ledig

jag är ledig idag vilket känns helt fantastiskt grymt skönt. jag är inte bara ledig jag har även semester :) kan det blir bättre. nej jag tror faxist inte det. eller idag är jag ledig men på måndag har jag semester. vi ska ju nämligen åka ner till Göteborg och se den staden och sen gå på summerburst och kolla på david guetta :). det kommer och bli såå grymt kul. jag är laddad och taggad som fan. det är jag madde, sara och laijon som ska åka. hotelet är bokat och biljetterna är utskrivna. allt är klart det är bara väskan som ska packas.
 
men jag har hunnit med en del på min lediga dag. jag började med att åka till stallet. där träffade jag på malin stod och pratade lite med henne innan jag åkte hem. sen blev det att äta och ta det lugnt en liten stund. men ja den stunden blev ganska så kort för jag ville ju ge mig ut i solen. så japp det va på med springkläderna och sen ut i solen. det va så härligt att få komma ut och springa min 5kms runda i skogen. men det va ju ganska så varmt och svettigt. men ändå härligt skönt att slippa frysa. men ja jag kör nog på som förra året min sport-bhs och linnes bränna ;). efter min spring runda så gick jag den längre biten hem. det va så himla skönt väder så det va så härligt att få vara ute lite extra.
 
sen har jag även vart och tränat. det blev att köra ett mördar Grit Strenght pass på sats haninge. han som har det passet kör den gamla releasen som jag körde när jag började köra grit och jag har ju nästan glömt bort hur jävla jobbigt det passet är. det är så mycket tyngre viktmässigt än dom nya. där är det mer kondition och såklart tungt oxå. men på ett annat sätt. det är mer bänkpress, benpress och sånt i den gamla än vad det är i dom nya. där är det mer burpees och hopp upp och ner på låda. men ja det va ett par svettiga 30 min.
 
nu har jag ätit middag det blev taco med soyafärs i stället för vanlig köttfärs. det va super gott :) nu ska jag ta det lugnt kolla på tv och bara chilla i soffan :)
 
min outfit idag när jag va ute en stund i solen. ja inte min spring eller tränings outfit ;)
 
                         
 middag :)            
 
 

sova

nu ska jag snart ta och sova men tänkte skriva ett litet snabbt inlägg bara :). gud asså jag va så jävla trött i morse och jag är nog precis lika trött nu om inte tröttare. jag tänkte att jag inte skulle springa på morgonen efter som jag va ute och sprang igår... vad göra då i stället... sova.... nej det är överskattat det har jag gott om tid till att göra sen i graven. så nej men jag drar in till sats globen i stället med 05:44 bussen och kör ett 45 min långt cykelpass. benen kändes oförskämt pigga. kroppen lika så. men jag va trött. trött i huvudet eller ja vad det nu är man är trött nån stans när man inte är trött i själva kroppen. men passet gick bra. det va härligt och svettigt. och cykelsalen på globen är som att cykla i bastun. japp precis så varmt är det och det finns typ ingen luft. men fröken brukar öppna upp både en och två dörrar så att det bli kd (korsdrag) så att vi inte ska ramla av cyklarna av värmeslag.
 
efter jobb och krigandes så åkte jag galen som är en till sats haninge men inte för att köra nått mördar svett drypande pass. nej utom för att köra ett lugnande och avslappnande bodybalance pass. det va så där härligt avslappnande och skönt som dom passen ska vara. jag höll på att somna i slutet när man bara ska ligga ner och blunda. men jag vaknade till när det va dax att sätta sig upp igen :)
 
men nej nu ska jag sova så att jag orkar upp i morgon 
men ha det så bäst
 
här kommer lite mer bilder från vårruset =)
 
start elvan =) taggade och laddade brudar innan start
 
                     
 
picknick efter =)
            

Vårruset

Så nu är jag hemma och ny duschad efter årets vårrus. Det gick super bra. Jag är grymt nöjd över både tiden och min insats man kan ju alltid springa snabbare men just nu är jag sjukt nöjd :). Loppet är på 5 km och det sprang jag på 25 min så det kändes bra. Jag ska ju inte sticka under stolen med att det inte va jobbigt för det va det. Jag flåsade mig fram. Jag va även snabbast från vårt gäng så även det kändes sjukt kul :). Och då sprang jag med många bra och duktiga tränings glada tjejer. Men jag va sjukt nervös innan för att alla va så jävla taggade och laddade så då blev jag oxå super taggad och laddad. Men det släppte direkt när vi kom igång och jag började att springa. För då visste jag att det är fan bara att springa på. För jag ville springa på en bra tid. Sen efter springningen så va det picknick och sen hemgång. Vi hade tur med vädret så det va super härligt. Så nu jävlar laddar vi om till tjej Lidingöloppet =) eller hur brudar???


Vårruset

I kväll är det då dax för vårruset :). Det ska bli sjukt kul och jag är taggad till tusen =). Solen lyser och står högt på himlen. Om detta håller i sig så kommer detta bli en toppen dag. Jag säger bara det inte börjar och regna så är jag nöjd och glad. Jag började min morgon idag i alla fall med att ge mig ut och jogga en morgon runda. Blev att köra min vanliga 5kms runda i skogen. Men jag tog det ganska så lugnt och kände mest bara efter hur det kändes i kroppen. Och ja den kändes som vanligt ;). Sen blev det en stretch i solen. Mysigt.

Nu är det frukost innan jobb och sen ska jag till universitetet och rusa in våren eller kanske rusa ut våren och rusa in sommaren =).


träningsvärk

haha asså fy fan vilken sjuk träningvärk jag har idag efter gårdagens cross training pass. det är inte bara nån speciell muskel utom det är typ i hela kroppen. från tårna och upp till öronen ;). när man ska göra en rörelse så känner jag bara aj. ja där va det träningsvärk. men det är känns ändå bra. hade typ blivit sjukt besviken om jag inte hade fått nån träningsvärk alls. efter som jag inte har vart på det passet på typ två veckor. 
 
ja jag kollade ju såklart på wallander igår. haha eller jag började i alla fall. sen somnade jag men det gjorde ju ingenting för jag hade ändå redan sett den filmen. det är så skönt att somna i soffan för det är som att det inte räknas att man går och lägger sig utom man bara sover lite lätt i soffan. men ja sen gav jag upp och gick och la mig.
 
i morse va jag uppe och va ute och sprang. det va riktigt härligt. solen lös. regnet hängde inte i luften och det va ett bra springa i skogen väder. sen åkte jag till jobbet och krigade. åkte sen vidare ner till stallet och red pg på min lektion. vi hade hoppning och det gick bra. men jag höll lite för länge i handbromsen men när jag släppte på den så gick det sååå mycket bättre =).
 
men nu ska jag gå och lägga mig och tagga för morgondagens vårrus. gud det ska bli sååå kul =)
men ha det såå bäst

Middag

jag hade som plan igår att springa min skogsrunda innan jobbet. och japp det jag :). det är så grymt skönt när man går upp och tar sig ut. solen stod högt på himlen så det behövdes ingen tröja över linnet utom det va bara och ge sig ut. härligt. sen drog jag till jobbet och och krigade tillsammans med ingrid och helena. det gick så bra så. det va kom i omgångar ibland va det mycket och sen dog det ut. men vi sålde mycket solglasögon så det va kul. men man känner att man blir trött i huvudet av att visa massa solglasögon i flera timmar. men det är samtidigt kul att prata om dom olika märkerna och bågarna. vad man tycker och vad man tycker att kunden ska prova. sen är det ju extra kul om dom tycker om det man tar fram och sen köper det.

 

men efter jobbet åkte jag ner till ösmo. jag skulle äta middag med min kära familj. för att lena och emilie va där nere för dom hade gått på ösmo marknad. när jag kom hem så stod lena och tvättade och vaxade sin bil. hehe jag ställde mig brevid henne och sa att hon kunde fortsätta med min sen. men det ville hon inte. haha jag förstår inte riktigt varför ;). men jag måste säga två saker 1 emelie lenas kompis är en mycket trevlig person och man kan ju inte göra annat än att älska henne. hon smälte så bra in i vår lite konstiga fam.Carlsson. där typ ingen är normal. alla pratar i munnen på varandra eller nej vänta vi typ skriker men än pratar till varandra. men kul har vi i alla fall i vår fam när vi ses. nr.2 som jag måste säga är att gud vad lena har gått neri vikt. det är helt jävla sjukt. det va det första jag tänkte och såg när jag hoppade ur bilen. jag är så imponerad av det hon har gjort att hon har klarat av det på egen hand. det bevisar bara att alla kan klara av att gå ner i vikt. det handlar bara om att ändra om allt. från mat till motion. hon hade viljan och hon klarade av det. så sjukt bra jobbat av henne och hon förstätter och jobba och det är helt underbart :) hon har gått ner nästan 30kilo. herregud sa jag då 30kilo det är ju halva jag. hon har gått ner en halv Anna Carlsson. helt galet. bra jobbat fortsätt och jobba =).

 

till maten bjöds det på grillat. det va kyckling, kött, nån korv som pappa hade köpt, grillar majs, potatisgratäng och till det sallad. det va så där super duper gott som bara min pappa kan och brukar laga maten. sen blev det grillad banan med glass och sirap. det är så sjukt gott och det va nått som vi brukade äta när vi va små. det är helt underbart gott. det blir inte alls som friterad banan utom den blir varm och söt.

 

men efter maten och kaffe och lite prat så åkte lena och emeilie hem till sig och jag åkte vidare till izza. där va hela ligan. haha gud säger jag bara vilket bemötande jag fick när jag kom. haha det va som att komma hem till en flock hundar. haha alla goa, glada brudar kom springandes emot mig och hoppade på mig för att ge mig en kram och hälsa mig välkommen. jag skulle ju då köra hem så jag höll mig nykter. hade köpt mig ett alcohol fritt vin och måste säga att ja det smakade vin och va faktist mycket godare än att typ bara sitta och dricka saft hela kvällen. men jag åkte hem sen vid ett tiden får då skulle dom flesta åka så körde bara hem madde till sin mamma och sen åkte jag hem. jag va så sjukt trött redan innan jag åkte ner till ösmo och när jag kom hem va jag jätte jätte trött. somnade direkt och sov som en stock.

i morse va jag fortfarande trött när jag vaknade. så tog det mest lugnt på morgonen. åt frukost i lugn och ro. sen städade jag lite här hemma och gick ner till ica för att handla lunch till nästa vecka. sen försökte jag och tagga till för att gå ner till sats för att köra ett cross training pass. idag va det kim som höll i passet och jag trodde att jag skulle dö där mitt under passet. frukosten som jag hade ätit flera timmar tididgare ja den åkte hiss upp och ner. efter femte gångern upp och ner va den allt annat än god ;). gud det va verkligen helt sjukt jobbigt. jag va helt död. och det va jag inte ensam om. men kul va det. haha att hoppa hopprep kan ja så sjukt jobbigt. men vi tog oss igenom passet och ja alla överlevde. typ i alla fall ;). 

 

men nu har jag ätit middag och ska bara inta soffläget. ska kolla på wallander och om jag känner mig själv rätt så lär jag ju somna ;)

 

det bästa med att ta med bilen ner till ösmo är att om inte lena tvätta och vaxa min bil så gör pappa det :) världens bästa pappa fixar alltid =)        

                                                          


cykel

ja jag va då uppe på tok alldeles för tidigt för att köra ett cykel pass på sats medis. klockan ringde 05:10 och då är det dax att stiga upp klä på sig ta med frukosten gå ner till bussen och äta frukosten på bussen :). för ja frukost måste jag äta för annars så kommer jag och ramla av cykeln bara i uppvärmningen ;). men cyklingen gick kanon bra. det är kul när man har kört för samma instruktör ett tag för då vet man i vilken ordning allt kommer i. när det är dax fö att stå upp och när det är dax för att öka på tempot. jag tycker att hon har ett bra probram, med bra musik och omväxlande övningar. det är både att stå upp i backe och lägga på tunga växlar. sen är det att stå upp och sen sätta sig ner och köra en sittande rusch för att nästa låt göra nått annat. så det är ett bra cykelpass tycker jag.
 
jag älskar oxå att hon börjar med att säga : ja så då är klockan kvart i sju denna fredags morgon och det är dax för att köra igång. just när hon säger dom där orden både vad klockan är och att det är fredags morgon. då tänker jag bara vafan gör jag här. är jag helt jävla galen. och sen när det kör igång så känner jag bara ja jag är galen. galen i träning och galen bara rent allmänt ;).
 
efter detta svettiga, roliga och jobbiga cykelpass blev det att duscha och sen åka till jobbet. träffade på sofia på bussen och vi satt och små pratade på väg till jobbet. det va en ganska så rolig dag på jobbet. det va jag sofia, helena och kurt som jobbade. så det va kul att få träffa både helena och kurt. dagen rullade på och det va mest bara roliga kunder lite galna oxå ;).
 
nu ska jag äta mina protein pankakor med kvarg och hallon och så tänkte jag kolla på lincon innan jag sova. i morgon blir det jobb sen ska jag åka ner till ösmo för att äta middag hemma hos föräldrarna och sen ska jag åka vidare till izza och träffa alla tjejer. men innan allt det där så tänkte jag ge mig ut och springa en runda i skogen =) härligt
 
men ha det såå bäst

Springa

Det är så härligt underbart att jag kan ge mig ut och springa igen i skogen. Har verkligen saknat den under den kalla, långa, snöiga och mörka vi vintern. Man får så mycket mer energi ut av den. Jag har ju då såklart börjar både min onsdags morgon och torsdags morgon med att springa min 5 kms runda i skogen :). För även om jag är sjukt trött när klockan ringer så vet jag hur otroligt mycket piggare jag känner mig. Bara jag kommer upp ur sängen på med kläderna och sen ut ur porten. Ja sen är det bara och köra på därifrån. Och in i mål =).

Sen har jag så klart jobbat. Det har vart lugnt på jobbet. Sådär tråkigt lugnt. Så man orkar lixom inte görs allt det där som man borde göra när det finns tid över. För det är ju bara såååå tråkigt. Men vi har i alla fall kul på jobbet så det är kul i alla fall. Kurre va och hälsade på oss en kortis i onsdags alltid kul när han kommer in och hälsar på :). Men det är inte riktigt alltid som han känner samma glädje ;).

Sen i onsdags så körde jag mitt grymt jobbigt och svettiga mördar Grit pass. Det va precis lika jobbigt, tungt och svettigt som det brukar vara. Varför envisas jag med att gå på dom där passen. Jo för att när jag sitter här i soffan så kanske det ändå inte va såå jobbigt. Det är ju bara och hoppa lite upp och ner. Sen lyfta den där pinnen upp och ner några gånger och ja sen är det ju typ över. Och sen kan jag nog säga som så oxå att hade jag aldrig börjar och gå på dessa Grit pass så hade jag nog inte klarar av och göra lika många armhävningar på tå som jag klarar av att göra idag :).

Ja för att sen toppa det här så körde jag ett bodypump pass. Mina ben skrek under halva passet och mina armar lika så. Men det va ändå härligt kul :). Eller nja det är kul när det är klart och man får åka hem och dö först i soffan och sen i sängen. I morgon blir det spinning på sats medis och sen blir det att arbeta från 09:00-19:00. Alltid lika trevligt att jobba till 19 på en fredag....not

Men snart ska jag sova så att jag orkar upp i morgon. Men ha det såå bäst.


VM-Guld

ja nu har jag ju inte skrivit på några dagar så då måste jag ju ta upp det här helt otroligt roliga VM-GULDET som vi har tagit. jag med många andra trodde nog aldrig att det skulle bli nått guld i år. speciellt inte när vi började med att förlora mot schweiz och sen typ har problem mot danmark. nej där kände jag att det här kommer aldrig att gå. men sen kom sudin bröderna hem och höjde hela laget. helt plöstligt så fanns det folk som kunde träffa mål och göra mål. sen när vi vann emot canada på straffar ja då kände jag att det här kankse kan gå vägen. sen när vi vann över finland och skulle möta schweiz igen ja då fanns det hopp. ett ganska så stort oxå. efter som när vi mötte dom så spelade vi knappt hockey jag vet inte vad vi gjorde då. och så hade vi fått hem dessa guld bröder. 
 
men när matchen började och dom gjorde ett mål. då kände jag att nej kanske ska ta och byta kanal elelr vänta nej slänga ut hela jävla tv:n. men jag stod ut kollade och sverige gjorde 1-1. sen va det som att nu jävlar tar vi över denna match och vinner detta jävla guld. när det stod 3-1 kändes det fortfarande lite nervöst. men när dom gjorde 4-1 ja då kände nog jag och halva svenska folket att nu jävlar har vi tagit hem VM-GULD på hemma plan och allt. sen när slut signalen gick så slutade det på 5-1 helt otroligt grymt bra jobbat. jag va så jävla glad =). 
 
jag vaknade nästan upp med ett leende på läpparna i måndags morse. om det beror på att jag gick upp och kom ut och sprang min skogs runda på 5km eller om det berodde på gårdagens VM-Guld. ja det vet jag inte. men det va nog en kombination av dom två. 
 
men ja i måndags så jobbade jag och sen blev det stallet och sen åkte jag hem, somnade direkt och sov som en gris. i morse blev det att börja dagen med ett cykelpass på sats zenit. det gick kalas bra. nu känner jag att jag i på banan igen. och att det inte bara är 100ton snor i näsan och 10 host attacker per låt som hindrar mig. nej utom jag kunde köra på för fullt. det va så himla skönt. jobbigt va det såklart oxå. efter cyklingen så gjorde jag lite magövningar innan jag gick och duschade. på jobbet va det lite blandat. det är oftast så att det kommer i stötar. i bland är det mycket och göra och sen när alla kunder har gått så blir det lugnt. 
 
men nu är jag hemma igen och ska kolla på the following innan jag ska sova. i morgon tänkte jag ge mig  ut och springa innan jobbet. ja om det inte regnar för då lär ju den trötta latmasken inom mig skrika att ligg kvar i sängen ;). jag hoppas på inget regn.
 
men ha det såå bäst

hockey

ja igår va jag ju på kalas. det va super duper kul. det va mycket roligt folk och gott att dricka till det. den som fyllde år som jag kände va malin en kompis till elin och cillan som jag har träffat på lite olika fester och drinkkvällar hos elin. men ja dom hade hyrt en lokal ute i fruängen så att bara ta sig dit ut tog ett tag. men det gick bra. sen hade hon skrivit en mycket bra vägbeskrivning så det va inga problem att hitta. lokalen va en lite rolig lokal. det va lite som att va på en hemmafest känsla med en bred trappa ner till dansgolvet och sen va det som att det va ett hus i själva lokalen. men lokalen va jätte fin och trevlig. det fanns både garderob och en bar :).
 
det va jätte trevligt. kul att träffa alla människor både nya ansikten och dom som jag redan känner. vi dansade pratade och kollade lite på eurovision. haha för dom hade ju såklart en tv i lokalen för dom som ville kolla ;). jag hade samtidigt koll på hur det gick i hockeyn för jag ville ju veta vilka sverige skulle möta. men sen åkte jag och elin hem tillsammans. skönt att få sällis hem. jag somnade sen direkt när jag kom hem jag va såå sjukt trött.
 
men idag så har jag vart i stallet på eftermiddan. träffade oxå på madde i stallet så vi pratade lite om vår GBG resa och lite om allt möjligt. sen när jag va klar åkte jag hem. såg sista delen av matchen mellan USA-Finland. USA vann vilket jag tyckte va lite tråkigt jag hade hoppats på att Finland vann. men nu går hejjar ramsorna över till svenska och jag kommer och sitta på första parket i min soffa och kolla på matchen.
 
det blev inte så mycket till träning idag. har mest bara tagit det lugnt. men i morgon då blir det att ta nya tag. planen är att ge mig ut och springa innan jobbet. haha men ja vi får väl se hur det blir med det ;)
 
men ha det såå bäst

redo =)

jag är redo jag är redo =). jag har ätit både en och två gånger. hehe ja och det har ju gått mer än en timme ;). jag har duschat, sminkat mig valt klänning dressat på mig. jag har även lyckats klämma, dra, åla ge upp hämta olivolja smort in hela benen börjat och och precis lyckats fått på mig strumpbyxorna. asså jag köpte seriöst ett par strumpbyxor på ica svarta med sådär hålla in fläsket på magen. i str:44-46. nej jag skämtar inte. jag köpte i 44-46 och får typ precis på mig dom. seriöst. sen tyckte jag att kläningen oxå satt lite taijt. tyckte att jag fick dra som en galning i den stackars dragkedjan och funderade samtidigt på att jävlar har den alltid suttit såhär jävla taijt.. mins inte hoppas inte det, att dra fram smal jeansen väntar jag nog med tills jag har bott på en öde ö i typ 1år. för som det känns nu så har jag ganska så mycket att ta ut av ;)
 
men nu är jag då redo att dra på kalas äta gott och dricka gott. den där öde ön ja en för vänta ;)
 
haha ja vi börjar med den osminkade sanningen ;)

På g

Är just nu på g hem från sats älvsjö. Körde ett härligt dubbelpass med först Bodypump och sen Grit Cardio =). Det va dax för release 86 av pumpen och alla låtar och övningar va nya utom uppvärmningslåten. Så kommer säkert ha ny härlig träningsvärk i morgon. Det nya programmet kändes bra. Det va lite som att köra pump till lugna favoriter. Haha många lugna låtar och inte lika mycket party disco som det brukar va. Men ja mina små mulker fick nog jobba i alla fall och i axel låten är det på tok för många armhävningar för att alla ska göras på tå.

Sen efter den nya och jobbiga pumpen är det dax för nästa mulkler och puls dödare Grit Cardio. Jag va död redan efter uppvärmningen. Att jag klarade mig igenom burpees idioten är för mig ett under. Jag va sååå död. Jag sprang och sprang men kom ingenstans. Nej det passet blir aldrig enklare utom det blir bara jobbigare för varje gång. Men kan va för att man försöker och ta i mer för varje gång. Ja jag vet inte men jobbigt är det i alla fall. det gick betydligt snabbare upp för alla trappor till gymet än vad det gjorde när jag skulle upp för alla trappor på väg hem. på vägen dit tog jag två steg i taget och sprang upp för trappan. sprang om den där tjocka personen och såg sådär jobbigt över hurtig ut. på vägen hem gick typ den där tjocka personen om mig i trapporna utan problem ;)

Men nu ska jag hem duscha äta och göra mig i ordning för kalas =)


dröm

jag hade en sån sjukt konstig dröm här om natten. jag drömde att jag blev av med mitt körkort. det va helt sjukt. jag körde i tyresö och skulle svänga vänster i en korsning. körde ut och inser att jag körde ut på fel sida av vägen och får så alltså möte. inser detta och byter till rätt körbana tänker samtidigt att tur att det inte va nån som såg mig. samtidigt som jag tänker det så både hör jag och ser jag polisens blåljus. tänker att åå nej typiskt men samtidigt så tänker jag att ja men det bli nog ändå bara böter. så kör in där bussarna brukar stanna i tyresö hoppar ut och polisen säger att jaha där blev det nog lite fel hur tänkte du där? jag svarar att jag tänkte nog inte så mycket. han ber att få kolla på körkortet och sen att jag ska fylla in en formulär. jag är så nervös att jag stavar carlsson fel och måste börja om på en ny sida. sen säger polesen att oj då jag ser ju att du redan har ett ärende är hos oss. jaha säger jag och så säger han att ja jag måste ju då tyvärr då ta dit körkort ifrån dig. jag säger okej och tänker att jag kanske bara blir av med det i 2 mån. och frågar om jag kommer och få tillbaka det. nej svarar han på det. då frågar jag om jag måste ta om det. och på svarar han ja att tyvärr så måste du det. min första tanke va att hur ska jag säga det här till pappa och min andra handling va att börja stor gråta. tårarna bara forsade som på film.
 
sen säger han att ja och nu måste du ju ringa nån som kan komma och flytta på din bil för du får ju inte köra och här kan du ju inte stå. som tur va så va det bara en dröm. men jag va helt chockad när jag vaknade. va nästan tvungen att gå upp och kolla så att körkortet låg kvar. men jag låg kvar i sängen kände bara att skönt att det va en dröm och försökte sen och somna om.
 
vad har jag mer gjort sen jag skrev. ja ganska så mycket men ändå inte. jag har vart ute och sprungit, härligt. jag har tränat både Grit Strenght och Bodypump. jag har ju inte kört Grit Strenght på två veckor så ja min kropp fick nog en chock. det va både tungt och jobbigt men samtidigt roligt. jag träffade på en tjej som jag pratade mycket med förut som gick på Griten hon skulle oxå gå på passet så det va super kul att träffa henne igen. vi snackade både innan passet och efter.
 
det har vart mycket på jobbet. jag har haft lite olika högar som jag har fått ta tag i när jag har haft en stund över och ja dom har växt. men nu så är dom helt lösta. det blir så man tar en beställning och sen så lämnar man den och gå på nästa kund och nästa beställning för att lämna den och börja på nästa. ja lite så men det är ju samtidigt kul att det är mycket och göra. det gäller bara att ha huvudet med så att man gör rätt.
 
i morgon blir det träning på morgonen och sen party på kvällen :) ska bli super duper kul. det är en kompis till cillan som jag har lärt känna som har bjudit mig på hennes 25:års kalas så ja det ska bli super kul :)
 
men ha det såå bäst

Kontaktannons

Haha såg denna vid min busshållplats på gullmars måste ju bara va den bästa kontaktannonsen någonsin ;)


måndag...

eller nej idag hade vi ju tisdag. jag va L-E-D-I-G i måndag bara såå super duper skönt =). jag tog lite sovmorgon, åt frukost i lugn och ro. tog det lugnt ett tag och åkte sen till globen för att köra ett bodypump pass. det gick bra men det va jobbigt. fan brukar det alltid va såhär jobbigt. om det beror på denna jävla snoriga krasslighet som bara vägrar och lämna kroppen eller om det beror på att jag va på globen och just dom vikterna jag råkade ta hade nån slängt i extra sand. ja det vet jag inte men tungt va det. benen skrek, armarna skrek, hjärnen och min tjurskalle va nog det som gjorde att jag tog mig igenom passet och inte gick ut efter uppvärmningen ;). 
 
sen åkte jag hem åt mat och åkte sen ner till stallet. där va madde och denice i sadelkammaren så blev att sitta där ett tag och bara snacka innan jag satte fart och mockade och fixade. åt sen middag medans jag kollade när dom små barnen hoppade. dom är ju så duktiga och exit va som vanligt en stjärna när han hoppade alla dom små hindrerna med den lilla ryttaren på ryggen.
 
själv fick jag rida faro idag. red honom förra gången oxå så den här gången visste jag lite mer hur jag skulle rida och vilken sida som är den svåra sidan och hur jag ska tänka där. för det är inte att få honom att kröka på nacken som är problemet utom att få honom att få fram för skänkeln. så man får tänka mer framm och mindre hand. men jag tyckte att det gick bra han är rolig och rida när man får honom att jobba på frammåt och inte bara snigla sig framm.
 
men ja idag så va jag tillbaka på jobbet efter flera dagars ledigt och det va nästan kul att va tillbaka. det va mycket och göra. vi sålde bra och jag hade att göra hela tiden. dagen gick super fort. jobbade till 19 och det va och göra mellan 18-19 oxå så även den timmen gick fort. jag han knappt äta mitt äpple. fick slänga mig i det vid kvart i sju då den sista kunden hade gått. men jag har det hällre så än att det är rena rama döden.
 
men innan jobbet så va jag på sats zenit och körde ett cykel pass. jag försökte och ta det lite lugnare än vanligt efter som jag är snorig och hostar lite. men jag har inte ont i halsen och jag känner mig pigg och kry (typ) men jag är fortfarande ganska så hes. vilket är jätte drygt. men passet kändes bra jag tog i och cyklade på så bra jag kunde. och om jag lyckades ta det så lugnt vet jag inte. men jag tror det ;). men jag tror att min granne tyckte att jag va lite jobbig där jag satt och flåsade, snorade och hostade. men jag tyckte att det va en super bra start på min morgon. haha rensade rent hela nästan ;). efter passet gick jag lite på löpbandet och gjorde sen lite magövningar innan jag åkte till jobbet.
 
i morgon blir det träning och jobb :)
 

kalas

jag lever haha ja annars så skulle det ju inte va så där super bra. men ja igår va jag på kalas hemma hos min kära vänn cillan. det va en upplevelse att hitta dit. jag åkte till älvsjö tog nån buss därifrån och hoppade av vid nån väg som hette nått med park. jaha vad gör vi nu då. upp med telefonen och börjar söka på karta. den lyckte att jag skulle gå ner väg som va nån krinkelekrok väg på ca 2,2km. seriöst tänkte jag. på sl:s hemsida stod det att det va max 900m att gå. tittat som tur va upp från mobilen och sen en massa lägenheter på en höjd. där uppe måste det ju va. börjar och gå mobilen är fortfarande emot mig men jag promenixar på i stället för att lyssna på den.
 
hittade rätt :) jag va ju ute i väldigt god tid för jag planerar alltid att jag ska gå, åka eller hamna helt fel och sen komma vilse och typ få ringa på hos nån och fråga om vägen. men det behövdes inte :) jag hamnade rätt. det började med fördrink och snittar som hennes kära granne hade gjort som för övrigt är kock. det va super gott. bäst va helt klart skagenröre snittarna och dom små chocklad biskvierna. jag åt minst 10 st sånna. helt gudomligt goda och dom va ju så små oxå så dom fastnar nog ingen stanns ;)
 
sen kom det en massa roligt och trevligt folk. det roliga är ju att jag har ju hängt med på några fester nu och det är ju typ samma människor som kommer på dom så jag har ju lärt känna en del. så det är super kul. deras grannar har jag inte träffat förut men dom va jätte trevliga. sen kom det ännu mer folk och det va dax för paketöppning och sen lite vin på det. sen blev det mer vin och kankse nån drink och lite mer vin på det sen oxå. en jäkla alldeles för mycket vin ;) sen förvandlades vardagsrummet om till danslokal alla stod och hoppade och stutsade i otakt till musiken. sen blev det soffan häng, balkong häng, för kallt för balkongen, soffhäng igen och sen hem gång på ingång. jag åkte med elin hem för bor så nära varandra. kom som vanligt hem alldeles för sent. 04:07 stod klockan på när jag la mig i sängen och somnade direkt. så va alla smycken och sminket av.
 
men jag hade super kul, det va goda snittar, gott vin, trevliga människor, trevligt sällskap, många trevliga samtal och mycket skratt. en mycket lyckad kväll helt enkelt =).
 
men ja nångång så kommer ju en moron dag oxå och den vaknade jag av i morse. eller jag vaknade av den flera gånger först vid 7 sen 8 sen 9 men då kände jag att jag kunde kliva upp. nu gällde det att få tillbaka vätske balansen för det är lite märkligt att fasten jag drack så mycket igår så är jag ändå jätte törstig på morgonen ;) märkligt det där. blev att dricka mycket vatten, äta min dunder gröt med hallon, mosad banan, kanel och en klick kokosolja. mmm mums. efter frukosten så började jag känna mig som mitt vanliga jag igen. men lite mer sliten, trött och förkyld jag. men aja solen lysser bäst att röra på fläsket så man får lite frisk luft.
 
på med spring kläderna. men vänta det är kanske bäst att försöka och ta det lite lugnt idag. så jag gick en lång promenix på nästan 2 timmar. det va sååå super skönt. jag gick min runda i skogen som jag brukade springa och sen gick jag den längre vägen hem via svartbäcken. det va så härligt. kom hem och kände mig som en ny människa. en mycket piggare människa. skönt.
 
nu håller jag på och gör mig i ordning för att åka ner till ösmo äta taco och fira sara som fyller år idag. Grattis säger vi till henne =)
 
men ha det sååå bäst
 
haha jag tänkte bara skirva oxå att om det är nån som undrar vad mina föräldrar har haft för sig i helgen så har min kära pappa lekt Carlsson på taket ;) dom håller på att bygga en bastu till landet. jag kan redan nu se mig själv sitta där med en kall öl i handen =)
 

party

i kväll är det party för hela slanten och jag va för bara några timmar sen helt död. eller jag kände känslan av att nu kommer jag både kräckas och svimma. jag hoppades mest bara på att jag först skulle kräckas och sen svimma för om det hade jag först svimmat och sen kräckts finns det en risk att man dör av sina egna spyor. inte trevligt och bör undvikas. vad va det då som framkallade dessa känslor på en och samma gång. äckliga människor på bussen??? anfallande kråkor?? nix pix inget ut av det utom helt vanlig husmorsträning (som min pappa så fint säger att han håller på med). 
 
och ja efter som det är lördag och jag är ledig så blev det att köra bodypump+Grit Cardio på sats älvsjö. det va ett tag sen som jag körde bodypump. jag va helt död bara efter pumpen och ja då väntade Griten. det va ju bara sååå sjukt jobbigt. och denna burpees idiot höll på att döda mig idag. det gjorde ju inte saken bättre av att jag hade sjuk träningsvärk och snoret rann. men jag överlevde man det va jag och alla andra deltagarna som bara la sig ner när det va klart. pulsen va ja om inte på max så fan jävligt nära. svetten sprutade och jag hade skymtat döden sittandes i sin svarta dräkt och lie i ögonvrån både en, två och tre gånger. brukar det alltid va såhär jobbigt att köra Griten efter Bodypump. ja det brukar ju va jobbigt och det kan va så att jag har glömt bort hur jobbigt det kan va. jag springer och tar i men det händer ingenting med benen. dom rör sig bara inte snabbare. dom vill bara inte det hjärnan vill. men nästa lördag då kör vi all in igen =).
 
men ja jag kom hem tillslut och har ätit lunch nu håller jag på och gör mig i ordning för kalas. jag ska som sakt va inte va black as hades utom mer se ut som nått flower power ;) eller som jag själv kände att jag såg ut som när jag såg mig själv i spegeln. en uteliggare från medis som har dragit på sig ett lapptäcke ;)
 
på g till träningen
                 
på väg hem från träningen...helt död           
             
redo för P-A-R-T-Y       
               
Carlsson               
 
 
 

Fredags Grit

jag va ledig idag vilket va super duper skönt. började dagen med att gå upp lite för tididgt för att va en ledig dag och åkte till stallet. mockade och fixade för att sen åka hem. men det va så skönt väder. men det jobbiga nu är att på mornarna så är det ju kallt men sen på dagen när jag ska åka hem ja då är det ju ganska så varmt. då får man packa ner båda extra tröjorna och fleectröjan i den väskan som man har med sig.

 

sen är jag kom hem så blev det att äta nått lite snabbt innan jag gav mig ut på en joggingrunda. så skönt. det va så varmt oxå. solen lös eller vänta vad är det där för elaka mörka moln som kommer in rakt över mig. tur att dom  inte släppte lös sitt elaka regn över mig oxå. det va premiär tur (nr.2) med endast linne ja och byxor så klart. men endast linne upptill. hade inte ens med mig en extra tröja ifall det skulle komma en platslig snöstorm. nej jag tänkte helt enkelt att jag får springa mig varm. och ja varm blev jag. lite mer än bara lite varm. efter min joggingtur blev det lite strecth i solen som den nörd jag är och sen att gå den lite längre vägen hem via svartbäcken. bara för att det va så härligt, varmt och soligt. sen hade jag gott om tid oxå och då är det skönt att passa på att gå en liten extra sväng och få va ute lite mer i det härliga vädret.

 

sen blev det att ladda om batterierna en liten stund. råkade dessutom somna 30 min på soffan inte bra. kände mig helt groggy när jag vaknade och skulle gå ner till sats för att köra ett grit strenght pass. men ja man vaknade ju till direkt under uppvärmningen som måste va den jobbigaste uppvärmningen som man kan ha i ett pass och ja nu är det bara uppvärmning. så nu börjar vi bli lite varma i kläderna och är redo för att sätta igång och jobba lite. jag är redan nu redo för hemgång. men icke sa nicke det är långt ifrån över.  men även om man tror att man typ ska döö hela tiden så gör man inte det utom man över levet på nått konstigt mirakulöst vis.

 

men ja i morgon är det kalas och det ska bli sååå super kul. det är bästa cillan som fyller år hon fyller efter 25 så går det bara utför ;). så jag ska hem till henne och kalasa. jag vet redan nu vad jag ska ha på mig. det va inte helt lätt. för hon är en sånhär person som alltid måste ha olika teman på deras fester i år är inte temat nått som hippie, arbeten eller nått på P. nej i år är temat Me, Myself and I. eeee okej tänker ni nu och ja det va precis vad jag gjorde oxå. det är meningen att man ska ha cillan som en inspirations källa när man väljer ut kläder. om jag är black as hades så är cillan självaste guden zeus. hon är en sån där härlig tjej som vågar bära färg och passar i det. hon kan komma i en färgad klänning med prickiga taijts till och se snygg ut i det. inte som jag som bara ser ut som en förvirrad och bortsprungen clown. min färg som jag bär är svart (att svart inte äns är en färg behöver ju inte nämnas). men ja jag har då fått söka med ljus och lykta. haha eller nej det kanske räckte med att inte tända lampan för att se vad jag hade hemma i färg. men jag hittade nått längst ner i kartongen helt skrynklig och oanvänd. nu så. nu är det din tur att annvändas. hoppas och ber till gud att jag kommer i klänningen. haha annars så får jag ta nått svart och skylla på att jag inte är läskunnig ;)

 

men nu ska jag ta det lugnt och sen sova. men ha det såå bäst

 

  svenska jordgubbar och keso =)                                                                  


Soool

En glad Carlsson på g ut till solen för att läsa en bok och njuta av solen och av att äntligen slippa frysa :).


bodybalance

igår va tanken att jag på morgonen skulle köra ett svettigt men roligt cykelpass på morgonen. men som alltid detta hemska ord men. ja det förre kommer allt för ofta i mitt liv. tanken va god ja men så blev det ju inte. nej för jag har kännt mig lite irriterande småkrasslig till och från. i tisdags kväll va det mest till. jag hade ont i halsen snoret täppte till näsan när jag låg ner och jag kände att jag började och bli hes. så under natten blev det värre för när jag vaknade 05:10 av klockan och skulle ta en ton på morgonen så gick det typ inte halsen va inte bättre och snoret ja det va på sin plats. jag fick inse att nån cykling det tror jag inte att vi börjar morgonen med.
 
fick inse mig besegrad av baktilus och somnade om i stället. vaknade sen och kände mig sådär. men allt brukar bli bättre bara man kommer upp från sängen. snoret kan rinna ner till fötterna och man kan hosta upp denna jävla slemklump som har bildats under natten. så åkte till jobbet med en något mer wiskey inspererande röst än vanligt och krigade på. men jag kände mig pigg det va mest bara rösten och inte va med mig idag. vist jag hostade lite men hade inte ont i varken huvudet eller halsen och då känns allt mycket bättre. men rösen hade jag inte riktigt med mig. men jag tycker att den blev bättre under dagen. att va tyst i mitt yrke ja det är som att inte behöva ta hand om barn när man jobbar på dagis. det vill säga helt omöjligt ;).
 
sen efter jobbet så på onsdagar så brukar jag ju köra min onsdags grit. men just idag så jobbade jag till 19 och då hinner jag inte (kankse som tur va just idag) så jag åkte till sats haninge i stället och körde ett bodybalance pass. det är ett betydligt mycket mer lugnare pass där det mer går ut på att finna sin egen balans (som man inte har) och göra en massa träd, hund och krigare övningar. det är en ganska så skön och avslapnande träning. tänkte att det kanske kunde göra mig till en mer lung, harmonisk och balanserad människa. ja om det nu går. men det är inte helt lätt måste jag ju säga. för jag är varken vig eller har nån balanse. så när man ska stå i trädets position så känner jag mig mest som trädets löv. jag flaxar och vinglar med både armar, händer och ben så att jag mer ser ut som en kråka som försöker och lämna trädet. men som tur är så brukar jag välja platsen längst bak i ett hörn så att jag inte stör dom andra deltagarna med mitt flaxande där dom står som ekar i salen. den sista övningen är jag absolut bäst på. man ska bara ligga ner och blunda. eller vänta. vad tråkigt det blev nu. måste man blunda. jag undrar om dom andra oxå blundar. sneglar på dom andra. ja dom ser ut att ha gått i ide. vadå ska vi bara ligga här och göra vadå. ingenting... tråkigt...nej men anna det är nu du ska slappna av hitta ditt inre lugna och harmoniska jag och bara ta det lugnt. andas in och andas ut. inte somna....
 
idag när jag vaknade. tog sovmorgon och kände mig pigg när jag vaknade. inte alls så snorig och som i går. blev att åta frukost i lugn och ro för att sen ge sig ut och springa en runda i skogen. för ja det vill jag ju göra, jag hatar att bli klasslig för jag har så många saker som jag vill göra som man kankse inte kan göra om man blir sjuk. som att träna. att träna och va sjuk är ingen bra kombinatin. men än så länge har jag bara vart lite små irriterande klasslig.
 
men oj vad härligt vart med va ute idag. helt underbart. hade linne och en tröja på mig. tröjan fick jag plocka av mig nästan innan jag kom till skogen för att sen fortsätta och springa. det va ett hekt underbart varmt och härligt vår väder :). själva rundan gick super bra. kände mig pigg och kry i benen och kunde springa på men försökte tänka på att springa för fort efter som jag inte är helt 100. efter rundan blev det att gå en promenix extra innan jag gick hem. eller man kan gå två olika vägar hem från skogen. anntingen den korta vägen samma väg som jag kommer dit. eller så kan man gå den längre vägen. då går man på nån grusväg så man kommer ut till svartbäcken och sen går man därifrån och hem. den tog jag idag. det va så härligt :).
 
nu äter jag svenska jordgubbar och keso innan jag ska ner till ica och handla lite mat. 
 
men ha det så bäst och ge dig ut i det fina vädret och ät glass för det ska jag göra =)
 
finns så mycket energi här ute i skogen som man bara kan plocka med sig hem 
             
mina på tok sjukt alldeles för dyra och nya strumpor som jag har köpt till mina stackars fötter så att dom kankse ska få andas i sommar.           

tisdags cykling

idag har vi tisdag en betydligt mycket bättre dag än gårdagens måndag. nej usch den va bara så fruktansvärt dålig. den va inte bara en måndag utom den va en väldigt jobbig och dålig måndag. nu hoppas jag bara på att veckan fortsätter bättre. 
 
idag va det i alla fall inte måndag utom tisdag och det va dax för tisdags cykling på sats Zenit. det va galet skönt att bara få träna, svettas, trampas, mjölksyras och bara får kämpa ur måndagens händelser ur kroppen. ja bara för en stund men ändå :). det va väldigt jobbigt och svettigt idag men det va ändå på nått vis så skönt att bara få kämpa på och trampa på som en galning i 45min på samma ställe. att lite trampandes på samma ställe utan vind kan va så jobbigt.
 
efter det gick jag 10min på löpbandet och körde sen lite magövningar och armhävningar innan jag gick och duschade. sen åkte jag till jobbet på bussen så möte jag sofia och hon hade vart ute och sprungit en runda på morgonen  i 10 min :) jag va nog den som va gladast över att hon hade vart ute och sprungit på morgonen. hon brukar inte va ute och springa så det va extra kul. haha jag va super taggad för hennes skull :).
 
ja sen va det bara och skriga resten ut av dagen och den gick bra. den började bra och slutade bra oxå. vi har ju ganska så kul på jobbet och det är nog som gör att det blir så kul. hade det inte vart för alla på jobbet så hade det nog inte vart lika kul. 
 
nu kollar jag på mot alla odds. och jag måste bara säga att man är ju bara så grymt imponerade av vad dom lyckas göra. det är helt otroligt. jag tror inte ens att jag skulle klara av vissa saker som dom gör. det är helt grymt. 
 
nu ska jag kolla på the folliwing och sen blir det sängen. känner fortfarande lite i halsen men det blir inte värre av träning så då kör vi på som vanligt ;) ja som jag brukar göra när jag tror att jag kankse håller på att bli kraslig. för jag blir aldrig sjuk jag blir bara förkyld ;)

kvalitets tid med pappa

ja idag så började jag min morgon med att springa en runda på 6km varav 5km är i skogen. så otroligt härligt och en helt klart guld start på dagen :). efter min runda som kändes bra. benen kändes bra och pulsen ja den va där den skulle va. har dock börjat känna av en svag känsla i halsen som inte känns bra. men så länge som det bara känns så lite osm det gör så kör jag på ;). men blir det värre ja då får vi se. kankse man måste tvinga sig sjäkv till att ta det lugnt och vila. men får nog googla vad det betyder först ;).
 
efter min runda. så stälde jag mig och stretchade i solen. haha kände mig som västa super nörden. en sån som huger tag i en stolpe som är allas hundar favo-kiss-stolpe och står där och tänjer och sträcker så att man tror att både brallorna och tröjan ska gå sönder i alla sträck övningar. men ja jag har ju då nästan en balans och kör inga så avanserade övningar och är inte så vig så jag klarar mig utan stolpe. utom körde bara lite ben stretch i solen. det va nästan mysig. dock lite tråkigt. för jag tycker att det är ganska så tråkigt och stretcha. men försöker och inbilla mig själv att det kan va bra för mina benmuskler. om jag inte vill va stel som en planka resten ut av mitt liv som en tränande människa. 
 
efter rundan och stretchingen som en tvättäkta nörd så blev det hem duscha äta frukost och sen åka till jordbro industriområde för lite kvalitets tid med min kära far. när vi bytte till sommardäck så hittade han en massa saker som vi behövde byta. ganska så akut typ nu. så japp nu va vi på plats och redo för att ha en hel dag tillsammans. jag va där innan 10 och så va det bara och sätta igång. det gick ju som vanligt inte riktigt som planerat. det satt fast, det bråkade, det va trångt och det satt fast lite till. det vi skulle byta va handbromsen. eller mer själva vajrarna som gör att handbromsen fungerar som den ska. för ja nu tog den inte alls bra. eller den tog ingenting på vänster bak. sen va det lite till som han skulle byta. det blev en hel den frustration, svordommar, mer frustration, upp från golvet, ner på golvet dra, rycka, slita, banka och delarna sitter fortfarande som berg. mer frustration och en del roman av svordomar, mer bank och slå med hammare och rev upp halva inredningen så lossnade den tillslut. sen skulle den nya på plats oxå.
 
men hur svårt kan det va. det värsta är ju över. jo tjena. man ska ju inte roppa hej fören man har kommit över hela ån. men den nya kom på plats. tillslut men det va efter mycket om och men. så va det bara resten som skulle bytas och fixas. det gick lite bättre. så va vi tillslut klara och ska rulla ut bilen. skrap, skrap, skrap eee pappa ska det verkligen låta såhär. det lixom skrapar om min bil (innan så tjöt det så fort jag bromsade). pappa hoppar in i bilen. kör lite fram och tillbaka och sen ett varv runt, lyfter upp bilen igen och konstaterat att det inte är nån fara säkert bara nått skäp som ligger i vägen och skrapar. när jag åkte hem sen så hade det skräpet ramlat bort. skönt. men ja det blev en hel dag jag kom dit vid 10 och vi va klara vid 15:30. 
 
men jag säger som så många gånger tididgare vad skulle jag göra utan min kära älskade gamle far =). troligtvis inte ha nån bil. men ja sen åkte jag hem åt lite lunch gick ner till ica och sen gick jag ut och gick mednas det fortfarande va hyfsat varmt och solen fortfarande syntes på himmlen. gick en promenix på ca 1 timme och det va så härligt. gick en promenix i en skog som jag inte brukar gå i så ofta. det är nere vid svartbäcken och ja där va det lite mer träd som hade ramlat efter vinterns snö. så det blev att köra lite terränghinderbana på vissa ställen.
 
men nu ska jag ta det lugnt kolla på tv och ladda inför morgondagens arbetsdag :)
 

vildhjärta

Vad är det för fel på dig, varför vill du ha mig i din famn?
Vad är det för fel på mig, jag vill ju bara ha dig lite ibland?

Jag tror vi kommer ses, jag vet, vi kommer gå igenom det
Det där som vi hatar och vi bär

Jag kan inte förlora dig, för du har aldrig varit min
samt att vi ska bli två är omöjligt, förstå, en av oss är så kall

Lärdom, lärdom, lär om ...

Nu har jag kommit hem, nu har jag, jag har tyglat mig,
jag har känt dig så, jag vill aldrig mer, mera känna så

Men när ditt vilda hjärta slutat slå
då ska jag minnas den tiden när vi brann ihop,
jag släckte din eld som jag vann

Lärdom, lärdom, lär om

Du är naken nu, du är naken här för mig men jag ser inte dig

När allting är över, när du funnit sans ska du hata mig innerligt,
önska att jag inte fanns men jag hör av mig i natt, i natt

Jag ska få dig att hoppas, jag ska få dig att tro,
jag ska krossa ditt hjärta, ta ifrån dig din sol,
leka med dina känslor, rasera din bro, visionen av oss i min hand



Jobbat

idag har jag jobbat mellan 10-17. men jag började min morgon med att springa en runda i skogen. såå härligt. kankse mindre härligt när klockan ringde. men desto mer härligt när jag väl kom upp och ut och framförallt när jag började och springa. rundan gick bara bra. benen kändes bra och inte alls så tunga som senast när jag sprang. 

 

jag har även köpt nya spring skor. eller jag ska ha dom som ett komplement till mina andra skor. för detta är ett par lättvikt skor så dom är mycket lättare än mina andra spring skor. och varför då dessa skor. jo för att när dom är lättare så kan man springa snabbare. men det finns alltid ett men. dom har inte samma stötdämpning som mina andra springskor. så det är inget som man ska springa i varje dag/gång utom mer som ett komplement. så kanske nån/några gånger i veckan. dom gånger som jag vil springa sjukt snyggt fort ;). det ska bli kul att springa i dom och se hur det känns. men först ska det få torka upp lite mer i skogen innan vi tar på oss dom och ger oss ut. men har prov sprungit lite i vardagsrummet och då sprang jag med höga knän på samma ställe och vist tyckte jag att jag kom lite högre upp med knäna ;). provade även att köra några burpees och kändes dom inte lite lättare ;) så ja jag älskar redan mina nya fina super snabba. Nike free run+2 med barfotakänsla =)

                                                                                                

ja sen åkte jag då till jobbet och krigade. det va jag ingrid, helena och lovisa som va på plats. det har vart mycket hela veckan och ja dagen började lugn. tråkigt lugn. det skulle jag aldrig ha sakt. poff sa det och så stormade halva tyresö in. det va som att alla hade bestämmt sig för att gå till just synsam idag. jag försökte och dela på mig vilket fortfarande är helt omöjligt. jag la allt i en oprydlig organisera hög och försökte och hjälpa i tur och ordning. det blir ju mer för mig efter som vi håller på och lär upp dom andra två tjejerna. men jag tycker att dom är super duktiga. dom vill lära sig och dom tar åt sig som svampar. så det är kul. jag fick äta lunch sist och jag åt vid 14:15. då va jag hungrig. tur att jag hade ätit en ordentlig grötfrukost. men den va helt slut när klockan började och närma sig 13. men det va bara och hörda ut. och när klockan va13:30. hade det nästan gått över. men att va hungrig tycker jag inte är några problem det är värre och gå runt och va super kissnödig. 

men ja efter maten så va det inte långt kvar tills hälften skulle gå hem. då va det bara jag och helena kvar. jag tänkte att nu måste det ju ändå lugna ner sig. jo det gjorde det men det kom in lite olika kunder under hela tiden sista kunden gick 16:58 då slängde vi oss typ på dörren och låste. men vi sålde bra under hela dagen så det va super kul :) dagen gick fort.

 

i morgon ska jag och min kära far ses och ha kvalitetstid. vi ska fixa bil. eller pappa ska fixa med min bil och jag ska hålla honom sällskap :)

men ha det såå bäst


sjukt trött

usch just nu så känner jag mig bara såå sjukt trött. har haft int i huvudet halva dan oxå. inte kul :(. 
 
igår körde jag ett bodypump pass. vilket gick super bra. jag känner att snart kankse jag kan våga mig på att lägga på nån mer vikt på nån låt/muskel. vet bara inte riktigt vilken. haha vilken är starkast just nu??? ingen..
men a vi får se. innan mitt pass så träffade jag på cillan. så kul att hon oxå hänger på medis dock skulle vi inte gå på samma pass för hon skulle köra core passet men vi snackade lite innan.
 
i morse så sågs vi oxå på gullmars när vi båda skulle till sats medis och köra ett cykel pass på 45min. passet gick bra. det va sådär härligt jobbigt som det ska va. jag va trött men piggnade till när jag hoppade upp på cykeln. haha även om jag tror att cillan tyckte att jag va lite jobbigt pigg innan passet och gick på tog för fort och va alldeles för hörtig. hon undrade hur jag orkar va så pigg på mornarna. mitt svar va att jag sover gott om kvällarna ;).
 
men vi kämpade på med att cykla jätte fort under 45 min på samma ställe. det som är roligt är att jag känner hur jag hare n bra återhämtning. det är nog där jag känner som bäst skillnad för det kan va äckligt jobbigt men precis när man lättar ur motståndet och gör sig redo för nästa låt så hinner jag återhämta mig bara lite och det räcker för att benen och andningen ska kännas lite bättre. men ja man får nog observera ordet lite. 
 
sen åkte jag till jobbet och idag va det mycket och göra. vi sålde mycket glasögon och det va mycket bågvisning och vi sålde bra så det va kul. men jag kände mig lite trött och hade ont i huvudet.. inte kul. sista kunden gick 18:30 då kände jag mig så trött i huvudet så det va skönt att det inte kom in fler. 
 
men nu ska jag bara lägga mig ner i soffan kolla på hockey vm och bara ta det lugnt :)
 
ha det så bäst

Upps

Nej men oj då inte kan det väl va så att jag bara råka av misstag klicka hem mig ett par sjukt snygga nike free run med barfota känsla som jag ska ha när jag ska springa sådär sjukt snyggt fort ;)


1 maj

idag har vi första maj. jag är tro det eller ej men ledig :). det har vart helt underbar. jag har inte gått i nått mils långt demostrations tåg och klagat på en det ena och en det andra. nej alldeles för negativt för mig. nej jag har vart och tränat i stället :). mycket roligare. jag åkte till sats medis och körd ett 55 min långt spinningpass. det gick bra. haha jag överlevde. brukar ju oftast bara köra 45 mins långa pass så känner mig alltid lite små nervös när det är dax för 55 min. det är lixom 10 minuter till av blod, svett och tårar. kommer jag och klara det eller kommer jag och ramla av cykeln efter 45 min. så att den kära instruktören får rinda in tjejer från receptionen som får komma ner ja kanske inte bara hon. utom hon får innan hon kommer ner hämta två muskel knuttar till killar som får komma med ner till cykelsalen hugga tag i varsin arm om mig och bära/släpa mig ut ur salen och lägga mig på andra sidan av glasdörrarna tills jag har legat där så länge att jag kan klara av och resa på mig och gå in till duscharna.
 
men än så länge så har detta inte behövs. men det är väll bara en tidsfråga ;). efter mitt cykelpass så åkte jag hem. det va jag och 10000 till på bussen. vafan ska alla åka med just denna buss. jag vill ju bara sitta ensam på mina två säten och slicka mina sår. men nej. det blev att sitta som en pinne rakt upp och ner och titta ut igenom rutan.
 
vad gjorde jag sen då. jo solen stod ju högt på himmlen. det blåste lite men det va så lite så. jag vill ut. här kan jag inte bara sitta inne och rutna. vad kan man göra ute. springa i skogen. jaaaaaaaa :) wiiiiii. av med dom gamla svettiga träningskläder på med nya torra fräscha träningskläder. på med skorna och tog dom första spring stegen. men fy fan vad tungt det är. benen känns som två trästockar som är så stela och orörlika som dom bara kan vara. efter nån kilometer så kändes det lite bättre. men jag hade ju bestämmt mig redan innan jag gav mig ut för att springa. att idag så ska jag springa för att jag tycker att dte är kul och inte för att springa snabbt. jag sprang på och trodde ett tag i en jobbig uppförsbacke att jag sprang baklänges. haha hade dessa söndagsjoggade killar vart ute idag hade dom switchat om mig utan problem och stängt grus på mig. typ som jag gjorde igår. 
 
men jag sprang som sakt va inte på tid och inte för att springa mitt fortaste. utom för att jag kan. bara känslan av att jag kan springa igen är helt underbar. så jag sprang på och tog det mest bara lugnt och njöt av att vara ute i solen. okej det ska erkännas att det va fruktansvärt jobbigt och benen kändes som att dom skulle gå av. eller ja dom va så stela så det skulle nog mycket till för att dom just skulle gå av. men ja det va tungt. 
 
igår när jag va ute och sprang så sprang jag min 5km runda på 28min. det tycker jag är ganska så bra. eller jag va nöjd skulle man kunna säga. med tanke på att jag inte har sprungit i skogen på jätte länge och att det går upp och ner som ett dragspel. sen måste man ju typ stanna på vissa ställen för att klättra över, under och igenom lite träd. och sen sätta fart igen. sen har jag inte kunnat springa ordentligt under halva vintern pga skador åkte på en överandsträgning i vänster vad och va tvungen att ta det jätte tråkigt lugnt över nästan hela vintern. har bara kunnat gått och det är ju såå mycket tråkigare när man vill springa.
 
vad jag sprang på för tid idag ja det vet jag inte för jag kollade inte vad klockan va när jag stack iväg. men nu vill jag ju bara springa hela tiden. men jag måste verkligen måste tänka på att ta det lugnt och inte springa för många dagar i rad för jag vill ju inte bli skadad igen.
 
men nog pratat om min springning. haha inte för att jag har så mycket mer att skriva om så bästa att sluta.
 
men ha det såå bäst

Vår

Det är vår solen står högt på himlen fåglarna kvittrar och Snövit har vågat sig ut!!!!!


RSS 2.0