Dansaktivitet

jag kan meddela att nästa vecka kommer det va dansaktivitet i Tyresö centrum. han Bengt Fritjofsson som dansade med oksana kommer komma och dansa i centrum. sen kommer det även komma en dans skola som heter Dance factory. dom ska dansa och visa upp sig och det brukar va grymt kul för dom är ju så otroligt duktiga. hehe sen om man vill så kan man även få prova på att danska med ett riktigt profs oxå. så det är bara och passa på och svänga på sina lurviga med en duktig dans partner.  

Det kommer oxå va en dans tävling där man vinner en privatlektion på Danse factory :) det är ju aldrig helt fel ;)

så om man inte har nått annat för sig så tycker jag absolut att man kan ta en sväng förbi Tyresö centrum och komma och kolla på uppvisningen. det är nu på lördag den 5/5 som det är :)


shopping igen ;)

ja så va det dax för shopping idag igen. idag va vi i farsta och handlade. jag försökte och hålla i kortet lite bättre. men jag handlade ändå lite. men allt va rea och då tjänar man ju pengar ;). jag har inte tagit några kort den här gången men får göra det sen. först så köpte jag en skarf typ en lika dan somjag redan har men i silver/glitter :). sen köpte jag ett läppstift rosa och en blus som va jätte söt. så ja jag är super nöjd med dagen shopping runda. och åååå izza köpte en super snygg kjol som va glittrig med paljetter och värsta party party :). men först så va vi i farsta och sen åkte vi till porten och sen vidare till rusta. på porten köpte jag en sten som det står carpe diem på som jag ska ha bland mina ljus.

men nu är jag hemma och fixar lunch till den här veckan. det blir min vegetariska lasagne och så pesto till det. sen blir det bara att ta det lugn och chilla i soffan och typ bara kolla på nån film. nästa vecka är en ny jobbar vecka. jobbar bara 4 dar efter som det är en röd dag på tisdag och i morgon måndag så jobbar vi bara till 17. kommer nog kännas lite konstigt att alla går hem samtidigt och en timme tidigare än vad vi brukar göra. men det är ju alltid skönt att få komma hem lite tidigare.

men ha det såå bäst för nu ska jag ta och äta lite middag och kolla på tv


springa springa

ja idag så vaknade jag vid 8 och gick upp typ då oxå. tänkte att det är lika bra. åt lite frukost och sen va det på med springa kläderna och bara att ge sig ut. härligt. tog till och emd min 1mils runda i skogen. brukar föröska göra det när jag är ledig och har gått om tid på mej. för det tar ju typ en timme och springa den och sen så ska man gå hem fån slingan oxå. så det tar ju lite längre tid än om man springer min vanliga 5kms runda. men det kändes bra. eller ja det är ju alltid tungt i benen men för övrigt så kändes det bra.
dom har lagt lite ny grus på en väg eller det är inte grus det är sten. så ja man får se upp så att man inte trampar snett eller nått sånt. man har ju ingen lust att ramla precis.

men nu så har jag duschat och ska göra mej i ordning för att åka till farsta. emn ska dammsuga innan tänkte jag för uch det är sååå otroligt mycket grus i hallen. det kommer in så mycket nu när jag kan spring i skogen igen. jag drar in allt jävla skit från skogen..

men igår så va jag med bästa brudarna på heron och kollade på bio och käckade. mycket trevligt :). vi kollade på den nya american pie reunion filmen. asssså gud vad jag garvade. den va så sjukt rolig. hahahahaha jag höll på att dö några gånger. nej helt klart se värd om man vill ha sig ett stort gott skratt =). efter filmen åkte vi hem och ja jag gick och la mej direkt.

men nu är det nya tag :)




haha madde hittade sin dröm häst ;)




hemma

nu är jag hemma efter att ha jobbat. men vi hade att göra idag så dagen gick i alla fall fort. men det tycker jag är kul. helre att det är så än att man sitter på varsin stol och typ sover ;). men det va ändå inte överdrivet mycket utom laget mycket. vi han äta i lugn och ro. haha men det va en sån rolig kund inne. ja man kan ju säga som så att kvinnan i deras förhållande va regeringen. jäklar vilken dominant kvinna. hon bestämde vad han skulle ha för glasögon och ja han sa ju inte emot precis. haha inte för att jag eller skulle våga göra det. hon tyckte att han skulle ha lindberg bågar för då kunde hon se hans ögon hon tyckte inte att han skulle ha glasögon med bågar. ja om han nu va tvungen och ha glasögon(vilket han va om han ville se nått). för då kunde hon inte se hans ögon.
.
och ja hansa varken bu eller bä utom han tyckte väl som hon tyckte. gud asså ja hon va inte otrevlig utom bara väldigt bestämd och dominant :).
men nu så är jag i alla fall hemma och gör mej i ordning för bio i kväll. man behöver ju inte klä upp sig så mycket utom bara så att man inte ser ut som en luffare. så lite smink, jeans och en tröja så är man klar :).
.
men ha det så bäst
.
min outfit i kväll
Tröja: Only
Jeans: Fornarina
och sen har jag bara satt upp håret i en enkel tofs :)
image description
image description

springa springa

ja i morse så kände jag mej ganska så pigg när klockan ringde 06:00. haha men kan bero på att jag somnade på soffan igår. jag kollade på lets dance och sen va det en timmes paus innan det skulle fortsätta igen och under den timmen så somnade ja och vaknade typ vid kvart över elva. hmm bara och flytta sig till sängen och somna om igen. jag hade ont i huvudet igår när jag gick och la mej och i morse så vaknade jagupp med samma huvudvärk och ja den hänger fortfarande sig kvar. men ska dricka massa vatten och äta lite frukost så hoppas jag att den går över.

jag ska jobba idag så det blev att springa på morgonen. men jag tycker att det är skönt för man är helt själv i spåret och så har man det gjort och jag blir ju inte piggare för att få sova en timme till. nej så det är lika bra och röra på fläsket ;). men nu så ska jag ta och föna håret snart och sen blir det att dra till jobbet. efter det åka hem och göra sig lite i ordning för bio i kväll :). ska bli super kul. kankse man kan ha nått ut av dom nya kläderna på sig??

men nu ska jag ta och sätta lite fart

men ha det såå bäst

shopping med sara

idag va jag ledig :) och fick till och med en halvtimmes sovmorron. klockan ringde vid 06:30. så va det bara och packa i hopp det sista och åka ner till stallet. red sen ut i det mysiga soliga vår vädret. det va helt underbart mysigt. sen va det bara och mocka och fixa allt. sen efter det åkte jag hem till mina föräldrars hus i ösmo. duschade och gjorde mej i ordning. vid 11:30 hämtade jag sara i stallet. vi åkte hem till izzaz lägenhet och hon tog en snabb dusch och gjorde i ordning sig och sen bar det av mott äventyren ;). första stoppet va lyckås. en dit hittar jag ju så där va det inge problem. efter det åkte vi till haninge och åt sushi. haha tänkte att det va lika bra att äta innan vi gav oss ut i jakten efter nacka forum.
åååå vad jag tycker att det är gott med sushi :). sen styrde vi bilen mot nacka. eller kankse dte va jag som lyckades styra lilla bilen rätt. men det gick faxist riktigt bra. jag körde inte fel en enda gång och det va inte en enda svordom :).
men det va inte så svårt det va bara och följa skyltarna mot Gustavsberg och sen emot nacka och sen kunde man bara inte missa nacka forum. haha man måste typ va blind för att kunna missa det centrumet ;).
.
vi började vår shopping runda med att gå in på thernlunds för där hade jag presentkort på. jag hittade en tunika som va riktigt snygg. eller sara övertalade mej att den va snygg :). men nu här hemma när jag har provat den i lugn och ro så tycker jag om det riktigt mycket. haha och ja den är svart som allt annat i min garderob. sen sprang vi in och ut i olika butiker och kortet glöde ;). men jag hittade ganska mycket som va på rea oxå och det är ju bara bra. sara köpte ett par jättte snygga svea skor :) och en massa annat. sen flyttade vi om bilen en gång och gick in igen. tog en fika och gick bara runt lite och kollade. avslutade med att gå på bolaget och sen skulle vi föröska och åka vidare emot hööks... det va inte så svårt och hitta. bara följa väg 222 mot gustavsberg och sen svänga av mot värmdö och sen låg det där bland en massa andra affärere. så ja det gick oxå jätte bra. sen när man ska hem så är det ju bara och åka emot stockholm och sen följa väg 72 så är man ju hemma sen. körde sara hem till ösmo så att hon slapp släpa allt på tåget. sen åkte jag hem och provade alla kläder igen och passade såklart på att ta kort :). jag är jätte nöjd med dagen. kul att träffa sara och umgås lite med henne det är så sällan vi bara ses och shoppar. så det va mycket trevligt. nu känner jag att ja jag kommer och somna gott i kväll .

haha sariih och carlsson på äventyr



en rosa olny tröja som jag köpta tyckte att knäppningen fram va lite snygg





 här har vi Filippa K trunikan som sara övertalade mej att köpa och jag tycker att den är jätte fin :)



här är samma tröja men utan ett linne under. i fall man vill att det ska va lite porrigare ;)








ett linne som jag köpte på Cubus





jag tycket om ryggen på den att man ser min lilla stjärna



ett annat linne som jag köpte på Gina det står NY City




älskar

asså kan man göra annat än att älska Norlie & KKV här har vi deras nya låt. Där jag hänger min hatt :)


där jag hänger min hatt

Vi båda drack för mycket vin
och vi sa fuck it, solen sken
vi stod vid Stora scen och vi sjöng
till tonerna av Lykke Li och vi
höll om varann och sa, i natt så är det du och jag


Men du försvann, gled ur min hand
vart tog du vägen, jag kan inte hitta dig
jag är för full knuffas omkull, vart tog du vägen
jag kan inte fatta att jag tappade bort dig
säg vart är du nånstans, står och skriker ditt namn
men om jag hittar dig och du bjuder med mig hem
så lovar jag att du kommer skrika mitt namn

För jag vill bara känna på din kropp kropp hela natten
men mina vänner säger stopp stopp håll i hatten
men jag vill känna på din kropp kropp hela natten
och mina vänner säger stopp
men jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt


Vi båda gick hand i hand, vinglade genom en campingplats
och ramlade över ett tält, det slutade med ett skrattanfall
du hade pluggat i Amsterdam och samlat kraft men tappat allt
du rullade en spliff och satt i famnen på mig, allt gick snabbt

För så som jag kände har jag aldrig känt
för någon jag kände men aldrig har känt
den sekunden jag tittade bort, det är den jag kommer att minnas för gott
ingen fattar, du skulle se Prince på mina axlar


Men du försvann, gled ur min hand
vart tog du vägen, jag kan inte hitta dig
jag är för full knuffas omkull, vart tog du vägen
jag kan inte fatta att, jag tappade bort dig
säg vart är du nånstans, står och skriker ditt namn
men om jag hittar dig och du bjuder med mig hem
så lovar jag att du kommer skrika mitt namn

För jag vill bara känna på din kropp kropp hela natten
men mina vänner säger stopp stopp håll i hatten
men jag vill känna på din kropp kropp hela natten
och mina vänner säger stopp
men jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt
(jag vill att ditt hem blir där där jag hänger min hatt)
(jag vill att ditt hem blir där där jag hänger min hatt)

Jag kan inte fatta att jag tappade bort dig
säg vart är du nånstans, står och skriker ditt namn
men om jag hittar dig och du bjuder med mig hem
så lovar jag att du kommer skrika mitt namn

För jag vill bara känna på din kropp kropp hela natten
men mina vänner säger stopp stopp håll i hatten
men jag vill känna på din kropp kropp hela natten
och mina vänner säger stopp
men jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt


fotboll

just nu så kollar jag på damernas fotboll. det är såklart Marta med Tyresö FF som möter malmö tror jag att det är. Tyresö leder i alla fall (so far so good) med 1-0. så nu hoppas jag att det kommer och gå bra :)

men i morse så va jag uppe och sprang vid 06:20. haha ja jag vet jag är dum i huvudet. men jag jobbar sent så det är så skönt att ha det gjort på morgonen. jag har verkligen upptäckt hur skönt det är att springa på morgonen. man piggnar lixom till. efter det va det bara hem duscha äta och sen åka till jobbet. men på jobbet så har det gått bara bra. jag har skyltat om lite och så har vi bytt till vår back dropsen och fixat lite. den dropsen som är emot gatan där är det bara glasfönster och ja på våren är det varmt på sommaren är det mördarvarmt på hösten är det svalt och på vintern är det mördar kallt... man blir typ stekt, grillad eller får isbitar i håret.
sen vid 15 tiden så kom Louise från Lindberg på besök. hon är ju bara för rar den tjejen :). vi köpta jätte mycket snygga Lindberg bågar. hon har ju så otroligt mycket snygga bågar så det är helt otroligt och i så många läckra färger. men vi försökte och bara ta ut godbitarna men det är svårt när det finns såå många godbitar..

ååååå so far so goood tyresö ff 2-0 kom igen nu tyresö =)

i går va det stallet efter att jag va klar hemma. så skönt att åka till stallet när det är ljust och man har gott om tid så att man kan stanna och prata vid olika boxar :). och på min lektion sen så red jag smokey. gu vad jag älskar känslan av att det går sådär jävla bra och rida. måste säga att jag tycker om den där hästen. han är snäll i boxen och rolig att rida. att han ser spöken och får cp ryck ja det kan jag leva med. hehe :).






trött

gud jag sov som en stock i natt. gick och la mej när filmen va slut vid tolv tiden och vaknade först vid 8 somnade om och vaknade igen vid 9. känner mej fortfarande trött helt sjukt. men jag gick upp åt lite frukost och gav mej ut i jogging spåret. ska ta och gå ner till ica snart och sen blir det att äta nått och sen åka till stallet :). ber en bön till gud att det inte börjar och regna snart..
.
hehe efter jobbet igår så gjorde jag misstaget och la mej i soffan...jag somnade. haha helt galet sov typ i en timme och kände mej fortfarande trött när jag vaknade och lite små groggy. men höl mej vaken under hela filmen i alla fall :). den är ju grymt bra men boken är ju oxå så bra så kan inte bli annat än en bra film.
.
men ha det så bra

jobbat

ja det blev att gå till sågen och sen ta bussen där ifrån. väl framme på jobbet vlev det att äta lite frukost och prata med elena innan vi började och städa. men vi blev hela tiden avbrutna ut av att det kom in kunder i butiken. idag va det ganska mycket och göra :). sålde en del glasögon oxå så det ör ju alltid bra. men jag kan tycka att det är skönt att hinna städa klart först men vi städade mellan kunderna och sen vid två tiden så va det dax för mat. sen fortsatte vi städandet. jag torkade typ av alla speglar i butiken halv fem. men ja dagen gick i alla fall fort :). vips så va det dax att åka hem.
.
har typ mest bara tagit det lugnt och kollat på tv. kände mej ganska så trött. gick och la mej vid elva och gick upp vid tjugo över sex men känner ändå ganska så trött. så det blir nog att ta sov morron i morgon. men i kväll ska jag kolla på shutter island. en film baserad på boken Passient 67. som jag har läst ;). ja det känns ganska bra och säga att jag har läst den boken känner mej nästan lite smart. nu håller jag på och lyssnar på hunger games. eller hunger spelen som den heter på svenska. vi va ju och såg den filmen och tyckte att den va grymt bra. och ja jag kan ju säga att boken oxå är jätte bra. så ja den ser jag fram emot att lyssna på mer :)

ont i en tå

idag när klockan ringde vid 6 så va jag allt annat än pigg. fy fan säger jag bara.. jag va såå fruktansvärt sjukt trött. somnade om och vaknade igen vid kvart över sex. släpade mej upp vid 06:20. och tog väldigt långsamt på mej springa kläderna. kände mej allt annat än taggad. fy fan. men det va bara och ta nya kraft tag och kämpa på. det va precis lika jobbigt att springa som jag kände att det skulle vara. kände mej trött i benen och i typ alla muskler. det va som en kamp att ta sig runt. men runt kom jag. nu sitter jag och knaprar på en morort ny dyschad och klar. ska bara föna håret och sen dra till bussen.
.
men har lite ont i en tå. eller den högra fotens stor tå för att va exakt. jaghar haft det nu i några dar och det bara vägrar och gå över. jag har inte slagit i den eller nått sånt. inte vad jag vet i alla fall. men det gör ont när jag tar upp och ner tån. så då gör det ont när jag går eller det gör ju ont i början ochs en går det över. det är väll nån inflamation i nån slämsäck eller nått sånt. haha har ingen aning om vad det är men det är folk på jobbet som har ont och då är det mycket prat om dessa slämsäckar som smärtan kommer ifrån. så nu kör jag en voltaren kur så ska vi se om det blir bättre :).
.
men idag så ska jag jobba med elena. det ska bli kul och träffa henne och se hur det är med henne. det va ju inte så länge sen vi sågs men det är ändå alltid kul att träffa henne :)
.
men oj nu måste ja ta och sätta lite fart så att man kanske kan komma i tid :)

gårdagen

ja igår så jobbade jag som vanligt. men fick den stora äran att jobba till 19. det kom in en del folk. ibland känner men då att har inte folk andra saker för sig än att hänga i ett centrum kl 18:30 på en fredags kväll. då tycker jag att folk ska va hemma och förbereda sitt fredags myys. men samtidigt kul att dom kommer in för då går sista timmen lite fortare. efter jobbet va det bara hem duscha, äta och göra sig i ordning slängde i mej ett glas vin han jag oxå göra ;). det gjorde jag medans jag gjorde i ordning mej och åt.
sen tog jag bussen in till gullmarsplan och sen tuben till globen. väl framme i globen va det upp med telefonen och så in adressen. gud vad skulle jag göra utan kartan i mobilen och hur fan gjorde man innan man hade mobilen. haha ja man rörde sig inte där man inte hittade. men nu va det fram med mobilen och upp med kartan så in adressen och bara börja och knata.
.
skulle nämligen till en boulebar som låg i slakthusområdet. madde va ute med sitt jobb och sen skulle vi dra ut så jag drog dit först :). och jag hittade tack vare min telefon. väl där haha va alla jätte goda och glada. jag och madde med bjudna på en drink och och ett glas vin. mycket trevligt det tackar man ju alltid för. vi satt där och snackade med hennes arbets kollegor. sen vid halv tolv tiden så stängde dom så då drog vi där ifrån och in till söder. blev att dra till vårt vanliga ställa 360 som inte heter det längre men kommer inte ihåg vad det nu heter. men kul hade vi. det va ju helgen innan löning så det va inte sådär jätte mycket folk. men vi hade kul i alla fall :). blev bjudna på en shot ut av bartendern och sen köpte vi en tequila rose shot för dom är ju bara för goda :). men vu dansade och pratade och hade jätte trevligt. sen drog vi hem och gud vad vi båda va trötta på bussen på väge hem. haha jag vet inte vem som somnade först när vi kom hem och det va typ duns i säng och somnade i fallet på väg ner till kudden :). i morse kände man sig väll lite små sliten men det är det värt. blev att kolla på reprisen av let´s dance och sen kom maddes mamma och hämtade henne.
.
nu kollar jag på dressyren och fundera på om man ska ta och kolla på nån film sen.
hehe det blir ju ingen springning idag inte nej jag tar igen det i morgon i stället :)
.
har gjort om en bild i instagram

tvätta

ju usch som rubriken säger så håller jag just nu på att tvättar. om det är nått som jag verkligen tycker är såååå tråkigt så är det verkligen att tvätta. usch man drar sig verkligen in i det sista. och ja jag har för mycket kläder så jag kan dra mej ganska så länge ;). men just nu så tvättar jag en tvätt med ljust 60 och en mörk med 60. sen får vi se om jag går över till 40 idag eller tar det i morgon. men det är bara sååå sjukt tråkigt. man släpar ner tvätten och sen får man släpa upp den och sen ska det hängas och hållas på med... nej det finns så mycket roligare saker att göra.
.
i morse va jag i alla fall uppe och sprang innan jobbet. det kändes grymt bra. haha känner mej så jävla överseriös när klockan ringer 06:00 och jag tvingar mej upp för att komma ut och springa..
.
men till helgen blir det lite roligheter som händer :) lite små spontant sådär men ändå väl planerat. först så skulle jag ha sovsällskap på kvällen ;). men nu är det ändrat så nu ska jag följa med mitt sovsällskap ut :). kommer och bli grymt kul.. hoppas jag i alla fall. men vi brukar alltid ha kul när vi går ut :)

ledig

idag har jag en ut av mina alla lediga måndagar och jag älskar dom :). ska jobba hela 6dagar i rad sen så då tycker jag att man kan få va ledig en dag i alla fall ;). men sen nästa vecka har jag min soft vecka då jag bara jobbar 3dar. men i alla fall. vad har jag då gjort än så länge denna lediga dag. jag tog en sovmorron till typ 9. gick upp åt lite frukost(tur va väl det). sen gav jag mej ut och sprang min runda på 5km i skogen. här kommer frukosten till annvändning. för det va mer en terräng bana en än en löprunda. det va över under och igenom. leriga vattenpölar. fallna granar och träd som låg över stigen. vissa kunde man hoppa över andra fick man klättra över. då kände jag att jag va glad över att jag faxist hade ätit frukost innan. för annars så hade jag säkert satt mej ner och börjat gråta vid första hindret ;). men det är tur att man är lika atletisk som carolina kluft... eller inte. men jag lyckades ta mej runt.
.
sen va det bara hem duscha och äta resten ut av frukosten och dricka lite kaffe. sen satte jag fart med att städa och fixa det sista med hallen. slänga ut den äckliga mattan elelr två fick slängas. så nu är det klart :).
sen blir det att äta middag/lunch och sen åka ner till stallet rida ut och sen rida min lektion i kväll. sen blir det bara raka vägen hem och sova.
.
men ja juste det va lite läskigt när jag va ute och sprang i hmmm lördags måste det ha vart när det snöade så mycket. bara för att när jag sprang så hörde man bara ett brack och så ramlade grenar ner. för att snön va så tung så att det grenanrna gick av. då va jag glad att jag sprang på asfalt och inte i skogen. men det va ändå lite obehagligt för man vet ju inte vart det knackade till nånstans och vart grenen skulle landa nånstans..
.
ja det blir tuvärr inga före och efter bilder utom bara efter bilder. haha tur är väl det för det va kankse inte så snyggt innan. ni som har varit hemma hos mej vet ju hur det såg ut innan och ni som inte har vart hemma hos mej har absolut inte missat nått :)
image description
image description
image description
image description

Söndag

Idag har jag och pappa haft vår far och dotter tid:). Vi har fixat med min bil och ja det gick riktigt bra måste jag säga. Det va bar av med vinter däcken och på med sommar däcken. Ska typ bara till biltema nån dag och köpa nått friskluftfilter. Haha jag har skrivit upp det i mobilen både vad det är och vad den ska ja för nummer så då kan det ju inte bli fel;) får vi hoppas i alla fall. Nej men vi sågs vid elva och han med lite kaffe innan vi började. Men innan jag åkte till jordbro så va jag ute på min morgonrunda blev den vanliga asfalts rundan på 7 km. Det va lite halt så man fick ta det ganska så lugnt för jag har ju absolut ingen lust att ramla. Men jag höll mej på benen :)

I morgon är jag ledig så då ska jag springa, städa lite här hemma, handla lunch till nästa vecka och sen blir det att åka till stallet :)


lycka???

Lycka är att ha en alldeles egen ZebraHäst =)

hunger games

nu är jag hemma från bion. den va så jäkla bra.  jag rekomenderar alla att gå och se den här filmen. den va verkligen jätte bra. filmen va 2tim och 20min men det kändes inte som det. det handlade om ett spel där bara en kunde vinna och det va den som överlevde. och så ska 12 distrikt med 2 deltagare i varge distrikt så totalt 24 deltagare och bara en kan vinna. det är döda eller att bli dödad. och som man då kan räkna ut så är det ganska många som måste dö. men det va inte bara blod och elände. utom lite komedi och även lite kärkel. men den slutade bra.
.
innan det så kom madde och bea hämtade upp mej vid 15 tiden. då va det raka vägen in till kungenskurva och ikea. in på ikea och börja leta efter det som vi skulle ha. jag skulle ha lådor som jag skulle ha på min hatthylla. sen blev det lite doftljus oxå ;). haha standard. efter ikea blev det en snabbis in på mediamarket och sen blev det tacobar. åå jag bara älskar tacobar det är såå jäkla gott =). sen blev det både glass till efter rätt och godis till filmen.
.
hahaha efter filmen så köpte bea en ballong till silvana en rooosa zebrahäst. haha som jag fick hålla i.. hahah ajag såg ut som ett litet barn :). sen åkte vi hem. det va jätte trevligt och träffas och prata lite och kolla på bio och bara ta det lugnt.

snö

usch fy och blä. valnade upp i morse vid 8 tiden och det snöade som bara den och det va massa snö på backen. usch inte kul alls. men det finns inga dåliga väder det finns bara dåliga kläder ;). så jag tog och åt lite frukost och laddade upp med banan och bröd så att jag skulle orka ge mej ut och springa min runda. det va på med spring kläderna som vanligt. har för övrigt köpt nya springa skor nästan lika dana som jag har fast lite dyrare variant. den va ju på rea men tyckte att jag kunne unna mej det efter som jag ändå är ute och springer så pass mycket nu :). det är lite bredare och bättre resor i midjan så att dom sitter uppe kanon och haha håller in magen samtidigt ;). sen är det en ficka med dragkejda på utsidan och inte på insidan. så dom va helt guld. sen va det på med broddar, keps och vantar. så va det bara och ge sig ut. och ja det va fett jävla jobbigt. tungt och blaskigt som fan... ibland så gled ena foten åt ett håll och den andra åt ett annat hål så att jag höll på att ramla några gånger. men det va bara och kämpa på.
.
det va jobbiga är ju att man får all snö i ögonen men det löser jag ju med en keps. så att det är jobbigt för benen tänker jag att det måste ju bara va bra. kankse men bränner nätt extra fläsk på rumpan och låren och ja det kan ju aldrig skada ;). men det skönaste med att ge sig ut i detta hemska väder va att få komma hem ta av sig dom blöta kläderna(för jag frös inte efter som jag blir så varm av att springa) och sen ställa sig i duschen och bara bli ännu varmare och bli av med det där blöta snön och regnet.
.
men annars idag så ska vi bege oss till ikea och sen gå på bio. kommer och bli jätte kul :). det blir att åka till heron som vanligt. det är så bra där för man har allt under ett och samma tak. både bio, mat, affärer ja allt :) ska fixa lite i hallen och måste ta och dammsuga om jag ska ta och fixa i hallen suck...har tvättat mina spring kläder oxå. ja inte dom nya utom dom andra.
.
mysigt väder...eller inte
det va keps på :)

springa

ååå jag har kollat in nya spring byxor som jag ska prova i morgon. inte för att jag kankse behöver nya utom mer för att det bara är kul att ha olika som man kan växla mellan. sen va dom på rea oxå så det är ju guld :). dom va nästan som dom andra svarta med rosa detaljer på. så ska upp i morgon och kolla lite mer.
.
men idag på jobbet så va vi inte så många utom bara 3 men det går ju bra. det är ju luncherna som blir lite svåra. men man får va lite flexibel så brukar det lösa sig. men det va en hel del att göra idag och vi sålde bra så det är grymt kul.
.
efter jobbet va det bara hem och hoppa i spring kläderna och ge sig ut på en löprunda. blev att ta asfaltsrundan efter som det har regnat så mycket. det blir så lerigt och klafsigt i skogen. sen kan det bli halt oxå och nej jag vill inte ramla. brukar lyckas göra det några gånger per år och mitt knä är fortfarande inte vackert efter förra året vurpa..
men nu har jag lie ont i huvudet. jag kan få det ibland om jag har drukigt dåligt vilket jag typ alltid gör. så har försökt och ta igen det men samtidigt så det jag att det ändå som hjälper är att gå och lägga sig. tur att det är dax snart :)
.
i morgon är det jobb och sen är det helg... men det är fredag den 13 så se upp.... för alla svarta katter, gå under stegar och ja allt sånt.
men ha det såå bäst

onsdag

idag har vi onsdag mitt i veckan. bara torsdag och fredag kvar sen är det helg :) planen är i helgen att fixa med bilen och gå på bio. medans det är bio besök så blir det att shoppa lite på ikea. ska köpa lådor som jag kan ha ovanför min hatt hylla så att man får ordning på halsdukar, vantar och allt sånt. idag efter jobbet så har jag rensat lite i hallen. har tagit bort skohyllan och slängt den. så nu blir det nästan lite luftigare i min lilla lilla hall :). jag ska ta kort sen och lägga upp så att man kan se hur det blir men det är inte klart än. får göra klart först :).
.
sen va jag uppe och sprang i morse skönt att ha det gjort på morgonen tycker jag :) men i morgon blir det nog att springa efter jobbet.
.
sen va madde på en synis idag på jobbet. så ska vi ta tag i det här med linser för hennes del så att hon kanske kan se nått när hon kör lastbil ;).
.
sen vill jag bara avsluta detta blogg inlägg med ett lite smink tips. haha och ja du läste rätt smink tips från carlsson ;). det är en primer som jag tycker verkligen är super bra. den är tänkt att man ska ha under ögonskuggan. man strycker på bara ett tunt tunt lager på ögonlocken innan man tar på ögonskuggan. och varför sk aman då köpa denna primer. jo för att när man har den på så klibbar inte ögonskuggan ut eller rör på sig. för ibland kan jag tycka att det ser bra ut när man har sminkat sig klart och några timmar senare så ligger ögonskuggan som ett klibbigt sträck på ögonlocket... inte snyggt. eller om man har olika färger lite ljusare in till ögat och lite mörkade ut från ögat. efter några timmar så ser det inte lika dant ut som när man la på det.
men ja ju säger jag bara ordet men. när man använder denna primer så stannar ögonskuggan kvar ändå tills man tar bort den. jag har använt den några gånger och kan verkligen starkt rekomendera denna lilla kräm :). öggonskuggan stannar kvar och lika snygg som när man sminkade på det... helt guld.
.
det bästa är att man kan köpa den på kicks och att den inte ens är så dyr. kostar 110:- tror jag. och den räcker ju länge och med tanke på hur sällan jag sminkar mej med ögonskugga så kommer jag och kunna ha den i flera år eller tills den torkar ut ;) den är från märket lumene och står där sminket från lumene finns :)
här är en bild på den lilla krämen :)

jobbat

japp idag har jag för omväxlingens skull jobbat :). haha man blir typ dagblind när fredag kändes som söndag och den måndag kändes som söndag. men oj det är ju måndag idag ja. men jag jobbade med elena och det gick så bra så :). hon ska flytta ner till gbg sen tråkigt för oss men kul för henne. hon är såå go och rar så vi kommer ju såklart att sakna henne.
sen va madde och hälsade på mej på jobbet. alltid lika trevligt när folk kommer och hälsar på en. hon va säkert där i en timme så jag att i alla fall en timme gick fort :). nej men det kändes som att dan ändå gick ganska fort.
.
i söndags va jag ju ledig och åkte med izza på tävling men innan det så träffade jag madde i stallet och hahahaha vi pratade om våra misslyckade liv och vad fan vi ska försöka göra med våra liv. haha vi kom väl inte fram till så mycket mer än att killar är skit, idioter och dumma i huvudet och att nej det finns inte normala killar.  japp jag drar alla över en och samma hårnål.....och tills den dagen som jag hittar ett undantag så kommer jag och hålla fast vid min åsikt ;). sen kom vi fram till att nej vi får helt enkelt gå och bli lespiska;)
.
sen åkte jag med izza på tävling till botkyrka och det gick kalas bra. vi kom både in i transporten och sen hem igen :) nej men rolle polle skötte sig jätte bra och izza red så vackert så. det slutade med en 5:e placering =) så det va super kul. alltid extra roligt att följa med när det går bra.
.
men när jag kom hem sen vid åtta tiden så va jag jätte trött och hungrig hade inte ätit sen 11 på morgonen så det va typ maaaaat när jag kom hem :) sen kollade jag lite på tv höll på att somna i soffan så gick och la mej sen :).
.
i morse när jag vaknade ut av klockan som ringde 06:00. kände jag bara snälla döda mej nån. somnade om och vaknade igen vid 7 men det gjorde inte så mycket. för jag han ut och springa innan jobbet i alla fall. så det va skönt att komma ut och springa lite :)
sen tog jag en promenad till sågen i morse i solen det va såååå mysigt =) det va så varmt och skönt.
.
tog lite bilder i solen :)
hehe jag diggar att det speglar sig i glaset så att man ser hur jag tar kort ;)
hade lite tråkigt så jobbet så tog lite kort :)

lördag

ja i morse så lyckades jag tvinga mej upp för att komma ut och röra på fläsket. det blev min vanliga 5km skogsrunda. men detva lite snö och sånt så man fick ta det lite lugnt :). men annars så gick det bara bra. skönt att komma ut på morgonen för då har man det gjort. sen va det bara hem duscha göra sig i ordning och sen åka till jobbet. fick den stora äran att jobba mellan 10-17. men det är bara och kämpa på. men ja jag gör det ju inte gratis precis ;). men det va lugnt som i en grav... guuuud det va såååå tråkigt. men det va gärn jänget. jag ingrid och jennie. så vi kämpade på. sen efter jobbet så va det raka vägen hem och in på ica. väl framme vid kassan va det krig mellan nån gammal dan och hon som jobbade i kassan. dom höll på att diskutera nån färdtjänst eller nått sånt.
.
men förutom krig på ica så har det vart en mycket lugn dag. jag har kollat på två filmer.. ojojoj då det va mycket länge sen som jag har gjort det. haha men jag började i tid. började med att kolla på paranormal activity 3. den va väl helt okej. har sett dom andra filmerna och tyckte att då kunde jag ju kolla på den här oxå. men ja dom andra va ju bättre men den va ändå helt okej. sen kollade jag på rännstensungarna. ååååå den är ju bara för söt =). och hennes låt i min lilla lilla värld av blommor... gud nu har jag verkligen den på hjärnan. men den filmen är verkligen sååå söt.. och ungarna i den filmern är lite roliga värsta jänget som har asså :).
.
men nu så är det snart lägdax för jag ska upp i morgon och springa innan jag ska åka till stallet.. för ja jag är faxist ledig i morgon :) sen ska jag åka med izza när hon ska tävla så det ska bli super kul :)
min runda i morse :)

råkade

uppps jag råkade vist gå in på mqs hemsida och klicka hem en jätte söt tunika :) inte bra... men den va såå snygg och då tänker jag alltid att jo men den där kommer och bli jätte snygg att ha i sommar när jag ska göra det här eller det där ;) och vips så ligger den i varukorgen och sen har man klickat hem den :)..
.
tanken va ju att jag skulle ut och springa i morse. men när klockan ringde 06:00 och jag hörde regnet slå emot rutan så kände jag bara snälla nån skjut mej... så jag somnade glatt om igen. blev att ut och springa sen efter jobbet. det gick bara bra och jobba och det va såååå kul att träffa helena igen och få jobba med henne :) gud det va ett bra tag sen som jag såg henne. men ja vi jobbade lite oxå och inte bara pratade ;). men det va ju inte överdrivet mycket och göra men lite gran i alla fall. det va ju piss dåligt väder men sålde ändå ett par solisar.. ett par barn polaroid glasögon. men jag hoppas på att det blir lite mer att göra i morgon. men för min del så gör det inget om det är piss väder efter som jag ändå ska jobba.
.
men nu så kollar jag på tv det är råttatouille ååå den är ju bara såååå söt :) jag bara älskar den. eller jag älskar alla disney filmer :)
tunikan som jag klickade hem :)

långfredag

ja idag är det långfredag. det är ganska många som är lediga under dom här röda dagarna och under påsk. men inte jag inte. nej jag ska jobba hela påsken för att inte missa en enda dag. igår jobbade jag till och med till 19 för att skoja till det lite. folk vill ju va lediga och gå tidigare så jag har sakt att nej men jag kan jobba efter som jag ändå ska jobba hela påsken. men det bästa med att jobba påsken är att det blir mer klirr i kassan :). vilket aldrig är fel.
sen jobbar jag med helena idag och det ska bli såå super kul =). det va ett tag sen som jag såg henne.
jag tänkte att jag skulle ha gett mej ut att springa i morse.. men usch vilket fruktansvärt äckligt väder det va.. det regnade och jag bara hörde hur sängen roppade på mej igen... så blir nog att ut och springa i kväll sen när jag kommer hem..
sen blir det att bara ta det lugnt efter som jag ska jobba dagen efter :)
.
haha sen håller jag på att lyssna på en bok som heter brobyggarna av jan guillo.. jag känner mej som nånstans mellan 80år och döden ;). nej men den är väl helt okej men inte så bra som vissa böcker som jag har läst (lyssnat). det är inte så mycket mord och elände. eller jo lite sånt men på ett annat sätt och sen så är den skriven på ett annat sätt. men ja helt okej. men inte jätte bra.. men haha har ju lyssnat på lyp halva boken så bara att köpa vidare ;)

springa

känns inte som att jag gör så mycket mer än att jobba, springa och ja sen va det nog inte så mycket mer.. jooo jag äter ju såklart påsk godis oxå :) haha fy fan det är ren och skär frosseri... men det är ju bara sååå jävla gottt :). så tar man en kan man ju inte bara sluta. och dom här så kycklingarna är ju oxå bara sååå goda :).
.
så efter allt frosseri så har det vart skönt att få komma ut och röra på fläsket och inte tänka på nått annat än att sätta den ena benet framför det andra... nu kan jag ju springa i skogen oxå igen vilket är mycket roligare än att springa på asfalten.
.
haha nu säger jag som jag brukar säga när det är nått fel på mina bilar..
pappa nu lyser det en lampa ;)

sovmorgon

idag är jag ledig så idag blev det sovmorgon ingen klocka som ringde ingenting. det va bara såå skönt. gick upp vid typ 9 åt lite frukost och sen drog jag på mej springa kläderna och gav mej ut på min spring runda. blev att ta 1mils rundan i skogen :). det kändes bara sååå bra :) skönt att komma ut och röra lite på sig. men på vissa ställen va det ganska lerigt så man fick springa ganska försiktigt så att man inte ramlade.
.
sen har jag bara tagit det lugnt vart nere till ica, städat lite här hemma och fixat mat till den här veckan. snart ska jag ta och dra ner till stallet :)

utgång

haha igår va det utgång som stod på schemat :) började lördagen med att ut och springa i snö blask regnet. usch inte mysigt men det va bara och bita i hop och ge sig ut. men bara man har kommit ut så är det bara och springa på :) sen åkte jag till jobbet. det blev både vinterjacka och gumustövlar på. på jobbet gick de bara bra det va sååå lugnt och tråkigt... sen kl 17:00 fick man äntligen åka hem. det va bara hem och göra sig i ordning. på med party skalet till mobilen. på med party klänningen och party sminket :) korka upp boxen. haha eller snarare ta det sista i boxen det va ett glas kvar i den ;). sen vid 18:30 kom mina brudar. sen va det förfest på ingång. vi hade super kul. spelade musik, pratade, skrattade och drack vin :). sen åt vi såklart min kladdkaka med daim överdrag som jag hade bakat :). den va super god. nästa gång måste jag göra med mint smak. sen vid 22 så drog vi in till stan och till göta källare.
.
haha men vi skulle ha med oss nått att dricka på bussen så skulle jag ta med en flaska med redbull och vodka i. haha laijon ba du kan ta lite mer vodka. så jag hälde i. haha men jag hade vist bara en redbull kvar och nej ingen läsk eller nånting mer att spä ut det med. så ja den blev jävligt stark. haha men den va ordentlig i alla fall ;).
.
men in kom vi. och vi hade sjukt jävla kul. vi partade och dansade och dansade lite till och ja bara hade så kul som vi brukar kunna ha. träffade mickan där oxå. super kul det va såå länge sen som jag träffade henne så det va jätte kul :).
.
sen vid 3 drog vi hem. bästa brudarna ville inte att jag skulle åka hem med bussen själv så dom åkte med mej till haninge och sen kom ewa och hämtade dom hos mej :) guld säger jag bara :)
väl hemma va det bara av med kläderna och ner i sängen sov som en gris och vaknade av att klockan ringde vid 9. hmm jag hade ingen större lust att gå upp det va bara och tvinga sig upp och fixa till sig. för att sen dra till jobbet. på jobbet gick det bara bra. det va sååå dött och tråkigt så jag höll fan på att somna. haha jag och hanna roade oss med att äta godis och städa som två illrar.
men nu känner jag mej ganska pigg men om man skulle lägga sig ner så skulle man ju somna. eller nej för jag höll mej vaken i soffan under min älskade usa filt och kollade på top model utan att somna :). haha frossade i mej det sista ut av kladdkakan oxå. så nu jävlar har jag ätit mina kalorier för den här veckan i alla fall.. ingen risk att man går ner i vikt här inte. nej nästa vecka blir det och ta nya tag.
.
men nu ska jag bara ta det lugnt kolla på tv och sen ta och sova.
men ha det såå bäst
haha och som alla vet så vägen till carlsson hjärta går igenom magen =)

RSS 2.0