Semester

Det känns ju bara så jävla gott att ha semester nu =). Jag började mig morgon med att inte gå upp obehagligt tidigt. Och sen åt jag frukost i lugn och ro medan jag kollade på TV4s morgon program. Sen blev det att åka in till sats Regeringsgatan för att köra ett Cross training pass. Det va ett pass med mycket fokus på egen kroppsvikt och att det kan va så jobbigt med ens egen kroppsvikt är helt galet. Vi hade ett par hantlar och en viktplatta till vår hjälp oxå men annars bara vår egen kroppsvikt. Så skulle vi göra två olika övningar tio reps i två min och hinna med så många varv som möjligt. Det va 4 olika set som vi gjorde två gånger. Sen gick vi över till tabata med en massa burpees. Dessa burpees det är hatkärlek på en väldigt hög nivå. 

Sen efter passet så plågade jag mig en timme inne i stan och gick runt i lite olika butiker. Men det slutade med att jag åkte hem utan att ha köpt en enda sak. Vilket i alla fall glädjer min plånbok och min redan överfulla garderob. 

Hemma blev det sen att ga det lite lugnt äta lunch och sen cykla ner  till sats Haninge. Jag hade bokat in min på satspowerstep. Jag körde det mycket förut men sen så bytte det passet tid och då kunde jag inte gå längre på det. Så efter det har jag inte gått på det passet nått mer. Vilket är tråkigt för det är ett mycket roligt pass. Haha och ja jag kände när vi körde igång passet att det va ett bra tag sen som jag gick på det passet. Jag har glömt bort hur jobbigt och roligt det passet är. Jag kände mig helt lost samtidigt som svetten rann. Jag hade mer på bänkpress låten än vad jag hade senast jag körde och hade nog mer på alla styrkelåtar. Konditionslåtarna ja det inte kondisen som va det svåra utom koordinationen. Haha inte lätt när man är född med två vänsterfötter. Men oj vad kul det va. Det va så att man nästan inte tänkte på att man tränade. 

Sen blev det att balansera ihop kroppen med en bodybalance. Härligt. Men jag kan ju säga som så att gårdagens front squat känns i mina ben idag. Jäklar vilken träningsvärk jag har i framsida lår och i arslet. Men nu blir det inte så mycket mer än att bara ta det lugnt i soffan. 

Söndag

Ja idag har vi söndag och det är lite som att den där solen har tagit långledig och istället ersatts av nått grådaskigt mitt emellan väder. Det regnar inte (än). Men det är varken varmt, skönt eller mysigt ute. Man blir ju bara så deprimerad att man vill ju bara dra nått gammalt över sig. 

Men så vad har jag då gjort idag. Jo jag började min morgon med att åka till sats Regeringsgatan. Jag hade nämligen bokat in mig på prformance strength pass. Idag bestod dom två övningarna av front squat och ring puschups. Vi började med lite rörlighets övningar och ja bara där börjar utmaningen. Jag är ju inte direkt så rörlig ut av mig. Sen delade vi upp oss två och två. Jag parade ihop mig med en tjej. Vi tog en stång och körde igång. Passet destod ut av 6 olika set med lite olika reps. Vi började med front squat och det är när man i stället för att har stången på ryggen har den fram på bröstet/ axlarna. Sen går man ner i en knäböj. Ring puschups är lite som det låter armhävningar i ringar. Man har händerna i ringar och tårna på golvet och så gör man armhövningar. 

Repsen såg ut såhär
Front squat
12-10-8-6-4-10
Ring puschups
8-8-8-8-8-8

På första setet så började vi med stången som vägen 20 kilo + 2,5 kilo på vardera sida så 25 kilo. Sett nummer två körde vi stång 20 kilo + 5 kilo på varje sida så 30 kilo totalt. Sett nummer tre körde vi stång på 20 k+ 5 k + 2,5 k på varje sida så 35 kilo totalt. Sett nummer fyra körde vi stång 20 k + 10 k på varje sida så 40 kilo totalt och nu började det och bli jäkligt tungt. Det va med grimaser och ett jäklanamma som jag klarade av dom olika repsen. Sett nummer fem körde vi stång 20 k + 10 k + 2,5 k + 1 k så 47 kilo totalt. Nu va det sååå jäkla tungt. Jag är ju inte direkt van med den tyngden och att behöva ta i på det sättet. Men oj så kul det va. Vilken adrenalinkick. Sista setet körde vi stång 20 k + 10 k på varje sida så 40 kilo totalt. Dom sista 4 repsen oj ja jag vet inte hur jag klarade av dom men dom blev gjorde och jag va galet nöjd när jag va klar =). 

Ring puschupsen som vi körde emellan va oxå jobbiga. Det här med armhövningar är verkligen inte min starka sida. Men jag märker att jag klarar ju av så mycket mer och jag orkar ju bara så mycket mer. Jag gjorde alla på tå och behövde aldrig droppa ner dom där jäkla knäna. Så det kändes bra. 

Det va på skakiga ben som jag tog mig till damernas och sen upp för trappan för att åka till nästa sats. Nämligen sats Odenplan för att köra ett crosstraining pass. Det är ett roligt och jobbigt pass. Med ett roligt upplägg och idag klarade jag av att köra dom mer olympiska puschpressen mycket bättre. Så det kändes bra. 

Sen blev det att åka hem och äta en massa mat =). Så just nu så befinner jag mig i Matkoma och funderar på hur jag ska komma ifrån den. Eller jag vet att jag borde gå ut och gå för att bli av med den. Men det är ju bara såååå tråkigt väder. 

Hmm får se hur jag göra. 

Dagens tack

Dagens tack går idag till mina ben och till min kropp. Den gör så att jag kan göra så mycket saker som att hoppa, springa, rida, klättra, lyfta tungt, lyfta lätt, pressa mig till gränserna och en massa massa mer. Idag så gjorde den så att jag kunde göra det som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Nämligen att springa. Att börja morgonen med att springa en runda i skogen är den bästa starten på morgonen och en bra start på dagen. Det är så härligt att springa i skogen. Man får lyfta på fötterna, tänka på ingenting annat än att sätta det ena benet framför det andra, känna hur pulsen stiger och höra hur andningen är i takt med resten ut av kroppen. Köra nån Spurt och känna hur pulsen stiger och andningen blir jobbigare och benen får jobba och ta i lite extra. Det är terapi för mig. Det är ute i skogen som jag fyller på med energi och laddar mina egna batterier, rensar hjärnan och bara njuter. Jag njuter av att jag kan springa och av att jag orkar springa och att det inte bara är en kamp längre ( som det va i början ). 

Sen är det så härligt att springa i skogen bland stockar, rötter och stenar. Det går upp och det går ner. Man möter på lite olika hinder längst vägen. Helt plötsligt kan det ligga är träd rakt över stigen som har ramlat ner över natten. Eller så kan det hoppa ut en hare eller nått annat djur. Man ser hur solen stiger och väcker Haninge till liv. Kort sakt det är underbart och jag älskar det. 

Idag blev det att springa 10km i skogen med en kropp som kändes pigg och fräsch. 

Stort tack till mina ben och till min kropp idag =)



Lakrisfudge

Här kommer receptet på dom raw food lakritsfudge som jag gjorde och bjöd mina kära kollegor på =). 

2,5 dl dadlar 
1/2 dl kokosolja 
1 dl kokosmjöl 
2 tsk lakritspulver 
1 msk raw kakao
0,5 tsk flingsalt 
1 kryddmått vaniljpulver 

Jag brukat blötlägga mina dadlar i ca 1 timme innan. Sen hällde jag ner alla ingredienser i en bunke och mixar rejält. La plastfolie i en bra matlåda och hällde ner smeten i lådan. Den är ganska fast. Sen. Knådar jag ut smeten i matlådan med hjälp ut av plastfoliet. Ställer in den i frysen i ca 30 min. Tar ut smeten och lyfter ut den med hjälp ut av plastfoliet ur matlådan. Skär sen upp lagom stora bitar. Lägger ner smeten igen i matlådan med hjälp ut av plastfoliet ( haha ni förstår nog vi det här laget hur viktigt det där plastfoliet är ). Och ställer in dom i kylen för ytterligare stelning. Sen är det bara att äta njuta och att försöka och inte äta upp alla på en och samma gång ;). 



Inte lätt

Det är inte alltid så lätt att vara instruktör ( kan jag tänka mig i alla fall ). För är det inte det ena så är det de andra. Idag va det hedsetets tur att krångla. Ibland blev det sån runda gång att det lät som att det va en båt som tutade i salen. Dom första gångerna så hoppade jag högt sen så va det som att jag vande mig. Sen blev det bara värre och värre så då fick det där hedsetet fara åt fanders och så fick instruktören som för övrigt va världens starkaste Elin använda sin starka röst i stället. Frustrerande för instruktören men om det är en tröst så va passet i alla fall lika jobbigt som det brukar vara och mina muskler skrek i alla fall. 

Vad har jag mer gjort idag. Jo åååå jag har bjudit mina kära älskade kollegor på mina raw food lakritsfudge som jag gjorde igår. Jag har gjort dom en gång innan och jag kan ju säga som så att jag älskar dom. Anledningen till att mina kära kollegor inte fick smaka på dom första gången som jag gjorde dom beror på att jag åt upp alla själv ;). 

Men idag så hade jag bakat för att jag skulle ha med mig dom. Och alla tyckte att dom va jätte goda. Det åts för glatta livet. Vilket glädjer mig nått enormt. Med tanke på att min familj snarare springer iväg från mig och mina burkar med egen hemgjorda godsaker med en massa dadlar i än springer till dom för att äta upp dom. Så fort jag nämner ordet dadlar rynkar alla på näsan och vill helst inte smaka. Men alla smakade och alla tyckte att dom va jätte goda =). Recept och bilder kommer upp sen =). det blev ganska så många så det räckte till i morgon oxå mums. 

Men nu sova. Ha det såå bäst. 


Träskor

Vågade mig på en träskospremiär idag på jobbet. Vi har det ju så kallt på jobbet och inte blir det bättre av att det är kallt ute. Men idag lyser solen över Tyresö och då fick träskorna åka på. 

Sitter just nu mätt och belåten på en bänk i solen och myser =)




Nedräkning

Nu är det verkligen nedräkning som pågår till semestern. Det känns helt galet. Både att det snart äntligen är dax för semester och för att jag ska ha hela 4 veckor. Det har aldrig hänt förut. Känns helt galet. Jag har alltid bara tagit 3 veckor. Men nu ska jag för första gången ha 4 hela långa veckor på raken. Hur ska jag överleva. Haha jag kanske trivs så bra med att va ledig att jag inte kommer tillbaka ;). Men samtidigt så känner jag att jag behöver ha semester. I alla fall så som jag kände mig i måndags. Fy fan. Det va inte kul. Då kände jag verkligen att nu just nu behöver jag ha semester. 

Men det kommer ju att bli så skönt att få va ledig och att bara får vara. Sova ut lite och känna sig som människa igen. 

Men ja jag började min morgon som vanligt med lite husmorsträning direkt på morgonkvisten. 07:00 började mitt Grit cardio pass. Jag känner redan nu hur jag har träningsvärk i rumpan. Och nej den kommer inte att bli bättre snarare värre under natten. Sen har jag även vart ute och sprungit med sats och Urban Tribes gänget. Lika roligt som alltid. Jag tog min vanliga grupp nr:2 som springer i tempo 4:30 på intervallerna. Det va jobbigt roligt och jäkligt utmanande. Dom sista intervallerna som är på 90 sek och 2 min är värst. Där håller jag fan på att dö. Men det va bara att kriga på. Jag hände ändå med bra och kände att jag låg i alla fall inte sist. Det är ju det viktigaste ;). 

Men oj nu är jag jäkligt trött så måste ta och sova lite
Men ha det sååå bäst. 

Så mycket bättre

Åååå idag när jag vaknade så va det bara en såååå mycket bättre dag. Jag kände det redan i från början. Ja det va ju inte så att jag vaknade upp med ett leende läpparna och att jag över natten hade blivit tio år yngre. Men jag kände inte bara för att gå och dö igen. Utom som att det va en mycket bättre dag än igår. Jag va på ett bättre humör och då känns ju allt bara såå mycket enklare. 

Jag började dagen med att köra ett cykel pass på 45 min på sats zenit. Det va det sista för ett par veckor både för instruktören och för mig. Jag ska snart ha semester och det skulle hon oxå ha. Och jag tänkte nog inte tvinga mig själv upp sådär obehagligt tidigt under min semester om jag verkligen inte måste. 

Så det va till att köra gärnet idag. Det kan jag lova att jag gjorde och det va sjukt jobbigt. Svetten precis som mjölksyran sprutade. Men det va en mycket bra start på min dag i alla fall. Sen blev det att åka till jobbet och äta frukost och sen till att kriga hela vägen till kl:19:00. 

En annan rolig sak som jag måste berätta är att jag har bokat en resa wiiiii. Jag, Sofia, Helena och Lovisa ska åka till Tel Aviv i slutet av september och det ska bara bli såååå kul. Gud vad jag längtar. Haha och jag ha redan bikini ångest. Jag kommer lätt att vara vitast på den stranden i alla fall ;). Men allt är fixat resan är bokad och hotellet är bokat nu är det bara att invänta datumet för avgång. Det kommer att bli super kul och jag längtar redan. Men det är ju som vanligt med lite skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot att resabort. Jag är alltid orolig för att resa. Vad kan hända??? Jo allt från att jag kommer bort på flygplatsen till att jag blir bortrövad av minioner, till det att jag blir såld för en kamel och en dromedar och tvingas leva resten ut av mitt liv ute i en öken och livnära mig på att sälja sand. Nej kanske bäst att stanna hemma i alla fall ;). Det känns som att det är säkrast här hemma bland snålblåsten och duggregnet. 

Men först är det nedräkning till semestern. Ska bli såååå skönt. Äntligen få sova ut och känna sig som en människa igen. 


Överleva dagen

Idag hade jag en sånär dag ni vet när allt fokus bara ligger på att överleva dagen. Jag va så sjukt galet trött igår så jag gav upp och gick och la mig redan vid nio. Jag va lixom tröttare igår än vad jag va i lördags. Så ja innan nio låg jag i sängen och somnade i fallet på väg ner till kudden. Sov som en gris hela natten och vaknade inte upp fören klockan ringde vid halv åtta. Man kan ju då tycka att jag borde ha vaknat utvilad och pigg och likt en lärka skuttat upp ur sängen och sådär dansat ut till badrummet för att möta min egen spegelbild. Med nya pigga ögon. Jag vaknade upp helt död. Jag va tröttare än när jag gick och la mig. Det va som att jag inte hade sovit en ena minut. Och man känner redan från börjat att det här kommer inte att bli en bra dag. Idag handlar det bara om att överleva dagen. 

Jag va på ett sånt fruktansvärt dåligt och grinig humör. Jag ber om ursäkt till exakt alla som jag mötte, alla kunder, mina kollegor, personalen på Ica, personalen på sats, ja till exakt alla som jag va tvungen att möta eller att prata med. Jag försökte att säga så lite otrevliga saker som möjligt. Kortsakt så försökte jag att säga så lite som möjligt under hela dagen. Inte helt lätt när man jobbar inom service branschen och måste träffa en massa människor hela dagarna. Men dom sakt va jag ber så mycket om ursäkt för mig otroligt dåliga måndags monster humör. Det va inte ens bara ett måndags humör. Det va ett extremt måndags humör. Som typ bara måste infalla sig när planeterna står i en helt galet fel kurs. Låt som aldrig hamna i den kursen igen. Det va så illa att jag stod inte ens ut med mig själv och jag tyckte typ synd om alla som va tvungen att möta mig. 

Men på nått mirakulöst vis så har jag snart överlevt den här dagen. Med hjälp ut av både en överdoserade mängd med kakor och för att jag har räknat ner minuterna tills jag bara får komma hem och dö i min egen bitterhet. 

Dagen blev inte bättre av att jag åkte till sats Odenplan i tron om att det va där jag hade bokat in mig på ett pass och inser att det va inte alls där det passet skulle vara utom på sats Regeringsgatan. Jaha bara att gå ut i regnet igen. Tur säger jag bara att jag va ute i god tid och att t-banan går så ofta och att dom två centrerna ligger så nära  varandra. Jag fick i alla fall träna ut en del av mina aggressioner undar kvällens Grit pass. 

Men nu ger jag upp för dagen. Gå och lägger mig i min bitterhet och hoppas att jag i morgon vaknar upp som en betydligt gladare och piggare människa. För idag va ingen rolig dag för någon. Varken för mig själv eller för min omgivning. 





Midsommar

Jag började min midsommar på det absolut bästa sättet ( enligt mig ). Igenom att springa. Det blev en härlig långrunda på 17 km. Det känna helt otroligt att jag bara kan ge mig ut och springa 17 km bara sådär en morgon. Men jag började med att äta en banan innan och det tror jag va ett mycket bra val. Jag sprang först i min vanliga skog sprang sen över till en annan skog och sen tillbaka till min egen skog igen och sen till Svartbäcken och sen tillbaka igenom vändelsömalm för att komma hem. Men mitt emellan mina två skogar så håller dom på att bygga ett industriområde. Så det blev att öva på att både hoppa över vallgravarna och att inte trampa snett. Det va ett mycket blandat underlag mellan traktor spår, grus, sten och ja någon blandning mellan allt det där. Men jag kom runt utan att varken trampa snett eller att ramla ner i någon ut av gravarna som jag fick hoppa över. 

Sen blev det att äta en sån där stadig byggarbets frukost. Gå ner till Ica och krig bland alla andra människor. Sen blev det att göra sig i ordning och att sen åka ner till Nynäshamns för att möta upp Sara och mickis. Men henne mötte jag upp redan på tåget. Vi va hos Sara en liten stund och fixade oss det sista och gick sen över till Emma. Där blev det att göra kransar. Ja eller dom andra gjorde kransar jag hoppade över det där kransandet. Sen åt vi middag ute i ett växthus som dom hade på tomten. Det va så mysigt så. Vi drack lite vin, åt god mat, hade tända ljus och pratade om lite allt möjligt. Efter ett tag kom det lite mer folk. Det va som det allt för oftast brukar vara på midsommar trevligt men kallt. I år va det extra kallt tyckte jag. Det va i det närmaste så nära nollan om inte minusgrader som man kunde komma. Jag lovade nog mig själv där och då att aldrig mer ha klänning på midsommar. Utom underställ, overall och raggsockor. Emot slutet av kvällen va jag så kall om händerna att det va helt galet. Men jag är i och försig alltid kall om mina händer. Men jag tror att dom va extra kall och fötterna ska vi inte tala om. 

Men sen gick vi hem till Sara för mickis skulle sova där och jag hade mina saker där. Jag skulle oxå ha sovit där men det va två killar som skulle åka hem och dom bodde typ in emot stan så jag kunde åka med dom till Haninge. Skönt att få sova hemma. Eller mest skönt är det att få vakna upp hemma och slippa åka hem dagen efter. Jag blev avsläppt på handenterminalen och tänkte att jag skulle ta bussen hem. Det tyckte inte sl. I min vanliga tur så hade bussen gått för typ 5 min sen. Så ja jag hade två allternativ. Att stå kvar där och frysa i typ 25 min. Eller att gå hem. Jag tog allternativ nummer två och gick helt enkelt hem. Jag kom hem snabbare än om jag hade stått kvar där och huttrat. 

Känslan av att komma hem och få krypa ner under täcket i sin egen säng. Ja den är obeskrivlig. Jag frös så mycket och va så kall så jag gick och la mig med både strumpor, leggings och sovtröja under mitt tjocka vintertäcke. Skönt. 

Jag säger som så många gånger innan det är skönt att det bara är midsommar en gång om året. 

Midsommar outfit. 






Tyresta by

Efter att ha kommit hem vid fyra tiden och somnat som en gris direkt efter att smink, munk och klänning åkt av. Det va bara så skönt att äntligen få komma hem och få sova. Jag va bara så trött och kall. Jag va helt igenomfrusen. Så det va så skönt att få lägga sig under täcket och få bli lite varm. Jag åkte med några killar som va med igår till handenterminalen och därifrån så skulle jag ta bussen. Men den hade precis gått för typ 5 min sen. Så jag hade två val. Antingen att stå och frys i typ 25 min till eller att helt enkelt använda mina två friska ben och gå hem. Jag valde alternativ nummer två och kom hem snabbare än om jag hade väntat och tagit bussen hem. 

Vaknade upp vid åtta i morse och kunde i vanlig ordning inte somna om. Lika bra att gå upp äta en byggarbets frukost och bestämma sig för vad man skulle göra av dagen. Bestämde mig att ta mig till tyrestaby för att gå en promenix i dom skogarna. Så jag väntade lite så att solen skulle hinna komma upp lite på himlen och värma upp Haninge. Tog sen bussen ut till tyrestaby. Valde en led som kändes bra och började att promenixa. Det va bara såå skönt. Jag hade ingen musik i öronen utom lyssnade bara på skogen och alla dess olika ljud. Lyssnade på alla olika fåglar, vinden som susade och på mina egna steg emot underlaget. Bara såå skönt. Det va ett härligt väder. Det va skönt att få komma ut få lite frisk luft. Får rensa huvudet från alla dess tankar och funderingar från gårdagen. Och att bara få vara. 

Sen när jag hade gått klart min led så gick jag runt lite där. Och tänkte att jag skulle plocka upp mobilen och kolla när bussen går hem. Möts av ingen service. Eeee jaha inte en enda plupp. Får klättra högt upp på en sten och sträcka sig så högt upp emot himlen som möjligt. Får typ nästan till en halv plupp. Ger upp och går helt enkelt till busshållplatsen i stället och kollar. Komihåg lapp till mig nästa gången jag ska åka till tyrestaby så ska jag kolla hur bussarna går hem innan jag åker dit. 

Men jag kom hem. Sen har jag väll inte gjort sådär överdrivet mycket mer. Än att kolla på dumma mej, gått ner till Ica och nu ska jag snart ta och äta lite middag :). 

Dagens outfit. 









Shoppat

Usch nu har mina klåfingriga fingrar gått lös på sportamores hemsida och klickat hem på tok alldeles för mycket varor för en alldeles för hisnanande hög summa. Försöker desperat att intala mig själv att jag är värd alla dessa saker. Men det går sådär. Med det va inte bara träningskläder utom även lite vanliga kläder oxå ;). Men okej en del träningskläder oxå. Bland annat ett har shorts. Frågan är hur många gånger jag kommer att använda dom. Jag som aldrig använder shorts. För att jag ett har ett väldrigt fult knä. Och för att två jag tycker att mina lår är alldeles för feta och på tok för vita för att visas upp och fräschas i ett par shorts. Men samtidigt så ser jag ju folk runt omkring mig hela tiden som bär shorts och som dessutom verkar att trivas i det. Folk som till och med har lika dana lår som jag. Men dock ej ett lika fult knä som jag har. 

Men jag tänkte att nånstans så måste jag ju börja. Och dessa är ett bra lite mer sportiga shorts som ej sitter som ett korvskinn utom lite sådär härligt fluffigt och löst. Ja i alla fall på modellen men det åter ju står alltid att se hur dom sen sitter på mig med mina lår. Sitter som fluffigt och löst eller som ett korvskinn. 

Man vad har jag mer gjort idag än att låta mina fingrar gå lös på både det ena och det andra. Jo jag har ju klart tränat oxå. För omväxlingen skull. Hehe. Men jag körde ett transformers pass idag och jag gillar det passet. Det är verkligen super kul. Så bokade in mig på det om två veckor igen. Men bokade dock in mig lite för sent för jag hamnade på kölistan. Jaha det är bara att hoppas och be till Gud att folk tar och bokar av sig. 

Men nu ska jag ta och sova så att jag orkar upp i morgon. Men ha det sååå bäst. Åååå jag ska få sova i morgon. Det är midsommar och ingen alldeles på tok för tidig morgon träning för min del. Utom en mer human träningstid. 

Panik

I morse så va det en instruktör i panik som meddelade att hon inte skulle köra den nya releasen av Grit cardio utom den förra. För att den cd-skiva som den nya releasen är på som alltid brukat vara på centret hade någon råkat att ta med sig hem. Och att mixa musiken från den förra till den nya är typ helt omöjligt. Det är olika intervaller och det skulle bara bli pannkaka av alltihop. Så dom hade hittat den förra men bara det att när den nya åker in i USB minnet i hjärnan så åker ju den gamla ut. Så hon hade fått rå snabb plugga in den förra innan vi kunde köra igång passet. Usch jag kan verkligen känna den känslan av panik. Där står kanske 20 deltagare som har släpat sig upp sådär obehagligt tidigt för att köra ett morgon pass och så finns det ingen skiva. En instruktörs mardröm. Men det löste sig på det absolut bästa sättet. Klassen körde igång 07:02. Bara två min sen ( vilket jag tycker betyder är att man är i tid). Och sen fick vi köra den förra releasen som jag helt hade glömt bort hur sjukt jobbig den va. Den brann i alla muskler. 

Sen blev det att åka till jobbet är min gröt frukost och sen börja dagens alla terapiarbeten. Idag hade jag fullt upp och gick bara ifrån när jag verkligen behövde gå på toa. Det är dax för rea av en jäkla massa bågar. En del ska ner till 890kr andra till 0kr och nu ska dom letas upp och sållas ut. vilket är mitt jobb att göra. Jag får varje gång det är dax en lista på vilka bågar som ska till vad. Det är en jäkla massa bågar. Så jag får ta märke för märke. Båge för båge. Kolla vad den heter se om den står med på listan / listorna. Står den med ska den lägga ser i en rödlåda för omprismärkning. Står den inte med ska den upp igen. Japp ni hör ett riktigt terapiarbete. Tur att vi har Helena och Frida på plats så att jag kunde få jobba nästan ostört. Det går så mycket snabbare då. Sen när det är klart så ska det ju skyltas om oxå. Ner med det gamla upp med det nya. Upp med alla klisterlappar och allt skyllt material. Alla kuber ska skyltas om. Ray-ban ska ner och rean ska upp. 

På allt det här så hade vi tre olika killar på besök. En som skulle installera alla våra nya datorer. Vilket betyder att han måste få jobba vid minst en dator för att installera den. Det ska möbleras om bland datorerna det ska tänkas om för att få det så bra och snyggt som möjligt. Så att man slipper ligga på golvet för att starta upp alla datorer. Sen hade vi två killar som skulle sätta upp plastfilter på det jätte stora skyltfönstret ut emot gatan. När dom va klara så sa dom att det va det värsta synsam fönstret som dom hade satt upp det där på. Bara för att det va så jäkla varmt och så fruktansvärt trångt där inne. Jo tack jag vet. Men fint blev det. 

Jag va helt slut när jag och Sofia åkte bussen hem sen. Eller hon åkte hem och jag skulle ut och springa med sats gänget. Så jag åkte till sats. Det va två trötta och tysta tjejer som åkte bussen in till stan. Jag va trött hela tiden tills vi började att springa intervallerna då piggnade jag till och kände mig riktigt pigg och kry i benen. Det måste ha vart den friska lite små kalla luften som fick igång min kropp. För jag hängde med bra och i den sista intervallen så öste jag på för fullt och va den tredje snabbaste i mitt lag och sen snabbaste tjejen =). 

Men oj nu är jag trött nu blir det till att sova så att man orkar upp i morgon. Men ha det sååå bäst. 

Pigg och glad....

Eller kanske inte. Gick och la mig 0:00 och när klockan sen ringde 05:00. Så tänkte jag bara snälla döda mig nån. Det va med hot, våld och igenom att jag hade lagt mobilen med sitt alarm inne på toan som jag kom upp ur sängen. 

Jag ställde om inställningarna idag på min pulsklocka så att den mäter puls i procent i stället för i slag. Det va mycket roligare =). 




AW

After Work med bästa brudarna =) 




Summer burst

Gårdagen va jätte rolig. Det va fullt drag mycket folk och vi hade bara sååå kul. Det började att tjejerna kom hem till mig vid två. Sen åt vi lunch och hade förkrök lyssnade på bra musik och hade djupa diskutioner om allt möjligt. Sen drog vi in till Gärdet. Och kände in stämningen. Det va kanon väder. Solen stod högt på himlen och det va så varm och skönt. Jag jobbade rejält på min klassiska ray-ban pilot bränna ;). Det blev en öl i baren innan vi gick på toa och sen vidare till scenen. Det va dax för typ den bästa dagen på länge. För på en och samma scen en och samma dag skulle dada life, Calvin harris och David guetta stå och spela. Det va en grym kväll och alla tre va bara så bra. 

Men oj vad trött jag va emot slutet. Jag orkade knappt hoppa och studsa längre. Jag va trött både i huvudet och i kroppen. När det va slut så va det som vanligt ingen panik alla på en och samma gång ;). Alla skulle ut och utgången blev bara smalare och smalare så det blev typ trafik stoppning. Vi åkte bil hem och det var bara så skönt. Det va som en befrielse att äntligen få gå och lägga sig. Jag somnade på en gång och tog en välbehövlig sovmorgon dagen efter. Jag vaknade upp vid strax efter åtta utvilad och glad. 

Haha öppnade handväskan och möttes upp av typ 42 tuggumipaket. Haha ja juste Mikaela även kallad för the schrimp plockade på sig typ två hela nävar med tuggumipaket bara för att dom va gratis. Men hon kunde inte ha dom själv utom jag och Sara fick ha dom i våra väskor. Haha hon är så söt :). 

Men idag har jag inte gjort många knop inte. Kände mig lite mör i kroppen så har tagit en vilodag från typ allt. Va bara först tvungen att googla på det för att ta reda på hur man gör. Men innan det så gick jag en långpromenad på typ nästan två timmar. Det va kalasväder och jag jobbade lite till på sport bh brännan och den klassiska Ray-ban pilot brännan. Sen har jag kollat på frost. Ååå så söt den filmen va och jag älskar att Disney eller pixar vilka det nu är som har gjort den filmen har inspirerats väldigt mycket från Sverige. Igenom att ha mer både fjordingar och en ren :). Sen har jag kollat på svett och etiket. 

Men nu blir det att ladda om för en ny arbetsvecka jippi......not. 


En go och glad Carlsson som drack cava från en Loka petflaska


Grattis tuggummi


David guette




Summer burst

Igår va jag Sara och Saras kompis Mickaela på summer burst. Det va fullt drag och mycket folk. Det va även full storm. Så det blev ju inte precis att hänga i baren utom vi va ute vid scenen nästan hela tiden för att hålla värmen och för att det va mycket roligare där. Igår va det cazzette och hardwell som vi va inne och lyssnade på. Men idag kommer det och va sååå mycket bättre för idag spelar. Dada life, Calvin harris och David guetta. Det kan ju nästan inte bli bättre. 

Men jag va både trött och mör när jag kom hem igår vad halv ett. Då blev det bums i säng och jag somnade direkt. Vaknade upp vid sju och kände mig pigg. Så jag bokade in min på lördagens Cross Trainingpass i Haninge. Åt frukost och cyklade ner. Det va tema 100 som startdagen igen och jäklar va jobbigt det ska bara då. Att lite burpees kan va så fruktansvärt groteskt gris jobbigt. Men passet gick bra det va kul att jag kunde va med och det va precis så jobbigt som det ska vara. 

Sen cyklade jag hem bytte om och gav mig ut på en löprunda i skogen. Det va oxå precis så härligt som det ska vara. Det blåste lite för mycket bara men förutom det så va det kanon skönt att få komma ut i skogen och få sträcka ut benen. Sen blev det att stretcha lite i solen innan jag gick hem. 

Men nu håller jag på att göra mig i ordning för summer burst. Vid två ska brudarna komma och då börjar förfesten hemma hos mig =). Det blir jordgubbar, vindruvor och så klart lite vin på det ;). 








Mycket

Ojojoj idag har det vart mycket på jobbet. Det har gått i ett för mig idag känns det som. Jag har haft hand om butiken och en massa kunder. Visat en massa bågar och sålt en hel del. Det är såklart super duper kul. Sen har jag även gjort inleveranser på en massa linser och rayban solglasögon som har kommit idag. Prismärkt upp dom och hängt ut dom. Lagt fodralen där dom ska vara och ordnat upp i det kaos som har blivit av mitt så annars så fina organiserade ordning bland Ray ban fodralen. Haha jag är som hitler bland just rayban fodralen. Eller jag är nog det bland alla mina ansvars områden. Nåde den som ordnat kaos bland min organisation. Det händer allt för ofta att det hamnar katter bland hermelinerna och tvärtom. Det hamnat carrera bågar bland Vendela och ja jag vet inte hur bågar som ska vara bland 890kr hamnar bakom dom inglasade svindyra Gucci bågarna. Då är det inte bara katter och hermeliner som har bytt plats med varandra utom det är så att jag ser rött. 

Ja jag vet jag är störd och har mer än en bokstavskombination. Men jag tycker om ordning, reda och struktur. Jag hatar att leta efter saker som nån har flyttat på från sin ordinarie plats. Eller att folk inte bara kan se att det är en väldigt tydlig bland rayban fodralen utom dom bara kastar in fodralen hej vilt så att det tar mig sen dubbelt så långtid att reda ut det där. Haha ett typiskt Anna problem i en optiker butik ;). Men förutom att hålla på en typ tre saker samtidigt så har dagen i alla fall gått jätte fort. Min syrra och Emelie va inne idag oxå för Lena skulle göra en synis. Men jag va så upptagen så jag hann bara säga hej, hej då och ta en höjd på dom glasögonen som hon ska ha. Men det hade i alla fall gått bra =). 

Sen har jag såklart hunnit med en del träning oxå. Både på morgonen och på kvällen. Det bästa med att träna på morgonen är att jag då är både vaken och sådär avslappnat lugn så att jag inte orkar få panikiska utbrott på alla saker. Som ex att det är en viss person som typ har två ansvarsområden på hela företaget. Det är att ett beställa hem påsar två beställa hem typ mappar och lite tejp till företaget. Denna person har gått på semester utan att beställa hem så mycket som en påse. Jag tar den sista påsen ute i butiken och ska gå bak och hämta fler. Där kartongen som påsarna ska ligga i ska stå är det helt tomt. Det står inte ens en tom karton. Det står ingenting där. Det är bara golv. Gaaaaaaaaa utbrott nummer ett. Hur jävla svårt ska det vara igentligen att bara göra sitt jobb och kolla att okej jag ska gå på sem nu i tre veckor. Finns det påsar. Svar nej bäst att jag beställer hem så att det finns till dom andra när jag är borta. Men nej. 

Men som sakt va tur att jag hade tränat innan på morgonen för annars hade det gått att steka ägg på min panna. Nu blev jag bara lite lätt synsam röd och blev bara lite lätt svettig och upprörd. Men ja jag fick helt enkelt göra det själv. För gör man det inte själv så blir det inte gjort allt. Så jag lyfta luren och ringde och beställde hem fler påsar. 

En typisk dag på synsam. 

Nu sova!!!

Känslan

Känslan av att springa i sin löpargruppen och va ensam chockrosa klädd tjej bland alla svartklädda testosteron springande killar som typ käkar maskinbacken till frukost. Ja ni vet den känslan. Den hade jag idag när jag va ute och sprang med sats och Urban Tribes gänget. Jag va verkligen den enda tjejen i dag i 4:30 tempo gänget. Men jag krigade på och hängde med bra. Jag va inte först om jag säger som så men jag va inte sist eller. Utom jag höll mig stadigt nånstans i mitten. Men det va bra jobbigt det ska erkännas fy fan. Värst är den intervallen då vi ska springa i 4 min i 4:30 tempo. Men detta samtidigt väldigt kul oxå =). 

Men nu är jag bra trött. Ska ta och sova så att man orkar upp i morgon. 

Men ha det såå bäst. 

Pirra

Idag fick vi en ut av Guds bästa uppfinning. Nämligen en pirra. Vilket betyder att jag kunde gå och slänga en massa saker på jobbet =). Det är redan så mycket bättre. Jag har gått med kartong efter karton med saker, skräp, backdrops och en massa massa mer. Helt galet va mycket det är som ska slängas. Det känns lite galet att slänga alla dom där backdrops med tanke på att jag vet vad dom kostar. Och det känns som att bara slänga tusenlappar i sopporna. Men jag försöker och inte se det så. Och dessutom så är det ju inte mina pengar som jag slänger. Och dom har ju absolut inget värde idag. Det är bara en massa tyg. Dyrt jävla tyg. 

Men vad har jag mer gjort idag än att bara slänga och rensa. Hmm ja jag har sålt en hel del. Det har vart en bra dag med mycket att göra. Men det är kul. 

Igår va jag i stallet och red för sista gången för den här terminen. Vi fick välja häst och jag valde pg. eller jag sa som vanligt att jag kan tänka mig och rida vem som helst och om jag skulle välja så kunde jag rida pg, bubblan, Laura, viola och ja typ vem som helst. Så dom andra fick typ kriga först och så tog jag typ den som blev kvar. 

Men det gick mycket bra. Han va lite loj i början så man gick gå på honom lite. Men när jag hade väckt honom till liv så gick han mycket bättre. Kul med ett bra slut på terminen. 

I morgon blir det en massa jobb och en massa träning. Kul =). Avslutar detta inlägg med lite peptalk till alla därute. 




Fjäderholmarna

Efter gårdagens ändå ganska så sena hemgång och sena sänggång så va jag ändå uppe vid 06:30 och vad mig ut och sprang en otroligt uppfriskande runda på ca 15 km. Jag är inte riktigt säker på hur långt jag sprang för först så sprang jag min vanliga runda på 5 km + dom 2 km det är till min runda. Sen sprang jag en extra runda på 2,5 km och sen sprang jag den längre vägen hem. Så ca 15 km skulle jag gissa på att jag sprang. Det va så härligt och jag hade så mycket energi i kroppen. Det va kanon väder och det va verkligen en uppladdning av mina egna batterier. Sen när jag kom hem så blev det att duscha, äta, göra i ordning för picknick och för att sen dra in till den stora staden. 

Jag, Helena och Sofia hade bestämmt oss för att åka till Fjäderholmarna. För att picknicka och för att gå runt lite kolla på ön och framför allt för att bara få vara och för att få lite frisk luft och sol. Jag mötte upp Helena på gullmarsplan och sen drog vi till Östermalm och mötte upp Sofia och gick sen till båten som tog oss ut till Fjäderholmarna. Det va en urmysig liten ö. Som inte va allt för stor. Men gick runt den ganska så snabbt. Men det gjorde absolut ingenting. Det va precis lagom för oss. Vi gick runt lite och satte oss sen en klippa för att fika, äta gott, mysa, skratta, sola och framför allt att bara få vara. Bara få sitter där i solen och bara mysa. Helena hade med sig mockarutor, Sofia hade baguett och ost, bullar, mer och bananer. Jag hade med mig svenska jordgubbar, osvavlade aprikoser och raw food kokosbollar =). Haha vi rullade där ifrån om jag säger som så. Vi jobbade även på brännan i solen och jag jobbade  den extremt sexiga linne brännan och den obligatoriska och klassiska Ray-ban brännan. 

Sen när vi hade suttit där och myst på Klippan en bra stund så gick vi vidare och kollade runt bland dom olika bodarna. Jag köpte en blå sharon sjal som jag blev väldigt nöjd med. Tanken är att jag ska ha den som en lättare filt. Haha sen hittade vi urfula solglasögon som vi köpte och glasögon ringar. Haha. Sen tog vi båten hem vid tre. 

Vi hade det så mysigt och så trevligt. Det va bra väder och bara så härligt att få komma ut och bara få vara. 

Men ja nu är jag hemma och känner mig ganska så trött. Så det blir att ta det lugnt och fixa mina matlådor innan jag går och lägger mig. 
Men ja det va min helg. Den har vart fantastik på alla sätt och vis och bar gått såå fort wips så va den helgen över och det är dax för måndag igen.  


















Drinkkväll

I lördags så började jag min morgon med att ge mig ut och springa en runda på ca 10 km. Det va ett sånt bra väder och det va bara så härligt att få komma ut direkt på morgonen och få sträcka ut på benen. Sen blev det att äta frukost och att sen dra till jobbet och krigade. Det va ganska så lugnt. Men vi sålde bra och hade en bra kassa så det va super kul =). Det va jag Sofie och Helena och jobbade idag. Och även om vi sågs igår så va det jätte kul att se dom idag. Jag hade även med mig två hela kassar med gamla glasögon till Helena som min mamma hade tagit med sig från hennes jobb. 

Det va lite små tungt och ta dom på bussen. Eller okej det va jätte tungt att bära på dom. Men nu så har hon fått dom och hon blev såklart jätte glad. Sen vid 17:00 så va det hemgång. Det va skönt att få åka hem. Men när jag kom hem va det bara att äta middag och sen ladda om för att gå ner till Elin. Det va dax för en drinkkväll. Det va som vanligt otroligt trevligt och fint fixat. Hon är så duktig så Elin. Dom drinkar som vi drack kommer jag inte riktigt igår vad dom hete med den första va god den va frisk och fräsch. Det va tequila, Cointreaun och lime. Andra tror jag hette enok. Den va godare än den såg ut. Det va oxå tequila i den och sen is, vinbär och tonic vatten. Den föll inte riktig mig i smaken utom va lite för torr och sträv. Tredje va en kaffe drink med kaffe, Cointreaun och grädde. Ååååå den va bara såååå god. Den va helt klart bäst. Sista drinken va en drink med citronblad i och sen tequila och lime tror jag. Den va god och sommar fräsch. Sen blev det såklart en hel den prat och skratt innan jag rullade hem vid strax innan halv ett. Jag gick och la mig vid ett och somnade på en gång. 


Min helg

Oj jag har gjort en hel del den här helgen så har typ bara vart hemma och sovit och vänt har det kännt som. 

Men vad har jag då gjort då??  Jo i fredags va jag ledig för att det va en röddag.  Jag började dagen med träning. Jag hade bokat in mig på ännu ett prformance strength pass. Dom två övningarna som vi skulle göra va push press och ketterbells swing. Vi gick igenom dom olika stängerna och så parade vi ihop oss två och två. Jag körde tillsammans med en tjej som va helt grym. Hon va så envis och kämpade verkligen på bra. Vi började med att bara känna in övningen och känna på stången som vägde 10 kilo. Sen körde vi igång. Vi skulle köra 6 set med lite olika rep. Som såg ut på följande
8-8-6-4-4-10
12-12-20-20-20-20
Vi hade 2 min att bli klara med varje set och när vi va klara och hade tid över fick vi göra burpees. Tanken va att vi skulle lassa på så tungt på stången så att man inte skulle orka göra alla 8 på raken utan att sätta ner stången. Medan den ena i paret jobbade vilade och puschade den andra. Jag körde på stången 30 kilo på dom två första 8 repsen. Sen vid 6-4-4 så lassade jag på med mer och hade då 35 kilo på stången. Och då kan jag säga att det va jävligt tungt. Det va precis så att jag fick upp stången över huvudet på raka armar. Men det va med både grimaser och envishet. Dom sista 10 gick jag ner till 30 kilo igen. Och på ketterbellen körde jag med en 18 kilos. 

Sen va passet klart och jag kan lova att det har känts i ryggen och i axlarna efter det här passet. Rejäl träningsvärk. 
Sen varvade jag ner lite och gick sen på ett Cross training pass. Det va en helt grym tjej som höll inpasset. Hon hade sitt pass upplagt i olika delar där första va rörlighet sen cardio och sen två stycken crossfit inspirerande delar. Verkligen ett jätte roligt och tufft pass. 

Sen fick det räcka med träning för dagen. Då va det hem äta lite fort och göra mig i ordning för att dra in till tanto och möta upp Helena, Leona och lite kompisar till dom. Vi skulle gå på nån enklare festival i tanto. Det va lite olika personer och band som va uppe och spelade dom va jätte bra och vädret va kanon. Sen kom Sofia och Lovisa och några till. Men vi hade det så mysigt så. Vi hade picknick med lite picknickmat och vin. Det va jätte trevligt att träffa mina härliga tjejer och få snacka lite med dom. Sen åkte jag hem med Sofia och Lovisa. Så jag va hem vid strax efter 23 och då blev det bums säng. Men det va en mycket rolig fredag. 






Bananpannkakor

Nu är det bananpannkaks dax med mosade hallon och kvarg till =) mums 




Transformers

Idag va då dagen D. Dagen då jag skulle våga mig på att prova en för mig helt ny klass. Det va med nervösa steg som jag tog mig inte till någon sal utom till en jätte stor ställning som ser ut lite som en klätterställning fast för vuxna. Jag lämnade min lapp och väntade med spänning på att klassen skulle börja. Vi delade upp oss i lag två och två. Var på den ena jobbade med en övning inne i Bureå i 30 sek medans den andra jobbade med en annan övning utanför buren. Det va lite som Cross training med ute ute i gymmet och vid en klätterställning och inte i en sal. Men oj så kul det va. Och jobbigt. Jag fick göra en hel del övningar som jag inte har gjort förut. Armhövningar i ringar och nån magövningar som va grym. 

Dom 45 min som klassen va på bokstavligen talat bara flög iväg. Det kändes som att vi knappt hade börjat fören det va dax att gå och duscha. Men svetten över hela mig avslöjade att jag hade visst fått jobba i dom där 45 min som passet va. 

Nej det kommer jag absolut att gå på flera gånger. Har faxist redan bokat upp mig på torsdag om två veckor. För köväntelistan på dom här passen brukar va lika lång som kassakön på mellandagsrean. 

Men nu blir det till att sova jag är helt död. Det har vart mycket på jobbet idag oxå. Det är mycket ut av allt på jobbet just nu. Vi håller på och möblerar om i hela butiken. Allt ska flyttas ställ ska flyttas bågar ska flyttas. Ja allt ska möbleras om. Det va ner och sen upp på ett annat ställe. Det va full fart på alla. Och det va mycket folk som kom från synsam och fixade hur det skulle vara. Jätte kul oxh det kommer att bli så fint när det är klart. Det är redan såå mycket bättre. Och bättre kommer det att bli =). 

Men nu sova. Så att man orkar upp i morgon. 




Grit cardio

Idag så började jag morgonen på sats spårvagnshallarna och körde Grit cardio. Dagen till äran fick vi även köra den nya releasen av cardio. Fy fan säger jag bara. Den va sjukt jobbig svetten forsade, mjölksyran sprutade och pulsen skenade. Och då va det första gången. Det är alltid svårt första gång av en ny releas. För man måste kolla så mycket mer vad det är man ska göra. För sen när man kan den kan man mer bara köra på och behöver inte kolla så mycket. Men herregud vad jobbig den nya va. Det va lite som nya strengthen lite små rörig och mycket ut av allt i olika tider och sett. Men det ger sig nog med tiden. Sista cardio utmaningen va galet jobbig för benen. Men detta samtidigt kul. Det är med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot dom tre kommande månaderna med dom här övningarna och det här programmet. 

Sen blev det att åka till jobbet och röja, städa och slänga. Jag känner mig typ som en urvriden trasa. Bara för att det är så mycket. Men jag har renast inne i hörnrummets hörnrum som är ett förvaringsrum för skyltfönsterna. Det är fullt från golv till tak med bara en massa skyltmaterial. Det är skyltat, papper, backdrops, reklamprylat blandat med julsaker, påsksaker och en massa massa mer. Det är lite som att det man inte vet vad man ska göra av det ställer man in där. Nu när jag har rensat och slängt typ allt så kan man till och med se golvet. Bertil satt nu kan man ju till och med dansa här inne för att det är så mycket golvyta. Haha och då är det bara en skrubb. Men man kunde nästan inte stå helt på fötterna där inne innan och skulle man ha ut nått fick man ta ut nått annat först. Helt galet. Jag har gått skytteltrafik till sopprummet idag och jag är långt ifrån klar. Men jag är en god bit väg. Ja på den ytan i alla fall. 

Sen efter jobbet så åkte jag in till sats hötorget och va ute och sprang med mitt löpargäng. Det va lite svårt och veta vad man skulle ha sig. Men jag tog linne och t-shirt. Det va ett klokt val. Det va allt annat än kallt. Det va varmt och fruktigt. Men passet gick bra. Det va roligt, utmanande och jobbigt precis som det ska bara. Jag tog grupp nummer 2 som förra gången som springer 4:30 tempo på intervallerna. Det är så att jag hänger med utan att varken ligga i täten eller sist. 

Sen efter det blev det hemgång. Och duscha, äta och nu ska jag sova. I morgon ska jag på mitt första transformers pass. Det ska bli sjukt spännande och samtidigt roligt att få prova på nått nytt. Samtidigt lite läskigt. Men nångång så måste man ju våga prova på nya saker oxå. Så jag aär taggad in för i morgon. 

Men nu sova. 

Middag

I måndag så började en ny era på synsam i Tyresö. Vi har rensat och städat som aldrig förr. Allt ska kastas inget ska sparas. Det är ett riktigt hästjobb och Gud vad mycket skräp jag jag har hittat. Det är bara att slänga allt. Jag va helt slut när jag slutade för dagen av allt städande. Men oj vad det behövs. Det har ju varken rensats eller slängts på år och dag. Så ja det finns mycket och göra och det är lååång väg kvar innan vi är klara. 

Så när jag kom hem igår efter ridningen och stallet så somnade jag utan problem. Och jag känner att jag kommer att göra det idag oxå. 
Men idag va jag gymmet på morgonen. Träningsvärken är mycket bättre. Nu kan jag till och med ta händerna ovanför huvudet. Det kunde jag inte göra i måndags. Fy fan det gjorde ont i typ hela kroppen. Jag försökte desperat att hitta en muskel som jag inte hade ont i. Men armarna va absolut värst. Att klä på sig och att byta om ja det va riktigt jobbigt. Att krångla på och av sig sport-bh va outhärdligt. Bara att sätta upp håret  morgonen va en prövning. 

Men i morse va det bättre men inte helt bra. Men bättre i alla fall. Så blev att köra ett cykel pass på 45 min och sen lite styrketräning efter det. Då jag körde marklyft både vanliga och raka, rodd, utfall och lite andra övningar. Ett bra basic pass helt enkelt. På cyklingen va det ett nytt upplägg och fy fan va jobbigt det va. Det är som att hennes pass bara blir tuffare och tuffare efter varje nytt upplägg som hon gör.

Sen har jag då jobbat från 10-19 och fortsatt där jag slutade med att rensa. Jag har rensat tagit hand om butik och kunde. Gjort mina övriga sysslor och försökt att dela på mig samtidigt. Gud just nu känns det som att jag har blivit överkörd av en asfaltsläggare eller nått sånt. Men det kommer att bli kalas bra när det är klart men det känns just nu som att det är långt kvar. 

Sen efter jobbet så va vi ute och åt på mosaik. Det va jätte gott. Jag åt grillar halloumi med sallad till förätit och grillade lammkotletter med rödvinssås, tsatsiki och grönsaker till huvudrätt. Det va verkligen super duper gott. 

Men nu är jag hemma och ska ta och sova är så jäkla trött. 

Träningsvärk delux X2

Om jag hade träningsvärk igår så är det inget emot vad jag har idag. Jag vaknade i natt och skulle vända på mig. Det gick som en våg av smärta igenom hela kroppen som sa till mig att nej du vända på dig är bara att glömma. Gårdagens performance träning känns och det är som att jag inte kan rätta ut armarna. Eller det är klart att jag kan det men det känns som att jag inte kan det för att det tar emot så mycket. Sen ska vi inte tala om ryggen och bröstet fy fan. Men det är samtidigt en skön smärta. En skön smärta av träningsvärk jag vet vart den kommer ifrån och att den förhoppningsvis har gjort mig själv lite starkare. Jag har i alla fall lärt mig att jag klarar mer än bad jag tror. Och det är en styrka i sig. 

Men lite träningsvärk hindrade inte mig från att köra ett Grit strength på morgonen. Det va den nya releasen idag oxå. Och det är ju bara såå galet mycket armhävningar det är helt omänskligt många. Och det är många plyometriska armhävningar vilket betyder att det är armhävningar med klapp och hopp. Som att inte är jobbigt nog att bara göra vanliga armhävningar. Sen lassade jag på lite extra på stången då jag kände att jag skulle klara av det. Men oj vad mycket jobbigare det blev. Jag tog bara 1 kilo extra på varje sida. Och då kan man tycka att 1 kilo är ju ingenting. Men har man 10 kilo  på varje sida så blir det 20 kilo och sen då plus dom där två extra så blir det 22 kilo och när övningarna är grisjobbiga så blir dom där två kilorna ganska så jobbiga.  

Efter detta pass så åkte jag raka vägen till Odenplan för att köra ett Cross Trainingpass. Det va samma upplägg som förra gången först lite uppvärmning och sen lite olika övningar med en tungstång. Jag som tror att jag är herkules lassade på med 20 kilo på stången. Men en övning som idag va helt omöjlig med den stången va när vi skulle gå ner i en squat göra en bicepscurl och resa sig upp och trycka upp stången över huvudet. Jag fick helt enkelt förenkla sen lite och göra en vanlig bicepscurl och sen trycka upp stången över huvudet. 

Sen efter lite olika övningar så delade vi upp oss i lag och körde varven. Det va riktigt roligt och grymt jobbigt. 
Sen blev det att åka hem. 

Sen har jag inte gjort sådär jätte mycket mer. Jag har fixat lunch till nästa vecka vart ute och gått en promenix och ja sen har jag bara tagit det lugnt och skönt. 

RSS 2.0