trött

usch känner mej lite trött just nu. vet inte riktigt varför. men kan ju bero på att jag har jobbat till 19 två dar i rad. men i morgon ska det bli skönt att komma hem i tid. i morse va jag uppe med tuppen och va ute på min löprunda. efter som jag skulle jobba till 19 så ville jag ha det gjort. men jag har faxist börjat tycka att det är ganska skönt att springa på morgonen för då har man det gjort. och då kan man bara åka hem och ta det lugnt efter att man har slutat.
.
men idag på jobbet så gick det bara bra. hehe bara snäll kunder idag. en del roliga och vissa kunder trodde nog att jag va lite konstig. haha. gud jag vill att lena ska komma ill vårt jobba jag känner mej sååå stel i axlarna. men det är ju inget ovanligt. men jag vill att hon ska komma och mjuka upp mej lite.
.
får se i morgon om jag tar spring rundan på morgonen eller på kvällen. blir nog på morgonen för det är så skönt att ha det gjort. jag går ju inte upp så mycket tidigare. men jag kommer hem och kan koppla av tidigare om jag springer på morgonen. men hahah aaa springa måste jag göra för jag har gjort misstaget och ställa mej på vågen och nej det va ingen vacker text som kom upp.. men aja det finns inte så mycket jag kan göra åt det utom att fortsätta och springa. för man måste ju tänka på att muskler väger mer än fett.. och jag struntar i vad vågens text visar jag bryr mej mer om hur jag märker att kroppen har ändrats till det bättre och att kläderna sätter bättre :)
.
men nu ska jag ta och kolla lite på tv. men ha det sååå bäst

uppe med tuppen

eller ja nästan i alla fall. klockan ringde 06:00 och då va det bara och hoppa i spring kläderna och ge sig ut. jobbade till sju idag så kände inte för att springa sen när jag kommer hem så sent. ska jobba till 19 i morgon oxå. mindre kul men så är det ibland. ååå har även köpt hem lite B&J till mej så nu står dom i frysen och bara roppar på mej ;). men nej jag ska stå emot trycket..
.
igår så hade jag en jobbar måndag. usch dom är inte roliga. haha förut hade jag alltid jobbar måndagar och då va man van med det. men nu när man är ledg ganska många måndagar så är dom inte roliga och jobba. efter jobbet åkte jag ner till stallet och red min lektion. jag fick rida på Laura. det gick bra hon kändes fin. jag tycker ju att hon är en trevlig häst att rida. lite speciel. känslig i munnen och blir lätt springig. inte så att hon jobbar med långa steg utom att hon går med myrsteg och spänner sig. men då är det bara på med benen och få henne att trava på framåt och inte bara trippa sg fram. men hon är en trevlig häst tycker jag :)
.
sen har jag även köpt mej en skål. en skål från mateus som jag blev så himla kör i =)
en perfekt äta B&J glass i :)

spontant

haha ja det blev en liten spontanare igår :). skulle först bara åka ner till izza och chilla lite med vin och melodifestivalen. haha men det slutade med att vi gick ut på krogen. jag höll på att göra mej i ordning när sara ringde och ba utttgåång... så det va bara och byta om ta på sig party outfiten och hoppa på tåget. först va vi hemma hos izza och gjorde oss i ordning och sen drog vi ner till södertälje.. haha södertälje av alla ställen... aja men kul va det. vi hängde först på ett jätte mysigt ställe som heter M-Lounge. det va ett perfekt för krök ställe. sköna stolar mysig musik och ja bara så mysigt :). sen drog vi vidare till krogen. där stod vi uppe på listan så det va bara och kliva rakt in och ut på dansgolvet... hahah och guuud vad vi dansade. haha nästan från det att vi kom in tills det att vi åkte hem :). men ja jag gjorde inte av med så mycket pengar eller. bara ett glas vin där inne och så en smirnoff ice på mysstället... vad betyder det.. jo att vi som vanligt har haft ett sjukt bra förkrök på bussen ;).
.
sen kom nicklas lisas kille och hämtade oss. så snällt ut av honom. tack så mycket säger vi till honom. efter som vi va i södertälje så hade jag redan räknat med att taxin inte skulle gå förbi haninge. så jag hade med mej min sov särk med både sov tröja och pyjamasbyxor. hade förvarnat mina föräldrar att jag skulle komma hem och sova där. så det va bara och så tyst som möjligt smyga in och smyga ner och gå och lägga sig. men hund som fortfarande efter alla dess år fortfarande hör bra kom och hälsade på mej :). sen sov jag som en liten stock :). vaknade i morse vid 9 tiden och sen kom hampus ner och hälsade på mej. sen va det bar aoch gå upp ta en macka och äta och sen åkte jag med mamma hem. för hon skulle jobba idag så då kunde jag åka med henne hem :) så skönt så att åka bil och inte behöva åka tåg hem. nu blir det lite chill innan jag sta ta och gå ner till ica och handla mat till nästa vecka.
.
men ha det sååå bäst
haha jag älskar att jag går in på bolaget och köper detta vin bara för att det är en tjej på för packningen som ser party glad ut:)
sariih och den party glada tjejen
jag och den party glada tjejen
carlsson
sariih och carlsson
'
sariih och carlsson
lite vin
bara för att både jag och sara va okej
mitt god morgon sällskap

personal fest

igår så va det personal fest för oss som jobbar i tyresö centrum:). festen hölls på forellens skola som ligger jätte nära centrum. men jag började med att åka till jobbet. och där hade dom minsan ätit tårta.. utan mej.. haha men det kankse va lika bra ;). sen drog vi till green bull där tog vi ett glas. innan vi drog vidare till skolan. dom hade gjort det så himla fint. pyntat med indiskt tema och maten va oxå indiskt. det fanns inte bord och stolar som det brukar va nej nej. utom det va låga bord och kuddar på golvet. hahahaha vi trodde att det va ett skämt. men så va det inte. utom tanken va att man skulle sitta på golvet på dom små kuddarna och äta.
.
haha det va riktigt underhållande att se alla försöka och hitta en bekväm sitt ställning och sen när alla skulle upp. hahah. och jag va inte smidigare inte. nej fyyy. jag fick snurra runt upp på knä och sen kravla mej upp. bertil och ganska många fler med honom klagade över deras dåliga knän. men det gick bra tillslut. men gud maten va jätte god. det va en massa rörande röror och annat indiskt mat. super gott.
.
till maten fick vi lite underhållning som bestod ut av dansare som dansade magdans och dom va verkligen super duktiga. så kul att titta på. till maten fick man ett glas vin eller en öl. jag som älskar vid tog så klart ett glas vin. sen kostade vinet 20kr i baren. så ja det blev både ett och två glas vin till ;). men känslan när man skulle gå på toa va verkligen back to school. haha jag har inte saknat skoltoatetterna om man säger som så. gud asså... det fanns en som va fräsch eller nej den va fräschare än den andra. för den första hade ingen toasits. jag gick in och vände..
.
efter att ha ätit alldeles för mycket god mat så märktes det att vi som jobbar i butik vi är vana med att stå upp. alla stod upp kring ståborden och åt efterrätt och drack sitt kaffe. sen va det dax att rocka loss på dansgolvet. tror nästan att alla va uppe och dansade där ett tag. men det va nog ett kort tag ;) men det va kul. jag kan ju säga att jag varvade typ som alla andra att va upp och dansa och sen hänga vid borden. men det va kul. det är kul att det händer nått och att man känner igen dom flesta som är där.
.
det slutade vid 12 så det höll inte på så länge. då kom oscar bertils son och hämtade oss och körde mej hem. vilket va jätte skönt. men idag har jag inte gjort så mycket har vart ute och sprungit ska ta och städa lite här hemma och sen blir det att dra ner till ösmo och käka med tjejerna och sen blir det vin och melodifestivalen :)
men ha det såå bäst.
carlsson på g
för drink
min fördrink
magdansarna
haha back to school
mer magdans
lite vin på det oxå
sen dansades det loss
lite mer vin haha det här va nog det sista glaset ;)
carlsson på g hem

Mot tyresö

Snart ska jag ta och dra till Tyresö centrum :) och då kan man ju fråga sig varför? jo för att det är personal fest för dom som jobbar i centrum=). Det ska bli kul och det blir förhoppnings vis god mat oxå.

 

men ha det såå bäst

 


mörkt

idag va jag uppe med tuppen och va ute och sprang. skönt att ha det gjort på morgonen :) sen va det bara hem duscha fixa sig och åka till jobbet. dagen idag gick bara bra. de va inte sådär jätte mycket och göra. men dagen tog slut tillslut i alla fall. köpte mej en tröja/kofta som va ganska söt. får ta kort på den sen. hade fått hem en 20% check från H&M. så det va bara och slå till tänkte jag.
.
efter jobbet så va det bara hem och ta de lugnt:) har tvättat lite stall tröjer som verkligen luktade häst. haha men känner de inte när man är i stallet eller när man byter om i stallet. men när man tar hem stallkläderna från stallet märker man att herrrriguuuud vad det luktar häst. och specielt om man har knöllat ner stalltröjerna i en påse och när man kommer till tvättstugan och tar upp kläderna från påsen. haha kändes som att jag hade en häst i påsen :)
.
innan det va jag inne på ica och köpte mej en B&J bara för att jag hade fått hem en värdecheck då jag fick köpa en B&J för 25:-. och det kan man ju inte säga nej till. inte nog med det. jag fick inte bara en utom två =). en från ica kvantum i haninge och en från ica kvantum i tyresö. bara för att jag har självscanning i båda butikerna :) helt enkelt såå guld.
.
i morse när jag va ute så provade jag min nya sportband till mobilen och jag är sååå nöjd med den. helt guld:)
haha det är lite mörkt ute hos mej just nu för det är nog lite lampor som är trasiga
det ska va lampor där nere och det går en gångväg där nere :)

semlor

idag är det ju tjockis dagen. och det har vi på synsam såklart firat :) till fikat köpte vi en varsin semla till oss som jobbade. mmm det va jätte gott :). men annar så har det gått bara bra och jobba. det va inte sådär jätte mycket och göra så det va lite tråkigt. men jag roade mej med att flytta runt lite bland bågarna så nu kommer ingen hitta bland bågarna igen.
.
men innan jobbet så va jag ute och sprang min runda. det kändes bara bra eller haha lika jobbigt som vanligt. beror ju på hur man ser på det ;). men man märker värkligen att det håller på att bli ljusare. för jag brukar va ute vid 06:20 och det brukar va mörkt tills jag går till bussen typ. men nu så höll det på att ljusna medans jag sprang min runda. härligt tycker jag :). men jag får nog fortsätta med min reflex väst ett tag till.
.
sen gick jag hem från sågen och lyssnade på min ljudbok som heter panik. den handlar om en vanlig kille där hans mamma helt plötsligt ringer och säger att han måste sätta sig i bilen och åka till henne nu. han fattar ingenting men gör som hon säger. åker till henne och när han kommer dit så är hon död. och han håller oxå snabbt på att dö. men det är nån som räddar honom. men han litar nu inte på nån. och så händer det en massa runt det. och det visar sig att han föräldrar ärnått typ av hemliga agenter som har fått tåg på några super hemliga filer och folk vill ha tag på. och ja så håller det på. ni försöker han både fly, få reda på sanningen och så mycket som möjligt om allt och få tag på sin pappa. inte helt lätt. men den är både spännande och bra. och ganska rå för det är änder som flyger och usch de är så att man får rysningar när man sitter på bussen.
.
men nu så kollar jag på project runway och sen blir det sängen. i morgon blir de bara jobba och på torsdag stall men på fredag är jag ledig :) ska bli super skönt..
tjcokis dag på tyresö =)

ledig

idag har jag än ut en min älskade lediga måndagar. dom är värklgen helt guld och jag skulle gråta blod om jag skulle va tvungen och bli av med dom. jag tog lite sovmorgon idag. vaknade 08:00 och tänkte att aja de är väll lika bra och gå upp så att man kommer upp nångång. hoppade i spring kläderna direkt. sprang min runda. som kändes jätte bra. jag va lat igår och kom aldrig ut och sprang va så seg efter att jag kom hem efter jobbet så det blev att kolla på tv i stället. men inte dag inte. nej nu fick det bli att springa en runda. men det va både isit och lite små halt. tur att man har broddar men man får ändå ta det försikigt. för man vill ju inte ramla och bryta nått... nej tack.
.
sen va det hem duscha och äta lite frukost. resten ut av dagen ska jag ta och gå ner ill ica handla lite mat. ta och städa här hemma. har som vanligt ett helt grustag i hallen. SUCK vart kommer allt grus ifrån och vem fan är det som släpar in allt.. haha för nej inte kan det väll va jag. sen ska jag ner till stallet och pussa på mina djur rida min lektion och bara ta det lugnt. efter lektionen blir det att åka hem och sova.
.
ja så ser mina ledig måndag ut idag :)

en tanke

ja hehe tanken va god i alla fall. men det blir ju aldrig som man har tänkt sig. och ja jag hade tänkt att jag skulle ut och springa på morgonen innan jobbet. aaa jag tänkte det men det blev inte till verklighet. och varför inte. klockan ringde jag gick upp kollade ut. det både regnade och va slask och bara såååå äckligt väder så usch och så kände jag mej bara såå trött, jag tror att den här hostan gör så att jag blr tröttare. för gud jag vill bara sova. eller så beror det oxå på att jag vaknar om nätterna och måste hosta. men det har blivit bättre tycker jag...
.
men aja nej så jag somnade om så glatt så. vaknade igen vid 08:00 och kände mej pigg. men ska i alla fall ta och gå till sågen för att ta bussen därifrån. så får jag ut och springa sen i kväll när jag kommer hem. för slutar vid 17:00 så det är ju inte så sent för jag är då hemma vid 18 och då är det bara och byta om och ge mej ut.
.
i går så va det ju melodifestivalen. personligen så va det väl ingen som va sådär wow. och specialt inte ranelids låt fy fan.. och nej han kan inte sjunga och nej han sjöng inte eller han prratade. nej usch den va bara  såå dålig.
men som vanligt så måste man ju ha nått gott att äta till och mysa med till festivalen.
.
så det fick bli varma äppel bitar som jag skalade och hade kanel på och sen in i ugnen i ca 10 min på 225 grader. till det så blev det en burk 250g kesella till. mmmmm super gott =)
aa jag vet det ser mer ut som potatis men det är det faxist inte utom det är äppelbitar :)
haha a och sen får man själv klart fylla på med kesellan nu är det bara en liten klick ;)

äntligen

nu har jag äntligen beställt ett sportband som jag kan ha min mobil i när jag är ute och springer. så nu slipper jag ha den i min sport bh ;)

hemma

nu är jag hemma efter att ha jobbat. jag säger bara usch bilket äckligt väder vi har ute :(. men tur att man bara sva inomhus tills i morgon så har inte så mycket att klaga över. men klaga måste man ju ändå göra. men aja. det har gått bara bra och jobba. det va kagom mycket och göra. inte för mycket och inte för lite utom lagom. vilket va ganska skönt efter som elena inte mådde helt 100%. hon har vart sjuk typ hela veckan så hon va inte på top om man säger som så. men hon kämpade på bra med sin hosta och snorandet. men lotta tog alla undersökningar så att hon slapp sitta inne i rummet och hosta.
.
sen slutade hon 15 så efter det fick hon åka hem och lägga sig i soffan och ta det lugnt.
men snart blir det att kolla på melodifestivalen och bara ta det lugnt. jobbar ju i morgon så det är bäst och bara va hemma och kolla på tv.
.
men ha det sååå bäst

God morgon

God morgon till alla där ute som är vakna :) själv så ringde klockan vid 06.00 och det va bara och tvinga sig upp. För jag tänkte att jag skulle ut och springa innan jobbet. Det gick bara bra. Nu ska jag bara sminka mej och fixa i ordning mej för att sen åka till jobbet. Igår så va jag bara hemma och tog det lugnt. Jobbade mellan 08.45-19.00 så när jag kom hem orkar man ju inte göra så mycket annat än att laga lite mat och sen inta soffläget och bra ta det lugnt. Det va ganska mycket och göra igår oxå. Men det gör inte så mycket för då går dagen fort i alla fall vips så va det lunch och vips så va det fika. Eller nej jag fick inte så mycket till fika för hjälpte en massa kunder och sen hjälpte jag Jennie med en kund. Sen blev klockan 16 och då va det två bokade så jag och Jennie fick dricka vårt kaffe ute i butiken men det gör inte mej nått. Det har vart så lugnt i veckan så det är bara kul att det är lite och göra. Och det är tur att jag tycker om kallt kaffe ;)

Sen har jag köpt mej en ny dusch kräm med olja i helt under bart bra den är. För jag blir så torr nu på vintern när det är kallt och man är ute och springer i tunna byxor. Jag blir torr både på benen, låren och på över armarna. Men med den här oljan blir man mjuk som en baby rumpa ;). Köpte jag på Apoteket för typ 70kr. Det tyckte jag inte va så farligt mycket pengar :)

Men oj nu måste jag ta och sätta fart och göra mej i ordning

Men ha det sååå bäst


Lycka

Lycka är att komma in i fika rummet och så står denna på bordet :) ååå så tråkigt vi som absolut inte äter godis här på Tyresö ;)


haha

asså jag kollade på 30 grader i februari igår. haha när hon som är ute och dyker är i vattnet och får panik. det första som slog mej va att det va typ sådär jag va när jag kom i vattnet och skulle dyka. hahah total panik. försökte och hitta bara det klippet på youtube men hittade det inte. men kolla på det så får man en lite inblick ut av det va när anna skulle dyka ute i det stora äckliga läskiga farliga vattnet. idag flera år senare kan jag bara garva åt det men det va inte så kul när jag va där och jag va nog den ända som grät under vattnet och andades i panik i den där andnings greje och ja det går och både gråta och hulka under vatten ;)
.
men idag så har jag jobbat som vanligt. åååå vi hade en så sjukt jobbig kund. eller nej han va inte jobbig han va elak. men jag hade honom inte utom det va ninna som pratade med honom. men den kunden som jag hade bara stod och gapade och blev typ helt rädd. jag ba såja nu går vi lite längre bort från honom. så ja kom nu lilla tanten så går vi hit bort så att vi hör vad vi säger till varandra. men bertil ringde upp honom sen och pratade lite vet i karln (om det nu går). nej men jag tycker att nästan alla kunder vi har är jätte gulliga. men usch han va verkligen elak.. inte okej.
.
efter jobbet så va jag ute på min jogging runda och gud vad skönt jag tycker att det är. när man bara kan springa på och andas utan att det känns för jobbigt. det är klart att det är jobbigt men på ett skönt sätt. min spring runda idag va som en terapi runda efter den där kunden på jobbet. sen har jag bara kollat på tv och tagit det lugnt. i morgon är det fredag skönt.
mindre skönt är att jag jobbar till 19.
så det är bara hem och vända för jobba på lördag och söndag oxå.
men sen på måndag är jag ledig :)
men ha det såå bäst

Mästerkock

Har som precis kollat på mästerkock och ätit min gröt. Haha känns då känns mina mat vanor lite extra dåliga. Men jag kan ju laga mat om jag vill men känner att jag inte har den viljan att göra det. Brukar ju äta nått lite mer roligt på helgerna. Men i morse så va jag ute och sprang min runda det kändes bra men det va sjukt moddigt och i och med det så va det ganska så jobbigt. Men annars så har jag inte gjort så mycket mer än att jobba. Men nu så kollar jag på 30 grader i februari och sen efter det så blir det familjen annorlunda :)
Men ha det så bäst


tisdag

ja idag va jag upp med tuppen och va ute och sprang min runda. sen va det bara att åka till jobbet och arbeta. det va ganska lugnt men vi sålde bra. riktigt bra faxist så det va jätte kul :). och nästan bara trevliga kunder men det som är lite roligt att den ena är inte den andra lik. kankse det som gör mitt jobb lite roligt i alla fall. sen efter jobbet så va det bara hem fixa lite mat och sen inta första plats i soffläget under täcket och hoppas på att min hosta kan bli lite bättre med typ 10 liter te och honung :). sen har jag kollat på mot alla odds och sen dubbel avsnitt av project runway. sen blir det raka vägen ner i sängen :)
.
men ha det såå bäst

ledig

idag har jag en av mina älskade måndagar. haha men dagen började ju inte precis som jag hade tänkt mej. jag tänkte att jag skulle va upp med tuppen och åka till stallet med 06:30 bussen och sen tåg och sen buss. ja som vanligt asså. men klockan ringde jag tröck på snoos knappen trodde jag. vaknade upp igen vid 09:00. upps. jag tror att jag får ta stallet vid insläppet i stället. min första tankte när jag vaknade på morgonen va att fan jag hade ju lovat madde och hjälpa henne med utsläppet av alla hästar idag. eller va det fodringen jag skulle hjälpa henne med. eller hon har inte ringt det måste ha vart insläppet i stället. eller va det änns idag som jag skulle hjälpa henne. men anna vänta lite här. varför skulle madde ha stallet hon har ju ett eget arbete och skönta. haha jag undrar vad jag drömde i natt när jag sov..
.
men jag behövde nog dom där extra timmarnas sömn. för som vanligt så vaknade jag i natt av min hostattack och hade svårt att somna om efter det. men väl uppe så va det äta frukost i lign och ro dricka lite kaffe. och sen va jag ute på en lugn jogging runda. själv rundan är inge problem det känns jätte bra. jag känner mej pigg och glad. men ordet men kommer när jag stannar och har springit klart. så hostar jag en del. men det går ganska snabbt över bara jag kommer in i värmen igen.
.
sen har jag tvättat lite tvätt som typ skrek efter att få bli tvättade+mina träningskläder. sen har jag lagat lunch till den här veckan och så middag som jag ska ta med mej ner till stallet.
men nu får jag ta och sätta lite fart och åka ner till stallet snart :)
men ha det såå bäst

tråkigt

jag hade lite tråkigt så jag lekte lite med mobilen och en bild som jag hade :)
först har vi orginalet sen har vi dom som jag lekte lite med
men annars så har jag vart ute och sprungit och nu ska jag snart ta och gå ner till ica och shoppa lite. men ååå jag är så sugen på nått onyttigt. hehe vi får väll se vad för gott vi kan ta och hitta på ica ;)

gårdagen

igår åkte jag ju ner till izza. där nere va lisa och dom gjorde sig i ordning. sen kom madde, sara och hannele. vi kollade på melodifestivalen och komenterade allt. vad dom hade på sig, hur dom såg ut, hur dom sjöng ja allt. haha för v är ju experterna på allt. muffinsarna som jag hade bakat blev mycket uppskattade :)alla gick åt och dom tyckte att dom va goda. vilket även jag tyckte. det va mycket hallon och det är det som gör att det är gott. jag hade petat ner dom lite oxå så att det skulle va hallon i muffinsen och inte bara lite på ytan :).
.
efter melodifestivalen satt vi och snackade lite om allt möjligt. vi spelade lite buss och madde spelade sen idioten. haha som är helt omöjligt att få att gå ut. och nej vi lyckades inte igår eller. sen kom ncklas med alla hans kompisar. sen blev det fullt hus. jag drog sen hem med sista tåget som går vid 01:15. tråkigt att dom går så tidigt. men aja så är det. väl hemma va det bara av med sminket och ner i sängen. vaknade mitt i natten ut av min vanlga host attack. men somnade sen snabbt om igen.
.
nu funderar jag på om jag ska ut och springa min runda eller om jag ska ut och gå.... tänk tänk.
ajamen ha det såå bäst
jag och madde igår

bilder

ja nu kommer det lite bilder från min dag idag :)
Plättar på G
Hallon muffins på G
snart klara
klara för att ätas :)
carlsson på G

bakdag

idag känns det som värsta bakdagen. just nu så står plättgärnet på spisen med plättar på g. efter det ska jag gå ner till ica och köpa lite saker som jag behöver till mina muffins som jag tänkte att jag skulle baka :).gud vad är det som har hänt mej jag har blivit värsta huslig av mej på gamla dar ;). men ja det krävs fortfarande stor planering för jag har oftast inte alla ingridienser hemma utom måsta kolla runt se vad jag behöver köpa och sånt. så lite planering är det när det är dax för bak :).
men när jag bakar så tycker jag ju faxist att det är ganska kul. men det är ju såklart roligast att äta det man bakat eller gjort.
.
men i dag tog jag mej en välbehövd sovmorgon. gud vaknade inte fören vid 10. och ja jag gick och la mej vid 23 så jag sov i nästan 11 timmar. helt galet sjukt. men jag har fortfarande min hosta som stör mej. jag vaknar lite om nätterna och måste hosta. och sen på morgonen så måste jag hosta upp min slämklump innan man kan görja dagen. samma sak när jag är ute och springer medansjag springer hostar jag ingenting men när jag är klar då kommer det igen med fullkrafft. och jag måste hosta några gånger eller ganska många gånger innan jag slutar. men det är bara hostan ingenting annat så det är lite störande. men jag tänker så länge det bara är lite rethosta så är det bara och köra på.
.
ja men i alla fall idag så har jag vart ute och sprungit och sen är det plättar på g och sen är det lite städning och fixning, ner till ica köpa det som saknas och sen bakning för att sen dra ner till izza och kolla på melodifestivalen och äta muffins =)
.
men ha det sååå bäst

biggest loser sverige

kollar på biggest loser sverige och äter :). har ätit lite middag och lite frukt. innan det så har jag vart ute och sprungit. kändes bra men dte va lite kallt och så när jag hade sprungit klart så fick jag min sed vanliga host attack. men det känns som att den va värre idag än igår och hur den har vart innan.. håller jag på att bli sjuk??? i bland känns det som det och ibland så känns det som att jag inte håller på och bli det. men en sak är säkert jag vill inte bli sjuk...
.
annars så har jag jobbat idag och ska jobba i morgon oxå. efter jobbet så blir det bara hem ut och springa och sen ska jag bara göra fredag kolla på tv och mysa i soffan.
.
nej annar så händer det inte så mycket mer. känner mej lite allmänt nedstämd bara. men det är ju så det är livet går upp och ner och just nu känns det fan bara som att det går ner. livet kan inte bara va som en dans på rosor. men det känns som att jag dansar på tistlar barfota just nu.. men det kan ju inte i alla fall bli värre.. eller???
.
nej det är bara och bit ihop eller bryt ihop..och jag gör det som jag alltid gör biter ihop och försöker och gå vidare på mina tistlar i jakt efter ett par skor.
.
nej usch nu låter jag ju som värsta emot och det är jag ju inte..

seriöst

asså seriöst jag måste ju ha sveriges absolut sämsta läk kött som bara finns. i sommras ja för att va exakt den 18 juni så ramlade jag när jag va ute och sprang och gjorde illa mitt knä. inte nått allvarligt utom bara ett litet skrubbsår. nu idag 8 mån senare så ser man fortfarande tydligt två märken efter mina två små sår.ja och sen gör det ju inte saken bättre att mina ben är så ask/grå/vita att snövit ser gyllenbrun om jag skulle ställa mej breve och jämföra med hennes ben och hy.
bilder från när jag kom hem när jag precis hade ramlat juni den 18 2011
bilder från nu idag ca 8 mån senare februari den 8 2012
det syns ju mer i värkligheten tycker jag och det är inte snyggt. jag känner bara fan jag får inte bryta nått dålär jag ju aldrig bli hel igen ;)
.
vi avslutar med en liten bild på insidan av min ruta i min bil. men den här gången så hade jag bara lite is stjärnor och inte en täckande matta av is

tisdags kväll

japp tisdags kväll= top model sverige och sen dubbel avsnitt av prodject runway kan det blir bättre.. jag tror inte det. sitter typ som fast klistrad i soffan. bloggar lite nu i reklamen ;). men ska snart åter gå till min soffa. men i morse va jag ute och sprang skönt. det är faxist skönt att ut och springa på mornarna tycker jag för då har man det gjort och så kommer man ny duschad och fräsch till jobbet ;). men vi får se hur länge jag orkar och springa på mornarna. har gjort det lite förra väckan när jag skulle till stallet efter jobbet. men det kändes bra. får se om jag tar springningen på morgonen i morgon eller efter jobbet.
.
men ja vad händer annars inte så mycket jobbar och sliter. men det kommer och komma lite rolig heter på vissa helger nu fram över. kommer och bli kul =)
.
men nu ska jag gå tillbaka till första soffläget men ha det såå bäst

skottat

har precis vart ute och skottat fram min bil. jag tänkte att jag skulle va smart och göra det idag när jag har all tid i världen nästan i alla fall. än att jag ska stå i morgon och svära och känna stressen över att jag borde ha åkt nu för fem minuter sen för att hinna komma i tid till jobbet. men nu känner jag mej så smart så som va ute. men det va inte så jobbigt det va ganska så lätt snö. så det va ganska lätt att få bort det. så nu är den så fin så. haha fattas bara att det kommer en orkanvid med snö över haninge över natten så att den är täckt med snö i morgon bitti i alla fall.
.
men vad har jag mer gjort idag. jag gick upp vid 06:00. eller nej klockan ringde då men jag tvingade mej inte upp fören 06:10. för att klä på mej alla kläder och gå ner till min buss som går 06:30. jag hade typ fullt med frost i min hansduk när jag kom fram till stallet. för svaret är ja jag fick gå från stationen och till stallet för nej det går ingen buss så tidigt på morgonen på helgerna.. åå vad jag älskar ösmo ibland :). men i stallet gick det bara bra. kallt men man fick jobba sig varm.
.
efter stallet så åkte jag hem och hoppade i spring outfiten. och gav mej ut. det va ju så klart kallt. men inte så farligt kallt. inte så det va jobbigt och andas eller nått sånt. jag tror att det är jobbigare och gå eller stå och vänta på bussen i sånt här väder. för jag blir så varm när jag är ute och springer. och sen så håller jag mej varm. men man får ju klä sig smart. inte för mycket och inte för lite. men det va lite drygt när det blir motvind den sista biten. då känns det lite tungt.
.
efter min runda så va det bara in i duschen och värma sig lite för att sen gå ner till ica och köpa mat till nästa vecka. det blir räksallad med min fetaost kräm till..mums :). sen har jag bara tagit det lugnt och kollat lite på tv. ska ta och kolla på äkta människor sen med andreas wilson. sen blir det nog sängen som kallar.
.
men ha det såå bäst
.
min runda i onsdags då va jag lite snabbare än i tisdags :)
kallt i morse när jag va på g ner till stallet
skotta fram bilen
jag bara älskar min borste som jag har fått av min far

...

tänkte att jag kanske skulle ta och blogga lite.  idag har jag vart i stallet på morgonen och det va kallt. men det va bara och klä på sig ordentligt. men det gick bara bra i stallet. det är tur att man blir varm av att mocka. tro det eller ej men även tågen gick i tid :).
.
efter stallet så åkte jag hem och åt lite. sen va det bara och klä på sig nästa outfit. spring outfiten. den är lite svårare för i stallet är det bara och ta på sig allt. medans när jag ska ut och springa så gäller det och ha kläder som man kan springa i och som inte är för varma. för hällre att man är lite för kall och sen springer sig varm. för i stallet så kan man ta av sig plagg för plagg när man blir varm. men det kan jag ju inte göra när jag är ute och springer.
.
men det är inte så jobbigt och springa i kylan som jag trodde att det skulle va. och då tänker jag på andningen att det kan bli kallt och sånt. men det går bara bra så länge som jag springer. men när jag slutar och springa för att jag är klar. det är då host attackerna kommer. hah adet låter som att jag ska dö för folk typ vänder sig om och kollar på en. men det går ganska fort över. haha och idag så ramlade jag inte.
.
men nu är jag hemma och sitter i mina toffler och myser. ska ta och kolla på nån film tror jag oxå. har bara plockat lite här hemma. haha fasten jag bara är ensam så blir det ändå så stökigt. hmm kläder lite här och där. men sen så bor jag ju ganska litet oxå så om det ligger en tjöja och en strumpa slängd nånstans så ser det ju stökigt ut.
.
men sen ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv ska upp till stallet i morgon :)

hemma

nu är jag hemma från stallet. haha tro det eller ej men jag kom både till stallet och hem från ösmo. jag va redo med både vatten med mej och termosar på. haha i fall man skulle bli ståendes nånstans och behöva övervintra. men tro det eller ej det gick riktigt bra. blev inte ens försenad. sådet va helt guld.
.
men jag började dagen men en behövlig sovmorron :) gick upp vid 8 och åt lite frukost sen så tro det eller ej. men jag va ute och sprang. haha ja jag vet jag är en galen människa. men det gick ganska bra. eller nja. det va ganska så tungt och jobbigt. snön va ju ganska så lätt men det va ändå jobbigt. men jag lyckades ramla oxå. mindre roligt. jag skulle smidig som jag är hoppa öven en liten snövall. själva vallen va inga problem det gick så bra så.men efter vallen så va det lite ojämnt underlag så jag snubblade och ramlade men näsan först. men tog emot mej med händerna rekt ner i snön.... usch inte mysigt. tyckte lite allmänt synd om mej själv innan jag började och springa igen. något kallare om mina små händer:( men tur att det va mycket snö för då landade jag mjukt i alla fall :)
.
efter det så va det bara hem duscha och äte lite. sen började jag min resa ner till stallet. men det gick som sakt va riktigt bra. jag blir nästan glad över sl. haha och det är inte ofta man käner det. väl nere i ösmo mötte jag upp sara och vo tog bussen till stallet. kallt som fan va det oxå. men det är som sakt va tur att man blir varm av att mocka. för aaa det behövdes. efter så va det bara och hämta häst i hagen och rida ut. så otroligt jävla mysigt det va. åååå det va som narnia. masssa snö på marken och på granarna som hängde för att det va så mycket snö på dom. nej det va helt underbart vackert :)
.
efter det så gick jag och sara till stationen för hon skulle möta upp ewan och åka ner till nynäs. medans jag tog tåget hem till haninge. men nu är jag hemma och ska ta och äta lite snart innan det blir att krypa ner i soffan och mysa.
.
men i morgon blir det att åka till stallet igen :)
.
i ondags så va det lite kalt ute när jag va ute och sprang. det hade blivit som is/snö på min fleacetröja när jag hade sprungit klart
åååååå H&M har börjat med ögon godis i tyresö =) mums säger vi bara till denna snygga hunk ;)
snöööö

trött

känner mej lte trött nu när jag har kommit hem. kankse inte så konstigt. va uppe och sprang i morse vid 06:00. sen va det in i duschen och sen åka till jobbet. kallt som bara den. man fick klä på sig ordentligt. efter jobbet va det bara och springa lite fort till bilen och köra ner till stallet :) mocka lite snabboch sen rida lektion. efter det är det bra och borsta och fixa. för att sen åka hem. nu väl hemma så va det bara in i duschen och sen äta lite. ska ta och sova sen och jag brukar inte ha några problem med att somna om jag säger som så ;). men det är kul tycker jag. jag tycker om att ha mycket och göra. då får man inte en tråkig stund och det tycker vi om.
.
men gud vad det snöade ett tag när jag åkte hem. det va som att köra in i en vägg. från ösmo va det inge problem. det började och snöar mer när jag kom till tungelsta och sen började det och snöa ganska så mycket. men sen närmare haninge så snöade det inte riktit lika mycket. men det gick så och köra hem. det är bara ett stagit tag på ratten med båda händerna.
.
men nu sk ajag ta och äta lite och sen blir det sängen :)
men ha det såå bäst

RSS 2.0