Valborg

Idag har vi valborg och jag gissar på att dom flesta har antingen vart nere och kollat på eld. Ätit sockervadd och ståt och små frusit i duggregnet. Eller så har man korkat upp vinet för länge sen och är inne på glas nummer två eller är det tre. Och är på väg in i dimman för att fira Valborg. Kanske på väg in till stan för att gå på krogen och svänga på sina lurviga. som dom flesta människor i min ålder gör. Men varför göra detta när man i stället kan ge sig ut och springa med sats och Urban Tribes gänget. Ge sig ut på ett tufft och svettigt men oj så roligt intervallpass. Det va ett tappert gäng som samlades upp på östermalms ip och värmde upp med löpskolningsövningar för att sen dela upp oss i grupper och köra gärnet. Idag va även dagen med stort D. Dagen som jag hade bestämmt mig för att utmana mig själv och kliva upp en grupp. Innan har jag sprungit i grupp 3 som springer intervallerna i ett 5 min/km tempo. Men idag hade jag bestämmt mig för att springa i grupp 2 som springer intervallerna o ett 4,30 min/km. Det va riktigt utmanande och tufft. Men jag hängde med bra och det kändes super kul. Jag ska köra denna grupp nästa gång oxå. För det va en utmaning och det är de som är meningen. 

Sen pratade jag med en tjej på vägen hem när vi joggade tillbaka till centret. Hon va så glad för att hon hade klarat av att springa upp för hela mördarbacken och det hade hon inte klarat av förra gången. Det är så kul att höra folks framsteg och över hur glada dom är. Det gör att jag oxå glädjer mig både över deras prestation och över min egen prestation. För mig är det en självklarhet att jag ska ta mig upp för den där backen. Men det betyder ju inte att det är en självklarhet för alla. Det ska mycket till och vara en riktigt tuff, lång och brant mördarbacke för att jag ska ge upp och gå uppför backen. Men hon va så glad och det va så kul att höra =). 

Vad har jag mer gjort idag förutom att springa. Jo jag har ju såklart tränat lite oxå ;). Blev att börja morgonen med ett Grit cardio pass och sen ett hot FLX pass. Både gick bra cardion va svettig och flexen va varm och mjukgörande. 

Sen har jag jobbat och gjort en massa terapiarbeten. Det har vart en bra dag som rullade på både bra och fort. Mycket att göra i perioder och det är ju alltid kul tycker jag. 

Men oj nu måste jag ta och sova. I morgon ska jag ta sovmorgon och det ska bara bli sååååå skönt. Få sova ut och få känna sig som en människa för en dag ;) 



Stegräkning

Just nu på jobbet så är alla som vill i hela synsam med i en stegräkningstävling. Vi i Tyresö har såklart valt att vara med. Det började i måndags och än så länge så går det mycket bra för mig. Jag har den mig hela tiden. Ja förutom när jag sover och bara ligger och dör i soffan. Sen så ska man fylla i på en sida hur många steg man har kommit upp till. 

Och efter som det va måndag igår så va det stallet som gällde efter jobbet. Stegräknaren va både med och på. Även under själv ridningen. Haha och jag kan ju säga som så att om man nångång ska va med i en stegräkningstävling så ger ridning en jäkla massa steg ;) haha den att det är hästen som går ja det verkade inte den förstå. Utom den räknade så glatt så. Perfekt. Haha om det är helt regelrättigt. Ja det vet jag inte. Men tanken är ju att man ska röra  på sig och puschad till att träna mer och att den då ska räkna steg. Och jag tycker ju att ridning är ju i alla fall lite träning även om det är hästen som springer. Men på min lektion så fick jag rida marvel. En trevlig men lite speciell häst. Men jag tycker om honom och det gick bara bra. Efter framridningen så slappnade han va mycket mer och blev bara bättre och bättre. En bra lektion helt enkelt. Stegräknaren slutade på 14373 steg. 

Idag så började jag dagen med att köra ett cykelpass på 45 min och sen körde jag lite mag och core övningar. Jag har börjat att jobba lite mer med bollen och jäklar vad jobbigt och svårt det är. Jag får typ spänna alla muskler i hela kroppen för att den där jäkla bollen inte ska rulla bort och in i en annan människa ;). Stegräknaren va på och cyklingen gav oxå en del steg. Det trodde jag först inte. Men jag tror inte att den räknade alla men en del blev det. Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Det va en del att göra och mellan 18-19 va det mycket folk inne och det blev snabbt rörigt och jag har en hel hög som väntar på mig i morgon. 

Efter jobbet blev det att åka hem. På hemvägen så kände jag mig helt plötsligt sååå sugen på att ge mig ut och springa. Så när jag kom hem så blev det att super duper snabbt byta om till springkläder. För att hinna med att springa min runda i skogen innan  det blev alldeles för mörkt. Rundan kändes kanon bra. Jag kände mig mycket pigg och kroppen kändes pigg och kry. Inga kramper nånstans. Härligt. Det va så uppfriskande och energigivande. Sen gav det en hel del steg på min räknare oxå ;). Så idag slutade den på 20971 steg. 

Men nu blir det att sova. Ha det såå bäst. 

I säng sent och upp tidigt

Juste den kombinationen med att gå och lägga sig sent och att sen gå upp tidigt är ingen bra kombination. Haha det kan sluta lite hur som helst eller kanske lite mer var som helst. Det gjorde det nämligen idag. 

Jag va ute igår med Sara, mickis och Emma och lite jobbar kompisar till Sara. Jag hade jobbat så jag åkte hem till mig efter jobbet och gjorde mig iordning och åt middag hemma för att sen möta upp dom på tåget i Haninge. Vi skulle till Globen och möta upp dessa killar så vi hoppar av i Farsta och tog t-banan där ifrån till Globen. Mötte upp Saras jobbar kompisar och sen gick vi till klubben. Det va trevligt men stället va inte riktigt ett ställe som föll mig i smaken. Det fanns tre dansgolv. Men det va precis lika dålig musik på alla tre dansgolv. Dom kunde lika gärna bara ha haft ett dansgolv med dålig musik på. För det gick typ inte och dansa till den musiken och jag kände på en gång. Att oj det här är inte riktigt ett ställe som passar mig. Så jag kände att jag hade två allternativ antingen satsa på att dricka så mycket vin som möjligt och hoppas på att det skulle rädda musiken och den ike existerande dansvänliga och extremt dåliga musiken till det bättre. Eller att hålla mig till mitt glas vin som jag hade i handen drick upp det och sen fick det vara bra så och sen göra det bästa ut av situationen och hoppas på att komma hem nångång hyftast tidigt och känna sig någorlunda pigg dagen efter. 

Jag tog allternativ nummer två. Jag drack ett glas vin därinne och det va precis när vi kom. Sen drack jag bara vatten och kände att nej det är bättre och hålla sig nykter. Jag försökte och dansa till den helt omöjliga och extremt dåliga dansmusiken och vid strax innan två gav jag upp och då hade jag vart ute på deras altan några gånger och fått i mig både en gnutta frisk luft men mest en jäkla massa passivrökning. Så det va skönt att komma därifrån och få andas frisk luft och få komma hem. Jag va trött men kände att jag hade gjort ett mycket bra val där när jag bestämde mig för att bara dricka ett glas vin. När jag kommer ner till t-banan så står det 12 min till nästa tog ska komma. Nej tack säger jag och går helt enkelt till gullmarsplan. Sen åkte jag hem. Jag va hemma vid strax innan 3 och somnade på en gång när jag la huvudet emot kudden. 

Sov som en säl tills klockan ringde 08:00. Som sakt va i säng lite för sent och upp lite för tidigt. Men vad göra. Jag hade bestämmt mig i samma veva igår när beslutade om bara ett glas att det även skulle bli träning på morgonen. Jag va inte pigg när klockan ringde. Men det va bara att bita i det sura äpplet och tvinga sig upp. Jag åt frukost och åkte sen till sats Medis. Där blev det att springa en 10 min på bandet och sen att köra ett Grit strength pass för Miriam som va helt galen. Haha hon va så sprudlande glad och sprang runt extra mycket och puschade och skrek på oss. Tack säger till henne för det var precis vad jag behövde. Annars hade jag säkert packat ihop mina saker och åkte hem bara efter uppvärmningen. Men hon är som sakt va grym. 

Sen åkte jag vidare till sats Telefonplan och körde ett speed 'n' Sports pass. Jag va första man på stegen och jag tycker att det är kul att va först. För då har jag ingen som hindrar mig. Men jäklar va tjejen bakom mig va grym. Hon ha fan mig i hasorna hela tiden. Me det va sjukt roligt. Vi hade en intern tävling emellan oss två och det va galet roligt och precis lika jobbigt. Nu kändes kroppen så mycket piggare än vad den gjorde 08:00. Efter passet så blev det att åka hem och när jag hoppade på bussen från gullmarsplan hem till mig så kände jag bara att hjälp vad trött jag är. Jag ska bara vila ögonen en stund och lyssna på min ljudbok. Att va trött och lyssna på ljudbok samtidigt är livsfarligt det är som att nån läser upp en godnattsaga för en. Jag somnade. Jag mins att jag vaknade upp vid trollbäcken. Och sem vaknar jag upp av att bussen kör på ett gupp. Jag tänket att vi är snart framme. Ja vi är snart framme med inte vid Brandbergen utom till Svartbäcken. Haha jag hade verkligen somnat och missat min station. Så det va bara att hoppa av vid Svartbäcken och ta bussen tillbaka =) haha så typiskt mig att jag alltid somna på dessa bussar. 

Men nu ska jag snart ta och gå ner till porten för att bli hämtad för jag ska gå på bio. Ja jag lovar att försöka och hålla mig vaken hela filmen. 

Ha det såå bäst. 

Lördag

God morgon. För i dag är det verkligen en god morgon. Jag jag redan vart ute och sprungit en runda på morgonen. Och det va både härligt, uppfriskande, upppiggande och lite små kallt. Men jag fick ta och springa mig varm och det märktes på tiden ;). Jag sprang min vanliga runda i skogen och i början va det ganska så kallt speciellt om händerna. Men efter ett när jag fick upp värmen så blev det mycket bättre. 

Det verkar bli en strålande dag idag. Härligt. Synd bara att man ska jobba men aja det är så det är. Ibland så måste man ju göra det oxå.  Men nu sitter jag och äter frukost och kollar på Nyhetsmorgon och dricker en kopp kaffe. Mums. 

Tog detta kort efter min runda. Kl är:07:00 och solen stiger upp på himlen och väcker hela Haninge till liv. 



Salomon city trail

Nu tänkte jag att jag skulle skriva lite om gårdagen lopp som jag sprang. Det började med att jag åkte in till Kungsträdgården och jag lämnade in mina saker gick på toa och gjorde mig redo för start. Värmde upp lite både för att det va kallt och för att jag tänkte att det kan ju alltid va bra. 

Vid 19 gick starten och då började en riktig utmaning. Det va ett jätte roligt och verkligen super jobbigt lopp. Det va mycket trappor både uppför och nerför. Det va kullersten även där både uppför och nerför. Det va en sån brant stig uppförsbacke att det inte ens gick att springa utom man gick gå uppför. Sen va vi uppe på ett berg. Hopp, springa mellan stenblock och gräsplättar. Sen skulle vi nerför det där berget oxå på någon grustig. Det va verkligen håll i och håll om så att jag inte skulle snubbla på mina egna fötter och ramla. Sen va det mer trappor och så avslutade vi loppet som vi började det med att springa upp för en grusade Slottsbacken. 

Det va ett sjukt roligt lopp och jag är mycket glad över att jag anmälde mig till det. Det va en riktig utmaning och det va sjukt jobbigt. Speciellt med alla trappor och kullersten. Haha fy fan. Det är svårt och springa nerför tyckte jag. Det va några som tog två steg intaget nerför. Men det vågade inte jag göra utom jag tog det lite mer säkra före det osäkra och tog ett steg i taget. Vilket säkert gjorde att det tog längre tid men jag tänkte att det kan jag ta igen sen raksträckorna och uppförsbackarna. 

Jag hade ju min pulsklocka så hade lite koll på hur fort jag hade sprungit och jag va nöjd med tiden med tanke på alla trappor och på att man fick gå på vissa sträckor och med tanke på att det va ett utmaningslopp. När jag sen idag gick in på Salomons hemsida och såg att resultatlistan hade kommit upp så blev jag ännu gladare. För av 104 startande i min klass så kom jag på plats 12 På tiden 34:14. Det känns helg galet. Jag är så sjukt nöjd och stolt över mig själv. Det känns nästan som att jag är lite bättre än vad jag i själva verket tror. Jag är även nöjd med tiden. Med tanke på underlaget och alla trappor. Plats 12. Det är nästan som att vara bland dom top 10 fast bara två efter. Jag är så nöjd och stolt över mig själv. Över att jag har kommit såhär pass långt i min träning och att all min träning med löpningen och övriga träning har gett resultat i just löpningen. Att jag har blivit så pass mycket snabbare och att jag klara av så mycket mer utmaningar. 

Men nog pratat om det. Haha jag är bara så glad att jag skulle kunna mala på i evigheter men det tror jag faxist inte att någon skulle orka lyssna på ;). Inte ens jag själv. 








Synsam mässa

Idag har jag hunnit med en hel del. Men jag är alldeles för trött för att orka skriva om allt så jag delar helt enkelt upp det i olika delar. Men jag började i alla fall min morgon idag md att bege mig till sats spårvagnshallarna för att köra ett Cross training pass för Oscar som för övrigt är så jäkla rolig. För han säger så himla mycket roliga saker hela tiden. Men han säger det inte på ett skämtsamt sätt utom bara i sin vanliga ton. Men aja passet gick bra. Sen efter så hade jag jätte gott om tid så jag tog en längre stretch och rullade över en rulle och hittade en hel del onda muskler. Smärta. 

Sen blev det dusch och att äta frukost. En helt vanlig morgon helt enkelt. Men så blev det inte idag inte. Ner för idag så skulle jag möta upp Pia på t-centralen. Men innan det så hade jag gott om tid för att i lugn och ro sitta i Kungsträdgården bland blommorna och njuta ut av den värmande solen och äta min frukost samtidigt. Asså en bättre start på dagen kunde jag ju bara inte ha fött. Det va helt underbart. Så ja nu kan även jag infinna mig i denna skara bland folk som har åkt om till den stora staden för att kolla på blommor. Och såklart tagit det officiella kortet på blommorna. 

Till frukosten blev det chiagröt med hallon, gojibär, mullbär, ett fikon och lite nötter dock så ser det inte så gott ut som det är för att kah va helt enkelt för hungrig för att första ta den officiella snygga bilden på här är min mat innan jag börjar att äta ut av den. Utom jag tog nog mer den här bilden såhär ser min mat ut när jag äter den. För jag gick först lös med sked och rörderunt ordentligt sen åt jag lite för att dämpa den värsta hungern och sen tog jag den officiella matbilder ;). Så kan det bli när man är en mycket hungrig människa. 

Sen mötte jag helt enkelt upp Pia och vi åkte till synsam. Det va som vanligt en salig blandning av både snyggt och i min smak mindre snyggt. Men Mycket snyggt och en del besvikelser oxå. Men då är det som det brukar vara. När vi hade blippat klart så va vi klara för hemgång. Man är ganska så mör i huvudet efter en hel dag av beslut, blippandes, velandes, letandes och tillslut nu har jag bara en till båge som jag måste ta ja men jag tar den där då. Sen sista bågen är alltid den svåraste. Så ja man blir rätt trött både i huvudet och i kroppen. Så det va en trött Carlsson som åkte hem. Men jag åkte hem bara för att vända och åka in till stan igen. Jag han slänga i min lite mellanmål innan jag åkte in. 

Jag sprang nämligen Salomon city trail idag. Ett lopp på 7 km som går i Stockholm. Men jag tänkte att jag skriver mer om det i morgon. Känner mig rätt mör i kroppen efter alla trappor. Att det kunde finnas så mycket trappor och kullerstensbackar i Stockholm alla gator. Helt galet. Det blir både att smöra in vaderna med aleo vera och att ligga på spikmattan i kväll. Men berättar som sakt va mer om det i morgon =). 








Beslut

I morgon är det dax för att ta en massa beslut. Det står mellan ja, nej, kanske, Gud nej, åååå absolut ett måste och men Gud det är ju bara skit och jag måste välja 10 st av dessa 20 och det finns typ 1 nyhet och jag har redan 15 st av dessa hemma. Jag pratar förstårs om synsam mässan. I morgon är det dax. Då ska jag och min moster Pia ha kvalitetstid med varandra. Det ska bli mycket trevligt. Vi ska till synsams huvudkontor där mässan nu mer än. Där ska vi köpa in höstens alla bågar och få kolla på nyheter, nya modeller och en inblick i hur höstens kollektion kommer att se ut. Spännande. 

Men idag så började jag min morgon sådär okristligt tidigt med att köra först ett Grit cardio pass och sen direkt efter ett hot FLX. Cardion och jobbig och svettig och flexen va varm och svettig. Precis som det ska vara. Sen blev det att duscha snabbt och att åka till jobbet för att kriga. Det va fullt ös idag. Mycket att göra och jag hade tre utlänningar att ta hand om idag. Så ja jag hade att göra. Sen va det mycket spring i butiken och i sålde bra så det är kul. Sen va Lotta på plats idag oxå så det va lite extra kul. Sen har vi ju Helena spm praktiserar hos oss den här veckan och det är jätte kul =). 

Sen efter jobbet blev det att åka till hötorget och springa med löpargruppen som sats har just nu. Jag träffade på en del kända ansikten och pratade med dom både på vägen ner och på vägen hem. Men passet gick bra det va så utmanande som det ska vara. Men jag funderar på om jag inte skulle kunna klara av att springa i den gruppen över som springer i ett 04:30 tempo i intervallerna. Kanske nästa gång. Jag får känna efter hur dagsformen känns.

Men nu blir det att sova så att jag kommer upp i morgon. 
Åååå jag kan oxå meddela att min nya löparjacka va grymt bra. Jag älskar den. Den sitter som ett extra skal och både varm och svar på samma gång. Helt grymt fantastiskt bäst helt enkelt. Helt klart värt varenda krona =). 



Puma

Nu idag så har jag äntligen fått min nya löparjacka och jag hämtade ut den direkt och jag är än så länge såååå nöjd. Jag ska prova den i morgon och hoppas på att förbli lika nöjd. Den är så snygg och så lätt och tunn som jag ville att den skulle vara. Den är mer bara som ett skal och det bästa ut av allt är alla dessa reflexer. 

Men idag så började jag min morgon sådär okristligt och obehagligt tidigt. Kl ringde 05:00. Det va dax att börja dagen med att köra ett cykel pass på sats zenit. Passet gick bra. Det va ett nytt upplägg och det va galet jobbigt. Det va mycket berg och tuffa intervaller. Sen körde jag lite egen träning som bestod ut av marklyft, rodd, axelpress och ketterbells knäböj. 

Sen har jag såklart arbetat idag oxå. Det va mycket att göra och dagen gick jätte fort. Det va mycket folk mellan 18-19 oxå. Sista kunden gick typ 19:00 och då gick jag efter med nyckeln. Sen har jag inte gjort så mycket mer än att bara tagit det lugnt. 

Så här ser jackan ut när det är ljust


Och såhär ser den ut när jag släcker ner och tar kort med blixt. Då kommer alla reflexer fram =)




Härligt

Idag har vi haft ett kalas väder =). Solen har de lyst och värmt. Jag har kunnat slänga av mig vinterjackan och kunnat ta på mig sommarjacka och inte behöva gå runt och hackatänder. 

Men vad har jag då gjort idag. Jo jag började med att äta frukost i lugn och ro. Sen så cyklade jag ner till sats. Åååå det va så härligt att kunna cykla ner. Det gick så mycket fortfare än att gå. Men det va på något vingliga trampsteg som jag tog mig ner. Jag är lite ringrostig när det kommer till att cykla på en riktig cykel. Spinningcyklar har jag ju suttit på hela vintern med det är inte riktigt samma sak. Dom sitter ju fast och är absolut inte vingliga. Sen behöver man inte eller varken svänga eller zickzacka sig fram mellan hundar, barn, tanter, gubbar och annat folk som är ute och går eller helst står mitt på trottoaren och typ bara står. 

Men ner kom jag. Jag hade bokat in min på ett Cross training pass och ja jag va inte direkt själv det passet. Men det va ett roligt och jobbigt pass med mycket fokus på egen kroppsvikt och mycket fart och puls. Det va ett roligt och jobbigt pass. 

Sen cyklade jag hem åt lite snabbt en lunch och gick sen ut och gick en promenix i det härliga vårvädret. Det va så härligt och det va ett riktigt glassväder ute =). Men det blev tyvärr ingen glass idag. 

Men det blev ett till träningspass i alla fall. Jag bokade lite snabbt in mig på ett speed 'n' Sports pass på sats Älvsjö. Så det va bara att packa träningsväskan och sticka iväg. Det blev ett mycket roligt och spontant träningspass. Det va bara att börja svettas och få upp pulsen igen =). Härligt. Först va det jobb med stegen och sen gick vi över till intervaller. Jag tror att jag talar för alla när jag säger att det brann i benen när vi va klara med intervallerna. Vi avlutade med en massa grodhopp och dom gör ont i benen kan jag säga. 

På vägen hem sen höll jag på att somna på tåget. Men jag kom både av och hem. Så blev det att gå ner till Ica köpa lunch till nästa vecka. Äta middag som idag blev samma middag som igår. Nämligen morotsbiffar med sallad till. 

Men nu blir det inte så mycket mer än att bara ta det lugnt och kolla på tv

Min älskade bästa cykel 
Lycka är att ha fått tillbaka min hederliga dam/kärringcykel med tre fungerande växlar och det bästa ut av allt fotbroms =). 



Hemma

Nu är jag hemma och även om saknat naturen och alla grusvägar och den otroligt härliga miljön så är det samtidigt skönt att va hemma igen. Hemma till min lägenhet och till mina rutiner. Men oj vad gott man sover där borta. Det är inget som stör. Utom det är såå tyst och så lugnt och den friska luften gör att man sover som en stock. Haha Lena tyckte att jag va en hopplös pensionär när jag sa att jag hade sett fram emot att få åka till landet för att få sova. Haha sen när jag gick och la mig kl:22:00 haha då vad hon upp. 
Den enda som gick och la sig tidigare än jag det va pappa sen gick jag och la mig och sist gick Lena och la sig. 

Men idag så åkte jag ganska så tidigt för jag ville komma hem nångång. Så jag åt frukost packar ihop mina saker och åkte. Jag va hemma vid strax efter tolv. Och det kändes riktigt bra att ha hela dagen framför sig att göra vad man ville med. Det va ju kanon väder så jag tog en lång promenix. Efter gårdagens tvåmils löpning så kände jag att vila kroppen va en mycket bra ide. Så jag gick en promenix i det härliga vädret och sen bokade jag in mig på ett bodybalance pass och tog hand om min kropp. Som faxist mår förvånansvärt bra efter gårdagen. Det känns guld =). 

Sen har jag gjort morotsbiffar och åt till middag blev 6 st så kommer att ha till i morgon och till på tisdag oxå. Sen blir det inte så mycket mer än att bara ta det lugnt och skönt.  

Gårdagens middag kyckling med sallad och bacon inlindade sparris 
Efter maten gick vi en promenix i solen 




Jag klarade det

Jag har länge haft ett mål med min löpning. Och det är att nån gång springa 2 mil. Bara för att känna känslan av att springa 2 mil. Och bara för att få känna känslan av att faxist klara av att kunna springa just 2 mil. Det har vart som en drömgräns för mig. Mitt mål helt enkelt. Och idag så gjorde jag det. Jag sprang 2 min. Jag klarade av och orkade att springa 2 mil. Jag sprang inte bara 2 mil. Jag sprang 2,1 mil. Det är som ett halvt maraton. Visst det va inte på nån Mustafa tid utom det va på min alldeles egen tid. Under loppet så va känslorna många. Det va skräckblandad förtjusning, hatkärlek, Brunos mördarbacke, mjölksyra, lycka, härligt, pulshöjande, svettdrypande, nu dör jag snart och många fler.  Men samtidigt helt magiskt. Det va helt underbart att få springa på rökärrs alla grusvägar mellan kohagar och gårdar. Hälsa på alla man möter. När jag bara hade tre kilometer kvar då visste jag att det snart va över då växte hornen ut och jag sprang bara på ren vilja och tjurskallighet. Och när jag sprang upp för Brunos mördarbacke för andra gången då va det bara på ren jävla vilja som jag tog mig upp. När det bara va en kilometer kvar då visste jag att nu, nu snart är det över. Snart får jag bara dö. Jag la in en högre växel och sprang på. Det va nog den snabbaste kilometern på hela rundan. Men när det va över då kände jag bara lycka och glädje. Det är över. Jag hade klarat det. Och jag kände mig bara så sjukt nöjd. Nöjd med mig själv och över min prestation. 

Nu när jag sitter här på altan i solen och skriver med en flaska kokosvatten framför mig. Ja då känner jag bara lycka, glädje och ömma och trötta muskler. Precis som det ska vara. 

Efter min runda så blev det att duscha äta lunch och sen åka in till Flen. Vi handlade mat till middagen och idag blir det grillat. Mums. Men nu blir det inte så mycket mer än att bara ta det lugnt och skönt. Få lyssna på fåglarnas kvitter och bara känna mig nöjd och glad över mig själv och över min prestation. Jag tackar min kropp för att den känns bra och för att den klarade av utmaningen idag. För att det väldigt ofta ställer upp och gör saker och ting möjligt för mig. 










Min lunch som bestod ut av kvarg, fikon och kiwi



Rökärr

Nu är jag på landet. Eller jag har vart här ett tag nu. Vi har ätit en massa god mat. Det blev både lax, ägg, räkor, sallad skaldjurspaj och en massa mer. Det va så att magen stod ut åt alla håll och kanter när man hade gått lös och frossat klart. Sen har vi vart ute och gått en sväng runt här på grusvägarna. Men i morgon ska jag ut och springa. Jag är sååå peppad. 

Men nu blir det att dricka en massa vatten och ta det lugnt och bara chilla. Jag känner mig ju ganska så trött. Både efter bilkörningen och för att man alltid är så jäkla trött här ute på landet. Det är som att man har tiden att verkligen känna efter hur trött man verkligen är. För hemma i vardagen så hinner man inte riktigt känna efter utom man bara kör på. 

Löpning

Jag började min morgon i dag med att ge mig ut och springa. Men det va ju inte jätte mysigt väder kan man ju inte påstå. Men på nått mirakulöst vis så tog jag mig upp och ut. Jag började md att springa min runda i skogen och sen så fortsatte jag och springa en liten extra runda på ett par kilometer så att jag kom till vändelsömamlsskolan. Där blev det att avsluta med att köra lite trappträning och backträning. Sen joggade jag bara väldigt lätt hem. Så totalt så sprang jag 9,7 kilometer innan jag gick på intervallerna och sen joggade jag ju bara hem. Men det kändes jätte bra och det kändes bra att få känna lite hur det känns att springa lite i trappor och det kändes bra. 

Men nu äter jag frukost och har både packat och gjort mig i ordning samtidigt. Jag packade lite igår men packade det sista idag. Haha har i vanlig ordning även packat om och packat ner och packat om igen. Men då är det precis som det ska vara ;). 

Jag ska åka till Malmköping och till vår eller mina föräldrars stuga i rökärr. Jag är så taggad för i morgon då jävlar då smäller det. Då ska jag äntligen få ge mig ut och springa på en långrunda. Haha men ja vi få se hur lång den blir Brunos backe brukar nämligen ta död på en. Haha kanske kan köra lite backträning i den innan jag åker hem. Då snackar vi mjölksyra som sprutar och skriker ur alla muskler från tårna till hårfästet. 

Haha igår så körde jag ett Cross training pass på morgonen och mitt under den värsta jobbiga mördar övningen ja då skriker han ut i högtalarna att krämpa på det är gott om tid kvar. Haha att det är gott om tid kvar va inte precis det som jag ville höra. Det vill man mer höra på typ ett prov, när man vaknar mitt i natten och inser att det är gott om tid kvar tills man ska gå upp eller typ under fångarna på fortet. Det är gott om tid kvar. Men det va inte riktigt det jag ville höra under den där övningen. Jag ville mer höra att nu är det inte långt kvar. Men det va bara att kriga på ;). 

Men snart ska jag ta och åka men ska fixa det sista. 

Frukost som bestod ut av blåbärsgröt, kanel, kokosolja och hallon

Min runda i morse



Pigg tjej

Haha not. Ååå vad jag längtar till landet och till att få sova sådär härligt gott som man bara gör där. Det är alldeles tyst och så mörkt. Inget som stör. Ja om inte den där jäkla fågeln får för sig att börja picka på huset igen. Men annars så är det inget som stör. 

Men ja jag är ju som sakt va ganska så trött. Jag började min dag sådär obehagligt okristligt tidigt. Med att stiga upp 05:15. Ja jag vet jag är galen ( men jag kan lova att jag sover gott om nätterna). Jag åkte då in till sats spårvagnshallarna och körde ett Grit cardio och sen ett hot FLX. Cardion va jobbig och flxen va varm. Typ som det ska va helt enkelt. Sen åkte jag till jobbet och krigade. Vid 15:00 kom Helena och förgyllde våran dag. Helt plötsligt så blev det bara sååå mycket roligare och jobba. Och det bästa ut av allt är att hon ska även komma i morgon och jobba i stället för Bertil. Och det absolut bästa ut av allt är att hon även ska komma nästa vecka och praktisera hos oss =). Haha jag och Bertil skrev ihop ett skämt sms till Helena att vi skulle hitta på lite olika slavarbetet till våran praktikant som tex att gå igenom dom jätte gamla pappers journalerna och strimla dom som är över 10 år gamla. Haha värsta evighetsarbetet och känns lite som sista anhalten. Att när dom inte ens finns med bland dom där gamla journalerna finns dom verkligen inte mer. 

Sen så vid 18:00 fick jag åka hem. Eller nja jag åkte väl inte riktigt hem utom jag åkte till sats hötorget och sprang med en sådär löpargrupp. Det va mycket roligt idag. Men jag tror att jag till nästa gång ska se om jag inte kan försöka och va med i en grupp som springer lite snabbare. För idag sprang jag med samma grupp som förra gången och det är med dom som springer milen på mellan 52 och 58 min och då har man en tid på 5 min/ km i själva intervallerna. Och jag ska se hur nästa grupp är. Är det på tok för jätte snabbt ja då är det ingen mening för det är ju som sakt va inte kul att komma inflåsandes sist. Men det ska ju samtidigt va en utmaning och det kommer det nog att bli. Men ja vi får se. 

I morgon ska jag jobba till sju i stället för Bertil. Men innan det så blir det lite träning =). Men nu ska törnrosa sova så ha det såå bäst. 



Tillbaka

Nu när ledigheten är över så är det dax att gå tillbaka till mina vanliga rutiner igen. Och det innebär att jag måste gå upp sådär obehagligt tidigt. Ja  jag vet det är självförvållat. Men men. Det är lika jobbigt för det. När klockan ringde 05:00. Va jag allt annat än pigg. Men det va bara att stiga upp. 

Jag började dagen på sats zenit med att köra ett cykelpass på 45 min. Det va både roligt, jobbigt, svettigt, pulshöjande och mjölksyra. Som ett kinderägg helt enkelt. Allt i ett. Sen efter passet körde jag lite mag och core övningar och avslutade med ett par riktigt tuffa övningar med en pilatesboll. Gud vad svårt det är med den där bollen ibland. Man får spänna typ alla muskler i hela kroppen för att hålla balansen på både sin egen kropp och på bollen. Så att man själv inte ramlar av och så att inte bollen var i väg nånstans. 

Sen blev det duschning och att åka till jobbet. Vi har fått en massa påskgodis. Inte bra. Jag har typ frossat och ätit alldeles för mycket godis. Jag har både fått ont i magen, dåligt samvete och ångest över det godiset som jag har ätit. Men det är ju så gått så det går ju bara inte att inte äta. Jag försöker att typ tugga tuggummi konstant för att ha nånting annat att tugga på. 

Sen efter jobbet så blev det att åka till sats Medis och köra ett löpningspass med en massa andra glada löpare. Det är ju bara  roligt och får springa med en massa andra. Idag va jag snabbast ut av alla i min grupp när vi fick spurta i fri fart. Men det va en kille som va nära på att slå mig. Men jag lätt honom inte komma förbi och om. Utom han fick allt hålla sig där bakom mig. 

Men oj nu är jag helt slut. Nu blir det till att sova. 

God morgon

Efter ja typ 9 1/2 timmars sömn så känner sig prinsessan på fläsket dom en helt ny människa =). Jag gick och la mig så att jag låg i sängen till 22:00 och klockan ringde 07:30. Härligt. Jag såg ingen mening igår med att tvinga mig själv att va uppe när jag bara va såå trött. Jag låg ändå typ och sov i soffan och bara lyssnade på den amerikanska män som hatar kvinnor. Och när jag mer lyssnar än kollar och jag kände hur jag bara sänkte ljudet på tv bara mer och mer. Ja kände jag att nej jag ger upp jag går och lägger mig. 

Idag blir det en massa jobb och sen ska jag såklart ner till stallet och rida. Det bler en vilodag idag. Kände att min kropp behövde det. Hehe även min kropp kan behöva det ibland ;). 

Ååååå vad jag längtar till påsk. För då ska jag åka ner till landet och till rökärrs alla grusvägar. Det ska bli så härligt att få ge mig ut och springa på alla dessa härliga vägar bland kor och ladugårdar. Jag har ett mål och jag bara hoppas att jag kan klara av det. 

Jag kanske har gröna fingrar trots allt =)



Afterwork

Gårdagen hade mycket att bjuda på. Jag började redan vid 07:30 att stiga upp äta frukost och sen ta bilen ner till sats Haninge. Det känns för mig helt galet att ga bilen till gymmet. Men jag skulle ta den vidare sen så därför fick jag ta den. Men jag började dagen med att köra ett Cross training pass. Det va ett jobbigt och roligt pass med mycket fokus på övningar med egen kroppsvikt. 

Sen direkt efter passet så blev det att hoppa in i bilen och åka raka vägen till jordbro industriområde och möta upp pappa. Vi bytta däck på min bil och det gick riktigt smärtfritt inte en enda svordom ;). Sen hade pappa fixat min gamla hederliga dam/kärring cykel som har stått i Sollentuna ett tag som jag nu har tagit tillbaka och lämnat in till pappa för lappning och lagning. Men nu har jag fått tillbaka den så nu jäklar kan jag börja och cykla igen=). Å jag längtar. Men jag måste nog ta och köpa mig en cykelhjälm. Haha pappa tyckte i alla fall att det va en mycket bra ide. Inte för att han använder en själv pga fåfänga. Men jag har ju ingen frisyr som jag behöver tänka på ;). Så jag tänkte att med min otur så är det väl lika bra. Inte för att jag kommer att cykla speciellt fort. Men det är inte alltid farten utom fallet som är det farliga. 

Så jag får ta mig ner till biltema och se vad dom har att erbjuda. Om det inte finns nån svart som åtminstone är neutralt så får det bli en chock rosa. Så kanske man roar nån i alla fall när jag kommer trampandes. För att se snygg ut är ju bara att glömma. Det är typ omöjligt. 

Sen efter att vi hade fixat med bilen så åkte vi hem till mig lämnade cykeln och så hjälpte pappa mig att skruva upp badrumslampan som tur höll på att ramla ner. Den satt inte bara löst utom den satt typ inte fast över huvudtaget. Den hängde i skrivarna och stod sen på en spray flaska som jag hade ställt under som stöd. Sen när han va klar och hade åkt så dressade jag om till springkläder och gav mig ut på en löprunda i skogen. Det va så härligt att få komma ut lite. 

Sen blev det att göra sig i ordning och åka in till den stora staden och till Rådmansgatan. Jag, Sofia och Lovisa hade bestämmt oss för att gå ut och ta ett glas. Men innan det skulle vi äta hemma hos henne. Dom håller på att renoverar om men jag tyckte att det va väldigt fint och mysigt. Kul att få se hur Sofia bor. Hon bjöd på en jätte god paj med sallad till =). Till efterrätt blev det glass och kolasås. Mmmm super duper gott. Sen drog vi ut till stan och drog till ett jätte mysigt litet ställe som jag dock ej kommer ihåg namnet på men den låg nära st:Eriksplan. Men vi stannade inte sådär super länga. För vi va alla tre ganska så trötta. Så vid elva drog vi hem och jag va hemma strax efter tolv. Då va jag trött. 

I morse så ringde klockan vid 08:00. Dax att stiga upp och börja dagen med frukost. Sen drog jag till sats Medis sprang lite på bandet och körde sen ett Grit strength pass. Jag kände mig pigg och stark i kroppen. En härlig känsla =). Sen drog jag vidare till sats Globen och körde ett bodybalance pass. Det är en sån härlig kombination. Att först köra ett Grit pass och sen ett bodybalance pass. Sen åkte jag hem va en snabbis inne på Ica fyllde upp det som saknades i kylen. Duschade och åt lite snabbt inna jag drog på mig springkläderna och drog till handenterminalen för att möta upp nathalie för att sen åka in till sats söder för att köra ett löparpass. Idag tog vi en gruppsnabbare och det kändes så rätt direkt. Det va ett bra tempo som va utmanande men inte dödande. Utom ett bra tempo och sen fick man öka på dom sista 30 sek av varje intervall. När vi sprang sista 30 sek av intervallen så tog jag i som bara den. Jag blev den snabbaste tjejen och den tredje snabbaste i gruppen så det kändes jätte kul. Men det va jobbigt och jag tänkte bara kan han inte bara blåsa i den där jävla pipan snart. 

Sen åkte vi hem och jag bestämde mig snabbt för att gå hem från Haninge istället för att ta bussen. Då jag hade både bra skor, bra kläder och det va ett skönt väder ute. Det tar ju typ bara 20 min att gå. Så det va en skön promenix. 

Men nu har jag ätit min middag och ska bara ta det lugnt i soffan. Jag känner jäkligt trött. Både trött och trött i kroppen. 

 

Dagens smoothie

Dagens smoothie blev bara sådär super duper mega god och en riktig energi bomb. Precis vad jag behövde. Jag har sakt det förut och jag säger det igen. Låt inte den gröna färgen skrämma dig för jag lovar. Den smakar inte så grön som den ser ut =). 

I denna extremt otroligt gröna smoothien har jag
Bladspenat
1 mango
1 banan
2 msk hampa protein
1 msk spirulina från renee voltaire
1 msk chlorella från renee voltaire

Sen har jag bara toppat den med lite gojibär och riven kokos 





Rensat

idag så började jag moronen med att äta frukost i lugn och ro. sen drog jag in till sats regeringsgatan och körde ett cross training pass. det va ett cross pass som va väldigt crossfit inspirerat och det tycker jag är super kul. men jag lyssnade inte tillräckligt noga när han gick igenom vad vi skulle göra och framförallt hur länge och hur många. jag trodde att det skulle vara som förra gången jag va på passet för typ 3 v sen. då va det jobb i 20 sek och sen vila i 10sek. så när han skriver upp att vi ska göra 20 armhärvningar 30 knäböj med push press 40 mountain climbers och 50 jumping jacks. så trodde jag att det va sek som han menade. så jag lassade på min stång tung med 10 kilo på varje sida. och tänkte att det här bli bra. nej då visade det sig att det va inte sek han hade skrivit upp utom antal reps. eeee okej det här blir inte bara tung det blir jätte jätte tungt. men skam den som ger sig. det gick. men det va tungt. det här gjorde vi i 16 min och det gällde att hinna med så många varv som möjligt. 
 
sen efter detta så gick vi över till nästa övningar. så skulle vi göra 4 st burpees 8 knäböj (utan stång) 12 situps. detta skulle vi hinna med på 1 min. va man klar innan fick man vila dom få sek som va kvar för när nästa min drog igång så va det bara att börja om. detta gjorde vi i 12 min. det va jobbigt.
det va en blöt och svettig anna som kröp till damernas efter detta pass.
 
sen har jag även rensat idag. det blev en stor rensning i mitt skafferi. jag har typ slängt ut allt. eller i alla fall allt som jag inte kommer att äta och som jag inte äter längre. det va allt från pasta, vaniljsån, olika varmakoppar, soppor och ja mer pasta av alla desslag. jag hittade två förpackningar av vaniljsås en som gick ut 2008 och en som gick ut 2011. haha hjälp när åt jag det där senast lixom. nej det va bara såå skönt att få rensa ut och slänga allt. nu finns det inte en enda makaron kvar i min lägenhet. och vad mycket plats jag helt plötsligt fick i mitt skafferi för bra mat och den mat som jag äter nu förtiden. 
 
sen va planen att jag skulle gå ner till sats haninge och köra ett grit pass. ja jag kom ner värmde upp på bandet och stod sen och väntade utanför salen med dom andra grit deltagarna. men inte grit instruktör. pumpen som va innan tog slut. fortfarande ingen fröken. så vi gick in och började att plocka fram vikter och gjorde oss redo. men fortfarande ingen intruktör. pumpfröken sprang ut i receptionen och frågade och dom skulle ringa på henne. eeee jaha. så hon är allstå inte ens på plats. jag har vart med om en del olika saker som har hänt under dom pass som jag har gått på. sena instruktörer som kommer in med andan i halsen, mickar som lägger av, redskap som krånglar, instruktörer som blir sjuka och man har fått blixt inkalla en anna instruktör. men aldrig har jag vart med om att instruktören inte kommer. så vad göra. jo pump fröken innan hon drog av en egen ihop kompromerad variation av ett bodypump pass. det va uppvärmning, benlåt, bröstlåt, rygglåt och sen avslutade vi med mage. det blev helt enkelt den bästa lösningen på problemet som lite akut hade uppståt. det visade sig att instruktören va utomlands på nån solig härlig ö och drack goda (naturligtvis alkoholfria ) drinkar med paraply. och att det va en vikarie som skulle hålla i denna klass och att det va den som inte hade kommit. men det blev bra träning i alla fall. så det va ju bra :)
 
sen blev det att gå hem. nu är jag hemma har ätit middag och ska bara ta det lugnt och skönt.
i morgon blir det mycket som ska hinnas med =)
                

 
 

Arbetat

Idag har jag arbetat och det kändes riktigt roligt att va tillbaka. Jag kände mig till och med pigg och glad när klockan ringde i morse 05:00. Det va som att jag kände mig som en människa och inte som ett lik. Men ja jag började min morgon med att åka in till sats spårvagnshallarna för att köra ett Cross training pass. Det ärret roligt och jobbigt pass. Med en massa olika stationer med olika övningar. Där man fick gå igenom hela kroppe. Och ja jag tror att jag hittade nya svaga muskler idag. Vi gjorde så att vi jobbade 40 sek vilade 20 sek och upprepade 5 gånger innan vi gick vidare till nästa station. Och när vi hade gått hela varvet runt så va vi klara. 

Då blev det att åka till jobbet och jag kan ju säga som så att mina arbetskamraten blev glada över att se mig men dom blev ännu gladare när jag plockade upp chokladen som jag hade med mig som jag vann igår :). Haha den tog typ slut på en dag. Stort tack till mina jobbar kompisar som hjälpte mig att äta upp den där. Då jag verkligen i ge behöver ätta upp hela själv. 

Efter jobbet blev det att åka till sats Haninge och köra ett bodybalance pass. Åååå vad jag älskar det passet. Det är ett så skönt avslappnade och härligt pass på ett så mysigt och mjukgörande sätt. Jag va kär i den förta releasen och börjar även att bli kär i den nya oxå. Den gör så mycket gott för min kropp. Men jag är såå trött och avslappnad när jag åker hem och jag är fortfarande galet trött. Så blir att sova tidigt idag. I morgon är jag ledig igen. Skönt. Haha värsta slappar veckan det har vart för mig den här vecken. 

Åååå i påsk ska jag ta och åka ner till vårt land i rökärr. Det ska bli så mysigt och så ska jag såklart ut och springa på alla grusvägar. Längtar =). 

Men nu blir det chill i soffan och sen till att sova. 

Choklad

Åååå det är ju bara sååå skönt att få va ledig. Men i morgon är det tillbaka till verkligheten och tillbaka till brottsplatsen ;). Jag känner skillnad nu när jag har fått va ledig i några dagar och fått sova ut lite. Och inte behöva tvinga mig upp 05:00. Det är att jag är ju såå mycket piggare på kvällar. Okej jag går fortfarande och lägger mig vid 23 men då har jag inte somnat i soffan innan det. Utom kan faxist hålla mig vaken till 23 och sen gå och lägga mig vakna upp pigg och kry och känna mig som människa igen och inte som ett lik. 

Men ja i morgon är det som sakt va slut på ledigheten och slut på friden. Både för mig och för dom på jobbet. Men vad har jag gjort idag då. Jo planen va ju kanske att ta mig ut och få lite friskluft. Jo men vist. Eller inte. Om inte regnet piskade i sidled så yrde det runt blötsnö. Det blev att gå så korta sträckor som möjligt ute i det äckliga vädret. Jag gick typ ner till Ica och tillbaka och sen till gymet och tillbaka och det va allt. 

Dagens träning bestod ut av att köra ett speed 'n' Sports pass. Det är ett jätte roligt pass där man springer igenom en stege som ligger på golvet. Och så ska man göra en massa jobbiga övningar så fort som möjligt. Det va roligt och svettigt. Sen delade dom ut choklad till dom deltagarna som han tyckte krigade och jobbade bäst. Jag va en ut av dom som fick en choklad. Det va ju såklart jätte kul. Samtidigt som jag tänker men nej jag behöver absolut ingen choklad. Haha det är det sista som jag behöver ;). Det va inte bara en ny smak det va även en 300 gram. Jag kan även meddela att den va livsfarligt jätte god. Jag säger bara en sak.....frosseri. 



Sen har jag även klickat hem den där skönheten. Den kan se ut som en vanlig chockrosa Jack. Men det är inte vilken vanlig jätte rosa löparjacka som helst. Nej nej. Den här jackan har det där lilla extra som man känner att alla jackor och löparkläder saknar nämligen reflexer. Man ser inte reflexerna så bra på den här bilden. Men alla dom där små sträcken är rexlefer. Jag säger bara bye bye till min illasittande one size reflexvästklänning som på något sätt alltid hamnar på sidan och ligger och skaver på ena sidan ut av halsen. Det spelar ingen roll hur man försöker och spänna åt den redan stora västen. Den glider ändå snett och skaver. Och ska man rätta till den varje gång som den hamnar snett ja då får man ju inte göra annat. Men nu hoppas jag verkligen att denna jacka kan va lösningen på alla mina problem. Jag hoppas verkligen på att den kan ersätta min reflexväst och att jag dessutom kan få känna mig lite snygg när jag är ute och springer. Om inte ja då får jag helt enkelt fortsätta med reflexvästarna. För synas det måste jag göra. Det är typ a och o för en säker löpning när det är mörkt ute. 




Dagens middag

Dagens middag blev morotsbiffar. Jag har aldrig provat att göra det tidigare. Men hittade ett recept i Metro och tänkte att det där låter ju både enkelt och gott. Så sakt och gjort. Idag blev det att prova på och göra dom. Men jag gjorde om receptet lite. För man skulle ha vetemjöl. Men jag bytte ut det emot mandelmjöl. Men det va både enkelt och blev super gott så ja detta kommer jag absolut att göra fler gånger. Tur att det blev några stycken så att jag kommer att kunna äta det här redan i morgon om jag vill. 

Till mina morotsbiffar hade jag
400 gram morötter
200 gram rotselleri
1 purjolök
1 msk curry
1 tsk spiskummin 
2 msk vatten
2 ägg
0,5 dl mandelmjöl 

Jag började med att riva morötterna, rotsellerin och hacka purjolöken. Sen fräste jag dom i en stekpanna på medelvärme. Och hade i både curryn, spiskummin och vattnet. När rotfrukterna va klara så hällde jag ner dom i en buken. Knäckte i två ägg och mandelmjölen. Sen rörde jag runt och formade små biffar på en plåt. Sen åkte dom bara in i mitten ut av ungen på 220grader. Efter 10 min vände jag på dom och så fick dom va inne i 10 min till. Sen va dom klara =).  



Till mina morotsbiffar så hade jag gurka, tomat, paprika, fetaost, avokado, rödkål och sen saften från en halv citron. Mums =). 




Ledig tisdag

Ledigheten fortsätter. Haha känner mig som värsta deltidaren. Men jag har så sjukt mycket semester som jag måste ta ut. Så det här är det sista rycket på min ledighet. Jag fick tre dar på raken för att dom skulle ta slut nån gång. Den som spar hon har ;). 

Men ja jag började i alla fall med en välbehövlig och mycket skön sovmorgon. Sov till kl:08:00 så blev det att äta frukost och kolla lite på Nyhetsmorgon. Innan mäklaren kom vid 09:00. Hon va mycket trevlig och tyckte om min lägenhet och hon tyckte att den hade stor potential. Men att det såklart finns en del att göra om man vill få ut mer ut av den. Men summan som hon trodde gjorde mig mycket glad =). Och nu har jag en grund att utgå ifrån i en möjlig kanske jakt efter en ny lite större lägenhet. 

Men nu har hon gått och jag ska ta och ge mig ut och springa snart innan regnet kommer dra in över Haninge. 

Men jag tänkte ju att jag skulle ta och skriva om mitt Grit pass igår. Jag har gått igenom alla protokoll från dom tidigare gångerna. Och gårdagen va den bästa omgången. Jag gjorde flest reps och det är super kul att föra protokoll över mina pass så att jag kan se min utveckling. För det händer verkligen någonting. Även om det typ bara känns som att man står stilla. 

För en person som aldrig har vart på ett Grit pass av den nya releasen så är det här pappret rena rama grekiskan. Men för mig så är det solklart. Vad dom olika sofforna står för. Och att det inte bara är siffror utom det är blod, svett, tårar, mjölksyra, horn som växer ut, grimaser, puls som skenar och ett sju helvete jäkla anamma. 

I den första rutan där det står challange 1 då är det dax för utmaning nummer 1. Man har två minuter på sig att göra så många som möjligt. Det man ska göra är burpees på lådan. Det betyder att man ska göra en armhävning på lådan sen hoppa upp på lådan, hoppa ner från lådan och det är en burpees. Man ska hinna och orka göra så många som möjligt på två minuter. 

Sen går man över till track 3. Nu har man 1 min på sig att göra så många reps som möjligt och 30 sek vila mellan varje set. 
Nummer 1 är jobb med stång där man först ska göra en axelpress och sen göra en frivändning. Det är en rep. 
Nummer 2 ska man göra knäböj
Nummer 3 ska man göra rodd
Nummer 4 utfalls hopp
Sen börjar det om med övning ett igen

Challange 2 är det tillbaka till burpees på lådan igen. Man har två minuter på sig att hinna med så många som möjligt. Man vill nu komma så nära som möjligt eller helst bättre än första gången. 
Så är det ju med andra omgången oxå av track 3. Man vill ju komma så nära eller helst va bättre än första gången. Det blir ju som en stor tävling emot sig själv att inte ge upp utom kriga några reps till för att komma så nära första omgången som möjligt. 

Detta kan ju låta hur lätt som helst men jag lovar detta är jobbigt ;). Sen ska man plussa ihop allt och räkna ut hur många reps man har hunnit med. Och ja det är ju såklart jobb med en tung stång som gäller. Jag hade 10 kilo på varje sida så 20 kilo totalt. Det är det som oxå är utmaningen. Att ha en tung stång att jobba med. För har man en lätt stång så blir det ju ingen utmaning alls. Nej tungt ska det va ;). 

Men nu ska jag ut och springa. 


Måndag

Idag har får vi fått ännu en sån där måndag slängd i ansiktet. En jag har faxist vart ledig idag och det har verkligen vart jätte skönt. Dock så kunde ju värdet ha vart bättre. Det har regnat små spik halva dagen så det började tyvärr varken nån löpning i skogen eller en uppfriskande pw. Jag gick till gymmet i alla fall. Men det va allt annat än uppfriskande. Det va mer som att få en kall och väldigt sur disktrasa slängd i ansiktet. 

Men efter som det va piss väder så har jag hunnit med en hel del. Jag har städat som en galning. För i morgon ska jag ha en mäklare på besök för att göra en värdering av min lägenhet. Det va ju ganska så länge sen som jag köpte den och det har ju hänt en hel del på marknaden sen jag köpte min. Så för att inte den stakars mäklaren ska behöva hoppa fram bland dammtussar och kläder så har jag städat. Det kan ju va kul hör henne att se golvet och sig själv i badrumsspegeln ;). Så japp det har jag gjort. 

Jag fick kontakt med henne när jag va och kollade på en annan lägenhet. En tvåa precis i huset bredvid mitt. Men jag kände att nej min egen va så mycket bättre och jag har ju inte bråttom. Det va en tvåa med balkong precis som jag vill ha. Men det va ett stort men. Huset står så nära så att när jag stod  balkongen kunde jag typ se rakt on i grannens kylskåp. Nej tack. Jag tycker inte om i syn. Det har jag haft en gång i tiden och jag sa aldrig mer. 

Men inget ont som inte för någonting gott med sig. I morgon så kommer hon och värderar min lägenhet. Ska bli såå spännande. Kan va kul att se lite hur den står idag och framför allt vad man har att röra sig med om man skulle vilja byta upp sig. Hur mycket man måste låna mer för att få det jag vill ha. 

Sen har jag ju såklart vart och tränat oxå. Jag körde ett Grit strength pass och sen ett ABSolution pass. Båda gick kalas bra och jag kände mig pigg och stark. Jag tror att jag fick personbästa på griten. Men orkar inte skriva om det nu. Får skriva mer om det i morgon för nu så måste jag sova. 

Men ha det sååå bäst. 

Dagens smoothie

Dagens smoothie. Ja om jag säger som så att den smakar typ precis som den ser ut. Väldigt grön och den smakar väldigt grön oxå. Om grön behövde en smak så kan den ta den här smoothien =). 

I denna extremt otroligt gröna smoothien har jag
Bladspenat
1 mango
2 msk hampa protein
1 msk spirulina från renee voltaire
1 msk chlorella från renee voltaire
1 dl kokosvatten




löpning

igår blev det en massa jobboch det va en hel del att göra. det va som att alla kunder kom in samtididgt. så det va fullt kaos ett tag. men det blev bättre sen och efter 15 va det typ helt dött. men jag tycker att det är mycket roligare när det är så. då går tiden betydligt snabbare och det är ju aldrig helt fel. efter jobbet blev det att åka hem till sara och till hennes ny lägenhet. den va jätte fin och kommer att kunna bli jätte fin. den har mycket goda förutsättningar =). haha jag hittar ju inte i nynäs så från tåget blev det att upp med mobilen och slå in adressen i gps:en och sen bara följa den. men jag hittade på första försöket så det va ju bra.
 
hos sara blev det att dricka ett jätte gott rose vin som hon hade köpt. efter ett tag kom emma och vi satt och pratade ett bra tag. sen skulle vi dra ut på krogen. men jag är ju en sånhär gammal och grå människa så jag bestämmde mig för att inte följa med in till stan. utom jag hoppade av i haninge och åkte hem i stället. men jag kände mig jäkligt trött efter att ha jobbat hela dagen och hela veckan. sen skulle jag upp och träna såklart så jag kände inte för att komma hem mitt i natten och sen va helt död dagen efter. men det va kul i alla fall och va med det tag. jag va hemma vid 12 tiden och gick och la mig direkt. jag sov som en stock hela natten. 
 
om det va gårdagens vin och trevliga sällskap ja det vet jag inte men träningen gick så jäkla bra. jag kände mig så sjukt pigg och stark. så det kändes kanon kul. jag körde ett grit pass och sen efter det körde jag ett bodybalance pass. det va sååå skänt att få balansera ihop kroppen ordentligt efter. fast jag höll typ på att somna när det va dax för 8 min bara avslappning. jag känner att jag blir bättre och bättre på att bara slappna av. haha det är nästan det svåraste på hela passet för jag börjar alltid att tänka på en massa annat som jag borde göra eller som jag ska göra. eller ja vad som helst.
 
men efter passet så blev det att åka raka vägen hem och in på ica köpa en massa mat och sen vräka i mig en massa mat. och ladda batterierna för att åka till sats söder och köra ett runner strength pass. jag började med att möta upp nathalie på stationen och sen åkte vi tillsammans till centret. det är så kul att få sällskap och att ha nån att träna med =). klassen hade fokus på mycket intrevaller och skulle va det tuffaste ut av dom olika löparpassen. så vi tog den gruppen som sprang långsammast för att va på den säkra sidan. i den grupper skulle man springa milen på under 60 min. och det gör ju jag utan problem. ja om det typ inte är snöstorm och trafikstockning på samma gång. men vi tog den långasammaste gruppen för säkerhelt skull. för det är så jobbigt om man springer långsammast och om man känner sig sämst. men vi hade kunnat välja en grupp snabbare för jag kände att jag hade velat hålla ett högre tempo jag kände att jag fick hålla igen och att jag hade mer att ge. men det va kul i sprinterna när man fick springa i eget tempo. för då kunde man öka på ordentligt =).
 
men annars så va det jätte kul. sen åkte vi hem. nu är jag hemma tar det bara lugnt. har ätit middag och ska bara ta och chilla lite innan jag ska ta och sova.

Bra start

Jag började min morgon med att ge mig ut och springa min 5 km rundan skogen + att jag sprang några km extra.det va sååå härligt. Det va lite små kallt i börja. Men sen när kroppen kom igång och blev varm så va det bara såå härligt. Det är så vackert att se solen stiga högre upp på himlen och se hur hela Haninge vaknar till liv. Känna pulsen stiga och hur värmen och lyckan sprider sig i kroppen.  

Hur går det md löpningen efter vintern? Har du kommit igång? Om inte gör det. Det är underbart =). 

Efter min runda så blev det att ta en stretch i solen. Men nu sitter jag och äter min gröt frukost med en kopp kaffe. Gör mig samtidigt i ordning för att åka till jobbet. Efter jobbet så blir det att åka ner till nynäs och spana in Saras nya lägenhet som ska ligga nånstans i nynäs. Det ska bli spännande. 


God morgon från en morgon pigg Carlsson =) 



Freeeedag

Idag har vi fredag och det är ju bara sååååå härligt =). Jag började min fredag med fredagsfys i form av ett Grit strengthpass. Jag kände mig pigg och stark i kroppen. Om det beror på gårdagens lite lugnare dag md bodybalance ja det vet jag inte. Men det kändes underbart att känna sig pigg och stark. Efter passet blev det att åka till jobbet och äta frukost nr.2. 

Dagen har annars vart en bra dag. Det va mycket och göra. Så dagen gick fort. Men det tycker jag bara är roligt. Vi sålde bra och en del solisar oxå. Jag jobbade till 19 och hade att göra tills jag låste dörren. 

Men nu blir det inte så mycket mer än att mysa ner sig i soffan kolla på tv och sen sova. I morgon blir det mer jobb

Men ha det sååå bäst 

Sovmorgon

Jag började faxist tro det eller ej min torsdag med att ta sovmorgon till kl:07:30. Men innan det så va jag tvungen att googla på både sovmorgon och vila för att veta hur man gör ;). Jag kände att det va precis vad min kropp behövde idag. Det va så skönt att få sova lite. Och efter många dagars träning iform av både Gritpass och löpträningspass. Men det är ju bara sååååå kul =). Men jag avlutade i alla fall dagen med att köra ett bodybalance pass på sats Haninge. Varje gånge jag kör det passet så känner jag bara hur mycket jag älskar det passet och att jag verkligen borde köra det så mycket oftare än vad jag gör. Det va så länge sen som jag körde det och det va så skönt. 

Men nu är jag hemma helt avslappnad och ihop balanserad. Redo för att sova och för att i morgon köra ett Grit strength pass =). 

Och i morgon har vi äntligen fredag. Jag jobbar i och försig till 19 och på lördag men det är ändå fredag och fredag är så mycket bättre än alla andra vardagar =). 



Onsdag

Idag har vi onsdag i några timmar till. Jag är nu hemma har ätit och ska snart ta och sova. Men idag så har jag tränat en hel del =). Jag började med att åka och köra Grit cardio och sen direkt ett hotflx. Båda passen gick bara bra. Men oj vad trött jag va när klockan ringde. Jag kände bara snälla skjut mig nån. Sen blev det en massa jobb. Jag hade en del ut av mina olika terapiarbeten som jag hade att fixa. Som att beställa och fixa bland linsvätskorna. Det är ett evighetsarbete. 

Sen efter jobbet åkte jag till sats hötorget och körde samma utomhus runner strength som jag körde igår. Men idag så sprang vi vid östermalms ip. Eller det gick nån elljus slinga runt och i en skog. Gud vad jobbigt det va idag. För det gick upp och ner som i ett dragspel. Men det va både tufft, utmanande och roligt =). Jag valde samma tempo grupp som förra gången och det känns som att den passar mig bra. Jag va den näst snabbaste tjejen ut av min grupp i spurterna och den fjärde snabbaste ut av alla deltagare i min grupp. Så det kändes jätte kul. Haha sen så när vi sprang hem igenom den stora staden på dom trånga gatorna. Då lyckades jag springa på en lite papperskorg och höll samtidigt på att snubbla över två plast buskar som stod precis vid denna papperskorg. Men jag lyckades att hålla mig på fötterna. Men så typisk jag. Jag ramlar inte i skogen men jag ramlar nästan över en jäkla papperskorg. 

Men nu ska jag ta och sova. Men ha det såå bäst. 

Trött

Omg det är en mycket trött tjej som just nu sitter i sängen och skriver redo för att sova. Jag har inte haft tid att skriva för att jag har helt enkelt haft annat för mig än att sitta med näsan i paddan ;). Eller så har jag bara vart lat och inte orkat ;). Men ja vad har jag gjort. Jag va ledig igår och så blev det att fixa här hemma. Jag va ute och gick en pw på typ 1 mil. Sen åkte jag till sats Haninge och körde ett Grit strength pass som gick kalas bra och som va sjukt jobbigt och mycket svettigt. Efter det blev det att köra ett ABSolution pass som är ett pass med fokus på mage och core. Det är ett tufft och utmanande pass. Speciellt för mig som har lika mycket magmuskler som en daggmask. 

Efter det blev det hem duscha äta och sen åka raka vägen mer till stallet och rida min lektion. Jag fick ta över en ganska så mycket lerig smokey. Som direkt efter passet fick åka in i spolspiltan för en av duschning av ben och mage. Sen en borstning av resten ut av kroppen. Men förutom att jag fick rida runt på en ganska så mycket lerig kossamu. Så gick passet mycket bra. Han är mysig och rida tycker jag. 

I morse va det en extremt trött tjej ( redan då) gick upp sådär obehagligt tidigt. Kl ringde 05:00. Det här med att ställa om klockan kan inte va nyttigt. Jag somnade typ på bussen på väg in stod och halv sov på tunnelbanan. Under cykelpasset så kändes kroppen seg och trött. Benen kändes tunga och det va inte alls nån skön, härlig och lätt känsla i kroppen. Den vaknade till liv efter att vi kom igång med intervallerna och fick till ett bra pass trots känslan i kroppen. Jag tog det nog lite lugnare än förra gången utan att fjösa. Sen körde jag bara lite lätta stretch övningar och rullade mina trötta muskler över en rulle. Smärta. Men ändå skönt. 

Sen höll jag typ på att somna på bussen på väg till Tyresö oxå. Missade helt att Sofia satt på samma buss. Men som tur va så såg inte hon mig eller. Haha så vi missade. Varandra helt enkelt. 

Sen har jag slutat min dag. Med att kl 18:00 åka till sats Medis och köra mitt första runner strength pass utomhus. Det va en nervös tjej  som hade gått på toa minst 3 gånger som tog sig till samlingsplatsen. Jag va mest nervös över hur och om jag skulle klara av det här passet och vilken grupp jag skulle ta och hur fort kommer dom andra att springa. Sen va jag nervös över att jag skulle va sämst. Att jag skulle komma sist och tillslut tappa bort dom andra och förvirra mig bort i tanto och sen att bli lämnas ensam kvar där i jakten på dom andra lagen. 

Men jag behövde inte oroa mig. Instruktören började med att säga att alla som börjar här kommer att sluta här oxå. Bra tänkte jag då måste dom helt enkelt vänta på mig. Sen behövde jag inte eller oroa mig för att komma sist. Jag va blad dom som höll täten och kunde springa på i ett bra tempo. Jag va med gruppen som sprang milen på 53-58 min och då låg intervallerna på 5 mil/km tempo. Det va en massa olika intervaller i olika längder. Ett jätte roligt och utmanande pass. Som fick upp både mjölksyra och flås. Så ja detta ser jag fram emot att köra mer ut av i vår och sommar =)

Men nu ska jag ta och sova. 

RSS 2.0