duktig

idag har jag vart jätte duktig.... och det är bara för att trots att det va varmt idag så va jag ute och sprang. men ja det va ju inte mitt på dag efter dom jag har en sån himmla tur att jag jobbar jipppi. nej utom jag slutar vd sex så vid sju när jag va hemma så bytte jag bara omoch va ute och sprang 5km. men mitt i mina mördar backar så fick jag jätte ont i hjärtat eller lungan eller vad det nu va till vänster. men det gick över sen när jag hade sprungit klart och det va dax att gå hem. så det va skönt att det släpte:). när jag kom hem så diskade jag så ja nu slipper du gö det jonathan;). sen har jag inte gjort så mycket mer bara ätit ett äpple och druckit smoothie och kollat på pistvakt. det programet är typ bara såååå kul.

sen så har det vart varmt och skönt och typ alla på mitt jobb klagar att det är för varmt. jag är glad för nu är typ enda tiden på året som jag slipper och frysa. jag har frysperiod typ 345 dagar om året så dom dagar jag slipper frysa är bra dagar:).så jag klagar inte.

nej nu ska jag kolla på min serie och sen sova men ha det så bäst

varmt och skönt

idag va jag i rimbo hos jonte. och det va typ jätte varmt och skönt så vi gick ut och gick en sväng och åt mjukglass. men bara det att darling hade på sig lika mycket kläder som på vintern så han höll typ på att grillas. så vi satte oss i skuggan men det gick bra det med. sen så gick vi hem och sen på kvällen så åt vi våfflor på balkonen och det va jättte gott. sen åkte han till jobbet och jag hem. jag va såå trött att jag somnade på bussen. och nu är jag hemma och kollar på nån film på fyran den är typ fett skum. handlar om att kvinnor inte har kunnat föda barn på 18 år och nu är en gravid. och en massa sånt. jag har gjort matlåda oxå med majs i så nu stinker mina händer majs.

dagens tistel vill jag oxå ge till den person som lät sina hundar va ute under natten till söndag. dom skälde konstant tills jag somnade. fast det va inte så lätt. är det bara jag som inte förstår varför man låter sina hundar sova ute på nätterna. jag skulle aldrig låta hampus gö det. nej han vill ju sova inne under sitt täcke och mysa. jag skulle inte vilja sova ute och då vill nog inte dom det eller.

men nu ska jag kolla klart på min film

ha det så bäst

rimbo

japp nu sitter jag hos jonte och väntar på att han ska komma hem. eller ja det lär ju ta ett tag efter som han jobbar men han kommer hem sen i morgon bitti. jag kollar på tv det är göta kanal. den är ju såå rolig. och efter att man har träffat bea som hade en sååå söt rund liten mage så är det typ helt omöjligt och inte bli sugen själv. men det får vänta lite. i morgon ska vi äta glass och sola det ska bli skönt. man vill bara va ute och njuta när det är ett sånt här härligt väder:).

ha det så bäst igen:)

träffade bea idag

idag så va jag inne i stan och träffade bea. det va mycket trevligt vi åt och pratade. och hon är gravid så jag säger bara ett jätte stort grattis till henne. hon väntar en liten flicka som beräknas komma i slutet av oktober början av november. så jag hoppas att allt går bra. men det tror jag och det ska bli sååå spänande och se den när den kommer ut. sen har jag inte gjort så mycket mer ska åka till jonte snart. det är jätte varmt och härligt ute.

dagens outfit blev
linne h&m
kjol fornarina
handväska fendi
skor fred perry
solglasögon gucci
skärp tiger of sweden
och övriga smycken är efva attling, snö och min skedring



ha det så bäst

jobbat

idag har jag jobbat det va typ döttt och såååå tråkigt. det va typ mer folk i kyrkan än vad det va på mitt jobb. men sen kom jennie dotter ida dit och hälsade på hon är sååå söt hon är typ 10 år. och så åt vi jätte god tårta bara för att hon va där. så synd och klaga. och det har vart jätte vamt oxå så det är skönt. sen har jag inte gjort så mycket mer ska träffa bea i morgon. det ska bli kul har inte träffat henne på ett år typ. vi ska gå inne i stan och kolla runt snacka, sola och äta glasss. ser fram emot det.
dagens outfit mina nya shorts:)
 



hoppas på mycket sol i morgon.

nej nu ska jag kolla på tv eller först så ska jag städa sen kolla på tv.

ha det så bät

shoppat

idag har jag bara jobbat som vanligt jätte kul not. men jag har även shopppppat ett par shorts som typ ser ut som golfshorts. men lugn jag ska ha leggins under. hehe det va ingen vacker syn jag såg i spegeln i provrummet när jag provade den. jag såg ut som en blandning mellan finska flagan (efter som jag är både blå och vit om benen) och sen såh jag ut som en blek-fet-badval typ celuliternas paradis. så leggins är typ guld för mej. om det bara kunde finns att nått som drog in och gjorde att man såg lika smal ut som typ paris hilton eller nått sånt. då skulle jag va nöjd;). men nej man får väll va glad att man fortfarande kan gå och se sina egna fötter (om man lutar sig lite utan för magen så kan jag skymta dom) och jaaa det räknas.

mina nya shorts




sen så igår så va jag hos jonte och kollade på bolt. åååå den va sååå söt och den va bra och rolig. början va lite konstig men sen blev den bra. och bolt va sååå söt. sen så åt jag jätte god anthon berg chocklad jätte god.

måste komma igång med min sprigning igen kom av mej där ett tag efter midsommar måste ta nya tag och komma igång för det är ju skönt när man väl springer. så jag ska ta tag i det i morgon och ta och springa mina 5 km.

ha det bäst

ont på trampdynan

det är jtte konstigt för förut för ett tag sen så hade jag ont i hälen. sen gick det över. nej men nu har jag ont i trampdynan i stället och det va inte bättre det. vafan ska man gö. jag kan ju inte hoppa på ett ben:).

ååååå nu har min kära far lagat min punka på min bil så nu är den hel och glad igen. jag kan få punka på allt. skulle säkert kunna lyckas att få punka på en trehjuling utan luft. typ allt jag tar i med luft går sönder. det är som att jag skulle va en igelkott.

sen idag så ska jag hem till jonte och vi ska kolla på boltz ska bli kul:)

ha det så bäst

ja nu har gud nått emot mej igen

efter en midsommar som kommer och minnas ett tag fram över så blev helgen lugn. det va bara jag och älskling som slickade våra sår;). sen så idag så hade jag diamant så jag skulle till stallet och då tänkte jag ta bilen. det tänkte varken gud eller min bil. för när jag kom ner för att köra till jobbet så hade jag punka på höger fram jipppi not. och då betyder det att jag kommer försent till jobbet för att jag måste ta bussen. och när jag har slutat och ska till stallet så betyder det att det tar en och en halvtimme och ta mej dit ner i stället för en timme. och dagen på jobbet gick bra. men nej sen va det nån praochufför som körde bussen så det gick så sakta. det hade gått fortare och gå och det är en mil. så då missade jag mitt nynäståg. och dom går bara en gång i halvtimmen ut till landet. så då fick jag vänta i haninge. och sen så gick det såklart ingen buss från tåget så det va bara och börja knata. sen så fick jag stressa som fan för att hinna med nått tåg hem. och jag skulle lämna bilnycklarna hemma i ösmo innan oxå så att pappa kan laga min bil i morgorn. så jag gick typ assa fort hem för att hinnahem lämna nycklarna och sen för att hinna till tåget. men mamma körde mej så det va ju snällt. och sen när jag kommer hem så är ju såklart hissen trasig högst upp vid mej. nej men tack igen gud tack så jätte mycket.

i hopp om att morgon dagen bjuder på nått ännu mera spännande

i taket lyser stjärnorna

har precis sett filmen i taket lyser tjärnorna. den är värkligen se värd kan jag rekomendera starkt. den va grymt bra tyckte jag. fast den va sorglig så inget och se om man är på party och har sminkat sig för det va en snyfft historia. men som sakt va väldigt bra. vad har jag mer gjort idag ja inte så mycket typ tagit det lugnt. vart i haninge på jakt efter en tandborstkopp som matchar min tvålkopp men utan resultat. får leta i tyresö i morgorn. sen har jag tvättat. och sånt tråkigt.

igår så va jag i stallet för att det va hästens dag så jag lede svarten och va ljudtekniker vilket jag sög på som vanligt hehe. nej men det gick ganska bra. sen så va jag där ett tag missade bussen som vanligt och ja ute på landet så om man missar bussen så missar man tåget och dom går ju bara en gång i timmen. så jag pallade inte vänta i stallet för jag hade bytt om och allt så jag gick hem till mamma och pappa. och letade i kylskåpet efter nått ätbart. hittade min älskade fil och popcorn. sen fick jag ett helt rör av bultband av pappa det va typ 800st. ja men vet aldrig när man behöver ett. för minst som man annar det så behöver man ett och då har man inget. men nu har jag så att jag kan bada i dom. så det va bara och säga nej men ååå tack pappa 800bultband precis vad jag alltid önskat mej. normala människor i normala famijler för pengar eller en ipode av sina pappor nej men jag, jag får bultband.

stor svart äcklig neger

vad har hänt mej jo en jätte läskig sak. jag ska berätta i från början. det va i torsdags så först så va jag i stallet och red på diamant. jag red ut och det gick jätte bra. han är så snäll. sen så skulle jag åka hem. och tro det eller ej men jag han med min buss. så hoppar jag på tåget och det är typ helt öde som vanligt klockan va ju 21:00. så jag sätter mej nej och läser min bok. och där sitter jag i gladan ro. så kommer det en neger. och jag trodde att det va en kontrolant. för nej på landet har vi inga sperar utom vi har kontrolandet. så jag är berädd på att ta upp mitt kort. men nej då sätter han sig mitt emot mej. och jag ba vafan jag sitter ju assa skönt med fötterna på den stolen och allt. och det är typ helt tomt på tåget. nej men då ska han sätta sig precis mitt emot mej så att jag får sitta som en sadirnerburk.lagom iriterrad fortsätter jag och läsa. sen så börjar han och prata med mej. eller ja jag fattar ju först inte vad han säger. för som vanligt så bryter dom så att man inte fattar. han undrade om jag kunde hjälpa honom med en ruta
-jagba eee va en ruta
-han sa ja en ruta det går fort
-jag sa vadå på tåget eller
-han ba nej hemma hos mej jag bor i stan
-jag ba eee nej skulle inte tro det
-han typ ba varför inte då
-jag sa men hallå det måste väll finnas nån granne eller släkting som kan hjälpa det
-han sa att nej dom är bort
-jag sa va allihoppa på en och samma gång sammtidigt tror inte det va
-han sa nej men jag vill att du ska hjälpa mej
sen blev jag arg och sa att jag inte tänkte hjälpa honom med nån jävla ruta. sen va han tyst ett tag. ett jävla kort tag. för sen så ville han ha mitt nummer och tyckte att vi skulle hålla i hopp. och att vi måste hålla kontakten och bla bla bla. ja sa nej på allt och försökte och ignorera honom. sen blev jag arg och sa att jag inte ville det och att han kunde dra åt helvete. men man vågar ju inte säga för mycket får man säkert spö. sen så undrade han vart jag bodde och jag sa haninge. och sen tyckte han att jag skulle visa honom haninge och en massa sånt och jag ba nej tack skulle inte tro det. och han undrade om haninge va stort och ville typ veta allt om det. och sen så kommer äntligenhaninge och jag ska hoppa av. NEJ men då hoppar han oxå av. och jag ba men vafan. sen säger jag att jag har fan inte tid till nån jävla rundvaning nu och att han ska slute och gå efter mej. sen så går jag jätte fort till min buss. och han går efter jag ba men vafan. sen så ställer jag mej vid min buss och frågar honom vart fan han ska. och han säger att han ska till haninge. och jag säger ganska så iriterat nu att DÄR ÄR HANINGE GÅ TILL DITT JÄVLA HANINGE. och pekar samtidigt emot haninge centrum. han typ fattade inte min pik utom frågar om jag ska åka buss. jag säger att jag ska åka buss ja för jag bor inte i haninge men att han kan GÅ till haninge. sen kommer min buss och jag hoppar på och tänker äntligen så slipper jag honom äkliga store negern. nej men då hoppar han oxå på min buss och sätter sig bakom men. MIN BUSS TILL BRANDBERGEN. jag ba aaaaaaaaaa inom mej vafan ska jag gö. jag kan säga att jag är inte blödig och är väkligen inte lätt skrämd ut av mej. inte för sånna saker i alla fall. jag går alltid själv hem typ igenom skogen och mamma va alltid så orolig men inte jag. men nu började till och med jag bli orolig. jag tänkte hur fan jag skulle bli av med honom. skulle jag springa från bussen och hem eller skulle jag gå jätte fort och typ världens omväg för att villa bort honom. för det brukar typ bara va jag och en till som ska av där och det finns ju ingen som kan höra mej om jag skricker eller nått sånt. jag såg typ alla våldtäktsener jag kunde i huvudet och att ingen skulle sakna mej. fören det är försent. och då ligger jag där våldtagen och i bästa fall död och styckad och i värsta fall vid liv och svårt misshandlad och att jag aldrig kommer bli mig själv igen. men medans jag tänkte och funderade på hur fan jag skulle gö så kommer min stations allt närmare och när det är nästa så kommer min ängel fram. min räddande ängel i nöden. typ gud han äntligen hört min bön:). och han säger till den där äckliga negern att han tycker att han ska gå av nu. och negern fattar ingenting. då säger han att han har sett och hört att han har följt efter mej. han går fram till busskonduktören och berättar för honom att han har förföljt mej och allt sånt. negern blir arg och går fram och det blir bråk där framme. och sen kommer brandbergens centrum och jag ska gå av. negern och min räddare och några andra går av. och han är väldigt arg asså negern och sen så går han i väg och min räddare följer mej hem så att jag komme hem säkert. och jag tackade honom så jätte mycket för hjälpen. och han berättade att han hade hört allt. och jag tänkte vilken tur att han va där och hjälpte mej. jag frågade vart han bode och det va typ stationen innan brandbergen men att han satt kvar bara för att ser så att det gick bra med mej. gud det finns hopp i denna värld. det finns folk som bryr sig och jag hade turen att han satt på min buss och hjälpte mej. men jag va ganska så chockad när jag kom hem. men lättad. men man har ju fått sig en tanke ställare. men samtidigt så sannorlikheten att det ska hända igen är typ minimal.

men jag berättade för mamma och hon blev ju inte mindre orolig för mej direkt. men hon tyckte att jag skulle ge honom en dagens ros i mitt i haninge och det tycker jag värkligen att han förtjänar så det ska jag ta och gö



suger

uch den här dagen va värkligen inte mycket bätte nej fy fan. man märker värkligen att man ligger längst ner i näringskedjan typ till och med under valbajs. det är svårt och ta nya tag och försöka och se framåt och se posetivt när hela livet bara suger. och så har jag fortfarande ont i mitt finger hehe:(. har inte djort så mycket mer idag än att deppa. jag har jobbat och jobbat. och nu är jag hemma och kollar på tv. har inte så mycket mer och skriva. känner mej mest bara nere och det ser såå hopplöst ut som jag brukar säga ibland när livet känns tungt.

"ingen dör oskuld livet knullar oss alla"

men det känns nog bättre snart. det är bara och jobba på och försöka tänka posetivt i en mörk värld

helgen som vart

ja vad har jag gjort i helgen ja i fredags så kom jonte hit och vi kollade på tv och drack lite. fast inte så mycket med tanke på att jag skulle köra dagen efter. och på lördagen så åkte vi ner till nynäs bara för att sara tog studenten så vi kollade på det. det är såå kul. och sen så åkte vi runt lite och tuttttade på alla glada studenter. sen så åkte vi ner till hamnen och åt glass. eller jag åt glass och jonte åt ingenting. sen så gick vi runt och kollade på alla båtarna. sen så åkte vi hem. och på söndagen så ja vad gjorde vi då. jo vi tog det nog mäst lugnt ja juste så röstade jag oxå. och sen så gick vi och fiskade men vi fick ingen fisk:( men vi hoppas på bättre lycka nästa gång. sen så kollade vi på film som vi hyrde. vi kollade på allt flyter och sen så kollade vi på vi hade i alla fall tur med vädret igen. och den va sååå sjukt rolig den är värligen nån film som jag rekomenderar och se. sen så i måndags så va jag ledig. och då hade hela helget vart jätte bra men så pang kom gud eller snarare djävulen i kapp mej. och ja då fick vi ett besked som inte vad vi hade tänkt oss. så vi kom ner på jorden efter att ha svävat i det blåååå. men vi hoppas fortfarande på det bästa. för som alla vet hoppet är det sista som över ger människan. sen så åkte han hem och jag till stallet och jag red viola och det gick riktigt bra.
fast i början så va hon bara tvungen och leka cp typ en gång och typ försöka och döda smokey så fort hon såg honom. sen så böt hon teknik och blev typ assa pigg så vi typ skenade runt. hehe elller inte riktigt men hon va assa pigg men det är bara kul. hon va till och med så pigg att jag slängde mitt spö emot slutet. och jag kan säga att det sker typ aldrig.
sen så som avslutning på en så dyster och cp dag så klämde jag så klart fingret i stallet och det gjorde jätte ont. så tack gud att du har nått emot mej. säger bara tack jävla gud jävel.

sen så måste vi snacka lite vet i bea oxå vafan hon kan ju inte flytta till typ uruguay. nej vafan lite vet måste hon väll ändå ha kvar. nej jag får försöka och snacka lite med henne och få henne och få tillbaka den där hjärnan hon en gång i tiden kanske hade. nej fan sen hon flyttade till frankrike är det som att hon lämnade förståndet henna. och bli kär i nån brasiljanare är inte det jag har rekomnenderat. nej tack. och specielt inte flytta med honom till nått konstigt jävla u-land. nej så jag får säga min åsikt till henne sennär jag träffar henne

ha det så bäst så länge

och jag hoppas att gud möjligtvis kan tänka sig och va på min sida i morgorn i alla fall lite.

studentens lyckliga dagar

idag tog dom i tyresö gymnasium studenten. och som är såååå glada. det är så kul och ställa sig o fönstret och se hur dom hoppar och studdsar på deras flak och dricker öl. det spelas hög musik och alla är bara sååå glada. folk tutar och det blir trafikstopp. det får mej och tänka på min egen student när man stod och hoppade på ett flak till högmusik. och skrek att "vi har tagit studenten för vi har tagit studenet för viiii har tagit studenten fy fan va vi är bra" och man kastade och stänkte öl och moserat vin på varan. och man va bara såååå glad. och mamma va i vanlig ordning orolig att man skulle ramla ut och bli överkörd av en asfaltsuttplattare (eller vad den nu heter).  och man kom hem lagom dragen och typ stank öl och cigg. jag hoppade in i duschen sen så gjorde man sig i ordning igen för att gå ut på krogen. nej det va tider det.

sen har jag inte gjort så mycket mer bara jobbat och sånt. blev ingen springning idag för att regnet står som spön i backen. så jag stannade inne och städade i stället och nu dricker jag kaffelatte och smoothie:)

min stackars gammla gammelmormor

uch min stackars gammelmormor mår inte så bra. hon ligger på sjukhus nu efter att hon har ramlat. hon ramlade förut och grör nått ben typ lårhalsbenet men sen så piggnade hon på sig och fick komma hem och allt va bra. eller ja så bra det kan va. för hon har ju blivit så mager oxå. hon har en godartad tumör. men även den blir ju ond när den har växt sig för stor eller vad den nu gör. och så tar den typ all näring som hon kan tänkas behöva. det ä typ bara skin och ben kvar på henne. så nu ligger hon på sjukhus igen och det är inte säkert att hon kommer hem igen eller dom tror inte det i alla fall. och som det lät på mamma så kunde hon typ dö när som hälst. uch hatar att folk ska dö. fast det är på ett sätt ändå bäst så så slipper dom och lida. fast hon har ju alltid vart såå pigg. lite som kurre. men det är väll då som det känns extra tråkigt okej om dom har vart dåliga i typ 10 år men det här har gått så fort. och så efter hennes första fall så hör hon så fruktansvärt dåligt. så när man ställer en fråga så svarar hon på nått helt annat. nej så man får väll vänta och se vad som händer. men mamma och pia ska åka till henne på måndag och jag är ledig så jag funderar på om man ska åka med och träffa henne men jag får se. jag hatar sjukhus. det typ luktar typ en blandning mellan död och äkligt kliniskt rent och sterilt. och alla springer runt i vit som lik med toffler. är man inte sjuk så känner man sig sjuk när man kommer in dit. hehe och sannorlikeheten att gå vilse är typ 110% speielt om man ska va duktig och gå på toa själv och inte hittar tillbaka.

nej nog med tråkigheter eller har inte så mycket mer roligt. jag har bara vart ute och sprungit 5km och idag va det inte bara jobbigt andas utom det va jobbigt i benen oxå. så jag vet inte vad det är för täcken hehe. och nu så dricker jag smoothie.


18 år sen

ja idag på dagen är det 18 år sen min mormor dog. hon dog i england i väntan på att få en ny del typ lunga tror jag att det va eller hjärta. dom hade inte kommit så långt med det i sverige så hon fick åka till england. och där dog hon. hon han aldrig få sitt organ som hon behövde. hon blev 50 år gammal. lite tragiskt men men livet är hårt och inte fan är det rättvist.

i helgen har jag jobbat och vart hos jonte. vi har fikat jag drack kaffe med mjölk och en skagamacka och sen efter det en mjukglass. mmmm det va gott jag äälskar glass. sen så när jag kom hem så va jag ute och sprang 5 km. och det känns fortfarande lika jobbigt.

sen så idag så red jag viola och det gick bra. men hon får ju cp ryck och vägra gå ått nått håll. så i traven så gör hon halt och typ tjurar och hon bråkar med fel bitch. för jag drar mej inte från att piska och piska igen och hon sparkar och hoppar och jag fortsätter och piska. sen så efter det så gick hon bra. så det va kul 

RSS 2.0