Tant träff

Nu sitter jag här hemma i soffan och väntar på att klockan bli typ fem i fyra. För då ska jag börja och gå till tåget för att åka mer till Ösmo för att träffa mina älskade tanter. Hehe vi ska nämligen ha tant träff idag. Det betyder att vi ska äta gott och prata en massa om typ allt. Såå trevligt. Men jag har vart ledig idag eller är ledig i dag och det är ju bara sååå skönt. Jag började morgonen på gymmet med att köra en jäkla massa utfall med skivstång sen körde jag raka marklyft, chins både utan och sen med gummiband. Haha ja för dom få som jag klarar utan är bara en pentate. Då gör jag en och sen måste jag vila för att sen göra en igen. Så tungt och jag känner mig bara såå svag. Sen körde jag lite olika axelövningar och sen bänkpress. Min andra svaga sida. Haha det jag avslutar på och knappt får upp stången tillbaka på. Ja det börjar andra på. Man kan väll säga som så att hela min överkropp är sjukt svag. Jag är mycket starkare i benen än vad jag är i hela överkroppen och speciellt framsida överkropp. Haha hela den är bara ett stort skämt. 

Sen blev det att gå hem och äta lite ta det lite lugnt kolla på Nyhetsmorgon och för att sen ge mig ut och springa en runda i skogen. Det va bara en sån härlig känsla att äntligen få springa i min älskade skog. Efter dager med asfalt så har jag verkligen saknat min skog. Hur ska jag överleva hösten och vintern utan min skog. Men känslan i benen va inte lika härlig. Jag va ganska så trött i benen men sprang ändå på en bra tid. Så det kändes ändå kul. Jag tror på idén att det ibland är bra att springa men en lite halv trött kropp. För att om man alltid ska bara pigg och fräsch när man tränat ja då blir det inte många pass inte. Nej det är bra och utmana kroppen lite. Men ja det va bara sådär jobbigt härligt att springa i skogen. Det fick bli en runda på ca 17 km så ja kanske inte konstigt att benen va lite trött ;). Hehe men ja nu blir det inte så mycket mer träning för kroppen i alla fall mer för hälsan. 

Asså jag följer Kolmårdens djurpark på Instagram. Jag är typ kär i en tapir som heter Jonas. Åååå han är ju bara såååå söt. Så ja här lite bilder på Jonas. 




Träning

Det har blivit en del träning både idag och hela veckan. Jag har kört mycket front squat, utfall och lite olika core, rygg och axel övningar. Jag försöker att träna både stora och små muskelgrupper. Men jag tycker att det är absolut roligast att träna stora muskelgrupper så som front squat, utfall och marklyft. Har även kört en del pull ups och chins. Men Gud det va ett tag sen som jag körde det och ja det märks. Haha fy fan va tungt det va och vad svag jag kände mig. 

Men idag blev det att börja med att köra militärpress och då tog jag hjälp ut av benen. Så man har en skivstång och så går jag ner i ett halvt benböj och sen med hjälp ut av benen och höften så pressar jag upp stången ovanför huvudet. Efter det blev det marklyft. Kände att jag hade en bra teknik och det känns redan. Haha jag har redan träningsvärk. Typ överallt. Men jag kände mig stark och jag känner att det går framåt. Eller ja inte bakåt i alla fall. 

Sen körde jag lite olika rygg övningar och avslutade med att köra lite mage och core. Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Efter jobbet så höll jag på att somna på bussen. Men vaknade till liv igen och klev av på min hållplats. Jag lyckades på nått mirakulöst sätt. Ta mig samman puscha och tagga mig själv för att ge mig ut och springa en runda. Det blev 1 mil på asfalt. Jag va ju trött men samtidigt så vet jag att jag bli så mycket piggare bara jag kommer ut och får andas lite frisk luft. 

Men nu när jag sitter här i soffan så känner jag mig mest bara jätte jätte trött. I morgon är jag ledig i alla fall och det ska bara bli sååå skönt. Men nu ska jag snart gå och lägga mig. 



Frukost

Sitter just nu och äter frukost. Det är min vanliga härliga grötfrukost. Älskar när jag får till mina älskade frukost rutiner. Det blir inte samma sak när man jobbar. Men när man är hemma och kan göra frukosten med lite omsorg. Ja det tycker jag om. 

Men jag började min morgon med att ge mig ut och springa en runda i skogen på ca 12km. Det va härligt. Det va en riktigt bra start på min dag. Men benen kändes lite trötta och det är kanske inte så konstigt för jag har kört mycket ut av både front squat och utfall för att sen avsluta fredagen med marklyft. Men veckan har rullat på. Det har vart mycket jobb, mycket träning både på gymet och ute i löparspåret. Både skogen och på asfalt. För ja det börjat ju att bli mörkare och mörkare. Så det är färdigsprunget i skogen efter jobbet känns extremt tråkigt. Men jag får njuta desto mer dom få gånger som jag kommer att kunna springa i skogen. 

Men snart blir det till att åka till jobbet och kriga för att sen åka hem till mig snabbt som blixten byta om för att sen åka vidare ner till nynäs. För att ha kräftskiva. Det ska bli så trevligt och så kul. Jag kommer att ta det lugnt eftersom jag ska jobba dagen efter. Men ja det va typ den här helgen som vi båda skulle kunna på eller typ så skulle det få bli i typ november. Och det kändes kanske lite väl sent. 

Men ja jag har fixat efterätt. Det blev en Annas special kladdkaka med smält marabou choklad på. Mums. Sen blev jag även ansvarig för att ordna snapsvisor. Jag hade ett liggandes hemma så det va lätt fixat. Bara att kopiera upp en och sen klippa och häfta. Sen blev jag även ansvarig för att fixa hattar. Och ja jag är ju granne med partyland så det va inte så svårt för mig. Men hehe det va ju aldrig nån som sa hur dom skulle se ut ;). 





Mitt liv

Lite ut av mitt liv just nu i bilder. Ja har vart på bröllop, tränat, sprungit, jobbat, vart på kalas, ska gå på fler kalas, jobba lite mer, träna lite mer, springa lite mer och nånstans där emellan ska jag hinna med att umgås med Dennis oxå. Jag skulle behöva mer tid och fler timmar på dygnet. 

Glam middag på jobbet. Gröt med hallon, kanel och banan 

Jag har jobbat på min sport linne bränna i sommar
På g till bröllop 
Haha ingen kommentar 
Nej men alla tog räksmörgås utom jag som inte vill ha bröd så jag tog en räksallad 



RSS 2.0