after work

i torsdags så hade vi först en föreläsning för en kvinna som heter susanne och hon va helt grymt bra. hon va så rolig och man fick så mycket bra insperation om hur man ska tänka och säga i olika sitvationer. nej det va en väldigt rolig start på dagen. det va hela tyresö centrums personal som va på plats och det är ju alltid kul när man känner igen folket :). efter det så va det jobb.
 
men efter jobbet så va det dax för after works på olearys. vi började med att ta ett glas rose och sen gick vi in och satte oss vid bordet. det va såklart fortfarande hela tyresö centrums personal som hade after work. maten va buffe och den va verkligen jätte gott. det fanns sallad, kyckling jätte goda köttbullar och ja massor. så jag jätte jätte mycket för jag va verkligen jätte hungrig. sen när byxorna höll på att sprängas så va det dax för efterätt. åååå det va ju helt himmelskt gott =). sen va det en kille som hetter erik linder som sjöng och spelade. han hade tydligen vart med i idol nått år. måste ha vart ett tag sen men han va jätte bra och rolig. haha sen blev der både en , två och tre glas med rosevin.
 
det va en mycket rolig och lyckad kväll. men oj vad trött jag va när jag kom hem. somnade direkt på en gång vid 23:30. sen ringde klockan igen 05:15. jag ville inte gå upp. jag va bara sååå trött. men jag ville ju samtididgt upp och träna. eller nej inte just då men jag hade ju ångrat mig så otroligt mycket om jag inte hade tvingat mig upp. men jag va sjukt trött hela vägen in till odenplan och kommer in på sats med gäspningar som avlöser varandra. kommer in i salen plockar fram mina vikter och sätter mig ner och håller på och somnar. jag är bara såååå trött så jag kände att jag kankse kan smyga ut och åka hem och gå och lägga mig igen. men nej.
 
passet gick bra med tanke på hur trött jag va i början. det va ju en chock start på dagen. gäspningarna byttes till flåsningar. men det kändes som att det va nån som hade smygit sig in i salen och fyllt på vikterna med extra sand för fy fan va tunga dom va idag. det va skönt när passet va över och jag fick bara ligga på golvet som en död val.
 
sen åkte jag till jobbet och krigade. det va jätte lugnt och tråkigt. så då kände man ju bara hur trött man va. haha jag tror att jag börjar och bli gammal. klarar inte ens av tre glas vin längre. haha inte så att jag kom hem överdrivet sent eller. låg ju ändå i sängen kl:23:30. men nej jag va bara sååå trött.
 
så ja idag bli det att sova tidigt så att jag orkar upp i morgon.
 
men ha det såå bäst

Gröt skål

Jag har vart på jakt efter den perfekta gröt skålen ja jag vet inte hur länge. På tok alldeles för länge utan att hitta den. Eller jag har en som jag har köpt på Ica för jätte länge sen. Den finns ju såklart inte kvar att få tag på längre. Men jag vill ju såklart ha fler än en bra gröt skål. Och nu har jag börjat med att äta gröt på jobbet oxå och då vill jag verkligen ha en till ny bra gröt skål att ha där.

Den ska va lagom stor så att jag får plats med både gröten min mosade banan och lite hallon. Det ska inte va så att det är fullt i skålen när man har hällt ner gröten. Nej utom allt ska få plats sen ska det även gå och röra runt i gröten utan att allt ramlar över kanten.

Det finns så många skålar i alla olika butiker. Men antingen så är dom jätte stora eller så är dom jätte små. Men nu har jag äntligen hittat en jätte bra gröt skål. Åt ur den idag och jag är bara så nöjd över min nya fina skål som dessutom matchar med min rosa mugg som jag har =).


tisdags cykling

igår fick i gott folk ännu en såndär härlig måndag släng i ansiktet. det va mest bara galningar inne på jobbet. eller den första som kom in va sådär härligt över glad och hälsade mig god morgon när jag öppnade dörren innan jag själv han säga det till henne. hon va över hurtigt trevlig i rummet oxå och hon såg ingen anledning till att va bitter det blir man inte lyckligare av. härlig människa. sen kom dom då.. galningarna. det va allt från en galen finne som knappt viste vilket år han va född och ja jag känner ju igenom honom sen förra gången han köpte sina glasögon. jag tror att han va en aningen snurrigare den här gången som jag träffade honom. ja det slutade med att bertil fick komma ut och ta över. sen kom nästa och nästa och ja så löste dom av varandra hela dagen. jag käne bara äntligen får man åka hem när klockan slog 18:00.
 
tur att jag hade vart ute och sprungit på morgonen så att jag hade fått ut min morgon frustration.  jag har ju även insett att jag ska åka till flen (förhoppningvis) i höst och plocka lite svamp och dricka lite goa drinkar ;). men inte bara det utom för att få komma ut i dom rökärriska skogarna och springa på alla dessa grusvägar där ute. och när jag springer där ute så brukar jag springa 1,2 mil. vilket jag absolut inte har sprungit i år. visst jag har vart ute och sprungit i år haha inte så att jag har legat på latmasksidan. men jag har bara sprungit 1 mil en gång i år. haha jag kommer och dö inte orka springa hela varvet runt tvingas ringa till mammas mobil och be nån att komma och hämta mig och köra mig hem. så ja när jag insåg det som att nån hade slagit mig med en stekpanna i huvudet så kände jag att oj jag måste kankse börja göra nått åt saken. så ja idag så blev det först att springa min vanliga 5km runda och sen la jag även på 2,5 kilometers rundan + att jag såklart sprang till rundan så kankse kom upp i 8,5 kilometer. det kändes bra och jag hopps på om jag springer den några fler gånger så kankse jag kan överleva hela varvet runt på förhoppningsvis inte en skäms tid likt en daggmask.
 
idag så började jag dagen med att gå upp sådär omänskligt tidigt. 05:00 ringde klockan. första tanken va snälla döda mig nån. andra tanken va att jag gick ju precis och la mig och tredje va att bara 5 min till. men nej det hade vi absolut inte tid med. inte om jag skulle hinna med min buss för att åka och köra ett cykelpass på morgonen. jag lyckades ta mig samman tvingade mig upp och ut hur både lägenheten och hissen och hoppade på rätt buss. att vakna upp av att köra ett cykelpass måste va lite som att vakna upp av sig själv av att solen lysser in igenom fönstret. inte som att vakna av ett grit pass som mer är som att vakna av att nån häller en hink med iskallt vatten över en och sen slår en i huvudet med ja den där stekpannan.
 
men ja cykelpasset gick kalas bra. det va ett väldigt roligt och precis lika jobbigt pass. efter passet gick jag en stund på bandet för att få ner både svettattackerna och snorattackerna. för att sen köra lite mag och core övningarn innan jag gick och duschade för att åka till jobbet. idag kom helena till jobbet för att arbeta hon har vart utomland i en vecka och va sådär fint gyllenbrun. ja sådär fint gyllenbrun som jag aldrig kan bli. jag blir ju bara synsam röd. det va jätte kul och träffa henne igen. haha vi har så kul ihop. sen hade jag lite terapiarbeten och sånt för mig. men annars så va det en ganska så lugn dag. jag och helena jobbade till 19. 
 
avslutade dagen med mina älskade bananpannkakor med blåbär och kvarg. 
 
ha det såå bäst
 
 

söndag=Cross Training

jag började min morgon på tok alldeles för tidigt med att klockan ringde 05:45. inte en helt okej tid på en söndagsmorgon. så ja om nån undrar vad jag gjorde igår kväll så va det att sova medans andra kanske va ute och svängde på sina lurviga ;) så ja när klockan ringde på tok alldeles för tidigt så va det bara och gå upp. klä på mig och gå ner till bussen. men fy och brrrrr vad kallt det är. bäst att gå fort för att sen få stå och huttra i väntan på att bussen ska komma.
 
ja väl nere i stallet så va det bara och fixa, mocka och pyssla innan jag tog bussen, tåget och sen bussen hem. där blev det lite lättare mat. sen va det bara på med spring kläderna och ut i jogging spåret. men aj fy fan va ont det gör i mina ben idag igen. träningsvärken från igår vill inte släppa men efter några meter så kändes det bättre. men nerförsbackarna ja där kommer träningsvärken som en käftsmäll emot en. eller mer som att nån står och lurpassar bakom en gran och sen hoppar ut och slår på benen med ett baseball trä för att sen hoppa tillbaka in i skogen när backen tar slut. för att sen hoppa ut igen lagom till nästa nerförsbacke. men det är bara och kriga på. det va lite varmare idag så det kändes tungt, svettigt, flåsigt och snorigt. haha ja allt på en och samma gång. men när jag kom i mål och kollade på tiden så va det en bra tid. så det va ju kul. att även om det känns som att dte går super duper långsamt så får man ändå en bra tid :)
 
sen gick jag den längre vägem hem för att få njuta lite extra ut av solen och för att få ner alla flås attacker.
sen har jag vart ner till ica köpt mat till mina lunch lådor. sen har jag gjort mina lunchlådor. sen har jag städat och fixat lite här hemma. för på lördag så är det dax för axwell och det betyder att madde och sara ska komma hem till mig och det betyder att jag måste städa så att vi inte behöver ringa ambulansen pga av akut damm allergi ;)
 
sen vid 15:20 va det dax för att gå ner till sats haninge och köra ett cross training pass. idag hade han gjort om övningarna. och det va både kul och precis så där jävla gris jobbigt som det ska va. det va ett sjukt roligt men lika jobbigt pass. men det är så det ska va. det ska va så att svetten forsar ner i ögonen och snoret ska rinna i alla övningar där man har huvudet ner. det ska brännas i alla muskler och man ska inte orka göra alla rep. om man går i från ett sånt här fysiskt krävande pass utan att va tomat röd i ansiktet, svett som forsar, snoret som rinner. ja kort och gott om man ser ut presic som man gjorde när man klev in i salen. då har man inte tränat tillräckligt hårt och då kunde man lika gärna ha stannat hemma ;). ja nu lät jag kankse lite hård men jag hatar när man ser folk som knappt är svettiga i pannan när cross training passet är över. 
 
en annan sak som oxå är lite roligt är att se hur folk klär sig dom anntingen är ute och springer eller är och tränar. idag va det ju ganska så varmt vid 12 tiden. jag som är en super frussen eskimå går kläd i linne och uppvikta springbyxor. och är varm både för att jag har sprungit men gått kankse i 2 km efter det och för att det är varmt ute. om mig springer det en vad jag tror är en kille. lite svår bestämmt. men hen hade vita prassel prassel byxor. typ sånna som va moderna på 90-talet. till det hade hen en munk/huv tröja. en sån som man har på sig när det är kallt med luva och allt. vart tror ni att denna luva va jo på plats på huvudet såklart. det va därför som det va svår bestämmt och säga om det va en tjej eller en kille man att bedömma på kläderna så skulle jag säga en kille. men man vet ju aldrig med tanke på stilen så kunde det lika gärna ha vart en tjej. 
 
det gick ju inte så fort för denna hen att springa och ja det kan jag förstå i dom extremt oppasande och varma kläderna. det måste ha vart överhettning innan för dom kläderna. och för att inte värmen skulle kunna stiga upp så va det bäst att ha luvan på. hett tips välj svalare kläder och spring snabbare ;)
 
nej nu känns det som att jag bara kritiserar folk. men det är ju dom i tjocka munk/huv tröjor mitt i sommaren som man lägger märke till. eller dom som kommer in till ett spinning pass i anntingen dom mer taijta plaggen som dom bara kunde hitta det är som ett korvskin och döljer absolut ingenting. det är säkrt jätte viktigt om man ska cykla ute och tänka på vind motståndet. men det är inte så mycket vindmotstånd i en cykel sal inomhus.
eller dom som kommer in i ett grit strenght pass med mjukisbyxor som fladdrar och har sen på det en såndär tjock munk/huv tröja dock ej med huvan på för den brukar fladdra upp och ner och mest i vägen. 
 
japp nu har jag fått ur mig det oxå. så nu ska jag tacka för mig och krypa ner under en filt i soffan och bara ta det lugnt.
 
men avslutar men lite biler på mitt unsexiga underställ som jag har köpt och på min nya spring tröja/jacka =)
 
 

jobbat

ja idag har jag jobbat. skulle egentligen va lång ledig den här helgen. men lovisa på mitt jobb som är en ut av våra två sommarjobbare som för övrigt har fått jobba mycket under sommaren och väldigt myckey till 19 och väldigt mycket helger. hon ville byta den här helgen för att hon skulle åka till sina släktingar. och ja jag kände att jo man jag kan ställa upp och byta efter som dom har jobbat så myket i sommar vilket har gjort att vi inte har behövt jobba nått extra. så ja jag har nu jobbat två helger på raken men det har gått så bra så.
 
tanken va att jag skulle ge mig ut och springa i morse. men klockan ringde och ringde och bara kände hur när jag vände på mig i sängen att aj smärta. träningsvärken va obeskrivlig. så nej det blev att somna om och sen gå upp för att åka till jobbet. men inte för att jag kände mig piggare eller för att träningsvärken va bättre. haha jävla grit pass asså dom kan inte nyttiga ;)
 
men på jobbet så gick det bara bra. det kom en rusch och när den hade gått hem så blev det väldigt lugnt och sista timmarna va det öken. jag och ninna satt och snackade lite och fixade lite med lite av varje innan det va dax att åka hem. det va en bra dag på jobbet. bara roliga och snälla kunder. och när det är så ja då kan jag värkligen känna att jag trivs med mitt jobb.
 
sen när jag kom hem så blev det att hoppa i mina springa kläder och ge mig ut och springa som jag tänkte att jag skulle ha gjort i morse men som aldrig blev av. så japp på med kläderna och ut ur hisen ut ur porten och ta dom första spring stegen och aj men fy satan vilken träningvärk jag har i mina ben och fy fan va ont det gör. men det släpte efter ett tag som tur va. men den gjorde sig på mind i alla nerförsbackar. inte mysigt. det va smärta. men samtidigt så är det ingen smärta som jag är rädd för. jag vet ju varför jag har den och att det inte är nått farligt. det är värre med min överandsträgning den va jag ju rädd för att den skulle komma tillbaka eller att den skulle bli värre om det gjorde ont där. nu är det bara lite hedelig träningsvärk och det har ingen dött ut av ;). 
 
så blev att springa min vanliga 5kms runda i skogen men när jag hade sprungit den klart så kände jag mig oförskämt pigg och glad så jag bestämmde mig för att springa 2,5 kms rundan oxå. den går precis lika mycket upp och ner som 5kms rundan och den går i hopp med 5kms rundan oxå. så klart emot slutet där den är som värst så man får springa i dom tre sista mördarbackarna två gånger och efter dom backarna ja då va benen trötta. och det blev att gå den längre biten hem. jag hade smart som jag är lagt en tröja under en gran innan jag sprang på rundan. så ja den hade jag att ta på mig när det blev lite kyligare. så ja det blev att va ute på både en härlig spring tur och sen att gå en härlig promenix i kvälls solen =)
 
men ja nu blir det att äta mina bananpannkakor och kolla på tv.
men ha det sååå bäst

ledig

åååååå idag har jag haft min lediga fredag. ja det är ju fortfarande fredag men nu har ju typ alla andra oxå slutat. men jag har vart ledig hela låga dagen. jag började med att vakna. dock ej av mig själv ut av mitt mobil alarm som gick igång. dax att börja dagen. klockan ringde 07:30 så ja jag fick i alla fall lite sovmorron. sen va det bara på med kläderna och att ge sig ut och springa. det va ett härligt spring väder. jag kände mig dock lite små seg. vet inte riktigt varför men har lite träningsvärk både här och där och speciellt i benen efter gårdagens bodypump pass. men rundan gick bra och efter den så gick jag hem och åt frukost.
 
sen va det dax för träningspass nummro:2 jag hade bokat in mig på ett för mig nytt pass. ett absolution pass. det är ett pass där man typ ligger som en valross på golvet och jobbar mycket med magen och ryggen. det är ett tuffare satscore pass. jag kan säga att jag kände mig som en strandsatt valross mer än en gång. och som att benen är för långa och överkroppen är för kort och ja ibland så kunde va det tvärtom oxå. men när man ska ligga på rygg sen upp med benen upp med överkroppen och nudda tårna med höger eller vänster arm. ja då är benen för lång och överkroppen och armarna för korta. det va ett jobbigt och svårt pass. både för att det va första gången och för att jag är både stel, ovig och har inte magmuskler. men jag måste absolut gå på fler sånna här pass för det va en utmaning och det tycker vi om. jag kunde knappt göra övningarna som man skulle göra. men jag kunde känna mig lugn för det kunde inte dom andra eller. det va bara fröken som har gjort dom där övningarna typ i sömnen som kunde göra dom korekt.
 
efter mitt magdödar pass så åkte jag hem. eller nej jag råkade bara gå in på stadium lite snabbt sådär på ca 1 timme och råkade bara gå fram till rea ställningarna och råkade bara hitta en ur snygg chock rosa tröj/jacka. som jag kommer va ursnygg i till hösten när jag ska ut och springa. den är så smart oxå för den har en massa fickor så jag kan ha både mobil och nycklar. det va ju trots allt rea. sen bara råkade jag hitta tro det eller ej. underställ. jag hatar ju typ sånt. för dom är alltid bara grå, super tråkiga, sitter som att man har en blöja på sig. för dom ska ju alltid glida ner så att man får både häng röv och att det typ hänger överallt. men dessa va rosa och blå. eller jag va tvungen och ta blå till byxorna för det fanns inte i rosa i min storlek. det fanns bara små storlekar kvar. så jag fick ta en rosa tröja och blå byxor. men det va okej. det kommer och bli guld att ha till vintern under mina spring kläder när jag anntingen ska ut och springa eller gå i vinter :). helt perfekt. och ja jag lovar bilder kommer sen. och ja nummer två även dessa va på rea :)
 
sen åkte jag hem jätte fort. för nu va jag både hungrig och jätte trött för att jag va så hungrig. jag va så trött att jag typ sprang för att hinna med t-banetåget till mörby. tur att jag hörde att han gormade ut. mott mörby mott mörby se upp dörrana stängs. jag ba men vadå mörby. lyckas ta mig ut precis innan dörrarna stängs. inser att ja juste det är ju på andra sidan som gröna tågen går på. hoppar i alla fall på ett grönt tåg och sen på rätt buss hem till mig. nu har jag ont i huvudet oxå för att jag är så hungig och så trött. suck jag måste ner till ica innan för att handla mat innan jag kan få nån lunch. det fick bli en banan innan jag gick ner till ica för annara så hade jag anntingen typ dödat nån på vägen ner eller ätit upp hela ica ;).
 
sen åt jag lunch och tog det lite lugnt hemma somna en till och med en stund på soffan. ja eller det är ju inte så konstigt för att så fort jag lägger mig ner så somnar jag. men som tur va så hade jag ställt klockan så att jag inte skulla sova hela dagen. så när klockan ringde så va det bara att gå upp. jag kände mig lite groggy. tycker igentligen inte om och ta en liten sovstund. för jag blir bara groggy och vill bara sova mer ;). men det kunde jag inte göra för nu va det dax för träning pass nummero:3. ett grit strenght pass på sats haninge. blev piggare när jag gick ner och sprang till och med en bit för att få bort tröttheten. det hjälpte typ lite sidådär. jag blev mycket piggare när jag kom in i gymmet och mötte dom som skulle va med på passet. det va mycket ansiktet som jag kände igen och det va kul och prata med alla innan. det är en tjej som jag brukar träffa på crossen som för övrigt har sagt att hon tycker att jag är så himmla stark. idag va det första gången som hon skulle gå på ett grit pass så hon va lite eller ganska så mycket nervös. men jag sa att det kommer och gå jätte bra. det är bara och köra på. man får lite chock i början för att pulsen går från 0-100 under bara första låten och sen så håller den sig där. 
 
men passet gick kalas bra. han körde en releas som är nummer 2. det är den första som kom ut. det är kuloch köra en gammal releas som jag inte har kört på jätte länge. och man glömmer ju såklart bort hur jävla gris jobbig den va. men gud vad jag känner att jag klarar av så mycket mer nu än när jag körde den när den kom ut. och det känns ju super duper jätte kul. men det ska ju erkännas att knäna kom ner ibland i armhävningarna men inte hela tiden som som gjorde förut :) det går framåt sakta men säkert.
 
men nu är jag hemma och har ätit paj. jag har googlat upp ett nyttigt alternativ till pajdej som jag tyckte lät super god. och den va även jätte god. så det kändes kul. nu har jag en tillsak som jag kan skiva upp på min att jag äter lista :)
 
nu blir det bara chill i soffan och bara ta det lugnt 
 
och här kommer såklart receptet ja om det nu är nån därute som vill veta hur man gör
 
1burk kvarg
ca2,5 dl mandelmjöl
1msk olja
lite salt
 
sen hälde jag ner allt i en bunke och rörde runt allt. smeten blir ganska så kletigt så det är inget man vill smeta runt i med händerna. ugnen står på 200 grader och jag börjar och med att smeta ut degen i fomen och sen förgrädda i 10 min. sen till fyllningen hade jag soyafärs, tomater, hallomi och soyayoghurt. när degen va förgräddad hällde jag i färsen som va färdig stekt och sen på med allt annat. sen fick pajen stå i ugnen i ca 20min. sen va den färdig att äta. till min paj hade jag såklart sallad =) det blev super gott så jag rekomenderar alla som vill äta en nyttigare paj att äta denna =)
 
 
 

träning+jobb

ja idag har jag inte hunnit med att göra så mycket annat än att träna och att jobba. jag började min dag eller nej förlåt morgon alldeles på tok för jävla tididgt. när klockan eller rättare sagt när först klockradion började spela en glad trudelut och sen när mobilen började tjuta för full hals så tänkte jag bara att snälla döda min nån. men det va varken nån som dödade mig eller slängde ner en metroit i mitt huvud. så att nej det va bara och gå upp. och tvinga sig till bussen. 
 
sen åkte jag till sats Liljeholmen och körde ett Cross Training pass. passet gick bra och nu har jag kört det några gånger så att nu kan jag dom olika momenten. vilka vikter jag ska ha och så att man kan ta i mer. det är ett roligt pass hon kör ganska mycket rygg och ben övningar och det tycker jag är bra för det behövs alltid stärkas upp. speciellt ryggen jag som går och står så mycket. sen avslutar hon med tabata intervaller. då kan jag lova att pulsen kommer upp. sen så får vi bara lägga oss ner och bara blunda och andas lugnt. det känns lite konstigt när man lägger sig ner efter en pulshöjande övning för andningen kommer ner ganska så fort. men man känner verkligen hur hjärtat fortfarande pulserar fortare. en lite märklig känsla måste jag säga. inte så ofta som jag brukar känna det. för oftast så leker man bara död fisk i en kort liten stund innan man tar sig upp och börjar och städa undan alla vikter och då känner man ju inte efter hur hjärtat slår. 
 
men ja efter det passet så blev det att åka till jobbet och kriga. vi va bara tre på plats så det va full rulle. dagen gick fort och det va och göra nästan hel tiden. sen jobbade jag till 19 tillsammans med bertil och under den tiden va det inte så mycket och göra. men det va samtididgt skönt att det lugnade ner sig lite. för det hade vart en del under dagen det kommer som i ruscher helt plötslig så är hela putiken full med kunder och man ba eee okej vem va nästa på tur???
 
men sen efter jobbet sov jag typ halva vägen hem och den andra halvan försökte jcg och hålla mig vaken för att inte missa och hoppa av. när jag kom hem blev det att byta om och hoppa i spring kläderna. det märks att det börjar och bli lite kallare. för jag kunde springa på i ett bra tempo utan att dö av överhettning. det va med ett bra tempo som jag sprang runt och fick en riktigt bra tid =). det va riktigt kul att få komma ut och röra lite på fläsket. det v ju nästan en vecka sen som jag va ute och sprang så ja jag har saknat det jätte mycket.
 
men sen blev det och äta bananpannkaka och nu blir det bara att ta det lugnt i soffan innan jag ska sova.
 
men ha det såå bäst

kräftskiva

ojojoj då nu va det ett tag sen som jag skrev men jag har haft fullt upp och kommit hem sent och ja. man skulle ju kunna tro att världen har gått under eller nått sånt. men lugn bara lugn det har den inte jag lever och andas än så länge. så nix ni har inte blivit av med mig än ;)
 
men ja jag kan ju börja med lördagen. tanken va att jag skulle springa på morgonen och ja tanken va ju god och den stannade typ där oxå. för när jag vaknade så regnade det och det är ju aldrig mysigt. så nej jag vände på mig i sängen och somnade om. vaknade sen och åka till jobbet. krigade på som vanligt och jobbade med bertil som kom tillbaka från sin semester och med helena som äntligen skulle få lite semester innan hon börjar skolan igen.
 
efter jobbet åkte jag hem hämtade mina saker och packade ner det sista som jag skulle ha med mig. sen åkte jag ner till ösmo och väl där nere så började jag och göra mig i ordning för kräftskiva. försökte i ett helt hopplöst fall försöka och få in nån bra radio kanal på våran radio. men det va helt lönlöst det bara brusade konstant på typ alla kanaler utom på typ P3. och det kändes inte så popigt ;). så nej gav upp den iden och slängde på musiken på mobilen i stället.
 
när sminket, kläningen, alla smycken, parfym, munken va i och ja allt annat va klart så va det dax för nästa steg. försöka och hitta en hel spegel som man kan ta kort i. helt omöjligt. finns det spegel så är det bäckmörkt och finns det ljus så finns det ingen spegel. kombinationen helspegel + ljus existerar inte i vårt hem i ösmo. bara att ge upp den tanken och helt enekelt gå ner till izza i stället. där va redan alla på plats. haha ja fint folk kommer ju alltid sent. själv så brukar jag komma sist ;). men vi började och äta och nu va jag hungrig. men som tur va så hade jag redan skalat mina räkor och behövde bara skära upp mina grönsaker. sen va det bara och hugga in på maten. 
 
sen så spelade vi en jävla massa öl spel och pratade om lite allt möjligt. sen pratade vi en massa mer. det blev en hel del skratt oxå. och sen avslutade vi kvällen med att dansa. haha innan jag rullade hem. när jag kom hem så va det bara av med sminket, av min munken hoppa ur kläningen och sen direkt ner i sängen. jag stängde mina ögon vid 3 tiden och öppnade dom sen på tok för tidigt vid 07:00. så ja efter 4 timmars djup sömn va det bara och tvinga sig upp. krypa in i duschen äta min gröt frukost dricka vatten, göra mig i ordning på med sminket. så nu både kände jag mig och såg ut som en människa igen.
 
sen kom madde och sara och hämtade mig vid 8 tiden. nu så började vi vår resa emot strägnes och örebro för att kolla på en massa olika hästar. vi började med att kolla på en häst i strägnes. sen åkte vi vidare till örebro. åkte sen vidare till andra sidan av örebro. för att sen typ åka tillbaka och sen vidare till degerfors. hmm medans vi kom fram till staden som gud hade glömt totalt. och åkte på nån liten smal jäkla grusväg till nått hus där dom hade hästen på tomten i ett litet litet stall med en liten liten volt som vi som tur va inte skulle rida på utom vi åkte transport typ bara en liten bit till en ja utebana. fast mer som en fyrkantig ute volt. utan lampor, bokstäver, ordentligt staket och typ ett underlag som va en blandning av, grus och  gräs.mitt i allt de här så började vi fundera på om inte degerfors ligger i värmland. och jag kan meddela att jo det gör det. jag har googlat ;). men efter en tripp till vämland så va ju klockan efter 19 och det är en bit hem. bara att börja åka. vi stannade till på max för att sen åka vidare igen. vi åkte först till ösmo där jag hoppade av för att jag hade min kära bil ståendes där innan jag åkte hem. jag va hemma vid tolv tiden och då va det bara upp med tandborsten, av min sminket och sen direkt i säng. nu va jag trött och somnade på en gång. 
 
tanken va ju sen att jag skulle ha tränat på måndags morgonen men det va jag alldeles för trött för. klockan ringde och jag kunde bara inte tvinga mig upp. utom ställde om klockan och somnade sen om igen. inte för att jag va sådär super duper mycket piggare när klockan ringde igen men då hade jag inget annat val än att bara gå upp. på jobbet hade det inte hänt så mycket roligt sen i lördags och konstig hade det ju vart om det hade hänt nått efter som det va jag och helena som stängde. men ja efter jobbet åkte jag direkt ner till stallet och red neo på min lektion. det gick jätte bra. han kändes fin, pigg och framåt så ja det va super kul. eller ja det är såklart alltid roligt när det går bra.
 
sen åkte jag hem och gick och la mig. haha ja som man märker så har jag inte vart hemma sådär super mycket och det är därför som jag inte har kunnat skriva på några dagar. 
 
men idag började jag dagen i alla fall på sats Zenit. det blev att köra att cykel pass på 45min. benen kändes väldigt pigga och glada. dom behövde nog lite ledigt från all träning för att komma tillbaka med nya krafter. för ja dom nya krafterna hade jag idag. jäklar vad jag kunde cykla på och behålla ett bra tempo. svetten och snoret rann, mjölksyran kom krypandes upp längst med benen och jag kände bara att gud vad ja älskar det här =). efter det svettia, jobbiga och extremt roliga passet så gick jag lite på bandet innan jag körde lite olika mag och rygg övningar. innan jag gick och duschade. sen blev det att åka till jobbet och kriga. idag hade jag allt från bittra jävla kärringar till goa och glada damer i sina bästa dagar. sålde allt från dyra till proggar till snikna glasögon till snålla gamla bittra kärringar. man kan ju säga som såhär att den bittra gamla jävla kärringen klagade på allt som gick att klaga på. allt va det fel på. för mörk, för ljus, för stor, för ful, för fel. allt som jag tog fram va för mörkt och va det inte för mörkt så va det neeeejjj det är för ljust. jag hade bara lust att strypa kärringen. 
 
men det skulle inte se så bra ut i synsams info om det stod att en anställd hade strypt en kund i butiken ;). så jag nej jag fick helt eneklt bara bita ihop. men hon hittade nått tillslut som va okej. inte mer utom ja den får väl duga. sen klagade hon såklart över priset och över att hon som nu är kunde här borde få nån typ av rabatt. eee ja nu är det ju så att alla som väljer att handla hos oss är kunder och att skulle alla få nått typ av speciall-du-väljer-och-.handla-hos-oss-rabatt då eller. nej jag tyckte snarare att jag kunde lägga på extra mycket gnäll priser på tanten om hon inte tar sitt förnuft till fånga och är tyst. men snäll som jag är så fick hon vanliga priser (för den här gångern) och förklarade på ett så snällt sätt som jag kunde att vi tyvärr inte har det. men vi har bågar för 890:- som är rea bågar men det fanns ju ingen där som du tyckte om. nej svarade tanten dom va ju för mörka. ja precis som jag sa så va det ju ingen där som du tyckte om =).
 
tillslut gick hon. tack gode gud för det. sen gick resten ut av dagen kanon bra. det va ganska så mycket och göra och dagen rullade på. resten ut av kunderna va goa och glada så det va ju skönt =).
 
men ja nu så händer inte så mycke mer än att jag ska sova och sen upp i morgon för att träna. 
men ha det såå bäst
 
 

äntligen

ja det är äntligen fredag men det betyder att det är på tok alldeles för nära måndag. men inte tänka på det nu. för nu är det fokus på fredag och fredagsmyys. jag håller på och gör i ordning mina älskade bananpannkakor. till det blir det mosade hallon och kvarg. mums åååå kan inte bara dom stekas på lite snabbare. 
 
men ja innan det så har jag vart på sats odenplan i morse och vaknat med att både få en hink med kallt vatten över sig och en ordentligt fet jävla örfil. jag har nämligen kört ett grit strenght pass. helt sjukt att man envisas med att utsätta sig för en sånt hämskt pass direkt på morgonen. pulsen går verkligen från 0 till 100 på första låten och under andra låten så börjar svetten rinna och underarmarna gör bara så sjukt ont. under tredje låten så skriker armarna svetten rinner okontrolerat och pulsen ja den skenar. under fjärde låten så gör underarmarna ont igen och i den hår låten får benen sig en ordentlig omgång som får dom att skrika och ge upp hoppet om att gå i trappor mer denna dag. pulsen ja den skenar på. femte låten är det då dax för alla dess burpees. svetten den sprutar nu okontrolerat ut igen om alla porer. armarna skriker, benen skriker, pulsen och andningen skriker. ja alla muskler i hela kroppen skriker att du är ju helt jävla dum i huvudet som uttsätter dig för det här redan på morgonkvisten och över huvudtaget. sjätte låten nu är det dax för mage. skönt tänker ni. det är allt annat än skönt. pulsen är nu på sån bristningsgräns att det känns ungefär som när ariel i den lilla sjöjungfrun sjunger ut sin röst till den elaka häxan. bara det att det är inte min härliga sångröst som är på väg ut. utom hela andningen. 
 
ja nu är det då dax för att ställa sig i planka. nu är det som att nån har hält en hink med vatten över en för så mycket svett forsar ner i ögonen och fån hela mig ner på golvet. här ska vi då inte bara stå i planka som om inte det va jobbigt nog nix pix. här ska vi stå och sen hoppa ut med benen och hoppa in och hoppa ut i en tid som känns som en evighet. sen när vi är klara så är det dax för den sista övningen ligga raklång på golvet och spela död valross. det är alla bäst på ;). sen är det bara och bära bort alla vikter. när man bär fram vikterna så lassar man på allt på stången och sen går med den till sin plats. nu när passet är över så tar man vikt för vikt.
 
men ja det bästa med att träna och att gå på dessa är pass är både när det är över och att man vet att man lever.
 
efter detta mördar pass blev det att åka till jobbet äta min dunder gröt och sen ut och kriga bland alla kunder. jag hade då den härliga äran att jobba till 19 idag. mindre kul. dessto roliga va att jag fick jobba med helena =). det va kul. men ja nu ska jag bara ta det lugnt äta min middag och sen bara kolla på tv.
 
men ha det såå bäst

Bananpannkakor

på synsam tyresö har vi just nu ett stort och härligt behov av bananpannkakor. haha det började med att helena hade ätit det och berättade om sitt recept. jag berättade sen om mitt recept och nu håller i alla tre jag, helena och lovisa på och talar om våra bananpannkakor. haha alla tre äter dom helt hysterisk och det är ju så himmelskt gott att det går ju bara inte och sluta. och vaför sluta äta dom. för dom är ju både nyttiga och så otroligt goda. pefekt att äta till frukost eller middag. just nu så håller vi på och utvecklar våra pannkakor med lite olika ingredienser och tillbehör. bas receptet är 2 ägg och en mosad banan. därav namnet sen steker man det bara som pannkakor. jag brukar ha 2msk havregryn i. men nu så har lovisa börjat att ha i kanel, bakpulver och mandelmjöl.

 

dagens recept på mina bananpannkakor blev

2ägg

1mosad banan

1msk mandelmjöl

1msk kokosmjöl

till det hade jag mosade hallon och kvarg som jag rörde ihop super duper enkelt och så otroligt gott. det blir att delge mitt recept i morgon till helena och lovisa =)

                   

                                                                                       

 

sen har jag även hunnit med att träna ett cross training pass på sats liljeholmen på morgonen och sen va jag ute och sprang min runda efter jobbet. men regnet hade både öst ner och hängde i luften så jag hade både linne och t-shirt på mig. men det kom inget regn och det blev snabbt ganska så varmt. men även om det blev varmt och svetten rann så blev det en bra tid som jag va nöjd med. men nu ska jag ta det lugnt smälta mina pannkakor och kolla på tv.

 

men ha det såå bäst


Ridning=träningsvärk

Det va ju några veckor sen som jag red och igår va det då äntligen dax för mig att rida på min måndags lektion igen. Jag fick rida neo och det gick mycket bra. Han kändes fin, mjuk och framåt. Det va riktigt kul att komma upp i sadeln igen :).

Men det resulterade då i dag med träningsvärk i arslet. Jag kan lugnt säga att ja den kändes när jag i morse på tok för tidigt 06:45 körde i gång morgonen med ett cykel pass på 45 min. Jag hoppade upp på sadeln kanske 06:30 och kände första känslan när rumpan nuddade sadeln. Det va ett stort träningsvärks aj. Dom olika alternativen va ju att ett stå upp hela passet. Två hoppa av cykel och kasta in handduken och gå hem redan innan passet hade börjat. Eller tre genom lida passet med ont i rumpan och hoppas på att det går över eller att jag glömmer bort det. Jag valde alternativ nummer tre och jag flåsade, svettades, snorades och mjöksyrade bort smärtan i rumpan.

Sen på jobbet så fick jag även en liten present av en nöjd kund. Dom första brukar få bullar, bakelser, tårtor, en flaskavin eller blommor som tack. Men inte jag inte. Nej jag fick en tändsticksask. Jag va såklart först skeptisk man vet ju aldrig vad folk kan ha i dom nu förtiden. Typ allt från tänder till öronvax men jag hade tur det va bara tändstickor i den. Så jag tackade så mycket och önskade henne en fortsatt trevlig dag =).

Sen har jag även hämtar ut mina nya sjukt dyra och snygga träningsbyxorna som jag nu i och med bara det här köpet kommer och ge mig ett 6 pack på magen och göra mig minst tio gånger snabbar och tio kilo lättare och få mig och se sådär sjukt vältränad ut. Drog genast på mig dom speglade mig och gick sen ut på en pw på ca 6 km. Dom satt som ett andra skal eller som en andra hud eller som en smäck beroende på hur man vill säga. Sjukt sköna va dom i alla fall. I morgon blir det att inviga dom på gymmet med lite träning. Hoppas att mina två stockar till lår har mjukats upp lite för jag testade och springa en kortis med nya sjukt snygga och snabba byxor. Men det va som att nån ond fe hade bytt ut mina lår emot två stela stockar. Efter lite mer joggning så kändes dom bättre och sen gick jag igen. Men snälla onda fe ge tillbaka mina lår igen. Jag lovar nästan att inte klaga över hur tjocka jag tycker att dom är ibland ;).

Men nu blir det bums i säng så man orkar upp i morgon.


spontant

haha ja gårdagen bjöd på en ganska så jätte spontan utgång. jag låg typ och lekte död valross i soffan och får då ett sms av izza. några sms senare så är det bestämmt. vi ska ut på en spontan utgång. jaha bara att göra sig i ordning. mitt hår såg ut som en total katastrof så ja det fick bli att sätta upp det i en munk. sen blev det linne, jeans, på med simk, på med alla smycken och sen va jag redo för att åka samma tog som izza och marcus.
 
men innan utgången så blev det att åka till en förfest i tyresö. tänk jag kommer aldrig i från denna härliga kommun. sköna gröna tyresö =). det va super trevligt. det va mycket trevliga och roliga människor på plats. sen åkte vi in till stan och sen kom madde och hämtade oss så snällt ut av henne och komma och hämta oss. va hemma vid strax innan 2 och kom i säng direkt efter att smink, munk och alla smycken va av.
 
idag vaknade jag vid 9 tiden och kände mig ganska så trött. jag drack typ inget igår så jag va inte dirket bakis utom md bara trött efter som jag kom i säng sent. så blev en lång och lugn frukost. kollade på fridrott innan jag gav mig ut för att springa min runda i skogen. den gick så bra så. okej det kändes lite tungt det ska ju erkännas. men annars så kändes det bra. jag fick upp ett bra tempo som jag försökta och hålla rakt igenom. det gick bra jag kämpade på och fick en bra tid. inget personbästa men inte personsämsta eller. 
 
efter min runda gick jag den långa vägen hem. härligt att gå en lite längre stund i solen innan man kommer hem. sen blev det det vanliga. ner till ica köpa lunch göra lunch till nästa vecka. hitta alla varor få lite lätt panik för att det är så sjukt mycket folk precis där jag ska vara. kan dom inte bara stå nån annan stans ;). sen hem göra lunch och hinna äta själv helst ca 2-3 timmar innan 16:00. för japp då är det dax för träning igen.
 
och ja jag vill ju hinna äta några timmar innan för jag vill inte att maten ska åka hiss upp och ner i alla brupees som jag misstänkte att det skulle bli. och så rätt jag hade för det är som att alla instruktörer som kör cross training i haninge har gått ihop sig och bestämmt att det här året ska vi köra så jävla mycket burpees som vi aldrig har kört förut. 
 
min tränings kompis va på plats och vi bestämmde oss snabbt att köra på samma station. men innan det va det dax för ja vad det nu är träning innan stationerna. vi skulle göra 21st marklyft med stång, 21 burpees och sen 21 drag med hantel. sen 15st av alla och sen 9st av alla. allt detta skulle vi hinna med på 6 min. det är mycket saker på kort tid. jag och många andra han inte klart. men jag kom längre den här gången än vad jag gjorde förra gången. så det är ju ett framsteg. sen va det dax för alla stationer och det va sjukt jobbigt. både för att jag va jobbigt med övningarna innan och för att övningarna i dom olika stationerna är jobbiga och tunga. jag försöker ju oftast och ge allt och att inte varken fjösa eller mesa och då blir det både jobbigt och tungt. men det är väl det som är meningen med att träna för annars så kunde jag lika gärna ligga kvar på min plats i soffan.
 
men ja nu blir det att inta soffläget och bara dööö. 
ha det sååå bäst

jaha

från att typ sova i soffan till utgång i den stora staden..... hur blev det såhär????
 
 

Träning

ja dagen började lite för tidigt med att mobilen ringde på en lördags morgon. jag hade nämligen bokat in mig på ett cross training pass på sats haninge. passet började 09:15. alldeles för tidigt en lördags morgon. varken jag eller min kropp va vaken när jag klev in i salen. kollade mig omkring och kände att okej det här kommer och bli jobbigt. och ja jobbigt va det. det va övningar som va blandade för hela kroppen. mycket puls och blandat med styrka. sen avslutade vi passet med tabata intervaller. det är att man är avtiv i 20 sek vila i 10 sek och sen aktiv i 20 sek för at sen vila i 10 sek. sen gjorde vi det 8 gånger tror jag. det som stod på shcemat för tabata intervallerna va burpees och endast burpees. så japp 20 sek burpees 10 sek vila och sen påt igen. när vi va klara och jag va såå död att jag funderade på om jag skulle lägga mig ner och dö på golvet. eller om jag skulle försöka och tvinga upp min kropp upp från golvet. jag kom upp ;). nu har ni precis kört 4 min burpees berättar instruktören glatt i mikrofonen.

 

men ja jag tog mig hem och lyckades byta om. till soffkläder. ha eller inte. nu va det dax för att bräna lite mer fett nu medans svetten ändå låg som en dusch över en. jag gav mig helt enkelt ut för att springa min runda i skogen. men oj det gick trögt. benen kändes som bly. det va med tunga, trötta och extremt sega ben som jag tog mig runt. men jag kom runt och sen hem. jag tog den långa vägen hem för att få varva ner och få lite extra frisk luft. 

 

men nu är det färdig tränat för idag. så nu blir enda träningen när jag tar armen från maten och in i munnern ;)

detta är min middag idag och den blev sådär super duper god =)

                                                                 

 

  


Ice age

idag har vi fredag och nu är det helg så jäkla skönt att få va lite ledig. försöka och sova lite längre än till kl:5:15 och bara få ta det lugnt. sen ska jag såklart träna och springa oxå. så det blir ingen semester utan fysiska aktiviteter helg här inte ;). men ja jag började min fredag på tog alldeled för tidigt. vaknade 04:20 av att regnet öste ner. det va som att himmlen hade öppnat sig. jippi jag ska upp om en timme han jag tänka innan jag somnade om. sen vid 05:15. då min klocka ringde så duggade det typ bara jätte lite. jag kände mig precis lika trött när jag vaknade som när jag gick och la mig. det vill säga jätte trött. jag kom in till sats på odenplan med sega steg och gäspningarna övlöstevarandra. 

 

kom in i salen kände mig fortfarande sådär super duper trött. plockade fram alla redskap en och en typ för att jag inte orkade ta så många åt gången och absolut inte lassa på allt på stången och sen gå med den över halva salen. nej usch det va jag för trött för. satta mig sen ner och funderade på om jag skulle kasta in handduken rena nu och gå hem och lägga mig under nått gammalt som typ soffan. sen kom då denna över hyper dyper pigga instruktören in. som precis som jennifer har en sån där cool stil med korta snygga shorts och ett par knähöga strumpor. nu kände jag mig lite piggare men gäsparna avlöste fortfaranade varandra. men ja när passet kom igång så bytes dom ut till flåsningar. för det är nämligen omöjligt att både gäspa och flåsa samtidigt. passet gick bra med det va sådär fruktansvärt gris jobbigt som det ska va. jag tänker alltid innan att idag sk ajag orkar göra alla dom där hopp armhävningarna på tå. men det är helt omöjligt att knappt göra en efter att ha jobbat med den där gristunga stången. 

 

efter passet åkte jag till jobbet och krigade. men det rullade på och va ganska lagom mycket att göra. dagen rullade på och ja  nu är jag hemma. ska äta middag och sen bara ta det lugnt i soffan.

men i onsdags så va vi ju hemma hos mig på ice age kväll. det va super duper trevligt. vi åt en paj som sofia hade gjort och till det va det en sallad som lovisa hade gjort och vi drack ramlösa som helena hade köpt. själv hade jag bakat en kladdkaka med marabou mint överdrag på. alla bidrog med nått. maten va jätte god och även kladdkakan gick ner ;). vi kollade på filmen och garvade gott åt den. sen åkte alla hem och jag gick och la mig.

 

jag undrar om jag lider av nån vitaminbrist eller nått sånt. för jag är typ konstant jätte trött. fast det är jag i och försig inte ensam om. haha vi sitter typ och gäspar i kapp på jobbet ;).

 

men nu blir det mat och sen tv. men ha det såå bäst

                                                                           


Torsdags pump

Idag har vi då torsdag och det betyder att det är dax för torsdags pump. Och dagen till ära så va bästa Jennifer tillbaka efter sin semesterledighet. Hon sa att hon inte hade tränat så mycket under sommaren men jag tror henne inte riktigt. För hon va precis lika grymt jävlas stark som hon brukar va. Jag tycker att det är kul att hon är tillbaka för att hon är sådär grymt bra och hård att man inte vågar göra annat än att lyda.

Passet gick kalas bra. Och det va ju såklart extra kul idag efter som hon va tillbaka. Inte för att hennes vikarie inte va bra. Men tycker ändå att hon är snäppet bättre för hon prata så mycket om allt. Sen har hon ju sån skön stil oxå. Hon är en sån som kommer in i shorts och knähöga strumpor. Men hade jag hennes grymt snygga ben så skulle jag oxå se ut så ;).

Men ny blir det att kolla lite på tv och sen dö i sängen.


träning+jobb

ja känns som att jag inte har så mycket till liv just nu. hmmm eller har jag någonsin haft så mycket till liv. jag tror inte det. det är lixom skillnad på att ha ett liv och att leva.. jag lever. jag tränar eller är på jobbet. men jag tycker om och träna och får typ panik/ångest om jag inte tränar. men tro inte att det är nått hemskt ont som jag bara tvingar mig till. för jag tycker ju att det är så kul och ser det inte som nått ont. men det känns bara som att jag inte gör så mycket mer. men vad skulle jag vilja göra mer. hmmm ja jag vet inte. haha träna ;).
 
nej men ja vad har jag då hunnit med i måndags och idag. ja i måndags så va min personliga plan att jag skulle ge mig ut och springa måndag morgon. men ja klockan ringde 06:00 solen stod högt på himlen. men anna ja hon låg kvar som prinsessan på fläsket. ställde om klockan och somnade glatt om igen. jag va bara såå sjukt trött. det va som att jag bara inte kunde kliva upp och tvinga mig ut. det va som att hela kroppen inklusive benen och huvudet skrek NEJ. med stora bokstäver. så nej det blev att sova och sen åka till jobbet och kriga. det gick bra ingrid kom tillbaka idag och det va kul och träffa henne och prata med henne om hur hon hade haft på semestern.
 
efter jobbet åkte jag till medis och körde ett grit cardio pass. men innan passet så sprang jag ca 20 min på bandet i ett bra tempo. det va lite kul för på bussen in så åkte jag med lovisa för hon skulle hem och så frågad hon om jag hade vart ute och sprungit på morgonen idag oxå. men jag svarade att jag inte hade orkat. hon svarade att gud vad skönt anna att höra att du oxå ibland inte orkar gå upp på morgonen och springa. haha ja jag är oxå männsklig ibland ;). 
 
men grit passet gick bra. det va precis lika gris jobbigt som det ska va. alla gav verkligen järnet och det va ingen som fjösade. så himmla härligt att se. det va jag och en tjej som tävlade i när vi sprang fram och tillbaka som idioter. det va riktigt härligt. men precis lika mycket som det va härligt så va det fruktansvärt jobbigt. svetten forsade, mjölksyran va uppe till öronen och jag flåsade så att jag trodde att jag skulle dö. men vi krigade oss igenom och sen va det över. känslan när passet är över är värt hela passet tio gånger om. 
 
jag vaknade upp i morse med en träningsvärk i rumpan som är helt horibel. jag som trodde att det mest bara va ett fett klump som satt fast på kroppen men det är tydligen nån muskel nån stans där under som har fått träna igår ;). och va dagen bjöd på spinning på morgonen för en instruktör som va helt fantastisk. han va en riktig energi knippe som började med att berätta att han inte brukar köra pass så här tidigt på morgonen och kände sig lite trött men att vi skulle ge gärnet i alla fall. han va en riktig schlager fantast/älskare. när han inte spelade schlager låtar så va det en smurfhits och lady gagas bad romance. när en ny låt kom skulle man gissa på vad det va för låt om man gissade rätt behövde man inte lägga på mer motstånd ( eller nej det stämmer inte). sen när lady gaga kom skulle man kunna dansen i refrengen. haha han dansade på cykeln och sjöng med i alla låtar. haha helt plötsligt så stängde han av musiken för att han ville höra om vi flåsade. han va så himla rolig och bra så man kunde inte göra annat än att skratta. man glömde nästan men bara nästan hur jobbigt det va. man kunde inte annat än att bli på ett så jävla gott humör när man gick från passet och när man åkte till jobbet.
 
sen va det bara att åka till jobbet och kriga och det va lite blandat idag. både bra och jobbiga kunder. men ja det är så det är. det är det som gör mitt jobb till vad det är. men jag kan nu meddela att jag känner mig som en fiskätande människa jag har nämligen både igår och idag och ja kommer att ha hela veckan fisk till lunch. och ja det är faxist riktigt gott =). jag känner mig så himmla nöjd med mig själv.
 
när jag kom hem så kände jag att det är ett kanon spring väder och jag kommer inte hinna springa i morgon efter som vi ska ha ice age kväll med kladdkaka och allt gott till. så jag tänkte att nu ska här ut och springas. jag pressade mig själv riktigt bra och kom i mål på en riktigt bra tid tyckte jag. 5km på under 25 min. med tanke på att det går upp och ner som ett dragspel så kände jag mig riktigt nöjd =).
 
men nu blir det sängen och sen upp i morgon. 
men ha det såå bäst :)

Kvälls fika

 

kvällsfika men min nyttiga rawfood kladdkaka med blåbär till det dricker jag ett glas mandelmjölk med blåbär i =) mums =) 


husmorsträning

haha ja jag säger som min pappa säger att han gör. lite husmorsträning. så ja idag va jag och körde lite husmorsträning. men jag va helt död efter detta pass. det va bara såå sjukt jävla jobbigt. bara uppvärmningen va jobbig. sen skulle vi börja med alla stationer. men vi krigade på och svetten ja den både ran och forsade ;). det är så bra för det är en tjej som jag har lärt känna en del. vi snackar alltid innan och brukar ofta köra på samma station. hon är bra och köra med tycker jag för vi är ganska så lika. vi tar båda bäbis vikterna ;). vi svettas och krigar på lika mycket. det är bra tycker jag för den som man kör med ska man ju peppa och tävla lite emot. det är tråkigt om man har nån som bara ger upp hela tiden eller som man ser att den ger inte allt. när passet är slut så är den knapt svettig eller andfådd och man själv håller på och dö av alla olika andledningar. ser är det oxå lite mer för en själv om man handlar med den där grymt snygga, vältränade, perfekt gyllenbruna kroppen i ett snärtigt fodral. haha inte alls bara avundsjuka ;) den där som bara skriker jag är vältränad ni andra kan bara gå och dö. gör alla armhävningar på tå springer till den tyngsta vikten och ger lixom aldrig upp. för det behövs inte för denna person klarar allt.
 
det är lixom helt omöjligt redan från början att försöka och tävla med denna person. man är dömd från början att misslyckas. haha nej så det är skönt att ha nån som är ganska lik en själv. och speciellt i envishet, styrka och svettattacker, om jag känner att jag håller på och dö så är det skönt att se att min partner oxå håller på och dö.
 
men ja det va jobbigt idag. och det är som att alla i haninge har hakat på 1,30 minuts trenden för japp idag körde vi det på sista varvet. och ja det va nog det varvet som tog död på mig. mina ben skakade när vi va klara. tur va att hon som jag körde med oxå höll på och dö så vi fick puscha varandra mellan övningarna =).
 
men förutom att träna så har jag vart i stallet, vart ute och sprungit och städat här hemma. det är ju bara så trpkigt att städa men tur att jag bor så litet att det går så snabbt. nu ska jag fixa mat till i morgon och sen kommer jag nog att somna i soffan för jag är sjukt trött.
 
men ha det såå bäst =)

kladdkaka

jag har bakat en nyttig rawfood kladdkaka som blev super duper jätte god =). ja man ska inte förreställa sig att den kommer och smaka som en riktig kladdkaka med marabou mint överdrag. men jag tyckte att den blev sådär härligt nyttigt god
 
hur har jag då gjort jo du behöver
 
10 dadlar
1dl kakao
1 tsk vaniljpulver
3,5 dl mandelmjöl
3msk vatten
lite salt
 
jag börjar med att kärna ur dadlarna och blötlägga dom i ca 1 timme. sen häller jag ner allt i en bunke och mixar allt med min nya super braiga stavmixer. som jag inte får krampu ut av. tills det blir en fin och jämn smet. sen hällde jag ner den i en bra form och ställde in den i frysen i ca 1 timme. sen är det bara ta en bit njuta med ex lite hallon =)
 
 

varmt

igår va det ju drinkkväll och som jag trodde så hade vi super duper kul :). jag gick över till elin och plingade på dörren ingen som öppnar. nehe jaha. dom kankse sitter ute går typ ett varv runt. men där är dom inte. men så ser jag dom komma gåendes. både elin och cillan. dom hade bara vart och köpt mat. efter som det va varmt så bestämmde vi oss för att sitta ute och drinka våra drinkar. eller ja i alla fall dom första.
 
vi började med drink nr1 blood mary. den va sjukt äklig. den smakade som att dricka ketchup med vodka i. sen va till och med så äcklig att jag kunde inte dricka upp den. och jag är inte den som brukar spotta i glaset ;). men det gick bara inte. det va rysningar och nej fy den va bara så vidrig. men varken jag, cillan eller malin kunde dricka upp den. den enda som tyckte att den va okej va elin. haha så ja hon fick min.
 
sen gick vi vidare till drink nr2 brave bull. den va mycket godare. lite stark men helt klart mycket bättre än den första. haha malin spetsade min med ett blåbär. 
 
sen gick vi in och tog drink nr3 Collins. den här va super duper god. det va den bästa på hela kvällen. den fick 5 drinkar ut av 5 och man fick även påtå av den här drinken om man ville. den här drinken va perfekt. den va frisk och fräsch inte för söt och inte sjukt sur. nej precis lagom. en drink man kan dricka mycket av ;).
 
men vi han med lite annat än att bara dricka. vi pratade massor om lite allt möjligt. haha elin hade även bakat ;). och sen bestämmde vi även dag för elins 25-års kalas och att vi skulle åka på en 25-års kryssning runt där oxå. så ja det kommer och bli super kul :). så kul att jag har lärt känna dessa människor och får hänga med dom lite då och då. det tackar vi för.
 
jag va hemma efter 1 och då va det bums i säng. av med sminket, borsta tänderna och direkt i säng. somnade som en stock direkt i fallet på väg ner till kudden. vaknade sen av att klockan ringde., min första tanke va snälla döda mig nån. men när ingen gjorde det va jag bara tvungen att kliva upp och äta en lättare frukost. för ja nu va det då dax för att svettas ut dessa drinkar som gårdagen hade att bjuda på. så bara att gå ner till sats och köra ett cross training pass för kim som hade passet idag.
 
passet va sjukt jobbigt. jag kände mig inte bakis för då hade jag aldrig gått ner. men jag kände mig lite trött och seg. men övningarna gick bra och kroppen kom igång och vaknade till liv efter tillräckligt många burpees efter varandra. men jag har lite ont i mijnj vänster arm/axel eller baksidan av ryggen. eller typ överalt där runt omkring. ja det är bara en släng av lite träningsvärk tror jag. men ja jag är stel och det gör ont men det är nog inte så konstigt det har blivit en del träning nu på senaste tiden och fredagens grit pass va en utmaning för hela kroppen och för alla kroppsdelar.
 
men jag försökte och utmana mig lite extra på vissa stationer. sista gången på bänkpress stationen tog jag till och med en 20kilos stång och krigade med. men några sekunder till och den där stången hade vunnit över mig. sen va det många övningar som va för hela kroppen. en ordentlig genomkörare för hela kroppen. efter alla stationer och varv va det då dax för magmys. så vidare mysigt va det inte mest bara gråtfärdigt tunt och jobbigt.
 
efter detta mördar pass så gick/kröp jag hem i värmen och solen. men vad nu göra jo. äta nått lite fort sen byta om och sen ge sig ut och springa i värmen innan det blir ännu varmare. det va varmt och svettigt. benen kändes som bly. det va tungt och stelt. allt känns jobbigt, tungt och stelt just nu. men kanske inte så konstigt. jag krigade mig runt rundan i värmen utan att ramla. kom i mål på en tid som jag va tvungen att kolla två gånger på. en bra tid. med tanke på hur varmt det va hur det kändes i kroppen och i benen. kroppen va betydligt piggare än mina stackars ben.
 
men ja jag brukar ju smörja in mig med solskyddsfaktor när jag ska ut i solen och speciellt när jag ska ut och gå eller springa för då vet jag att jag kommer och va ute i ca 1 timme. jag smörjer in mig både för att jag är så vit och blek och vill inte bränna mig, sen är det inte nyttigt för min vita kropp och utsättas för allt för mycket sol både för att jag inte vill få hudcancer när jag blir ändre och sen så är jag så känslig bränner mig sjukt lätt och då blir jag bara synsam föd. sen så börjar jag och fjälla=inte varken bra eller fräscht. sen vet ju alla att solen får huden att åldras i förtid. och det vill vi ju inte eller ;) den solskyddsfaktor som jag änvänder är vattensäker. haha men idag va det så sjukt varmt så den va inte svettsäker. när jag hade sprungit klart och kollade på mina armar så har solskydds krämen runnit längst med armarna. sen så tog jag den långa vägen hem skönt att få gå lite extra i värmen.
 
sen så har jag städat lite här hemma och ja jag tänkte att jag skulle åka till bauhaus idag. tanken va god och stannade typ där oxå. eller jag va på väg redo med hanväska med och toa knappen med mig. hoppar in i bastun till bil. vrider om nyckeln och det händer inte ett skit. nehe jaha bara att hoppa ut igen och stanna hemma. batteriet har dött...suck... måste prata med min kära far. åka buss till bauhaus tror jag inte ens att man kan göra så nej. jag får ta det nån annan dag. gick ner till ica i stället. där jag köpte mig en ny stavmixer. jag hade en jätte jätte bra stavmixer men den gick sönder suck. och så köpte kag mig en ny. men har aldrig vart riktigt nöjd med den. det är ju inte så att den inte fungerar. nej den snurrar så fint så. men jag vet inte om det är min ahänder som är för små eller knappen som är för trögg. för jag får kramp i hela handen och armen när jag annvänder den. för jag måste trycka så hårt och får byta fingrara och ja då ska jag ty bara mixa lite avokado och yoghurt till en röra. så nej idag har jag köpt mig en ny :)
 
sen har jag vart ute och gått oxå. en power walk på ca en timme. det va skönt att komma ut i värmen. det gäller och passa på innan det börjar och regna. men nu har jag ätit middag och nu ska jag ta det lugnt kolla på tv och bara chilla. i morgon är det stall. sen springa och sen träna. helgerna går så fort.
 
kan även meddela att jag chockade alla inklusive min själv när jag gick ut ur lägenheten i bara skjorts och inte fyra lager leggins och strumpbyxor under ;). mina bleka, feta ben fick sig en chock. hjälp dagsljus täck oss vi dör. men jag skulle bara till ica och inte åka nån stans för då hade legginsarna fått åka på.
 
men ha det såå bäst
 
på g till elin
             drink nr.1
            haha elin hade bakat
            drink nr.2
              drink nr.3
            träffade på en igelkott på vägen hem
            svettiga armar 
            varmt spring väder
            chocka dina ben, omgivning, dig själv ja allt och alla genom att gå ut i bara skjorts
 

Drinkkväll

nu är jag redo för att dra på drinkkväll =). det kommer och drickas drinkar och va sjukt kul. så ja jag ska snart gå. känns så skönt att kunna säga gå. för vi ska va hemma hos elin och jag har gång avstång hem till henne =).

men ha det såå bäst

                                                                                                                                                                                                 

 

After work

Igår bjöd dagen på after work efter jobbet med järngänget =). Vi hade jätte kul. Det blev både ett och två glas rosevin ;). Det blev en hel del jobb snack och lite annat oxå. Vi planerade oxå in att vi ska ha en ice age kväll hos mig. Då ska vi kolla på ice age och äta gott. För att Sofia har inte sett på den filmen och det tyckte både jag och Helena att hon måste ju bara se den filmen. Så japp sakt och gjort ice age kväll är bokad.

Men både innan jobbet och after worken så blev det såklart träning :). Det blev att rulla över den där mördar rullen som ser ut som ett tuggben till en dinosaurie eller nått sånt stort djur. Det gjorde precis lika jävla ont som förra gången. Det känns typ helt okej och sen kommer den på en ond punkt och fy fan va ont det gör. Och när man har hittat den där punkten så ska man stanna kvar där och rulla lite extra fram och tillbaka på den. Efter rullandet blev det styrke övningar och sen va det klart.

Idag blev det att arbeta som vanligt. Dagen har gått bra det va inte super mycket och göra men det rullade på. Vi har så kul på jobbet just nu. Måste va dom bästa jobbar veckorna under denna sommar =).

Efter jobbet åkte jag till sats på medis och körde ett bodypump pass. Men idag kändes vikterna som bly. Det va tungt, svettigt och jobbigt. Ett kilo kändes som minst tio och gud jag kände mig sååå svag. Ända höjdpunkten måste ha vart att killen bakom mig oxå såg ut som att han skulle dööö och han hade samma eller mindre vikter på stången än vad jag hade. Men sen såg det oxå ut som att det va första eller precis börjat gå på det här passet. För han hängde inte riktigt alltid med på vad vi skulle göra när.

Men vi krigade oss igenom. Nu är jag hemma färdig äten och ska snart sova. I morgon blir det träning och sen drink kväll hos Elin =). Det ska bli både gott och trevligt.


RSS 2.0