nytt år

japp snart är det dax för nyår igen. fan det känndes inte som att det va så länge sen. men det va ett år sen.
hehe smart anna.

ja och min jävla bajs data har typ ett helt stall ut av trojanska hästar så den har lagt av det står typ bara error på skärmen och trycker man på en tangent så piper den. det brukar inte va ett gott täcken jag ba mmm jippi.

nej men vad ska jag ändra på till det nya året. jag kan ju börja med och ta det vanliga från förra året typ gå ner tio kilo ut och springa och sånt där otroligt tråkigt. och sånt som aldrig kommer och hända. så inentligen så borde man ta sånt som man kan hålla typ springa mindre vilket inte är så svårt och uppfölja. men tanke på att jag springer ca en gång per år och det är på vårruset som är 5km. och så tyo gå upp mint fem kilo är inte eller något problem klarar man ju av bara första månaden. och så kankse att slösa mej pengar så strunt det klarar jag av bara det blir mellandags rea. vilket det typ alltid är. och med tanke på att jag jobbar i ett centrum så är det inga problem med att göra av med pengar. så fort det har kommit in nått nytt på h&m så ser jag det. haha kan snart artikelnummrena på alla varor.

ååå jag fick en popcornmaskin i julklapp jätte fin och så fick jag en freed perry tröja som jag ville ha och en filofax ut av jonte. och så fick jag ut av dom andra typ pengar och sånt och så åretsjulklapp som alltid för mej är strumpor.jag får ingen upplevelse utom jag får strumpor. ja och så en duschblandare åå tack pappa. köpt på rusta eller . heheh nej men det va faxist bra att jag fick. för min dusch så är det ena minuten assa varmt så att man typ blir stekt och sen blir det så kallt att  man tror att man ska dö. så det gäller och duscha snabbt.

haha red ut på diamant oxå gud han va typ helt galen typ bockade och hade sig och när han är pigg så ska han alltid byta hela tiden så man typ blir galen. för först är det typ rätt sen kors sen rätt sen kors sen byter har fram och inte bak och sen typ sparkar i luften byter till kors och ibland så bara hoppar han lite. och typ lossas bli rädd för nått tvärnitar kastar sig åt höger och drar av i väg i full kareta.säger bara tur att han håller upp huvudet. och typ han är ändå värst i skritten när man  sitter på långtygel för då typ hoppar han upp i luften och ja jag vet inte riktigt vad han gör och när man kortar upp tyglarna så ba yyeeaassss galopp och man ba nej. och typ ska lossas bli rädd för typ allt och man ba suck cp djur. men det är bara när han är pigg annars är han ganska snäll.

förutom att gubbar som går med stavar och orange/gul jacka är livsfarliga så då brukar vi behöva lite sats för att komma förbi man ba heheh peace. typ får ursäkta i farten för att man typ stänker lera och grus på dom. men han är i alla fall söt.

så red jag lectic det gick oxå bra han är så söt.haha menn'r jag skulle gå ut ur ridhuser så höll jag på och skriva ett sms för jag tänkte skritta ut en sväng så jag satt på långa tyglar så när vi kommer ut så går sandra med hösäcker utanför. så han blir typ assa rädd och sätter av i galopp handlöst åt höger jag ba okej. detva jag inte berädd på då jag typ höll på och tappa mobilen men lyckas och få tag på både den och tyglarna. hehe djuren är lite speciela av sig.

varför va som alla andra när man kan va helt jävla cp i huvudet

på min tid hette det att barn utvecklas i sin egen takt. 
tuvär så va jag utvecklings störd så jag utvecklades inte alls.

som sakt varför va som alla andra när man kan va helt jävla cp i huvudet

på min tid hette det att barn utvecklas i sin egen takt.  tuvär så va jag utvecklings störd så jag utvecklades inte alls.

på min tid hette det att barn utvecklas i sin egen takt.tuvär så va jag utvecklings störd så jag utvecklades inte alls.

julbord

jaha och så va det dax för årets julbord jippi. efter som jag är ganska kräsen och inte äter saker som jag inte tycker om eller tror mej inte tycka om eller bara mat som ser äcklig ut. och där inränkas all typ av potatis och fisk. så har jag lite problem på julbord för julbord består typ ändast av potatis och en massa konstiga röror och jansons frestelse som inte alls ser särsilt frestande ut snarare nått som en unge har tuggat på och sen spyt upp och man sen har lagt det på ett fat. och sen alla kånstiga syltor åååå årets sylt är valross med en smak av duva ååå den låter god den tar vi eller inte. ibland som när man läser på en liten skylt man ba jaha vad är det här för nått. då kan man ju ibland inte fatta vad som står på svenska och vad som står på engelska. dåba eee nej då går vi vidare. så det jag brukar äta är typ 3kg röktlax. för röktlax ärter jag det typ älskar jag. och så några köttbullar ingen prinskorv för den smakar konstigt och typ ett revbinspjäll. elelr det va inte ett revbinspjäll fast det stod att det va det. fast då måste det ha vart ett jävla kort revben för det va typ max 8cm långt måste ha vart från en kanin eller nått. ja och så åt jag typ 10 glas med panna cotta assa god. hehe gissa om jag hade ont i magen dagen efter jag kunde inte äta nån frukost och jag mådde illa typ på lunchen och typ hela dan. ja och så pricken över i:et är ju fösrtås vad man ska dricka. alla typ bara åååå annnnnaaaaaa du bara måste prova en julmummeöl. jag ba ee okej. den smakade så jävla illa. aldrig mer ska jag dricka den igen den va sååå äcklig men dricker man inte upp så är det alkohol missbruk och det vil man jui nte. så det va bara och svepa. haha och paulina som satt breve mej och oxå hade tagit den ba hehe anna nej men ååå du har druckit upp din vill du ha min oxå. jag varade
-av hela mitt hjärta nej tack
rästen ut av kvällen drack jag upp en hel kanna vatten
ja det va mitt julbord förra året men i år ska det bli andra bullar då jävlar

åååå och så va sussie här i hmmm går blir det. detva kul vi kollade på mamma mia och åt typ upp ett kilogodis och drack cola och öl. fast hon blanda cola i sin öl jag ba VAD GÖR DU
hon svarade så här gör dom i tyskland
men lilla gumman du är i sverige nu och då gör man inte så du förstör ölen
som när bea fick för sig åååå det är sååååå otroligt gott och blanda i saft i öl. jag letade igenom hela lägenheten för att hitta saft.hittade nån gammal kaktus saft hon ba perfekt och hälde nej det i min och hennes öl. hehe det va inte gått jag hade lite problem med att få ner det. hmm beas ursäkt till varför det smakade kattpiss va att vi tog nog lite för mycket saft vi får ta mindre nästa gång. hon fick ta det själv nästa gång för jag vägrade.
men i alla fall vi kollade på mamma mia asså den filmen är typ sååååå jävla bra. och sen kollade vi på dansbandskampen bara för att magnus bög karlsson är med jag ba suck. och sen kollade vi på beck. fast mankan typ alla men det va ändå trevligt. vi diskuterade typ livets mening hahah eller inte. sen åkte hon hem och jag snackade på jonte på msn och sen gick jag och la mej.

julklappar

först idag så va jag med pia på safilos solmässa det va jätte kul. Jag har ansvaret för alla solglasögon och får då köpa in solbågar så där vi va idag. safilo ligger i danderyd eller typ mörby centrum vi ba jaha och hur fan hittar man hit då men det gick riktigt bra va riktigt stolta över oss själva. jag va tvungen och köpa in minst 80 st men det gick bra hehe. sen så såkte jag in til stan för att köpa julklappar.och självklart så fans typ inte en enda julklapp som jag skulle köpa. eller det va bara två och jag hittade typ inget ut av det så jävla surt jag ba jaha vad gör jag nu.jag lyckades till och med hitta en person och fråga och han ba nej finns inte i nån annan storlek jag ba nehe. så jag gick vidare och köpte nått annat i stället den fick duga sen så köpte jag en till sak sen vips så va jag typ 2000:- fattigare hehe och vilken ångest jag hade hela vägen hem för att jag ALLTID ångrar mej och ba varför tog jag den här färgen jag skulle ha tagit den andra. och ja den andra färgen ÄR mycket snyggare än den som jag har valt. och så brukar jag fortätta så hehe men så brukar jag trösta mej genom att tänka jag kan byta den sen. vilket jag ändå aldrig gör men tanken är god.

nu så är jag hemma och gör inte så mycket funderar på om jag ska kolla på mamma mia. men problemet är att den är en julklapp till min kära mor. och att den är inplastad men det vet ju inte hon+ att det är bättre att jag ser den innan så behöver jag inte låna den det första jag gör. för hon lär ju vilja se den först och då tar det hundra år innan jag får se den och det vill jag ju inte vänta på. och så vet hon att det tar lika lång tid för henne och få tillbaka den så det är nog bäst att jag ser på den innan hon får sen.ja och då kan jag ju se om det är nått fel på filmen oxå. det är som när man köper en tröja man måste ju kolla så att alla sömmar sitter rätt och det måste jag göra med en här filmen oxå. hehe kom fram till att jag SKA kolla på den



rea på H&M

idag så sov jag hos jonte vaknar ut av klockan som ringen klockan 06:00 det är inte ens mänskligt och gå upp så tidigt men jag har hört att morgon stund ska ha en liten guldklimp i mun jag kan säga att det hade inte jag jag mådde snarare illa. typ som ja gjorde igår asså jag typ älskar kyckling men så fort som jag tänkte på kyckling så mådde jag jätte illa.det va i och försig perfekt när jag skulle åka till jonte så står man på gullmarsplan så känner man sig lite hungrig och vänder sig om och där står nån jävel och äter på en snickers då vill man ju oxå ha nått och äta på men så började jag och tänka på kyckling. och vips så va jag inge hungrig utom mådde bara illa värsta bantningsgrejen. tuvär så fungerade det bara en dag för idag så kan jag både tänka på kyckling och kankse äta kyckling utan att må illa skumt. men i alla fall trött som fan tvingar jag mej upp inser att det har snöblaskat ute juppi. går in i badrumet och typ försöker och hitta ögonen för att sminka sig slänger upp håret i en tofs och släckerlampan och tänker aja det kan ändå inte bli bättre. äter typ en macka och försöker och få liv i odjuret som ligger och sover för att säga att jag går nu. mörsar mej ner till bussen och det är typ jag och några till eller ganska många till vafan gör alla uppe såhär tidigt hoppar på bussen och typ somnar direkt. lyckas på nått mirakulöst sätt vakna vid danderyd. hoppar på tuben fortfarande lika trött och nu får man stå som en julgran och svaja för att man inte han få tag i nått och hålla sig i men sen när jag hoppar på tyresöbussen så får jag sova igen och vaknar upp typ precis när jag ska av typ lite lagom groggy kommer jag in på jobbet. jipppi bara 9 timmars långplågan innan man får åka hem .men vafan gör man inte för samhället. men jag läste i alla fall en uppiggande nyhet på tuben för det va nån som läste metro breve och jag läste ifrån hans tidning att yyeeaass rea på H&M halva priset på massor av stickat det betyder att man kan köpa en massa kläder och samtidigt spara pengar. för om man köper för typ 800kr så kostar det ju bara 400kr  och då har man ju sparat 400kr och det är ju guld. ja jag vet att det är absolut inte så man ska tänka men det känns ju i alla fall bättre om man tänker så. jag kan jätte många sätt för att spara pengar. om man stannar med bilen vid en stop skylt så sparar man 1600kr. och det är ganska myket pengar men man hinner lixom inte riktigt känna av dom pengarna men det känns bra i alla fall


RSS 2.0