mask

ja efter flera dagars maskande så har jag nu vart ute och sprungit det va jobbigt efter som det va så varmt. men det gick bra det va bara och kämpa på:). jag har inte kunnat springa för jag har haft annat för mej. jonte har vart här och då känns det så fel och va ute och springa och sen va det midsommar och sånt. så man har legat på latsidan.

annas har det onte hänt så mycket i mitt liv jag har jobbat på och insett att det är långt men ändå inte långt kvar till semestern. och att det kommer och gå såå fort sen är det ett helt år kvar till nästa gång man har semestern.

jonte har vart här och vi har kollat på tv och fotboll. det är typ nån tävling i minigolf för det är tält och tävlingar och en massa husbilar nere vid minigolfen här i brandiz. man får kankse gå ner nån gång och se hur det ska gå till. se och lära hur proffsen gör:).

men nu har jag inte så mycket mer och säga avslutar med lite bilder

men ha det såå bäst







min midsommar

ja min midsommar började med att jonte va här på morgonen. sen så vid tolv så åkte jag till syrran i sötälje. där satt vi och drack vin och en jätte god drink som typ va grön:). sen så vid tyo nio kom tommy från jobbet. vi kollade på nina frisk och drack lite mer vin. hehe jag och syrran pratade massor om allt och inget. sen så gick vi och la oss för vi skulle ju upp i tid. jag va uppe vid typ åtta så åt vi frukost och sen åkte vi till ica för att handla.

jag köpte jordgubbar för 62kr men det va dom värda för dom va jätte goda:). sen drog vi till flen.eller typ rökärr som det heter. där våldgästade vi våra föräldrar som har en sommar stuga där. och jag måste säga att det va jätte fint och mysigt. hehe och mulltoan va inte så farlig. det gick bra:). sen efter att anna hade gått ett varv runt huset och inspekterat toan och hela huset. så kom ju frågan upp.

-Pappa vart är B-G

nu ville ju anna åka bästa B-G (Britt-Gösta). och där stod den i ett skjul tillsammans med gräsklippare och sånt. ååååå bästa B-G. sen efter att han startat den och efter lite kläd ombyte för pappa sa tydligt att det är grus du ska köra på anna. han tyckte inte att vita björnborg skor och ett par ljusa miss sixty jeans va nått bra moppe plag. så det blev mammas mjukisar och gummistövlar och sen trycka på hjälmen så vips så såg man ut som en bonde;) men ååå det va sjukt kul bara gasa på och känna hur det blåser. det va ju typ 10 år sen man åkte moppe eller inte riktigt men typ. men kul va det. men det va ju lite halt och man har ju ingen lust och ramla. sen går det ju upp och ner som ett dragspel. och det va verkligen backar och sen helt om till vänster typ. sen efter min moppe tur så hittade jag min plats väldigt fort.

det fanns ju en hängmatta i solen åååå där låg jag och gäste:) åå det va såå guld. men sen åt vi sill potatis LAX och ägghalvor. det va super gott och så snapps till det. pappa hade gjort nått eget som höll på och bli lika gammal som typ jag och ja den va ju inte det godaste jag drukigt och den rensade rent. men det gick ner hehe. sen va det öl och gällde. sen fick vi en jätte god sommardrink. sen gick hela familjen ut med hampus och så plockade lena alla blommor hon kunde hitta. sen när vi kom hem så va det mat igen:).

grillat:) det va pommes och kyckling nått kött på spätt och sen nått annat kött bea sås och avokado sås. det va ju oxå jätte gott. men gud nu va man ju jätte mätt och till det va det rövin som stod på schemat. tur att man han en stålmage;) sen kollade vi på tv och drack drinkar. hehe jag drack först en san fransisco och sen en gin tonic. det va gott till det så åt vi popcorn:).

sen va vi upp och pratade jätte mycket. sen va det bara jag syrran och tommy kvar vi pratade i gäst stugan där dom skulle sova. sen gick vi och la oss vid typ tre. hampus låg och väntade på att jag skulle komma han låg hos mej ett tag sen gick han iväg.

klockan 8 vaknade jag nästa dag och slängde på mej bikinin och tog fram hängmattan för att få första skiftet. ååå vad skönt det va. bara ligga där och njuta va solen och gunga fram och tillbaka. jag solade lite fler gånger under dagen. sen åkte vi hem vid typ tre.

men det va jätte kul och få komma ditt och se hur det ser ut och jag kommer nog våldgsta dom fler gånger specielt den där hängmattan;). och hampus blev jätttte glad när vi alla kom och hälsade på. och han ville nog ta en liten smakbit på tilda men det fick han ju inte.

men nu är jag hemma och ska fixa lite här för att sen ta tag i en ny arbetsvecka..

men nu kommer lite kort från helgen:)

haha redo in för moppe tur



åka moppe



kor i flen



jag och bästa B-G (Britt-Gösta)



 hampus



hampus



hampus vill nog oxå ha en sommardrink



hampus



den goda sommardrinken



ha det sååå bäst

våldgästa sötälje

ja idag är det midsommar och jag ska väldgästa min syrra i sötälje. sen i morgon ska vi våldgästa våra föräldrar i flen. hehe jag har ju aldrig vart i stygan som vi har där på landet. så det ska faxist bli lite spännande och se hur det ser ut. nu när pappa har fixat altan och massa annats ånt så ska den va jätte fin så det ska bli kul.

men idag så vet jag inte vad vi ska hitta på men vi kommer nog på nått:).

jag avslutar med en bild på mej och sussie fårn när vi va ute och fikade i stan med maria.


tvättat

ja idag har det stått tvätt högst upp på schemat. det va typ bara och slänga ner allt. det blev underkläder och tröjer. lakan får jag ta en annan dag. det va typ kris haha:).

sen har jag jobbat det kändes lite konstigt jag trodde typ att det va måndag hela dagen bara för att jag va ledig igår. det är inte nyttigt och va ledig man blir helt borta på både dagar och datum. skrev typ 21 på hälften av alla jobb som jag gjorde. eller som bertil sa- anna du kan inte va borta en enda dag. hehe och det sa han b ara för att vi sålde inga glasögon igår. men idag så va jag först med och sälja. hehe fast vi tog typ igen gårdagens förlust med att sälja dubbelt så mycket:).

men ja nu finns det inte så myket och göra. kollar lite på tv men är bara skräp som vanligt.

men ha det såå bäst

stan

ja idag så va jag inne i stan med sussie och maria. det va jätte kul och träffa dom igen. det va ju såå himmla länge sen. gud vad vi har pratat att man har så mycket och säga till varann. vi bara gled runt i stan och shoppade och kollade. jag köpte typ inget bara ett skärp. men jag shoppade ju i lördags så tyckte att jag skulle ta det lite lugnt. sen så åt vi mat och fikade. och jag drack världens godaste kaffe. gud jag är helt sold. haha det va ju typ värsta kaloribomben men jättte god. sen kollade vi på bio. det blev robin hood och den va jätte bra. jag älksra ju såna filmer. den va typ över två timmar lång men kändes inte som det.

det va så skönt och få va ledig och bara hänga i stan och snacka och bara va. man känner att man behöver ha det oftare.

och skoskavs problemet löste jag genom mycket tejp och blåster då gick det bra:)

min outfit idag blev

Tröja: fred perry
Jeans: miss sixty
Skor: björn borg (fast jag har dom inte på kortet)




mitt skärp som jag köpte. hehe och nej jag ska inte ha mjukisar till men pallade inte byta om.


klockan är 10:58

och vad har anna hunnit med. jo jag va i stallet typ vid 8 för att mocka och gö maten och allt sånt till diamant. sen hem åka till ica. köpa lunch till denna vecka det blev sallad som vanligt:). sen har jag gjort min mat och duschat fixat håret(fönat och plattat) sminkat och klät på mej. och nu är jag klar. ska in med bussen som går 12:00 till haninge. jag ska möta upp sussie och så sitter maria på såget vi sk ain till stan. det blir inte grönan för camilla den jäveln dissade oss. och det är inge roligt och va tre på grönan för att då måste hela tiden nån åka ensam. och dte är ju inge kul.

så vi får se vad vi hittar på. det är inga problem och hitta på nått. jag ska fundera över mitt skoproblem så länge. för jag kan ju inte ha flipp flopp:)

men åter kommer sen om vad det blev.

ja men vist

ja men det höll jag ju på och glömma. jag har sko skav igen. för när jag åkte in till haninge i lördags så tänkte jag att åå jag vill va lite sommar fin och ha sommar skor utan raggsocker i. det skulle jag ju inte ha gjort. jag hade ett par ballerina skor med spets eller vad det nu heter ja en liten fin sommarsko. så det va linne jeans jacka mina miss sixty jeans och dessa skor. jag provade och gå lite inne inga problem kändes bra. och jag tänkte samidigt att jag ska ju inte gå mil utom bara lite i haninge. jag går till bussen och början ana oro.  (och jag har inte långt till min buss). och sen när jag gick runt i haninge så gjorde det ont och jag kände att nu gror mitt lilla sko skav där nere såå glatt. och ja när jag åkte hem och klev av bussen så va jag halt och sista biten och jag barfota. eller nej jag gick med en sko på vänster och ingen på höger. för det va bara där jag fick sko skav(vänster kommer nog nästa gång). det va som en lättnad och ta av sig den och kunna gå utan att det gjorde ont.

och ja bara för att man nu har fått ett skavsår så kan man ju typ inte använda några andra skor än just toffler och flipp flopp. så ja jag hoppas på en varm och regn fri sommar.

ja på denna bild ser vi då annas höger fot med hela familjen skavsår. och här har vi ett släktträd som träker sig långt bak i tiden.

det som är blått: ja det vet jag inte riktigt det är nått sår som jag har kan va skoskav för mina björnborg går ju ganska så högt upp.

det som är rött: ja det är nykomlingen

det som är grönt: det är gamla skoskav som bor kvar

fan jag borde snart ha läderhud känns det som:)


fotboll

ja just nu så det ju fotboll som är på tv. nu när bröllopshysterin är över. idag har jag ju jobbat det gick bra. detva typ ingenting och göra sååå tråkigt så jag städade och jonathan tog butiken. för det va han som jag jobbade med ibland. hehe han är ju lite rolig ibland. för vi pratade om han hade träffat helena eller elena. och han hade ju träffat helena och så sa han och ja hon är ju chefens dotter så där får man passa sig. han menade att han va tvungen och va extra trevlig emot henne. och då tänkte jag. ja då får du nog passa dej för mej och marie-louise oxå. men det sa jag inte.

sen så har jag vart ute och sprungit när jag kom hem. jag hade mitt nya linne och det va inte så stor skillnad. jag känner stoor skillnad från när jag började. jag känner att jag orkar mer och kan ta i mer. och det känns jätte bra. jag flåsar ju fortfarande som om jag ska döö. och jag är ju andfåd ett bra tag efter min springtur+spurt in i mål. men det är ändå en skön känsla när man är klar.

här är linnet som jag köpte.


jobba

ja uch idag ska man ju jobba. har ingen lust inte när det är såhär fint väder. men jag får njuta av det när jag går till sågen. men jag hoppas att dagen går fort men den brukar oftast gö det.

och ja vad ska man säga om bröllopet. jo tårtan jag säger bara tårtan. vilken tårta sån vill jag oxå ha den va jätttteee stor och såg jättte god ut. och alla tal gud det ena va bättre än det andra. både oves och daniels tal va såå bra.

men oj vad klockan va mycket jag måste ju gå nu

men ha det så bäst

bröllop

ja idag är det ju bröllopsyra. men jag är inte inne i stan. nej man ser ju som bäst hemma i soffan på tv:n. men det är säkert en bra stämning men nej jag stannade hemma.

men idag så har jag vart ute och sprang och det va såå varmt. gud jag trodde att jag skulle dö emot slutet men det är bara och kämpa på och springa på. svettet ur och flåset är på max. ja jag har ett jävligt bra flås för flåsar gör jag som fan:). sen va det hemma och duscha har kollat på tv och det visas ju typ bara bröllop så man har inte så mycket och välja på. men dt är kul och kolla på alla fina klänningar. måste ju säga att filippa reinfeldt är jävligt snygg. sådär vill jag oxå se ut efter att ha fött tre barn. men det kan man ju bara glömma:).

sen så har jag vart inne i haninge oxå för jag behövde shoppa lite. det blev bara tröjer. en svart fred perry som ser assa tråkig ut på bilderna men den va fin tyckte jag. enkel men fin. sen så hittade jag en tröja från 365 sunshine som va fin. perfekt att ha till vardags eller när man vill klä upp sig lite. sen blev det två nike linnen som jag ska ha när jag är ute och springer. kan ju va kul och byta ibland;). det blev ett grönt och ett rosa. här gör inget om det är chockiga färger typ bara kul.

365 sunshine





fred perry





men ha det såå bäst

torsdag

ja idag är det torsdag. eller ja det är ju inte så mycket kvar. men jag har vart ute och sprungit och höll på och snubbla igen fan jag måste lyfta på benen jag vaknar i alla fall till när jag håller på och ramla. sen så sprang jag i lugnan ro och vips så ser jag nått på min högra sida och där står ett rådjur på min högra sifa typ 1meter i från mej. och den stod bara där och kollade på mej medans och sprang förbi. jag ba oj hej. som om ett rådjur skulle fatta ordet hej.

har snackat med sussie oxå och hon kommer hem på måndag så nu blir det grönan på måndag. så nu hoppas vi på att det inte blir regn. och om nån vill följa med är det bara och säga till:).

men nu ska anna diska kankse och sen sova.






färgning på gång

ja nu håller jag på och färgar håret och guuud vad det kliar. jag blir gallen. men det är bara och stå ut jag brukar ta en penna och klia med. men snart så får jag duscha ur det. men det blir blont som vanligt:). men det brukar bli ganska så gult i början men sen så brukar det bli bättre. men det började ju och bli så utväxt så då är det ju inte så snyggt. men jag funderar på och färga till nån annan färg nästa gång typ nån brun färg. men jag får se.

idag så har jag jobbat mellan 10-19 det va inte så mycket specielt idag. uch den ena dagen är den andra lik. igår när jag va ute och sprang så va jag lite trött och loj så vips så ramlade jag på en rot och låg på marken. gud vad paff jag blev. men sen så höll jag mej vaken rästen ut av rundan. men det gick bra annars. eller jag höll på och svälja en mygga oxå men jag lyckades precis spotta ut den:).

planer

japp nu är det plander på g här. stora planer hehe. nej men jag snackar lite med sussie och ba fan vi borde hitta på nått. och vips typ en kvart senare så har hon snackat med camilla osm har snackat med maria så vi ska försöka och åka in till grönan eller nått sånt på måndag. men det hänger lite på om sussie får ledigt så vi håller alla tummar vi kan hålla på att hon kan få va ledig.

gud vad mycket minnen som kommer upp hahaha när vi va på grönana och sussie spyde så att hon fick gå med gröna byxer. jag och sara som försökte ta kort på en kille som va utkläd till ior men han ville inte. haha eller när vi gick i spökhuset och vi trodde aldrig att vi skulle komma ut. och högg tag i en list och vägrade och gå och sara högg tag i mej och försökte och dra mej ut. hehe hur vi avslutade genom att gå 4 st ut i snurran. hur vi skrek som galningar i alla karuseller. nej vi hade så jävla kul förut. men vi kan ha lika kul nu när man träffar nån. haha man bara garvar och det är som att alla dom månader som man inte har sets är som två dar. så det ska verkligen bli jätte kul.

är det nån annans om vill hänga med är det bara och säga till eller bara och gö det:) ju fler desto roligare.

men som sakt va nu ska vi inte skena i väg med mina planer fören sussie har fått godkänt från regeringen om att va ledig på måndag:)

men ha det såå bäst

gamla bilder från grönan

     

hemma

ja nu är jag hemma fån rimbo och guuud vad bar min ljudbok är. jag lyssnar på gömde har du inte läst/lyssnat på den gör det då. den är jätte bra och spännande. så man vill typ inte stänga va men man måste ju:). nej men nu är jag hemma och man kankse ska ta och gö lite nytta ut och röra på dököttet och ja kankse stöäda och sånt roligt. sen måste jag laga mat till nästa vecka men det blir kyckling, fullkornsris, sötsursås och nötter. kanske inte det nyttigaste men gott:). sen nästa vecka då blir det sallad. nej men jag kan inte bara leva på sallad jag måste äta annat oxå. men det handlar ju om och äta rätt och röra sig rätt. eller som så kan man äta allt bara man förbräner det oxå:).

nej nu ska jag ta och sätta lite fart men ha det såå bäst

nu ska jag hem

japp nu ska jag hem från ett ghetto till ett annat ghetto:). ja juste jote blev stoppad av polisen oxå när vi va fylletaxi. men det va lugnt hehe han va nykter. men varge gång nån bli stoppad och får blåsa så tänker jag bara på vi hade i alla fall tur med värdet. dom har ju typ glömt pumpen hemma så han får blåsa upp alla madrasser själv. så han har ju utväcklat värsta lungkapasiteten. så när han blir stoppat så ska han blåsa upp en påse på ett andetag men han blåser så mycket så att den går sönder. haha jag garvar lika mycket varge gång.

men igår så va det sallad som stod på schemat. jag måste ju komma igång med min beach kropp innan sommaren är helt över. haha eller så är det redan försent och jag kan ge upp och satsa för nästa år i stället. men sen så kollade vi på kim novak filmen men man har ju sett den så många gånger att man kan den.

ja och så är det ju midsommar snart. vafan ska man hitta på då.... typ på midsommardagen så ska jag ner och våldgästa mina föräldrar i flen. men vad ska man gö på själva midsommar. men det är ju ett tag kvar som tur är. men nått ska man kunna hitta på;). sen är nästa fråga ska man palla sig till södertälje(eller SÖtälje som jag säger) för att åka med syrran och tommy. eller ska man palla sig in till centralen för att åka tåg. hmmm ja det är frågan det. det tar ju typ 1,5 timme och ta sig till södelje. hehe fast det tar typ 45 in till centralen. men ska man åka bil så får man dela med kanin och bur och allt sånt. och åker man tåg får man dela platsen med en luffare. så ja det tåls och tänka på. och nästa STORA fråga va fan ska man ha på sig. klänning och pumps eller jeans och pumps eller jumpadojer. eller mjukisar och gumistövlar. för vi ska ju lixom va på landet och går ju upp och ner som dragspel. men ja jag får se. det blir nog jeans och skor.


och nej jag tänkte inte ta egen bil för hahah jag hittar inte.


men oj nu måste anna springa för att hinna med min buss

men ha det såå bäst.

rimbo

ja just så är jag i rimbo. i går så skulle ju jag har kört jontes bil för dom skulle till märsta. men så bidde det inte. vilket jag inte va ledsen för. det va rickard och oscar som va där och vi kom och hämta dom sen. ååå herrigud säger jag bara. det va nån 50 årig gammal gubbe som skulle till märsta som åkte med oss. och jag säger bara tur att han bara skulle till märsta. för han stank. och det va en blandning mellan sprit öl cigg och askfat. ja det är ingen risk att anna tar nån sån i hand. nej uch. sen va det nån annan som hade spytt som en räv så jag va inte ledsen övar att vi inte va där. vi höll på och köra på en liten räv på vägen dit. men den klarade sig typ precis. sen såg vi tre till men ingen va så nära som den.

men vi kom väl hem vid typ ett. då va det bara direkt i säng. jag tänkte att jag skulle ut och springa idag oxå. om det bara kunde sluta va stoorm ute. men jag ska i alla fall gå ner till ica och köpa middag till i kväll. det blir nog sallad för om växlingens skull.

men ha det såå bäst

älg

ja idag när jag va ute och sprang så krockade jag med typ 399994 mygg och sen med en älg. jag hörde nått som lät i skogen och så kom det ut en älg på stigen men den sprang i väg när den såg mej komma flåsandes. men den va ganska så nära. men annars s gick det bra och springa. och nu håller jag på och packar för jag ska till jonte i helgen. fast jag behöver inte ha så mycket med mej ska ju hem på söndag. sen så ska jag till märsta i morgon. dom skulle till nån fest där. det är rickard oscar och jonte och jag skulle köra bil:). kommer säkert och kännas konstigt och va nykter men kanse är nyttigt. hehe och att jonte vågar låta mej köra bilen ska bli kul. men kommer nog och kännas lite konstigt för jag har inte kört manuel på säkert ett halvår eller om inte mer. men jag kunde ju det inna:) men det kommer nog och gå bra. haha bara nån kan säga hur jag ska åka. haha och den som säger ett ont ord kommer och få gå hem eller springa framför bilen.


dököttet

japp idag va jag ute och rörde på dököttet. jag sprang mina 5km och det kändes bra och jag kände mej såå duktig efter. men jag fick ont under höger bröst. typ som när man får håll. jag fick det efter att jag hade spörtat i mål. och jag vet inte om håll kan komma efter att man har sprungit 5km och sen ska spörta i mål. för det gjorde ont när jag andades. men efter ett tag så kändes det bättre.

sen så när jag skulle ut och springa så va det några barn som delade ut lappar. det va från skutans gård det är en idieell förening som har hästar och andra djur. och dom har nog inte det så lätt. så nu delade dom ut lappar om att dom behövde ett nytt kylskåp för det som dom hade har gått sönder. gud jag tyckte så synd om dom. och jag får så dåligt samvete för att jag har inget kylskåp som dom kan få. men jag funderar på och sätta upp lappen i trapphuset så att dom kanske kan få ett. dom kunde tänka sig och komma och hämta det och allt.

men ja vad har jag mer gjort idag jag gick till sågen i morse sen har jag jobbat.

nu ska jag nog ta och kolla på en film som jag har laddat ner den heter precious. och jag hoppas att den är bra

men ha det såå bäst

ullared

japp på tv har det vart reprisen av ullared fy fan säger jag bara. det är helt sjukt. folk åker milslånga resor bara för att shoppa på ett jätte stort ö-b. dom köa i timmar bara för att shoppa fryspåsar och allt annat jävla skit. för det är ju bara smack och skit där. och ja jag skulle ju aldrig i mitt liv köpa kläder där. nej fy fan.

men vad har anna gjort idag. ja jag har jobbat och slitit. vi hade besök från safilo och det är alltid lika jobbigt för hon bara klagar på att vi måste ta bort solisar och möblera om. och jag brukar mest bara säga ja jag ska hehe och sen blir det inte av. för vi tycker inte att det är bra.

men nu så kollar på på tv det finns inte så mycket och kolla på men snart är det sex and the city

men ha det såå bra


här är samma bild som igår men inte med så röda ögon:)





dagens låt

thåström med alla vill till himmlen


svarten

ja idag red jag svarten och det gick bra. det va sista gången och då brukar vi få välja häst. men jag hade hoppas på och få rida bubblan men när jag kom till stallet så fick jag reda på att hon hade vart dålig så då kunde jag ju inte rida henne. så jag tog svarten men jag tycker ju om honom oxå. och det gick bra det va en rolig övning så det va kul. vi skulle trava och öka traden mellan c och b kanske det är och sen fånga upp genom att gå in i en öppna och den övningen va jätte bra för då hinner han lixom inte döö. utom han håller tempot uppe in i öppnan. så det va kul idag.

sen så hade vi fika och ja jag åt som vanligt för mycket av allt fika. men det är juuu så gott. i morgon ska jag jobba jippi;)


avslutar med en bild från hippie festen:)


en annan bra låt

coca carola moderater, byråkrater, ekonomer och fantomer




dagens låt

dagens låt av imperiet cc cowboys





mot stan

ja snart ska jag ta mej in till stan för ska möta upp jonte där. vi ska typ bara gå runt och strosa och njuta av sommarvärdet som har kommit. och glasss så klart:). ååå jag älskar glass på sommaren. eller ja det är klart att man inte vill ha glass på vintern när det är 10- och snålblåst.

men igår så va jag på cillans kalas då temat va hippie. hehe det va kul. men cillan fick migrän så hon gick och la sig men annars så va det jätte kul. det fanns vatten pipa och allt. hehe och tomi och christian hade peruk som gick laget runt. men alla va ju inte utkläda så det va lite tråkigt men det va kul med dom som va det. men jag kan ju säga att folk kollade lite konstigt på mej när jag åkte. gud asså man ba hehe. man får typ köpa mobiltekniken. lossas prata i mobilen och nämna orden maskerad med hippie tema var 10 sekund.

men nu måste jag snart börja fundera på vad fan jag ska ha på mej:)

men ha det såå bäst

back to the hippie

japp idag är det back to the hippie för cillan ska ha kalas och det är hippie tema som gäller. vi säger bara peac och flower power. jag har hittat ett linne som jag seriöst har köpt. men gud jag tror aldrig har använt den och det förstår jag den är gräslig. och sen ett linne under som är orange och är köpt i nynäs och ja det säger allt så om det behöver jag inte utala mej. för har man köpt nått i nynäs så är det inte snyggt. det är som att köpta nått på ullared. hahaha eller priskrossaren eller öb hahaha. sen har jag ett par jeans som jag köpte när jag va i tjeckien. dom är lite utsvängda så det blir nog bra. sen läste jag nånstans att man får gärna ha en liten blomma i håret. så det ska jag ha:).

men här kommer lite bilder på min outfit:)



Linne: orange haha köpt i nynäs
Linne: tro det eller ej men det är en koola anna
Jeans:levis
Smycken: Peace örhängen

och så en blomma i håret och ett pannband eller vad det nu heter



halsbandet kommer från hardrock café










min hjärnaktivitet

hehe så här kan jag tänka mej att det ser ut i min hjärna:) pong



sol

ja när jag vaknade i morse så va det soool. så jag åt lite frukost och tog på mej bikinin och tog med mej en filt för att sen bege mej till rudan för att sola. men när jag kom ut så blåste det hårda nordanvindar och jag såg elaka små regn moln och man har ju ingen lust och och sitta och frysa på rudan. så nej ändrade snabbt min planer gick hem och lämnade filten och tänkte att jag tar en lång promenad i stället. men det va ju sååå kalt och det är ju inte så kul och behöva gå en promendad med typ regnkappa på. så jag gick bara en kort promenad och funderar på vad jag ska hitta på nu. funderar på och dra till haninge och fönster shoppa:).

men jag måste städa lite först sen ska ju jag på cillans hippie fest.


anna på g ut i solen



bara för att vi hade hästar i brandis när det va en cirkus här


idag

ja idag är jag leeeedig vaknade kanske vid 9 ååå sååå skönt. sen va det upp och hoppa. ut i spring spåret. det va såå varmt och skönt. eller ja skönt är väl fel ordval om man är ute och springer. jag byter till bara varmt. men det är ju skönt efteråt när man känner så jävla duktig:). sen när jag kom hem så va det hopp in i duschen för att sen hoppa in i min bastu. folk köper dyra bastu det är helt onödigt det är bara och hoppa in i min bil när den står i solen(eller när det är varmt). och efter som min bil har bara några år på nacken så har jag inte AC nej utom jag kör på KD.

men i alla fall in till haninge och där gick jag till bolaget och in på lindex för att köpa strumpbyxer. och sen gick jag in på MQ men gick lika snabbt ut för jag hittade en jätttte fin tröja. och då är det bäst och vända och gå ut inte börja känna klämma ta och sen bara råka prova och bara råka ha 1090:- på kontot och bara råka dra kortet i kassan och tänka att jag kan leva på nudlar och samtidigt tänka att det är öppet köp ska bara hem och se hur det passar med mina kläder där hemma. och inse att det passar perfekt och då har man ju redan betalat och då kan den ju få bo kvar hos mej. så nej innan det händer så gick jag ut:)

sen åkte jag hem innan jag gick in i nån anna affär. sen hem och fixa sig lite för jag ska på kalas i kväll det är svart/vit tema ojjj vad svårt för anna min garderob och hades garderob ser lika dana ut allllt är svart. jonte ville inte följa med. jag säger ingenting så har jag ingenting sakt.

men nu ska jag dra hem ha det så bäst

stallet

ja idag efter jobbet så åkte jag med mamma ner till ösmo för jag skulle ha diamant. han hade lekt berlinmurleken i boxen. för jag möttes av en mur med halm längst med dörren och emot vägen till suede. jaha där va det kaos det va rent och bajs om vart annat. sen så gick vi ut på vår promenad och han va jätte snäll blev nästan chockad för att han va så lugn. han gick på fyra ben hela tiden . hoppade bara till två gånger annars va han hur lugn som helst. sen så gick jag in och pussade och borstade på lilla cliffen.

och nu är jag hemma. jag är ledig i morgon sköönt. i morgon ska jag börja dagen med att ut och springa sen ska jag till haninge för jag måste till bolaget sen ska jag på fest hos lea. det är temat svart/vitt vilket är jätte lätt för mer efter som jag bara har svarta kläder i min garderob. jag ska ha en svart klänning hade jag tänkt mej. sen på lördag så är det hippie fest och jag har hittat en blomma som jag ska ha i håret så jag hoppas att det blir snyggt:). eller haha jag kommer inte och se snygg ut:).

nu håller jag på och målar mina naglar. sen är det sex and the city dax:)

men ha det såå bäst

rörigt

idag tyckte jag att det va lite rörigt på jobbet. vi va inte så många vi va 4 som jobbade och sen hade vi 2 prao. men dom är såå himmla duktiga så man glömer nästan bort att dom inte jobbar. men vad hade vi gjort utan dom. jag hade en kille på utlämning idag oxå. han hade försökt med linser för ja kanske mer än ett år sen eller kankse två tiden går ju så fort. men det gick inte så bra då. så va han inne och ville prova igen då sa jag att han skulle öva på att peta på ögat. och så kom han idag. och så frågade jag om han hade övat och det sa han att han hade gjort. och det hade han oxå. ååå det gick så bra man såg verkligen att här kommer det och gå bra. bara han har tålamod och kämpar på så kommer det gå jätte bra. och det gjorde det oxå. det är så kul när det går bra man blir så glad och dom blir oxå så glada.

sen så i måndags när jag hade ridit klart så såg jag att det stod en brun häst i cliffens box det va lindis som stod där och då blir man alltid lite orolig. anna början ana oråd. hittar cliffen i lindis box avspolad och klar. antingen så har dom förståt vilken stjärna han är och förtjänar att stå i en box eller så har han blivit halt. jag frågar åsa och då hade han blivit halt efter ett hinder och i värsta fall så kunde det va nån sena som hade gått av eller nått sånt. men det är nog inte det för nu ska han vila i 6v och sen få gå på bete och sen får vi se. men uch jag blir alltid så orolig när han är halt för han är ju ingen ungdom längre han är ju 21 år gammal. jag säger bara att det är tur att han har haft sina glansdagar med josse. men jag vill inte tänka på sork utan cliffen. det skulle kännas så konstigt och komma dit och att han inte är där. jag brukar alltid gå in och pussa på honom när jag är där.

men ha det såå bäst

världens finaste gråååå




så nu är det klart

ja nu är vårruset klart för i år. och ja jagtyckte att det gick bra. jag sprang hela tiden och kände att jag orkar. men det är samtidigt lite svårt. för jag har nog lite för mycket tävlings instinkter så jag tänker hela tiden den ska jag springa om och den ska jag oxå springa om och den men. och till slut så typ spörtar man när det är 3km kvar. så man måste tänka på att springa i sin egen takt och springa om dom som man verkligen springer snabbare än. men det blir automatiskt att man springer snabbare än när man springer hemma. för man bli mer peppad när det är mer folk och folk som står och hejjar på en och säger kom igen kämpa på. fan jags kulle verkligen behöva nån som stod och hejjade på mej och skrek på mej att KOM IGEN NU ANNA KÄMPA PÅ. gud vad man skulle springa. haha fst jag skulle inte palla så länge för jag skulle ta ut mej. men det är ju ingen tävling men det blir ju som en inre tävling.

och jag lovar jag ska komma med bilder på mina nya jeans jag jobbar på det men inte idag. i morgon är det jobb som vanligt

här kommer en gammal bild från vårruset:)




men ha det såå bäst

RSS 2.0