wiiii

ordning och reda rosévin och utgång på fredag
haha men vi börjar med gröt och rosévin ;)

snart

snart är det fredag och det ska bli sååå kul. det är lixom ordning och reda rosévin och utgång på fredag =) det ser vi fram emot:) först ska jag bara jobba till sju sen är det hem och göra sig fin sen kommer mina tjejer hit och vi ska chill kröka lite med vin och kex med ost :)
.
men idag så har jag arbetat. bertil är fortfarande sjuk så han va hemma idag och i morgon. så idag va jennie själv optiker men det gick så bra så:) vi hade ju bokat av och fixat och trixat mycket så det gick bara bra. han ju inte med så där jätte mycket annat men det är så det får vara. jag tror inte att det hände sådär jätte mycket mer roligt. jag och mamma hade vår terapi lunch tillsammans där vi går igenom veckan som har gått och pratar om allt :). sen så har det rullat på med alla möjliga sorters kunder men dom flesta är så trevliga så.
.
sen när jag kom hem så har jag vart ute och sprungit men runda på 7km. skönt att komma hem och sen komma ut och få upp pulsen och bara springa på. inte tänka på nått annat än att sätta den ena foten framför den andra. lyssnade samtidigt på thåströms depp musik hehe så typiskt mej.
.

tårta

fick en mycket glad överaskning när jag kommer hem och ser att jag har fått nått reklam blev från ica(trodde jag). öppnade det och där va det ett grattis på födelsedagen. och det va en värdecheck på att jag fick komma in och hämta ut en tårta gratis. man tackar så mycket:) det va en mycket glad överaskning. sen blir det ju inte sämre av att jag självscannar på både ica haninge och tyresö. så jag hade fått en kupong både ifrån haninge och tyresö =). så det betyder att jag får hämta ut två tårtor gud vad glada dom på jobbet kommer och bli :)

kort

om ni tyckte att gårdagens blogg inlägg va lite kort så ja jag såg det. jag hade skrivit mycket mer men ser nu att det inte om kom. men men inte nått man kan göra åt nu. det va inget viktigt.
idag har jag jobbat och gud det va lite rörigt från morgon till kväll. bertil va hemma och va sjuk och där stod jag med två bokningar kl:09:30 och hade en optiker. hmm jag undrar om ingrid kan dela på sig. nej det kunde hon inte ;) så det va bara och lyfta luren och börja ringa kunder det gick sådär. men jag fick tag i några. sen så rullade dagen på i ett. mellan kl 16:00-17:30 bara skenade iväg. men sålde ett par lindberg till en jätte gullig kund. jag pratade och hjälpte henne igår så hon tyckte att det va jätte bra att jag va här idag och kunde hjälpa henne igen:).
.
haha sen hade jag en gubbe som kom in och ville ha sina glasdlipade över dagen till sina glasögon. och jag förklarade att det går inte för vi hade redan verkstan full med jobb som skulle va klara till idag. och sa att dom kommer och va klara tills i morgorn. då säger han ja men ni lovade att det skulle gå på några timmar. jag som tycker att jag har ett ganska bra tålamod säger- ja men som jag precis sa så har vi en som är hemma och är sjuk idag så vi är kort om folk så det går inte utom dom kan bli klara tills i morgon eller om du vill lämna in dom nån annan dag. han lämnade in dom idag :)
.
sen efter jobbet som bara swichade fram så hoppade jag i mina jogging skor och på med reflexvästen så va jag ute och sprang min runda på 7km. det kändes bra. men känner i benen att jag springer mer på asfalt nu är tidigare då jag sprang på grus. benen känns med stumma eller så är det min skor som börjar och bli dåliga i stötdämpandet:) kanske snart dax och börja fundera på att köpa ett par nya har ju sprungit några mil i dom. vet inte hur ofta man bör byta. när dom går sönder helt eller??. för än så är dom hela vist lite slitna och så. men kan tänka mej att stötdämpandet blir dåligt efter ett tag. men dom får hänga med ett tag till:).
.
men nu ska jag ta och kolla på tv och ta det lugnt innan jag ska sova
men ha det såå bäst

träningsvärk

jag har lite träningsvärk i rumpan och i benen efter min ridning på faro igår. haha jga tror att det betyder att jag fick jobba mest igår för jag tror att faro mår som han brukar. hehe ja jag fick ju jobba en del för att få honom dit jag vill för han gör ju ingenting gratis inte :).

faro

nu är jag hemma från stallet igen :). men innan det så efter min springtur så va jag en sväng till bolaget köpte lite till mitt kalas. jag letade på och hittade det jag sökte.. så billigt som möjligt till så hög alkoholhalt som möjligt ;) efter det så tog jag mej till Ö&B.. fy fan säger jag bara. jag hatar och va på Ö&B och att man ska stor handla. det är för mycket folk på för liten yta. och folk är galna. dom attakerar med armbågar för att komma fram till 100kilo hund mat. och man själv bara hjälp. det va även rea på några glas där va det krig. jag försökte och hålla mej så långt bort från dom sakerna som möjligt. men jag hittade typ allt som jag ville ha. men på siba hittade jag inte det jag ville ha suck.
.
sen gick jag ner till ica och handlade mat till den här veckan. sen åkte jag ner till stallet. fick rida en häst som heter faro. gud jag har inte ridit honom på typ jättte långe. så det va lite spännande när man hoppar upp och ba ju nu ska vi se hur vi ska göra det här. han är ju lite speciel. men man får tänka jätte mycket framåt och va jätte mjuk i handen. men gud vad kul det va. det va kul för att det va länge sen och för att det gick så bra. jag hoppade bara upp och hade inga höga förväntningar alls utom bara kände mej för och fick tänka en hel del. och gud jag vet inte vem som va mest slut när passet va klart men jag tror att det va jag :). men det är kul när han får lite egen fart och lite go i sig och springer på lite va sig själv för han blir ju som en helt annan häst när han jobbar och inte bara går och lufsar. så ja idag va det kul och rida. efter passet fick han hoppa in i duschen för han va så svettig.
.
men gud nu är jag jätte trött så blir att kolla på filip och fredrik sen blir det att sova

ledig

idag är jag ledig vilket alltid är guld:) vad har jag då för planer för dagen. jo jag va i stallet imorse åkte vid 06:30 här ifrån va i stallet vid 07:40. T-läkaren skulle komma idag så jag red och mockade och fixade allt sånt innan. sen åkte jag hem. på bussen på väg hem så träffade jag på aniké och sofia som jag gick i samma klass med. så det va mycket trevligt och få lite sällis ut av dom hem till haninge. väl hemma så har jag vart ute på min springtur i skogen på5km. jag va trött. gud jag trodde att jag skulle somna innan jag tog på mej min spring outfit. men när jag väl började och springa så piggnade jag på mej. man kan ju inte springa och sova samtidigt ;). fasten jag alltför ofta önskar det.
.
men aja jag kom runt men jag kände i benen att jag va och kände mej trött orkade inte ta i lika mycket som jag brukar göra. men men jag kom runt och det är huvudsakern.
.
nu ska jag ta och åka till haninge till bolaget ska shoppa lite inför mitt kalas. sen ska jag till Ö&B shoppa lite mer där inför kalaset. sen tänkta jag kankse åka förbi siba eller nått sånt skulle behöva en sak där. sen är det ica som gäller. men tar nog kvantum pappal inte maxi idag.
.
sen ja sen efter allt detta så ska vi se vad klockan är. skulle behöva dammsuga och sen ska jag åka ner till stallet igen. för kl 20:00 så rider jag min lektion. hmm kankse dax och sätta lite fart då :)
önska mej lycka till typ:)
men ha det såå bäst

sovmorgon

ja jag är ledig i morgon så tänkte ta lite sovmorgon då.. eller nej vänta. det blir ändrade planer. för jag ska åka till stallet på morgonen i stället för på eftermiddan så det blir att gå upp i morgon. men det gör inget. för man ska ju ändå upp på morgonkvist :)
men då är det dax och ta och sova nu så ha det såå bäst

jobbat

idag har jag jobbat och slitit för mitt dagliga bröd. det gick bra det va lagom mycket och göra men vi sålde i alla fall ett par glasögon och vi han både städa och äta i lugn och ro. men det va samtidigt lite och göra men det kommer ju och går när det är lugnt så är det döttt. och när det kommer in mer än 2 kunder så är det mer och göra med tanke på att vi är bara 2 personer com jobbar :). men jobbade med elena och det är alltid roligt ååå det va så länge sen som jag såg henne så det är alltid kul. vi åt upp den sista biten av kladtårtan och ååå det va såå gott:) lite grädde och hallon fanns det kvar så elena fixade det så fint så.
.
men nu är jag hemma och har vart ute och sprungit. skönt att komma ut lite och få upp pulsen och andas på. snoret rinner men ja det får man leva med ;) så helt frisk är jag inte än men jag är så gott som frisk lite snorig det tycker jag att man är halva året.
.
nästa söndag ska jag leka bilmekaniker tillsammans med min gamle kloke far. eller jag ska väll stå breve som ett får och bara kolla på när han arbetar :) men jag kan ju bidra med mitt otroligt trevliga sällskap i alla fall =)
.
mummms :)
men nu ska jag ta och äta lite middag och kolla på tv och mysa i min one piece :) eller vad säger du elena ?? one piece is the shit =)

dum i huvudet

haha jag säger bara hej mitt namn är anna och jag är dum i huvudet som frivilligt är ute och springer 06:30 på en lördag morgon.. men ja jag ville hinna innan jobbet. för att jag är såå mycket piggare på morgonen innan jobbet än efter och så kan jag springa i skogen och det är mycket roligare men jobbigare. men det är ju bara bra. nu sitter jag ny duschad och smuttar på naturell yoghurt innan jag ska dra till jobbet.
.
men vilket underbart väder vi har nu det är ett sånthär super härligt höst väder:) det är bara så att man vill klä på sig nått mysigt och bara ut och gå i solen. men ike sa nike här ska jobbas och slitas för mitt dagliga bröd.. men ha det såå bäst

ja

oj vilken bra rubrik det blev men kom inte på nått bättre :). nu va det några dagar sens jag skrev sist. men idag har jag arbetet som alla andra dagar. men jag har shoppat idag :) det blir man alltid glad av. haha fick oxå höra bästa säljar knepet ja men det är viktigt och unna sig saker till sig själv och det är ju trots allt fredag idag :) hehe inte bra för annas shopping begör. men det va ej till mej hon sa det. hade hon nog inte vågat jag kom ju in i hela synsam outfiten. och jag viste ju exakt vad jag ville ha för jag hade vart inne och rekat i dagar....och som ett brev på posten så kom en 30% på hela köpet check hem i brevlådan. ja men då va det ju bara och slå till:) det måste va ödet.
.
ååå sen kom ju lena vår massör idag oxå. gud det är vekligen nått som jag unnar men varje gång hon kommer det är värt var enda krona. det är såå skönt när hon håller på och knådar och trycker det är helt gud.
.
men gud jag måste ju sova snart jag ska ju upp och jobba i morgon. tänkte att jag skulle upp och springa i morgon oxå innan.

bättre

ja jag har känt mej lite dålig dom senaste dagarna men nu tycker jag att jag börjar och känna mej lite bättre:) har typ bara ont i halsen och snorar och hostar som en galning men annars så är det bra. men jag gick typ och la mej direkt igår när jag kom hem. kom hem vid typ 20 då va det krypa ner i soffan slå på tv och sen somnade jag typ och sov lite till och från för att sen flytta över mej till sängen och sov hela natten utan problem. men jag vill bli frisk nu jag vill ju ut och springa. gud jag får sånt spring i benen och jag vill men jag får inte och kan inte. måste bli frisk först. sen så är det ut i joggingspåret.
.
ja och efter som jag än så länge inte har haft än enda sjuk dag i tyresö så tänkte jag inte få nån eller ;) nej men så sjuk va jag inte det va bara och ta en alvedon emot huvudvärken så gick tisdagen bra att jobba och idag så måde jag mycket bättre.
.
men nu ska jag lägga mej nej i soffan och kolla på tv
ha det såå bäst

stallet

ja jag åkte till stallet vid tre tiden och åkte hem vid 21:30. så vad han jag göra under den tiden. jag han rida ut på en häst mocka och fixa och sen rida min lektion. hmm och hur många timmar hade jag på mej??. men det va tur att jag va i stallet i tid för gud vad lerig svarten va. ja jag red han på min lektion. jag tänkte att jag går till kontoret och ska kolla vem jag ska rida ååå svarten:) gick och kollade hur han såg ut. men hjälp han är ju grå av lera. ut i spolspiltan fram med piggborste och sen spola benen och magen. sen kunde jag stå och borsta i lugn och ro för jag hade ju som sakt va gott om tid. så när detva dax för min lektion så va han i alla fall lerfri och hyfsat ren.
.
men själva lektionen tyckte jag gick jätte bra. jag tycker ju att han är rolig och rida. men man får ju va på honom som fan att han ska röra på fläsket. för man får va på honom så att han springer på och jobbar med sina små ben. för är man inte på honom så typ stannar han ju i en hörna och står där tills lektionen är slut;). vi red 10 meters volter vid hörnan och sen öppna på långsidan. kändes riktigt bra. han va mjuk och fin. men det är svårt och få fart i honom från volterna för han blir lätt seg i dom och sen dör han i öppnan. så man får pigga på honom i volterna och gasa lite ur så man får lite fart i honom. hehe det bästa är om man kan brassa på lite och sen komma in i öppnan:)
.
men nu ska jag kolla på tv och dricka mitt te för att sen sova. men ha det såå bäst

kaffe

åå jag fick eller tog smakprover på ica på ett kaffe som heter Lindvalls kaffe. och men gud jag är typ helt frälst. det va ju bara såå gott. gjorde en stor kopp kaffe av detta kaffe i morse i ett glas och hade lite mjölk i och bara njöt. hehe jag hade kommit till kaffets himmelrike;). så när dessa små prover är slut blir det att springa ner till ica och köpa detta goda kaffe :)
men ja jag har hunnit med än så länge under dagen att städa. det blir så mycket roligare och enklare och städa med lite spotify på en bra volym:) och sen är det bara fram med fido och köra på. och plocka lite samtidigt så vips så är allt städat. ja jag bor ju ganska så litet oxå så då går det ju oxå jätte fort. sen har jag vart ner till ica och handlat mat till den här veckan. det blir kyckling, sallad med sockerärtor och lite svamp till det. dock ej min egen plockade svamp utom ica köpt svamp. men när jag gick till ica så kände jag men gud jag måste ha frusk luft. har inte vart ute så mycket när jag inte har mått helt 100% eller. så nu blir det nog att snart ta gå ut och gå en promenix gäller att passa på medans regnet inte öser ner :)
.
jag funderar fortfarande på klänningen och behöver verkligen alla hjälp jag kan få =)

mycket bättre

ja nu mår jag mycket bättre så det käns jätte bra. känner mej nästan som att jag är full med ny energi. men jag är fortfarande lite snorig och har ont i huvudet men annars så mår jag bra. och nej lugn bara lugn jag ska inte ut och springa idag. men imorgon kanske hoppas hopppas att jag mår bättre då. hehe jaggick typ och la mej 22 och gick upp vid 9. så jag har verkligen sovit mycket. men det behöver man för att bli frisk. men idag så står städning på schemat. jag har mitt grustag i hallen och dammråttorna under sängen och resten av lägenheten är bara ett allmänt kaos;). ska sen ta mej in till haninge hade jag tänkt för att shoppa på Ö&B inför min fest. måste ju börja och planera och shoppa så att jag slipper göra det dagen innan:). ska köpa en massa engång saker för jag vägrar stå i köket halva kvällen som en polsk diskare;). nej så engångs artiklar blir asssa bra. och vart kan man köpa sånt billigt jo på Ö&B så det är bara ta bilen och fara dit. sen måste jag handla oxå. köpa lunch till den här veckan. det blir nog kyckling och sallad för det är gott det. sen ska jag åka till stallet och rida två hästar.
.
sen lär ju jag somna gott när jag kommer hem :)
men nu ska jag sätta lite fart
mins ni denna klänning som jag provade i sommras. hittade den på nelly.se till halva priset... köpa eller inte köpa??? det är frågan det...
ryggen är ju lite halvskumm anntingen så tycker man att det är snyggt eller så är det bara ett assa fult spindelnät och ja jag är nog nånstans mitt emellan....

anna vill ha

ja annas vill ha lista är ju ganska så lång men en sak som jag vill ha är en sån här kudde men det ska ju så klart så haninge på den :)
och ja jag vet vart jag kan få tag på den.. i haninge centrum i gamla H&M lokalen. det är nån hemma butik som har en massa roliga saker till hemmer. där har jag hittat en som det står haninge på. jag är såå taggad på att vill ha denna kudde:). det finns i tyresö oxå på tyr. men dom har ingen som det står haninge på dom har bara tyresö strand och brevik och sånt.

uch

ja jag gick och la mej vid 21:30 däckade så fort jag la huvudet mot kudden. vaknade vid 7 somnade om igen och vaknade vid 10.. hjälp jag har sovit i mer än 12 timmar. helt sjukt. men jag jag mår kankse lite bättre. men jag känner men ändå inte sådär jätte dålig. problemet med mej är att jag måste va jätte sjuk för att bara ligga ner i soffan och ta det lugnt. annars så funderar jag på att hmm jag kankse kan ut och springa idag i alla fall. men lugn nej jag ska inte ut och springa idag. men jag håller på och plockar lite hemma och sen får jag sätta mej ner igen och sen upp igen:).
.
men ska försöka och ta det lite lugnare snart igen. men känner mest att jag har ont i huvudet och ont i halsen och är snorig. men det är sååå tråkigt jag vill ju ut och springa... jag vill ju inte bara sitta hemma och snora och tycka lite allmänt synd om mej själv :(

nej nej och åter nej

jag har ont i halsen.. och det är inte inbilning. för när jag sväljer så gör det ont. och jag börjar och bli lite snorig. inte bra. jag vill inte bli sjuk. jag har inte tid och bli sjuk. jag vill ha ett liv inte va sjuk. jag måste ju jobba och springa. jag kan inte bli sjuk nu. nej jag får gå och lägga mej snart i hopp om att jag mår bättre i morgon. får köra min dunder kur i morgon oxå med te, vitlök och honung. sjukt äckligt men vad gör man inte.
.
så snart ska jag sova och be en bön om att jag mår bättre i morgon. kan ju känna mej lite dålig efter somjag inte sov så mycket igår. hoppas hoppas. vill verkligen inte bli sjuk..:(

svamp

nu är jag hemma från svamp skogen blev ett men naturen där ett tag bland kottar, mossa, stenar och grenar :) men gud vad svamp vi hittade. helt sjukt. jag har aldrig plockat så mycket svamp tidigare. så det va jätte kul. för det är lite så att hittar man en så hittar man lätt fler. för är man där nere i svamp höjden så ser man bara fler och fler. men vissa är ju så otroligt små så dom fick man lämna så får man komma tillbaka en annan gång och ta dom sen. men det är sån frihets känsla och bara gå om kring i skogen och plocka och leta efter svamp. man behöver inte tänka på nått annat än just svampen, skogen och fåglarnas kvitter. det är som medicin för själen och kroppen. man kommer tillbaka som en ny människa en lugn och hamonisk männska till min förorts betong:).
.
när jag kom hem med all svamp blev både mamma och pappa jätte glada och hjälpa till direkt nästan kastade sig över svampen. för att torka och rensa. det va fram med lakan och komposthinken och rensningen va i full gång. och fort gick det oxå när alla hjälpte till. jag får tillbaka svampen sennär den är torkan och klar så far jag goola fram lite goda recept som man kan ha svamp i:).
.
jag hämtade även min egen bil. det är klart att det är skönt och köra mammas bil men det är alltid skönast och köra sin egen som man känner och vet vart allt sitter och hur den känns och ja allt sånt. men det va guld att jag fick låna den :)
.
nej nu blir det bara till att sitta i soffan och bara ta det lugnt och chilla. ska gå och lägga mej tidigt känner men ganska så trött efter lite sömn och en dag i skogen:)
mycket svamp blev det här är den orensad
rensad och klar
en till bild på när det är färdig rensat
lite kantareller

spontant

ja hur ska man sammanfatta gårdagens kväll. jag kan sammanfatta med några ord: spontant med stort S. tjejkväll, tagga tagga, och så galet jävla kul =)
det började med att jag jobbade som vanligt. och att jag sen åkte ner till ösmo för att lämna min bil och låna mammas bil. ett jätte stort tack för lånet:). sen plockade jag upp sara och vi drog vidare till lisa som bor ute i sorunda. där va izza och tjejkvällen va igång. gud vi åt en såå otroligt god taco gratäng. gud jag kunde inte sluta äta den va såå otroligt god:) måste vi äta fler gånger tycker jag. sen snackade vi en massa tjejsnack. jag drack vatten efter som jag hade bil det hade izza oxå. sen så började sara snacka om utgång och att hon va fettt taggad. suck tänkte jag och lisa. vi va inte så där överdriget taggade precis. izza taggade på direkt. hehe hon va med på noterna. jag tyckte okej ja jag kan oxå tagga igång bara vi hade nån som kunde köra oss hem. fram med mobilerna och ringande började. när det va fixat. ja då va utgången ett faktum:)
.
vi började och tagga med party musik medans lisa gjorde som i ordning. när det va fixat drog vi hem till izza i ösmo sen vidare till nynäs. för att dom skulle göra sig i ordning. sen drog vi hem till mej. då va det på med musiken och fram med vinet. sen va jag fett taggad. efter lite vin en drink och en sisa shot va vi redo att dra in till stan. vi drog in vid 23 och va inne på 360 vid 23:40:) så en lugn och stillsam tjejkväll ute i sorunda blev till en utgång inne i stan på bara några timmar =).
.
men gud va kul vi hade det. vi dansade, snackade och bara hade såå otroligt kul som vi alltid brukar ha. ja jag gjorde typ av med 200kr och då är 150kr inträdes avgiften köpte bara en öl där inne. och vad brukar det betyda jo att vi hade ett fettt bra för krök. men timmarna bara flög fram som vanligt. och efter flera timmar på dansgolvet åkte vi sen bil hem lisas bror kom och hämtade oss. det tackar vi för. och jag kan ju säga som så att benet hade jag inga känningar av utom jag kunde hoppa och studsa runt utan problem i mina klackskor.
.
i morse vaknade jag först vid 7 och tänkte att nej jag måste somna om. vaknade igen vid åtta och kunde inte somna om så det va bara och gp upp. åt frukost i lugn och ro. sen hoppade jag i joggingskorna. tog en lugn och uppfriskande springtur. det va skönt att bara få lite luft och få upp pulsen lite. tog det lugnt efter som jag både va ute igår och har haft och har fortfarande ont i benet. men det är bättre. går inte alls lika ont när jag springer. men jag känner ju av det lite gran men inte så mycket. men jag ska fortsätta med min voltaren kul så ska det nog bli bra snart:)
.
men nu ska jag snart ta mej ner till ica för att köpa lite fika och sen ska jag ner till ösmo och ut i naturen med lisa och izza vi ska gå från party outfit på krogen till mjukis outfit och ut i svampskogen för att bli ett med naturen =)

voltaren

jag säger bara att dagens ord kommer och va voltaren... gick och la mej igår och det gjorde ont. ja inte hela tiden men när jag går. men i morse när klockan ringde vid 06:00 så kändes det mycket bättre. nästan bra. bestämde mej för att ut och springa. för nu är jag ju ändå uppe. det va lite små kyligt när jag kom ut ur porten så jag började och springa från start. kändes bra kände nästan ingenting i benet. men jag säger bara ordet men. under halva rundan så hade jag känningar lite till och från. och när jag hade sprungit klart så va det smärta igen. suck. jag höll även på att bli träffad av en kotte när jag gick hem och gick igenom en skog. lag bara ser nått falla precis brevid mej och hör hur den landar på backen kollar ner och oj det va en kotte. tänkte tur att jag inte fick den i huvudet. då hade jag både haft ont i benet och i huvudet.
.
men jag har även kommit fram till att jag skulle aldrig kunna bli nån idrottsmänniska på hög tävlingsnivå. för jag kan inte ens motions springa 5km om dan utan att få kramper, skader och smärter lite här och där. tänk då om jag skulle försöka och sattsa och bli en idrotts människa på elitnivå haha jag skulle ju va mer skadad än tävla:) typ som fredrik ljungberg sitter mer på bänken än vad han är på plan.
.
nej men nu måste jag sätta lite fart så att jag hinner till jobbet. ska ut till sorunda ikväll ska bli jätte kul wiiii:)
ha det såå bäst
.
voltaren för liv i rörelse ;)

britney spears criminal

måste nog faxist erkänna att jag tycker om brittans nya singel =)

ont

asså jag har såå ont i mitt vänsterben. jag va ju ute och sprang idag och kände inte så mycket. bara jätte lite. men inte så farligt. när jag hade sprungit klart min runda och gick hem så kände jag att aj det gör lite ont i mitt ben. kom hem duschade smörjde på lite voltaren. tog mej sen till ica och ja jag kände lite. aj det gör lite ont. men när jag gick så kände det bättre menom jag stod still och sen började och gå igen så kändes det lite konstigt. eller när jag skulle ta på och av skor och krypa på knäna för att hitta rätt storlek.. inte helt lätt.
.
men nu när jag är hemma och sitter i soffan ska ska resa på mej så är det SMÄRTA på hög nivå.... aj aj aj och åter aj. jag är stel som en ko. och det gör ont. jag skulle gå ner med sopperna. och då ska jag gå ner för en trappa. jag trodde inte att jag skulle komma ner. det gjorde så ont. jag fick gå som ett barn. ett steg i taget. upp gick bättre. men ner uch det va inte roligt. så i natt blir det voltaren kur och hoppas på att det känns bättre i morgon.
.
men jag undrar hur fan kan jag ha fått såhär ont. på sån kort tid och jag har ju ens gjort nått som jag skulle få ont av... hmmm men aja hoppas att det går över fort förså här vill jag ju inte ha det.

ica maxi

idag höll jag på att somna på bussen på g hem. hehe som vanligt:) och men gud vad kallt det va.. uch det blåste och va så rått. men väl hemma så bestämmde jag mej för att nej måste ut och springa. för gud man känner sej ju så duktig efteråt. så jag hoppade i spring outfiten och skorna. kom ut och brrr vad kallt det är med linne och t-shirt och inte jacka. så jag började och springa från början för att få upp värmen. annara så brukar jag gå till min slinga men inte idag inte. det va bara och komma igång för att få upp värmen. men sen är det skönt när man blir varm i kroppen för då är det lagom inte för varmt och inte för kalt utom bara precis lagom:).
.
ja sen så när jag kom hem så duschade jag och sen drog jag ner till ica maxi för att shoppa gummisar. jag och mina tjejer har ju bestämmt oss för att ge oss ut i svamp skogen på lördag och bli ett med naturen. hur mycket svamp vi kommer och få ja det återstår och se. fika ska vi ju ha med oss oxå. och för att känna sig som en riktig skogsmulle så måste jag ju ha ett par snygga gummistövlar som jag kan gå runt med bland stock och sten. i morgorn ska jag hem till lisa på tjej kväll. det ska serveras tacogratäng. det ska bli mycket spännande och smaka på. sen blir det kvällsmys med god mat och trevligt sällskap:) längtar efter mina fina flickor=)
.
måste även lämna bilden till min pappa oxå så att han kan fixa med den.
men nu ska jag ta och kolla lite på tv
så ha det såå bäst

kallare

ja det känns att det börjar och bli kallare på kvällarna. och då menar jag specialt när jag ska ut och springa. jag känner att jag orkar springa i ett helt annat tempo än när det är mördarvarmt och man håller på och döör av värme utslag och av att solen tar kol på en;). nej men det är jätte skönt man kan ta i och känna att man fortfarande orkar springa utan att dö.
.
tråkigt bara att mina dagar i skogen är räknade börjar och bli mörkt i slutet av stigen. både för att det träden står tätare där på båda sidorna och för att det börjar och mörkna ute. men jag ska försöka och springa i skogen så länge som det går.
.
men nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på bonde söker fru och äta nått :)
.
ha det såå bäst

sprungit

klockan ringde 06:00 jag va inte riktigt sådär jätte pigg kan jag ju inte påstå. men bara jag har kommit upp och klätt på mej och kommit ut ur porten så brukar jag piggna till. både för att det är lite kallare ute nu på mornarna. så man får gå ganska fort till min spring runda för att få upp värmen. menad jag går ganska så fort så gäspar man ju så klart samtidigt. men bara man kommer ut så piggnar man till sen:).
.
nu så äter jag lyx frukost med gröt med mosad banan på och bröd med kokt ägg på:) mmm super gott. dagen sen bjuder på jobb, jobb och lite mer jobb :)

jobbat

idag har jag arbetet. det är inte så ofta som jag jobbar på måndagar så det känns alltid lite extra tungt när jag ska göra det. men det gick bara bra. jag gjorde lite terapiarbete och sånt. så dagen gick till till slut tillslut och jag fick åka till stallet. red min lektion. och ååå vad jag älskar och rida när det går bra. när man bara känner att gud vad kul det är :). det är ganska ofta som jag tycker att det går bra. och det är kul. det är bara ibland som man känner att fan va piss dåligt det går och när man känner den känslan då är det inte kul. då är det bara att skritta och räkna till 10 och sen börja om igen ;). men idag gick det i alla fall super bra så det va kul.
.
haha sen vill jag bara avsluta med att vissa denna otroligt charmiga bild som sara har tagit på mej. det är vekligen den osminkade sanningen och att ja det är så här jag ser ut ;) haha jag dööör när jag kollar på denna bild.. jag är osminkad, trött både efter att ha vart ute på olearys dagen/kvällen innan. gick och la mej vid 3 och klockan ringde 07:30. är jag på pälsad som fan med både fleece tröja och munk tröja och sen jacka på det. har stått grindöppnade i 5timmar och nu är det prisutdelning och sara kommer upp med sin mobil i ansiktet ;) haha det ni ser är resultatet :)
men nu ska anna ta och sova så ha det såå bäst

hemma

ja nu är jag hemma. eller har vart hemma i kankse nån timme. men gud jag kan beskriva mej själv med ett ord trött tröttare tröttast:). åkte hem till mickan igår där vinet flödade;). hehe grymt kul för kväll med hennes goa vänner therese och emelie. vi satt och snackade åt chips, nötter och drack vin och öl. sen drog vi till haninge där vi mötte upp keno en kompis till mickan. sen drog vi till olearys. hehe man kan väll sammanfatta kvällen med att vi hade jättte kul:). det va ju inte överdrivet mycket folk men allt blir ju vad man gör det till. och vi gjorde det kul. bara glida runt snacka med lite folk dansa snacka lite till och dricka vin för 49:- kan det bli bättre;).
.
dom stänger vid 02:00 så jag åkte med min buss som gick 02:20. och det är ju såå nära så jag va hemma på ett kick. då va det bara raka vägen ner i sängen. av med smink och smycken sen va det god natt:) sen ringde klockan 07:30 och sa att du är det dax att gå upp. ja jag va väll inte sådär jätte pigg kan jag ju inte påstå. höll på att somna på bussen men väg till stallet. fast det brukar jag gö ganska ofta. men ändå. men sen när jag kom till stallet så piggnade jag till. för jag vill hinna fixa allt innan jag skulle stå dörrvakt i andra klassen.
.
tävlingen gick jätte bra sorunda laget vann:) och åsa vann inviduelt så det va super kul. men jag kan ju säga att det va lite kalt jag klädde på mej som fan. hade både t-shirt långärmat, tjock tröja och fleece tröja på det och sen jacka. men då frös jag i alla fall inte. för ja jag satt ju ute i 5 timmar på en hård bänk. fick gå upp och öppna och stänga grinden var 7min . men jag kan ju säga att efter 5 timmar på den där bänken så hade jag litte lätt träsmak i baken.
.
men nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt eller ska nog ta och sova snart för känner mej ganska så trött.
tänkt kanske ut och springa i morgon bitti innan jag ska åka till jobbet. jag va och hämtade min bil oxå. problemen avlöser varandra kan man ju säga. nu när leden i ratten är fixad så är det nått annat fel. det va som en hel roman med fel tyckte jag. det va både nått kugghjul som va dåligt och måste byttas ut sen va avgasröret/systemet trasigt så det måste bytas. den har jag tydligen jätte dåliga däck. kanske därför dom jag tycker att jag får så dåligt grepp så fort det kommer lite vatten på asfalten. men suck säger jag bara tur att jag har en sån händig pappa som jag har. men styrningen är guld nu i alla fall så det är ju bra, jag kunde både styra och blinka i rondellerna;)
.

löördag

idag är det lördag :) alltid skönt med lördag tycker jag. i morse va jag uppe vid 06:00 och bussen till stallet gick 06:30. alltid lika mysigt att gå upp så tidigt..not. men men vad gör man inte. på ersättningsbussen till ösmo så träffade jag på mickan. så vi hade en liten trevlig pratstund till stallet och när vi gick till stallet. sen har jag vert i stallet från 8 till 13 så jag åkte hem med camilla. alltid lika skönt att få skjus hem. nu när min bil står hemma i ösmo. men i morgon ska jag få hämta den hos mekonomen direkt det är lars:). ja säg vad man vill säga men vad skulle jag göra utan min gamle kloke far. som alltid fixar mina bilar:).
.
ja nu så är jag ny duschad och har vart ute på min joggingtur. det är skönt när man kan springa i skogen för jag tror efter jobbet så får jag nog ta och sluta springa i skogen för det börjar och bli lite mörkt. men det går nog några gånger till.
.
men så va jag händer i kväll då. ja jag ska till mickan sen och föra lite sen ska vi till olerys. hehe vi får se hur det blir där. men jag hoppas på att det blir kul:). men allt blir ju till vad man gör det och jag vill ha kul och då hoppas jag att det blir kul oxå. men jag får ta det lite lugnt för jag ska ju upp i morgon och rida innan tävlingarna. eller inte innan men jag ska stå som dörrvakt i andra klassen så jag hade tänkt att jag skulle hinna rida innan det. men juste måste oxå kolla hur bussarna går då oxå.
.
men nu ska jag göra mej lite i ordning kanske. avslutar med en bild från min middag igår med ett glas vitt till det:)

trött

ja nu börjar jag och känna mej lite trött efter att ha hålt igång sen 06:00 typ. men har hunnit med en del idag i alla fall. vart i stallet ridit en häst. sen när jag kom hem har jag vart ute och sprugit 5km. och min teori och att det är bra och ut och springa när man är trött stämde denna gång oxå. höll på att somna på bussen och hemma. men när jag kom ut i spåret på piggnade jag till. sen efter det så tog jag med mej min dramaten och vi tog en tur till ica maxi. vi va inte själva. gud det va så mycket folk. eller så är det så det alltid brukar vara. är såå otroligt sällan där. men fick för mej att jag skulle gå dit. ville även hitta billiga gummistövlar som jag kan ha i stallet. men hittade inge bra.
.
sen efter min shopping runda som typ tar död på en så gick jag och dramaten hem. väl hemma så har jag gjort mina plättar som jag ska ha att äta till lunch på söndag när jag kommer och va i stallet typ hela dagen:). sen har jag stor städat hela min lilla lägenhet. eller jag har mest dammsugit och sånt för sara ska komma hem till mej. för att hon inte ska få en astmaattack och typ döö så va det nog bäst att städa lite. så nu kan hon komma hit utan att riskera livet;).
.
men gud nu när jag sitter ner så känner jag hur trött jag är. ska snart ta och göra middag väntar bara på att dom sista plättarna ska bli klara. sen blir det middag. sen soffan till nån film och kankse ett glas vitt eller rosé till det.. hehe men bara kanske;)

ledig

idag är jag ledig vilket är grymt skönt. jag kom ju hem vid typ 22:30 igår då va det bara duscha äta sova. idag ringde klockan vid 06:00 bussen gick 06:30 mott stallet. hehe alltid lika roligt. träffade lisa och izza i stallet mycket mer roligt. vi har bestämt lite planer:) alltid kul med våra tjej kvällar som vi pnarer in typ varge helg hos nån av oss.
.
sen åkte jag hem vid 10.52 bussen som jag trodde gick 37 men nej så jag fick allt sitta och vänta ett tag. men ja jag missade den i alla fall inte. och lärde mej att jag måste kolla på sl.se i min telefon innan jag går till stationen från stallet. gud i morse va det lite kallt tyckte jag så jag hade både tjock tröja och jacka. på väg till stationen fick jag hålla det i handen. då va det inte lika kalt.
.
men nu är jag hemma och ska snart ge mej ut på en jogging runda ska bara piggna till och äta lite lunch innan. det blir två knäckebröds bitar men banan på mums min nya drog som jag har ätit ett tag nu:)
.
åååå vi fick fin besök av christina på polariod på jobbet igår. hon vet hur man ska smöra synsam tyresö på rätt sätt hon:) det va mycket gott
men ha det så bäst

hemma

nu är jag hemm kommen och ny duschad från stallet. hälsade på min kusin fredrik oxå från tåget på väg till min buss. alltid lika trevligt:) mindre trevligt för han va kanske att jag luktade häst som en hel häst:). men på g till stallet så åkte jag med min mamma. gud vilket väder det va asså det va helt sjukt. detva verkligen växlande monlighet. mellan ösregn och inte ösregn. sen när vi kom ner till ösmo så bara duggade det och sen slutade det helt. kom int en enda droppe. helt sjukt. för i haninge regnade det så mycket på motorvägen att man knapt såg vart vägen gick nånstans. men aja det va ju skönt att det inte regnade i stallet.
.
det är bara hem och vända för att åka tillbaka i morgon:) men vad skulle jag göra utan mina älskade djur.

idag

ja nu blir det två blogg inlägg idag:). men idag så tänkte jag att jag skulle ut och gå på morgonen till sågen. men i stället för att vakna till väckarklockan så vaknade jag av att regnet piskade emot min ruta. nej uch tänkte jag och borrade nej mej änu längre ner under täcket och tänkte nej uch fy och blä. så det blev buss hela vägen till jobbet. dagen på jobbet gick bara bra. hmm kan inte komma på att det hände nått specielt. vi hade en galet jobbig kärring som kom 10 min sen och sen pratade så att både jennie och jag höll på att få utslag och bli galna på henne. för hon pratade extremt fort inget konstigt med det. men hon förstod inte lika fort tillbaka. sen hade hon 1000 frågor och 1000 frågor på och och lyssnade 0 på dom svaren som man gav. så tillslut så trodde jag att jag pratade med ett barn. gud och jag bara hör hur jag låter iriterrad på rösten och då är jag jätte iriterrad oxå.
.
sen så har jag ju vart ute och sprungit oxå:) rundan kändes så bra att jag till och med tog en extra runda på 1,5km så jag sprang både min vanliga runda på 5km och sen + 1,5 km:s rundan så totalt blev det 6,5km. men nu så ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv.

en tanke

jag hade en tanke idag när jag va ute och sprang eller kankse mer när jag va på väg hem från min runda. eller det kankse mer va två tanker. det första är att jag fattar inte hur det på vissa träningskläder kan va 30grader på. asså ursäkte jag ska svettas i dessa kläder. det blir ju inte rent och fräscht i 30 grader. nej man vill ju tvätta det i åtminstone 40 grader. för att det ska bli rent. men nej juste det är ju inte meningen att man ska träna i dom kläderna. utom tanken är att man bara ska se ut som en tränande människa. tank om det ändå va så lätt att man för att man köpte träningskläder så ser man ut som en tränande människa både till kläder och till kroppen:).
.
sen har jag även tankt på folk som säger att dom inte har tid att träna. jag tror att det mer är så att man inte orkar. för jag tänkte oxå så förut ner jag har inte tid att träna(orkade inte). ren lathet. för när man kommer hem så läggar man sig i soffan direkt och kollar på tv. vad är det man inte har tid ifrån. soffan eller tv:n. eller nått oerhört interessant program som kankse halv åtta hos mej eller bonde söker fru. tro mej jag överlevde utan dom programmen. och känner man att man dör utan dom så finns dom ju nu mer på nätet;). men vist jag kan förstå att man är trött och hungrig när man kommer hem från en hel arbetsdag. det är jag oxå. jag slutar 18 är hemma 18:40 har inte ätit sens 12. ja och så en kopp kaffe till fikat vid 15:30. men det är ju inte så mättande. så jag är hungrig när jag kommer hem. men då kan man äta nån frukt eller en banan eller nått sånt. bara nått lätt. oftast så brukar jag inte äta nått utom hoppa i mina träningskläder och genast så känner jag mej lite piggare och ett kilo lättare;). det är som när man åker till stallet jag håller typ på och somnar. men så fort jag hoppar i stallkläderna så blir jag super pigg. för jag är oxå jätte trött när jag kommer hem. håller ibland på att somna på bussen.
.
men jag lovar man blir så mycket piggare av att ut och röra på sig då. en promenix eller ut och springa. för så fort jag kommer ut ur porten och är på g ut till spåret så känner jag mej jätte mycket piggare och när jag är på g i spåret så kund ejag inte förstå hur jag kunde va så trött innan att jag höll på och somna på bussen. och jag känner mej sååå otroligt duktig där jag håller på och flåsar på och kämpar i alla backar. sennär man har sprungit klart så är man såå jävla nöjd med sig själv och jag brukar alltid klappa mej själv på axeln när jag har sprungit klart. eller igentligen så är det en klapp på låret ;). och sen när man kommer hem är det så skönt att hoppa in i duschen och sen fixa nån lätt middag. jag brukar äta gröt med nån frukt till och sen ett stort glas vatten pricken över i:et är när mitt te är klart. jag har lite olika te sortet som jag kör emellan:). sen sitter man i soffan och känner sig så skönt trött i kroppen.
.
ja det är lite om mina tanker om träning. så se på mej jag gick från en troligt lat människa till en tränande människa. och allt handlade om att ändra sin inställning och bara ta tag i saken för tid är det jag har gott om men det är skillnad på tid, ork och lust. så det är bara och ta sig ut i spåret ut och gå ut och spring. lyssna på bra musik eller på bra ljudböcker och ta en dag i taget. för tro mej det blir lättare och lättare :)
.
ha det sååå bäst

ny outfit

nu har jag äntligen köpt mej en ny spring outfit. efter att ha kollat runt i haninge, port 73 och tyresö så kom fram till att jag ville ha den på team sportia. och då fick jag ju både tröja och byxor:). så idag när jag va ute och sprang efter att jag kom hem från jobbet. så kände jag mej super seriös och super snygg:). jag va även glad att jag inte tog min skogs runda idag utom det fick bli men runda på asfalt. för när jag hade sprungit typ halvvägs så va det typ mörkt. gud jag hade ju dött om jag hade sprungit i skogen. men gud vilken skillnad det är. jag är ju inte lika jobbigt jag får ju inte samma jobbiga flåsa. men det är mycket stumare i benen. och det är mycket tråkigare specielt dom sista 3km som typ bara är rakt fram längst med gudöbroleden.
.
vad har mer hänt idag joo jag fick mina fodral idag åå dom va jätte fina jag är super nöjd:)
min nya matchade spring outfit
hehe goa och glada tjejer :)

god morgon

ja om den nu är så god. har lite lätt ont i huvudet men jag tycker att jag har haft det ett tag nu.. inte bra. funderar på om jag börjar och bli sjuk eller om det bara är så här det ska va ett tag. jag hoppas på att jag inte blir sjuk utom att jag bara får ha lite ont i huvudet. jag tänkte att jag skulle ut och springa i morse. va jag det..nej. varför inte. jo för att när jag vaknade i morse så regnade det. och då hade jag verkligen ingen lust att hoppa upp och ut och springa. och sen kände jag mej ganska såå trött. men nu så ska jag ta och äta min frukost för att sen göra mej redo för en ny arbetsdag:)

idag måndag

idag är det måndag ett litet tag till. jag har vart ledig vilket vad guuuld. jag har hunnit med en del saker men inte så mycket som man skulle önska. men som ni ser så har det hänt nått här på min lilla blogg. den har fått en omgång av pimp mu blogg. det är världens bästa och underbaraste sara som har förbarmat sig över min blogg och gett den ett helt nytt liv.. och jag älskar det.. ååå det är så jag. och den blev sååå fin. tack än en gång sara för hur fin den blev=)  du är guld värd.
jag fick till det sådär med min sladd. jag har köpt en i alla fall och bild har jag. där va det inga problem. problemet kom till att jag kan anntingen ha bild men inget ljud eller ljud men då har jag ingen bild. suck så vill jag ju inte ha det. eller ja det går om man har ljudet från datorn och bilden på tv:n men jag vill ju ha både bild och ljud fårn tv:n annars så blir det ju såå konstigt. så som lösning på det fick jag leta fram mina gamla högtalare och har nu dom ståendes bakom tv så att jag får ta dom när jag ska kolla på filma via datorn.. suck. dagens it samhälle är inte gjort för sånna otekniska personner som jag. men det gick så bra så och cykla. det va bara och pumpa upp däcken och sen hoppa på eller kravla sig på snarare. för den cykeln som jag har hos mej är en kill cykel och jag har alltid cyklat på tjej cyklar så det sitter i ryggmärgen att ta höger benet över cykeln och hoppa på inte bakom. vilket inte är helt lätt när det är en jävla stång i vägen...
sen har jag vart nere i stallet mockat och fixat red heidi på min lektion. ååå hon är sååå söt. vi gjorde bakdelsvändningar och jag brukat hata dom absolut hata med stort H. bara för att jag tycker att det är typ kul och göra två sen tröttnar både jag och hästen och det går bara segare och segare och till slut så försöker ingen ut av oss för att vi tycker att det suger. men idag va det jätte kul:) hon har ju lite go i sig och tuffar på där av sig själv och hon kan ju bakdelsvändningar som ett rinnande vatten så då va det super kul. men det är ju som sakt va 1000 gånger halvhalters klubben som gäller. nåde dig om du glömer bort nån. hehe då försvinner hon som ett gihu längst med ena långsidan:) men hon är sååå söt.
sen har jag vägtin mej oxå. kände att jag måste ju ställa upp för laget. och då när jag gick förbi kontoret så roppade A-K på mig att anna kom hit och väg dej. så då kände jag att jag inte kunde komma undan. vilket är precis så man ska göra. för jag har inga problem med det men jag går ju inte dit och knackar på av egen fri vilja precis. så nu har jag gjort det oxå *STOLT*.
sen efter ridningen så fick jag gå i en ganska så rask takt upp till stationen för att ta bussen hem. det va precis att jag han med den annars så hade jag fått sitta och vänta i en halv timme och det är ju inte så taggad på. så klart så regnade det. vad annars lixom. från stallet till stationen är det ca 2km så det är bara ocg traska på i regnet.
jag vet att gud finns för han hör aldrig mina böner:)
men oj nu ska jag bara ta det lugnt ett litet tag dricka upp mitt te och sen ska jag ta och sova
men ha det såå bäst

dagens

Dagens humör:
Dagens mående:
Dagens borde:
Dagens frisyr:
Dagens klädsel:
Dagens planer:
Dagens träning:
Dagens vill ha:
Dagens längtan:
Dagens fundering:
Dagens beroende:
Dagens serie:
Dagens film:
Dagens bok:
Dagens låt:Dagens humör:
Dagens mående:
Dagens borde:
Dagens frisyr:
Dagens klädsel:
Dagens planer:
Dagens träning:
Dagens vill ha:
Dagens längtan:
Dagens fundering:
Dagens beroende:
Dagens serie:
Dagens film:
Dagens bok:
Dagens låt:
Dagens humör: trött
Dagens mående: bra
Dagens borde: oj ta tag i mitt liv kanske
Dagens frisyr: tofs
Dagens klädsel: just nu min one piece innan det ridkläder
Dagens planer: sova
Dagens träning: sprang 1 mil red två hästar
Dagens vill ha: pengar :)
Dagens längtan: mina två nya skal
Dagens fundering: måtte jag hinna med bussen från stallet
Dagens beroende:hästar
Dagens serie: --
Dagens film: började och kolla lite på änglagård
Dagens bok: vredens tid
Dagens låt: vart jag mej i världen vänder

1 mil

i dag fick jag för mej att jag skulle ta och springa min runda på 1 min. fy fan säger jag bara. jag trodde att jag skulle dööö. det va ju såå jävla jobbigt. räknade precis ut att jag sprang min mins runda på 57min. känns ganska bra nu när jag sitter här och andingen är normal och man känner sig bara lite små trött i kroppen:). men det är inte lika roligt när man känner att man inte kan andas för att man flåsar såå fruktansvärt mycket och man är mitt i en mördarbacka. men dte är bara och kämpa på:).
.
sen ååå jag har beställt två nya skal till min mobil ett typ vardags skal rosa och ett party skal som är rosa och glittrigt:)
.
nu ska jag snart ta och dra ner till siba. tänkte damma av min gamla cykel. efter som min bil står kvar i ösmo. så ja varför inte cykla det går ju lite snabbare än att gå. jag ska köpa mej en sladd eller typ 4st. hehe vi får se hur många jag kan tänkas och behöva för att få som jag vill. nej men jag vill bara få så att jag kan från datorn till tv:n kunna kolla på film. hur nu detta ska gå till.
.
efter det ska jag cykla hem och fixa lite här hemma för att sen gå ner till ica och handla mat till nästa vecka. för sen måste jag åka ner till stallet och komma hem mitt i natten... kankse dax och sätta lite fart då.
vardags skal
partyyy skal

sumpan

oj nu har jag slarvat igen med bloggen. hehe men det har ju faxist hänt en del saker. i fredags när jag kom hem va det bara och dressa in från arbets dressen till party dressen:). jag hade min nya svarta klänning och va mycket nöjd med den:) sen kom izza hem till mej och sen sofie, cattis, bea och thilda. vi va hemma hos mej och hade lite chill för krök hehe eller ganska mycket;) sen tog vi bussen till tåget sen till sundbyberg. vi gick till ett ställe som hette grand garbo. hehe gud vad kul vi hade. vi dansade typ hela tiden. jag kan säga att jag gjorde av med 100kr totalt under hela kvällen. så är det en öl och sen en hamburgade på donken på väg hem:) det betyder att det va ett fett bra förkrök:). nej men man kan summera kvällen med att det va helt guld och grymt kul =)
.
sen kom izzas mamma kom och hämtade oss ett stort tack till henne:). efter 4 timmars sömn så ringde klockan det va dax att gå upp för att åka till jobbet. men det gick bra efter lite kaffe så blev jag människa igen. det va lugnt och skönt på jobbet. efter 3 va det öken det va sååå tråkigt att jag trodde att klockan både hade stannat eller typ dött. eller att jag skulle somna. men tillslut blev klockan 17:00 och jag fick åka hem:) sen blev det bara chill.
.
på söndag eller jag idag så va jag uppe och sprang. ja inte överdrivet tidigt men vid 09:30. skönt att få lite sovmorron. sen efter det va det hem och duscha och fixa till sig lite. tog bilen ner till ösmo för pappa ska fixa med den. det är nån knut i nån led till ratten som inte ska va där eller som det är nått fel på. det är därför som det är så trögt när jag ska svänga. sen efter att jag hade lämnat den där så åkte jag till haninge och kollade runt i centrum hittade ingenting. gick sen vidare till port 73 och snackade med sara i typ 3 timmar. hehe det va mycket trevligt. hon fick även lite biler så snart mina vänner kommer min blogg att få ett helt nya designe:) åååå det kommer och bli så fint här. sen vid 18 när hon slutade så gick jag hem. nu ska jag bara va hemma och ta det lugnt:).
.
stora glas rymmer mycket mer vin:)
på g in
hahaha fråga mej inte vad jag gör

tistel

hehe känns ju bra att jag och jennie fick dagens tisdel idag på jobbet. hehe nej det va en kund som ville börja med linser allt va frid och fröjd hon kom sen tillbaka för att öva ta in och ut linserna. jag tyckte att det gick jätte bra men att hon behövde komma tillbaka en gång till och öva så att hon kunde få med sig linserna hem sen. men hon ville inte det hon ville inte fortsätta med linser. okej jag tyckte att hon skulle hemoch fundera i alla fall tog betat för det vi hade gjort och allt va frid och fröjd. två timmar senare när hon hade kommit hem så hade hon författat i hopp ett mejl till oss där hon va mycket missnöjd.. hmm alltid lika tråkigt när vi får sånna. så ja nu vet jag vad vi kommer och diskutera i morgon på vårt morgon möte. men känns bra att jag vet att varken jag eller jennie har gjort nått fel.
.
sen ååå jag måste ha världens bästa granne gud vad jag älskar honom. jag har beställt en one piece och den kom eller nej det gjorde den inte. för dom skickar ut dom med UPS som för övrigt suger så fruktansvärt. för dom plingar på ens dörr och om man inte är hemma spontant den dagen kl 13,15 så tråkigt för dej. jaha där står jag med en lapp i handen att dom hade minsan vart där och att det inte va nån som öppnade. nej men vad konstigt jag har ett arbete.. så jag står där och funderar på hur jag ska lösa detta. kan dom kankse skicka den till jobbet för där finns det alltid nån på plats.. hinner kankse va hemma i 5min. sen plingar det på min dörr. då är det min granne som har post till mej. då har han hört eller ja jag vet inte men i alla fall tagit hand om min paket och nu ger det till mej. gud vad glad jag blev =) han räddade verkligen min dag :)
.
så nu sitter jag och myser i min one piece:) jag har öven vart ute och sprungit idag. det märks och känns att det börjar och bli lite höst för det är kallare på mornarna och på kvällarna när jag ska ut och springa. men det är bara och va beredd på att klä på sig igen.
.
sen är jag sååå taggad på i morgon asså gud det kommer och bli såå kul. först för kröck hemma hos mej och sen utgång för hela slanten med världens bästa flickor:) ända minuset är bara att jag ska jobba på lördag men jag får ta det lite lugnt ;).
.
men nu kommer lite bilder på min mys outfit
haha den osminkade sanningen kan man ju oxå säga
min nya klänning som jag ska ha i morgon hahah och den osminkade sanningen
klänningen igen

RSS 2.0