Bra start på dagen

Att börja morgonen med att springa 15 km är en mycket bra start på dagen. Jag vaknade i morse vid 05:45 av att klockan ringde. Det va bara att kliva upp och sätta fart. Jag hade igår bestämmt att jag skulle ge mig på att springa en lite längre runda. Så ja det va bara att ställa klockan lite tidigare då. Så det va bara att gå upp på med löparkläderna och att sen ge sig ut. Det va ett skönt löparväder ute. Det va mörkt när jag började och ljust när jag kom hem. Men jag hade min reflexväst på mig som sitter som en smäck. Den är verkligen kanon bra. Den åker varken åt sidan eller nånting. Den sitter där jag vill ha den från början till slut. Men rundan kändes bra. Kroppen kändes kanon. Inga smärtor varken i vader, höft, rygg eller nånstans. Så det kändes kanon bra. Men jag kände mig lite seg emot slutet. Men det kanske inte är så konstigt. Jag hade inte ätit nån frukost och jag brukar inte springa så långt direkt på morgonen utan frukost. Utom brukar mest bara springa 1 mil. Men förutom det så kändes det mycket bra. 

Men nu är frukosten uppätet och kaffet har jag drukigt upp. Nu väntar jag bara på att gå ner till bussen för att åka till jobbet. 
Men ha det så bäst :)

Fredag

Äntligen fredag. Så jäkla skönt. Jag började min fredag på det absolut bästa sättet. Eller nej det finns faxist ett bättre sätt att både vakna på och att börja min dagen på. Men efter det så är på gymmet det bästa sätter att börja dagen på. Det blev discofredag för hela slanten ;). Nej men körde en jökla massa squat. Både front och back. Började med uppvärmning och varvade med lite rygg och axelpress. Sen körde jag bara front och back squat. Passet såg ut på följande sätt
Front squat 6 st back squat 10 st
Ökade på vikten
Front squat 6 st back squat 10 st
Samma vikt
Front squat 6 st back squat 10 st
Övande på vikt
Front squat 6 st back squat 10 st
Samma vikt 
Front squat 6 st ökade på vikten back squat 10 st

Fick upp både puls, flås, svett och framförallt mjölksyra och att musklerna fick jobba. Hade redan innan lite träningsvärk i rumpan efter gårdagens pass så ja det kändes idag. Men bara att kämpa på. Lite träningsvärk har väl ingen dött ut av eller ? 

Sen gick jag på att köra militär press med skivstång 
Uppvärmning med bara stång och sen lätta vikter på stången körde sen
10x3 med lite tyngre vikter ( eller haha ja tunga för en sparv som mig )
6x2 med mer vikt
4x2 med mer vikt 

Gick sen på att köra bänkpress. Där är jag riktigt svag. Och nej jag va absolut inte starkare idag eller. 
Körde så att jag varvade mellan stång och en frivikt hantel. För att jobba mer en sida i taget. För man har alltid en sida som är starkare och som jobbar mer när man kör med skivstång. Så körde tre varv då jag varvade skivstång och hantel. Ökade på vikten på stången mellan varje varv. Sen körde jag bara med skivstång. Avslutade med att köra 6x3 med lite tyngre vikter. Haha eller ja tunga för mig och mina spagetti muskler ;). Sen avslutade jag passet med lite core och stretch. 

Men ja nu är jag på jobbet ska ta och kriga till kl 19:00 idag jippi. Haha not. Men ja det är så det är. Jag jobbar även i helgen. På lördag tillsammans med Sofia och på söndag tillsammans med Helena. Ska bli såååå kul. Ja inte att jobba men att träffa dom :). 

Måste ju oxå bara avsluta detta inlägg men att jag älskar mitt nya busskorts fodral som jag har köpt :). 




Känslan i kroppen

Känslan i kroppen efter gårdagens löprunda på ca 18 km är mycket god. Lite stel i vaderna men annars så känns det kanon bra. Och att man är lite stel i vaderna ja det får man ta. Det är ju inte så konstigt. Känslan igår va oxå bra. Det är klart att det va jobbigt för annars så skulle alla springa till jobbet i stället för att ta bilen. Men det va inte så att jag höll på att dö. Utom det va mer en jämn jobbighets känsla. Jag är en mer seg än snabb människa. Så ja känslan är mycket god. Jag kanske kommer att klara av det här. 

Men ja jag började min morgon idag på gymmet. Idag låg fokus på marklyft. En mycket jobbig men bra övningar där man involverar nästan hela kroppen och många muskelgrupper samtidigt. Det tycker vi om. Sen körde jag lite blandande som axlar, hantel rodd, dips och avslutade med att köra lite core. Men nu är jag på g till jobbet och jag är som vanligt mycket hungrig. Haha Anna i nöd. Folk pratar om svältande barn i Afrika. Då har dom inte träffat en hungrig Anna inte ;). 

Men det blir att kriga hela långa dagen för att sen åka hem och mysa lite. 

Haha ja såhär känns det ibland 



Ledig

Idag har jag vart ledig och det har ju bara vart så otroligt skönt. Det blev ju inte direkt någon sovmorgon för mig. Utom jag började min morgon på gymmet. Ska man träna på gymmet är det skönast tycker jag att göra det på morgonen. För då är det som minst med folk. Man kan välja och vraka vad man vill köra. Jag körde ett pass med fokus på överkropp och framför allt ryggen idag. Det kändes i ryggen och det va en bra känsla. Det blev mycket stångrodd och sen lite rakamarklyft. En del övningar för axlar och sen lite mer för ryggen. Avslutade sen med att köra lite core och stretch innan jag åkte hem. 

Hemma blev det att äta lite lätt för att sen gå ner till Ica och ladda för att ge mig ut och springa. Jag började att springa och det kändes så himla bra. Kroppen kändes pigg och kry. Så jag bestämde mig snabbt för försöka att springa lite längre. Det va bra väder och det fanns inga hinder för att ge sig på en längre tur. Så blev att springa först min mils runda för att sen öka på den. Och för att sen öka på den lite till. Så ja tillslut så blev det att jag sprang en runda på 18 km. Det kändes okej i kroppen efter en mil och uppåt. Men det gjorde lite ont i vaderna. Men det är ju kanske inte så konstigt att det känns lite där. Men ingen smärta i ryggen och det kändes bara så jäkla bra. Men ja lite smärta i vaderna men det får man ta efter att ha vart ute på en långrunda. Det va ett tag sen som jag va ute på en långrunda. Det va både skönt och kändes bra. Det va ingen kamp utom jag hade kunnat fortsätta ett tag till. Men kände att nej det får räcka såhär. Stockholm marathon here i come ;). 
Haha men när jag slutade att springa så började jag först med att hosta och fick sen hicka på det. Jag undrar hur jag ska tolka det. Hehe kroppens sätt att säga sluta spring du är galen. 

Men ja sen har jag inte gjort så mycket mer än att kollat på när kalla vann och så hat jag fixat lite här hemma. Men nu blir det inte så mycket mer än att ta det lugnt äta middag och att typ somna i soffan. 




Min helg

Oj ja jag vet inte riktigt hur jag ska kunna sammanfatta min helg. Mer än att den va helt fantastisk. Jag är bara så glad och lycklig just nu. Men det började med att jag åkte ner på fredagskvällen till nynäs. Sen på lördagen så åkte vi in till stan och började med att gå på moderna museumet. Haha man kan väl säga som så att vi är nog inte så moderna ut av oss. En del saker va otroligt konstiga. Andra va väldigt snygga och vissa stod vi bara och kollade på och bara undrade vafan det skulle föreställa för nånting. 

Sen gick vi vidare till Centralbadet. Där blev det en jätte god lunch och sen blev det en massa bad med bubblor. Det va varmt och skönt. Sen gick vi igenom alla dom olika bastuna som dom hade och sen simmade vi lite i poolen. Jag kan glatt konstatera att jag fortfarande kan simma. Sen tog vi det bara sådär lugnt och skönt. Det va ingen stress utom bara 100% avkoppling. En massa varmt bubblande vatten. Det va bara så härligt. Sen checkade vi in på Hilton hotel. Vad ska man säga. Han är ju bara helt fantastisk. Där blev det att ta det lite mer lugnt. Göra sig i ordning och för att gå ut och äta. Det blev att gå in till gamla stan och gå runt lite tills vi hittade ett bra ställe att äta på. Det va så mysigt och bara så härligt. Sen avslutade vi kvällen med en drink och ett glas vin på hiltons bar. 

När vi gick och la oss sen på kvällen så va vi båda så sjukt trötta. Vi typ däckade båda två. Sen på morgonen blev det hotellfrukost för hela slanten. Det är ju bara såå gott jag älskar frukost och då finns det ju inget bättre än hotellfrukost. Sen gick vi ut en runda på stan. Jag köpte mig ett par svarta pumps som jag ska ha till bröllopet som jag ska gå på. Sen gick vi runt lite och avslutade sen med en kopp kaffe. 

Ja vad ska man säga. Det va en helt fantastiskt kväll och han är bara så fantastisk som har ordnat och fixat allt så fint. Jag är bara så glad just nu. 




Haha gissa vem som drack vad 



Discofredag

Idag har vi fredag och det är ju bara så jäkla skönt. Jag älskar fredagar. Det är helt klart bästa dagen på hela veckan. Ja förutom lördag då. Men bästa arbetsdagen på hela veckan. Och jag är ledig i helgen. Det är ju bara för bra för att vara sant. Men igår så va jag på gymmet på morgonen och körde bland annat lite marklyft. Har inte gjort det på ett tag pga ryggen. Men nu känns ju den bra så då vågade jag mig på det igår. Jag kan säga att det känns i typ hela kroppen idag att jag körde det igår. Fy fan. Det va inte lätt att ta sig ur sängen i morse. Det gör typ ont i alla muskler som jag har. Lyften gick och kändes kalas bra igår. Körde på och kände ingenting. Ja förutom att det va tungt och jobbigt. Men det ska det ju vara. 

Men ja som sagt va det kändes i morse. Men det hindrade inte mig från att bege mig ner till gymmet och köra discofredag. Som bestod ut av front och back squat. En jäkla massa. Det va både tungt och jobbigt. Ja tungt för mig och kanske lätt för någon annan. Men som sagt va det är skillnad på att vara stark och på att känna sig stark. Jag känner mig stark men jag är inte så stark. Sen körde jag höftlyft. Det kändes i rumpan blandat med nån ryggmaskin. Sen körde jag lite bänkpress innan jag avslutade passet med lite mage och core övningar. Men nu är jag på g till jobbet och jag är bara såååå hungrig. Längtar efter min gröt. 

Helgen ska jag tillbringa nere i nynäs. Jag har bokat av nästan all typ av träning och ska i stället tillbringa min tid nere i nynäs. Vad vi ska hitta på har jag absolut ingen aning om. Det är en hemlighet. Jag förväntar mig ju såklart alltid det värsta. Men fick order om att packa ner badkläder. Haha och nej torrdräkt behövdes inte. Jag lyckades efter mycket om och men hitta nått som jag tror liknade nån form av badkläder. Dammade av dom och tog på mig dom. Känslan som uppstår när man tar på sig en bikini och det som sticker ut mest ut av allt är magen. Synen som jag möttes av i min egen spegelbild. Ja det va ingen vacker syn. Det va mest en syn som man inte vill se och som man vill bespara andra från att se. Men ja jag får väl helt enkelt va snabb ner i vattnet och sen gå med handduk virad runt kroppen resten ut av tiden ;) 

Saknad

Känslan av att sakna någon va länge sen som jag hade. Jag känner det nu när jag har någon att sakna och när jag känner känslan av att sakna en annan människa. Just den känslan. Den skrämmer mig och gör mig glad på samma gång. Den skrämmer mig för att jag känner mig sårbar. Och den känslan tycker jag inte om att känna. Men samtidigt så glädjer den mig för att jag just har nån att sakna. Jag har nån att tycka om och som jag längtar efter. Nej det är mycket olika känslor som kommer upp på kvällskvisten. Känslor som det va länge sen som jag kände. Känslor som jag inte trodde att jag hade och kunde ha. Men samtidigt så känns det bra. Som en bekräftelse på nått sätt. 

Detta blev ett känsloladdat inlägg vilket det aldrig brukar bli. Lite som att kolla in i min hjärna och se att jo men även jag hade känslor. Nånstans långt där inne. Gud hade inte glömt bort den delen på mig. Men nu blir det läggdags. Känner mig bara sååå trött. 

Hahah

Asså jag typ dog av skratt när jag kollade på Instagram och den här kom upp. 




Ledig

Ååå idag är jag ledig och det är ju bara så skönt. Att äntligen efter 5 dagars arbete få vara ledig en dag. En dag då man bara kan göra vad man vill på. En dag som inte är en helgdag med en massa krav på att man bara ska ha sådär lördags kul som man ändå aldrig har. Nej en helt ledig Anna-får-göra-vad-om-vill-på. Eller det gör jag ju ändå alltid. Men vad har jag då gjort på min lediga göra vad jag vill dag. Jo jag började dagen på gymmet. Så klart. Men inte obehagligt okristligt tidigt. Utom jag va uppe vid strax efter sex och åt en lättare frukost för att sen gå ner så att jag va där strax efter sju. Körde ganska så mycket fokus på ben och rumpa idag. 

Jag tycker att jag fick till ett bra pass. Med fokus både på teknik och på att det skulle vara jobbigt och tungt. Jag känner mig mycket säkrare nu på mina back squat och det är jätte kul. Körde även höftlyft , dips, armhävningar och lite övningar i en cabelcross maskin där man sätter fast som små spännband runt fötterna. Haha ja man känner sig exakt som en elefant på cirkus som sitter fast med benet i en liten pinne. Sen när jag va klar så gick jag hem. Åt två riskakor och bytte samtidigt om till löparekläder. Lika bra att ge sig ut och springa på en gång. Både för att man ändå redan är svettig och äcklig. Och om man sätter sig ner så kommer man aldrig upp och ut.

Själva löpningen kändes bra. Inga krämpor eller smärtor. Bara jobbigt precis som det ska vara. Fast just nu så känner jag mig lite stel efter löpningen men det kanske inte är så konstigt. Har inte sprungit ordentligt på typ 4 v och nu har jag sprungit både lördag och måndag. Men bara för kroppen att vänja sig. Om den ska överleva ett marathon så är det här rena rama barnleken ;). Men vädret. Ja sig vet det finns inte dåliga väder bara dåliga kläder. Den personen som kom på det kan fan inte ha bott i Sverige. Det va ju inte så det regnade i sidled. Men det blåste fan både kallt och motvind. Typ konstant. Det spelade ingen roll åt vilket håll jag sprang åt. Det blåste exakt lika mycket. Det va som att springa i en virvelvind. 

Det va skönt när det va över så att jag kunde hoppa in i duschen och få bli lite varm. Sen har jag ätit en massa mat och gjort en massa matlådor. Städat hela lägenheten som mer började att lika ett grustag än en lägenhet. Det va grus typ överallt. Men nu är det borta.

Sen ska mer till till nynäs och till Ösmo för att rida min lektion. Jag hoppas på att jag får rida Iran. Han är min nya favo ponnyhäst. Han är ju bara såååå söt. 

Kolla vad jag hittade det finns hopp om livet. Det kanske kommer en vår i år i alla fall. Nått gult är det i alla fall som växer där. 




Ett pass på sats

Idag så blev det att börja dagen på gymmet. En bra start på dagen helt enkelt. Men jag va bra trött i morse när klockan ringde. Jag övervägde ett bra tag att skita i det somna om och vara en mycket lat människa. Men så tog jag tag i kragen tänkte på den kommande sommaren och tog mig helt enkelt upp och iväg. Ja fast jag åt ju lite frukost innan det ;). Sen åkte jag till sats sjöstaden. Hängde på låset och fick till ett pass som bestod både ut av styrka och kondition. 

Körde 
10 front squat
10 armhävningar från tårna
16 steg X 2 av utfallsgång med en 10 kilos viktplatta över huvudet
14 hopp upp och ner på låda. Rumpan ska nudda lådan varje gång för att räknas
10 burpees. 

Detta körde jag 5 varv och ökade på vikten på squaten. Började med 5 kilo på varje sida och avslutade med 11,5 kilon på varje sida + stången då som väger 20 kilo. Det blev bra jobbigt efter ett tag. Det sista varvet avslutade jag med att köra 20 burpees. 

Sen gick jag över till att bara föra front squat. Och körde förre reps och ned vikt. 
Körde 4 X 3 med mer vikt och sen 2 X 2 med lite mer vikt. Sen avslutade jag med att köra 2 st på personbästa. Det kändes bra. Front squat är verkligen nånting som jag måste öva mer på. Jag tycker att det både är jobbigt och tungt. Så ja det är bara att köpa på. 

Sen avslutade jag passet med att köra lite teknikträning på clean och clean and press med stången direkt från marken. Det är ganska så svårt tycker jag för det är så mycket som man ska tänka på för att det ska bli rätt och ändå sättet att bli bättre på det är att öva mer. Så jag körde på lätta vikter och fokuserade bara på att få in rätt teknik och känsla. 

Ett varierat och roligt pass fick jag till idag på en begränsad tid. Som det alltid är när jag ska till att träna innan jobbet på söndagar. Men som sagt va nu blir det till att åka till jobbet och kriga i några timmar tills man får åka hem igen. Men innan det ska jag hem till en kompis en snabbis. Hon bor så nära så det är jätte skönt. Sen får vi se vad som händer. Om jag ska ut och gå en sväng eller bara gosa ner sig under den där filten och bara lyssna på tv:n. 

Alla hjärtans dag

Jag vill bara börja med att säga att eftersom det är alla hjärtans dag idag så tänker jag älska mig själv lite extra mycket =). Det kan tolkas som ganska så deprimerande. Men ja jo det kan jag hålla med om men jag tänker oxå att det finns en massa människor som kanske inte har någon som man är tillsammans med som man kan fira denna dag med. Men man har alltid någon att tycka om eller uppmärksamma som nån annan närstående. Det kan bara en nära kompis, mamma, pappa eller nått syskon. Men så kanske man inte känner för att åka och hälsa nån eller att köpa till nått till nån. 

Nej då kan man faxist älska sig själv lite extra mycket. Det kan betyda att man gör nått extra för sig själv. Kanske köper sig nått fint eller nått gott. Eller att man bokar in ett pass gymmet. Eller bokar av ett pass på gymmet. Man är helt enkelt lite extra snäll emot sig själv. 
Jag har helt enkelt bara älskar mig själv lite extra mycket idag ;). Jag va ute och sprang i morse. Och det va de jag gav mig själv, mitt hjärta och kropp i alla hjärtans dags present. 


Sen har jag även jobbet med Helen och Sofia idag. Det gick mycket bra men det va ganska så mycket att göra. Jag gick och åt kl 14:00 och då hade jag skickat iväg Sofia innan på lunch. Men ja det va mycket folk som kom och gick. Vi sålde mycket, visade många bågar och ja hade helt enkelt bara fullt upp. Men det är samtidigt kul för då går dagen fort. Helt plötsligt så va det dax för hemgång. 

Men nu ska jag bara dö i soffan är bara så sjukt trött. 

Alla känslor på en och samma gång

Ja som rubriken visar så har jag idag haft typ alla känslor på en och samma gång. Vad har då hänt. Fick jag äntligen den där vita hästen som jag alltid har önskat mig. Eller vaknade jag upp av ett fång av rosor och choklad som överstiger hela mitt kaloriintag för en hel vecka. Eller vaknade jag upp av frukost på sängen med ett perfekt tillgjort starkt kaffe med mjölk i och till den en perfekt tillagad gröt. Nej inget ut av det. Jag vaknade upp helt själv i ett väldigt mörkt rum kl 06:00 av att klockan ringde. Det va ca -3 grader ute och va mörkt som i en säck. Men va vad det då som va så fantastiskt med just denna morgon då?

Jo jag tog mig upp och dressade på mig löparkläderna och tog mig ut på en löprunda. Det va en helt fantastisk runda. Det va ingen smärta, det va jag och musiken, det va bara att sätta den ena foten framför den andra. Jag tog det lugnt i början. Men kände mig bara så pigg och glad. Kroppen ändes fjäderlätt och det va bara helt fantastiskt. Jag har värkligen saknat att springa. Som jag och Jenny diskuterade om igår. Att löpning och träning är den absolut bästa drogen som finns. Det ger så mycket energi och glädje tillbaka. Helt underbart. 

Blev att springa 1 mil på en ganska så bra tid. Med tanke på att jag tänkte att jag skulle ta det lugnt och känna efter hur kroppen kändes. Så ja nu kan dagen bara bli bättre efter denna kanon start. Känner mig bara sååå glad. Haha =). 

Men nu blir det snart att åka till jobbet och kriga tillsammans med järn gänget :). 




Såå trött

Gud jag är bara såå trött. Efter en hel veckas arbete så är det skönt att det äntligen är fredag. Men vänta. Haha för mig är det ju inte helg. Eller jo det är ju helg. Men jag ska jobba i helgen. Men ska ändå bli kul för då får jag träffa både Sofia och Helena. Sååå kul :). Men som sagt va jag känner mig just nu bara såå trött. Jag började dagen på gymmet med att köra mycket överkropp och rygg. Sen åkte jag till jobbet och bokade om första kunden för att Bertil va hemma och va sjuk idag. Så jag fick tag på kunden precis innan hon hann gå till bussen. Där satt jag fortfarande med vinterjackan på och hade slängt mig på telefonen. Vilken tur både jag och kunden hade. 

Sen har jag krigat på hela dagen. Haft lite olika arbeten att göra och sålt lite glasögon. Sen jobbade jag till 19:00. Och avslutade sen dagen med att gå från gudö och hem det är ca 5 km så en skön promenix på kvällen. Men nu blir det att sova. Så skönt. 

Squat

Börjar min dag på det absolut bästa sättet. Nämligen på gymmet. Sen blev ju inte dagen sämre av att jag fick det bästa smset av den bästa personen eller. På gymmet blev det att typ döda mina ben och förhoppningsvis kom jag åt rumpan lite oxå och flyttade upp den nån mikromilimeter. Eller i alla fall förhindrade att den skulle ramla ner en meter. Det blev squat. Som bestod ut av både front och back. Körde 10 front, 10 squat tills jag kom upp i 40 kilo. Då körde jag 6x5. Alltså 6 front och 6 back två set sen ökade jag på med vikt på både front och back. Avslutade med att köra 45 på front och 50 på back. Tungt på front och stabilt för back. Precis vad jag behövde just nu. 

Sen gick jag över till bulgariska utfall. Det är utfall med ena foten upphöjd på en låda eller bänk eller nått sånt. Det va riktigt tungt idag efter alla mina squat. Benen skrek och darrade som små asplöv. Men oj så skönt. Bulgariska utfall tar riktigt bra på hela benet. Körde 10x6 och ökade med vikt för varje set. 

Sen avslutade jag med lite core och stretch övningar för min stela bröstrygg. Nu är jag på g till jobbet och jag är bara sååå hungrig. Skulle typ kunna gå lös på typ hela Ica. Men nej jag ska springa av bussen och sätta igång att laga min älskade gröt på en gång. Vissa tycker att det är tråkigt och äta samma frukost varje dag. Det tycker inte jag. Jag tycker att det både är skönt och gott. Skönt för att jag vet vad jag ska äta och behöver inte fundera på vad jag ska äta. Och gott för att jag tycker verkligen att mina gröt är så god och framför allt mättande. 

I kväll blir det mys med den bästa :) 

Suck suck

Jag va ledig igår och det va ju såklart bara sååå skönt. Man hinner med så otroligt mycket när man är ledig mitt i veckan. Jag hann med både att vara på gymmet på morgonen, åka till Ica maxi, gå ut och gå en lång promenix på mer än 1 mil.  Och även dö i soffan. Det va skönt. Men idag va det tillbaka till verkligheten. Det va att börja dagen på gymmet obehagligt okristligt tidigt. Och att sen åk till jobbet och kriga. Det hade kommit en massa bågar igår och så hade en jobbet försökt att lägga in dom på laget. Och efter typ tre försök så hade hon ändå inte lyckats. Nej utom det slutade med att ut av typ 20 bågar så hade hon lagt in tre i laget och hade ingen aning som vilka tre bågar det va. Suck jag blir bara så trött. Man kan inte ens vara borta i en dag utan att man får en massa extra jobb när man kommer tillbaka. 

Det är lite typiskt. Om man inte vet hur man gör. Varför kan man då bara inte låta saker och ting vara. Det blir bara så mycket extra jobb för mig. Jag fick gå igenom alla bågar och kolla vilka som kommit in i lagret och vilka som inte hade gjort det. Leta upp dom som är inregistrerade och sen lägga in dom andra i lagret och bara hoppas på att det inte blir dubbelt. 

Annar så har dagen rullat på bra. Jag har haft en hel del att göra. En del terapiarbeten och lite allt möjligt. Men snart är det läggdax och i morgon blir det jobb och sen finbesök :)

Såg denna snögubbe när jag va ute och gick. Måste säga att det va både en otroligt snygg och välarbetat snögubbe. 




Min helg

Oj ny va det ett tag sen som jag skev. Men jag har haft lite annat för mig. Inte för att jag är sådär super upptagen. Men ja det har helt enkelt bara inte blivit av. Men vad har jag gjort då. 

Det va uppgång i lördags och det va verkligen bara såå kul. Det började med att mina tjejer kom hem till mig. Det blev att snacka en jäkla massa och att dricka lite vin. Så kul att träffa alla igen. Sen drog vi in till stan och till GK. Vi va där ganska så tidigt så blev att ta ett glas vin innan det blev att ta sig upp på dansgolvet. Vi va nog uppe på dansgolvet hela kvällen. Med lite pauser för toabesök. Men annars va det dansgolvet som gällde. Så jäkla kul vi hade. Jag va hemma vid strax innan tre och ja då va jag sjukt trött. Då blev det bara av med sminket och sen direkt i säng. 

Vaknade lite obehagligt tidigt dagen efter och bestämde mig för att äta en snabbfrukost och att sen gå ner till gymmet. Blev att köra ett enkelt och lätt pass. Jag va ju ändå trots allt ute dagen innan. Sen gick jag hem åt lite mer frukost/lunch. 

Sen vid tre tiden så drog vi in til stan och hem till Helena som skulle ha kalas med bullar, tårta och saft. Hon har fyllt 25 år. Så vi skulle dit och fira henne. Jag hade köpt en flaska vin som jag naturligtvis glömde bort att ta med mig suck. Så typiskt. Det va så trevligt så hon hade bakat så otroligt mycket gott. Jag kunde knappt sluta äta. Fick verkligen säga nej till mig själv både en och två gånger. Men det slutade ändå med att jag tog bara en liten bit till ;). Så gott. Sen drog vi vidare för att bowla. Gud det va ju typ jätte länge sen som jag bowlade sist så man är verkligen ringrostig. Eller nej det är fel ord. Jag är inte ringrostig jag är bara allmänt dålig. Men vi ganska många så vi bokade fyra banor och va ca 3-4 pers på varje bana. Jag började ju med att sätta den första bowlingklotet rakt ner i rännan. Bra start. Suck. Men efter att ha kört några gånger så gick det bättre och bättre. Det blev några strike oxå och det är ju alltid kul :). Jag kom i alla fall inte sist och det är ju alltid kul. Men det va ju inte så att jag vann eller. Vi va tre och jag kom i mitten. Så ja jag va varken sämst eller bäst. 

Sen blev det att åka hem och ja nu va jag bara sååå trött. Det blev att chilla i soffan och sen till att sova. Somnade som en sten typ på en gång. Men det va verkligen så kul. Det har vart en kanon helg. Där jag jag umgåtts med människor som gör mig glad och som jag mår bra av att umgås med. 








Utgång på ingång

Idag är det dax. Idag är det dagen då vi ska gå ut och svänga på våra lurviga. Låta rumpa, lår, armar och ja allt där emellan som flaxar få fladdra fritt. Det är utgång på ingång. Det är alla sorter fulla glas. Det är all in helt enkelt. 

Men just nu så väntar jag på att mina girls ska komma. Så är det förfest hemma hos mig sen fördrink inne i stan och sen är det gång. Wiiii bara sååå taggad. 







Känslan

Känslan av att hoppa på bussen och bara önska att man va hemma. Men nej det är på tok för sent och på tok för många timmar innan man är hemma och får sova. 




På g

Känner mig verkligen så inspirerad. 




Allt annat än pigg

En konversation mellan två annars pigga och glada morgon människor. 




Skjut mig

Så otaggad just nu. Okristligt obehagligt tidigt. 




Ja man är ju inte 20 år längre

Ja nej men det märks att man inte är 20 år längre. Det är lite som min kära gamle kloke far alltid brukar säga. Att efter 25 så går det bara utför och då menar han kroppsmässigt. Det är efter 25 som alla krämpor och elände kommer. Och ja så även för mig. För ja kanske två veckor sen så fick jag ont i ryggen på höger sida nere i svanken och rumpan. Men jag trodde först att jag hade en väldigt elakartad träningsvärk. När det inte gick över så trodde jag att jag hade bara lite jämna plågor och när inte det gick över så började jag att spekulera i allt från en spricka i ryggen till att okej jag jag ca 2 veckor kvar att leva. Google gör inte saken bättre. 

Så tillslut så bestämde jag mig för att ta tag i saken och besöka en naprapat. För det hade ju blivit bättre men det gjorde ju fortfarande ont. Det gjorde framför allt ont i höger ben. Det gjorde ont när kah gick och att springa va helt uteslutet. Jag fick gå halta mig fram fort för att hinna med bussar och allt sånt. Men hellst så fick jag gå tidigare till bussen så att jag slapp stressa utom kunde helt enkelt bli omsprungen av en pensionär med rullator. Sen att stå på ett ben va både en prövning och smärta. Det kändes som att det va nån som satte in en kniv i ryggen fort jag stod bara på höger ben. Så det här med att klä på sig byxor eller strumpor. Det gjordes helst sittandes. Så ja det va helt enkelt lite jobbigt. 

Så japp jag bestämde mig helg enkelt för att kolla upp saken. Hon kollade, klämde och kände. Hur känns det här. Gör det ont när du gör såhär. Hur känns det när jag trycka här. Allt kändes bra förutom när hon tröck till på nån speciell punkt i ryggen. Att en sån liten och small tjej kan ha så mycket kraft i dom där händerna fattar jag inte. Men smärta va det. Hon tröck och klämde lite till och ja när hon kom åt den där punkten igen  va det smärta. Jag tror att jag förvandlades till ett U. 

Hon hade innan lyssnat på min beskrivning om mitt problem och efter klämmandet och kännandet så kunde hon konstatera att jag hade en disk som hade flyttat lite på sig. Okej och vart sitter den nu typ va första tanken som kom upp. Jag fick order om att fortsätta att träna och att hålla igång kroppen men att inte träna sånt som gjorde ont. Det va bra om jag kunde rulla på en foamroller och då sträcka ut bröstryggen för där va jag ganska stel och ja det kan jag ju hålla med henne om. Fick lite olika övningar som jag kunde göra och annat som jag skulle tänka på. Men annars så skulle det gå över ut av sig själv. 

Det kändes bra när jag gick därifrån. Kändes skönt på nått sätt att veta vad det va och att jag inte typ hade nån spricka eller nått annars allvarligt i ryggen. Men nu vill jag att det ska gå över och läka fort. För jag har verkligen inte tid med sånt här. Jag har ju för fan ett marathon att tänka på. 

God morgon

Började min dag på det absolut bästa sätter. Nämligen igenom att hänga på låset till sats sjöstaden. Dom öppnar 08:00 och då va jag på plats. Efter att ha riggat upp allt som jag behövde så va det bara att sätta igång. Det blev ett snabbt pass för 09:30. Måste jag gå och duscha för att hinna med tvärbanan till bussen för att sen åka vidare ut till Tyresö för att jobba. Så jag har 1,30 på mig från det att jag kliver in till det att jag måste gå och duscha. Så då blev det till att vara effektiv. Jag körde olika övningar direkt efter varandra och vilade bara emellan dom olika varven. Det jag körde vad:
Front squat 10 st
Back squat 10 st
Militär press 10st
Armhävningar från tårna 10 st
Utfallsgång med en 10 kilos viktplatta över huvudet på raka armar. Fram och tillbaka på deras gräsplan det är 17 steg på en vända så totalt 17x2
Hopp på låda och rundan ska nudda ladan varenda gång annars så räknas den inte 14 st
Burpees 10 st. 

Detta körde jag 5 varv på och lassade på vikt redan i från början för att spara in på tid. Körde ett varv som uppvärmnings varv då jag bara körde squaten och militär press. Då hade jag bara stång. Sen va det vikt på. 

Det sista varvet avslutade jag med att köra 20 burpees i stället för 10. Sen körde jag lite core övningar innan jag gick och duschade. 

Men nu sitter jag på bussen på väg till jobbet för att kriga. Dom två första timmarna är jag själv och sen kommer Helena. Sen slutar jag vid 15 och då ska jag åka ner till nynäs. Men jag hoppas att det blir lite lugnare idag. För igår va det ganska så mycket att göra. Hann nästa inte prata med Helena eller Sofia alls. Det blev lite snabba pratstunden mellan alla kunde som kom in och ut igenom dörren. Men vi sålde bra och dagen gick riktigt fort. Så det va roligt. Alltid mycket roligare när det är mycket att göra och att man samtidigt säljer. Dom dagar det är mycket och man inte säljer nånting så börjar man ju at fundera. Jaha vafan har jag gjort idag egentligen. Troligtvis bara visat en jäkla massa bågar som kunder sen har lånat hem för att sen komma in och beställa :)

Men men ja nu blir det att kriga i några timmar idag. Men först frukost jag är bara såå jäkla hungrig. 

RSS 2.0