Hemgång på ingång

Ja men nu är jag på g hem. Haha lite sådär lagom go och rund under mina fötter. Vad har då jag gjort. Vart på rave? Hängt på värsta förfesten?  Nej jag har vart hemma hos Izza och hängt med henne och Sara. Kombinationen av att ha jobbat, ätit dåligt och en banan till middag och sen vin på det är ingen bra kombination. Men en rolig. Lite flummigt inlägg ja jag vet. Men det är så det blir ibland. Jag mår bra och det är de som är huvudsaken. Kvällen har bara vart så otroligt trevlig och jag är bara så taggad inför nästa Held. Då är det all in som gäller. Det är alla sorter fulla glas ;). Nej men man behöver verkligen sånna här kvällar i bland. Då man bara kan ses och slappna av tillsammans dricka lite och bara snacka såå mycket om allt och inget. 

Men i morgon är set träning ingen som gäller och jag är bara sååå taggad. Då är det go hard or go home som gäller ;). Sen blir det jobb och sen ska jag dra ner till nynäs. 




Trött

Jag är bara såååå trött. Jag förstår inte varför jag är så trött hela tiden. Jag är precis lika trött när jag vaknar som när jag gick och la mig. Skillnaden är bara tiden. Det är morgon i stället för kväll. Jag började min morgon på gymmet. Blev att köra en jäkla massa clean, cleand and press och militärpress. Med skivstång som jag ökade på vikten efter varje omgång. Sen körde jag bröstpress. Och sen körde jag lite mer olika övningar innan jag avslutade passet med lite mage och core övningar. 

Sen har jag jobbat idag. Det gick bra. Det va en del att göra så dagen fick väldigt fort. Men nu är jag hemma sitter i soffan och dricker tee. Men känner att om jag skulle lägga mig ner i soffan så skulle jag somna direkt. 

Haha lite såhär känner jag mig just nu ;)




Träningsvärk

OMG jag har redan träningsvärk i rumpan och i benen efter dagens pass på morgonen. Körde lite olika sett som bestod ut av bulgariska utfall med stång som jag ökade på med vikt efter varje sett. Djupa squat med en 20 kilos ketterbells och armhövningar på tå med hopp upp på viktplatta. Körde detta 5 varv med 10-12 reps på vardera övning. Sen gick jag över till att bara köra bulgariska utfall. Skillnaden mellan vanliga utfall och bulgariska är att du lägger upp ena benet på en låda, bänk eller nånting upphöjt. Det betyder att du jobbar mer med bara ett ben i taget. Det andra är bara där som stöd. Man kommer åt musklerna bättre och det brinner rejält i hela benet. 

Sen körde jag raka marklyft med stång och en bens knäböj igenom att jag satte mig ner och reste mig upp från en bänk med bara ett ben i taget. En bra balans övning. Sen körde jag chins, och en övning där man hänger i armarna och drar upp benen och sen en övning där man håller i en viktplatta i ena armen och lutar sig åt sida  och sen tillbaka. Detta gjorde jag 10 x 3 på varje övning. Det känns att jag blir starkare i mina chins. Orkar göra flera efter varandra. Men det är ju sjukt jobbigt. Suck kommer jag någonsin att bli stark på det. Jag tvivlar. 

Sen blev det duschning och att åka till jobbet och kriga. Det va en bra dag. Med mycket att göra. Eller jag kände typ att jag hade fullt upp hela tiden. Jag hade en säljare som kom. Det kom en massa bågar som skulle in i lagret, prismärkas och sen hängas ut. Jag skulle hänga om en massa bågar och ja så skulle jag hinna med butiken och kunder där emellan. Efter som jag gör det mesta så har jag oftast ganska så fullt upp. Men då blir det i alla fall så som jag vill ha det ;) 

Men nu är det läggdax. Känner mig ganska så trött. Jag längtar tills på fredag. Inte bara för att det är fredag utom för att då får jag fin besök. Såååå trevligt :). 

Min middag

Som jag skrev innan så blir min middag idag getfärskost som jag har rullat in i kallrökt lax och sen toppat med sesamfrön. Till det har jag en mustig och matig sallad som består ut av. Rödbetor, gulbetor, polkabetor, morötter, avokado, körsbärstomater, ruccola och frön på det har jag pressat en halv citron och sen bara rört runt. Så mycket färg och så otroligt gott. Både gott, mättande och nyttigt. Bättre kan det ju bara inte bli ;). 

Fattas bara ett glas vin. Men det kan man ju inte dricka bara sådär en tisdags kväll så nej det blir vanligt hederligt kranvatten till. 





Gått under jorden

Lugn bara lugnt jag här inte gått och dött. Jag har inte eller gått under jorden eller blivit kidnappad av nått troll från skogen. Jag har bara haft en del andra saker att göra än att skriva. Man ja nu har jag en ledig tid över. Jag är nämligen ledig idag. Så skönt. Det bästa med att jobba helg är att man får vara ledig mitt i veckan. Man hinner med så otroligt mycket mer när man är ledig på en vardag än vad man hinner med på en helgdag. 

Igår va jag i stallet efter jobbet och jag fick rida pg. Det gick mycket bra. Men det va nått som han tyckte va lite läskigt vid dörren. Men annars så gick det mycket bra. Men jag har just nu lite ont i ryggen och jag vet inte varför. Men det är bara såå irriterande. Och Jag kände av det när jag red. Så det va tråkigt. Men annars så gick det bra. Jag är glad över att han är mjuk att sista på. Annars hade jag typ fått rida lätt eller nått sånt hela tiden. Det är nederdelen av ryggen som smärtan sitter i. Det känns när jag går och att springa är helt uteslutet. Så värdelöst tråkigt. Men vad göra. Bara att vänta på att det går över. Smörja på typ allt av alla möjliga olika sorters krämer och att försöka och vila. 

Men det finns inget som inte säger att man inte kan träna för det. Nej nej. Jag får bara se till att hålla mig till sånt som inte gör ont. Och det finns en hel del övningar som går galant att genomföra. Jag började min lediga dag på gymmet va på plats vid sjutiden. Ja jag vet helt galet tidigt på min enda lediga dag den här veckan. Men det är så mycket skönare att träna på morgonen. Lite folk och sen är det så skönt att ha det gjort och jag ska ju ändå upp nångång på morgonen. Så lika bra att kliva upp tidigt då ;). 

Jag körde en massa olika rygg och axelövningar. Blev att köra med stång och hantlar. Avslutade passet sen med lite core övningar. Blev ett bra pass med fokus på överkroppen. Sen gick jag hem åt frukost nr.2. Sen har jag försökt att hinna med så mycket som möjligt. Det blev att gå ner till Ica och handla, byta lakan, tvätta en massa maskiner med tvätt, ätit en massa mat. Jag tänker att om jag ska bli frisk så måste äta ;). Om magen är glad är människa glad. Sen har jag vart ute och gått en pw på ca 70 min. Härligt att komma ut och röra lite på sig. 

Snart blir det till att äta middag. Jag har köpt färskost som jag ska rulla kallrökt lax runt och sen rulla i sesamfrön. Det kommer och bli så gott. Till det blir det en sallad. Mums. 
Sen blir det jobb hela veckan lång inklusive lördag och söndag. Är inte ledig fören på måndag igen. 

Ljuslykta

Igår så såg vi den här ljuslyktan Och jag tyckte bara att den va så fin att jag va tvungen att kort på den. Den va både fin och att det va så fint att det va nån som hade gjort den och satt ett ljus i den. När jag ser en sån här sak så tänker jag tillbaka på min egen barndom. När vi i familjen gick ut på våra egen tomt och gjorde snölyktor som vi sen satte ljus i. Så fantastiskt fint. 

Idag så började jag min morgon med att köra ett crosstraining pass. Vi började med en utmaning som vi brukar börja med. Idag skulle vi göra 40 armhävningar, 50 knäböj med stång, 60 utfall, 70 jumping Jacks och sen 20 burpees. Vi hade 12 min att hinna med så många varv som möjligt. Sen gick vi på varven och efter två jobbiga var. Så avslutar vi med att göra 50st burpees i egen takt. Eller ja så fort som man bara kan. Det va jobbigt. Sen körde jag ett pass som heter 21min bodywork. Det är ett pass som bara är 21 min där det är basic övningar lite som ett uppropat aerobicspass. Men med ett högt tempo efter dom det bara är 21 min långt. Sen efter det så körde jag lite på gymmet innan jag gick hem. 




Äntligen fredag

I dag så började jag dagen på samma sätt som jag avslutade den på. Igenom att köra ett pass på gymmet. Jag är mer och mer ute på gymmets gym och går mindre och mindre på pass. Det är för att jag tycker att det är kul och vara ute på gymmet. Jag har börjat att specialisera min träning mer och jag vill bli starkare och känna mig starkare. Jag vill kunna göra pull ups utan gummiband. Och jag vill kunna lyfta mer och säkrare i marklyft. Ja målen är många och det är kul. Samtidigt är det kul att variera sig lite och gå på pass ibland. Sen tycker jag att det är skönt att träna i Haninge oxå. Det är lite folk på mornarna och man kan använda precis det man vill när man vill. 

Idag så körde jag en höftövning som tog bra i både höft och rumpa. Sjukt bra övning som jag kommer att köra fler gånger. Sen har jag jobbat oxå. Det är bidragsdag idag och det märktes. Många som kom och hämtade ut sina glasögon. Det va en bra dag med vanliga problem och kunde. Dagen har rullat på bra och det har gått fort. Jag har haft lite olika terapiarbeten att utföra. 

Men nu är dagen slut och det är bara såå skönt. Jag är ledig i helgen och det känns helt fantastiskt. Har lite planer för helgen och det ska bli både trevligt och kul. 

Men just nu känner jag mig mest bara väldigt trött. 

Bara för att

Bara för att jag älskar att gå ut och göra snöänglar med dig kl 22:00 på kvällen. Lika barn leka bäst. 





Jag hatar

Jag hatar mig själv redan. Hjälp vad har jag gjort. Jag kommer ju att dö. Vad har jag då gjort. Jo jag har anmält mig till stockholm marathon. Ja ni läste rätt. Jag ska springa ett helt jävla marathon. Jag ska alltså springa 42 km. Jag tycker bara att det är jobbigt att köra bil 42km. Varför har jag då gjort detta. Jo för att Helena ska springa. Och det va lite så att jag tänkte att okej. Det är nu eller aldrig. Just nu känns det som att det hade känts bättre att ha valt aldrig. Men sen vill jag ju oxå springa. Jag vill känna känslan av att ha sprungit ett jävla marathon. Bara känslan av att ha klarat av att springa 42 km. Men så kommr man till nästa fråga. Hur fan lägger man upp träningen och hur fan lägger man upp hela loppet. Ojojoj frågorna är många och svaren är få. Men det måste ju fan bara gå att springa det där jävla loppet. Men just nu känner jag mig allt annat än taggad. Jag känner mig mest bara galen. 




Gårdagen

Igår efter jobbet så blev det att åka hem göra sig lite i ordning och att sen åka in till stan igen och till Odenplan. Där mötte vi upp två kompisar och började att promenixa till Texas Longhorn. Det va dax för mat. Jag va typ sjukt hungrig och gick på en kötträtt. Eller det finns typ bara kötträtter. Men jag valde bort både bakad potatis och pommes. Nej det blev sallad för min del. Det va bara såå gott. Jag fick från jätte hungrig till obehagligt mätt. Vi satt där ett tag och pratade en massa. Det va verkligen super trevligt. Sen drog vi vidare till nån biljard bar. För att spela lite och dricka lite vin. Jag tog det ganska så lugnt eftersom jag skulle upp och jobba idag. 

Men hela lördagskvällen va verkligen super trevlig men många skratt. Va hemma vid ett och då va det bums i säng. Vaknade upp i morse 06:30. Ingen sovmorgon här inte. Nej nej utom jag började min morgon igenom att hänga på låset på sats sjöstaden för att hinna med att träna innan jobbet. 

Det blev ett snabbt och effektivast pass. Med lite olika övningar så att jag involverade och fick med många olika muskelgrupper. Det blev marklyft, armhävningar, militärerpress med skivstång, utfalls gång med viktplatta över huvudet och sen avslutade jag med burpees. Sen avslutade jag hela passet med att köra lite mage och core. 

Sen har jag jobbat idag oxå. Det har gått bara bra. Det va ganska så lugnt. Så vi hann med att städa och sen att snacka lite skit. Alltid trevligt. Men nu är jag på väg in till stan för att gå på tårtkalas. Kommer att bli sååå gott :). 

Uppe med tuppen

Eller nja kanske inte direkt. Men klockan ringde 06:00. Jag typ däckade igår. Och sov hela natten tills klockan ringde. Jag vaknade upp och kände mig som en helt ny människa. En pigg och glad människa. Eller pigg kanske är att ta i. Men jag va i alla fall inte lika död som när jag gick och la mig igår. Fy fan. Då va jag allt annat än pigg. Men ja jag vaknade i alla fall upp. Dressade på mig löparkläderna och gav mig ut för att springa en runda på morgonen. Det blev en runda på ca 11 km. Lagom runda som går att springa under timmen. Så det är perfekt. Det blev att ge sig ut utan broddar idag och det gick mycket bra. Det ca lite halt på vissa ställen. Men på dom flesta ställena så va det barmark. 

Men rundan kändes bra. Det va skönt att komma ut och springa en runda. Men det va typ bara jag som va uppe och ute. Men det är skönt att ha det gjort på morgonen. Man blir så mycket piggare under hel dagen. Och sen tycker jag att jag tar så mycket bättre beslut under hela dagen. Och nu menar jag när det kommer till sötsaker. Har jag tränat på morgonen så känner jag att nej jag kan stå över den där bullen. För jag känner att nej jag har tränat och då vill jag inte förstöra den goda känslan som jag har i kroppen. Så då är det lättare och typ ta en banan eller nått sånt. Jag tar bättre och klockare beslut helt enkelt. 

Men nu blir det snart att åka till jobbet och kriga. Det är jag Sofia och Lovisa som jobbar. Kommer att bli såå kul. I morgon är det jobb och sen kalas hemma hos Sofia med bullar och saft. Så gott :). 

OMG

Assåjag säger bara OMG vad trött jag är. Eller nej jag är inte bara trött jag känner mig helt jäkla död. Jag skulle kunna somna sittandes. Jag började min morgon med att vara precis lika trött som jag är nu. Men jag lyckades ta mig upp och ut. Jag började nämligen min morgon med att springa en runda. Det va broddar på och sen bara att springa på. Rundan kändes bra det va skönt att komma ut och springa en runda. Det va ett tag sen som jag sprang och det kändes. Det va både härligt, kul, uppfriskande, jobbigt, tungt och flåsigt. Men jag tog mig runt och det är det som räknas. 

Sen blev det att åka till jobbet. Idag så har jag haft lite terapiarbeten på morgonen. Jag har skyltat om hela butiken och det tar sin tid. Sen har dagen rullat på bra tycker jag. Det va lagom mycket att göra och jag hann med en hel del. Jag jobbar till 19:00 och mellan 18-19 va det sååå dött. Jag tror att Ninna gick sist ut igenom dörren och sen gick jag vid 19. 

Efter jobbet blev det att åka till gymmet och köra ett snabb pass. Jag va där vid 19:45 och tänkte att det kommer typ att vara dött. Det va det inte. Men sen är jag van med att träna okristligt obehagligt tidigt och då är det inte så mycket folk där. Det va mer folk nu. Det va verkligen discofredag. Det va jag och typ två tjejer och sen resten va testosteron biceps och bröst människor. Det va verkligen discofredag. Men jag lyckades baxa mig in mellan allt testosteron och kunde köra ett snabbt och effektivt pass. Det va fokus på lägre vikter och högre puls. Körde ett pass där jag fick med både underkropp och överkropp. Körde frontsquat, backsquat, armhävningar med hopp upp på viktplatta, militärpress med skivstång. Körde kanske fem varv av detta och ökade på vikten på squatsen. Sen gick jag över till att köra pullups, en övningar där man hänger med händerna i stången och drar upp knäna till magen och sen en övning där man håller i en viktplatta och sen lutar sig pt sidan. Så att man träna sidan ut av magen. Körde tre varv av denna. Sen va det hemgång på ingång. Sats stången 21:00. Och det va typ så jag gick ut oxå. Men jag va inte sist och det är huvudsaken. 

Men nu ska jag sova så att jag orkar upp i morgon för att orka jobba. Ha det såå bäst. 

Just nu

Just nu så känns livet ganska så bra. Man måste våga för att kunna vinna. Och just nu så har jag vågat och det känns bara så jäkla bra. Samtidigt som det känns otroligt bra så är det samtidigt lite skrämmande. Skrämmande och spännande på samma gång. Men just nu så känns det bara så jävla bra. 

Även träningen går bra. Jag är mer och mer på gymmets gym. Då kör jag på mornan när det är lugnt och skönt. Det är typ jag och några till. Men det är aldrig så många att man känner sig obekväm på nått sätt. Utom man har gott om plats till det man vill köra. Jag brukar försöka och göra så att olika muskler har olika fokus på olika dagar. Det fungerar bra och jag känner hur jag blir säkrare och starkare. Jag kommer hela tiden på nya övningar som jag vill göra. Och jag hittar nya muskler som har legat i dvala allt för länge. Och jag hittar nya övningar och muskler som jag tycker är roliga att göra och att träna. 

Bara för att livet just nu känns ganska så bra :)




Ledig

Idag har jag vart ledig och det har bara vart sååå skönt. Blev det att ta en lång och härlig sovmorgon. Svar: nej. Jag va uppe i god tid och började morgonen på gymmet. Där blev det att köra front och back squat. Avslutade med att köra 5x5 med front och back med ingen vila emellan. Sen gick jag över till clean and squat, clean and press, pusch press och sen raka marklyft. Det kändes bra men jobbigt. Precis som det ska vara. Sen avslutade jag med lite mer axlar och enbens squat med hjälp ut av trx band. 

Sen gick jag hem ät lite lunch och tog mig sen ut på en pw i solen. Det va halt men ändå så härligt och så skönt att komma ut och gå en sväng i solen. Jag kommer ju typ bara ut i den på helgerna. Om den nu behagar att vara framme då. Så det va grymt skönt att komma ut. 

Sen har jag fixat lite här hemma. Gjort matlådor och sen åkte jag med bilen till pappas jobb till när han slutade vid 16:00. Vi skulle fixa kylfläkten. Jag hade en lampa som lös sådär irriterade rött igen. Jaha bara att boka in en tid. Men det gick så bra så. Inte en enda svordom. Och det bästa ut av allt är att nu har jag värme i bilen igen. Helt otroligt det va så varmt och skönt så när jag åkte hem. Nästan så att jag började att svettas där ett tag. Men jag är så van med att det alltid är kallt när jag åker bil så jag har inte ens tänkt på det. Men det är helt fantastiskt vilken lyx ;). 

Men nu blir det inte så mycket mer än att ta det lugnt och kolla lite på tv innan jag ska gå och lägga mig. 

Brunch

Igår efter fikat som va så trevligt. Vi snackade en massa om allt och lite till. Det va precis vad jag behövde. Umgås med lite goa vänner och bara pratar en massa om precis allt som händer i livet just nu. Efter det så åkte jag ner till nynäs. Tog det lite lunt där nere kollade på film och typ bara dog i soffan. 

Idag så åkte vi in till den stora staden och trotsade vädrets makter och va först på Medis och gick runt lite för att sen gå och köka brunch. Vi gick typ all in och det va verkligen super duper mega gott. Jag åt tills jag trodde att klänningen skulle spricka och legginsarna gå i två delar. Men det va bara såå gott. Sen gick vi i ringens lilla galleria ett tag och jag gick lös på hm och provade lite fula kläder så att man fick sig ett gott skratt. 

Sen drog vi till Telefonplan och mötte upp Rasmus för att klättra lite. Jag har ju inte klättrat så många gånger förut direkt. Typ bara en. Men det va jätte kul. Det va ganska så svårt. Jag känner att jag inte direkt har den musklerstyrkan och kraften som skulle behövas. Men jag krigade på bra och tycker att det va roligt och det är ju det som är huvudsaken. Sen blev det att åka till Älvsjö för att äta middag. Det böjda på lax med en bönmoss och till det serverades det sallad. Så gott. Folk är så sjukt bra på att laga mat och jag känner mig så sjukt dålig. Jag skulle ju typ aldrig få för mig att bjuda hem folk på middag hemma hos mig som jag ska laga. Haha då blir det typ taco. 

Men det har verkligen vart en kanon bra helg. Och Jag känner mig just nu bara så himla glad. 






Fika time

Står nu på handenterminalens pendeltågsstation och väntar på tåget på väg ner till Ösmo. Det är go fika som står på schemat. Med Goa vänner. Jag älskar att jag har vissa vänner som jag har drinkkvällar med. Andra som jag ser i stallet. Vissa som jag träffar på sats och så andra som jag fikar med. Det är bara så helt fantastiskt. Fast fika kompisarna träffar jag ju annars oxå och har vinkvällar och utgång med ;). Men det känns så mycket bättre och så mycket mer härlig tant varning att ses och ta en fika kl14:00 en lördag. 

Men jag har bakat enligt mig själv mina helt fantastisk goda kokosbollar. Med dadlar, plommon, nötter, gojibär, kokos och raw food kakao i. Mums. Längtar typ redan tills jag får sätta tänderna i den första. Haha ja för man får äta fler än bara en. 

I morgon ska jag klättra. Det är med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot det. Det ska både bli roligt, läskigt, spännande och lite hjälp vad har jag gett mig in på. Jag är ju inte precis känns för att vara Klas klättermus. Snarare nått klumpigt som ramlar ner och landar typ på huvudet och som sen typ inte kommer upp därifrån igen. Men det kommer nog att gå bra. Jag hoppas på det i alla fall. Men jag kommer i alla fall att vara sämst. Men det är lugnt nån måste ju ta den platsen oxå. Jag har i alla fall klippt ner mina naglar så att jag inte bryter av dom oxå. 




Piss väder

Min plan i morse va att ge mig ut och springa på morgonen. Men när jag vaknade som ett öde värre än döden. Typ så trött va jag. Nej men då typ piskade regnet emot rutan och det typ skallrade och ven i mina fönster. Där och då tog både latmasken och tröttheten över. Det blev att snabbt ställa om alla alarm till sovmorgon. Va jag piggare sen när klockan väl ringde. Eeee nej. Men men vad hade jag förväntat mig att vakna upp som törnrosa efter sina 100 år. Just nu så känns det som att jag skulle behöva sova i dom där 100 åren. Jag är bara då sjukt obotligt trött konstant. Men men. 

Så ja det blev sovmorgon och sen att ta och åka till jobbet. Idag va vi bara två tappra krigare på plats. Jag och Bertil. Men det går bra. Vi vet vart vi har varandra. Och vi jobbar bra ihop. Jag har dock kännt mig lite som en pms kärring/ klimakterie kossa dom närmaste dagarna. Men då är det väl som vanligt då helt enkelt ;). Men dagen gick mycket snabbt den gör ju det när man har mycket att göra. Jag  hade att göra och tog fikat ute i butiken vid fem tiden. Då blev det kaffe och ett äpple. Men jag har inga problem med det. Det ända som är jobbigt är om man är sjukt kissnödig. Men annar har jag varken problem med att gå hungrig eller kaffe sugen. 

Efter jobbet så bestämde jag mig för att åka till gymmet. När jag kom dit så kände jag bara att nej jag förstår varför jag älskar att träna tidigt på morgonen. Det va bara sååå mycket folk och så mycket testosteron överallt. Jag började md att värma upp i ett litet ledigt hörn. Sen blev en stång och ett racket ledigt. Då snodde jag det illa kvikt. Perfekt. Jag har min plats och den kan ingen ta ifrån mig. Jag fick till ett bra passade fokus på överkroppen. Körde en massa olika övningar, set, reps och varv. Avslutade det hela med en ketterbells runda för typ hela kroppen. Det va squat, svingar, axel drag och axelpress. Tre snabba varv och sen va det hemgång på ingång. 

Det mattades ju av med folk efter ett tag med när jag kom funderade jag seriöst ett tag på att gå in på toa och gömma mig eller på att typ åka hem och skylla på akut nageltrång. Men jag är glad över att jag vågade mig kvar och körde på. Stärker mitt gym självförtroende nått enormt. Jag kan och jag måste våga. Med dom orden sagda så avslutar jag detta inlägg. Ha det så bäst. 

Onsdag

Ja jag började lixom gårdagen min morgon på gymmet. Det har på senaste tiden blivit mer träning på gymmets gym. Men jag gillar det. Det är både kul, utmanande och jobbigt. Jag märker att jag både blir säkrare, starkare och mer trygg i min träning. Sen är det även sjukt skönt att köra gymmet på morgonen för det är så lite folk där då. Man har typ nästan hela gymmet för sig själv. Det är ingen kö och är en stång upptagen så finns det en massa andra som man kan ta i stället. Såå skönt. 

Idag va absolut inget undantag. Jag kunde snabbt efter uppvärmningen hämta en stång ställa mig framför spegeln och köra igång med lite marklyft och lite mer övningar. Om det är nått som jag brukar försöka och fokusera på så är det att ha med en bra och stor basövning där man får med mycket olika muskler och som nästan hela kroppen måste va med och jobba i. Marklyft är en ut av dom övningarna. 

Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Det har gått bra. Men Ninna va hemma och va sjuk så det va bara jag och Bertil på plats. Men det rullade på och ja dagen gick fort i alla fall. Jag hade att göra hela dagen. Men nu ska det bli skönt att bara åka hem och dö i soffan. En av alla fördelar med att träna på morgonen. Man kan med mycket gott samvete bara åka hem och dö i soffan under filten och bara somna där. Tills det är dax att flytta över till sängen och somna om. 

Dagen träning

Idag så började jag min morgon på gymmet. Det blev att köra ett blandat underkropp och överkropps pass. Jag började med att köra front squat och sen direkt över till back squat och sen direkt till utfall. Började på lätt vikt och ökade sen på. Avslutade med att köra bara front squat och back squat 5x5. Det känns att det är mycket tyngre att köra front än back. Jag är så mycket svagare i det och ja nått som jag absolut måste öva mer på. Sen körde jag god mornings, rygglyft med platta och rodd med stång 10x4. Blev både puls, svett och mjölksyra. Sen körde jag bänk press. Brukar väldigt sällan om nästan aldrig köra bänkpress. Jag tycker att det är väldigt tråkigt. Jag tycker inte om att varken sitta mer eller att ligga ner och träna. Jag kör såå mycket hällde armhävningar än bänkpress. Men kände att ja det kan ju vara kul att variera sig lite. Körde 10x5 och ökade på vikten för varje set. 

Sen blev det lite dips och latsdrag i maskin. Jag tycker att jag får bra kontakt med ryggen i den maskinen. Annars är jag inge över förtjust i maskinträning men just den är bra. 

Sen blev det att gå hemför jag skulle jobba. Men började inte fören kl11:00 så jag hade gott om tid på mig. Blev att duscha och äta hemma och att sen åka till jobbet. Krigade på i två timmar själv innan Lovisa kom och vi kunde snacka lite skit med varandra. Det va mycket lugnt och tråkigt idag. Hände inge mycket inte. Vi hade lite olika terapiarbeten att ordna med. Sen vid tre gick av hem. 

Hade bokat in mig på ett Crosstraining pass på sats. Så blev att åka hem byta om och att sen gå ner till sats. Vi började med 20 min rörlighets träning. Det är verkligen en utmaning för jag är allt annat än rörlig. Snarare stel som en gamma ek. Efter det så blev det att sätta igång själva träningen. Fokus idag låg på puls. Vi delades upp i två grupper. Grupp 1 skulle göra 15 burpees, 20 fällkniv och sen air squat. Grupp 2 stå i planka. Efter 2 min bytt man. Och så körde vi detta 5 gånger. Det va jobbigt. Sen hade vi en liten utmaning där vi på 30 sek skulle göra 6 armhövningar, 6 jumping squat och resten ut av tiden stå i planka. Sen när 30 sek hade gått skulle vi börja om. Detta gjorde vi 10 gånger. 

Det va ett roligt pass. Men hans pass brukar alltid vara mycket roliga. Men nu känner jag mig ganska så trött så blir snart till att sova. 

Jobbat

Idag har jag jobbat. Det va ett tag sen som jag jobbade söndagar och nej jag har inte saknat dom. Men nu är dom tillbaka och det är helt enkelt bara att acceptera det. Men jag började min morgon med att hänga på låset på gymmet. Sats sjöstaden öppnade nämligen 08:00. Så strax innan det va jag där. Det va jag och några tappra krigare som va först på plats. Idag låg fokus på marklyft. Jag började med att köra på 50 kilo gjorde 10 reps. Sen gick direkt över till att köra 10 armhävningar med hopp upp på liten platta och sen 10 militärpress med ketterbells. Det va ett varv. Sen körde jag 10 marklyft igen på 50 kilo. Sen direkt över till 12 handet rodd fast med ketterbells 12 på varje sida och sen 12 dips från bänk. Det va varv nummer två. Sen gick jag över till varv nummer ett igen men ökade på vikten på marklyften till 60 kilo. Och så gjorde kah varv ett och två. Sen ökade jag på till 70 kilo. Gjorde varv ett och två. Och sen till 75 kilo körde då bara 4 reps per varv på marklyften. Sen avslutade jag det hela med att köra två reps på 80 kilo. Sen fick det fan vara nog. Det blev ett ganska så bra pass tyckte jag där jag involverade många muskler och fick med både stora och små muskelgrupper. 

Sen avslutade jag bara för skojs skull med att bara köra några pull ups utan band. Så kul tucker jag att jag nu kan köra några pull ups helt utan gummiband. Men det är ju tungt och jag orkar inte göra för många. Men det är fler än innan :). Men det märks att jag är ganska ny med det här med styrketräning och speciellt på mornarna. För det snurrar till både en och två gånger och speciellt under dom tyngre repsen på marklyften. 

Men ja sen blev det då att åka till jobbet och kriga. Det va lite att göra på förmiddagen men absolut aldrig stressigt. Sen blev det att städa ordentligt. Både dammsuga och skura alla golv och att dyka djupt ner i toaletten. Och ja det märks att det va ett tag sen som vi städade för usch vad smutsigt det va. Men snart blir det mat och sen att kanske kolla på hockeyn som börja typ mitt i natten ( 22:00 ). 

Springa

Idag så började jag min dag med att springa en runda på ca 11km direkt på morgonen. Det va skönt för kroppen och för själen att få komma ut en stund. Men jag hade lite ont i foten. Eller mer på utsidan ut av min vänster fot. Jag vet inte varför jag har det. Har bara haft det lite till och från den senaste tiden. Mest till känns det som just nu. Men det är väl nån form av överansträngning eller nått sånt. Det går över. Men det är bara sååå drygt. 

Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Blev att jobba tillsammans med Sofia och det va så kul att träffa henne och få prata lite med henne. Saknar henne så sjukt mycket. Men har kännt mig gansk så trött och seg under dagen. Så när jag kom hem så la jag mig i soffan och somnade typ direkt. Vaknade upp efter en timme och gjorde i ordning lite middag. Känner mig fortfarande ganska så trött så blir till att sova tidigt idag. Ska upp i morgon och träna innan jobbet. Hade tänkt att jag skulle ta och åka till sjöstaden och köra lite. 



Känslan

Känslan av att få en bild från Helena som är i Thailand med två bara ben vid en pool solen skiner och det ser bara helt jäkla fantastiskt ut. Jag skickade tillbaka en bild på mina ben. Det såg inte lika fantastisk ut. 



Mitt nyår

Mitt nyår va så fantastiskt roligt. Det va mycket trevligt folk, mycket roliga skratt, en del vin och bara så helt fantastiskt otroligt roligt och såå trevligt. 

Men det började med att jag gjorde mig i ordning på jobbet för att sen åka till Västberga och till Telefonplan. Där stod Mr D och mötte mig så att jag skulle hitta rätt och inte virra bort mig och hamna någon annanstans. Där jag typ aldrig skulle hitta tillbaka. Så det va jätte snällt att han kom och mötte mig. Vi skulle vara hemma hos hans kompis Daniel som även fyllde år. Jag hade köpt en flaska med röttvin till honom. Men ja jag kom ju då såklart sist. Haha så alla satt typ bara och väntade på att jag skulle komma. Jag kände bara att tur att jag hade träffat dom flesta redan en gång innan. Annars så hade det nog känts lite jobbigt. Men ja när jag kom så va det bara direkt att sätta sig vid bordet och börja middagen. Asså vad ska man säga om maten. Den va helt fantastisk. Det va bara såå gudomligt gott. Till förätit va det en soppa som va jätte god. Till huvudrätt dovhjorts kött som hade stått och marinerats och en massa annat hur länge som helst. Så mört, så mycket smak och bara så gott. Sen till efterrätt va det chocklad med glass och fruktsallad. Oxå så gott. Det va nog ingen som va hungrig efter middage. Sen va det en som hade gjort egen hemmagjord öl som vi alla fick en varsin av. Den luktade jätte gott och smakade oxå väldigt gott. 

Så kul att dom hade gjort egen och att vi alla fick smaka en varsin. Sen efter nio kom det mer folk. Det va mycket trevligt att jag fick vara med till middagen och att jag fick träffa alla trevliga människor. Men sen efter nio så kom det mer folk. Bordet plockades bort och dansgolvet va ett faktum. Ojojoj det blev en hel del dans. Sen vid tolv så gick vi ut kollade på raketer och drack skumpa. Sen blev det att gå tillbaka och fortsätta kalaset. Men oj så fort det gick. Helt plötsligt så va det hemgång på ingång. Jag hade ju jobbat innan så ja jag va ganska så trött. Men det va ju bara så trevligt så man vill ju typ inte åka hem. 

Men ja hur ska man sammanfatta den kvällen. Det va jätte kul, super trevligt med mycket roliga, trevliga och helt fantastiska människor. Så glad att jag har fått träffa dessa människor och jag hoppas att jag kommer att få träffa dom flera gånger. Det va mycket dans och glada skratt. 

Men gårdagen gick i ett desto lugnare tempo. Va typ ute och gick en liten runda. Och sn blev det mest att bara vara inomhus och bara tog det lugnt och skönt 

Tog inte så många bilder men ett lite smakprov på mitt nyår. 



RSS 2.0