stallet

det va har mycket stall och sånt nu så har inte haft ork eller tid för att uppdatera. men i lördags sp va jag på 40-års kalas hos jennie. och ååå det va super mysigt och kul. det va suppper god mat och gott att dricka till :).men jag tog det ganska lugnt efter som jag skulle upp och jobba nästa dag. men a verkligen super kul.
.
i söndags sen så va det arbete som gällde. jobbade med elena och det gick som vanligt bara bra. det är kul och jobba med henne och prata lite. men vi städade och sålde även lite glasögon så lite hade vi och göra men inte allt för mycket. sen åkte jag hem och bara tog det lugnt kollade på tv och bara chillade.
.
på måndag så va jag ledig och va i stallet på morgornen. men hjälp va kallt det va. helt galet sjukt kallt. jag hade typ alla lager på mej som jag bara kunde. men vi trotsade kylan och red ut i snön. det va ju förutom kylan ett helt underbart väder. snön glittrade det va vindstilla och bara så vackert. men som sakt va kallt...men det är tur att man blir varm av att mocka sen.
.
efter stallet så åkte jag hem och sprang en runda för det va inte lika kallt då. efter det så va det in i duschen och så skulle jag bara sätta mej i soffan en stund och sen bara lägga mej ner i soffan en stund. vaknade upp en timme senare. men oj hjälp jag somnade vid. kände mej helt groggy. sen va det ner till ica handla mat och sen fixa maten.
.
sen drog jag ner till stallet igen och red min lektion. fick laura det gick jätte bra tyckte jag. jag tycker att hon är ganska trevlig när hon slappnar av och inte bara går och stretar och spänner sig. det gäller ju att få henne och jobba och inte bara springa eller hysteriskt springa med huvudet i taket. vi gjorde mycket bakdelsvändningar inte min favo övning men tyckte ändå att det gick ganska bra :).
.
sen åkte jag hem och kollade på familjen annorlunda sen va det raka vägen ner i sängen.
.
i morse så va jag ute och sprang på morgonen. jag har laddat hem en ny spring app som jag provade. den talar om hur långt jag har sprungit och hur fort den kilometern gick och vad min medel hastighet är. lite kul måste jag säga. för jag har ju inte tagit tid innan så det kan ju va kul och hålla lite koll på hur det går :).
sen är det bara hem duscha och åka till jobbet. har jobbat hela dagen idag och det gick bara bra.
.
nu är jag hemma och har kollat på top model sverige ska även ta och kolla på mott alla odds. sen blir det nog sängen. ska upp och springa i morgon bitti innan jag åker till jobbet för efter jobbet blir det raka vägen ner till stallet :)
men ha det såå bäst
vit diamant i ett snöigt landskap
diamant och hans hagkompis =)
jag bara älskar när jobbet anpassar sig efter mina behov. dom har flyttat ut värmeelementet ut i butiken så nu kan jag både stå och värma rumpan och hålla koll på kunderna samtidigt :)
min outfit på 40-års kalaset
haha viste inte enns att det räknades som ett ord
min spring runda i morse

kolla på tv

ja nu har jag nån minut över innan äkta människor börjar med snygg andreas wilson :) sen blir det raka vägen till sängen. i morgon blir det stall halva dagen och sen ska jag typ handla mat och lite sånt. ska skriva om hur festen va oxå :) det va kul och helt underbart god mat. jag skulle verkligen kunna tänka mej och äta den igen :).
men nu börjar snart min serie. så bäst att krypa ner i soffan och kolla
ha det så bäst

krossa alla fönster

Det är skillnad på ha en kuk å va en kuk
Och jag är beredd och gå i döden för din rätt
Och döda mig om jag inte har rätt
.
Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla:
.
Han har bränt alla tänkbara broar
Han har sänkt alla möjliga skepp
Han har kallat dig 'äckliga hora'
Han har till och med spräckt din läpp
Borta några veckor från huset
Kommer hem med läppstift på kuken
Jag tror aldrig att han kommer å fatta
Om du inte låta nävarna snacka
Han har alltid humör som en åskkur
Blir han arg ser han rött som ett stoppljus
Matchokillar beter sig som flockdjur
Vissa säger 'pang' med ett blockljusljus
Denna gång är det du som har ljuset
Ingen mer chans, han ska ut ur huset
Gör en Lisa "left-eye" Lopez
På honom så fort du kan
.
Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla:
.
Han har missat din mammas begravning (check!)
Han har missat din födelsedag (check!)
Så det känns som han pushat sin gräns (loser!)
Hade inte du högre krav? (va!)
Hur kan han vara det största som hänt? (vaa?)
Man kan se det på olika sätt
Men han har aldrig fått dig att komma
Du får alltid fejka och avsluta själv på toaletten (aaw)
Han försvinner iväg när det kniper
Och kommer krypande på alla fyra
Men en blick som om han ville fria
Men i ett skick som han hade klamydia (wow!)
Han säger att han vart med någon annan
Att han gjort att hon strax ska bli mamma
Så gör en 'Lisa "left-eyed" Lopez'
På honom så fort du kan
.
Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla:
.
Är han rätt för dig, rätt för dig, rätt
Ligger där och luktar sex, kött och lättöl och svett
Lilla mamma är du rädd, är du rädd, är du rädd
Nej för du är bara rädd om du gör det som är rätt (woo!)
.
Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser
Ett riktigt jävla as
.
Ta honom i gränden, på vägen hem
Hela världen vet att hans sista chans är bränd
Så krossa alla tänder, en efter en
Och om han inte fattar
Börja om igen
.
Börja om igen
Aldrig börja om igen
.
Börja om igen
Aldrig börja om igen
.
Börja om igen
Aldrig börja om igen
Börja om igen
.
Ni två kan aldrig börja om igen



jobba

ja nu va det några dagar sen som jag bloggade. men har inte haft tid eller ork.. men nu har jag en liten ledig stund som jag kan skriva på. men vad har jag gjort då?? jag har jobbat jobbat och jobbat lite mer. efter jobbet har jag åt ner till stallet ridit mockat fixat och sen åkt hem. duschat och sen somna utan problem;) igår va jag inte i stallet men jobbade till 19 i stället så när jag kom hem va det bara hem äta lite och sen burra ner sig i soffan. kollade på the voice och sen på äkta människor.. den är faxist bra. lite rolig och samtidigt lite läskig. men sen är ju andreas wilson men och det är ju aldrig fel. är den inte bra kan man ju alltid kolla på honom ;) men idag då så ska jag jobba och efter jobbet så är det kalas =). men jag ska ta det ganska lugnt efter som jag jobbar sen på söndag men måste gö mej lite i ordning och sånt på morgonen

App

Hallå nu har jag laddat ner en blogg app så sitter just nu och bloggar från mobilen :). Kommer nog inte att använda den så mycket efter som jag tycker att det är enklast att blogga från datorn. Men men tänkte att jag skulle prova i alla fall :). Men i går så va jag på jobbet men innan det så va jag ute och sprang. Sen va det bara hem duscha och åka till jobbet. Efter jobbet va set raka vägen ner till ösmo och ner till stallet. Red lektion och det gick jätte bra så det va kul. Sen har jag shoppat mej ett par nya jobbar skor synsam röd så klart :) nej men nu måste jag sätta lite fart. Har vart ute och sprungit nu på morgonen så ska sätta fart med att sminka mej och fönahåret


pralin dag

i måndags så hade jag min pralin dag. en ut av mina älskade lediga måndagar :) klockan ringde 06:00. dax att gå upp och åka till stallet. åkte ner hoppade av tåget och jävlar va det har snöat. kom ner till stallet pulsade mej till baracken och bytte om. pussade på mina älskade hästar. red ut på den första i det mysiga vinter vädret. sen va det bara ut med den och sen hämta in den andra. hade två djur idag. eller jag skulle bara ha ett men så ringde elin hon hade blivit jätte dålig och undrade om jag hade tid och ta diamant. och ja jag va ju redan i stallet så det är klart att jag kunde göra det. han fick oxå komma ut i snön. super kul tyckte han som bockade mer än en gång. söta lilla häst. men han bockar snällt han har huvudet kvar på plats och bara kickar med bakbenen. haha inte som vissa hästar som tar ner huvudet och typ tok bockar.
.
sen fick han gå ut till sin hagkompis igen mio. och åå vad glad han va att se diamant igen. gnäggade glatt när han såg honom :). sen va det dax för mockning och fixning till båda hästarna. när det va klart va det bara och åka hem. väl hemma så åt jag lite snabbt och hoppade sen jogging kläderna och spring skorna. gav mej sen ut på en jogging tur på 7km. sen va det in i duschen ner till ica handla lite lunch till den här veckan. sen fick jag andas lite i soffan ta det lite lugnt äta middag och sen dra ner till stallet igen för att rida min lektion :). insåg på vägen ner till stallet att mina torkarblad sög med stort S. vad gör man då??? jo man tar upp mobilen och ringer hem till pappa. svänger förbi och han byter och ger en en läxa om hur man tar bäst hand om sina torkarblad för att ta bort snö och is bäst.
.
på min lektin sen så fick jag viola. det gick riktigt bra. hon kändes pigg och glad från början. men jag är som alltid på henne att hon ska trava på bra och inte krypa i hopp och bli kort i både steg och hals. nej hon ska fram fram och ännu mer fram :) utan att bara bli springig. sen va det lite snöras vilket inte gjorde oss så mycket för då fick vi bara lite mer fart. men hon blev lite rädd några gånger men inte spänd. för sen när det va över så blev hon snabbt lugn och avslappnad igen. vi gjorde slutor längst med långsidorna. mycket svårt tyckte viola men jag tyckte ändå att det gick bra. så jag är mycket nöjd med lilla viola.
.
men idag då så har jag jobbat. men innan det så va jag ute och sprang min runda på 7km. kändes bra men det va lite jobbigt för det va snöigt. så det blir tyngre och springa. för man tar i men man kommer inte så långt. även om jag har broddar så är det ändå tungt. men annars så gick det bra. sen va det bara hem duscha och åka till jobbet.
.
men nu är jag bara hemma och kollar på tv. har kollat på mott alla odds och jag måste bara säga att gud vad bra den serien är :)

hemma

nu är jag hemma från stallet. skönt att få komma hem och bara krypa ner i soffan och äta. för fy fan va hungrig jag är haha. och ja då måste man ju frossa i typ allt ;). det va kul och komma ner tills atllet och träffa alla kompisar och prata om gårdagen. för vi va nog alla överens om att vi hade haft det sjukt kul :) haha tror att det blev en del facerap igår oxå. för alla va ju inne på fb via sina mobilen och lämnade dom lite här och där. haha utom anna som höll i telfonen som att det vore en kroppsdel som jag inte kunde leva utan.
.
men nu ska det bli grymt skönt att bara krypa ner i soffan och kolla på nån film och bara ta det lugnt :) i morgon är jag ledig så då blir det mycket stall igen. men det tycker vi om
ha det såå bäst

ska vi göra nått äckligt baby????

Börja med att jag var ute en kväll
Med en brud som jag träffat och som bjudit på date
Vi drack en flaska vitt, åt en bouillabaisse
Drack en liten drink, men vi hoppade dessert
För hon sa: "Nu vill jag ha dig, baby"
Jag sa: "Jag är här det är bara ta mig, baby"
Så vi hamna hemma hos henne
Plötsligt låg jag bakbunden naken i sängen
Hon sa: "Nu tar jag dig till himlen"
Ska bara upp och hämta en och annan sak på vinden


Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby

Veckorna gått rätt så fort
Jag har fått fett mycket gjort
Men jag känner mig rätt äcklig
Jobbat från morgon till kväll
Längtar till kommande helg
Då jag får komma hem till dig
Vi kan ta vid där vi sluta förra veckan
Låt mig bara få ta en dusch
Sen gör vi det där som är uteslutet för de flesta
De dom tycker är överkurs
Men jag vill ha mer än en körlektion
Och jag, och jag tror faktiskt jag är redo
Så uppkörning är vad hon föreslog
Och jag, jag lägger inte in något veto


Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby

Ställer inga krav, krav, krav
Säger aldrig nej, nej, nej
För du vet vad jag vill ha, ha, ha
Så du får göra vad du vill med mig

Jag ställer inga krav, krav, krav
Säger aldrig nej, nej, nej
För det blir aldrig så bra, bra, bra
Som när du får göra vad du vill
(Nånting äckligt med dig)


Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby

Ska vi göra nånting äckligt, baby

Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby

(Ska vi göra nånting äckligt, baby)


tröjan du hatar

en grymt bra låt ♥♥♥

go morgon

hehe nu har jag vaknat och ätit lite frukost. men går dagen va rolig:). det började med att jag åkte ner till sorunda och vi gick till resturangen som ligger där och åt. jag tog som vanligt sallad. sen gick vi upp till lägenheten och började och dricka lite. sen kom det lite mer folk. men kul hade vi. det va lagom mycket folk och vi pratade och skrattade jätte mycket.
.
idag ska jag dra ner till stallet och fixa där sen blir det bara hem och ta det lugnt.

sorunda

snart ska jag dra ner till sorunda men tänkta att jag skulle hinna blogga lite innan. haha har bara haft hela dagen på mej. men men det är ju som vanligt. ja idag så tog jag en alltför länge sovmorrgon men gud vad skönt det va. känner mej som en helt ny människa. haha en pigg människa. sen va jag ute på min morgon motins runda på 7km. kändes bra. det va kallt så man fick klä på sig ordentligt så att man inte behövde frysa arslet av sig ;) men ändå så att man kan springa utan att dö av en stett attack. haha balansen där emellan är inte helt lätt.
.
men ja sen har jag inte gjort såmycket mer fixat lite här hemma. sen gjort mej i ordning för i kväll är det fest i sorunda. hehe kommer och bli fett kuul :) vi ska börja med att ses vi tjejer och äta lite mat sen börjar partyt =). blir nog en del buss åkandes och en masssa snack. sen blir det att åka mördar bussen hem som går från sorunda och till vh det kommer och bli jätte kul.. haha eller inte men jag får underhålla mej med musik från mobilen eller nått sånt. men ha det sååå bäst
hmm kanske dax och klippa sig snart???

ansiktet äckligt

ja jag vet att jag har lagt upp den här låten förut men gud den är ju bara sååå bra ♥♥

freedag

gud vad jag älskar fredagar och specialt när jag är ledig i morgon :) i morgon ska jag ta och sova ut och springa sen blir det att städa och fixa lite för att sen dra ner till lisa på kalas :). men idag så har jag jobbat och det har gått bara bra. det är alltid roligare och jobba fredag än vad det äroch jobba på en måndag usch dom är hemska..
.
men nu ska jag snart kolla på the voice för elenas bror ska va med  :) och ja det måste man ju kolla på
ååå sen har jag även fått mina nya glasögon och nu har jag även tagit kort på dom. och ja jag är super nöjd med dom:)
.
gud sen så drömde jag en helt galen dröm. jag drömde att jag tatuerade mej. hehe ja jag undrar vad denna dröm kan betyda.. jag minns inte vad jag tatuerade in men att jag gjorde det mins jag.

håll

jag fick som håll i magen idag när jag va ute och sprang. men känns lite konstigt att man kan få det när jag inte har ätit sen 12. eller jo jag åt ett äpple och en kopp kaffe vid 15:30. men jag fick ändå håll. eller så va det kroppen som skrek efter mat. men jag kände mej inte hungrig. eller jo lite på bussen hem. men jag brukar alltid äta sen när jag kommer hem för annars så kommer man ju aldrig i väg ut på min springrunda ;). men annars å gick det bra. jag kände mej pigg och kunde springa på i ett bra tempo. det skull eju va kul och ha en spring app så att man kan kolla hur långt och hur fort man har sprungit. men ja då måste man ju ha mobilen med sig och det brukar inte jag ha. sådär kommer det lilla problemet.. hmm jag får fundera lite till.
.
annars så har jag jobbat som vanligt. gud dom här veckorna som jag jobbar 5 dar känns alltid sååå långa. dom känns så sjukt mycket längre än dom veckor som jag jobbar 6dar på. men det är nog för att jag jobbar måndag.
.
i morgon ska jag ner till ösmo och ner till stallet och rida diamant :)
men nu blir det till att ta det lugnt och kolla på tv=)

jobbat

ja igår så hade jag en jobbar måndag. usch jag hatar verkligen att jobba måndagar. det är den dagen som är absolut tyngst. men även den dagen tog slut tillslut. och man fick åka ner till stallet :).
.
idag har jag oxå jobbat. hehe ja jag gör inte så mycket annat. men innan jobbet så va jag ute och sprang. men uch vilket äckligt väder det va ute. det va 0 gradit, rått, kallt, blaskigt och så va det dimma eller nått som kom från himmlen. men det va ändå skönt att få komma ut. men inte i det där vädret.
.
sen så va det bara in i duschen göra sig i ordning och sen äta frukost. haha kaffet han jag inte dricka upp utom det fick jag ta på bussen på g till jobbet. efter jobbet så tog jag och gick hem från sågen. det va så skönt att komma ut och få frisk luft och röra lite på fläsket ;). nej men det är ganska skönt för man blir så mycket piggare av att gå hem och så får jag lyssna på min ljudbok.
.
ååå och så har jag fått mina nya glasögon oxå :). ska ta kort och lägga upp på bloggen så att ni får se. haha måste bara fixa till mej lite. men det känns som att dom är så diskreta eller hur man ska säga. för nästan alla andra bågar som jag har är svarta markerade bågar. och den här är en silver båge som är ganska diskret. hehe men lite rolig form är det på den i alla fall så helt osynlig är den i alla fall inte ;)

spontant

igår drog jag och sara in till stan och gick på bio. vi hade inte bokat några biljetter och när vi kom fram så fanns det inte så många platser kvar på bion. så vi fick ta den som hade flest platser kvar. haha det blev en film som hette the darkest hour i 3D. haha får första tanke att vi kommer och döö. två små kycklingar ska gå på en läskig film. vi hade ingen aning om vad den handlade om. men aja det går nog bra tänkte vi. efter typ 5 min när dom visar vilka skådisar som är med i filmen så kommer joel kinnamans namn upp. mums tänker både jag och sara den här filmen kan inte va annat än bra. han dog dessvärre. men innan det så va han ju som vanligt grymt snygg ;). men ja själva filmen va bra. handlade om typ osynliga utomgjordingar som mer såg ut som eldbollar som ja utplånade männskigheten och ville ta över världen. ja och så höll det på. men den va faxist bra :)
.
efter det drog vi till bk och bättrade på sminket och bytte skor. vi skulle nämligen ta en spontan utgång. vi va på söder så närmast fick bli 360 eller GK som jag tror att det heter på lördagar. kön va skrämande lång.. eddie meduza hade tydligen vart där och spelat innan så dom va tvungna att slänga ut alla ap fulla patrask innan vi andra kunde komma in. haha det va riktigt underhållande och kolla på alla människor som kom ut den ena va fullare än den andra. haha det va en tjej som dom fick putta upp för trappan för hon kom fan inte upp. då är man dra dragen asså.min första tanke är men är inte han död. tydligen inte. men jo nu har jag googlat och det är han. fan va grym jag är. men det va nån mines konser.
.
efter ett tag som kändes som en evighet så fick vi tillslut komma in. slapp i alla fall betala inträde utom bara garderob. guld :). sen hade vi bara sådär mysigt kul. vi dansade,pratade, skrattade och drack lagom med dricka. jag drack två öl och sen resten vatten. så det kändes bra. sen när dom stängde vid tre drog vi hem till mej. stannade och åt på gullmars för bussen hade precis gått. sen sov sara hos mej för det är ju lite svårt för henne och komma hem till ösmo. va hemma hos mej vid 5 och då va det bara av med sminket och krypa ner och mysa med sara ;). vaknade första gången vid 7 sen vid 8 och sen vid 9 gav jag typ upp. gick ner till ica och köpte lite frukost. haha för nej sån lyx har jag inte hemma. det va kaffe som stod högt upp på både saras och min lista. vi kollade lite på skidor och drog sen med 12 tåget ner till ösmo och stallet.
.
va nere vid ösmo vid 13 tiden mockade och fixade allt sånt och red sen ut. det va så mysigt att komma ut och få frisk luft. det va sådär lagom kallt. hah aså att man kunde ha på sig en massa kläder utan att varken frysa eller svettas. okej jag ska erkänna jag hade kanske lite för mycket kläder på mej för det blev lite för varmt ;)
drog sen hem med 16 tåget. skönt att komma hem och bara krypa ner under täcket i soffan och bara bli varm. ja och jag duschade ju såklart innan jag kröp ner. sen har jag bara kollat på film och ätit lite middag.
.
nu ska jag ta tag i mina lunch lådor till nästa vecka. det ska bli räksallad med fetaost kräm till. mmm ska bli sååå gott :)

redo

nu är jag redo och i ordning gjord för bio. nu ska jag bara ta och äta lite så att man inte behöver sitta med kurrande mage ;). det blir rökt laxoch sallad till :)

ojojoj

ja oj säger jag bara det va ett tag sen jag skrev här men det har hänt så mycket så har inte riktigt haft tid och ork. jag har vart i stallet och ridit på diamant. vi tog oss till ridhuset och red dressyr. måste säga att det gick ganska bra. men gud vad man får rida med benen och specielt vänster skänkel får jobba mycket i båda varven. för får man inte kontroll på den vänster sidan ja då kan man lika gärna gå ut ur ridhuset och ställa oss i boxen och tjura ;). men får man kontroll på den och får honom att jobba och lyssna på den ja då kan det gå riktigt bra.
det gäller ju oxå att få honom att gå på  frammåt tänka stora steg och inte myrsteg så att man typ fastnar i en hörna. nej på med farten och jobba på :). nej men det är kul nu när det går lite bättre i dressyren.
.
sen har jag vart ute och sprungit både med och utan broddar. det har vart kallt men inte för kallt. idag har jag oxå vart ute och sprungit. det va broddar på som gällde. fy fan va halt det hade vart annars. men jag springer stadigt på jorden :)
.
sen idag ska jag städa lite här hemma och sen blir det kvalitets tid med underbara sara ♥ vi ska åka in till stan och kolla på bio sen ska vi kanske avsluta kvällen med ett glas vit nånstans och snacka men massa :) innan det är dax för att åka hem. i morgon blir det stall. det är mycket stall nu framöver och det tycker vi om :)

idag

ja idag har vart lite som alla andra dagar. jag har vart ute och sprungit på morgonen. klockan ringde vid 06:00. uch ville som vanligt inte gå upp. och det hade kommit lite mer snö under natten tror jag för det låg lite mer vitt på marken. och gud vad mycket jobbigare det blev. haha det va typ ett steg fram två back. jag va dum nog att ta skorna utan broddar. jag tänkte att det är nog inte så halt det är ju bara lite snö. nästa gång jag ska ut och springa så är det broddar på.
.
det kommer och bli en del stall för mej fram över och det tycker vi om :)

bubblan

idag på min lektion fick jag rida bubblan och det tycker jag är mycket trevligt. hon är en rolig häst att rida. hon är pigg, framåt, känslog och man får samtdigt rida med mycket ben och lite hand. så jag tycker att hon är rolig. och idag tyckte jag att det gick riktigt bra oxå. så det va kul :)
hehe men när jag kom ner till stallet va det typ galet mycket folk på parkerngen så jag fick baxa mej in på typ sista platsen breve en lyktstolpe. men vilken tur att man är såå grym på att backa ;)

sprungit

ja nu har jag vart ute och sprungit och duschat. nu ska jag ta det lite lugnt ett tag och sen gå ner till ica och handla lunch till denna vecka. det blir nog kyckling med sallad :) typ som vanligt. men springningen gick bra men detva kallt. men efter ett tag så blir man varm och då är det ganska skönt. men det är händerna som jag fryser om. fasten jag har mina vantar. men sen när man blir varm så är känns det mycket bättre.
.
men nu ska jag ta det lite lugnt ett tag =)

ledig

idag är jag ledig gud vad skönt säger jag bara. men vad gör då en ledig anna på en ledig månadg. klockan ringer 06:00. haha ja jag vet jag ÄR dum i huvudet. tvingade mej upp. åkte ner till stallet. brrrr det är jättte kallt ute. man har lixom inte riktigt vant sig utom man små fryser konstant. men väl i stallet va det bara och byta om i den svinkalla baracken till stallkläderna. det är lager på lager som gäller för ann. jag hade en t-shirt, en långärmad tröja, en fleectröja, en fodrad jacka och sen avslutade jag med min mc kinley vinterjacka. sen hade jag leggind och ridbyxer. tre par stumpor, mössa och vantar. så nu va jag redo för att möta kylan.
.
sen trotsade jag kylan och red ut. det är ju mäst om händerna och fötterna som man fryser om. händerna tinar när man har ridit lite och fötterna tinar ja dom tinar när man kommer hem. haha värsta känslan när det kommer till tårna är när man ska hoppa av och man försöker försiktigt hoppa ner så att inte alla tår ska gå av på en och samma gång.
.
sen mockade jag och fxade och åkte sen hem. nu är jag hemma har ätit lite och förösker och tagga mej själv för att orka ut i jogging spåret. för jag tänker såhär att kan jag klara av och rida ut såborde jag klara av och springa ute. jag blir ju varmare av att springa än vad jag blir av att rida. för när jag springer så är det jag som springer och när jag rider så är det mest hästen som springer ;).
.
uch taggi taggi. hmm nej det funkar inte. får köra med min vanliga taktig. tvinga sig själv och säga så kom igen nu anna. ju fortare du sätter fart ju fortare blir du klar.

jobbat

idag va jag uppe och sprang innan jobbet. det va jätte kallt så man fick springa på för att få upp värmen. sen va det bara in i duschen och värma sig. gjorde även misstaget och först sitta i soffan och efter det så la jag mej i soffan. haha jag höll på att somna. men vaknade så att jag kunde springa till bussen för att åka till jobbet :). jobbade med hanna idag bilket va mycket trevligt att få träffa henne och prata med henne. det va sååå otroligt lungt så vi kollade på svt play på skidorna. såg såklart när hellman kom tvåa i mördar backen. helt galet sjukt bra åkt ut av honom. herrrigud jag skulle döö. haha jag och hanna blev bara trötta av att kolla på dom när dom åkte.
.
sen efter jobbet så kom mamma och pappa och hämtade upp mej. för jag skulle ner till stallet och dom va hos farmor och farfar som bor i trollbäcken. det va helt guld att jag kunde åka med dom :). men det va kallt. uch mina händer frös som vanligt och det är sååå otroligt härligt när man rider och händerna fryser och när man ridit fram och skrittar så tinar händerna till liv. och det gör så jävla ont så man bara har lust att gråta. men det är bara och bita i hop.
sen känner jag oxå i min handled nu när dte börjar och bli kallare. det gör lite ont när jag trycker påmin knöl och när jag böjer på handleden. men det blir bättre sen när det blir varmare :). men ja jag vet ju i alla fall varför jag har ont. uch jag vill inte behöva göra nått åt saken fast det kommer ju komma en dag då jag måste göra det..
men aja den dagen den sorgen.
.
ska nog gå och lägga mej ganska tidigt för ska upp och åka till stallet i morgon :)

målat

ja juste jag fick för mej i torsdags att jag skulle måla mina naglar :) jag kan säga att det gör jag inte allt för ofta. mer sällan. hehe men jag hade lite tråkigt eller ganska mycket tråkigt så då gick jag lös på mina naglar. för ja jag ha ju ganska så långa naglar och hårda. men man orkar ju inte måla dom allt för ofta ;) men jag blev nöjd med resultatet.

helg

den stora frågan är nu om jag kollade på hockeyn eller inte. och det är klart att jag gjorde. och det är jag grymt glad för :) vilken match och vad dom kämpade och vad dom va värda det där guldet. jag gick och la mej som vanligt och ställde klockan på 02:00. slog på tv:n och låg i sängen och kollade. eller första halvleken så lyssnade jag mest för jag va såå trött. när den va slut så ställde jag timer på 15 min sov den tiden. kollade på andra halvleken. den här kollade jag lite mer på. sen sov jag 15 min igen. tredje kollade jag hela. sen sov jag 15min. sen i förlägningen så kollade jag helt hysteriskt i min säng. haha satt typ och skrev.. nej på djupet puken på mål. kom igen nu då kämpa på. hehe ;). men guuud vad glad jag blev när dom tillslut petade in det där målet helt sjukt bra känsla.
.
sen somnade jag om igen:)
i går va jag hemma hos izza. hehe jag skulle ta det lugnt för jag jobbade idag. men det va inte sådär jätte mycket vin kvar i min flaska när jag kom hem. hehe men gud vad kul vi hade det =). synd att man va tvungen och åka hem men så är det ibland. kul att man kunde va med en liten stund i alla fall :). vi åkte en massa buss, skrattade och pratade masssor =). ja bara en sån där rolig hemma fest.
.
haha jag va ju mindre pigg i morse när klockan ringde. men det va bara och gå upp och åka till jobbet. men det gick så bra så och jobba. jag åkte ju hem med sista tåget och ja det går 01:15. så det blir inte så sent utom man är hemma vid 02:00. och då får man ju lite sömn innan man ska upp igen. det va jätte lugnt på jobbet. vi viste inte riktigt om lotta skulle komma eller inte för hon har vart sjuk hela veckan. men hon kom vilket va jätte bra.
.
men nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt och kolla på tv och bara chilla.
.
sara, jag och izza
här är bland dom första buss resorna
haha detta är nog bland dom sista ;)

hockey

nu så här på kvällen så är ju den stora frågan.. ska man eller ska man inte kolla på hockey vm finalen. om jag säger bara om jag ska kolla. så kommer jag gå och lägga mej och sen ställa klockan så kollar jag och sen går jag och lägger mej igen. men som sakt va vi får se hur jag gör. det kan ju va kul och kolla. men om jag märker att det bara går assa dåligt så kanske man ger upp och går och lägger sig i stället.
.
annars så har jag jobbat idag. guud säger jag bara det va den ena idioten efter den andra. i alla fall på förmiddan resten av dan va väl okej. men inte morgonen asså gud. sen har jag vart ute och sprungit känes bra. jag hade hela utrystningen på mej. det va både reflexväst och broddar ;). jag är såå jävla sexig när jag är ute och springer.
.
sen hade jag lite tråkigt när jag kollade på tv så fick för mej att måla naglarna lite. har tagit lite kort men det är så svårt för dom blev inte så bra. men resultatet är jag helt okej nöjd med. kollar på coco-livet före chanel. men blir nog sängen snart om man ska orka upp och kolla på hockeyn sen =)

jobbat till 19

klockan ringde i morse lite för tidigt 06:00. uch sa jag. för gud det hade blåst och regnat halva natten. och det låter så mycket i mina fönster och i luftkonditionering. låter som att det är storm inomhus. men när jag vaknade på morgonen så hade det i alla fall slutat och regna. så jag tvingademej upp och kom i spring kläderna och satte fart på mina fötter. dom första 4km va inge problem. ja det blåste lite men inte så farligt. sen jag säger bara det va sen emil kom och mötte mej. och fy fan va det blåste. och sen kom det regn på det oxå. inte kul. jag sprang som quasimodo. och typ lika fort oxå. haha gud bilisterna som mötte mej måste ha tyckt att jag va dum i huvudet. för det va allt annat än nått mysigt väder :(. men det va bara och kämpa på för ju fortare jag springer desto fortare får jag ju komma hem. men gud det va så skönt när jag kom hem och fick ställa mej i duschen.
.
sen åkte jag till jobbet och idag fick jag jobba till sju idag igen. men det va bara för att lotta är sjuk så jag sa att jag kunde göra det. men det viste jag redan i går att jag skulle göre. så det va därför som jag va ute och sprang i morse men det va ganska skönt. för då har man det gjort. men jag kommer nog inte att gö det varge dag haha det kommer jag inte palla. men nån gång ibland sådär så går det bra.
.
men nu börjar snart sista delen på kronjuvelerna som jag ska ta och kolla på. hoppas att slutet är bättre än vad början har vart än så länge..
.
men ha det såå bäst

löprunda

i morse så ringde klockan 06:00. mindre skönt. det som va grymt skönt va att få komma ut på min löprunda. efter två dagars vila så va jag full av energi. haha i alla fall den första biten(2meterna). sen va jag mitt vanliga ja igen och bara löpte på. kände att jag kunde ta i i uppförsbackarna (dom få som är) och bara springa på. grymt skönt. både att springa och att ha det gjort på morgonen.
.
sen åkte jag till jobbet. jag sålde bra idag så det va kul. annars så va det så lugnt och tråkigt såå gud trodde nästan att jag skulle döö där ett tag. men tillslut så blev klockan 19 och jag fick gå hem. jag bestämde mej för att gå hem från sågen oxå. men uch det började för snabbt att både regna och blåsa. så det va mindre kul. men min ljudbok höll mej på språng och jag tänkte att ju fortare jag går desto fortare kommer jag hem :).
.
kollar just nu på kronjuvelerna och jag måste säga att det är en mycket märklig film. kan inte eller påstå att jag tycker att den är sådär jätte bra eller. mest märklig och ja konstig.. svensk film när det inte riktigt är som allra bäst.
.
tänkte att jag skulle skriva lite om mitt år 2011 och om vad jag har gjort. men tänkte att jag tar nog det nån annan gång. när jag känner att jag har mer tid och ork. hehe låter som att det mest är tragisk men dte är det inte. men det är både roliga saker som har hänt och tråkiga saker. men som sakt va det tar jag nån annan gång. om nu den dagen kommer och komma hehe ;). men aja nu ska jag försöka och kolla lite mer på denna film.
.
men ha det så bäst.
ja juste nu har jag fått igång mitt simkort igen så nu går det och få tag på mej igen :) mobil kör jag med min gamla. haha tur att man är en ekorre och aldrig slänger nått utom sparar på typ allt och lite till =)

ansiktet

måste säga att jag tycker att denna låt är lite söt :)

ledig

hehe jag gick och la mej innan 22 igår och vaknade vid 9 i dag. gud jag tror att jag behövde sova lite. men nu känner jag mej pigg och glad. tänkte att jag skulle ge mej ut och springa men det regnar. så får se hur jag gör med det. det är ju inte så mysigt och springa när det regnar.. ska göra lite nytta här hemma. städa och fixa. sen ska jag ner till ica och handla mat till nästa vecka. efter det så blir det att åka till stallet. jag hoppas at jag ska kunna rida ut men då vill jag att det ska sluta regna. för det är inte eller mysigt och göra när det bara regnar..
.
men nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ska jag gå ner till ica och handla :)

bilder

förra inlägget blev så långt som det va så jag lägger upp alla bilder på ett eget inlägg :)
vi åkte en massa buss :)
min nyårs outfit
där temat va ju mer glitter desto bättre
fina izza
carlsson är på go och glad :)

nytt år

ja nu är det nytt åt och nya möjligheter :)
asså vad ska jag säga om gårdagen. men än vi hade galet jävla kul. haha asssåhelt crazy bananas...
dagen började med att jag jobbade mindre kul. det va sååå dött så jag tog ram fido och gick lös med honom. klockan 15:00 fick jag gå hem för dagen vilket va jätte skönt att jag inte behövde jobba till 17:00. efter det så åkte jag till ösmo medmin packning. och så klart när man kommer fram till ösmo station så går det naturligtvis ingen buss. nej det är bara och börja promendera. tur att jag går ganska fort. men det är så typiskt specielt när man har lite och släppa på oxå.. suck. höjden av min otur.
.
sen när jag kom hem så va det bara och gö sig i ordning både mej själv mitt skattbo och försöka och få sig själv att se lite nyårs fin ut:) haha jag typ bara öste på med allt glitter. jag såg ut som en disko kula runt ögonen =). sen gjorde jag i ordning ost och kex. till det hade vi lite chips och nötter :) och så klart vin. sen kom izza och vi börjde nyårs firandet med vin och tjej snack. vid åtta kom sara och christoffer och då började vi vårt buss åkande :) fy fan va mycket buss vi åkte (det är ett ölspel). men kul hade vi. haha han måste ha trott att vi va helt jävla galna och dumma i huvudet. för ja både jag och izza kan ju bli ganska högljuda och flamsiga och garvar åt typ allt och alla och vi triggar ju upp varandra oxå. vi är bara 2 men låter typ som 22st. men man har nästan alltid kul i vårt sällskap och man behöver inte oroasig för att det blir sånhär pinsam tystnad för vi är ganska bra på att prata ;).
.
sen drog vi hem till izza och frös typ händerna av oss på väg till henne. däråkte vi lite mer buss och sen drog vi till tåget och tog det ner till nynäs. haha asså vilket drag det va på nynäståget det va typ ganska mycket folk (för att va nynäs) sen nere i nynäs träffade vi lite folk och drog sen ut till torget och kollade på raketer och drack skumpa och fira in det nya året. jag, izza och sara hade våra tomtebloss som vi höll på med. men fy fan va hallt det va.och sen va det en raket som kom helt fel så den smälde lite för nära tyckte jag. det va lite otäkt. det va så nära att det gick hål i mina strumpbyxor. det blev ett hål där den hade smält. lite läskigt.
men det va lugnt för inget hände men ändå inte kul.
.
sen efter det så drog vi hem till izza igen på efter fest. sen kom det lite mer folk där. trevligt. men alla va nu ganska trötta så vinet och skumpan blev utbytt till vatten. haha jag och izza frös som fan så vi gick runt med filtar. haha värsta nyårs outfiten och glitter och blingbling och så filt till det. men det va myckettrevligt med mycket snack och skratt. sen drog jag hem till mina föräldrars hus i ösmo och sov där.skönt att inte behöva åka hem. haha men kom inte i säng fören ja klockan stod på 06:30. haha helt galet sent (tidigt) eller vad man nu säger. jag somnade som en däckad gris.. sov till typ 10. sen gick jag upp och åt frukost diskade av tallrikarna som vi hade haft ostarna på och snyggade till det lite till mina föräldrar skulle komma hem.
.
vid 12 tiden kom dom hem då låg jag nerbäddad i soffan under ett täcke och kollade på harry potter :) haha jag va nog ingen vacker syn ;) inget smink överhuvudtaget och så lite lagom sliten och trött. men detva helt klart att va lite sliten efter den roliga kvällen. men det är tur att det inte är nyår varge helg haha då skulle man ju typ döö.
.
sen vid 14 drog jag hem till en precis lika pigg izza som jag. haha fy fan vi satt i hennes soffa och bara fy fan va dåligt jag mår... dagens ord är: Bakis och Skakis. vi gick långsamt och bestämmt ner till pindos för att åta pizza. det va snor halt och nej man vill ju inte ramla för då skulle man ju typ bara gå i 100 bitar. men till pindos kom vi och tror det eller ej men jag åt pizza och drack cola till det. haha fy fan det är inte ofta som jag gör det.. och då betyder det att jag vekligen inte mår bra och är bakis. haha. men gud vad gott det va och vad mycket bättre det kändes efter. det va som att för varge tugga så försvan huvudvärken lite..och colan gjorde till oxå.
.
men assådet va folk inne på pindos som beställde pizza och så en öl till det. fy fan säger jag bara det sista jag va sugen på va öl eller vin. den blev det in på ica köpa godis och cola.sen drog vi hem till izza och kollade på tv. tog sen 16:15 tåget hem och höll som vanligt på att somna på tåget. men vaknade till vid vh så att jag inte glömde bort att gå av vid haninge. men nu är jag hemma och gud snart ska jag bara ta och borra ner mej i soffan och bara chilla och äta mitt godis och dricka vatten :)
.
haha men man kan ju säga att ja vi hade i alla fall kul och det är huvudsaken. och det är vårt att man är lite bakis dagen efter :)
.
ha det sååå bäst

RSS 2.0