freeedag

idag har vi haft en sån där helt underbar fredag. jag bara älskar fredagar. jag va dock ej ledig men den har vart bra i alla fall. kunderna har vart fredags glada och jag har vart fredags glad =). jag började min morgon med att vakna av att allt satte igång. klockradion började att dra igång radion, alla lampor i hela lägenheten tändes och mobilen började och pipa och tjuta. det va dax att gå upp och börja dagen. jag va allt annat än pigg. jag rörde mig och aj den smärtan av träningsvärk i ryggen som slog emot mig va obeskrivlig. men samtidigt härligt att ha träningsvärk i just dom musklerna som jag vet att jag tränade extra mycket igår. det är som ett bevis på att man har tränat dom där musklerna i vila rätt.
 
jag brukar ju börja mina fredagar med att köra grit strength på sats odenplan. men jag kände att jag hade kört så många grit redan den här veckan och tänkte att det får nog räcka så. för det är ju ganska så tungt och edt är inte bra att köra den träningen för många gånger på en vecka. så nej det blev att åka till sats globen i stället och köra ett cykelpass som heter 30-20-10 och efter det sats core. jag kände att den va nog ganska så bra att jag valde att köra det i stället för grit med tanke på träningsvärken som jag hade. men passen gick kalas bra och cykelpasset va roligt och jobbigt. core passet va utmanade både för att det är jobbigt, jag kör det passet så sällan och för att jag hade ganska så mycket träningsvärk i min stackars rygg ;). men det va bara att kriga på. jag känner ju att jag borde försöka och köra det här passet oftare för det är ju ett sjukt bra pass för coren och det är ju typ den som håller uppe hela kroppen.
 
efter träningen blev det ju att åka till jobbet och kriga till klockan 19:00. men oj vad trött jag kände mig på bussen på väg hem. haha höll typ på att somna. men nu blir det att äta nått och kolla på nån film och mysa under en filt i soffan =).
 
men ha det sååå bäst

Lugn bara lugn

För er som börjar och tro att jag har gått och dött, lagt det här med bloggandet på hyllan eller åkt till nått tropiskt varmt land utan att tala om det så kan jag bara lugnt meddela att så är inte fallet. Jag både lever, har inte lagt det här med bloggen på hyllan eller åkt till nått spännande alldeles för varmt land. Jag har bara haft för mycket att göra, vart allt för trött och helt enkelt inte bara orkat att skriva nått. Det har inte hamnat på min prio lista. Utom hamnat på den där listan att jag gör det i morgon. Och ja idag så blev det den där morgondagen. 

Så nu sitter jag här med paddan i knät och skriver. Det har blivit en hel del träning, massa jobb och en del annat oxå. Jag har gått på ett Grit strength pass och efter det ett bodybalance pass. På Grit passet så kollade jag mig runt lite bland dom andra deltagarna och konstaterar snabbt att okej jag är den tjejen som har absolut tyngt på stången. Då började jag att fundera på om jag är så starkt eller om jag bara är en galen vilde. Men sen så tyckte jag att dom andra hade på tok alldeles för lätt oxå. Det såg ju inte ut som att det va första gången eller som dom va på det där passet. Jag va på ett center som jag inte brukar vara på. Och dom flesta tjejerna hade typ 5 kilo på vardera sida. Jag började nästan att fundera på om jag hade kommit in på rätt pass att det va Grit jag hade kommit in till och inte typ shape. Men nej det va rätt. Visst jag kan förstå att om man går första gången så ska man fokusera på tekniken och på att hänga med och inte på att lassa på assa tungt. Men alla va inte nya på det passet. Men aja folk får lassa på vad helst dom vill jag körde med 10 kilo på varje sida. Och körde på som den galna vilden jag är. Men det va galet sjukt att efter att ha mördat kroppens alla muskler med Grit att balansera ihop kroppen med bodybalance. 

Sen har jag oxå kört ett Grit cardio där jag gjorde ca 90 burpees innan jag gick vidare in till bastun för att köra ett Hot FLX pass. Sen har jag jobbat en hel del. Och det har rullat på och vi har haft en hel del att göra. Dagarna går fort och det är kul. 

Sen idag så jobbade jag till 19 för Bertil är borta så vi har strukturerat om lite i vårt schema. Så jag började dagen med att köra ett Cross training pass på sats spårvagnshallarna. Och sen körde jag lite egna övningar som rodd och marklyft med stång och lite olika övningar med gummiband. Ett bra pass helt enkelt. 

Sen efter jobbet åkte jag till farmor och farfar och lämnade över lite kort och en bok som farmor ville att jag skulle köpa till henne. Dom blev så glada så att jag kom och för att jag hade hjälp dom. För mig är det självklart men dom är så tacksamma så. Jag blev bjuden på en massa mat och en massa pasta. Haha det märks att jag typ aldrig äter pasta längre för jag fick ont i magen och har fortfarande lite ont i magen. Känner mig så otroligt mätt och uppblåst. Jag känner att jag gör rätt som undviker pasta nu när jag har ätit det och fick ont i magen. Förut levde jag på pasta nu får jag ont i magen ut av det. Jag va där i över en timme och satt och pratade lite innan jag åkte hem. 

Men nu är jag hemma och det blir snart till att sova tror jag för jag känner mig sjukt trött. 

Men ha det sååå bra. 

Ledig dag

Idag har jag vart ledig och det har bara vart såååå skönt. Jag va hemma hos Sara igår och kollade på film och kom inte hem fören vid 01:00 och då blev det bums i säng. Jag vaknade inte fören vid 9 och det va sååå skönt att få sova ut och vakna av sig själv och inte av nått elakt alarm som ringer. Men nu är det slut på det roliga och i morgon är det åter till jobbet som gäller. 

Men jag har hunnit med en hel del på min lediga dag. Jag har städat, dammsugit, gjort en massa matlådor och en sjukt god ungspannaka på mandelmjöl, havremjölk, ägg, lite salt, malen ingefära och sen hade jag på päron och äpple. Den blev så jäkla god. Så fick bita mig själv i handen för att inte kasta mig över plåten och äte upp hela pannkakan på stående fot ;). 

Efter allt sånt fix så blev det att åka till gymmet. Jag började med att springa 6 km på bandet. Lite som uppvärmning innan jag körde ett Grit strength pass och efter det ett ABSolution pass. Grit passet gick kalas bra. Jag kände mig stark och pigg så lassade på stången med 10 kilo varje sida. Och körde bara med den tunga stången. Helt otroligt. Jag kände mig bara sååå grym. Haha men vi får se om jag får gå ner i vikt till nästa gång. För jag känner mig absolut inte lika pigg och stark när jag kör det här passet på morgonen. 

Efter det blev det att åka hem äta lite och sen åka ner till stallet. Där nere fick jag rida på greven och det kändes som att det gick ganska så bra idag. Så det va kul. 

Men nu är jag hemma håller på och äter och ska gå och lägga mig se. 
Men ha det såå bäst. 

Dagens

Bjuder såklart på vad som blev dagens middag =)

En salig av godsaker som består ut av: paprika, ägg, lax , körsbärstomater, avokado, halloumi och räkor =) mums




Söndag

Idag har jag började jag min morgon med att klockan ringde 07:00. Jag somnade såklart om och vaknade upp 07:20. Okej nu är det verkligen dax att stiga upp om jag ska hinna med min träning. Så ja jag gick upp klädde på mig träningskläderna, åt frukost och åkte sen in till stan. Jag började med att köra ett runner strength. Och sen efter det blev det att köra ett Grit strength pass. Båda passet gick kalas bra. Jag kände mig lite små trött i början ut av passet men vaknade snabbt till liv. Och när det va dax för griten så kände jag mig pigg och stark. 

Efter det passet blev det att vila en liten stund åka till nästa sats center och köra ett speed n Sports pass. Det är det passet som har som en liten repstege på golvet. Det är ett så otroligt roligt pass. Det är mycket kondition och att man ska va snabb i fötterna. 

Sen kände jag mig ganska så mör och färdig tränad i kroppen. Åkte hem duschade och ät lite snabbt innan mina föräldrar kom hem till mig för att hämta min gamla säng, min cykel och byta batteri på min bil. Det blev ett snabbt hej och hej då. 

Nu blir det att ta det lugnt en liten stund innan jag ska äta lite middag och sen åka ner till nynäs för att kolla på film och äta lite gott hemma hos Sara. Det ska bli trevligt :).

Hälsa

Nu är jag hemma från föreläsningenoch fokus va träning, hälsa och detox. Det va super roligt och jätte intressant. Jag lärde mig absolut nått nytt och fick upp ögonen för nya saker och vad man ska äta och hur man ska behandla sin kropp. Jag försöker ju att tänka på vad jag äter och att äta så ren mat som möjligt. Både för att jag tränar en del och då vill man ju fyllda på kroppen med bra mat. Och för att jag vill må bra och det är ju oxå så att kroppen ska ju bryta ner maten och ta till vara på den och stoppar man i din en massa skit så mår man skit oxå. Det är inte bra för kroppen och få i sig en massa konstigheter den mår inte bra ut av det. Sen är inte jag nån exemplarisk levnadsmänniska. Jag äter dåliga saker oxå. 

Men det handlade mycket om aloe Vera och dess positiva inverkan för kroppen. Det fanns en massa olika bra produkter där som man kunde köpa. Och dom va typ lika bra som dom va dyra. Haha där kom den snåla Anna fram ;). Men det va en produkt som jag fastnade extra för som jag nog ska ta och googla lite extra om och kanske ta och köpa. Det va flaska där man ska dricka aloe vera 3 ml morgon och kväll. För att rena kroppen från gifter och massa skit. Och så skulle det hjälpa kroppen på en massa sätt jag kommer inte ihåg allt. Men den lät jätte bra och om det är nått som jag kommer och köpa så är det den. Men ja vi får se. 

Här är i alla fall lite bilder från kvällen

Vi fick en Skagen macka som va jätte god
En energi drink men hallon i 
En kokossmoothie med vanilj protein i
En hallon smoothie med vaniljs protein i

Här har vi den produkten som jag va lite intresserad av och så har jag kopierat det som står om den :)

Originalet. Stärker tarmslemhinnan och hjälper därmed kroppen att behålla sitt naturliga försvar. Förbättrar upptaget av vitaminer och antioxidanter från kosten samt motverkar för mycket magsyra. Påverkar även tarmens mikroflora, så att proteinupptaget underlättas. De goda egenskaperna kommer från mikroskopiska växtämnen som effektivt tas upp av kroppen och sedan samverkar. 
1000 ml.

Massa shopping

Min dag idag började med att klockan ringde 07:00. Haha men jag kan ju säga som så att jag gick inte upp fören vid 07:30. Då blev det istället att sätta lite fart med att klä på sig och att äta frukost. Sen gick jag ner till sats Haninge för att köra ett Cross training pass. Det är kul och köra det passet på morgonen för det är så mycket människor som man känner igen och som jag brukar stå och prata med innan. Det är bra oxå för vi är ganska så lika när det gäller våran träningsnivå oxå. Och det är bra. Så att inte nån är jätte svag och den andra är super stark. 

Efter mitt Cross training pass blev det att åka in till den stora staden och börja med att gå in på det första Stadiumet som jag kunde hitta kollade vad som fanns och sprang bokstavligen talat till sats Regeringsgatan för att köra ett bodycombat pass. Idag va det roligt för att jag känner att jag börjar och kunna passet och börja förstå vad dom olika orden betyder och står för. Jag kände mig inte alls så lost som jag gjorde dom första gångerna. Haha det va typ katastrof nu kände jag mig mer säker och det är alltid kul. För då kunde jag ta ut rörelserna och slagen mer. 

Efter passet blev det att besöka och springa in och ut igenom alla stadium butiker som jag kunde hitta. Jag fick nämligen presentkort i julklapp på just stadium. Det slutade med att jag kom hem med två linnen och ett par tajts rikare =). Lycka är att få shoppa och att det bara kostade 7 av mina egna kronor gör ju bara saken ännu bättre. 

Sen har jag ätit och ska nu göra mig i ordning för att sticka iväg på en väldigt så rolig sak som jag har blivit inbjuden till. Det har mer med hälsa och träning att göra än vin och drinkar. Så det känns jätte spännande och roligt =). Berättar mer om det sen när jag kommer hem. Och jag ska se om jag kan lyckas ta kort på mina nyinköpta kläder oxå. 

Men ha det såå bäst. 

Fredag

Jag säger bara äntligen fredag. Men man vet att efter varje härlig fredag så kommer det en mindre härlig och desto mer hemsk måndag som man slängd i ansiktet som en kan och illa luktande disktrasa. Men denna måndag kommer jag och va ledig. Känns lite konstigt. Men jag har så mycket semester som jag måste ta ut innan sista april. Så jag kommer och va ledig en del måndagar framöver. Super skönt. Jag som hatar måndagar. Jag kommer att känna mig som värsta deltidaren ett tag ;). 

Men jag började min fredag. Med att köra ett Grit strength pass. Idag hade jag två stänger. En med 10 kilo på varje sida och så en lite lättare med 8,5 kilo på varje sida. Jag började med den tyngre stången i förta settet och i alla tre övningar. Dom resterande setten så hade jag den tyngre stången i dom två första övningarna och sen hade jag den lättare stången i den sista övningen. Och vi har fyra sett med tre olika övningar i varje sett. Så kände mig jäkligt nöjd med att jag klarade av att köra så pass mycket med den lite tyngre stången. Målet får va att kunna köra alla övningar med den tyngre stången. 

Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Det va en vanlig fredag och det va en rolig dag. Med mycket skratt och roliga fredags kunder. Sen blev det att åka hem och bara ta det lugnt. 

Jag har ätit mina bananpannkakor och till efterrätt blev det att göra en mugcake =). Det är verkligen min nya drog. Denna gång hade jag i lite pepparkakskrydda vilket gjorde att den smakade lite mer peppakaka mums =). 




Mugcake

Efter en rykande bodypump blev det att äta en sjukt god mugcake. Det bästa är inte bara att den är sjukt god. Den är även sjukt lätt och göra och pricken över det lilla i:et är att den är nyttig oxå. 

Hur man då denna härlighet som för alla smaklökar att sjunga en hallelulia sång. Jo man mixar 1/2 banan, 1/2 äpple, 1 ägg, 1 msk havregurt 1/2 tsk vaniljsocker. Sen häller man det i en mugg och ställer in den i micron i ca 3-4 min. Sen är det bara att toppa men en massa gott och njuta =)




Trött

Trött, tröttare, tröttast. Just nu känns det som att om trötter i Snövit behövde ett mänskligt ansikte utåt och inte en seriefigur så skulle dom kunna använda mitt. Jag känner mig bara så galet trött. Kroppen spricker efter att få lägga sig i sängen. Och jag ska göra det så fort jag har skrivit klart det här inlägget. Haha och det blir inget långt inlägg idag det kan jag lova ;). 

Dagen idag har bestått ut av träning i form av Grit cardio. Bastu träning i form av hot flex och sen en massa arbete inna jag åkte till sats för lite mer träning. Då blev det att köra runner strength. När jag kom hem blev det att tömma kylen på mat för jag va så galet sjukt hungrig ;) 

Men oj nu ska jag ta och sova innan jag somnar sittandes med fingrarna på paddan ;). 

Krig

Man kan ju säga som så att det märks att det är januari och ett nytt år. Det är typ krig på gymet. Kommer man på eftermiddagarna får man kriga sig fram för att få ett skåp. Och man hamnar typ alltid på en reservlista när man bokar in sig på dom pass som jag brukar gå på. Men det är ingen mening med att känna någon panik över det. För jag vet att någon timme innan passet börjat så brukar det bara rassla till och så är det kollektiv av bokning som gäller och vips så har man fått en plats på det passet som jag tänkte gå på. 

Precis så va det på cyklingen idag. När jag gick och la mig igår så va jag på plats 10 på reservlistan och när jag vaknade i morse 05:00 så hade jag fått en plats. Perfekt. Bara att stiga upp och åka in till gymmet. Jag kom i god tid in i salen och valde min favo cykel. Den som man har en utsikt på vad instruktören gör utan att ha konstant ögonkontakt bara av att lyft blicken från cykeln. Salen fylldes på och när klassen drog igång så va det knökfullt. Det fanns inte en enda ledig cykel. Alltid kul när det är mycket folk. Men det kan oxå vara jobbigt om det är mycket folk. Kanske inte så farligt när det gäller spinning för då har man sin cykel och det är bara att sitta på den och bara köra på. 

Men det är lite jobbigt om man går på typ bodypump, Grit cardio, Grit strength, bodybalance eller nått annat pass där man känner att man behöver lite plats. Det är jobbigt om man har nån så nära bakom att man knappt kan sträcka ut benen för utfall. Eller man man slår i varandra när man ska sträcka ut i olika övningar under bodybalance. Nej då är det bättre att det är lagom men folk. Men man vet att det kommer och mattas av. Latmasken tar över och folket stannar hemma och äter semlor i stället för att hänga på gymmen. Så det är bara att härda ut ett tag till ;). 

Efter mitt cykel pass så blev det att köra lite ute i gymet. Körde lite olika ben övningar och rygg. Det va samma sak här mycket folk ute i gymmet och jag fick vänta eller göra nått annat i väntan på att få använda den maskinen som jag tänkte köra på. Men annat så gick det bra och jag fick till ett bra pass. 

Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Det gick mycket bra och det kändes som att dagen gick ganska så fort. Jag jobbade till sju och det va mycket lugnt ellan sex och sju. Men nu är jag hemma och har ätit middag. Så blir att ta det lugnt ett tag innan jag ska sova. 

OMG

Haha jag säger bara OMG. Jag va på Ica maxi igår för att jag skulle slå två flugor i en smäll. Jag skulle både se om min bil behagade och starta och åka en liten tur med den så att den skulle bli varm. Men jag fick ju börja med att gräva fram den under den nya snön som hade kommit. Men som tur va så va det bara pulver snö. Bilen startade så snällt så på första försöket. Sen åkte jag en tur ner till vh och sen tillbaka och så behövde jag även handla lite mat. Så jag styrde helt enkelt bilen till Ica maxi. Jag brukar tycka att Ica maxi är ett bra allternativ ända till jag kommer in på Ica och möts av alla människor som är precis överallt och ingenstans. Jag får typ panik av att vara på Ica maxi. Just för att det är så mycket folk och det är bara en sån stressande miljö. Sen är jag ju typ aldrig på just maxi eller så jag hittar ju typ inte så bra eller. Utom känner mest bara att jag irrar omkring bland alla grönsaker för att hitta paprikan. 

Men så när jag va där och irrade omkring så hittade jag att dom hade tydligen börjat med att sälja träningskläder ( typ som alla andra butiker oxå gör ) så bland alla svarta byxor så hittade jag dom här och tyckte att ja men dom är ju lite roliga. Kan ju va kul att ha nånting annat än bara svart oxå. Även om jag tycker att svart är en väldigt bra färg ;). Jag kommer nog inte att använda dom dagligen och kanske inte på dom klasser som man vill smälta in lite och känna sig lite mer som en i gänget. Och inte komma in och sticka ut som en färgglad fyrverkeri pjäs från nyår ;). Men ett roligt inslag i min träningsgarderob. Det bästa ut av allt va nog priset. För dom kostade bara 179kr. Det är ju rena rama fyndpriset. Ja i alla fall om man gämför med vad ett par Nike byxor kostar. För hade dom där byxorna haft en liten Nike logga så hade dom legat på 699kr. Haha fast då hade jag aldrig köpt dom. 

Men ja det blir nog att ha dom på cykelpasset på tisdag =)





Gårdagen

Igår blev det utgång med mina fina kollegor och kompisar =). Det är så kul att vi fyra verkligen har funnit varandra och kan ses och ha kul även utanför jobbet. Då blir det så mycket roligare på jobbet oxå :). Vi började med att ses på slussens t-bana och sen gick vi till Ljunggrens resturang men snåla ( ekonomiska ) som vi är så hade vi ätit hemma innan och sågs bara för att gå ut och dricka ;). Sen hade vi sån tur att vi fick tag på ett bord. Sen blev det både en, två och kanske till och med tre glas vin ;). Det blev mycket prat och skratt. Det va super duper kul att träffa dom. Ja jag och Sofia ses ju varje dag så det va nog lite extra kul att träffa dom andra två. Vi har så kul ihop. Och det blev ganska så sent jag va inte hemma fören vid 03:00 och då kan jag lova att jag va sjukt trött. Det blev bara av med sminket, borsta tänderna och hoppa bums i säng. 

Jag tog till och med sovmorgon i morse. Men tanke  på att det blev ganska så sent igår så va det skönt att inte behöva tvinga sig upp i ottan. Utom jag fick sova ut och vaknade strax innan nio och det va så skönt. Då blev det att äta frukost i lugn och ro. Men hur blev det med träning idag. Jo jag tog det ju ändå ganska så lugnt igår. Haha med tanke på hur det kan gå när det inte går så lugnt till ;). Och eftersom jag hade fått sovmorgon så kände jag mig pigg, glad och träningssugen. Så jag klickade mig in på sats appen och klickade mig runt och funderade på vad jag ville träna och vart det kan tänkas finnas nått roligt. 

Jag bestämde mig för att köra ett speed 'n' sports. Det är ett pass med mycket fart och spänst. Jag provade på det en gång på hötorget och älskade det från första stund. Man har som en stege på golvet och så ska man göra en massa saker. Som att springa med två steg i varje ruta eller grodhopp och hoppa över två rutor. Ja en massa sånt. Lite som när man va liten och hoppade hage ;). Sen efter att man hade jobbat ett tag. Med stegen så plockade vi bort den och jobbade mer med en massa intervaller. Vi skulle dela upp oss i två lag. Lag 1 skulle stå jägarvila i 30 sek och lag 2 skulle springa fram och tillbaka göra en armhävning och sen springa en vända till i 30 sek. Sen skulle vi byta och så gjorde vi så 4 vändor. Sen körde vi 30 sek planka vila 10 och sen 30 sek burpees. Och den körde vi 4 vändor. Sen blev det lite mer grodhopp fram och tillbaka i 30 sek i 4 vändor. Sen blev det lite mag och core övningar innan vi va klara. Det va sjukt roligt och galet jobbigt. Jag kommer absolut att köra det här passet igen =) 

Här kommer lite bilder från gårdagen :)



Lovisas väska hade gått sönder och hon hade vart tvungen att ta reservernas reservväska. Den va väldigt gul och sen hade hon en blå tröja. Haha så hon såg ut som en svensk support som laddade upp inför os i sotji ;). 



Vapiano

Igår va vi på vapiano för att fira fina Sofia som fyllde år. Det va lite kompisar till henne inkl Gustav som hon bor hos. Det va kul att få träffa honom och få en ansikte till personen som hon bor hos och som hon har berättat så mycket galna och roliga historier om. Haha det är allt från när brandlarmet går och innan han kan stänga av det så måste han springa in och hämta öronproppar fröst. Till när han skulle frosta av frysen typ ganska så sent på kvällen och det han hade för att fånga upp vattnet va en papptallrik. Haha asså jag har skrattat så jag gråtit när Sofia har berättat allt. Men nu fick han chansen och ge igen lite och berättade om Sofias mindre trevliga morgonhumör ;). 

Men det va jätte trevligt. Vi började med att ta ett glas vitt och sen fick vi gå till vårt bord. Sen när man kom in så fick man ett kort och det kortet får man inte tappa bort. Och sen så registreras allt som man köper på den där kortet och så betalar man sen när man går ut. Jätte smidigt tycker jag. Sen fick man gå runt och ställa sig i olika delar av restaurangen beroende på vad man ville ha och äta. Jag åt en sallad med lax till. Den va jätte god och om jag nån gång kommer att äta där nån mer gång så kommer jag att ta den igen. Den hade verkligen allt och va bara så fantastiskt god =). Dom andra blev oxå mycket nöjda med sina rätter. Sen blev det efterrätt jag tog en jordgubbs pannacotta av nått slag och så fick jag en pyte liten bit av en kladdkaka som oxå va jätte god. Sen vid tolv så började vi och röra oss hemåt och då kände jag hur trött jag va. Jag va hemma vid kvart i ett och då blev det bara att slänga av sig sminket borsta tänderna och hoppa bums i säng. 

Sen blev det att kliva upp vid 07:30 i morse för att äta frukost och för att sen gå mer till sats Haninge och köra ett Cross training pass. Det va ett jobbigt, roligt och svettigt pass. Sen åkte jag in till sats Regeringsgatan och körde ett bodycombat pass. Jag vill ju känna att jag kan köra det passet och inte bara känna mig helt lost. Men idag kändes det riktigt bra. Jag kunde ta i och ta ut mig mer och i te bara tänka höger, vänster, höger, höger, vänster, vänster. Utom det kom mer ut av sig själv. Och sen va instruktören jätte bra tyckte jag oxå. Han förklarade och gick igenom alla övngar innan så himla bra. Så det kändes jätte kul. 

Men idag är det utgång igen. Haha det blir mycket den här helgen. Idag är jag, Sofia, Helena och Lovisa som ska träffas över några glas vin ;). Haha kommer nog att bli super duper kul. 

Men ha det såå bäst. 





Avslöjad

Haha Ica har avslöjat mig ;). Bland mina varor som jag enligt dom brukar köpa har vi en marabou chokladkaka ;). Haha där rasade min nyttiga fasad ner till tårna. Jag kanske inte äter så nyttigt som jag vill, tro och hoppas på att jag gör ;). Sen har vi ju såklart färdig skivad ost oxå. Det brukar vi köpa på lördagar och jag brukar ju oftast gå och handla på lördagar så får nästan alltid med det bland mina varor. Förut va det Berry blåbär. Men nu är det färdig skivad ost. 




Förändring förnöjer

Förändring ska ju förnöja . Men det känns väldigt så ovant och konstigt. Haha känner knappt igen mig själv i spegeln längre ;). Känns som att det blev ganska så mörkt men det blir nog bättre efter några tvättat =). 




Ledig

Idag har jag en sån där ledig fredag som jag älskar =). Det är såå skönt att få va lite ledig. Jag började typ min dag med att sova ut. Det va så skönt att inte behöva vakna av nån elak mobil som ringer och tjuter tills man typ får panik och slänger sig upp och stänger av alla alarm. Så när jag vaknade blev det att äta en lite lättare frukost i lugn och ro innan jag gick ner till sats Haninge. Där blev det att köra ett 45 min långt cykelpass kl:11:00 och efter det blev det att balansera i hop kroppen med 55 min yoga. Det va så härligt. Ja kanske inte att svettas som en gris under cyklingen. Men det va skönt. Är det va klart och det va dax för att balansera i hop kroppen igen. Men det va en ganska så tung och utmanande yoga så det va kul. Vissa övningarna riktigt jobbiga och vissa va helt omöjliga för mig att göra. Men det va kul. 

Sen gick jag hem och åt lunch och nu håller jag på och gör mig lite i ordning för att åka in till stan och äta på vapiano med Sofia och hennes kompisar. Hon fyller nämligen år idag och tänkte fira den lite med att gå ut och äta. Och då fick jag frågan om jag ville följa med. Och det är såklart att jag ville göra det =). Jag bar ju såklart redan spanat in menyn lite ;). 

Sen har jag ätit en sånär god smoothie som jag gjorde. Haha men låt dig inte luras/ avskräckas av färgen. För ja jag vet den är grön. Mens en blev jätte god.  

I den har jag mango, ananas, bladspenat och hampa protein. Mums =).




Hemma

Idag så började jag min dag sådär obehagligt tidigt. Kl:05:15 drog allt igång och det va dax att kliva upp. Min första tanke va som vanligt att snälla döda mig nu. Den andra va att okej om ingen tänker komma och slå mig med en klubba i huvudet ja då måste jag gå upp nu om jag ska hinna med bussen. Så ja det va bara att tvinga sig upp och åka med bussen in till sats spårvagnshallarna och börja dagen med att köra ett Grit cardio pass och efter ett svettigt och jobbigt pass. Blev det att gå raka vägen in värmen och bastu. Det va inte riktigt lika mycket chock den här gången som förra gången. Men det va fortfarande jävligt varmt. Redan i dom första övningar asså svettas jag som en gris för att det va så jävla varmt. Jag fick blinka hårt flera gånger för att få bort svetten i från ögonen för att inte bara höra vad instruktören sa utom även för att kunna se vad hon gjorde där framme. 

Det va flera ut av Grit deltagarna som gick på hot passet. Och ja dom såg ut precis så som jag kände mig. Döende. Svetten forsade okontrollerat och det va en kille som fick lägga sig ner och bara andas ett tag för att det va så varmt och för att han kände att han började och må lite illa och blev snurrig. Men idag så va jag mer förberedd än förta gången. För jag hade med mig två handdukar. En stor som jag la på mattan och en lite för att torka ansiktet med. När passet va slut så va det gritarna som va först ut. Det va nästan krig för att komma ut i luften först. 

Sen har jag jobbat idag oxå. Det gick kalas bra. Thomas från Ray ban va där och visade upp lite nyheter. Och ja det va mycket snyggt och lite som va mindre snyggt i alla fall enligt min smak ;). Haha jag kan ju va lite feg ibland. Eller nej jag vill ha mer klassiska bågar än vad man kanske köper inne i stan. Men försökte väll och köpa lite blandat men såklart efter det som jag tyckte va snyggt och efter vad som brukar gå bra här ute i Tyresö :). 

Sen blev det lite diskutioner jobbet och det hade väll inte riktigt löst sig när jag gick därifrån. Men det är i alla fall inget som berör mig förutom att jag såklart bryr mig om dom som det handlar om. Och att jag hoppas att det löser sig så att alla blir nöjda och glada :)

Sen drog jag vidare till sats Liljeholmen och körde ett runner strength pass och gud vad jag älskar det passet. Det passar mig så otroligt bra. Det är blandat och jobbigt. Det är både puls, mjölksyra, balans och styrkeövningar med egen kroppsvikt. 

Men nu blir det att sova för att orka upp i morgon. Men jag ska i alla fall ta lite sovmorgon och i tvinga mig upp sådär obehagligt tidigt. 

Ingen bra start

I går va det verkligen ingen bra start på min dag. Den började helt okej med att jag tog sovmorgon. Tog det lugnt och åt frukost i lugn och ro. Den fick jag ett sms av Bertil att han va hemma och va sjuk idag. Okej tänkte jag bäst att jag går ner och skrapar min bil så att jag är ute i god tid. För det är i och med att Bertil är hemma och är sjuk bara jag som börjar 09:30 och öppnar butiken. Jag lyckas bryta mig in i bilen. Börjat att ana oråd. Det har ju vart regn plusgrader och sen frös det där på och det landande is och sen landade det snö på det oxå. 

Jag kommer in i bilen vridet om nyckeln. Och bilen försöker verkligen att starta. Men det går bara inte. Jag försöker några gånger men det hjälper inte. Okej. Tänk fort. Plan b. Åka buss. Tar upp mobilen och kollar när nästa buss till Tyresö ska gå. Hjälp om tre minuter. Bara att låsa bilen och springande till bussen jag han precis med. Ringde till dom få som skulle jobba idag och båda skulle börja 10:00. För att se om nån ut av dom skulle hinna komma ner tidigare än jag. För jag skulle bli lite sen. Men det skulle nästan ta längre tid för dom båda att komma till butiken. Så jag satt som på nålar hela vägen på bussen till Tyresö. Sen när jag hoppade av bussen så blev det att dra upp slitsen på termokjolen. Hålla i mössan med den ena handen och hålla i väskan och påse i den andra. Sen sprang jag till butiken. Men som tur va så va det ingen kund som stod och hängde på låset. Och det va ingen bokning 09:30. Och jag blev bara några minuter sen. Så jag slängde mig in i butiken. Rev av mig alla ytterkläder medans jag stängde av larm och tände lampor. Slängde bara alla ytterkläder på en stol och öppnade sen butiken. Andades ut och började starta alla datorer. 

Jag verkligen hatar att vara sen. Och speciellt när det kan drabba andra och inte bara mig själv. För hade det vart en bokning kl 09:30 så hade den fått vänta på att Ingrid skulle komma in. Och det kan ju faxist vara så att dom har annat för sig än att bara sitta där och vänta på att optikern ska komma in. Det är lite som att säga att din tid är inte lika viktig som våran. Nu händer det ju här nästan aldrig. Och det brukar aldrig vara några problem. Är optikern sjuk eller sen så brukar oftast kunderna gå och ta en fika eller gå och handla så kan man ringa dom när dom kan komma in och få sina ögon undersökta. 

Men det är ju inte bara det att jag fick börja dagen stressigt. Det betyde nu oxå att jag inte hade nån bil till stallet. Men det är tur att jag har en sån snäll familj som ställer upp när man behöver dom. För jag tog tåget ner till Ösmo och så kom pappa och körde mig till stallet. Så jag kunde hinna med min ridning. 

På min lektion fick jag rida smokey och det kändes bra. Det va ju ett tag sen som jag red. Så det kändes som en skön start. Få sitta på en häst som man inte behöver bråda med allt för mycket. Sen blev det att gå till tåget och åka hem. Men det va inga problem. Jag hade mycket kläder och en banan med mig som jag kunde äta. När jag sen kom hem vid 22:45 så blev det att duscha, äta och sova. Sen ringde ju kl igen 05:00. Dax att stiga upp och åk till sats zenit för att köra ett cykel pass på 45 min. 

Passet gick kalas bra. Det va svettigt, tungt och jobbigt. Precis som det ska vara. Efter passet blev det att köra lite ben innan jag gick och duschade. 

På jobbet gick det bara bra. Det va jag, Sofia och Ninna som va på plats. Dagen rullade på bra och det gick fort. Jag jobbade till 19:00. Men nu är jag hemma och har skrapat fram min bil under all snö och is. Och det va en hel del fy fan va jobbigt det va. Pappa ska nämligen åka upp nån dag och kolla på bilen och då ska han inte behöva skrapa fram bilen först under tre ton snö och is. 

Sen har jag ätit mina bananpankakor och sen har jag gjort en super duper god smoothie på mango, ananas, bladspenat och hampa protein mums :). 




Familjemiddag

Idag blev det att äta middag hemma. Lena skulle nämligen hem till Ösmo och då passade även jag på att åka ner så fick vi lite tid med familjen. Pappa hade gjort sin egen hemma gjorda lasagne och åååå den är ju bara såå god så blev att ta både en och två vändor av den. Sen fick det inte plats med mer. Sen va jag där ett tag och vi pratade lite om allt möjligt. Innan jag åkte med Lena hem. 

Men innan blev det att träna. Jag körde först ett runner strength pass och efter det ett Grit strength. Det va en bra start på dagen och det va härligt att få upp pulsen och få bränna av två härliga pass. Efter dom två passen blev det att köra ett desto lugnare bodybalance pass. Så härligt att först så slita och ta i. Få mjölksyra i typ alla muskler för att sen balansera ihop hela kroppen igen. 

Men jag höll typ på att somna i slutet av passet. För då ligger man typ i 7-8 min i bara ren avslappning och blundar. Och så va instruktören tyst en liten stund tills han började och prata lite svagt igen. Och då kände jag att jag lixom rykte till lite. Som att jag vaknade till liv igen. Men det är så skönt att bara då ligga där och bara slappna av. 

Men nu blir det snart till och sova så att man orkar upp till i morgon. 

Bra start

Det blev en bra start på den här morgonen. Jag började nämligen med att springa 1 mil i ett vitt, vintrigt och snöigt Haninge. Men det känns att det va ett bra tag sen som jag sprang både för övrigt och speciellt i minusgrader och när det snöar. För hela den första kilometer så tänkte jag att nej jag vänder. Det här är plågeri. Det va kallt att andas, det ilade i tänderna, snön bara yrde in i ansiktet och i ögonen så det kändes som att jag fick springa som quasimodo. 

Men Efter nån kilometer så började det att kännas bättre. Jag blev varm i kroppen stegen kändes lättare. Det ilade inte längre om tänderna och andningen kändes lättare. Snön som tidigare bara yrde omkring va inte alla lika jobbig och sen så smälte den fort när den landade på mitt nu lite mer röda och varma ansikte. 

Så resten ut av rundan kändes mycket bättre. Benen kändes pigga och fräscha. En kanon bra start på dagen helt enkelhet. Nu blir det att åka till jobbet och kriga. 
Jag älskar mina ben för att dom är starka och för att dom klarar av att ta mig framåt i både promenader och i löpning. Stort tack till dom =)



Fredag

Äntligen har vi fredag och ja det är fredag några timmar till. Även om det snart är läggdax ;). Ja för en annan ska ju upp och jobba i morgon. Men det kommer och gå kalas bra det är ju järngänget i morgon. Nämligen jag Sofia och Helena. Då kan det ju inte gå annat än kalas bra och det kan ju inte bli annat än jätte roligt :). 

I morse blev det att ett mötas av ett vitt Haninge och min första tanke va ååå nej nu står väll hela sl stilla pga 2cm snö. Men nej bussen kom och gick hela vägen in till den stora staden. När jag kom fram till Odenplan så hade det absolut inte snöat. Det va barmark och regn. Konstigt det där. Att det kan snöa stora vita flingor ute i Haninge och regna inne i stan. För det låg inte ens en enda vit flinga på marken. Så nej det kan inte ha snöat inne i stan. 

Det andra som mötte mig i morse va att köra ett Grit strength pass. Det va Miriam som körde passet idag jag brukar köra ett pass för henne på Medis ibland. Hon är en sån där sjukt stark tjej. Det är 100% girl power och 100% muskler. Låt dig inte luras av hennes yttre för hon kan se liten och nätt ut. Men det är bara utsidan för hon är typ sjukt stark och grym. Det inte den tjejen klarar av att göra ja det skulle jag vilja se. Hon är inte bara stark hon är en sjukt bra och peppande instruktör oxå. Som är väldigt noga med teknik. Hellre bra teknik och gå ner på knä i armhävningara än att göra dom på tå och göra helt fel. Det tycker jag om. För det är viktigt att göra rätt. För vi ska bli starka inte bygga upp skador. 

Efter det passet blev det att duscha och sen åka till jobbet och äta frukost. Det va jag Ninna och Sofia som va på plats. Dagen fick kalas bra och det kändes som att dagen gick ganska så fort. Jag jobbade till 19:00 och ja det va inte direkt nått och göra efter 18:00. Utom mest bara att stänga av alla datorer och så pratade jag lite med mamma innan det blev att åka hem. 

I morgon ska jag jobba men innan det är planen att jag ska ut och springa =)

Hot FLX

Idag blev det då dax för mig att prova på att gå på en Hot klass. Det är som jag berättade tidigare en klass som man genomför i ett 38 graders varmt rum. Och passet idag va ett 30 min stretch pass. Men innan det så blev det att köra ett Grit cardio pass. Det va som vanligt sjukt jobbigt, mycket mjölksyra och precis lika roligt :). Och när svettattackerna och pulsen fortfarande va på högvarv så va det att raka vägen rakt in i bastun. 

Första känslan när jag kom in va att jag vänder. Det va som en chock. För den värmen som slog emot en när jag klev in i salen va som en kvävande vägg. Det va som att ha vart ute och sprungit en varm sommardag och sen springa rakt in i bastun. För det va så känslan va. När man öppnar bastudörren ska kliva in och värmen slår emot en. Jag tänkte att oj hjälp jag får ingen luft. Finns det ens syre här inne. Men jag flåsade ju samtidigt oxå. Tog en plats nära dörren och tänkte att man kanske man ställa den lite bara lite på glänt. Så kanske jag kan ha huvudet utanför salen och kroppen i. Men se nej den gubben gick inte. Efter ett tag så vande man sig lite. Men det va fortfarande sjukt varmt. Och i och med värmen så kom svetten. Den som jag inte redan hade svettats ut under cardio passet. Det rent ut samt forsade. Speciellt i en position som heter hunden. Det innebär att man står på alla fyra med händerna och fötterna på mattan och arslet rakt i vädret. Och alla svett riktigt forsade som en flodvåg rakt ner i ansiktet och i ögonen. Tur att kah hade en handduk att kunna torka mig med mellan varven. För ja det behövdes. 

Om jag tyckte att svettattackerna under ett cykel pass va mycket så är det rena rama duggregnet jämfört med det här. Men jag tror att om man inte har gått på ett pass innan ja då tror jag inte att det är lika svettigt. För dom andra såg inte alls så berörda ut som jag kände mig. Och vist dom va lite varma emot slutet men inte som jag och den killen som oxå fick på cardio passet idag. För han såg typ ut precis som jag kände mig. Döende. 

Efter passen så blev det att åka till jobbet och kriga. Det gick mycket bra. Det va en hel del att göra och vi sålde bra. Så det va kul. 

Sen efter jobbet blev detmer träning ;). Nu blev det att åka till sats Liljeholmen och köra ett pass som jag typ älskar. Både för att det är sjukt kul och för att det är ett pass som har fokus på löpning. Hur man ska bli en bättre löpare och övningar som stärker en i löpningen och som är bra om man tycker om att springa och det gör ju jag :). Det heter Runners Strength by Urban Tribes. Man kan gå på det om man är en van löpare och vill utveckliga sig själv. Eller om man är en ovan löpare men vill komma igång. Eller om man bara vill träna ett pass där det är en kombination av kondition och styrka. Jag älskar det och kommer att bli en stammis på det här passet. 

Sen efter passet tänkte jag att jag skulle ta och köpa mig en sats ryggsäck. För jag känner att om jag nu håller på och tränar och sen får jag runt med en axelremsväska som händer bara på en axel. Ja det går ju inte så bra ihop. Och så har dom fått in nya fina ryggsäckar så bäst att slå till innan dom tar slut. Så jag frågar om dom har en sån har går och hämtar och frågar mig sen om jag är en ny kund. Nja svarar jag men tänker samtidigt att jag hör ju inte till veteranerna. Så svarar nja det beror på vad man räknat som gammal eller ny. Och säger hur länge jag vart kund hos sats. Sen frågar han om jag har värvt en kompis till sats eller om jag har nån kompis som skulle vilja börja och träna. Jag svarar att nej det har jag inte för dom som inte redan tränar tycker bara att jag är galen ;). Då bara skrattade han och sa sen det som gjorde hela min dag. Det som gjorde att jag gick därifrån på lätta steg och med ett leende på läpparna trots regnet. Nej men du kan få den där. Jag bara vadå ska jag inte betala för den. Nej säger han jag bjuder på den. Vi gör det ibland som en förmån för våra ny/gamla kunder som en bonus. Jag blev såå glad och tackade mer än tre gånger =). 

Men ja nu är jag hemma har ätit för kanske en timme sen och nu ska jag sova som en gris hela natten. 

Men ha det såå bäst 

Trött

Första dagen efter semestern och ja det ska erkännas att jag va rejält trött när jag i morse tvingade mig upp klockan 05:00 när mobilen ringde och alla lampor tändes. Jag kände mig som ett lik när jag lyckades ta mig upp och ut ur lägenheten för att ta mig ner till bussen. Jag försökte och undvika spegeln i badrummet för att slippa se ett öde värre än döden möta mig själv i spegelbilden. 

Men jag tog mig både upp och ut och hade kläderna på mig åt rätt håll och på rätt plats. Även om ombyteskläderna va med. Sen va det bara att hoppa på bussen och åka in till den stora staden för att träna på sats zenit. Jag hade bokat in mig på att cykla jätte fort på ett och samma ställe i 45 min. Passet kändes bra. Jag tror att det va nästan två eller tre veckor sen som jag körde ett cykelpass. Och det kändes lite i början men när uppvärmningen va klar och första intervallen drog i gång så kändes det bra och då kändes benen pigga och fräscha. Pulsen steg, svetten rann och mjölksyran brann i benen. Precis som det ska vara. Även mina harkel/hostningar var där så ja då va det som vanligt ;). 

Det va lite kul eller kul ska man väll inte säga. Utom mer en känsla av att hur tänkta han nu och hur kommer det där bli. För det kommer in en kille i salen inget konstigt med det. Han väljer cykeln brevid min cykel. Inget konstigt med det för jag hade redan en granne på andra sidan och det fanns inte gott om cyklar kvar. Det är nu det konstiga kommer. Passet har precis börjat vad ser jag i ögonvrån som fick mig att vända sådär odiskret på huvudet som bara jag kan göra. För vad ser jag att denna kille plockar upp. Jo en snusdosa. Inte bara så att han plockar upp den och typ spottar ut en klump sump. Nej nej. Han bakar en snus och stoppar in en snus i munnen. Vänta Vänta. Time-out vi ska precis börja ett svettigt, flåsigt, puls stigande cykelpass. Det är ju ingen risk att man kommer och lida av muntorrhet under passet. Det brukar snarare vara tvärtom. Det är ju inte så att man sitter mitt i en tung och tuff intervall och andas lite lätt med näsan. För då har man inget där och göra ;). 

Nej man andas och flåsar med hela munnen. Och den munnen stoppade han just nu in en snus i. Jag vill inte ens veta hur det gurglades runt där inne. Man ja han svalde inte ner allt kan jag meddela för i en mikro andningspaus som vi fick mellan mördarbackarna. Ja då han både spotta ut den snusen som han hade inne och baka en ny snus och stoppa in. 

Han satt precis bakom en ut av papperskorgarna så han spottade inte bara mer den på golvet. Men asså ja mycket får man se när man går på gym och tränar. 

Sen efter min cykelpass så tog jag och körde lite rygg, mage och rump övningar med egen kroppsvikt och en viktplatta på 5 kilo och en på 1 kilo. Sen blev det dusch och att åka till jobbet. Det v kul att se alla igen. Och på frågan om dom hade saknat mig så sa dom att dom hade det. Då sa jag att ni vet att det är fult att ljuga ;). Men jag tror faxist att dom har saknat mig lite. Men allt såg ut som vanligt och det hade inte hänt så mycket roligt inte tråkigt eller för den delen. 

Men jag kände att jag va lite trött när dagen började och närma sig fika tur att det va dax för kaffe. För nu började det kännas extra mycket att jag gick upp kl:05:00. Men det va bara och kämpa på. Men ja det blir snart läggdags för i morgon är det träning igen. Jag ska prova på att gå på ett nytt pass i morgon. Så det ska bli roligt. Det är ett pass som heter Hot FLX. Det är inte nått super sexigt pass som man gör i korta små hottpants och sport-bh. Även om det är kanske det som man skulle behöva ha på sig. Det är ett 30 min långt stretchpass som man gör i ett 38 graders varmt rum. Ja jag vet jag kommer att dö. Jag klarar ju knappt av att basta för att det är för varmt. Och innan detta pass ska jag köra mitt Grit cardio. Jag kommer typ att behöva köpa en extra vattenflaska för att inte torka ut inifrån och ut. För jag är rädd för att man kommer och svettas en del i det där ugnrummet. 

Men ja det ska ändå bli spännande och roligt att prova på. Jag återkommer i morgon om hur det gick :). 

Dagens middag blev bananpannkakor med lite bladspenat i och till det hade jag mosade hallon med kvarg =) 




Farmor och farfar

Idag vaknade jag tidigt eller nej jag vaknade inte så där obehagligt tidigt som jag brukar göra när jag jobbar och ska upp och träna innan jobbet. Då det krävs alla resurser i lägenheten för att få mig ur sängen. Men jag vaknade i alla fall kl:08:00 dock ej av mig själv. Utom av att mobilens alarm ringde. Jag har kommit in i semester lunken och vaknar inte längre obehagligt tidigt ut av mig själv för att inte kunna somna om igen. Men varför så sista dan på sem ställa kl och gå upp. Jo men jag skulle ju äntligen ta mig till gymmet för att träna. Och sen skulle jag åka till farmor och farfar och om man inte vill åka och träna sen med tårta och bullar sprutandes ut igenom öronen så va det bäst och ta gymmet innan monster fikat skulle intas. 

Så sagt och gjort. Jag gick upp åt frukost och gick sen till gymmet. Bara av att gå till gymmet är en lyx. Där blev det att köra ett lugnt och försiktigt första pass efter att inte ha vart där på flera dar. Pga min elaka magsjuka ( ja inte för att det finns några goda magsjukor eller ). Körde igenom kroppen och det kändes riktigt bra. Men jag kände mig sjukt svag i kroppen. Men jag räknar med träningsvärk i morgon trots mina flugvikter ;). 

Sen blev det hem duscha, äta, göra mig i ordning för att vänta på att mamma och pappa skulle komma och hämta mig för vidare färd till farmor och farfar. Dom blev ju såklart väldigt glada för att se oss. 
Det bjöds på alldeles för mycket bullar, kakor, mazariner, tårta och så klart kaffe. När man hade ställt upp för laget tillräckligt och min yoghurt diet kändes som ett minne blott, magen stod ut åt alla håll och kanter och man fick knäppa upp en knapp i jeansen för att över huvudtaget kunna sitta skönt och andas samtidigt. Ja ungefär då och samtidigt som p-skivan i bilen hår ut ja då är det dax att åka hem. 

Det är alltid lika trevligt att träffa dom. Det blir ju inte så ofta men dom blir så glada när vi kommer :). Nu kommer jag och träffa dom snart igen för jag ska lämna in lite filmrullar i Tyresö. Gud att det ens fortfarande finns. Men ja nån måste ju va den sista med det oxå ;). Jag bara hoppas att butiken i Tyresö fortfarande tar emot dom och kan framkalla bilderna för annars så kommer jag att få problem. Sen ska jag oxå köpa en pocket till henne som jag misstänker oxå finns i Tyresö. Så då kommer jag att få träffa dom igenom när jag ska lämna det :). 

Men sen har jag mest gjort dessa matlådor. Åååå jag har inte saknat att göra dom. Detta eviga matlådas görande. Men är man för snål för att äta ute så är man ;). Jag har inte saknat att behöva göra som kan jag ju säga. 

Sen köpte jag detta knäckebröd på Ica och jag kan meddela att dom va sjukt goda. Kommer jag absolut att köpa flera gånger. 

Men nu ska jag kolla på film inna det är läggdags. Usch jag ser inte fram emot när kl kommer att ringa 05:00 i morgon. Slut på ledigheten back to reality 




Ny människa

I morse när jag vaknade så kände jag mig som en ny människa. En piggare, friskade och som en hungrig människa. Det blev att äta frukost i lugn och ro och sen gick jag ut och gick en lång promenix. Ååå det va så skönt att få komma ut i den friska luften. Även om man hade kunnat önska lite bättre väder ifrån dom där väder gudarna. Än det mjölk dimmiga vädret som dom idag hade att erbjuda. Måste ha vart extra pris på det. En bra sak är att dom dagar jag har vart in stängd i min lägenhet som en in stängd kanin i sin bur. Så har det typ regnat och vart riktigt busväder. 

Men nu jäklar kände jag mig så mycket bättre det va som att nu hade kroppens och yoghurtens alla goda bakterier jobbat bort alla onda. Kvar va jag och en något trött och sliten kropp. Att leva på en yoghurt diet i flera dagar i rad är inget jag rekommenderar om man vill orka göra nånting annat än att bara ligga i soffan och orka vända blad i tidningen. Man borde göra tidningar i ljudboks format ;). 

Jag hade klickat hem lite nya träningskläder när alla dessa träningssidor började sin mellandagsrea. Så va jag idag och hämtade ut dom. Blev sjukt nöjd med mina nya Nike byxor. Jag värkligen älskar den rosa detaljen på byxorna. Sen linnet köpte jag mest bara för att det va billigt och för att jag inte har något vitt tränings linne. 

Sen har jag tagit det lugnt. Kändes som att det fick räcka och bli över med min promenix i den friska luften. Jag va ganska så trött när jag kom hem och det blev att lägga sig i soffan ett tag. 

Idag va fösta dagen på flera dagar som jag kunde äta en ordentlig riktig middag och inte bara lite yoghurt. Åååå Gud det va så gott. Det va som att hela min kropp och alla mina smaklökar dansade en segerdansade och njöt av varje tugga som jag fick i mig. Det blev en klassisk salladsrätt med bladspenat, rödkål, tomat, paprika, avokado, ägg och sen både halloumi och get chevre ost. Och till det ett glas mandelmjölk. Mums =)

Men nu blir det att kolla på hockeyn. Och nu måste ju fan Sverige ta och göra lite mål och vi inte ska behöva skämmas för all framtid. 







Ingen bra stark

Usch om det är så att resten ut av året blir som det startar. Så kommer det här att bli ett ur dåligt år. För starten har verkligen vart ur kass. Det blev inställd träning även idag :(. Så tråkigt och helt värdelöst. Hade verkligen velat träna idag. Men det går ju inte om man inte känner sig frisk. Det är bättre men inte helt bra. Jag kände att nej jag kan inte åka och träna när det är jobbigt att bara gå ner till Ica. Och sen känner jag mig lite orkeslös oxå bara för att jag har inte ätit så mycket mer än fil, yoghurt och havregurt. Är inte alls sugen på mat som måste tuggas. 

Men jag tycker nog att jag känner mig lite piggare nu än vad jag gjorde i morse. Och jag är mycket bättre än igår och i torsdags kväll. Men jag hatar och bara ligga helt sinnesslö i soffan och bara inte göra nånting. Har typ bara läst tidningar, böcker och kollat på vinterstudion på tv. Det suger. Sen har jag typ somnat och vaknat av fallande tidning på näsan. 

Det suger att bara ligga i soffan under min USA filt :( 



Det blir aldrig som man tänkt sig

Det blir ibland verkligen inte som man hade tänkt sig. Min plan för dagen va att jag skulle träna. Men jag kände igår när jag kom hem från träningen att jag inte kände mig helt bra. Jag hade ont i magen och mådde bara så illa. Det blev inte bättre och när jag gick och la mig igår så va det svårt och sova så dåligt mådde jag och jag hade sååå ont. 

Det va lite bättre i morse men inte helt bra. Det va bara jobbigt att ta sig upp från soffan. Och när det är så kan jag ju inte åka och träna. Så ja det blev att ställa in allt som har med träning att göra. Jag har inte vågat äta så mycket eller under dagen efter som jag har mått så dåligt och haft så ont i magen. Nej idag har jag mest bara legat i soffan under min filt och varvat mellan att sova och kolla på nån film. Sååå tråkigt men jag kunde inte göra annat. Nu känns det mycket bättre så känns som att det i alla fall är på väg åt rätt håll. 

Hoppas hoppas för jag vill inte va sjuk. Jag känner mil lixom pigg förövrigt. Har varken feber, ont i huvudet eller snorig. Bara ont i magen och illa mående. 

Men blir att sova tidigt och hoppas på att jag mår bättre i morgon. 

Träning

Efter en dags vila så va det grymt skönt att va tillbaka på gymmet igår och ja jag va inte ensam. Det va typ krig på bodypump passet som jag skulle gå på. Klassen va full och man hade tur om man fick tag på dom hantlarna som man ville ha. Men passet gick bra och det va galet skönt att börja det nya året eller ja i alla fall den 2jan men att träna ;)

Efter passet gick jag hem och tänkte att det är bäst att passa på och gå ut och gå innan det börjar ösregna igen. Haha det gäller att passa på mellan skurarna. 

Efter min promenix som blev på ca 8 km så blev det att äta lite ladda om mina batterier och sen dra till gymmet igen :). Den hör gången till Medis. Jag hade bokat in mig på ett LEGSolution pass och efter det ett Grit Cardio. Leg passet är som det låter ett pass med fokus på ben och rumpa. Det va länge sen som jag gick på det men det va roligt roligt och det brände fint i benen. Efter det passet va det då dax för Grit cardio. Och vem kom in i salen om inte Cillan :). Det är så kul och träna med nån som man känner. Hon krigade på riktigt bra. Det va första gången för henne på detta pass och jag tyckte att det gick riktigt bra för henne. Man får sig en chock första gången som man får på en sånt pass och jag trodde seriöst att jag skulle dö första gången. 

Men passet gick jätte bra och det va precis sådär sjukt jobbigt som det ska vara. Sen blev det att dra hem och äta bananpannkakor med mosade hallon och turkisk yoghurt till. 



Chill

Efter gårdagens nyårsafton och alla dess bravader så är det idag chill i soffan som gäller =) nu ska kroppenfå återhämta sig på bästa sätt. Det är mycket vatten och att bara ligga under min filt och mysa. Gårdagen va jätte rolig. Det bjöds på mycket roligt folk och mycket skratt. Tänkte att jag skulle berätta mer om det när jag kan bjuda på lite mer bilder. För jag måste ladda in dom på datorn först. 

Men kul ha de vi i alla fall. Jag sov sen hos Sara och vi kollade på både en och två ice age filmer innan jag åkte hem. Och sen har jag väl inte gjort så mycket mer än att tagit det lugnt. Kollat på tv och myst i soffan. Men i morgon blir det träning igen så då jäklar. 

Fyra galna nyårsfirande brudar =). 



RSS 2.0