lördag

japp nu så är det lördag och jag är hemma hos jonte men ska dra ut på en promenad snart. eller jag borde igentligen springa men jag är för lat för det så det får bli gå. men igår så va det idol och erika åkte ut jag säger bara gud sååå skönt. men vafan gör han rabih där eller vad han nu heter. han suger. han är ju såååå dålig att han borde inte ens få va med i en munkgossekör. han är sååå värdelös. men bara för att han är kvar är för att typ hela rinkeby, tensta, kista och ja så klart schordbro röstar på honom. jag säger bara kan man inte få rösta och ge minuspoäng.

och ja vi ska kankse få en prao hos oss hehe han är en långhårig rockare som skelar så att man inte vet vilket öga man ska kolla på. men bertil tyckte att han va trevlig och ja jag vet inte det är han säkert men jag pratade inte med honom. jag va typ tvungen och gå in på lagret och dö av skratt. typ som när jag lämnade ut en skalm så va det nån som hade satt på en miss sixty skalm upp och ner. och han som skulle ha det va typ i 60 års åldern. ja jag bara hoppas att han såg dåligt. fast jag förklarade att det va ett svårt fäste och att det bara va den som pasade och han tyckte att det va sååå snyggt så. men jag höll typ på och döööö.

nej men nu ska jag typ ta och sätta lite fart

men ha det så bäst

jaha då va man ingen ungdom längre

jag va uppe med tuppen för att åka till ungdomsmotagningen i tyresö. jag tänkte stå och hänga på låset för att få hjälp först bland alla klamydiga smittade ungdomar. annars så hamnar man typ sist i kön. men jag va först. så kom jag in och nej det va inte för att testa mej för klamydiga utom för att fixa fler p-piller. men nej... aja bajjja så lätt ska det inte va. nej jag har ju fylt 23 och efter det så får dom inte ge mej mer p-piller. jag ba jaha. utom jag fick vända mej till vårdcentralen. jag ba suck så det va bara och gå dit och gå dit. och det är lixom vägg-i-vägg. så det va bara och promendera dit. och i väntrummet va det jag och alla gravida och klamydigasmittade personer över 23. det va bara och ta en nummerlapp och sitta ner och vänta. så det va tur att jag va ute i god tid. för ja här hamnade jag sist i kön för dom öppnade en halvtimme tidigare jippi. och jag fattade inte varför alla nördar hade tagit av sit skorna. vafan vi jag tänker inte gå barfota och se ut som stig helmer i sällskapsresan nej tack. så jag klampade in med mina leriga skor. (dom va faxist leriga bara för att jag blev tvungen och gå över stallplan i stallet med dom och har inte gjort rent dom) men hon sa inget. hon va så trevlig så. och det va bara och svara ja och nej på rätt frågor. och så undrade hon hur mycket jag vägde och hur läng jag är. jag ba hehe jag är typ 170cm lång och väger mellan 50-100kg.

men det gick bra så nu har jag hämtat ut för ett år.

sen så gick jag hem från gudö och det va kallt men skönt och röra lite på fläsket.

men nu ska jag nog ta och packa lite bara för att jag ska till jonte i morgon

men ha det så bäst

somliga straffar gud med det samma

ja precis som rubriken så straffar gud somliga med det samma. och idag så straffade han mej. för att efter jobbet så åkte jag till Ö&B för att handla lite schampo och tvättmedel och popcorn så klart. sånt som är billigt där hehe billigt är bäst. men oftast så brukar jag köpa sånt på ica för att det är närmare. och dom där kronerna som man känar tycker jag bara är jobbigt och flänga runt för att få dom. men så idag hade jag bilen så då tog jag en sväng förbi. och så handlade jag mer än vad jag hade tänkt som vanligt. och ekonomisk(SNÅL) som jag är så hade jag med mej en egen påse så att jag skulle spara 1,5:-. men den blev ju över full och nej här köper vi inte nån extra påse efter som jag hade en. så jag proppar den full och tar lite i handväskan och så gick jag till bilen. jag hinner typ gå halva parkeringen innan ena handtaget på påsen går sönder. så ja så går det när man envisas med att ta med egna slitna påsar. som sakt va somliga straffar gud med det samma.

ja vad har jag gjort mer idag hmmm ja inte så mycket jobbat och sånt. måste till ungdomsmotagningen i morgon och kirra mer p-piller. det är såå lätt man går bara dit och svarar ja och nej på rätt frågor och sen så får man ett papper går till apoteket och tar ut för ett helt år för 60:- billigaste skiten som finns men vafan det duger för mej:)

sen så i morgon så tänkte jag gå hem från gudö oxå jag måste ta tag i det där med mina små promenader. jag bara sväller och sväller. suck alla bara går ner och ner i vikt. VARFÖR KAN INTE JAG OXÅ FÅ GÖ DET......nej då det är som att det alla andra går ner det går jag upp. så snälla alla människor i min närhet och omgivning sluta gå ner i vikt för det blir såå dyrt för mer och köpa ny garderob hela tiden för att jag blir för fet för mina kläder.

nej nu ska jag ta och föna mitt hår

men ha det så bäst

jetset

ja idag så va det måndag igen..jippi. fattar inte varför det är så stor skillnad på just måndagar och fredagar. måndag känns så hämska det är såååå drygt och man är på dåligt humör och man bara vill hem. medans fredagar känns så bra och det känns som att man skulle kunna stanna hur länge som hälst. men i alla fall nu är måndagen här eller den är snarare över. men det kommer ju flera.

men idag så red jag jetset och det va kul. han är mysig och rida. bara man får fram honom i början så går det bra sen. man får tänka lite solvalla och täby. men sen så går det hur bra som hälst. det är så skönt och rida en häst som kan allt och som man kan konsentrera sig lite mer hur man sitter och inte bara bråka för att få hästen och jobba och kanske kröka lite på nacken. så man kan konsentrera sig på övningen och allt sånt. men samtidigt så är han ju lite lat oxå så man får ju va på honom att han ska jobba men han är ju inte så svår.

sen idag har jag inte gjort så mycket mer bara jobbat och allt sånt. gjort lite terapiarbete. sen så nu är jag hemma och jag är typ såååå trött. ska ta och sova nu

men ha det så bäst

den stora staden

ja jag skulle behöva åka in till den stora staden någon dag. jag ska gå på jakt efter min klänning. hehe det kommer och sluta med att jag inte köper nånting.

ja nu sitter jag här och lökar. i väntan på att törnrosa ska vakna upp ur sin dvala. ungefär som att kolla på när målafärg torkar;) sen vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på me jag hoppas på nått roligt. men det är pissväder. luftfuktigheten liger typ på 300000. så det är ju ingen idé och försöka gö nånting med håret för det kommer ändå och farvandlas till en fuktigboll på typ 3min. och efter som jag bor uppe i himlen så kan jag medela att risk för regn/regnskurar och ja allt blött ligger oxå på typ 30000%. det är grått och tråkigt.

åå jag har läst klart min bok oxå....nattfåk. den va jätte bra så nu måste jag börja på en ny ska se vad det blir. för den där hupnotisören. den finns bara som bok och jag vill ju ha pocket för anars så blir den ju sååå tung och släpa runt på. blir fan som att ha med sig ett mordvapen i handväskan och min axel kommer och få förslitnings skador.

nej nu ska jag komma vad jag ska läsa och sen gö mej en caffelatte...

men ha det så bäst

och simma lugnt;)

farmor och farfar

idag efter jobbet så hoppade jag va vid trollbäcken och gick till farmor och farfar (igen). har blivit mycket besök där nu. men det gör inte så mycket. bara för att dom beställde glasögon och sen så tyckte farmor att hennes glasögon va så tunga och farfars va mycket lättare för att han hade ju tagit plast och hon hade glas. så hon va och bytte och nu så va jag och lämnade dom. och hon tyckte att det va mycket bättre. det är så kul och komma dut för dom blir så glada för att se en. jag brukar säga att dom som alltid blir glada för att se en är hampus(hunden) och farmor och farfar. hehe så det är ju kul att dom tycker om och träffa en. och att man alltid är välkommen dit och få mat:). för det kan man alltid va säker på att man får. och typ med sig en hel frys hem med mat. idag fick jag med mej sockerkaka med hallon smak så den ska jag och jonte dela på i morgon:).

sen så igår så va jag och sussie på bio. vi gick på bröllopsfotografen. och jag tyckte att den va bra. den va som en seriös smala sussie. för den va inte så där som man garvar hela tiden för det gör man ju typ med smala sussie utom den här va mer seriös och hade kanske mer ett budskap( om man nu kan säga det när en rock-värmläning förvandlas till en östarmalms-värmläning. men den va bra tyckte jag. men nu så har ju luftslottet som sprängdes prämiär den 20/11 den bara måste man ju se. och sen snabba cash sen är oxå ett måste.

hmmm vad har jag mer lyckats med den här veckna. ja inte så mycket har fortfarande INTE bestämmt mej för vilken färg jag ska ha på klänningen. men det lär ju blir svart. för den kommer jag och kunna använda lite mer än den rosa/guld. för den är ju mer party-party. hehe inte precis nån begravningsklänning. alla går svartklädda och anna kommer in som en glittrande flower-power.

hehe ja den grumliga och disiga bilden beror på att jag tar kort med mobilen för annars så skulle jag väll typ blunda pga blixten.



men ha det såå bäst

klänning problem

åååå jag har hittat värsta party/nyårs klänningen. men och ja det finns alltid ett men och vad kan det va..... jo men jag vet ju inte vilken färg jag vill ha. den finns i svart eller i rosa/guld. och den som är rosa/guld är den som jag har provat för den andra har jag inte hittat men finns att beställa. men gud vad stårt det ska va då.

här är den i rosa/guld. hehe fast när det är party ska jag inte ha nån långärmad tröja under;)



sen finns den ju i svart oxå.

men man får väll åka in till stan och leta. jag har vart i tyresö och haninge och alla har typ en cup emot mej och tar bara in den i rosa/guld och inte i svart. ååååå mörda dom som är emot mej.

lite kort på mej för omväxlingens skull



bara för att idag va det vinter jacka på



haha jag bara älskar min matchning med strumpor. men det gjorde inte så mycket för jag skulle ändå ha ridstrumporna över:)



men nej nu ska jag ta och pallra mej ner till ica och köpa mat. inte för att det är så långt är typ tillbaka om 5 min typ.

men ha det så bäst


dra

nej nu ska jag snart ta och dra men tänkte bara lägga upp en bild på vad jag ska ha på mej när jag ska ner till landet. och ja ridstövlarna är på för man vet aldrig när asfalten tar slut och man får simma sig igenom en lerpöl;)


tröja:H&M
stickad kläning:H&M
skärp: Tiger of Sweden
leggins:gina
ridstrumpor:H&M
stövlar:esprit
smycken:efva attling


ja det va det. och så ska jag så klart ha min dkny handväska. åå den har jag ju inte tagit kort på det får jag ju ta och gö.
här är den:)



åååååå jävla bajs sl ersättningbuss. bäst för dom att dom tar motorvägen och inte nån sitsersaitsing väg typ förbi stora vika eller nått sånt där luffar plats. och jag får inte glöma och ta med min bok så att jag har nått och läsa. här kommer lite mer bilder som jag tog.




haha den här sista bilden ser jag ut som en grekisk gudinna eller nått sånt för att jag är såååå vit



men ska dra typ snart men ha det sååå bäst


god morgon

eller morgon och morgon typ en bit efter morgon. men jag är i alla fall uppe och har duschat nu ska jag äta lite frukost min kaffelatte och en avokado mm ska bli gott. sen ska jag gö mej i ordning för att åka till nynäs och fika. ja odm har ju bara två eller ett café så det blir inte så svårt och välja hehe.

har även tänkt jätte myket på vad min nya bil ska heta. den andra hette ju mette-marit efter den norska prinssesan vet inte om man ska spåna vidare i det men jag har inte hittat nått bra för hennes man heter haakon magnus och hennes barn heter sverre magnus. och ja det måste va ett pojknamn för den här bilen är ingen tjej. men jag vet inte om jag tycker att dom är så bra. jag har kommit på några namn. hehe och det skulle va kul om det är två namn som är helt oppasande tillsammans och ett tjej och ett killnamn är oxå kul.
dom har har kommit på är:
rut-ragnar
inga-bert
nils-ester
gert-sören
britta-bengt (fast det är för likt britt-gösta)
karl-alfred

för jag vill ju ha gammla namn. men jag ska tänka vidare hehe.

men är det nån som kommer på nått bra och klockrent så skriv det.
här är den



men ha det så bäst

fredag=idol

ja nu är det entligen fredag och vad betyder det. ja att det är helg förstås men förutom det så är det IIDOL. och det bara måste man ju kolla på. det står mellan nicklas och camilla. jag hoppas på att camilla åker ut för hon är inte så bra. ooo yeas det blev camilla skönt. men vafan hade hon på sig röda byxer är väll nästan okej men vafan va det för nåt tröja. eller ja man fick väll va glad att det va lite nät där. annars hade det vart för mycket information. och det vill jag inte se. åå tur att tove är kvar hon är så söt.

men idag så har jag jobbat som vanligt. det gick bra det hände inte så mycket. hade en liten kille på utlämning som typ inte alls vill ha linser och ja vad gör man då. för efter typ 10 minuter så börjar han och kolla på klockan och ger upp. och då har handtvättingen tagit 5 minuter. så han har typ bara övat i typ 5 min. så jag jag vet inte. vi hämtade hans mamma och pratade lite med henne om hur vi ska gö. men han kommer på mpndag och ska försöka. för det känns så onödigt att jag ska sitta där och försöka när han bara suckar och stönar och bara vill komma där ifrån. och han håller mest bara på och leker och övar inte på allvar. nej jag har bara lust att ploppa i linserna åt honom och slänga ut honom. men ja så kan man ju inte bara gö. men nog om detta jag blir bara sååå irrriterad bara av att tänka på honom vill bara vrida nackan av honom och hänga honom i tyresö masten. så skulle han få hänga där ett tag och möra till sig lite.

vad har jag gjort mer. hmmm jag gick hem från gudö idag och det va ganska skönt. men när jag skulle in på ica blev det såååå varmt för jag hade vinter jackan. sen när man kommer hem till lägenheten så är det sååå kallt så at det käns som att man lever i en jävla frysbox. vem behöver åka upp till ishotelet i typ norrland nån stans när man kan komma hem till mej.

som sakt va det va vinterjacka väder


nej nu ska jag snart jag och sova ska bara läsa lite i min bok.

i morgon ska jag träffa en kompis som jag inte har sett på jätte länge så det ska bli kul. hehe vi ska fika nere i nynäs. och det finns ju inte så många fik där nere så det blir nog inte så svårt:)

men ha det så bäst

hämtade bilen

ja igår så va jag i ödesmo och hämtade min bil och pappa hade sin kurs för mej. den  handlade om allt från hur jag ska smälla igen baklucka till hur och vart jag ska fylla på oljan. och vilka spakar jag ska dra i när och ja allt sånt. och hur jag får upp motorhuven hehe ja det kan ju va bra. efter som jag måste fylla på olja och en massa sånt. och sen bar det iväg och först så ville pappa att jag skulle köra ett varv runt ösmo. men han började och stannade på ösmo parkering vid centrum. det va vi och inga fler på hela parkeringen. och det är automat så det är ju lite annorlunda. så när man släpper på bromsen så börjar den och rulla så vile han att jag skulle gasa. men vafan det va ju såå trögt så det va helt sjukt så då fick man ta i lite. då blev pappa lite orolig och ba broooomsa. så jag typ hoppade högt och typ satte båda fötterna på bromsen. ja inte riktigt men typ. hehe ja då stod vi still i alla fall. men han tycker inte om när inte han har kontroll. när inte han kan bromsa utom han måste lita på att jag gör det. och då när han får panik så säger han det så fort och tar i lite mer så då höppar man ju högt och lägger på en tvärnit. men sen gå gick det bra. sen så släpte jag av honom hemma i huset. sen åkte jag hem och det gick så bra så hehe. men den låter lite som en buss. hehe så det är lite kul. men den är helt okej.

skönt och ha bil i alla fall igen:)

idag så har jag inte gjort så mycket roligt har mest bara jobbat.

nu kollar jag på lyxfällan hehe asså gud vad ska man säga. jag som trodde att jag hade det knappert. eller ja de är väll den här månaden som har vart mycket. det har vart bilen både betala den och skatten och allt sånt. sen har det vart ridräkningen och så har jag betalat globben biljett och lite sånt. hmm har det vart nått mer. eller ja det vanliga hyra och allt sånt.

men aja nu ska jag kolla klart på lyxfällan.

ha det så bäst

lycka är att ha en bil (igen)

japp nu har jag bil igen wiii. den gick igenom och är helt okej. nu står jag som ägare och skatten och allt sånt är betalt+själva bilen. hehe blev en dyr månad. men det är det fan värt för att ha bil igen:). sååå jävla skönt. men ja nu ska jag bara hämtaden oxå. för mina föräldrar har fått för sig och åka till landet över helgen eller jag tror att dom drar på fredag så det betyder att jag måste hämta den i morgon eller på torsdag. bara för att jag vill ju ha den på måndag. för mamma ska va ledig då oxå så då kan jag inte åka med henne. och pappa måste visa hur fan man gör för att få igång den och hur man gör med kryckan och allt sånt. vill ju inte bli stående nånstans bara för att man har glömt nått. så jag får nog ta det i morgon.

ja och så va dom här i lördags och jonte sprang och gömde sig som vanligt. men i alla fall så visade jag pappa vilken såg jag hade använt till golvet. och han ba men vadååå det där bladet ska du ju inte ha. jag ba nehe men vafan det sa du inte nått om. du sa bara att jag skulle köpa mej en såg inte att jag skulle köpa nått specialt blad till det oxå. så det va inte så konstigt att det va så jävla trögt. så ja nu vet jag det oxå. men han har köpt en massa olika blad till mej nu. kan ju va bra till nästa gång jag ska använda den.

och ja när blir det... dröjer inte så länge för nu så väntar ett hallgolv på mej där hemma. så det får jag oxå ta tag i nångång. men nu har jag en bil i alla fall som jag kan ta hem det i.

och ååååå jag vet hur jag vill gö för att få ett matbord. eller jag man får ju bara plats två men det är bättre än inget alls ska hitta en bild och visa.
eller inte det började och bråka att bilden va för stor jaha men gud vad känsligt det ska va då
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/523430
om man pallar kan man kolla här men det är som sakt va bara idén på bordet som jag vill sno.

men nu ska jag kolla på svenska hollywood fruar.

men ha det så bäst

ett år närmare döden

japp så idag eller ja för att va exakt så är det 12:16 så är man ett år närmare döden. heheh jag måste typ va den enda som vet exakt när jag är föd på klockslaget och när jag är döpt. men det är sååå lätt 10/10 och 4/4 kan det bli bättre. hmm jag tror inte det. men i alla fall japp så nu är det dax gå från 22 till 23 fy fan säger jag bara fan snart är man 25. och som min kloke gamle far säger.... att efter 25 så går det bara utför. och ja det är bara tv år kvar. eller så kan man oxå säga som han säger. när man säger grattis hur känns det så säger han att ja det känns som det gjorde igår. hehe eller som farfar säger när man frågar att hur är det... så får man som svar att det är som vanligt det är jämna plågor och det har han sakt i typ 10 års tid.

på tal om dom så va jag där i onsdags. ååå det är såå kul och komma dit för dom är såååå glada när man kommer. det är ju kul att nån är det i alla fall. men det är en del saker man måste tänka på innan man kommer dit. eller det är väll kanske mäst bara en sak. och det är och inte ha ätit på hela dagen. eller i alla fall va välldigt hungrig. för ska man komma så har hon gjort mat för ett helt kompani. man ba eee det är bara jag som ska komma INTE en hel familj. så när jag kom så fick jag bajcon och pannkakor. och när man har ätit typ fyra pannkakor och bajcon till det så frågar farmor
-ska du inte ha lite mer
man svarar
-nej men tack det är bra
hon säger
- men ska du inte ha lite till det finns ju så mycket
man svarar okej
efter dom frågar hon
-ska du inte ha lite till
man svarar
- nej tack nu är det bra
hon säger jo men lite till kan du väll äta det finns så att det räcker till mer
man säger
-okej
för att hon ska bli glad och för att det är såååå gott
sen när man knappt orkar nå mer och man rullar fram så är det värkligen bra och då har man sakt det typ 4 gånger och då räcker det för henne oxå:)
sen så fick jag en halv sockerkaka med pepparkaks smak med mig.
hehe jag kunde bara skratta och säga att nu tror jag inte att jag behöver äta på en hel dag.

som en gång när jag, jonte, syrran och tommy va där. så va det först fika med kaffe med både påtår och tretår;). och till det så serverades det kakor av typ tre olika sorter+en princesstårta. så när man har ätit en tårtbit och en av varge kaka. så ja då är det typ en del tårta kvar.
farmor säger
-ingen som vill ha lite mer tårta
alla svarar
-nej
farmor säger men ni flickor (jag och lena) vill ni inte ha lite mer
och då är det bara och säga jo men lite mer går nog bra. så är det bara och dela på det som är kvar och äta. magen är sååå propfull att det är tur att man har leggins. sen är det dax för typ chips, nötter och godis som och ställer fram. och så sen är det dax för middag och så ska det beställas nåt från en kina resturang som ligger i närheten. så man tar nått och försöker och typ dela med nån. sen när det är dax för maten är man fortfarande mätt men man äter i alla fall. efter som dom har beställt hem det och man vill inte gö dom ledsna. sen efter det så är det efterät då har farmor lagat nått. så det är bara och äta. sen på vägen hem så är man såååå mätt så att man knappt kan gå. hehe man behöver typ knappt äta nått på flera dagar;)

men dom är så söta och dom blir verkligen att det är sååå kul när man kommer förbi och hälsar på:)

nej nu ska jag ta och sova familjen ska komma imorgon och jag har bakat. ja om det nu går och äta hehe.

men ha det så bäst

ont i mitt öra

jag har haft ont i örat ett tag. eller ja örat och örat. snarare i ett hål där jag har örhänge i. och det är den som är längs ut på vänsteröra. det har kliat och nu så har et känts lite svullet och så gjorde det lite ont. det va ju typ flera år sen jag tog det så det tyckte jag va lite konstigt. men oftast när det känns så så är det smuts eller nått annat sånt som ligger och skaver. och det är originalet som sitter i så det har suttit där bra länge. så jag tog bort det för att gö rent det. och ser att det har lossnat lite ut av lacken så det har typ börjat och rosta. hmmm inte så bra och trevligt tänker jag. örhänget va ju lite grönt och äckligt. och örat känns ju lite svullet. så jag ställer mej vid spegeln och trycker och klämmer lite vid hålet och ut kommer det jätttte mycket grönt och äkligt var. och det tog typ aldrig slut. men sen när det tog slut så satte jag tillbaka örhänget igen. hehe kanske inte det smartaste men vafan det är bara ett öra. men jag får väl kanske byta jag har ju en massa som jag kan byta till. annars så får jag gö som jag gjorde förut när jag hade tagit hål i örat. eller ja i den där grejen som sitter mera i örat. och det blev jättte infekterat och började och blöda. då tog jag ut pluppen och för att det inte skulle växa igen så satte jag ståltråd och gjorde en ring av det. så hade jag så i några år hehe. jag tänkte att ståltråd är nog bar det rostar i alla fall inte. och det gick ju bra.

sen har jag inte gjort så mycket mer jag har typ städat idag på jobbet för det va min vecka. heheh vi har olika städveckor ett schema som rullar. så den här veckan va det min tur och ja om jag får säga det själv så tyckte jag att det blev rent och fint.

sen så har jag bara jobbat och kollat på avenyn och nu ska jag nog kolla på svenska hollywood fruar. jag tycker att det är lite kul och titta på. alla typ hatar anna anka men jag tycker att hon är lite rolig. hon är inte blyg i alla fall och det är skönt. nej hon säger vad hon tycker och det är bra. sen har hon lite konstiga åsikter om vissa saker men det är ju hennes åsikt inte allas.

men nu ska jag kolla på det men ha det så bäst

stallet

japp nu har jag kommit hem från stallet. måste ju erkänna att det är jävligt drygt utan bil. den där timmen gör skillnad. men det är bara några veckor kvar sen har jag bil igen:). men idag va det hoppning på lektionen och det är ju alltid kul. det gick bra. jag red på viola och hon va pigg och glad. men hon hade som nått litet tiks att hon knyckte till med huvudet efter hindret typ i landningen. det blev bättre efter ett tag men hon hade det fortfarande. och jag försökte och inte ta i henne typ överdrivet med eftergift men nångång så måste man ju svänga hehe. men annars så gick det bra hon va glad över att få hoppa. sen så åkte jag ju hem och lästa min bok. ååå den är sååå spännande man vill bara läsa och läsa och aldrig slute. men ja man måste ju nån gång.

sen har jag duschat och drukigt min drick smoothie. det blev min middag:). men den är god. och nu funderar jag på och jag ska ta och sova snart är sååå himmmla himmmmla trött hehe.

det är drygt med att komma hem så sent man orkar ju inte gö nått annat än att duscha och sen typ gå och lägga sig. 

hmmm eller om jag ska läsa lite ur min bok.

nej anna klockan är över tolv det va sängdax för länge sedan. det är bäst att jag går och lägger mej så att jag är någerlunda pigg i morgon:)

ha det så bäst

golv

idag har jag hållt på med mitt golv som jag skrev innan. och fan om jag får säga det själv så blev det jävligt bra. eller i alla fall med tanke på att det va jag som gjorde det så tyckte jag att det va bra. men det va jobbigt. och ganska så bökigt oxå för jag va tvungen och flytta på badkaret för att komma åt. men blir man lite arg så går allt hehe. och så fick jag såga lite men inte lika mycket den hör gången. det är ju sågandet som tar tid. ja och så städandet efter åt. gud asså vad man stökar nej när man håller på. men nu är det klart så det är skönt.

sen så när jag höll på så blev jag såååå hungrig att jag åt en korv med bröd och det va nog den godaste korvmedbröd jag ätit. sen så gick jag till ica och köpte mat så att jag kan gö massa matlåda. och det gjorde jag oxå det blev sju carbonara gratänger och tre räksallader. så nu har jag mat i några dagar.

sen så fixade jag klart golvet och började städa. så nu är golvet på plats där det ska va och jag har damsugit hela lägenheten så nu är det ganska så fint här hemma. nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv sen sova för att upp och jobba i morgon:)

men ha det så bäst

prio 1

japp idag så ska jag gö lite nytta...

prio 1 på schemat står mitt golv. jag måste sätta fart med det och få det klart nån gång. så det måste jag starta med.

sen så måste jag även gå ner till ica och handla lunch och mat som jag måste ha hemma. eller ja det är inte så mycket mest lunch som jag måste köpa.

så det är bara och sätta fart:)

men ha det så bäst

fika

japp idag står fika högst upp på mitt schema. jag vet redan nu vad jag ska ta. hehe och det är en skagen macka UTAN citron. uch jag fattar inte varför dom ska envisas med att förgifta hela mackan men citron. nej jag väljer och ta bort den innan den ens hamnar där. det va som en gång när jag bestälde en sallad och det va ärtor i den. assså jag äter inte ärtor. jag hade frågat om det va en massa saker i som jag inte ville ha men förlåt jag glömde fråga om dom brukade ha ärtor i. men jag började och försöka och äta runt ärtorna gick inte så bra. så det va bara och börja och beta. och jag är grymt bra på och rensa och peta i maten och lägga allt äckligt i ett hörn av tallriken. men ja det tar ju lite tid. specielt om det är ärtor. så när jag hade petat klart hade dom andra ätit upp:). då bestod halva min tallrik av ett berg med ärtor och resten va ätbart.

vad har vi lärt oss av detta..... jo fråga om dom brukar ha ärtor i salladen och har dom det ta bort den.

hehe ja hon som kom och hämtade vår mat sa lite skämtsamt
-hehe du tycker inte så mycket om ärter va?
jag ba va fan ser det ut som att jag älskar det och lägger dom i en hög för att äta upp alla sen och värkligen njuta av dom... fast det sa jag inte. jag svarade typ bara
- nej jag tycker inte om ärtor.

men i alla fall när jag beställer mat så kollar jag alltid vad det är på och i maten och tar bort det som jag inte vill ha. ibland blir det mer utan än vad som är i maten. dom typ bara kollar på en och typ ba vafan ska du ha i igentligen hehe. men det är sån jag är.

förut när vi åt sallad hemma så hade vi allt i en skål men det resulterad i att mamma som sitter breve mej. att hennes tallrik bestod ut av endast majs,ärtor,oliver och svamp för det va det jag hade petat bort och lagt på hennes tallrik. så efter några gånger så tyckte inte hon att det va gott och bara äta sånt så då delade vi upp så att alllla grönsaker fick ligga i en egen skål. så att man kunde plocka det man ville ha:).

hmm ja nu har jag nog inte så mycket mer och skriva eller heheh jag skulle kunna mala på tills jag får förhårdnader i fingrarna men jag vill ju inte att nån ska dö av tristes som skulle råka läsa detta.

nej nu  så jag ska ta och väcka törnrosa i stället

men ha det så bäst

ica

japp nu har jag precis vart ner till ica en sväng. hehe och ja jag går hellre typ en kilometer extra bara för att handla på ica. jobba på min bonus. och så tycker jag mycket bättre om ica man hittar vet vart allt står och jag tycker att dom ha bra sortiment. jag typ hatar lidl uch säger jag bara. allt står huller om buller det är bara turkar där och genomsnitsåldern är på typ 15 på dom som jäbbar där. bandet innan är typ hur långt som hälst och bandet efter är super kort. man får typ be kaskörskan packa ner i en påse. nej jag har bara vart inne i en lidl affär ett få tal gånger. nej ica ska det va.

men i alla fall jag va där nere och köpte gurka,paprika och mini morätter, filmjölk och dipp. här är det inget gräddfil utom det är filmjölk som gäller. och så såklart mitt älskade naturgodis. åååå jag älskar naturgodis det är såååå gott. så nu ska jag kolla på nån bra film och äta mina grönsaker och mitt naturgodis:)

men ha det så bäst

marknaden

japp igår så va det marknad. ja det va som alla andra marknader det går i ett specielt mönster. först kommer godis, sen leksaker, sen strumpor, sen ölkorv, sen mat, sen saker för 10kr och nån stans där emellan så är det nått godis stånd igen. sen är det konstiga kläder, sen vantar+strumpor, och sen handväskor. sen börjar allt om igen och igen och igen. fast godis mat och bakelser uppreppar sig minst 10000 gånger mer än allt annat. sen i mitten nån stans på nån utstöt kant där ingen går och kollar så sitter det nån stackars tant som har slitit hela året med att gö små skyltar och sånt för hand. men det är typ ingen som ser det för alla är så upptagna med att undvika alla kokosbollar och godis och att få en kräslig sjal över halsen som turken tycker att passa såååå bra i hopp med mina vackra klargröna ögon. man ba ursäkte dom är inte gröna dom är asfalts grå och nej tack jag vill inte ha en sjal som kliar och sticks och som typ är spy grön.
nej men jag köpte strumpor 14 par för 100kr det tyckte jag va bra. och sen mina älskade mintkyssar. åååå dom är såååå goda. smakar nästan som tandkräm.

men idag så vet jag inte riktigt vad vi ska gö men det brukar lösa sig. väntar på att jonte ska gå upp för vaken är han hehe. jag hör honom där inne. men det är lika bra och gå och släppa upp honom.

så ha det så bäst

RSS 2.0