riddarspel i finsta

idag så va vi och kollade på riddarspel i finsta. för det va medeltids dagar. det va trevligt jag tyckte att det va kul. det va några fina hästar och sånt. dom hade det som ett rollspel och det va kul. och sen så gick vi upp till jontes mammas lägenhet där vi fikade eller jag drack inget kafe. hehe bara för att det va nån som hade gjort en klassiker och ställt in ett tomt mjölkpaket i kylen. så jag trodde att det fanns mjölk men nej det fanns det inte. men det gjorde inget.

och dagen innan så va vi hemma hos jontes syrra elli hon fyllde 25år. det fanns kakor och glass men jag åte bara kakor och en jättttte god saft. hehe jag som inte brukar tycka om saft men den va värkligen jätte god. sen så lekte jag lite med arre sen så gick vi hem. kollade på män som hatar kvinnor har sett den på bio men den är sååå bra tycker jag. den 18sept kommer den andra så den måste vi oxå se. sen kollade vi på baksmällan men jag va såå trött så vi kollade inte klart utom gick och la oss.

nu så är jag hemma och dricker smothie. har gjort sallad till lunch som jag kan ha i tredagar sen får jag se vad jag ska äta dom andra dagarna. nu kollar jag på nån film på 4:an men den är typ jätte konstig. handlar typ om en massa skulder.

i morgon så är det jobb igen. sen ska jag till stallet och snart så är motorvägen klar:) 26:e september är det dax då är det invigning. det kommer och bli sååå skönt och åka på den sen. det kommer och gå assa fort och åka till landet.

ha det så bäst

regn på g

hmm ja det ser ut som att det ska regna idag jippi. det regnade i alla fall igår. vi ska på nån medeltidsgrej i finsta antingen idag eller i morgon. och ja jag har bara tyg skor med mej. så om det börjar och regna eller om det regnar i morgon så betyder det att stället vi ska va på kommer och förvandlas till en lerhög. och då kommer mina tyg skor inte stå emot så mycket lera och vatten. så då måste jag köpa mej ett par gummistövlar och gå runt i. hehe jag hoppas att dom har några coola som man kan köpa för jag vägrar ha några fula. nej då blir jag hällre blöt. nej men jag får väl be till gud eller vem det nu är man ska be till att det inte kommer mer vatten.

vad häner mer då. hmm igår så åkte jag hem till jonte efter jobbet och nu är jag här. vi åte nötter och drack öl och kollade på saw 5. den va bra jag har ju sett alla. men dom är lika otäcka som vanligt. men jag tycker ändå att dom är bra. sen så kollade vi på dumpad har sett den förut men den är så rolig.

och nu sitter jag typ som vanligt och väntar på att jonte ska vakna men jag ska gå och väcka honom snart. hehe törnrosa för inte sova hela dagen;).

men ha det så bäst

jobbar och sliter

ja nu står jag här på jobbet . jobbar och sliter för mitt dagliga bröd:). nej men det är helt okej fasten jag jobbar till 19:00. för jag är ledig i helhen och det ska bli sååå skönt. sen är det måndag igen och man har en hel vecka till fram för sig. men det är lugnt jag trivs bra med mitt jobb och tycker att det är kul. efter jobbet ska jag hem till jonte vi ska drick öl eller vin. hehe det är en humörsfråga vad man vill ha. jag älskar både öl och vin. så vi får se vad det blir.

men nu ska jag va duktig och jobba lite till.

hmm ska nog ta en avokado först.

men ha det så bäst

stallet

idag så har jag först jobbat som vanligt. men sen så åkte jag till stllet och red på diamant:). vi red på en åker som man får rida på nu. han tyckte att det va jätte kul. förutom att han tyckte att jag va cp som ville rida dressyr på en åker som man kan galoppera fort på. men det gick jätte bra och detva för att han får sån framåtbjudning. hehe så att man slipper sitta och sparka. så emor slutat så va han riktigt fin i båda varven. hehe det är då man funderar varför det aldrig kan gå så bra när man rider inne i ridhuset. men han är såå söt och snäll. sen så åkte jag hem va hemma vid tio. mn det är det värt.

sen så idag så gick jag förbi tyr hantverk i tyresö. och då hittade jag jätte fina skyltar med text som man ska sätta upp väggen. och det fanns en del men jag fastnade för carpe diem. så jag köpte en sån vit som jag ska sätta upp.

i helgen så sk ajag till jonte och vi ska gå på nån medeltids grej i finsta. men marknad och tornespel. det blir nog kul. men jag måste sätta fart och packa för jag kommer inte och palla gö det i morgon. men det är såå svårt och veta vad man ska ha på sig och vad man ska packa ner. hmmm måste kolla värdet om det ska va fint väder eller regn. för jag vill ju inte ha tygskor och leggins och nån kläning om regnet ska stå som spön i backen. hmmm nej måste ta reda på det nu.

sen har jag inte gjort så mycket mer. jobbar till sju i morgon jippi eller not. men den där sista timmen går rätt så fort.

nej nu ska jag kolla vad det blir för väder och packa lite

men ha det så bäst

diamant diamant

bokstäverna som jag köpte

jaha

ja nu sitter jag här och skriver lite. kollar på lyxfällan hehe ganska så roligt och kolla på. men man får ju hoppas att man aldrig hamnar där. hehe hm tar död på en. men tyresö centrum ligger i sorg och då menar jag stor sorg. laijm har lagt ner. eller ja dom har flyttat in till karl fredriks. men det är ändå inte samma sak. dom va sååå bra den affären hade bra varor och mycket bra märket som fornarina, miss sixty, tiger of sweden och ja alla som bra och så koola anna. men dom kommer ju och fortsätta och ha dom men det kommer och va mycket mindre efter som dom måste dela med karl fredriks. men det blir nog bra i alla fall. det som är spänande är ju och se vad som flyttar in i den lokalen som dom va i. jag och jennie hoppas på gina, stadium eller nått sånt. och ingen tråkig guld affär eller nått sånt töntigt.

idag har jag inte gjort så mycket jobbat och sånt tråkigt vanligt. sen så va jag på bolaget och köpte lunch på ica. men tänkte inte tråka ut alla genom att berätta hur det är att handla på ica. utom jag tänkte lägga ut lite bilder från mickes 30-års kalas.

 jag 
 jag och jonte hehe jag ser ut som en kanin och min syrra höll på och tracka mej medans mamma tog kort.
 jag och jonte igen
hehe jag ser ut som en mus. min mor är expert på och ta kort när ingen är vet om det
och ja nej min mor har inte sakt omelet på det här kortet eller. hehe ja jonte förmedlar värkligen till budskap. och jag ser ut som att jag ser ett lik.
 jag och syrran och nu va i alla fall jag med på att hon tog kort
 min kusin micke som fyllde år
 min andra kusin fredrik

nej nu får det va bra med biler laddar kanske upp fler sen

men ha det såå bäst

jobba igen

japp då va det dax och jobba i morgon. har ju vart ledig nu i en vecka. skönt. nu i helgen så har jag vart hemma hos min syrra. och ja va har vi gjort. det va nån typ av rockfestival i centrum så vi gick ner dit båda dagarna. det va kul men jätttte mycket läskigt och konstigt folk. med typ tuppkam och nitar och massa smink och sånt. hehe men det är ju så dom ser ut som är på en rockfestival. och ja så kommer jag blond och kritvit och ja så lite rock man bara kan bli. men det är roligt i alla fall. sen så va vi på nån rockbar det va oxå kul. men det spelas ju typ bara rockmusik och sånt. sen så sov jag på soffan och vaknade av att en liten tilda typ försöke och gräva sig ut från sin bur. kändes som att hon krävde i mitt huvud. men det va bara och gå upp och släppa ut henne. men man kan inte gå och lägga sig igen för då äter hon upp alla kablar så man får va vaken kolla på tv och ha koll på vart hon är. sen har dom skaffat sig fåglar oxå två stycken. dom va söta men lite skumma för dom har köpt dom av nån som inte ville ha dom längre så dom är inte så väluppfostrade men det blir nog bättre.

sen så klipte syrran mej oxå och ja det va lika plågsamt som vanligt hehe. men det va sååå slitet så det behövdes värkligen. typ mitt hår skrek klipp mej klipp mej. men nu har jag gjort det i alla fall:).

sen har det nog inte hänt så mycket mer

men ha det så bäst.

innan klippningen



efter klippningen ser inte så snyggt ut på det här kortet är så fluffigt men blir nog bättre när jag har plattat det:)




jag och syrran

snart

ja snart ska jag dra till min syrra i sö-tälje(södertälje). ska bli trevligt vet inte riktigt vad vi ska gö än men det visar sig nog. och ja angående golvet så gick det inte så bra. så nu står det och mognar till sig i hallen. hehe i väntan på att dån som kan såga bara råkar komma förbi med en super bra såg och bara råkar gå fel och komma in till mej och vill hjälpa mej och söga lite. och sen bara råkar han lägga klart hela golvet. så att jag sen kan visa det för min pappa. fast enu bättre vorre det i och försig om jag inte klarade det för då kunde jag säga min favo fras som är: va vad det jag sa och då kommer han alltid och hjälpa mej när jag ska lägga golv. för om jag klarar det själv så kommer han och tjura i ett hörg och vägra och hjälpa mej. som nu när jag kan laga punka på min cyckel då kommer han ju aldrig och hjälpa mej med det. hmmm men med bilen så måste han fortfarande gö det.

nej fan måste nog ta och sätta lite fart med tanke på att det tar typ asssa lång tid att ta sig dit ut till södertälje.

men ha det så bäst


köpte sticksåg i haninge

japp idag va jag in till haninge och köpte mej en sticksåg och sandpapper. varför detta¿ jo jag och jonte observera jag och jonte ska lägga nytt golv till mej i badrummet. så ja vi får se hur det går. och man måste ju såga ut för toan. så jag har ritat en mall och då behövde jag sen en sticksåg för att såga ut toan. hehe ja vi får se hur det går. eller om jag sår säga vad va det jag sa till pappa. för han hävdade att det är ju såååå lätt att det där klarar ni av helt själva. jag ba ee jaha. jag har typ aldrig lyckats och spika i en spik rak utan att den böjer sig 10 gånger och man får hammra lite på sidan för att den ska bli rak igen. men som sakt va den som väntar får se. sen så köpte jag typ bara lite leggins i haninge kände mej riktigt sparsam. köpte typ inget onödigt. kan bero på att jag har inga pengar och slösa eller.

sen i tisdags så va jag och red på min kusins tjejs häst. det va en vit arab jätte fin blev typ helt kär. den va fin och rida tyckte jag oxå. dom rider ju mest bara ut med den så den men den tyckte nog att det va kul och få jobba lite. det är kuloch rida andras hästar och känna lite hur dom är och så. men den va snäll och lite seg men det va jag bered på. hehe araber är inte så pigga som folk tror. det är som vanliga hästar gör inte mer än vad dom behöver. men den va söt och rund. hehe och hade arab man:).

sen har jag inte gjort så mycket mer. nu är jonte här fast han sover. hehe han har jobbat natt och dom håller på och borrar i hans lägenhetslänga. ja och det är ju inte lyhört där eller man hör typ när grannen under tappar en nål. så när dom borrar så känns det som att dom borrar i ens huvud. lite svårt och sova då. så han sover nu men jag ska nog väcka honom snart:)

nej det va nog all uppdatering ja det händer ju inte så mycket i mitt oerhört interessanta liv

men ha det så bäst

hästen som jag red


natt uppdatering

japp nu kör jag bara en snabb uppdatering. red svarten och det gick typ bara såååå bra. så det va jättte kul. det kändes riktigt bra. jag har ju inte ridit honom under hela sommaren så det va kul och komma tillbaka och rida honom. han har blivit så fin sen han kom. i början va han ju en plåga och rida men nu går det riktigt bra.

nej uch vad trött jag är ska fan gå och sova snart

men ha det så bäst


helgen

hehe ja hur ska man samman fatta den. ja det va livet. eller ja i alla fall i lördags jag va ju inte nykter. först så drack jag lite vin och sånt ja sen så kom ju bag-in-box med vodka fram och ja det brukar ju inte jag va sen på. så det drack jag sen. jag tog typ assa mycket kort oxå som jag inte har pallat och lägga in på datorn men jag ska gö det. och vi åt jätttte god mat. och det va värkligen suppper kul. men ja dagen efter så va jag inte sådär jätte pigg kan jag ju inte påstå. jag var mer död än levande. och jag hade ju hoppkurs så det va bara och tvinga sig upp. men det gick bra. lewi va halt så jag fick ta alfons men det gick oxå bra. och saras kompis va där och tog kort så det va jätte kul så jag har inte fått dom än men det ska bli kul sen och se dom. men sen har jag mäst bara tagit det lugnt och tyckt synd om mig själv.

jag ska åka till stallet snart och rida får vi se vem jag får då. känner mest trött så ska ta och sova sen när jag kommer hem sen i morgon så måste jag städa för det är jättttte stökigt här och typ disken lever sitt eget lilla liv.

men ha det så bäst

svininfluensan

japp jag håller på att bli sjuk tror jag. har ont i halsen och börjar och bli lite snuvug. men jag har INTE tid för att bli sjuk. nu idag, lördag och på söndag så är det hoppkurs sen på lördag är det min kusins 30-års kalas. vill man ju inte missa. sen så nästa vecka har jag semester och då har jag inte eller tid. sen så jobbar jag och då har jag inte råd:). nej men jag har väll fåt en släng av svininfluensan eller galnakosjukan eller nått sånt där. men som jag fattar det så är svininfluensan bara som en vanlig influensa så jag fattar inte denna hysteri. typ alla ska vacinera sig och springer runt med en flaska sprit och sprejar på allt innan som rör det. suck säger jag bara det som inte dödar det härdar.

ja men idag så är det hoppkurs ska bli typ hur kul som hälst. jag ska rida lewi. vi får se hur det går. men han är ju snäll så det går nog bra. måste bara höra vilken sadel jag kan ha för jag vill inte hoppa i en dressyr sadel nej tack.

hmm måste kollaom det går några tåg idag oxå. tänkte att jag skulle va klimatsmart och ta buss och tåg till stallet. heheh men det gäller ju och va ute i god tid då och ha kollat upp i om det går något tåg till bruket. för annars så kan man bli ståendes där och ba jaha nej men vad tråkigt det är bara och försöka och vända då. eller vänta i typ 4 timmar.

nej nu ska jag kolla om det går nått tåg

men ha det så bäst

vatten med äppelcider vinäger i

ja vad ska man säga det är inte det godaste men helt okej. kunde ju va värre

ja idag så har jag jobbat det gick bra. det va lugnt och skönt. gjorde ju sallad för hela veckan så den åt jag idag. men jag jobbar ju bara fyra dar efter som jag jobbade i lördags. så det är skönt. ska gå på en hoppkurs så fredag-söndag. så det ska bli jättte kul.

sen på onsdag ska vi gå ut och äta och ta nån öl. vi ska gå på blådörren som ligger vid slussen. så det blir ju jätte nära för oss oxå. ååå jag vet typ nästan redan vad jag ska äta. antingen så blir det en kyckling sallad eller en avokado sallad. jag försökte hitta nått med kött pommes och beasås men hittade inget så det fick bli sallad. eller kanske nån pasta. aja jag får se sen.

sen idag så va jag ute och sprang och det kändes bra. kändes som att jag kunde ta i lite mer i backarna nu. ja vist jag andades ju som att jag skulle dö men det va inte jobbigt i benen bara i andningen. men det känns så skönt att jag har kommit igång med min springning. min förhoppning är ju så klart att man kan bygga upp kontitionen och gå ner lite. eller kanske inte gå ner så mycket eller jo. men mässt vill jag nog forma om. ta bort alla magar och allt häng och få det fast. inte så sladrigt och degit. sen så vill man ju att man ska se smal och sund ut. inte som ett levade lik eller som en gäsande degklump. nej normal skulle jag vilja se ut :).

men ha det så bäst

en shopaholics bekännelser

har precis kollat på den och har insett att jag har inte ens problem med mitt shoppande. jag har fullkontroll och att jag kan säga nej till att köpa upp hela min lön på kläder:) och det känns ju bra.

i helgen så har jag jobbat eller i lördags så jobbade jag. sen åkte jag hem till jonte och sprang en runda innan han kom hem. det va typ grymt varmt. det va som att springa i en ugn med ständig uppförsbacke. men det gick bra i alla fall. hehe jag va typ röd i minst 3 timmar. sen kollade vi på pianistfilmen som handlade om andra värdskriget. den va bra förutom att textningen typ dog. och ja den blev typ minst en kvart sen. och det är inte så lätt och fatta vad dom säger när dom pratar på engelska med typ tysk brytning och ibland så tror jag att dom paratade tyska oxå. men jag kunde kolla på filmen och så fick man gissa vad dom sa. sen så va jag typ helt slut efter att ha jobbat och sprungit.

och idag så åkte jag hem och sen så fixade jag mat och sen så va jag ute och sprang. men det va varmt idag oxå. men jag hoppas på att man bränner en extra kalori då;).

nästa helg ska min kusin ha sitt 30års kalas det ska bli jätte kul. bara det att han bor typ på landet så man kommer ju typ inte hem. men det brukar lösa sig man kanske kan åka taxi med typ pia och tobbe eller nått sånt. eller så kankse det finns nån som kör. men jag det löser sig nog.

jobba i morgon som vanligt men jag är ledig på fredag så det ska bli jätte skönt. ska rida då så det ska bli jätte kul:)

ha det så bäst

vad är lycka?

vad är lycka?? jo lycka är att ha en alldeles egen blå hink

idag så har jag jobbat (som vanligt) men på lunchen så fick jag ett såntdär shopping behov som jag brukar få allt för ofta:).  så jag gick in på H&M och kollade runt. eller jag går ju alltid igenom H&M så jag vet ju vart allt hänger. men nu va det så att jag hade sett en klänning på en skyltdocka och den va fin. hehe men jag såg ut som en påfågel i den men jag köpte sen i alla fall. för den va ändå ganska så snygg tyckte jag. så har den lite färg oxå precis vad jag behöver efter som jag annars är lika svart som hades. men det va inte stopp där. nej nej. jag gick upp till laijm och kollade vad dom hade. hittade ett tiger of sweden skärp som kostade 800:- men det va rea så det va ju guld. så den köpte jag oxå. sen gick jag till bolaget och köpte lite öl kan ju alltid vad bra och ha;).

sen idag så har jag vart ute och sprungit oxå och ja det va lika jobbigt som vanligt. men jag känner mej såå otroligt duktig när jag har och är ute och springer. efter att jag har sprungit så känner jag mej jättte jätte duktig. sen så åt jag soppa och en avokado jättte gott. i morgon ska jag oxå ta och springa.

i morgorn så jobbar jag till 19:00 jippi men den där sista timmen går ganska så fort det är bara lite drygt. men det är så det är när man kommer tillbaka efter semestern man får det typ som ett straff. för jag ska jobba på lördag oxå men det är lugnt. jag trivs så bra på jobbet det är lixom kul och jobba nu. man behöver verkligen semester för att kunna komma tillbaka med ny energi:)

men nu ska jag ta och köra min motorsåg på mina ben

men ha det så bäst

min påfågelklänning+skärp

påfågel klänning+skärp

städat

japp tro det eller ej men nu har jag städat. eller i alla fall dammsugit upp min godkännda dammuppfödning. och nu så har jag lyckats dock med lite hjälp men ändå. jag har lyckats med nån sladd och få musiken från min ipod till tv:n så att jag kan lyssna på musik från den. åååå jag är sååå begåvad:). jag måste va den sista människan på jorden som lyckas förstå hur man tillslut gör. men det är bara ena högtalaren det kommer musik i från hmmm så det är lite cp. men jag får väll ta hit nån expert som kan kolla på det. hehe som förut så hade jag oxå två högtalare var av bara en fungerade för den fick öl på sig. och det va nog inte lite eller för den bara viskade ut ljudet+att den typ stank öl. men nu har jag två nya som fungerar ja eller det kommer bara ljud från en nu men annars så fungerar den.

sen så har jag jobbat och har väll inte så mycket mer och raportera det sniglar sig fram som vanligt. så ska jag jobba på lördag oxå jipppi. men i morgon är det onsdag i alla fall så snart har halva väckan gått och det är ju bra. har inte gjort så mycket fel än. men veckan är bara barnet. har i alla fall vunnit ett halsband på tradera för 30kr så det tyckte jag va bra.  sen har jag inte gjort så mycket mer. ska nog ut och springa i morgon måste försöka i alla fall:)

men ha det så bäst

jobbat

idag så va det första dagen på jobbet...asså efter semestern. efter en toppen semester med darling så kändes det lite konstigt och komma tillbax. men det va på ett annat sått ganska kul och va tillbaka. eller kul kanske är och ta i men helt okej. har ju haft ångest i typ 5veckor så nu har den släppt i alla fall. så det är ju bra:). men det va skönt och va ledig och sova utan att bli vakna av en elak väckarklocka som piper och tjuter i mitt öra. och typ vägrar sluta och låta tills man går upp. hehe idag när vi skulle upp för jonte sov här så va det jobbigt men jag tror att det va jobbigare för jonte. han sa igår att jag skulle gå upp honom och det gjorde jag tillslut efter lite om och men. men upp kom han.

sen så idag så har jag vart ute och sprungit och sen så åt jag avokado och soppa.mmmm jättte gott. sen så har det kommit en ny butik i brandbergens centrum. det är en mataffär som hette nått med mix. och förutom att det typ hänger ett dött lam i entrén. och att det skriver turk-på-burk och man får ha med isg en tolk in för att tyda alla konstiga figurer och krumelurer. så va den helt okej. fast dom hade inte avokado. och jag handlade inget och tror inte att jag kommer gå in där igen. det va lixom mörkt på vissa hyllor. hehe inte direkt nån konkurent till ica precis. nej så jag gick in och så gick jag ut. men dom hade ju typ felix och sånt oxå sen va det mycket konstigt så man får stå och kolla och sen så står det typ en massa konstiga bokstäver och så ost i allt det. och då betyder det att det är nån typ av ost där i hehe.

nej så jag dissade den och gick till kära ica i stället:). och käpte avokado och soppa och salladskrydda. sen så va jag ute och sprang. efter tre veckors pizza och öl så typ skrek min kropp och motion. eller snarare min mage började tala ett eget språk typ den har börjat växa som ogräs tårna försvan redan första veckan. men nu så va jag ute och sprang idag och det va jobbigt som vanligt.

nej nu så ska jag ta och diska lite tror jag

ha det så bäst

RSS 2.0