hemma

nu är jag hemma efter en mycket trevlig dag :). började med att jag gick över till elin där mathilda redan va på plats och sen kom cillan. så började vi vår resa in till Lidingö. vi kom fram hittade en parkerings plats och började vår vandring för att hämta ut startbevisen. sen gick vi ner till starten och började tagga till. jag hade som mål att jag ville springa under 1 timme. sen gick vi mot starten i leran.
 
men själva loppet kändes bra. jag va såå taggad i början men det gick lite trökt i början för först va det brett sen blev det smalt så då stod det typ still. sen gick det lite trökt innan man kunde komma igång. så man fick springa om en massa för att kunna springa i sitt eget tempo. sen får man inte ta ut sig för mycket eller för man vill ju kunna springa hela loppet. man jag sprang om ganska så många men blev såklart omsprungen oxå. men jag kände mej ändå pigg i benen och kunde springa på i ett bra tempo. jag kände nog hela tiden att jag ville springa på och kämpa. att jag hade en tid att springa under och att jag ville ta in den tiden som jag tappade i början. 
 
ja och vad ska man säga om abborebacken då. jo den va hemsk. den va brant och lång. den va väldigt brant i början och sen blev den ännu brantare emot slutet men jag sprang upp för hela och det va jag sjukt nöjd över. men jag andades som en astmatisk storrökare när jag hade sprungit klart upp för den och benen kändes som en blandning mellan spagetti och mjök ;). men upp kom jag. och sen va det bara och kriga på. men det gick upp och ner men det va i skogen hela tiden så det passade mej bra för jag tycker att det är kul. sen när man hade sprungit ca8 km då kom det en till backe som hette karins backe. ja den va inte eller och leka med speciellte inte efter som man hade sprungit ganska långt och va lite små mör i benen. men det va bara och kriga på och kämpa. och det lovar jag att det fick jag göra. men jag sprang hela tiden och det är jag nöjd över.
 
sen va det inte långt kvar. och jag krigade hela vägen in i mål. men precis på upploppet så va det såå lerigt och så halt så jag höll nästan på att ramla. haha det hade ju vart snyggt eller inte. där stod cillan och hejjade. så jag spörtade hela vägen i i mål i leran och kollade på mobilen när jag kom in. och då stod klockan på 15:06. jag blev så glad att jag va tvungen att dubbelkolla och japp klockan va verkligen 15:06. vi hade startat 14:10. det betyder att jag hade sprungit under en timme.
 
jag va så sjukt jävla nöjd med mig själv och är fortfarande när jag räknade ut att jag hade sprungit 1 mil på 56min. *STOLT*. nu när jag är hemma så kollade jag upp exakta tiden och då sprang jag på 55:53min. så det känns galet bra :)
 
sen efter loppet så letade jag upp cillan stod och pratade med henne i väntan på thilda och elin. sen när dom kom så åkte vi hem till elin och åt middag och chillade. hon fyller ju år idag så ett stort grattis till henne :) men gud vad trötta vi va när vi kom hem till elin och i bilen hem till elin så va vi oxå riktigt trötta. vi bara la oss en stund i hennes soffor efter maten och ja vi höll nog alla på att somna där ett tag. men sen kom hennes släkt över och det blev både tårta, kaffe och bullar så det va super gott :). sen vid åtta tiden så gick jag hem och cillan åkte hem. 
 
det va riktigt skönt att få hoppa in i duschen och tvätta av sig. haha sen kom jag på att nej men jag har ju inte fyllt på mitt busskort tills i morgon och tänkte ta stallet på morgonen så jaha vad ska vi göra nu då. men så kom jag på att ica maxi har nog öppet så vid nio när jag kom på det så såkte jag ner till ica maxi och fyllde på mitt busskort :). men nu blir det bara till att chilla och sova. så att man känner isg lite piggare i morgon.
 
men ha det sååå bäst
 
                   
 
tre glada tjejer efter loppet =)  thilda, jag och elin
                
 
mitt resultat =)

god morgon

eller ja jag har ju vart uppe ett tag. men tog sovmorron ingen väckar klocka som ringde och tjatade på en.utom jag vaknade av mig själv vid 9. skönt att få sova lite. sen har jag bara ätit frukost och tagit det lugnt. vid 12 ska jag gå över till elin. eller jag ska va 12 hos elin kankse man ska säga. så skulle snälla cillan köra in oss :) och hejja på oss.
 
men nu ska jag ta och dra men ha det så bäst så ska jag försöka och springa fort :)
 

lördag

idag ringde klockan 06:00.helt galet mycket för tidigt på en lördags morgon. men jag skulle upp till ctallet så det va bara och kriga på och tvinga sig upp. åkte ner till stallet träffade på lisa hah ahon va typ lika pigg och taggad som jag :). träffade oxå izza och hennes karl i stallet dom skulle åka och tävla. så blev att hänga där en stund innan man satte fart. red sen ut i ett mycket mysigt höstväder. sen blev det att mocka och fixa. åkte sen till stadium och kollade på nya spring skor men hittade inga bra. ska åka in till stan nån dag och kolla där. när jag har tid. 
 
sen blev det att åka hem och äta lite. sen blev det att tagga till för att ge mej ut och springa min 5kms runda i skogen. härligt att kunna springa i skogen igen efter flera dagars asfalt. det är så mycket roligare och man får så mycket mer enegi av att springa i skogen. och det är skönare för kroppen eller kankse benen och fötterna att springa i skogen. så rundan kändes bra jag tog i lite mer och fick en snabbare tid än vad jag brukar få så det är oxå kul. eller ja man är ju snabbare nu när det är höst och kallare än vad man är på sommaren när det är sååå jäkla varmt.
 
sen blev det hem duscha ladda om batterierna för att bege sig till sats här hemma i haninge och köra bodypump. det kändes oxå bra men jobbigt. som vanligt. men nu kan jag till och med göra lite armhävningar på tå. jag kan ju säga att det kunde jag inte göra förut. det va omöjligt men nu kan jag det :) och det känns super kul. hade en kille brevid mej han va helt galen. han bara lassade på med hur mycket vikter som helst på sin stång och bara körde på. gud jag kände mej som en klev sparv brevid honom. haha men han såg rätt slut ut oxå när vi va klara. det gjorde jag oxå för den delen. med mina betydligt lättare vikter. gud jag skulle inte ens ha kunnat lyfta hans vikt om jag ens så hade försökt och velat. 
 
sen åkte ja hem och nu har jag bara chillat i soffan. ätit middag och kollat på kockarnas kamp. jag kommer och somna gott i kväll kan jag ju säga. och det är bra för det behövs. jag ska ladda om batterierna och tagga till för morgondagen. för i morgon ska jag springa tjej lidingö loppet. ska bli super kul. jag är super taggad och samtidigt lite smått orolig. för det ska finnas en backe som heter abborebacken som tydligen ska va hämsk så ja den ser jag inte fram emot. men det är bara att kämpa på och ge gärnet =)
 
men ha det sååå bäst
 

Tränat

Har precis kommit hem från ett hårt men roligt Grit träning pass på medis :). Det är tur att man inte mins hur jobbigt det är haha för då skulle man aldrig göra om det. Men när man är klar så är det så skönt att det är över och det är ju bara i 30 min så det går ju så fort. Men det är 30 min som man svettas som en gris.

Men nästa onsdag så ska jag på bio och se hypnotisören jag har höga förväntningar och hoppas att den kommer och va bra.

Men nu ska jag äta och sen blir det att sova :).

Ha det så bäst


söndag

ja nu har jag vart ledig i tre dar och dom har bara flygit förbi. i dag blev det i alla fall att ta sovmorron. haha och nej det blev inte att titta på avatar igår, hah ajag började inte ens. nej jag kollade på en film i stället. sen blev det att sova. men i morse efter min sovmorron blev det att ge mej ut och springa efter frukosten. det kändes bra. sprang även i skogen idag. det är ju så mycket roligare än att springa på asfalt. men det va lerigt. haha på vissa ställen kändes det som att jag sprang i ridskolehästarnas hage. sen blev det hem duscha och gå ner till ica och köpa lunch till nästa vecka.
 
men nu har jag ätit lite lunch och ska snart dra till odenplan och träna lite bodypump. sen blir det hem och ta det lugnt. på vägen in blir det att lyssna på min ljudbok som är grymt jävla bra. det är uppföljaren på kråkflickan som heter hungerelden :). den är verkligen galet bra så japp jag rekomenderar alla att läsa den.
 
men nu ska jag nog ta och sätta lite fart men ha det såå bäst
 
i kväll blir det att kolla på beck som går på tv.

träning

 tänkte att jag skulle lägga upp youtube klipp på dom två tränings passen som jag oftast bruka köra. men haha ja det ser ju inte alls lika jobbigt ut som det jag tycker att det är. haha ser ut som värsta barnleken. specielt grit passet är hemskt jobbigt men på klippet ser det riktigt lättsamt och rofylltt ut :)

helt död

jag känner mej helt död är bara sååå jäkla trött. när jag vaknade i morse efter att ha sovit som en sten kände jag bara nej jag vill sova lite mer. bara en liten stund till. men nej. det va bara och tvinga sig upp. men gårdagen va super trevlig. jag åkte in till gullmars och där stod bertil och väntade på jennie och sofia. sen åkte vi till slussen mötte upp lotta. det va super kul och se henne igen. och det verkade va bara bra med henne. så det va ju bra. sen gick vi till blå dörren där vi hade bokat bord. innan vi fick sätta oss så blev det att ta en öl i baren innan resten av gänget kom. vi hade ju redan bestämt vad vi skulle äta så maten kom in ganska fort efter att vi hade fått gå till vårt bord. men det va skönt för alla va vi ju väldigt hungriga. maten va super god =). som alltid när vi äter där. så det va super trevligt. härligt att få gå ut med jobbarkompisarna hitta på nått och komma bort fårn jobbet. så det va en lyckad kväll det va god mat god öl och trevligt sällskap =)
 
sen blev det att åka hem och sova. va hemma kankse vid 23och gick och la mej strax efter det. somnade som en sten. men ja klockan ringde som sakt va 06:00 och talade om att nu är det dax att gå upp. åkte ner till stallet det små duggade lite så det va väl mindre mysigt men bara att klä sig varmt och regntätt och ge sig ut. sen va det bara mocka fixa och sen åka hem. träffade på både lisa och madde i stallet så det va mycket trevligt :).
 
sen blev det att åka hem äta lite. försöka sittandes i soffan att försökaoch tagga till för att ge sig ut och springa i regnet. jag tog mej tillslut i kragen och gav mej ut på en asfalts runda på 7km. det är ju skönt när man väl kommer ut men innan man kommer ut så känner man sig ju ganska så seg. sen blev det hem duscha och sen tagga för att åka och träna. hade bokat ett bodypump pass i haninge. skönt att kunna träna nära. träningen sen då gick jätte bra. kände mej ändå ganska pigg när vi väl kom igång. haha innan så va det fler än jag som satt och gäspade på sina platser. men sen så taggade vi till. det va tungt som vanligt men det ska det va. det är väl det som är härligt med att träna.
 
men nu är jag sjukt trött. det känns som att om jag lägger mej ner så kommer jag och somna. men det skull eju va sjukt skönt. men ja middagen är äten så nu blir det bara att vänta på att få gå och lägga sig. kankse ska kolla lite på avatar som går på tv idag men den är sjukt låång och börjar på tog för sent för att jag ska orka kolla på hela. gud jag känner mej som nånstans mellan 100 och döden..
 
men ha det sååå bäst

ledig

idag har jag vart ledig vilket alltid är super skönt. haha men ingen sovmorron här inte. nej jag ska ju hinna med så mycket som möjligt under mina lediga timmar. så klockan ringde som vanligt 06:00. ja jag vet jag är galen. sen blev det att äta lite frukost och sen gav jag mej ut och sprang. jag tänkte till och bestämde mej för att springa min 1mils runda. det va lite små kallt så hade både linna och en t-shirt över. och det blev inte för varmt så det va skönt. jag fick snarare springa på för att frysa. 
 
sen va det hem duscha och sen blev det att tvätta lite kläder och sånt. vid 10:30 blev det att gå ner till bussen och åka ill gymmet. hade bokat in ett bodypump pass på södra station. det va det nya programmet så det va super kul för det har jag inte kört så många gånger. men gud vad jobbigt det va. speciellt ben låten. det är 6st källare som det kallas efter varandra och på slutet. det är super jobbigt men så skönt när det är klart. sen blev det att åka hem.
 
nu har jag tagit det lite lugnt en stund ätit lite. ska ta och städa lite här hemma och sen ska jag göra mej i ordning och åka in till stan. vi ska nämligen ut och äta med jobbet. så det ska bli gott :) mycket god mat och god öl =)
 
men ha det såå bäst

Bodypump

Nu har jag nästan precis kommit hem från mitt bodypump pass. Det va lika jobbigt och tungt som vanligt och lika kul som det va tungt. Men idag vart det lite spännande för instruktörens mick va eller blev trasig så hon fick typ ha hela passet på antingen tecken språk eller så fick hon skrika. Men det gick så bra så. Hehe sen va passet en blandning av gamla pumpen och den nya så det va oxå lite spännande :).

Sen i morse så va jag ute och sprang och en sak som va mycket bra va att dom hade rensat upp i en tunnel som vattnet ska rinna i. Men nej det va så fullt med skräp och skit i den så att vattnet gick på stigen i stället så ja varje dag så fick försöka och hopps över den misslyckas och landa mitt i gegga pölen och blöta ner både foten skon och det stänkte upp på benet. Men nej nu är det rensat....mycket bra =)

Men ja sen har det vart en mycket bra dag på jobbet idag oxå. Vi sålde bra så det va super kul :)

Men nu blir det att kolla på tv och sen sova. Lägger upp lite bilder på solen i morse och sen är det jag och Lisa från när vi va inne på heron. Haha men Lisa ser mest ut som att hon vill döda mej med hennes blick ;) haha om blickar kunde döda ;). Sen så nästa bild är det bara jag på :)

Men ha det så bäst


Grit

Har precis kommit hem från ett sjukt jobbigt Grit pass. Eller som instruktören säger Grit make you fit och ja det åter ju och se om det stället ;). Men ja det är upp och ner för lådan sen är det upp med stången på ryggen och ben böj. Och stången är laddad med 30-50% av sin egen kropps vikt. Det ska tydligen va sjukt tungt och japp det är det :). Men ja nu är jag hemma och ska snart ta och sova.

Men annars så va jag ute och sprang på morgonen det kändes bra. Haha det känns typ alltid bra när jag är ute på mina morgon rundor. Men fy fan va trött jag va i morse när klockan ringde så ville jag inte gå upp. Men jag taggade tio och tvingade mej upp.

Igår va det bara jobb och så va jag ute och sprang på morgonen. Sen efter jobbet så hade jag projekt tvätta alla mina stall jackor. Så nu är dom rena och redo i för vintern.

I måndags så va det fullt upp. Jag började med att ge mej ut och springa sen blev det hem äta och sen dra och träna bodypump på Globen kl12:00. Efter det blev det att åka hem äta lite ta det lite lugnt och sen drog jag ner till stallet. Mockade fixade och red ut. Det finns en åker som är gul. Haha och det betyder att man får rida på den så det är super kul :). Sen blev det att fixa lite prata med lite folk och sen va det dax för min lektion. På den fick jag rida smokey. Det gick så bra så jag tycker att han är trevlig. Men han har fått en ny sadel för han har skav. En hoppsadeln och det kändes som att sadelgjorden kanske va i kortaste laget. För att på ena sidan va det på sista hålet och det gjorde att den låg på nått sätt så att man hela tiden kände den under kåpa. Och efter typ 10 min så hade jag kramp i det benet. Haha men det va bara och försöka och glömma bort det och kämpa på. Men om man tar bort krampen i benet så gick det jätte bra. Efter fick han bada efter som jag ville göra rent där han har skav så att det inte ligger massa i torkad svett och goar till sig.

Men avslutar detta inlägg med att lägga ut en bild från i söndags när jag va ute och sprang :)


beck

i lördags så blev det först att ge sig ut och springa på morgonen. efter det så blev det hem duscha göra sig i ordning och sen gå till sågen och sen åka och jobba. det va jag jennie och hanna som jobbade. det va lugnt och tråkigt. och efter att hanna hade gått hem va det ännu tråkigare. men till slut så tog dagen slut och jag fick åka vidare ner till stallet. där nere va det bara att mocka fixa och rida ut. när jag kom till baka till stallet efter att ha vart ute och ridit så va det mer folk än när jag kom. men det är ju trevligt att inte behöva va själv kvar en lördags kväll :).
 
men sen blev det bara att gå till tåget och när jag satt där nere och väntade så kom åsa fram och sa hej. hon hade vart hemma hos ewan där dom hade haft special kväll så då fick jag sällis hem det är ju alltid trevligt. sen när jag kom hem så va det bara in i duschen äta och sen sova. jag va såå trött att när klockan ringde i morse så fattade jag först inte va det va som lät. och sen somnade jag om oxå. men sen tillsut så kom jag upp. 
 
men jag va sjukt seg. usch jag ville inte alls gå upp. men jag skulle ut och springa innan jobbet så det va bara och kämpa på. jag börjar oxå och inse att det är fan snart dax för tjej lidingöloppet och ja det va ju sjukt länge sen som jag sprang 1mil. så kände att det kankse va dax att springa den snart. så fick bli den rundan idag. det kändes bra. men jobbigt men det ska det ju vara oxå. sprang på 58 min och e är vad jag brukar springa milen på. så det kommer nog att gå bra. jag vill ju springa under timmen men är inte helt säker på att jag kommer och fixa det efter som det oftast brukar ta längre tid när det är lopp efter som det är så mycket folk och allt sånt. men jag har i alla fall ett mål och det är det som är huvudsaken =)
 
sen efter min tur så blev det bara att duscha och sen åka till jobbet. jobbade med hanna idag alltid lika kul och jobba med henne. jag hade lite terapi arbeten och göra så dom han jag med och ha det va ju inte direkt stressigt. usch det va jätte tråkigt. men tillslut så slog klockan 17 och man fick åka hem.
 
men nu blir det att vänta på att beck ska börja det är nya avsnitt så det ska bli kul att se dom 
 
men ha det såå bäst

mys

idag va det dax för lite fredags mys
och när jag va lite så åt jag alltid och då menar jag alltid pannkakor på fredagar med sylt :) haha och ja det gällde även när vi va och campade med familjen då stod min pappa och gjorde pannkakor på stormkök.
 
hittade för några dagar sen ett recept på en ungspannkaka som jag tyckte läte super gott så i morse va jag och köpte allt som jag behövde ha till och lagade den när jag kom hem. den blev verkligen super god. efter som det blev så mycket så kommer jag och ha till två dagar till =)
 
i min ungspannkaka hade jag
5 ägg
8dl mjölk
2dl fullkorns mjöl
2 dl mandel mjöl
1krd vanilj pulver
lite salt
2 rivna morötter
1 rivet äpple
 
sen blandade jag i hopp allt och hällde i en ungsform och sen toppade jag med att krydda med lite kanel. sen in i ugnen i mitten på 175g i 30 min. sen är det klart. till det så hade jag blåbär och hallon som jag hade mosat till en sylt och en en banan som jag hade mosat till en annan sylt. sen va det bara och njuta med ett glas vin =) det va verkligen super gott och det kommer jag och äta flera gånger
 
 
 
 
 
 


 
annars idag så har jag vart ute och sprungit på morgonen innan jobbet och sen åkte jag till jobbet och arbetade hela dagen. men det va en sånhär härlig fredag då alla är pigga och glada. kunder som personal :). jag jobbade till 19 så ja det va ju mindre trevligt. jobbar även hela helgen så det är ju oxå mindre trevligt men det är bara och kämpa på. det brukar gå bra så bra så :)
 
men nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på tv
 
ha det såå bäst

På g hem

Är just nu på g hem från sats på medborgarplatsen. Har kört ett jobbigt, hårt och härligt bodypump pass. Nu har jag ju kört det några gånger så idag kunde jag ta i mer och lägga på lite mer vikt på vissa delar. Haha men inte på alla och alla källar jobb är fortfarande lika jobbiga. Men jag vet ju att det går över och det finns ett slut. Men det märks i kroppen att jag körde ett Grit pass igår. Och idag körde instruktören som är samma som på Grit passen lite snabbare mellan byterna oxå så det va kul. Mindre vila mer träning :).

Men ja nu är jag i alla fall på g hem ska bra ta det lugnt och äta nått sen blir det att sova. I morse när jag va ute och sprang så va det ganska så kallt det va till och med lite frost i gräset. Men man blir varm av att springa som tur är.

I morgon blir det oxå att springa innan jobbet. Och sen blir det att kriga till kl:19:00 usch mindre kul.

Men ha det såå bäst


Grit

Har precis kommit hem från ett sjukt jobbigt men extremt roligt träningspass. Det heter Grit nånting. Ja jag ska ta reda på exakt vad det heter men inte just nu ;). Känner mej mycket bättre från förkylningen därför som jag åkte och tränade. Är bara lite snorig och har lite hosta men det är ju sånt som jag kommer och ha till nästa förkylning kommer. Men jag blir så arg på mig själv när jag tränar eller kanske mer efter för innan så tänker jag att ju jävlar ska jag minsann klara av alla övningar och jag ska verkligen inte ge upp. Hahaha man när jag hållet på så är det sååå jävla jobbigt så jag känner bara hur jag inte orkar. Armarna bara skakar och jag känner när jag gör en armhävning att jag kommer inte ner och jag kommet fan inte upp. Svetten sprutar, jag andas som en stor rökande astmatiker och känner bara att nu orkar jag inte mer. Men det är bara i en halvtimme så det är bara och kämpa på.

Sen när det är klart så tänker jag bara att nästa gång så jävlar ska jag klara mer. Och det är det som man blir bättre och starke på :). Som instruktören sa vi kommer och misslyckas och när vi har misslyckas då har vi lyckas. Haha och ja jag misslyckas ( lyckas ) varje gång :)

Men ja i morgon blir det springning på morgonen och sen träning på kvällen. Nu ska jag kolla på tv och sen sova.


Måste även säga att jag bara älskar synsams nya skyltning den är bara såå fin =). Men ha det så bäst


förkyld

ja så har vu ju dessa förkylnings tiden...mysigt. eller inte. men det är bara och kriga på. igår blev det att ta det lugnt tog sovmorron och åkte inte till stallet fören på eftermiddan. innan så va jag hemma och log det lugnt. tyckte lite allmänt synd om mig själv och frossade i mej en hel 200g Marabou vit chocklad och kände jag mej bättre efter det...not men det va jävligt gott.
 
sen blev det att åka till stallet rida två hästar mocka och fixa. träffade på madde, laijon och izza i stallet så det va mycket trevligt :). vi satt i sadelkammaren och snackade lite innan det va dax att sätta lite fart. på min lektion sen så fick jag rida smokey och det gick så bra så. jag tycker att han är trevlig att rida. han gör det man ber om och det är ju alltid skönt :). så jag va mycket glad efter. han hade gått passet innan mej så han fick badas efter. och gud vad skitig han va. hehe han har ju sina vita fläckar och ja där va han inte så vit när man började och spola med vattnet. men han börjar ju och få lite päls oxå den lurviga lilla saken :).
 
i morse när jag vaknade så kände jag mej lite bättre. vist jag är snorig och hostar men jag är pigg och kry i kroppen. han inte ont i huvudet eller nått sånt. utom känner mej pigg men snorig. haha och ja det är väl så här som jag kommer och känna mej i typ 1mån innan nästa förkylning kommer och slår till ;)
 
hoppas att jag känner mej ännu bättre i morgon så att man kan börja och springa igen =).
 
ha det sååå bäst

bio mysss

igår blev det att åka till heron och kolla på bio. började med att planera i hopp allt om hur vart när vi skulle åka. när det va klart så kom madde och laijon och hämtade mej vid fyra tiden och så drog vi in till heron. och fixade biljetter vi funderade ett tag på vilken film vi skulle se och kom fram till hope springs en komedi som verkade rolig. och så rätt vi hade den va sjukt rolig och haha lite pinsamma scener oxå haha så att både n och två händer fick åka upp för ansiktet ;). men den va jättte bra. helt klart sevärd. innan det så blev det mat på amazon som resturangen hette. det blev både öl och mat. jag åt en röksallad som va super god. innan det blev det vitlöksbröd med tzatsiki till :).
 
gud vad mätt jag va efter maten haha helt sjukt. men lite godis måste man ju ha till bion så det bev det. efter bion så såkte vi hem men när vi började och närma oss länna och max så roppade mat magen på oss igen. haha så vi svängde in och tog nått gott att äta. jag tog en hallonpaj med glass som va super god. den bara måste jag ju ta och äta igen nån mer gång. madde tog en lyx milkshake och laijon en turkiskpeppar glass. sen satt vi där och snackade säkert i en timme innan vi rullade hem igen. jag som började och känna mej lite dålig innan på dagen kände mej ju mer dålig. och va hemma vid strax efter 22 haha 22:30 låg jag i sängen. och tänkte att nej jag ska sova till jag vaknar i morgon inga klockor som ringer utom nu ska jag sova mej frisk. jag vaknade vid 10:30. helt sjukt jag sov i 12 timmar. kände jag mej pigg när jag vaknade nej. kände jag mej bättre när jag vaknade ja mycket bättre.
 
så idag har jag vart ute och sprungit en runda efter som jag kände mej bättre och drog sen till gymet och körde lite bodypump. men nu blir det att bara ligga i soffan och kolla på tv. hehe ja kl är ju 21:00 så kan inte hinna med så himla mycket mer. har väl inte gjort så mycket mer idag eller. typ bara vart ner till ica och handlat och fixat lunch in för nästa vecka. jippi ska jobba hela nästa vecka. men det brukar gå ganska fort så det är bara och kämpa på.
 
men nu kommer lite bilder från helgen :)
 
 
                                                 
 
haha lycka är att ha en alldeles egen anka =)
                                                  
 
detta kort är från förra helgen när vi va ute
 
carlsson goes wild and crazy ;)
                                                              
 
en mycket glad carlsson på max =)
                                   






 

ledig

idag är jag ledig vilket känns sjukt skönt :) jag började min dag på tog för tidigt för att va en ledig dag. klockan ringde 06:00 och jag kände bara snälla döda mej nån. jag va sååå trött men kände samtidigt att går jag inte upp snart så kommer jag adrig att gå upp. så det va bara och släpa sig upp och försöka och piggna till. men det va inte helt lätt. svalde även några gånger och tyckte mej känna en svag känsla av att jag har ont i halsen. men det va så lite så jag försökte och säga till mig själv att det bara är en inbillning. gav mej sen ut och sprang min vanliga runda på 5km i skogen. det kändes bra jag blev pigg så fort jag kom ut och iväg.
 
sen va det hem duscha och äta frukost och tagga till nästa tränings pass. åkte sen in till globen där jag hade bokat in ett bodypump pass. haha men jag höll på att somna på bussen men min ljudbok strömande från hörlurarna. passen gick super bra. vi fick köra det nya bodypump programmet dom byter tydligen program, lite rörelser men framför allt musiken var 3:e månad. jaha jag som precis hade lärt mej det gamla så är det dax och byta så kände mej lite små lost. men inte helt för säger hon rod så vet jag vad man ska göra och inte står som ett frågeteckan och kollar på vad alla andra gör ;). men det va kul med ny musik och nya rörelser :) men det är precis lika jobbigt om inte värre för japp ben övningen har blivit dubbelt så jobbig emot slutat en massa källar jobb som det heter.
 
sen åkte jag hem och har nu duschat och ätit. dricker lite kaffe för att piggna till och för att det är gott. för det här med att man ska bli pigg på kaffe det tror jag är en skröna. haha för jag skulle typ kunna dricka en kopp kaffe och sen gå och lägga mej. ska göra mej i ordning för att sen dra och gå på bio. ska antingen se nya hamilton filmen eller hope springs. så blir det såklart middag innan bion oxå :).
 
bästa investeringen på länge ett par IPhone vantar =). nu kommer jag kunna både sms och hålla mej varm om fingrarna i höst :)
 
 
men ha det sååå bäst

dålig

nu har jag vart sådär dålig på att skriva igen men jag har lixom haft lite annat för mej :)
 
men i onsdags så va jag ute och sprang på morgonen och det gick som vanligt bra. sen blev det att åka till jobbet och kriga. det gick nog som vanligt bra. haha mins inte direkt om vi hade några konstiga eller andra jobba kunder så då gick det nog bara bra. efter jobbet blev det att åka till gymet och köra. jag hade anmällt mej till ett nytt pass som heter grit nånting :). det körde jag förra onsdagen oxå och det va sjukt jävla jobbigt. haha helt galet. men jag ve mer beredd denna gång. jag va med redo på att svetten skulle spruta och på att jag skulle tro att nu dör jag. haha det va bara och andas på som en astmatisk stor rökare. haha men det är ju som sakt va bara i 30 min. och som tränaren säger 30 min man kan göra vad som helst i bara 30 min. haha men efter 5 min känner jag bara hur fel hon har ;).
 
men jag klarade av det och flåsade typ hela vägen till duschen och sen till t-banan så började jag nästan kunna anadas normalt igen ;). men det är kul. det är sjukt roligt och precis lika jobbigt. i torsdags så började jag dagen med att ut och springa. ja haha ja jag hade lite träningsverk men inte så farligt men ja jag kände ju att jag hade tränat dagen innan om man säger som så. men ändå skönt att komma ut och springa av sig lite. men när jag hade sprungit nästan hela rundan springer förbi ett industriområde och in på grusstigen igen så står det en bil där. och nej där stod den verkligen inte igår. den är totalförstörd det ser jag redan från långt håll. den ska va vit men är mer svart/vit. den är totalt utbränd och förstörd. det ligger glas runt hela bilen däcken har smält och ja det är inte mycket kvar av den fina lilla vita bilen. när jag springer förbi den så ser jag att det fortfarande ryker om den. men gud hjälp tänker jag. vad jag man nu. vad ska man göra. jag måste ju göra nånting. så jag funderar och springer klart min runda. sen tar jag fram mobilen och börjar att googla fram numret till polisens tipstelefon. för nånting måste man ju göra. för ja där kan den ju inte stå kvar den står ju mitt i vägen. och man måste ju säga till nån att det står en bil och ryker i skogen för att dom ska kunna ta bort den. sen kommer tankarna fram att den kan ju ha vart med om nånting. nått rån eller ja nått sånt. så då är det verkligen bästa att göra nått. så jag ringer till polisen och talar om att det står en bil där i skogen hur den ser ut och vart den står nånstans. 
 
dom tackar för att jag ringde och skulle åka ut och kolla på den. för dom hade tydligen letat efter en bil under natten och han jag pratade med trodde att det kankse skulle kunna vara den. jag kankse bidrog till nått gott då med mitt samtal.
 
sen åkte jag till jobbet och sen vidare till gymmet. körde ett bodypump pass och det kändes kalas bra. jag känner att jag orkar mer och mer och att dte inte är en lika stor kamp även om det är sjukt jobbigt så går det ändå bra. sen åkte jag hem och däckade i sängen :).
 
i morse va jag ute och sprang innan jobbet (som vanligt) och då hade dom vart där och flyttat på bilen :) skönt att den slapp stå där i 2 mån. för den stod verkligen helt klart mitt i vägen. man fick typ slingra sig ut i skogen för att ta sig förbi dagen innan. men den va flyttat och ja det syntes tydligt det va släp spår i gruset hela vägen från platsen den stod på till asfalten. men kände mej lite grym som ringde och va en medhjälpare :) 
 
sen blev det att åka till jobbet och nu är jag hemma och dricker ett glas vin. blir sen till att sova för att i morgon springa och träna =)
 
men ha det såå bäst
 
såg en fruktansvärt tråkig sak på fb idag oxå =( inget som jag vill skylta om här men blev riktigt ledsen när jag såg det.

min helg

ja nu va det några dagar sen som jag skrev men i söndags så orkade jag inte och sen har jag inte haft tid.
 
i lördags så va det utgång. efter träning och allt sånt. så jag gjorde mej i ordning blev jeans och linne. smink och smycken på och sen åkte jag ner till ösmo. gick hem till izza mötte sara och sen kom izzas mamma och vi åkte och hämtade lisa. sen åkte vi vidare hem till madde. det va kul och se hur hon bodde och jag tyckte att det va jätte fint. verkligen ett super mysigt litet hus :). sen va det kräft skiva. men jag ärinte över förtjust i kräftor. eller jagtycker välom kräftor men inte detta sörplandet och skalandet och kletandet och kladandet. så nej jag hade förberett och köpt färdig skalade kräftstjärtar och färdigskalade räkor och så hade jag köpt rökta räkor och till det hade jag sallad och dressign. det blev super gott. till det blev det cider :). sen satt vi och snackade och drack och hade det mysigt. haha sen kollade jag, sara och madde på super gamla avsnitt av big brother medans lisa och izza gjorde i ordning sig.
 
vid kvart i tio drog vi med bussen från madde in till stan. haha jag och madde satt och gäspade i kapp på bussen. men sen när vi kom in till stan så taggade vi till ;). vid medis mötte vi upp elin. det va super kul och se henne igen =). men det va en super kul utgång. vi dansade, partade och hade bara sådär super kul =). men allt har ett slut och även denna ute kväll. så vid halv tre drog vi hem och va hemma kankse vid 4 tiden. gud då va det bara in i lägenheten. av med sminket och på med nattsärken och krypa ner i sängen. somnade i fallet på väg ner till kudden.
 
vaknade upp på söndagen och det regnade inte. jag kände mej ganska pigg med tanke på att jag va ute dagen innan och kom hem sent. vad göra. jo äta frukost och sen ge sig ut och springa. det va så skönt att komma ut och få springa efter att inte ha kunnat eller velat göra det för att det har regnat så mycket. men nu va det dax igen. och det va både skönt och jobbigt men mest härligt att kunna få komma ut igen. haha som en gammal ko som har ståt inne i sitt bås för länge ;). sen blev det att ta det lugnt. fixa lunch till nästa vecka och kolla på tv. fixade och städade lite här hemma och ja bara ta det lugnt.
 
i måndag så jobbade jag. mindre kul. men det va bara och åka till jobbet och kriga på. va ute och sprang innan på morgonen och det va skönt. hahaha men det va nån som hade slagit upp ett tält och campat precis bredvid mitt joggingspår. och det va nån som hade sovit där för personen i fråga va vaken och höll på att röra sig där inne. gud folk är bra galna.... sen efter jobbet så blev det att åka ner till stallet. hade neo på min lektion och det va hoppning. det gick bara bra och hoppa han lyssnad och hoppade dom små hindrerna så fint så. 
 
i dag va jag uppe extra tidigt. bara för att jag skulle hinna springa innan jag hade tid hos tandläkaren och ja du läser rätt jag skulle till tandläkaren.. helt otroligt jag tror att senast jag va där va typ 2006-2007. jag minns inte ens. helt sjukt galet länge sen. men nu ska det bli bättring på den fronten. ja och jag va ju såklart beredd på det värsta. men jag säger bara men efter så långtid så hade jag bara ett hål. och jag va sååå glad :) så ska bara tillbaka och laga det. annars så sa han att jag hade fina tänder och att jag skulle fortsätta och hålla dom så fina. ja jag ska försöka lovade jag. sen frågade jag om min käke oxå som knakar typ hela tiden. och det va tydligen ingen fara så länge som jag inte hade ont eller led ut av den. och det tycker jag inte att jag har. det är mest andra som tycker att det låter obehagligt och låter hemskt. men det va tydligen nån överansträgning eller nått sånt i käken och en massa brosk eller ja nånting som gjorde att det knakade. och så länge jag inte hade ont ut av det så gjorde man inget åt det. om jag får ont eller skulle vilja göra nått åt det så är det bett skena under natten som gäller. nej tack sa jag till det. och så sa jag att jag tyckte att det räckte med att jag hade haft tandställning under halva min uppväxt jag vill inte ha en natt skena oxå. haha nån måtta får det ändå va.
 
sen va det då dax för betalningen och efter som jag inte hade vart hos tandläkaren på ja en massa år så hade jag samlat på mig en massa bidrag. det är typ 300kr vart annat år och jag hade två stycken som låg och väntade på mej. så ja 90:- fick jag betala för min kontroll. tack så mycket sa jag till det.
 
sen blev det att åka till jobbet och arbeta. men nu så ska jag ta det lite lugnt och kolla på tv. men ha det såå bäst
här kommer lite bilder i från helgen :)
 
izza, jag och haha maddes hand på g in till stan
 
                                                  
 
på g in till stan
 
                                                  
 
madde, jag, sara, lisa och izza
 
 
                                                     
 
carlsson på g in till stan
                                       




men usch

jag säger bara usch vilket fruktansvärt äckligt väder det är idag. eller det är ju typ samma väder som vi hade igår...regn. och det suger. jag vill ju kunna ge mej ut och springa men jag vill inte psringa i ösregn. men då är det väldigt sklönt att jag fixade mej ett gymkort för åka och träna kan jag göra utan att bli blöt :)
 
så ja idag blir det att dra till gymmet har bokat in mej på ett bodypump pass idag kl10:30. sen blir det att gå til bolaget och sen vidare till ica och sen hem och göra med i ordning för att dra ner till ösmo. vi ska ha tjej kväll med kräftskiva. med god mat och god dricka till. sen blir det att dra vidare in till stan :). kommer och bli assa kul.
 
men först ska jag städa lite här hemma och fundera lite över vafan man ska ha på sig. sen ska jag dra in till gymmet :)
 
men ha det såå bäst

RSS 2.0