Äntligen fredag

Äntligen fredag att det ibland kan kännas som att det alltid är fler måndagar än fredagar. Men nu är det äntligen fredag. Jag är ledig i helgen och det ska bara bli sååå skönt. Vi ska gå på vinprovning och efter det åks till gröna Lund. Möta upp lite kompisar och åka en massa karuseller och äta karameller ;). Annars så har jag inte gjort så mycket annat den här veckan än att vara på jobbet eller att vart och tränat. Sen har jag sprungit en del oxå. Det har vart både skönt och oskönt. För i onsdags när jag skulle springa lite intervaller. Så hade det först regnat typ halva dagen och sen så hann jag precis ut och typ 200 meter sen känner jag den första droppen av regn. Jag hinner tänka det går över. Det ska inte regna. Men nej det gjorde det inte. Det ökade och började bara att regna mer och mer. Sen öser det ner. Intervallerna gick åt helvete. Om det inte va lerigt, blött och halt så regnade det alldeles för mycket. Nej hela rundan gick åt skogen. Till slut så tänkte jag att jag bara va glad över att jag kom ut och sprang en runda i stället för att ligga i soffan och dö. 

Men i dag är det betydligt bättre väder. Kanske till och med kan bli en promenix efter tacomyset. 

Bara för att jag har fått jätte fina blommor av den bästa. 



Min helg

Min helg har vart helt perfekt. Det har vart kanon väder och jag har umgåtts och träffat en massa trevligt folk. Det började med att jag va ute och sprang på morgonen. Vädret va kanon redan så tidigt så blev att ha kortare byxor och linne. Benen kändes pigga och glada. Så känslan va mycket god. Sen blev det att duscha lite fort för att sen äta frukost. Vid nio kom Dennis hem till mig. Och sen åka vi till Tyresö by så att vi va där ute vid tio tiden. 

Sen började vi att promenixa. Det blev en riktigt lång och härlig tur i skogen bland stock och sten. Det va ett riktigt kanon väder. Efter ca två timmar så stannade vi och åt lunch som vi hade med oss. Jag åt lax och räksallad. Sen låg vi och solade en stund för att sen promenixa vidare. Vi gick i ca två timmar till tills vi kom fram till Tyresta by igen. Där blev det att fika lite med vattenmelon, jordgubbar och lite vin ;). Det va så mysigt när vi satt där i gräset och njöt ut av solen. Sen tog vi bussen hem. 

Väll hemma blev det att göra oss i ordning och sen äta lite middag. Sen åkte vi in till stan och hem till Elin. Som har flyttat och bor nu mer i en jätte fin liten mysig lägenhet på söder. Hon hade till och med en liten uteplats. Det blev mycket prat och skratt. Det va verkligen super trevligt. Vid två tiden så åkte vi hem och då va vi båda jätte trötta. Vi somnade direkt när vi kom hem. Sååå slut båda två. 

Idag så tog vi en ordentlig sovmorgon. Lite ofrivilligt lång. Jag vaknade upp och frågade va klockan va då va den 08:30. Då tänkte jag bäst att kliva upp. Haha men somnade om i stället. Vaknade inte upp fören vid 10 tiden igen. Herregud. Jag vet inte när jag sov så länge sist. Inte för att jag kände mig direkt utvilad. Men det va skönt att få sova lite. Sen åt vi frukost i lugn och ro. Sen drog vi in till Telefonplan och till klättercentret. Nu skulle här klättras. Det va jätte kul med väldigt svårt. Jag blev både irriterad och frustrerad över att jag inte klarade av vissa leder. Ja det heter så när man ska följa en viss typ av färg och får bara använda dom klossarna att klättra på. Men det är kul. Samtidigt som jag känner mig så svag och dålig. Men jag klättrar ju inte ofta så jag gissar på att jag får känna mig nöjd. 

Sen blev det hemgång och lunchlåda lagning. Mindre kul med det är ju sånt som måste göras. Men nu blir det inte så mycket mer än att bara ta det lugnt och för att sen sova. 











Gud sååå trött

Gud jag känner mig bara sååå otroligt trött just nu. Har vart en del att göra på jobbet. Har inte gjort sådär jätte mycket mer än att jobba och tränat. Har fått reda på en jätte tråkig nyhet angående en kollega i Tyresö. Usch så det har jag tänkte på en del oxå. Men jag är ledig i helgen och det ska bara bli såååå skönt. Men det blir ingen sovmorgon här inte. Nej för jag ska upp och ut och springa i morgon. För att sen kommer Dennis till mig och sen ska vi bege oss ut till Tyresö by för att promenixa en massa så skogen och ha picknick. Så mysigt. Sen blir det att byta om och åka in till stan för att gå på inflyttningsfest hos Elin. Det ska bli så kul. Men på söndag sen.  Ja då blir det sovmorgon och det ska verkligen bara bli såååå skönt. Jag längtar redan. 

Nej nu ska jag sova. 

Intervall onsdag

Det är onsdag och i vanlig ordning så stod det intervaller på schemat. Jag försökte att blunda, förtränga och stryka det från schemat. Men hur jag än gjorde så stod det kvar där i bläck. Och alla som har läst Britt-Marie var här förstår vad jag menar. Det som står i bläck går inte att ta bort. Det bara måste göras. Det är alltid med ångest som jag ger mig ut för att springa mina intervaller. För jag vet hur jobbigt det är och hur jobbigt det kommer att bli. Och far för allt hur jobbigt det ska vara. Det gör typ ont överallt. Pulsen skenar, hjärtat bankar för fullt, mjölksyra sprutar i benen, det raslar i halsen och jag vill bara lägga mig ner och dö efter typ varje intervall. Jag räknar ner från den första till den sista. Och när den sista är klar så är jag helt död. Andningen och mjölksyran är det som är värst. Det känns som att jag inte får någon luft. Att ligga på 97% avsnitt Max är ingen trevlig känsla. Man vill bara inte vara där. Men man vet samtidigt att man måste pressa sig själv upp till den obehagliga känslan för att få ut nått av intervallerna och ut av passet. För annars är det typ helt meningslöst. Men det är ju såååå galet tungt, obehagligt och galet jobbigt. Det är allt annat än mysigt. Det är en omysigt husmorsträning. 

Det här med att jag sa att det ska bli skönt när marathonet är över så att jag kan ta det lite lugnare med träningen. Haha vem va det jag försökte att lura där egentligen. 

Här kommer rödafaran ( jag ) springandes på Stockholm stadion 




Brunch/lunch

Dennis är på brunch och själv så blev det här min dagens lunch på jobbet. 




Springa

Oj nu va det ett tag sen som jag skev. Men jag har haft fullt upp i mitt liv. Eller ja nu låter det som att jag har jätte mycket att göra. Riktigt så är det kanske inte. Men jag har tränat, jobbat, tränat lite mer, jobbat lite mer och sen vart en sväng på smaka på Stockholm. Det va väldigt gott och vi behövde absolut inte åka hem hungriga. Jag som är en ganska så kräsen människa. Provade väl inte på sådär mycket konstigheter. Utom åt mest det som är säkra kort. Som jag vet att jag tycker om. Det blev att smaka på en lax och räksoppa. Sen en halloumi burgare. Sen en rabarbersallad med lite olika ostar till. Mycket ost och mycket gott. 

Men i morse blev det att springa en runda i skogen på 17 km. Det va bara såå härligt, skönt och uppfriskande. Min kropp och min själ har riktigt längtar efter löpning. Så det va helt fantastiskt skönt att få komma ut i morse. Jag va pigg och glad och min kropp kändes oxå pigg och glad. Så det va verkligen super kul. Men nu sitter jag på jobbet och har lunch. Det blev gröt med hallon och björnbär på. Sen även ett äpple för att skoja till det lite ;). 

Haha jag såg den här lappen på väg hem efter att jag hade vart ute och sprungit. 




RSS 2.0