Cross Training

nu är jag hemma från min Cross Training. eller ja det har jag ju vart ett tag. Crossen va mellan 16-17 en jobbig, svettig men rolig timme. det va nya övningar idag och det va kul att göra lite nya övningar. men det känns som att dessa övningar va jobbogare än dom förra och jag tyckte att dom va jobbiga. haha men ja det som inte dödar ska ju typ på nått konstigt sätt härda en ;). men det va kul sen är det kul att man känner igen dom som ofta går på dessa pass och man kan prata lite med dom både innan och efter. sen efter passet så gick jag hem. men ja det går ju fortfare och gå ner än vad det gör att gå hem. 
 
sen har jag bara ätit middag och försökt att ta det lite lugnt. haha vilket jag inte är jätte bra på. men det blir i alla fall ingen mer träning idag ;). men kankse nått mer att äta. hmm om jag inte mins fel så har jag lite mango i kylen som  borde ätas upp. mums sen ska jag kolla på nån film oxå tror jag.
 
men ha det såå bäst

bra dag

igår va en mycket bra dag och jag hann med ganska så mycket. det va ett fint vår väder och det är ju aldrig helt fel. men om man ska va lite kräsen så blåste det lite för mycket men annars så va det okej.
 
ja men jag började i alla fall med en ordentlig raket frukost och tog sen mina steg emot bussen för att åka till tåget och sen vidare till älvsjö för att träna dubbelpass. först Bodypump och sen Grit Cardio. det va så där härligt sjukt jobbigt som det ska vara. pumpen gick bra men det va jobbigt. men vi kämpade oss igenom alla låtarna muskelgrupp för muskelgrupp. på med vikter på stången av med vikter på stången och sen på med vikter igen. armhävningarna gjordes på tå. jag orkar dock inte gå ner så långt ner som man ska göra men jag gör dom i alla fall och på tå. det är jag sjukt nöjd över. men nästa steg är att komma djupare i dom och sen naturligtvis komma upp oxå ;). 
efter pumpen va det dax för Griten. det va jag och några krigare till som körde dubbelpass. nu va man lagom mör, trött och uppvärmd i kroppen. jag tycker att den borde bli lite enklare för varge gång. haha det blir den inte. den blir bara värre och jobbigare för varge gång som jag kör den. eller så blir det för att jag orkar mer och i och med det kan ta i mer. men jag är inte helt säker på att det är så. haha men en sak är säkert i alla fall. det är sjukt galet jävla jobbigt. svetten sprutar och jag hinner tänka att varför göra jag detta innan det är dax att slänga sig ner på golvet och göra en masssa armhövningar igen för att sen komma upp och köra höga knän igen.
 
men jag tog mig igenom passet och det är jag nöjd med. sen tog jag mig sakte och inte direkt så säkert till tåget. rulltrappan va trasig eller ja inte på i alla fall så blev att ta trapporna. mina ben typ skrek så jag blev typ omgåd av den ena tanten efter den andra. men jag tog mig till tåget och åkte sen ner till stallet. för att ställa mig och mocka lite bajs och rida ut i det härliga soliga vädret men om man ska va lite kräsen (vilket man är) så va det lite för blåsigt. men annars ett okej bra väder.
 
sen hann jag med bussen vilket va jätte skönt för jag kände bara känslan av att jag inte orkade gå hem med packning och allt. så nej jag tog med stor glädje bussen och åkte hem till mina föräldrar. när jag kom in så stog tallrikarna på bordet och maten va nästan klar. jag hoppade in  i duschen tänkte att det kan ju va fräscht efter både ha tränat och vart i stallet ;). det blev kanske inte en sån påskig mat men den va super god. till förätt blev det pappas hemgjorda super goda sill och potatis till det. sen till varmrätt blev det kött, pappas hemgjorda potatisgratäng, sås och sparris. det va sååå supper gott som det brukar vara. till det serverades det vin och till sillen öl. sen blev det kaffe och lite smågodis till tv:n. det va ju typ bara skräp på tv som vanligt. så det fick bli att kolla på det bästa av det sämsta. sen åkte jag hem med 23:01 tåget och gick typ och la mig direkt när jag kom hem. jag va bara sååå trött. 
 
idag när jag vaknade så kollade jag på klockan och tänkte hjälp har jag sovit till kl:10. sen kom jag ju på att min mobil hade ställt om sig så ja igentligen så va ju klockan 9 men den är nu mer 10. men ja skönt att den ställde om sig av sig själv. efter en ordentlig frukost blev det att springa en runda. det va så härligt skönt ute. solen sken och det blåste inte så mycket ute. det va helt enkelt helt underbart. jag kunde ha bara linna och en tröja över det. och det va precis lagom inte för varmt och inte för kallt. helt underbart. gud vad jag älskar att komma ut och springa. och jag har verkligen saknat det när jag hade ont i benet och inte kunde springa. det kändes som att jag hade kunnat springa hur långt som hälst idag i detta härliga väder men jag fick lov och tänka lite på mitt ben oxå. jag vill ju inte få ont igen så bäst att försöka och ta det lite lugnt ett tag till. haha och om sanningen ska fra, så tror jag inte att jag hade orkat springa så långt ;). men det blev att springa en runda på ca 7,2 km på 38 min. kanske inte raket- värdsrekord fart men jag va ändå nöjd.
 
snart blir det att köra ett cross training pass men innan det städa lite här hemma.
men ha det såå bäst
 

lååångfredag

idag har vi långfredag men jag tycker att den har käns kort och gått jätttte fort. jag är ledig idag vilket va super skönt. bara få ta det lunt och göra det som jag tycker om allra mest att göra träna och åka till stallet. jag började min morgon med en sovmorron. eller jag vaknade först innan 6 men somnade om och vaknade sen upp innan 8 super skönt :). åt en bra och stadig frukost i lugn och ro. blev att äta gröt med mosad banan, kanel, hallon och en klick kokosolja. till det blev det mitt egen hemgjorda bröd med ägg på.
 
sen gick jag ner till sats haninge och körde att 55 min cykel pass som jag hade bokat in mig på. det va första gången som jag körde ett cykel pass som va på 55 min. så jag va lite nervös och spänd om jag skulle klara av det. om jag skulle orka eller om jag skulle ramla av cykeln efter 45 min. för dom cykel pass som jag har kört innan haa vart på 30 min och 45 min. men jag klarade det och det känds kanon bra. jag tog i och svetten sprutade. det va fruktansvärt jobbigt och härligt på samma gång. efter passet gick jag ner till stationen och tog tåget ner till ösmo och ner till stallet.
 
där blev det att snacka lite skit med kompisarna innan jag satte lite fart och ställde mig i boxen och mockade lite bajs. plockade in djur och red sen ut i det fina och mysiga vädret. nu när det börjar och bli lite varmare mitt på dagen så gäller det att tänka på vad man har på sig. haha det bli lät lite för varmt om man har som jag linna, t-shirt, långärmad tröja, fodrad jacka och sen en dunväst över det. jag höll på att döö bara efter traven. men det har vart kallt sååå länge och jag har fryst som en uteliggare alldeles för många gånger under mina uteritter. så jag tänkte att nu jävlar ska jag i alla fall inte behöva frysa. och nej det gjorde jag inte eller.
 
sen åkte jag hem. just nu så känns det som att jag håller på att bli sjuk. eller så behöver jag bara sova lite. för jag är ju såklart trött men jag har oxå ont i huvdet och i kroppen. men ja det kan man ju oxå ha utan att hålla på och bli sjuk. men jag tycker att jag har lite bara lite ont i halsen oxå. men jag kan ju lika gärna bara inbilla mig oxå. jag hoppas på det.
 
åååå vi har fått en masssa godis på jobbet. usch det är sååå jobbigt. hur kan det va jobbigt att få en massa godis till jobbet??? jo för att jag går och små (stor) äter hela dagarna. det här med att bara ta en godis bit och sen inget mer är helt omöjligt. jag typ tar en och sen är det rena rama frisseri. det är helt galet. för om jag inte tra nån ja men då är det lugn men tar jag en ja då är det kört då tar jag en till och till och till och ja så en till efter det så håller man på sådär tills man typ måste ställa in godis skålen i kylen för att inte se den och för att inte kunna äta mer. det börjar ju oxå med att man äter upp dom goda. vilket är äggen med chocklad i efter det kommer kycklingarna och sen äggen som har folie överdrag och som bara är i chocklad. så när dom goda 'r slut och det bara finns äckliga kvar ja då går man ju såklart på dom godaste ut av dom äckligaste. inte så att man bara kan låta godiset va haha ike då. bara att fortsätta och frossa på dom godaste ut av dom äckliga.
 
men nu ska jag nog försöka krypa ner i soffan och ta det lugnt ett tag.
 
haha det här är ju bara såå jag. nej tack jag ska inget ha. eller nästa jag kanske bara kan ta en. sen blir det frosseri och jag slänger, häver, vräker ner allt som är i skålen.
 

hemma fru

jag fick för mig att leka hemmafru här hemma i söndags. det gjorde jag igenom att baka bröd. okej tänker både ni och jag. för jag har ju nämligen ingen kök. eller jag har ett men det är bara till för att gå in i och sen backa ut. inte för att stå och baka en massa bröd i. men jag lyckades. nu försöker jag ju och leva ett hyfsat helsosamt liv och som alla vet så kanske inte bröd är det bästa för där har vi en massa mjöl och bla, bla, bla. så jag tog och bakade mig ett nyttigt bröd :)
 
till det behövde jag
1 kilo morötter
2 dl pumpakärnor
2 dl solroskärnor
1 dl krossade linfrön 
1 dl skalade sesamfrön 
1 tsk salt
4 ägg
 
sen så klart en brödform och helst en ugn ;) nån plats behövs knappt bara nån meter och lite golv så kommer man långt.
 
jag började med att sätta på ugnen på 175 grader. skalade och rev alla morötter la dom i en egen skål. sen tog jag alla frön och nötter och mixade dom i en skål tills det blev ett frömjöl. sen fick äggen en egen skål dom skulle bara vispas. sen blanade jag allt frömjöl med 2/3 delarna av morötterna ner med äggblandningen och saltet. sen ska det mixax till en smet. när det är klart så hällde jag ner resten ut av morötterna och rörde om ordentligt. smörj sen in brödformen med vad som känns bäst. häll sen ner brödsmeten och strö lite skalade sesamfrön över. sen ställde jag in den i ugnen i mitten i ca 80 min.
 
så ja man hinner med att både duscha och somna i soffan innan brödet är klart ;).
men det blev super gott när det väl va klart. det man kan tänka på är att om morötterna är ganska så blöta efter rivning så kan man lägga dom på ett hushållspapper innan man mixar det. för man vill att smeten ska va så torr som möjligt :). men helt klart värt allt jobb och disk som blev både under och efter.
 
 

Krig

Hahahaha OMG det är krig mellan mina kära grannar i min port. Hittade denna lapp sittandes i hissen. Om man ska döma av lappen så känns det som att den först har legat i nåns lägenhet.


Intervall träning

Jag började min morgon med att ge mig ut och springa en runda på 5km. Sen tänkte jag att jag skulle utmana mig själv lite. Så körde lite intervall träning på två ställen på min runda. Det gjorde genom att springa fort från en lyktstolpe till nästa. Där ifrån sprang jag sen vanligt till nästa och sen fort till nästa. Och sen höll jag på sådär på två ställen på min runda. Gud jag höll på och dö. Jag har ju nån typ av kondis haha men ingen intervall kondis. Men det va ändå kul. Komma upp lite i både puls och andningen.
Nu blir det att åka till jobbet och slita.


skrapande oljud

när jag åkte hem förra måndan så hörde jag ett skrapande ljud från min bil. det lät som att jag hade en plogbil bakom mig och nej jag kunde inte bara ignorera det ljudet för det hördes över sterion och det lät inte bra. men aja inte att göra nått åt det nu tänkte jag. utom gjorde bara det obligatoriska gas och broms testet. kan jag gasa japp det kan jag. kan jag bromsa japp det kan jag. då är det lugnt ;). åkte helt enkelt hem till mig.
 
men ja så i måndags så tänkte jag när jag åkte till jobbet att nej såhär kan jag bara inte åka runt längre. dax att höra av sig till min personliga bilmekanike. så efter jobbet så åkte jag och bilen hem till pappa. men jag tänkte börja med att skriva om hur fruktansvärt jobbigt det va och komma hem och inte höra det där obligatoriska dunset när hampus hoppar ner från soffan, sängen, korgen eller ja vart han nu är nånstans och sen att man hör dom där tassarna komma springandes till en över parketen och sen se han komma för att se vem det va som kom hem. därefter det obligotoska pusskalaset och grävandet i påsar och handväskan för att han ska se vad man har med sig. det va bara så definitivt på nått viss. jag visste ju att han inte skulle komma men ändå. det va bara så tungt att han inte kom som han brukade göra och alltid va sååå glad. 
 
nu va det bara pappa som mötte en med ett hallå från köksbordet där han satt och åt i sin ensamhet. det va inte riktigt samma sak. det va inte så att han kom skuttandes emot en. och jag tyckte att det syntes på honom att det här har tagit honom hårt. det sa  han ju själv oxå att det hade. han trodde inte att han skulle ta det så här och att det skulle va så jobbigt. det va så mycket ensamare. men det är ju inte så konstigt han var ju vår bebis. familjens älskade bebis som va så bortskämd som en hund bara kunde bli.
 
men efter att ha pratat lite om det som hänt och om hampus så gick vi vidare ut till bilen och lyssnade då på detta oljud från vänsterbak. vi åkte ett varv och pappa kollade och konstaterade att det va nått med bromsarna, nått mer och nått annat som hette nått. ja vi skulle i alla fall fixa delar bestämma en dag då vi skulle fixa det och samtidigt byta till sommardäck. jag skulle köra försiktigt, så lite som möjligt och att undvika att bromsa. äntligen nått som jag är bra på tänkte jag ;).
 
sen åkte jag vidare till stallet mockade fixade och red sen pg på min lekton. det gick kalas bra. så det va super kul. jag tycker att han är en trevlig och samarbetsvillig häst. haha men A-k började med att fråga vart jag hade martingalen nånstans. den hade jag inte på för jag tänkte att sånt där tingeli-tangeli är nog bara vid hoppning. hon undrade om jag inte hade den förra gången. nix svarade jag. sen frågade hon om hon skulle ta mitt spö. nej sa jag på det oxå. men det hade du väl inte förra gången. jo det hade jag. men det gick så bra så. utan tingeli-tangeli och med spö =).
 
idag så började jag dagen med att köra ett cykel pass på sats haninge. det va mitt 30-20-10 pass. det gick så bra så och jag är sjukt nöjd med mina nya cykelskor. det va värt var endra krona. jag rekomenderar starkt att ska man cykla mycket köpa sig ett par spiningskor :)
 
men nu blir det snart till att sova för att orka upp i morgon :)
men ha det såå bäst

Cross Training

jag började min dag i stallet. det va mysigt att få komma dit och rida ut i det mysiga vädret. det va skönt att rida ut och att det inte va allt för svinkallt. nej det blev nästan lite svettigt där ett tag. ja det va ett kort tag men ändå.
sen åkte jag hem och tog det lugnt åt lite lunch och gick sen ner till ica. köpte lite lunch till nästa vecka.
 
dammsög lite senhär hemma och sen gjorde jag det stora misstaget. jag satte mig i soffan. jag inte bara satte mig jag la mig ner oxå. jag somnade lika fort som jag la huvudet på kudden. som tur va så hade jag ställt klockan på mobilen. tur va väl det annars hade jag säkert sovit nu ;). jag skulle ju till gymmet och köre ett cross training pass. jag va allt annat än pigg och taggad när jag vaknade. jag va mest trött och om jag själv hade fått välja eller snarare om latmasken hade fått bestämma så hade jag stängt av alarmet dragit filten högre upp över huvudet och bara somnat om igen. nu fick inte denna lata mask bestämma utom jag tvingade mig själv upp och ut för att gå till gymmet.
 
när jag väl kom in i lokalen och man kollade sig runt där instruktören hade lagt ut en massa olika saker till dom olika stationerna blev jag mycket mer taggad :)
 
jag tänkte att jag skulle gå igenom dom olika stationerna lite mer ingående.
det ljusbruna är själva scenen bara för att man ska veta lite hur lokalen ser ut. det ljusgrå är step up lådor. det svarta är mattor och den mörk grå är vikt plattor som är väger mellan 5-10 kilo.
 
på dom olika stationerna skulle man göra:
1. hoppa upp och ner från step up jämfota med båda fötterna och direkt när man landat hoppa upp igen utan att dubbelstudsa. så upp, ner, upp, ner och så fortsätta så
 
2 där skulle man ligga på rygg på matten. fötterna i golvet. i händerna skulle man hålla i en cylinderformad plats rör som vägen mellan 4 och 6 kilo tror jag. man skulle ha den rakt upp med utsträcka armar sen ta sig upp i en sitt upps med röret emot taket hela tiden.
 
3 här skulle man stå på tå. göra en armhävning. kliva upp med armarna på lådan göra en armhävning. kliva ner göra en armhävning och så vidare.
 
4 här skulle man stå på tå med armarna på matten som i en planka. sen skulle jag börja och promenixa upp på händer. så först tog man ena armen upp på händer och sen den andra och sen ner igen. och sen fortsätta med det. upp, ner upp, ner
 
5 här skulle man stå med ena benet på lådan hoppa upp och byta ben på lådan. man skulle tänka på att komma högt upp och djupt ner. ta i med benet som skjuter ifrån.
 
6 här skulle man ligga på rygg ha händerna på sidan eller på mage. lyfta upp benen och rumpan. sen ner med benen raka tills dom nästan nuddade golvet men innan det så skulle man ta upp benen och sen upp med rumpan. 
 
7 här skulle man stå på tå och med händerna på matten. för att sen lufta upp det ena benet till knät sätta tillbaka det lufta upp det andra benet till det andra knät och sen börja om. detta ska ju såklart ske så snabbt som möjligt. såklart skulle dom andra övningarna oxå göras så fort som möjligt.
 
8 den klassiska burpeesen. behöver nog ingen närmare beskrivning. ner i en armhävning men bröstet skulle nudda mattan. dra i hopp benen och sen hoppa upp. sen börja om igen.
 
9 här skulle man ta en viktplatta. gå ner i en knäböj med plattan mot fötterna. sen rätta ut benen lyfta plattan från fötterna upp över huvudet och sen börja om.
 
ja detta va då dom 9 olika övningarna. kan se lätt ut. jag kan säga att det va allt annat än lätt. det va svettigt och sådär härligt jobbigt. men oj vad kul det va :). första varvet va ett uppvärmningsvarv. känna in övningarna och komma ihåg vafan man skulle göra vart. andra varvet va fullt ös medvetslös i 40sek tror jag eller 45 ja nått sånt sen byta övning och så 40-45sek igen. andra varvet va 40sek. tredje varvet va 35sek fjärde varvet va 25 femte varvet va bara 15sek. nu skulle man ge allt och lite till. det sjätte och sista varvet va oxå i 15 sek och här va det oxå allt och lite till som gällde. och jag pratar nog för oss alla att ja det va jävligt jobbigt. men alla hade tyckte att dom olika övningarna va super kul :). sen blev det att gå hem och äta middag.
 
sen har jag bara tagit det lugnt och chillat i soffan. gjort lunch lådor och kollat lite på tv.
men ha det såå bäst
 
 

Utsikt

Min utsikt idag från hästryggen :) härligt.


stor sorg i litet hjärta

idag så kom dagen som vi alla visste skulle komma men som vi inte ville skulle komma. vi va nämligen tvugna att ta bort vår älskade finaste bästaste hampus ♥♥♥. det är med sorg i hjärtat som jag skriver detta. det är det värsta med att ha djur. men vi hade bestämmt sen länge att när han blir dålig och man märker att han bår dåligt. då ska vi inte förlänga lidandet utom då ska han få somna in. men det är ändå extremt jobbigt när vi nu va tvunga och ta bort honom. jag kommer ju och sakna honom nått enormt. han va en sån fin och speciell hund. och speciell ja det va han verkligen. det finns så många fina minnen från hans små hyss när han va liten och terrier som han va så va han extremt ettrig och det va ingen risk att nån kom in utan att han hade godkännt det.
 
men det började med att jag va på jobbet och fick ett samtal från mamma. först så hörde ja inte att det va hon sen hörde jag att det va hon och så kom en kund in. så fick avsluta samtalet och ringa upp senare. då va det pappa som svarade och berättade att hampus va jätte dålig och att dom skulle åka in till bagarmossen och ta bort honom. det fanns inget annat och göra. han hade troligt vis fått en stroke för igår. för i fredags morse va han jätte dålig. mamma fick nästan bära ut honom och gå en jätte kort runda. han bara kräktes och kunde inte kissa på tre ben utom bara ramlade. om han skakade på sig så ramlade han och det va knappt så att han kunde gå. mamma åkte till jobbet och sen när pappa kom hem så hade han kräkts och blev bara sämre. nu låg han bara och skakade. pappa fick bära ut honom för att han skulle få kissa. när han gick så ramlade han och när han låg ner så låg han bara och skakade. i morse va han inte bättre. han kunde varken äta eller dricka utan att kräkas. han kunde knappt gå. det är ju inget värdigt liv. det är inte så man vill att han ska leva. kankse hade gått och göra nått för att han skulle ha kunnat leva ett tag till kankse nån månad kanske ett halvår ja vem vet, men är det för sin egen skull eller för hanns skull som man skulle göra det. ja inte är det för hanns i alla fall utom för sin egen. och när svaret är för sitt eget ja då är det bästa att göra för hanns skull att låta han somna in. 
 
så när jag pratade med pappa hade dom pratat med bagarmossen och skulle åka in och ta bort honom. jag började såklart att gråta direkt. för han är ju en familjemedlem och han har vart i vår familj i 13år. för även om man visste att denna dag skulle komma så kom det så plötsligt. han har ju alltid vart så pigg och glad. aldrig sjuk och aldrig ätit några mediciner eller haft några onödiga veterinär kostnader. han har bara skuttat på och levt sitt liv som en riktig livsnjutare. han hade ett jätte bra liv och va älskad. men det hjälper inte hur mycket man än försöker och tänka att han hade det bra och det va det bästa för honom så blir man ändå ledsen. för man älskade ju honom så mycket. det är nog mest tanken på att man aldrig kommer och få pussa på honom och ligga i soffan med honom som gör att man blir så ledsen. för han lider ju inte. han har det ju jätte bra nu.
 
men ja vi pratade lite och sen va det bara och bita ihop och jobba igen. det va tungt. jag försökte och inte tänka så mycket men det va jätte jobbigt. jag fick gå in på toan en stund och bara få gråta lite innan jag gick ut igen. men jag bet ihop som den krigaren jag är. sen till lunchen så ringde mamma och berättade att nu hade han fått somna in. det hade gått så lugnt och fint. pappa hade fått bära honom in i bilen. sen fick dom gå in i ett eget rum han fick en lugnade spruta inte för att det igentligen behövdes han va ändå bara så lugn. sen fick han somna in. och slapp lida. 
 
eftersom jag va på jobbet så kunde jag inte följa med. och det känns oxå jobbigt att jag inte fick säga hejdå. bara få klappa och pussa på honom en sista gång. men samtidigt kanske inte det hade känns bättre för det va inte hampus. det va inte vår ettriga, kaxiga, envisa älskade hund. utom en trött och dålig hund. jag vill minnas hampus som den terrier som han va. men usch det kommer inte va samma sak att komma hem och han inte kommer och möter en. men han blev ju ändå 13 år och det är bra för att va hund.
 
men du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta♥ älskade finaste bästaste hampus ♥
jag tror att han kommer och ha det bra uppe i hund himmlen där han får äta pappas hemlagade mat, frossa i GB Sandwich och bara ligga i solen och sola sig i gräset =)
 

träning+fredag

som rubriken säger kan det bli bättre :) jag började min dag med träning och japp det är fredag. helt underbart :). klockan ringde dock på tok absolut för tidigt. det va kallt som i en frysbox men solen hade börjat och sakta men hyfsat säkert arbeta sig upp över min förortsbetong. jag tog mig ner till bussen som i dvala. ett under att jag hade sportbhn där den skulle sitta och inte på huvudet och att byxerna inte satt bak o fram. haha lite som emma tvärtemot som satte byxorna på huvudet och tröjan som byxor. lite som lena när hon va liten sa man nej gjorde hon det i alla fall. ja men i alla fall jag började med frukost nr:1 på bussen. tog mig in till sats på medis och när jag hade tagit mig ner till omklädningsrummet som för övrigt va hos herrarna idag. ja såklart så va herrarna hos damerna ;). men ja när jag står där och dressar av mig både jacka, mössa, vantar, täckkjol ja allt så ser jag nån mitt emot mig så tycker jag att nej men det är nått bekat över människan som står där borta. jag ser hur hon kollar på mig och jag kollar lite till och sen är det som att nån har tänt en lampa. men gud det är ju cillan. haha samtidigt som jag säger nej men hej där. haha jag såg ut som ett lik. klockan är 06:30 jag är super trött och absolut ingen smink. 
 
haha vi såg båda ut som två lik. men det skulle snart bytas ut emot svett. vi skulle nämligen båda två va med på cykel passet på 45 min. idag va inte ida där (som brukar köra det passet) hon är uppe och åker skidor. trevligt för henne. så idag va det en anna kille som körde passet men det gick så bra så. dock kände jag att jag inte tog i lika mycket som jag ville och brukade. bara för att han körde ett annat program och det kunde jag inte och viste inte vilket motstånd som jag skulle ha och hur länge vi skulle köra i det motståndet. men ja det va ju inte så att jag promenixade mig igenom passet nej nej. jag tog i och trampade på som om jag va jagad av ett lejon. skorna satt som en smäck och är sjukt nöjd med mitt inköp :). sen blev det duschning och till fixning för arbete.
 
såg naturligtviss till att jobba så många timmar som möjligt. 09:00-19:00. varför inte lixom. sen blev det hem äta lite och sen kolla på tv. i morgon blir det arbete och innan det ett löp pass hade jag tänkt :).
 

Grattis

Jag vill bara säga ett Stort Grattis till världens bästa Hampus, Hampe stampe, lurvas, Tjockis. ja kärt barn har många namn. Som idag fyller tonåring. Om jag får gissa så tror jag att han har firat sin dag genom att ha legat i köket i sin korg. Sen flyttat sig till soffan. För att sen flytta till sängen och sen tillbaka till soffan. Som den livsnjutare som han är =)


Morgon Cardio

Började dagen med lite morgon Cardio =) blev att springa en 5km runda på snö och is. Det va broddar och mössa på. Iphonen va med och spelade bra springare musik. Sen va det bara att ge sig ut och köra. Härligt =).


pg

igår va det måndag. en arbets måndag suck. alltid lika härligt att få en måndag slängd i ansiktet. suck jag verkligen hatar måndagar. men efter att ha plågat mig igenom en arbetsdag som bestod av den ena dåren efter den andra ;). och så klart pricken över detta jäkla I mer snö. det öste typ ner snö. men jag tog mig ner till stallet efter jobbet med min röda fara. vi låg stadigt på vägen och tuffade på. 
 
väl nere i stallet så skulle jag rida en ganska ny häst som heter PG. eller den heter nånsting och sen PG men kallas kort och gott för PG. den ser typ ut som en blandning mellan en svart älg och en svart dromedar. men den va riktigt trevlig och rida. pigg och glad och gjorde typ det som man bad om. sen finns det alltid som han kan bli bättre på. men tillheten så va det en mycket trevlig häst.
 
sen tuffade jag hem med min röda fara i snöstormen. i morse när jag gick upp så snöade det fortfarande. jippi...not. det va bara och dra på broddarna igen och gå ner till gymmet. dax för cykel pass. 30-20-10 premiär i mina nya cykelskor. ja när jag väl hade lyckats klicka mig fast (vilket inte va helt lätt). så satt jag som fast limmad med dom där pedalerna. haha jag trodde inte att jag skulle komma därifrån när passet va över. haha trodde att jag skulle få sova kvar där på cykeln till nästa pass ;). men jag tog mig loss och kunde hoppa av cykeln. det va ju inte så att det inte va mindre jobbigt och svettigt. nej då mjölksyran kom som en käftsmäll och stannade kvar där tills jag hoppade av cykeln.
 
sen blev det att åka till jobbet igen och kriga på. men nu ska jag ta och kolla på the following och gräva  ner mig i soffan under min filt. 
men ha det såå bäst :)
 

rånad

jag har blivit rånad av stadium. har nämligen nu köpt mig ett par riktiga spinningskor. 799:- kostade dom. nästan 800kr och det va typ dom billigaste somjag kunde hitta. dom va inte ens rosa med nån annan rolig färg på. nix pix det fanns inte. det va som att komma fram till den svarta hyllan. alla va typ svarta och grå. sååå tråkigt. och så dyrt tyckte jag. det va inte ens rea på nån. men som tur va så hade jag ett presentkort. men nu jävlar hoppas jag på att jag kommer och kunna cykla dom en idiot. annars kommer jag personligen att åka tillbaka till butiken och slänga skon i huvudet på första bästa pesonal jag ser ;).  men för att kompensera det fruktansvärt tråkiga och dyra inköpet av svart/grå svindyra skor som jag för övrigt hoppas att jag kommer och kunna annvända i sisådär 20-30 år. så köpte jag även två nya tränins linnen från nike :) då kändes det mycket bättre. dock ej  bättre vid kassan men hon som stod i kassan va så glad och trevlig så det kändes lite bättre. 
 
men innan det så va jag uppe med tuppen. eller nja inte riktigt. men vid 07:15 i alla fall. åt en stadig gröt frukost och ladda för att åka till gymmet och träna. väl på gymmet och i träninssalen så va det varmt det va inte bara varmt det va ovanligt jätte varmt. så det blev att köra bahamas bodypump och efter det bahamas grit cardio. båda passen gick bra men det va sjukt jobbigt. och det känns som att griten bara blir jobbigare och jobbigare men det är nog för att man orkar lite till och för att man vill ta i lite mer. men det är ju bara sååå kul. ja nu i efterhand i alla fall. inte när man precis håller på och man känner att bara snälla död mig nån jag orkar inte mer. haha då är det latmasken som pratar och bestämmer ;).
 
men efter det åkte jag som sakt va vidare in till stan och till stadium. efter det blev det bara hemgång ta det lugnt och kolla på tv. försökte och göra lite nytta som att städa och sånt tråkigt. sen blev det att inta soffläget.
 
om jag nu ska gå tillbaka till dessa spinningskor som jag har köpt. så va det inte bara att köpa ett par och sen tuta och köra. nix pix. man måste köpa några clips till som jag som tur va gjorde när jag va där. men ja sen skulle dom ju monteras oxå. bruksanvisningen fanns det ju mer att önska om. den bokstavligen talkat sög. va göra. googla. efter ett bra tag av googlande och läsande och kollade i kartongen och på skorna och sen på clippsen. tillbaka på skorna sen på datorn och sen till clippsen igen och tillbaka på skorna. sen efter lite om och men så fick jag tillslut dit dom där jäkla clipsen. jippi jag lyckades =)
 
idag blev det att köra mitt cross training pass i haninge och det va sådär jäbbigt som det ska vara. men alla stationer gick bra. i morgon blir det jobb och sen stallet. jag ska jobba hela veckan +lördag så blir till att jobba 6 dar i rad. men nu ska jag bara inta soffläget och bara ta det lugnt :)
 

trött

usch nu är jag både trött och frussen. vill bara ligga i soffan och sova men ska försöka och hålla mig vaken en liten stund till. jag började min dag idag med ett cykelpass på 45 min på sats medis. detgick bra tyckte jag. jag försökta   och ta i och köra på. benen brann av mjölksyra och träninsvärk svetten sprutade och andningen ska vi inte ens tala om ;). sen åkte jag till jobbet och krigade till kl:19 då ja äntligen fick åka hem.
 
vad har jag mer gjort under veckan. i onsdags så tränade jag och körde som vanligt mitt Grit Strenght pass och innan det mitt SatsPowerStep. men det som inte va som vanligt va koreografin. det va nytt på båda. jag tycker ju att det va svårt nog att hänga med på stepuppen. haha nu blev det ennu svårare. nu kände jag mig nästan som i början när jag hoppade upp med fel ben och skuttade åt fel håll och ja allt sånt. men jag lyckades få upp både puls och svett. Griten va oxå ny och det blir samma sak där. att först kollar man vad instruktören gör sen försöker man och hänga på men man är alltid lite efter och måste först komma och sen göra. men ja det va ju ingen räkmacka precis. hahahaha. men kul :)
 
torsdags blev det bodypump och det kändes bra. jag kämpade på. lassade på mer på axellåten och gjorde alla armhävningar på tå. ja se ordet TÅ dock tror jag inte att jag han med att göra så många som man skulle göra men ändå.. jag gjorde dom på TÅÅÅÅ. när jag började träna kunde jag göra en halv. haha jag kom ner men inte upp. nu kommer jag både ner och sen upp igen :). grymt jävla stolt =).
 
haha sen har vi kommit fram till två saker på jobbet. att jag ett är pigge piggsvin. haha bara för att jag inte tycker om närkontakt. jag visar ganska tydligt när folk kommer för nära. haha speciellt på mornarna när vi ska sitta i soffan och jag hoppar minst två meter när nån annan oxå ska sitta där. hahaha sofia skrattar fortfarande åt det. jag typ flög bort och kollade samtididgt på henne med ett hur nära hade du tänkt och sitta igentligen. haha jag är ingen människa man bara kommer fram och kramar utan jag står där med mina pigge piggsvins sylvassa taggar utåt. haha jag skrev till och med ut min igelkotts dikt ;).
 
nummer två som vi har kommit fram till det är att jag är vanheden i jönssonligan. ni vet han som har kavaj och går runt och sträcker ut på armarna. och ja det är just precis därför som jag kallas för vanheden. men det är så man måste göra när man har kavaj och man ska upp med armarna. som när jag ska justera en båge som sitter på kunden så måste jag ta upp armarna och för att få upp armarna måste man få upp kavajen och då får man göra en vanheden ryckning för att få upp armarna. när man ska lyfta, bära, stapla ja typ allt som inte är putsning eller bara stå och se glad ut. ja då måste kavajen fixas till med en vanheden ryckning :)
 
imorgon blir det träning på morgonen ska köra både bodypump och sen direkt efter det Grit Cardio. då jävlar blir det till att svettas ;). sen ska jag in till stan och shoppa lite på stadium hade jag tänkt. och jag funderar seriöst på att köpa mig ett par spinningskor. sånadär som man klickarfast och som man typ aldrig kommer loss ifrån. utom kommer och få äta, sova och träna på den cykeln som man väljer och hoppa upp på. anledningen till att jag funderar på att köpa ett par. är för att jag cyklar ca 2 gånger i veckan och för att man kan få ut mer av sin cykling och där utav mer av sin träning med ett par spinningskor. bara för att du får ett bättre pendelvarv och för att du får mer hjälp och kraft hela varvet runt och framför allt när du ska trampa upp. så ja jag ska åka och kolla och har såklart googlat lite. det känns som att om man ska cykla regelbundet så är ett par spiningskor bra och ha. jag kommer ju att kunna använda dom sjukt länge efter som dom lär ju inte slitas så mycket efter som dom typ aldrig kommer och se varken dagsljus, regn, snö eller inte ens lite blåst. kankse möjligtvis lite svett stänk. men det är nog allt ;). det är inte som springskorna som får va med och lite allt möjligt och ganska många tuffa löprundor i skogen. så ja det ska jag kolla på i morgon.
 
men först en skönhetssömn för att ladda batterierna :)
ha det såå bäst

Tisdags cykling

igår va det måndag och stallet dag. jag fick rida marvel en ganska så speciell häst på många sätt och viss. speciellt på gott och på ont ;). nej men man får jobba till bra resultat och jag tyckte att det gick betydligt bättre emot slutet än vad det gjorde i början. för när han släpper och slutar streta emot tar ett stöd och går. så är han ju super fin. men vägen för att komma dit är ganska så lång. kul med utmaningar men haha jag har ju inget tålamod ;). men fin häst tillslut.

men idag är det ju då tisdag=tisdags cykling. det brukar va 30-20-10. men hon som håller i klassen fick problem med sin bil och kunde inte komma. så ja hon i receptionen mikaela tror jag att hon heter fick rycka in lite sådär akut. på med spiningskorna och lite akut kolla igenom mobilen för att kunna hitta några låtar som hon kunde köra och fick lite fort sådär komma på nått typ av program som vi kunde köra. men det gick så bra så. hade hon inte sakt nått så hade vi nog inte märkt nått. hon hade ju såklart cyklat några gånger tididgare ;). så ja hon körde oss så trötta som vi brukar va efter vårt vanliga program :). starkt jobbat av henne säger jag bara. bra musik spelade hon oxå. haha hon kan få körda den klassen flera gånger säger jag =). 

efter det blev det hemgång och frukost sen åka till jobbet och kriga.

haha jag rensade igenom mitt kylskåp för jag för jag har ett ganska så litet kylskåp i min lilla lilla lägenhet och ja det måste rensas ibland. men ja inte allt för ofta. men nu tyckte jag att det är nått absolut längst in som har stått där och vart i vägen alldeles för länge. i och med att det är så litet så blir det väldigt snabbt fullt och speciellt när jag försöker och bara handla två gånger i veckan. en gång på söndag för hela veckan och en gång på fredag för hela helgen. då ska allt få plats i det lilla lilla kylskåpet i den lilla lilla lägenheten. det är packning enligt tetrismodellen. men så nu fick jag syn på vad som stod där längst in och som har stått där lite på tog alldeles för länge. en syltburk. eee okej en syltburk med jordgubbssylt i. börjar och tänka. när kan jag ha ätit jordgubbsbsylt senast. ja inte det senaste året i alla fall. kollar på sylten den ser helt okej ut. eller den ser men än okej ut. den ser till och med god ut. kankse något blek. men en omrörning och den skulle absolut vara ätbar. inte ett lager grönt lurv här inte. och lockat satt inte ens fast. jag kan faxist inte hitta nått grönt överhuvudtaget och ja jag letade. börjar nu och kolla på utgångsdatumet på denna burk med sylt. 15 april 2009 japp. det va ju inte igår. ja det kan ha vart nånstans där oxå som jag åt sylt. eller hade sylt i nått. bra där anna. nästa steg i ut rensningen blir att ta tag i skafferiet. där kan man nog hitta både det ena och det andra. typ 3ton pasta som jag aldrig kommer och äta upp eller en massa varmakoppar som nog har stått där alldeles för länge och dammat igen. ja det för bli nästa steg. ska bara sno stolen från hissen först ;)

                                                                                           

 


mello

igår va det ju mello ja om det nu finns nån som missade det. och det va ju inte bara mello utom det va final. det kunde man ju absolut inte missa. men innan det så laddade jag upp ordentligt. men mycket skönsång, bara ligga i soffan och äta mina praliner, skutta runt i min paljettklänningar och boaormar. eller nej vänta det va inte riktigt så jag laddade upp min dag. haha inte denna i alla fall. jag började dagen med att mobilen ringde lite för högt och lite för tididgt... jag vill inte gå upp. tvingar mig upp. vaknar till liv. äter en stadig gröt frukost med dess tillbehör. sen åkte jag till sats älvsjö för att köra dubbel pass med först bodypump och sen Grit Cardio. men jag hade sån fruktansvärd träningsvärk från veckans träning. eller jag tror att det är den nya releasen på bodypump och från Grit Strenght som jag körde dagen innan. för ja träningevärken va där i alla fall. benen skrev, bröstet skrek. armarna gick inte och räta ut och ja ryggen ska vi inte ens tala om. jag vaknade natten mellan fredag till lördag av att det gjorde int i ryggen av träninsvärk när jag rörde på armen... haha bra start.
 
men jag tog mig igenom bodypumps passet och va nu härligt uppvärmd och mör i kroppen redo för nästa pass. det gick så bra så. haha eller när man håller på så tänker jag bara att varför varför gör jag detta. svaret är ja jag vet inte för att jag är galen och tycker nog att det är ganska så kul :). men när man håller på med höga knän och sen sido hopp och efter det ner för för snabba armhävningar. ja då är det svårt och finna nån direkt glädje i det. gläjden kommer nog sen när det är klart och att man har klarat det. 
 
sen åkte jag raka vägen ner till stallet för att mocka lite bajs och för att rida ut. träffade även på madde i stallet så vi snackade en del och sen när jag stod och väntade på den kära kollektivtrafiken i ödesmo så kommer madde förbi med sitt nya vrålåk. ja det tackar man ju inte nej till ;) så fick åka med henne till tåget och vi bestämde att vi även skulle kolla på mellon tillsammans hemma hos mig. så jag åkte hem somnade som vanligt på tåget. vaknade som tur va upp i jordbro och inte i skogås. tack gud. hem duschade, åt plockade undan lite små saker och tänkte att ää gruset i hallen det får ligga kvar. vi ska ju ändå inte sitta där ute men vardagsrumsbordet däremot. hmm kan ju va trevligt om man både kan se bordet och kan ställa ner nått på det. så städade lite fort.
 
sen kom madde och vi kollade på mellon tillsammans. myssss =). ja och om det är nån som har missat det så vann robin inte min favo låt precis. men ja allt är ju bätte en den där döda fisken som bara simmar runt. sen efter att hon hade åkt hem gick jag och la mig direkt. ja va sjukt trött efter dagens förberedelse inför mellon ;)
 
så ja idag vaknade jag som vanligt alldeles för tididgt av att mobilen ringde om det nu gick ännu högre än igår. snälla döda mig nån. men i väntan på döden så va det bäst att gå upp om jag skulle hinna med bussen som skulle ta mig till tåget som skulle ta mig till bussen som i sin tur skulle ta mig till stallet. jag hann och allt gick i tid. bara det är ju en bra start på dagen. mocka lite mer bajs och sen rida en styck häst för att sen åka hem. somna på tåget vakna av att nån stöter i min fot. jag vet inte vem som blev räddast jag som hoppade högt av att nån som kom åt min fot eller killen som hoppade högt av min reaktion. men då vaknade jag till liv i alla fall. han höll förövrigt på att döda sin nya iphone5 när han försökte och bända upp för att få upp den lilla lyckan för att få i simkortet. så jag gjorde honom en tjänst och meddelade att man ska trycka ner piggen inte dra. 
 
sen när jag kom hem har jag mest bara tagit det lugnt. ja den tiden som jag hade över till det. för jag skulle äta nått och sen ner till ica köpa mat. fixa mat till nästa vecka. packa och sen försöka och tagga för att gå ner till sats haninge. jag gick i snigel fart för att jag kände mig mest bara såååå trött och bara såååå otaggad. men när jag hade lyckats tagit mig upp för alla trappor och dragit kortet i den lilla terminalen och hämtat ut min biljett så taggade jag till lite grann i alla fall. själva cross training passet gick bra. det va sjukt jävla jobbigt. svetten och träningsvärken gjorde det inte lättare. men jag krigade mig igenom det. lyckades till och med göra några till armhävningar på tå än vad jag gjorde förre gången. tror jag i alla fall för jag har fullt upp med att flåsa än att räkna ;).
 
men nu är jag trött. som vanligt vid den här tiden. jag tror att om jag nån gång är pigg vid den här tiden så är jag allvarligt sjuk i nån upp piggande sjukdom. eller typ hög på nått spännande exotiskt pulver eller nån spännande svamp ;) så i väntan på att det ska hända så kommer jag nog fortsätta och va sjukt trött och dö i soffan. där den största kampen är emot sömnen och försöka och hålla sig vaken.
 
men ja ha det så bäst :)
 

Mums

Nu lunch mums efter stallet :).
Gröt med mosad banan, hallon, kanel och kokosolja =)


leeedig

wiiii idag hade jag min lediga fredag. eller det är forfarande fredag men nu är det fler än jag som har slutat arbetet :). idag har jag tagit en välbehövlig sovmorron. gud vad jag älskar och sova. vaknade först innan 8 och bara kände känslan att jag med gott samvete kunde somna om igen. njöt lite ut av den känslan och somnade glatt om. vaknade sen upp vid 9 och kände mig pigg och glad. nästan som en ny människa.
 
åt frukost i lugnoch ro. gröt med ägg, banan, kokosolja och kanel. till det ett äpple och ett päron. sen tog jag det lugnt ett tag och gick sen ner till sats i haninge för att köra ett ABsolution pass. trodde jag. för jag tänkte att jag skulle testa det har aldrig kört det förut men hört att det ska va kul, jobbigt och svettigt. perfekt nått för mig. men när jag kom ner så visade det sig att det inte alls skulle bli ett sånt pass utom ett satscore pass i stället. men det gjorde ju inte så mycket. det är ju oxå roligt.
 
sen efter passet så gick jag hem och tog mig ner till ica. hämtade ut ett paket från smortamore. upps jag hade visst råkat shoppa med lite träningskläder åt lite lunch och städade lite. tanken va att jag skulle dammsuga idag. men solen lös utanför och nästan skrek på mig att ge dig ut nu i solen och rör på fläsket. så japp sakt och gjort på med ut och gå outfiten och så va jag ute i solen igen. härligt :). man får ju såå mycket energi när solen är framme.
 
sen efter min promenix blev det chill i soffan innan jag drog ner till gymmet igen ;). dax för Grit Strenght 30min blodd, svett och tårar. jag har verkligen nästan ja bara nästan glömt bort hur jobbigt denna releasen är. sen hehe lassade jag på lite mer vikt på stången oxå för säkerhets skull så ja det kan ju bero på det oxå. men ja det va sjukt jobbigt. speciellt när det är dax för att stå i planka som är den sista övningen. och att sen komma upp därifrån sen är ju inte helt lätt. man får typ rulla från mage till sidan och sen försöka och dra in fötterna och känna vilken kroppsdel som är minst slut som man kankse kan försöka och resa sig med. det vill säga varken armarna eller benen. 
en anna övning som vi gör som oxå är sjukt jobbig är när det är dax för lite armhävningar bara si sådär 16 st 15 för många som du frågar mig. ja och det är inte bara så att man ska göra en vannlig armhävning som är jobbigt nog. nej nu ska man stå som vanligt i armhävnings position. men händerna och fötterna i golvet ( jag vill inte så några jävla knän som kim går runt och skriker). sen när man står där så ska man hoppa ut med fötterna från varandra och efter det ner i en armhävning med benen ut som ett V. upp och sen ihop med benen ut med benen igen som ett V upp och sen ihop och ja så ska man då göra ca 16 gånger eller så många som man då hinner. jag kan säga att såhär ser det inte ut när jag ska göra denna övning. det är mer så att när jag står där på mina händer och tår och sen hoppar ut med fötterna och ska gå ner i en armgävning så viker sig armarna så att jag faller handlöst rakt ner i golvet. det som slår i golvet först är ju det som sticker ut längst från kroppen. det vill säga magen och näsan. magen är ju dock så mjuk så att den tar ingen skada men nästan däremot. pang säger det när den slår i golvet. och så upp igen, ihop med benen ut med benen armarna viker sig. pang ner på näsan. försöker nu att hålla huvudet och näsan ifrån golvet och landa på nått lite mjukare ;).
 
men det är bara och kriga på. men nu så blir det bara chill i soffan äta gott och kolla på tv :)
i morgon blir det träning och stall. men ha det sååå bäst
 
               
första linnet som jag shoppade från nike           
             
andra linnet            
             
och så det tredje linnet             
             
det va så varmt och skönt när jag gick till gymmet första gången så solglasögonen åkte på och jag hade inte ens mössa på mig ;)           
                                           
min lunch idag mums      

God Grit kväll

Idag jobbade jag till 19 så hann inte med att köra mitt SatsPowerStep innan Grit passet. Så åkte raka vägen in från jobbet och körde bara mitt Grit Strenght pass. Och gud vilken skillnad det va. Jag kände mig oförskämt pigg under hela passet stången va fortfarande tung men inte omöjligt tung. Burpeesarna kändes sjukt jobbiga men inte omöjliga benen skrek mjölksyra men inte lika mycket omöjligt som vanligt och jag kände mig bara sådär oförskämt pigg inte som vanligt svettig och död redan innan passet börjar ;). Men nästa vecka blir det att va precis lika död innan mitt mördar Grit pass som jag brukar vara. Då är det även dax för ny koreografi både på SatsPowerStep och på Grit Strenght. Jag som precis nästan har lärt mig den som vi har nu. Men ändå samtidigt kul med nått nytt. Nya utmaningar nya tuffa jobbiga tag =)

Ha det såå bäst


God morgon

God morgon. Ja om den nu är så god men morgon är det i alla fall. Jag började min morgon med att 07:00 infinna mig på min plåthäst (cykel) och körde järnet i 30 min. Det va 30 jobbiga och svettiga minuterar. Nu äter jag frukost nr.2 kollar på tv och laddar för att åka till jobbet :)

Till frukost blev det min gröt med ett rått ägg i.


söndag

idag va min enda lediga dag denna vecka. den började jag alldeles för tidigt med att åka till stallet. det blåste ganska så mycket så det va mindre mysigt men solen visade sig i alla fall så det va ju vacker så. efter stallet så åkte jag hem la mig i soffan och kollade på vinterstudion. det va herrarna som åkte 5 mil tror jag och så vann ju olsson så det va super kul. han va så grymt stark och bara körde på.
 
sen tog jag min ner till ica handlade lite mat och la mig på soffan igen och kollade lite mer på vinterstudion. sen försökte jag och tagga till för att åka och träna. det va ju inte helt lätt. för ute va det storm och här inne i min lägenhet under min varma filt va det så varm och skönt. men ja jag tvingade upp röven ur soffan och tog mig ner till gymmet. körde ett cross training pass. denna gång så viste jag lite mer hur och vart man skulle göra vad och när. så det kändes mycket bättre. det va super kul och super jobbigt. verkligen träning för hela kroppen. och det är mycket egen kroppsvikt och det är tungt nog ;).
 
men ja nu blir det bara chill i soffan igen och ladda in för en ny arbetsvecka :)
 
en styck glad carlsson 
                       
jag och Laijon                 
                                                                             
haha hittade denna på facebook. så ja det är bara och smöra på ;)                   

min utsikt när jag red ut idag :)

Sonjas grek

Jag började gårdagens fredags morgon med ett cykelpass på satsmedis :). Det kändes jobbigt med ändå bra. Nu kan jag programmet och vet hur mycket jag ska och kan ta i. Hur långa låtarna är och allt sånt. Så det kändes bra.

Sen åkte jag till jobbet och arbetade från 9:00-19:00 en heldag på synsam helt enkelt. Det va ganska mycket och göra speciellt efter lunch och till fikat som blev lite senare än vanligt. Jag brukar gå och fika vid 15:30 men alla va upptagna så det gick vänta. Jag gick sist och fikade och fick gå vid 16:30. Men sen lugnade det ned sig så man han med det man bara hade slängt åt sidan.

Sen efter jobbet kom Madde med Laijon och Izza i bilen. Mini (Izzas kompis) hade jag hittar innan så vi gick ner till parkeringen och åkte in till stan. Vi skulle gå ut och äta och fira Laijon som har fyllt år :). Jag kände mig ganska så trött efter en hel veckas arbete men piggnade till när vi kom in till stan. Vi hade bokat bord på Sonjas grek tror jag att det hette. Det va super god mat med mycket trevligt sällskap :). Jag tog nån fetaost till förött som va tillagad och sen nån biff med fetaost i och grönsaker. Den va verkligen jätte god. Haha nästan så att jag slickade tallriken ;). Efter en paus Fans det nu plats för efterrätt. Jag tog en nötkaka med glass. Mmmm gott =). Efter alldeles för mycket av den goda maten och ett glas vitt vin drog vi vidare och mötte upp Marcus och bollen. Drog vidare till kvarnen drack två glas vin, pratade och tog det mest allmänt lugnt. Haha inget hopp, studs och dans utom lugn och sansad smuttning av vin vad baren.

Sen drog vi hem och när vi satte oss o bilen så kände jag bara hur trött jag va. Somnade direkt när jag kom hem i h hade tagit av mig sminket. Klockan stod på 0:44 när jag gick och la mig så det blev inte allt för sent.

Jag vaknade alldeles för tidigt av klockradion som gick igång 05:50. Usch jag bara kände att snälla döda mig nån. Jag tvingade mig upp fick på mig kläderna och tog mig ut från lägenheten. Och sprang en runda. Det va så skönt att komma ut och få lite frisk luft. Jag tog det ganska lugnt både efter som jag va ute igår och för att jag har haft ont i min vad. Men nu känns det såå mycket bättre så det är så kul. Jag är bara såå laddad in för våren. Bara att då komma ut med linne och springbyxor. Springa i skogen köra extra hårt i uppförsbackarna. Känna pulsen och mjölksyran i benen. Höra fåglarna kvittra och krocka med ett rådjur. Jag vill ha vår och sommar :).

Men idag blir det jobb och sen mello och chill.
Men ha det såå bäst.


RSS 2.0