valborg

idag har vi valborg. jag började att fira min alldeles för tididgt. sov som en stock och vaknade upp av att mobilen ringde alldeles för högt och på tog alldeles för tididgt. 05:10. dax för spinning. frukost nr.1 åt jag på bussen in. körde sen ett spinning pass på sats zenit. det va jobbigt, härligt, svettigt och otroligt roligt. jag har verkligen börjat och tycka om att cykla jätte fort i 45 min på samma ställe ;). efter cyklingen så varvade jag ner på löpbandet. ja fast jag gick ju då. sen körde jag lite olika övningar började med vanliga situps 10st sen 20 små snabba. sen gjorde jag en övning som jag inte har en aning om vad den heter. men man ligger på rygg har benen utsträckta, lyfter upp dom och sen lyfter man upp benen + rumpan, tar ner benen och börjar sen om. benen ska helt så klart va helt raka. detta gjorde jag 16 gånger sen vände jag om och gjorde 10 armhävningar på tå. sen gjorde jag om dessa övningar två gånger så att ja gjorde dom tre gånger totalt. avslutade sen med att stå i planka i 1,30min.
 
sen åkte jag till jobbet och åt frukost nr.2 krigade sen på till kl:18:00 då vi alla fick gå hem. härligt att både få börja sent och sluta tidigt.
 
sen blev det att åka hem och fira valborg. men hur firade då jag min valborg. va det att stå på en grusplan i ett rått och kallt väder ätandes på sockervadd och kolla på eld. och lyssna på når en grupp gubbar och tanter som sjunger nått om Vintrar rasat ut bland våra fjällar, drivans blommor smälta ned och dö. och ja en massa mer. eller kankse stå en bit bort lite mer vid gräset hängandes under ett träd kolla på eld, sparka runt lite band löven och dricka äcklig, blaskig, pissljumen folköl och låtsas att det är skitt gott medans det i själva verket är det absolut vidrigaste som jag någonsin har drukigt. och det är så sjukt vidrigt jävla kallt där man står och envisades med att varken ta gummistövlar eller en tjock jacka utom gympaskor och tun vårjacka. 
 
nej jag gjorde faxist inget ut av detta. nej för jag va ute i skogen ochinte för att dricka folköl runt en brasa. nej utom jag va ute i skogen för att springa =). det va bara såå härligt. få komma ut springa av sig. inte tänka på nått annat än att sätta den ena foten framför den andra och lyfta på fötterna så att man inte snubblar på några elaka rötter. det är så underbart att äntligen kunna springa i skogen igen. jag kände pigg, glad och fräch i benen. så det va bara och springa på och få upp både flåset, andningen, pulsen och glädjen som springningen i skogen ger. jag va nästan helt ensam i joggingspåret. utom ett par killar som va ute och söndags-snigel-sprang som jag utan problem sprang om på ytterspår ;).
 
det är såå härligt att kunna springa igen. det är nått som jag verkligen älskar och jag hoppas hoppas att jag kan fortsätta med det ett bra tag nu när jag kan springa i skogen igen. så att jag inte åker på en överansträngning i benet igen. det bästa med att springa är att du behöver nästan inte ha nånting bara:
 
*ett par bra, snygga, bekväma skor. helst två par ett för dagligt bruk och ett par barfota skor ett par nike free run 3 skor för när man ska springa jätte fort. och sen ett par som man inte är så rädd om när man ska springa i skogen efter att det precis har regnat i en hel vecka. eller oj nu blev det visst tre par skor. 
 
*ett par snygga bekväma helst svarta spring tajts, med ett snyggt märke, bra passform och ett material som andas. gärna inte helt svarta utom med lite färg i så att dom blir snyggare. sen är det bra att ha ett par korta för varma tider och ett par långa för kalla tider.
 
*ett snyggt linne. eller flera snygga linnen i en massa olika färger. det får inte va för långt, för kort, sita för taijt, för fluffigt eller bara obekvämt. 
 
*en snygg, bra, bekväm, andandes, sportigt sport bh. helst flera stycken i olika färger.
 
*ett par bra strumpor som även dessa ska andas
 
*tofs så att håret inte ramlar ner i ögonen så att man inte ser nånting. nej kalufsen måste hållas på plats. precis som allt annat.
 
*iphone laddad med bra musik och en RunKeeper app som jag är alldeles för dålig på att använda
 
*en iphone hållare som man sätter fast på vänster arm så att man slipper springa runt och hålla i den.
 
ja som sakt va man behöver nästan inte ha nånting för att ge sig ut och springa. det är bara jag, skogen och mina få viktiga saker ;)
 
ha det såå bäst och lycka till med träningen alla mina kära vänner där ute :)
 
 

NTC

idag fick vi än en gång en måndag slängd i ansiktet. alltid lika härligt..not. men ja det va bara och härda ut. jag va bara såå sjukt jävla trött i morse när klockan ringde 06:00. tänkte igår kväll att jag skulle ut och springa innan jobbet för att ja vakna till lite och röra lite på fläsket. tror ni att jag orkade det i morse. nix pix. jag va bara sååå sjukt jävla trött att jag orkade bara stänga av mobilen. eller nej först så ställde jag om klockan och sen stängde jag av alarmet och somnade glatt om igen. vaknade sen upp igen. kände jag mig sååå mycket piggare. nej jag kände mej bara ännu tröttare ja om det nu kunde gå. jag tvungade mig upp ställde mig i duschen och försökte och vakna. det gick bara inte. åkte bussen till jobbet och va bara sååå sjukt trött och seeeg.
 
men ja dagen gick bra. det rullade på och vi sålde bra så det va kul.jag hade lite olika terapiarbeten och ta hand om så ja det var bara och sätta fart. 
 
efter jobbet va det då äntligen dax. inte för stallet som jag brukar ha på måndagar. utom för att åka till sats medis. vi hade nämligen en inställd ridning som vi brukar ha en gång per termin. så japp jag kunde åka till sats medis och köra ett NTC pass (Nike Training Club). med Jennifer. jag gick på detta pass när det va på torsdagar men sen så bytte dom dag till måndagar. jaha den enda dagen på hela veckan som jag verkligen inte kan på. sååå drygt. men så idag så kunde jag gå =). men gud jag har glömt bort hur sjukt jobbigt det passet är med henne. hon är helt galen. det va mycket plank övningar och magövningar. ja och det är ju en muskel som verkligen behövs byggas upp. haha en muskel som jag uppenbarligen saknar ;). såå sjukt jävla jobbigt. men så otroligt kul. jag märker verkligen att jag har bättre kondition än vad jag har styrka i kroppen. och ja vi ska ju öva och bygga upp det som vi är dåliga på.
 
men nu blir det att chilla kolla på tv och sen sova för att komma upp i morgon :)
 

massssa saker på s

idag har det vart mycket bra och roliga saker på S: Stallet, Springa, Skog, Sats, Sol. 
 
jag började min dag med att åka ner till stallet. red ut i det härliga soliga vår vädret. det är såå mycket härligare att åka ner till stallet nu och rida ut när det är bra väder. och när det inte haglar, snöar, regnar, blåser is vindar eller nått annat otrevligt. nej det va härligt och jag laddade på med bra energi (som dock tog slut lika snabbt som den kom in). sen åkte jag hem och åt lite och funderade på vart jag skulle springa nån stanns. när jag red ut så va det ingen snö kvar så började och fundera på hur det skulle se ut i skogen. 
 
så japp bäst att ta reda på det. så det va bara och snöra på spring skorna och springa till skogen. förra gången jag sprang i skogen så va det ju ganska så mycket snö, is och översvämningar. men nu va allt sånt nästan helt borta. det va lite lerigt på vissa ställen och lite vatten på nått och typ ett litet parti med snö och is. men annars så va det torrt och fint. så jävla härligt underbart att få springa i skogen igen. nu jäklar ska jag äntligen börja springa i skogen igen. ska bli så skönt att lämna asfaltens hårda och tråkiga underlag och byta ut den emot skogens mjuka och betydligt roligare underlag och omgivning. det va inte bara jag som njöt av skogen utom mötte både en och två människor som va ute och gick. 
 
sen gick jag hem duschade och skulle kolla lite på hoppningen som gick på tv. slog på tv:n satt i soffan. hmm är det inte lite kallt. jo det är det. lägger mig ner i soffan och slänger på mig en filt. somnade. suck jag skulle ju kolla på hoppningen inte sova mig igenom den. men som tur va så ställde jag alarmet på mobilen innan jag somnade. så att jag inte skulle missa träningen. jag kände mig såå trött och groggy när klockan ringde. jag hade missat halva hoppningen och nu va jag tvungen att försöka och tagga till.
 
gick ner till sats haninge och körde ett cross training pass med fedrik som håller i det passet. det va sjukt jobbigt. att det kan va så jobbigt att jobba så pass mycket med sin egen kroppsvikt som man gör. i morgon har jag ingen ridning utom ska köra ett NTC pass på sats. ååå det ska bli såå sjukt kul. det va så länge sen som jag körde ett sånt pass så ja det ska bli kul. sen är det ju med bästa jennifer oxå så det kan ju nästan inte bli bättre. men ja först ska jag jobba.
 
men nu blir det att ligga i soffan och ta det lugnt. så ha det såå bäst

bra fredag

min fredag va en riktigt bra fredag. den började dock lite för tidigt 05:10 men att mobilen ringde och klockradion började och låta. men det va bara och tvinga sig upp och åka in till sats medis och köra hårt. det blev att köra ett roligt, jobbigt och svettigt cykelpass på 45 min. det är lixom bara att cykla sjukt fort i 45 min på samma ställe. efter det åkte jag till jobbet och krigade. det va ju som sakt va fredag så kunderna va fredags glada och jag med ;). 
sen gjorde jag mig lite i ordning och åkte ner till ösmo för att gå hem till izza och grilla lite och dricka vin :)
 
det va super trevligt. när jag kom så va laijon och johanna redan på plats. vi snackade om lite allt möjligt, grillade och drack vin och jag hade även med mig cider rosé som jag tycker är så god. izza va grillmaster och det skötte hon galant. grillen va tänd köttet va på grillen och cidern va öppnad. kunde det bli bättre. nej jag tror inte det. efter maten så blev det lite vin och sen började vi göra i ordning oss för att gå ut på krogen. vi va taggade till tusen. kl:23:00 kom vår bil som skulle köra oss in till den stora staden. wiii då va det utgång på utgång. vi började på kvarnen. där dansade vi, tog en drink och hade det super kul. efter det drog vi vidare till snaps där vi mötte upp killarna och partade vidare. 
 
sen kom snälla madde och hämtade oss och körde oss hem. det va så skönt att åka bil hem. haha det blev ju ganska så sent med tanke på att jag skulle jobba dagen efter ;). men vad gör man inte. men ja jag va hemma 03:20 tror jag. då va det av med sminket och bums i säng. jag va såå trött och somnade direkt. efter att ha gått och lagt sig på tok för sent så gick jag såklart upp sen på tok för tidigt. 06:00 ringde klockan. haha vad skulle jag nu göra. jo ut och springa såklart. hahaha jaaaa jag vet jag ÄR galen. men jag hade räknat ut att jag skulle ändå behöva gå upp för att hinna duscha och äta frukost innan jobbet och då kunde jag lika gärna gå upp och springa innan oxå. så kankse man kunde vakna till och bli lite pigg innan frukosten. när jag vaknade så va jag sjukt trött. för att komma upp så hade jag lagt mobilen inne i badrummet på mina springkläder. så när den ringde så va jag tvungen att gå upp och stänga av den och då va jag ju uppe och då va det bara och klä på sig och tvinga sig ut och springa. jag va sjukt trött. tog en banan och kände mig mycket bättre. haha det måste ha vart nån kuckelimuckmedicin medel i den där bananen för gud jag kände mig riktigt pigg och fräsch i benen när jag va ute och sprang. det kändes så härligt. det va ett härligt väder vår väder och jag bara kände hur jag laddade batterierna medans jag sprang.
 
ja så det va bara och köra på efter det. in i duschen äta gröt frukost åka till jobbet och kriga. jag kände mig pigg, glad och på ett strålande humör. det va mycket och göra. jag sålde mycket glasögon och solglasögon så det va super kul. sofia som va optikern idag ja henne såg jag knappt. vi sa typ hej, nu får du gå och äta och hej då till varandra. hon satt anntingen i rummet eller höll på att hjälpa en eller två kunder. det va flera gånger som en kund fick kolla lite själv medans jag hjälpte en annan kund för att sen gå tillbaka till den första kunden. men det gick så bra så. det är ändå roligt när det är mycket och göra för då går tiden fort.
 
men ja vid 17 fick vi åka hem och det va skönt. nu har jag ätit middag och ska bara ta det lugnt och kolla på tv. i morgon blir det stallet och sen träning :)


 
                            
 
 

Tisdag = cykling

ja idag har vi tisdag i alla fall i ca 2 timmar till. men ja jag började min morgon alldeles på tok för tidigt för att åka in till sats zenit för att köra ett cykelpass på 45min. men ja nu har vi ju nästan vår ute. så jag har slängt av vinterjackan. brrrr men den hänger en armlängs avstånd från vårjackan. så om det kommer en plötslig snöstorm så är jag redo. men ja det är vårjacka på + fleece tröjer på vantar på och sen är man redo för att springa till bussen för att få upp lite värme. men läs jag har inte mössa på mig ;).
 
men ja själva cykelpasset gick bra. det va svettigt och jobbigt. instruktören va på hugget och på tårna kul tycker jag. eller hon är alltid pigg och glad tycker jag. sen efter cykelpasset så gick jag ca 10 min på löpbandet i ett ganska lugnt och sansat tempo för att få ner flåset och svettattackerna. efter det blev det att köra lite mage i ca 15 min innan jag gick ner och duschade. 
 
sen åkte jag till jobbet och krigade till 19. men ja jag känner mig ganska så trött just nu. men jag känner mig inte så tröttare eller piggare på jobbet om jag sover tills jag ska upp och åka till bussen eller om jag är uppe vid 5 tiden för att åka och träna. det är som att man hinner vakna till innan man kommer till jobbet. 
 
men nu ska jag ta och packa träningsväskan till morgondagens mördar Grit pass =)
 
ha det så bäst

sol + rörmokare

ååå det har vart en helt underbart solig dag. jag gick och la mig ganska så tidigt igår för att jag va så sjukt trött. kl:22:20 haha då gav jag upp. stängde av tv som jag bara låg och lyssnade på med stängda ögon. gick och borstade tänderna och somnade på en gång. vaknade upp som en pigg och glad carlsson. haha det andra jag fick göra innan jag åt frukost va att agera rörmokare. alla som känner mig vet att jag inte är född till det. min spolknapp till toan har vart dum ett bra tag och gått sönder i mindre och mindre bitar. nu gick den sönder helt. den gick inte och rädda. hur jag gör nu. det bara rinner vatten hela tiden. och det betyder ju att den inte fyller på vatten och då går det inte och spola. jag kände att jag hade några olika allternativ. leka rörkokare och försöka se om man kanske kan googla sig till hjälp eller gå en snabb kurs i toalett-spolningsknappar. eller att gå in till grannen varje gång som jag ska gå på toa. samtidigt så tänker jag hur jävla svårt kan det va. varför är jag så dålig på allt sånt här som kan hända i ett hem.
 
men ja jag kollade försökte och tänka logiskt. började och dra, rycka, slita i lite olika plats grejer. sen lyckades jag förstå hur man spolade och hur man fick stopp på rinnandet och ja nu har jag läget under kontrol. jag har dock ej nån spolknapp utom man får sticka ner halva handen ner i toan och trycka på en knapp. men ja jag jobbar på att köpa en ny klapp och nu när den har gått sönder helt så borde jag jobba på det lite fortare ;).
 
efter en rörmokar insats utöver mina kunskaper och en grötfrukost så blev det att ge sig ut i det härliga och soliga vädret för att springa. om det berodde på min frustration över toan eller mitt mördar Grit Cardio pass igår. men benen kändes allt annat än pigga. gud det va som att nån hade lagt ner tegelstenar i mina skor. jag fick frusta, pusta och kriga mig igenom den första biten och sen gick det nog lite bättre. men det va aldrig så att det kändes lätt utom mest bara tungt och speciellt i benen. jag trodde att jag hade sprungit i en snigels tempo och fart. men när jag kom i mål och kollade på klockan så hade jag sprungit ganska så normalt. till och med lite snabbare än vad jag brukar göra. (typ en minut) men ändå. kan det då bero på mitt Cardio pass dagen innan att jag vet hur det känns när pulsen är på topp. för ja även om benen kändes som bly så måste jag ändå ha tagit i och sprungit på :).
 
efter min runda så hoppade jag in i duschen och kände att jag bara ville ut i solen. så japp jag dressade på mig tog med mig en bok, ramlösa och mina rayban. sen satte jag mig på en bänk som en a lagare och började läsa. njöt av solen och av värmen. det va så härligt. 
 
sen har jag bara städat lite här hemma gjort mig redo för cross training pass och gick ner till sats. idag hade han gjort om dom olika stationerna och gud går det och göra det jobbigare, japp han lyckades ganska så bra. sjukt jobbigt. men sjukt kul.
sen blev det att gå hem och äta middag. jag är just nu inne i en taco period. så japp idag blev det taco på soyafärs här hemma i min lägenhet. mums =)
 

Bodypump + Grit Cardio

igår va jag ganska så trött kan jag ju säga. haha efter att ha kört ett 30 min Grit Strenght pass. att dessa 30 min kan va så sjukt jävla jobbiga. det är både tungt, svettigt och jävligt jobbigt. pulsen går från normal till hög till jag håller på och dö hög och jag får ingen luft hög ;). haha sen är det ner i planka och svetten forsar ner i ögonen och ja det är inte eller så mysigt. det mysiga är när det är klart. det är nära golvet från plankan och det är grymt skönt. nästa problem är bara att komma upp därifrån ;).
 
men ja jag sov som en gris under natten och vaknade upp redo för en ny stålande dag. åt en hejdundrandes gröt frukost med mosad banan, kanel och kokosolja. jag såg även att solen stog högt himlen. eller ja den va i alla fall framme så jag tog ett mycket modigt beslut och tog på mig min fodrade vår/höst jacka över mitt fleece foderlager. försökte även att våra till mig lite med ett par solglasögon och mina röda converse. gick med glada raska steg ut till bussen njöt av solen och brrrr vad kallt det va. men gud vad det blåser. det är ju fan storm ute. kurrade ihop mig i busskuren och hoppades på att bussen skulle komma tidigt eller åtminstone i tid. 
 
sen blev det att åka till sats älvsjö för att köra ett bodypump pass och efter det Grit Cardio. passen kändes bra. men jag har lite eller ganska så mycket träningsvärk i mina ben. både efter mitt cardio pass i torsdags och efter freddagens grit pass. så ja den mjukades upp och stretade under bodypump passet. för att komma tillbaka som en käftsmäll till cardio passet. det passet va jobbigt första gången som jag körde det och det blir inte bättre snarare tvärtom. det blir bara jobbigare och jobbigare. men det är nog oxå för att man klarar mer och mer. man orkar mer och mer och man kan ta i mer och mer. men ja det är väl det som är meningen. att det ska inte vara lätt. det ska va tungt och det ska va en nära dödenupplevelse ;). sen är det så kul när man går på samma pass och man känner igen både deltagarna. kan stå och prata med dom lite innan passet och när instruktören känner igen en och även har lärt sig ens namn. det pushar ju en sååå otroligt mycket mer när instruktören skriker ens namn än när dom bara står och skriker. att höra kom igen nu anna. du orkar en till ja men bara det gör ju att man orkar minst två till. 
 
sen blev det att åka hem och försöka och inte döö i soffan utom att försöka och njuta av solen. det vill säga. äta lite fort och sen gå ut och gå. när jag gick från sats till stationen så va det lite varmare och så va jag så varm efter träningen. så även under min promenix hade jag en annan vår jacka över mina fleecelager. men det va härligt att komma ut och gå en promenix. för vi det här lagret så hade min träningsvärk stelnat så det kändes som att mina benmuskler hade blivit 10cm för korta och att jag kunde bara gå i myrsteg. så då kändes den promenaden i solen kanon bra. haha men jag tyckte att jag va riktig modig som hade vågat ta på mig vårjackan. vad möter jag???jo folk som går i t-shirt...så varmt va det inte...
 
men ja nu blir det att ligga i soffan mysa och kolla på tv.
men ha det sååå bäst
 

Ledig

idag är jag ledig och det har vart så sjukt skönt. inte för att jag har vart hemma och ätit praliner. haha nix pix det har vi verkligen inte tid med. nej jag började med att åka ner till stallet med 06:14 bussen. va i stallet vid 07:15. haha lika bra att va där i tid på morgonen så att man kommer hem nångång. men ja jag red ut, mockade och fixade. pratade lite med lisa och sen åkte jag hem. somnade som vanligt på tåget på väg hem. vaknade upp vid vh och försökte att hålla mig vaken så att jag inte skulle missa min station. 

 

sen va jag ute och sprang en runda. men jag tänkte att nu har det ju regnat lite och kanske kanske han snön smält lite och för att kunna ta reda på hur det ser ut så tog jag mig helt eneklt till skogen och spang en runda där. det gick sådär. haha jo men det gick rätt bra men det va lite varierande underlag. på vissa ställen va det jätte bra. på andra ställen så kunde det antingen va is och snö eller en jätte stor vattenpöl eller ett träd som hade vält över stigen så att man fick klättra över det. eller så va det en kompination av typ allt. haha så ja det blev mer springa, trippa, gå, springa, tvärnit och ja sen springa lite igen. men det va samtidigt kul. det blev lite mer som en utmaning. haha men jag tycker ju inte om och bli blöt om fötterna och ja det blev jag ju direkt. men om några veckor så är det nog betydligt bättre. 

 

nu blir det att ta det lite lugnt. jag ska gå ner till ica och handla lite mat och sen gå ner till sats här i haninge och köra ett Grit Strenght pass.

 

men ha det såå bäst

                                                                     


Träning

Ja jag kan ju börja med min onsdag. Den började alldeles för tidigt. Jag va sjukt trött och bara på så fruktansvärt dåligt humör. Jag tappade mitt busskort och kände bara att jag ville skrika och gråta på samma gång. Efter lite frukost på bussen kändes det lite bättre men inte helt bra. Jag åkte in till sats Globen och körde ett cykelpass. Haha i början av passet så va jag så trött att jag både gäspade och flåsade på samma gång. Haha men sen gick jag över till att bara flåsa. Det va första gången som jag körde detta cykelpass på Globen. Tjejen va en pigg och glad tjej med en grymt bra musik smak. Men det är alltid lite svårt att veta hur mycket motstånd man ska ha och hur länge. Men det blev ett svettigt och jobbigt pass. När jag gick från cykelsalen så kände jag mig som en ny människa. En lugn och harmonisk människa igen. Mitt vanliga glada ja igen. Haha jag hade svettats ur all min aggression och frustration ;). Sen åkte jag till jobbet och krigade till kl:19:00. Det va ganska mycket och göra. Dagen rullade på och vips så va kl19 och jag gick sluta för dagen.

Nu blev det att åka till sats Haninge och köra ett Bodybalans pass. Detta pass är lite som yoga. Det är ett pass där man ska vara mjuk, smidig, ha balans, va lugn och harmonisk. Haha det va en utmaning och stor prövning att försöka och få min järnrör till kropp med 0 balans att försöka och stå på ett ben och luta hela överkroppen åt ett håll och sen åt ett annat. Sen samtidigt andas luft och försiktigt och inte flåsa. Det va en utmaning på ett mindre svettigt och flåsigt sätt. Jag kommer att gå på detta pass fler gånger när jag jobbar till 19 på onsdagar. Så kanske man nån gång kan bli mindre stel och kanske få nån typ av balans. Dom sista 5 min så låg vi bara ner på rygg andades. Jag höll på och somna. Gud jag va så lugn och trött när jag kom hem.

Idag va det att ta nya tag och jag började dagen med inköpsmässa och kvalitets tid med moster Pia :). Mässan va ute i Nacka så vi åkte dit och började med kaffe och sen sitta still på samma stol i två timmar och lyssna på olika personer som pratade om lite allt möjligt. Efter två timmar på samma stol hade jag ganska så ont i rumpan. Jag skulle nog aldrig kunna ha ett stilla sittande jobb ;). Sen började vi inköpandet. Sen va det lunch och köpa in lite mer. Det gick så bra så. Vissa kollektioner va bättre än andra om man säger som så. Men överlag så va dom flesta bågarna helt okej :) vi hann även med att fika äta en massa godis och dricka mer än två koppar kaffe ;)

När vi va klara åkte vi hem. Jag hann hem och vända för att åka in till sats medis och träna. Idag blev det att köra ett Grit Cardio innan mitt Bodypump pass jag brukar köra bodypump och sen Grit Cardio på lördagar. Men att först köra Grit Cardio och sen bodypump va en lite skillnad. Jag va betydligt mycket piggare under Cardion och försökte och ta i mer och springa lite fortare och mer. Men när passet va klart. Svetten sprutade och mjölsyran skrek i kroppen ja då va det dax för 55min pump. Nu kändes det som att stången vägde bly och att det va en omöjlighet att bara lyfta ner vikterna från sin plats. Men jag taggade om under dom 15 min paus som va mellan klasserna. Och körde på så gott jag kunde. Hade nästan samma vikt som jag brukade ha. Ett plus va att jag redan va uppvärmd ;). Men det kändes grymt skönt när det va klart. Då blev det att krypa till duscharna och sen åka hem.

Nu ska jag dö i sängen. Ladda om batterierna för en ny strålande dag. Eller ja i alla fall en ny dag.


bio

ja haha jag tänkte att jag skulle börja med att berätta om min söndag. den började med att jag alldeles för tidigt 06:30 väcktes av min mobil. dax att stiga upp åka till sats sickla och köra ett NTC (Nike Training Club) pass. jag körde det passet mycket förut på torsdagar sen så flyttade den klassen till måndagar och då har ju jag ridning så då kan jag inte. men nu så tänkte jag att jag skulle köra ett sånt pass igen. det passet är lite som ett cross training pass. det är mycket atletiska övningar med mycket kroppsvikt och ja det är tungt nog ;). det va härligt, svettigt, jobbigt med blandade puls toppar. och jag kände hur mycket jag har saknat det passet. jag kommer nog att försöka och gå på det här passet flera gånger.
 
sen åkte jag och hoppade in i duschen för att sätta lite fart. när jag hade duschat klart fått på mig både trosor och bh. så hör jag bara pling, plong på dörren. min första tanke va att oj men hjälp är dom redan här. men klockan är ju inte halv två två än. kollar ut ur mitt titthål och sen att där ute står det en ja kankse 12 årig pojke och säljer majblommor. hade jag vart fullt plåklädd så hade jag öppnat dörren och köpt en majblomma utan problem. men nej jag kände inte för att öppna upp dörren i endast i kläd bh och trosor. jag ville inte att han i panik skulle springa hem till sin mamma gråtandes och skrikandes över att det va en galen tant som öppnade dörren och blottade sig. och han sen denna dag inte kommer och kunna sova utom kommer att somna gråtandes och drömma om att den galna tanten kommer hem till honom slänger upp dörren och bara står där och stirrar på honom. så nej jag valde att helt enkelt inte öppna dörren.
 
men ja vid två tiden så kom madde och sara och hämtade mig och vi körde in till heron för att gå på bio. innan det så va vi inne en sväng på media market. hahaha säger jag bara till det besöket. sen blev det bio för hela slanten och som vanligt så hamnar vi ju blevid folk som ej är läskunniga utom som vanligt har satt sig på våra platsen. så att man vänligt men extremt bestämmt då be dom att flytta på dig du sitter på min plats!!!!. haha det va jag, madde, sarra alla barn och deras föräldrar som gick på denna bio. va vad det då vi såg?? jo. croodorna. det är en animerad barnfilm som handlar om en grott familj som har lyckat överleva igenom att hålla sig borta från allt som är faligt. det vill säga dom har hållt sig borta från allt. haha asså under vissa stunder så garvade jag sååå högt att jag trodde att det lilla barnet brevid mig som inte va så litet kankse typ 12 skulle få men för livet. men hon verkade överleva ;)
 
nej filmen va sjukt rolig och vi garvade högt alla tre. haha vi värkligen älskar att gå på barn filmer. för det är en enkel simpel och extremt rolig humor. inte en massa töntiga grabb eller sex skämt utom bara ren humor när den är som allra bäst =). haha lite mer min stil. sen åkte vi hem. eller madde åkte och jobbade och jag och sara tog tuff, tuff tåget hem. jag va rätt så trött när jag kom hem. så gjorde inte så mycket mer än att äta middag och kolla på tv. gick och la mig rätt så tidigt för det va ändå inte så mycket roligt att titta på på tv.
 
 men det va en rolig och lyckad dag :)

NTC

På g hem från ett sjukt roligt men precis lika sjukt jobbigt, härligt NTC (Nike Training Club) pass på sats sickla. looking like Kenny starfighter ;).


Taco

sitter just nu i soffan som en klump. en stor mött klump. det känns just nu som att resa sig här ifrån är en omöjlighet. som att en resa till mars skulle vara en lätt match. men att få arslet ur soffan nej det går inte. varför inte???. jag är så jäkla mätt. har sjukt länge vart sugen på taco. det är nog inte själva grönsakerna som jag har saknat. för det äter jag ju nästintill dagligen. ja om inte dagligen. haha vad har man i mat om man inte har en massa grönsaker ;). men ja det är nog mer själva köttfärsen som jag saknar eller kankse nått varmt lite kryddigt till grönsakerna. för det blir ju lite mer smak med taco kryddan och lite mer kleddigt och kladdigt med köttfärs och så gräddfil och guacamole som jag brukar ha till. 
 
så idag då jävla va det taco kväll här hemma :). med i stället för nöttfärs så blev det soyafärs. inte för att jag är vegetarian utom mer för att jag tycker att färsen såg så oaptitlig ut när den låg där i kyldisken alldels rå. och så hade jag helst velat ha nån typ av kyckling färs. men det kanske inte ens finns för jag hittade då ingen. och nu vågar man ju snart inte äta nånting längre. är det inte häst i all typ av nött och griskött så är det hepatit i frysta bär. eller så är det griskött i halalkött till muslimer. så ja snart vågar man ju inte äta nått annat är ja vadå. bark. eller nej kanske innehåller för hög halt av koldioxid. så ja för att va de säkra sidan för att inte äta häst så fick det helt enkelt bli soyafärs. det kändes tryggare. läste till och med igenom innehållsförtäckningne och nej det stod inte med nått om att det skulle innehålla häst ( inga garatier i och för sig). 
 
men oj det blev såå gott. verkligen super gott. till min taco hade jag bladspenat som grund sen, tomat, paprika, gurka, egen hemma gjord guacamole, solmogna tomater, banan (ett måste) och sen min soyafärs. det va så sjukt gott. nu har jag fått min taco dos mättad för denna månad :) jag är sjukt mätt. 
 
vad har jag mer gjort idag är att äta. ja jag började min morgon kl:06:00. klockan ringde alldeles på tog för tidigt. jag tvingade mig upp och ut för att springa. det regnade små spik. så det va keps på. men på nått sätt så kändes det ändå bra att det regnade. det finns hopp om våren =). hade det snöat så hade jag börjat och gråta. men rundan kändes bra. haha ja det va typ bara jag som va ute så tididgt på en lördags morgon. jag mötte några få hundägare typ två och så nån som stod och huttrade i en busshållplats.
 
sen blev det att åka till jobbet och kriga. det va ganska mycket och göra idag. eller mycket och mycket det rullade på och dom kom in i klungor. så helt plötsligt så kunde det va fullt med folk och typ 2 som stod och väntade på tur och i nästa stund så kunde det va helt dött. men ja jag slängde i min två brödbitar medan kaffet stod och puttrade sen tog jag min kaffe kopp gick ut och åt filbunken ute i butiken så att helena kunde få gå och äta medan den andra helena satt inne i rummet. det va även lite och göra mellan 15-17 annars så brukar det va dött. men inte idag inte. jag som trodde att folk skulle hålla sig inomhus efter som det va så dåligt väder. men icke då ut i regnet skulle dom.
 
i morgon blir det träning och sen bio mys =)
 
ha det såå bäst
 
 haha ja inte så svårt val om man får välja
             
min nya drog. så jäkla god           
             
hahaha innan klockan 08:00 på lördagsmornarna så går bröderna fluff på tv       
             
Taco mys =)             

fredag =)

det är äntligen fredag kan det bli bättre????.. nej jag tror inte det. helt underbart. jag började dagen dock på tok alldeles för tidigt. klockan ringde 05:10. men jag säger ordet men. det va inte -10 grader utom kankse max -2 så då kändes det ändå ganska okej att tvinga sig upp och åka till gymmet. japp jag skulle ju träna :). på bussen på väg in blev det frukost nr.1. inne på gullmars ser jag en mycket bekant människa. nämligen cillan hon hade oxå gått upp alldeles på tog för tidigt för att oxå åka in till medis för att köra ett cykelpass. 
 
passet gick bra. nu är det andra gången som jag kör den här realisen efter att hon har bytt musik. så idag kunde jag ta i lite till och det är ju bara härligt. svetten sprutade, mjölksyran skrek i benen och andingen ja den + pulsen va på topp. jag kände mig pigg, glad och på g från start. så det va kul. efter passet blev det att skutta in i duschen göra i ordning mig och sen åka till jobbet. på bussen från gullmars träffade jag på sofia så vi satt och pratade lite på väg till jobbet. där blev det att äta frukost nr.2. och sen börja arbeta. för att inte missa en enda timma på synsam så jobbade jag såklart till 19. mindre kul..det blev lite roligare efter som jag fick äran att jobba till 19 med helena.
 
men ja nu är jag hemma har ätit lite middag, chillar och kollar på tv. det blir att ta det lugnt och skönt hela kvällen för jag ska även jobba i morgon. men tänkte att jag skulle ge mig ut och springa i morgon bitti innan jobbet.
 
ha det såå bäst

Grit

Grit=käftsmäll. Ja jag har precis kommit hem från ett träningspass på sats medis. Blev att köra ett sjukt jobbigt Grit Strenght pass. Så som måndagar kommer med en stor fet jävla käftsmäll kommer Grit Strenght som en enormt stor käftsmäll. Under uppvärmningen så tänker jag att vafan gör jag här. Jag håller på och dööööö. Jag håller på att dö redan nu. Idag va pulsen så sjukt hög att det kändes som att jag inte fick nån lyft. Jag flåsade och andades men det va som att det inte hjälpte. Nästan att jag kände en svag känsla av panik. Men samtidigt så vet jag ju att pulsen går ner bara jag fortsätter och andas.

Men det är ju så grymt skönt när det är över. Man inser att man klarade av passet att man överlevde. Och att det är en vecka till nästa pass ;). Men det ska inte vara lätt. Det ska bara tungt. Om man lyckas med att göra alla lyft med stången över huvudet alla gånger utan att göra alla grimaser, pulsen på max, smärta i armar och kropp. Ja då har man för lite på stången. Har man misslyckas då har man lyckats ;). Som Jennifer säger: okej team vi är här för att misslyckas, då har vi lyckats!!!

Sen är det bara att krypa till duscharna åka hem äta nått gott lägga sig i sängen slicka sina sår komma tillbaka nästa vecka och ta nya tag ;)

Nu ska jag bara ta det lugnt slicka mina sår och dricka en massa vatten :)


cykelpass

ja jag började min dag idag på tok alldeles för tidigt. mobil helvetet ringde 05:10. min första tanke va snälla döda mig nån. min andra va att om du inte ringa snart mobil jävel så slänger jag dig i väggen. den slutade inte och ringa utom skrek till mig att dax att kliva upp och möta dagens mörker. och ja mörkt va det. inte  bara mörkt utom alldeles för jävligt kallt oxå -10 grader tyckte jag att termometern stod på. brrrr det va mössa och vantar på. sprang ner till bussen för att få upp nån typ av värme och flås. fick sen stå och vänta på en buss i kylan. men kors i taket den va i tid :). sen åkte jag in till stan och till sats zenit. körde ett cykelpass på 45 min. det va 45 svettiga minuter. gud det kändes som att man hade kastat en hink med vatten över mig när jag va klar. men det va härligt jobbigt. det som är kul det är att jag känner att jag rokar mer och mer och kan jag fokusera på dom olika motstånden och kämpa på.
 
efter mitt cykelpass gick jag ca 10 min på löpbandet för att få ner både pulsen och svettattackerna. sen gick jag över och jobbade lite mage. körde igenom lite olika övningar innan jag duschade och åkte till jobbet. där va det tråkigt lugnt. det går så mycket segare när det inte är så mycket och göra. jag läste igenom materialet inför mässan och pysslade med lite allt möjligt. 
 
sen vid 19 fick jag åka hem. nu kollr jag på the following och biter på naglarna. för det är den riktig nagelbitare till serie. man kan inte lita på nån.
 
men nu ska jag inta soffläget igen. så ha det såå bäst

söndag=Cross Training

ja idag har jag nog inte gjort så mycket om jag tänker efter. men dagen har gått fort och jag har mest bara kännt mig sådär otroligt fruktansvärt jätte trött. jag tog en sovmorrgon och gick inte upp för en vid 9 jag vaknade först vid 7 men tänkte att nej jag kan nog somna om. nu med facit i hand så skulle jag kanske ha gått upp då. för jag va betydligt mycket piggare igår när jag gick upp vid 7 än idag när jag gick upp vid 9. men ja jag gick upp åt en god gröt frukost i lugn och ro kollande på nyhetsmorgon och försökte och vakna. usch jag kände mig bara såå seg. det kan inte va nyttigt med sovmorron.
 
sen tog jag mig ut och sprang en runda på 7km asfalt. jag hade tur det snöade inte när jag va ute. tack för det gud. det va ganska varmt och skönt men lite blåsigt på visa ställen. men det va ändå skönt att komma ut och få röra lite på arslet och på fläsket ;). sen är det ju och skönt när det inte regnar utom att solen kunde visa upp sig lite. hade bara linne och en tröja över och det va precis lagom. det va lite små kallt i början men jag blev snabbt varm. sen blev det hem duscha och ta det lugnt. fixade lite här hemma och kollade sen lite på tv. gjorde misstaget och la mig och kollade på tv. somnade efter typ 5min. vaknade upp efter en stund och kände mig bara ännu tröttare (om det gick) försökte och tagga till. det va typ omöjligt. sen gick jag ner till sats för att köra ett cross training pass. haha ja   då blev jag naturligt vis piggare. det är omöjligt att gäska och flåsa samtidigt. men passet kändes bra. det va sådär härligt svettigt och jobbigt som det skulle vara. jag känner ju samtigt att jag orkar mer och det är kul. det är då det gäller och utmana sig mer och det försöker jag och göra.
 
sen blev det middag och nu blir det att inta soff läget :)
 
springa springa :)

kvalitets tid med pappa

jag började min lördag med att klockan ringde 07:00. dax att stiga upp och klä på sig spring kläderna och ge sig ut i kylan och springa sig varm. det va lite små kallt i början men efter nån kilometer eller två så fick jag upp värmen. lite skillnad emot att springa på gymet då svetten sprutar efter 2 kilometer och man är varm redan innan man har skuttat upp på löpbandet. men rundan kändes bra det va jobbigt men ändå skönt. 
sen blev det att hoppa in i duschen och min gröt frukost. jag skulle åka ner till jordbro industriområde för att möta upp pappa och fixa med min bil. vi möttes upp på hans jobba vid 10 och jag åkte inte därifrån för en vid 14. så ja det blev en halv dags kvalitets tid med min kära far. vi han med att byta till sommar däck. byta några delar hitta fler delar som behövdes bytas, hittade delar som satt fast som inte skulle göra det. upptäckta att handblomsen typ knappt fungerade och ja så fort vi tog bort ett hjul såg pappa fler saker som behövdes bytas. det va som att det aldrig tog slut. svordomarna kom med allt jämnare mellanrum och blev bara längre och höll i sig längre ju mer saker som han hittade. 
 
men ja vi fixade hälften och så får jag komma tillbaka inom en snar framtid så får vi fixa till det. men hann med att dricka en kopp fin kaffe (kaffe bryggd av en maskin). sen fick jag hoppa in och ut ur bilen som en galning och bromsa som att jag stod på bromsen. kommer jag ha träninsvärk i höger ben så är det inte för att jag sen åkte och tränade utom för att jag fick bromsa så många gånger och skulle bromsa hårdare och hårdare. pappa skriker bromsa hårdare jag skriker tillbaka jag gör ju det. men vad skulle jag göra utan min kära gamle far. troligtvis inte ens ha en bil. 
 
efter det åkte jag hem åt lite tog det lite lugnt innan jag gick ner till gymmet och körde ett bodypump pass. det gick så bra så. det va sådär jobbigt som det ska vara. men det va skönt att det va in haninge så att jag inte behövde åka  nån stans utom kunde både gå ner och gå hem. så härligt när det finns pass i haninge efter som det är mycket närmare för mig. 
 
efter det gick jag hem och gjorde i ordning middag. eller nej först fick jag gå och köpa den och sen fick jag laga den och sen äta ;) men gott va det i all fall när det va klart. som vanligt så blev det sallad. men jag skojade till den lite med att ha lite kallrökt skinka i den. mums det blev super gott =)
 
 

Fredag=pannkakor

ja så va det i alla fall när jag va liten. jag älskade pannkakor och om jag hade fått bestämma så hade jag ätit pannkakor varje dag 365 dagar om året ;). men nu äter jag det på tok för sällan. men idag så kände jag att nej jag vill verkligen ha det. jag bara måste äta pannkakor. men nu är det ju så att jag försöker och leva ett "nyttigare" liv. pannkakor med en massa sylt, socker, vetemjöl och ja vad det nu mer är i och till dessa små goda pannkakorna är ju inte direkt så där super nyttigt. vad göra??? jo man byter ut gör om och gör rätt ;). vips så hade jag gjort nyttiga och super goda protein pannkakor. dom innehåller varken socker, gluten, laktos eller vetemjöl. kan det bli bättre??? jag tror inte det. till dom hade jag hallon, björnbör och kvarg. mmmm det blev ju bara såååå jäkla super gott =). det kommer jag och äta flera gånger.
 
hur gjorde jag då dessa super pannkakor . jo såhär:
du behöver
 
1 banan
2 ägg
2 msk mandelmjöl
1 tsk vaniljpulver
mosa bananen häll sen ner allt och rör om. stek pannkakorna (det blir 2st). ät och njut :) så supper lätt att till och med jag kan laga det ;)
 
vad har jag mer gjort idag då är att äta pannkakor. jo jag började dagen med att åka till medis och köra ett 45 min långt cykel pass. det va nytt program och nya låter men samma instruktör. hon är bra tycker jag. hon har bra musiksmak och roliga program med både lite lättare låtar och tunga låtar. så det va som vanligt svettigt men kul.
 
efter det åkte jag till jobbet och krigade. det va lite blandat lite galningar och lite roliga människor. men fredag är alltid fredag. det är alltid skönt och lite lättsammare då :)
men nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv.
i morgon ska jag ha kvalitets tid med min kära far. vi ska fixa med min bil. vi ska både byta till sommardäck och fixa till bromsarna som ligger och skrapar.
 
men ha det såå bäst

Trött

Nu känner jag mig ganska så trött. Efter att ha jobbat och sen vart och tränat på medis. Blev att köra ett bodypump pass :) härligt. Det kändes bra. Nästan oroväckande bra. Det va tungt och jobbigt men inte jag kommer snart och dö tungt. Utom med jobbigt och skönt tungt. Gjorde alla armhävningarna på tå. Bara det tycker jag känns helt galet sjukt. Jag är så nöjd med mig själv. Dock hinner jag nog inte göra så många som man ska hinna göra. Men dom jag göra är på tå. Och det är det som är huvudsaken :).

Men innan mitt pass så sprang jag 15 min på löpbandet. För att värma upp kroppen lite. Varm blev jag i alla fall.
Igår innan mitt Grit Strenght pass så sprang jag oxå 2km på löpbandet och herregud vad tråkigt det va. Jag trodde att jag skulle somna. Om jag inte hade flåsat och benen gått som trumpinnar. Så hade jag garanterat somnar och ja det hade säkert bara slutar i ett ännu fulare knä och en dyr tandläkare ;). Men jag höll mig på benen och va lagom uppvärmd och varm i kroppen till mitt sjukt jobbigt Grit pass på 30 min. Sjukt jobbiga 30 min med tunga vikter. Man kan klara av att göra allt under 30 min. Svaret på detta påstående är NEJ!!!. Man klarar inte av och göra allt under 30 min utan att döööö.

Men i morgon är det fredag. En härlig efterlängtade fredag :)
Ha det såå bäst.


spinning+shopping

jag började min dag med en hejdundrande kalas bra start. det gjorde jag genom att köra ett cykel pass på sats zenit. för er som inte vet vart detta sats ligger nånstans i sverige så ligger det i alla fall i stockholm. jag ska erkänna att jag hade absolut ingen aning om vart det låg nånstans. haha hade jag fått gissa så hade jag gissat på norr om stan (efter som jag inte kände igen det). men se där hade jag så fel. det låg precis vid t-centralen granne med åhlens typ. och när jag kollade upp lite så fanns det till och med ett zenit garage. jaha där ser man. man lär sig nått nytt varje dag. Zenit ligger både i stockholm och inte i pajala. det ligger inte norr om stan utom precis vid centralen. Grattis anna.
 
ja men jag tog mig dit vilket inte va allt för svårt. hittade även in till damernas (med lite hjälp av den snälla tjejen som stod i receptionen). och hittade sen vidare till cykelsalen. va inte allt för svårt att hitta. ett jätte stort rum med bara cyklar ;). själva passet gick bra. alltid svårt och veta hur man ska ligga i motståndet tycker jag när man inte har kört passet tidigare. för man vill ju inte behöva dra av motstånd mitt i uppförsbacken för att man inser att man aldrig kommer och klara hela backen om det ska fortsätta i det här motståndet och tempo. sen vill man ju inte ligga och fjösa eller. nej det är det spöstraff på. det ska va jobbigt och det ska svettas. för annars så hade man lika gärna kunnat stanna hemma i sängen och fortsatt sova. så ja balansgången där emellan är hårfin. men hellre känna känslan av att man gav allt och man är helt död när man hoppar (ramlar) av cykeln. än att känna att det här va väl ingenting och lite små varm i pannen men inte så mycket mer. 
 
men ja sen blev det dusch, föning och sminkning för att sen dra till jobbet och kriga. det va mycket på jobbet hela dan tyckte jag. mellan 18-19 va det oxå mycket. folk skulle hämta och lämna. men det gjorde ju att dagen gick fort. wips sa det så va det dax för lunch och sen fika och sen gick helt plötsligt alla hem utom jag och sofia. 
 
jag har även shoppat idag. jag fick i julklapp ett pressent kort på thernlunds efter mycket nogrant spanandes, kollandes och kännandes så hittade jag tillslut nått som jag tyckte va snyggt. eller det finns för mycket snyggt. men jag ville köpa nått som jag inte redan hade hemma. typ som en svart klänning. black as hades behöver lite färg. så japp jag gick in med inställningen att nu jävlar ska jag köpa nått som jag inte redan har. efter att ha hittat en klänning som jag tyckte va snygg. såg typ ut som ett ihop sytt lapptäcke;). krånglade i mig den och såg ett lik i spegelbilden. eller nej föråt det va bara en likblek carlsson. gud det va verkligen ingen vacker syn som mötte mig. när den otroligt snälla tjejen kom klapprandes emot min hytt och frågade om det går bra. så svarade ja jag tror det. som tur är så är dom så snälla här att dom först frågar och sen inväntar svar och inte bara rycker upp dörren och synar en uppifrån och ner medans dom frågar om det går bra. 
 
men ja jag köpte den i alla fall. sen hade jag även en 20% rabattcheck. men jag ska ändå inte säga vad detta lapptäcke till klänning kostade ;), nu vill jag bara bli sådär snyggt gyllenbrun (vilket jag aldrig blir) så väntar jag ivrigt på en inbjudan till ett såndär härligt, mysigt cocktail party som jag kan ha mitt nyinköpta lapptäcka på. 
 
 

väntar

ja det är väl inget som är som väntans tider. så vad väntar jag på. jordens undergånd? att nån ska komma med mat? eller bara på bättre tider. nix pix inget ut av dom. eller jo bättre tider väntar jag alltid på och att få mat serverad är ju aldrig fel. men inget ut av dom kommer och hända just nu i alla fall. nej jag väntar på att min kära familj ska komma och hämta upp mig. eller ja det är i alla fall mamma och pappa som ska komma och hänmta upp mig. för vi ska åka till min pia och tobbe ute på landet (tungelsta) och fika. träffa lite fler släktingar som är mina kusiner och ja så skulle lilla mea komma dit oxå så då får man se henne oxå :). 
 
men ja innan det så har jag vart i stallet på morgonen. det va lite extra kämpigt att gå upp vid 05:45. efter som vi har ställt om klockan så va ju klockan bara 04:45 för mig. inte kul. det va knappt så solen hade tagit sig upp för det va lika kallt som i en jävla frysbox. mina ben höll på att en 3 graders köldskada när jag gick från stationen till stallet. inte kul. det blev bättre sen när jag red ut då va det nästan så att man inte behövde döö. men det va fortfarande kallt som i en frysbox. 
 
när jag sen åkte hem så va det nästan så att jag  började och svettas i stället i alla mina kläder. fick nästan till och med släppa lite på halsduken. haha men bara nästan. sen blev det att hoppa in i duschen och äta nått. men ja nu ska jag nog ta och sätta lite fart med det sista
 
ha det så bäst

RSS 2.0