ååå jag blir så irriterad

ååå jag känner att jag måste skriva av mej lite. och som alla vet att när man är irriterad så blir det änu mer stavfel. hehe man typ slår på tangelterna. men i alla fall till saken är att. för två veckor sen så va vi på the bridge så tänkte vi att det skulle va kul och gå alla 4 (jag, jonte, lena och tommy). japp vi började och planera för man vill ju gå en dag då dom har öppet och happu hour. så först skulle vi ta torsdag men sen blev det fredag som i morgon. och ja alla har vart med på detta och allt va frid och fröjd.

sen så förra gången så va lena hos mej och förkrökade och nu ville hon bjuda tillbaka och att vi skulle komma till dom. då började problemen för nu ville inte jonte åka över halva stockholm och ja det kan jag hålla med om att det är en bit men hallå det kommer ju och bli kul. men nej. sen så sa jag men okej men då kan du ju komma in till stan sen. och vad får man till svar: jo det gamla vanliga- vi får se, kankse,jag vet inte om jag vill. och allt sånt. fan jag blir galen. vi hade ju bestämt det här tillsammans och det skulle ju bli jätte kul. det är ju inte så ofta vi ses alla fyra för det är alltid nån som jobbar. men nej nu har jonte fått mens och vill inte följa med.

eller jo han kankse vill följa med. eller han får se om han kommer eller om han inte vill. nej men okej skit i det då.

lugn och fin anna räkna till 100 och tillbaka igen till 0 igen.

nej men ja vi får väll se om han kommer eller inte kommer. om han följer med till södertälje eller ej. om han kommer in till stan eller ej.


ont i min fot

jag har känt lite i veckan att jag har haft ont i min fot. men det är inget konstig med det kan få det ibland. om jag till exempel har suttit ett tag eller suttit i bilen eller nått sånt så ska man upp och gå så gör det lite ont i foten. men det går över efter ett tag. men i natt så vaknade jag av att det gjorde ont. ja för jag skulle väll typ röra på foten eller nått sånt så ba ajjjj. i morse så va det inte bättre. men jag tänkte att det blir nog bättre om jag tar mer ut och springer. men då började det och regna och jag tycker inte om och springa i regn. så jag åkte till haninge en snabbis och köpte en jätte bra sak som ska hålla in fläsket lite;).

och nu så öser det ner. men det är så konstigt för det gör lika ont om jag rör på foten som om jag går och rör den på nått vist sätt. det är vänsterfoten och det gör ont om jag rör den till höger. och jajag bara hör mammas röst i mitt öra -men gör inte så då.

men jag har ju oxå köpt men en ny kamera så nu kommer jag ta en massa kort i början och ja dom blir bättre än men min gamla+att jag behöver inte ha med mej batterier som en ekorre.

åååå sen har lars kepler släpt sin nya bok ååå jag laddar hem den nu på ljudbok olaglig som man är;)









en tröja som jag har köpt fast inte idag








muffins

idag har jag bakat muffins för hela slanten. och inte vilka muffins som hälst utom nyttiga muffins på alá anna skippers vis. det är fullkorns dinkel och råsocker och en massa sånt och sen blåbär. ja mitt kök är ju inte så stort och absolut inte gjort för att man ska baka i det så golvet blir ens bästa vänn. typ plåtar och sånt får va på golvet. men baka kan man gö på bänken. men man får ju inte plats med så mycket. men det går bara man vill:).

och hur blev dom då. jo dom blev helt okej. ja det smakar ju inte som vanliga muffins med massa mjöl och socker men annars så helt okej. min mamma har ju fyllt år så jag tänkte åka till henne på fredag. sen ska jag, jonte ut med lena och tommy på the bridge hehe happy hour. jag tror att det blir trevligt. innan så ska vi åka hem till dom och ha lite förkrök. så det blir att utnyttja sl till max. från handen till ösmo tillbaka till handen sen till södertälje tillbaka från södertälje till stan sen hem till haninge:). fattas bara att man ska till märsta så har man åkt alla linjer typ utom rimbo tur och retur;) får se om man tar bilen till ösmo det går ju lite snabbare då.

och så klart så tog jag lite kort oxå på mitt muffins bakande.

hehe ja jag vet att det inte ser så gott ut



muffins i ugnen



dinkel mjöl och råsocker



muffins i väntan på ugnen



jag är kocken i mitt kök haha och ja man ser typ hela mitt kök;)



en muffins är klar



jag och min muffins



om det är nån som vill ha receptet så finns det på anna skippers hemsida.

eller så kankse jag kan skriva upp det om det är nån dom vill:)

ha det såå bäst

bättre sent än aldrig

japp nu har jag sett twilight filmen. och jag måste säga att jag tyckte att den va jätte bra. så nu är jag ett av alla andra twilight fan;). vi tänka se den tredje på bio men tänkte att det är nog bäst och se dom andra två innan så att man fattar nått. så nu har vi gjort det så nu är vi redo för trean. sen vill man ju läsa böckerna oxå. men jag undrar om dom kan finnas på ljudbok med svenskt tal. får kolla runt lite och se om man kan hitta den.

men igår så va vi hos jontes mamma. det va mycket trevligt. hehe jag hade typ träsmak i rumpan efter att ha suttit x antal timmar på träbänken. men man behövde inte va hungrig nångång:) först så fick man hallonpaj sen mat typ pommes nån sås och vegetarisk filé. det va jätte gott:). jag dränkte som vanligt all min mat i grillkrydda:) sen blev det mer fika och sen glass och pricken över i:et va godis+typ två koppar te. hehe jag va inte hungrig när jag kom hem i alla fall.

idag så ja jag vet inte riktogt vad vi ska göra. jonte sa att han ville fiska så vi får se om vi gör det idag.

måste nog kolla på vädret och se om det blir regn eller inte:)

men ha det såå bäst


ja juste

jag har även fått kontakt med det döda nu. efter typ 4 dagars jagande så har hon nu återuppståt jag pratar om min syrra. hon va inloggad på facebook så jag typ attackerade henne. och hon hade inte orkat svara på mitt sms. och hon hade inte hört att jag ringt för mobilen låg i handväskan. ååååååå jag blir galen. men nu ja vi kom inte fram till så mycket om varför jag hade jagat henne men aja. vi kom i alla fall fram till att vi ska försöka och få ut pensionären till the bridge på torsdag för att ha lite happy hour:). hon skulle kolla hur han jobbade så skulle vi bestämma sen.

nu sitter jag och kollar på tv ensam för jonte är och spelar tennis hehe som jag betalade. sen när han kommer hem så ska vi drick lite vin och kolla på film. i kväll är det en jacob's creek som heter riesling ett vit vin som kostade typ 70 kr. igår så testade vi ett rosé vin som heter cabernet sauvignon & gamza det va gott. det smakade mycket och jag tycker ju om vin så jag tyckte att det va gott. men tycker man inte om vin så är det nog inget. det va ett sommar sortiment men gott va det i alla fall. hehe man får väll köpa några;)

men nog pratat från mej nu

ha det så bäst


funderar

ja jag funderar på om jag ska ta och köpa mej en ny kamera. men så tänker säkert du man hallå anna har inte du en kamera. jo det har jag en assa dålig som fortfarande har batteri så man får köpa batterier som en galning. sen när man ska ta kort får man va helt still och objektet som man ska ta kort på måste oxå va helt stilla för annars så blir dom helt suddigt. och när man tar kort på dig själv i en spegel så blir dom oxå helt suddiga. ja för man får ta bort blixten annars blir det bara som ett stort blixtväder. och när man tar bort den så blir bilderna jätte suddiga. så ja jag måste ha en ny kamera. för jag är såå trött på att alltid ha med mej 20 batterier att byta med för att dom tar slut efter 10 kort.

så denna kamera har jag tittat på den är rooosa och har pekskärm hehe jag tyckte att det va lite coolt.


dop

ja idag va det dop dax. det va lilla leonora som döptes. det va mycket trevligt och trevligt folk och jätte gott fika och lagom tid i kyrkan man slapp få träsmak i baken:). så kort och gott det va jätte bra och trevligt. jag hade vita byxer och ett grönt inne enkelt med ändå inte slafsigt;). hehe man vill ju inte komma dit som en lurk. jonte va ju gudfar så han fick stå längst fram i kyrkan och hålla. och jag va fotograf. jag tog typ massa kort för då kankse nått blir bra. men det är så svårt i kyrkan för dom blir så mörka fasten det inte är mörkt i kyrkan så blir dom ändå mörka. men ja ja. nu så äe vi hemma hos jonte.

vi båda är ganska trötta för vi gick och la oss sent. för vi kollade på en film sen så gick jag och la mej och lyssnade på min ljudbok. sen kom joppe förbi på besök ja då va det bara och gå upp. så satt vi och pratade han gick kankse vid två. så då gick vi och la oss. men ja då kunde ingen ut av oss sova bara för att det va en katt som jamade hela kvällen. och det va inte lite eller. den jamade högt och hela tiden hela natten. så först hade vi balkongdörren öppen men det gick inte för det va som om man hade katten i örat. så då stängde vi den men då blev det ju jätttte varmt i stället+ att man hörde katten. jag somnade kankse vid 4 sen ringde klockan vid 8 men gick upp vid kanske 8:30. hoppade ini duschen för att vakna till lite och ja katten den jamade på. så jag gick ut på balkongen för att se om den satt fast i nått trä eller nått sånt. men nej den va på jontes grannes balkong och jamade som en galning.

men nu när vi kom hem så va den inte kvar. skönt kankse man kan få sova i natt.

ja juste min mamma fyllde år i fredags oxå men vi kunde inte åka dit så vi får åka till henne nån annan gång.

ja juste har försökt och få tag på min syrra men det är ju som att försöka få kontakt med dom döda. kankse får skicka typ nån från programet det okända på henne. eller nån annan häxdoktor. hehe annars så får man föröka och ringa tommy och be honom säga till lena att hon ska ringa mej. eller ge luren till henne.

så lena om du läser det här RING MEJ NU!!!!!!

ha det såå bäst

typiskt

det är så typiskt självklart när man har semester så ska man känna sig kraslig. jag vaknade igår av att jag hade ont i halsen så tänkte att det är nog bäst att jag inte är ute och springer. för då kan det ju bli värre och det är jobbigt och springa som det är det blir ju inte bättre för att man har ont i halsen. men vi gjorde i ordning lite mat för picknik. sen hoppade vi in i min basu och styrde mot dalarö. ååå det va såå mysigt det va nästan som nynäs. det fanns en liten ica och och massa små butiker och bodar. det är fint med allt vattenoch sånt. sen åkte vi ut till små dalarö och ja allt är inte litet där ute. inte husen men vägen. gud asså. det kan inte va kul på vintern. det va nästan att man fick bromsa när man fick möte. men det va bara 30-50 vägar där ute. sen hade vi picknik sen drog vi hem. men vi åt inte alla mackor så vi åkte till tyresta by de är en nationalpark som ligger i svartbäcken den är typ 100 år gammal. där hade vi lite mer picknik sen drog vi hem. och då va jag så trött så trött. resten ut av kvällen så satt jag med halsduk på för när jag blir dålig så får jag ont i nacken så då är det skönt med halsduk. för man får stöd och värme.

och när jag blir dålig så vill jag inte ha nått annat och äta än typ fil. så jag åt fil banan och flingor.

men idag så ska jag packa för vi ska åka till rimbo.

ååååå vafan ska man ha med sig????


mot haninge

ja nu ska jag snart in till haninge och hämta mitt pass. hehe ska bli interesant och se hur det ser ut om jag har min banan mun och mc donalds ögonbryn. haha eller det är ju typ bara det ena som jag lyfter upp som ett jätte stort M eller det kankse blir ett U fast upp och ner.

men idag så va jag ute och sprang och det kändes bra. jag kände mej inte alls så trött osm jag har känt mej innan utom att jag orkade. kan bero på att jag har sovit bättre och för att det inte är lika varmt och att jag har vilat i två dar från mitt springande. man kankse inte ska springa varge dag när man är ledig utom kanse varannan dag. blir kankse inte lika jobbigt. för det är ju inte kondisen som det är fel på nu eller haha det är kankse de som det är fel på efter som det är assa jobbigt. nej jag tror att det beror på att det är varmt och idag va det inte lika tryckande värme.

igår så va vi på fjärinshuset. det va kul och inte alls så varmt som jag mins det. men det kan bero på att förra gången vi va där så va det snöstorm ute och man hade vinterjacka och jag vägrar lämna den så att nån annan kan sno den så jag gick runt med den i fjärilshuset. hehe igår va det snarare skönt och gå in i fjärilshuset typ kallare där än ute. men vi kollade på fiskar och fjärilar och jätttte söta fåglar som inte kan flyga:). ååå en sån vill anna ha hemma och som går runt och pikar:). sen så åt vi lunch menjag mins den godare förra gången men den va okej. men det va massa brocoli och jag är inte över förtjust i brocoli men det gick ner. sen åkte vi hem.

till helgen ska vi på dop. man vad fan ska man ha på sig. hahahahaa inte svart anna!!!!! bara för att min garderob är skapad av hades och att man behöver pannlampa för att se vilket svart plagg det är man håller i:). men jag ska nog hitta nått vit eller man kan väll ha nått med lite färg i. typ jeans och nått linne eller en blus. jag kommer nog på nått.

men ha det så bäst

min nya tröja

ja juste jag köpte ju en ny tröja när vi va inne på nk. en rosa lyle & scott. ååå den va så fin så jag kunde inte motstå den:).


glada timmar

haha jag säger happy hour happy happy... glada timmar. gud. et va kul igår. det började med att syrran kom till mej vid kankse två för vi skulle hinna på bolaget som stänger klockan tre. vi fick tio svett attacker innan bolaget sen tre till inne på bolaget och 25 till inne i centrum tills vi åkte hemoch fick en till. haha. sen gick vi ner till ica och kirrade mat. jag kan lixom inte dricka på tom mage. sen åt vi gjorde oss i ordning och tog typ en öl. sen kom sussie vid 7 och då började anna bartender göra entré. hehe ja det gick och dricka i alla fall. det blev en rosa panter:)

sen så drog vi in typ vid halv nio haha för att hinna med så många glada timmar som möjligt. för vi hade kollat upp priserna;) öl/cider 25 och 4cl drink för 49kr wooohoo. sa vi om det. det blev en rom och cola. sen en rosa panter som va jättte god. sen en p2. för jag ville ha nått med vanillj i så jag frågade och då va det p2 men så hade jag för mej att det fanns en drink som hette vanilla sky så jag ska prova den nästa gång. sen drack jag typ en öl. sen va happu hour slut. så efter det drack jag typ bara en öl. eller va det samma som jag hade från glada timmarna. ä jag kommer inte ihåg. men i alla fall efter dom glada timmarna så behövde inte jag nått mer och dricka.

sen har vi dansat jätte mycket. vi ba innan nej vi drar hem innan dom stänger så att vi slipper köa för garderoben. för ja jag måste ha en jacka som jag ska lämna in. och som vanligt så va vi kvar till stängning så pass sent att det inte va nån kö utom det typ bara va våra saker som hängde kvar hehe. klockan va typ kvart i tre när vi drog därifrån. och när vi kommer upp vid åhlens där bussen går ser vi vår buss åka iväg jaha det va bara och vänta på nästa. men gud vad hingriga vi va hehe så vi drog ner till donken. jag köpte en burgare och morötter:). sen va jag mätt glad och trött.

haha vi mötte även jontes bästa kompis han som står i grillen. hehe dom satt och snackade hela buss resan hem.

idag blir det nog en chill dag med stor C. hehe eller jag är pigg men jonte är inte lika pigg har sover fortfarande så sött. men jag har vart uppe ett tag nu. men jag kan typ inte sova så länge på morgnarna:)


hehe ja här kommer ett kort på madde jag och jonte.
jag säger bara gud vad jag ser ut...



syrran och sussie


sool

ja det blev bra väder i alla fall det såg såå dystert ut i morse. jag va i alla fall ute och sprang sen när jag kom hem så va jonte hos mej. hehe han va inte där när jag gick hem ifrån.

sen så åkte vi in till stan och gick till kungsan där det va nått ekoligist jippo typ green festival. där vi drack ekologisk öl. och åt mjukglass. jonte åt en stor och jag en liten:) men den va jätttte god. glass hör verkligen sommaren till. sen drog vi ner till djurgården där vi stannade till på ett strand café där vi drack öl och sen en drink. jag drack en jätte god som det va vodka jordgud champanj melon och nått mer i god va den i alla fall. jonte drack en rom och cola. sen åkte vi hem. eller nej vi drog in på nk där jag köpte en lyle & scott tröja som är roosa:)

sen drog vi hem och nu är vi hemma.

jag har även hittat ett par bågar som jag vill ha. eller ja det va jätte länge senjag hittade den men den va som vanligt förstor så jag beställde hem den i en strörre storlek och det har tagit jätte lång tid för att jag skulle få reda på att den inte skulle komma in i svart så jag fick beställa hem den i brun. men ja jag har frågat runt lite på jobbet och vissa tycker om den och visa inte. men ja jag tycker om den och ja den är stor och rak men jag vill ju ha en sån båge och man får inte va så kräsen när man är vanskapt.


i morgon kommer sussie till mej och då ska vi ut och svänga på våra lurviga:)


nu kommer lite bilder från dagen:)

min spring outfit





bågarna från michael kors





hehe jonte i kungsan



jag i kungsan



jonte gör det han tycker bäst om:)



min drink på happy



jontes drink




jonte på happy



jag på happy



jag igen



utsikten från happy




haninge

ja i morse så va jag uppe vid kankse 8:30 va ute och sprang vid 9 och va hemma vid 10. sen va det duscha dax. men när jag va på väg hem efter min springning så va det såå varmt. så ser jag att dom har rullat ut vattenslangen i rabatten och den är på:). det är hål i den så att det ska vattne hela rabatten och halva gatan så jag stället mej i en sån stråle och det va såååå skönt. jag va så varm och vattnet va så kallt men det va skönt. sen när jag duschade vå va det oxå kallt men man kände typ inte det bara för att jag va såå varm.

men sen åkte jag in till haninge och fixade pass. det gick bra och fort. man skulle bara in kolla leg och äga hur lång man va och lägga pekfingrarna där det va rött och skriva sin namnteckning och ta kort sen va jag klar. hehe sen så kollade vi runt lite i affärer men jag köpte inget hittade inget kul och det va väl tur:)

nu är jag hemma och första dan på semestern har redan gått. i morgon ska jag och syrran bada:). hehe jag skulle nog behöva det har inge gjort det på hela sommaren. har typ bara jobbat och inte haft tid ork och lust. men nu så kankse man ska kunna göra det.


semester

japp nu är det semester med ett stort S. ååå det ska bli så skönt. men ja som vanligt så har man ångest för det kommer och gå så fort poff så är man där igen. det känns nästan lite sorgligt oxå. man är ju så van med att åka till jobbet varge dag så det kommer och kännas konstigt och inte gö det. och jag trivs ju så himla bra på jobbet oxå. men vafan anna du ska va ledig hehe:). och så börjar man tänka vem ska nu ha koll på allt vem ska nu svara på en massa frågor. som jonathan sa att det märks att jag har koll på mycket för alla frågar mej om saker:). ja så är det och jobba heltid och va gift med sitt jobb.

och för att fira denna semester så va jag ute och sprang. och då kommer frågan..va det inte varmt. jo det är klart att det är varmt men inte så farligt. får det fläktar ju lite när man springer och det är bara och kämpa på och så springer jag i skogen där är det ju skugga. men det är klart att det är jobbigt när det går uppförs och solen lyser och håller på och steker en och svetten rinner. sen när man spörtar i mål och slutar springa det är då svetten kommer och bara droppar och rinner och typ pulserar i huvudet. sen så stannade jag och åt lite blåbär men fanns inte så många än. sen är det ju såå skönt och hoppa in i duschen vrida så att det blir kallt och bara njuta av att bli nerkyld och sen så känner man sig så jävla duktig.

men i morgon ska jag till haninge och fixa lite saker


ingen ström

ja idag va vi utan ström i typ 2 timmar. jag kan ju säga att det blev snabbt väldigt varmt. hehe så vi tog typ en var sin stol och satte oss utanför. det va väldigt nice. sen funderade vi på och gå över till time och köpa glass men det fick vi inte. ja inte från oss utom från dom. vi ba nehe. men glassen kommer ändå bli varm då kankse vi kan få köpa den i stället men nej det fick vi inte. så det va bara och traska tillbakaoch vänta. hehe bertil klagade på att han ville ha kaffe men det fick han inget. sen kom strömen tillbaka och då satte jag på kaffe och vi kunde börja jobba igen:).

ja det va typ det enda roliga som hände under min arbetsdag. sen så gick jag hem från sågen för jag pallade inte ut och springa men ville få lite varm frisk luft.

ont i huvudet får jag oxå av värmen och att jag dricker för lite men jag ska inte klaga för snart är det vinter och snålblåst igen:)

men ha det såå bäst

löööök

ja idag har det vart lök väder. men nej jag klagar inte. men jag har svettats som en gris(inte så trevligt men vad göra). det började med att jag gick till sågen och då blev jag svettig sen blev det inte bättre av att det va såå varmt på bussen att man skulle kunna koka vatten. så på bussen så fortsatte jag mitt svettandes. jag kan säga att det va en befrielse och komma av den där bussen. in på jobbet där det va svalt och skönt.

på jobbet gick det bra inga roliga nyheter utom det va döttt och tråkigt.

sen så fick jag vänta ett tag på bussen till handen för jag skulle till stallet. där började mitt svettandes igen det va sååå varmt. men det slutade sen när jag hoppade av och hoppade på tåget som va så kallt(inte för att jag klagar) men svetten typ stelnade och frös till is. sen på bussen till ösmo va bra. men så klart så va den nån minut sen och 858 väntar inte. så nej det va bara och knata till stallet. och jag va nu stressad för jag va tvungen och gå fort för att jag skulle hinna med nästa buss tillbaka(ja dom går ju bara en gång i timmen ute på landet) så då började jag svettas igen. till stallet in i baracken som typ brann så varmt va det där inne. fortsatt svett attack. bråttom bråttom i stallet mocka,borsta ta in djur, fylla mat, ge mat till djur, soppa, ta bort bajs diamant kunde naturligt vis inte hålla sig den kvarten han fick stå i uppställning spiltan. svettas svettas svettas. sen blir jag extra svettig av att jag har bråttom och vill och ska hinna med bussen hem och att jag stressar för att hinna. sen springa till baracken byta om i bastun svettas lite mer. springa in på toan för nej jag kan inte hålla mej hela vägen hem. springa till bussen svettas mer. hinner med bussen. svettas på bussen för fan va jävla varmt det ska va överalt. och måste alla andra se så avslappnade och olökiga ut. som vadå är det 45grader på denna buss nej jag tycker att det är svalt.

hinner med bussen till vh kan andas ut. nej när svetten lägger sig så börjar illa måendet och komma. gud vad ont i huvudet jag har och vad jag mår illa. anna börjar och tänka på vad har jag ätit idag. hmmm två knäckebröd och en kopp kaffe till frukost och sen två mjuka mackor med lite ost en liten bärry blåbär och en kopp kaffe. ja det va allt och senast jag åt va klockan 2 och nu är klockan 8. ja kankse inte så konstigt att jag mår illa. men jag är inte hungrig.

byter till tåg i vh och där sitter nån och dricker loka och äter snickers jaha ja varför inte bara för att retas. anna kommer tillslut hem och får dricka vatten och duscha.

så nu känner jag mej som en människa igen efter att ha fårr duscha, dricka vatten, äta mat och stressa ner:)

ja det va min dag

ååååå fick oxå reda på att sussie kommer hem på lördag party party:)


glass

efter som jag är förmånskund hos nordea så har jag fått hem ett alldeles extra bra erbjudande som passar mej. man får nämligen en grattis glass:). kunde inte ha passat mej bättre. man skickade bara in ett sms och man fick tillbaka ett sms och nu kan jag bara gå och hämta en grattis glass. det va såklart inte vart som hälst utom några bestämda affärer men det va pressbyrån och det går man ju förbi när man är i stan och så fick den inte kosta mer än 23:-. det är inte eller några problem för det är väl typ vad en glass kostar.



min älskade favo glass magnum strawberry white

stallet

ja idag va jag i stallet och det känns nästan som när man va lite och gick upp tidigare på helgerna än på vardagarna. för på helgerna så skulle man till stallet och där va man kankse vid halv åtta och på vardagar så började skolan typ vid 8. jag va i alla fall i stallet och släpte ut diamant gick en promenad med honom. sen så mockade jag och fixade maten. sen kunde fam. bäckström ta in honom tack så mycket säger vi till dom. för då slapp jag va i stallet i typ flera timmar i väntan på att få ta in honom. fast då hade jag nog hälsat på mina föräldrar som bor i ösmo. men nu slapp jag det:). så jag fick åka hem och städa i stället. så jag har haft stor städning här hemma:). det behövdes så att man slapp gå på moln.

i morgon ska jag jobba med han. och sen ska jag till stallet. hehe jag har åkt så mycket buss just nu så att jag har lyssnat klart på pepparkakshuset och mamma,pappa, barn. nu ska jag ta och lyssna på mias hemligheter tror jag. eller på mons kallentofts böcker har alla på ljudbok.

men idag ska jag kolla på fotboll. jag hoppas att tyskland vinner. och om tyskland vinner så har paul rätt igen:) det skulle va kul.

jag tänkte att jag skulle ut och springa idag oxå men gud vad varmt det va jag blev svettig av att bara gå typ. så jag får se när jag ska ta tag i det igen.

men ha det såå bäst

fredag

ja idag är det fredag men känns inte riktigt som det. för jag har flängt till stallet efter jobbet och sen flängt tillbaka hem. och det är inte kul och gå från stationen till stallet och sen från stallet till stationen och inte riktigt veta när bussen går. men i stallet har det gått bra. ja så bra det kan gå när man kommer så sent osm jag göra. men jag har hunnit med det jag ska. och han har både kommit in och ut. för han är inne när jag kommer och det syns att han har vart ute och rullat sig.

och ja jag vet inte hur jag ska säga detta och jag brukar inte va känslig men nu har han haft samma tröja i fyra dar och det börjar och lukta. förut hade han samma tröja i fem dar och sista dan va det 2 meters tekniken som gällde. och idag när jag skulle gå på toa och kissa så öppnar jag dörren och börja ana oro. men tänker att det inte behöver lukta blommor inne på toan utom det är bara instänkt. tufter upp locket och där är det nån som har bajsat med ett STORT b. det va fult med spår i toan det va inte så att det va nån som hade försökt och städa bort det och missat nått. nej nej det va som ett lerit skoavtryck på ett vitt papper. jag höll på och kräkas. jag fick typ panik och slängde på mej städ handskar och storstädade hela toan samtidigt som jag mådde illa. och jag vet vem det är som är den skyldiga. behöver inte tänka två gånger + att jag mötte denna människa i dörren typ när jag skulle gå på toa.

men nu är jag såå trött så jag ska ta och sova snart. i morgon ska jag till stallet och ta hand om diamant och ta det lugnt.

men ha det såå bäst

gud

ja gud säger jag bara. jag ska aldrig mer ha hästen på sommaren dom dagar som jag jobbar. asså det går inte. idag kom jag till stallet halv åtta kvart i åtta. bara för att jag tog tåget men i morgon blir det nog bil. men gud det är ju helt omöjligt och fixa nån som kan ta in honom. tillslut så fick jag ett sms att han i alla fall va inne. så det va skönt. fan det är ju omöjligt och ha ett jobb och ha en häst samtidigt. och det är inte så många i stallet eller och jag har inte nummer till så många. eller jo gansk amånga men dom va ju inte i stallet eller så jobbade dom oxå. men nu får jag in och ut honom i morgon och på lördag. menjag vet inte hur han ska komma ut på söndag. menjag har två dar på mej och leta.

annars så har jag bara jobbat och sånt. men uch vad trött jag är nu ska ta och sova snart.

jobbat

ja idag fick man ännu en måndag slängd i ansiktet. nej men det gick ganska bra. det va mycket och göra eller så känns det bara som det för att vi är så få och att om man är två och det kommer in två kunder så är båda upptagna. men det är ju bara och jobba på.

men igår så va jag och jonte inne i stan det va mysigt för det va bra väder. vi gick och strosa lite. jonte ville in på kicks så dit gick vi först han köpte lite rakgrejer. sen så luktad jag på en dior parfym. sen gick vi till clas ohlssons för jag ville ha en drink mixer eller shaker eller vad det nu heter. hittade en och köpte den:). sen gick vi till åhlens och kollade lite. åt en sallad och kaffe där sen så va det bio dax. vi såg beck. den va jätttte bra men läskig. men sjukt bra så den rekomenderar jag verkligen att alla som älskar beck ska se. gunvald asså vad ska man säga han är ju såå grym. det va en scen som va en sån här hoppa till scen. alla hoppade till och typ skrek utom jonte som vaknade till:).

sen så skulle vi åka hem så gick vi vägen till t-banan via donken typ där vid sergel så finns det ett uteställe där stannade vi och tog två öl och pratade. sen åkte vi hem och kollade på film. så det va en mysig söndag. eller ja hela helgen va bra:).
 
nu sitter jag och dricker te. har köpt nått på ica som verkade jätte gott men ja det är för varmt för att jag ska kunna smaka men det luktar gott i alla fall.

gud säger jag bara. jag kan nu tänka mej hur det är och ha barn och försöka och pussla i hopp vardan med allt och fixa barnvakt och allt sånt. jag ska ha diamant i 4 dar torsdag-söndag. och jag jobbar på söndag så klart. så jag behöver nån som kan ta in och ut honom 3dar. jag har frågat runt hehe mobilen har gått sig varm. det är ju falstebo oxå så det är inte så mycket folk i stallet. och jag vill inte att han ska va ute för länge efter som han står i en sjukhage så är det inte så kul och va ute för länge. men nu har jag nästan fixat alla dagar. i alla fall torsdag och fredag är klara. lördag fixar jag själv. ska bara se om jag kan ta ut diamant själv innan jobbet på söndag eller om man kan be nån snällt... och det är ju inte så att jag bor eller jobbar granne med stallet nej så lätt ska det inte va.

ja juste jag köpte den där parfymen idag. jag hade ett present kort på kicks så jag köpte den och ååå den luktar såå gott:)

nej nu ska jag njuta av mitt te och planera hur jag ska lösa diamant frågan:)

beck

ja idag ska jag och jonte in till stan och kolla på beck. jag har hört att den ska va bra men läskig så vi får se om jag vågar kolla.

igår va jag och jonte hos syrran i sötälje det va trevligt. men det blev lite ändrade planer bara för att detva ju nått fel på mitt vatten så jonte kunde inte fixa håret. och ja det va ju såklart vattnet det va fel på för i rimbo så blev det aldrig så här. så jag sa att han får väll ta med sig en 15liters dunk nästa gång har ska till mej så att han kan fixa håret med det.. och jag vet att haninge tar sitt vatten från mälaren men vart tar rimbo sitt vatten ifrån?? nån förtrollad brunn eller??

men så att hinna till bolaget innan det stängde inne i stan va ju helt kört utom vi fick ta bilen till haninge och plågas för det är ju typ 100grader i den. men till haninge kom vi in på bolaget sen in på evas blommor för att handla en orkidé som lena önskade sig(och hon blev jätte glad för den). sen så började vi vår resa till henne. det tar ju typ 1,40 och åka dit. sen fick jag tårta:) jonte ville inte ha. han ville bara ha pizza hehe. så vi gick ner och åt sen. vid nån lokal pub det va helt okej. benämning på okej hehe:) men man behöver ju inte sitta i alkisarnas knä. jonte åt pizza och jag och lena tog sallad. sen drack vi lite öl och sen gick vi hem. kollade typ på film drack lite mer och sen drog vi hem. vi åkte typ vid halv tre och va hemma halv fem. uch det tar ju typ 2 timmar och åka hem på kvällen det är tre nattbussar. och om alla bara gick så att dom passade varan så skulle det gå snabbare men nej man får ju vänta i typ 20 min på nästa. men det gick bra.

det är ju alltid skönast och sova hemma och att vakna hemma och bara kunna gå upp och redan ha tagit bort sminket och sånt.

men nu ska vi snart åka in till stan

min outfit idag är väldigt enkel

Klänning: H&M
Leggins:H&M
Skor:calou

hehe jag typ bor i mina träskor:)



sötälje

ja idag ska jag och jonte till min syrra i sötälje. men vi ska först in till stan ska till bolaget och sen gå runt lite i stan för att sen ta sig till sötälje.

min outfit idag kommer här

Linne:Vero moda
Jeans: miss sixty
Skor:Calou





pappa jag vill ha....

pappa jag vill ha en Italienare....





nu är dom mina:)

japp nu har jag köpt mina nya skor åååå vad jag älskar dom. dom är såå fina. och dom är så lätta oxå inte alls så tunga som vanliga träskor är. men så kostade dom 895:- oxå och det gör inte vanliga träskor.

ja sen har jag inte gjort så mycket mer idag jag har jobbat och slitit. och så fick jag en sommar hälsning av hampus idag han åt glass i malmköping. och jag gissar på att det va en gb sandwich han åt:). det är hans favo glass och ja han märker skillnad på om det är nån annan glass.










ja mycket ska man va med

ja jag säger då det. det är mycket man ska va med när man är ute och springer. idag när jag va ute på min motionsrunda så låter det som en helikopeter kommer på nära håll. anna tittar upp och bland träden så kommer det en helikopter flygandes på en ganska så låg höjd. med nått i ett rep. hehe eller ja det lär ju inte heta det när man fraktar det med helikopter men ändå. det ser ut som nått batteri eller nått sånt. och så flygger dom till skroten som ligger precis där man springer. så den är inte långt i från mej när den går ner och lämnar batteriet(eller vad det nu va) där den ska vara. och gud vad det blåste av vinddraget. sen lyfte den och flög vidare och jag sprang vidare. hehe jag springer ju inte så fort så jag kunde kolla på allt medans jag sprang:).

ja nu har anna hittat ett par skor som anna vill haaa. och ja inte vilka skor som hälst utom ett par träskor från calou. men så tänker jag att nej men jag är ju ingen träsko människa men jag kan ju bli. och dom är rooosa och jättte fina. vad är då haken hehe jo att dom kostar typ 900:-

här är dom




RSS 2.0