carlsson


springa

funderar på om man ska ta och kolla på ett avsnitt av the killing. ska upp tidigt i morgon 08:00 ska jag va hos tandläkaren i morgon. hmm mindre kul efter som min tråd siter löst och att det kommer och kosta för att få mer lim så att den kan sitta kvar ett tag till. sen ska jag ut och springa sen sk ajga hem till izza på kvällen:) vi ska ha chill kväll och bara mysa och kolla på film. ska bli jätte kul.
.
uch jag har ångest med ett jätte stort Å. jag vet att det bara är töntigt men jag har ändå ångest. och det är för att jag har ätit så mycket onyttigt dom senaste dagarna med kompinationen för mycket alkohol. inte en bra kombination för min springning. men på måndag blir det nya tag:)

port73

nu har jag vet nere i port 73 och hälsat på sara som jobbade:) jag shoppade även ny ny stall jacka en cavallo som det va rea på. assa snygg om jag får säga det själv vilket jag gör. den kommer och bli jätte bra i stallet sen när det blir lita kallare. för den är lite tjockare typ en mitt emellan jacka för den är fodrad.
.

helt galet

gua asså helt galet kul vi hade igår:). först så kom izza och sara till mej och vi hade för krök här hemma hos mej. haha galet med musik mycket tjej snack och drinkar;). vi gjorde oss fina och piffiga. så lagom runda under fötterna drog vi oss in mot stan för nya äventyr. mötte upp åsa på gullmarsplan och madde på 360. sen va det bara och köra. det va sjukt kul och tiden gick jätttte fort. vi dansade och hade bara jätte kul. efter som vi va några stycken så gör det inget om man delar upp sig lite. för ibland så dansade man med den ena och sen hittade man den andra men det va ju aldrig så att man va själv.
.
kort kommer så klart ska bara gå igenom och se vilka som är bra;)

dagar

ja nu va det några dagar sen som jag uppdaterade. det har hänt mycket precis som jag vill ha det. i onsdags så va vi på grönan hela dagen. i alla fall från 12:30 till 23:00. det va sjukt mycket folk. köerna va sjukt långa. värst va kön till den nya träbanan. vi stod typ i en timme och väntade helt galet. men det va helt klart värt det för den är ju sjukt rolig:). men det va varmt. men kul hade vi i alla fall. haha helt galet:) vi kom fram till att lycka är att åka katapulten. den är typ den som jag tycker är bäst på hela grönan. bara för att det går både upp och ner. inte som fritt fall som bara tar en evighet att åka upp på och sen går det jätte fort att komma ner. men vi han åka en den och köa en hel del oxå. hehe och äta vi åt både taco och jag fick min glass med strössel:). sen fick man dricka sjukt mycket vatten efter som det va så varmt. gud jag drack typ 1,5 liter vatten men man kände att det va bäst så för annars så skulle man få ont i huvudet.
men efter en hel dag på grönan så va man bra trött när man kom hem. haha somnade utan problem
i torsdags sen så va jag ute och sprang min runda. sen har jag fixat lite här hemma. eller jag fortsatte och ränsa och slängde min gamla cdspelare som jag fick när vi bode i ösmo haha och ja det va ju ett tag sen:). sen mitt i mitt kaos så åkte jag till izza för grillning. det va jätte mysigt och kul. sara va där oxå så vi satt och snackade och provade kläder. sen kom åsa oxå. så det blev mycket tjej snack mycket skratt och provandes av kläder. sen åkte jag och åsa hem vid 0:05 tåget.
.
idag så kommer mina fina flickor hit vi ska för kröka lite och sen ska vi ut och göra staden osäker. jag hade bestämmt mej för min koola anna klänning men så provade jag en klänning ut av izza igår och jävlar va snygg den va. hehe så ny har jag lite beslut ångest men dom kommer ju hit så då får dom hjälpa mej med vad jag ska ha på mej;). men nu ska jag fixa lite här hemma sen åka till port 73 och köpa lite skålar som izza hade köpt där och som va jättte fina, enkla och klassiska och det tycker vi om:)
.
men ha det sååå bäst

farsta

igår va jag, sara och izza i farsta centrum och shoppade. jag kan ju säga att både izzas och saras kort glödde;). jag handlade inte så mycket bara lite basic saker som underkläder och sånt. vi gick in i alla sko affärer men det fanns ingenting så efter typ 4timmar i farsta centrum och vi åt både lunch och fikade så åkte vi till port73 och kollade shoutbudet där. sara hittade sina mördar skor;). jag gick in på in och finn och hittade stora vin glas och en ny sopptunna till toan. den som jag har kände jag hade gjort sitt. sånu har jag organiserat om i mitt vitrinskåp. för det har både kommit mer glas och med sprit:).
.
sen har jag ju även fått upp min vinhållare efter typ ett halvår. sen va jag på ica maxi och shoppade lite inför helgen:) fruktsoda här ska drickas drinkar och chillinötter med extra stark chilla lukt;) hahaha ingnrisk att det ska hånglas här inte. men outfiten är klar. ska ha min koola anna klänning mina replay skor och en massa örhängen och krimskrams. hehe vi kommer och klickedi klackedi fram:). men för att kunna ha mina skor så ska jag ha med mej eller snarare på mej extra skor och så tar jag med mej skorna i en påse:).
.
men i dag så är det först skansen med mina fina flickor:) izza och sara. sen blir det grönan för hela slanten. kommer och bli asssa kul. men det är som vanligt helt omöjligt och komma på vad fan man ska ha på sig. det är ju varmt men det kan ju bli kallt sen... och man ska ju ha med sig mobil, kort, leg, nycklar och busskort. då måste man ha fickor eller handväska och då är det bättre och ha fickor och ja ska man då ha jeans eller jacka. suck. dessa kläd problem. fan jag ska ta hem en billig estlendare som kan bära mina saker:)
.

mötet mellan två människor

det är alltid lika roligt när två människor möts som är två helt olika och ser saker på olika sätt. det som jag ska skriva om nu är mötet mellan en ike häst människa och en häst människa. den ike häst människan säger men gud vilket fint hår du har det är som häst tagel. eeee för oss häst människor är inte det nått posetivt precis och ha hår som häst tagel. det dom ser när dom tänker på tagel (hästens man) är typ en väl skött och fin arab man med inte ett lerstån så långt ögat kan nå. och inga kluvna toppar så långt ögat kan nå. det vi häst männsikor ser när vi tänker på häst tagel är typ ett gotlandsruss man. den står åt alla håll och kanter. det är lerigt och massa kluvna toppar. det är stretigt och drar man fingrarna igenom så fastnar man 10 gånger tills man ger upp. det är mer dreds än hår.
detta är vad den ike häst människan tänkte på fin och välskött arabman
men detta är vad vi tänker på. långt, tovigt, stripigt, helt omöjligt att se nått slut på och 1000kluvnatoppar och 100ton lera

måndag

gud det är redan måndag jag har redan haft en vecka semester och den har typ skenat fram... hjälp. denna vecka kommer och gå lika fort jag har redan saker inplanerade. och saker som jag vill planera in och jag vet att det finns saker som jag inte kommer och hinna med:)
så här ser planeringen ut för denna vecka än så länge
.
Måndag: Springa min runda. Städa med stort S. Rensa med stort R. Fixa lite småsaker stor handla in för veckan
.
Tisdag: Springa min runda. åka in till farsta med izza och sara:) Shoppa med stort S. men jag får inte köpa nått haha;)
.
Onsdag: Springa min runda. åka in till skansen och sen grönan med izza och sara:)
.
Torsdag: Springa min runda.  åka till bolaget och fixa en sladd så att man kan lyssna på musik med dom bra högtalarna
.
Fredag: Springa min runda.  party med bästa flickorna=)
.
så nej jag kommer inte och bara sitta hemma och mögla denna vecka eller:)

underbart

min helg har vart helt underbar:)jag har umgåtts med människor som betyder väldigt mycket för mej. jag har skrattat och haft bara så kul. jag har haft mycket och göra åkte fram och tillbaka. jag har vart på kalas och druckit rosévin :) ätit världens godaste smörgås tårta och ätit tills jag trodde att klänningen skulle spricka. jag kan oxå tillägga att jag gick i mina skor hela kvällen:) jag har vart i stallet och pussat på extasi i sommar hagen och hälsat på dom andra hästarna oxå. jag har haft diamant och ridit ut och myst i skogen. jag har sovit hemma i ösmo och pussat på hampus. jag har vart hemma hos izza på fest och åkt sista tåget hem. som går 01:05 så det är ju absolut inte så sent. det va helt guld att sova i ösmo gick upp 07:30. lånade mammas cykel va i stallet 07:50. det som tog längst tid va att komma in i garaget efter som jag inte hade nån nyckel. så jag fick leta nyckel hitta nyckel och så gick inte den till garagporten utom fick gå en annan dörr in och sen låsa upp garagporten ta ut cykeln låsa porten gå runt lämna tillbaka nyckeln i huset och sen åka.
.
men det va guld och sova i ösmo för då behövde jag inte gå upp tidigt alls:) mamma har fyllt 50 år och det har vi firat med kalas, smörgåstårta, rosévin och släkt och vänner. det va super kul. jag hade assa roligt:) efter det åkte jag hem till izza och kalasade vidare. hehe fick lite skåne akvavit där oxå;).
.
har ridit ut och myst i skogen med diamant vi har ridit till sandbackarna (som är en grusväg som går upp och ner). haha jag höll på och ramla av för att jag satt utan stigbyglar när jag skrittade för nej men han är så snäll så. var på diamant får ett ryck blir rädd för nått kastar sig handlöst åt vänster och jag va ju inte beredd på det så då satt jag lite löst.
.
jag har vart och hälsat på mitt jobb det va mycket trevligt att komma dit och bara sitta och dricka kaffe och inte behöva arbeta utom bara komma ditt och chilla lite. jag va nere i nynäs en sväng och köpte presentkort som jag åkte med till tyresö.
.
haha jag har även fått tillbaka mitt gamla leg av lena. hon hittade det i sin sminklåda tror jag att hon sa. så nu har jag fått tillbaka alla mina leg som hon har fått låna när hon va mindre:) det gick ut 2008 så det är ju ganska gammalt. men det är svårt och bara sätta ord på allt det har bara vart en sån härlig helg. där jag har kännt att shitt vad jag älskar mitt liv ibland och det har vart en blandning av allt både mycket stall mycket party och mycket vänner:). den har gått otroligt fort. har redan lite planer för nästa helg;) det kommer och bli super duper kul. tog däremot inte så mycket kort som jag hade tänkt men så blir det tyvär ibland.
.
sen har jag vart och hälsat på sara som jobbade. mycket trevligt att sitta där och prata med henne tills hon skulle stänga butiken.
.
mamma som öppnar lite paket
blommor
jag köpte ett kort som det stod 25 år på för mamma brukar alltid säga att hon fyller 25 i år igen:). sen skrev jag på kortet x2
blommor
en tårtspade som är som en sko
min outfit
hampus som är expert på att ligga mitt i vägen

heldag

ja det blev en heldag igår inne i stan:) mycket mysigt. vi mötes upp på centralen vid 12 och åkte hem vid typ 01. haha så ja det blev lite senare än vad jag trodde att det skulle bli. men det är kul. det va spontant som vi sa. men vi va först på åhlens i typ 2 timmar och letade efter klänning till lena och ett par byxer till tommy som inte va kostymbyxer men inte typ för mycket jeans. det va typ omöjligt båda att köpa åt nån som inte är med och hitta ett par som vi trodde skulle bli bra. det slutade med att vi inte hittade några byxor där utom på ett annat ställe. men vi provade en massa kläder jag provade både en snygg och en ful klänning:).
.
sen gick vi vidare till lite olika affärer både weekday och indiska och lindex och ja lite sånt och in på charlings tror jag att det hette. men efter typ 5 timmar springandes i affärer så va vi både hungriga och törstiga så vi bestämde oss för att det va dax och äta och ta en kall öl så klart:). hamnade på pizza hut jag åt min grekiska tonfisk sallad utan tonfisk;). den va jätte god som vanligt. sen efter det så gick vi till bolaget köpte två öl och satte oss vid vattnet och drack dom. sen gick vi till nån pub som vi hade vart på förut dit gled vi in och tog en öl och en drink och ett stort glas vatten:). sen efter mycket prat och skratt så såkte vi hem typ vid 01. så ja det blev en heldag inne i stan:) men det va kul.
.
min outfit inne i stan
klänning:Koola anna
Shorts: H&M
har man inte balkong och det är varmt så finns det andra knep
alla sätt är bra utom dom dåliga:)
en fett gräslig klänning
en klänning som va lite cool men som jag vet att jag aldrig kommer och använda
en annan söt klänning men jag kände oxå att nej jag kommer inte använda den
ja jag vet inte riktigt vad det va men roligt hade vi åt den ;)
öl vid vattnet:)

stan

snart eller snarare om en timme så ska jag åka in till stan och shoppa med lena. men jag har absolut shopping förbud... utan några undantag. men det är kul och bara kolla runt. vi ska nog hitta nått snyggt till henne. sen så i natt så drömde jag en helt sjuk dröm.. jag drömde att Mette-Marit levde och att hon stod hemma i ösmo och väntade på mej. hon va så vit och fin precis somnär hon levde (för dom som inte vet vem Mette-Marit är så va det min första bil) en volkswagen jetta. jag fick den när jag tog körkort. eller fick köpa den kankse det heter. men vi hade haft den som vår familje bil och innan det så hade mormor den så den hade hört i hopp i vår släkt ända sens den köptes. så det va sorgligt att den dog. om det inte hade hänt så hade jag haft den där fina bilen än idag.. eller så hade hon fått stå hemma i ösmo och bara sola dagarna i sträck. och bara njuta av livet:). men allt har ett slut och så även Mette-Marits liv och det va en väldigt sorglig dag. det va stor sorg i litet hjärta.
.
men nog skrivet om min älskade marit. jag vaknade i morse 07:10 och kunde inte somna om. lika bra och gå upp för jag tycker ju inte om och ligga och dra mej och bara stirra upp i taket. nej när jag vaknar så vill jag gå upp. så jag gick upp åt lite frukost hoppade i jogging skorna och tog mitt spår på 5km kändes jätte bra. jag kände mej pigg och att jag orkade. sprang om 2 st men sen kan man ju nämna att det va två äldre herrar i 60 års åldern. men den sista fick jag ta i för att komma om det va i slutet och jag hade precis kämpat mej upp för en av alla mördarbackar men om skulle jag och om kom jag.
.
älskade Mette-Marit
†1985-2009
Mette-Marit

fika

idag har jag fikat med sara, izza och lisa. det va mycket trevligt. vi pratade och skrattade. jag åt en räk och avokado sallad kaffe och en muffins:) mycket gott. jag satt i solen typ halva fan och solen va mer på ena sidan än den andra kan jag säga. jag har blivit synsam röd:). efter några timmars fikande och pratade så åkte izza till stallet jag, lisa och sara gick in på tess som ligger i nynäs och kollade runt. jag hittade en koola anna klänning som va på halva priset. men jag tyckte inte riktigt att det va min stil men jag provade den och sara blev typ kär i den. haha jag va fortfarande lite skeptisk emot den. för den är vit och det är massa blommor och pärlor och ja sånt som verkligen inte är annas stil. men sara övertalade mej och det va ju trots allt halva priset hallå anna du måste köpa det där. hehe okej hon sammarbetade inte med min inte shoppa nånting utom hon tyckte att jag skulle shoppa:). så jag köpte den och ja jag tror att jag kommer och kunna vänja mej med allt krimskrams;).
.
sen så gick vi vidare in till lindex. haha jag förvandlades till saras provdocka. hon plockade fram allt fult och gräsligt hon kunde hitta och så provade jag alla plagen och tog så klart kort och vi garvade glatt åt alla gräsliga kläder=). jag provade en blommig klänning som såg ut som nått som man kunde ha hittat i min gammel mormors garderob. så kommer det fram en som jobbar på lindex och ba men gud vad snygg den där va på dej verkligen jätte fin... jag ba vaa ser hon inte att jag ser ut som att jag passar i filmen lilla huset på prärien.
.
sen efter vårt lindex besök så drog vi hem till sara eller kanske mer hem till mathias där sara bor. jag har ju inte vart hemma hos dom så det va kul och se. det va jätte fint tyckte jag. det är ju under renovering men om man ser bort målarburkar och allt sånt så va det jätte fint. det kommer och bli jätte bra när allt är klart:). sen drog jag hem. fick för mej att åka till ica maxi och döm till min förvåning och glädje när jag hittade coca cola vanillja:) köpte några sånna för dom är ju bara för goda. jag kommer till och med i håg när jag bodde i ösmo och kunde cykla till ica endast för att  köpa coca cola vanillja. det hände typ aldrig med vanlig cola. och jag blev så ledsen när odm tog bort den från ica i ösmo. men nu hittade jag den. så nu ska jag dricka coca cola vanillja med absolut vanilia i =)
.
gräsliga byxer
haha sara va fett nöjd gräsliga byxer till en snygg blus
haha andra extremt fula byxer
gräsliga byxer
en extremt ful klänning. haha sara tyckte att det va värt att betala mej för att jag skulle ha den här en hel kväll ute på krogen=)
asså herrigud vad ful den är
detta va klänningen där personalen kom fram och tyckte att den va jätte fin
verkligen jätte fin...not hon måste ha vart blind eller nått.
koola anna klänningen som jag köpte
koola anna
pärlorna och blommorna.. är det anna eller mormor varning så att det blir tant anna?¿?
pärlor och blommor..
outfiten jag ska ha när mamma fyller år:)
outfit jag ska ha när mamma fyller år
skorna som jag inte är helt 100% på att jag kommer och kunna gå i hela dan
hahaha när jag skulle gå in i min port så står det en bil med husvagn på parkeringen med denna skylt på jag höll på att dö tyckte att den va lite rolig.. jag såg hampus framför mej hängandes i nåns arm:)
plus
====

nynäshamn

snart ska jag dra till nynäshamn. jag ska fika med izza, sara och lisa. det ska bli mycket trevligt. alltid kul och träffa kompisarna och hänga och bara snacka:). nu sitter jag och dricker vatten med äppelcidervinäger i och knapprar på ett äpple. jag va uppe vid ja kankse 07:30 och åt frukost i lugn och ro för att sen springa min runda på 5km. det är skönt att springa på morgonen för så har det inte hunnit bli så varmt. och det är inte så mycket folk ute så man slipper roppa tut tut här kommer jag flytta på din feta röv så att jag kan komma förbi och fram. för alla ska ju gå med stavar i bredd och ta upp hela grus stigen och så pratar dom så att dom inte hör att man kommer eller så lyssnar dom på musik så att dom inte hör när man kommer.
.
men jag brukar antingen hosta till eller säga tut tut..haha jag måste låta som värsta nörden men vafan flytta på er för här kommer prinsessan på fläsket=)

första dan

ja idag första dan på min semester så har jag åstakommit ganska mycket.. eller nja inte direkt. jag har tagit tag i min hopplösa garderob suck vad ska jag gö med alla mina kläder. jag har tagit upp sommar kläder som klänningar och linnen och slängt ner tjock tröjer och allt stickat. så nu är det klart. så slipper jag gå ner och hämta hela tiden. och tro det eller ej men alla kläder (nästan) är i garderoberna eller på sin plats. och jag har tagit tag i min oorganiserade jeans hög. eller dom ligger huller om buller i en drag låda under sängen och det är våld som gäller för att få upp och igen den. men nu så glider den så fint så. men hur länge det kommer och va så ja det återstår och se. men nu är dom inte bara vikta utom dom ligger i högar märkes vis. så att alla fornarina ligger i en hög och alla miss sixty ligger i en ja ni fattar. för oftats så är det när jag ska ha ett par speciela jeans som det blir oordning för att jag inte hittar dom. så jag tänkte att om jag har dom märkes vis så kommer jag och hitta dom enklare... enklare och hitta mindre oordning= mer ordning:)
.
sen har jag vart ute och åkt med bilen lite. eller nja jag åkte till Ö&B och shoppade lite sådär tråkigt som klorin shampo och badrums spray och ja sånt tråkigt. sen köpte jag sånär här ja vad det nu heter. man köper en flasta med typ turkiskpeppar och så häller man i vodka i det och så blir det turkiskpeppar shot. sånna köpta jag tre stycken. en med jordgubb en med turkiskpeppar och så en med irländsk gräddlikör. hur det smakar ja det återstår och se. men sen åkte jag till haninge gick in på synsam:). jag ville både säga hej till dom som va där och så skulle jag lämna en båge som dom ville ha:).
.
och efter som jag hade köpt såntdär på Ö&B så va jag ju tvungen att gå in på bolaget. köpte en absolut vanillj som bara är för god att blanda med:) och sen den billigaste skitt vodkan som dom hade så att jag kunde blanda med. går till kassan och slänger upp leget efter somjag ser ut som 12 så har jag alltid det i beredskap. för det är så pinsamt när man försöker och se gammal ut och dom typ skricker LEG. och man i panik letar i väskan efter både plånbok och leg. sen försöker man le lite fint medans dom granskar leget. men idag så hade jag det uppe och visade det. vad på hon ler kollar upp på mej och säger det behövs inte jag känner igen det men tack i alla fall... jag ba wwwhhhaaattttt asså jag är typ aldrig på bolaget i haning. det är typ två gånger per halvår. hehe jag vet inte om man ska se det som nått bra att personalen på bolaget känner igen en. men hon måste ju ha fotografisk minne för det är knappt så att personalen i tyresö känner igen en och där är jag typ mer ofta än vad jag är i haninge. om jag går till rätt person så behöver jag inte visa leg. men sitter inte dom i kassan så är det bara och ta fram leget. jag måste ha gjort ett jätte bra intryck på henne förra gången jag va där. det va typ innan midsommar.
.
sen efter det drog jag in på clas ohlssons och köpte galljer till mina kläder för jag har lixom inte så att det räcken men nu så räcker dom med en gallje kvar;). va inna på MQ, din sko och typ gina men jag gick ut lika snabbs som jag gick in det va bara skitt.
.
men nu ska jag ta och äta nått snart.

semester

nu har jag verkligen semester för den började idag måndag.. känns konstigt men väldigt bra. men lite panik kan jag få oxå efter som jag inte har planerat in nått... men jag ska nog få dagarna och gå. jag vet att idag ska jag åka till haninge och till Ö&B och fixa lite saker. sen så måste jag fixa min garderob. det vill säga ta upp alla sommar kläder och slänga ner alla vinter saker:). för som det är nu så har jag tagit upp saker från min garderob när nere men inte tagit ner nått vilket resulterar i att jag har jätte mycket kläder överallt i min lilla lägenhet... inte bra.
.
sen i morgon ska jag fika med izza, lisa och sara som har kommit hem från frankrike. hon kommer och va äckligt jävla brun den ungen asså:). sen så vet jag inte om dom skulle ut och gå för det kan man ju hänga med på:)
.
på onsdag så ska jag med lena in till stan och shoppa:) det ska bli jätte kul det är så sällan vi ses och jag tror aldrig vi har handlat tillsammans men jag ska lämna kortet hemma:) i alla fall kreditkortet;). för jag ska inte shoppa nått jag har inte plats eller pengar. men om jag hittar nått på rea så vet jag att jag komme roch vilja ha det och så måste man ju ha pengar med sig annars så kommer jga panik åka in på torsdag. haha. nej jag ska inte prova nått eller kolla på nått till mej själv. jag måste lägga band på mig själv och mitt shopping galna beteende. och jag har redan min outfit klar tills på lördag. jag behöver inte ens köpa en hårnål till. allt är klappat och klart in i minsta detalj;).
.
på fredag så har jag diamant och har även morgon fodringen så ska va u stallet vid sju och sen ska jag rida och fixa allt sånt. måste även hem till ösmo en sväng för att lämna av allt som jag ska ha på mej på lördag. för på lördag har jag diamant så jag kommer åka ner på morgonen och rida och fixa allt för att sen gö mej i ordning i ösmo.
.
igår han jag med mycket. jag va både i stallet och red ut på diamant. vi va ute på äventyr. haha och et blev verkligen äventyr ut av det. för först så hade skytteklubben skytte övningar så dom höll på att skjuta hela tiden. och sen som pricken över i:et så kom tåget. men diamant bryr sig inte så mycket. han kan rycka till i början när dom skjuter men jag vet inte vem som rycker till mest han eller jag för vi blir lika rädda båda två när det kommer plötsliga ljud..
.
sen så har jag följt med madde till länna för hon skulle till elgigante och köpa en bärbar dvd-spelare. och så skulle hon bara kolla på säng. så vi gick in på elgiganten och kollade runt. hittade en som verklade okej men tänkte att vi kollar i dom andra affärerna oxå. så innan vi går in på expert så är sova butiken innan vi går in dit och kommer fan aldrig ut. hahaha fett kul det va. vi lägger oss i en säng och 1 min senare så har vi en försäljare på oss. och madde hakar på och jag va väl inte sen eller. men det va ju hon som skulle ha en ny säng. så vi går en guidad tur igenom hela säng paradiset och prova typ alla sängar och gemföra dom med varandra och ja allt vi provar typ ganska många sängar och så får man ligga i dom i typ 5 min och sen kommer han tillbaka och pratar med en om vad man tyckte och allt sånt sen går man vidare. den bästa va så klart den dyraste. men så är det alltid. sen fick vi kaffe oxå:) assssa gott. haha vi va säkert där inne i minst 2 timmar om inte mer. men det blev en ny säng till madde i alla fall. en inom en rimlig pris klass:) sen gick vi till onoff. där va det sopprent det va krig på dom få varor som fanns kvar. dom har ju gått i konka så det är ju inte så konstigt att det va rent på hyllorna.
.
sen va jag en sväng förbi ösmo och mina föräldrar oxå hjälpte pappa att lyfta in nån topplock eller nått annat som skulle till bilen. han får ju inte lyfta så mycket nu när han har ont i ryggen. så jag va där och hjälpte honom.
.
men nu ska jag ta och sätta lite fart med min garderob och plats problem:)
.
jag och diamant vid sörmlandsleden
.

bio

så nu är jag hemma från bio. eller jag va hemm vid halv nio men jag va ute på en liten promenix på en timme. mellan nio till tio kände att jag ville komma ut och gå lite. få lite frisk luft:). det va jag maria och madde som gick på bio. det är så trevligt och träffa kompisar när man inte ses så ofta. mennär vi se så är det som att det va igår. haha vi satt på heron och bara assa garvade åt vår us tid i stallet. om när madde la sopper i towes skåp och om hur otroligt kul och oseriösa våra us-möten va ...haha gud det va tider det.
.
men innan bion så åt vi på tacobar mycket gott. sen blev det glass som efterätt på sias glass bar åå det är ju bara för gott:) filmen sen så. ja gud den va asså bra. jag kan starkt rekomendera och se den ja om man har sett dom andra filmerna. asså jag är ju inget stort harry potter fan men när även jag tycker att den är bra ja då måste den ju va helt okej:) vi såg den i 3D vilket är ganska kul. det är ju kul att se på det ibland kankse inte alla filmen men nån film då och då. det blir ju ett annat djup i filmen. men glajjerona man ska ha på sig hahah vilken passform sen så och dom är ju jätte stora och man ser ut som ett cp i dom.
.
maria och madde
jag och maria

väntar

ja nu väntar jag bara på att dom ska komma så att vi ska åka. jag sitter och lyssnar på ebba grön, skumdum och coca carola och är färdig fixad och klar:) hehe ja jag vet min musik smak är lite egen men jag skyller på min familj. har man en far som älskade ebba grön och att man är uppväxt med den så är det inte konstigt att man är lite egen;)
.

äventyr

ja efter att jag har haft ett harry potter maraton då jag har kollat på tre filmer på två dar. så känner jag att jag hänger med och att jag är fett taggad till sista filmen. men kände mej lite seg i morse komi säng lite för sent. men det va bara och hoppa upp när klockan ringde vid 06:30. för bussen gick 07:00. så det va bara mot stallet.
.
jag har diamant nu i helgen och idag red jag ut. jag rider inte sådär jätte ofta dressyr på honom för det finns det andra som vill göra och jag tycker inte alltid att det går sådär jätte bra så då rider jag helre ut+ att det tycker jag är kul. red till sandbackarna ( som förövrigt är grusvägar som går upp och ner). det va ett bra tag sen som jag red dit och jävlar vad igen växt det har blivit tur att man är hufsat bra på och hitta för stigen ser man ju ibland inte. eller som när vi började och rida ut där så fanns det en gran plansteringskog. men massa söta små granar som man red igenom. hahah dom va inte så små längre det va en fet vägg av en jätte stor gran skog. man fick rida ut. ja vist jag kunde hålla med om att om man skulle rida till sandbackarna så hade man inte linne på sig för då såg man ut som att man hade blivit attackerad av en katt efter granskogen. och på vissa ställen så fick man luta sig fram och blunda och sen stanna titta upp se vart man är sen kolla ner igen och gå vidare:).
.
men det va nog ett tag sen som diamant va där för han va lite skeptisk till allt. stenar, vatten pölar, granar ja allt. men han är ju så snäll och bara går ändå. men man märker att han reagerar till på saker.
.
sen så fick han sig en dusch och sen ut i hagen.
.
nu är jag hemma och håller på och gör mej i ordning för att åka in till heron med madde, bea och maria vi ska kolla på sista harry potter filmen:).
.
detta är granskogen:)
sen så när jag gick till stallet för detgick ingen buss från bussen:). så insåg jag att det finns en gud eller snarare grävmaskiner även i ösmo. för i alla dessa år jag har gått till stallet så har man fått gå upp för mördarbacken både till och från stallet. men nu har dom grävt en väg runt denna mördarbacke. tack säger vi till nynäshamsn kommun:)
backen
den nya vägen:)
backen från andra hållet
.
sen är det alltid lika trevligt att försöka och ta sig från ödesmo. det är typ såhär har du en gång tagit dej till ödesmo är det typ omöjligt att ta sig därifrån. jag trodde att tågen gick en gång i halvtimmen men döm till min förvåning när jag kommer ner till tåget och nix dom går bara en gång i timmen på sommarhelgerna... morrrr. fett drygt jävla ödesmo. det va bara och sätta sig ner och lyssna på min ljudbok och vänta i en halvtimme tills tåget skulle komma.

hehe

hehe asså jag måste bara säga att jag tycker att denna bild är så rolig. jag blir bara så glad när jag ser den. just för att jag blev så glad när jag hittade denna rosa gammla skaga båge från typ 80-talet. det är starka minus som det va på den tiden tjocka glas. formen är gudomligt härlig. och det är en gold antireflex behandling på dom. dom starka minus glasen gör att ansiktet blir förminskat där glasen är. så huvudet går in och ögonen blir jätttte små. man ser ut som en gris. och kinderna sen då. haha det går in och den pofff kommer dom tillbaka och man ser ut som en bäver. och lika så huvudet det går och och sen pofff går det ut och man ser ut som typ E.T. men det v så här detva förr i tiden när man hade starka minus glas. det va så här det såg ut. och det va såhär det såg ut för hon som hade dessa glasögon innan vi fick dom tillbaka och jag hittade dom:)
.
haha det va så starka minus att jag såg inte ens hur jag såg ut i spegeln utom mamma fick ta ett kort så att jag skulle se hur jag såg ut. och vad glad jag är över att hon gjorde det för annars så hade jag inte haft denna underbara bild=).
.
nej jag bara älskar den. sen är jag glasögon skadad oxå för livet.
.
p.s så kan jag till lägga att jag tycker att harry potter ska ta och byta glasögon är har haft dom där extremt fula runda glasögonen lite för länge. han har gått från att va så inne till att va ute så att han är så ute så att han är inne igen;) om det är nån som hände med där.

semester

nu är det semester med stor S. känns helt underbart. men samtidigt lite hjälp jag har ju inget inplanerat. vad ska jag hitta på. jag vill ju inte sitta och ruttna i min etta på 34 kvm i tre veckor. men hej anna du kankse ska passa på att umgår med dina underbara vänner i tre veckor och bara ha det underbart. det är ju inte så att man umgås så mycket annars får alla har ju sitt och sina jobb. och man är ju ganska trött efter en dags arbete. så nu ska jag passa på ringa runt umgås med kompisar nära och kära och bara leva livet i tre veckor för att sen komma tillbaka till mitt arbete:)
.
men nu ska jag ta tag i mitt harry potter maraton som jag startade igår. jag ska ju se sista filmen i morgon och hinner inte kolla i morgon för jag ska till stallet först på morgonen och sen måste jag förbi haninge en sväng för att sen åka till heron och umgås med mina älskade kära vänner=)
.
jag vet att jag ska våldgästa min lena under semestern vi ska även ut och shoppa. men jag måste lämna kortet hemma för jag får inte shoppa mer nu. men lena ska köpa nått tills mamma fyller år jag ska fira mammas födelsedag. jag måste åka ner och våldgästa sussie som jag har sakt i säkert minst 4 års tid. jag ska sola så att jag inte ser ut som spöket laban när jag kommer tillbaka(men jag vill inte va synsam röd eller) och sen chilla och jag måste ta tag i min lägenhet göra nått åt den. och göra nått åt min garderob. har för mycket kläder eller nej jag har för liten garderob:).
.
det är saker som jag vet att jag ska göra eller borde göra.
.
men nu måste jag börja och kolla på harry potter.

harry potter

just nu så har jag harry potter maraton. för jag ska kolla på sista filmen på lördag. hehe och ja när jag säg den näst sista så typ insåg jag att jag hade missat några filmen emellan. två för att va exakt. så nu håller jag på och kollar på dom så att jag hänger med lite gran i alla fall. jag har kollat på en idag och så ska jag kolla på den andra i morgorn.
.
sen så har jag vart ute och sprungit. och jag säger bara gud vad det märks att det är kallare jag känner att jag orkar mer och kan ta i mer utan att typ döö av en svett och törst attack.
.
sen åååå så har jag min outfit klar oxå tills på nästa lördag då min mamma fyller år. jag är fett taggad:) och jag kommer och va sååå fin (hoppas jag i alla fall). jag har köpt en klänning som är tro det eller ej inte svart (den fanns i svart) men jag tänkte att nej jag ska inte va black as hades utom den är grå. hehe oj vilken enorm skillnad anna. ja faxist. men den är typ ja svårt och förklara får ta kort på den och lägga upp. men den är grå och ganska figursyd men den är inte kort men den är ganska snäv så det går typ inte att sitta i den eller jo det går men jag kommer nog att föredra att stå upp:) men haha till det så kommer jag och ha skor som jag bara kommer och kunna sitta i... hmmm hur har jag tänkt här;). ja men jag kommer i alla fall att va fin och det är huvudsaken. skorna är så lånt bort från anna man kan komma. det är klack på dom. anna som typ skulle kunna leva i gympaskor 24/7. men jag gick runt i butiken och jag kunde gå i dom. i alla fall en stund. hehe det kommer och sluta med att jag byter om till mjukisbyxer och toffler;).
.
hittade lite bilder på nätet men det är ju inte samma sak som när det sitter på. inte klänningen i alla fall för tjejen på bilden är både söt och snygg och slank.
skorna så här ser dom inte eller så höga ut men för att va anna så tyckte jag att den va jätttte hög
haha hittade även mina vinter skor lite mer min stil. massa lurv varmt och inte en klack så långt ögat kan nå;)
anna har även vart i stallet och gud vad jag älskar stallet på sommaren. man kan rida ut och kriga med myggen vist men ändå. det är bara borsta inte lera så långt ögat kan nå. slänga på alla grejer på med hjälm och bara rida ut och mysa och njuta av solen. och slippa frysa. nej allt är bara så mycket mysigare på sommaren:)
.
men nu ska jag ta och gå och lägga mej så att man kommer upp i morgon. sista jobbar dan innan 3v sem lite ångest måste jag säga att jag kommer och ha. jag känner ibland att jag bara är sååå trött på mitt jobb men nu när jag ska va borta i 3veckor så känner jag att jag kommer och sakna det:) men det kommer och bli sååå skönt för ja jag vet jag är ju tillbaka om 3v och då är det inte lika roligt längre när man vet att det är ett helt år till nästa gång...
.
men ha det så bäst

knassteri

ja jag vaknade som sakt va i natt av att jag käckade lim och att det knasstrade i hela munnen:) men det är ju inte första gången som det händer. men nu sitter min tråd lixom lös. hmm kankse inte så bra. men jag va en duktig anna och tog tag i saken från början och ringde till min kära gamla tandläkarmottagning i haninge. det va jill som svarade älskade kära jill jag mins henne hon va snäll. men jag kunde ju inte bara aaaåååå är det du mins du mej du vet anna jag måste ju va den ända som gick hos er för typ 8 år sen;). utom jag höll mej lugn och talade om mitt ärande. nej men då hade haninge sommar stängt så hon undrade om jag kunde tänka mej att åka till typ södertälje och in till stan och så va det nått mej. nej tack sa anna. jag vill komma till haninge och nej jag har inte bråttom jag kan gå såhär tills dom öppnar. det gör ju inte ont bara det att jag tycker att man ska gö nått åt saken.
.
men nu har jag i alla fall fått en tid 1 augusti kl:08:00. det blir assa bra det. det skulle ju kosta en slant oxå hur mycket vet jag inte. hmmm jag undrar om man kan passa på och reklamera underkäken medans man ändå är där. för jag är fett missnöjd med dom. eller det är ju bara jag som tänker på dom. men har man haft tandställning mer än halva sitt liv så vill jag att dom ska va spikraka. men det är dom inte. det ser ut som halva havet stormar. okej även jag måste väl erkänna att det är mycket bättre än innan men ändå. och det blev det efter att dom sog bort tråden från dom tänderna då flyttade sig tänderna på sig så nu står dom jätte fult tycker jag. men det är som sakt bara jag som tycker det men ändå. tur är väl att man har ett över bett som en åsna så att dom inte syns så mycket. så man får väl va glad över att framtänderna är raka än så länge.
.
haha dom lär ju bara garva åt en men ändå. så tänkte jag även passa på och fråga om dom kan se när jag va där första gången och sista gången. kan va kul att veta för jag kommer inte ihår när jag fick tandställning första gången. mer än att jag tyckte att jag hade det jättte länge.
.
men nu ska jag ta och kolla lite på tv så ha det så bäst

uppe med tuppen

eller nja inte riktigt. men gick upp vid 6 och va ute och sprang. så nu är jag hemma färdig duschad och klar. ska bara föna håret och sminka mej så är jag redo för en ny arbetsdag:) det va ganska skönt att ut och springa idag för det va nästan kallt när jag gick till min springstig. och då blev det lagom när jag va ute och sprang. men jag kande av mitt ben lite. det är konstigt tycker jag att man bara kan få ont i höger benet.. men det går nog över.
.
jag vaknade även i natt av att det bara knastrade i hela munnen och att jag käckade lim. hehe jag tror att det börjar och bli dax att ringa till min tandläkare i haninge och se om man kan komma in och få lite mer lim för nu sitter den lite löst. inte mycket men det är ju störande. och jag vill ju inte att överkäckan ska se ut sm underkäcken. typ fortfarande som odjuret i skönheten och odjuret.
.
men nu ska jag ta och sätta lite fart
men ha det så bäst

sollentuna

ja i helgen så hände det ganska mycket på två dagar vilket jag tycker är super kul. jag älskar och ha mycket och göra bara hem och vända och sen på nästa grej. i lördags sen så va jag först hos pia och tobbe och fikade. det va mycket trevligt och varmt och skönt. jag hälsade på Linus oxå somär deras chinchilla. menhan börjar ju och bli lite till åren så han börjar och bli lte tuffsig i pälsen men annars så såg han pigg och glad ut:).
.
jag åkte med tobbe, fredrik och julia till dom och åkte med morfar och siw hem för mamma och pappa hade ju tagit fin bilen;) så där kunde man inte åka med. men kurre va snäll och körde mej hela vägen hem. sen hemma så va det bara och frächa till sig lite för att sen åka till sollentuna för att hälsa på och grilla med lena och tommy. en jobbar kompis till tommy va där oxå med sin tjej. gud vilka härliga människor:). vi hade det super trevligt. vi både åt och drack gott;) pratade och skrattade jätte mycket. dom har verkligen fått det jätte fint och mysigt.
.
jag jobbade ju på söndag så jag tänkte att nej men jag åker inte hem allt för sent. hehe jag åkte där i från vid halv tre och va hemma vid halv fyra. kankse lite sent. men det va det värt för hur kul hade vi inte:). men jag fick springa till bussen. och det här va en av annlednngarna till varför jag började och springa för jag sprang till en buss och trodde att jag skulle dööö. så i lördags när jag skulle till bussen så fick jag lite bråttom så jag va tvungen och springa. men det konstiga är att jag kan ut och springa 5km utan problem. men ska jag springa till en buss på 500meter och är lite små lullig och har lite och böra på så håller jag på och dör efter typ 100meter. haha jag andades som en astmatisk stor rökare när jag kom fram till busshållplatsen....
.
sen på söndan så va det jätte lugnt jag och hanna städade och sen så fixade hon med datorn så att vi kunde kolla på damernas match live på datorn. så det va jätte bra. när det va halvlek så fixade vi mat och kollade klart på matchen. sen hände det inte sådär jätte mycket mer. det va jätte tråkigt.
.
idag så har jag jobbat och sen va jag ute och sprang. jag har börjat få ont i mitt höger ben jag vet inte riktigt varför. jobbigt tycker jag. för jag vill bara springa och motionera inte få en massa skador..men men det går väll över.
.
nu ska jag kolla på tv
men här kommer lite bilder. på Linus och på mej

åka

snart ska jag åka men först ska jag hinna skriva lite om igår. jag åkte lök bussen till fredrik hälsade på julia mycket trevligt:) sen åkte vi lökbuss igen. vi va hemma hos en kompis till fredrik. eller det va hans föräldrars hus. vi grillade och med så mycket karlar som står runt grillen så behövde inte jag tänka på min kyckling utom det fixade dom åt en:). det va mycket trevligt. det är kul och träffa folk som man inte har träffat så mycket tidigare. jag har ju träffat dom flesta men ja man har ju ganska dåligt minne så man kommer inte riktigt ihåg. men det va kul och det är nått specielt med sommaren kunna sitta ute och grilla, chilla äta gott och dricka gott och bara snacka en massa och skratta och ha bara så kul:)
.
men nu ska jag snart dra till fredrik igen för jag ska åka med dom ut till pia och tobbe.
.
men nu ska jag bara slänga upp lite bilder på min outfit igår.
.
Linne:Bondelid
Jeans:Gant
skor:Björnborg
.
.

ledig

idag är jag ledig vilket är mycket skönt. eller det är alltid skönt och va ledig. jag tog sov morron till kanske 08:30 det va jag värd. sen åt jag lite snabbfrukost och hoppade i joggingskorna och va ute och sprang min runda på 5km. jag har bara ett ord om hur det va... det va jätttte varmt. efter typ 1km höll jag på och dööö. men det va bara och fortsätta 4km till:). men det gick bra. men det märks ju att man inte orkar springa lika fort tycker jag. men som tur va så hade jag tagit med vatten som jag hade lagt vid start/mål det är vid samma ställe. så när jag va klar så hade jag vatten som väntade på mej.
.
men nu så har jag städat och duschat så nu ska jag göra mej iordning för en grill kväll med fredrik och hans tjej julia och vi ska till hans kompis som bor i jordbro nånstans. det ska bli kul:) juste måste fixa lite sallad till min kyckling oxå.
.
snart om en vecka så har jag semester åååå det ska bli såå skönt. men först så ska jag jobba söndag-fredag först. sen är jag ledig i 3v.

wiii

jag säger bara wiiii i morgon är jag ledig och då ska jag sova ut och springa städa och sen ska jag göra mej i ordning. för jag ska äntligen få träffa min bästa kusin och hans nya tjej(som han har haft i över ett år) men som jag aldrig har fått träffa. det ska bli suppper kul:). ååå anna blev så glad när anna bjöd in sig själv och fick komma:) han fyller år på lördag. och eftersom jag inte skulle bli glad om nån skrev ut min ålder så skriver inte jag vad han fyller. men han fyller i alla fall år. så först så ska jag hem till han för att sen åka till hans kompis som vi ska grilla hos. och bara chilla. så jag hoppas på toppen väder och toppen sällskap och på en toppen kväll:) jag ser fram emot det här som fan=).
.
synd bara att mina ben ser ut som två salamisar. jag tänker alltid på vintern att å den här klänningen kommer bli jätte fin till sommaren. man kan gå runt i stan med den och ha bara ben kankse en strumpbyxa om det skulle bli kallt. sen kommer våren och 100000 mygg och lika mycket myggbett. för ja mygg drar sig till hästar och det gör jag oxå så mygg drar sig till mej oxå. inte en bra kompination för mina ben och min klänning med bara men till. det som inte eller är bra är att jag alltid kliar och kliar och kliar. tills jag kliar sönder dom och får då sönder kliade myggbet som det tar veckor för dom och läka. sen får man ju nya hela tiden. så det där med bara men det kan man ju bara fet glömma. det blir leggins eller strumpbyxor på helst svarta.
.
så kvällens outfit kommer och bli jeans och nått till:)
haha sen så försökte jag och hitta nått normalt och bra kort på mej och min kusin men nej jag hittade inget sånt. jag hittade ett från 2008 och ja nej det va inte ett sånt vackert kort om jag säger som så;)

mycket

jag kan ju säga som så att jag lyssnade på allsång på skansen igår. haha det va tur att håkan va först för det va typ han jag såg och sen hörde jag siw sen hörde jag inte så mycket mer. för sen somnade jag. vaknade när allsång va slut. bestämmde mej för att kolla klart på filmen som jag inte kollade klart på igår. det va ca en timme kvar. kollade klart på den sen gick jag och la mej. sov från 22:00 till 07:30 och kände mej som en ny människa när jag vaknade på morgonen. vist fortfarande lite stel i nacken och lite ont i halsen men inte alls som igår. och till lunch så va typ första gången på två dar som jag kände mej riktigt hungrig och kunde äta min lunch. för det började redan på måndan att jag kande mej dålig. och när jag är dålig så blir jag det fort och sen går det fort över (som tur är) men när jag blir dålig så vill jag inte äta nått. typ bara fil. hehe som typ en påsk när vi skulle fira med god mat och jag kände mej dålig och hade sen feber på kvällen. den enda jag vill ha va fil. jag släpade mej runt på ica och tjatade om -att jag vill ha fil. men anna du måste ju äta nått- jag vill ha fil. jag fick min fil:)
.
men nu mår jag hur bra som hälst gör typ knappt ont när jag sväljer och är bara lite stel i nacken. det är oxå ett tecken på att jag håller på och bli sjuk. får jag ont i nacken och känner mej stel så är det anntingen min 10 åriga ridskada som gör sig påmind(den när jag hoppade oxern själv och cliffen stannade kvar på andra sidan. jag hängde med benen på bommen och huvudet i backen eller nacken snarare och tänkte att hmm undra hur jag ska ta mej ner här. var på jag fick göra en osmidig kullerbytta för att komma ner.) eller så håller jag på och bli sjuk. oftast så är det att jag håller på att bli sjuk.
.
men i alla fall rubriken mycket skulle jag komma till. för idag på jobbet så va det helt galet mycket och göra. vi va ju bara 4 st och det märks. när det är fullbokat i rummen så som det går att boka. verkstan ja den fick stå. det går ju en dag men inte fler dar. det blir så känsligt oxå för om nån kund tar lite längre tid så att optikern drar över så blir halva dagen drabbad för det är bara dom två där och så jag och hanna. men det är bara att försöka och ta det lugnt och ta en kund i taget dom får titta lite själva och sen hojta till när dom vill ha hjälp. eller när dom vill ha smakråd eller har bestämmt sig. det va en kund som tittade själv och sen kom hon fram och hade två bågar och den ena tog hon så hon fick titta helt själv men hon hade sin man med sig. men ibland så kan dom tycka att det är skönt att det inte är nån som står och flåsar en i nacken hela tiden. så hade jag en kund som jag hade säkert i en timme. hon är lite speciel. absolut inte otrevlig eller nått sånt snarare tvärt om extremt trevlig men väldigt velig och vet inte hur hon ska göra och kan man inte laga den som jag har. och vist jag kan förstå henne men nej det går inte och nej jag kan inta trolla med knäna. och vad finns den här lindberg bågen i för färger?? och ja den finns ju i regnbågens alla färger(jag visade alla). ja men det är bara guld som jag vill ha. ja jag vet det och jag sa att den finns i guld men du ville veta alla andra oxå så det är därför som jag visar dej alla andra.
.
det är bara leee och i föröska och inte låta varken stressad eller irriterad. för samtidigt som jag håller på och pratar med henne så ser jag hur hanna behöver hjälp med en annan kund. så jag förösker och prata och hjälpa båda. inte helt lätt:) men det va flera gånger com jag fick hjälpa två personner samtidigt. det blev mer komplicerat när jag pratade med vio i telefon och elena pratade med mej samtidigt om vi tog emot checkar. jag ba eeee jag vet inte är inte det ett utdött släkte. och om vi i sånna fall kunde ge dom nått inbetalningskort och vart dom fanns. medans jag försökte både höra och skriva ner va det va vio sa.
.
men oj vilket jätte långt inlägg det blev idag:). men vill bara avsluta med att ge en jätte stor eloge till elena och lotta våra optiker som kämpade på hela dan och till hanna en ny tjej som inte har jobbat så länge hos oss. gud asså helt guld hon har snappat upp så mycket och det är tur det för hon har verkligen fått sig en tuff start. inte lätt och va ny (vist hon går optiker utbildningen) men ändå komma till oss och vi är inte så många och det bara öser infolk och det finns typ ingen som kan hjälpa henne. men hon är verkligen jätte duktig det måste jag säga:)
.
ja och sen skulle jag säga oxå att jag är verkligen glad över att det va igår som jag kände mej dålig på jobbet och inte idag. för igår så va det jättte lugnt så då kunde jag typ sitta och ta det lite lugnt och fixa beställningarna och sånt. jag hade nog inte pallat hela dan idag om jag hade mått som jag gjorde igår. eller jag hade väll tvingat mej till det för jag hade inte haft mage och gå hem när det är så mycket. men då hade man väl aldrig blivit frisk igen:). nej så det va jag glad över.
.
men nu har jag redan skrivit för mycket så ha det såå bäst:)
.

uch

uch säger jag bara. jag mår inge vidare. både för att det händer så mycket i mitt liv och för att jag är jsuk. jag gick och la mej igår med frysfrossa. uch vad jag frös. sen vaknade jag vid tre och svettades som en gris. sen när jag vaknade på morgonen så ja då va det inte så mycket bättre. jag hade ont i huvudet ont i halsen och stel i nacken. rent allmänt ont i kroppen. men jag ville inte stanna hemma från jobet bara för att jag jobbade till sju idag och ja det är inte så kul för nån annan att behöva stanna. så jag släpade mej till jobbet. på morgonen så mådde jag inte så bra. men efter lunch då jag fick i mej lite fil så kändes det lite bättre.
.
men nu ska jag borra nej mej i soffan under ett täcke och bara kolla på allsång på skansen.

konstigt

gick just in på sorks hemsida och såg att bilden på grey cliff är borta. det kändes lite konstigt. han har ju alltid vart med på den sidan sens sork började komma ut på internet. lite som att men hallå vi får ju inte glöma bort älskade gräv. ja jag vet att jag håller på och tjatat ut alla om cliffen på min blogg just nu. men så är det ibland. man saknar inte kon fören båset är helt tomt och jag saknar honom verkligen. men det är som att jag saknar mormor och min gammel mormor oxå. man saknar dom för att man vet att man inte kommer och kunna träffa dom mer i detta liv. för finns det ett liv efter döden?¿? ibland så vill man ju tro det. men gud vad filosofisk jag känner mej just nu. eller så har anna blivit en förvirrad anna???.
.
men en sak är i alla fall säkert. jag saknar han nått enormt. mitt finaste älskade gräv♥
.
finaste gräv i ett nöt skal. lerig från topp till tå och busar runt i hagen för sig själv för att alla andra har tröttnat på honom=)
.
nu ska anna ta och sova för jag ska både jobba i morgon och ut och springa innan jobbet:)

lördag morgon

japp det är lördag morgon klockan är just nu 08:21 jag har vart ute och sprungit och duschat nu sitter jag och dricker vatten med äppelcider vinäger i... inte gott.. men men. sen så äter jag ett äpple och ett päron. jag ska snart ta och föna håret för att sen åka till jobbet. ska jobba mellan 10-17. mindre kul. men det brukar gå ganska fort. sen så jobbar jag med ingrid och elena och det ska bli mer kul:).
.
jag tycker alltid att dt är kul och jobba med elena. jag känner bara att gud vad jag kommer och sakna henne.
.
när jag va hemma i ösmo så gick jag lös på lite grejer som jag hade hemma från när jag va liten. och hittade en skolbok. jag tyckte ju att det va såå kul att gå i skolan och sitta på lektionerna och lyssna på en lärare som stod och malde och malde om nån jävla kung som dog nånstans i nått värdeöst land. så jag brukade underhålla mej med att rita och skriva i böckerna och så hade jag skriveit om cliffen. mitt älskade gräv. jag hade skrivit lite kommer inte riktigt i håg vad men om hur mycket jag tyckte om honom men just avsltningen kommer jag ihåg.
.
det va.. det spelar ingen roll vad du gör jag kommer alltid älska dej tills du dör.
.
kändes så konstigt och läsa det men ändå bra på nått sått. för jag skrev det där när jag typ va 14 och då älskade jag honom jätte mycket och nu 10 år senare så har han betyt lika mycket för mej och jag älskade honom verkligen tills han gick bort.
.
det finns nog ingen häst som har betyt så otroligt mycket för mej som han har gjort. utan han så vet jag inte hur jag hade klarat av min tid i skolan. eller det va väl inte själva skolan som va jobbig. jag ska nog inte klaga för jag har nog aldrig haft det jobbigt. men om jag va ledsen så gick jag alltid till cliffen och satte mej där. eller jag va alltid hos honom oavsett humör:). men stallet överhuvudtaget har gett mej så otroligt under min uppväxt och under mitt liv:) och ger mej fortfarande så mycket. för man kan fly verkligheten lite. bara att rida ut och inte tänka på nånting annat än vad som händer just nu. bara få fly från ig själv ett tag:)

RSS 2.0