idag

ja idag va jag ju ledig vilket är helt guld. det är såå skönt och va ledig i veckorna för jag känner att jag hinner md så mycket mer. eller nja om jag skulle sätta lite fart så skulle jag hinna med mej men jag är ju lite segstartad. men va i alla fall uppe i morse och va ute och sprang. skönt att ha det gjort. och så kommer jag upp på morgonen oxå. sen är det skönt att komma hem duscha göra en kopp kaffe kolla på tv och bara sitta och ta det lugnt och känna sig sådär lagom trött i kroppen:)
.
sen så har jag städat lite. jag försöker ju och damsuga en gång i veckan får att hålla råttorna i styr. för om jag inte skulle damsuga idag utom ta det nästa dag som jag är ledig(för man vill ju helst gö det när det är ljust så att man ser nått oxå) så blir dte inte förens på söndag och då kommer det ju va jätttte skitigt. har även vart ner till ica och handlat mat till den här veckan och till lunch för denna vecka. det blir sallad och min fetaost dressing mmm super gott. sen så skulle jag ha åkt till haninge oxå och ha letat efter nya spring byxor. gjorde jag det... svar nej, jag åkte till stallet och snacka skit med allt och alla :)
.
sen har jag oxå vart hemma i ösmo och pappa har kollat på min bil och mixtrat och fixat med den. jag tycker att den är trög och styra och ja det kunde han hålla med om;) han kollade alla lampor och bytte olja. men det här med styrningen får vi se vad dom säger. han kunde inte trolla mer. så nu får vi be en bön till gud och så får jag väl annvända min kvinnliga charm och komma dit i klänning, pumps och typ lägga socker i bh:n så att det nästan ser ut som att man har nått att komma med ;). haha i hopp om att det inte är nån gammal tant som ska kolla på bilen ;) för då kommer man få vifta med en marabou 200grams choklaskaka i stället :)
.
men aja sen så har jag ridit heidi ååååå hon är ju bara sååå söt. det skulle typ kunna gå assa dåligt för hon är bara så söt. men jävlar va det är mycket häst i en sån liten ponny. och ja jag känner mej lite stor på henne. kanske inte tung men lång. men det är ju inte så att jag har växt direkt mycket sens jag va 18 år och red ponny. men då va man så van med det. nu känns det lite konstigt. men hon är så fin. men det är mycket ridning på liten häst. typ 10000 halvhalter senare och vi skenar inte riktigt lika fort.
.
men nu är jag hemma och dricker en kopp kaffe. ska snart ta och sova.
ååå ja juste min klänning kom idag oxå. det satt perfekt. asssa snygg. bilder kommer inom kort. jag kunde till och med knäppa den utan problem :).

trååkigt

ja jag tänkte att jag skulle ut och springa i morse. mennär jag vaknade va jag både trött och det regnade. nej tack sa jag då och somnade så glatt om igen. vaknade lite senare och gick upp och drack en kopp kaffe och åt lite frukost. sen åkte jag till jobbet för jag har bytt med elena så jag jobbade söndag idag. det va så lugnt och tråkigt så. till och med så lugnt så jag gick lös på en gaffel som jag hade med mej och en sked. gaffeln fick bli ett armband och gaffeln ja ett hängsmycke av nått slag. men jävlar va trögt det va. jag fick ta i för kung och fosterland. haha nej men i alla fall mycket. gud jag blev till och med varm ;)
.
sen efter att jag kom hem och hade vart på ica så tvingade jag mej ut på den där spring rundan. när man väl kommer ut så känns det bra. men jag va fett ottagad och trött. men nu så känns det bra att jag va ute och sprang. och när jag va ute och sprang så kände jag mej inte så trött. men fan jag höll på och somna på bussen :)

farmor och farfar

ja nu är jag hemma från farmor och farfar. hehe mamma och pappa skulle komma och hämta mej runt 14:00 perfa tänkte jag då hinner jag ner innan och fyll apå mitt busskort innan det går ut i morgon och innan dom höjer priset. kl 13:15 ringer mamma vi åker från biltema nu. så det va bara och vända och gå hem. men jag ville ju fylla på mitt busskort så det fick jag göra i trollbäcken det borde ju gå smärt fritt tyckte jag. icke sa nicke. in på vivo dom kunde inte fylla på busskort nehe. in till alléplans tobak ja dom kunde gö det men har du kontanter. ursäkta vem fan har 690:- kr i kontanter spontant i plånboken. nej jag hade 50:- på mej. jaha nehe. fick gå till bankomaten som hade en sjukt lång kö. fan ska hela trollbäcken ta ut pengar eller. och gud vilken tid det tog för alla dom hade verkligen inte bråttom snararae hela dagen på sig. sen när jag väl kom fram så fattade jag varför. gud den tänkte ju sååå långsamt så jag höll på och döö.
.
tillslut så fick jag ut mina pengar och kunde gå tillbaka till affären där jag kunde fylla på mitt busskort. nej men då hade det ju hunnits bildas en sjukt lång kö där i stället. men efter mycket om och mej så hade jag nu lyckat sfylla på mitt busskort.
.
men hos farmor och farfar va det mycket trevligt. det serverades både fika mat och efterätt och även lite vin:). så nu har jag ätit mer än vad jag har gjort under hela veckan;). men gud vad varmt dom har det där. jag höll ju på och svettas bort. man fick sitta still för att minska svettningarna ;). sen fick jag pengar oxå efter som jag fyller år snart. fick 1000:- det tackar anna så mycket för=)
.
men gud nu är jag så mät så mät. och ja det händer inte så mycket mer roligt eller ska jobba i morgon. men nästa helg jag är suppppper tagggad på gränsen till över tagggad =) taggi taggggiiiii

runda

nu har jag vart ute på min springa runda. det va varmt. gud det känns så fort när det blir lite varmare att det blir mycket jobbigare. och att jag får ont i huvudet bara för att jag är så dålig på att dricka vatten. måste bli bättre på det. nu sitter jag i alla fall och dricker kaffe och kollar på fångarna på fortet... men vafan har hänt. vissa celler gått från att va fångarceller på ett fort till nått som liknar disneyland. det är rosa och prickigt och bollar på golvet och popcornmaskin. ursäkta men vartfan är varlden på väg. det ska va fånar celler inte nått puttinuttigt barnkalas. nej inte okej om jag får säga min mening...
.
jag måste ta och åka till haninge nån dag. kankse inte just idag hinner jag nog inte men nån annan dag. eller om jag kunde sätta lite fart så skulle jag hinna men det orkar man ju inte :). jag behöver nämligen ett par nya spring byxor för domsom jag har är det ett hål på knät efter min vurka i sommar. har hittat ett sett på team sportia med byxa och tröja för 499:- men jag behöver ju igentligen bara byxer tröjer har jag ju.hmmm och dom hade inga andra bra. så ska åka till haninge och kolla för ja det finns bara en sport affär i hela tyresö :). men man får väll va glad över att den finns.
.
i morgon så jobbar jag så då hinner jag inte. utom får kankse ta det på måndag. aja jag behöver ju inte dom just nu för än så länge är det för varmt för att ha långbyxer men sen till hösten/vintern så vill man ju ha ett par. det påminner mej om att jag måste köpa nya broddar till detta år. slängde dom andra för gud dom va såå slitna. det va typ inga broddar kvar;)

massage

åååå idag va lena på jobbet och vi fick massage. guud det är ju bara så skönt:) man känner sig som enny människa efter att hon har knådat och hållt på. men nu efteråt så har jag lite ont i ryggen. eller det är väl i nån muskel som hon har gått lös på. det är mer axeln kankse ja nått i alla fall. jag känner i alla fall att det gör ont. men det är såå värt det.
.
har kännt mej lite trött och nere idag. det har ju hänt en del i mitt liv just nu. både uppgång och fall. så kan va därför som jag känner mej lite trött eller i alla fall nere. sen har jag ont i huvudet oxå. men det kan jag ju få iband och specielt efter att jag har fått massage och det är nog för att hon löser ju upp en massa saker i kroppen. men det går ju över.
.
i morgon ska jag till farmor och farfar och sen på söndag är det jobb som står på schemat.
men ha det såå bäst

one piece

kan även meddela att även jag har fallit för denna gräsliga frästelse och köpt mej en sparkdräck för vuxna;). så nu kommer jag och mysa i vinster med min sparkdräck. den är inte rosa eller nått schakmönster eller nått sånt där annat gräsligt utom den är svart. ett försök till att va neotral i alla fall. men känner jag mej själv rätt sp kommer jag och bo i den här i vinter =)

lön

ja idag är det den 25=LÖN=man kan leva som en värdig männsika för en dag. tills man har betalat alla räkningar inklusive ridräkningen för denna termin jippi :). idag har jag jobbat och slitit för mitt dagliga bröd. det har inte hänt sådär jätte mycket spännande. dom flesta kunderna tror jag va snälla.. sen har jag vart ute och sprungit. kände mej ganska trött på bussen hem eller nej jag höll på och somna så jag va ganska mycket trött. då är det skönt att komma hem och hoppa i spring kläderna och koma ut och röra på fläsket. jag tycker att jag är ute och springer jätte mycket men jag tycker inte tat dte händer så mycket mer. men det är som det är man får aceptera att jag alltid kommer och ha lite mage. och nej nu säger jag inta att jag är tjock utom jag säger att jag har som nästan alla andra tjejer har lite mage bara:). men jag unnar ju men ganska mycket godsaker oxå. specielt under semestern det har kanske blivit ett glas för mycket rose vin och kanske lite för mycket mys med mina tjejer med godis och gottigheter. men jag tycker att det är viktigt och unna sig godsaker. för jag är inte ute och springer för att gå ner i vikt utom för att jag tycker att det är bra och röra på sig. sen om man kan forma om kroppen samtidigt är ju inte det helt fel:)
.
haha åt lunch med min mamma idag oxå. och ja hon tycker att jag ska öppna ett pensions sparkonto. ja det har jag oxå funderat på och jag borde ha gjort det för flera år sen men det har lixom aldrig blivit av. så det tyckte jag oxå lät som en bra idé. sen kom hennes tanke bakom den idén. hon hade tänkt att i 25 års present skulle jag få pengar som hon skulle sätta in på mitt pensions sparkonto. men halllååå det är 25 jag fyller inte 55. om jag ska få pengar så vill jag ju kunna använda dom nu. jag vill inte att när jag är 55 år kunna annvända pengarna som jag fick i 25 års present.. nu känner jag ju mej ännu äldre än vad jag redan är. men hehe ja vi får se jag har ju ett spar konto oxå ;) det kan behövas fyllas på lite nu efter semestern och allt :)
.
sen ja händer det inte så mycket mer. har vart ett jätte duktigt barnbarn och ringt och grattat min farmor som fyllde 80 år i tisdags. åååå hon blev såå glad :) och vad hon pratade på hehe hon är så söt :). på lördag ska vi hem till dom och äta lite mat. så det gäller och komma absolut hungrig för det brukar finnas gott om mat och fika så för att orka äta gäller det och inte ha ätit på flera timmar innan man kommer dit :)

lite morgon

ja nu är jag uppe och har vart ute och sprungit på morgonen nu sitter jag här färdig duschad och klar för att snart åka till jobbet. men innan det så han jag med lite morgon shopping. har ju kollat runt lite och hittade denna klänning tyckte att den va lite fin och att dte va lite anna över den.. hehe och ja jag vet sara den är svart=). men black is always black. men den kommer och bli assa bra och ha till nä vi ska gå ute.

stallet

ja idag är det ju måndag. alltid lika kul att få en måndag slängd i ansiktet. men dagen gick bra det va inte överdrivet mycket och göra utom lagom mycket. det kom in en kund som kände en gamal kollega till oss och han berättade att han hade vart med om en olycka och nu ligger på karolinska uch hämskt tyckte vi alla som va på jobbet. men han kommer ju och bli bra men ändå otäckt. alltid otcäkt när det är folk som man känner.
.
efter jobbet så åkte jag ner till stallet. mockade och fixade till fina djuret. sen så va det hoppning på schemat jag fick rida på viola. hon va taggad. ja hon va pigg och glad så det va kul:) vi hoppas på att hon kan fortsätta och va på gott humör så att hon inte faller tillbaka till sitt griniga ja.
.
hehe sen på vägen hem så tyckte jag att bilen kändes jättte konstig. ja jag jämför ju allt med hästar och stall så här kommer en sånhär assa bra jämförelse. det känns som när man rider och galopperar och när hästen mitt i galoppen för syn på nått stannar upp lite smått i galoppen men ändå fortsätter och galoppera. så känns det.. vad kan det då va för fel. för så ska det väl ändå inte va. och det känns ju inte så kul med tankte på att det är dax för besiktning den 6sep. så då måste biljäveln va i tipp topp för jag pallar inte att det ska va 100 fel på de.
.
men ja nu ska jag kolla lite på tv och sen blir det sov dax. tänkte att jag kankse skulle orka upp i morgon och springa innan jobbet. börjar ju inte fören vid 10 så det borde jag ju hinna:)

sätta fart

uch jag borde ta och sätta fart uch vad jobbigt. hehe. idag har jag bara tagit det lugnt. skönt att ha sånna dagar oxå. gårdagen va ju allt annat än lugn. eller förmiddan va lugn och stillsam. sen åkte jag ju skytte trafik mellan haninge och nynäs resten ut av tiden:). men kul hade vi. det va jätte mysigt. sitta dricka rose vin och bara snacka en massa skit och allt och inget. vi kommer in på så mycket konstiga och roliga ämnen och sen kommer man in på nått annat från det. tog sista tåget hem träffade fina och rydis på det tåget dom va goa och glada:). men jag va hemma vid 02:00. satte mej vid datorn en stund och gick och la mej sen. vaknade 07:00 och ba nej anna du måse somna om du kan inte gå upp nu. somnade om vaknade vid 09:00 igen det kändes mycket bättre.
.
sen va jag ute och sprang efter en lugn frukost framför tv:n och lite kaffe på det så att man vaknar till liv igen. spring turen kändes bra tog en lugn tur efter som jag drack lite igår. vill ju inte dö. sen har jag fixat lite för jag måste ju inse att jag tyvärr fyller år snart. uch säger jag bara med stora bokstäver. jag har mest bara lust och gräva en grop och lägga mej där i och fylla på med jord och ligga där tills allt är över.. men så kan man ju inte göra.
.
men uch jag måste sätta fart.. jag måste städa för det är ett grustag i hallen och det är kläder överalt och sen måste jag fixa lunchlådorna till nästa vecka. så det är bara och sätta fart för 19:00 ska jag kolla på tv för då börjar ju dressyren =) den ska jag inte missa idag.

nynäs

åka till nynäs eller ösmo för att va exakt. åka med izza på tävling till enskede. åka tillbaka till ösmo. åka hem till haninge för att sen åka tillbaka till nynäs. jag kan ju säga som så här att jag och SL är sååå jävla taijta just nu. sen ska man hem oxå;) får se om den resan blir idag eller i morgon. vi ska ha en officiell tjej kväll med rose vin goa drinkar och en massssa tjej snack =) ordet guld beskriver allt detta:)

taco

ja igår så va jag på taco kväll hos madde. eller madde va husvakt till sin mosters hus så då kom vi över och våldgästade:). mycket trevligt va det. hahah och det blev mycket skit snacka om allt och inget;). kul hade vi i alla fall. blev inte så sent eller va hemma vid elva. men gud vad mätt jag va när jag kom hem. efter att ha frossat i taco och godis=). hehe aja badsäsongen är ändå över det är bara invägningen i stallet men det är lugnt det fixar sig;) jag har ju några veckor kvar innan den är.
.
men gud vad det regnade igår det va helt sjukt. men dom hade en inglasad altan med infravärmde så det va varmt och skönt. hehe vissa tyckte att det va för varmt och andra för kallt så det blev på med värmen av med värmen på med värmen igen av med värmen igen. ja så höll det på. sen åkte jag och mickan hem med kvart över tio tåget.
.
idag ska jag med izza på tävling till enskede så då hoppas vi på att det går guld och att vi kommer hem med ett oxå;).
.
åååå vi har börjat och planerat vår nästa utgång. för ja så är det med oss hästtjejer och lantis tjejer vi måste planera våga utgångar och allt sånt. spontant det finns inte i vårt schema. det är planering från allt till att alla ska va lediga elelr ja typ lediga och sen att det finns nån som kan köra oss hem(jag kan ju komma hem med buss) men inte dom från landet. det ska planeras så att nån kan ta ut hästen dagen efter så att man slipper tvinga sig upp kl07:30 efter 4tim sömn för att släppa ut en häst. det ska planeras så att det finns nån som har pengar. ja allt handlar om planering:). och nu har vi börjat och planera... men då kommer den stora frågan vafan ska man ha på sig. jag vill ha nån snygg klänning men nej det gapar tomt av det i min garderob(som hades förövrigt har fixat åt mej) allt jag äger och har är ju svart. men samtidigt så kan jag inte komma i en grisrosa klänning för så ser jag ut som en blekfet gris. eller en grön då ser jag ut som en gurka. nej uch det är så svårt. jag tycker om svart för så ser man smal ut. ja vist man ser ju sjukligt blek ut men det är sånt man får ta:). nej jag vet inte ens hur jag vill ha den ska ut.. mer än att jag vill se snygg ut i den.. hahah kankse en svart soppsäck skulle passa då;). okej snygg kankse va at ta i för ja det är ju typ en omöjlighet då får man lägga sig under kniven först. men ja inte allt för ful ut i den då;) och inte allt för dyr för jag är ju lite snål(sparsam oxå).
aja jag får fortsätta mitt letande:) men sen har jag vart ute och sprungit i morse oxå min vanliga runda på 5km men det hade ju regnat hela natten så det va ju ganska blött och man fick passa sog för varmt man satte ner fötterna för jag har ju ingen lust att ramla men det gick bra jag höll mej på fötterna:)

vad är kärlek

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka

när du fnissar som en liten flicka

 

När man känner något man can't deny

when the eagles fly over mountain high

 

När all oro är som bortblåst och förvunnen

när simba återvänder i lejonkungen

 

När man bara drar replik för att slippa krångla

min pappa är rik vill du hångla?

 

Om man spärrar upp sina ögon och man tittar bak med huvudet ut

då ser man galen ut!

 

Det hör egentligen inte hit å höra

det är bara en grej man kan göra

 

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång

och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom

 

När Elin sa att jag var den vackraste som finns,

såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans

 

Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,våga chansa och se hur det går,

Vad är fegt, vad är mod, what is löve?

Baby, don't hurt me, don't hurt me no more.

Från en afton som doftar lite YMCA

TACK Göteborg ni är kärlek för mig!


uppe när man är ledig

hehe det känns bra att man går upp tidigare en ledig fredag än vad man gör när man ska jobba. klockan ringde 05:50 i morse men gick inte upp fören vid ja 06:10. halv går min buss. men jag skulle ju bara till stallet så det är bara och klä på sig sätta upp håret i en tofs och sen gå. hehe ja jag tyckte ju då att det va lite kalt i morse för det va under 10 grader så jag hade både linne långärmad tröja munktröja och jacka. när jag bytte om i stallet hade jag sen långärmad tröja t-shirt och sen munktröja. hehe jag kan ju säga som så att plagg efter plagg åkte av. först att åka av va munktröjan när jag skulle rida ut så tog jag av mej den. sen när jag kom hem så va det för varmt med att ha två tröjer så då pkte den långärmade tröjan av. hehe kvar va t-shirten. det gick från kallt till varmt:)
.
men själva ridningen gick bra. hehe höll bara på att ramla av för vi galopperade och så la han på en tvärnit för nått. men jag säger bara tur att han tog upp huvudet för vi hade typ ögonkontakt där ett tag. hade han tagit ner det så hade jag fått tugga grus om jag säger som så;)
.
sen va det bara det roligaste kvar mockningen=). sen när jag åkte hem så hade jag bara mitt linne på mej resten av kläderna låg i en påse som jag hade med mej. sen har jag vart ute och sprungit min runda på 5km det kändes bra. det är kul nu när jag kommer att jag kan ta i för att jag orkar (eller ja typ orkar) men jag är inte lika död som förut. och att jag känner att jag kan ta i utan att dte gör ont i benet. eller höften kankse det va ja höger i alla fall. det blev sån stor skillnad sen jag började och stretcha. hehe jag som alltid har tyckt att det är för mesar fan det ska känns dagen efter att man har trännat;). men jag fick ju så ont och när jag började så blev det bättre och nu så vågar jag ju inte sluta. eller ja jag vet inte om man kan kalla det att jag stretchar för lutar mej bara mot ett träd och lufter upp höger ben och typ håller i det i 15sek och sen tar jag nästa och sen är det klart. så det är ju typ bara psykiskt så jag skulle lika gärna kunna sluta med det. men då kommer man ju bara inbilla sig att det gör lite ont så det är lika bra att fortsätta:). kommer ju nog inte gö det när jag kommer och börja springa på asfalt för jag vill ju inte se ut som värsta nörden.. det räcker med att jag både har broddar som en travare och reflexväst som dagisbarnen. jag behöver inte stå och stretcha som en idiot oxå;).
.
hmm en vet jag inte om det har hänt så mycket mer roligt.... jo jag va ju ute och åt med elena och lotta på onsdags kvällen gud det va super trevligt. man gör det allt för sällan.  jag drack rosevin som jag typ älskar:) sen åt jag en jättte god räksallad med nån sås till super god. och till efterrätt blev det nån chocklad med glass och kolasås. den va ju gudomligt god. kan ju även säga att vi va på debaser på medis och satt ute under värmelampor. så det va mysigt och varmt:)

nya glajjor

så nu kommer här en bild på mina nya glasögon...åååååå jag är sååå nööjd
haha men ja jag vet ju inte hur mycket jag kommer och använda dom för jag ser ju ut som värsta rix nörden :)

roosa

bara för att min rosa jetset klocka matcha guld med mina nya rosa 80-tals bågar =) frågan är bara hur mycket jag kommer och våga använda dom ;)

hehe nej men jag är så sjukt nöjd med dom och ja bild kommer inom kort ska bara ut och vina med elena och lotta från jobbet först med mina nya rosa glasögon=) hehe jag kommer och se ut som nått dom har hittat på gatan;). elena slutar så vi ska ut och fira av henne eller fira är fel ord snarare sörja av henne :(

men uppdaterar sen när jag go och glad kommer och komma hem i kväll;)


morgonstund

ja man har ju alltid hört att morgonstund ska ha en liten liten guldklimp i mun. det hade inte jag i morse... fy fan va trött jag va. vaknade kl:06:10 och så hade min klocka redan ringt en gång 06:00 men det hade inte jag reagerat över. somnade så glatt om igen vaknade 06:20. insåg att om jag ska hinna springa innan jobbet(för jag komme rinte palla springa efter) så måste jag gå upp NU. släpar mej upp. in i badrummet tänder lampan. möter nån i spegeln som ser ut som ett öde värre än döden... oj det va vist jag själv. släcker lampan lika fort. gör en fläta i håret i mörkret. bättre det än att se döden i spegeln. tvingar i mej löpar skorna och ut ur dörren. gäspar och drar benen efter mej hela vägen till löprundan. måste piggna till lite när jag springer och lyfta på benen och tänka på vart jag sätter ner mina fötter. för jag vill inte ramla och få mer sår på mina redan fula ben och knän. tar mej runt banan och nu är jag lite piggare.
.
nu är jag ny duschad och klar. känner mej lite piggare har gjort i ordning en stor kopp kaffe som jag ska dricka innan jag åker till jobbet:) det borde få fart på hjärtat. jag ska ändå inte klaga. jag vet att det finns folk som börjar mycket mycket tidigare än jag och som kankse måste gå upp vid 5 på morgonen och till och med tidigare än det. men jag är ändå trött;)
.
gud vad jag saknar mitt älskade lilla knark i bland:(

stallet

nu är jag hem kommen och duschad och klar från stallet. jag red viola och det fröken sunshine va på ett strålande humör. vilket hon inte alltid är. men idag hade hon vaknat på helt rätt sida:) och då går det mycket bättre än när hon har vaknat på helt fel sida... men ja det är ju alltid så att man får va på henne från början så att hon rör på sina korta små ben framåt och så att hon inte stannar i ett hörn och tjurar;). men det är kul och rida henne när hon är på det humöret. för då kan man konsertrera sig mer på din egen ridning hur man sitter och att sträcka på sig och den där jävla vänsterhanden som åker omkull.. hehe och armbågarna som åker ut. men det är mer när jag känner att jag måste förstärka då åker dom ut. som typ i en öppna om det går assa dåligt då åker armbågarna ut och händerna omkull.. eller som magnus sa till mej. han tyckte att jag såg ut som en östermalms dam som hade en handväska i handen.... hehe jaaa. sa jag till honom då.
.
nej men det gick super bra idag så det va jätte kul:)
men mindre rolig sak när man kommer till stallet är när man möts av denna lapp från helvetet.. invägningslappen lappen som hades skrev och glömde ta med sig tillbaka till helvetet:).
nej men nu vill jag bara förtydliga att jag inte är orolig för invägningen och att jag vet att jag inte är tjock. men jag tycker ändå inte att det är kul och skutta upp på en våg och att det ska skivas upp till allmän beskådning på kontoret. nu har ju jag undvikit att väga mej ända sen första gången. eller jag vägde mej första gången jag och camilla gick dit tillsammans sen har jag undvikit det. men det är bara för att det är ingen som har sakt till mej. och det är ju ingen risk att jag skuttar in till kontoret självmant och hoppar upp på vågen. men om nån skulle ta tag i min arm och bara så nu går vi till kontoret och väger dej då är det ju klart att jag skulle göra det men absolut inte annars. det hjälper inte eller att bara säga att anna du ska till kontoret och väga dej för då går jag inte dit. nej man måste ju dra med mej. för annars så har jag ingen lust att hoppa upp på nån våg inte.
.
men som sakt va jag har ju inte behövt väga mej på ja hur många år kan det va... hmmm ganska många år jag va nog 18 så kankse 7 år. kan det verkligen va så länge sen.. jo men det måste nästan va det i alla fall minst 6år.
men vi får se hur det går:)

leedig

idag är jag ledig vilket är jätte skönt. och efter att ha jobbat helgen och vaa uppe och sprang vid 7 igår innan jobbet så tyckte jag att jag kunde få lite sovmorgon idag. vilket va välbehövligt. gick upp vid ja kankse 9 åt frukost i lugn och ro framför tv:n. och hoppade sen i jogging skorna. rundan gick mycket bra tog min vanliga på 5km.
.
nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av the killing i väntan på att håret ska torka lite. sen ska jag städa här hemma. eller det är mest bara och damsuga för dte är såå grusigt i hallen. det blir ju så efter som man drar in allt och för att jag springer på en grus stig. sen ska jag ner till ica och handla mat till den här veckan. det får bli kyckling och sallad. det är enkelt och gott. sen ska jag köpa lite frukt och sånt. för att sen åka till stallet för den här veckan börjar ridningen igen:). det ska bli jätte kul att den börjar igen så att man för rida lite mer. jag har ju ridit lite under sommarn:). men det blir nog mer nu när terminen börjar och säsongen drar igång.
.
men nu sitter jag och äter ett äpple och dricker mitt kaffe:)

min låt

ibland så känns det som att detta är min låt...

jobbat

ja idag har jag jobbat alltid lika roligt. det va öken. det va verkligen ingenting att göra såå tråkigt. jag och elena fick underhålla oss så bra det gick. ja man lär ju känna varan innan och utan när man jobbar söndagar. man kommer varan in på bara skinnet;). men dagen gick bra. hon är ju såå go. gud vad jag kommer och sakna henne.
.
hahaha pratade med mamma oxå. assså jag kan ju inte säga annat än att ibland är min familj så rolig och bara sådär cp som fam. carlsson bara kan vara. gud.. dom är i stugan i rökärr. och efter att ha gått runt lite så hittar mamma en kantarell glad över att hon har hittat en säger hon till pappa kolla en kantarell. och talar om för honom att du får akta så att du inte trampar på den. varpå han säger att men hallå hur ska jag kunna se den. eeee ja den är för det första gul i grönt gräs men aja. men pappa säger att mamma ska märka ut vart den är. så mamma sätter en pinne i marken där kantarellen är. hahaha nu kommer det näst bästa.. vad gör pappa.... jo han trampar ju såklart på den... nu håller jag på och dööör för det är bara såå typiskt. men nu kommer det bästa i denna historia tycker då jag.. hahaha det är att mamma har till och med gått och vattnat den där kantarellen för att den ska växa och bli stor. heheeh så går han och trampar ner den.
.
asså jag garvade så jag trodde att jag skulle dö. för jag ser detta fram för mej. mamma går och sätter ner pinnar och avspärrningar för att pappa inte ska trampa på den. hon går och vattnar var 3:e timme. och sen kommer han och trampar på den i alla fall...kan man säga annat än att jag bara älskar min konstiga familj i bland:)
.
jag bara älskar mina nya glasögon:) ett par lindberg bågar som det är lite eller ganska mycket 80-tal över. hehe ååå jag tycker att dom är så fina:) och det är kul att det står anna carlsson i skalmen.
hehe ja det ska stå anna carlsson där men det är ju lite svårt och se;)
bara för att jag är såå grym på att parkera i alla fall om jag får säga det själv vilket jag gör;) men aja jag står i alla fall inom min ruta:)

söndag

idag är det söndag och vad ska anna göra??. jo jobba jippi. nej men det är helt okej jag jobbar ju med elena så det ska bli kul:) igår va en lugn dag efter som jag både jobbade och skulle jobba dagen efter. men i morse va jag ute och sprang. eller ja det är ju fortfarande morgon. men klockan ringde vid 7 så va jag ute ur porten vid halv åtta. så kommer man hem lagom till halv nio så att man hinner duscha och äta en nektarin för att sen hinna med bussen som går 10. lite surt att jag måste åka 824 som inte missar en enda bussstation mellan brandbergen och tyresö. men jag kommer och hinna lyssna klart på min ljudbok i alla fall. men det som oxå är drygt är att jag är på jobbet vid halv och börjar ju inte fören 11. men vist jag kan ju åka in till norra sköndal och byta buss där om man nu tycker att det är så kul... eee nej. men jag brukar äta frukost på jobbet och dricka kaffe så det är lugnt.
.
är ledig i morgon så det ska bli super skönt. bara ta det lugn ut och springa för att sen åka ner till stallet och rida:)
.
hehe hittade ett gammalt kort på mej och min mamma

guud

hittade just min koola anna klänning på nätet för 150:- eee okej. jag kan ju säga som så här. det kostade absolut INTE så när jag köpte den... gud jag mins knappt vad den kostade men ja dubbla det där med kanske 4 så kanske vi börjar och närma oss vad jag gav för den. men nu va det för 5 år sen kanske. om inte längre.. och jag har änvänt den lika många gånger som jag dubblar kankse oxå;)
jag älskar koola anna för två saker
1 just att för namnet. det säger allt KOOLA ANNA det kan inte blir bättre
2 som har snygga koola kläder;)

eller???

när jag va liten(mindre)
sa jag alltid och hade som motto att
ensam är stark
men är ensam stark???
och att jag va enastående ensamstående!
men är jag det??

Snacka inte skit om hästtjejer

Hästtjejer är inte rädda för lite skit under naglarna.
Hästtjejer är starkare än andra tjejer
Hästtjejer växer upp fortare än andra
Hästtjejer blir bra ledare
Hästtjejer är inte rädda för kritik och mål
Hästtjejer är vana vid arbetstider och tidiga mornar
Hästtjejer är givmilda och bryr sig
Hästtjejer älskar djur
Hästtjejer är punktliga och nogranna
Hästtjejer söp inte bort sin barndom
Hästtjejer växer upp i stallet
Hästtjejer vet vad lycka innebär
Hästtjejer har vinnarskalle
Hästjejer är inte rädda för lite skit under naglarna.


.....


morse

japp i morse va jag uppe tidigt. varför då??. jo för att jag är dum i huvudet:). det är helt okej att tycka det för att jag va uppe vid sex och va ute och sprang. men det är så skönt och gö det på morgonen. för man ska ändå upp och gå kommer man upp ordentigt. och så har man det gjort behöver man inte ha ångest för att man inte pallan när man kommer hem från jobbet. men för det mesta så tar jag det efter jobbet. men inte i morse inte. det är skönt nu när det inte är så varmt för då kan man ta i mer utan att typ dö. eller i morse va det inte varmt inte under 10+. inte okej. men jag hade mina shorts och ett linne och så en tröja över men den tog jag av mej när jag sprang. det som är bra med att dte är lite kallt är att man får springa snabbare för att få upp värmen. och ja det skadar nog inte:).
.
åååååå idag ska elena komma till jobbet gud vad jag har saknat henne. men oj jag måste ju ta och gå till min buss nu.
.
men ha det såå bäst

soda pops

bara för att jag älskar soda pops
och bara för att soda pops är och förblir det godaste godiset=)


uppe

ja klockan ringde 06:00 i morse och tro det eller ej men jag gick upp då och hoppade i spring kläderna och jogging skorna. gjorde en fläta i håret och gick ut. när jag hade åkt ner och gick ut ur porten så hör jag klart och tydligt hur nåns väcklarklockan ringer. nej den tjöt som ett brandalarm. men personen i fråga som hade det där alarmet verkade inte beröras och verkade inte ha nån lust att stänga av det. hehe det va ju så högt så att jag hörde det:).
.
men själva rundan gick bra. det va lite små kalt så jag hade en tröja över linnet. men när jag började och springa så blev det lite varmare så då fick jag ta av mej den. men det är ändå så skönt att springa nu när det inte är sådär mördar varmt.
.
men nu är jag duschad och klar ska dricka lite kaffe och sen dra och jobba.
.
men ha det såå bäst

partyyy

kom ju oxå på att jag lovade och slänga upp lite party bilder från helgen. har lixom glömt bort det lite sådär. hahaha eller så beror det på att alla inte blev sådär jätte smikrande. gud alltid lika kul när man kollar på kameran dagen efter;).
men här kommer i alla fall lite fina och roliga bilder... se och ja njut kankse eller våndas;)
jag sara och izza
sara izza och jag
jag izza och sara
jag
jag
sara och izza
haha efter x-antal fördrinkar va carlsson fett på G
hehe go och glad kexchocklad=)
jag och izza på G in till stan
sara på bussen
åsa sara och jag i början ut av kvällen
izza fett på G.. du är ju bara för söt tjejen:)
jag och åsa
man kan väl säga som så här. att efter en fett bra förkrök så va jag fett på G. och när carlsson är fett på G då kommer den officiella fjortis posen fram. vilket syns klart och tydligt på detta kort. men kul hade jag i alla fall=)
detta är resultatet av en fett bra förkrök med goda drinkar och allt vad en för kväll ska innehålla.
till vänster har vi ett random par som står och är äckligt gulliga med varan..ååå kärleken blomstar käääännn youuu fillll the löövvvv tooo nigght(lejonkungen för den som inte förstår) sen kommer madde jag och åsa och riktigt förgyller bilden ;) haha och självklart när carlsson är på G så kommer den officiella fjortis posen fram.. det är då det är dax att säga till anna..att anna jag tror att det räcker för i kväll det blir nog vatten för din del.. :)

jobbet

ja idag va jag tillbaka på jobbet efter 3v semester. det va blandade kännslor men mest kul:). tråkigt bara att min älskade elena va sjuk:( men fick träffa hanna och dom andra eller ja lotta och bertil men det va kul. kunderna va sig lika, butiken va sig lik, centrum va sig likt ja allt va sig likt helt enkelt. utom en sak.. jag möttes av att entre dörren va krossad. jaha nått patrast som jag försökt att ta sig in igen suck...och det va verkligen amatörer som hade försökt att ta sig in haha det va nästan skrattretande att kolla på filmen.
sen har jag vart ute och sprungit säger bara gud vad skönt det va att få ut och springa när det inte är mördar varmt. jag orkar ju till och med och ta i i bland. men inte allt för ofta;). men så mitt i mitt flåsandes så blir man omspringen av nån jävla ungspoling som bara springer om en i typ 120. och det såg inte ens jobbigt ut. det kändes som att jag sprang baklänges. hade bara god lust och fälla krokben på honom om han inte hade vart så snabb. han lixom inte ens plocka upp en sten att slänga i nacken på honom( inte för att jag hade träffat med tanke på att jag inte ens kan träffa ett stillastående föremål).
.

flickan med guldbruna ögon


grillkväll

igår va det grillkväll hos izza gud vad kul det va. hehe vi hängde i vardagsrummet drack vin och lyssnade på musik tills det va dax att äta. snackade en massa och hade bara super kul:) åkte hem med sista tåget som på helgerna går 01:05 ojojoj vilken lyx...
.
idag ska jag åka med izza när hon ska tävla. vi ska hela vägen till gripens ryttarföreing. det kommer och bli jätte kul har inte följt med henne tidigare så nu taggar vi om för tävling och det kommer och gå asssa bra:).
.
jag va ute och sprang i morse det kändes jätte bra det trodde jag inte. haha jag kanse alltid ska dra i mej en vinare och sen komma hem vid 2 och sen upp och ut och springa;). hehe nej jag tror inte det. men det började och ösregna när jag nästan va klar och hela vägen hem så öppnade himlen sig och det verkligen bara öste ner. mindre trevligt.
.
jag och sara
izza är på g med boxen:)

hatar....

jag hatar dej så jävla mycket som man bara kan hata en annan människa.....

idag

ja idag ska jag hem till izza för tjej snacka och grillning. blir nog bara lite chill och ett glas rose kankse oxå slinker ner;). det kommer och bli trevligt. i morgon är det sista dan på min semester gud det har verkligen gått assa fort. jag vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen. men jag har ju gjort så himmla mycket och umgåts med dom människor som betyder mest för mej. sen har man inte hunnit umgåts med alla som man hade vela göra. som ex sussie jag hade tänkt att jag skulle åka ner till henne men så blev det inte. får ta det nån annan gång:).
.
sen har ska lena, tommy, mamma och pappa ner till rökärr under v33 funderar på om man ska ta och åka ner till dom och vålgästa dom lite. ja bara under helgen blir det då. men det skulle ju inte va helt fel. få komma bort lite och bara ta det lugnt och bara chilla på altan:) och dricka goda smariga drinkar;)
.
men ha det så bäst

synsam röd

hehe ja jag solade lite igår och så ja jag är fortfarande synsam röd. men jag hoppas på att det snart ger sig. ska ut i solen idag oxå. för när dte är såhär härligt väder så kan man ju inte bara sitta inne nej man får spring i benen jag vill ut:). vi ska se vad dagen har att bjuda på. jag är fett sugen på glasss i stora lasss=).
.
i morgon ska jag till stallet för jag ska rida på diamant. det blir nog en tur i skogen om det inte ösregnar men det ska det ju inte göra.
.
jag kollade på en film igår som hette candy gick på typ tv11. den va faxist bra. handlade om två pundare. eller den ena va pundare och den andra va en fin flicka som blev en pundare för dom blev kära i varan. nej men den låter inte så bra. men de va faxist bra för det handlade om hur dom fick i hopp till pengar till knarket. hon blir gravid och dom ska försöka och sluta men sen får hon missfall och dom är tillbaka igen. sen flyttar dom ut på landet han skaffar sig ett jobb och slutar hon bara går hemma och fortsätter. sen en dag när han kommer hem är hon inte hemma så han åker till sin kompis casper. då får hon psykbryt och hamnar på sjukhus och sen rehab. han jobbar på och efter ett halvår så ses dom igen och båda är rena och redo att bröja nytt liv med varan igen.

nicksta

ja igår va jag på nicksta och våldgästade lena och tommy+hans familj och släkt vi bara chillade och solade. det va jätte trevligt. eller ja först så va jag hemma och solade så jag va kankse nere vid 14:30. då hade dom badat klart hehe vilket inte gjorde mej nått för jag är inte över förtjust i att bli ofrivilligt blöt och att bada är ofrivilligt. uch massa vatten och feta äckliga jävla kärringar så långt mitt öga kunde nå. skrikande och kissande barn nej tack... men jag slapp inte helt undan för sen på kvällen efter middan gick vi ner och då badade även anna:). jag tvingade nej mej i vattnet och tog några simtag. eller ganska många om jag själv får säga det. sen gick vi upp. men innan det så va vi vid stugan som annelie hade hyrt. super mysigt att bara sitta där med ett glas rose (som blev fler än bara ett glas mer 1liter) det är helt sjukt jag fick i mej en hel liter vin... hur lyckades jag med det. men det va ju oxå från det att jag kom vid 14:30 och så tog jag det sista på tåget hem vid 00:05. så det va ju under typ 10 timmar men ändå.... men jag va go och glad när jag kom hem=).
.
men vi satt där på altan och solade och pratade och försökte lösa ett korsord. jag som är naturligt likblek fick en härligt synsam röd hudton ju närmare kvällen vi kom. nu ser jag ut som en blandning av synsam röd och en tomat;). sen va vi nere och åt mat. jag va ju såååå hungrig hade bara ätit frukost och sen ett äpple och ett päron så jag hade kunnat äta vad som helst. och på menyn så fanns det inte en sallad så långt mitt öga kunde nå så det blev benfri kotlett med klyftpotatis och bea sås. super gott. men jag va så hungrig så jag hade säkert kunnat äta bruna böner om det bara hade vart det som fanns:). sen efter maten så spelade vi kub. jag va sååå grym. det laget jag va med i vann tre gånger av tre:) jag slog ner först den sista kubben och sen kungen. haha jag ägde när det väl gälde om jag får säga det själv.
.
sen åkte jag hem vid 00:05 tåget från nynäs. idag har jag vart ute och sprungit på morgonen. eller jag vaknade vid 09:00 hehe lite sovmorgon fick jag i alla fall. åt en ordentlig frukost så att jag skulle bli människa igen:). nej jag kände mej ganska pigg med tanke på att jag fick i mej hela tetrapacket med vin;). sen hoppade jag i jogging skorna och gav mej ut i spåret. det blev 5km rundan. kände mej lite trött men jag flåsade inte så mycket men kände mej mest bara trött i kroppen. sen va det ganska varmt oxå. så kan va en kompination av för mycket vin dagen innan och att det va varmt som i en bastu. sen har jag solat och lite på en gräsplätt som finns här utanför.. nära och bra:).
.
men nu ska jag ta och gå ner till ica kylskåpet har gapat tomt lite för länge nu:)

gud

jag har bara ett ord för min spring tur idag guuuud. jag trodde att jag skulle dööö. efter gårdagens frosseri med både godis chips och popcorn så hade jag ångest. så det blev att springa mils rundan idag. jag flåsade änu mer idag (om det nu va möjligt) jag lät som en extremt otränad astmatisk stor rökare. hehe jag måste göra nått åt min nya ohälsosamma livsstil. men är det semester så är det;).
.
planer för idag ja dom ser ut som följer ska äta lite frukost nr2:) sen ska jag ut och sola en liten stund för att troligt vis senare åka ner och våldgästa lena och tommy som kampar i niksta:). för mej slipper dom inte undan om dom tror det. jag dyker upp när dom minst annar det som gubben i lådan och förpästar deras semester med mitt kackel;). för jag tycker att dom ska leka med mej idag..
.

ödesmo

ja nu är anna hemma efter en mysig hemma kväll hos izza. både sara och åsa va där så det blev en hel tjej kväll i mjukisdress. men mycket onyttig godis. så uch nu har anna ångest med ett helt enormt jätte stort Å. nej det blir att springa milen i morgon. men om jag känner mej själv rätt så ska jag nog va glad om jag orkar springa 100meter. hahaha gud jag kände mej värkligen som en astmatisk stor rökare idag när jag va ute och sprang. jag hade inte behövt hosta eller säga tut tut om jag hade behövt springa om nån för jag flåsade som en travare på upploppet.
.
innan jag åkte till izza så va jag hemma i ödesmo och hälsade på min mamma. hehe hon ville se så att jag lever. jadå lilla mamma i´m still alive. hehe vi diskuterade allt mellan himmel jord som att bland annat att riddar Kato i mio min mio även han hade ett hjärta...nej nu måste anna sova så att jag kommer upp i morgon .
.
men ha det så bäst
hahaha
avslutar med en bild på mej och madde när vi är i en sova butik i länna och provade sängar i typ två timmar. fick värsta guiden det va typ assa kul. sen att vi kom direkt i från stallet utan att ha vart hemma och duscha innan det sa vi ju kanske inte direkt:). tanken va ju inte att vi skulle in där utom bara att vi skulle in på elgiganten och sen hem hehe men det blir inte riktigt alltid som man tänkt sig.. men fett kul hade vi i alla fall. jag fick även kaffe så då va jag nöjd och glad:)

romanzia

när jag gick på berga så fanns det en häst som hette romanzia eller ja hon heter ju så fortfarande. men googlade runt och hittade två bilder på henne:). hon va så fin. jag tyckte om henne för det va lite fart i henne. haha gud jag minns när vi red ut och jag såg alltid till och ligga sist. för det går alltid roligast till ju längre bak man är. men jag kan ju säga som så när vi hade galopperat klart sträckan så hade jag arbetat mej längre och längre fram i ledet:) hehe. det va kul det. men då märkte man ganska tydligt vilka som bara rider på ridskola och typ aldrig rider ut och jag som både rider på riskola och på privat hästar som jag rider ut på. jag va ju hur lugn som helst och för mej va det den självklaraste saken i världen att rida ut och att hästen hoppar till för typ allt. medans dom som inte va vana satt med halvkorta tyglar och spände sig igenom ritten. när vi galopperade så bromsade dom och tyckte att det gick för fort. och satt ner i galoppen. hallååå vi rider ut. jag satt i lättsits eller så red jag lätt i galoppen. ja om det inte kommer nått läskigt för då fick man ju rätta upp sig. jag lät ju hästen rulla på och bara få galoppera:)
.
jag vann även en dressyr tävling som vi hade på skolan. hehe det va kul. fick till och med en rosett och allt det hade skolan kostat på sig.
.
nej nu ska jag snart ta och bege mej ner till ösmo för att hälsa på mamma och för att sen åka till izza:)

måndag

gud det är redan måndag igen.. vart tog denna vecka vägen. och jag har bara denna vecka kvar av min semester sen är det tillbaka till verkligheten. uch säger jag bara om det. idag va jag uppe med tuppen. nej meni alla fall vid 07:00 skulle åka bussen som gick 07:30 till haninge. va hos specialisttandläkaren i haninge för att limma dit min tråd som had lossnat lite. det gick så bra så jag gick in tog i hand hoppade upp i stolen hon limmade och sen fick jag åka hem. det kostade inte så farligt mycket eller 600:- gick det på. jag hade förberett med på det värsta och hade fört över ganska mycket pengar från mitt sparkonto. men jag behövde inte ens använda det:). så det va ju bra.
.
men guuud det låter så hämskt när dom ska slipa bort limmet uch det bara borrar i hela huvudet. passade även på att fråga om göran jobbade kvar som jag hade när jag gick med min tandställning. det gjorde han inte. han hade gått i pension. det va han nog värd efter typ 100 år i tandläkarstolen. hehe sen så när jag kom in i byggnaden och såg trappan så kom jag ihåg att jag alltid brukade gå bakom trappan mellan räcket och väggen för att se så att jag fortfarande kom emellan. hehe jag va ju bara tvungen och se om jag fortfarande kunde göra det och det gick så bra så. vist man kanske inte kan springa igenom men det gjorde jag nog inte på den tiden eller;).
.
sen gick jag hem från haninge skönt i solen. när jag kom hem så åt jag frukost och sen hoppade i joggingskorna. haha efter två dagars vilande från springningen och ersatt det med party, lite för mycket onyttig mat kände jag mej som en astmatisk storrökare. gud vad jobbigt det va och gud vad jag flåsade. haha nej nu blir det nya kraft tag:).
.
ska bara hem till izza idag med sara och chilla med mjukisdressen på. men innan det så ska jag förbi ösmo och hälsa på mamma för hon va ledig och undrade om jag skulle ner till ösmo eller nynäs. det skulle jag ju så då ska jag åka lite tididgare och hälsa på henne.

RSS 2.0