Träning

Har precis kommit hem från träning på sats medis. Körde mitt vanliga dubbelpass med först SatsPowerStep och sen Grit Strenght. Men det va inte dom vanliga instruktörerna utom två andra. Men det gick så bra så. Och det är så kul för jag känner hur jag orkar mer och hur jag kan ta i mer utan att dö. Men Griten är fortfarande sjukt jobbig och det ska den ju vars oxå :).

Men nu bloggar jag från mobilen. Lite smidigt men jag skulle inte orka att alltid göra det.

I morse va jag ute och gick en uppfriskande morgon promenix innan jag åkte till jobbet. Men jag va ju sjukt trött när klockan ringde och talade om att du är det hög tid att gå upp och röra på fläsket ;). Men usch nu är jag bra trött efter träningen så blir nog att sova snart.

Men ha det så bäst :)


30-20-10

idag va jag typ uppe med tuppen. eller ja i alla fall vid 05:40 och åt frukost nr:1. för att sen dressa på mig cykelkläderna och gå ner till stats. och observera att jag gick ner. det tar inte så lång tid att gå ca 20 min. det är typ vad det tar och ta bussen ner om man inte hittar nån som går direkt. för annars så man gå ner till bussen och vänta sen åka bussen två stationer byta vänta på nästa och sen gå från bussen. ja typ nästan lika lång tid som det tar och gå nert ill gymmet. 
 
men själva träningen gick bra. jag kände mig så mycket piggare i benen än vad jag va kände mig förra tisdagen. det va 30-20-10 klassen som jag gick på. jag kände att jag kunde ta i mer lägga på mer motstånd och svettas lite till(om det nu kunde va möjligt). men det va ju jobbigt som fan och jag va helt död efter i benen. men jag börjar ändå komma in i dey här med cyklandet. så det är kul. att man får ont i rumpan det glömmer man bort ju mer ont det gör i benen ;). 
 
efter träningen gick jag hem. skönt ändå att gå hem och tillbaka den normala känslan i benen. sen blev det duscha göra sigi ordning och sen åka till jobbet.
 
dagen har sen bara rullat på och ja jag har fått hem lite saker som jag beställde ifrån ellos. bland annat en jätte smart sak som jag sk ha i badrummet. eller den är i badrummet just nu. som jag har schampo flaskor och allt sånt. men jag orkade inte ta kort på det just nu får gö det nån annan dag.
 
men nu är det snart läggdax så ha det såå bäst

Grit Plyo

jag har länge funderat på att prova den andra klassen i Grit familjen. men det har aldrig blivit av. för jag brukar ju köra Grit Strenght och så har jag kört Grit Cardio två gånger. men det är inte så konstigt för den har typ bara körts tre gånger på älvsjö som jag kör den på. men så till idag så hade jag bokat in mig på ett Grit Plyo pass på medis till 10:15. klockan ringde och jag gick upp dressade på mig och åt frukost i lugn och ro. laddade upp ordentligt med gröt med mosad banan i och en klick kokosolja. drack rikligt med vatten. åkte sen lite små nervös in till medis tänkte hur ska detta gå. jag är ju som kankse inte riktigt alla vet ganska så mesig ut av mig för nya saker (tro det eller ej). men jag va nog mest rädd för att jag inte viste om jag skulle orka och för att jag inte direkt viste vad passet skulle innehålla för övningar och sånt. det jag viste att de va mer hopp och studs än vad det är i Strenght då det är mer tungt med skivstång.
 
men jag tog mig in och fram utan att vända om hem och gömma mig under min soffa i allt fluffigt och hem trevligt damm. vi skulle della upp oss två och två. bara detta får mig och vilja vända hem. nu ska man lite fort hitta nån som man ska träna med när man inte känner nån. men jag hittade en snabbt som stod brevid mig och hon såg lite rädd ut som jag. så jag sa typ hej ska du och jag bli kompisar ;) hon hette för övrigt sanna om jag inte mins helt fel. hon va helt guld för hon hade bara kört Plyon en gång tididgare och det va ganska så länge sen så hon kunde det inte eller så bra. det va skönt tyckte jag för då kunde vi va lika dåliga tillsammans. 
 
men salen fyls på och som alltid så kollar man sig lite omkring för att se vad det är för människor man har omkring sig. så nästan precis till vänster om mig så står det en kille som är så sjukt lik Andreas wilson. ja asså om det inte va han så har jag precis sett hans dubbelgångare för så likt va det. jag tycker ju att han är så jävla snygg och ja denna kille va precis lika snygg som han. INTE STIRRA ANNA!!!! diskret titta.... hör jag hur min inre carlsson skriker till mig. hur mitt yttre carlsson lyckades ja det vette fan. men jag försökte och höra när han pratade för jag vet ju typ hur han låter efter att ha kollat på ex antal filmer där han är med. men jag hörde inte så bra för det va både musik och instruktören i högtalarna ;). försöker och snegla lite till men det va inte helt lätt för han stod på samma sida som jag hade det vart mitt emot så hade det vart lättare. nu va jag ju tvungen och vrida på hela huvudet ;). 
 
men själva passet gick jätte bra och gud vad kul det va. varför har jag inte provat det tidigare. det va mycket hopp och studs över lådan och det va jätte kul. men såklart jobbigt men det ska det ju va. så japp det kommer jag helt klart och köra flera gånger. för hoppningvis kanske denna andreas kopian oxå kommer flera gånger så att jag kan studera om det är han eller en sjukt lika snygg kopia. haha bara det är ju värt att gå på passet fler gånger ;) 
 
hahaha åååå men gud det höll jag ju på och glöma. jag har fått en sån otroligt sjuk lapp i brevlådan av mina grannar som bor under mig. dom stör sig helt enkelt på att min mobil väcker dom på mornarna. eller det är nog mer själva vibrationen som väcker dom för jag har den liggandes på golvet helst en bit bort oxå så att jag ska komma upp och ur sängen för att stänga av den. eller så har jag den liggandes i badrummet. men jag måste säga att jag tycker att dom är lite känsliga. dom har ju haft fester och spelat hög muisk har jag klagat...nej. men dom klagar så gärna på att dom vaknar av min mobil. men det är ju säkert inte så att dom inte kan somna om sen igen. hallå tänk på mig då jag måste ju lixom gå upp då. jag kan inte somna om och glatt sova vidare. det är ju betydligt mycket mer synd om mig än vad det är om dom. sen ska som säkert ändå upp nån gång ;) dock kankse inte en lördags morgon kl:05:40 men det är bara en liten detalj ;). haha nej men dom kanske kan snickra i hopp en liten pedestal till mig som jag kan ha i lägenheten som jag kan lägga mobilen på så att dom inte störs ut av den. 
 
haha men nu vet i alla fall jag vad jag ska göra nästa gång dom har haft fest och spelat hög musik. jag ska ställa kl på 05:00 och sen ligga och sätta den på snooze ända fram till kl:07:00. så ska vi se hur möra dom är sen. men tillsvidare får jag väl lägga den på nån tröja eller nått sånt... eller inte. kankse kan va så snäll och lägga den på mattan. hmm jag får se. kankse kan gå ner och förhandla med dom om vad jag kan få ut byte. jag skulle ju behöva få upp lite hyllor (som jag dock ej har köpt än).
 
 
 
 

Argo

igår han jag med ganska så mycket. tyckte jag i alla fall ;). men jag började dagen men en ordentlig gröt frukost med mosad banan och en klick kokosolja. sen åkte jag till sats i älvsjö och körde ett dubbelpass med föst Bodypump och sen Grit Cardio. haha men jag kände redan när jag skulle tvinga mig ur sängen på morgon vilken fruktansvärd träningsvärk jag hade i ja typ halva kroppen efter gårdagens Grit Strenght pass. rumpan och låren tror jag skrek mäst och högst. men jag tog mig upp fick till och med på mig skorna och kunde åka.
 
men passen gick bra. trots träningsvärken som skrek och kämpade emot alla typ av knäböj. men trots det så kändes det helt okej. sen kom vi till cardion. ja nu viste jag ju vad det gick ut på. nämligen att svettas och flåsas så mycket som möjligt. det gjorde vi allihoppa så flitigt så. efter dom passen så kände jag mig mer död än levande. jag orkade inte ens springa till tåget utom bestämmde mig för att ta nästa redan när jag satt och försökte att återhämta mig och få tillbaka den vanliga andningen inne i omklädningsrummet. sen gick jag sakta men säkert till tåget i en väldigt lugn och sniglande tackt. blev till och med irriterad på mig själv över hus sakta jag gick. som en jävla söndags lirare ute på en strosande promenix mitt på drottningatan. så då försökte jag få upp tempot lite men det va som när jag va liten och piskade på den där sega ponnyn anntingen så ignorerade den dig, sparkade i väggen för att sen snigla sig fram igen, eller så gjorde den som i mitt fall gick lite fortare några steg för att sen dö igen och gå i det sniglande tempot igen. men jag tackar gud eller kanske sl:s spärrvakt eller vem det nu är som är rulltrapps ansvarig. för att dom för just denna dag hade satt på rulltrappan och att den inte bara va på den gick upp oxå. helt otroligt. men det va sjukt skönt att få åka rulltrappa upp för älvsjös mördar trappor.
 
men ja sen åkte jag hem för att sätta fart med stort F. för nu va kl ca :13:08. jag skulle åka ner till ösmo med 14:12 bussen från centrum. så jag slängde mig in i duschen och här va det inte tid för att stå och skvala inte. nej schampot åkte på samtididgt balsamet nästan. sen skulle jag hinna äta nått oxå. så blev att göra mat, klä på mig, sminka mig fönahåret typ samtidigts om jag fixade maten. när maten va klar så kände jag men gud vad snabb jag har vart nu. så jag kunde äta lite lugnare men med ett tempo. sen va jag klar och redo för att åka ner till ösmo.
 
för jag skulle nämligen åka hem till maddes mamma sussie för hon hade ett litet ljusparty :). för er som inte vet vad det är så är det en säljare från PartyLite som kommer och visar upp en massa fina saker och en massa doftande doftljus. sen gäller det att inte köpa allt ;). för man vill ju typ ha allt. men det är lite som doftljusernas variant av tupperware. mycket bättre lite dyrare. men jag köpte ett kitt av massa doftljus så nu jävlar ska här doftas se i min lilla lägenhet. till det så blev det fika med kakor, kladdkaka och kaffe med mjök. sen stannade jag och madde kvar en stund och kom fram till sen att bio kankse skulle va trevligt för det va ju trots allt lördag och ja jag hade ju inget bättre för mig och det va ju inte direkt så sent.
 
så vi kollade runt på sf.se och hittade en film som vi både ville se och som gick vid en bra tid inte för sent och inte för tididgt. det blev att kolla på Argo. jag hade ingen aning om vad den skulle handla om men den hade fått bra kritik. men ja jag vet ju aldrig med dom där gamlingarna som sitter och tycker och tänker. innan det så skulle maddes mamma och hennes vännina lotta äta och frågade om inte vi ville äta med dom. och det ville vi så vi blev bjudna på mat. och vad god den va sen då. helt otroligt super god. man kunde ju nästan inte sluta och äta ;). Paella hette det och ja det måste jag försöka och göra om här hemma. inte för att den kommer och bli lika god men man kan ju alltid försöka. efter maten åkte vi in til heron och gjorde oss redo för bio. vi va ju inte direkt ensamma på heron. gud det va helt galet mycket folk brukar aldrig va så mycket folk där men ja nu hade alla bestämmt sig för att gå på bio och just på heron oxå. vi fick inte ens plats i garaget utom fick ställa oss på mio paekeringen utomhus.
 
men filmen sen va. gud den va helt sines sjukt bra. en riktig nagelbitare. jag rekommenderar alla att gå och se den. anntingen på bio eller sen när den kommer ut på dvd. jag kommer lät och se om den sen på dvd. så bra va den :). den hade allt. en handling, ett budskap, spänning, humor, ett sjukt bra slut och den va baserad på en sann historia. bara det gjorde ju halva filmen. sen utspelar sig filmen i iran och dom hade fångat både det iranska landet och folket och deras sätt att se på amerikaner så himmla bra. nej den va bara så sjukt bra. jag säger bara ordet se den. du kommer inte och ångra dig. 
 
men ja sen efter bion va det hemgång på ingång. fick skjus hela vägen hem till dörren så skönt så :). då va det av med sminket och direkt ner i sängen för att få min skönhets sömn ;)
 

Grit Strenght

nu är jag hemma igen. eller jag har vart det ett tag. men jag gick i alla fall ner till haninge sats och va med på ett Grit pass. han körde det gamla programmet och men hjälp jag hade ju helt glömt bort hur fruktansvärt jävla jobbigt det prorgammet är och hur mycket vilja, styrka och svett det krävs. eller nej det har jag egentligen inte gjort. för så länge sen va det inte som jag körde det. men dom två programmen är jobbiga på olika sätt. men värst måste ju ändå va i slutet när det är dax för maglåten man ska stå i planka på tok alldeles för jävla länge. svetten forsar och man flåsar som en gnu som har blivit jagad av ett lejon över halva savannen. och ja nu ska man då stå i planka och jobba med magen. det är inte helt lätt när man flåsar så mycket och svetten rinner ner i ögonen. men det är väll det som är härligt. detär väll det som kallas träning och pressa sig själv och det är kankse då man tillslut får se nån form av resultat.. jag väntar fortfarande med spänning. haha att jag en dag poff bara ska vakna upp med mitt 6 pack på magen. och tänka att yyeeaasss nu har magfen (som tandfen fast magfen) vart på plats under natten och trollat lite med kroppen ;)
 
men i väntan på henne så får jag kämpa och svettas lite till på gymmet. haha eller så kan man säga som instruktören kim sa när vi stod i planka. det här är en aktiv vila passa på och njut ut av den. jag hade svårt och känna nån njutning i det hela i alla fall just då. eller när jag låg på brädan i bänkpress så går han runt och pushar oss att kämpa mer och ta i mer och går runt och sätter sig på huk brevid olika för att kolla teknik och för att man ska ta i lite till. så ser jag honom komma in i mitt synfällt och bara det gör ju att man tar i lite mer och tar ut rörelserna mer. han kollar och säger bra där fina stora militäriska rörelser kämpa på. att jag sen typ dog efter det hoppas jag att han inte såg ;)
 
men känslan när det är klart man får lägga sig som en knubbsäl platt på golvet efter plankan. ja den känslan är obeskrivlig. det är därför som man går dit för just den känslan.
 
men ja nu är jag i alla fall hemma och har ätit middag. sen har jag dött i soffan och kollat på tv.
 
 hehe ja tack ;) sen att denna text va på en annons från apoteket om fördelarna med att sluta röka ja det behöver ju inte nämnas allt för mycket ;)
 
                       
brrrr jag ville inte gå upp och ut i morse för att åka till stallet                  
               
jag älskar min lägenhets läge ibland. speciellt på vintern så kan jag ligga i soffan under en filt och bara njuta ut av solen som lysser                  
                       
taggar innan mitt Grit pass haha nån bild efter tror jag inte att ni vill se ;)                      
                                 
haha jag kommer och döö!!!                   
                            
haha filmjölks carlsson ;)                      
 
 

ledig fredag

idag har jag en ledig fredag och det är bara sååå skönt :) jag älskar mina lediga fredagar eller jag älskar alla mina lediga dagar. men brrrr vad kallt det va. det va fruktansvärt jävla kallt. jag klädde på mig allt och lite till och tog min ner till ösmo och till stallet. tåget gick typ i tid trots att det va sååå kallt. men jag tackar mig själv för den super sköna termokjolen som jag har köpt till mig själv. men ja det va precis lika kallt i stallet. jag bytte om och frös som en kinesisk nakenhund i baracken där jag stod på ett be n och försökte och byta om lite snabbt och smidigt sådär. sen va jag redo att gå ner till stallet och sätta lite fart. 
 
jag red ut i det något lite för kalla vädret. det är svårt och njuta av det otroligt vackra vädret när det är sååå kallt. en typisk kännsla när man rider ut på vintern är att man fryser om tårna och då snackar vi fryser och smärta i tårna som bara bli värre och värre och inte går över fören man kommer hem och kan gå i i det något varmare stallet. sen fryset man om låren där är det mer bara fryser. man svettas om överkroppen speciellt efter lite galopp så är det typ bastu. man fryser om händerna och då snackar vi oxå fryser och sen smärtan som kommer när dom börjar och tina upp efter galoppen. ja typ lagom när man är hemma i stallet igen. ansiktet ska vi inte ens tala om näsan har man tappat bort redan när man stack ut den utan för stallet och kinderna ligger stracks efter näsan. 
 
men bortsätt från allt det där så är det ganska så mysigt. men ja det är tur att man blir varm av att mocka sen då. hehe i stallet ja där får man jobba och klä sig varm. haha someni min ridgrupp i måndags (men hon är galen oxå) det va på tog för många minus och alldeles för kallt. efter framridningen nej men då dressar hon av sig och rider i bara t-shirt. men som sakt va hon är galen. själv hade jag oxå en t-shirt nån stanns mellan alla lager av kläder. hon sa att hon rider sig varm och jag svarade att jag klär mig varm ;).
 
sen närjag va klar så åkte jag hem. det va skönt att komma hem äta lite lunch och bara krypa ner under filten bara en liten litenn stund. jag skulle bara kolla på när vinterstudion en liten stund och sen sätta fart ner till ica. jag somnade och vaknade upp till att det va bygglov på tv. eee jaha men hur gick det här till. gick något groggy ner till ica och handlade (krigade) bland alla andra människor. försökte och inte glöma bort nått så att jag inte behöver gå ner dit igen. tror att jag om ihåg allt. 
 
sen va jag ute och sprang en liten runda. observera ordet sprang =) LYCKA!!!! jag tog på mig massa kläder men inte allt för myckt men mössa och vantar på, sen blev det skorna med broddarna på. och sen tog jag det mycket försiktigt. det blev nog med gå springa än springa. men det va nått som var mer likt att springa än att gå. det va såå härligt kul :) det va lite lagom kallt vindstilla och bara känslan av att kunna springa igen kändes bara såå jävla bra. men som saktva jag tog det mycket lugnt och försiktigt och försökte känna efter och emot slutet så gjorde det lite ont så då tog jag det lugnare och sen gick jag den sista biten. men det är i alla fall en början. men det återstår väll och se hur det känns i morgon. men just nu så är det sååå värt det.
 
men nu ska jag sätta lite fart och ta mig ner till stas i haninge och köra ett Grit Strenght pass =)
 
ha det sååå bäst

Dubbelpass

Hemma igen efter att ha kört ett dubbelpass med SatsPowerStep och sen Grit Stenght. Kände mig pigg och fräsch i kroppen så lassade på lite mer på stången och tänkte att nu jävlar. Haha ja och nu börjar jag ju och kunna koreografin på stepen bättre och det gör att det bli lättare och göra rätt och det gör ju att jag kan ta i mer när jag ska upp på lådan och flyga med rätt ben. Så det känns jätte kul :). Sen blev det en kort vila det vill säga ingen alls ;) så va det dax för Griten och även här blev det att lassa på mer på stången. Även här börjar jag och kunna koreografin bättre och det gör ju att jag kan ta i mer och köra på mer. Och ja det gjorde jag. Jag körde på som att det inte fanns nån morgondag. Inte bara genom att lassa på mer på stången utom genom att hoppa högre, göra fler armhävningar på tå och burpees tills jag trodde att jag skulle dööö. Nu är jag helt slut som artist!!

Men ja jag har ju jobbar idag oxå. Det är ju så att vissa straffar gud med det samma. Mig brukar han straffa på direkten. Jag hade nämligen sönder kaffe kannan idag ja asså själva kannan och inte bara att det gick sönder i tusen bitar. Jag fick oxå allt vatten över mina lår och rakt ner i skon. Det blev både väldigt blött och kallt resten ut av dagen. Men som tur va så kunde man köpa bara själva kannan löst. Tur för mig egen del ;)

Men nu är jag trött så efter att ha ätit min äggröra så blir det nu till att sova.
Men ha det så bäst =)


ultraljud

igår va jag ledig och hade en tid hos läkaren för ultraljud kl:08:10. perfekt tid tyckte jag för jag ville ha en morgon tid för då kan jag hinna med allt som jag ska hinna med efter det. men ja jag va på plats i tid och fick hjälp fort. han kollade och kollade och frågade vart jag har ont och vart denna knöl siter nånstans. jag visade och pekade. men han kunde inte hitta nått konstigt. han kollade igenom halva benet och kunde inte hitta nån konstigt eller varför som jag har ont. det va ju både bra och dåliga nyheter. skönt att allt är som det ska men dåligt efter som att jag nu fortfarande inte vet varför jag har ont. han skulle skicka det tillbaka till läkaren och så skulle han höra av sig till mig. ja ju längre tiden desto bättre kanske benet bli förhoppningsvis. sen åkte jag hem och åt frukost i lugn och ro. blev en ordentlig gröt frukost med mosad banan och en klick kokosolja. mums. sen gick jag ner till gymmet för att köra ett cykelpass kl:11:00 på 30 min för att sen direkt köra ett satscorepass kl:11:30 på 30min. cykelpasset gick bara bra. det va intersivt och jobbigt. hon hade en låt där hon delade upp gruppen i två läger. där den ena halva satt ner och cyklade i 15sek medans den andra halvan stod upp och cyklade med mycket motstånd. sen byttes det så att när dom satte sig ner så reste sig den andra halvar upp och cyklade och så höll man på så var 15sek. sjukt jobbigt men roligt.
 
efter att ha svettatst sig igenom ett cykel pass gick mer än halva gruppen vidare till nästa sal och körde corepasset. det va första gången som jag körde det passet. men det va kul inte lika svettigt och konditions krävande men roligt. man skulle nog behöva köra det några gånger till för att komma in i övningarna. men ja det kändes ändå bra.
 
sen gick jag hem duschade åt lite och åkte sen ner till stallet. där nere fanns det många goa kompisar som jag kunde prata med haha för ja jag hade ju inte direkt bråttom. men efter som jag vill rida innan det blir mörkt som i en säck då gäller det ju och va i stallet lite tidigare. och sen rider jag min lektion vid 20 så ja jag hade ju gott om tid som jag kunde snacka bort och ja det va ju inga problem och göra det. sen blev det och äta middag i stallet och kolla på när dom små barnen hoppade.
 
på min lektion fick jag rida bubblan en mycket trevlig vit häst. det gick lika bra som hon är vit =). så det va super kul. jag tycker ju att hon är så trevlig och rida. sen blev det att åka hem duscha, äta och sova.
 
när klockan ringde i morse så kände jag bara snälla döda min nån. inte redan morgon. mend etva bara och tvinga sig upp och hoppa i cykelkläderna och sen ta sig nert ill gymmet. hade gjort i ordning en smoothie dagen innan med honungsmelon och lite yoghurt. den va god. dock ej lika god på vägen upp ;). det va dax för mitt 30-20-10 pass. sjukt jobbigt. fy fan va det verkligen lika jobbigt förra gången oxå. ja usch jag tror det. benen kändes tunga som stockar och flåset kändes som hos en astmatisk stor rökare. kände mig allt annat än pigg och allert i benen. det va som att just min cykel va insmord med kära eller nått sånt. för det va så tungt och jag fick verkligen kämpa för att ta mig igenom passet utan att mesa. men nej kändes som att benen va lite trötta efter gårdagens cykling. för jag brukar ju aldrig köra två cykelpass efter varandra. men aja det är bara och köra påt igen.
 
sen blev det hem duscha äta frukost och åka till jobbet. arbetade hela långa dagen ända till kl:19:00 jippi...not. men dagen gick fort. jag hade att göra. jag tog ner alla julkullor.det låter ju inte så jobbigt men dom är högt upp så man får stå på den stora stegen högst upp och helst på tå för att nå så många som möjligt. sen ska dom ner i en kartong som man får ställa på en pelare för att slippa klättra upp och ner hela tiden. för det måste man ändå göra när man inte når längre. sen skyltade jag om och fixade. sen kom att läsglasögon som jag hade beställt så höll på och organisera med dom. räkna och upp med lite på stället och resten på lagret som är fullt med allt annat. försöka enligt tetris modellen att få in dom kartongerna nånstans.
 
sen vid 19 fick jag åka hem. nu blir det chill i soffan och ladda om för en ny dag med nya utmaningar.
 
ha det såå bäst

jobbat

ja min tanke i morse och igår va att jag idag skulle ut och gå innan jobbet. hade ställt kl på 06:00. den ringde och jag kände mig som nån stans mellan 100 och döden. eller som att jag hade blivit överkörd av ett tåg. kroppen ville bara inte gå upp. jag va såå sjukt trött så jag ställde helt enkelt om klockan till 07:00. tänkte att en timmes till sömn kankse kan få liv i den här gamla kroppen. det gjorde det inte. när klockan ringde så kände jag bara snälla döda mig nån. jag somnade om glömde och ställa om klockan och vaknade inte fören vid 08:30. kände mig inte dirket jätte pigg snarare ännu tröttare. men gud nu kan jag ju inte sova längre och nån promenix ja det kan vi ju bara glömma. blev en lite längre frukost hemma innan jag åkte till jobbet med 10:19 bussen. skönt att ha nära och inte behöva åka så tidigt.
 
i början på jobbet kände jag mig jätte trött och lite små groggy. jag vinglade till några gånger men efter ett tag så blev det bättre. vi städade och fixade. sen blev det att äta lunch och kolla på vinterstudion på svtplay. det är kul att hanna tycker att det är kul och kolla på sånt och hon är ganska bra på att se vem det är som åker så det är kul. men vi höll på ett tag att gissa vart dom va nånstans. eller i alla fall i vilket land och kom fram till tyskland.
 
men annars så va dagen lugn och tråkig med stort T. det va skönt att sen få åka hem. men jag hade ju inte tränat nått på morgonen så kände att ja få upp flåset lite kankse inte skulle skada så jag dressade om slängde på mig skorna med broddar och små joggade ner till vändelsömalms skolan. vaden kändes okej. den är sååå myckt bättre men inte helt okej. det går bra och små jogga lite försiktigt och springa uppför går oxå bra. hehe så ja jag tog mig ner till vändelsömalms skolan och körde enn pulshöjare delux. jag sprang upp för pulkabacken kankse 10 gånger. efter två sprintar upp så andades jag som en galning och efter 5 trodde jag att jag skulle döö. men jag klarade av 5 eller kankse till och med 6 till. innan jag tyckte att det fick räcka. sen körde jag lite armhävningar emot nån trälåda. för det är en skateboardramp/park där så finns lite allt möjligt. det mesta är ju under snön men lite kan man hitta. sen blev det lite upphopp för att behölla fråset uppe innan jag hoppade upp och ner från en låda kontrolerat. sen sprang jag upp för backen igen 5 gånger sen höll jag på att ta bussen hem för att benen kändes som att jag hade lämnat dom hemma ;).
 
men jag tog mig hem inte allt för fort. och körde lite magövningar här hemma. som att stå i planka i ca 1,30 min det är jobbigt. men det bästa med den övningen är att man inte behöver nått gym till det utom kan göra den hemma i köket till och med.
 
hittade denna på fb och tyckte att den va lite rolig
 
                                           
 
en styck glad carlsson
        
                                                     
 
en styck glad carlsson som står i planka
                                 
 

jobbat

jag började min morgon med att klockan ringde 06:00. bäst att stiga upp. jag tvingade mig upp och kollade på termometern. brrrr det va bara sååå kallt. jag kläde på mig allt jag hade och kunde och gick ut och gick en morgon promenix på 7km. jag gick ganska fort för att få upp värmen och för att få det undanstökat. sen när jag kom hem så gjorde jag lite övningar som armhävningar. klarade av 15 på tå och sen gick det bara inte mer ;). sen blev det lite magövningar som situps raka och sneda. lite cykling med benen eller ja vad det nu heter och sen avslutade jag med att stå i planka i 1,30 min :). sen blev det att duscha och åka till jobbet. men detva självaste fan vad kallt det skulle vara. jag kläde på mig allt med päls och lite till. hade min älskade termokjol som jag så glatt har köpt. den är bara sååå grymt bra och lite snyggare än att ha vanliga termosar. haha jag känner mig nästan kvinnlig i den.
 
men på jobbet så gick det kalas bra. jobbade med bertil och hanna. det va fullrulle halva dagen i alla fall till 15 och sen dog det. totalt. men innan det så sålde vi bra med glasögon och det rullade på. så det va super kul. sen dom sista två timmarna är ju inte riktigt lika roliga. men nu är det i alla fall bestämmt inga fler söndagar. eller jag ska väl jobba i morgon och nån till söndag sen ska vi ha stängt på söndagar. det ska faxist bli ganska så skönt. jag kommer och kunna träna och städa här hemma och ja fixa allt sånt. hehe ja inte för att jag jobbade söndagar så där jätte ofta men det va ändå var 3:e helg. nu tror jag att det blir var 3:e lördag men det är inte bestämt än.
 
men i morgon blir det jobb i alla fall.
men ha det såå bäst

jobbat

ja nu va det några dagar sen som jag skrev men när jag kommer hem efter träning så orkar jag inte sätta på datorn eller blogga från mobilen utom det blir att jag hoppat över det. men vad har jag gjort nu då. jo i onsdags ås har jag jobbat som vanligt. sen blev det att åka till sats på medis för att bränna fläääsk ;). blev att köra mitt dubbelpass med först SatsPowerStep och sen efter det Grit Strenght. jag har inte riktigt lärt mig den nya koreografin till releasen på stepen eller till griten. men kände att ja till nästa gång så kan jag nog smacka på lite mer på stången till griten och köra med höga knän upp och ner för den där lådan på stepen :) men ja det är svårt och ta i för fullt när man inte är helt säker på vilken fot det är man fan ska börja med nu igen ;). det blir lite oj det va visst fel fot ut på lådan igen och oj det va visst så man skulle göra och inte si. men det är kul jätte kul. sen är det dax för griten och den va precis lika jobbig som förra gången det är mer burpees och upphopp i den här och den är jsukt jobbig men rolig.
 
sen blev det att åka hem och döö i sängen. 
 
torsdag började men arbete. eller nej jag va ute och gick en morgon promenix och sen åkte jag till jobbet och sen vidare till sats på medis. det är nog det gymmet som jag är mest på. men ja det märks att det är många nyårs löften för gud man får kriga sig fram för att få ett bra skåp. man har ju vissa favo ställen som man gärna vill stå på och ja det är fler som oxå vill stå där. men jag fick ett bra skåp. sen blev det att köra bodypump men min favo instruktör jennifer hon är såå grymt bra, rolig och peppar en till att utmana sig och gör man inte rätt så får man hjälp så att man gör rätt. hon vill att det ska va jobbigt hela tiden och det tycker jag är bra :) nej hon är grym tycker jag och så är hon otroligt rolig.
 
sen i morse så va det dax igen för att åka till medis. klockan 05:10 (ja jag vet jag är dum i huvudet) ringde klockan och jag skulle åka med bussen som gick 05:44. jag va på plats me inte bussen. jaha ja kommunal trafiken i stockholms stad går ju lika bra som tågen. det vill säga inte alls. i -10 grader och 10 min sen kom bussen. nu tänker jag att ja bäst för bussen att brassa på lite så kankse vi inte blir allt för sena. men nej bussen hade då ingen tid att passa som jag hade. passet började 06:45. ja hehe 06:37 flåsades jag in på gymmet efter att ha sprungit från t-banan med andan i halsen, kissnödig som få och stressen skrek i ögonen. måtte jag hinna med min klass. jag vill hinna jag hann precis på håret. fick slänga av mig kläderna, knyta skorna medans jag kissade och fyllde på vattnet allt typ samtididgt. jag hann precis fixa till cykel hoppa upp och sätta upp håret innan klassen började. hehe ja pulsen hade jag i alla fall fått upp. 
 
men passet gick bra och efter så blev det att åka till jobbet och arbeta till 19. mindre kul. men den här veckan har vart bra på jobbet vi har sålt bra och det är alltid kul. det har vart full rulle och det är oxå alltid kul tycker jag. ska även jobba i morgon och på söndag. men nu blir det att chilla i soffan och kolla på tv.
 

tisdag

i går på min lektion så fick jag rida bubblan. en mycke trevlig häst tycker jag och dessutom så är hon vit och det tycker ju jag om =). det gick jätte bra så det kändes super kul. men hon blev lite taggad emot slutet men annars så gick det bara bra och då kändes hon fin.
 
men ja jag började min dag idag med att åka till nordea i tyresö hade en tid min personliga bankman. det låter ju nått ;). men det får man ganska så lätt. det krävs bara att man typ ringer och säger att man vill prata med nån om sina skulder. men ja jag har i alla fallen och vi hade bokat en tid till idag för att diskutera hur vi ska göra med mina miljoner. eller kankse dom miljonerna som på nått konstigt sätt som har försvunnit och det konstiga är att inte ens han kunde hitta dom. nej men mötet gick bara bra och vi bokadet ett nytt för när jag ska sätta om mina lån.
 
sen gick jag upp till jobbet. och ja idag va det fullrulle. vips sa det så va det lunch och sen va det fika och sen skulle man gå hem. för nu när vi inte är så många så blir det mer och göra för oss som är på plats. jag hade två utlämningar och sålde en hel del glasögon till en massa trevliga och roliga kunder så det va super kul :). det är mycket roligare när det är mycket och göra. då går dagen mycket fortare och jag är i alla fall mer på allerten. annars så blir det lätt att man blir seg och lite små lat. men idag va det en bra dag. kunderna va glada och det gör ju allt så mycket bättre :).
 
idag blev det ingen träning innan jobbet efter som jag hade ett möta på baken så då hann jag inte. men när jag kom hem från jobbet så hoppade jag i powerwalking kläderna, på med broddarna och reflexvästen så va jag ute och gick i ca 1 timme. härligt. jag körde till och med en liten intervall träning för att få upp pulsen och andningen lite och få lite fart i rumpmusklerna ;). jag sprang upp för pulkabacken vid vändelsö skola några gånger i snön och ja jag kan lova att det va lite tungt och fick fart på både pulsen och andningen. haha jag tror att folk som såg mig måste ha trott att jag är helt jävla galen och ja jag tror att jag är det oxå ;). men det va kul man får sån adrenalin kick. men sen blev det att promenixa vidare tills jag kom hem.
 
sen blev det att bara ta det lugnt och chilla i soffan till en kopp te.
 

Ledig måndag

idag har jag min lediga måndag och det är sååå skönt. men det blev dock ingen direkt sovmorgon utom klockan ringde 05:45. dax att kliva upp och åka till stallet. jag va bara sååå trött haha gäspade mig hela vägen ner till bussenoch typ halva vägen till stallet. ändå så gick jag och la mig tdidigt igår. haha låg typ i sängen vid strax efter tio och somnade utan problem. jag va bara såå trött igår. vet inte riktigt varför jag bara va det. men ja idag blev det i alla fall och åka till stallet och rida ut. träffade även på lisa i stallet och partade lite med henne. innan vi gick till tåget tillsammans. eller hon skulle gå hem och jag skulle gå till tåget. sen åkte jag raka vägen till globen där jag skulle köra mitt vanliga måndags bodypump pass. men när jag kom dit och komin i lokalen så visade det sig att instruktören va sjuk. jaha men vad gör vi nu då blir det inget pass då eller?? jo då träning blev det allt. dom hade bytt ut bodypump passet emot CrossTraining. och ja detva en ganska så stor skillnad men det va sjukt kul. skillnaden låg i allt svetten forsade flåset va på topp och jag kände att snart dör jag ;). men som tur va så gjorde ingen det. men det är mycket mer intensiv träning är pumpen. det är mer upp och ner med stången i olika tempon. här va det upp och ner med kroppen i ett högt tempo.

 

men det va samtidigt mycket kul och jag va helt slut efter. så ja jag kommer nog att boka in mig på fler såna här pass :) men nu blir det att äta lunch och ta det lugnt. göra lite nytta här hemma och sen åka ner till stallet igen.

 

en nyttigare glass som jag gjorde här om dagen den består ut av    

 

3bananer

1dl pekannötte

ca 2 bitar av mörk chocklad

skiva(ta såklart bort skalet) och ställ in bananerna i frysen i ca 1-2 timmar, mixa dom sen och krossa nötterna och chockladen. häll ner dom bland dom mixade bananerna rör om och njut =)

 

min lunch idag som betsår ut av, kvarg, banan, sharon, bläbär, hallon, björnbär och dadlar 


lat

tanken va att jag skulle träna idag. men gud jag hade för mycket träningsvärk och om saningen ska fram lite trött oxå ;). så det blev både sovmorgon och träningsfri dag. det kan min rumpa och lår behöva som skrev av träninsvärk i morse haha och gör fortfarande. så nej det blev att ta det lugnt och sen åka ner till stallet. men fy fan va kallt det va idag. jag hade typ allt och lite till på mig och tyckte ändå att det va kallt. men som tur va så blir man varm av att mocka :). sen träffade jag både madde och lisa i stallet så det va jätte kul och snacka lite med dom.
 
men nu är jag hemma. ska ta och äta lite middag och sen blir det att bara ta det lugnt. ett lite tråkigt inlägg kankse men det har inte hänt så mycket kul idag eller =)
 
men ha det såå bäst

Grit Cardio

ja så idag gick då skart skottet för att prova ett nytt pass i Grit i familjen. nämligen Grit Cardio. det va jag och ganska många som stod lite små nervösa utaför lokaleni väntan på att få komma in. klassen är helt ny så det va bara 3 st som hade kört det innan. så ingen vista direkt vad som skulle hända, hur vi skulle köra och hur det skulle kännas. instuktören gick igenom lite innan att det här är ingen klass där man kommer in i tanken att nej men idag ska jag ta det lite lugnt och bara chilla igenom. här är det 100 % som gäller. vi ska ge allt och vi kommer och ge allt tills vi inte kommer och orka göra mer. hjälp tänkte jag. men ja jag brukar alltid försöka och ge allt och lite till. i alla fall på dessa grit pass för jag vet att det är allt eller inget som gäller på dom.
 
men ja sen började vi och värma upp och efter upp värmningen så va jag redo för att gå hem ;). det en övning som va 1 min springa på stället. hitta en kompis och utmana och sporra varandra att jobba mer. sen va det 1 min hopp åt sidan och upp. sen va det 1 min små armhävningar i ett snabbt temop. detta skulle vi göra fyra gånger. nu hade jag idisslat min frukost x-antal gånger. sen va det dax för min favo övning..not burpees. och för den som inte vet vad det är så kan jag säga att det är fruktansvärt hämskt jobbigt och man kommer tillslut varken upp eller ner. man ska börja med att gå ner göra en armhävning sen upp och hoppa. ja typ så. det skulle vi göra fast mer som en burpees-idioten. vi skulle stå på långsidorna och göra 5 burpees springa 5 vändor framoch tillbaka 5 burpees och ja ni fattar fortsätta och göra så många vi han på ja alldeles för långtid. sen va det en minimalisk vila. det vill säga japp och efter fem kommer fyra så kör igång. nu tänkte jag är hon galen... och frukosten ska vi inte tala om. den va godare på vägen ner än upp och sen ner igen ;). så ja det va bara att göra samma ska igen fast med 4 burpees och 4 vändor under en viss tid. sen räknades det ner till 3 st under en viss tid och sen 2 under en viss tid och sen 1 under en viss tid. det va jag och alla deltagare som höll på och döööö. svetten sprutade, hjärtat höll på att hoppa ur kroppen och andas ja det vet jag inte hur jag lyckades med. nått vatten kunde jag inte dricka jag flåsade för mycket haha under dom korta sekunderna som man kunde andas på.
 
sen va det dax för mage. alla låg på golvet som sälar och bara flåsade. då va det upp i planka och stå där i vad som kändes som en evighet. och så ut med ett ben och lite sånt. svetten forsade in i mina ögon benen skakade och magen hade gett upp för länge sen och frukosten hade jag idisslat så många gånger att jag hade tappat räkningen. sen va det slut. vi hade klarat det. alla la sig ner på mage i en stod suck och låg där som döda sälar. jag tror att om brandalarmet hade gått så hade brandmännen fått komma in och hämta oss bära oss på bår och slänga ut oss. för gud vad jobbigt det va. men gud vad kul det va. jag kommer absout att köra det passet igen. för nu i efterhand så nej men det va nog inte så jobbigt. haha hallå det är ju bara och ta i lite. nu i soffan kan man va kaxig men när jag flåsade, svettades och det brann i armar och ben ja då va man inte så kaxig. 
 
men ja vill man svettas, kämpa, se hur mycket man klarar av ja då ska man gå på det här passet :) som jag brukar säga sjukt jobbigt, sjukt svettigt men sjukt kul =)
 
sen blev det att gå till stationen och jag tror att älvsjö måste ha dom längsta och brantaste trapporna som bara kan finnas i stockholms området. jag blev typ omgåd i trapporna av en gammal tant med käpp. men jag tog mig upp och hem. där blev det att dööö i duschen. sen ner till ica köpa mat och ja ladda om batterierna. haha jag hade nämligen tänkt att hur jobbigt kan det där passet va. vi kan säkert köra mitt vanliga bodypump lördags pass i haninge som vanligt. men när jag satt i soffan och försökta och ladda om va det inte helt lätt. men på nått sätt så blev jag pigg och kunde gå ner till sats i haninge. och körde mitt pass. när jag kom ner och in och tog fram alla vikter så blev jag pigg och taggad igen. körde på som om jag inte hade tränat innan och laddade på för fullt :).
 
igår blev det att kolla på tv och ta det lugnt. fick även sällskap av en god vänn så det va mycket trevligt. vi kollade på tv och pratade en hel del. blev ganska så sent kom inte i säng fören vid 1 och då somnade jag direkt. haha jag va ganska så trött efter att ha gått upp vid 5 tiden. men det va trevligt. men jag drack ingenting efter som jag visste att jag skulle upp och köra mitt grit pass dagen efter.
 
men nu blir det att somna på soffan och kolla på tv. i morgon blir det träning och stall :)
ha det såå bäst
 
             
så här ska en burpiess se ut 
    
 

               
 
en bild som jag hittade på maddes instagram från nyår. det är madde och jag 
         

äntligen

äntligen så är det fredag och jag är ledig i helgen. ååå det ska bli så skönt. jag ska bara ta det lugnt och försöka ta lite sovmorgon och såklart träna :).
 
men ja i onsdags så va det dax för dubbelpass med först SatsPowerStep och sen Grit strenght. för nu har sats gått från julschemat till vår schemat så nu kan jag köra mina dubbelpass igen. men gud vad jobbigt det va. haha bara efter stepen så trodde jag att jag skulle dö. hade glömt bort hur mycket upp och ner det va på det passet. sen har jag var det ett tag sen osm jag gick på det passet. för onsdagen innan va jag sjuk och innan det så va det annandag jul och lite sånt. men idag då fanns båda passen på schemat. sen va det ny koreografi på griten ååå herrigud säger jag bara. den va sjuk jobbig. sen är det jobbigt när man inte vet hur det ska va och när man ska ha vad på stången. haha jag kan säga att det va jag och betydligt många fler som hade benvikten när det va dax för frivändningar. det är när man tar upp stången och flippar den upp och sen över huvudet på raka armar. haha det går inte men den vikten som bara ska upp och över huvudet för att hamna på ryggen. så ja det va bara och byta ;). men sen gick det bra. svetten sprutade, snoret rann, hjärtat dultade och flåset va på max. men ja det är så det ska va =)
 
sen blev det bara hem duscha, äta och dö i sängen. 
torsdagen va det dax för torsdags pumpen. med träningsvärken smärtande i benen och armarna efter gårdagen va det bara att bita i hop och köra på. men det kändes ändå bra. jag va sjukt nöjd över mig själv. kände mig ändå pigg kunde lassa på lite mer på benlåten och på rygglåten. och armhävningarna klarade jag nästan alla på tå. eller jag han nog inte med att göra alla som man skulle hinna med att göra men dom jag gjorde gjorde jag på tå. eller kankse inte dom två sista. men aja nästa gång då jävlar ska alla va på tå (eller kankse inte). 
 
sen blev det hem duscha, äta och dö i sängen. haha underbart ;)
 
haha och ja nu kommer ni tycka att jag är galen och jag tror att det är precis vad jag är. för imorse klockan 05:10 japp du ser rätt 05:10. ringde mobilen inne på toan för att jag skulle komma upp och ur sängen. där inne låg spinning kläderna och väntade på mig. hehe jag tänkte nämligen att det skulle ju kunna va lite kul och köra ett cykelpass såhär på morgonen innan jobbet. det va inte lika kul när klockan ringde. men jag kämpade mig upp och in till stan. haha för nej det fanns inget pass i haninge utom åkte till medis. men det är ju nära till tyresö sen. detva jag och ganska många fler som stod utanför medis 06:30 och väntade på att dom skulle öppna. för cyklingen började 06:45 och höll på i 45min. det va ett par långa och svettiga minuter. haha som vanligt när det kommer till cykelpassen så är det mycket uppförsbackar och mer motstånd skriver instruktören och man bara känner är du helt dum i huvudet mer motstånd jag håller ju på och döööör. medans svetten sprutar och man flåsar så mycket att man knappt hinner andas, benen skriver mjölksyra och min undermedvetna carlsson säger att ja du får skylla dig själv jag sa ju att det va en dålig idé och att du aldrig kan lyssna på mig. kommer jag lyssna på henne näsa gång?? hahaha nej jag tror inte det ;). men det är såå värt det när det är klart och man kan börja andas normalt igen. hoppa av cykeln och gå till duscharna och känna sig såååå jävla duktig och nöjd med sig själv.
 
sen blev det att åka till jobbet och arbeta hela långa dagen. men jag kände mig ändå förvånandsvärt pigg. julgranen fick åka ner emellan kunderna. vi sålde bra. hade trevliga och roliga kunder så ja hela dagen kändes bara så där bra en fredag på jobbet kan kännas. 
 
dubblpass dax
 
             
 
mitt horoskop idag
            
 

Cykelpass

idag så började jag morgon alldeles för tidigt. när mobilen ringde som jag för övrigt hade lagt inne på toan för att jag ska tvinga mig själv att komma upp och ur sängen. men när den ringde mitt i natten 05:40. men innan jag fattade att det va min mobil som lät och inte ett brandalarm eller typ grannens mobil som stod och ringde. så kände jag bara men gud det är mitt i natten. men nej det va dax att kliva upp. suck. jag va såå trött. men hade dagen innan gjort iordning en upppiggande smoothie. den va gjord på en avokado en honungsmelon som jag hade delat i 4 delar och tagit en av dom fyra delarna. sen skulle det va en tsk pressad lime. det va lite svårt och uppskatta så jag görde på med en hel lime. jag kan säga att det va lite drag i den sen på morgonen. haha jag vaknade till liv i alla fall. jag tror att till nästa gång så ska jag ta mindre lime.

 

varför va jag då uppe såhär fruktansvärt tididgt jo jag skulle ju såklart åka till gymmet och träna.(va galen) jag skulle köra ett cykelpass. det heter 30-20-10 och är en ja ganska så intensiv, intervall träning. och ja den är jävligt jobbig. haha tycker jag i alla fall. svetten sprutar och det är tur att cykeln sitterfast och att man kan hålla krampaktigt i styret och sitter stadigt på rumpan. för haha när svetten sprutar, andningen är som hos en astmatisk stor rökare som har tagit sig upp för en trappa till ett sju våningshus, mjölksyran i benen skriker och man känner att nu nu dör jag det börjar och snurra i huvudet och man känner att nu ja nu både ramlar jag ner från cykeln och dör i fallet. ja då är jag glad att jag kan ta ett stadigare tag i styret och hålla i mig och fokusera. för det går över. när man går från 10 till 30 då vet man att det känns lite bättre ;). då kankse ni undrar va vad det sista jag skrev det där med 10 till 30. jo det är nämligen såhär att. man ska cykla i 30 sek på motstånd sen i 20sek med mer motstånd och sen 10 sek med jätte mycket motstånd sen går man till bara till 30 sek motståndet igen och så gör man så 5 gånger har ca 1 min aktiv-vila-cykel-paus. sen är det dax för 30-20-10 igen och sen 1 min "vila" för att sen köra igång med sista 30-20-10. sen är det klart. eller ja lite cykel av varvning. allt som allt 30min. men det är 30 jobbiga minutrar. 

 

efter det sååkte jag hem och duschade åt frukost nr2 ;). som bestod ut av gröt, en mosad banan, kanel och en klick kokosolja :). super gott och känns somen ganska så nyttig och bra start på dagen. sen kommer frågan men vadå va jag ledig idag. nix. jag började inte fören vid kl:10:00. så jag han med detta innan. så sjukt skönt att jag har fått tillbaka mina 10 dagar på tisdagar igen. sen åkte jag till jobbet och arbetade hela långa dagen till kl:19:00. men dagen gick ganska så bra och snabbt tyckte jag. jag hade och göra visade lite bådar för snälla tanter och ja yngre tanter oxå ;). hade nog ingen som va jobbig idag haha men det fanns det andra som hade. men jag kom riktigt lindrigt undan idag. 

 

men nu är jag hemma har ätit middag och packar för morgondagens träning då det blir dubbelpass med först SatsPowerStep och sen Grit strenght =). 

men ha det såå bäst

 

min frukost nr.2 i morse                                                                        


bowling

haha ja igår va jag och bowlade och ja man kan väl säga att jag va sådär. haha jag va inte sämst men inte bäst eller. men det va sjukt roligt. så det hoppas jag verkligen att vi kommer och göra flera gånger :). men innan det så va vi och åt på samma stället som vi bowlade på. jag tog som vanligt en sallad den här gången blev det en kyckling sallad med bacon. den va jätte god. men det va lite kul när vi kom dit för vi hade bokat till 7 st. men vi va bara 4 som kom som skulle äta. hon som va hovmästaren kollade på oss 4 och frågade men skulle vi inte va 7. eee jo men en blev magsjuk och två kommer sen och ska inte äta med oss så vi blev bara 4 st. men det gick så bra så.
 
men ja det va kul. men väldigt va svårt. haha izza regerade kan man ju säga. jag och madde va typ lika dåliga och träffade mer nån käkla här och där och så klart rännan. men vi fick till nån strike då och då. men ja inte allt för ofta. men det gör inte så mycket. för vu kunde ju garva båda två över hur dåliga vi va. efter en timmes bowling så va då frågan vad vi nu skulle hitta på. efter lite tänkandes så blev det biljard. hahah ja om jag säger som såhär. jag va nog bättre på bowling än vad jag va på biljard då säger det en hel del om hur dålig jag är på biljard ;). men det va oxå kul. vårt super lag bestod ut av jag, madde och bollen. jag kan ju säga att vi i fårt super duper duktiga lag förlorade alla matcher. men vi blev bättre och emot slutet så blev dom två sista matcherna ganska gämna ändå. så det va kul. men ja vi kunde i alla fall garva över hur fruktansvärt jävla dåliga vi va.
 
sen blev det hem gång. jag va både trött och hade ont i huvudet. när jag vaknade i morse efter en god sovmorron så kände jag mig mer död än levande. typ bakis gånger 1000. och det starkaste jag drack igår va vatten med en citronbit i. lite ont i huvudet kan man förklara det med. så det blev ingen träning idag. vilket kändes skönt för jag har vart trött och haft ont i huvudet typ hela dagen. nej blev en frukost och sen blev det en uppfriskande powerwalk. vilket va super skönt jag blev så mycket piggare efter den. sen va jag hemma en stund gick till ica och åkte sen ner till ösmo och gick till stallet. för där skulle jag möta upp madde och åka med henne hem för att boka in sommarens bravader ;)
 
vi ska nämligen åka ner till Göteborg och gå på Summerburst. det kommer och bli galet kul :) jag är taggad som fan. själva summerburst är i två dagar men vi ska va där några dagar innan så att vi hinner se staden och såklart gå på liseberg och åka en massa karuseller, sitta på uteservering och dricka vin och äta gott. nej men det kommer och bli super trevligt och jätte kul. menvi satt där och kollade runt bland olika vandrarhem och deras priser som kunde variera ganska så mycket. men vi valde ett som vi tyckte va bra till ett bra pris. men man blir ju lite snurrig av allt omkring kollandes. men jag antecknade och madde klickade sig runt. sen blev det att ringa och skicka sms för att kolla vilka som skulle med och vad dom tyckte. men japp nu är det bokat och klart =)
 
efter det fick jag skjus hem av madde för hon skulle åka förbi jobbet och byta bil. så det va skönt att åka bil hem . nu har jag ätit middag mina ungspankakor med min hemgjorda sylt. nu blir det soffan och kolla på film.
 
men ha det så bäst
 
min outfit igår när vi va och bowlade
 
             
 
ute och promenixade idag 
         
               
 
hahaha jag älskar mitt svar till ordet camping =)
            

soffstund

jag gick och la mig ganska så tidigt igår. kände mig såå trött och då är det bara en sak att göra åt det. sova. känner att förkylningen går upp och ner. ner på kvällen som i att jag känner mig sämre, tröttare, ont i huvudet och förkyld. när jag vaknade i morse av klockan som ringde. så kände jag bara snälla död mig nån. nu va inte klockan 06:00 utom 08:00. men känslan va det samma. 
men jag tog mig upp åt frukost och ladda om för att åka och träna. men när jag vaknade så kände jag ba nej jag avbokar. snoret låg som en mur i hela huvudet. men så reste jag mig upp och så åkte snoret ner i fötterna. oj jag kan andas ja men då gör vi.
 
själva träningen gick bra förutom när dte va dax för armhävningar för då åkte snoret upp från fötterna och ner till huvudet och näsan jag snörvlade mig igenom dom armhävningar som va. för att sen låta snoret åka ner till fötterna igen. men nej nu hade det bestämmt sig för att stanna kvar där uppe. efter träningen så blev det att åka hem.
 
nu ska jag inta soffläget och bara ta det lugnt äta lite lunch och kolla på junior hockey vm mellan sverige och usa. Hejja sverige =)
 
sen i kväll blir det till att bowla. haha ja vi får se hur det går. jag är ju inte precis nån naturbegåvning på det. jag hoppas bara på att jag inte ska tappa klotet på min tå eller nån annans tå ;)
 
men ha det såå bäst

Bodypump

nu har är jag hemma från träninge. blev att köra ett bodypump pass. måste nog erkänna att nu är jag ganska så trött och hungrig. men det ska vi lösa. ungspankakan står i ugnen och soffan väntar på mig ;).men annara så kändes träningen bra. det va mycket folk som va på plats så det va kul. kankse det är så att den myten stämmer att det är mycket mer folk på gymmen efter nyår när alla ska ta tag i sina liv igen. ja jag vet inte men det va många som va på gymmet och många som gick på passet både nya pumpare och gamla som brukar gå som jag känner igen. jag går ju ganska så sällan på just detta pass på denna tid efter som jag bara är ledig var tredje fredag. men det va kul och det kändes bara bra. jag gjorde även så att jag gick dit och hem efter som det är så nära. tar ju nästan bara 20 min att gå. så känns bara som en skön promenix innan och efter.

jag tror att om alla människor skulle börja träna, ge sig ut och springa, gå promenixer, åka till stallet och rida, ge sig ut i naturen, köra hårt på gymmet, gå ut med hunden. ja precis vad som helst. vad just man själv som individ tycker är roligt som träning. jag tror att om alla människor skulle göra nånting så skulle man må mycket bättre och sova så mycket bättre. för jag mår bra när jag får komma ut och röra på fläsket och jag sover väldigt gott om nätterna. haha eller jag är oftast helt slut när jag går och lägger mig som somnar i fallet på väg ner till kudden ;). det viktigast är att mans jälv tycker att just den träningen är rolig för annars så blir det aldrig kul. jag har vart emot gym hur länge som helst men nu älskar jag det =). 

men nej nu ska jag ta och äta men ha det såå bäst

taggar in för träning :)

                                                                       

 


hatar

usch vad jag bara hatar och va förkyld för man är inte sjuk man är bara krasslig. man går mest bara runt och hostar, harklar och snorar.. inte kul. jag hatar det. jag har kört med vitlöksdieten med te. som består ut av valfrit te helst ett som är jätte gott för resultatet kommer och bli allt annat än gott. sen är det valfri riklig mängd med pressad vitlök, valfri mängd med ingefära, honung och sen mjölk. sen är det bara att hålla för näsan och dricka upp allt. det är super äckligt men det brukar hjälpa. eller jag kankse bara inbillar mig att det kommer och hjälpa.
 
men ja efter att ha gått på min vitlöksdiet så va jag igår redo att åka till gymmet igen ;) tyckte i alla fall jag. om en normal människa hade tänkt så hade den nog hållt sig ifrån gymmet en dag till. men nu är inte jag norma. utom mer åt det galna hållet och jag hatar och va förkyld. jag tycker att anntingen så ska jag va sjuk eller så ska jag va frisk. det här mitt emellan är bara sååå onödigt. men ja det va inget cykel konditons pass utom mer stå stilla och lyfta stången upp och ner pass. så jag tänkte att det kommer nog och gå bra. och bli rja värre ja då blir jag i alla fall sjuk. och det blev jag inte asså värre. jag håller fortfarande bara på och hostar och snorar. sååå drygt.
 
men ja idag är jag ledig skönt. så jag började dagen med att åka till stallet och pussa på liten frukt. sen åkte jag hem och nu blir det att ta det lite lugnt ett tag och kolla lite på tv fixa lite här hemma och sen åka till gymmet. har bokat in mig på ett pass här i haninge så det är skönt =)
 
men så länge
ha det såå bäst
 
kan även meddela att jag har köpt nya träningskor ett par nike free dom är så lätta och såå sköna. det är nästan som en barfota känsla. jag är bara sååå supernöjd. haha jag har en känsla av att jag kommer och leva i dom här skorna hela våren och sommaren. jag kommer och ha dom på gymmet, till och från, när jag ska åka in till stanoch shoppa, när jag ska åka till stallet, när jag ska ut och gå, till och från jobbet haha ja kanske till och med när jag ska ut på krigen. haha för det är då ett par bra dansskor är bra och ha på sig ;)
 
nej men kort och gott jag älskar dom. skönare skor får man nog leta efter :)
 
             
 
mitt speciallar te här utan mjölk
         
             
sen kan man skoja till den och ha i lite mjölk i ;)
       
 
 

ingen träning

idag blev det tyvärr inställd träning :(. bara för att jag håller på att bli sjuk och så va hon som skulle jobba till 19 hemma och va sjuk. så då sa jag att jag kunde jobba till 19 så kunde jag inte åk aoch träna och det va lika bra efter som jag ändå inte borde. men ja jag kände redan igår kväll att jag hade ont i halsen och hostade. så i morse när jag vaknade så började jag med att hosa ut en slemklump och sen va jag så hes att jag knappt kunde prata och halsen kändes allt annat än okej. suck typiskt oxå. vilken bra start på detta år...not. men jag tog mig till jobbet och kraxade på hela dagen. det kändes lite bättre emot slutet av dagen så jag hoppas att det inte blir värre för då kan jag nog träna i morgon ;). men idag blir det bara att chilla i soffan och dricka mitt mirakel te som består ut av. valfritt te, vitlöks klyftor, honung, ingefära och mjölk. sen är det bara att hålla för näsan och dricka upp allt. 
 
men det känns ju tråkigt och missa träning men ändå lika bra att ta det lugnt och bli frist så att jag inte blir värre. 
men ja nu ska jag återgå till soffan igen och ligga under en filt och ja jag lär ju somna ;)
 
men ha det såå bäst

nyår

nu är det nytt år nya möjligheter. vi pratade lite igår om vårt år osm varit och om det har vart bättre eller sämre. och jag måste nog säga att de här året har nig vart bättre än 2011. men det har ju ändå inte vart helt problemfritt. men det har nog ändå vart bättre. men jag tänkte att jag skulle ta upp hela året sen men inte idag och inte i det här inlägget. men nej jag hoppas på att 2013 blir ett bra år. jag ska fortsätta med min träning och fokusera på att försöka och må bra och på att va lycklig och göra saker som gör mig lycklig och glad. saker som är bra för mig själv.
 
men i alla fall jag avslutade mitt 2012 med att åka till södra station och träna på sats. blev att köra ett bodypump pass och det kändes så svettigt och jobbigt som det ska göra. sen åkte jag hem och insåg att nu får jag nog ta och sätta lite eld i baken om jag ska hinna med att göra mig i ordning och hinna äta nånting för nu är klockan 14 och jag åt frukost 8 och det blir inte mat fören vid 18. så om jag inte ska dö av hunger så är det bäst att jag äter nått innan. slängde mig in i duschen och satta helt enkelt fart. åt mellan sminkningarna, föningen och insmörjandet av kroppen för att få på sig klänningen ;). jag kom i den och även ur den och kunde till och bed dra upp dragkedjan hela vägen upp ;). 
 
sen slängde jag upp håret i en munk på med alla smycken, parfym, jacka och sprang ner till bussen. på vägen ner va jag sååå trött att jag han tänka nej jag vänder. haha jag höll på att somna redan då. men piggnade som tur va på mig efter ett tag. drog först hem till izza där marcus stod i valet och kvalet om han skulle ha en svart skjorta eller en vit. det är inte lätta beslut det där inte ;). sen drog vi och hämtade madde och sen vidare hem till izzas föräldrar. där serverades det tre rätters meny med några musslor tror jag att det va till förätt. dom va super duper goda och sen va det oxfilé med potatistårta till det grönsaker och en super god sås. sen va det marängsviss =). allt va jätte gott och super trevligt. jag blev så mätt. sen drog vi vidare ner till nynäs och till sandhamn som ligger så långt ut att när man hoppar av så har man en halv plupp på mobilen i täckning och när man är inomhus så är det ingen service ;) då snackar vi landet.
 
där blev det att dricka vin och snacka med en massa folk men jag pratade såklart mest med mina fina vänner =). haha vi hade jätte kul. sen vid 12 slaget blev det att gå ut och gå ner till fotbollsplan och kolla på alla raketer. men jag sköt inga för med min otur, balans och oflytt så skulle jag säkert bara snubbla och ramla på mina egna ben och sen skulle det va nått fel på raketen så att den skulle säkert typ smällas i mitt hår så att det började och brinna och ja så skulle det fortsätta sådär. så nej tack inga raketer för min del. men jag tycker om och kolla på dom på ett betryggande avstånd. sen önskade vi alla ett gott nytt år och ett gott nytt hår ;) för att sen gå in och förtsätta partandet. haha vi brudar som till hör dansarbrudarna satta såklart med att skapa ett dansgolv mellan pingisborden och rockade loss.
 
sen åkte vi hem vid och smög så tyst att inte ens hund vaknade eller så början han bli så gammal att han inte hör så bra längre för han vaknade inte i alla fall. men gud vad trött jag va. haha jag bara gick ner till sängen som min snälla mamma hade bäddat åt mig  :) tog bort sminket bortsade tänderna och gick bara och la mig. jag somnade på en gång utan problem. vaknade sen vid 9 tiden och kände mig oförskämt pigg. så jag gick upp hoppade in i duschen och åt sen frukost med min familj. sen satt jag mamma och hampus i sofforna och kollade på tv innan jag drog till pindos för att möta upp brudarna. det va dax för den årliga pizzan. jag brukar säga att jag äter pizza en gång om året och det är den 1 januari det är väl typ även då som jag kan dricka cola. annars så brukar jag hålla mig ifrån sånt. men inte idag inte. haha jan kunde riktigt höra en hallelujah kör inom mig. efter maten så gick jag och sara till tåget och åkte hem. men ja det va en lyckad och roligt nyår jag är nöjd så det är huvudsaken. men nu blir det att bara ta det lugnt och kolla på tv =)
men ha det sååå bäst
 
en mycket party redo carlsson i en nyårs party outfit som skricker black as hades och glitter och glamor på samma gång =)
 
               
 
 sara och jag

               
 
jag och madde
        
             
 
hemma oss izza innan jag fixar till sminket 
              
             
 
hahahaha jag tror att jag döööör på denna bild. jag madde och izza
        
                                                 
 
ååå bara för att min snälla mamma hade både bäddat åt mig och ställt fram en tandborstmugg och en handduk till mig :)
                                        
 
världens finast hampus 
             
 
 
 

RSS 2.0