Can I Be The One

Can I be the one that make you settle down
If I will be the one I'll never run around
Take another shot and I won't let you down
Not anymore, I'm not like before



Med en fångande blick och en mottaglighet
B-b-b-b-baby du har något som jag v-v-vet
Skulle kunna få min tillsyn, till en vild syn
Jag väljer person och det blir nästan intill en revolution
För du är inte likadan som
Alla andra chicks i denna stad kom
Hit till mig för jag ska visa dig
Kan du bara ta och sluta teasa mig
När jag kollar på dig så vill jag grrrrreppa
Tag om ditt liv för så vitt vi vet
Är du tjejen som alla vill ha
Jag börjar gå fram till den vackraste damen
Så backar jag bak och så tappar jag taget
Om vad som saken med damen i baren
Jag bara glider fram
Säger trevligt att råkas, Kim är mitt namn


Can I be the one that make you settle down
If I will be the one I'll never run around
Take another shot and I won't let you down
Not anymore, I'm not like before



Jag säger.. OOOF.. vart har du fått din kropp ifrån?
Dina söta små läppar och lockigt hår, få-får
Mig att vilja hoppa i taket
Jag lockas av saker som kostar mig ga-let
Mycket mer än vad budgeten klarar
Men jag vill smaka en gnutta av kakan
Du är utomordentligt, förbaskat
Fruktansvärt, jävla, snygg
Jag tittar på dig, du tittar mot oss
Våra blickar dom möttes sen titta du bort
Shit vilken kattityd
Men jag skådar din charm och din vackra hy
Du dansar i ljuset och njuter av allt
Jag känner detsamma så nu är det dags
Jag samlade mod och jag våga mig fram
*host host host* får jag lov om en dans?


Can I be the one that make you settle down
If I will be the one I'll never run around
Take another shot and I won't let you down
Not anymore, I'm not like before



O-M-G, my days, could this be
The extra, ordinary chick to get me
Lo-losing my mind, mean I'm going crazy
I gotta have her, and she needs som Lazee (CHEA)
But what should my approach be like
Flashy, fly guy or straight up "hi"
Would you mind, if I spend som time
Just you and I, a bottle of red wine (sweet)
But what if she disagree
Man she said, she ain't coming home with me
Believe the roomers that she hear about me
Just S-E-X no L-O-V.. E
As I get close
Her friends put me out like "there he goes"
And she had to get up in my way
Before I said the words, she said "yes you may"


Can I be the one that make you settle down
If I will be the one I'll never run around
Take another shot and I won't let you down
Not anymore, I'm not like before


shoppat

usch idag har jag shoppat.. men jag shoppade bra saker enligt mig själv ;). har tänkt att jag skulla ta tag i min sko kris och då menar jag inte sko kris som i att jag inte har några skor. utom att jag har för många så att dom får inte plats dom ligger i en stor enorm hög på golvet i hallen... inte snyggt och inte bra.. vad göra shoppppa från ikea. så nu jäklar har jag köpt skoförvaring :) och jag köpte inte bara en utom två. och så tog jag och shoppade en ny vardagsrums matta. haha eller nej jag köpte en ny matta för jag har bara ett rum ;). den som jag har har hängt med från ösmo så kankse dax för den att vandra vidare till ja matthimmlen eller sopperna helt enkelt.
jag hoppas att det blir bra :)
.
i morgon är det fredag ska bli grymt skönt och på lördag blir det nog att hitta på nått kul :)
en ny bild på mina parfymer tog ett kort när det va ljust och inte bäcksvart mörker

regn

hur kan det komma sig att så fort man tänker att man ska ut och springa så börjar det och regna. okej kankse inte precis på klockslaget. men regnade gjorde det i alla fall.men det finns inga dåliga väder det finns bara dåliga kläder. så det va bara på med kepsen. och jag har aldrig keps på mej för jag har såå litet huvud. men det va på med den i alla fall och så bara ge sig ut. kepsen har jag på mej för att inte få allt vatten i ögonen och det fungerar jätte bra :)
.
haha sen har sara min älskade lilla sara har klagat i ja jag vet ine hur många år men för många år. på att jag har mina parfymer instoppade undangömda i ett skåp. jaja jag vet. jag har ingen hylla att ställa dom på och hade jag en hylla så kan jag inte sätta upp den för jag har ingen borrmaskin. så där är jag fast. och ja min pappa är ju inte här så ofta så nej det har blivit såhär. men nu så. nu har jag typ fixat de lite bätte det böev nästan godkännt tror jag ;). vi hade ett skylltmaterial som ser ut som en trappa. vi kommer aldrig och använda den igen efter som det är en lite spricka i den. så jag "lånade" hem den tills jag får upp min hylla(som jag aldrig kommer och få upp). haha ja om jag inte plötsligt vaknar upp med en borrmaskin i handen och vetskapen om hur man gör ;) i väntan på den dagen så får de va såhär. men det är bättre än innan :)
.
image description

gårdagen

ja det började kalas bra. med att sara kom hem till mej och hon gjorde i ordning sig och sen började vi förfesta. sen kom sussie hem till mej. ååå det va så kul att se henne det va såå sjukt länge sen som hon va hemma så det va jätte kul att få träffa henne igen :) vi började förfesten och sen kom tim och björn (kompisar till izza) dom skulle med oss ut sen. så vi drack lite till och pratade sen kort där efter så kom izza, madde och elin. sen blev det mycket snack och musik. jag och izza körde på vårat redbull och vodka tema =). haha men izza drack så fort så jag tänkte att nu jäklar ska hon få en starkare drink så at hon inte dricker så fort. haha men hon tyckte att den blev lite för stark ;) men den gick ner till slut den oxå. sen drog vi in till stan. eller till söder och gick på nått ställe där. har ingen aning om vad de hette eller vart det låg är så himmla dålig på både namn och på att hitta. men jag vet att det va på söder. sen träffade vi lite kompisar till elin och blev bjudna på champanj :). sen drog vi ner och dansade.
.
sen blev det lite drama. eller ganska så mycket drama. men jag tänker inte gå in på några detaljer eller om vad det handlade om. för det är våran ensak och vi har rätt ut det nu. så nu är det lugnt  igen :). men det är alltid tråkig när det blir så. det är så onödigt. men nu är det lugnt igen så det är skönt =). men kvällen började jätte rolig och slutade mindre rolig.
.
men vi åkte hem till mej och sov och tro det eller ej men vi fick plats allihoppa. haha men jag fick sova själv i min säng. haha jag låg som prinsessan på fläsket och paddan ligger i mitten. haha nej men jag låg så bra så. sen gav sara upp sin sovplats och kom och la sig hos mej. hahaha jag hoppade högt. haha nej vadå jag är inte van med att ha sällskap i min säng. haha jag flög upp och typ va glad att jag landande i sängen igen och inte på golvet. sen när jag såg att det bara va sara så lugnade jag ner mej snabbt och somnade glatt om igen. sen vaknade jga vid typ 8 tiden av att izza gick upp så kollar jag ner och där ligger sara med vidöppna ögon. haha jag kunde inte göra annat än att garva. sen snackade vi en massa och garvade. haha så dom andra vaknade ganska snabbt efter att vi vaknade. haha tim bara vafan är klockan men då va den typ nio.
så vi svarade nio
han ba fy fan nio på en söndag morgon och nu är såå jävla pigga.
haha jaaaa vi va jätte pigg och ganska så glada... :)
.
sen drog dom och jag fixade frukost till mej, izza, sara och madde. sen kollade vi på ice age 1 och 2. sen drog izza och sara hem. jag och madde drog till haninge och möte upp sussie för fika. vi satt och snackade hur länge som helst på ett fik i haninge. det va jätte trevligt att bara snacka lite och ta det lugnt. haha vi va ju lite slutna efer gårdagen. hahaha men kul hade vi. sen blev det att gå runt lite i centrum gå in på synsam och hälsa på och gå på toa ;). sen blev det glass i solen och sen åkte madde hem. jag och sussie gick hem. hon gick hem till henne och jag fortsatte hem till mej.
.
nu har jag bara tagit det lugnt städat lite och bara chillat. ska ta och äta nått snart. men a jag lär ju somna gott i natt i alla fall. typ i fallet till kudden ;).
carlsson på G
utgång på ingång
jag hade en tok glittrig klänning :) men på nått vis så är det ändå lite typiskt jag och ha det. under vinterjackan så döljer sig en glittrig paljett klänning :)
sariih och carlsson
sen blev det teguila rose
hehe lite redbull och vodka på bussen
redbull och vodka
haha en go och glad carlsson. haha det känns ju bra att jag absolut inte ser ut som nina kanin eller...

städa

nu är det storstädning med stort S som pågår. haha och a det behövdes. jag har dammat av alla ytor och sånt. det brukar jag försöka göra med gämna mellanrum för det är såå fult och äckligt när det ligger 10cm tjock lager dam på. och dammsuger gör man ju mins en gång i veckan. för det blir så mycket grus hår och ja allt som man släpar in. men så har jag även skurat golvet/golven.  och medans jag stod och skrurade så tänkte jag hmm när gjorde jag det här senast. med tanke på färgen på vatten så ja det va ett bra tag sen.. hahah det va inte en vacken syn ;). men nu är det så rent och fint så. ska ta badrummet snart det ska bara få torka upp.
.
sen i morse va jag ute och sprang. det va lycka med stort L. jag kunde för första gången på flera månader springa min runda i skogen :). det va sååå härligt kul att få komma ut och springa i skogen. haha kände mej som en gammal ko som man släpper ut på sommarbete efter att ha stått inne i sin spilta hela vintern. haha eller ja tills första uppförsbacken kom för sen kände jag mej som en gammal kärring igen. haha fyy fan va mycket jobbigare det är att springa min runda i skogen. det går upp och ner som ett jävla dragspel. haha jag andades eller nej jag flåsade som en astmatisk stor rökare med kol som har ena benet i graven och den andra hos hades och hans tanter som ska bestämma när dom ska klippa av tråden. haha ja det är den teknade herkules jag pratar om ;). men jag tog mej runt. men det va fruktansvärt sjukt äckligt jävla jobbigt. haha men helt klart sååå värt det.
.
tänkte att jag skulle hem till ösmo och hämta luftmadrass och feltema pumpen. haha så vi slipper använda fönen ;). så tänkte jag ta bilen ner och samtidigt samla plus poäng och köra mamma in till haninge eller nått sånt. för hon och pia ska på dirty dancing. tänkte jag att jag kunde ta med henne på hem vägen. men då skulle hon ändå ta bilen till haninge så då kunde hon slänga in dom sakerna och köra förbi mej med dom så slapp jag åka ner till ösmo. GULD säger jag bara om det. sååå otroligt skönt. där sparade jag i alla fall en timme på att bara åka. så nu kommer dom sakerna snart :) haha då kankse vi kan få plats att tjejer hemma hos mej. som tur är så har jag ganska varmt hos mej så man behöver inte ha så tjocka täcken utom det räcker nog med en tjockare filt eller nått sånt. aja men det läser sig. fryser man får man väll hämta jacka eller nått sånt..
.
sen ska jag bara ner till ica och handla lite frukost och redbull och lite sånt. haha pappa hade sakt till mamma att oj då ska anna ha folk som sover över ja då får hon se till att fixa frukost åt dom. jaja är jag så känd för att ha ett tomt kylskåp och att om man ska komma hem till mej så ska man va mätt. haha ändå är jag själv inte precis undernärd så nått måste jag ju hitta att äta här hemma :) hmm kan det va min kärlek till B&J som har en inverkan här ;). haha nej men jag äter både frukost och lunch på jobbet så behöverbara ha middag (gröt med mosad banan och kanel) hemma. men jag ser inte mening med att göra värsta lyxmiddagen till bara mej själv.. nej det är helt värdelöst.. men aja nu ska jag sätta lite fart.

ibland

ibland får jag bara en sån konstig känsla. den kan komma när som hälst men såklart mest när jag är själv. idag fick jag denna känsla. och det är känslan av att det känns som att jag inte kan andas. eller det är klart att jag andas jag andas på men känns som att jag inte får nån luft. som att den luften som kommer ner i mina lungor bara gör ont. som att jag andas in osäkerhet, smärta och sorg. att det bara gör så ont att det bara känns så lugn för varge andetag. som att jag att ja är ensamast i hela världen com att det verkligen inte finns nån som tycker om anna. känns som att jag vill bara börja gråta för att det gör så ont. jag fick denna känslan på väg på bussen på väg hem från jobbet. den kommer och slår med all sin kraft. jag vet att jag är omtyckt för den jag är och jag har jätte många kompisar som älskar mej och min familj älskar mej. precis för den jag är och hur jag är.
men det är som att man glömmer bort det när den känslan kommer krypandes.
.
men det släppte när jag va ute och sprang och fick annat att tänka på. nu känns det som vanligt igen :) haha men man måse väl få lie svakor ibland för att kunna va stark och resa sig igen :). för jag har inget att klaga på i mitt liv jag har både ett hem och ett jobb och många snälla och goa vänner :).
.
i dag på jobbet så har jag prismärkt och leverera in alla solglasögon från rayban så att vi kan sälja så att det sprutar i helgen. för det ska bli sol och det betyder försäljning av solglasögon och det betyder att det kommer och gå rayban som fan :). vi har ju beställt hem nästan 40st som jag har beställt och prismärkt och hängt ut och fixat med alla fodral och allt sånt :). det blev så bra så.
.
men nu ska jag kolla lite på tv och dricka ett glas rose eller två ;)

haha

asså jag bara älskar att på lördags ska vi sova typ 5 tejer hemma hos mej i min lilla lilla lägenhet. men finns det hjärterum....haha det löser sig vi får väl trycka i hop oss lite och mysa med varandra :). haha nån får väl ta badkaret ;). men innan det så är det förfest hemma hos mej med redbull och vodka tema och sen blir det utgång för hela slanten. party party :) haha det kommer och bli jätte kul tror och hoppas jag. men så kommer vi till det vanliga dilemmat. vafan ska man ha på sig. jag har som vanligt ingenting och drunknar samtidigt i kläder..
.
men först ska vi jobba en fredag för att sen va ute och springa min vanligt runda :). på lördag tänkte jag nog se om man kan ta och springa i skogen lite.. åååå vad jag har längtat.
men nu ska jag ta och kolla lite på tv innan det blir läggdax  :)

grattis

ja jag vill börja med att säga grattis till våran älskade kära humd hampus grattis på födelsedagen. han fyller 12 år. helt galet sjukt. 12 år har vi verkligen haft honom så länge. gud jag mins när vi hämtade honom och han va ju sååå liten såå. och sååå söt och så rädd för allt. han är fortfarande lika egen som när vi köpte honom och han har ett psyke ut av stål :)
älskade finaste hund♥
jag fyllde år och därför fick han ha ett rosa band runt halsen :)
ja sen i måndags så red jag min lektion och jag fick milan. ååå det är så skönt att rida honom för man kan sitta och tänka på sig själv och inte bara på vart huvudet är nånstans ;). nej men jag tycker att han är mysig och rida och sammarbetsvillig. jag kan konsentrera mej mer på mig själv och på övningarna. och det kändes super bra.
.
sen är jag i full få med min springning som vanligt :). till helgen kommer min älskade käraste vänn sussie hem... åååå det kommer och bli sååå kul. då är det utgång som gäller. vi hade planerat det innan med mina tjejer och så skickade sussie sms om att hon skulle komma hem :). så det kommer och bli så jävla kul :) aaaa jag är bara sååå taggad...det blir troligt vis förfest hemma hos mej med vodka och redbull som drink tema :)
.
men först ska vi jobba klart veckan och kankse ta och städa så att inte mina tjejer behöver få en astma attack ;)

trumma trumma

Trumma, trumma,
Trumma, trumma,
Trumma, trumma
På din duma melodi

Trumma samma dumma takt
i seg och typ utan försvinner i

Sanning, skvaller, lögnen faller
hårdare för varje dag som går

Visst kan Åke tänka
men han tror nog readan
att han allt förstår

Lika barn dom leka bäst
Jag leker leken ensam med mig själv

Och ensam är så jävla stark
så jag behöver aldrig be om hjälp

Som om det lika gärna va
det kommer alltid tyngre dar
men jag är inte säker på
att jag kan bära dig

Men om vi litar på varann
har vi en lite chans
Att va osäker och svag
är precis vad jag vill va

Som om det lika gärna va
jag borde tro att allt blir bra
Men jag inte säker på
att du kan bära mig

Om vi inte längre kan
så får vi lära varann
Om man ångrar
får man ändra sig

Jag vet hur jag förstör
Jag vet hur jag sänker dig
Jag vet hur jag plågar
Jag vet hur jag dränker dig
Jag vet vad du svarar mig
Vet vad jag får tillbaks
Jag vet hur du känner
Jag känner likadant

Jag är inte skyldig dig någonting
Du är inte skyldig mig något

ösmo

igår va jag nere i ösmo och hade det trevligt med min familj :). började med att lena och tommy kom och hämtade mej och så satte vi fart ner mot ösmo. väl där hemma så kom hampus och mötta oss men han sprang förbi både mej och lena och raka vägen till tommy. jaha ja men skit mej och hälsa på mej då jävla hund.. men sen gick det bra och hälsa på mej. den där hunden asså. haha sen efter typ 5min så höll jag på att få en 3 graders kylskada. fan jag hade helt glömt bort hur jävla kallt det är där nere i ösmo. det va bara till att sno pappas fleecetröja och sen borra ner sig under ett täcke och roa sig med att kolla på hockey. haha även lena hade glömt bort kylan och snodde mammas fleeace tröja och tofflor...
.
sen kom mamma hem och sen va det äntligen dax för mat. det va som vanligt mycket gott och så fick man ju gott att dricka till oxå :). vi pratade och skrattade en hel del. haha typ som vi alltid brukar göra. sen så va det efterrätt och kaffe som stod på schemat. sen va jag så mätt så jag kunde knappt göra annat än att bara sitta på en stol och andas.
.
sen åkte jag ner till nynäs och hem till izzaz bror där alla va. vi pratade och skrattade en massa och taggade som fan till vår camping i sommar. haha jag kommer och dööö. jag är ju verkligen ingen camping människa. gud vad jag älskar att träffa mina vänner och bara snacka en jävla massa. sen kom lisas kille och hämtade oss och jag åkte hem till ösmo och sov. somnade kanske vid 3 och vaknade första gången vid 7. sen vid 7,30 och ja sen vid 8 och sen gav jag upp. men det va ju ingen annan som va vaken så jag låg kvar i soffan för där va det i alla fall varmt. sen vid 9 va det frukost. det bästa med att va nere i ösmo eller att sova där är att det både finns och att man får frukost :) haha det finns det inte alltid hos mej ;) och man får kaffe :). hampus kom upp vid 9 och det första han gjorde efter att ha sträckt på sig och hälsat på mej är att börja skälla på nån jävla skata eller nått sånt.
.
sen vid 10 åkte jag hem och ja har inte gjort sådär jätte mycket. känner mej ganska pigg så funderar på om man ska ge sig ut att springa eller nått sånt för att göra av med lite energi. men då måste jag nog ladda min mobil först. men innan det så ska jag ner till ica och köpa lite mat och lunch till nästa vecka :)
jag och izza
haha snodde pappas fleecetröja och även hampus fick va med på ett hörn
hampus
hampus
haha jag bara älskar att man har skrivit in hampus födelsedag i kalendern :)
haha min mamma tycker att min bil står lite ivägen.. nu fårstår jag inte riktigt vad hon menar med det den står ju jätte bra där den står ;)
och det är faxist inte min bil längre utom pappas ;)
hehe ja så kan man oxå göra om man har för mycket fritid:)

haha

haha lånade denna av sara tyckte att den va såå rolig och det är precis så det är. man hara älskar att gå in i den leriga hagen och jaga häst jäveln som springer fram och tillbaka i hagen så att man får jaga den som en galen bäver och är redan där irriterad innan man äns har börjat och rida. hästen är assa glad och man själv är assa lerig och sååå arg.....

ner till ösmo

ååå idag tog jag sovmorron. sen när jag vaknade så va det bara och hoppa i spring kläderna och ge mej ut. härligt skönt det va att komma ut och röra lite på fläsket :). jag tog en annan väg hem som jag tog lite förut men nu va det ett tag sen. och till min glädje så hade dom gjort gångväg längst med asfaltsvägen. eller nej dom håller på och fixar gångväg just nu så är det en grusväg. men dom jobbar på den i alla fall :).
.
sen va det bara hem duscha och nu gör jag mej i ordning ska nämligen ner til ösmo och äta mat med min familj. sen får vi se vad kvällen har att erbjuda för skojsigheter. haha eller så blir det att åka hem. men vi får se. men det är klart att man önskar att det ska hända nått roligt i lilla ödsliga ödesmo ;)
haha ja juste när jag va ute och sprang så va det en grå combi kan ha vart en volvo eller volkswagen. ja eller vilket märke som helst nästan. det va i alla fall en grå combi. med reg som började på UAU. det va nån som körde denna bil som tutade och vinkade glatt jag vinkade så klart glatt tillbaka och tänkte samtidigt och vem fan va det där???. hahah jag har verkligen ingen aning.. men ska fråga på jobbet om det va nån där.
.
men här kommer en bild från min runda på förmiddan :)

fredag

idag har vi fredag och jag har vart ledig och det har vart grymt skönt :). jag började dagen med en löprunda. riktigt skönt att få komma ut och röra lite på fläset. efter det så va det hem duscha äta och göra mej i ordning. sen drog jag in till S:T Eriks Ögonsjukhus. för att helena och elena som har jobbat/jobbar hos oss pluggar och håller på med ett ex jobb. dom behövde hjälp med att få in personer som kunde göra lite olika tester och lite sånt. det va inga avanserade saker utom man skulle kolla och säga när saker blev dubbla och lite allt sånt. men som vanligt när jag ska ge mej av hemmifrån och åka in till den stora staden. så ska det ju alltid va nått som går snett. idag va det stopp på gröna linjen ja men jaha hur ska jag nu åka då. jag fick ta nån buss till fridhemsplan. haha det va typ krig för att komma på bussen. tur att jag har vassa armbågar så jag trängde mej på bussen och kom iväg.
.
efter mitt besök så va det upp med mobilen och ut på kartor och hitta närmsta vägen till t-centralen. gick en bit och sen över en bro och så va jag sen framme. jag som lever kvar på dom gamla grekernas tider trodde att tågen fortfarande går 55 varge timme. det gjorde dom inte. ja asså jag skulle ner till ösmo och då går inte tågen så ofta. och sen vill man ju ha en buss från tåget oxå och dom går bara till det 55 tåget. ja som jag trodde gick 55 men nej det gjorde det inte. när jag kommer upp på platformen så hade jag 30sek marginal sen kom tåget. det gick 49 nu fört tiden... tur säger jag bara att jag han med.
.
sen åkte jag ner till stallet och red ut, mockade och fixade träffade både madde och lisa och snackade lite med dom innan jag åkte hem.
.
haha i onsdags så utnämnde jag mej själv till synsam tyresös egna bitter fitta. jag blev bara såå irriterad. för det har byts dagar hit och dit. folk kan inte jobba den helgen eller den dagen utom vill byta och hej och hå. alla jobbar olika tider och olika dagar. så skulle det bytas en helg då jag skulle jobba. och då tycks det att jag ska kompa ut två timmar. och det va bara för att vi ska va två som jobbar till 17 och en till 15. det har vi i vårt tema. så skulle det bytas hit och dit så att nu skulle vi helt plötsligt va tre till 17 och det går ju tydligen inte. nehe. nej men det är inte jag som ska byta för jag jobbar redan. ja men då tycktes det att jag kunde gå 15 och ta ut av min kompi(efter som jag ändå har så mycket). det tyckte inte jag. efter som jag tycker att det är onödigt att jag ska gå hem tidigare när jag ändå inte ska göra nått. och det är faxist mina komp timmar. det är jag som har jobbat in dom och då anser jag att det är jag som bestämmer när jag ska ta ut mina timmar. och jag ska ju ändå jobba på söndag inte så att jag åker på värsta partyt då och kan njuta ut av mina två timmar som jag går hem tidigare då... hmm  nej då jag va inte så glad. hur blev det då. ja jag vet inte men jag ska i alla fall inte gå tidigare om inte jag själv vill det. eller det är klart att jag kan gå tidigare men jag tänker ju inte ta ut av min komp då.. hahaha. och det lär ju aldrig nån gå med på ;).
.
sen har jag bara vart ute och sprungit och tagit det lugnt. jag älskar att få komma ut och springa. det ger mej lugn och frid  :)
men nu blir det att kolla lite på tv.
haha jag fick mej i alla fall ett gott skratt i torsdags tror jag att det va. stod och putsade och fick syn på denna text. haha ja men gud vad guld. haha vi på synsam vi har inte bara progg garanti utom vi har även grogg garanti ;). jag undrar vilken grogg det är man får.

laura

igår på min lektion så fick jag rida laura igen. det gick bra med tanke på den övningen som vi hade. det va en stressa upp sig helt i onödan övning. man skulle rida in på medellinjen och fatta galopp på rakt spår. hon tycker bara att det är stressigt att fatta galopp på rakt spår. sen skulle man svänga varannan gång till höger och varannan gång till vänster. inte helt okej tyckte laura som stressar upp sig helt i onödan. men jag tyckte ändå att hon skötte sig bra. för när hon va lugn så va hon jätte fin.
.
men i dag så va jag uppe och sprang innan jobbet. det kändes ungt i benen. men det va bara och springa på. ska upp och springa i morgon oxå. sååå otroligt skönt att ha det gjort på morgonen för då kan man bara glida hem sen och borra ner sig i soffan och ta det lugnt :). men nu så ska jag ta och dricka mitt te.
.
ååå ja idag så hade vi thomas hos oss på synsam och han hade jättte mycket snygga ray ban glajjor med sig. haha vi shoppade loss. men vi vet ju att vi kommer och sälja allt supper fort och då är det bara kul och köpa in. för allt är snyggt och allt är gångbart. vi tycker om när han kommer till oss för han är alltid så trevlig och inte alls så säljig som vissa kan vara. usch nej vissa är verkligen hemska...
.
nej men oj nu börjar ju top model igen :)

ledig

idag har jag min älskade lediga måndag :). hehe ja igår somnade jag utan problem. gick typ och la mej direkt efter äkta människor. och ja den slutar vid 22:00. så vid 22:07 låg jag i sängen och stängde mina ögon. vaknade inte fören vid 08:00 och kände mej jätte pigg :). så det va bara och gå upp. klädde på mej spring kläderna och gav mej ut på min spring runda. det va ett helt underbart härligt väder. gud det va såå skönt. men man får tänka på att man inte behöver lika mycket kläder på sig när det är runt 10+ och inte -5 grader. så idag kunde jag ta av men en ut av alla lager med tröjer och så tog jag inte vantar och ingen mössa ;). och det va ändå varmt :). men gud vad skönt det va att få komma ut och springa lite och få upp pulsen och kämpa lite.
.
sen så va det bara hem och duscha. det va bra att jag vaknade och kom upp i en bra tid. för kl: 10:00 så skulle dom stänga av vattnet här hemma för att dom skulle hålla på och fixa med det. och efter att man har vart ute och sprungit så vill man ju duscha så det han jag gott och väl innan dom stängde av vattnet. så typiskt att dom ska göra det när man är ledig och är hemma.
.
men nu sk ajag ta och dricka upp mitt kaffe och äta lite frukost. sen blir det att städa plocka och att gå och handla mat till den här veckan. sen blir det att åka ner till stallet och rida ut i det mysiga vädret :)

ojojoj

haha ja gårdagen kan man säga hade ordet spontant i sig :). det började med att jag va hemma och kollade på melodifestivalen och det plingade till i mobilen och sen va det partyyy :). jag gjorde i ordning mej i rekord fart. haha bara slängde på mej nått. va typ glad över att jag hade både kläder, smink, smycken och parfym. sen kom snälla izza och hämtade mej och vi åkte hem till henne i ösmo. gjorde i ordning oss mer där. haha gick lös med plattången på mitt hår så att jag inte såg ut som ett monser..sen drack vi lite vin och tog tåget ner till nynäs. där skulle vi dra på nån fest men den sög så vi mötte upp izzas bror och hans kompis. drog hem till honom drack lite vin och kollade på tv.
.
sen på morgonen åkte jag från nynäs och vidare till ösmo. för jobbade idag och det skulle mamma oxå göra så jag kunde åka med henne. guld. säger vi om det :). men jag va lite tidig i ösmo station och bestämmde mej för att gå hem och möta upp henne. sen åkte jag med henne till jobbet. efter en kopp kaffe så började man känna sig som människa igen hehe. det gick bara bra och jobba. jag va mest bara lite trött men annars så gick det så bra så. det va lugnt och skönt. jag dammade av mina gamla gucci 1884 och hade dompå jobbet. tog mej en närbild på glasen oxå och såg att det ena glaset har krackelerat igen. fan det va ju inte länge sen som det hände och jag fick byta ut glasen. det är som att antireflex behandlingen har släppt på ett ställe...
.
får skicka in dom på tisdag och höra vad dom säger.
men nu ska jag ta och krypa ner i soffan och kolla på tv
jag och izza
haha bara för att vi körde lite bergs klättring igår :) det finns inga sen vägar det finna bara gen vägar ;)
min coola baby
idag på jobbet. jag dammade av mina gamla gucci 1884 :)

jobbat

jag började med min dag att vakna av klockan som ringde vid 06:00. lika bra att tvinga sig upp och på med spring kläderna. blev min vanliga springrunda. men gud vad mycket segare och tyngre det känns i benen av att springa på morgonen än hur det känns att spinga efter jobbet när man kommer hem. samisigt så tycker jag att det är så skönt att springa på morgonen och ha det gjort. men ja jag kommer ju runt. och på vägen hem så gick jag som vanligt förbi min jet mack och fick en lite chock när jag såg vad bensin priset låg på... 15kr.. det är ju helt jävla sjukt.. sen står det på deras skylt alltid låga priser för att vi gillar dej. hahaha det är ju ett skämt. lågt pris jo men vist jag tycker inte att 15kr är ett lågt pris.
det är även nu som jag bittert ångar att jag inte kör runt i en liten bensin snål nissan micra utom att jag kör runt i en blod törstande, bensin drickande volvo. som i och för sig är röd och jätte fin :).
.
men i alla fall efter mitt lilla utbrott som man ändå inte kan göra nått åt så gick jag hem och duschade. sen gick jag till sågen och tog bussen där ifrån och åkte till jobbet. dagen va en mycket bra dag. det va lagom med folk, en lagom ström med folk och vi sålde jätte bra. hehe så det va kul. lite lagom konstiga och roliga människor men dom mesta va jätte gulliga och snälla. sen efter jobbet så åkte jag till sågen och gick därifån och hem.
.
nu är jag hemma och har ätit lite middag (min gröt med mosad banan) nu väntar jag bara på att melodifestivalen börjar och så blir det nog ett glas vin till det :). så nu hoppas jag bara på att nån bra ska vinna och inte ranelid.. nej usch det får bara inte hända.

jobbat till 19

kollar på tv och försöker och hållamej vaken i soffan hehe. har precis kollat på filmen the queen och måste säga att den va bra. men nu är det the voice som går på tv. har inte följt det så mycket eller jo det har oftast gått på tv:n på fredagar. men har inte kollat på mycket. tycker att carola är såå sjukt jobbig. idag har jag jobbat mellan 08:45 till 19:00. så efter jobbet blev det ingen springning och inte innan eller så de fick bli en vilo dag. men i morgon tänkte jag ge mej ut och springa.
.
men på jobbet va det lugnt. det va typ vid fikat som det blev lite mer att göra men annars så va det lugnt. i morgon är det melodifestivalen som står på schemat. men nu ska jag ta och krypa ner under min filt igen och kolla lite mer på tv innan det blir sängen :)
ha det såå bäst

snart

snart är det fredag guld :) jag älskar fredagar spelar ingen roll om jag ska jobba helgen eller inte för jag bara älskar dom. alla på jobbet är gladare och alla kunder är gladare hela synsam är bara så mycket gladare :). och det tycker jag om.. idag så va lotta hemma och vab med simon. så vi va bara 4 st men det gick så bra så. det va lugnt och tråkigt. men jag sysselsatte mej mina terapiarbeten och ja det tog typ hele dagen :). åå sen fick vi tårta idag oxå bara för att anders fyllde år. och ja det tycker vi på tyresö om. haha vi älskar allt som är sött, gott och har mycket socker i sig. haha bara det är socker i så går det ner.
.
sen efter jobbet så va det bara hem byta om och hoppa i spring kläderna och ge sig ut på en jogging runda. det kändes riktigt bra. haha specielt efter att ha frossat i tårta ;)
tårtan
min jogging runda :)

2. Staden där du bor

ja nu tar jag punkt 2 :)
ja just nu så bor jag i haninge. men tänkte att jag kunde gå igenom dom få städer som jag har bott i. ja och vi kan ju börja med ösmo. mitt kära älskade gamla ösmo. när folk frågar vad jag kommer ifrån så brukar jag svara att jag kommer från ösmo men bor i haninge.. då brukar folk kolla på mej som att jag svarade jag kommer från månen bor nu mer på jorden.. och det betyder att dom har absolut ingen aning om vart det ligger nån stans. då brukar jag svara att det ligger nere vid nynäs där gotlandsfärjorna går ifrån. och då brukar folk klarana upp och säga jaha ja men då vet jag och så får man höra om nån skräck historia om hur långt dom va tvugna att åka med ett tåg utan ac med packning och det blev förseningar och det va sjukt mycket folk på tåget. och dom va tvugna att åka hur långt som häääälst innan dom kom fram. och då brukar jag svara jo jag vet jag har åkte den resan några gånger..
.
men det finns mycket att säga om ösmo.. eller finns det de. jag har googlat lite och det bor ca 4000 i ösmo. ja det är nu år 2012. haha det gjorde det nog inte när mina föräldrar flyttade ner. men det har vart guld att växa upp i ösmo. jag har aldrig vart rädd eller känt oror för att gå hem från stationen eller från stallet eller att gå igenom centrum eller nått sånt. men sen känner alla allla på gott och ont. om folk skilljer sig så hittar dom nån ny inom ösmo. så bara i min klass hade jag två som va kusiner. det som va bra med ösmo oxå va att alla lekte på gatan. där vi bodde så va det jätte mycket barn i alla våra åldrar och man gick bara ut och lekte med alla. eller så gick man bara hem till nån och lekte.
.
sen hade jag ju mitt älskade stall i ösmo. vad skulle jag har gjort utan mitt stall. och det är en av anledningarna till att jag fortfarande åker ner till ösmo så ofta och det är för att det är ju där mitt stall ligger och det är där jag rider och har ridit ända sen jag började och rida. det va så nära eller det tyckte man ju inte då. men nu i efter hand så va det ganska nära på vintrarna tog man bussen eller så gick man för det va ju bara 4 stationer. på våren, sommaren och hösten så cyklade vi. sen när jag fyllde 15 fick jag moppe så då fick den ersätta cykeln.
.
det neggativa med att bo i ösmo och ute på landet är ju att det ligger just ute på landet. det tar en timme att åka in till stan och en timme hem. tågen går en gång i timmen 17 över in till stan och 55 från centralen och hem. missade man dom klockslagen så fick man vänta i en timme. ja det gick ju en buss till och från tåget. på mornarna och eftermiddagarna gick den till varje tåg. men på kvällarna så gick den bara varannan timme och såklart aldrig till den timmen man själv åkte. så då fick man gå. sista tåget hem från stan gick 00:55. men på min tid så gick det faxist en natt buss. den gick 02:20 från centralen. missade man den(vilket man inte fick göra) så fick man vänta i stan tills första morgontåget gick hem. inte kul.
.
jag bodde i ösmo från det att jag va 1,5 år gammal tills jag va 19 år. sen flyttade jag till jordbro. till en trea tillsammans med mitt ex. jag hade väll inget emot själva jordbro. förutom att jag inte vågade fråga om bacon i vi butiken och det fanns typ bara 50kilos säckar med ris ;). det jag inte trivdes med jordbro va själva lägenheten. den låg på nedrebotten och vi hade alltid persienerna nerdragna och det kändes som att man va så instängd. för hade man dom uppe så kändes det som att alla bara såg vad man gjore. och det kändes så otryggt att bo så långt ner just botten plan är inte min grej. jag va lite så orolig att folk skulle ta sönder fönstret och bryta sig in. men ja när vi gjorde slut så flyttade jag till haninge. där jag bor nu högst upp på 7 våningen. det passar mej perfekt jag är super nöjd med läget av lägenheten och att den just är högst upp. men det va kankse inte lägenheten jag skulle skriva om utom staden som jag bor i.
.
det bästa med att flytta till haninge och ja på andra sidan av vh(som vi i ösmo brukade säga) är just att jag vet att jag alltid kan ta mej hem. vist man kan få vänta en haltimme på gullmars för att man precis att man har missat bussen. men jag kommer hem och jag älskar det :). jag är verkligen inte bortskämd med att alltid komma hem och kan bli lite små sur på folk som klagar över att men guuuud det tar ju såååå långtid att åka hem från stan. jag kan bara känna att ja men hallå du kommer ju i alla fal hem. bo i ösmo och du kommer inte hem om du har missat tåget. du får vänta till första morgontåget dom typ går vid 05:55 det är många timmar och slå död på från 02:20. men nu kan jag åka när som hälst på dygnet jag kommer alltid hem. mina bussar in till gullmars går som längst med typ 20 min mellanrum och det är typ sent på kvällen. som mest går dom med 5 min mellanrum. helt galet sjukt..
men jag trivs jätte bra i haninge det är nära jobbet som ligger i tyresö. det är nära till centrum. ja nära till allt utom till stallet och alla mina kära ösmo kompisar. det är väl det jag saknar. att bara kunna glida ner till stallet och sen bara kunna glida hem. kunna dra över till en kompis och kolla på film och sen bara gå hem. nu är det lite mer planering. men som tur är så har jag ju mina kära föräldrar som bor kvar nere i ösmo så jag kan ju sova där om det krisar;). men det är ju alltid skönast att sova hemma.
.
har inga egna bilder på ösmo (ödesmo) så googlade lite
haha så här såg stationen ut innan dom gjorde om stationen. det man ser på bilden är ju såklart ett tågoch den där små plattorna som ligger på spåren ja det är där man går över för att komma till och från tågen. för att få en förvarning om när tåget kommer så är det en klocka som börjar och låta. haha och sen har tåget en tuta som dom brukade använda ganska så flitigt. speciellt när folk försöker och hinna över till andra sidan innan tåget ska åka. för svaret är ja. tåget som går mot nynäs det som man hoppar av ska såklart gå på den sidan som man ska gå för att komma över till andra sidan. så är man lite snabb så hinner man innan tåget ska åka förbi. är man inte tillräckligt snabb så får man vänta tills tåget har åkt förbi.
ja det va staden som jag bor i och byn som jag bodde i.
men vi är mycket stolta 08:or. för japp även där ute fick vi ha riktnummer 08 :)
som vi brukade säga: En gris, En ko En helt vanlig Ösmo bo =)

laura

igår på min lektion så fick jag rida laura igen. den här gången tyckte jag att det gick bättre än vad det gjorde förra veckan. hon kändes så lugn och fin. jag tycker om att rida henne för att hon är så lätt i handen. hon bär sig själv. haha ja om hon inte får damp och släpper allt och slänger upp huvudet i panik. men annars så tyckte jag att hon gick lugn och fint och hade ett bra stöd. det som jag tycker om med henne är att hon aldrig bli tung i handen utom att hon är så otroligt känslig i munnen och i handen. men det är en svår baland mellan att ha inget stöd och att ha ett lätt stöd men ändå ett stöd. men nej jag tyckte att det gick bra och att hon kämpade på bra :) duktig hest.
.
idag så va jag uppe och sprang i morse. men brrrr vad kallt det va. det fick bli både taijts och fleace tröja på. hade lite ont i huvudet när jag vaknade så funderade på om jag skulle strunta i och springa men så sa jag till mej själv att nej det är lika bra och komma upp och få det gjort. 45min sömn till skulle inte hjälpa denna huvudverk. så det va bara och sätta fart. men det gick bara bra. men kände mej lite trött och seg och sen va det lite jobbigare efter som det va kallare.
.
sen va det bara hem duscha äta och åka till jobbet. det gick som vanligt bra och jobba. lite små gnälligt på jobbet men annars gick det bra :) men nu ska jag ta och kolla på tv och sen blir det till att sova. ska upp och springa i morgon :) jag älskar verkligen att jag har hittat kärleken i att va ute och springa, få upp pulsen och bara kämpa på. puscha mej själv och inse att jag orkar och tycker att det är kul :).
men ha det såå bäst

ledig

idag är jag ledig vilket är sjukt skönt. igår kollade jag på äkta männsikor sen gick jag typ och la mej vid 22 och vaknade inte fören vid 8 i morse. gud vad skönt det va. jag sov som en lite gris. så i morse va det bara på med springkläderna och ge mej ut. det va så otroligt skönt. hade en vilo dag igår från springningen så det va jätte skönt att få komma ut och det va så härligt väder oxå. helt otroligt :).
.
men nu sk ajag ta och gå ner till ica och köpa lunch för den här veckan och sen blir det att fixa lite här hemma och sen dra ner till stallet :)
men ha det såå bäst

ute i solen

gud det va så otroligt underbart härligt väder. då kan man ju inte bara sitta inne och ruttna bort. nej nej. jag gick ut på en promenad och det va såååå härligt. jag ville bara gå och gå och gå ute i solen och bara njuta. blev dock ingen glass.. tycker inte riktigt att man kan gå och äta glass samtidigt utom då ska man sitta och hittade ingen bra bänk och kiosk samtidigt.
haha tro det eller ej men jag lämnade vinter jackan hemma. även pälsmössan, halsduken och vantarna fick stanna kvar =). det va bara på med vår outfiten mina rayban solglajor och ge sig ut i solen :)

en bekännelse

jag har en bekännelse att avslöja.. haha nu vet min mamma redan om det här (via facebook) haha.. men säger skriver det som jag skrev det på fb
.
haha mamma jag vet att du kommer och döda mej nu men nu sitter den där :) bara för att jag är en stjärna ;).
men jag är super nöjd. annledningen till varför jag skriver så är att när jag va liten och bodde hemma och sa mamma jag skulle vilja göra en tatuering. då förklarade hon att nej det gör du inte så länge du bor under det här taket. jag ba aa men vadå.. så om jag gör en tatuering så måste jag flytta här ifrån.. ja sa mamma då. nu vet jag att hon aldrig skulle slänga ute mej. och hon viste att jag va alldeles för feg för att våga.
.
men så bestämde jag mej för att nej nu är det slut velat. klarar andra av det så ska väl även jag klara av det. så jag tog mod till mej gick in på give and take i haninge och bokade en tid. så fredag den 24/2 kl:12:00 va det dax. jag va jätte rädd eller nej jag va livrädd. haha jag såg ut som en liten mus som klev innan för dörren och ba eeee hej jag tror att jag har gått fel. men han va så himla trevlig han som gjorde tatueringen så det va bara och köra. men det va inte så farligt och det gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra. jag började inte och gråta och jag svimmade inte. jag hade en tröja som jag höll i som jag kunde krama om det gjorde ont. mins att jag hade det när jag gick till tandläkaren när jag va liten. som jag kunde krama om när det gjorde ont. haha inte om utom när.
men det gick super bra. och han bara är du redo jag ba jaaa han ba ja men då åker vi.. och sen gick det så fort så. det va mest bara att man va lite öm efter och att man får inte klia. vilket inte är lätt för mej som kliar frinetiskt så fort det kliar nånstans. gud jag har fått stål sätta mej flera gånger. men nu en vecka senare så har det läkt jätte bra han mort in med salva som dom rekomenderade att man skulle använda och gjort rent den och ja allt sånt. så jag är super nöjd :)
.
varför jag valde att göra just en stjärna är ju så klart för att jag är en *STJÄRNA* haha nej men jag ville ha nått litet och inte nått jätte stort men ändå nånting som inte ser ut som en fluga eller lever fläck. sen ville jag ha på nått ställe som man kan dölja lätt. efter som jag jobbar inom service yrket så vill man ju kunna dölja den lätt. och det räcker bara med att jag har ett linne med bredda band så syns den inte.och det har jag aldrig bara på jobbet utom allid t-shirt och då är den väl dåld. sen ville jag samtisigt ha på ett ställe som man kan visa oxå utan att dressa av helt ;) och som är på ett ställe på kroppen som man visar några dagar om året och axlarna och ryggen kan jag visa upp. både med klänning, linne och badkläder haha inte för att jag badar så ofta ;).
.
men nog skrivet från min del här är bilder på den =)

30-års kalas

i går va det elenas 30 års kalas. det va super kul :). och tro det eller ej men jag hittade till och med nått och ha på mej. det fick bli en svart klänning. haha otippat ;). men jag började med att åka in till gullmarsplan där jag mötte upp hanna och hennes kille samuel. vi åkte vidare till bergshamra. väl framme va det bara upp med mobilerna och fram med karta och på med gpsen. för ingen ut av oss hittade. vad skulle man göra utan sina mobiler. vi hittade utan problem. hon hade gjort det så fint så. och hon själv va jätte fin i sin blå klänning med matchande skor :). träffade lite folk som jag kände sen innan men mycket nytt folk oxå. jätte kul. träffade linda och hennes kompis laura. linda jobbade jag med när jag jobbade i haninge och det va kul och prata med henne.
.
efter lite mingel så va det dax för mat. hon hade gjort två soppor. jag smakade på morotssoppan för den andra va det potatis i och nja jag är inte så förtjust i potatis. men morot äter jag och tycker är gott. den va verkligen supppper goood. och så fick man bröd till. till efterrätt så hade hon gjort jätte många olika praliner av alla dess slag och alla va jätte goda. gud hon är så otroligt pysslig ut av sig och framför allt duktig. till det drack vi vin och pratade en massa:). vid 12 tiden skulle linda och laura dra vidare till hennes killes kompis som hade nån fest. och så undrade dom om jag ville följa med och det är klart att jag ville det. så vi drog vidare till skärmarbrink.
.
han som hade festen hette mattias och va en hel rolig kille. när vi kom låg hans tjej och sov men efter ett tag så piggnade hon till och kom upp och fetsade med oss andra :). vi pratade, skrattade, lyssnade på musik, drack vin och pratade lite till. kort och gott en hel rolig kväll och efterfest. dom skulle måla om i vardagsrummet och är lite kultur männsikor så man fick rita (måla) på väggen. haha jag skrev så klart carlsson på väggen ;). kändes lite små kul för det gör man ju inte så ofta. bara målar på en vägg sådär. så kände mej nästan lite små rebelisk haha.
.
men hjälp vi hade så kul att jag som vanligt stannade till sist. eller kankse inte riktigt men nästan. jag åkte int hem fören jätte sent eller tidigt beror på hur man ser det. men jag tänkta att jag är ändå ledig i dag så då kan jag göra det. ni kommer inte och tro era ögon men jag åkte en t banan hem från skärmarbrink som gick därifrån 06:28. helt galet på morgonen.... men det gick jätte smidigt att åka hem. det va bara och åka en station till gullmarsplan och sen ta bussen hem :) det va typ jag och nån till. men jag ville inte somna för då tänkte jag att då kommer jag aldrig och vakna utom jag slog på min ljudbok och höll mej vaken. jag kände det när jag satte mej på bussen att gud vad trött jag är. va hemma vid strax efter sju på morgonen.. haha jag brukar lixom gå upp vid den här tiden. då va det bara hem. av med sminket av med klänningen och ner i sängen under täcket. sov till typ 11 och nu känner jag mej riktigt pigg :).
.
ska ta och gå ut och gå en promenad i solen tror jag. men gud jag är sååå sugen på glasss. det blir jag alltid på våren när solen lysser :).
men vi får sen.
idag åkte vår skorna på :)
carlsson
väggen som man fick måla på :)

fixa

ja nu ska jag fixa i ordning mej så att man kanske för en gång skulle kan se lite snygg ut ;). har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mej. jag vet bara att jag ska ha klänning på mej. men vilken... hjälp. har ju typ bara svarta så ja en svart blir det i alla fall. men vilken???. först så tänkte jag att jag skulle ha jeasn och linne men nej sen kom jag på att hon fyller ju faxist år. kankse man ska klä upp sig lite i alla fall och inte komma som en luffare.
hittade i alla fall typ allt som jag ville ha i haninge. blev både present kort oh en flaska vin(i stället för blommor) som ändå bara tar plats och dör. vin har man i alla fall lite glädje av ;). det är så svårt och köpa presenter men jag brukar tänka som så att jag köper saker som jag själv skulle vilja ha och skulle bli glad för. ja inom en rimlig kostnad.
nu ska jag göra mej i ordning och gräva djupt i mina garderober i hoppa om att hitta ett under. sen blir det att
dra in till gullmars plan och möta upp hanna där inne och sen vidare ut till bergshamra.. haha vi kommer aldrig och hitta..
t

haninge c

ska snart ta bussen och åka den otroligt långa biten in till haninge c. ca9 min men buss. haha man hinner ju snappt sätta sig fören mans ka resa sig igen.. men jag ska köpa present till en kompis som fyller år idag. eller nej hon fyllde år i tisdags men hon ska ha sitt kalas idag :) det ska bli sååååå kul. jag är fett taggad.. iiiiiiiii =) haha party anna kommer fram ;). jag vet typ vad jag ska köpa eller jag vet vad jag vill köpa för nått. och jag ska försöka och inte köpa nått till mej själv.. haha nej men jag har inte råd just nu. eller har jag någonsin får med att köpa saker till mej själv.. nej men gör jag det i alla fall.. japp det gör jag =)
.
men aja ska ta och dra in nu men ha det såå bäst

1. Berätta om dig själv

ja jag hittade en liten rolig 30 dagars lista som jag tyckte verklade lite rolig. men a vi får se hur länge jag orkar och följa det ;)
.
men ja vem är då jag.
.
jag heter Anna Carlsson och om jag skulle beskriva mej själv då skulle det va att jag är en go och glad häst tjej från ösmo =). jag är uppväxt i ösmo som är en lite by som gud glömde bort helt och hållet. ösmo ligger ca 5 mil söder om stockholm. men jag är inte en ut av alla inavlade ösmo bor. nej nej jag har faxist en gång i tiden bott i haninge i vendelsö för att va exakt. mins ingenting för jag va 1,5år när vi flyttade till ösmo. skulle väll säga att jag har trivs bra där och att det är ett super bra ställe att växa upp i. jag började och rida första gången när jag va 8 år och har nu ridit i typ 100 år :). nej men jag rider fortfarande och tycker att det är super kul. när jag va mindre så va stallet och hästarna allt för mej. jag bodde typ där. älskade att bara komma in i stallet och gå raka vägen in i cliffens spilta och borsta och pussa på honom. nu har jag inte lika mycket tid att vara i stallet. jag har även super egen familj som jag vet att alltid ställer upp för mej i vått och tårt. haha både när jag behöver nya bilar och hjälp med den ena konstiga saken efter den andra. jag och min syrra har alltid bråkat så länge jag kan minnas. det blev mycket bättre när jag flyttade hem ifrån och nu kan vi till och med umgås utan att försöka och döda varandra. men hahahah jag tror fortfarande inte att vi skulle kunna åka på en jorden runt resa ;). sen har vi så klar vår hund hampus som börjar och bli lite ill åren. men hör bra gör han fortfarande haha... den hunden asså. han är egen.
.
jag jobbar och slavar på synsam. har jobbat där alldeles för många år. tänke att ja men jag kan börja och jobba här tills jag vet vad jag vill göra med mitt liv. idag 6 år senare så jobbar jag fortfarande kvar. var av 5 av dom åren har jag jobbat i tyresö. trivs jätte bra :).
.
men när jag inte jobbar så har jag hittat en ny hobby nämligen att ut och springa. började med det för några år sen. men nu det senaste året så är det mer seriöst. nu springer jag nästan 5 dar i veckan och tycker att det är super kul :) jag älskar det och jag älskar att jag känner att jag bara har blivit snabbare och att jag orkar springa längre och fortare ju mer jag har sprungit. super kul. man kan väl säga som så att det finns lite olika annledningar om varför jag började och springa. jag insåg att ju äldre man blir ju mer får man tänka på vad man äter. vilket man inte behövde göra när man va mindre och hände i stallet och jobbade där 24/7. eller när man gick i skolan och aldrig åt lunch för att den va oätlig...men ja kläderna satt ju inte riktigt som dom skulle göra och man började typ gråta när man insåg att nej jag kommer verkligen inte i mina favo jeans längre :(. antingen så fick jag köpa mej en helt ny garderob eller så fick jag göra nått åt saken. och ja det va billigare ;). sen kände jag att jag hade tappat så mycket kondition när jag inte va i stallet och red lika mycket. och ja nu kommer jag i dom där älskade jeansen igen =)
.
sen har jag så klart alla mina älskade vänner som betyder så otroligt mycket för mej :). vi gör allt från att ha mysiga tjej kvällar till att hänga på stureplan och partagärnet. till att haha spontant åka till södertälje och gå på nån lokal krog där. till att gå på bio och åka in till stan och shoppa. ja vad skulle jag göra utan alla mina vänner.
.
men oj vad långt detta inlägg blev och det skulle ju handla om mej. men vad finns det mer att säga om mej???.
jag bor nu inte i ösmo. nej för jag har tagit mej ifrån det där träsket och flyttat till haninge. bor i min lilla etta på 34kvm. hur jag får plats är ett under ;) med tanke på att mitt rum när jag bodde i ösmo va på 14kvm. men ja man får klämma i hopp sig lite. vilket inte är helt lätt när man älskar att shoppa allt från käder, skor, smink, lakan, gardiner till värmeljus ja allt som kan går att köpa för pengar...
.
sen är jag hel säker på att jag har nån typ av dyslexi eller nått sånt. för jag kan verkligen inte höra eller se på hur ett ord ska stavas. utom jag har fått lära mej hur ord ska stavas. att aldrig stavas aldrig med två L. ja och så vidare. men jag har ju aldrig gjort nån utredning eller nått sånt. för när jag va liten så hette det att barn nej men dom ska utvecklas i sin egen takt och ja jag va nog allt annat än snabb i den utvecklingen.. jag stod typ still. och det gäller nog i allt. men det finns ju såklart vissa saker som va mycket svårare än andra. stava är en stor sak sen tror jag hade jag hade lite svårt och läsa men det har jag inte idag. ja jag kan stava idag oxå..typ ;). språk har oxå vart ett jobbigt ämne i skolan usch. och inte blev det bättre av att man skulle välja ett till språk som franska. kan typ knapt ett ord franska idag. och än mindre stava. det som jag oxå har haft lite problem med i mitt liv är att jag är otråligt rädd för saker och ting mesadels för allt. specielt vatten. när jag efter typ 100 år i simskolan blev utsparkad sa min simfröken till mej att om jag skulle ramla i vattnet från en brygga så skulle jag sjunka som en sten.. min skräck för vatten fick jag uppleva när jag skulle dyka i västindien och jag va den enda eleven som han hade haft under alla dom åren han hade jobbat där som grät under vattnet..
jag har jobbat och kämpat för mina rädslor igenom mitt liv och idag är jag inte riktigt lika rädd för allt. hahah som tur är. men jag kan hoppa högt för plötsliga ljud.
.
haha men när jag skulle lära mej och köra bil så vet jag inte vem som va mest rädd jag eller min pappa. han blev inte mer trygg när han upptäckte att jag blundade så fort vi fick möte för att jag tyckte att det va läskigt.. haha vi slutade och övningsköra när jag blundande och fick panik när vi fick möte av en lastbil.. sen blev det trafikskola för annas del ;) men nu har jag körkort och nu tycker han att jag kör som 1:att jag va jagad av polisen 2:som om jag hade stulit bilen.
.
haha men jag tror inte att det är så många som vet om att jag är en sån mes;). men jag är inte lika rädd längre. men när jag känner mej osäker så kommer stackars lilla rädda anna fram..
.
men nu kommer en bild bomb på just mej
image description
jag och min älskade grey cliff
jag och narco
som sakt varför va som alla andra när man kan va helt jävla cp i huvudet
min första bil
min andra bil
min tredje bil
jag och bästa B-G Britt-Gösta
jag har en gång i tiden färgat mitt hår brunt men det va bara en gång
jag och extasi
jag och narco
min syrra en gång i tiden ;)
familjens bebis hampus
en helt vanlig dag i stallet ;)
jag och gonzo
hahaha kan ni se vem denna varelse på bilden är????hahah nej och det kunde inte jag eller
sen fick jag reda på att det va jag.... va är det där JAG. och ja jag tror fan att det faxist kan va just jag på den bilden :)
tre huliganer

snön är borta

haha ja om det nu är nån som skulle ha missat det så är snön på g bort. skönt tycker jag. eller både ok. det är mysigt med snö det är deprimerande när den håller på och fösrvinner och det är skönt när den är borta. men det jag framför allt tänkre på idag är när jag va ute och sprang idag. så märkte jag stooor skillnad. gud det va så skönt att springa och så lätt att springa nu när snön och isen är borta. man får fotfäste igen och kan ta i och inta bara att man tar i och glider bakåt när man gör det. eller att man måste trippa på vissa ställe. och ja det märks på tiden. jag sprang min vanliga 7kms runda på 34min..aaa det kändes ju bra.
.
i morgon är det fredag vilket är helt guld. jätte skönt. det blir jobba som vanligt. sen blir det hem ut och springa och sen fredags myys. med the voice kankse nått i vin form. haha gröt med mosad banan och så kankse nått gott att äta till. vi får se vad jag kan hitta på. men först ska vi klara av arbets dagen :).

RSS 2.0