulle vi ut och leta svamp.
 
haha inte som förra gången i höst när jag va därute då va det att gå ut och plocka svamp. idag fick vi gå ut och leta svamp. för vi skulle va kantareller med oss hem va tanken. och ja vi fick faxist leta lite. både hoppa över en liten bäck och gå runt lite. men vi hittade svamp så att det skulle räcka gott och väl till en omelett. sen gick vi hem och åt grillat till middag .
 
på måndagen så började jag att äta frukost och sen ge mej ut och springa. men blev en kortare runda efter som vi skulle åka till vingåkers. så sprang en runda som va på 4km som vi kallar för moppe rundan ;) bara för att ska man ut och åka moppe så åker man oftast den. sen sprang jag 1km till och vände så att det blev 6km. det är vad jag brukar springa när jag är hemma. sen va det hem duscha och göra sig i ordning. lena tyckte att vi va jättte sega. ja ja men nu är jag typ klar. sen vart jag klar och vi kunde åka. men först så skulle vi till ica maxi och handla. glömde såklart shopping listan hemma. men jag hade mitt ansvarsområde i huvudet så jag behövde ingen. 
 
haha sen skulle vi gå på toa. in går en kille in går en till kille på samma toa och låser.. eeee jaha. ut kommer en kille och sen andra stannar kvar och låser igen. eeee jag tror att vi går på toa i vingåkers i stället. 
men vi kom och vi hittade till vingåkers factory outlet :). ja lena hade vart där förut en gång så hon va hur jag skulle köra. haha annars så hade det vart pgs fram.
 
men vi började att gå på iittala outlet. där jag hittade en svart/grå skål som jag köpte. skulle igentligen kosta 349:- men fick den för 199:- tyckte jag va ganska bra.
 
sen gick vi vidare till scorett outlet. men där hittade jag ingenting. eller ett par coola skor men dom va för spettsiga. jag har svårt för spetts skor tycker att mina fötter ser sååå grotteskt långa ut då. så nej blev inte att jag köpte nått där. men lena hittade ett par skor. sen gick vi vidare till fynd torget. det fanns mycket skit och mycket i små storlekar. eller så va storlekarna konstiga. haha och ja jag tog in ganska många jeans och provade. och när jag inte ens fick upp vissa över rumpan ja då va det inte så kul. sen tog jag mej en närmare till i spegeln. och bara vad är det där. nej men en finne. nej men gud vad kul... jag är både tjock, fet och finnig...
 
men hittade i alla fall en tröja som jag köpte en tiger of sweden som igentligen hade kostat 799:- nu fick jag den för 75:- och sen ett par levis jeans som jag tro det eller ej fick på mej. dom hade igentligen kostat 599:- nu fick jag dom för 20:-. så det va ju bra. och när vi kom hem och jag visar upp dom för hela familjen som sitter sammlad i soffan så säger lena..men gud vad stora dom ser ut... jag ba vet du hur jävla taijt dom här sitter det va fan precis så att jag dom över rumpan och kunde knäppa dom. så jag tyckte bara att hon kunde snällt sitta där som resten ut av familjen och bara va tyst och kolla in allt som jag hade köpt...
 
ja men i alla fall sen gick vi över till det stora outlettet.... anna är i himmlen. mamma och lena skulle gå igenom herr avdelningen och jack avdelningen det behövde då inte jag utom gick direkt bort till dammernas. och gick lös. jag kollade nog igenom nästan alla kläder. men sen va det ju det här med storlekarna. storleken medium va ju inte helt lätt och hitta. så jag kollade efter både kläder med str: M och efter snygga kläder och ja där tog jag det som fanns. men det va lite små marigt och hitta kläder i en bra storlek det mesta va typ xxs eller xxl. men det är ju så det är. men jag hittade ändå en hel del som jag tog med mej in i provhytten och hängde tillbaka en del. men köpte en hel del nya kläder oxå :) så det va super kul. det är kul när man ser vad det har kostat och vad det kostar nu. 
 
jag ska ta kort på allt sen men har inte orkat göra det men jag ska.
sen när vi hade shoppat klart så va det in på delicato outlet och shoppa där. sen blev det raka vägen hem. där pappa och tommy väntade på att vi skulle komma hem. på kvällen blev det räkor, kräfftor och en massa goda ostar till och såklart omeletten som vi hade plockat svamp till.
 
på tisdagen så åkte lena och tommy hem. så det blev att ta det lugnt på morgonen och äta frukost och prata med dom. för jag skulle ta hand om deras kanin tilda medans dom ska åka till venedig i en vecka. så fick veta hur jag skulle ta hand om henne och ja allt sånt. sen när dom hade åkte så gav jag mej ut för att springa en runda. eller tog min långa runda sista dagen. helt otroligt underbar miljö. bara en massa grusvägar. på sidorna är det ko hagar, åkrar, stugor, hus och gårdar. grusvägen går igenom böndernas gårdar. så det kan va huset på ena sidan och ladugården på andra sidan. så det känns som att man springer in på folks gårdar men det gör man inte. så det viktigaste ut av allt ute på landet så hälsar man på alla. även om man inte känner nån. man hejjar och vinkar som en galning på alla bilar som man möter och på alla människor som man ser. 
 
sen va det bara hem duscha och ta det lugnt. har läst igenom en tidning med en massa kriminalromaner eller olösta brått och ja en massa sånt så det va riktigt interesant. sen till middag blev det pappas hemma gjorda pizza :). haha det har inte vart nån diet tid här ute på landet inte. det har vart både pasta, pizza, beasås, öl, vin, goda drinkar, popcorn och så klart stadig frukost med både en och två mjuka mackor med en massa ost på :). men gott har det vart verkligen super gott. jag har bara ätit och inte tänkt på vad jag har ätit utom bara ätit på och efter det ätit lite mer ;). haha vågar inte ens ställa mej på vågen nu när jag är hemma. men spring byxorna ja dom går fortfarande på i alla fall så då kan man i alla fall fortfarande göra nått åt saken. hahaha.
 
sen åkte jag hem på onsdagen. det va bara packa i hopp allt vänta på postbilen som bara vägrade och komma och sen åka hem. det regnade om vart annat och ju närmare stan jag kom ju mer regnade det. sen öste det ner regn och verkligen öste. jag hade torkarbladet på max och det räckte knappt. sen så stänker det så mycket från alla andra bilar upp å rutan och då gäller det att inte få panik.. utom ha två händer på ratten och hålla i och om. specielt när man va tvungen och ligga i vänster körfällt för att man skulle till nynäs och så ständer det upp vatten från bilarna på andra sidan vägen och man vet ine riktigt när det kommer ut om det bara kommer en skop med vatten som smattrar och landar på rutan och japp där ser jag typ ingenting för en sekund. sen började det och åska och blixtra oxå samtisigt som jag hade en kanin i baksättet som grävde och grävde och grävde. trodde nästan att hon skulle gräva sig ut. men då viste jag i alla fall att hon fortfarande levde. sen innan jag kom ner i tunneln så va det kö. och om det inte stod stilla så kröp det fram... gud ja men då kunde inte i alla fall vattnet komma åt oss. och tilda hon grävde på lite extra där bak. nu trodde jag att hon skulle gräva sig ut och skutta hem för egen maskin. ja det kändes i alla fall som att det hade gått betydligt snabbare. 
 
men vi kom hem tillslut. efter ytterligare ett ösregn det kröp fram på motorvägen i 50km/h. men när jag kom till haninge som bara slutade det och regna och det hade typ knappt kommit en droppe här hemma. helt sjukt.
men det va bara och packa ut kanin, bur och all min packning. släppa ut kanin till bur och se så att hon levde. det gjorde hon. eller det gör hon fortfarande kankse man ska säga ;). så ja just nu så har jag delat av halva lägenheten så att hon kan skutta runt lite utanför buren. för ja det är hon van med att få göra. hmm jaha ja men jag vill inte ha en kanin omkringskuttandes som jag måste ha två ögon på så att hon inte biter sönder tv.kabeln. så nej hon har fått en hage som hon får vara i. det blev en ganska stor hage tycker jag med tanke på att jag inte bor så stort. så ja det blir att klättra i en veckas tid nu.
 
men idag så började jag i alla fall dagen med en löprunda. skönt ändå att va hemma och springa på mina vanliga stigar och i min vanliga skog där jag känner och kan alla backar och allt sånt. sen blev det hem duscha och sen ta cykeln till gymet och köra bodypump kl:12:00. skönt att få ta ut sig lite och köra på. men joggigt. haha jag försökte tänka att nu trännar jag bort beasåsen, pizzan och allt mjukt bröd ;). haha nu vet ju jag att det inte riktigt fungerar så men det kändes bättre. 
 
men efter det så har jag bara tagit det lugnt och kollat på os. blir nog en hel del os i kväll oxå :)
vi har såklart kollat på os ute på landet. finns inte så mycket annat och kolla på. 
 
men nu kommer lite bilder både från drink kvällen som jag inte har lagt upp och från rökärr
 
ja och när man har gymmat klart så står den svarta porschen utanför och bara väntar
 
                 
 
shotglasen räckte inte så jag fick min i ett vanligt glas men det gjorde inget. 
                           
 
shot i ett shot glas blev det precis upp till kanten
                                   
 
drink kväll =)
                                        
 
en annan drink som va super god
                                     
 
hehe bara en massa goa brudar
                    
 
                       
 
sen blev det att fixa chaufför in till stora staden och in till patricia
 
                
 
mer goda drinkar
                                      
 
men vi skulle hitta till slussen och när jag skrev in det
                 
 
                   
 
så blev resultatet så här
 
 
                     
 
stockholm nattetid
                                     
 
goda drinkar med trevligt sällskap
              
 
det blev både ett och två glas rosé
 
                   
 
bästa B-G
                             
 
lite haninge vatten
                               
 
min långa runda
                                   
 
ut i skogen och plocka svamp
                                
 
blev att öppna min tre apor rosévin och ja det va mycket gott
                            
 
hampus bäddar ner sig så klart han måste ligga på kudden
        
                 
 
bara för att han har en egen stol
                                 
 
min kortare runda
                                    
 
hampus bäddar ner sig efter att ha vart ute och gått i regnet
                                
 
bil kö på vägen hem
 
                    
 
tilda
                   
 

Rökärr

Sitter just nu och bloggar från mobilen :) jag är nämligen uppe eller kanske mer rätt in i landet. Ja i alla fall jag är på mina föräldrars landställe :) kom hit igår. Hade ju tänkt att jag skulle gått upp ganska tidigt och gett mej ut för att springa och sen åka vid 12 tiden. Haha det sprack redan på morgonen.

 

Efter att ha vart ute med Elin och hennes gäng på Patricia kommit hem vid 3 så va jag ganska trött när klockan ringde. Jag somnade om och vaknade inte förrän vid 9:30. Hmm kanske bäst och sätta lite fart. Så det va bara äta lite och sen ge sig ut och springa för ja det måste man ju göra :) sen efter det så va det hem göra sig i ordning packa det sista och sen åka:)

Men vi hade sjukt kul i fredags Elin hade en drinkkväll hon köper dricka och blandar så ska man sätta betyg på dom och utvärdera vad man tyckte om dom :) dom va mycket goda. Efter några drinkar så blev det fixa bil och chaufför in till stan och in till Patricia. Det va super kul vi dansade och pratade på. Tills vi åkte hem jag va ganska så trött och höll på att somna på bussen hem. Hehe jag hade vart uppe kl:06:00 för att hinna med allt. Började dagen i stallet sen blev det hem ut och springa, baka kladdkaka med smällt Marabou mint över. Den va mycket uppskattad :) för att sen cykla till gymet och träna bodypump kl:16:30 till 17:30 sen cykla hem duscha göra sig i ordning och hinna äta för att va hos elin kl:19:00 haha jag kom senare kan jag ju säga ;).

Men ja nu sitter jag i alla fall här och äter en banan och dricker mitt Haninge vatten som jag hade med mej :) har vart ute och sprungit en runda. Ville inte ut och springa på riksväg55 haha så blev att springa på en grusvägen sen vända och springa tillbaka och sen springa på en annan grusväg totalt blev det att springa 1,1 mil. Men det va härligt det är så jäkla fint här ute bara en massa grusvägar med ko hagar, åkrar, hus och gårdar på sidorna. Verkligen energi givande. Men det går ju upp och ner hela tiden så det är ju lite jobbigt oxå ;) men gårdagens pasta gjorde nog att jag orkade upp för alla backar ;) Men igår så tog jag det mest lugnt åt gott och drack vin. Vi kollade även lite på os. Idag blir det oxå lugnt och skönt men på måndag ska vi åka till vingåkers och shoppa :) Men ha det så bäst


skansen

ja igår så hade jag kvalitets tid med halva min familj. det va jag, mamma och lena :). vi va på skansen. men jag började min dag med att ut och springa min vanliga 5kms runda. som igentligen är på kankse 6km. men själva rundan är ju på 5 men jag springer dit så att det blir 6km. ja det kändes i alla fall bra. sen va det hem duscha äta frukost och göra sig i ordning. för kl:11:00 kom mamma till mej och då va jag klar.
 
hon ställde bilen här och så åkte vi bussen in till centralen och där mötte vi upp lena. sen va det spårvagn ut till skansen. det va jätte trevligt att umgås bara vi tre. utan att jag och lena höll på att döda varandra eller peta ut ögonen eller gräla om allt från vem som ska sitta fram till att vem som ska trycka på knappar och allt. nej nu kunde vi gå runt kolla på djuren, prata och bara ha det trevligt. det va lite små kallt dock. men jag hade med mej jacka som tur va. men när man gick runt så va det lugn. det va mest när vi skulle äta som det blev kallt och började och blåsa. tur att jag hade tofs med för annars hade jag fått äta upp mitt hår ;). jag tog en jätte god pasta sallad och observera att ja det va pasta i den ;). hehe det fanns ingen bara vanlig sallad men den va jätte god.
 
men vi gick runt och kollade både på djuren och på alla små hus och små gårdar som det finns på skansen. sen innan vi åkte hem blev det både kaffe och glass. 
 
när jag kom hem så va jag jättte trött haha höll typ på att somna i soffan så ja det blev att kolla på tv sittandes.
idag så började jag med att springa min vanliga runda på 5km. kändes bra det blåste lite men det va bara skönt så solen va framme så det va ändå ganska varmt. sen va det hem snabbduscha äta lite och börja packa träningsväskan. och börja sökandet efter cykelnyckeln. den va lätt och hitta. och jag hittade även min cykel. haha jag hade skrivit namn på den. tur det ;). men den behövdes ju pumpas. det va ju bara ett år sen jag annvände den. leta pump. hittar inte pump. letar mer. hittar fortfarande inte pump. får panik.. letar ännu mer hittar tillslut pump. vafan varför la jag den där för. det mest ologiska stället som bara finns..
 
jag fick nämligen för mej att jag skulle cykla till träningen. det gick bra. men jag tycker att min hypermoderna cykel med alltf ör många växlar och ingen bakåtbroms är sååå oberänilig. jag plingar inte för att här kommer jag utom mer seee uppp för jag kan inte bromsa. och det är en herr cykel så jag kommer ju inte ens upp på den. för nej ejag kan inte ta bak benet för att komma upp utom jag tar fram det och ja då blir det ganska så högt. men nej man kan inte lära gammla annor och ta bak benet. nej för det ska gå. 
 
men jag hade bokat in mej på ett bodypump pass och det kändes jätte bra. jag har lärt mej övnngarna lite bättre nu och när och hur dom ska komma och vilka vikter som jag ska ha. så det va bara och köra på.
sen va det hem duscha, tvätta lite och fixa här hemma. åkte sen in till haninge och till bolaget och till lindex. jag ska till flen snart så då måste man bunkra upp. sen va det till ica maxi shoppa lite mat och sen hem igen.
 
nu blir det kaffe och sen måste jag börja och små packa lite..
 
en fjällko
 
             
 
får
                             
 
hälsade även på min släkt haha som strandsatta sällarna ;) och idag va dom verkligen strandsatta för dom höll på att göra rent i deras bur
                                    
 
sen fick en för som att den skulle upp för trappan
                              
 
sen va alla uppe för trappan
                                      
 
nån typ av oxe som hette nått annat än oxe men kommer inte ihåg vad                                                                   
                                            
 
vildsvin
                               
 
lodjur som hade fått tre små lodjurs bebisar :)
                                     
 
björnarna va riktigt livsnjutare
                                   
 
hehe nej men jag tycker att rosa är en ganska snygg färg att träna i och åka till träningen i ;)
              
                  
 
dagens lunch 
                
 
 
 
 

RSS 2.0