vad har anna gjort idag

ja min dag började med att jag gick upp vid typ nio och så tog jag det lite lugnt. sen gick jag ner till ica för att jag skulle köpa lunch till veckan och för att jag skulle köpa knäckebröd som jag ska åta till frukost i morgon. men jag kom hem med allt utom just knäckebröd. suck såå typiskt. men jag pallade inte gå ner igen. men innan jag gick in på ica så va det nått litet jippo i centrum så jag fick glögg och pepparkaka gott:). och jag stod och snackade lite med en tjej och efter ett tag så frågade hon om jag hade fyllt 18 och jag ba eee ja jag är 23 hon ba hehe oj då. men det är lugnt jag ser ändå ut som 12 eller nja nu kankse jag har blivit 14 hehe. men det har många bra sidor oxå. när jag är 40 så kanske jag ser ut som 30.

sen efter mitt ica besök så åkte jag och tankade min bil för den typ skrek efter bensin. tur att det är nerförsbacka till jetstationen. sen så började jag och städa. och då va det stoor städning. göra rent toa, handfat, badkar, fönster ja allt. sen så dammsuga hela lägenheten bädda om och rent. och så skulle jag gö rent handfatet och ta bort den där där allt sammlas. så jag tog fram hink och ställde under och det ran bara vatten och det va inte ens en massa hår ingenting det va så rent. det va en sån besvikelse. jag hade vantar och allt på så va det ingenting. jag har ändå bott där i två år och har inte gjort rent det nångång men det va ingenting där.

sen så har jag gjort lunch det blir kyckling med fetaost och sallad. ååå det är såå gott.

efter städningen så va det dax för julpynt. det va upp på stol och gräva vad kan vi ha. allt som såg lite juligt ut kom fram. så bort med alla kaktusar och fram med tomtar stjärnor och änglaspel. så nu är det julfint här hemma. det blir så mycket ljusare och mysigare.

         




lite ut av mitt julpynt.

men ha det så bäst

stallet

ja idag så va jag i stallet efter jobbet och red på dimant och ja det gick bra jag gjorde typ allt på en och en halvtimme så jag brassade på lite. och han hade inte rullat sig så min bön gick igenom tack för det. och men jag missade ju idol men nu så kan jag kolla på vem som åker ut. och ja när man ska gå från stallet till tåget så får man ju gå på vägen och det finns typ en lampa. så då är det reflex på. och vi häst tjejer vad använder vi... vanliga reflex nix. vi använder häst ben reflex det är såå bra så. man sätter bara fast dom runt benen och sen är det bara och gå. jag kan ju säga att folk kollade lite konstigt på mej när jag kom gåendes över stationen. eller ja dom två som va där;).

men idag så har jag shoppat ja jag vet att jag säger att jag INTE ska shoppa men. det finns alltid ett men. det va ju rea. för det är en affär som ska stänga. en sko affär. och dom hade halva priset så jag köpte ett par converse som jag ska ha på jobbet och ett par björnborg som jag ska ha vanligt och vad gick det på jo 500:- det tyckte jag va billigt och billigt är alltid bäst.

vad har jag gjort mer idag ja inte så mycket på söndag så är det dax för globbbben.

vi det ska bli kul.

      


martin stenmark

idag så va det crazy night i tyresö centrum och då ska det va massa crazy erbjudanden men det är ju aldrig nått som man vill ha. det är typ bara en massa skit som det är rea på. men visa hade ju bra erbjudan men inte alla. sen så va ju martin stemark och sjöng innan. det va kul och han va jätte bra. det är ju lite kul att han kommer till tyresö och uppträder. innan så jobbade jag men jag slutar ju klockan sex. så efter att jag slutat så gick jag bara till ica och köpte lite mat och sen gick jag runt i centrum på väntan. men ja det va ju ganska mycket folk. så det är skönare och gå runt nån annan dag när man ska handla.

och så i typ går tror jag så va jag inne på h&m och gick förbi en kläning och den kostade bara 99kr så jag va bara tvungen och köpa den. och det va inte ens rea så värsta fyndet. den är svart som vanligt:).

i morgon efter jobbet så ska jag till stallet och rida på diamant. det ska nog gå bra men jag missar idol. hur ska det gå. men jag får kolla på det när jag kommer hem. eller jag hinner nog och se vem som åker ut. dom är ju så duktigt i idol.

nu ska jag snart kolla på mitt program som jag snart kommer och va med i;) generation fett

men ha det så bäst

lite bilder från kvällens framträdande



       

     


den här klänningen fyndade jag för endast 99:-

ett litet ljus i mörkret

10 saker du gjort i sommar

*jag har vart i danmark,
*jag har jobbat,
*jag har vart ledig i hela 4 veckor,
*jag har gått på hoppkurs,
*jag har badat,
*jag har fått jonte och bada,
*jag har fått mer än ett bottennapp dom få gånger jag har fiskat,
*jag har råkat köra emot rött,
*jag har åkte en jävla massa buss,
*jag har ätit men massa glasss.

9saker du önskar dej

*en egen häst,
*obegränsat med pengar,
*en ny/bra bil,
*ett hus,
*ett nytt liv,
*masssa nya märkes kläder,
*resor utomlands till ett varmt land,
*en slav som passar upp mej och lyder min minsta vink,
*en karrär i nått som jag kan tänkas och va bra på.

8saker inget vet

*min mormor dog vid 52 års ålder,
*jag och min syrra kar kommit så långt i vår terapi att vi kan umgås i samma rum utan att döda varan
*jag pratar med mej själv kankse lite för ofta
*jag frågar alltid mej själv om råd för då får jag alltid bäst svar
*jag klarar inte av och spela monopol
*jag klarar inte av om nån tuggar på papper jag får rysningar och kvällningar
*jag är urusel på och stava(fast det kanske alla redan vet)
*jag älskar när det är riktigt kallt och man har så myckt kläder på sig att man inte fryser och så ser man folk som står och huttrar.

7saker du saknar

*ponnytiden
*få heta att man är und och dum
*komma hem till pappas hemlagade mat
*mette-marit min gamla bil
*rida ut och skena på ängarna med sara och suede på pridde
*vad kul vi hade i stallet på sommrarna
*våran sommarstuga på muskö(hade vart kul och ha den kvar)

6saker du gör varge vecka

*rider
*jobbar
*är med jonte
*träffar min mamma(lite svårt och undvika henne när vi jobbar på samma jobb)
*åker buss
*sminkar mej och försöker och INTE shoppa en massa onödiga saker(men det är svårt när man bor i ett centrum)

5saker du har om 10 år

*en familj som jag älskar och som förhoppningsvis älskar mej
*ett jobb som jag trivs med
*en bra ekonomi
*ett hus
*en massa bra vänner

4av dina närmaste

*sara
*sussie
*bea
*jonte

3av dina fritidsintressen

*hästarna
*shoppppa
*kompisarna

2av dina bästa minnen

Ett är när vi va ute och tävlade med exit på rimbo, vi typ lastade vid 5 det va jävligt mörkt och tidigt. det va för långt och åka och det regnade hela dagen, inget ridhus som vi hittade utom fick rida ute. men det gick sjukt bra. jag kom trea i förklassen laget kom tvåa och jag kom trea inviduelt. trötta men glada kom vi hem. och ja bilen började och kocka i höjd med kaninerna i tunneln för det va köö. men vi kom hem.



detta är inte på rimbo men det är jag och exit

Mitt andra va när jag klarade mitt körkort. gud vad glad jag va. jag kände mej som den lyckligaste i världen typ:)


den du älskar mest

du betyder allt för mej


helgen

ja i helgen så va jag med törnrosa:). och ja vi gjorde inte så mycket kollade på film och sånt. vi såg bland annat en film som hete marley och jag. den va bra men jättttte sorglig. det slutade med att hunden dog. och jag brukar inte va så blödig men jag grät och satt och snufftade. till och med jonte tyckte att det va sorglig fasten att han påstod att han krockade med en fluga och att den låg och iriterade i ögat och att han inte lyckades klia ut den. sen kollade vi på johan falk filmerna eller ja den sista och den om leo gaut jätttte bra båda två jag bara älskar dom filmerna och nu har jag sett alla. på fredan så åt vi våfflor gott. och för att inte riskera att gå ner ett gram så åt vi hemgjord pizza på lördagen men den va inte så god. uch jag mådde så dålig efteråt både av smaken och ut av lukten. annars så har helgen vart bra.

nu är jag hemma och har gjort mat till tre dagar det blir sallad som vanligt. fan det måste ju och gå ner i vikt nångång. om inte i detta liv så kanske i nått annat:). så har jag lyssnat klart på min ljudbok oxå och den va bra. men nu ska jag lyssna på en annan som jag har hört är bra.

men ha det så bäst

fredag morgon

och jag är inte på jobbet utom jag är ledig. ledig på en fredag det är ganska så skönt. eller det är skönt. jag är hemma hos jonte fast han sover just nu och jag lyssnar på min ljudbok. den är sååå spänande. sen ska jag lyssna på en annan bok när den här är klar. sen när jonte har vaknat så ska vi åka och handla. måste ha mat ikväll. hmm ja igår så jobbade jag och det har inte hänt så mycket på jobbet jag trir att dom flesta kunderna va snälla. sen så har jag köpt lite julklappar. lika bra och handla dom nu så att man slipper gö det när det är caos i centrum. det pallar man inte så därför handlar jag dom innan.

och ikväll så är det idol och det är tema kärlek tror jag. det blir nog spännande hehe.

nej nu ska jag försöka och se om jonte lever

men ha det så bäst

jaha så va man längst ner i näringskedjan

ja idag så va jag i stallet och red på diamant. och det gick faxist bra. jag red mycket volter och stora och små. red honom mycket utåtstäld i volterna så att man får med ytter sidan ordentligt. hehe han tyckte att det va jobbigt. men han blev jätte fin. det är så kul när det går bra. han blev lite svettig kan man ju säga så han fick bada. men han är verkligen så olika för när han är fin så är han jätte fin och när han är hämsk så är han värkligen hämsk. och samma sak när han är pigg och hämsk ja då är det bara och rida ut och ge upp. men när han är pigg och fin då är han jätte fin. fast ja början går ju alltid åt helvete och han är stark och stum men man får jobba som fan och driva och jobba men benen så att man tror att man ska dö men sen så blir han fin. ja om man har tur;).

ja men i alla fall  måndags så kom issa till mej och sa att jag typ måste flytta ut ur mitt skåp. jag ba eee jaha okej. tänkte inte så mycket mer på det. men nu när jag tänker på det så tycker jag att det är en extremt dålig idé som dom har fått för sig. jag kan förstå att dom som ändå inte använder sitt skåp behöver det inte. men jag använder mit och jag är typ beroende av mitt oxå. och ja när man inte ens får ha kvar sitt skåp i stallet ja då vet man att man är längst ner i näringskedjan man kan fan inte sjunka längrener. och jag har fan slavat för den där ridkolan sen jag va 8 år så jag tycker fan att jag förkännar att han mitt skåp kvar. jag har kommit på lite argument om varför jag ska ha mitt skåp kvar..

*jag bor i haninge( inte i ösmo där stallet ligger)
*jag jobbar i tyresö
*jag åker direkt från jobbet till stallet jag hinner INTE hem och byta om innan
*för att kunna komma till stallet i tid så får jag ta bilen från haninge till tyresö. sen efter jobbet tar jag bilen från tyresö och ner till ösmo
*jag åker ca 10 mil för att kunna rida på sork(9 min för att va exakt)
*man kan ju ställa sig då frågan... varför rider jag kvar i ösmo om jag bor i haninge och jobbar i tyresö... svaret på den frågan är att jag har ridit på sork sens jag va 8 år. jag känner alla hästar och det flästa vet vem jag är. jag har slavat och hjälpt till så länge jag kan minnas. jag tänkte att jag kanske hade lite för det men ak så fel jag hade. här va det ingen v.i.p avdelning inte. jag kunde asså lika gärna rida i haninge eller tyresö så kan jag hinna byta om och så sparar jag pengar från bensinen.
* det kostar mej ca 120kr bara i bensinen att åka till och från stallet en gång.
*jag åker ibland buss till stallet och det skulle jag INTE kunna gö om jag inte har kvar mitt skåp. för det skulle ta mej en timme extra om jag ska hem innan och byta om+att jag inte tycker om och åka i hästkläder igenom halva haninge och på tåg och allt sånt. lera upp till knäna är aldrig uppskattat.
*om min bil går sönder eller nått annat händer med den. eller att den blir stulen igen så är det helt omöjligt för mej och hinna till min ridning om jag inte kan byta om där. och ha mitt skåp kvar.
* ibland så ringer sussie(som har diamant) mej och ber mej rida honom samma dag och det är oftast när det är kris. men ja då har ju inte jag bilen med mej så jag åker direkt. men det går inte om jag inte har mitt skåp kvar


ja det va några om jag får tänka lite till och blir lite mer iriterad så kan jag nog komma på några fler.

men nu sa jag ta och packa och äta min avokado

men ha det så bäst

en tanke tänkt i trygghet upprepade gånger har en tendes att bli verklighet

det ligger nått i det. fär hjärnan kan inte skilja på en verklig händelse och en tänkt händelse. så kom i håg det om det är nått som man tror att man inte klarar av. tänk tanken i huvudet många gånger känn känslan och kom i håg det som ett lyckande. inte som att det går åt helvete utom att det går bra. va det nu kan vara från att vinna en tävling till att lyckats med ett mål. tänk tanken upprepande gånger i huvudet. och tänk att du lyckas och känn känslan och tänk det flera gånger och inga negativa tankar som att jag kommer och dö eller att allt kommer och gå åt helvete utom att man kommer och lyckas. sen kanske inte alltid att det blir så men det blir ju INTE bättre av att gräva ner sig i sorgens träsk och vänta på att mossan och djuren ska gö sitt. nej tänk posetivt.

så led ordet i detta inlägg är så klart.

EN TANKE TÄNKT I TRYGGHET UPPREPADE GÅNGER HAR EN TENDENS ATT BLI VERKLIGHET!!!!.

så det tänk på det i fortsättningen

hehe tips från allas älsklings choch anna.

ha det så bäst

Love med stort L

asså jag typ bara älskar dom här reklamerna. kan typ kolla på dom hur mycket som hälst och det är typ omöjligt och inte älska dom.


 










tröttt

ja hur ska man summera helgen som har varit. i söndags så vaknade jag 05:50 av ett sms från sara där det stod godmorgon. ja god morgon på dej oxå. sen så gick vi till stallet och fodrade och allt sånt. sen va det bara och förbereda för lastning och för en lååång dag. sen så bar det iväg mot djursholm. tyvär gick det ju inte så där jätte bra för sara men ja det är ju så ibland. men ja vad ska man säga om stället. man gick ju bra med motion i alla fall för allt låg åt olika håll. typ framridning nere vid transporterna. en utebana utan lyssen så ja efter 16:00 så va det ju mörkt. sen va framhoppningen uppe vid stallet där det va en jävla bra bit och gå asså. sen va framhoppningen lika liten som en sockerbit. men ridhuset va jävligt fint och en bra ordentlig läktare men en varm caféteria. sen så va det en tjej som ramlade av så att ambulansen fick komma och allt blev försenat en halvtimme. sen när allt va klart och vi skulle få åka hem. nej då startade inte våran bil för batteriet va döttt. och corinns bil startade inte eller den bara blinkade. och a-ks bil sa dåligt batteri. och sen va det bara och leta efter startkablar. sofie hade det som tur va. men det är inte helt lätt och komma så när bilarna när det är andra transporter i vägen+att den bilen som skulle hjälpa vår bil oxå hade transport. men efter mycket om och men så fick vi igång vår bil. men corinns bil ville inte starta. så vi fick möblera om hästarna lite. ut med hästen och in i en annan transport. och corinns häst fick gå in i våran. och hon bodde i stora vika så först fick vi åka dit. men då fick jag hälsa på luckey boy som är hennes gammla tävlingsponny. ååå han är sååå söt. sen fick vi åka hem. vi va hemma i ösmo 21:15 då va det full rulle och gö rent transport och packa in och om alla grejer. sen kom saras mamma och hämtade oss. jag kom hem till mamma och pappa typ vid tio i tio. då va det typ bara hej gå på toa och hej då. ta bilen som va ny fixad och klar så att den ska klara vintern och åka hem. jag va hemma vid 22:40. då va det bara duscha äta lite soppa och sen sova. jag kan ju lugnt säga att jag sov hela natten utan problem.

idag så va jag lite trött fortfarande och så va jag stel i kroppen och specielt axlarna och ryggen bara för att man tog ju ner och upp luckan hela tiden. men annars så gick det bra på jobbet. sen åkte jag till stallet och red neo. det gick faxist bra. han blir ju lite stel och spänd i öppnan och slutan men annars så gick det bra. nu när jag kom hem så jag har gjort lunch för tre dagar det blev sallad och så har jag städat bort allt från fönsterna bara för att dom ska komma i morgon och fixa nåt med dom jätte kul.

men nu ska jag ta och sätta lite fart men ha det så bäst

ösmo

ja idag så är jag i ösmo. klockan ringde 07:00 och det regnade jippi. jag som hade tänkt och rida ut det är ju inge kul om det regnar. men jag åkte till stallet och va där vid typ 8 tiden. jag har ju hört att morgon stund ska ha en liten guldklimp i mun. jag hade det inte. men jag red innan lektionerna så att man har det gjort. det gick faxist bra. han va lite stel i början men sen gick det bättre. han är ju inte helt lätt och rida den där hästen. sen så fick han gå ut i hagen och det va bara det roliga kvar.... mockning. men dte är ju inte jobbigt när det bara är en häst. sen så hängde jag runt och snackade med typ alla. hjälpte sara och lisa när dom skulle rida över bommar. och sen åkte jag hem till mina föräldrar i ösmo. och nu sitter jag här och skriver. eller ja bloggar som det kanske heter.


ingen är som väntans tider.. och just nu så väntar jag på att få mat. jag är såååå hungrig. och det är alltid då som man tycker att det tar sån tid. men tids nog så är den förhoppningsvis klar. det skulle va nått kött med nått till. jag sa hmmm det svar. men det brukar oftast va gott.

men nu ska jag dra och sätta mej vid köksbordet i hopp om att få maaaatttt snart

men ha det så bäst

fredag den 13

ja idag va det fredag den 13 och jag jobbade mellan 09:00-19:00. bara det är otur;). men jag försov mej inte för att jonte rinde och väckte mej. jag han med bussen för jag gick till busshållplatsen vid sågen. däremot så han jag precis gå utan för porten och en liten bit till sen dog min ipod pga batteribrist. fuck det va det jag skulle ha gjort igår laddat den. ja den påminner en i alla fall att det va nått man glömde. jag bröt inga ben eller blev överkörd av en buss. jag kunde gå av bussen utan problem. och dagen på jobbet gick bra det va ingen som va dum emot anna. och kunderna va trevliga. typ alla tror jag. hmm ja när jag tänker efter så va det nog ingen som va för jobbig eller så utom idag va dom bra. på lunchen så köpte jag en laddare till min ipod som jag kan koppla in i ett vanligt utan för innan så hade jag bara en som man laddar via datorn. och det va inte dyr+att jag rick rabatt för att jag hade min namnbricka på mej så att dom ser att jag jobbar i centrum:).jag han med bussen hem. jag gick från gudö och även det gick bra. och jag hade min ljudbok nu och den är spänande.

så min dag har vart bra fasten det va fredag den 13.

men nu har jag kollat på idol eddie åkte ut och det gjorde inget tyckte jag. och sen så har jag packat för jag ska ner till ösmo i morgon och va där hela helgen. och det bästa ut av allt jag ska få PAPPAS MAT på lördag och det ska bli såååå gott. vet inte vad det blir än men jag hoppas på att det blir nått gott.

men nu sk jag ta och sova ska bara lägga ut en bild på mina favo örhängen som jag bara älskar. det är såklart ett par örhängen från efva attling.

men ha det såå bäst



torsdags-tankar

ja och efter min önskelista (så nu vet alla vad dom ska köpa till dej i julklapp;) ). så är det dax och skriva lite hur min dag har vart. idag så har jag jobbat som vanligt. hehe det finns ås mycket konstiga kunder asså. mankanju inte skriva för mycket kanske men asså ibland så tror manju att dom skämtar med en fast dom inte gör det. och ibland så är dom bara dumma i huvudet. fast dom flesta är ju snälla och bra men sen så kommer ett cp och typ kan förstöra hela ens dag. men i morgon är det fredag och det är sååå grymt skönt.

idag så åkte jag med mamma hem oxå och då fick jag hem mitt värme element så nu har jag brassat på det. så det är varmt och skönt här i min lägenhet. jag ska som vanligt försökaoch lägga mej i hufsat tidigt tid. så att man kanske hinner läsa nånting i min bok.

och så den hetaste grejen just nu är så klart svinunfluensan och ja vad ska man säga om den. man har ju hört folk som har kommit in till oss som har fått stå i kö i typ minst 2 timmar. och en på mitt jobb skulle vacinera sig men när dom kom ner så va vacinet slut. och jag tänker fan eller att jag kommer stå i kö i minst 2timmar bara för at få en spruta. och nej jag tror inte att jag kommer och då i nån töntig influensa. man blir ju fan sjuk bara av att stå och köa med alla människor. nej tack. och jag blir inte orolig när jag läser att 80 personner har dött i ukraina. ursäkta ukraina där dör folk av typ nageltrång. nej men deras medellivslängd ligger på typ 4 år och dom bor typ i dragiga stugor som typ blåser bort av en liten storm. så nej jag är inte orolig. och det som inte dödar det härdar. och det finns folk som dör av vanliga infuensor. så svaret är nej jag ska inte vacinera mej. jag har varken tid, ork eller lust och köa för en spruta.

ja det va lite tankar och funderingar från mej:)

men ha det såå bäst

annas vill haaaaa

ja nu är det dax för annas vill ha lista

det är lite smycken från efva attling....


det halsbandet som jag har är

 

   dom här skulle va jätte fina tillsammans med mitt halsband som jag har

   sen så skulle det här armbandet passa jätte bra oxå

   och den dom här så klart

  och sen så typ ÄLSKAR jag dom här. dom är såååå himmla fina

  dom här tyckte jag oxå va fina



sen så är ju så klart allt jätte fint jag bara älskar efvas smycken:)


en dag som alla andra dagar

ja idag va det tisdag och jag har jobbat. i morgon komemr jonte hit. då blir det mys och kolla på tv. jaggick till sågen idag så jag kände mej lite duktig men det va en kund som va sååå seg så vi kominte iväg fören vid kvart över sju så jag missade min buss med en ganska så tror marginal. så då fick jag ta en annan och då pallade jag inte och hoppa av och gå för den här bussen går förbi brandis. det gör inte den andra då måste jag ändå hoppa av och byta och då kan jag lika gärna gå hem. men som tur va så tog han att glasen skulle mörkna i solen. bäst för honom. för vi har en liten sporre för oss själva att vi ska försöka och sälja 70par glasögon med den behandlingen så bjuder dom på middag. och än då länge så ser det bra ut men det är en bit kvar. men vi kämpar på.

sen så ringde sussie mej oxå och undrare om jag kan ha hästen på lördag och det kunde jag. för jag tänkte ändå åka dit och då kan jag lika gärna rida oxå. kan ju blir kul det va ett tag sen jag red honomoch planen är.... så klart och rida ut. så om det är nån som har häst på lördag och tänkte rida ut så vill jag ha sällskap. P.S jag tänkte rida på morgonen... sen så tänkte jag kankse åka och hälsa på bea. och hälsa på hennes lilla bebis och se hur hon har det och så. sen så ska jag sova i ösmo för den på söndagen ska jag följa med sara när hon ska tävla. det är allsvenskan final på djursholm. och så klart hoppning så det ska bli kul. jag har skrivit ut startlistor och allt sånt. så då är det skönast och sova i ösmo så är det nära senoch så får man mat. hehe jag måste bara beställa vad det är jag vill ha:). nej det brukar oftast bli nått gott när jag kommer förbi och hälsar på.

och medans jag är hemma så ska mekonomen/speedy direkt det är lars. fixa med min bil. han ska byta till vinterdäck och så va det en hel roman med grejer som skulle göras. så han har lite tid på sig. personligen så tyckte jag att jag kunde ha lämnat den en måndag och hämtat den en annan måndag men det tyckte INTE han. för han tycker inte att det får plast med 5 bilar i en vecka på vår tomt. hehe men jag tyckte väl att min bil kunde stå på gatan. men ja nej det tyckte inte han så jag får lämna den bara över helgen så blir det nog bra. man får ju inte va så kläsen när det är gratis.

nej nu ska jag kolla på morden. ja inget lik i min garderob utom en serie som jennie sa va jäääättte bra så jag ska se om den är sååå otroligt glad.

men ha det så bäst

ingen ridning

idag så är det ju min riddag. men idag så va det ingen ridning för den va inställd. så jag gick hem från gudö och det va inge problem hehe inte för att det brukar va det. idag va det måndag och ja måndagar är ju alltid sååå otroligt roliga. men även denna dag har snart tagit slut.

jag har inte så mycket och skriva.. vi kollade på johan falk filmen igår den va bra ska låna den sista nån annan gång. och så kollade jag på ensam mamma söker och det sög att hon madde inte valde nån. annars så tyckte jag att det va bra. och det va ju inte så otippat att den mammas skulle ta lammköttet. men det va bra att hon ulrika valde lasse. det tyckte jag va bra. men som sakt va det söög att hon inte tog nån så jävla dåligt. men aja.


och vad ska vi säga mer än haalllllelulllia halllllelllulia hallelullia..... rabih (eller ja vad han nu heter) han har äntligen åkt ut ur idol. gud vad skönt. jag va till och med tvungen och ringa och rösta på marinette så att hon inte skulle åka ut. och gud vad glad jag blev när han åkte ut hehe.

och sen dagens klipp som jag har visat några gånger. men ja vad ska man säga jag skulle döda den här personen om det hände mej. och jag skulle införa besöksförbjud.

http://www.youtube.com/watch?v=9NVZUnTkF1k

 

och sen har väll ingen missat att comhem har tagit med skogsturken i sin reklam. och det är typ såååå kul för han blir såå arg och nu vet typ alla vem det är. eller ja jonte viste inte vem det va så jag visade det för honom och sen kollade vi på det inslaget typ 1000 gånger+alla remixer som finns. haha och dom är typ roligast. och för dej som inte ha sett det så lägger jag naturligt vis upp länken här:)

http://www.youtube.com/watch?v=rBNHsZrume0

så se och njut hahahahaha.

nej nu har jag inte ås mycket mer och skriva men ha det såå bäst


söndag=bakis dag

hehe så är det typ alltid på söndagar. söndagar är typ den officiella bakis dagen. den dag som man bara vil gröva ner sig i en lövhög och aldrig komma upp. den dag som man vaknar och det är som att typ igelkottar har haft party i ens hals och mun så att man är såååå torrr att man skulle kunna dö för ett glasvatten( om man va naturligtvis för trött när man kom hem för att ställa fram ett glas vatten). man får va glad om man tog av tog kläderna och linserna. det är oxå den dagen som man är mest sugen på cola. och det är naturligt den dagen som man garanterat INTE har nån cola hemma. och det är oxå den dagen som man är osm minst sugen på en öl eller med nått som inehåller alkohol. och det är oxå den dagen som man säger jag ska aldrig mer dricka. den är oxå den dagen som man upptäcker alla blåmärken och allt som man har plockat med sig hem. typ skyltar och en fin sten och allt sånt skitt som man bara slänger. och det är oxå den dagen som man är sååå sugen på en pizzza eller nått annat onyttigt.

så vad tar vi för lärdom av detta.... ingenting men än att nästa helg så börjar det om igen.

-våga vägra sista ölen.

ja men i alla fall nu fattar nog vad jag menar. men igår så va vi ute med en kompis till jonte. först så va vi på gamla stan sen så gick vi till horgatan(malmskillnadsgatan) där det låg nån jättttte trång krog. och dom hade nått live band som spelade längst inne i hörnet. och sen så spelade dom typ ryssk mysik eller nått sånt. så det va bara och ta upp armarna och ut med benen i en dans och överdriva alla rörelser. och till och med jonte dansade. ja jag vet det är otroligt men sant. fast ja han va ju inte nykter men han dansade och bara det är värt en applåd. sen så drog vi där ifån och hem. det första jonte gör när han hoppar av bussen i brandbergen är att kasta sig ner på marken och plocka upp en pinne. och det va ingen liten pinne utom det va en gåstav. och hur fan kom den pinnen dit. det finns knappt några träd där så nån måste ha släpat dit den och nu släpade jonte med den hem till mej. jag förstökte och ta den för att knäcka den på mitten men han höll i den som om den vore gjord av guld. och jag försökte säga att nej du får inte släppa in den där pinnen i min lägenhet och nej jonte du är ingen hund så du får inte ha den i min längenhet. men ja nu när jag vaknade vad står då i min lägenhet jo pinnen. den fick följa med in på nåder. den skulle stå i ett hörn och inte ligga i sängen.

så ja igår va det kul jag missade körslaget bara men det går ju och se i repris:)

men idag blir en lugn dag....

men ha det såå bäst

städat

ja dag har jag städat eller ja dammsugit och plockat lite och så. eller ja jag gjorde det när jag kom hem efter jobbet. heh och det tar ju typ max en halvtimme så det går ju såå fort när man väl gör det. idag skulle jonte ha kommit till mej men nej och nu ska ni får höra varför.
jo han hade inge rena strumpor så han va tvungen och tvätta.

eee okej jaha det lär ungefär som att jag har lagt in iskuber i frysen så jag måste stanna hemma och passa dom. eller jag måste hemoch sortera strumpor i strumplådan. till och med att tyvär jag kaninte komma för min syrras katt har dött så jag måste hjälpa henne och begravad den hade låtit bättre. eller att min avlägsna släkting har tappat bort sin sko och att alla måste hjälpa henne och leta efter den. men jaja så är livet jag blev dissar för en dejt med en tvättmaskin och 40par smutsiga strumpor.

hehe jag skulle bara nästan vilka se minen när han öppnar lådan och det är tomt. jag tänker bara ser man inte det. typ när man har 5kvar så ser man väll det och när det är 3 så ser man det oxå. då kanske man får tvätta innan det är helt slut så att man kan gå utanför dörren+ att jag har typ minst 5 par rena strumpor som är hans här hos mej. men nej dom dög väll inte

sen så har min kompis bea fått sin bääbis en lite flicka. så jag måste åka ner till landet och hälsa på henne och se hur hon mår. men hon har fått en egen lägenhet nu så det är ju skönt så att hon slipper och bo hemma. men jag tror att det blir bra. nu så får hon ta en dag i taget. men det ska bli jätte kul och se den lilla bebisen se en liten mini bea. och sen får jag gå på doop ååå det ska bli sååå kul jag måste köpa nått gulligt till den:)

nu så kollar jag på mammas pojkar sen är det lyxfällan.

i morgon är det fredag och det ska bli sååå skönt

men ha det så bäst

oskyldigt dömd

kollar på oskyldigt dömd nu eller ja det har ju precis börjat. jag vaknade av att jonte ringde vilket va ju ganska så tur så att man kom upp nångång. så jag tvingade mej upp och gick till sågen. jag gick även hem sen från gudö så idag fick mitt fläsk lite motion i alla fall. ska försöka och gå i morgon oxå. men i alla fall. nu så har jag duschat och ätit min soppa och en avokado. men uch jag mår lite illa nu typ som att jag håller på och bli sjuk. för jag fryser ja då mer än vanligt. och jag har int i huvudet och känner mej trött och mår lite illa. så jag ska nog försöka och lägga mej tidigt idag. ja så får vi se hur det går man tanken är i alla fall god.

senhar jag jobbat idag och det gick bara bra. hade en utlämning idag och han va jätte duktig det är sååå skönt när dom gör som man säger och lyssnar och inte blinkar för då går det så bra. annars så har jag inte gjort så mycket mer idag. va på bibblan oxå för att kolla om dom hade en bok som jag vill läsa men det hade dom inte så jag fick köpa den. men den kostade typ bara 39kr så det är ju lugnt hehe.

sen så kan jag oxå medela att jag köpte den svarta glitter klänningen och den kom igår och jag blev jätte nöjd den va så fin och glittrig så. så nu väntar jag bara på att gå på party:).

annars så händer det inte så mycket roligt ska jobba i morgon och på fredag oxå sen är det helg. och på helgen ska jag och jonte spela bowling och jag ska spöa honom sååå fet.

men ha det såå bäst

smyckesparty

idag så vaknade jag hos jonte. men jag skulle ham till cillan idag och kolla på smycken. för hon hade nån smyckesvisning. det va nån som hon kände som sålde det så jag tänkte att det kan va kul och kolla på. jag älskar ju allt sånt. men i alla fall så jag klev upp vid 8 för att hinna åka med 9 bussen hem till mej. va hemma 11 och så gjorde jag mej i ordning lite och frächade till mej. sen så tog jag fram kyckling så att den skulle hinna tina nån gång. sen så åkte jag så att jag va där vid 13. hehe jag kom först och åkte sist. först så fikade vi och snackade lite sen så började jag och kolla. och min första reaktion va att jag nog inte skulle köpa nått. för jag tyckte bara att det va massa pärlor och sånt. men sen så kollade jag runt lite och lufte upp och provade och då hittade jag några som jag tyckte om. så jag köpte i alla fall. men dom va inte så dyra. och då är det okej och shoppa. hehe jag och mina shopping regler. sen så åkte jag hem för att vända för att åka till ica maxi. jag hade en hyfsat lång shoppinglista. men som vanligt så tyckte jag att det böev dyrare än vad jag hade tänkte mej. men nu när jag tänker efter så blev det inte så dyrt. sen kom jag hem och lagade mat. och då menar jag en masssa mat. det blev 8 makaronegratänger med gurka och paprika i. och sen blev det 4 kyckling med sallad. sen så fick jag ett sms av mamma som undrare om jag ville ha spagetti och köttfärsås och ja varför inte. och nu så kollar jag på top model.

sen är det min favo film som går på tv nämligen djävulen bär prada. den är typ sååååå bra jag kan typ se den hur många gånger som hälst.

sen å går så va jagute och gick en mil. det är ganska så skönt och va ute och gå förutom att det va såå lerigt. så jag får ta och tvätta va mina skor sen. jag brukar köra dom i maskinen 40grader utan sköljmedel. sen så åt vi taco åååå det är såååå gott. jag älskar taco men tuvär så är det ju inte så nyttigt med bröd och ost. men det löser man genom att ta fullkornsbröd och mager ost;).

sen så har jag inte gjort så mycker mer bara gosat med jonte och åkte hit och dit bränt pengar och lagat mat.

men ha det så bäst

och ja juste här är ett halsband som jag köpte. jag hoppas på att det kommer och passa till kläningen som jag har köpt som jag ska ha på nyår. hehe och ja det gäller och va ut i god tid




              

RSS 2.0