sjuk

usch idag är jag inte bara sjukt trött jag är sjukt förkyld oxå. jag kände igår när jag va på jobbet att det inte gickåt det bättre håller och lovisa hade vart sjuk hela veckan och vart säng liggandes förra helgen. kul det känns att höra.. not. jag kände bara att det där har jag inte tid med. jag måste ju jobba och träna....
 
men ja annara så gick arbetsdagen bra. vi krigade på. sofia va nog den som va piggast jag och lovisa gick runt och snorade och hostade. men annars så gick dagen bra. det va stundtals ganska mycket och göra och mycket familjer inne och alla skulle kolla på bågar och alla ville ha hjälp till 100%. så det va att gå från den ena bågvisningan till den andra. men det är bara och beta av dom en efter en. när alla va nöjda och klara å lugnade det ner sig så det va skönt.
 
när jag kom hem kände jag mig ganska så trött. men då va det bara att äta middag och sen göra mig i ordning för att gå ner till bästa Elin och kalasa. för att hon hade 25-års kalas. det va supder super kul. haha det är kul att träffa alla dom vanliga människorna som man möter typ en gång om året när hon har fest och så är det kul och träffa nya människor som kommer. haha och ja som vanligt så kom jag bland dom första och gick sist ;). men det är bara för att jag har ju så nära och ingen buss att passa så jag behöver ju inte gå nu när det är folk kvar. haha men när alla gick och det bara va jag kvar ja då kände jag att det är nog dax att gå hem nu ;). men det blir ju så fullt i hallen om jag oxå ska stå där och trängas bland alla andra ;). men kvällen va jätte rolig jag pratade som vanligt med mycket roliga och trevliga människor drack vin och hade det super trevligt. jag va ju oxå samtididgt ganska så trött och seg av förkylningen så drack inte så mycket och det va nog tur det.
 
jag va inte hemma och gick och la mig vid 04:40. haha ja ni läser helt rätt.04:40 det är ju hela galet. min sista tanke innan jag somnade va att om 20 min så brukar min klocka ringa i vanliga fall för att det är dax att gå upp för att åka in till stan och träna. och att snart kommer min lampa som går på timer att tändas. funderade på om jag skulle gå upp ur sängen och stänga av den. men jag somnade innan jag gjorde det. haha vaknade inte ut av att lampan tändes. jag kände mig typ helt död när jag la mig ner i sängen. ett under att jag tog av mig sminket och gjorde rent ansiktet och borstade tänderna inna jag gick och la mig. jag va bara sååå trött när jag kom hem.
 
vaknade vid upp vid 8 och mådde allt annat än bra. förkylningen har tagit ett nytt starkare järn tag. jag va nog allt annat än bakis. åt lite frukost och la mig i soffan och kollade på tv. men stängde snabbt av alla ljud skar i huvudet och speciellt när det gick över till reklam. och gud vad kallt det är här inne och vad hon ska prata jobbigt och nej nu är det varmt...kan inte andas. stängde av tv:n kröp längre ner under täcket och somnade om.
 
jag har nog slagit sömnrekord. för har sovit nästan halva dagen. jag va även så klock och lyssnade på min stackars kropp och avbokade mitt dubbelpass på sats som jag hade bokat in. det kändes som att jag måste fokusera på att sova och bli frisk. jag kände att nej träna ska jag nog inte göra. det är bara en andsträgning nog att bara ligga i soffan och byta kanal på fjärkontrollen. så nej bokade av den och kände en blandning av känslor som duktig, ångest, borde träna men kan inte, lyssna på kroppen inte träna när man är sjuk, är jag verkligen så sjuk, kan jag bli sjukare, jag kan inte va sjuk nästa vecka. men tänkte oxå att det är bättre att ta en dags vila och komma tillbaka med ny energi. ny och frisk energi. 
 
för nu när jag har sovit halva dagen så mår jag bättre. nu kan jag sitta upp utan att må dåligt. för jag känner oxå att jag kan verkligen inte va sjuk nästa vecka. för att på måndag är vi bara 3st och om inte jag kan komma så blir vi bara 2 och det går inte. jag är oxå den enda som börjar och jobba 09:30. dom andra börjar och jobba 10:00. så jag måste va på plats så jag kan verkligen inte va hemma och va sjuk i morgon.
 
men ja nu ska jag ta och krypa ner i soffan igen och kolla på tv och bara vila så att jag kan jobba i morgon
 
men ha det såå bäst

Kalas

lite sådär lagom förkyld och go är jag nu redo för att gå på kalas hos bästa Elin som fyller 25-år. det kommer och bli kalas kul =). hehe det är tur att det är rullning avstång hem ;) hon bor i vändelsö ett stenkast ifrån mig.
men ha det sååå bäst
                 



Krasslig

i morse när klockan ringde sådär obehagligt tididgt så tyckte jag att jag hade lite ont i halsen. men tänkte att nej men det går nog över snart. kankse bara lite torr i halsen. så bäst att inte känna efter och att i stället åka och träna. så ja jag gick upp och åkte in till sats odenplan och körde ett galet jobbigt och tufft Grit Strenght pass. det känns som att dom passen bara bli tyngre och jobbigare för varje releas. den här innehåller inte bara burpees utom det är burpees med armhävning. det är döende jobbigt och typ helt omöjligt att göra på knäna för sen ska man ju lyckas hoppa upp därifrån marken. jag trodde att jag skulle ga upp och kasta in handuken fler än en gång. men jag igenom led hela passet och kröp ut som en blöt pöl. 
 
efter passet så kände jag fortfarande att nej jag har fortfarande ont i halsen.... inte bra... inte kul.... jag har inte ork, tid eller lust att bli sjuk. på jobbet idag så har det vart lite blandat. vi har haft in en galen finne som luktade kiss, gnälliga och gnatiga gubbar med galna kärringar. vi har haft folk som har använt så mycket lim att man kunde tro att han skulle limma ihop en hel bro och inte några glasögon. man kan ju säga som så att lim och glasögon hör inte ihop. limma EJ dina glasögon. det är som att be att slänga dom direkt i sopperna. sen hade vi sofias familj inne på besök men det va ju bara trevligt. haha det va nog dom roligaste två timmarna vi har haft på länge och den roligaste timmen mellan 18-19 som vi har haft på länge. sen hade vi helena på plats oxå från 13-18. det va mycket kul att träffa henne igen :). 
 
men ja det va skönt att få åka hem när klockan blev 19. jag känner mig typ helt slut.
 
avslutar detta inlägg med en bild från gårdagens middag efter ett härligt NTC pass på sat medis
 
smoothie på jordgubbar, yoghurt och ingefära
 
sen har jag yoghurt med persikor, banan och hallon =)
 
                  



banken

idag så började jag min dag sådär obehagligt tidigt 05:00 ringde både mobilen, klockradion började och spela och lampan tändes. det fanns ingen återvändo. fattades bara att täcket drogs av som det gör för kalle anka på julafton. det va bara att stiga upp. jag kan ju lugnt säga att jag va allt annat än pigg och det va allt annat än varmt och ljust ute. det va mörkt och kallt som i en liksäck. jag gick fort ner till bussen men vad hjälpte det när den ändå va nån minut sen. jag fick bara stå där nere och huttra. 
 
men ja det va dax för att åka in till sats zenit för att köra ett cykelpass. det blev att cykla jätte fort på ett och samma ställe i 45 min. det va med stora gäspningar som jag gick in i salen gav lappen till instruktören ställde in min cykel och hoppade upp. det va med stora gäspningar som jag började cykla. när flåset, svetten och snoret kom krypandes allt mer så försvann gäspningarna allt mer. och byttes sen ut emot flås och svettningar. nu gör jag allt annat än att frysa. nu skulle det va skönt att öppna ett fönster och få in lite kall luft. men man vet att när man kommer ut i det så vill man inte annat än in i värmen igen.
 
men ja passet gick kalas bra. så bra det kan gå när man är sjukt trött. sen åkte jag till tyresö och till nordea. jag hade bokat ett möta i typ jan. för att det är dax att förhandla om räntan och då är det bra och boka in ett möte så att man kan diskutera lite och jag skulle slå ihop två lån och möblera om lite bland miljonerna ;). sen fick jag lite rea på räntan oxå så det känns ju alltid bra ;).
 
efter mötet som gick jätte fort gick jag till jobbet och åt frukost nr.2. dagen på jobbet gick bra. det märkst även inne hos oss att nu börjar det och bli kallare ute. elementet har åkt fram och jag och sofia står och trängs för att värma våra rumpor. eller som bertil säger bränner fläsket ;).
 
men i måndags så kunde inte dagen att börjat bättre. när jag kom till jobbet sådär lagom måndags seg och trött och att man typ bara vill gå hem och dra något extremt gammalt över sig. vad ligger då och bara väntar på mig. jo en present, åååå jag blev så glad att jag både utbrast i både ett och tre wiiiii och skuttade runt i hela butiken med lätta hoppsa hoppsa steg för att visa upp för alla att jag hade fått en present av en mycket nöjd kund. vad hade jag då gjort, jo jag hade justerat till en solbåge som kund hade råkat och sätta sig på. jag hade plockat ut glaset justerat till den och sen satt i glaset igen. en ganska lätt uppgift för mig som kan det där. men ååå hon blev så himmla glad för hon hade köpt som dyrt och det kan jag lova att jag både säg och märkte. för det va inte nån H&M båge som jag hade i handen inte. så jag berömde bågen för den va sjukt snygg och hon tackade så otroligt mycket för hjälpen och va jätte glad när hon lämnade butiken.
 
precis så glad blev jag på måndag när jag kom till jobbet och såg att hon hade vart inne och köpt en present till mig. jag öppnade det med omsorg och blev jätte glad för den hjärt skål som jag fick. jag älskar såna skålar för man kan ha dom i ugnen och man kan använda den till massor. man kan ha stenar och ljus i den eller göra nån god liten paj i den. ja man kan göra massor med den. så jag blev såklart super duper glad =). jag kan säga att det gjorde min dag. 
 
hela min måndag kändes så mycket bättre :). sen efter jobbet åkte jag ner till stallet och fick rida laura idag igen. det gick så mycket bättre den här gången. beror nog mest på att jag red så mycket bättre. och hade en plan redan i från början hur jag skulle rida och ja då går ju allt så mycket bättre. för om framridningen bli bättre så han man en bra grund att jobba vidare ifrån. så det va kul.
 
men nu blir det att ta det lugnt kolla lite på tv och sen sova. men ha det såå bäst
 
 

trött och ångest

ja nu känner jag att den där jävla måndagen kommer krypandes som en stor elak finne som man känner att den är på g att blomma upp mitt i ansiktet. och att det spelar ingen roll hur mycket man säger till sig själv att inte va där och peta och kläma. för det är man ju ändå och precis lika mycket som man vet att man ändå är där och klämmer så vet man att månaden oxå kommer bestämmt och med säkra steg. men är det nått som man vet så är det att även den där finnen och måndagen går att igenom lida och att den går över.
 
men ja idag så började jag min söndags morgon på tok alldeles för tididgt. klockan ringde 05:45. ja ni ser rätt 05:45 på en söndag...jag va trött. haha som vanligt. men ja jag skulle åka till stallet. jag började med att släppa ut dom djur som skulle ut och sen rida ut. sen blev det mockning och fixning innan jag åkte hem. 
 
tanken här nu va att jag skulle äta lite snabbt. jag gjorde i ordning en smoothie med en massa bär och ingefära. det är ju lite förkylningtider och det är lika bra att va ute i god tid med att boosta immunförsvaret. för ja jag känner redan nu att hösten och alla dess olika förkylningar och basilusker är på ingång. ja sen va då tanken att jag skulle gå ut och gå en sväng. inte springa utom gå. bara för att jag har fått lite ont i in vänster fot och så har jag lite ont i mitt höger lår. det känns när jag springer så kändes som att det va bäst att ta det lite lugnt och gå ut och gå i stället. men man kan ju säga som så att det stannade vid tanken. ja för jag la mig ner i soffan och somnade typ direkt. vaknade typ upp en timme senare. inte ett dug piggare och bara groggy. blev ingen promenix mer än ner till ica för att köa mat.
 
men ingen ångest över det. jag skulle ju trots allt träna. så vid 15.20 gick jag ner till sats haninge för att först köra att cross training pass och sen ett dodgeball pass. på plats va många kända ansikten och vi stod och pratade lite innan och jag och två tjejer som brukar köra det här passet bestämmde oss för att para i hop oss och köra stationerna tillsammans :). det är såbra för vi är ganska så lika och kan därför peppa varandra att klara av lite till och ingen vill ju va sämst ;). passet gick kalas bra. det va sjukt jobbigt. allt bara forsade det va både snor och svett. mer ingefära kankse kan hjälpa. sen när det första passet va klart så va det dax för pass nummer två. men det här passet är bara på 30 min och är så sjukt roligt så man tänker knappt på att man tränar. eller jo för jag är ganska så dålig så då blir det mycket straff träningar så jo det är jobbigt. det va som att tärningen va inprogramerad på 1 för jag fick typ bara armhävningar hela tiden. vilket jag typ är absolut sämst på. 
 
men efter båda passen så va jag ganska så trött så blev att gå ganska så sakta hem. för att äta min sallads middag som idag blev samma som igår. sallad, tomat, paprika, ägg, avokado och getost. men ja nu blir det att bara ta det lugnt kolla på tv försöka och inte somna i soffan och såklart kolla på bron =)
 
men ha det såå bäst

ledig lördag

idag hade jag en ledig lördag..skönt. min lediga lördag började inte allt för omänskligt tidigt med att mobilen slog igång sitt obarmhärtiga larm 07:30. då va det bara att gå upp göra iordning gröt frukosten med ägg, mosadbanan, hallon kanel och en klick kokosolja. till det hade jag ett äpple. sen va det bara att sätta sig ner i soffan kolla på nyhetsmorgon och njuta ut av frukosten.
 
sen gjore jag mig i ordning för att åka till sats älvsjö för att köra dubbelpass. det började med bodypumo och sen på det ett grit cardio. pumpen gick bra det va en vikarie som hete maria tror jag. hon v så duktig så. det va sådär jobbigt och svettigt som det ska vara. jag tycker om den nya releasen om dom förra låtarna va som att lyssna på lugna favoriter så är dom här låtarna som en förfest. bara en massa bra partylåtar. blir ju bara bättre av att den värsta benlåten nummer.2 med bara utfall går till calvin harris sweet nothing =). jag kan ju inte annat göra än att sjunga med. ja i alla fall i början innan det blir över jävligt jobbigt i benen och dom håller typ på och skriker bort av all mjölksyra. sen va det då dax för grit cadio dagen till ära kom världens starkaste jennifer in som jag brukar köra för på medis både grit och NTC. hon började med att säga att hon skulle vika för den elin som är den starkaste tjejen som hon vet och kände lite press. jag tycker att båda dom två är grymt starka och sjukt bra på att peppa en och få en att ta i det där lilla extra som man aldrig trodde att man skulle klara av.
 
man ja sen drog klassen igång och jag det va precis lika gris jobbigt som det ska vara. mina ben skrek i alla hoppande och snabba utfalll efter ca 4 min med bara utfall innan. men annars så gick passet bra. haha ja om man nu kan säga att det går bra när man i sista konditions låten tror att man ska ramla ihop och dö vilken sekund som helst och när den låten är klar ramlar man ihop som ett lik på golvet och gör sig redo för att direkt ställa sig i en planka. försöka och andas och ta ett en arm ta tillbaka den ta ut nästan arm och försöka och inte ramla ihop. när den låten är klar och man lägger sig som ett lik på golvet och undrar hur man ska ta sig upp därifrån.
 
men man lyckas som tur va alltid ta sig upp och sen även ta sig till tåget för att åka hem. väl hemma blev det lite mat innan jag bytte om och passade på att springa min runda i skogen medans vädret va bra och solen stog högt på himlen. för den som undrar hur känslan va i kroppen så va det över jävligt. mina ben va som två stockar men förutom det så gick det bra. pulsen hade jag ju redan haft på typ max sådär va det inga problem. utom det va benen som sa att nej du är galen. men jag tog det lugnt och lyssnade på kroppen. joggade mest bara min runda runt mest bara för att komma ut i den friska liften. sen gick jag den långa vägen hem för att varva ner och va ute lite i det härliga höstvädret.
 
sen blev det att hoppa in i duschen eller nja med krypa för att inte ramla och slå halft ihjäl mig. sen så bestämmde jag mig för att åka in till haninge för att både prova dom där skorna som jag är helt kär i. för det stod att dom va små i storlekarna och det vet ju jag att nike är. eller deras spring skor är små och träninsskorna tycker jag är normala. men ja jag vill ju prova. dom har ju inte dom som jag vill ju på stadium i haninge för då hade jag köpt dom idag men dom hade en lika dan men i en helt annan färg. den va helfärgad och inte sådär porrigt leopardig ;). jag provade den och ja blev om än ännu kärare. dom va så lätta och satts om en andra jud. det va som att jag nästan inte kände att jag hade ett par skor på mig. jag ser framför mig hur jag kommer och kunna göra högre och snabbare högaknän. hoppa högre, hoppa längre, springa snabbare, mer burpees stå på tårna i alla armhövningarna. ja vi snackar super duper skorna som kommer och ge mig herkules krafter. och ja det kan ju behövas.
 
sen gick jag vidare till in & finn kollade runt lite innan jag tog bussen hem igen. gick ner till ica köpte lite allt möjligt som jag behöver ha till helgen. gick hem och la mig på soffan för att kolla lite på tv. somnade typ direkt. haha sov kankse in en timme innan jag gick upp och gjorde i ordning middag.
 
nu har jag ätit en sallads middag som bestod ut av, sallad, tomat, paprika, ägg, avokado och getost från en glad get =) mums. nu blir det att kolla lite på tv och försöka och inte somna i soffan igen ;).
 
men ha det såå bäst
 
 

Just nu

Just nu är jag på väg in till Haninge i en lite mer höstig outfit =). 



äntligen

ja nu idag så har vi äntligen fredag och det betyder att det är helg och det är ju alltid kul =). jag är ledig så det känns ju såklart extra bra. men jag började min dag som vanligt på fredagar på tok alldeles för jävla omänskligt tidigt. klockan + lampan på timer gick igång 15:15. då va det bara att stiga upp klä på sig fixa frukost nr.1 och sen gå ner till bussen. för att åka in till sats odenplan. jag kom in i salen sådär lagom sten trött (helt död). plockade fram mina vikter och stång platta för platta vikt för vikt. det kändes som en omöjlighet att lassa på hela stången och sen lyfta upp den och ta din till min plats. hur jag ska få dom där herkules krafterna sen när klassen väl börjar och orka lyfta upp stången ja det är ett senare problem.
 
idag hade vi en vikarie som heter camilla. hon är en såndär härlig high-five:ande person som är typ en tvärhand hög lika brun som jag är blek och så galet stark att herkules kan slänga sig i väggen. hon körde den nya releasen av Grit som är nr.6. och den har jag inte provat tidigare så blir alltid lite nervös när det är nytt och tänker alltid att hjälp kommer jag och klara av detta. jag kan säga som så att den här releasen va sjukt äckligt jävla jobbig. jag blev typ kär i den ja när den va över. inte mitt i utom mer efter. det är mycket burpees och inte bara burpees nej nej. utom det ä'r burpees med armhävning och inte bara en utom helst tre sen hoppa upp och hoppa upp med benen i nått som heter nått på k. men aja man hoppar helt enekt så högt upp man kan med knäna. 
 
det va så galet jobbigt att mina armar höll på att ramla av. jobbet med stången va oxå sjukt. och dom andra låtarna va inte eller nån dans på några rosor inte. nej jag undrar om jag kommer och överleva den här releasen av grit och gör jag det så kommer jag och få armar så starka att man nästan snart kanske klaga av och göra en chins ;). jag har en känsla av att det inte kommer och bli lättare eller utom bara värre och tyngre. haha camilla pratade innan om att hon hade fått köra grit strenght nr.8 och hon hade fortfarande träningsvärk och att den va helt över jävligt jobbig. hjälp säger jag....
 
ja men sen efter passet så åkte jag vidare till jobbet. idag va vi 4 st på plats och dagen gick fort. vi sålde bra och det är alltid kul. det va en bra dag på jobbet idag. det va typiska fredags kunder pigga och fredags glada. sen vid 18 så fick jag åka hem. hahah höll som vanligt på att somna på bussen hem för att jag va bara så sjukt trött.
 
sen när jag kom hem så kände jag att nej men kankse ska ge mig ut och springa. så bäst att göra det medans jag hade den känslan i kroppen. och jag kände pigg mycket pigg och glad i kroppen. jag har inte sprungit på några dagar och det kändes verkligen helt sjukt skönt att komma ut och få springa av sig lite energi. jag älskar och springa och jag är så glad att jag kan det. men det känns som att det snart typ nu är färdig sprunget efter jobbet i skogen för i slutet av min slinga där det är ganska så tät skog så va det rätt mörkt. inte för att jag är rädd för mörkret utom mer för att jag inte ser så bra och för att jag då kan ramla och slå halft ihjäl mig. men ja idag gick det bra.
 
men ja nu är jag hemma och har ätit mina bananpannkakor med hallon och kvarg. mums.
 
sen har jag hittat en ny älskling oxå. jag är typ helt kär. jag kan typ se framför mig hur snygg jag kommer och se ut med dom här på gymmet =). men dom är inte köpta än. men jag är som sakt va helt kär ;)
 
 

Choklad himlen

Hemma från NTC träningen på sats medis. Men idag när jag va på Ica så hittade jag den här. Jag säger bara som såhär att om den är god så är jag i himmelriket. Inte vilket himmelrike som helst utom i choklad himmelriket =). Väntar med spänning tills i morgon då jag ska ta och smaka =).  




Halva veckan

Ja idag har vi ju onsdag och halva veckan har gått bara i morgon och på fredag sen. Är det helg :). På jobbet idag  så har det vart järn gänget på plats. Jag Sofia och Bertil. Det har gått jätte bra. Dagen har rullar på och fort gick den oxå. 

Ååå igår när jag gick hem från bussen så låg det en gossedjurs kanin på asfalten på gångvägen. Och den bara låg där på den blöta asfalten med huvudet neråt. Usch jag tyckte så synd om den så jag tog upp den och satte honom på en sten i stället. Det kändes så mycket bättre. Och idag när jag gick till bussen så va han inte kvar längre. Så antingen har nån annan tagit den eller så har ägaren hittat den och tagit med den hem :). 

Sen så har jag hunnit med både ett mördande Grit Cardio på morgonen innan jobbet och ett mördande Grit Strength pass på kvällen efter jobbet. Nu blir det chill i soffan och sen sova =). 

Men ha det såå bäst















stallet

gårdagens väder va inget bra väder med urkassa torkarblad. det blev randit och randit och lite mer randigt. men som tur va så hade jag köpt nya så att jag kunde åka ner till ösmo innan stallet och be pappa byta. haha för nej jag kan ju inte göra sånt själv. men jag köpte dom i alla fall helt själv på biltema :).haha bara det är ett framsteg i sig. 
 
i stallet sen då fick jag rida laura en häst som jag tycker är ganska så trevlig. men vi började med att rida fram i det nya tältet och där va det så tungt att det kändes som att vi typ stod stilla och bara trampade. det blev mycket bättre när vi gick till ridhuset och red vidare där. det va stundtals bra och stundtals mindre bra när jag mest tyckte att hon hackade sig fram. hon kan lätt bli så att hon antingen typ kryper fram eller typ bara springer. men i helheten så fick det bra.
 
idag så har jag börjat min dag med spining på sats zenit. men innan det så när jag står och väntar på bussen. så står det en dam som är ganska så överviktig och nu talar vi inte bara lite trivselrund utom vi snackar några pannor alldeles för mycket. ja inte för att det egentligen har med saken att göra men hon stod och hostade och hostade. harklade och hostade lite till. bara för att det va nått par i närheten men ändå en bra bit bort som stod och rökte. alla vänder ju sig såklart och typ kollar på henne för det är omöjligt och inte göra det så som hon hostar. jag tänkte att oj håller hon på och dör nu eller. men det gjorde hon inte. hon säger då när hon ser att typ alla kollar på henne att hon är så känslig emot röklukt. för att hon har vart en storrökare men har nu slutat. för två år sen säger hon sen. jag tänker att ja men det är ju bra hon kankse har tagit tag i sitt liv och börjat med att sluta röka. en bra start på en dålig vana. sen kommer bussen vi hoppar på och jag sitter så att jag ser denna dam och vad gör hon då. jo plockar upp en snusdosa och tar en snus i stället. men hallå du har ju inte slutat du har bara ersatt ciggen med snus. 
 
ja nog om denna dam nu till mig själv och till mitt liv. ja jag började då dagen med att cykla jätte fort i 45 min på ett och samma ställe. det gick kalas bra. det va sjukt jobbigt. det va ett nytt program med nya låtar och mycket jobbiga berg och lite mindre intervaller. men jobbigt va det. efter cykligen blev det lite olika mag och core övningar och jag har hittat en stor svaghet hos mig själv. nämligen min stabilitet i höftlyft och sidoplankor. ja själva plankan går bra och lyften går bra. men på NTC i torsdags så skulle vi stå i sidoplanka och sen lyfta upp ett ben som i en strjärna och ha armen upplyft. jag höll på att ett ramla omkull två dö och tre inte klara av de här. så ja idag så gav jag mig på det 5 stycken på varje sida x 3 och om jag lägger in det här i mina tisdags övningar så borde jag ju starkare även i dom övningarna.
 
sen efter alla övningar blev det dusch, sminkning och sen åka till jobbet och äta frukost nr.2. dagen på jobbet blev mycket. vi hade mycket och göra vi sålde bra och dagen skenade iväg. det va skönt att det lugnade ner sig mellan 18-19. nästan ingen kom in mellan den timmen och det va skönt. för då kunde man slutföra och varvaner lite. sen kom helena med lilla juni på besök oxå. så det va så trevligt så. det va bra med både henne och juni det va jätte kul att dom kom och besökte oss.
 
men nu blir det att ta det lugnt i soffan kolla lite på tv eller kankse nån film och packa om träningsväskan och sen gå och lägga mig.
 
men ha det såå bäst

tårta + kakor

idag så började jag min dag alldeles för tok på tidigt för att va en ledig söndag. 05:45 ringde klockan. första tanken va snälla döda mig nån. och andra va att går jag inte upp nu så kommer jag aldrig och hinna. så ja det va bara ich gå upp klä på sig ta med frukosten och åka till stallet. där blev det att släppa ut alla djur som skulle ut i sina hagar och sen rida mocka och fixa innan jag åkte hem. 
 
sen brukar jag ju ge mig ut och springa och sen gå till gymmet om det hade vart en vanlig söndag. men idag skulle vi åka till farmor och farfar och hälsa på dom. så ja idag så bytes träningen på gymmet ut till tårta och sju olika sortets kakor. men innan mamma och pappa kom och hämtade mig så va jag faxist och röstade. jag hade först inte tänkt och rösa för jag är absolut inte insat över huvudtaget och bryr mig kankse inte direkt eller om det här med kyrkoval. jag är typ bara i kyrkan när jag måste som typ dop. men det va en sak som jag hörde på nyheterna på tv som fick mig och tänka om. och va det va ja det behöver jag inte gå in på. men det fick mig och tänka att det är bättre att jag röstar på nått än inte alls. 
 
sen gick jag hem duschade gjorde mig i ordning och väntade på att mamma och pappa skulle komma så att vi skulle åka till farmor och farfar. åå dom blev så glada när jag kom. för dom viste inte att jag skulle med så dom blev extra glada över att jag är med. det är det som gör att det är värt att ställa upp och följa med och åka dit. både för att jag vet hur glada dom blir och för att man aldrig vet hur länge dom kommer och leva. men ja när man kommer dit så är det alltid tårta och en massa kakor och ja det är bara och ställa upp för laget och äta. men det gör ju inte mig nått ;). haha jag har typ ätit mer socker och snabba kolhydrater idag än vad jag gör på en hel månad. men det är ju så gott. men vi va där i några timmar fikade och pratade om lite allt möjligt innan vi åkte hem.
 
va hemma lite efter fyra och tänkte vad göra nu då. ingen träning på gymmet. när sprang jag senast hmm i fredags. kankse ska ut och springa en runda. lite ångest för hur mycket jag hade lyckats vräkt i mig och med en pigg och sockerkickad kropp så bestämmde jag mig för att ge mig ut på en spring runda. luften va kall, frisk och härlig. ett perfekt spring väder. tänkte att jag börjar med att springa min vanliga runda och när jag hade sprungit halva så kände jag mig pigg och kry i benen kunde ta i och ändå känna att jag hade krafter kvar. en härlig känska. om det har med dom enorma bitar jag tog av tårtan och alla kakor som jag vräkte i mig ja det vet jag inte men pigg kände jag mig i alla fall. så bestämmde mig när jag nästan hade spungit min 5kms runda klart att jag skulle vika av och ta 2,5 rundan oxå så när jag hade sprungit klart så hade jag sprungit 7,5 km + den sträckan som jag springer till min runda. så ja det blev en härlig och lite längre spring runda.
 
sen har jag bara ätit min paj med sallad och kollat på call girl som jag måste säga va en riktigt bra film. det va en film som va en blandning av lite hämskt, lite tragiskt inte så mycket humor men med mycket budskap och ja den va en riktigt bra film. har du inte sett den gör det..
 
nu blir det wallander innan jag ska sova för att ladda batterierna till i morgon.
 
men ha det såå bäst
 
bjuder på en gammal och svettig bild från i sommras 
 
 

Frosseri

 jag vill bara dela med mig av två helt underbara godsaker som jag har blivit helt kär i och det är helt gudomligt gott. lite nyttigt oxå. eller kankse mer lite mer nyttigare än det onyttigare alternativet ;)
 
det första är min raw food chokladmousse som består ut av
 
4 dadlar (jag har blöttlagt dom i ca en timme innan)
1 avokado
2 msk sirap (jag kör med Raw Agave naturell sirap )
0,5 dl kakao (jag kör med Raw Cacao Powder)
0,5 dl vatten
 
sen mixar jag bara allt med mina nya fina vita stavmixer till en jämn och klumpfri smet. sen är det bara att hälla upp det i den där mysiga fina skålen slå sig ner i soffan och njuta. för gott det är det och det kan jag lova. till de kan man ha lite hallon, jordgubbar, ja vad som helst eller bara äta det som det är.
                                 myysss med ljus :)
            min andra frosseri
det är min hallonsorbe den är oxå sådär farligt god och sådär härligt kall som glass ska vara. till den behövs
 
ca 2 dl frysta hallon eller mer beror på hur mycket hallon man vill att det ska smaka  
1 avokado.
0,5 dl vatten
 
sen mixar jag bara allt med min supper duper braiga och vita stavmixer till en jämn och klumpfri smet. sen är det bara och hälla på det i den där perfekta glass skålen slå sig ner i soffan och bara njuta. för precis som den förra så är det här oxå sådär härligt gudomligt god =)
                                                                                                                                 
                                

 
 
 
 

trötta

det va med trötta, träningsvärkiga och mörbultade ben som jag tog mig upp ur sängen i morse. om jag nångång kan ta på mig strumpor ståendes på ett ben så va det inte dax för att testa om jag kunde göra det idag. det va bara en utmaning att komma ut sängen och få på sig byxorna. dagens frukost blev den gamla vanliga som består ut av gröt med min mosad banan, hallon, ägg, kanel och så en klick kokosolja. mums. laddade upp till nyhetsmorgon och försökte och få lite liv i benen men mista rörelse kändes som en omöjlighet. det va med viss utmaning som jag tog på mig både strumpor och skor.
 
det va då dax för lördags pump och lördags grit =). wiiii roligt. så åkte in till sats älvsjö och kände redan i trapporna på väg upp att hur ska detta gå. träningsvärken i hela benen och i arslet är obeskrivlig efter gårdagens LegSolution och Grit Strength pass. men förutom att jag hade ganska så mycket träningvärk i benen och i hela arslet så gick passet ganska så bra. det va en vikarie för elin som brukar ha passet är på utbildning. men vikarien va mycket bra. ja dom brukar va det för dom kör ju passen nån annan stans så det är inte som i skolan när vikarien rullar in tv:n på matelektionen ;). hon körde idag hela nya releasen och jävlar va jobbig den andra benlåten är. det är typ 4 min bara utfall. mina redan träningsvärkiga ben och arsle skrek efter bara ett utfall. så ja det va bara och bita i det sura äpplet och kriga på. fy fan säger jag bara mina ben typ skakade när vi va klara med den låten. sen tycker jag att den här releasen va ganska så lik den andra haha ja förutom den andra ben låten som tar död på en. rygglåten tyckte jag oxå va tyngre och mer pulshöjande. men det ska bli kul att köra den här ett tag nu framöver.
 
efter pumpen så va det dax för Grit Cardion. mina ben tyckte bara att det va jobbigt och plocka bort alla vikter. så jag tänkte att ja vi får se hur det här går. det va johanna som va vikarie idag och hon har jag kört för på medis ibland när hon har haft cardion där. Cardion tog som vanligt död på en. alla hoppande utfall va som knivar i benen armhävningarna va som knivar i armarna. svetten forsade ner i ansiktet och pulsen ja den skenade som en häst på täbygalopp. det bästa är ju såklart lätt när passet är över. man bara ligger där som en död valross och känner bara känslan och lyckan av att va klar. 
 
sen hoppade jag på tåget in till sats zenit för att köra ett trigger point pass. det är det passet där man börjar och gråta ut av smärta. smärtan när man rullar över denna rulle som gör så jävla ont. idag kändes det som att det gjorde extra ont. när jag rullade över nån knut vid ryggen precis vid armen så gjorde det så ont att armen nästan domnade bort. men passet känns ändå bra för man börjar med att  göra en övning där man bara ska stå rakt upp och ner sen lite sig ner och se hur långt ner man kan komma med raka ben och raka armar. känna känslan och efter en massa rullningar, stånkningar, stöningar och grimarser så ska man upp och göra samma sak. det är faxist skillnad. man kommer mycket längre ner och det tar absolut inte emot lika mycket. så ja jag tror på det här. men det gör ju sååå ont på vissa ställen.
 
sen åkte jag hem. och åt lite mat. men kände att jag ville komma ut i det fina vädret lite. men att försöka och springa kändes typ som att försöka och gå på vattnet. och jag kände att vist det går säkert men jag kommer typ bara snubbla mig fram och säkert bara ramla. så nej tack. det blev att gå en Power Walk på 1timme och 10 min. det va så härligt att komma ut en sväng.
 
men nu är jag hemma ska äta paj med sallad till middag, kolla på tv och bara ta det lugnt.
 
men ha det såå bäst

fredag den 13

idag har vi ju fredag den 13 och jag har än så länge överlevt. jag har även vart ledig idag och det va sååå skönt. jag började min lediga dag med att vakna 06:00. tanken igår va att jag skulle ge mig ut och springa. men nja det blev ju inte riktigt så som jag hade tänkt mig. när jag vaknade vid 06:00. så va första tanken nej inte nu jag ha ju precis gått och lagt mig. slog upp ögonen och kollade ut igenom fönstret och ja jag såg ingenting. absolut ingenting. för jag brukar kolla hur vädret ser ut om det regnar eller är fint väder. men nej idag såg jag ingenting. det va så dimmigt att det va som att kolla i ett mjölkpaket. nu har jag ju aldrig gjort det men jag tänker mig att det kan va så som det va i morse. så nej jag ställde om klockan och somnade glatt om :)
 
sen vaknade jag upp innan 8 inte för att jag kände mig sådär suppe duper jätte mycket piggare. men aja det va ändå skönt att somna om innan. nu blev det go frukost. beståendes av min gröt med mosadbanan, hallon, kanel och en klick kokosolja. sen blev det att åk atill till sats odenplan. av alla ställen. för japp jag hade bestämmt mig för att jag skulle ge mig på ett nytt pass på sats. det heter LegSolution och som det låter så är det fokus på ben och rumpa. precis vad min sladdriga kropp behöver. så ja det blev att träna (döda) benen och rumpan idag. 
 
passet va roligt. det va jobbigt och svårt. det va vissa övningar som va så svåra och tunga att det va jätte svårt för mig och göra dom. det är ju inte så att det inte går för jag ser ju att instruktören där längt fram kan göra det men när jag ska göra det så är det typ omöjligt. andra va lättare och med pulshöjande och det va mycket mjölksyre träning i benen. men kommer absolut att gå på det passet igen =). jag vill ju såklart bli bättre på dom övningarna som jag hade svårt för. sen åkte jag hem åt lite snabbt bytte kläder och pratade lite med min kära mor.
 
sen blev det att springa en härligt uppfriskande 5kms runda i skogen. jag kände pigg och glad, benen kändes förvånadsvärt pigga och krya. inga snubblingar här inte. det va en skolklass som va ute på lite orientering så det va ganska mycket folk i spåret. men det gjorde inte mig nånting. rundan kändes kanon bra. det va bara så härligt jobbigt. pulsen va hög svetten rann och kämpar glöden va tänd och det va bara och njuta och kriga på.
 
efter rundan gick jag hem åt lite igen :) äta bör man annars dör man. eller ja man orkar ingenting. sen gick jag en sväng ner till ica köpte mat till helgen och gick sen hem. nu va det dax för att byta om igen ;). för japp nu va det dax för träningspass nummer 3. jag hade bokat in mig på ett Grit Strength pass på sats hainge. nära och bra. så det va bara och premenixa ner. jag kände mig fortfarande pigg och glad. skuttar in i salen och lassar på stången och tänker att idag är det dax för lite utmaning i vikter så japp på med mer på stången. passet kör igång och som vanligt så kommer Grit Strength igång som en käftsmäll. det är fullt öss från början och jag som kände mig pigg känner mig lika snabbt helt död och ja nu är det bara ca 25 min kvar och alla mördar övningar är kvar. sneglar till höger och ser en mördar tung stång. vems är det där oj ja juste det va ju min egen jag tänkte ju att jag skulle utmana mig själv lite idag. det va så det va. ångra mig lika snabbt som pulsen stiger och skenar okontrolerat. 
 
sen är det dax för ben låten där körde jag som jag hade kört med innan 25 kilo så där va det ingen ökning. utom ökningen kom i den tredje låten. då är det bänkbress och frivändning med push press där va det dax för ökning. jag körde med 20 kilo. det kan ju låta som att det är jätte lätt. men det är inte bara en liten bänpress som man ska göra nej nej. det är 16 st sen ska man upp göra 3x4 vändningar sen ner 16 bänkpress upp 3x4 vändningar ner igen 16 bänkpress och sen är det upp och byte ut av övning. nämligen armhävningar med hopp ut av benen. sen 3x4 frivändningar igen. sen är i alla fall jag dör ;). nu har vi tagit oss halvägs igenom passet. bara 15 dödande minuter till. 
 
resten ut av passet gick bra. det va sjukt jobbigt, sjukt svettigt, sjukt mycket mjölksyra och sjukt roligt =).
sen gick jag hem fixade maten som blev soyafärs paj med hallomi, tomat och soya yoghurt och till det massa sallad. det va jätte gott och ja nu är jag ganska så trött i kroppen. så kommer att bli och dö i soffan och försöka och inte somna i soffan ;).
 
men ha det sååå bäst
 
dödade mina ben idag =)
 
           
på g till gymmet =)
             en dags träningskläder hänger på tork ;)
              lättare sagt än gjort... jag vill ju ha
 

Springa

Igår så började jag dagen med ett Grit Cardio och avslutade sen dagen med ett bodybalance pass. Men innan passet så rullade jag lite över mitt höger ben som jag ibland tycker att jag har lite ont i. Och fy satan vad ont det gjorde och rulla. Men det gjorde ju ont och rulla på vänster ben oxå mej inte lite mycket som det gjorde på höger. 

Bodybalance passet gick bra. Jag va lika stel som en planka sist jag va på det passet. Men tänker att det kan va mycket bra för min stela kropp att mjukas upp lite. Hela passet är så avslappnande härligt. Det talas med en mjuk och härlig stämma. Salen är nersläng och bara tända ljus längst fram i salen. Övningarna är långsamma och härliga. Det är bara avslappning i slutet och man ska tänka på här och nu och på andningen. Helt annat än Grit Strenght som jag brukar gå på. Det är allt annat än avslappnande. Det är tungt som fan och det är nån som står och skriker på en. 


Men jag va så lugn och avslappnad nä jag gick ut från salen och åkte hem. När jag kom hem va jag bara så trött. Jag va trött på ett avslappnat sätt och somnade utan problem. 

I morse lyckades jag ta mig både upp ur sängen ut ut lägenheten ut ur porten för att springa. Det va lite små kallt. Eller kanske mer frisk i luften. Tur att jag hade tröja över linnet. Benet som jag ramlade på är det ingen fara med. Bara ett litet skrubbsår. Och det andra benet kändes bra. Känner mest bara av det lite när det går nerför. Men rundan gick bara bra. Det va skönt att komma ut och springa lite och få röra lite på dököttet redan på morgonen. 

Men nu sitter jag på bussen och är på g till jobbet för att få äta min frukost. Det blir det vanliga. Gröt med mosad banan, hallon, kanel och sen en klick kokosolja. 















På g

Sitter på bussen på g till jobbet. Började min morgon med att köra ett svettigt, hårt, jobbigt men precis lika roligt Grit Cardio pass =). Men snart blir det frukost nr2. Och sen kriga till kl 19 då jag ska åka till sats Haninge och köra ett bodybalance pass. Det va länge sen som jag körde det. Så jag känner redan nu hur min kropp kommer och tacka mig. 


dessa måndagar

ja i måndags så fick vi ju som vanligt ännu en måndag slängd i ansiktet. det va allt annat än mysigt. det va minskt sagt så omysigt det bara kan va. som att hitta en jättte stor fluga i det nykokta kaffet som man har hällt upp i sin kopp. men som tur är så hatar alla på jobbet måndagar precis lika mycket som jag. men ja dagen gick bra en tog slut tillslut och jag fick åka ner till stallet. där fick jag rida faro. vi började med att rida i det nya tältet och ja det va tungt kan man ju säga. sen fick vi gå upp till utebanan och fortsätta ridningen. det gick bra igår så det va kul. han kändes pigg och framåt. eller ja jag fick ju rida honom till det så det va ju inte så att han gick ut av sig själv. utom man får ju va ganska så bestämmd och va på honom hela tiden så att han inte stannar och dör nånstanns i nått hörn långt där nere i det djupa träsket.
 
sen blev det hem duscha äta och sen sova. klockan ringde sen så där obehagligt tidigt. jag möttes även av mörken när jag slog upp ögonen 05:00. inte kul. men det va ialla fall inte obehagligt kallt i alla fall. tack gud. bussen gick i tid. tack sl. jag kom fram i tid och kände mig pigg och glad. eller ja så pigg och glad man kan va när man har gått upp 05:00 åkt hemifrån 05:29 för att va på sats zenit 06:20 för att köra ett cykelpass på 45 min 06:45. gav lappen till den alltid så jätte trevliga och glada instruktören therese och började sen ställa in inställningarna på min cykel som jag hade valt. plockade fram både ett och två snytt papper och skuttade sen upp på sadeln. satte rumpan emot sadeln och kände gårdagens träningsvärk från ridningen i hela arslet. mmm alltid lika mysigt...not. men bara att trampa på och låta mjölksyran ta över smärtan från arslet ;). passet gick bra. det va precis så där svettigt, snorigt och jobbigt som det ska vara. salen va proppad och i och med det ganska så varm speciellt när alla deltagare cyklar som att dom va jagade av vargar och svettas som travhäst på solvalla. ja då blir det extra varmt i den annars så luftiga salen. så ja det blev extra mycket svett som forsade. men förutom alla svett attacker så gick både intervallerna bra och alla backar och berg.
 
sen när det va klart så va det så skönt. då blev det att gå lite på bandet och få ner attackerna och sen köra lite olika magövningar för att sen rulla på en rulle. över lite ömmande och stela muskler. det behövs har även bokat in mig på trigger point på lördag så ska jag rulla över och mjuka upp mina muskler igen. eller kankse mer plåga dom ;)
 
sen blev det att åka till jobbet och kriga. det va lite blandat med kunder. när det kom in mycket så va det mycket och när det va lugt så va det typ sten dött. kände mig även lite trött emot slutet av dagen. sen va det som att alla som fick för sig att dom skulle åka in till synsam i tyresö gjorde det mellan 18-19 för vi hade och göra. alla skulle kolla på bågar ställa minst 10 frågor och sen komma på en fråga till. men då gick den sista timmen fort i alla fall.
 
i morgon blir det nya tränings-och-arbets-tag. börjar dagen med grit cardio och avslutar den med bodybalance =) härligt.
 
 

måndags ångest

ja nu sitter man här en söndags kväll och vad kommer krypandes med el och taggtråd.. jo måndags ångesten. den kommer smygandes för att sen komma och ge en sån i åt helvetes käftsmäll så att man verkligen vet att japp nu lever jag. 
 
jag lyckades ju även såklart med att ramla idag när jag va ute och sprang. jag kände mig lite seg och trött och speciellt i benen nästan som lite snubblig. eller som att jag va för trött för att orka lyfta på dom ordentligt. och som vi alla vet så straffar somliga gud med det samma. men det gick bra. jag snubblade på en sten och fick bara ett jätte littet skrapsår på det redan så fula knät och så skrapade jag händerna lite. men jag ramlade mest på gräs. så det va ju tur. när jag ramlade hade jag typ bara ca 1 km kvar och dom tre värsta backarna framför mig. så även om jag inte gjorde mig så illa så tänkte jag att nej se det här ett tecken från ovan.. du skala icke springa mer idag. så nej jag tog och gick den sista biten och gick även den längre vägen hem. även då höll jag på och snubbla två gånger varav en gång va på mina egna fötter. haha ingen bra spring dag helt enkelt. nej bättre lycka nästa gång ;)
 
 
sen va jag och körde mitt vanliga cross training pass. det gick mycket bättre. det betyder att jag inte ramlade nån gång ;). jag körde med en sjukt stark och inspirerande brud. det va första gången för henne på detta pass men ja absolut inte första gången som hon va på ett gym. hon va sjukt stark och väldigt peppane. för hon flåsads, frustade, svettades, kämpade och gav aldrig upp. så det va väldigt kul att köra med henne idag. för det är så mycket mer inspirerande för sig själv och för sin egen kämpa anda om man har nån som krigar på och inte ger upp när det börjar och bli lite jobbigt. för det va ju så att hon precis som jag måste ta små andnings pauser ibland. 
 
men så efter detta pass så va det dax för mig att prova ett nytt pass på sats som heter DogeBall. och ja det är som skolans spökboll. men skillnaderna är en del. för att till skillnad i skolan så sätter man sig inte bara ner på pänken i väntan på bättre tider när man bli träffad. utom här ska man göra ett straff för att sen få komma ut igen. det kan va 10 burpees 15 armhävningar och ja lite sånt. sen får man gå ut igen och kasta bollar helt hysteriskt. jag är ju lite bollrädd oxå. så haha jag tror att jag sprang mest ut av alla deltagare för jag sprang ju typ runt i vild panik för att försöka och undvika alla bollar. det va inte helt lätt. men det va sjukt kul och jag kommer absolut att gå på detta pass igen :). för även om jag mest är rädd för alla bollar som kommer farandes så kan det ju va nyttigt och gå på ett sånt här pass. för det va ju inget lag som varken vann eller förlorade utom det va bara så himmla roligt. det va 3 st omgångar och mellan omgångarna så gjorde man lite olika övningar. det va ett pass som va kanske mer roligt än jobbigt. i alla fall om men jämför med crossen som jag gick på innan. det va många fler med mig som gick på båda och även den tjejen som jag brukar prata lite med innan och efter. det va även hon som tyckte att jag skulle gå på det här passet. 
 
men ja nu är jag hemma igen och har ätit middag, gjort lunch lådor och väntar på att få gå och lägga mig.
 
men ha det så bäst
 
 
 

ledig lördag

idag har jag vart ledig. jag skulle ju igentligen jobba denna lördag efters om jag jobbade till 19 igår. men jag och lovisa på jobbet har bytt så idag så jpbbade hon i stället för mig, skönt för det har ju verkligen vart ett toppen väder.
 
jag började min dag med att inte gå upp allt för omänskligt tidigt kl ringde 07:30. men gick inte upp för ens vid 8. eller strax innan 8 för att va lite mer exakt. då blev det min vanliga gröt frukost och ladda upp för att dagens olika bravader. jag började med att åka till sats älvsjö och körde dubbelpass som först va bodypump och sen grit cardio. pumpen gick bra. alla muskler skrek efter ca 1 min in i varje låt och det va på ren jävla vilja som man klarade av dom sista repetionerna. cardion va allt annat än mysig och härlig. det va faxist för jävlig. gick se mig besegrad både en och två gånger i armhävningarna och ta ner dom där jävla förbanade knäna när tårna när armarna höll på att gå av emot slutet. sista springa fram och tillbaka som en ididot höll även den på att ta död på en som vanligt. 
 
så ja det va alltså precis som vanligt när man går på ett grit cardio pass alla håller på och dör.
sen efter passet så ligger man bara kvar på golvet som en död valross och bara orkar inte röra på sig. men jag har ju då ett tåg och passa. inte för att det va bråttom men där kunde jag ju inte ligga kvar hela dagen. så efter mitt ta död på mig själv pass så åkte jag in till den stora staden. som ja va sig lik, pundare, a-lagare och tiggare i alla hörn. men jag sicksackade mig igenom dom och gled in på sats zenit. köpte mig ett linne som va på halva priset. dick fanns det inte i medium utom bara i large kvar. men jag tänkte att det gör inte så mycket jag tycker ju ändå om när det är lite fluffigt. och kan va skönt att ha nått fluffigt dom dagar som jag känner mig extra tjock.
 
nu va det då dax för att för första gånger köra ett trigger point pass. det är ett pass som är allt annat än mysigt. det har myshetsfaktor 0. det är mer smärta än någon anna klass. inte för att det är sådär gris jobbigt och att svetten sprutar som tårar. nej det här är mer smärta för att det gör ju bara såå jäva ont. jag har ju testat lite smått men aldrig gått på ett helt pass. jag kan säga att det hrä är det enda passet som jag verkligen har känt att snart så börjar jag och gråta. det man behöver är en cylinderformat rör med lite minimalisk vadering och en ja typ boll. dessa saker ska man rulla över, sitta, ligga, stå på och känna smärtan komma och när det gör som absolut ondags ja då ska man stanna kvar där. precis där och små rulla där. eller allt vara kvar där andas och slappna av. sen ska man röra på benet armen eller vad det nu är man rullar över och fortsätta och ha rullen där det gör som ondast. smärtan är obeskrivlig på vissa ställe.
 
man har ingen musik eller nått dunka dunka över huvudtaget. utom det enda man hör är instruktörens röst och deltagarnas stånkandes, stönandes och ajandes. skönt att det inte bara är jag som har svin ont. eller 30 min plågandes va det över. vet inte om jag kände mig som en ny människa men det va in alla fall skönt att det va över ;). men absolut ett bra pass som jag ska försöka och gå på igen. garanterat nått som min stackars stela kropp kan behöva mer av.
 
sen åkte jag hem och åt lite snabbt innan jag dressade om och gav mig ut på en spring runda. och oj vad bra det kändes. jag va trött/pigg. trött i musklerna men pigg i huvudet. men benen lydde ändå och när dom blev varma så gick det kalas bra. det va ju ett sånt härligt väder. solen lös, det va lagom varmt och skönt och det kunde inte va annat än bara så härligt att få spinga min runda i skogen. mötte flera som va ute och gick både med och utan hundar. rundan gick kalas bra jag kände mig pigg glad och samtidigt trött när jag va klar. efter som det va kanon väder så bestämmde jag mig för att gå den långa vägen och la även på en jätte liten extra omväg för att få va ute lite extra i solen.
 
sen blev det hem duscha och gå ner till ica. nu väntar jag bara på att mina räkor ska tina sen så blir det räksallas till middag mums =)
 
mitt linne som jag köpte idag på sats
 
              sen är det rea på sportamore så jag bara råkade klicka hem dessa ;)    
             rullen och bollen som man ska rulla över. kan ju se oskyldigt mjuka och skönt ut. men det är det inte
                    haha lite mer min diet ;)                      
anntingen så är det nån som är ovanligt tidig eller så kom det helt enkelt aldrig ner...            
 
 

fredags myyss

det är äntligen fredag och fredag= fredags myysss =). eller ja mys och mys. jag har precis kommit hem efter att ha jobbat till 19. så håller jag på och lagar mina älskade bananpannkakor. men sen är det fredags mys när jag får äta dom.
 
men vad har jag annars gjort då. jo i torsdags så blev det att äntligen köra ett NTC pass. Nike Training Club det är ett som även finns som en fiffig app. passet är uppbyggt från det. eller instruktörerna får ta en massa olika övningar från den och sen lägga ihop allt till ett gris, svin jobbigt pass. jag gick på det passet förut när det gick på torsdagar men så flyttade det passet till måndagar. ända dagen på hela veckan som jag verkligen inte kan på. så då har jag inte kunnat gå på det passet. men nu så har dom flyttat tillbaka det passet till torsdagar och det betyder att jag kan gå på det igen =). med pigga och glada ben skuttade jag in. hejade på jennifer och plockade dom få redskap som man behöver. vilket är typ nästan ingenting. bara ett par hantlar och en viktplatta. resen är enbart kroppsvikt och ja det är jobbigt nog.
 
sen började klassen vi sprang runt lite och jag tänkte att jo men det här går bra. sen började vi med lite mer avanserade övningar och jag började och tänka att nu börjar det och bli lite jobbigt. sen delades vi upp i två lag. lag ett och lag två. lag ett skulle göra nått på ena sidan salen medans lag två gjorde en annan sak sen skulle det bytas och såklart så fort som möjligt. okej nu börjar det och bli riktigt jobbigt. sen skulle vi göra en massa enskilda övningar och nu känner jag bara att okej nu håller jag på och dör. det ska hoppas hit hoppas dit. ha händerna i golvet hoppa med benen ihop åt höger hoppa ut i planka hoppa ihop och ut åt vänster och så hålla på så. sen ner i planka stå där ovärkligt länge. ta ut en arm, ta ut andra armen. hoppa ut och ihop med benen och ja sjukt mycket olika övningar. det va så sjukt jobbigt. jag minns inte att det va så jobbigt förra gången jag körde det här passet. men jag tror att det va det. det är ett pass som det är go hard och go home. och jag funderade ett tag på att kasta in handduken tacka för mig och go home. men jag tog mig samman och krigade på.
 
jag va helt jävla död när passet va slut. jag va trött i typ alla muskler på en och samma gång. lyckades samla mig och ta mig hem. då blev det duscha, äta och sen sova. jag va bara sååå trött.
 
sov som den prinsessa på fläsket som jag är. vaknade sen ut av att moblens alarm ringde så där obehagligt tididgt. 05:15. dax att gå upp och åka till sats medis igen. men nu va det dax för att köra ett spinning pass. jag kände att min kropp behövde det och tackade mig för det. för den träningsvärken jag hade i kroppen ja den hade inte klarat av ett grit strenght pass. men ett cykel pass gick så bra så. bara man inte har allt för mycke träningvärk i benen och rumpan så är spinning ganska skönt att köra. för man blir mjuk och varm i kroppen. eller man svettas och flåsar som en galen jude snoret rinner och det går åt lika många papperstussar som om man hade ett helt dagis i förkylning tider med sig. 
 
efter spinningen tog jag mig till jobbet och krigade på. men det va ganska så mycket och göra idag så dagen gick fort. det va fredag och alla kunder va på ett mycket gott fredags humör :) trevligt säger vi till det. sen jobbade jag till 19 och det är ju mindre trevligt men det gick så bra så. det kom in lite kunder och då går ju den sista timmen mycket snabbare.
 
men nu blir det att äta mina älskade pannkakor med hallon och kvarg. sen blir det att kolla på tv och bara ta det lugnt.
 
men ha det såå bäst
 

träning like hell

idag har jag tränat så att svetten sprutade inte bara en gång utom två gåner på en och samma dag. varför nu detta??? jo för att jag kan. jag går varken på nån ny spännande ramflande diet som 5:2 dieten, GI,LCHF, LCQF, viktväktarna, pulver, banan dieten, vattenmelon dieten eller ät så lite som möjligt under så långtid som möjligt och du kommer och rasa i vikte dieten. nej jag går efter dieten suntförnuft dieten ;). jag är varken förkyld eller sjuk. jag har inga kramper eller ont i varken höger eller vänster ben. eller jo lite i höger lår men det kan lika gärna va en långvarig träningsvärk ;). så det fanns inget som kunde stoppa mig från att träna två gånger idag.
 
jag började dagen med att åka in till sats spårvagnshallarna. som förövrigt måste ha sats snyggatse lokaler. högt i tak och så jävla snyggt. men klasserna bli precis lika jobbiga oavsett hur snygga lokalerna är. ja där körde jag ett Grit Cardio pass. det är ett 30 min gris jobbigt pass. en härlig mardröms start på dagen. när man tror att man håller på och dö för att pulsen och hjätat slår så hårt ja då är det bara att plocka fram den där rena jävla viljan som man har nånstans där längst in. för sista cardio låten är så jobbig att det gör ont när man andas. haha eller nej andas är fel ordval. flåsar och frustar som en astmatisk storrökare. 
 
sen efter passet blev det in i duschen och sätta lite fart för att jag nu va jätte hungrig och ville komma till jobbet för att äta frukost nr:2. på jobbet va vi bara tre personer och ja det va meningen att vi skulle va det oxå. men som jag sa hällre få men grymt bra personer än många och bara idioter ;). dagen gick jätte fort. vi sålde bra och hade mycket och göra. en rolig dag. men roliga människor och köp starka kunder. det tycker vi om. 
 
efter jobbet va det då dax igen. men denna gång på sats medis och Grit Strenght. men innan det så hade jag lite tid över och sprang ca 10 min på bandet för att få upp lite puls och flås innan passet drog igång. jag kan tycka att det är ganska så skönt att göra det innan passet när jag har tid. så att man är lite uppvärmd innan mördar passen drar igång. även detta pass va sådär gris jobbigt precis som det ska vara. jennifer som håller i passet är sådär härligt hård och. och säger att det är vår träning och att resultat är nått man får av hård träning och inte ut av nånting annat. det kommer inte gratis. förutom att passet va gris jobbigt så gick det mycket bra. jag krigade på, svetten forsade, mjölksyran skrek och ja det va precis som vanligt. sen att hon la på typ ca 1 min extra på maglåten va som en plåga. då hade jag lust att bara ställa mig upp och bara nej nu gör du fel såhär ska det inte vara. det ska va slut nu. men kände att då kommer allas blickar hamna på mig och det tycker vi inte om.
 
efter passet gick jag väldigt saga upp för trapporna och ut på gatan. men nu är jag hemma. har ätit och väntar bara på att få och lägga mig.
 
men ha det såå bäst =)

Tisdags cykling

igår fick vi gott folk ännu en måndag släng i ansiktet. den bjöd på att sofia kom tillbaka som en hel människa. hon har vart utomlands och solat, badat, druckigt goda drinkar, ätit för mycket kakor och gått på bröllop. hon hade haft det jätte bra. haha hon är så söt. för hon är en ganska så smal tjej utan att se undernärd ut. haha och hon älskar kakor. och hon tyckte att hon hade ätit alldeles för mycket kakor och godsaker nu under semestern  så hon tyckte att hon började och bli lite tjock (vilket hon absolut inte börjar och bli) och är precis lika smal som när hon åkte. haha men hon tyckte det bara för att hon tyckte att låren hade börjat och slå emot varandra när hon går. och det tyckte hon va lite obehagligt och konstigt. haha jag bara skrattade kollade på henne och sa: välkommen till min värld ;). 
 
annars så bjöd väl inte måndagen på så mycket roligt eller tråkigt. sen efter jobbet åkte jag ner till stallet för min lektion. jag fick rida marwel som är en söt häst som gärna följer med med huvudet när man borstar. ridningen tyckte jag gick bra. farmridningen va lite svårare men sen gick det mycket bättre och det märks ändå att han har blivit trimmad under sommaren =). 
 
sen blev det hemgång och direkt i säng. eller ja jag duschade och åt innan jag gick och la mig. sen blev det att gå upp sådär omänskligt tididgt. kl ringde 05:00. det va inte bara mörkt ute det va kallt oxå. brrr termonetern va inte långt över +5 grader. så det blev på med tjocktröja under jackan och gå fort till bussen stå där och huttra innan den behagade och komma sisådär lagom sent efter avgångstid.
 
men in till sats zenit kom jag och kände mig pigg och glad. redo för att hoppa på cykeln och köra järnet i 45 min på ett och samma ställe. passet gick kalas bra. det va sådär härligt jobbigt som det ska va. både svetten och snoret ran och mjölksyran skrek i benen. efter passet så blev det 10 min promenix på bandet och sen lite olika magövningar innan jag gick ner duschade, gjorde mig i ordning och åkte sen till jobbet. det va vid centralen redan djurets lag på vägarna bland bussar, taxibilar, cyklister, mepedister och andra galningar med och utan bil. om det beror på att det va avstängt just där dom tänkte åka pga obamas besök i morgon eller om en det låg nån galning mitt på gatan och spärrade vägen ja det vet jag inte men kö va det. jag tog ju såklart t-banan så jag berördes ju såklart inte och mina tyresö bussar ja dom berörs ju såklart inte eller.
 
på jobbet gick det bara bra. det va mycket och göra så dagen rullade på bra. mellan 18-19 så lugnade det ner sig och det va ganska så skönt. då kunde man ta tag i sånt som låg i olika högar och sen kunna ta det lite lugnt oxå. i morgon blir det träning och arbete som vanligt =)
 
men ha det såå bäst

träningsvärk

ja jag kan ju säga att det va med mysket träningsvärk i benen och i arslet som jag i morse vaknade och försökte och ta mig ur sängen. fy fan säger jag bara dom där passen igår tog död på mig. haha det blev ju säkert inte bättre av ca 2 tmmars hoppande och studsandes till axwell igår. det va en utmaning att både komma ur sängen och att gå på toa. jag insåg ganska snabbt att okej det här en sån här dag då jag kommer och få göra allt ståendes som att äta, sova, kissa, kolla på tv ja allt. men efter lite frukost så tänkte jag att jag kankse kan mjuka upp denna träningsvärk med att springa en liten runda.
 
så japp på med kläderna, ut ur lägenheten, ut ur hissen och känner fortfarande att det här det är en bra idé. efter att ha sprungit en sidådär tre spring steg så känner jag att detta kankse inte va en så där jätte igenom tänkt bra idé. men jag krigade på och tänkte att det mjukas nog upp och bli bättre om en stund. jovist lite bättre blev det nog men i varje nerförbacke så hoppade den där jävla mannen ut igen och slog på mina ben. det va med tunga, stela och träningsvärkiga ben som jag tog mig runt. det kändes som att jag sprang så långsamt att tant agda med rullator hade kunnat gå om mig utan problem. känns som att nästa gång är det jag som kommer och få ta rullatorn ut i joggingspåret.
 
men jag tog mig runt och sprang även lite extra för att jag sprang ändå så jävla långsamt så då kunde jag lika gärna springa lite längre. så sprang i ca 45 min och hur långt jag sprang ja det vet jag inte. för jag sprang först till min runda och sen min runda och sen lite extra. sen gick jag hem. duschade gav mig själv en klapp på axeln och gick ner till ica. köpte lunch till nästa vecka. det ska serveras lax med grönsaker. mums. eller jag hoppas på att det blir mums i alla fall ;). 
 
sen tog jag det lite lugn i soffan. haha och ja jag kom ner i soffan. det är värre att komma upp. eller att knyta skorna ska vi inte ens tala om. det är flippflopp som gäller hela den här veckan ;). sen va det bara och tagga till. jag skulle ju köra mitt cross training pass på sats haninge. så det va på ännu stelare ben som jag tog mig ner till sats och upp för trapporna och in i salen. passet gick bra. den det va sjukt jobbigt inte bara för att det va jobbigt utom för att träningsvärken gjorde sig påmind i ganska många av övningarna. va nog om sanningen ska fram lite trött och sliten oxå efter gårdagens drink, vin, hoppades och sena tid. så kan vart därför som det kändes extre tungt. två ut av dom som jag brukar träna med skulle köra passet efter som är ett nytt pass. men kände mig inte upplagd för det utom bangade men sa att jag nog skulle försöka och ge mig på det nästa vecka. så ja då ska jag nog ge mig på det passet oxå. läskigt tycker jag. för jag tycker ju inte riktigt om och gå på pass som jag aldrig har gått på förut. men som tur va så är det ett nytt pass och då är det oftast ganska många som oxå är nya.
 
men sen så blev det att gå hem och dö i soffan. eller nej vänta jag skulle ju både äta och göra i ordning lunchen till nästa vecka. så nej det va bara och fixa det. men nu så är allt klart och jag ska bara inta soffläget och förhoppningvis inte somna där.
 
men ha det såå bäst

axwell

ja jag tänkte att jag skulle skriva om gårdagen som va helt sjukt jävla galet rolig. men vi börjar med morgonen. jag vaknade ej av mig själv ut om av att mobilens alarm ringde 07:30. så det va ju inte helt omänskligt tididgt. men ändå ganska tidigt med tanke på att det är lördag morgon. vad skulle jag då göra. jo träna såklart. jag hade bokat in mig på bodypump+Grit Cardio på sats älvsjö. jag kände mig pigg och glad när jag kom in på centret och in i lokalen och ja det va typ där som pigg heten gradvist försvan och bytes ut emot mjölksyra och svett attacker.
 
det va lite från den nya releasen som vi körde idag. och jävlar säger jag bara den kändes. speciellt den andra benlåtan. jag säger bara 4 min utfall. och ja då förstår ni nog. mina ben skakade som asplöv när det va över. det va helt sjukt vad jobbigt det va. mjölksyran skrek i benen. svetten rann och jag kände bara hur i helvete ska jag orka med att köra cardion efter. och ja jag kan säga att cardion va om än ännu jobbigare än vad dem brukar vara. jag kände bara att nej nu ger jag upp. kastar in handuken och åker hem och bara lägger mig för att döö. men jag kände att det kan jag ju bara inte göra. det va bara och kriga på. och fy fan va jag fick ta i. det va så sjukt jobbigt. jag tror att till och med musklerna bakom öronen fick jobba ;). när passet va över så va jag helt död. det kändes som en omöjlighet att ta mig upp från golvet.
 
jag har ju kört både bodypump och cardion under sommaren men inte efter varandra som dubbelpass. hur fan orkade jag innan sommaren. men efter passet så gick jag till tåget och det gick inte fort kan jag säga. kände typ redan hur träningsvärken kom krypades i benen och rumpan efter den där helvetes ben/utfalls låten. sen åkte jag till haninge och in på bolaget. gick runt lite och funderade på vad jag skulle ha och till den drinken som jag hade tänkt mig och göra. hittade inte det som jag ville ha utom fick ta nått annat men det gick oxå bra.
 
sen blev det att åka hem, duscha, äta, göra mig i ordning för axwell och så att jag va klar när vännerna skulle komma hem till mig. jag hade dagen till ära inte svart klänning utom en röd. ja haha du läste rätt en sån där synsam röd som matchar alla mina finnar och röda märken i typ hela ansiktet ;). vid halv fem kom mina kära vänner. först så va det jag, madde och sara som skulle ha gått men så hade emma och evan oxå fått tag på biljetter och då är det klart att dom oxå är välkommna hem till mig på fördrink och fixning. 
 
drinken som jag gjorde blev jätte god. det va en lite sommar inspererad drink med smak av jordgubb. och sen hade jag rosévin. haha det blev både en och två och kanske till med med tre glas rosévin. kommer inte riktigt ihåg ;). eller jag kankse bara inte räknade så slaviskt. efter x-antal glas med alkohol haltig dryck och sminkning och fixning så tog vi bussen in till gullmarsplan. toa paus i gullmars och sen vidare till t-centralen och sen hoppade på en fullsmäckad liten stadsbuss ut till sjöhistoriska. haha vi va inte ensamma varken på bussen eller på plats på sjöhistoriska. haha att sen kriga sig fram till baren va ungefär som att armbåga sig fram på ullareds stormarknad en regnig sommardag precis efter löning. det vill säga helt galet. jag vet inte hur läng vi fick stå och armbåga, kriga och nästan ta till kvinnor och barn argumentet innan vi fick våran öl.
 
men oj nu va det lite brottom. han börjar ju typ och spela nu. okej ett två och tre så nu måste vi dricka lite fort. ingen risk att ölen han bli kall när vi va tvungna och typ hälla i oss den efter att ha stått och köat så länge. tur att vi hade gått på toa innan. för nu va det bråttom. efter att vi hade klunkat i oss drickan så va det bara direkt till senen och vi han precis.
 
han va sååå sjukt jävla bra. det va mycket folk och det va både varmt och mycket knuffandes och buffandes i början. det blev lite lugnare sen när han hade spelat ett tag och folk började och gå bakåt eller på toa eller vad vet jag. det kändes i alla fall som att det lättade lite efter ett tag. men det va så sjukt roligt. han va helt sjukt bra och vi hade bara sååå himmla kul. när han hade spelat klart så va det bara en sak som gällde.. att gå på toa. det va inte bara min blåsa som höll på att sprängas. att gå på dom typ två bajamajorna som fanns va bara och glömma. så bönder som vi är så tog vi oss ut i gräsmarkerna och hittade en liten dunge som vi inte va ensamma om att både va kissnödiga och att tycka att denna dunge är perfekt. det va ju jävligt mörkt oxå så det va bara upp med mobilen och lysa så att man ser vart man går. 
 
så nu va det då dax för nästa steg. hur tar vi oss hem. det går typ en buss härifrån och den kom vi inte med för den va så full att man inte ens hade fått plats med en knappnål. så nej det va bara och vänta på nästa. för tror ni att sls hade satt in några extra bussar när det är sisådär kanske 10 000 ungdommar som ska komma och kolla på samma artister. eeee nej. utom det är bara och hoppas på att man kom med den enda bussen som gick typ en gång i halvtimmen. och efter som vi inte kom med den första bussen så va det bara att glatt stå och vänta i typ en halvtimme. för att få tag på en taxi va bara och glömma. så ja det va bara och vänta. när bussen kom va det krig. det va fram med dom där vassa armbågarna. trycka och prässa sig på bussen som redan när den kom inte va tom. nästan så att utrycket kvinnor och barn kom upp igen ;). men vi kom alla på och stod typ på ett ben och hade ingenting att hålla i. det va bara och trycka i hopp sig som sardinrar. 
 
sen han vi med sista tåget hem från centralen och jag va hemma vid 02:10. då va jag trött. jag va trött både i huvudet, i kroppen. hade både ont i huvudet och va törstig. men då va det bara av med sminket, dricka vatten och sen bums i säng. jag somnade nog i fallet på väg ner till kudden och som sen som en stock.
 
tanken från första början va både att madde och sara skulle sova hos mig och att vi skulle gå ut på krogen. att vi skulle åka in till stan och möta upp dom andra. men så skulle inte dom gå ut och vi kände väl lite att ja vi får se hur vi mår efter konseren. jag va glad att vi inte gick ut för det hade inte vart nått kul. för jag talar för oss alla när jag säger att man känner sig rätt så mör efter. så nej jag va glad över att vi bestämmde oss för att inte gå ut utom att åka hem. 
 
 
 
 

RSS 2.0