tisdag

ja idag är det ju tisdag och det händer inte så mycket. jag har jobbat som vanligt och jag jobbade till sju. i morgon är det mässa så det betyder att vi inte blir så många på jobbet medans bertil och m-l ska sitta och lyssna på hallellullia och sen köpa in bågar. men jag stannar hemma och håller ställningen. hehe nån måste ju gö det oxå.

ja jag gick till sågen idag jag måste nog gå lite till för det är såå spännan de i min bok och jag vill lyssna ut den och börja på en ny spännan de bok. men jag vet inte vilken jag ska ta sen men jag tror att jag ska börja med emma mias dotter. ååå elena på jobbet har klippt sig och gud vad snyggt det blev. då blev ju jag oxå lite sugen på att klippa mej. hehe får snart ta en tripp till sötälje till min personliga frisör:) men nu kankse jag ska ta och gö lite nytta.

men ha det så bäst

laura

ja idag är det ju måndag och på schemat så stod det åka till stallet och rida. jag fick rida laura och hon hade inte gått nått innan och skälvklart rullat sig så det va bara och börja borsta. men hon är såå snäll och bortsa så man står gärna där inne och pillar lite här och där för att få bort leran. hehe inte typ som svarten som man måste jaga. och ridningen gick oxå bra. hon är ju lite knepig ibland man får ju jobba mycket med ben och sits och rama in henne och ja helt enkelt jobba mycket med benen. men så sk aman ju tänka på alla hästar. men det blir mer tydligt på henne. vi gick på volterna och sen skulle gö volterna mindre och det va en bra övning för henne tyckte jag för då får man rama in extra mycket och jobba mer med benen och få henne lugn. men det kändes bra

haha men ja ibland så va vi som två hoppande blåbär. för när man gryter av från galopp till trav så blir hon spänd och tar upp huvudet springer som en travare och ryggen är så i marken och bakbenen i kina och man själv stuttsar utan des like. haha men då får man försöka och lugna ner henne och trava i en lugn takt få ner huvudet få upp ryggen och hitta bakbenen sen så kan man sitte bättre utan att behöva studdsa i otakt.

sen så snackade jag lite med åsa och marlen och hon har vart och kollat på en häst. och det bytyder om hon köper häst så kommer anna och få hjälpa till och rida och det tycker vi om så håller tummar och tår.


nostalgi

ja vad ska man säga om att fångarna på fortet är tillbaka. först så trodde jag att det skulle va jätte dåligt. men nej. jag kurrade nej mej i soffan och så kom värsta nostalgin tillbaka från när man va liten. hela familjen va sammlad i soffan. det va cola på bordet och en egen popcprn skål (ja vi hade egna för vi är inte så bra på och dela) och så blir det mer som en egen skål slipper man kriga för att få lite popcorn.

men i alla fall nästan så kändes det som. som när man va liten och kollade och hejade och tyckte att dom sög eller va jättte bra. hehe men det tycker man fortfarande. jag kunde nästan känna popcorn lukten i tisdags när jag kollade. hehe men nej man kan ju inte äta popcorn på en tisdag så det blev det inte och ingen cola eller. nej jag fick nöja mej med ett äpple. men ändå. men det som va kul va att det är gunde och agneta med sina ingenting är omöjligt och gundes skynnda skynnnnda. men han sa inte det så mycket i tisdags eller onsdags. men det kommer jag ihåg att han sa förut. och så är det samma tigrar samma tiger tjej. samma tjocka gubbe som slår igång spelen (fast han har blivit tjockare). det är samma dvärgar. men en annan Fader Fouras men det kan man väll kankse förstå. han skulle ju inte komma upp för dom där trapporna och om han kom upp så skulle han få sitta där tills dom hade spelat in alla programen klart.

och det är oxå kul att man känner igen alla celler (ja förutom dom som är nya) men då kan man säga att den här är ny. men dom gamla då ba men guuud vet han inte vad han ska göra det är ju solklart. och så kan man gissa vad det är för cell innan dom går in. men nu har jag inte familjen och diskutera med utom jonte och han verkar inte ha kollat lika slaviskt på det som jag och min familj har gjort.


magnus samuelsson är med på fångarna på fortet hehe det va lite kul när han tar upp svärdet ur kubben som om det va smör:)



just nu

ja just nu så kollar jag och jonte på film. det är beck i stormens öga eller just nu så pratar han i telefon så jag passar på och blogga lite. jag va ner till haninge idag gick runt lite men hittade inget roligt så jag gick in till bolaget och shoppade. hade en outfit som va lite höst inspererad. med legginds och tjock mjukiströja och stövlar. i morgon ska vi nog hitta på nått kul men jag vill kunna ut och springa innan för nu känner jag mej mycket bättre:)

men här kommer lite bilder på min outfit










ledig

ja idag är jag ledig såå skönt jag har sovit sen så hoppade jag upp och va ute och gick. jag gick en mil. det finns en runda som är en mil så den gick jag. det kändes bra för jag vill ju röra på mej men jag vill inte springa efter som jag inte känner mej helt 100. igentligen så skulle jag ha vart i rimbo den här helgen för det skulle va finsta dagar och vi skulle kolla på nått riddarspel. men det skulle tydligen inte va nått så jag är hemma hos mej och jag tror att jonte ska komma hem till mej. han ska bara vakna till först han har jobbat natt.

så jag ska ta och städa och åka till haninge innan han kommer. just nu så håller jag på och för över ljudböcker från cd-skovor till min dator. det är emmas dotter mia och vyssan lull. jag har ju lyssnat på dom andra så det ska bli spännande och lyssna på dom här.

nej ska kankse ta och gö sig i ordning så att man kommer iväg nån gång

host host

ja igår gick jag och la mej vid typ halv elva. hehe eller jag halv elva så låg jag i sängen. så i morse när jag vaknade så måde jag mycket bättre så det va ju bra. men nu hostar jag jätte mycket men det betyder kankse att det är på g att gå över. ska väll bara hosta klart. men det är nog många som är lite sjuka nu det är väll för att alla är tillbaka från semestern och skolorna börjar igen och allt sånt.

jag är ledig i morgon så det ska bli skönt att bara få sova och vila så att man kanske kan bli frisk nån gång. men jag ska inte bara vila jag ska hitta på lite saker oxå. jonte ska komma till mej oxå så vi ska mysa.

det händer inte så mycket mer just nu i mitt liv. det har inte hänt så mycket under veckan eller. pappa har fått tag på nån del så att min bil förhoppnings vis kan få gå igenom besiktningen så att vi kan lösa den frågan. sen får vi be till gud. hehe eller boken som jag läser blodläge. där offrar dom pengar eller smycken till elvorna och önskar nått och så hjälper elvorna en att få sin önskan att gå i uppfyllelse. men det finns ett problem eller ja två det första är att det är en bok och det andra är att den stenen stå ute på alvaret i öland. om jag mot förmågan skulle ta mej så långt med min bil så skulle jag nog inte ta mej hem. så nej jag få be till gud i stället:)


anna är sjuk

ja personligen så tycker jag lite synd om mej själv för jag mår inte riktigt helt 100. jag började känna av det redan i måndags man känner att man har ont i halsen och känner sig lite hängig och fryser. ja då börjar det och komma. i tisdags så va det inte bättre. det va täppt i näsanont i huvudet och så fryser jag. sen får jag ont i kroppen och känner mej stel. och det va inte bättre idag men hemma och va jsuk har vi inte tid med. nej nej det är bara och bita i hopp. för jag är inte sjuk jag är förkyld.

det som är bra med att va täppt är att man inte känner några lukter. jag tänkte inte på det fören jag hade hjälpt en kund. och dom andra sa att han stank cigg och sprit. men kände anna det. eee nej. jag kände ingenting så då börjar man och fundera på om det är nån annan som har luktat illa som jag inte har kännt. hehe men skönt va det i alla fall och inte känna den stanken:)

sen så har jag köpt mej en ny party klänning så nu väntar jag bara på ett party;). den är kankse inte en så mycket anna klänning men kan bli. den är i alla fall glittrig och det tycker jag om. så klart kommer här lite bilder oxå.
jag tyckte att ryggen va lite cool. märket är M by M hehe säger mej inte så mycket men jag tyckte att den va lite fin.

sen har en tråkig sak hänt i dag oxå stackars lilla romina har fått åka till dom evigt gröna ängarna:(












jobbeli jobb

ja idag har anna jobbat jipppi. eller inte. men det gick bra det va typ döttt. så jonathan skötte butiken och jag skötte städningen sen tyckte jag att han kunde skura lite efter som jag hade damsugit och gjort rent i köket och alla handfat och speglar. men det va inte mycket och göra inte. utom det är mest bara och sitta av tiden. men innan jag jobbade så gick jag till sågen jag har ju vart så lat på senaste tiden. sen så efter jobbet så tvingade jag mej ut och springa 5km men det kändes bra jag har ju inte sprungit på en vecka men det va inte så jobbigt och det är ju inte så varmt eller så då är det inte så jobbigt.

sen så har jag spanat in en klänning men jag vet inte om det är en anna klänning men kanske kan bli. den va i alla fall snygg på flickan på omslaget men haha om den är lika snygg på mej(vilket jag inte tror) åter står och se. men den hade en lite konstig rygg och då kommen nästa fråga... vafan har man för bh till en sån.

sen så händer väll inte så mycket just nu. jontes syrra big har köpt en hund en liten lurvig sak som heter sockervadd och ja det är en kille. hehe va tvungen och fråga. har inte själv sett den utom fått bekrivet och sett bild på den.  hehe kan se det framför mej hunden är på vift typ lös och springer efter fåglar och bilar. big och robin kommer efter och skricker sockervadd:)

här kommer lite bilder på den





men ha det såå bäst

lördag

ja just nu så sitter jag hemma och chillar ska ju upp och jobba i morgon så idag blir det chill. igår när jag kom hem från jobbet loggar in på fb så pling säger det och sara vill ses och hitta på nått. anna är inte sen att haka på. hon kommer till mej vid nio anna kör snabb stor städning så att sara ska slippa få en astma attack.

men sara kommer vid nio och vi börjag gö oss i ordning. anna bjuder på drink som kanske blev lite stark men aja det ska ju smaka nått och inte bara mjölk;). men ja det blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss. men vill int egå in på några detaljer. men jag kan ju säga att det va jätte kul fam tills det att vi kom in på stället. och såg en viss person(som jag inte vill nämna med namn). sen va denna person borta och just nu så kan jag tänka mej att han skulle behöva köpa sig några goda dyra goda råd. om han vill fortsätta ett lyckligt liv. men sen så blev stämningen inte så bra och vi åkte hem. åkte pendeltåg hem och det va en snubbe som va såå full så han spillde öl på en tjej jag va glad att detta inte va jag.

ja jag undrar ju vad han har att säga till sitt försvar???

men sen så kom vi hem eller jag till mej och sara till sej. så idag när jag skulle till stallet så svängde jag förbi henne med det som hon hade hos mej. sen åkte jag till stallet och fixade till diamnat. vi gick på promenad och hörde då hur det oskade. vi han precis komma in i stallet och in i boxen så började det och regna. vilken tur vi hade. och dom hästar som jag hade och ta in dom hade jag redan tagit in som tur va. sen åkte jag hem och in på ica.

i morgon ska jag jobba med hästen och allt mindre kul. men det är bara och stå ut. det är inte lika jobbigt när det bara är var sjätte söndag. det va jobbigare i sommras. hehe det va så kul när jag helena och elena va ute och åt på lunchen och pratade av oss om våra känslor om honom. och dom va mindre goda;)

sara visade mej en jätte rolig sida om massa olika raggningsrepliker som man kan avända sig av

här kommer ett: Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?


torsdag

ja idag är det torsdag och det betyder att det bara är en dag kvar till helgen. men ja jag jobbar ju på söndag men lördag så är jag ledig. idag har det väll inte hänt så mycket på jobbet men imorgon rär det sista dagen för helena snyfft:(. vi kommer ju och sakna hemma här i tyresö. hon tillhör ju tyresö men nu ska hon till haninge men jag får åka och hälsa på henne.

sen idag när jag kom hem så fanns där en liten överaskning. en litten nalle. jonte hade skickat ett litten nalle som förlåt för att han inte va med på pappas födelsedags kalas. och så fanns där ett medelande som gjorde mej glad. eller bara tanken va det som räknades. så då blev jag glad:)

sen har jag inte gjort så mycket mer idag känner mej ganska så trött. inte bra och ha semester man blir så trött när man väl kommer tillbaka.

men i morgon är det fredag så man får sova lite på lördag. eller nej vänta ja juste jag ska ju ha diamant på lördag. så stryck att jag får sova. utom jag får släpa mej upp för att åka till stallet för att ta ut diamant och va där och smöra för nån som kan ta in honom så att man slipper va där hela dagen.

men nu ska jag njuta av ett glas te:)


svarten

ja idag så va jag i stallet och red svarten. men först så va jag hemma en snabbis och det betyder hämta bil. hehe jag va bara inne i huset och kissade för det va kris efter 1,5 timme på tåg buss och lite mer buss och sen avsluta med en promenix på 10 min. och jag hade druckit kaffe innan jag drog. sen så åkte jag till stallet och upptäckte till min stora besvikelse att lisa hade slutat i min grupp. stor sorg i litet hjärta.

men ja jag red i alla fall svarten och det gick jätte bra han kändes riktigt fin. och när hästen går bra så rider jag bättre och sitter betydligt bättre och kan tänka mer på hur jag sitter. när hästen går skitt typ huvudet uppe i guds arsle så sitter jag som en hösäck och rattar och då åker tummarna ner och armbågarna ut. men det är skönt när hästen går bra så man kan konsentrera sig mer på sig själv.

sen åkte jag hem med bilen och den kändes bra den va pigg och glad:). eller i början så tyckte jag att den kändes lite konstig men sen kom den igång och gick som en klocka:)


funderar

ja jag funderar på hur jag ska göra. och det jag funderar på är hur jag ska gö med min ridning. det känns så tråkigt om man skulle sluta rida. jag har ju gjort det sens jag va 8 år. men min bil håller på och kronglar och bråkar. skulle den gå till besiktningen idag så skulle den inte gå igenom. den har för hög halt av nått som jag inte kommer på vad det heter. så just nu så är det frågan om det går och laga eller om den får stå i skogen och dö. och om den inte går igenom så ja då måste man köpa en ny bil. jippi och ja jag har ju sparat pengar men det kommer man inte så långt med för då vill man ha en bil som håller och som man inte måste oroa sig varge gång det är dax för besiktning. eller att pappa måste hålla på 20 timmar innan för att den ska gå igenom för att kunna pusta ut för att nästa år jobba med den igen.

för nu går bilen som en klocka det är bara den där jävla ch halten som ska ner. och pappa får igen ordning på den fasten han har jobbat på i en vecka nu. och om den inte blir bättre så kanske jag inte ska ha bil för jag har den bara när jag ska ner till stallet. jag använder den aldrig när jag ska handla. utom bara till stallet. så om jag inte ska ha bil så kommer det bli jätte jobbigt och åka komunalt ner till stallet som ligger i ösmo. det tar en och en halvtimme med buss och tåg och allt sånt och dom går ju inte så ofta. så då är frågan om man ska byta ridskola och börja rida på en ridskola som ligger närmare.

vad finns då här ute. typ ute på vändelsö finns det ett men det är typ grusväg sista biten och bussarna går bara förbi gudö såå nej där måste man oxå ha bil. ja vad finns det mer jo tyresö ridskola. 7min med buss från tyresö centrum. bussarna går en gång i kvarten och det verkar inte som att det är så långt och gå. hehe ja inte på beskrivningen i alla fall. det va inte så mycket till prisskillnad eller typ bara några hundra.

men det känns ändå lite vemodigt om man skulle lämna sorunda jag har ju ridit där enda sens jag va liten. men det är väll bara en tidsfråga hur länge man orkade åka. komunalt orkar man inte allt för länge. men ja vi får se hur det blir. det beror på vad som händer med bilen och allt sånt.


    eller   ??????



kalas

ja igår va det kalas hemma för att pappa fyllde 50-år. det va mycket trevligt och mycket god mat. först så kom jag dit och hälsade på dom som va där. det va typ maria en gammal kompis till mamma och hennas kolle och sen va det några fler. sen kom resten ut av släkten. hampus skötte sig exemplarisk. han till och med lyssnade när han va i köket och började skälla lite smått och man vet att snart så kommer han skälla mer och då kommer alla hoppa högt. men så sa jag nej och han blev knäpptyst. sen skälde han till igen och då sa jag oxå bara nej. sen knäppte han igen käften tills alla hade gått. det va ju lite barn och sånt där men han gick bara runt eller så låghan mitt i vägen. hehe han måste ju ha koll på allt och alla. men tycker han att det blir för mycket så kan han ju gå iväg men det gjorde han inte.

han låg gärna i dörröppningen in till köket så att alla typå måste gå över honom för att komma förbi så kom vincent (mickes barn) ja vad kan ha va kankse 2 år. så kom han och snubblade på tröskeln och typ klev på hampus men han rörde inte en min han bara låg där.

ja men till maten igen. det va smörgåstårta. en med lax en med räkor och en med rostbiff. men jag åt från laxen och räkorna. det va sååå gott:) sen va det vin eller öl till det. jag drack vin smakade oxå av det röda vinet och det va gott.

sen va det dax för efterrätt en kladkaka med marabou chocklad i och munkar som lena hade gjort och så glass. hampus kom som ett skott när han kände lukten av kladkakan. men han fick inget. men när jag kom som typ sista som tog då fick han och han blev sååå glad:)

kladkakan va kladdig men jätte god munkarna va oxå goda. sen så vips så skulle alla hem och huset blev tomt. eller nej inte riktigt för kvar va jag lena och tommy. så jag gick ut med hampus på en promenad. sen kom jag hem och tog ett glas vin och pratade med lena tommy mamma och pappa. så tog hampus igen till skällande som han hade missat under dagen och nej då lyssnade han inte på nej eller tyst. då fick han gå in. sen åkte len aoch tommy så då va det bara jag mamma och pappa kvar. vi satt ute och pratade. sen hade mamma vunnit massa bh:ar på tradera så jag fick med mej en hel ica påse med mej hem som jag skulle prova. jag åkte hem vid elva och va hemma vid tolv.

men idag så ska jag städa lite och ta det lugnt för i morgon ska man jobba igen.


fredag den:13

livet är hårt och inte fan är det rättvist eller. nej uch idag känner jag mej lite nere. fick ett sms som inte gjorde mej så glad. fan jag blir bara så matt. det va skönt och ut och springa och bara få springa och inte tänka. nej nu måste jag verkligen tänka på hur jag vill ha det. för vill jag verkligenha det såhär. eeee nej jag tror inte det. så fort vi ska nån stans. eller nej förlåt så fort vi ska till min släkt så bara bangar han och vill inte följa med. medans jag följer med på allt som jag kan. men vist du kankse inte vill ha nått med min släkt att göra men då behöver du inte ha att göra med mej oxå. för det är det där finstilta när man blir tillsammans med nån att släkt och vänner ingår vare sig man vill det eller ej. fast det är ju inte alltid såhär. nej ibland så är det suraminer ända tills vi kommer fram sen är det hur kul som hälst och va där och det är helt okej och va med. men nästa gång är det samma sak. men jag kankse ska göra samma stil tillbaka men det är lixom inte jag.

nej uch jag är bara så irriterad

men det är lugnt ensam är stark och det har jag alltid sakt.

nej nu är det nog bäst att anna går och lägger sig

ha det såå bäst

dagen

ja just idag så har det inte hänt så mycket. det va sista dagen för en person på vårt jobb men det gjorde inte så mycket. fast han ska jobba söndagar sen men då är det inte så ofta. asså det är väll inget fel på honom förutom att man får va på honom som en igel och att han använder samma tröja typ hela veckan hehe och ja fläcken som kom dit på måndan va kvar hela veckan. efter några dar i samma tröja så luktar det inte sådär jätte gott men men. nu är det slut.

idag har anna oxå vart ute och sprungit åå det kändes bra. det är så skönt och ut och springa. man kan bara koppla av hjärnan och bara springa på. ta den ena foten framför det andra och inte tänka på nånting. om man är stressad, trött eller har vara för mycket och tänka på så är det jätte skönt och ut och springa. och känslan efter är såå skön för man känner sig så jävla duktig.

och i morgon är det fredag gud vad fort denna vecka har gått. på lördag ska jag hem till ösmo och äta smörgåstårta ååå det ska bli jätte gott:).

men nu har jag inte så mycket mer att skriva

ha det såå bäst


nyttiga kokosbollar

japp nu har jag bakat mina nyttiga kokosbollar. la plommon och dadlar i blöt i morse så när jag kom hem kunde jag börja och baka. ååå dom är såå goda och det känns ju extra bra att dom är nyttiga. det är plommon dadlar och nötter i dom. inte margarin eller socker så långt ögat kan nå. nån dag ska jag ge mej på nyttiga plättar ska bara kirra att plättgärn eller vad det nu heter först. senast jag såg ett sånt va nog hos farmor och farfar dom hade ett som vägde ton. men det måsts ju finnas nått lättare. får ta mej ner till ica maxi och kolla. 

Ingredienser:
  • 1 dl malda mandlar
  • 1 dl malda valnötter
  • 2 dl dadlar blötlagda
  • 2 dl katrinplommon blötlagda
  • 2 dl kokosflingor (Spara 0,5 dl att rulla bollarna i )
  • 1 tsk kanel

Gör så här:

  1. Mal eller hacka nötterna i en mixer.
  2. Mixa ned dadlar och katrinplommon, lite i taget.
  3. Mixa ned kokosflingorna lite taget.
  4. Tillsätt kanelen.
  5. Forma smeten till runda bollar och rulla i kokos.


här är receptet så det är bara och börja baka nyttiga kokosbollar:)


laga mat

ja nu håller jag på och gör massa matlåda. det ska bli min makaroner gratäng. det är typ gruka paprika och morätter och så pasta. sen så funderar jag på om jag ska ta och göra min nyttiga kokosbollar på plommon och dadlar. dom är jättte goda och nyttiga. men dom måste plöttläggas innan man kan göra dom så det är lite planering. men jag kan lägga dom i blöt i morgon och så kan jag fixa dom sen när jag kommer hem så blir det bra.

har även vart ute och springit idag det gick bra. det är skönt när det är så här svalt ute. i alla fall när man ska ut och springa man blir inte alls lika svettig. och man känner att man orkar ta i mer och det är ju bara bra.

och så såg jag idag att pappa har namnsdag så grattis pappa på din namnsdag:)


tillbaka

ja idag va första dan på jobbet efter semestern. måste nog erkänna att det kändes bra och kul och va tillbaka. har nästan saknat det på nått vis. men det är klart att det alltid är skönt och va ledig. men man skulle ju kankse inte vilja va ledig på heltid. men det gick bra det va inge dumma kunder idag utom alla va snälla. det som är skönt med att man jobbar är oxå att man är tillbaka till sina rutiner. äter frukost kl:09:15 och lunch: 12:00 fika:15:30 och sen bara nått lätt när man kommer hem. och ja det va ju lite segt att gå upp i morse när klockan ringde. men det va bara och tvinga sig upp.

jag va änden ute och sprang och det kändes bra. jag sprang senast i fredags så det va ju inte jätte långe sen men ändå. det va perfekt väder för det va monligt och inte för kalt och inte för varmt utom lagom. det va så att man kunde springa utan att svettan sprutade ut från pannan.


hahaha

en liten fortsättning på min ångest fick en klockren kommentar från min syrra som kommer med en värmande kommentar i kylans ångest

en kommentar som min kära mor garanterat skulle säga

--men anna det är ju så du ser ut


ångest

idag är det ångest med stort Å. och varför har anna denna ångest jo för jag börjar och jobba i morgon. 3 veckors semester är redan slut. det betyder att det är ett helt år tills man är ledig igen. det ger ångest med stort ÅÅÅ. sen har jag ångest över att jag inte har sprungit så mycket som jag hade velat. och för att jag har ätit mer onyttigt än vad jag hade velat. men aja man har ju bara semeter en gång om året. jag har ju ett helt på mej nu att komma iform till nästa semester:)

sen tänkte jag ta upp en annan sak oxå. ni vet dom där hämska bilderna som släkt och vänner envisas med och ta och vägrar och ta bort. jo alla har dom och alla vet hur hämska dom är. typ mamma som alltid envisas med att ta kort i smyg så att man är typ mitt i en mening i kortet och ser henne och vänder sig om och vips så är man på kort med uttot ploppande ögon och munnen i ett stort ooo typ.

ja sen har vi dessa hämska kort som man bara vill döda nån för att slippa se och ja jag har ett sånt kort. ni tänker säkert men nej såå hämskt kan det inte va. men då säger jag jooo precis så hämsk ÄR det. ja och nu så kommer jag lägga upp denna bild. och om jag hade en gnutta chans att bli model så kommer den helt och försvinna nu. sen mår man ju typ illa när man ser denna bild oxå för jag ser ju typ som en blek-fet-bad-val.

hehe ja här har vi den härliga bilden



och ja mäster fotografen är min syrra som sitter på altan en bit upp och efter som jag blundar för att vattnet va så jävla kallt så ser ju inte jag att hon tar kort. för om jag hade sett det så hade jag kastat mej ner under madrassen och hålt i fläsket samtidigt. men nej. nu är detta för några år sen eller för ganska många år sen. det är från när jag bode hemma i ösmo. så jag har ju haft några år på mej att bearbeta denna bild. haha och ja jag behöver nog inte ringa in eller påpeka dom hämska delarna eller dom feta delarna på detta kort. det är väl typ håret som är bäst på detta kort. ja om man tar bort vatten och gräs.

gud asså. detta kort tar man även upp när man sitter med en påse chips och ska börja och gluffsa så vips så tar man fram detta kort och man inser att nejjag behöver nog inge chips snarare selleri:) haha sen början man gråta och äter hela chips påsen som tröst.

nej nog med detta ångest.


oskade

jag säger bara fy fan va det oskade igår. jag som bor i typ guds arsle ser ju blixtarna väldigt bra. och en gång så gick strömmen utan för så halva brandiz blev svart(den halvan jag ser). det va alla gatulampor som dog. sen kom dom tillbaka en efter en. garaget blev svart och ett dagis som brukade ha små lampor blev svart. men i hisen hade vi ström.

det va bäst det för jag höll ju på och kolla på en film medans jag räknade mellan blixt till muller. vissa gånger blev typ hela himlen vit. och en gång när jag skulle in till köket för att hämta nått så behövde jag inte tända lampan typ för så vitt blev det. detva flera gånger som man såg att blixten gick ner och visa gånger såg man blixten i molnen. där när jag va i köket så gick den över hela brandiz(den halvan som jag ser) och vad det lät av den. han typ inte ens börja räkna.

men nog om gårdagen idag så ska jag ner till ösmo. för jag ska lämna in min bil till pappa. han ska fixa så att den inte läcker så mycket olja och ja se till så att den förhopningsvis går igenom besiktningen. sen behöver vi bara be till gud vart annat år. hehe ja för denna pärla är typ 28 år:).

men sen får man ju ta bussen hem eller tåg vad det är nu som går. men jag har ju mina ljudböcker som jag kan lyssna på:).


lördags mys

ja idag så är det lördags mys som står på schemat. och vad är bättre då än med vin morötter och dipp:)

det oskar ute det är lite mysigt när man är inne och bara kan mysa och kolla på blixtarna och höra hur det mullrar.

vi kollar på filmen angel mycket bra film







gårdagen

ja igår så va vi ute. jag sara och lisa. ja gud vart ska man börja. hehe från början kanske. jag va lite tidig så jag åkte till vh och möte upp dom. hehe fasten man inte har sets på ett tag så är det som om det va igår. munnarna går i ett och vi skrattar jätte mycket. vi åkte tåget in och funderade på vart vi skulle gå. hoppade av vid söder och gick till gk. hehe första stopp va toan. sen mott baren och sen dansgolvet. gud vad vi dansade och dansade och så dansade vi lite till. det va sååå sjukt kul. bara få gå ut och dansa loss:). och där inne så träffade vi mickan och hennes kompis. det va mycket trevligt och träffa henne det va ju ett tag sen. men det va ju inte lite varmt eller gud vad man svettades. och under håret va det som en bastu. men det fanns en fläkt så vi dansade lite och sen gick man till fläkten och sen dansade vi lite till och gick till fläkten lite till:)

vi gick där ifrån vid 3 och tog en tur förbi donken och jag va hemma vid kankse 4. niklas kom och hämtade oss så det va jätte snällt. det är ju alltid skönast och åka bil hem än buss.


min outfit igår blev
Linne: Vero moda
Jeans: Fornarina
Skärp: Tiger of Sweden
Smycken: Efva attling och snö



jag sara och lisa



hetaste brudarna på tåget




mina brudar



jag och lisa



sara, lisa och jag hehe ja det är tur att man inte ser lika svettig ut som man kände sig





ja vad ska man säga vi hade sjukt kul igår

ha det sååå bäst


utgång

ja ikväll ska anna ut och svänga på sina lurviga tillsammans med sara och lisa. jonte ska stanna hemma och chilla. han mår inte så bra efter sitt roliga igår. men ja så va det här med vafan ska man ha på sig. pumps har jag bestämt men det är oxå det enda. ja linne har jag oxå bestämt mej för. men vad ska jag ha för byxer. jag vill ha ljusa för det är lite mer somrigt. men ja har ju inte bara ett par ljusa utom flera.

så just nu håller jag på och provar och provar

och försöker komma på vart vi ska gå...

spring spring

idag så va jag upp vid 9 och ut och sprang det känns bra nu när jag har kommit igång igen. man känner sig ju så duktig. det kändes bra de är ju inte så varmt nu som det va förut så då är det inte lika jobbigt så det är skönt. men det är fortfarande jobbigt och man svettas ju som en gris när man stannar.

i natt va jag ner till brandiz centrum och hämtade upp en mindre nykter jonathan. han hade vart ute med samme och slarvat.

ja uch snart ska man börja jobba igen. gud asså att tre veckor kan gå sååå fort. nu vet man att det är ett helt år tills man får va ledig igen. men jag har ju en vecka kvar som jag måste ta ut annars så får jag det i pengar och det vill jag inte. för hälften försvinner typ i skatt och jag är hellre ledig.


dagens

Dagens humör: bra
Dagens mående: det är oxå bra inga kramper än
Dagens borde: dammsuga
Dagens frisyr: utsläpt
Dagens klädsel: shorts och tiger tröja
Dagens planer: va hemma och ta det lugnt dricka en öl och chilla
Dagens träning: sprang 5km 
Dagens vill ha:
en skål från gustavsson
Dagens längtan: tills jag får äta smörgåstårta
Dagens fundering: hur jag ska få min lägenhet och inte se ut som extrem samlarnas;) 
Dagens beroende:
 mina muffins:)
Dagens serie: sex and the city
Dagens film: ingen
Dagens bok: mias hemlighet men den är snart slut
Dagens låt: monty-seglaren(dom som är på canon reklamen)

hahaha känns ju bra att jag inte alls ser sjukligt blek ut, riktigt gyllen bryn, pepparkaka ab;)

men som sakt va jag och eskimåerna har nått gemensamt och det är inte bara kläderna på vintern:)


glasss

ja idag så fick jag äntligen min glass. ja eller kul glass för det är det som jag har velat ha. men jag vill ju ha god kul glass och inte äta det när jag är mätt. men idag så fick jag glass. jag va i gamla stan och strosade käkade glass och solade vid vattnet. tog lite kort på ankorna som va där och bara myste:)

mina bruna ben;)



en anka och den hade en bebis



och än är det inte försent och köpa sig en ny baddräkt;)




hemma

ja vi lyckades både hitta dit och hitta hem(vi tog bilen).. läskigt jag hittar ju såå dåligt med bil. jag har ju aldrig kört dit själv utom bara suttit breve och då kollar man inte lika noga hur man ska åka. men det va inte så svårt det va bara rakt fram typ;).

men vad köpte då anna. joo en sån här jätte sötttt kork som man kan ha till vinflaskan:) och sen köpte jag plastfickor. så nu har jag fixat med mina räkningar. så nu har jag en plastficka för varge månad och när jan kommer igen så slänger man dom som ligger i januari så att man inte behöver spara dom på hög. men typ skattepapper och bil papper hemförsäkring och allt sånt sparar jag. dom ligger under egna flikar:). känns så seriöst.

sen så gick vi bara runt och kollade och åt avslutade med ett besök på bolaget. jag ville ju ha vin med kork så jag kan använda min söta kork;)



jonte köpte en whisky på bolaget



mitt bar skåp. det är inte mycket men en början



mitt vitrinskåp



haha tagen på bar gärning



nej nu har jag inte så mycket mer och skriva men ha det såå bäst

farsta

ja idag ska vi ta och åka till ett centrum. och nej haninge har jag inge lust att åka till för jag är där typ hela tiden och man kan det innan och utan. så vi ska ta och åka till farsta och se om det finns nått roligt där. jag ska köpa plastfickor så att jag kan få ordning på mina räkningar. jag ska organisera så att man inte behöver spara dom i typ 4 år. nej jag ska ha en plastfick för varge månad och när det har gått ett år så slängst dom. och hur ofta går man tillbaka och kollar på gamla räkningar hmmm aldrig

jag har även vart ute och sprungit idag det kändes bra. ja det va ju ett tag sen jag gjorde det. det va jobbigt men kändes ändå bra.


nej nu ska jag ta och sätta lite fart:)


springa

ja nu ska jag fan ut och springa. jag har inget och skylla på mer än att jag är sååå lat. innan har det vart det vanliga jag va lite kraslig sen fick jag ont i min fot och sen orkade jag inte eller så regnade det. men nu har jag ingenting. jag kan inte ens hitta en kramp att skylla på. så det är bara och tvinga sig ut.

men ha det sååå bäst


dagens

jag det har inte hänt så mycket idag så det får bli en dagens i stället.

Dagens humör: helt okej
Dagens mående: det är oxå bra inga krämper idag
Dagens borde: gå ut med sopperna:)
Dagens frisyr: utsläpt
Dagens klädsel: shorts linne och peak munk tröja
Dagens planer: inga planer för dagen
Dagens träning: idag med det inte så mycket träning 
Dagens vill ha:
pengar:)
Dagens längtan: inget specielt
Dagens fundering: vill åka in till hötorget och gå på loppis 
Dagens beroende:
 mina muffins:)
Dagens serie: top model
Dagens film: sex and the city2
Dagens bok: mias hemlighet
Dagens låt: shakira waka waka

jaha

ja det regnar som vanligt ute det är ju tur att man bog högt upp så att om det regnar men så kan jag dyka ner i vattnet för att komma ut. men ja jag har försökt och fixa lite med bloggon och alla som känner mej och vet hur otroligt oteknisk jag är vet hur omöjligt det är för anna. jag ville ha en sån där liten söt gillar knapp. utan att den hamnar i mitten eller upp och ner eller inte är där alls. jag fick den tillslut längst ner men den va ju så inklämd att det sån ut som att den skulle bli kvävd. man fick typ leta efter den. men till slut så lyckades jag. men ja nu kommer detta men. nu står det högst upp på vänster sida: view sourceprint?

och då kommer min fråga ursäkta men varför gör det de. eller är det bara på min dator som det står så. jag vet inte hur jag fick dit det och jag absolut inte bort det. och sen så skulle jag ju vilja ha nej bilden lite så att man han se texten men jag antar att man inte får va så kräsen. ååå att det alltid ska va sååå svårt

men nu ska jag se om min gillar knapp finns där och om den gör det så önskar jag att den används flitigt:)


eclipse

japp nu har man sett den på bio. ja vad ska man säga den va jätte bra men jag tycker nog ändå att ettan va bättre då slapp man detta tjat om att hon ville bli förvandlad. men den va bra.

men innan vi såg den så va vi och åt. jag tog en sallad som vanligt och jonte tog en fish and chips. men salladen va jätte god men godaste salladen jag har ätit är på hardrock. men i alla fall sen så gick vi in på åhlens och kollade sen runt lite i stan. sen så tog vi en öl på ett ställe som hete london. sen va det bio dax. efter bio så gick vi till ett ställe som hette pickwick där blev det både en och två öl. sen va det hem dax:)

nu är vi hemma och ska ta och sova.

men innan det så ska jag lägga upp lite kort som jag tog.

men jag tog bara på min outfit:)










det blir ju aldrig som man tänkt sig

nej verkligen inte när man har med två tuffa moppekillar utan moppe att göra. ja dagen började i alla fall bra. jonte kom hit och vi åkte till södertälje. där mötte jag upp syrran för hon skulle köpa skor. jonte åkte hem till tommy för att dom skulle börja dricka öl. ja då får det gå fort för oss och köpa skor så att man inte kommer tillbaka till två vrak.

men det gick bra dom hade tagit en öl jonte beställde en pizza och sen gick vi upp till lägenheten där vi drack rm och cola. vi åt mat och pratade. sen åkte vi in med tåget. jonte bjöd tommy på snus så att han började må illa. ja det va ju en bra start. men alla kom in men jag höll på att inte komma in för han tyckte inte att jag va lik mej på kortet. så jag fick stava mitt namn och säger att jag stavar det med C som jag gör men inte folkbokföringen. då blev han inte glad för det står ju med K. så då frågade han om jag hade nått mer jag ba eeeee nej.(tänkte fan man ska väll inte behöva släpa runt på pass oxå) men han menade nått visa kort och det hade jag. sen fick jag komma in.

sen så satt vi ute och började våra glada timmar. jag drack en vanilla sky sen en rosa panter och sen en P2. jonte drack allt och för mycket. tommy fick börja med en fanta. lena drack cider. sen så när happy hour va slut så ville dom gå till nån rock pub. jag ba men jag vill dansa. så jag och jonte dansade och sen jag och lena. sen kunde vi gå.

men det tar ju en halv dag och gå med dom det är ju ett steg fram och 10bak. sen gick vi förbi 7/11 nej då skulle dom äta. men det kankse va lika bra. sen så kom vi tillslut fram till den där puben. men nej då kommer inte jonte in för han är för full och ja det kunde jag hålla med om. nej så det va bara och vända. men jonte som va på ett strålande humör(eller inte). bestämmer sig för att ge sig ut på egna äventyr. så han tar mina nyklar och går. jag som då verkligen INTE tänker svansa efter honom och hålla på och tramsa. så jag gick med tommy och lena. vi gick till max för att gå på toa. sen leta upp ett ställe som har öppet. så vi hamnade på viktorias.

jonte kom efter ett tag och ville komma in men han va för full. så han stod på ena sidan av staketet och vi satt på den andra och tog en öl. jag tyckte då att han gott kunde stå där ute och möra till sig lite och tänka över sina synder...

sen blev tommy trött för att han hade drukigt upp sin öl och inte vi. så han gick ut och sällskapade jonte. där satt vi två kvar på viktoria medans våra killar satt på en parkbänk utanför som två A lagare. sen drack vi upp och gick och hämtade dom och åkte hem.

så ja det va min fredags kväll.

men jag tog lite kort i alla fall.

min outfit igår som va
Klänning: Filippa K
Skärp: Tiger of Sweden
Skor: Vagabond
Smycken: Pilgrim och Efva attlinga
resten är H&M





lilla thilda



thilda som kan bli jätttte lång



lilla thilda igen



jag



lena



jonte



tommy




RSS 2.0