jobbat

ja idag har jag inte gjort sådär jätte mycket första så jobbade jag till 16:00 och det gick bara bra sålde en del solisar så det va kul:) det är kul och visa solgasögon när dom köper några. sen efter det så åkte vi till pia där kasper och vinzent va så jag lekte lite med kasper sen så skulle vi kollar på dom tavlor som inte kurre ville ha. jag valde en med båtar på den van fin tyckte jag. sen så åkte jag hem. eller ja asså jag åkte med mamma så jag behövde inte åka buss. sen så va det ut och springa och ja det va lika jobbigt som vanligt. men det är samtidigt skönt för det är bara och försöka och ta i. så att man nångång slipper och se ut som en blek-fet-bad-val. sen så åkte jag till jonte eller ja jag duschade ju så klart innan. och nu är jag hör hos jonte och kollar på tv.

har vunnit grejer på tradera oxå så det va kul hehe. det jag vann va ett par chanel örhängen och en fendi väska. så då blev jag glad



väskan


örhängerna



tavlan som jag fick av kurre



och om det är nån som kan tyda vad det står så är det i alla fall han som har gjort tavlan

inbrott i tyresö

ja i natten till torsdag eller rättare sakt torsdag morgon klockan 04:00 för det in en bil igenom får entré på synsam i tyresö. hehe typ asså helt sjukt . man ser på övervakningskamerorna hur dom gör och allt sånt. dom börjar med att sno en bil från tyresö sen så kör dom upp på torget och den ena killen hoppar ut medans sen andra kör rakt igenom våra dörrar och sen så kommer den andra in och börjar och krossa glas. den andra hoppar ut efter att han har fått på sig sin luva och sen så hjälper han till. dom kommer över solglasögon från gucci,armani, hugo boss, dior och diesel. sen så lämnar dom stället. ja kul. så när eva kom dit för larmet gick ju och polisen ringde och väckte henne. men när hon kom dit så hade vi en blå saab ståendes ändra fram till kassan. och dörrarna hängde i trådarna som ska öppna dom när man trycker på knappen. och det låg glas överalt. så när jag kom dit så fanns det i alla fall ingen bil. den hade ägaren kommit och hämtat. men det va glas överallt och det dörrarna va helt trasiga och mina skylt kubber va trasiga och mina acrylfickor va trasiga jag som precis hade beställt nya suck nu får jag beställa nya. men det är ju så tråkigt när det händer såna här saker och det är såå otroligt onödigt. men fan när det händer en sån sak gud vad snabbt folk är där och ska fixa dörrarna och allt sånt när jag kom så va dom redan där och höll på och laga. och dom va helt otroliga dom fick dörrarna och se helt normala ut. det va lite kul för dom såg det där som en utmaning va ba ee okej vad bra:). men vi ska ändå få nya och nytt glas nu har vi bara provisoriskt. och nytt larm har vi fårr och allt sånt. och så va dom där och kollade fingeravtryck och skoavtryck och allt sånt så får vi se vad som händer. sen idag så va dom där oxh fixade glas till våra montrar så det ser normalt ut igen. nu ska vi bara roa oss med att plocka glas dom närmsta veckorna. hehe men vissa kunder är ju roliga dom kommer in och det är värktyg poliser, kriminalare, tekniker och en massa killar som borrar och slår på vårra dörrar och dom kommer typ knappt in och det ligger krossat glasöveralt. och dom undrar om vi ska bytta dörrar vi ba ee nej vi har haft inbrott. och så berättar man och dom ba men oj då. och så frågar dom om dom har hittat bilen som dom åkte i. och man svarar jo den stod i vår entré då ser som lite chockade ut hehe.

annars så har det inte hänt så mycket mer har sprungit idag och det va lika jobbigt som vanligt. hehe när börjar det och kännas lätt det är fortfarande lika jobbigt och jag har inte gått ner ett ända gram:( men men inte deppa det finns ju värre saker som kan hända typ att man skulle vakna och inse att man hade gått upp 20kilo hehe

vårruset

japp i morgon så smäller det. så ska jag plåga mej igenom det där jävla vårruset. hehe nej men det kommer nog och gå bra. har ju sprungit lite innan så nu vet jag hur det känns. så det ska nog gå bra. fast om jag inte har hört fel så ska det typ spö regna och det betyder att hela gärdet (eller vart fan det nu är vi ska springa) kommer och förvandlas till ett enda stort klegigt lervälling. för det är nämligen på grös och vad händer med gräs när det blir blött ju det blir lervälling så jag lär ju få simma runt. hehe nej men man får gå runt med typ gummistövlar jätte kul. men jag får hoppas att gud är med mej och ser till att det blur sol. eller åtminstone inte spöregn. ja för idag så va han ju inte med mej. för jag tänka ut och springa men nej då det började ju såklart och regna. så det blev ingen springning om man inte vill springa i regn och det tycker jag INTE om.

red svarten i måndags och det gick fan riktigt bra så det va kul. i början kändes han lite seg. men sen så gick det hur bra som häls åååå det är sååå kul när det går bra. och ja det är juinte så ofta det gör det. inte om du frågar mej i alla fall jag tycker typ alltid att det går piss eller bara att det suger. eller att hästen springer med huvudet sååå högt upp att man inte ser nått och att det ser ut som att den snart kommer och så nackspärr för det ser så fruktansvärt obehagligt ut. nej så det va kul.

sen så har jag inte gjort så mycket mer mäst bara jobbat och jobbat och jobbat lite till

har gjort fetaost sallad till lunch oxå jag gjore tre stycken så att jag har i några dar. mmm ska bli sååå gott och få äta dom sen.

partyyyy

ja vad har hänt sens jag skrev hmmm typ en hel del. jag va ledig i torsdags och fredags så det va skönt. i tosrdags så va jag med jonte vi typ bara tog det lugnt och va ute och gick en sväng. sen så på kvällen så drack vi typ bara lite vin. sen på fredagen så åkte vi in till stan för att jonte skulle klippa sig och sen så åt vi en jättttte god sallad på centralen jag typ bara älskar den. sen så gick vi på bolaget och köpte lite. sen åkte vi hem och bara tog det lugnt och typ drack lite drinkar och sånt. alltid lika gott när jonte fixar drinkar. sen på lördagen så va vi på fest hemma hos cillan. det va kul eller ja i början så stod typ vi mest och bara pratade med varan men sennär man har drukigt lite mer och börjar och prata med andra så bli det mycket roligare. nej men det va jätte trevligt. och min älskling skötte sig exemplariskt. han va lite nervös innan men det gick hur bra som hälst. och det är sååå skönt och inte va hemma hos sig själv och slippa städa efter alla andra. bara dra där ifrån när man ill och slippe vakna på morgonen och man bara känner hur det stinker öl och hur man fastnar med strumpan i typ en intorkad öl fläck. man ba jipppi. nej det är fan guld och åka till andra. och så slipper man va rädd för att folk ska ta sönder allt man äger och har. och idag så har vi bara sofftat. och jag har syndat genom att äta en kebabtallrik. men det va såååå länge sen och jag kände för nått sånt. men jag har gjort sallad till nästa vecka så jag får banta bort det då:).

men nu har min älskling åkte:( så jag är själv och så ska man jobba hela nästa vecka inte så där jätte kul men det är så det är.

fruktsallad

man får väll börja med och säga grattis till norge som vann igår. det va han värd. det är ju trots allt det bästa granlandet som vann och det ärju huvudsaken. för vi röstar bara på dom som är bra det vill säga finland,island, danmark och så klart norge. så det va kul. det gick ju inte så bra för vår skrikande påfågel otippat eller inte. och sen så är det alltid lika kul och se vad dom andra länderna skickar som typ frankrike. asså va vad det för påtänd hora dom hade plockat upp från gatan. nej det va inte snyggt nånstans. och greklands asså jag tyckte inte att han va snygg nånstans eller men men. och va vad det mer ju ryssland mamma låt asså den va i samma klass som ugglas mankan ju inte titta på henne men låten va helt okej. och så hon som kom från en strikt prästfamilj där lökarna höll på att ramla ut. ja det va för övrigt ganska många lökar som höll på att ramla ut fast inte armenien där va det flätat upp till öronen. men jag måste nog säga att jag tyckte att arash bidrag va bra den typ sätter sig på hjärnan hehe. och sen så va det många andra som oxå va bra. hmmm typ portugals va rolig det va lite flower power över det och låten va bra fast man fattade inget. och sen så va det nån låt som hette nått mer hora i hehe lite kul. det är ganska ofta dom säger hora i andra länder. det va från moldovien dom sjöng hora. Nelly Ciobanu - Hora din Moldova så hette den. kommer inte ihåg vad det betyde nu. och det va såååå skönt att det va nya komentatorer tack gode gud. men det va samma manusskrivare hehe. och typ bara det där intro nummret kostade typ 10 miljoner ursäkta mej men vafan va det som kostade ett rep så att han kunde flygga lite frigolit och så ett springband eee okej det måste ha vart en dyr kostym han hade på sig. och nu kan jag nog inte komma på så mycket mer att klaga över hehe. nej men jag tyckte att det va bra bidrag och det va bra att röstningen gick fort. för den brukar va en plåga annars typ 40 länder ska ge ut poäng för poäng. typ tyskland ryssland ett poäng och sen så översätts det till franska i fall nån inte skulle förstå när ettan flyttas till ryssland. nej det gick fort och smärtfritt.

sen idag så var jag på konsum och hon i kassan måste typ ha hatat mej. för jag köpte massa frukt typ ett äpple av den smaken och ett äpple av en annan smak och ja en massa sånt. så hon va ju tvungen och knappra in allt och kön bakom mej va typ enorm och medans hon knapprar och suckar så jobbar honut i hagtalarna att hon behöver nån till den andra kassan. det händer ingenting och skricker i högtalarna igen att hon VILL HA PERSONAL TILL EN KASSA TILL då kommer det nån. sen så när hon är klar så tittar hon upp på mej och ba VA DET BRA SÅ jag ba heeee ja tack det är bra så. det är inte mitt fel att jag vill ha olika sorters frukt i min fruktsallad.

sen så va jag ute och sprand mina 5 km och det va lika jobbigt som vanligt hehe ingen skillnad där inte nej. när jag springer och börjar tänka att fan nu känns det ganska så bra då visar det sig att det gick nerför. för sen så kommer uppförsbacken och då är det fan inte skönt och springa. nej planmark och nerför då går det bra men uppför då typ dör jag så det är bara och springa mej så kanske nångång man kan få komma i sina gamla kläder. men tills dess så finns kläderna att köpa i större storlekar:)

nej nu ska jag gå och fixa min fruktsallad för sen kommer jonte hem och då ska vi fiska och äta fruktsallad:)

tråkigt

ja jag har sååå tråkigt just nn. finns typ ingenting och gö. idag har jag jobbat och det gick bra. jobbade inte så länge bara till tre så då är det ju assa lugnt. sen så va det bara och börja min resa till rimbo. så nu är jag här hos jonte och väntar på att han ska komma hem från jobbet. sen ska vi äta. jag är typ assa hungrig men så onödigt och äta nånting innan. och sen ska vi kolla på melodifestivalen. fast den suger. det är bara en massa konstiga pissiga länder som man inte enns vet vart dom ligger som är med. och programledarna vill jag inte enns ta upp som suger ännu mer. tjejen är minst 2meter lång och han är max 1,50 så dom ser ju ut som helan och halvan. och så hållar han i henne hela tiden som om han va rädd att hon skulle rymma eller nått sånt. fan lixom skaffa koppel då. eller släpp taget i en sekund och se om hon kan stå själv. och dom läser allt innan till och är typ bara såååå otroligt dåliga. ungeför som om vi skulle ha carola dom programledare det skulle lixom bara inte gå. hon kan ju inte va naturlig nån gång. men man måste ju bara se det för att kunna klaga och gnata och säga att dom suger. och så är det med det.

sen händer inte så mycket mer. ska ut och springa i morgron hade jag tänkt.

idag igen

japp tro det eller ej men jag spang idag oxå. och det känns fan bra så nu jävlar ska jag chocka alla när jag kommer till stranden. från valross till lite mindre valross. hehe och jag kanske kan gå ner nått gram oxå. och det skulle ju aldrig skada. nej men det känns ganska bra och springa nu eller så är det bara psykiskt jag tror det men ändå, asså jag andas och flåsar fortfarande som att jag ska dö men kankse inte så att det känns som att jag ska dö. men det är ju fortfarande jobbigt men ändå inte riktigt så jobbigt som det va första gången hehe. och sen när jag kom hem så åt jag SUSHI. finns det nått godare än det hmmm tror fan inte det. jag bara älskar det åååå det är såååå gott hehe.

igår så va jag med jonte vi va hemma hos honom och kollade på tv och mös i soffan myssigt. sen så åkte jag buss från honom och den går 07:00 jippi. hehe det är bara och tvinga sig upp och sen fortsätta och sova på bussen. men det är ingen fara man ska ju ändå upp och det spelar ingen roll omman går upp vid sex eller nio man är ändå lika trött. eller så är det bara jag som är trött 24\7 hehe.

i morgorn ska jag jobba mellan 10-15 så det är ju assa lungt hehe värsta halvdan. sen ska jag hem till jonte.

sprungit

har vart så duktig idag och vart ute och sprungit 5km. och det kändes ganska så bra. eller hahaha sprungit och sprungit är väl och ta i lite. jag ökar takten från att gå. det är typ bara steget över typ gå snabbt med ett ben i taget. så att det ser ut som att jag springer i ultraterapi. men det går sakta men säker framåt. men jag andas ju som att jag skulle dö. det hörs typ på flera mils avstånd att nu kommer anna. men det kanske ska va så i början. bara man kommer över det där astma andningen och kan komma in i tredje andningen så kankse det lättar. och att det kankse till och med kan va kul och springa. den som väntar får se.

nu så sitter jag och kollar på tv och äter mitt äpple. eller mitt och mitt det är jontes men jag har fått tillåtelse och ätta upp det åt honom. och mat är jag aldrig sen på hehe. det är nog det som är mitt STORA problem. att jag typ älskar mat. jag skulle aldrig kunna bli anorektisk för jag klarar typ inte av och va hungrig i typ mer än 5 min. jag har typ bullemi bara det att jag glömer bort och spy.

och nu är det onsdag skönt det betyder att det är torsdag snart fast jag ska jobba på lördag men bara till 15:00 så det är skönt. och idag så dog vår server och när den dör så dör alla våra datoren och kassan med. så vi kunde typ inte göra nånting på typ nästan två timmar. det va bara tur att det va lugnt annars hade det inte vart så kul. så man fick ta allt kontant och det är ju inte så kul i rummen eller med synisarna och allt sånt för dom kan ju inte få upp några journaler eller nått sånt. men det gick bra ändå. tur att det inte händer så ofta. nej nu ska jag gå och föna mitt hår

stallet

ja idag så har jag först jobbat jippi jätte spänande eller inte. sen så åkte jag till stallet med mamma för min bil är fortfarande hemma hos pappa på lagning. och han hittar bara nya fel hela tiden så han har typ beställt delar från örebro och massa ställen runt omi landet. för det är lixom inte så lätt och få tar på delar till en bil som är från 85.

sen när jag kom till stallet så fick man ju höra alla blodiga detaljer om hur stackars narco dog. han typ började med och spränga staketet och typ i panik sprang upp på berget breve suedes och cheronas hage. sen gjorde han en bakåt kullerbyta ner från berget. och sen så när han kom på benen så bara stod han där typ i chock. sen sprang han rakt i i transporterna sen så vet jag inte riktigt hur och vart han stannade. men sen när chocken hade lagt sig så kom väll smärtan. för han hade typ massa sår och såg konstig ut på hela vänster sidan och specielt på magen. och sen så typ vek sig benen på honom men dom försökte få honom och stå upp med hjälp av linor. och det tog veterinären en timme och komma och den timmen fick han lida av sina skador. detva ingen som kunda säga hur det såg ut inne i kroppen men utan på va han inte så fin. och det skulle inte gå och rädda honom så veterinären fick avliva honom på plats så att han skulle få slippa och lida. och så fick man höra hur mucket av pälsen som va borta både här och där. och allt sånt trevligt. och då tänker man bara tur att han har ätit butta så att i alla fall slipper hamna på nåns macka oxå. nej det räcker med hans fruktansvärda avslut på livet och den smärtan han fick stå ut med den sista timmen. tycker så synd om min älskade narco men han har det bra nu. han får gå och beta på dom evigt gröna ängarna i trappalanda. och bara ha det bra och leka med dom andra hästarna.

glädje och sorg

ja helgen började bra. jonte va för trött så jag fick åka till bolaget själv men det gör inget. det kan jag gö det är inge problem för mej. sen så köpte jag en svart tjör/kläning som kan va skön och ha sen i sommar. sen så va det bara och gö sig i ordning för att åka till märsta. men innan det så drack vi whiskey med cola och sen öl. på centralen så stannade vi och åt. jonte vill så klart äta pommes och jag vill ha sallad så första så kulle jag ha köpt det på burger king. men nej då det gick inte. för deras sallad va sluta och dom hade inget annat jag ba jaha. så det va bara och leta efter nått annat ställe som hade sallad kvar och det tog inte så långtid och hitta. så det fick bli en fetaost sallad. sen så fortsatte vi vår resa. och tanken va att vi inte skulle va där så länge utom kanse bara några timmar. jo men vist eller hur så blir det ju aldrig. nej vi åkta där ifrån halv fem va hemma klockan sju i morse. hehe så dagen idag har mäst bara vart och sovit och tyckt lite synd om sig själv. eller jag har mått ganska bra. det va värre för jonte han va inte så pigg så jag fick ta hand om honom. och det tycker jag bara om:) han är sååå söt när han mår dåligt.

sen så har det hänt en hämsk sak oxå. för narco finns inte hos oss mer. han har åkt till dom evigt gröna ängarna där han får gå och beta och bara ha det bra. stackars min älskade lilla narcoman. livet är fan inte rättvist. men det är väl så det är. kommer och sakna honom. att bara få gå in och pussa på honom. och att få rida honom. hehe ja jag va väl typ den enda som tyckte att han va en stjärna. men han va fin. men nu är han i trappalanda och betar

R.I.P älskade narcomanen
1995-2009

australia

kollade på australia asså filmen inte nån tråkigt domukentär. nej men det va bra men lååång som fan. men det va bra fast den kunde ha tagit slut flera gånger men nej då va det en och en halv timme kvar hehe. men tro det eller ej jag höll mej vaken hela filmen. helt otroligt. fast innan kollade vi på hockey vm och det gick ju bra eller inte. nej jag klarade av och kolla första halvleken och sen halva den andra sen bör jag kanal när det blev 2-0 till canada. sen flippade jag över och då stod det 3-0 till canada. då blev det inte enns bättre av att byta kanal utom jag satte på filmen. hehe jag klarar inte av hockey eller nån gren när det går dåligt för sverige. men specielt inte hockey. för det tycker jag är kul och kolla på. det händer lite i alla fall lite blod svett och tårar. fast det sög igår när sverige förlorade fy fan. nej då blev det film i stället och det va tur. då blev jag på lite bättre humör. asså om man ska kolla på den filmen så måste man börja tidigt gärna mitt på dagen för den är typ 3timmar lång. man måste ha tillräckligt med popcorn eller nötter och så nått och dricka. och så måste man va berädd på kisspauser. och det viktigaste ut av allt man ska inte va trött eller känna sig seg för då kommer du garanterat somna och missa halva filmen. och så är det bra och ha penna och papper och skriva ner vad folk heter och hur dom ser ut för den kan va lite små rörig och komma ihåg vem det nu va. annars va den bra hehe.

nu snart så ska vi göra oss i ordning för att åka till bolaget i haninge och sen göra oss fina för att åka till märsta. för där bor nån kompis till jonte som vi ska hälsa på. trevligt trevligt. men som vanligt har jag INGENTING och ha på  mej. det är typ fullt i garderoben men ingenting som är snyggt eller bra eller så har man tröttnat på det. men jag ska nog försöka och hitta nått. vi ska ju inte på nån bal presic:)

student skiva

ja det har ju vart två student skivor på tre dagar. i måndags så va det mickan och sofies och den va på göta källaren. det va trevligt och som vanligt så kom jag hem lite för sent. efter som jag skulle upp och jobba dagen efter. och jag tror att jag har blivit gammal. eller kankse förståndig kanske man ska säga för jag drack inte så mycket. efter som jag viste att jag skulle upp. hjälp jag börjar och bli en pensioner. och i tisdags så va jonte här och det va mysigt vi åt sallad och kollade på djävulen bär prada. och den tycker jag är bra och jonte tyckte oxå att den va bra.
sen i onsdags så va jag på saras student skiva på club toxic. det va oxå trevligt det är kul och träffa kompisarna. och jag kom hem tidigare i onsdags så det va ju bra. och jag drack inte så mycket eller så jag känner mej ganska så duktig. vet inte riktigt vad det betyder att jag har lärt mej av mina misstag eller att jag har blivit mer mogen haha. men huvudsaken är att man har kul. och det hade jag båda dagarna. och jonte min klippa har ringt båda dagarna som jag va ute så att jag värkligen ska komma upp. men jag ställer väckarklockan oxå men det har inte vart några problem. det är nog för att man vet att man måste gå upp och att man får skylle sig själv för att man kommer hem sent.

annars så har det inte hänt så mycket mer har städat idag så nu är det fint och rent här i min lilla lägenhet. så det är skönt och ha det gjort. nu kollar jag på grannfeijden sen ska jag väl sova.


det är bara och börja om

idag så ska jag på studens skiva. det är på mickans och sofie och ja alla andras som oxå går på bondeskolan som jag själv gick på. så det är bara och börja om hehe. sen är det skiva på onsdag oxå så det blir en rolig vecka. men det är lite tråkigt oxå för älskling ska inte följa med så det är synd. men vi ses i morgorn och det är bra. har fortfarande ont i kroppen efter flytten. det gör ont bara jag tar på armarna. och bara för att få klaga lite å har jag ont i båda menen både när jag tar och rör på mej båda fötterna. sen i ryggen och i nackan när jag rör huvudet. sen i båda armarna både när jag böjer och när jag tar. så trapper ner är inte och tala om får typ trycka på barnvagnsplingan när jag ska gå av bussen för att det gör så ont. men vad gör man inte.

sen så har det nog inte hänt så mycket mer i mitt liv har jobbat och slitit idag och i morgorn ska jag på nån kusr på morgornen jippi eller inte. nej men den va bara i en och en halvtimme så det kan man stå ut. sen ska man till jobbet igen.


flytten

ja just nu så känner jag mer typ halft död. bara öfr att jag hjälpte syrran och flytta fy fan säger jag bara. jag började med och gå upp vid halv sju för at åka till ösmo. när jag kom hem så satt dom och åt frukost så jag åt lite oxå hade inte ätit nått. sen gick jag ut med hampadus och sen va det bara och bära och bära och bära ganska så mycket till. och dom bode på andra våningen så det va fyra trapper som allt skulle släpas upp på oxå. uch efter ett tag så va det jävligt tungt. och sängen ska vi inte tala om. fy fan den va hämsk jag trodde att jag typ skulle dö. men det gjorde jag inte. nej det är tur att man inte flyttar så ofta. sen så drack vi vin och gick sen ut på nån lokalpub. sen åkte jag hem och sov. och vaknade av att älskling kom hem till mej. så sov vi lite till och sen så va vi och åt pizza. och sen så åkte han till jobbet.

ja sen har jag inte gjort så mycket mer i helgen. ska jobba i morgon och hela veckan som vanligt jippi.

1maj

japp idag ska man ut och demostrera eller inte. nej idag så har jag sovit som en sten först innan jag blev väck av att en isbit kom och kröp ner hehe. sen så somnade jag om och vaknade sen utvilad och glad. har inte gjort så mycket ätit glass och vinkat av jonathan. för han ska hem och jobba. sen så va jag ute sprang 5 km. asså det kändes mycket värre och springa 5km är 4km. eller så beror det på att den banan går mer upp och ner som ett dragspel. men det är inte så jobbigt i benen det är mer jobbigt i andningen typ jag får typ ont i hjärtat och lungorna. tror att det beror på att jag är sååå otroligt otränad. man säger att uch jag har så dåligt flås men det kan ju inte jag ha för jag flåsar som att jag håller på och dö. sen så ska jag inte gö så mycket mer för i morgorn ska jag hjälpa lena och flytta. det är alltid lika kul och hjälpa till när folk ska flytta eller inte. bära och släpa tills djävulen löser av en.

ska försöka och springa lite oftare nu så att man kankse orkar springa dom där kilometrarna sen hehe. ska nog springa i morgon och på söndag och så ofta jag kan och hinner fram till vårruset. och om jag kan få upp flåset så kan man ju fortsätta och springa så kankse man slipper och bada i vassen i år hehe.

RSS 2.0