nej men uch

ja jag kan nog bara säga så här... det blir till att bada i vassen i år igen.

jag har nämligen beställt en ny bikini. den såg jätte fin ut och den va jätte söt när den kom. men ja sen kommer detta men. där tog det söta och fina slut. för den va inte så snygg när den kom på. eller jo själva bikinin va det fortfarande inte nått fel på. det va det där likblek-kritvita fläsket som valkade sig ut där bikinin inte va och ja där den va för den delen oxå. och ja jag vet inte vad som va värst om det va låren, magen eller rumpan eller ja allt för den delen. det här dallret under armarna är inte eller så sexiga eller min dubbelhaka som har fått ett helt eget liv. och det valkar sig och skär in här och där. det gör ju inte saken bättre att man har en spegel med strålkastar ljus emot en. det såg lite observera lite bättre ut när jag släkte lampan. men ja jag kan ju inte bara bada när det är bäcksvart ute. så ja vad göra. helst så hade jag velat köpe en våtdräckt eller ännu helre en torrdräckt så att man håller sig torr. och som kunde forma in och forma om kroppen lite. men nej. och för att slippe se ut som en blek-fet-badval så får det bli och bada i vassen i år igen. eller söka sig till snuskan där ingen annan badar.




så här såg i alla fall bikinin ut på bild och ja i verkligheten oxå. hur den såg ut på mej ska jag inte ge er den glädjen att se. för det va inte lika vackert som på bilden om jag säger som så. kankse kan lägga på typ 150kilo på nått photo program. nej bilder på mej i bikini får ni sen när jag har genom gått min fettsuging och min planerande magsäck förminskning. men i väntan på det så ska jag dränka mina soger i en mögelost som jag har köpt.

men ha det så bra som det går i den väntande bad säsongen.



utgång och jobb

ja det blev inget alice i går:( nej det blev utgång i stället:). men jag skulle ju jobba på söndan så jag tog det lugnt. vilket man inte kan säga att jonte gjorde. hehe men det är en annan historia. det började med att vi drog till tekniska för att möta upp jontes kompisar. vi mötes vid sju så det va ju ganska tidigt. men man vill ju ha ett bord. så först så drog vi till nått ölhak där och drack lite. sen drog vi vidare vid nio till nått ställe som hete typ sugerbar eller nått sånt. det va typ ett punk/rock ställe. dvs att alla hade nitar och suppkam. och ja jag har ju varken nitar eller tuppkam. jag kände mej som ett vit får bland anna svarta. men det va lugnt dom är ju inte så farliga som dom ser ut;). men i alla fall. anledningen till varför vi va där va för att det va nått live band som skulle spela som jontes kompis andreas kände. så det va därför vi va där.

men det va trevligt. sen skulle vi dra vidare för det va några kompisar till dom som vi skulle möta upp men det va sån sjukt lång köö till det stället skulle vi dra till ett annat där va det ännu värre kö. så det slutade med att vi gick till ett till ölhak. men nu så började klockan bli lite mycket. smart som jag va så hade jag ställt om klockan innan vi började och dricka:). så när klockan va 2 omställd och igentligen 1 så sa jag och jonte tack för oss och åkte hem. men bara det att jag tänkte inte på att klockan igentligen va 1 så natt bussarna hade ju inte börjat och gå en. så efter att jag undrat en lite stund varför det va så tomt på nattbuss stationen så kom jag ju på det. så vi fick åka till gullmarsplan och ta den vanliga bussen därifrån. så va hemma vid 3 omställd tid och gick upp vid nio. och kände mej lite trött men inte bakis. jag drack bara 4 öl och sen vatten. så jag va riktigt duktig. klapp på axeln.

innan jag gick till jobbet så kollade jag så klart så att jonte både andades och levde och det gjorde han.

så idag har jag jobbat och ätit påskgodis men inte så mycket för jag vill ju inte äta upp allt.

nu har jag även gjort klart min mat för nästa vecka det blir sallad som vanligt. men det är gott och nyttigt:).

men ha det såå bäst

idag lördag

idag är jag ledig för att jobba i morgon. men vad ska jag gö idag. jo jag och jonte ska gå på bio vi ska se alice i underlandet 3D. jag vill mest bara se den för att jag vill se en 3D film. och för att jag inte vill se avator. så då fick det bli alice i underlandet. hehe det kommer och va vi och alla små barn. nej det blir nog bra. typ allas barn på jobbet har sett den och tyckt att den va bra så då måste ju även jag tycka att den är bra. jag har bara läst om lilla alice tror jag. typ en 24sidors bilderbok eller nått sånt. men den är nog bra.



men nu måste jag gö mej i ordning men ha det så bäst


snö skottning

ja idag när jag kom hem från jobbet så det första jag gjorde va att... ut och skotta. och varför detta jo för att min pappa  är ju ledig så han ska ut till mej och tappert försöka och få igång min bil. och för att inte han ska behöva pulsa fram till dörren i typ två meter snö så behövde jag ju skotta. och om man har mycket aggression som man vill få ut så är skö skottning en rekomendation från mej. för man får ut alla sina aggressioner när man håller på och svettas, skottar och hackar och kämpar samtidigt. men ja det blev väll okej men det är fortfarande snö kvar. och efter att jag hade skottat bort snön från bilen så ja då va det nästa problem. va fan ska man gö med alla nsö som man skottar bort från och runt om bilen. jo men det fick ju hamna på gatan bakom bilen. men för att det inte skulle bli en meter hög vall så fick jag ju sprida ut den lite:).

men kan jag medela att lampan är min:). ååå den är sååå fin och den passar så bra. ja jag vet den va lite dyr men det va det värt:).

men i morgon är det fredag och det ska bli skönt. jag ska ju jobba men på söndag men ändå. det är ju alltid skönt att det är fredag.

bilen på lördan innan snöskottningen



på lördan



idag efter sköskottningen



snön bakom bilen:)



min nya fina lampa



min fina lampa igen



men ha det såå bäst

tisdag

ja det har inte hänt så mycket denna tisdag. har bara jobbat och slitit. det är ju bara några dagar kvar till lön. men jag har klarat det bra den här månaden. med tanke på att jag hade så mycket räkningar hade typ 3500:- mer den här månaden än vad jag brukar. men snart är den slut:).

gick även till sågen idag måste ju få lite motion. men jag nästan längtar tills man kan börja och springa ute i skogen och bara flåsa på och känna sig lite duktig. men det är lite kvar.

men jag har inte så mycket mer och skriva. ska kolla på svenska hollywood fruar snart för jag såg ju inte det igår.

men här kommer lite bilder som jag hittade på min data. det är när jag har kortare hår. gud vad kort det va har typ aldrig haft så kort hår. hehe och så har jag en brun lins och en aqua lins:).

men ha det såå bäst




en varm kopp

ja nu sitter jag här med en varm kopp. jag har precis kommit hemoch duschat efter min ridning i stallet. set va hoppning och det är ju alltid roligare än dressyr. hehe för då behöver inte hästen gå på tygeln så jävla vackert hela tiden. men jag red laura och jag tycker att hon är rolig och rida. hon är ju lite pigg i hoppningen och det tycker vi om. så att man slipper sitta och sparka runt dom. men det gick bara bra. hon kändes lugn och fin för att va pigg och glad. jag kunde både styra och bromsa och se lite avstånd. och jag behövde inte hänga i bromsen eller få hennes man i ögat. eller att hon har huvudet så högt upp så att man inte ser nått. nej det känndes bara bra. och dte är ju alltid kul när det går bra.

har även snackat med sussie ska ha diamant lite runt påsk och sånt. men ja han har ju boxvila fortfarande efter sin fong. så han lever på en sträng bantar diet. och får bo i sin box. förutom när han får gå till uppstälningspiltan när man måste mocka. så det blir till att borta och pyssla med honom.

vad har jag gjort mer idag då. åååå jag har ätit pizza och inte vilken pizza som helst nej nej. utom min pappas hemmlagade pizza åååå den är ju bara såååå god. gud jag skulle kunna leva endast på den. och man får välja precis vad man vill ha på. eller ja nu fick jag ju inte det efter som jag fick en rest och inte en anna-väljer-själv-vad-jag-vill-ha-på-min-bit. men den va ändå såå god. men i morgon blir det kyckling fullkornsris nötter och sötsur sås. i hopp om att det är gott.

men nej nu sk jag ta och fönahåret sen blir det spikmatta. lär ju somna på den men det är sååå skönt

men ha det såå bäst

är det en vanlig dag idag

nej för det är hampus födelsedag idag...han fyller 10år idag så ett jätte STORT grattis till lilla hampadus. tänk vad gammal han börjar och bli. jag kommer lixom ihåg när vi hämtade honom och han blev åksjuk och spyde i bilen. det va början på vårt hundliv. det va början med att gå ut i spöregn, snöstorm och bara storm. men oxå solsken och vår.

igår så började jag kolla på glamorama och ja vad ska jag säga jag blev fast och hade typ ett glamorama maraton tills män som hatar kvinnor började. inna det så va jag ute och gick i vårsolen. men jag fick ju för mej att jag skulle gå i skogen. jag gick ju därförut när det va snö. men då va det ju kallt och minusgrader. nu så hade ju snön blivit jobbig och gå i. för på stigen så va det packat och det gick hufsat bra och gå men om man råkade gå lite för mycket till höger eller till vänster så ramlade man ner i snön och fick snö ner till typ knäna och man fick snö i skorna. så detva mindre kul. så jag gick i skogen lite snabbt och gick lite genvägar. sen gick jag en promenad på asfalt i stället får ta skogen sen när snön har smält bort.

sen idag så när jag vaknade fortsatte jag mitt glamor maraton. sen så va det städ dax. och det va behövligt. för dam och hår monstrerna höll på och ta över lägenheten. men nu är det klart städat. ska gå ut och gå och laga lite mat. sen blir det till och kolla på nån film.

och nu lite kort på hampadus







 hehe han känner lukten av nått

men ha det så bäst

fredag

nu är det fredag och man är hemma. ja vad ska man säga. inget slår känslan av att äntligen få gå hem efter en hel veckas arbete och känna att det är fredag. inget slår även den känslan man känner när man kommer hem en fredag och öppnar en öl och häller upp det i ett glas och tar den första klunken. då känner man verkligen i´m still alive :). sen går helgen typ alltid för fort men just den känslan är sååå härlig. men nu så är jag hemma och väntar på att let´s dance ska börja.

ja men igår så va jag ju ute och åt med jobbet och ja vad ska man säga det va ju bara såååå jävla gott. men jag åt ingen tournedos utom det blev oxfile med beasås och BBQ sås. jätttte gott gud jag ville aldrig att maten skulle ta slut. men ja den tog slut och när den va slut så va jag så himmla mätt så jag trodde att jag skulle spricka:). men det va helt klart värt det.

men nej nu ska jag ta och krypa ner i soffan och njuta av min fredagskväll:)

men ha det såå bäst

mattt

ja i morgon ska vi ut och äta med jobbet. vi hade en tävling för oss själva och med transitions. vi skulle sälja 70st på 3 mån. och vi lyckades:). så i morgon ska vi ut och äta och bli bjudna på mat. det är ju aldrig fel. vi ska gå på stekpannan och jag har redan kollat in menyn. och nästan bestämt mej.

till förrätt
Toast Skagen   75:-
Med tillbehör

till huvudrätt
Tournedos 209:-
Vitlöksspäckad tournedos med smörfrästa kantareller och rödvinssås

desser
Friterad camembert
med hjortronsylt och friterad persilja 67:-

och så blir det nån öl eller ett glas vin till. men det får jag se. men jag tror att jag ska äta det här och ååå det ska bli så gott.

men nu ska jag kolla på tv och diska sen hmm mindre kul men måste göras.

men ha det så bäst

låten till sandhamn

en assa bra låt som nog kommer spelas mycket i sommar efter som det är låten som är med i sandhamn





mössa

åååå fick reda på igår ju att min mamma hittade min mössa. längst in längst under i en jätte stor kartong där låg den. och ja den va ju lite tuffsig eller kanse inte tuffsig men väldigt platt. och pälsen stog rätt upp så att den hade som en tuppkam mitt på huvudet. men sen har den legat i en kartong i kanse 15 år oxå. så den har dispans för att se lite deformerad ut. men med lite vatten och press så kommer den se ut som ny igen.

men idag när jag jobbade så kom sussie in på besök. det va jätte kul att hon kom. hon va hemma och orkade inte åka ner till stallet så då kom hon och hälsade på mej. hehe jag kände att sådär kommer det va när jag blir gammal och man sitter på ett hem och ens barn kommer och hälsar på en ibland när dom råkar ha vägen förbi eller nått sånt. så det va kul och få prata lite med henne och kul att hon tänkte på mej och kom och hälsade på sin gammla kompis:).

men idag när jag kom till jobbet så hade några ungdomar(som har för mycket fritid) sprayat med spray på våra fönster. jaha lixom jätte kul. så jag gick ut med först t-sprit, fönsterputs och en försterskrapa som man tar bort delarer med. men det satt som berg. så jag fick ta till det hårda atteleriet lacknafta... och det gick bort. om man hade ringt nån firma så hade dom haft skyddsutrustning och munskydd. själv så hade jag kavaj och en trasa och så min lacknafta. och jag fick bort allt. ja från ett fönster bara två kvar. men jag stank ju lacknafta resten ut av dagen så jag tar dom andra fönstrerna nån annan dag. hehe och alla gick runt och klagade över att det stank lacknafta men jag kände ingenting. jag va väll så bedövad;).

men annars så har det inte hänt så mycket roligt idag.

men nu så kollar jag på familjen annorlunda.

men så klart så kommer det ju lite bilder på min mössa:).

      









men ha det såå bäst

helgen

ja den här helgen så va jag ledig. jag va ledig på fredan oxå efter som jag jobbade i söndags. så på torsdan så bar det va till rimbo och så sov jag där. sen kom jonte hem på morgonen och så fick han sova lite innan jag slet upp honom. sen så såkte vi till willy i norrtan för att handla. sen så innan vi åkte hem så svängde vi in hos hans mamma och där va det som vanligt fullt med folk. men det är kul det är inte tyst en minut och är det det så kännss det nästan konstigt. hehe typ som i min släkt man får ta en kölapp för att få säga nått. alla pratar i munnen på varan samtidigt hehe. men det är kul. sen åkte vi hem och började med maten och sen va det dax för let´s dance. åååå willy är kvar jag tycker att han är såå rolig. han kan ju inte dansa men han är rolig.

sen i lördags så gjorde vi inte så mycket bara va hemma och tog det lugnt jonte spelade lite men han dog mest bara tyckte jag. sen va det dax för melodifestivalen. och hon anna vann och det tyckte jag va bra den låten va bra. och jonte blev jätte arg för att hon vann han tyckte att salem skulle vinna. och ja den låten va oxå jätte bra. men han va inte glad och tyckte att världen va emot honom. men han va glad innan när alexander kom in och spelade sitt vinnar bidrag för norge. han satt och väntade under hela den showen på att han skulle komma in. men som tur va så kom han hehe.

sen idag så ska vi åka hem till mej jag måste ju fixa med mina matlådor och sånt. men innan det så tror jag att han ska tvätta sin bil. hehe ja min står fortfarande under tre ton snö.

jag har även hittat en lampa som jag är jätttte kär i. men oj vad dyr den va nästan 500kr för en jävla lampa som är en tvärhand hög. hmmm är det värt det men den va ju sååå fin. och ja det kommer bilder på den. elelr bild kankse det heter när det bara är en.

åååå jag fick även ett mms av min mamma som har tro det eller ej hon har hittat min KANINMÖSSA ååååå säger jag bara. men det är kanske lite sent och använda den nu men vi får se jag får hoppas att det blir -10 grader och snöstorm igen så att jag kan använda den. har inte sett hur den ser ut än mer än på bild. och jag kommer inte ihåg hur den ser ut eller. jag mins bara att den va mjuk och go och att jag älskade den när jag va liten. jag älskade allt som va mjukt och lent. kunde typ stanna upp mitt på ikea och klappa nått som va mukt och typ vägra och släppa det. hmmm ja fast jag älskar fortfarande saker som är mjuka och goa.

men nu kommer lite bilder i alla fall.

   haha en bild som jag ritade på jontes mobil.. picasso kan slänga sig i väggen. det är jonte till vänster och jag till höger(om det är nån som inte skulle råka se det)

   kanin mössan hampus fick agera model


  bilen den här veckan och ja den har fortfarande lite för mycket snö på sig

 och tillslut lampan som jag har gått och blivit kär i..

men ha det såå bäst

vår mode

så va det här med vår mode. vad fan ska man ha på sig. jo jag som bor i ett centrum har kollat runt och det är jeans jackor som värkar va det man ska ha på sig. allt ska va i jeans från topp till tå. och vart man än vänder sig så hänger det jeans jackor överalt. den ena slitnare än den andra. hmmm tänker då anna. hade inte jag en jeans jacka för några år sen. hmm jo det tror jag. men när kan jag ha använt den. jo när jag va typ 16år. så det va typ ett tag sen det va popis. hmmmm tänker anna igen. nej och gräva i källaren in i det djupaste hörnet i det dammigaste vrået i jackt på nått i jeans och jacka. och den hittades. och jag kunde fortfarande ha den och nu kommer och tro det eller ej men jag kunde till och med knäppa den. jag kunde till och med ha den knäppt och andas samtidigt. jag säger bara helt otroligt. sen hittades det en till som jag oxå kunde ha. så vad ska man säga våren är räddad. jag kommer va såå inne i mina jeans jackor. heheh eller ja försöka i alla fall. men som jag mins det så va det jävligt kallt.

men här kommer lite bilder på dom.

     

       


men ha det såå bäst

bästa svängen hökarängen

i fredag så jobbade jag mellan 8-19. de kändes att det va några timmar för många. men det gick precis som alla andra dar så tog den oxå slut. åå så fick vi massagde oxå. det är ju såå skönt. hon kommer åt alla små onda punkter på halsen nackan och ryggen. men efter så kände jag mej jätte stel men nu så känns det bra. men det kan nog va så hon hade ju vart där och tryckt på dom. sen efter jobbet så va det raka vägen hem och fixa till sig och äta lite. för sara och hennes kompisar skulle ut och jag hängde med dom. och jag hade jätte kul. jag va duktig och inte drack så mycket och jag gjorde inte av med så mycket pengar eller så det känndes bra. och jag älskar mitt nya sl kort. för jag kan ha det i min väska(den lilla väskan) och jag behöver inte ta upp kortet utom jag kan bara ta upp väskan och lägga den på spärren så känner den va kortet. asssa bra. slipper man leta efter den..

men till den stora frågan vad hade anna på sig.

jo men här kommer min outfit.


Linne: nått epa
Tröja: Koola Anna
Jeans: Filippa K
Stövlar: Esprit
Örhängen: Efva attling
Halsband: Efva Attling
Armband: Efva Attling och snö

sen idag så har jag bara städat och städat och diskat och tvättat. bara sånt där roligt som man kan gö på en lördag när man ska jobba på söndag.

så nu väntar jag i princip bara på att melodifestivalen ska börja..







ha det såå bäst


idag

ja vad har jag gjort idag. ja inte så mycket jobbat och det vanligt. jag gick till sågenoch hem från sågen. har börjat på en ny ljudbok. nämligen sjöjungfrun. jag tror att den är bra för den boken innan tyskungen tyckte jag va jättte bra. åå jag älskar mina ljudböcker. har tänkt på en sak oxå. att jag är fan hungrig hela tiden... jag va duktig ett tag och inte äta så där jätte mycket men nu. ja nu är det pepparkaka och synsam kolor till fikat och allt sånt. hela tiden sugen på nått gått. typ ååå finns det nått och äta. från en eller snarare tre extra ost skivor+ dom som jag har på mackan. sen när man kommer hem så blir det åå finns det muffins men ååå jag har nötter det finns inget botten lixom. jag bara äter och äter. men nej jag måste försöka och gå tillbaka till min bra vanor där jag äter tre gånger om dag och inte en gång om dan som är typ hela tiden:).

men nu så kollar jag på tv och tar det lugnt. min förkylning går lixom upp och ner nu går den upp och trivs hur bra som hälst. men på mornarna är det värst. för då är det som att allt snor har party i näsan och i huvudet och ja halsen. där gör det ont. men bara man kommer upp så känns det bättre.

men nej nu sk ajag krypa ner i soffan och kolla på tv och föröska och inte somna.

ha det så bäst

begravning

ja idag va det begravning av min gammel mormor. men hon va ju mer som en mormor för mej. men det va sorgligt så klart. men blommorna va jätte fina. men det är som vanligt massa folk som man inte känner igen. och det blir en presentation på hej mitt namn är anna marie-louise dotter. eller så blir det ja och det här är anna min stora och sen är det lena min lilla. sen så gick man in i kyrkan och satte sig på träbänkarna med en liten tygbit på. och när orgen började spela så typ hoppade jag högt för att jag va inte beredd på att det skulle va så högt. men sen så tycker jag inte om att dom säger... ja och gud förlåter oss alla våra synder och synder hit och synder dit. fan ska man gå runt och ångra sina synder in i döden och sen när man ligger där i en kista så ska man förföljas av sina synder. och dom ska lixom följa med en in i döden och man ska ike glömma dom. men gud är tydligen en förlåtande man ja men jävligt trångsynt efter som man ska påminnas om dom hela tiden. sen så tycker jag att det är lite mysko när dom säger att... av jord är du kommen. det vet väll alla att man inte kommer från jorden. men det är ändå okej. men det där med synder hmmm. men det är ju sånt som dom alltid måste rabbla. men annars så tyckte jag att det va en fin begravning och det va inte så långdraget vilket va skönt. och hon pratade om lite privata saker och så. det tyckte jag va bra.

sen va det fika och då va det smörgåstårta med skagen på och sen va det tårta. så det va gott så nu är jag väldigt mätt.

men igår så va det ju måndag och ridning. jag red bubblan och det gick jätte bra. hon kändes fin. det är kul och rida henne nu när man hittar mer och mer knappar. och man kan komma på hur man ska göra redan från början. inte typ när man rider nån och så rider man den typ två år senare och man baaa eee ockej vad ska vi gö nu:)

men nu ska jag kanske gö lite nytta så ha det så bäst

RSS 2.0