en egen borste

ja juste det glömde jag ju och skriva att jag har fått en alldeles egen sopborset till bilen som jag ska ha när jag ska sopa bort all snö som envisas med att komma. det hela började med att min mamma skulle ta bort typ 30cm snö från sin bil och hon tar som vanligt fram piasavakvasten och sopar bort alla snö var på min pappa råkar få syn på detta håller typ på och sätta fatten i halsen och hjärtet hoppar över tre slag och går i bitan för han ser bara hur lacken blir repad och allt slit med vaxning och putsning flyger av för varge tag som mamma tar med kvasten.

hehe vad på han åker till prisis och köper en "snäll" sopborste till mamma med ett handtag som man kan ta ut och in. jätte smart. haha mammas kommentar va ja det va ju typiskt att han skulle få syn på det. för han va ju tvungen och på peka det innan han köpte en ny+att köpa en;). själv så går han i i garaget och tar fram en annan när han sk ata bort snön men vem fan parrar det varge morgon.

men så hade han åkt och köpt en till till mej så det va ju jätte bra så nu har jag en oxå och den är säker kalas bra. för nu så använder jag en sop som är en kompi med en skrapa i andra änden. och så drar jag av med armen och vanten men med en sop så kommer det gå mycket bättre:). nu behöver vi bara 20cm snö så att vi får prova den ordentligt.


bussringning

det ringer på jobbet och jag svarar. det är en kraslig röst som säger nått och jag hinner tänka åå herrigud vad är detta. sen hör jag ett garv som jag tycker mej känna igen. jag säger jaha och väntar på en fortsättning. ja sen vet jag ju exakt vem det är och säger men hallå jag hör ju vem det är. hehe det va jonte och andre som satt på hans jobba och bussringde till mitt. jag ba har ni inget annat för er än att ringa och buss ringa till mej. har ni inget arbete och sköta. men klockan va ju 16:58 så dom väntade ju på att få åka hem:) men det va lite kul både att han ringde och att jag kom på honom ganska så snabbt.

vad har hänt mer idag. hmm ja kankse inte så mycket mer. jag mår mycket bättre idag har inte haft ont i magen nånting så det känns jätte bra.

men uch jag måste ta och städa och diska och fixa sånt innan jag åker till jonte för jag vill inte komma hem till ett kaose. och jag måste oacka och sånt oxå för jag ska jobba på nyår och sen åka direkt till jonte. och jag kommer ju och komma hem vid typ elva i morgon för jag ska till stallet. så jag måste fixa det typ idag kankse. jag börjar ju klockna 10 så jag hinner kankse inte packa så där jätte mycket på fredag. men först till det svåra vafan ska man ha på sig??? men hmm jag troor att jag vet men är inte helt säker. men jag vill ju ändå klä upp mej men inte för mycket. men blir nog klädkod svart i år igen:)

men ha det så bäst nu ska jag sätta fart här hemma.

stress

min magkramp har vart bättre idag men inte helt bra. men när den kommer så gör den inte lika ont. men när jag trycker på magen så gör det ju ont. vafan kan jag nu ha råkat ut för. jag tänker ju typ på tarmar som har snörrat i hopp sig i kramper och att jag kommer och få åka in akut och sprättas upp från halsen och ner och ja det va min beatch för hela mitt liv. men jag tror inte att det är nått som jag har ätit. för jag har bara ätit lite julmat och så kött med potatisgratäng. kan det va så bara för att jag ha ätit mycket gröt och frukt och inte så mycket kött så tycker min mage att det är jobbigt och bryta ner sånt nu eller. men jag har ätit kycling och kött innan utan att det har vart problem med magen. och då har jag inte eller ätit kött på länge. eller är jag stressad. att flänga runt och kolla på klockan och mocka i 110 ska inte va farligt för kroppen utom det är den inre stressen som man får ont i magen av. inte den som jag har som typ är att när man är klar med allt släckt och stängt stallet och man får springa över stallplan byta om i 110 och springa till bussen med jackan på armen och mössan på sniskan och reflexet hängandes i andra armen och busskortet i munnen och man hinner precis med bussen. det är inte sånt man ska få ont i magen av. för näre jag kommer på bussen så kan jag sätta mej ner ta på mej jackan fixa till mössan slänga ner reflexet och andas ut och sen typ somna på tåget.

det är inre stress man får ont i magen va som oro och det tycker jag inte att jag har. jag ligger sällan och grubblar mej till sömn(typ aldrig för jag är för trött) och mår sällan eller nästan aldrig dåligt för att jag går och tänker på saker. hehe som vissa som känner mej väl kan fråga anna vad tänker du på dp brukar jag tänka på att ja vad tänker jag på och svara jag tror inte att jag tänker på nått. jag bara oftast ser tänkade ut eller typ nått sånt. men oftast så är det tomt där uppe;)

men i alla fall från mitt tänkade och sånt. idag så har jag jobbat och sen så sprang jag till bilen hoppade in i den och höll på att hamna på andra sätet för jag har en skridsko bana nere vid pedalerna:) kankse ska hacka bort det men inte idag. körde raka vägen ner till stallet va där vid åtta. 

men nu är jag hemma och ska ta och sova snart så kankse man kan bli frisk nån gång.

men så till den stora frågan vafan händer på nyår då??



magknip

oj det va ju ett tag sen jag skrev sist. men kan börja med dagen som idag jag mår inte så där jätte bra. känner mej seg trött lite almänt hängig inte mitt vanliga 110% utom kankse bara på 50% har lite ont i halsen och ont i huvudet som kommer och går. pricken över mitt lilla i är den magknip som jag har börjat och få. det började i söndags och har inte blivit bättre. i söndags så va ddet inte så farligt som det va idag. detva inte kul. det kom och gick och när det kom så gjorde det jätte ont. då va det Quasimodo stillen som gällde och försöka och inte andas så mycket. sen när det gick över så kändes det bra igen.. konstigt.

i söndags så jobbade jag och ja det gick ju bra. ja förutom min magnkip och att det kändes som att jag behövde spy några gånger men det behövde jag inte. jag mådde bara illa.

i lördags så va vi hos mina föräldrar på middag mycket trevligt. mindre trevligt va att jag fick köra från jonte och hem till mej i hans bil. som jag typ aldrig har kört och min bil som jag har är en automat och hans är manuel. så jag har inte kört manuel bil på typ 1,5 år och vi skulle köra igenom stan och jag hittar inte i stan och jag hatar att köra i städer och där jag inte hittar. och förlåt jonte men du SÖG som kartläsare. det va pek-finger-valsen. kör där och så typ pekar han. jag ba men halllå du kan inte peka du måste säga vart jag ska jag har full koll att hålla ögonen på vägen och försöka och inte döda nån. jag kan inte samtidigt kolla på vart du pekar. sen så har min bil ingen servo så jag kan typ ratta ganska mycket innan det händer nått och det är väldigt svårt och få sladd på min bil. det är lite som att köra en traktor. medans hans bil har servo och allt sånt modernt. så när jag svängde lite så svängde den mycket. så jag fick sladd en gång i en rondel och sen fick jag sladd igen för att jag försökte häva sladden och ja sådär fortsatte det tills vi typ stod still och jag fick börja om från början.

sen efter som jonte va min karta och sa att nej men jag hittar så förväntade jag mej att han skulle säga till om det ex kommer ett jätte gupp nånstans. gjorde han det nej. såg anna guppet nej för att det va massa snö och jag hade full koll på att se vart han pekade och inte köra på nån och att växla och inte få sladd och inte motorstopp. så jag kunde inte kolla efter gupp samtidigt utom förväntade mej att han skulle säga till. det gjorde han inte. jag såg guppet han säga oj lägga på en tvärnit och flygga över guppet. hehe upps. jonte va inte glad han höll vid detta laget att få röda utslag på halsen. anna blev ännu mindre glad när han klagade för om inte han hade supit som en jävla alkoliserad alagare så kankse han skulle ha kunnat kört som det va tänkt från början men nej för jonte kunde inte stå emot trycket. så nu fick anna sitta bakom ratten. så början han och klaga på min körstil och hur jag kör igentligen så blir inte anna gladare utom fortsatte sin pridikan till jonte va tyst och sa är du klar nu. nej jag har lite kvar att säga. sen va jag klar. så fort jag såg en skyllt med väg73 så va det knäpptyst i bilen. för anna sa att nu kan du hålla käfter för nu hittar jag.

sen när vi kom hem till mej så tog vi min bil hem till ösmo mycket bättre tyckte jag. men jonte tyckte att det va lite kalt. för jag har ju ingen rumpvärmare nej i min bil får man klä sig varmt och ha en bredbak för att hålla värmen.

men i alla fall i ösmo så va det mat mm gott oxfile med potatisgratäng med sås till. ååå det va så gott så man vill aldrig sluta och äta men sen va jag så mätt så:) sen va det fika och efterrätt glass och after8 och sen kom paradis asken upp. jag kan säga att det som gick åt mäst på lördan det va julmusten för jag va nykter för jag körde jonte va nykter för han va bakis. tommy va nykter för han körde, syrran va nyskter för att hon ville (tog bara ett glass rött till maten) mamma va nykter för att hon har och va dålig(förutom en öl till maten) pappa va nykter för han hade och va dålig(förutom ett glas vin till maten) så ja julmusten gick sig varm runtbordet:)

jag va mycket nöjd över mina presenter. jag fick presentkort på både thörnlunds och kicks, en ny turban hehe min har lixom gjort sitt, vete toffler av syrran ååå jag älskar dom redan, ett stryckgärn(mitt förra möglade), av jonte fick jag örhängen som va lika danna som mitt halsband.

efter en dag i sjukstugan så började jag känna redan på middan att vad täppt jag är. sen på kvällen så va jag mycket mer täppt och hade mer ont i halsen. men man får väll va glad att man inte fick malaria eller nått sånt där annat trevligt. när vi kom hem vid 23 så typ bara kollade jag och jonte på varan och gick in och borstade tänderna och gick och la oss.

men i fredags på julafton så åkte jag till jonte vid 10:00 sen gick vi över tills hans bror där det va fullt hus. jag hamnade som vanligt vid barnbordet:). men det gör inte mej så mycket. jag och leonora fick en liten kontakt med varan hon tyckte mina ringar och halsband va roliga. diamonds are a girls best friend. sen ville inte hon sitta i sin stol breve mej så hon hamnade i mitt knä men där va hon tyst och fin. så det gick så bra så. sen när det va dax för mat så va det fullt hus. ingen panik alla på en och samma gång. jag som satt vid barnmordet blev julmust ansvarig för att förse barnen med julmust och sen hade barnen raptävling och servett vikning och isärplockning. sen när maten kom till barnen så va det inte låt maten tysta mun utom det går både och prata och rapa med mat i mun:) jag tog typ mat sist när stormen hade lagt sig. vi fick även en väldigt snabb visit av tomten som nått ut av barnen va väldigt snabb med att säga men han har ju mask på sig. sen va det paketöppning. det va oxå ingen panik alla på en och samma gång. haha lite som när vi köpte saltgurkor i typ östergötland och kassörskan slängde dom så fort och hårt så man fick fånga varorna i farten;). vi fick oxå paket. chocklad, lite växter och godis som va i en väldigt fin skål som va rooosa:)

kort och gott så va det en rolig och lyckad jul jag va nöjd och det är är väll ändå huvudsaken:)



men nu måste jag och min magknip gå och lägga oss men ha det så bäst

god jul

ja nu är det bara en 12 timmars seg väntan på tomten:)

nej men jag va uppe vid 07:00 och duschade och började fixa men. är nu klar och väntar på att klockan ska bli 10 så att jag kan åka. för i år ska jag fira jul hos jontes släkt. ska bli mycket trevligt. min outfit idag är svart och vit:)
jag ska ha en svart klänning och en vit kavaj. eller jag har ju ganska gott om tid kankse till och med kan ta ett kort.
så och så inget klagandes på min oerhört rena spegel
jag är en fult arbetande kvinna och har inte tid och ligga på alla fyra och leka piga;)




men nu ska jag sätta fart så att jag inte blir sen. måste fixa det sista innan jag dra som typ att kankse äta upp min frukost:)

men ha det så bäst och god jul på er alla

julvaka

startade inte biljäveln idag eller bara för att det har råkat va -20 grader jag känner bara att jag skiter i om det så har vart -45 och en tromb av snö och is har dragit in jag vill att du ska starta i alla fall. men nej. den hostade till två gånger men startade icke. nehe så det va bara och glatt ta bussen. både till jobbet och till stallet. men jag drog typ 20 lin tidigare så att jag skulle hinna med en tidigare buss så att jag skulle va i stallet nångång. för ja man måste ju räkna med att det blir förseningar. det gick inte helt smärtfritt men kom fram smärtfritt för bussen väntade på mitt nynäståg tack så mycket.

men nu ska man kankse ta och sova snart så att man pallar upp i morgon måste gö mej i ordning för att sen dra till rimbo och fira jul med hans sida va trädet.

Till Tomten
kära Tomten jag har ätit min gröt och vart snäll detta år så nu är det fan din tur att ge tillbaka. jag önskar mej en ny bil som startar i alla väder och klimat (-45grader) färg spelar ingen roll bara inte bajs brun snor grön gul, eller vänta jag kan kankse säga dom färgerna jag kan tänka mej. röd, svart, vit, silver och typ blå(en snygg blå färg det gäller så klart dom andra oxå) märket spelar inte så stor roll bara den är bra typ en volvo, saab, volkswagen, bmw, lexus eller nått sånt. har fyra dörrar och dragkrok. krongel, strul och bråk-fri. såklart både ac och rumpvärmare:) så nu hoppas jag verkligen att det kommer och ligga en bil till mej under granen i år. annars så kommer jag bli fett besviken
tack på förhand (kan dras tillbaka)


planering

ja jag brukar ju göra mat på söndagar för hela veckan. och då planerar jag vad jag ska äta och sen fixa det så att jag ska ha till hela veckan. men så idag när jag tog ut maten så ba nehe jag har bara mat till i morgon oxå. vad har jag nu tänkte och planerat i söndags. jag har tänkt fel. och så gick jag och funderade på vad jag skulle äta på fredag för det ska ju va nått enkelt och som går att bara göra till en låda. och jag kommer ju hem så sent på torsdagar. men så när jag åkte hem så kom jag ju på hur jag hade tänkt. det är  ju julafton på fredag och då ska jag inte till jobbet så det är därför som jag inte behöver nån matlåda:)

jag mår även bättre idag skönt. men ska lägga mej tidigt i kväll. jag frös som en dåre i går när jag skulle sova. jag hade min sovtröja halsduk leggins och stumpor två vintertäcken och typ frös och hackade tänder. men somna efter ett tag vaknade vid 2 och svettades som en gris. slet av mej halsduk leggins och trumpor.

jag kom ju på att jag kankse ska slå in ett paket som jag ska ha med mej till stallet i morgon upps. bra att jag kom på det i alla fall. men jag har inte slagit in det för jag viste inte om jag skulle göra det för den va så fin utan inslagning. men ska nog fundera lite till.

men nu ska jag krypa ner i soffan och tänka lite

men ha det så bäst


mår inte så bra

nej uch jag mår inte så bra. kände i natt att jag vaknade och hade ont i halsen. sen så i dag så har det blivit värre. jag har kännt mej stel i nacken och emot slutet av dagen så frös jag. jobbade till 20:00 så klart oxå idag för att krydda på det lite extra. men jag jobbade med moa hon är ju så aktiv så det gick jätte bra. hon va i städar tagen och jag tog dom kunder som kom in, strimlade lite papper och stängde av datorer.

sen när jag kom hem så hade jag fått b karlssons post som bor på 374 och jag bor på 373. hmmm jätte kul jag hade ju sprättat upp det innan jag såg att det inte va till mej. så jag gick över dit ingen som öppnade. kände att jag kunde jui nte bara slängs in den uppsprättad och klar. så jag tänkte skriva ett litet meddelande jaha ingen penna på mej. åka ner gå över till mej åka upp hämta penna. skriva ett litet meddelande om vem jag va och att jag hade fått hans post. åkte ner gick över åkte upp och slängde in det i hans brevlåda...dagens gärning:)

men nu ska jag krypa nej i soffan och bara vika för att sen sova. jag får ont i nacken när jag känner mej sjuk/är sjuk så jag sitter med en halsduk virrad två varv runt halsen:)

men ha det så bäst så hoppas jag på att jag mår bättre i morgon

annas filosofi

japp så till min filosofi här i livet: allt går med våld eller vart. och det stämmer för det mästa. men man får inte bruka för mycket våld så att typ nycklar och sånt går av;). men som idag när jag skulle baxa ut min bil. haha det va så mycket snö så att det va som ett skämt i en film. jag fick skotta som en galen tjeckisk hora för att få bort massa snö. men då fick jag bara bort från taket och fram till och på sidorna. för jag ville inte skotta baktill för jag ska ju ta mej ut oxå. efter ett tag så hoppar jag in i bilen och lägger i backen. trycker på gasen vi kommer typ 2cm. sen snurrar bara hjulen. men så lägger jag i driven och gasar kommer typ 2dm. lägger i backan gasar som en galen bolivians unge. kommer betydligt längre är nästan ute ut min ruta. lägger i driven gasar, lägger i backen och gasen i plattan och ut kom vi. då är det bara för anna och hoppa ut och skrapa bort snön och få fram bilen. sen kan jag åka till jobbet.



i morgon jobbar jag 10-20 mindre kul. dessa jävla julveckor.

ååå ja juste julklappen från jobbet föll mej mycket bättre i smaken detta år:) så tyvärr stockholms stadsmission det blir inget dovhjorts ben för er iår.

the day after tomorrow

ja på tv klockan 21:00 är det the day after tomorrow och ute är det verkligen the day after tomorrow. det har snöat hela dagen. men jag som har en varm jacka och mina älskade huter stövlar och så klart min kanin mössa är som gjort för sånna här väder. så jag gick ut på em promenad bara för att få njuta av att jag har lagt ner mina pengar på rätt sätt och rätt kläder:) jag frös inte och där det va oplogat va inga problem för mina stövlar. detva snarare ett problem för mina lårmuskler... nej vänta det va ju dom som jag inte hade och det va därför som det va sååå jävla jobbigt. sen efter min promenad så gick jag till ica men det är inte lika kul och gå hem och släpa på allt fy fan. men känns så onödigt och ta bilen när det typ bara är 100 meter till ica. och det skulle ta jättte långtid och skrapa fram den.

men nu har jag fixat lunch till mej nästa vecka. sen har jag städat och fixat här hemma.

men jag ser inte fram emot i morgon. jag gick förbi min bil. och jag hittade den först inte. sen såg jag en enorm igloo/bilskulptur i snö nej men där är du ju. fan det är då man önskar sig en polak i julklapp som jag fixa allt sånt till en. så jag kommer och få gå till bilen extra tidigt bara för att ta bort all jävla snö och då har jag inte kommit på hur jag ska komma ut från min plats eller. för det är ju ganska myket snö runt hela min bil. men ja det problemet får vi ta i morgon








städa

ja uch idag är det sndag och min officiella städ dag. jippi. jag måste städa och så ska jag gö ner till icaoch köpa en massa mat till mina luncher nästa vecka och frukt och grönt till nästa vecka.

men här kommer lite bilder från vår utgång

jag, sofie, izza och madde



sofie och izza



sofie och några till:)



sofie och izza


utgång

ja igår så va jag ute med madde izza och sofie. detva mycket trevligt. jag och madde diskuterade hur gamla vi började och känna oss. hehe om spp skulle behöva en nu ordförande så känner jag mej som en givande kandidat:). vi pratade även om att folk som inte jobbar kan inte förstå hur trött man är efter en veckas arbete och att man inte orkar gå ut och festa varge vecka längre;) jag och madde satt typ och gäspade i kapp emot slutet. men kul hade vi. vi dansade och hade bara super kul:) man behöver komma ut med sina kompisar och ha kul och inte tänka på så mycket mer och så klart prata av sig.

det va skönt och få sova ut lite inte ha nått som jag måste upp till. jag gick upp och åt frukost i lugn och ro sen så tvättade jag lite. jag behövde tvätta lite jobb kläder och två vita kavajer som jag ska ha till jul. ja inte båda två samtidigt men en ska jag ha och jag vet inte vilken så jag tvättade båda. sen åkte jag hem till ösmo och gick ut med hampus. bara för att mamma och pappa är på wi will rock. och sen ska dom ut och äta så då sa jag att men jag kan ta hampus så behöver dom inte stressa hem till honom. han blev mycket glad när jag kom hem. han fick mat som han inte rörde. efter en kvart så gav jag upp och gick ut och gick med honom i stället. han sprang på så glatt så:). sen när vi kom hem så gick det bra och äta så jag satt vid kökdbordet för att hålla honom sellis. sen så sprang både jag och han till soffan för att få den bästa platsen :). eller ja han fick ligga som han brukar göra när man ligger i soffan. i knävecket med huvudet uppe på benet.

men nu är jag hemma och ska kolla på tv och äta lite morötter med dipp.

men ha det såå bäst

en upplevelse

ja jag kan ju säga att det va en upplevelse och åka hem igår. det va ju lite snö och det snöade ju oxå bara lite. hehe jag hittade min bil på tyresö parkering som en snöboll. men det va bara och åka och ta det lugnt och lugnt gick det. det har nog aldrig gått så lugnt på gudöbro leden. sen på motorvägen så gick det bra att komma upp men vid haninge/jordbro avfarten så stod det typ still och det kröp fram i typ 30 sen efter vh avfarten så gick det bättre så kankse det gick i 50. så kort och gott så gick det mellan 50-70km ändå hem till ösmo. och ja alla bilar låg på led men till ösmo kom jag.

sen så åkte jag hem och det gick oxå bra. det va inte så mycket bilar så det va skönt. hehe jag låg typ i mitten för det fanns inga spår. sen kom det tre plogbilar som plogade menjag pallade inte ligga bakom som så jag tog ett stadit tag i ratten och ett djupt andetag och körde om. hehe det gick så bra så. tur att man har kört några år i alla fall så att man inte gjorde som jag gjorde i början när jag övningskörde blundade när jag mötte en lastbil:).

men nu ska anna göra sig i ordning för jag ska ut med mina flickor det ska bli kul. men frågan är vafan man ska ha på fötterna???

men ha det såå bäst

julbord

nu har vi fixat ett julbord i tyresö centrum. det är en massa julklapps tips från oss:) ja idag så va jag såå trött och så sent uppe så det blev ingen promenad till bussen utom jag tog bussen till bussen. men hem gick jag och det va väldigt kalt så man får gå fort för att få upp värmen.



men nu kommer lite bilder på vårt jätte fina julbord








det är ju inte lågt eller

ja vad ska man säga hoppa kunde den fan





min dag

ja min dag började ju bra. eller ja igenkligen så gjorde den det ända tills jag kom till bilen. och nej tror du att den startade nej det gjorde den inte. anna både svär på sig själv och till gud för att jag inte har använt bilen på en vecka och för att den inte startar. men skam den som ger sig på kankse 6:e försöket så va det sista dödsrycket som fick den att starta. det va som en stor hostattack och så startade den. duktig bil sa anna då och klappade bilen:)

sen på jobbet gick det bra. jag hade världens jobbigaste kund som tur va så köpte han nått men det tog typ en halvtimme bara att förklaga glasen för ja han va ju inte den smartaste. det kändes värkligen som att han va helt bakom. men men dom ska ju oxå ha bra glas;).


min helg

jag sprang till min 11 buss. den va sen inte ett bra täcken. missade tåget med typ en halv minut:(. suck fick vänta en halvtimme men tur att jag hade min ljudbok:). åkte med tåget in till stan och sen vidare ut till rimbo. hoppade in i duschen hos jonte och sen fixade mej lite snabbt. det va bara och sminka sig föna håret och klä på sig det jag hade tagit med mej. sen gick vi till jontes brorsa för det va kalas. jag va duktig och inte åt nått fika va inte så sugen eller drack bara kaffe. jag kände att jag behövde det eller nått annat upp piggande för att hålla mej vaken. vet inte hur många gånger jag höll på att somna på tåg och buss. men t-banan tvingade jag mej att va vaken:). men det va trevligt. sen gick vi hem eller nej vi gick till miami och åt. jonte åt pizza och jag sallad:) sen kom hans syrra och robin och hämtade upp oss för vi skulle ut och kolla på huset som han har köpt. det va typ vid vägens ände. eller inte riktigt med det va en bra bit att åka på grusväg. men huset va fint. dom håller ju på och renovera men när det är klart så blir det nog jätte bra. hehe vi kommer nog komma och våldgästa dom på sommaren för dom har typ ass nära till vattnet:)

sen så åkte vi hem till jonte. tro det eller ej men jag somnade inte i soffan. jag tvingade mej själv att sitta upp. vi kollade på avsnitt av solsidan och lite på tv sen så gick vi och la oss. jag va så trött så trött.

idag har jag inte gjort så mycket bara fått sova ut och ätit frukost i lugn och ro. och inte på en buss eller på ett tåg eller i stallet eller nått annat sånt. sen så har vi kollat på tv och sånt sen åkte jag hem. va på ica och köpte lunch smakade även min julchocklad som jag har gjort jag tyckte att den blev god:)

nu ska jag fixa lunch och sen är det beck som står på schemat






en hel dag i??

jo men så klart stallet:). hehe morgonen började med att jag hade ställt klockan på 06:15 för min buss gick 07:00 jag vaknade 06:45 och ba oj. det va bara och kasta sig upp kläpå sig och springa till bussen. jag va i stallet vid 8 . sen så träffade jag sara. åå alltid så kul och träffa henne:) sen så skrittade jag ut på diamnat han tyckte att det va lite kul att få komma ut och röra på sig sen så travade vi inne i ridhuset och då va han pigg och glad. sen så mockade jag och fixade. men jag tänkte att jag skulle kankse åka hem snart gjorde jag det hehe nej. jag lekte plåster på sara ända. vi va och åt hehe jag hade ju sån otrolig lunch med mig oxå eller inte. ett äpple och ett päron va min lunch idag. åå vad mätt jag va efter eller inte. sen så hjälte jag till med att ta in hästarna och allt sånt. sen åkte jag hem vid 4 så det blev en heldag. men det är mysigt:)

men nu är jag hemma och ja jag är ju ganska trött. haha somnade till idol och vaknade när det hade hållt på i 45min så nu är det sittandes som gäller:). känns nästan som när man bodde hemma asså jag tappat räkningen(om det nu gick) på hur många gånger som jag somnade i min lilla soffan medans jag skulle kolla på nått program eller film. man vaknade typ när det va slut eller typ mitt i och fattade ingenting. nej då va det sittandes som gällde om man skulle hålla isg vaken. men då va man ju i stallet vid 8 och kom hem vid typ 5-6 man åt kollade på tv somnade till tv:n och sen bytte man till sängen. haha ibland så borstade jag tänderna direkt efter maten för jag viste att jag ändå skulle somna i soffan runt 9.

jag har även gjort julgodis idag chocklad med nötter och sån i ska nog bli gott:)

men nu måste jag diska och packa för i morgon ska jag hem till jonte. eller haha först så ska jag till stallet och sen hinna med 11 bussen till tåget. sen ska vi typ på nått kalas haha jag paxar en liggplats i soffan;)


men ha det så bäst

lyssnas

ja nu ska det lyssnas har snart fixat alla mari jungstets böcker. så nu ska här lyssnas men det är perfekt för hon har typ gjort ganska många böcker och det tycker vi om. jag har redan lyssnat på den första och den va bra tyckte jag och den andra är jag snart klar med och den tyckte jag oxå om:) hehe vi tycker om mord och elände. haha när man försöker och bryta av med nått annat typ nått romantiskt så väntar man typ bara på att nån ska ta och dö snart;) men det är ju aldrig nån som dör eller nått blod.

sen så har jag fallit för frästelsen och köpt mej en paradis ask för 29.90 värsta fynd priset. men det är ju bara jul en gång per år. köpte även lite nötter som man knäcker och så köpte jag en nöttknäckare delux. och den va super bra. man slipper ta i så att handen blir blå och nött och skal flyger åt två olika hål. ja om man inte har handen i mellan så att man klämmer sig men det vill man ju inte riktigt.

sen så har jag jobbat oxå och det va lite och göra eller ganska mycket och göra. eller snarare rörigt för vips så va klockan 18:00 och alla gick hem. både jennie och moa satt i rummen så jag stod ensam i butiken men då va det dött så det gjorde inget. jag kunde gå runt som en hustomte och stänga av lite datorer och sånt i väntan på att dom skulle komma ut och gö mej sällis.

men nu så är jag hemma och njuter av mina nötter:)

min dag

ja så till min bil uppdatering. det är häsar och min bil som dominerar just nu i min blogg. ja jag hade ju inte använt den på ca en vecka så jag hade typ 20sm snö. jippi. hehe och plogbilen hade inte hunnit ploga vilket kankse va bra för när jag kom hem så hade jag en vall i stället;). men jag startar bilen (tack gud) och lägger i backen gasar lite händer ingenting. gasar lite till händer lite gasar lite mer och då kommer vi ut. typ gasen i botten och motorn vrålar och alla pantertanter med sina golvmoppar till djur typ hoppade högt och bara kollade på mej:). men ut kom vi. sen när jag skulle hem så hade ju plogbilen vart där tack för den muren. men jag gasade på kom halvägs till min parkeringsruta. ja i backen gasade ut av bara fan. kom ut. la i driven igen tog sats och gasade mer ut av ba fan. kom till min ruta men nu står jag snett som typ svensson svensson. backar ut igen och kör fram igen lite bättre gör om det några gånger tills jag har ett bra står.. duktig anna.

haha sen så höll jag på att köra på avfarten till stockholm ja fast åt fel håll så jag höll på att köra ner där man kör upp. upps att jag kom på att det va fel innan jag körde ner. men ja vad ska man skylla på jo att det va jävligt dåligt skylltat. det är en pil stockholm men ja avfarten va typ en liten bit bort. men tur att jag tyckte att det såg lite konstigt ut. men där framme va det en skyllt till om att där skulle man köra för att komma mot stockholm.

ja vad ska man säga det är tur att man är själv i bilen så att man inte har nån skrickande gam breve sig;)

men ha det så bäst

helgen

ja nu är det uppdatering om helgen som har gått. i lördags så va jag i stallet vid 08:00 släppte ut fidde i hagen. det va bäst att börja i tid för att hinna med min dag så det var bara och sätta igång. 

ja för jag skulle ju hinna med 11 bussen. han med 11bussen duktig anna:) åkte i typ 2tim och 50min för att komma till rimbo för jag skulle hem till jonte. men han kom och hämtade mej i söderhall. hehe han märkte inte att det luktade häst fören han frågade om vi skulle åka till hans syrra. jag ba eee ja men jag skulle helst vilja duscha först. då ba vaaaa har du inte duschat du har ju vart i stallet. anna säger med en något irriterad och trött stämma ser du vad klockan är 13:40 när fan skulle jag hinna hem och duscha när jag skickade ett sms att jag åkte vid 11 från ösmo. om jag skulle hem och duscha innan jag åkte till dej så skulle jag inte va här nu.

han muttrade ett bra tag om hur mycket det luktade häst. och jag tyckte att han va kännslig och att jag minsan inte strörs av det och om han störs av det så är det just nu hans problem och inte mitt:) sen gnälde han lite till och jag förklarade lite till om hur kännslig han är fan han bor ju oxå på landet inte så att vi är på östermalm. det va ju inte så att jag hade leriga stövlar och ridkläderna på. nej jag hade ju bytt om i baracken. ja vist det sitter i håret och sånt. haha när han började klaga för mycket så stack jag mina händer under hans näsa då blev han tyst för att sen klaga lite mer. men jag hade kul i alla fall:)

ja sen när vi kom hem till honom så hoppade jag in i duschen:) sen åkte vi och handlade och kollade sen på kung fu panda. anna höll även på att somna till kung fu panda den va ganska rolig men jag va lite trött efter att ha gått upp vid 06:00 och typ hållt på i stallet och allt sånt. sen så kollade vi på en film och sen tyckte jag att det va läggdax för läänge sen. jag somnade utan problem:)

klockan ringde igen 07:30 jag skulle hinna med en buss så att jag skulle hinna va i tyresö till 11:00 jag skulle ju nämligen jobba:) han till jobbet i god. jobbade med elena sköönt:) hehe vi garvade och städade på. sålde ett par glasögon så det va ju bra. det börjar och bli mer och mer på söndagar men det är ju fortfarande lugnt. vi han städa ordentligt idag innan det kom en kund så det va jätte skönt.

men nu så är jag hemma och har fixat lunch till nästa vecka det blir min vegetariska lasagne sen så har jag slagit in lite julklappar oxå det blev väl helt okej med tanke på att jag suger på att slå in paket.





ojojoj

jag säger bara gud vad kalllt det är. vaknade i morse och bara brrrr. men det stoppade inte mej från att gå till sågen nej nej. jag tog på mej massa kläder mössa vantar halsduk min goose jacka och så termosar och jag va såå varm så varm. på jobbet så har det gått bra jag har hållt på med mina terapiarbeten. jag gick även hem från gudö så jag har fått lite motion idag. jag vill ju inte ut och springa när det är såhär kallt och när jag har vart sjuk.



ja juste jag va på ljus/smyckes party hos cillan igår. jag köpte lite ljus men jag va lite besviken över att det inte fanns nån kaffe lukt. det hade jag velat ha. typ massa olika kaffe lukter typ cafe latte och sånt. men man kan inte få allt men jag hittade ändå nått som föll mej i smaken:)

men nu ska jag krypa nej under ett täcke i soffan och dricka en kopp te:)

men ha det så bäst

RSS 2.0