ja juste

ja det hade jag ju glömt bort. i fredags när jag och lotta jobbade på midsommar så fick vi varsin ros av en kund. han blev så himla glad när vi kunde hjälpa honom så fort. han har nämligen köpt nya Ray-Ban solglasögon med styrkor så hade han vart med i krig med dom ;) han hade råkat satt sig på dom. så vi hjälpte honom och fixade till den. han blev så otroligt glas så han gick och köpte varsin ros till mej och lotta :)
 
alltid kul när man får uppskattning för sitt jobb som man gör.
 

ååååååå

jag blir galen. assså jävla bil jävlar. jag tänkte att jag går ner nu när jag inte är stressad och kollar oljan för i morgon så vill jag bara packa och sen åka ner. ja tur va väl det att jag tänkte så. jag gick det bra...nej. jag gick ner och drog i spaken och det klickar till jag skuttar glatt fram och tänker att jag är ju bara så jävla bäst. drar i den lilla plats spaken och det händer inte ett skit. jag får knappt tag i den lilla plast spaken. jag drar och tänker att fan är det verkligen såhär man ska göra.. ja det är det..eller. 
 
jag gör om samma sak flera gånger trycker ner motorhuven och drar i spaken det klickar till och det går fortfarande inte..nu börjar jag och bli riktigt irriterad och springer nu mer fram och tillbaka drar lycker och sliter... aaaaaaa blod, svett och tårar jävla bil jävel. och så gör jag det som jag aldrig trodde att jag skulle göra jo jag letar upp instruktionsboken och läser på hur fan man ska göra och ja jag gör ju rätt men varför går det inte...
 
jag konstaterar att den öppnar sig på höver sida men inte på vänster.. störande. men efter mycket om och men och nya ryckningar i den röda spaken som ska öppna motorhuven så hör jag två klickningar och nu tänker jag bara äntligen. och då gick det hur lätt som hälst :). jag får upp motorhuven och kan kolla oljan och kan sen stänga huven igen och har sen gjort mitt uppdrag.
 
men det som stör mej är att jag vet ju hur man gör. jag har ju gjort det där såå många gånger när pappa har vart med. och jag har öppnat den själv oxå. men nej nu ville den verkligen inte och jag blir ju bara sååå arg och irriterad så man har ju bara lust att skricka rakt ut på hjälp.
 
haha ensam kvinna i nöd behöver HJÄLP!!!! men nu så lyckades jag klara det själv och ja då kändes det i alla fall bra
 
men så jag har inte bara bråkat idag. jag har krigat oxå haha men det va på jobbet. nej det gick så bra så. jobbade med hanna och det va kul och träffa henne för det va ett tag sen. det är skönt när man har jobbat i hopp ett tag för den ena vet vad den andra gör så vi behöver aldrig fråga om hon har städat där eller om jag har gjort det. för vi har våra rutiner och då går det ju bara så mycket smidigare.
 
men nu ska jag ta och kolla på fotbollen och packa ner det sista
 
för i morgon då drar vi =) men ha det såå bäst
 
 

god morgon

ja om den nu är så god det vette fan. men morgon är det i alla fall. haha efter att ha gått och lagt mej typ 23 och somnade i fallet till kudden så kände jag mej hyfsat pigg när klockan ringde kl:06:00 i morse. japp dax att ut och springa....bara att ta sig i kragen och ge sig ut på en härlig löptur. och det va faxist skönt. det va lite små kallt så man fick springa på för att få upp värmen och det är ju bara bra. igår så har jag packat massor och det känns som att jag är halv klar. usch fy fan vad jag bara hatar och packa. det är ju bara sååå jävla tråkigt.
 
nej usch det är då man ska anställa en liten polak som gör det åt en. men om man ska ha med sig nått så får man göra det själv. men nu ska jag bara göra mej i ordning och sen dra till jobbet.
 
haha i fredags när jag åkte hem från jobbet så va jag tvungen och stanna för att det gick och observera gick två fåglar på ett övergångställ över vägen. och dom brukar ju flyga i väg när man kommer men inte dom här fåglarna inte. dom viste allt sina rättigheter så dom gick på där över vägen. haha och nej jag hade inte hjärta att köra på dom när jag hade lagt på en tvärnit för att dom inte flög i väg. så jag gick allt snällt stå och vänta tills dom hade gått över vägen och sen kunde jag fortsätta och köra :)
 
ja men nu ska jagta och sätta lite fart men ha det såå bäst

min midsommar

hahaha jaaaa min midsommar va helt galet sjukt kul :) hängde hela kvällen md bästa brudarna och andra roliga människor så det va galet trevligt..
 
jag började dagen men den härlig spring runda på morgonen och gjorde mej sen i ordning och drog till jobbet. jobbade med lotta. hon ska sluta hos oss vilket jag är jätte tråkigt :( men så är det folk går vidare här i livet och hon har ju jobbat ganska så länge hos oss. haha en annan lär ju aldrig komma därifrån ;).
 
men det blev en sill lunch på jobbet super gott. och till det så blev det en varsin lätt öl. haha både jag och lotta tyckte att mjölk inte riktigt passade inte kaffe och vatten eller. men en lätt öl ja det skulle passa mycket bättre så det fick det blir. det va lite och göra på jobbet men inte sådär extremt jätte mycket. men det rullade på jag skyltade om lite och fixade.
 
sen vid 14 fick jag sluta och kunde äntligen åka ner till ösmo för att fira min midsommar. åkte först hem till föräldrarna fast ja dom va ju inte hemma. så blev bara att lämna bilen och byta om. sen gick jag över till izzas föräldrars hus. där va laijon redan på plats och sen kom sara och madde :). sen skulle det fixas kranas haha jag va sådär motiverad till det kan man ju säga... men jag och sara gick ut och plockade lite blommor och björkris. men det va en massa äckliga små gröna små djur på dom där jävla björkrisen. så ja jag plockade inte så många. sen skulle det kransas haha jag hade kransat klart ganska så snabbt och min krans hamnade sen ganska så fort på kompisthögen. sen va det mat dax. vi började med sillen, ägghalvor och sånt det va super gott. izza och laijon hade köpt och fixat all mat super bra och så hade dom gjort en bål. sen efter en liten paus så blev det kött, potatisgratäng, sallad och tsatsiki till det. och även det va så klart super gott. izzas pappa fick vara grillmaster och izzas mamma satt med oss runt bordet och pratade. sen efter en liten paus blev det kaffe och jordgubbs tårta. haha ja jag kan ju säga som så att mät va jag i alla fall. haha jag va glad att jag hade klänning och inte jeans för då hade man ju fått knäppa upp en knapp ;).
 
till all mat så blev det så klart vin till. och ja det blev lite mer vin efter det oxå ;). men sen drog vi vidare till laijons föräldrars hus där hennes familj och släkt höll hus. hennes bror fyllde år så vi åkte mest bara dit och sa grattis och krigade med myggen. sen drog vi vidare ner till nynäs. haha eller först så tog vi ett varv runt ösmo med maddes jobbar bil och körde på saftblandaren. haha det va galet kul ;).
 
sen drog vi vidare ner till nynäs hälsade på izzas bror och hans tjej och deras grannar. va där en liten stund och sen drog vi virade till ösmo igen och partade hemma hos izza. men innan det så blev det att plocka upp charlie hos laijon hem till mitt hus och hämta min dator och sen dra vidare till izza. sen kom det lite mer trevligt folk. pratade, drack mer vin, skrattade och hade det bara sådär otroligt roligt :). det blev mycket balkong häng då det va fint väder. vi höll på jäkligt länge oxå haha jag kom inte i säng fören vid 06:30 och vaknade upp vid 11 tiden. haha då va det bara och gå upp äta lite frukost och sen dra ner till stallet. 
 
det va bara och kriga på =). träffade både laijon och madde nere i stallet så det va trevligt. haha ja jag va ju som vanligt inte så där jätte snabb utom blev att va där nere ett tag drog sen hem. så nu är jag hemma och ska packa. jag måste packa för jag jobbar i morgon och orkar inte panik packa som jag brukar få göra och som jag säkert ändå kommer och få göra :). sen blir det att kolla på matchen och sen sova för att ladda om för lite mer jobb sen har jag 1veckas semester kommer och bli sååå sjukt skönt att va ledig haha men så lungt kommer det ju inte precis att bli ;). haha nej nej för vi ska gå all in 
 
men ja nu ska jag nog ta och äta lite middag så ha det sååå bäst
 
min sill lunch på jobbet
 
 
min midsommar klänning :) försökte och poppa upp min tant knä långa klänning med ett par BjörnBorg skor =)
 
 
madde, izza och jag 
 
 
jag och izza
 
 
haha madde är expert på att ta kort när man inte vet att hon tar kort. detta va nog ett ut av dom bättre korten annars så brukar man se mer rolig än snygg ut ;)
 
 
en styck carlsson med lite rosé vin =)
 
 

midsommar

ja då är det då dax för midsommar och jag började min dag med att va ute och springa min vanliga 5kms skogsrunda. härligt :) haha ja jag kanju säga som så att jag va ju ensam på spåret. haha träffade inte en enda människa. men det är skönt. sen va det bara hem duscha sminka sig. kör med party sminkfrån början så kan jag bara fixa till lite innan jag åker. håret är plattat och fixat. så jag är typ värsta midsommar fin på jobbet :) hittade till och med en vit tröja som jag kunde ha på jobbet.
 
haha ja för först ska jag åka och kriga på jobbet för att sen dra vidare. men det blir ingen snaps för min del i år inte. får ta igen det på julafton i stället ;) men snart måste jag ta och dra ska ta min ferarri till jobbet så att man kommer ner till ösmo nån gång under dagen.
 
men jag vill bara önska alla en trevlig midsommar :)
 
ha det såå bäst

packar

känns som att det ända jag gör just nu är och packar och packar eller tänker på vad jag ska packa ner. jag ska både packa tills i morgon då det är midsommar. jag ska ju först jobba och sen blir det att åka ner till ösmo och fira med bästa brudarna. vi ska börja med och äta och sen kommer det lite mer folk så det blir nog kul :). men som sakt va först jobb.
 
sen så håller jag på och packar och planerar in för vår resa till borlänge och till P&L. haha det kommer och bli grymt jävla kul... jag är såå taggad. hahaha men jaaa jag kommer och dööö. jag ska campa och jag är verkligen inte en camping människa. senast min familj campade så sa vi aldrig mer och jag kommer inte ens ihåg hur gammal jag va men men jag kommer nog och överleva ;).
 
först ska det firas midsommar :) och ja jag tar min tant klänning ;) haha försökte piffa upp det med ett skärp och ja det kankse blev lite bättre. haha ja det blir inte bättre än sådär i alla fall.
 
igår på jobbet så kom det en massa ray ban bågar. så jag satte mej typ direkt ner och började mitt terapi arbete. lägga in alla bågar i lager, prismärka alla bågar, sortera ut alla bågar och sist men inte minst sortera ut alla fodral. men jag blev klar..skönt. redan idag har jag sålt 2 ray-ban pilot :). annars så går livet bara bra det rullar på. jag är ute och köpar och krigar i löpar spåret. jag krigar och kämpar på på jobbet. va hemma i ösmo i måndag och fixade takboxen så nu sitter kungakronan på. pappa både fixade ett bord och lagade det på samma gång. haha vi tog upp det och skulle väckla ut det och pang så gick det sönder jaha. ja det va bara ner i källaren och laga ;). tur att min pappa är så jävla grym på att laga trasiga saker med alla olika möjliga lösnngar.
 
men nu så kollar jag på fotbollen det är tjekien emot portugal och ja än då länge så står det 0-0... tråkigt..
 
aja men nu ska jag kolla vidare men ha det sååå bäst

tisdag

ja snart är det midsommar haha och min största fråga är inte vad jag ska göra utom vafan jag ska ha på mej.... jag kan ju bara inte komma som jag brukar göra back as hades. utom det känns som att jag måste ha nått som är lite mindre svart och lite mer åt det vita eller glada hållet.. men vad... jag har letat och vänt upp och ner på halva min garderob. till och med funderat på vafan jag har nere i källaren. men nej inte kommit på nått bra.. jag vill ju så klart ha en klänning. inte jeans och linne utom klänning. och har hittat en som jag inte har använt så många gånger.
 
men frågan är om den är lite för mycket åt det socker söta flick hållet??? och samtidigt lite för lång så att det blir anna tant varning. med alla volanger och krimskrams så går den ju långt nedan för knäna och stannar precis på tant varnings hålle.. och den har typ en form och det är vad du vill för du ser ändå ut som ett tält. haha kankse ett skärp i midjan kan hjälpa den att få nån typ av form.. det måste kollas upp...
 
haha och ja ju mer jag kollar på den ju mer skulle jag bara vilja ta fram saxen och försöka och fixa till det där tant varnings längden. haha jag får väl köra på ett par sexigt strumpor ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

ledig

idag är jag ledig vilket är grymt skönt. jag jobbar ju däremot hela helgen så det är ju mindre kul :(. men men det är bara och kämpa på som den krigaren man är. men igår så kollade jag på fotbollen tysklnad vann jag hejade inte på nått lag så för min del spelade det ingen roll vem som vann. haha men gud jag va lite trött efter gårdagens flängade hit och dit så jag somnade i soffan och vaknade upp 20 min in i matchen. haha sen blev det att kolla på tv sittandes ;). gick typ och la mej direkt efter matchen och vaknade inte upp fören 08:30 i morse.

då va det bara tat gå upp fixa frukost hoppa i springa kläderna och ge sig ut. fick även för mej att varför inte ta 1 mils rundan nu när jaghar tid och regnet inte öser ner. så det fick det bli. men gud vad lerigt det va. på vissa ställen va det som att springa i hästarnas hade och på andra va det fram med snorkel och dykardräkt. haha jag brukar springa i en tunnel. men jag kommer ner i den och bara ser hur det blänker av allt vatten. så nej det va bara och vända och springa över vägen i stället.

men nu är jag hemma och ska äta lite lunch och sen ska jag ta och åka till bolaget och shoppa lite och sen blir det nog att kolla runt lite. funderar även på om man ska ta och kolla efter ett par nya spring skor oxå. jag har inte råd att köpa några just nu men man måste ju börja och kolla runt lite. jag har nämligen läst på intersports hemsida att man ska byta sina spring skor efter ca 3 år eller 120 mil. jag räknade ganska så snabbt ut att jag springer i genomsnitt ca 5 dar i veckan. oftast så blir det mer. ibland blir det 6 och ibland 7 dar men aja om man tar ett snitt i veckan så blir det nog 5. och varge gång jag är ute och springer så springer jag minst 6km. om vintern blir det mer 7-8 km efter som jag då har en längre runda på asfalt. och ibland får jag ju för mej att springa milen oxå.

men men om man ska ta ett snitt så är det 5 dar i veckan 6km och så har vi 52 månader så blir det 156 mil på ett år. det är ju helt galet sjukt mycket =). så ja det är nog snart dax för nya springa skor ;).

men nu ska jag ta och sätta lite fart men ha det sååå bäst




helgen

tänkte att jag skulle ha skrivit nått i lördags men det blev aldrig av så sätter mej nu och skriver i stället :). i lördags så tog jag en sovmorron vaknade kankse vid 9 och strax efter det så började det så klart och regna. så mysigt så eller inte. men krigare som man är så åt jag frukost och tog mej ut på en jogging runda. men det fick bli en asfalts runda i stället för skogen. det blir bara så halt och lerigt i skogen. så det va på med springa kläderna och keps på så va det bara och ge sig ut. men det regnade inte så mycket när jag sprang. det regnade betydligt mer när jag hade kommit hem.

efter min spring runda så va det in i duschen sen så städade jag lite här hemma och fixade. åkte till ica maxi köpte gummisar som jag ska ha på P&L och ja lila och svart va dagens färg på gummisar så jag tog ett par lila. sen så krigade jag mej igenom hela ica och fick med mej allt hem som jag skulle köpa.

sen va det hem och fixa i ordning sig för att sen åka ner till ösmo och hem till izza. där va laijon redan på plats och lite senare kom sara och så va det bara och börja. vi pratade lite om vad vi skulle göra under kvällen. vi hade först funderat på att åka till aya med ångrade oss och kom fram till att vi ville åka in till stan. så blev att ta kvart över åtta tåget in till stan och vi började med att ta ett glas på ett ställe som hade uteservering med infravärme. så det va super mysigt. där träffade jag en gamal kompis som hängde med oss sen hela kvällen. vi drog sen vidare till sterio. och gud vad kul vi hade. det va super kul. vi dansade runt i våra ballerina skor och partade verkligen loss. men a det va grymt kul. sen åkte vi hem.

idag så har jag mest åkt runt typ överallt. började med att åka till tyresö för att vaccinera mej mot tbc har gjort det enda sen jag va liten så lika bra att fortsätta med det. så jag gick dit och fick hjälp direkt. fick fylla i ett papper, betala, sätta sig på stolen ta av sig jacka och tjock tröja och sen ett litet stick i armen och sen va det klart. haha jag fick till och med en klubba. haha han höll fram den och frågade om jag ville ha ja sa jag och tog en. haha det är klart att man passar på medans man får frågan om man vill ha ;)

sen åkte jag vidare hem till ösmo för jag skulle förbi izza och hämta min datorn men hon skulle åka íväg så hon lämnade dom hos mina föräldrar :) så snällt så. haha och så klart så går det ju ingen buss från tåget så det va bara och börja gå. varmt va det hade både tjock tröja och jacka. men det hade regnat så fruktansvärt så då måste man ju ha mycket kläder på sig. men ja nu va det lite för varmt. men jag kom tillslut fram och kunde hämta min väska och datorn. va hemma i kankse 30 min och åkte sen bussen till tåget och sen vidare hem till haninge.

nu är jag hemma och har ätit lite middag nu blir det bara och ta det lugnt och kolla lite på tv. i morgon är jag ledig så det ska bli grymt skönt :)

min klubba som jag fick för att jag va duktig och inte började gråta ;)



vin och drinkar



jag och laijon


helg

haha ja jag kan ju börja med att berätta om mitt otroligt spännande tandläkar besök. jag hade då tid 08:15. vilket passade mej guld. började dagen med en löptur så ja klockan ringde 05:30. ja jag vet jag är dum i huvudet. sprang (släpade) mej runt min runda. hem duscha äta lite jordgubbar till frukost och sen hoppa in i bilen och åka till haninge. va lite tidig men det gjorde inget för så fick jag komma in lite tidigare.

fick en tjej som hette helena hon va jätte gullig och hade jätte coola glasögon som jag va tvungen och säga till henne :) hon blev jätte glad. sen så konstaterade hon att ja tråden är lös. och hon tyckte att den ska du ha kvar så det va oxå bra med henne. sen sa hon att vi ska bara borra bort det gamla limmet först och sen sa hon du behöver ingen bedövning för vi ska inte borra i tanden. haha jag bara garvade och sa nej för fan det behöver jag verkligen inte ;). lite borrning ut av lim har man ju gjort förut. så hon satte fart och ja det sprutade ju inte lite vatten. haha jag fick mej en ny dusch. jag blinkade och svalde om vart annat. haha för ja jag har efter alla dessa år hos tandläkaren utvecklat en teknig så att jag kan ligga ner och svälja samtidigt. men hon fixade det där så bra så. känns riktigt bra att ha det gjort och att jag tog tag i det så fort men det är nog bara för att jag hade den där tandställningen så länge så nu vill jag fan att det ska se snyggt ut oxå.

haha men så brukar dom kolla så att man inte tuggar på limmet när man biter i hop. man får knugga tänderna mitt nått papper. så frågar hon om jag känner limmet när jag biter i hop. nej svarar jag. hon bara kollade på mej och säger men är du verkligen säker på det. ja svarar jag och säger sen att hehe ja jag har ju ett ganska så stort överbett som du ser och så biter jag i hop. hon bara kollar och utbrister ja men gud ja jag ser det :) haha fet söt tandläkare.

sen va det bara och betala och va glad :) va även tvungen och så klart kolla om jag fortfarande kunde komma emellan trappan och väggen och japp det kunde jag men dom måste ju ha bytt om för jävlar vad smalt det va. haha sådär smalt va det inte när jag va 15 år;).

sen va det bar aoch åka till jobbet och kriga på. där va kurre redan på plats och slipade jobb. duktiga kurre :). men dagen gick bara bra. fick jobba hela vägen till 19 men det gick så bra så.

idag så har jag oxå jobbat. och jag har börjat och lyssna på en bok som heter ro utan åror. den är såå fruktansvärt hämsk och bra på samma gång. handlar om hon ulla som fick als och den handlar om hennes sjukdom och hennes kamp. asså usch det är många gånger som man får hålla sig från tårar när man sitter på bussen. men sammtidigt så himla bra hur dom hålleri hop och hittar på olika lösningar och hur hon har humorn kvar och anpassar sig så himla lätt och så kommer nått annat och så vill man bara gråta igen. så ja man sitter och skrattar och gråter om vart annat i tankarna på bussen. men har du inte läst det GÖR DET!!!.

sen efter jobbet så va jag ute på min spring runda och kände mej ganska så pigg så tog en extra runda så blev att springa 7,5km. men min extra runda som jag springer ja där får man verkligen tänka på vart man sätter fötterna och lyfta på benen för det är rötter som cavaletti typ överalt och helt i nerförbackar. men det är bra då kanske jag nån gång kan lära mej att lyfta på fötterna ;). sen va det så härligt väder så jag tog och gick min omväg hem. så kom hem och hade duchat klart lagom till fotbollen som ändå sög.... men blev i alla fall en öl till det och det fick räcka. haha håller typ på och somna.

i morgon blir det att springa en runda och sen fixa lite ärenden och sen blir det äventyr för hela slanten ;)

ha det sååå bäst

vårt älskade kylskåp









tandläkaren

jag har känt att det har känts lite konstigt i munnen. jag har ju en tråd bakom tänderna och jag tror att det har hänt nått med den. typ att den har börjat släppa igen eller nått sånt. så jag tog tag i det där så fort som möjligt och ringde och bokade tid. så i morgon kl 08:15 ska jag till tandläkaren i haninge. sen blir det raka vägen till jobbet och hoppas att jag hinner innan klockan blir alldeles för mycket. känns inte bra om helena måste öppna butiken helt själv. usch känns som att hon utnyttjas alldeles för mycket för sin snäll het. för att hon är snäll och ställer upp och jobbar hos oss. även fast hon säkert tycker att det är kul att komma och jobba hos oss så tycker jag ändå inte att man ska utnyttjas det. men men jag ska ta bilen och tycker att det borde gå fort  haha hoppas att man inte får nån traktor framför.

men idag så va jag ute och sprang på morgonen. det va sol så det blev linne utan tröja över. det va precis lagom sen blir jag ju ganska så varm av att springa. men man vill ju inte frysa på vägen hem men idag va det lagom. på jobbet så gick det bra. men det va ganska mycket bokat och som vanligt när vi inte är så många så kommer ju såklart alla. men jag tror att det löste dig ganska så bra. det rullade på och gick bara bra tyckte i alla fall jag :)

men nu ska jag ta och krypa ner i soffan och kolla på tv


bubblan

i går så jobbade jag alltid lika trevligt att få en jobbande måndag slängd i ansiktet... eller inte. men men det är bara och kämpa på. efter jobbet åkte jag direkt hem till ösmo böt bil. och det va som en dröm att få tillbaka min älskade volvo även om det va grymt skönt och snällt att jag fått låna saaben. och den va såå ren och fin oxå. kändes verkligen som en helt ny bil. en ren ny bil :). se åkte jag vidare ner till stallet mockade och fixade. efter som det va sista gången på ridningen så fick vi välja häst. jag sa att jag kan rida vem som helst. så alla fick välja och så va det typ bara bubblan kvar. men jag rider så gärna henne tycker att hon är mycket trevlig att rida så det gjorde mej ingenting.

det gick jätte bra och rida sen oxå så det va super kul. hon kändes så otroligt fin. vi va på utebanan så det va skönt att ha mycket plats oxå. sen är det alltid kul när det går bra. hon kändes mjuk och fin och lyssnade på vad jag ville. så det va super kul :).

i morse va jag ute och sprang innan jobbet. skönt. men jag kände mej ganska så trött när klockan ringde. men det va bara och peppa sig själv för att tvinga sig upp för att komma ut och springa. för jag vet hur skönt det är när man väl kommer iväg och kommer hem och bara känner sig så jäkla duktig.

sen va det bara och åka till jobbet och idag fick vi mycket trevligt besök av först elena som kom med en frys till oss  :) gud vad vi har saknat en frys som vi har längtat efter en. så nu äntligen kan vi köpa glass i mängde och ha i den :). men det har hänt en mindre trevlig sak för stackars elena usch jag lider verkligen med henne :(. sen kom helena till oss hon ska jobba hos oss nu i några dagar och hon hade med sig sofia :) så det va mycket trevligt att träffa alla. genast så blev stämningen på jobbet toppen bra. men gud vad mycket folk vi blev helt plötsligt. haha man viste inte riktigt vart man skulle stå nånstans ;). men super kul.

vid 18 gick alla hem och kvar va bara jag och lotta. sista timmen gick ganska fort så det va bra. sen fick jag för mej att gå hem och lyssna på min ljudbok samtidigt. fick ett mycket trevligt telefonsamtal oxå :). så ja dagen har vart bara bra. i morgon blir det att springa och sen jobba.

men ha det såå bäst

min helg

ja det har hänt en hel del den här helgen och det har vart riktigt kul :)

ja vi kan ju börja med fredan så hände det väl inte sådär jätte mycket. jobbade som vanligt och åkte senare ner till stallet och fixade där sen åkte jag hem. hehe på vägen hem så va det jag och alla party glada studenter :) det va party hela vägen från ösmo tills det att jag klev av i haninge. men dom är sååå glada.

sen va det bara hem duscha äta och sova. för på lördan så ringde klockan 06:00 och det va bara och tvinga sig upp och ta bussen, tåget och sen gå från tåget till stallet. där träffade jag på izza och vi snackade lite sen satte jag lite fart. red, mockade och fixade. åkte sen hem. eller nej jag åkte först till haninge c och köpte en flaska vin och ett kort till kvällens kalas. sen åkte jag hem åt lite och gav mej ut på en jogging runda. kände att jag behövde komma ut lite och inte tänka på nått utom att bara få springa på. sen va det bara hem duscha och göra sig i ordning för kalas :). alltid lika svårt och komma på vafan man ska ha på sig men lyckades hitta nått som fick duga. sen åkte jag ner till ösmo igen.

gick hem till izza där madde kom sen och vi satte oss i bilen och drog ut till muskö. haha det började ju  bra. det va ingen som hittade hem till bea. så alla plockade upp sina mobiler och började kolla om vi hade hennes nummer. jag hade en bea g och tänkte att ja men det bara måste ju vara henne. och japp det va det. kollade även på hitta.se och ja det gick riktigt bra och hitta. körde inte fel en enda gång :).

där ja det uppdukat med jätttte mycket god mat och olika ostar och ja usch alldeles för mycket. det blev att gå både en två och tre gånger hämta mat ost med kex och den gudomligt goda tårtan som det blev att äta av både en och två gånger. det va verkligen helt otroligt gooood =).  sen åkte vi och hämtade lisa som kom med bussen :). det va så otroligt trevligt det blev mycket god mat, gott vin och otroligt mycket prat och skratt =). helt klart en mycket lyckad dag och kväll.

sen drog vi hem till ösmo igen och jag han med sista tåget hem. så tog det och sov hemma hos mej i haninge. somnade direkt utan problem. vaknade igen vid halv 9. gick upp åt lite frukost och åkte ner till ösmo igen för idag skulle jag hjälpa pappa med att fixa och städa min bil. så åkte ner vid 10 va hemmai ösmo vid 11 och så va det bara och sätta fart. jag dammsög hela bilen och ja det behövdes. för dom som hade den innan hade haft både barn och hund. så jag hittade allt från algrens bilar till glas bitar och en massssa hund hår och även lite hund godis tror jag  ;). sen när jag va klar med det så skulle jag torka av hela bilen. ja alltså insidan på instrumentpanelen och alla sånna utrymmen. sen efter det så skulle hela bilen vaxas. sen efter det så skulle det bara fyllas på med olja och spolarvätska. haha jag kunde typ fylla på hela 4L dunken. och medans jag höll på med allt sånt så spolade pappa av och fixade och började med att vaxa. för om man hjälps åts så går det ju lite snabbare :).men gud vad jobbigt det va. haha helt sjukt. men gud vad fin den blev verkligen jätte fin.

men ja det ska väll erkännas att detta va första gången som jag har städat en bil. och ja jag har haft bil ända sen jag skaffade körkort och ja det va 5 år sen. men sen åkte jag hem vid 15 och då hade vi hållt på hela tiden. fick lite mat innan jag åkte och det va nog tur för när jag kommer ner till stationen så är det signalfel mellan tungelsta och jordbro så ja det va bara och ta nån buss därifrån till jordbro och sen åka tåg och sen buss hem.

men nu är jag hemma och har tagit det lugnt kollat på tv och vart ner till ica handlat mat och lagat mat. mitt i min matlagning eller snarare min hackning och uppdelning av mina grönsaker så inser jag att nej jag har glömt och köpa zuzini eller hur det nu stavas. och ja efter som jag skulle göra min vegetariska lasagne så ja dom behövs verkligen så ja det va bara och gå ner till ica igen.men det är ju tur att det är nära. och hahaha han som stod i kassan kände igen mej och bara hehe glömde du nått. jag ba ja haha som vanligt ;)

men nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv

men ha det såååå bäst

haha man vet att man är hemma i ösmo igen när man ser en sån här skylt ;)



carlsson redo att gå på kalas















på g ner till ösmo




vi valde ju helt klart det bästa bordet med den bästa utsikten som vi satt och njöt ut av hela kvällen. så otroligt vackert













haha madde och jag.. sexigt värre ;)



madde och jag



utsikten lite mer på kvällen fortfarande så fint












hahaha madde tog en massa kort på ösmo marknaden och lyckades fånga denna skönhet på kort.

haha anna östermalms kärrning på besök i ösmo på ösmo marknaden ;)





Mobilen

Sitter just nu i ösmo och bloggar från mobilen. Det är så smart att man kan göra det :). Ja jag har inte så mycket annat för mej väntar just nu på att mitt tåg ska komma :)

I morse va jag ute och sprang innan jag åkte till jobbet blir nog en runda i morgon oxå innan jobbet.

Men här kommer lite bilder på min nya jacka som jag har köpt.


spontant

igår när jag va på väg hem så gick jag från sågen som jag brukar försöka och göra. det är ca 4km en ganska skön promenix efter jobbet. så vid vendelsö så der jag att det sitter två personer vid en grillningsplats. och så ser jag att den ena personen kanske ser ut som elin och nästan i samma ögonblick så vinkar hon och roppar anna. det är elin tänkta jag då och så va det cillan som satt breve. så jag gick dit och slog mej ner. dom hade precis ätit och va på g att ge sig på vinet. så jag fick oxå ett vin glas och blev bjuden på gott rödvin :)

alltid lika kul när det blir så att man träffar folk som man känner och att det helt plötsligt blev en mycket trevlig tisdags kväll bara sådär. med trevligt sällskap och gott vin :) aldrig helt fel. vi pratade om allt mellan himmel och gjord och när det blev för kallt så gick vi in till elin där det serverades en super god kaffe drink :). hon är verkligen snäll elin förstår varför cillan och hon är så mycket för hon är en super snäll tjej som tänker mer på andra än på sig själv :).

efter en ganska så stark kaffe drink som jag fick spettsa ut med lite mer mjölk i så gick jag och cillan hem. eller hon gick till bussen i brandbergen och jag gick med henne och väntade på att bussen skulle komma och sen så gick jag hem. somnade som en gris när jag kom hem.

vaknade vid 8 tiden och kände mej pigg och glad :). så blev att äta frukost och hoppa i spring kläderna. kände mej även pigg i benen så blev att ta milen idag. lika bra och skönt att göra det när man är ledig. så sprang min 1mils runda i skogen på 57min. kändes som att det va en ganska bra tid :) eller jag är nöjd i alla fall så det är huvudsaken för det är ju ganska så jobbigt ;)

men nu håller jag på och gör mej i ordning för att ge mej in till haninge och shoppa lite med brudarna. sen får vi se vad vi hittar på ;).


åååå jag har även köpt mej en ny vår/sommar jacka en blå super snygg om ni frågar mej ;). det bästa med den är att i produktbeskrivningen så stod ordet vattentät typ 4 gånger så det känns som en bra jacka för vårt klimat :) ska ta ett kort sen och lägga upp :)

sen har jag bakat muffins oxå med hallon i alltid gott och ha hemma och om inte jag äter upp dom så kankse man kan ta med dom till jobbet och bjuda mina jobbar kompisar på. hehe där går dom alltid åt ;)


ledig

idag är jag ledig vilket är grymt skönt efter att ha jobbat 6 dar i rad. jag började dagen men en välförtjänt sovmorron sen tog jag en löprunda. blev min vanliga runda på 5km men gick en lite längre väg hem. ska nog ta milen nån dag den här veckan kankse på onsdag när jag är ledig eller till helgen :).

men på onsdag ska jag oxå få åka ner till ösmo och hämta hem min bil som pappa har fixat och lagat. och ja nu startar den till och med vilket är ett stort+ om man ska lyckas få hem den ;). och nu är allt bytt och så ska han byta lite slangar och lite filter och lite sånt smått och gott. nu ska den i i alla fall inte hacka och rycka i hela ratten när jag bromsar :).

men nej jag måste ta och sätta lite fart ska ner till ica och handla och sen ska jag åka till stallet och rida två hästar :)

men ha det såå bäst

min helg

i fredags så jobbade jag som vanligt och det gick så bra så. jobbade till 19 och det va ju mindre kul men det va bara och härda ut. som vanligt så tycker jag att fredagar är roliga dagar att jobba. sen åkte jag hem och kollade på finalen av let´s dance och anton vann. men dom va sjukt duktiga båda två :). jag har inte kollat på det sådär slavist utom bara då och då. men finalen ja den kan man ju kolla på. målade mina naglar samtidigt som lite terapi. blev helt okej.

sen hände det inte så mycket mer än att jag bara va hemma och tog det lugnt och kollade på tv. skulle ju jobba på lördan så det va bäst och stanna hemma och bara ta det lugnt.

jag började min lördag med att ge mej ut på min spring runda. sen så va det hem och duscha. men fy fan va kallt det va. det va ju helt meningslöst att köpa ny bikini till sommaren när det va regn ställ som man skulle ha satsat på ;).  och då hade man sluppit att känna sig som en strandan-blek-fet-bad-val i år igen.. men jaja det blir nog varmt snart igen hoppas jag. ja men gud när jag hade duschat och nyhetsmorgon började så säger dom att det har vart en brand i haninge. i brandbergen i ett garabe och att det tydligen va ganska allvarligt och att det va mycket bilar som hade blivit förstörda. men jag undrar vart det va nånstans i brandbergen för jag såg då inget när jag va ute och sprang och jag springer ändå förbi tre garage..

sen åkte jag till jobbet och jobbade med jennie och ingrid. det gick så bra så. det va lagom mycket och göra. efter jobbet åkte jag hem och gjorde mej i ordning för jag skulle på helenas 30års kalas. så det va bara hem piffa till sig lite och sen åka till tallkrogen. resan gick så bra så och det va jätte lätt och hitta det va bara rakt fram så nästan omöjligt och gå vilse ;).

gud hon hade gjort det så fint så. med olika pajer och sallader och en massa gott att äta. sen blev det så klart efterrätt med tårta och en massa annat. super gott va det :). till det drack jag både kaffe och vin ;). jag tog det ganska lugnt efter som jag skulle jobba dagen efter. men det va super kul och träffa både helena och så klart elena. som ska flytta ner till gbg snart. kul för henne men vi kommer ju såklart att sakna henne. det kunde inte bli bättre. trevligt sällskap och god mat med gott vin till det :).

sen bodde hon jätte fint oxå så det va kul och se. men efter mycket prat och skratt så åkte jag och elena hem tillsammans. hehe vi åkte såklart hem sist oxå som vanligt. åkte vid 2 tiden så va hemma vid 3. somnade utan problem sen när jag kom hem.

idag så har jag jobbat med bertil. det gick så bra så. det va lugnt och tråkigt så jag gick och plockade lite överallt och bertil gjorde klart prislistorna. men nu är jobbar helgen över och det är tre veckor till nästa helg igen.

men nu så ska jag bar ata det lugnt och kolla på tv.

terapi målade mina naglar



fick detta sms av min mamma.

jag har verkligen världens bästa pappa ♥



carlsson på redo att gå på kalas









på g ut och fy fan det va ju så jävla kallt och äckligt väder. det regnar typ underifrån i sidled

så jag hade linne, kavaj, tjock tröja, jacka och dun väst och nej det va inte för varmt




RSS 2.0