tandläkaren

ja idag så började jag min dag med att åka till tandläkaren och laga ett hål som jag hade bokat en tid till kl:07:50. en mysig tid till en mysig sak att göra..not. men men det va bara och åka dit och hoppa upp i stolen. han började med att fråga om jag ville ha bedövning eller inte. jag svarade med att fråga om det kommer göra ont eller inte. har aldrig lagat ett hål tididgare utan bedövning för när man va liten så ingick det utan att man fick frågan. men det skulle tydligen inte göra så ont utom mest bara ila så då tyckte jag att han kunde köra på utan bedövning. och om det gjorde ont så kunde vi sätta in det sen. men det gick så bra så. ja det ilade till ibland jag röck till en gång mest för att jag inte va beredd. då fick jag frågan igen om jag ville ha bedövning men det va inte så mycket kvar så då kunde jag lika gärna härda ut. kändes bara ondödigt och ta bedövning då för det gör ju typ mer ont än det som känns nu. 
 
och jag skulle ju till jobbet efte så jag ville helst inte ta bedövning för det brukar ibland se lite konstigt ut. så det va bara och kämpa på. efter det så åkte jag till jobbet och krigade. jobbade till 19 med sofia det är alltid mindre trevligt och jobba till 19. men alltid lika trevligt att göra det med sofia. efter jobbet så kände jag mig ganska så pigg och jag va aldrig ute och sprang på morgonen så tog mig ut på en jogging runda när jag kom hem. kändes faxist riktigt bra att komma ut på en tur. men nu känner jag mig ganska så trött så blir att ta det lugnt i soffan.
 
sen va vi ju ute i lördags och svängde på våra lurviga. det började med att jag jobbade och sen åkte jag ner till ösmo för att föra med brudarna + marcus och hans kompisar :) alltid lika trevligt. jag som kom direkt från jobbet började med att göra mig i ordning innan jag öppnade nån öl. haha jag kankse börja med att sminka mej ;). sen åkte vi in med bussen in till stan och gick på sterio. det va som vanligt väldigt roligt vi dansade och pratade. sen efter några timmar på dansgolvet och häng i baren så drog vi hem. haha eller först lite nyttig nattmat från Mc Donalds ;) sen åkte vi bussen hem till mig där izzas pappa kom och hämtade dom så att dom kunde åka hem.
 
det blev lite bilder såklart som kommer här :)
 
 

måndag

idag har vi måndag och det är måndag som jag är ledig på..skönt. jag har ej tagit nån sovmorron nej för det har vi inte tid med. klockan ringde som vanligt på tok för tidigt 06:00. bara att tvinga sig upp. och tvinga sig ut i kylan. det fick bli vinterjackan i morse och det va jag glad för. jag tog buss, tåg och avslutade med en buss ner till stallet. red ut mockade fixade och åkte med 10 bussen till tåget och sen vidare till sats på globen. där blev det att köra ett bodypump pass. det kändes jätte bra lika jobbigt som vanligt men grymt skönt. det va ju några dagar sen eller typ förra söndan som jag körde bpdypump sist. så kände mej rätt pigg i kroppen med tanke på att jag direkt från stallet.
 
efter gymmet blev det att åka hem och äta lite sen gav jag mj ut i joggingspåret. och nu blåste det typ upp till storm. efter halva rundan så började det och dugga och jag tror att det blåste mer och mer om det nu gick. känns som att denna orkan som ska komma till usa tog en tur förbi sverige först. men det regnade inte allt för mycket det blåste mest. sen när jag hade sprungit klart och kommit in i lägenheten så tror jag att det började och regna mer. vilken tur jag hade :). men jag tyckte att det vädret fick räcka. det lixom regnar i sidled och det är inte mysigt...
 
men nu ska jag ta och äta och sen åka vidare ner till stallet igen och rida min lektion.
 
jag vill passa på och hissa min nya tröja som jag faxist tro det eller ej köpt på H&M. för jag ville ha en ny springa tröja/jacka. en som är mer som en tröja men med krage som en jacka. ja lite lagom tjock helt enkelt. hade ju såklart sett ut en galet snygg perfekt tröj/jacka från crafft. men det finns alltid ett men. den kostade 699:- hmmm kändes lite för mycket för en tröja som jag bara ska ha och springa i. skor är en annan sak där kan man få problem om man har fel skor. men en  fel tröja eller snarare omatchade tröja kan man ju inte få så mycket skador av. sen kännde jag att efter london resan och allt att jag kankse borde försöka och hålla igen plånboken lite. så hittae jag denna på H&M och tänkte att ja den får duga. och måste nu erkänna att den är jätte bra. den värmer och andas på samma gång så att det inte blir som att springa med ett regnställ. där värmen går åt ett håll och ja inte är det ut inte. utom det blir snarae växshusefekt med kondens på insidan.. inte mysigt. så nej jag är riktigt nöjd =)
 
 

Fredag i London

ja jag tänkte att jag skulle ta och skiva om fredagen i London. det började med att vi vaknade och åt frukost som ingick i hotellet. den va faxist jätte god. det va både rostade mackor och kaffemed mjölk :). sen blev det att gå tillbaka till rummet och göra sig i ordning för en lång vända på stan och se vad london har att erbjuda i till shopping utbud. vi började med att hoppa på en buss till harrolds. det va som att komma in i ett jätte stort paradis. det va helt sjukt. det va ett jätte stort varuhus med bara märkesvaror. det va kläder, parfym, skor, väskor, smink ja allt. det va helt galet. det fanns ett pet kingdom. där va det fullt med lyxiga himmelssängar till sin hund och hund halsband med glitter och glamor. sen fanns det ett disney tema på en våning som va helt sagolik. haha vom kom ut ur hissen och bara wow. det fanns träd som va såå snygga att jag bara ville ta med dom hem och ha i min lägenhet.
 
efter att ha gått igenom hela harrolds så åkte vi vidare till oxford street. det är londond stora shopping gata. det fanns sjukt mycket affärer. vi gick in på primarket. där va det mindre märkeskläder och mer billiga kläder ;). haha vi gick lös alla tre. jag shoppade två linnen en tröja två par skor och en handväska :) vi va där inne i säkert flera timmar. när vi höll på att dö av en svettattack och av allt folka och hade hsoppat klart så va det mat som stod på schemat. jag åt en kyckling sallad som va super god :). efter att ha fyllt på batterierna kunde vi gå runt ett tag till och shoppa och kolla i olika affärer. kommer inte ihåg vilka vi va inne i det va så många. men det blev en del. sen åkte vi tillbaka till hotellet för vi skulle hinna med både att göra oss i ordning äta och sen dra in till stan. blev att äta på en annan resturang där vi åt grillad kyckling med sallad och till det blev det att dricka öl :). sen drog vi hem till hotellet igen drack lite vin och sen tog vi bussen in till soho. det är som stockholms stureplan. det är där alla krogar ligger och det är där man ska gå om man ska gå ut. och det är klart att vi måste åka dit då ;). vi gick runt lite och gick sen in till ett ställe som hette gem tror jag om jag inte mins helt fel. det va super kul och vi hade jätte roligt =) vi va bara goa och glada som dansade hysterisk så fort swedish house mafia spelades :). 
 
men efter mycket dans hoppa och studs så va det dax att åka hem. vi gick runt lite i soho innan vi hittade en buss som vi kunde åka hem med. haha va väl hemma vid 5 tiden och somnade utan problem. eller först så pratade vi lite och sen somnade vi. klockan va ställd så att vi inte skulle missa frukosten ;)
 
redo för shopping
 
                       
 
på bussen på g in för att shoppa
 
 
 

                     
 
Disney avdelningen inne på harrolds
          
                                       
                   
 
träden som jag ville ta med hem
                
                   
 
pet kingdom inne på harrolds
              
                   
 
hampus vill ha. men sen kom jag på att han sover ju i mammas och pappas säng på pappas sida så det lär väl bli så att hampus tar över sängen och pappa får ta den här ;)
             
                     
en lampa som skulle passa sjukt bra i min lägenhet 
             
                 
 
mat
             
                   
 
haha madde hittade lite olika mössor
                  
                     
 
haha en riktig viking
             
                   
 
party skor
             
                   
 
haha lite konstig ordning här nu men jag tror att det här är innan vi åkte in för att shoppa
             
                         
 
haha såg denna bild och tänkte direkt på mig själv. det är dax för tävling jag är super konsentrerad och har full fokus på tävlingen och hästen är mest interesserad av att äta gräs
           
                             
 
tillbaka på hotellrummet för att göra sig i ordning för att gå ut och äta middag 
         
                 
 
öl
            
                   
 
lisa
         
             
 
carlsson
         
                 
 
redo för utgång
             
                 
 
på bussen på g in till soho
             
                       
 
Londons svampen
          
 
hahahahaa OMG två väldigt party glada tjejer =)
 
 
 

Hemma

Har nästan precis kommit hem från ett härligt och jobbigt Grit pass på sats medis :). Den vanliga instruktören är i London och shoppar så vi hade en vikarie som va precis lika galen och härlig som den vanliga tjejen är. Hon peppade och såg till att man tog i lika mycket som man brukade göra. Och ja det va lika jobbigt som det brukade bara oxå. 30 min hög intensiv intervall träning på hög nivå :).

På morgonen så va jag ute och sprang som vanligt och det kändes bra. Det va lite kallt så jag fick klä på mig lite mer. Men annars så rullar det på som vanligt. Jag jobbar springer och tränar :) men jag tycker om det. Till helgen blir det i alla fall rolig heter som står på schemat. Då blir det åka av med bästa brudarna ;)

Ha det såå bäst


gårdagen

igår hade vi måndag och jag va ledig :) det va upp och hoppa klockan 06:00. eller hoppade gjorde jag väl inte utom jag snarare tvingade mig upp och ut igenom dörren. släpade mej till bussen och klev på som ett öde värre än döden. på bussen på väg till stallet så kör vi om en tjej som är ute och springer. jag hinner tänka men gud är hon helt galen som är ute och springer 06:30 på morgonen. haha innan jag kommer på mig själv att jag själv ÄR den där galningen dom flesta mornarna när jag är ute och springer. men nu skulle jag ner till stallet och rida. tåget va sent så bussen i ösmo väntade inte utom det a bara och gå ner till stallet. jippi. 
 
sen va det bara att byta om till ridkläder och sen borsta, rida ut, ut med häst i hagen, mocka, fixa och sen åka med 10 bussen till sats på globen för att träna bodypump 12:00. då kan man fräga sig är jag inte trött när jag åker till träningen så tidigt. jo det är jag haha höll på att somna på tåget. kom vaknade upp vid årstaberg och bytte till tvärbanan.
 
själva träningen gick kalas bra. känns bra och det roliga är att jag jag började så kunde jag knappt göra en armhävning på tårna i måndags så klarade jag av 9 eller 10st. känndes så grymt bra :) haha resten gör jag på knä ;), sen åkte jag hem och åt lite lunch tog det lite lugnt ett tag för att sen ladda om och ge mej ut och springa. det blev att springa min runda i skogen och det hade torkat upp jätte bra så det va inte alls så lerigt som det va dagen innan. så det va jätte bra. sen blev det hem duscha och sen va jag hemma ett tag. tog det lite lugnt för att sen åka ner till stallet igen :)
 
men innan jag åkte ner till stallet så blev det så att åka till biltema igen för att försöka och hitta dom där jävla torkarbladen i silikon. hade försökt och leta på biltemas hemsida utan att hitta det. så ja jag gick helt enkelt på det säkra före det osäkra och köpte helt enkelt dom dyraste för japp dom måste ju bara va bäst :). sen köpte jag flyttkartoner. inte för att jag ska flytta utom för att jag måste organisera bland alla mina kläder. både uppe i lägenheten och nere i källaren. nu ska det bli ordning och reda. eller ja jag ska försöka i alla fall. för nu är det ett organiserat kaos ;).
 
men ja sen åkte jag ner till stallet igen och red min lektion. för att sen åka hem igen. somnade som en sten sen utan problem. idag så har jag vart ute och sprungit på morgonen och sen blev det att åka till jobbet. fick reda på en jätte tråkig sak idag oxå :(. så det va tråkigt. sen hade jag en riktigt b*****F**** som kom in idag oxå. haha blir sällan upprörd men denna kund gjorde mig verkligen upprörd. haha jag fick nästan räkna till 1000 och tillbaka igen för att inte få ett utbrott och skricka att H** va dum i huvudet ;). efter jobbet så blev det att gå hem från sågen. sen har jag kollat på sista avsnittet av torka aldrig tårar utan handskar och ja den serien va så sjukt jävla bra. kommer nog att kolla om den nån dag när jag har tid. den berör så otroligt mycket och att det har hänt i ett hyfsat modernt samhälla känns helt sjukt. nej ha du inte sett den  GÖR DET. 
 
men nu ska jag ta och organisera lite bland mina kläder
 
men ha det sååå bäst =)

Torsdag i london

hehe ja jag tänkte väl kankse bättre sent än aldrig nu berätta om min weekend i london. eller jag har väl inte direkt tid att berätta om hela utom jag börjar i alla fall med torsdagen :). japp det började med att klockan ringde på tok för tidigt. jag körde ner till ösmo plockade upp lisa och sen vidare till Stora vika som inte direkt är så stort. hämtade upp madde och sen bar det vidare ut till södertälje och sen ner till skavsta. det va mycket lätt att hitta skyltat hela vägen så till och med en blind höna hade kunnat hitta ;). sen blev det att lämna in bagaget äta frukost dricka en kopp kaffe ta det lite lugnt och sen stiga ombord på planet. resan ner gick bara bra. haha vi hade ett par pigga damer ganska nära oss som hade börjat morgonen med champange och nu drack vin. dom skulle åka hem samma plan som oss så vi bestämmde att vi ses vid rad 25 på söndag oxå. (dom va inte där på plats på rad25 när vi åkte hem. och nu va dom så pigga damerna något mindre pigga och höll sig väldigt tysta hela resan hem).
 
efter ca 2 timmar så va vi då framme i england. första intrycket väldigt platt men grönt. det han bli tropisk värme på planet innan vi äntligen fick kliva av. tack för nu svettas jag mer än vad jag gör under ett grit pass ;). bagaget hade inte kommit bort utom det hade kommit med oss till london. tack gode gud för det. sen blev det att åka tåg in till själv london. det tog ca 50min och man fick se halva england med den resan. det va grönt, platt, mycket tegel och såg lite halv slitet ut. men till vår stora glädje som kom det en kios gubbe rullandes med sig vagn där kunde man beställa både godis och öl. mums. 
 
sen efter tågresan blev det att fixa biljetter för alla dessa dagar och sen försöka att både hitta och förstå sig på deras tunnelbana system. inte helt lätt. nej det är mycket bättre hemma i stockholm ;). sen fanns det inte så gott om rulltrappor eller nej här va det ren muskelstyrka som gällde. haha här missade man inte nått gympass inte. det va bara och hugga tag i den 15 kilos tunga resväsgan och lyfta alla trappor upp eller ner. men vi kom fram till rätt station och så va det bara upp med kartan. tre frågningar senare och efter att ha gått på samma gata 2 gånger så hittade vi tillslut fram till hotelet. där väntade mer trappor. hotelet blev en stor besvikelse. så stor att vi fakist slog våra kloka huvuden i hopp och gick på en hotelrunda för att hitta ett bättre hotel. vi hittade ett som va mycket bättre , personallen va super trevlig och det in gick frukost på hotellet. så vi gick helt enkelt tillbaka hämtade våra saker och sa tack och adjö. 
 
när till och med vi vill byta hotell ja då är det inte bra om jag säger som så.
ja nu va ju klockan ganska så mycket och vi alla tre höll på att dööö av hunger. så blev att se vad gatorna i vår närhet hade att erbjuda. det va ganska så mycket. vi gjorde oss i ordning jag och lisa beställade tre vodka och redbull drinkar och ja ordningen va återställd. vi va mycket nöjdare med hotellet och kunda njuta av våra drinkar. sen gick vi ut och åt på en resturang som låg i närheten. vi alla tog nån form av pasta och det va supppper gott :)  till det så dracks det vin. eller jag och lisa drack vin och madde drack cider. sen blev det att besöka både en och två pubar och se vad dom hade att erbjuda det va mycket trevligt. min syn av london än så länge är att dom älskar heltäckningsmattor överallt. haha nästan vart vi än va då va det heltäckningsmattor överallt =). men dom har mycket god öl och folket i england är verkligen super trevliga.
 
sen blev det att dra hem till hotellet och sova. och ja jag tror att jag somnade i fallet på väg ner till kudden jag va såå jäkla trött =)
 
nu dag väntade med nya äventyr. 
 
nu kommer lite bilder i från Torsdagen =)
 
i bilen på g till skavsta
 
                       
 
hej då sverige
 
                     
 
madde mumsade på M&M
               
                     
 
en laddad carlsson
           
                                                       
 
en glad laijon
                           
                 
 
öl =)
           
                     
 
redbull och vodka
               
             
haha 

                 
 
vin =)
                         
                   
 
lisa 
              
                   
 
madde
              
                 
 
jag
        
                     
 
mat =)
          
                   
 
haha en lapp som satt på toan på en pub
         
                     
        
                     

söndag

ja idag har vi söndag och hela helgen har redan gått. gud det går så jäkla fort. i morse tog jag en behövlig sovmorron gick inte upp fören tyd vdid 9 tiden. då blev det långfrukost i lugn och ro. sen blev det att ge sig ut jogging spåret. jag utmanade ödet idag oxå och tog min runda i skogen. det är ju såå mycket roligare och springa i skogen. haha det är värt att det ibland känns som att man springer igenom hästarnas hage. 
 
efter min runda blev det att duscha och sen bege sig till biltema för att jag skulle köpa nya torkarblad. åker dit och tänker hur svårt kan det va. det va så svårt att det inte blev några torkarblad. det fanns för många. och ja jag viste vilken storlek jag skulla ha eller längd kankse man säger. men jag hade fått order av min pappa att köpa dom i silicon för dom va tydligen lite bättre än dom andra. tack då kankse det slipper och bli rutigt och randigt på rutan så fort det börjar och regna. men fan det stod ju inte om det va silicon eller inte. så nej det blev inga. det blev en ny spade i metal i stället så att nu jävlar är jag redo inför vintern och 3 meter snö.
 
ja men sen blev det att kriga på ica maxi med alla andra galningar. sen blev det att åka hem ta det lugnt ett litet tag för att sen åka in till sats på odenplan och köra bodypump. det gick så bra så. kändes bra trots att jag fortfarande har träningsvärk från typ hades.. när ska det sluta. haha lagom till onsdag när det är ett nytt grit pass som väntar.
 
men nu så har jag ätit middag kollat på solsidan och gjort lunch till nästa vecka. ska nog ta och kolla på hamilton filmen som jag har tänkt att jag ska se i typ veckor. men jag har än så länge bara börjat eller såg typ 15 min sen va jag så trött så att jag gick om la mej. men än så länge så känner jag mig ganska så pigg :)
 
ha det såå bäst

trötttt

jag är så galet sjukt trött. haha kommer nog att somna på soffan i kväll till nån dålig film och med ett glas rosé vin ståendes på vardagsrumsbordet ;). men ja jag började min lediga lördag med att klockan ringde 06:00. första känslan nej jag vill absolut inte gå upp. andra knäslan är att om jag inte går upp nu så kommer jag missa min buss. så det va bara och släpa sig upp och ge sig ut i regnet. eller det duggade kankse mer. men aja jag åkte och inser att när jag kommer till vh gå går det inga tåg ner till ösmo utom det är ersättnings buss som gäller. jippi. sen från stationen så får man som vanligt gå ner till stallet. där nere måtte jag på lisa och lite mer folk. det är kul och åka till stallet på en lördag för det är mer folk då än vad det är när jag kommer till mitt i natten passen.
 
men jag red ut och efter så mockade jag och fixade. sen blev det att gå till stationen igen och åka hem till haninge igen. sen blev det att äta lite och sen gav jag mej ut för att springa en runda. jag fick för mej att jag ville springa i skogen efter som det är så mycket roligare att springa där och efter som det är ljus och inte natt svart som det brukar vara när jag ska ut och springa. men det va lerigt och geggigt. så ja man fick tänka på vart man satta fötterna och hålla koll på benen och behålla som starka så att man inte ramlade eller trampade snett. haha eller att dom blir som spagetti för då kan man ramla hur lätte som hälst. men jag har kollat på bilder och video från tjurruset och ja om man gämför med det loppet så är min runda värsta sahara öken :). fy fan va lerigt dom hade det asså. nej jag skulle nog inte tyckte att det varken va en utmaning eller kul.
 
sen efter det så blev det att gå hem duscha och sen gå ner till ica. köpte lite mat som jag nu hålle på och lagar till en ungspannkaka =). sen kl 16:00 va det dax för bodypump på sats haninge. skönt när det är nära och man slipper åka omkring för att träna. men det gick bara bra. men jag hade och har fortfarande en sjuk träninsvärk i ryggen och i benen. fy fan haha den kommer ju inte precis bli bättre eller ;). men det gick bara bra.
 
men nu ska jag ta och äta lite innan jag bara ska ta det lugnt och kolla på tv =)
 
 

Grit

jag googlade lite på Grit som jag kör på onsdagar på medis haha med en helt galet go, glad och otroligt vältränad och hörtig tjej som intruktör :) men det är ej denna tjej som har skrivit detta inlägg. men om jag tolkar henne rätt så är hon instruktör och ja skulle gå en kurs för att prova på och lära sig ett grit pass för första gången. och dom här människorna är otroligt vältränade. hon skrev det så otroligt roligt och det kändes bra på nått sätt att även dessa vältränade människor tycker att det är otroligt jobbigt. haha det är inte bara jag som håller på och döö efter 4min i i passet och japp då har vi 26 min kvar :) haha och det är inte bara jag som tänker på vad jag äter innan jag ska träna så att det inte så lätt ska få för sig att komma upp. haha nått lätt ätet och som man kan smaka lika gott på vägen ner som på vägen upp och och så på vägen ner igen ;)
 
läs och få sig ett gott skratt =) haha för det fick jag 
 
här är bloggen och inlägget där jag har tagit texten ifrån. haha jag garvar fortfarande när jag läser det. 
 
http://adrenelin.wordpress.com/2012/08/12/grit-is-the-shit-om-du-vill-bli-fit/
 

GRIT is the shit om du vill bli fit…

 

Kära medborgare, jag har överlevt.

Andra och sista dagen på LesMills GRIT-utbildning är över och jag lever fortfarande. Jag har tränat mycket i mina dagar, men de här två dagarna har inneburit den mest fysiskt ansträngande träningen jag varit med om (nummer två på listan är den gång då åran till roddbåten gick sönder och enda sättet att ta sig hem var att slafsa sig igenom en myr med blötmark upp till höfterna).

Igår körde vi GRIT Plyo, men idag har fokus legat på GRIT Strength, d.v.s. ett 30-minuters pass med fokus på styrka. Man använder sig av steplåda, lös viktplatta och en stång med tunga vikter. Du kanske tänker “men asså seriöst, hur tungt kan det vara att vifta lite med en bodypumpstång i 30 minuter?”. Så tänkte jag, tills ungefär 4 minuter in i passet. Idissling av frukosten igen (tur att jag hade ätit så god gröt), blodsmak i munnen och en fontän av mjölksyra i hela kroppen.

Vikterna ska vara 30-50% av din kroppsvikt (tjejer, eran RIKTIGA kroppsvikt, inte den ni nämner om någon frågar) och ansträngningen ska vara maximal. Repetitionerna är få, koreografin är enkel, och precis när du tänker att shit, nu dör jag- då är det alltid ett set kvar. Och vet ni, man orkar det också!

BildBildBild

Så här såg det ut när några av SATS mest vältränade instruktörer hade kört GRIT Strength (bild: Fredrik Andersson):

Bild

Jag ska berätta hur tankarna går under ett GRIT Strength-pass:
Efter 2 minuter: “fasen, det här var inte så farligt”
Efter 5 minuter: “Eller jag ångrade mig, shit det här var tufft!”
Efter 10 minuter:  ”Vart är papperskorgen, jag måste kräkas lite”
Efter 20 minuter:  ”Wow, jag svimmade för en sekund”
Efter 25 minuter : “Jag kastar in handduken och skiter i allt som har med träning att göra. Jag börjar med pärlplattor”.
Efter 30 minuter: “Öhh…mfffss…..öööö”

Passet blåser ur kroppen på energi likt ett superlavemang. Det känns först ganska läskigt, men efter att ha tryckt i sig några bars, shakes och frukter så känner man sig ganska stark, grym och odödlig! GRIT passar inte alla utan riktar sig till vältränade människor som är beredda att testa sina gränser. Vi har drillats hela helgen till att kunna pressa deltagarna till max, och själv testat hur långt vi kan pressa våra kroppar. Vart energin kom ifrån de sista timmarna har jag ingen aning om, men det kan ha varit från den herrdeodorant jag lånade  vid lunchen.

Nådde jag min fysiska gräns? Jag passerade den med hästlängder.

Blev jag godkänd? Jesus Allan! 

Middag och söndagsfilm? Fosterställning, tummen i munnen och tecknat på tv.


sätra brunn

ja jag kom ju på att jag inte har skrivit om hur jag hade det när jag va på sätra brunn. haha jag började med att va på kalas hos elin som fyllde år. där pratade jag med mycket roliga och otroligt trevliga människor. jag drack både för drink och rosé vin ;). så klart. haha och åkte som vanligt hem bland dom sista. haha som vanligt. men det va ju så nära så det va bara och gå hem och ja då kommer man typ aldrig hem bara för att det just är så nära. men tillslut så gick jag hem. när det här förståndet hade tagit över hur kul jag hade det.
 
så jag va väl hemma vid 5 tiden. haha jag skulle bara åka med 9 bussen ner till ösmo och jag hade inte packat. så ställde klockan på 07:30. släpade mej upp åt lite frukost medans jag packade och gjorde mej i ordning. tog sedan 09:15 tåget ner till ösmo. där stod mamma och pappa redo med bilen. haha pappa som slängde in min packning i bilen frågade om jag hade tagit med mej haöva lägenheten haha nix svarade jag och att jag minnsan hade packat lätt idag ;)
 
sen åkte vi ner till södertälje där vi plockade upp lena och sen började vi vår resa till sätra brunn. som vanligt när det kommer till min familj så blir mamma som vanligt kissnödig efter ca 1 timme i en bil. okej det hade kankse gått 1,5 timmen men ja mamma är kissnödig och japp in svänger pappa på en liten grusväg och hittar ett bra ställe. kiss pausen är över och fam.Carlsson kan börja åka igen. vi börjar att åka åt fel hål. upptäcker det ganska snabbt och vänder. vi ska va på plats ca 12:00. nu börjar det och bli lite stressigt. vi åker vidare. vägarna blir bara mindre smalare och svänger desto mer. det är en bit kvar och klockan är över 12. hittar en skylt som säger att här ska vi svänga av. sen är dom som att alla skyltar upphör. och lena säger men där borta va det flaggor där det stod sätra brunn. tvärnit in på grusväg vänd kör om. klockan va nu 12:45. mamma skulle ha massage kl:13:00. nu börjar det verkligen och bli stressigt. lunchen som skulle ha ätits innan får hon hoppa över.
 
men vi rätt i alla fall. ringer kurre och han säger att vi ska gå till ett rött hus. eee men hallå alla hus är röda här ute på landet....hittar till rätt hus. en får mamma och pia springa till sina behandlingar. jag och lena har en tid 13:30. så det va bara gå på toa och sen slänga sig i lunchen och gå till massagen (som va en bit bort) medans vi tuggade upp dom sista bitarna av lunchen. haha japp avkoppling va det ja. men massagen va underbar. det va så grymt skönt och avkopplande.
efter gick vi till mamma och pappas om satt och åt lunch. sen fick vi rummen och sen blev det att bada.
det fanns både basäng och bubbelpool. där va det mer avkoppling på hög nivå. jag bara låg där bland bubblorna och drack öl =)
 
sen blev det att ta sig upp innan man förvandlades till ett russin. och göra sig i ordning för middan. sen kom lena upp och gjorde sig i ordning sen drog vi ner till mamma, pappa och hampus :) för han fick nämligen följa med. sen gick vi till kurre där hela släkten + siws släkt sammlades. drack champang åt nötter och pratade innan vi skulle gå ner till maten. sen gick vi ner i kylan.
 
maten va super god och den blir ju bara bättre med ett roligt och trevligt sällskap. haha vi hade som vanligt super kul när vi kusiner träffas. det blev både en och två glas vin ;) haha det va verkligen super kul och vi skrattade massor :) sen när det va läggdax så va jag super trött. haha jag somnade i fallet på väg ner till kudden ;). vaknade sne upp vid 8 tiden. gjorde mej i ordning och gick ner till frukosten vid 9 tiden. lena va inte sugen på att hänga på. så jag gick dit själv. men strax efter kom micke och madde så fick sällis ut av dom. haha vi han med både frukost, brunch och fika =). det va så gott och jag va såå mätt att jag nästan rullade där ifrån ;)
 
sen blev det att samlas och ta lite kort innan vi åkte hem. jag va hemma vid 3 tiden och kände mej ganksa så trött. somnade sen på kvällen utan problem =)
 
nu kommer bilder från sätra brunn
 
där förstår man att det är i badrummet som man gör i ordning sig
                                        
 
 
 

Grit

I morse va jag ute och sprang en runda på 8km innan jobbet. Det va grymt skönt. Jag tänkte att jag skulle ha sprungit i måndags men när klockan ringde så va jag bara sååå sjukt trött. Så blev att sova lite till. Men igår och idag va jag uppe och sprang innan jobbet :) sen blev det att åka och kriga. Den här veckan ska vi åka på kurs i omgångar så idag va m-l och Bertil på kurs. Så vi va bara tre på jobbet Men det fungerade jätte bra. Nästan så att det är skönt när vi inte är så många. I morgon ska jag och Jennie gå på kurs. Så det ska bli kul:)

Men idag efter jobbet så tog jag mej till gymmet och körde ett Grit pass. Hahahaha Gud det va så sjukt jobbigt att jag nästan trodde att jag skulle få upp både den goda ölen och den utsökt otroligt goda våfflan med Nutella som vi åt när vi va i London ;). Men det va bara och kriga på like a boss. Och det gjorde vi alla i gruppen. Det är lite kul för det är inte bara tjejer som går på det här passet utom det kommer bara mer och mer killar. Så det är kul att det är lite mer blandat haha och inte bara panter tanter som går ;) eller det är typ inte tanter alls som går utom dom flesta är i min ålder.

Men på fredag så ska jag på AW med jobbet så det ska bli super kul. Haha eller först när dom sa att dom skulle gå på AW och frågade om jag ville följa med så fattade jag absolut ingenting. Sen när jag fick det förklarar för med att det är en förkortning på after work ( ut och äta och ta en öl eller två) så kände jag mej som nånstans mellan 100 och döden ;)

Men nu ska jag ta och gå och lägga mej snart så att jag orkar upp i morgon =)


ojojoj

ja det va ju sjukt länge sen som jag skrev nått men har haft så mycket och göra. och nu har jag inte eller tid att sitta ner och skria om allt så får göra det nån annan dag. har nämligen vart i London i fyra underbara dagar med lisa och madde =). det va helt fantastisk underbart härligt och roligt. vi har skrattat och haft kul tillsammans druckit öl, vin och ätit alldeles för mycket god mat. kortet har glödit och vi har shoppat så att vi va rädda för övervikt på planet hem ;)
men som sakt va har inte tid att sitta ner och skriva om allt nu har såklart en massa bilder oxå som jag måste lägga upp. men jag ska ta och kolla på torka aldrig tårar utan handskar. sen blir det solsidan. för jag missade dessa avsnitt när jag va borta och i måndags så va jag i stallet. 
 
men håll till tåls jag har inte glömt bort bloggen har bara inte haft tid. haha och har inte tid nu eller. men på fredag så ska jag ta och sätta mej ner och skriva om allt och lägga upp en massa bilder :)
 
ha det sååå bäst
 
lägger upp ett kort från london =)
 

Hypnotisören

Igår va jag på bio och såg hypnotisören. Jag hade ju läst boken och hade höga förväntningar. Och jag tyckte att den va jätte bra =) den följde boken bra och Mikael är ju alltid bra och snygg ;). Det va capio som stod för film visningen. Så det va jag Jennie och Bertil som åkte in och gick för föreläsningen och kollade på filmen. Vi va alla tre mycket nöjda med filmen så det va kul. Den är helt klart se värd även om man har läst boken eller om man inte har läst den. Sen åkte vi hem och jag somnade som en sten efter att ha vart ute och sprungit på morgonen och sen jobbat.

Idag så va jag ute och sprang på morgonen min 8 kms runda på asfalt. Den kändes kalas bra :). Sen blev det som vanligt att åka till jobbet och sen till träningen. Idag så va det ett nytt pass som jag provade på som heter NTC det är en förkortning på Nike training club ( tror jag). Men ja det va blod svett tårar och lite mer svett. Fy fan det va galet jobbigt sjukt svettigt och otroligt roligt :). Det är bara att ta nya tag nästa gång.

Men nu är jag hemma och bakar kladdkaka med Marabou daim överdrag tills i morgon när jag ska hem till Elin på kalas :) det kommer och bli jätte kul och haha tro det eller ej men jag vet redan nu vad jag ska ha på mej ;) sen på lördag ska jag åka till sättra brunn på middag och spa helg. Det kommer och bli super mysigt och väldigt trevligt =)

Men ha det så bäst.

Nu kommer lite bilder på mina nya spring skor. På ponnyn som jag red i måndags och så klart på kanelbullen som jag åt på fikat för att fira kanelbullens dag =)

 


måndag

ja i måndag så va jag ledig och nix ingen sovmorron här inte. efter att ha sovit som en stock så ringde klockan 06:00. dax att stiga upp och åka till stallet. lyssnade på min ljudbok på väg ner till stallet. sen blev det att rida ut mocka och fixa. sen åkte jag direkt från stallet in till sats på globen. hade bokat in ett bodypump pass. som gick jätte bra. det va sjukt jobbigt som vanligt men det känns ju bara så jävla bra efter. så det är helt klart värt det. efter gymmet så åkte jag hem och va hemma en liten stund. sen gick jag ner till ica och köpte lunch till den här veckan. efter det så blev det att byta om och ge sig ut och springa 7kms rundan på asfalt. haha ja jag vet jag är galen ;)
 
men jag är ute och springa för konditionens skull och jag tränar för styrkan skull. så det är därför som jag gör båda två tränings aktiviteterna. sen efter springningen så blev det att fixa lunchen och sen ta det lite lugnt ett tag. sen åkte jag tillbaka ner till stallet för att rida min lektion.
 
åååå på min lektion så fick jag rida en ny liten häst eller nej det va en ponny =).. åååå det va sååå länga sen som jag fick göra det. haha jag kände mej ganska så lång på den lilla söta ponnyn som va vit och hette nått på a :). och den va så sött för när man piskade den på baken så kickade den. haha. men annara så gick det bara bra och rida. det kändes lite små konstigt efter som det va sjukt länge sen som jag satt på en ponny. det kändes som att det gick väldigt trippigt i början. men gick mycket bättre efter ett tag. jag tror absolut att den kommer och kunna bli en bra ridskolehäst. den va snäll och gjorde det jag bad om. men kan ju oxå bero på att jag är något större och tyngre än dom små barnen som sen ska hoppa upp och rida ;). men kunde man som liten skutta runt på både gucco och miracoolo. kommer dom kunna klara av den här ponnyn. nej men den va bara såå söt och det va sååå jävla kul att få hoppa upp på en ponny igen =)
 
sen blev det att åka hem och sova. haha jag somnade som en stock. det är slitigt och va ledig
 
idag va jag sjukt trött när klockan ringde. jag kände bara nej jag vill inte gå upp jag vill inte. men det va bara och släpa sig upp och tvinga sig ut för att springa. för det skulle jag ju göra innan jobbet. men själva rundan gick bara bra. men jag va bra trött. sen va det bara hem duscha och sen åka till jobbet. på jobbetgick det bara bra. det va lite mer att göra idag så det va kul. jag hade även på mig mina promenix skor så blev att gå hem från sågen och lyssna på min ljudbok. alltid trevligt.
 
i morgon blir det att gå på bio ska bli såååå jävla kul =)
 
men ha det såå bäst

RSS 2.0