Cross Training

idag blev det att köra ett Cross Training pass på sats haninge. men det kändes i benen kan jag ju säga efter gårdagens bodypump och efter att jag va ute och sprang 1 mil + lite till igår. det va både träningsvärk och stelhet i benen. men annars så gick det bra. men det va jobbigt. benen brukar inte va där jag har mina svaga sidor. men idag då va det precis där det va som jobbigast. haha jag gick så långsamt hem att jag trodde att alla panter tanter med rulatorer skulle gå om mig. funderade på att fråga om man kunde få sitta i korgen en bit och vila sig. men jag tänkte att nej jag måste ju kunna gå hem själv.
 
innan det så gick jag en sväng. det blev en pw på ca 1,15min. skönt att komma ut lite. benen kändes tunga och stela så kändes bäst att kanske inte springa efter som jag sprang på långt igår. bäst och vila lite om jag inte vill bli skadad igen. jag är rädd för att bli skadad samtidigt som jag vill veta hur mycket jag klarara av. jag vill ju såklart inte bli skadad igen. men jag vill springa. och just nu så kan jag det. men ibland så tycker jag att det gör lite ont. eller inte ont jag känner mig snarare stel i det benet. eller så är det inbilning. ja jag vet inte. men kändes i alla fall rätt att ta det lugnt ifrån springningen idag efter som jag sprang så pass mycket längre igår :)
 
men nu har jag ätit och sen blir det film ( somna i soffan till wallander på tv ).
haha jag och mina vänner brukar skämta om mina matvanor. jag äter ganska så mycket sallad och det är för att jag tycker att det är gott och extremt lätt lagat. lagar men ens en sallad man typ gör/hackar en sallad. helt perfekt för mig. så när jag och mina vänner ses och vi sitter vid ett bord och nån ställer ner blommor på bordet. så brukar vi säga att nej men nu kommer ju annas mat. haha nej fy anna du får inte äta upp bordsdekorationen. eller när vi va i gbg på liseberg så skulle vi äta och medans vi stod och funderade på vad och vart vi skulle äta. så ja men anna du kan ju börja och plocka din mat här bakom. haha och bakom oss har vi som en blomrabatt med en massa buskar som ser ut att ha fått växa till sig lite för mycket. 
 
haha eller så kan man bara sätta fast mig i ett träd så kan jag gå runt och beta min middag ;) jag garvar gott åt detta och hjälper gärna till och spä på det lite extra igenom att skämta vidare eller just plocka lite blad här och var ;).
 
så japp idag har jag plockat min egen middag när jag va ute och gick en promenix tidigare idag ;)
 

lycka

idag är en mycket bra dag. inte bara för att jag lever är glad och för att det är soligt ute. utom för att jag hade en sån bra start på dagen. eller det har jag alltid på lördagar när jag inte jobbar. men aja. jag började i alla fall med bodypump på sats älvsjö. cardion har semester/sommar lov så den blev det inget av. ganska så skönt ändå. det betyde inte att det va semester under pumpen. icke då. bara att lassa på med vikter. svettigt och jobbigt va det. precis som det ska vara. kunde till och med lägga på lite extra vikt under vissa låtar. efter jag som det inte va nån cardio efter. 
 
efter pumpen åkte jag hem åt lite och funderade på jaha vad nu göra. solen lyser ute och här inne kan jag ju inte sitta hela dagen. så ja bäst att ge mig ut och springa. så japp på med spring kläderna och ut i spåret. dagen är en mycket bra dag oxå för att idag va första dagen efter min skada som jag sprang 1mil. det känns bara så jävla bra. jag kände mig som att jag hade vunnit en medalj eller nått när jag hade sprungit klart. men det blev att springa lite längre än 1mil. för jag springer ju till min runda. och haha sen sprang jag lite fel under själva rundan oxå, hur kan man nu göra det undrar ni när det är en utmarkerad bana. jo för att mitt under min utmarkerade bana så håller dom på och bygger ett industriområde. det betyder att dom har tagit bort mina vägar och gjort om vägarna. så jag fick försöka och hitta nya och mina gamla vägar mellan grävmaskiner och grushögar. jag sprang på nån väg och så visar det sig att jaha ja men den tog slut här. bara och vända. försöka och hitta rätt väg för att sen tro att jag springer på rätt väg för att inse att nehe den går åt fel håll. bara och vända. men hittade tillslut rätt och kunde komma till min andra skog som är på andra sidan av vägen.
 
men annars så gick rundan bra. det va med en skräckblandad förtjusning som jag sprang. men det va så härligt. det va så mycket känslor under själva springningen och när jag hade sprungit klart. det va lycka, glädje, jobbigt, svettigt, pulshöjande, härligt, trötthet, känslan av att jag kan. ja det går inte och beskriva alla känslor men dom va många och det va härligt att kunna springa 1 mil igen :) även om underlaget på vissa ställer där dom bygger om kunde va bättre. jag va lite rädd för att ramla men jag lyckades hålla mig på fötterna. 
 
sen gick jag den långa vägen hem och det va skönt att gå lite i solen även om jag nu kände mig ganska så stel i benen. men ja jag ska nog ge mig på milen några fler gånger i sommar :)
 
en bild på mig som madde tog på midsommar
             
 haha hittade denna bild och till alla som klagar på min bilkörning säger jag bara detta ;)  
 
 

Semester

nu har jag semester och det ska bli så grymt jävla skönt. även om jag vet att det kommer och gå så sjukt fort så ska det ändå bli såå skönt. jag ska göra det som jag brukar göra, träna, springa, umgås med vännerna, hänga i stallet, haha och så klart äta och sova ;). 
 
men ja jag började min dag idag med en riktig käftsmäll. en sån som man bara får om man börjar dagen med ett Grit Strenght pass. det va precis lika jobbigt som förra gången. det är som att gå från 0 till 100 på 1sekund. pulsen skenar, svetten rinner. armarna och händerna krampar. latmasken inom en skriker att ge upp för fan du är helt jävla galen. kan du inte bara gå och dööö. men jag krigade mig igenom passet och alla jävla burpees. men det va sjukt jobbigt.
 
sen åkte jag till jobbet och krigade den sista dagen innan semestern. dagen skenade igåv och vips sa det så va det lunch och sen fika och sen va det helt plötsligt dax att gå hem. men gud ska jag va borta häri från 3 tre veckor. hjälp jag kommer ju att sakna nästan allt. men ja det går ju fort så snart är man på plats igen. jag va glad, kunderna va glada, alla va glada så det va super kul idag =). 
 
men ja nu är jag ledig och det känns lite konstigt. jag har inget speciellt planerat utom stallet då och all träning och så ska jag ut och springa och hinna med allt som jag inte brukar hinna med. men förutom det så har jag inget speciellt inplanerat ;).
 
men i torsdags så va jag på bodypump efter jobbet och där träffade jag på elin och isa. dom brukar jag träffa på lördagar när jag tränar i älvsjö. så det va kul och träffa dom och stå och prata lite med dom innan och efter klassen började :). så kul när man lär känna folk och träffar på dom lite överallt.
 
men nu ska jag ta och kolla på tv och försöka och inte somna i soffan ;)
 
men ha det såå bäst
 

chocka kroppen

haha ja jag börjar min morgon med att chocka kroppen. det gjorde jag inte bara igenom att gå upp läskigt tidigt (som vanligt) utom igenom att köra ett Grit Cardio direkt på morgonen. ja det är varken en smyg start eller en mjukstart på morgonen utom mer som att vakna av att nån först håller en hink med kallt vatten över en och när man slänger sig upp i ren panik har nån lagt ut en massa råttfällor. haha ja lite så är det att köra ett Grit Cardio direkt på morgonen. men förutom att alla deltagare stod och gäspade innan vi började och stretchade lite för att få i gång nån typ av muskel eller vilja. så gick passet jätte bra. det va sjukt jobbigt. svetten och pulsen kom upp och välde över. det är en väldigt intensiv klass så det är mycket puls och lite vila. det finns två små snyt pauser typ emot slutet innan det är dax att stå i planka. men det är samtidigt så kul för idag kunde jag göra nästan alla armhävnings moment på tå och det är så sjukt. jag känner mig så stark och att jag har så mycket jävlaanamma och vilja när jag klarar av det. det är som att jag har två små röster i huvudet den ena som säger ge upp du klarar ändå inte mer. och så har vi den andra som säger att ge inte upp du klarar betydligt mycket mer än vad du tror. och när den rösten vinner och ger den andra en spark i baken och säger kom igen nu vi måste sammarbeta så att vi kankse kan komma nånstans. ja då orkar jag så mycket mer och tar i så mycket mer än vad jag tror att jag kan göra.
 
men efter mitt pass och efter dusch och allt sånt. så blev det att åka till jobbet och kriga. det va mycket på jobbet och jag har en del som ska fixas innan jag går på semester. men det är så kul just nu på jobbet när vi har våra härliga sommar jobbare på plats :). dom är så roliga och så vill hjälpa till iga och det älskar vi. det är så kul att få lite hjälp med alla mina terapiarbeten. i morgon ska vi ta tag i nästa arbete :)
 
ja men vad har jag gjort mer. haha det räcker inte med att chocka kroppen nej jag vill ju springa oxå. så ja efter jobbet och innan regnet som aldrig kom så gav jag mig ut och sprang min vanliga runda på 5km. sen körde jag lite utfall på grusvägen på vägen hem. men det va varmt. eller mer kvaft och så små duggade det lite. men det va det lilla. det va mest varmt och kvaft. men det är ju bara och kriga på :)
 
men nu blir det sova och komma upp i morgon. ingen morgon träning i morgon. skönt utom det blir träning efter jobbet i stället :). 
 
 

Sats Running Club

idag blev det att köra ett Sats Running Club pass på morgonen. ja klockan ringde äckligt sjukt tidigt. 05:10 började min klockradio och spela och sen mobilen att tjuta. bara att stiga upp och sätta fart. kläderna ligger framme väskan är packad maten står redo i kylen bara att hämta allt gå på toa och dra till bussen. och dom det låter så är klassen ett pass då man springer i en grupp som en flock med får efter en över hurtig instruktör med höga knän rakt igenom hela passet ;). jag träffade även på en tjej som heter kim com jag träffade förra gången som jag va med och sprang denna klass och vi klickade direkt och pratade halva tiden. så det va kul att hon va på plats och att även jag va på plats. så vi kunde prata om lite allt möjligt. det visade sig att även hon hade ridit och haft en egen häst så det va ju super kul. 
 
men ja förutom att prata medans vi sprang och ja vi sprang så klart längst fram och lede hela gruppen som två får. efter som ingen ut av oss hittade ute i globen området så blev det ibland lite svårt och veta vilket hål vi skulle åt vid olika korsningar. haha men annars så gick det jätte bra. men ja vi böjade passet med en lättare uppvärmnings joggning. sen kom vi ner till en grus slinga. vi va inte ensamma det va fullt med cyklister och folk som va ute och sprang. sen började vi med lite teknik som att springa på tå, långa steg, höga knän och ja lite olika övningar. sen sprang vi på led och den som va sist spurtade om ledet så att den hamnade först. den gjorde vi några gånger. sen körde vi intervaller genom att spurta två lyckstolpar jogga en, spurta två jogga en och så gjorde vi så några. sen körde vi spurta en lycktstolpe och jogga en, spurta en jogga en och det gjorde vi några gånger. sen körde vi intervaller på 1 min. då skulle man springa i det tempo (helst så fort som möjligt) som man trodde att man kunde hålla i en minut. haha som vanligt så lägger man ett alldeles för högt tempo i början men det gör inte så mycket för då är det bara att man springer på i ett nytt tempo till intruktören blåste i sin pipa.
 
sen gjorde vi sånt flera gånger. det va kortare och längre spring intervaller med ca 30sek vila emellan varje intervall. det va super kul. jag va den snabbaste tjejer men ja gruppen va inte sådär jätte stor och kim hade en känning av en skada på ena benet. så hade hon inte haft det hade jag inte haft en chans. men nu när hon inte va helt 100% så kunde jag ligga och flåsa henne i nacken vid dom första ökningarna och dom andra så sprang jag om henne och såg till att hålla henne bakom mig. haha men hade hon vart helt 100% så hade jag fått käka grus från hennes skor. för hon är så sjukt grymt vältränad och snabb. jag har inte en chans emot henne. men när vi joggar så har vi ett bra tempo tillsammans :) haha men sen så får jag se mig själv besegrad när hon lägger i den där över växeln och bara spurtar ifrån en och stänger upp grus på en ;).men hon är så söt. för hon bara men du är ju jätte duktig när jag berömmer henne för hur sjukt snabb hon är och att jag själv håller på och dör och hon är knappt andfådd.
 
efter x-antal intervaller så joggade vi hem och kunde då prata lite till ;). det bästa med detta pass är att: jag får springa, jag älskar att springa. jag får springa tillsammans med andra vilket bara gör det extra kul. för annars så får jag ju alltid springa själv. jag får tävla emot andra och se vilka jag är snabbare och vilka som är snabbare än mig. det är nån som säger vad man ska göra och det är inte bara springa en vanlig runda. jag tycker ju om och gå på pass för att man får träna med andra och att då få springa med andra och samtidigt kunna prata är ju super kul. haha ja jag vet jag är galen.
 
men ja sen blev det att åka till jobbet och kriga. det va mycket och göra jag har massa saker som jag måste fixa innan jag ska gå på sem. leta bågar, hänga upp bågar, ta ner bågar, hänga om bågar, terapi arbeten. men tur att jag har fått hjälp av våra härliga sommarjobbare. dom hjälpte så gärna till med att hänga upp och hänga om alla bågar som skulle upp och ner. så jag letar bågar och dom hänger upp dom som ska upp. perfekt :). det går så mycket snabbre när jag slipper göra allt själv.
 
sen när jag kom hem så kände jag att jag ville ge mig ut i det fina vädret. men jag kan ju inte springa igen så nej det fick bli en power walk i en timme. härligt.
 
men nu blir det tv, sängen och sen upp :)
 
 

hot cykel

sats har vissa klasser som utförs i extremt varma lokaler som tex hot mojo. det är som yoga som man utför i ett extremt varmt rum och ja det är meningen att det ska va extremt varmt. nått liknande har globen men det är mer som hot cykel. men det är inte meningen att det ska va så varmt. men det är alltid varmt i globens cykel sal och då menar jag extremt varmt. man svettas redan när uppvärmningen är klar och när hela passet är klart så går man ut som en blöt fläck. det är till och med så varmt så att instruktören idag som är en vikarie sa minst 3 gången under passet att gud vad varmt ni har det här inne och efter passet så frågade honom det alltid brukar va så här varmt.
 
men det är bara och trampa på. inte för att man kommer nånstans eller för att det blir svarale då av vinddraget utom för att det är bara och kriga på. men aaa jag håller på och dör av dessa jävla myggbett. det kliar konstant. jag vaknar om nätterna och det kliar. jag sitter på cykeln och trampar som att jag va jagad av en tiger och det kliar. jag åker buss, jag jobbar, jag äter, jag är ute och springer och det kliar. det kliar så att jag tror att jag håller på att bli galen. det är som vanligt. under sommaren så har man glömt bort hur jobbigt det är när det är sådär jävla svinkallt. och när det är sådär jävla svinkallt så har man glömt bort hur mycket dessa jävla myggbett kliar.
 
men ja efter cyklingen så åkte jag till jobbet. idag hade jag en del att göra. det skulle skyltas om ner med rayban upp med rea skyltningen och hitta dom bågar som ska vara med på rean. märka om dom och sätta upp dom. samtidigt som det kom in kunder hela tiden. jag hann typ klart. men jag jobbar ju hela veckan så har tid att hinna bli klar. sen har jag sem i tre veckor. det ska bli såå sjukt skönt.
 
sen efter jobbet så har jag vart ute och sprungit min runda i skogen på 5km. den kändes kanon bra. jag kände mig pigg och kry i både kroppen, huvudet och benen. härligt. jag kunde springa på och känna att jag kunde ta i i uppförsbackarna utan att ta ut mig allt för mycket. funderar på om jag snart ska ge mig på att springa milen snart. jag har ju inte gjort det sens jag blev skadad. jag tycker att jag borde klara av det. för nu gör det ju inte ont i benet alls. och jag springer ändå mer nu än vad jag gjorde i början när jag började springa igen efter skadan. men jag får göra det nån dag när jag är ledig :). sen efter min spring runda så gick jag den korta vägen hem. då är det samma väg som jag springer till min runda. och då går jag igenom en liten skog. eller nej man får snarare springa igenom den lilla skogen för att inte bli uppäten av alla mygg, bromsar och knott.
 
men nu ska jag ligga i soffan en stund innan jag ska gå och lägga mig.
men ha det såå bäst

Cross training

idag va det åter till verkligheten. jag började med att åka till stallet. åkte min buss mitt tuff-tuff tåg och fick sen gå från stationen ner till stallet. släppte ut dom djur som skulle ut i hagen så dom fick äta sin frukost där ut. red sen ut mockade fixade och sprang sen upp till ösmo centrum. för när jag va klar med allt som jag hade tagit gott om tid på mig att göra. för jag tänkte att jag skulle tåget som gick 10:30 från stationen. men bara det att nu är det tydligen nån form av sommar tid från sl:s sida så det betyder att det typ går ännu mindre tåg än i vanliga fall. det tåget gick inte. men det gick en buss 10:16. dax och sätta fart. men jag hann som tur va.

 

åkte hem och bytte om till spring kläder. jag kände mig ganska så trött. redan från början ut av dagen. kom hem sent igår och så upp tidigt. så det blev inte nån rekord tid idag precis utom sprang mest bara för att jag kan och för att det är skönt att komma ut. men det va tungt. jag va trött i benen, trött i kroppen och trött bara rent allmänt. men förutom det så gick det bra. som sakt va ingen rekord tid men jag tog mig runt.

 

ja och efter som det är söndag så betyder det söndags cross training. det va precis lika jobbigt och svettigt som i torsdags. men denna träningvärk som jag har i mina ben efter torsdagens burpees sitter kvar. men annars så gick nog passet bättre än springningen jag kände mig piggare i kroppen och i huvudet. men nu så har jag ätit och ska kolla på wallander och bara ta det lugnt. nästa vecka blir det jobb och träning :)

 

en trött carlsson på väg ner till ica efter att ha kört cross training pass                                                                        


midsommar

midsommar är över och jag har ca fyrtionniotusen nya myggbet och ja dom kliar så jag tror att jag håller på att bli galen. jag skämtar inte om jag säger att jag har 5 myggbet bara på en fot. och då har jag inte skrivit om vad jag har på det benet, det andra benet, den andra foten och på ryggen. det är helt sjukt jag är uppäten av dessa jävla myggen. död åt myggor.
 
men förutom att jag har krigat med myggen så började jag min dag inte allt för omänskligt tidigt.07:00 ringde klockan. okej det är omänskligt tididgt för att va en ledig dag. men jag skulle hinna springa innan jag skulle äta frukost och sen göra mig i ordning. så japp bäst att börja i tid. men spring rundan gick kalas bra. jag hade ju såklart mina nya spring skor och dom va jätte bra. efter rundan så gick jag den långa vägen hem. det va så skönt för solen stod högt på himmlen och det va bara ett sånt underbart morgon väder. efter som det va sol så skulle midsommar klänningen på. ja och den skulle på om det så va med både våld och en riklig mängd med sopa. den gick på och jag kunde andas ;).
 
jag nu va det då dax för att göra sig i ordning, äta frukost, gå ner till ica och köpa det som jag skulle äta, göra i ordning det som jag skulle äta, packa det jag skulle ha med mig, inte glömma vinnet kvar i hallen, glömmer så klart vinnet kvar i hallen får vända och springa tillbaka. hinner sen precis med bussen. håret är i alla fall i en munk, klänningen är på allt är klart. jag är redo =).
 
åkte ner till ösmo och gick snabbt hem till föräldrarnas hus och lämnade mina saker innan jag gick vidare hem till izza. där va det vanliga tjej gänget och några skåne kompisar till markus. haha vi hade vilda diskutioner var på det heter ramlösa eller rrrrammmmlöööösa. haha det första är ju såklart rätt enligt oss ;). men ja vi började med att äta sill och potatis men ja jag äter ju inte potatis så jag åt bara sill med finn crips som jag hade köpt. det blev jätte gott :). sen drack vi både bål och vin. det blev mycket skratt och prat. vi spelade kub och jag va så dålig att det är ett skämt. haha det är illa när man inte riktigt är helt säker vilken det är man försöker och träffa när man kastar den där jävla pinnen. vi i vårt lag förlorade såklart. haha men vi va lika glada för det. sen blev det dax för grillmaster att göra entre. på med grillen och sen på med maten. jag hade med mig kyckling, sallad och min egen hemma gjorda röra till det. ååå det blev supet gott. 
 
haha jag och madde hade ju såklart valt den bästa platsen precis bakom grillen. aaaaaa varmt och skönt :). men det blev en hel del skratt, prat, mygg och vin. haha men när klockan började och bli sent så blev både jag och madde trött så hon låg i sängen och gosade med mullis och det såg så mysigt ut så jag gick oxå dit och gosade med mullis. eller jag tror inte att jag han gosa så mycket innan jag somnade. haha sen låg både jag och madde och sov. men vi va så trötta :). men sen vaknade vi till liv och gick hem. 
 
men det va en mycket lyckad, trevlig och rolig midsommar som firades med bästa brudarna =).
 
jag sov hemma hos mina föräldrar och somnade om. haha men sen vaknade jag av att deras klockradio började och spela nån trevlig trudelut. död åt klockradio. fick tyst på den genom att öppna bara ena ögat och trycka på nån knapp. klockan va nu 06:12. men efter 10 min så började den spela igen. då va det bara att få tyst på klockradio helvetet. öppnade båda ögonen och lyckades hitta nån knapp som gjorde att den där gröna lampan som betyder att larmet är på slocknade. aaaaa frid.
 
det va skönt att sova i ösmo för jag skulle till stallet dagen efter. så det blev att äta frukost i lugn och ro. kolla lite på tv haha somnade såklart vaknade sen upp och gick ner till stallet. åå jag älskar att kunna skriva ordet gick ner till stallet. inte som jag brukar göra buss, tuff-tuff tåg och sen buss (om man har tur annars promenix). jag kände mig pigg och glad. jag hade ju fått sovmorron ;). men i stallet så blev det att mocka fixa och rida ut. gick sen hem. hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning. för jag och sara skulle hem till madde och äta taco och kolla på tv. haha eller jag gjorde mig inte iordning så mycket utom jag körde mer på slaffs stilen. det va no smink, no hårfönat hår långt linne, leggins och tjocktröja. skönt. snäll som madde är så kom hon och hämtade mig och körde oss tillbaka till nynäs sen igen. men det va trevligt att komma hem till henne. prata lite och kolla på film. vi kollade på beautiful creatures. den va jätte bra och är baserad på en bok så ja den måste jag ju läsa (lyssna). men ja va hemma vid 12 och då va jag ganska så trött..somnade direkt i fallet till kudden ;)
 
min spring outfit  
min midsommar outfit
             
haha en väldigt glad carlsson         
         
madde, jag och åsa            
     
jag och madde        
 
 
 
 
 

rea

ja i torsdags så gjorde jag ett kankse inte super långt inlägg men jag skrev i alla fall några rader och hade några bilder som jag så fint skrev på mobilen. efter en halvtimmers tänkande och buffrande så gav jag upp. den tyckte inte att det va okej och ladda upp det inlägget. så nej jag gav upp och skriver om det nu i stället.
 
men ja det jag tänkte berätta om är att om det är nånting som min kära mamma har lärt mig så är det att man ska passa på och shoppa när det är rea. eller kankse mer att när man ska handla så ska man leta efter stora röda skyltar som det står rea på ;). så jag passade därför helt enkelt på och shoppa min nya super snygga springa i skogen och leran skor. det är ett par till nike skor till min samling. och ja nu har jag ju hunnit prova dom och jag älskar dom. dom passar perfekt både till att gå promenixer i och att springa i så ja vi kommer att hänga mycket med varandra i sommar.
 
sen efter jobbet drog jag hem och bytte om like stålmannen och gick sådär super snabbt i mina nya skor ner till sats haninge för att köra ett cross training pass. det gick bra men asså det va galet jobbigt och jag hade ju såklart glömt bort och tejpa min blåsa.... inte bra. han hade gjort om lite i uppläget så efter uppvärmningen så va det dax för en övning som gick ut på att man skulle göra 21 frivändningar. det är när man lyfter stången överhuvudet och ja typ hjälper till med benen. sen skulle vi göra 21 burpees. sen 15 frivändningar och burpees och sen 9 frivändningar och burpees. haha sen va båda jag och mina ben helt döda. nu va det då dax för varv nummer 1.. jag kommer och dö. mellan varv 1 och 2 gjorde vi en annan övning som gick ut på att vi skulle göra 60st armhävningar på tå eller på knä. sen va det varv 2 mellan varv 2 och 3 gjorde vi en annan övning som gick ut på att vi skulle jobba 20sek och sen vila 10sek. vi började med burpees (igen ååå dessa jävla burpees) sen haha låg man på rygg och gungade fram och tillbaka som en säl. sen upp och göra burpees igen. efter varv 3 va det klart och dax för stetchning och hemgång. nu va jag trött.
 
 
ja jag är en nike nörd ;)
varning här kommer en liten bild på min blåsa
 

Grit Cradio

nej jag men jag började min dag alldeles på tok för tidigt 05:00. varför gick jag då upp så tidigt. jo för att åka och träna. dax att åka till sats spårvagnshallarna och köra ett Grit Cardio pass. det är ett pass som en ett högintensivt intervall pass med fokusering på kondition och styrka. man springer runt från sida till sida blandat med att kasta sig ner på golvet och göra burpees eller armhävningar. ja det är lite blandade övningar med bara sin egen kroppsvikt. haha men ja det räcker så. det är nog så jobbigt. eller jobbigt är bara förnamnet. det är ett par svettiga 30 min men samtidigt väldigt roliga. sen måste jag ju säga att sats spårvagnshallarna måste ju va ett ut av dom snyggaste sats center. det är en så snygg lokal. det är byggt i ett gammal stall för spårvagnarna. dom har valt och ha kvar tegelväggarna och det otroligt höga taket. även inne i träningssalen så är det tegel och högt i tak.
inte för att det blir mindre jobbigt för det ;). men sjukt snyggt är det. 
 
sen blev det att duscha och åka till jobbet. det va en bra dag på jobbet. vi hade kul och sålde bra. en bra dag helt enkelt. det är så kul att ha lite nya människor hos oss :). i morgon ska jag oxå jobba men innan det tänkte jag springa en runda. för idag så kände jag att jag orkade bara inte. jag jobbade till 19 och på bussen hem kände jag mig bara så trött. trött i huvudet och i kroppen så tänkte att nej det får räcka med mitt cardio pass på morgonen för idag. 
 
så har bara ätit och tagit det lugnt. men i morgon blir det att springa igen :) härligt. haha längtar typ redan. och ja jag vet jag är dum i huvudet ;)
 
men ja ha det så bäst
 
 

Terapi springa

idag har vart en jobbig och tung dag. mycket har hänt och det har vart allt annat än kul. så efter jobbet blev det verkligen att terapi springa min skogs runda. det va så skönt att få rensa hjärnan för en stund. även om det inte hjälpte sådär super mycket. men det kändes bra när jag va ute och sprang i alla fall.

 

på utsidan visar jag upp ett glatt leende och ser som vanligt glad ut. men på insidan så känner jag mig allt annat än glad.

                                                                    


sommar

om det är någon som undrar vad vi har för årstid där ute i vårt kalla land. så är det sommar. och det är det bara för att idag så har våra sommar jobbare börjat och jobba hos oss under veckodagarna :). idag va helena på plats och i morgon kommer lovisa. det är så kul när det kommer lite nya unga människor till oss gamla stofiler och rör runt lite i vår inskränkta värd. det kan behövas om jag säger som så ;). sen att det är jätte kallt både inne och ute ja det är jag fullt medveten om. i detta land så har vi varmare eller kallare vinter. 
 
men innan jobbet så va jag uppe alldeles för tidigt men jag kände mig pigg och glad trots klockslaget. åkte sen buss till globen för att köra ett cykel pass. det gick jätte bra. det va sådär härligt sjukt jobbigt och extremt svettigt som bara ett cykel pass ska vara. haha som jag förklarar för andra vad man gör på ett cykel pass. man cyklar jätte fort under 45 min på samma ställe. men det va lite problem med hedsetet så ja hon fick skrika högt så att vi skulle höra och förstå. men det gick bra i alla fall.
 
sen åkte jag till jobbet och krigade. det gick bara bra. det va ganska så lugnt och tråkigt men vi sålde ändå bra så det va kul. kunderna va glada och det är ju alltid ett stort +. haha vi pratade även lite om vår plommonperiod som vi hade på jobbet. haha det är en period då vi på jobbet gick runt i koftor i just färgen plommon. så ja vi såg ut som plommon. helena skrattade högt åt det haha och ja det gjorde vi andra oxå.
 
efter jobbet så åkte jag hem och bytte om till spring kläderna. det va så skönt att få komma ut och springa min runda i skogen. att springa är som terapi för mig. det är så härligt. jag tänker inte på nånting än vad som sker här och nu. bara sätta den ena foten efter den andra (inte ramla) och bara njuta av livet som är här och nu. sen att det sjukt jobbigt men det ska det ju va oxå ;). men det är ju det som är meningen för annars så skulle alla ut och springa. men jag älskar det och är så glad över att jag kan springa igen och jag älskar att jag kan springa i skogen igen =). jag vill inte bli skadad eller få vinter igen. 
 
ja och om det nu är nån där ute som undrar hur mina daggmask muskler (magen) mår idag. så jo dom lever. jag nös och det gjorde så ont att jag trodde inte att det va sant. jag har sånt träningsvärk att det går nog inte och beskriva. sen haha som pricken över detta i så har jag fått en liten men ack så irriterande blåsa på ena tån som skaver när jag springer. eller den skaver mer när jag har sprungit klart och ska gå hem. men om den inte går över snart så får jag väl tejpa eller nått sånt till nästa runda ;). en liten blåsa ska inte få stoppa mig.
 
men nu blir det att kolla på tv och ladda batterierna för morgondagen.
men ha det såå bäst
 
 

springa + cross training

ja det är typ det som jag har hunnit med idag. eller kankse lite till oxå. men jag började med att sova ut. gud vad skönt det va och vad trött jag va. kände mig precis lika trött när jag vaknade och gick upp som när jag gick och la mig. eller jag kanske kände mig mer groggy än trött. det är konstigt det där ibland. för ibland kan jag vakna 7 och inte kunna somna om sen andra dar kan jag vakna 6 och bara vilja somna om men att man måste gå upp. sen andra dar kan man vakna 9 och känna sig helt jävla död. typ snälla döda mig nån för så trött är man. det kändes typ som att jag hade vart ute och partat hela natten men det ända jag drack igår va kokosvatten och vanligt vatten sen gick jag och la mig vid 23 efter att ha hållt på och somna i soffan x-antal gånger. men ändå när jag vaknade vid 9 i morse så kände jag mig nästan som att jag va bakis. 
 
men sen blev jag mycket piggare. bara av att komma upp och klä på sig springa kläderna gav mig ny energi. åt frukost i lugn och ro. blev det vanliga gröt med ägg i, mosad banan, hallon, kanel och en klick kokosolja. till det blev det ett äpple och en banan. mums =) .kollade ut både en och två gånger och kollade på mobilens alla väder appar för att se hur stor är sannorlikheten är att det kommer och börja regna och hur mycket regn ska det i sånna fall komma. alla sa som vanligt olika. men bestämmde mig för att gå på vad jag ser med blotta ögat. linne och inte 4 tjock tröjor över. lite regn har ju ingen dött av och blir jag kall för jag väll springa fortare.
 
det kom inget regn. linne va perfekt. stort tack till mig själv. det va till och med ett sånt bra väder att jag gick den lång vägen hem. det va varmt och skönt. jag gick på i ett bra tempo utan att bli kall. men själva springa rundan gick oxå bra. träniingsvärken har lagt sig och jag kände att jag kunde ta i och springa på i ett bra tempo. men jag måste blir öva på dessa uppförsbackar. men jag vet inte när. haha det va ju så sjukt äckligt jobbigt på passet som vi sprang uppförsbackar på så ja jag vet vad jag borde öva mer på. försöker och ta i mer i dom backar som kommer men jag borde ta en runda där jag bara springer uppför. typ joggar till rundan och sen tar en uppförsbacke och springer uppför den i ett snabbt tempo och sen går ner och sen gör det några gånger (mer än 2gånger). förhoppningsvis några gånger och sen jogga hem. 
 
men ja jag jobbar på att komma på vilken backe man ska ta och vilken dag som jag ska göra det på ;).
men sen bev det hem duscha äta och fixa lite här hemma. har försökt och städat lite och organisera. det går väl sådär... sååå tråkigt. jag gick ner till ica i stället och handlade för nästa veckas luncher och dagar. måste börja och planera vafan man ska äta på midsommar. vi ska grilla så ja det lär ju bli nått djur och sen nån sallad till det. men ska bara komma på vilket djur. jag vill ha ett fräscht djur som inte har ätit typ butazon eller nått annat liknande. vad jag ska ha på mig tror jag att jag vet. jag provade klänningen igår och ja jag fick på mig den. men satt den verkligen så där jävla taijt förra året oxå??? ;). men den gick på. haha sen får jag väl typ stå upp hela kvällen.
 
men sen gick jag ner till sats haninge för att köra ett crott training pass. det brukar va en kille som heter fredrik som kör det men idag va det kim som va på plats. det såg vi redan när vi kom. för det låg en massa saker, vikter, band och andra saker typ överallt. genast blev både jag och dom andra deltagarna super duper nervösa. det va en tjej som va helt ny på cross trainings passen och när vi alla sa hur jobbigt det hade vart med kim förra gången så såg hon ut som att hon ville gå hem. men vi övertygade henne om att man överlever. det är bara ganska så super duper jobbigt. vi överlevde även detta pass men ja det va precis sådär super duper jobbigt som det brukar va. sista övningarna är magövningar och man ska ligga på golvet och göra en massa saker. jag har ju typ magmuskler som en daggmask. så ni kan ju tänka er hur bra det gick för mig. jag kände mig mest som att jag låg på golvet som en ålande mask och kippade efter luft.
 
men nu är jag hemma har ätit och ska kolla (somna) till wallander ;)
 
åååå jag måste ju bara säga att jag gjorde en så sjukt god och nyttig chockadmousse igår som jag doppade mina jordgubbar i. denna kommer jag absolut att göra flera gånger :)
till den hade jag
4 st dadlar
1 avokado (förslagsvis mogen)
0,5 dl vatten (jag gick ha i lite mer)
0,5 dl raw kakao (går säkert lika bra med vanlig kakao)
2msk agave sirap 
1 kryddmått vaniljpulver.
 
sen körde jag allt i en mixer tills met blir som en krämig kräm och sen in i kylen i några timmar ju längre desto godare. och sen är den klar. så enkelt och så otroligt gott =)
 
 
 

arbetat

ja jag började min morgon med att springa min vanliga skogs runda på 5km. det va ett härligt soligt sommar väder. det va linne, solisar och springa snabbt byxorna på. sen va det bara att ge sig ut och köra gärnet. ja hur fort det nu kan gå med en träningsvärk som skriker i vart enda steg i benen. det va till och med så att jag tyckte att jag fick ont i knäna. det brukar jag aldrig få. men ja sprang min runda och kämpade på i ett tempo som inte va nått nytt världsrekord men jag sprang mest bara för att få komma ut röra på kroppen och få lite fart på den :). det kändes bra och jag kom runt. sen avslutade jag med en stretch i solenn. skönt.
 
sen blev det hem duscha äta och åka till jobbet. haha höll på att somna på bussen men vaknade upp vid tyresö c och kunde hoppa av. på jobbet gick det bra. det va jag, sofia och helena som va på plats för att kriga. det va ganska så lugnt så det va lite tråkigt. men även denna dag gick och vi fick åka hem.
 
kollade på biggest loser på tv och jag måste säga att det är helt otroligt vad dom lyckas gå ner i vikt asså. det är helt sjukt. dom går ner nästan halva sin kroppsvikt och det är ju helt galet sjukt. dom är så grymt duktigt. 
 
men snart blir det till att sova så att man orkar upp i morgon :)
 
och ja jag lovar jag ska snart skriva om vår resa i gbg har bara inte orkat men jag har inte glömt bort det. jag bara jobbar på det.
 
men här kommer en bild på mig från festivalen :)
 
 

Grit Strenght

gårdagens träninspass ja den sitter i benen om jag säger som så. fy fan vilken jävla träningsvärk jag har i mina stackars ben. haha idag gör jag allt ståendes. äter, sover, kissar, jobbar, åker buss haha ja allt. men jag började dagen att köra ett Grit Strenght pass på sats odenplan. det va som att få en käftsmäll direkt på morgonen. det va en ny releas som jag inte hade kört tididgare och det är alltid lite svårt och veta hur mycket man ska ha på stången och när man ska ha det. hur övningarna är och när dom kommer. men det va sjukt tungt och jag orkade inte göra alla rep av dom olika övningarnaoch ja då har man typ lyckats. för har man misslyckas då har man lyckts. vi är där för att misslyckas som det så fint heter ;)
 
men det va sjukt tididgt klassen började 07:00 och jag försökte och vakna till liv lite igenom att gå en stund på löpbandet. det gick sådär. men med gårdagens träningvärk och typ hela veckans träningsvärk så va det en kamp att göra alla burpees för mina ben och lår skrek av smärta i var enda burpees. och ja nu när jag sitter här i soffa så är frågan hur det kommer och kännas i morgon. haha kommer jag ens att komma upp från soffan och kommer jag att komma upp från sängen i morgon. haha den som väntar får se. haha ja och det är inte bara benen som har träningsvärk. det är typ alla muskler i hela kroppen inklusive grimas muskeln ;)
 
men ja sen åkte jag till jobbet och krigade till 19 tillsammans med ingrid. i morgon ska jag oxå jobba men tänkte att jag skulle ge mig ut och springa innan jobbet (om jag nu kommer upp ur sängen)
 
men nu ska jag nog ta och kolla lite på tv.
 
men ha det såå bäst
 
 

Bodypump

Nu när jag är hemma igen så är det tillbaka till verkligheten och tillbaka till min torsdags bodypump :). Men efter en härligt underbar vecka i Gbg då jag har bytt ut träning till vin och god mat så är det ändå kul att komma tillbaka. Men gud det va så jobbigt. Alla mina muskler inklusive grimasmusklerna skrek av smärta, mjölksyra och träningsvärk. Jag kände mig typ lika svag som jag är vit ;). Men det är bara och kämpa på. Men jag känner redan hur dagens träningsvärk kommer smygandes.

Nu ska jag snart sova och ladda upp batterierna till i morgon :)


trött

jag va ganska så trött igår när jag gick och la mig och jag kände mig precis lika trött om inte ännu tröttare i morse när klockan ringde. den ringde ju så sjukt äckligt jävla tidigt oxå. 05:00. det är minst 2 timmar för tidigt... min kropp va i koma. men jag skulle upp och till sats spårvagnshallarna. varför åka runt halva staden för att träna sinessjukt tidigt. jo för att dom hade ett Grit Cardio pass på moronen. och morgon stund ska ju ha en liten guldklimp i munnen. jag hade mest bara sura uppstötningar och en jobbigt illamående känsla i hela kroppen. jag va bara så sjukt trött. klassen började 07:00 men jag va där lite tidigare så försökte och vakna till liv lite igenom att springa 10 min på löpbandet. det hjälpte inte. alla som kom till klassen såg så sjulkt jävla över hutigt pigga ut. jag kände mig mest som ett uppgrävt lik. 
 
men jag kämpade mig igenom dom sjukt jobbiga och svettiga 30 min. jag måste ha minne som en guldfisk för jag hade som vanligt glömt bort hur sjukt jobbigt detta pass är... det går bara inte och beskriva utom det måste genomföras för att man ska förstå. när man är helt plank svettig och benen och armarna ja då är det jobbigt och så ska man stå i planka. inte helt lätt när svetten blir som olja emot golvet så att armarna bara glider åt två olika håll.
 
men jag krigade mig ingenom klassen och åkte sen till jobbet. jag va så trött att jag höll på att somna på bussen och missa tyresö centrum. nu va jag hungrig när jag kom till jobbet. dom här bären jag åt på bussen på väg in innan träningen som jag hade idislat några gånger under klassen hade nu gjort sitt. nu måste jag ha mat och kaffe för att bli människa igen. det här med att man ska bli pigg av träning och kaffe är en myt lika mycket som att man måste vänta minst 1 timme efter att man har ätit tills man får bada igen. för du vet annars kan man få ont i magen, drunka och dö. det är bara nått som vuxna har kommit på att dom säger till barnen för att dom själva vill sitta på filten i lugn och ro och äta upp picknicken sjukt långsamt och inte behöva att ha ett öga i boken och ett ute i vattnet för att se så att barnen fortfarande lever. eller lika mycket myt som att tomten (pappa) alltid måste envisas med att äta sjukt mycket mat sjukt långsamt innan han kan gå och dressa om och spela tomten. tips spela tomte innan maten så kan dom som vill äta sjukt långsamt göra det och barnen slänga i sig maten och sen leka med alla leksaker ;).
 
men ja jag tror inte att det stämmer. för om det stämmer så undrar jag hur sjukt trött jag skulle va om jag inte tränade och drack kaffe. haha skulle jag ens komma ur sängen på morgonen. jag tror att jag skulle behövt äta kaffe sumpet för att bli pigg och behövt bli jagad med piska och en marabou kaka framför mig för att känna mig pigg idag. men jag tog mig igenom dagen och blev nog lite piggare nånstans mitt under dan. typ mellan lunchen och fikat. fast då tyckte jag att det va så kallt så att jag ville slå på elementet men kände att jag inte kunde göra det i juni. 
 
haha men det är inte konstigt att jag fryser så mycket om mina händer. för när vi va på universeum så ställde vi oss i en värmekamera och man ska va typ röd och gul. både madde och sara va röda/gula och fina över hela kroppen. ja va röd/gul och fin överallt utom på händerna och näsan. dom va blå och lila. inte ett gott täcken. det är inte så konstigt att jag alltid tycker att jag fryser om mina händer och att jag börjar med vantar när folk fortfarande går i t-shirt och tar inte av mig mina vantar förens det är så varmt att folk går i linne.
 
men ja jag krigade mig igenom även denna arbetsdag. åkte hem somnade på bussen vaknade upp stationen innan jag skulle av. hade missat 40 min av min ljudbok. men det görinte så mycket den är ändå så sjukt tråkig..kände mig inte piggare. men bestämde mig för att testa det här med att springa mig pigg ;). så ja det blev att springa min 5km runda i skogen innan middagen. ja för annars så kommer jag ju aldrig komma iväg. rundan gick bra kände mig piggare när jag kom ut och fick springa lite.
 
men nu ska jag ta och gå och lägga mig så att man orkar upp i morgon. 
men ha det så bäst
 
 

hemma

nu är jag hemma igen efter att ha vart i ett soligt och härligt Göteborg. men jag orkar inte skriva om det idag utom tar det nån annan dag då jag inte känner mig lika trött.
 
men vi kom i alla fall hem i söndags och då va det bara bums i säng och tro det eller ej en jag va inte uppe och sprang i måndags. nej det fick bli en vilo dag. kände att det behövde jag. utom jag sov lite längre och åkte sen till jobbet till 9:00. där stod alla på rak och välkomna mig hem... eller inte ;). men det hade vart kul om dom hade gjort det. men jag jobbade på och det va ändå lite kul och va tillbaka och träffa alla igen. gick igenom lite solisar för jag hade beställt sjukt mycket innan jag åkte och lika sjukt mycket hade vi sålt. så det va ju super kul och bara att gå igenom allt igen och beställa hem lika sjukt mycket igen.
 
sen efter jobbet åkte jag ner till stallet. men jag svängde förbi mina föräldrar innan för att hämta en matlåda och för att hälsa på dom lite. vi ses ju inte så mycket nu när vi inte jobbar på samma jobb. så lika bra att passa på och hälsa på lite snabbt medans jag ändå skulle ner till stallet.
 
vi fick välja hästar idag och jag tog bubblan. jag tycker ju att hon är mycket trevlig och rida. sen så är hon ju vit oxå ;).
 
sen när jag kom hem så blev det bara duscha och sen bums i säng för att sen gå upp sjukt äckligt tidigt. 05:10 ringde klockan och nej jag ville verkligen inte gå upp. men jag tvinga mig upp för att lite (ganska så mycket) nervös åka in till sats globen för att köra ett nytt pass som heter Sats Running Club. det är typ precis som det låter. man är en grupp som springer runt som får efter en galet över hurtig intruktör som inte bara va över hurtig, morgon pigg, för mycket energi, spring i benen utom som desutom va mycket trevlig och rolig och så va han en sån instruktör som lär sig en namn innan man själv kommer ihåg vad det nu va han hette. och det är inte så att han frågade eller nått sånt. nej dom läser på dom små lapparna som man lämnar fram. sen blev den här klassen mer personlig oxå efter som vi va ute och sprang och pratade tillsammans alla som va i gruppen. jag hittade snabbt en tjej som jag hängde och sprang med. hon va super trevligt så det va jätte kul. det va backträning som stod på schemat så vi värmde upp och sprang en liten bit tillsammans som en flocka får innan vi kom fram till backen som vi skulle springa uppför. den va sjukt alldeles för lång och sjukt brant. 
 
det va så galet jobbigt. första gången så kändes det okej. andra gången så va det jätte jobbigt. tredje, fjärde, femte och till slut sjätte gången så höll jag på och dö. gud jag tror aldrig att jag har kännt den smärtan nån gång. det gjorde inte bara ont i benen utom även i andningen. det va som att jag inte fick nån luft. eller som att den luften jag fick inte räckte. det gjorde ont när backen va klar och man skulle stanna och flåsa det va som att jag fick håll eller nått sånt. för så ont gjorde det. men jag är ju inte eller van med att andstränga mig så fruktansvärt mycket som jag gjorde. sen blev det ju lite tävling oxå för jag ville ju inte komma sist. och nej det behövde jah inte oroa mig för eller. vi delades upp i två lag och det va jag och min kompis som va snabbst upp av tjejerna och av oss som sprang i mitt lag så va det hon jag och två killar som va snabbast upp var enda gång =). sen va det några som gav upp och gick sista biten men nte jag inte. haha kankse därför som jag fick så ont oxå. för här finns det inget som heter ge upp. nej spring för fan anna. rör på dit feta fläsk det ska smärta....
 
sen efter backträningen som tog död på mig sprang vi tillbaka. eller nej vi joggade och sen va det dusch och sen åka till jobbet. jobbade till sju idag och det är ju alltid minde trevligt. det va däremot trevligt att få jobba med sofia till 19.
 
men nu blir det sova och sen upp i morgon för att träna och jobba =)
 
men ha det så bäst
 

måndag

idag fick vi fått en sån här härlig månag släng i ansiktet. men denna slängande måndag i annsiktet känns mycket bättre för mig idag. varför???. jo för att jag är ledig. så otroligt skönt. jag började min måndag med att springa min 5kms runda i skogen innan frukost. benen kändes som så sega och stela. det kändes som att jag sprang i tuggumi eller nått sånt liknande. det va så segt. kändes som att jag inte kom nånstans. men det måste jag har gjort för jag kom runt och hem igen. men det är ju kankse inte så konstigt im mina ben kändes ganska så tunga idag med tanke på att jag körde både ett cykelpass och cross training igår. och på crossen va det mycket ben och ja på cykel är det mest bara ben ;). 
 
men jag krigade mig runt min runda och gick sen hem. där blev det en gröt frukost med mosad banan, hallon, kanel och kokosolja. sen va jag hemma en stund laddade lite batterier och drog sen till sats globen för att köra ett bodypump pass. instruktören körde lite nytt och lite gammal och lite jätte gammalt. men det va kul och mixa lite och ja det va jobbigt.
 
men nu är jag hemma och håller på och packar som en galen jude. jag letar packar, packar om. letar efter en tröja som jag redan har lagt ner. och samtidigt försöker jag och inte packa ner allt för jag ska ju inte va borta så länge. men gud det är ju helt omöjligt och packa. hur gör folk för att inte packa ner allt....
 
aja jag måste förtsätta innan jag ska åka ner till stallet och rida min lektion.
 
men ha det såå bäst
 

sol

gud idag har det typ vart värsta sommarvärmen :) så otroligt skönt att slippa och frysa. jag kunde till och med gå till gymet i bara träningskläderna och inte fyra tröjer och en jacka över. det va verkligen super skönt :). men jag började min dag med en härlig sovmorron. vaknade nog inte fören precis innan 9. helt sjukt det kändes som att det behövdes. sen åt jag frukost i lugn och ro. blev en hej dundrande gröt frukost med banan, hallon, kanel och kokosolja. sen gick jag ner till gymet och körde ett cykelpuls klass på 55 min. det va lika sjukt jobbigt som dessa cykel pass brukar vara. skillnaden med detta pass är att man har ett pulsband som man har på sig som mäter vilken puls man har.
 
det va ganska så kul för när man tror att man ska döö så är inte pulsen lika döende. sen är det alltid lite fördröjning på prestationen tills det att pulsen höjd. men ja det va kul och kunna mäta och se hur man ligger till i pulsen. man såg hela tiden att den lägsta nivån hela tiden höjdes och att man klarade av att ligga i det tempot. så det är kul.
 
efter mitt cykel pass gick jag hem och åt lite bär med yoghurt. och som att ett 55 min cykel pass inte skulle räcka så tog jag mig ner till gymet igen och körde ett cross training pass vid 16:00. när han som håller i klassen började och släpa in en massa rodmaskinen så funderade jag på om jag skulle smyga därifrån och ta mig hem. usch det vådar inte gott när det släpas in en massa maskiner som hör hemma ute i det stora läskiga muskelbyggande gymmet. men jag klarade av även den och alla andra mördar jobbiga övningar. men gud asså det va såå sjukt jobbigt. men med tillräckligt mycket vilja och ett sju helvetes jävlaanamma så klarade jag av klassen. det ser precis lika jobbigt ut för alla andra som det känns för mig så ja det känns bra :).
 
men nu ska jag bara inta soffläget och vräka i mig typ 2 kilo lösvikts godi... eller nej vänta jag menar ju såklart morötter och rotselleri ;)
 
måste börja och packa oxå till vår resa till Göteborg. men allt är tvättat i alla fall så det ska bara packas ner i resväskan. snälla kläder packa er av sig själv.

sommar schema

idag blev det att köra ett dubbelpass på sats älvsjö. så härligt. det blev först Bodypump och sen Grit Cardio. det va ny releas av cardion idag så det va lite nervöst. jag är ju alltid så rädd för att det ska va för tungt och för jobbigt för mig så att jag inte klarar av och göra dom olika övningarna. utom snarare ramlar ihop till en hög och fröken måste ringa på personal som måste komma in och plocka upp mig och släpa ut mig ur lokalen. men jag överlevde. men haha ja det va nog precis. fy fan säger jag bara va jobbigt det va. svetten forsade och det va både en och två nej nu ger jag upp och lägger det här med träning på hyllan. ser mig besegrad och går hem och äter chips i stället. 
 
det är även ny releas av bodypump och jag måste säga att den nya är sååå mycket jobbigare än den gamla. jag va halft död redan när pumpen va slut. den axellåten och benlåten nr.2 tar död på en. speciellt när det är dax för Griten och där är det mycket ben, armhävningar och kondition. haha och så klart en sju helveles jävlaanamma. men varför gör jag då detta jo för att känslan när det är klart är så grymt skön. man känner bara trötthet och glädje på en och samma gånge.
 
men det va tyvärr sista gången som vi kommer och köra Cardion efter Bodypumpen. bara för att nu går sats över till sommar schema och då reduseras antal klasser ganska så mycket. vissa försvinner, vissa ändras tider och ja lite allt möjligt. min Grit Strenght som jag brukar gå på på onsdagar den kommer tas bort och så en cykel pass på fredagar tas oxå bort ja och så Cardion på lördagar tas oxå bort. lite tråkigt men dom kommer ju tillbaka till hösten :) och jag får hitta nya tider, dagar och klasser som passar mig i stället.
 
men jag kommer ju och dööö när cardion och griten kör igång igen till hösten. haha finns det nån mjukstarts grit man kan få gå på innan så att man inte behöver bäras ut och sen dö där ute.
 
så här har mitt träningschema sett ut innan
 
Måndag: Vila från sats. kankse vart ute och sprungit på morgonen och sen ridit
Tisdag: Cykel 45min på sats Zenit
Onsdag: Springa min 5kms runda i skogen på morgonen sen Grit Strenght på sats medis
Torsdag: Springa min 5kms runda i skogen på morgonen sen Bodypump på sats medis
Fredag: om jag jobbar: Cykel 45 min på sats medis. om jag är ledig: Springa min 5kms runda i skogen sen Grit Strenght på sats haninge
Lördag: om ledig: Bodypump + Grit Cardio på sats älvsjö. om jobbar: Springa min 5kms runda i skogen
Söndag: Springa min 5kms runda i skogen sen Cross Training på sats haninge
 
men nu vet jag inte riktigt hur det blir. haha den som väntar får se. jag kan ju springa mer nu när det är sommar, varmt och jag kan springa i skogen igen :)
 
men nu ska jag ta och göra lite nytta. men ha det såå bäst

RSS 2.0