banken

idag på morgonen. eller ja på förmiddagen så hade jag en tid till min bank. jag har en sån här personligbankman som jag inte har träffat (för att den jag hade har slutat och så har jag fått en ny). men japp nu va jag där för jag skulle prata om lite allt möjligt men tänkte att ja men det här borde ju gå snabbt jag pratar ju så fort. men när jag kom så böjade han med att säga att han hade bokat in oss på ca 1 timme och 30 min. hjälp tänkte jag tar det så lång tid och det tog längre. han började till och med fråga när jag senast borde vara tillbaka. jag ba eee jag har lunch 12 och 13 är det byte i bregott fabriken så senast till 13:00. 
 
men det gick bra. vi skulle kolla på mitt lån som jag har på lägenheten och vad vi kunde göra med det. sen så ordnade vi ett pensionssparande till mig. kollade på mina sparade pengar och möblerade om lite bland miljonerna ;). nej men det gick jätte bra och det kändes bra att ha tagit tag i det hela och ordnat lite :). sen tog det lite längre tid vi va inte klara fören vid 12. men det va det värt. min nya personliga bankman va super trevlig och vi kunde prata på om lite allt möjligt och det kändes som att han lyssnade på mig och på vad jag ville. haha lite som nordeas slogan att dom vill lära känna en innan dom gör några beslut. och lite så kändes det han frågade på och vi pratade på så tiden gick jätte fort.
 
sen gick jag tillbaka till jobbet och resten ut av dagen gick jätte fort. vi satte upp granen och pyntade den som vanligt med glasögon :) haha tro det eller ej men granens fot gick inte sönder (som vi har limmat minst 3 gånger) och alla lampor lös från början på ljusslingan. haha helt otroligt. 
 
men nu blir det att bara ta det lugnt. kolla på den otecknade robin hood och dricka ett göas rosévin =)
 
men ha det såå bäst
 
brrrr på g till jobbet
 
             
 
alltid kul när man känner sig välkommen
                                
             
 
julpyntning på synsam. det va fram med granen och vi på synsam har inte julkulor i vår gran utom röda glasögon
           

hemma

nu är jag hemma efter att ha kört ett dubbelpass på sat medis. började med att köra SatsPowerStep. det kändes som att jag kunde övningarna lite bättre den här gången. haha hoppade inte riktigt lika många gånger upp på lådan med fel ben och i panik försöka och byta ben ;). men det är kul men jobbigt. men det är ju det träningen ska vara. efter det passet så blev det mitt mördar Grit pass. det va lika sjukt jobbigt som det brukar vara. men jag känner ändå att det går bättre och bättre. det är kul för jag känner att jag orkar bara mer och mer. för tanken på det passet är att det ska va tungt. man ska göra max 16 st av en övning och sen byta och det ska vara så att man knappt eller  precis klarar av och göra dom där 16st. och jag brukar inte räkna men tror att det är många gånger som man inte orkar och göra 16 st.
men idag kändes det som att jag orkade och kunde pressa mig till att orka och ta i mer :) härligt.
 
i morse va jag såå trött att jag bara inte orkade gå upp på tog för tidigt för att ge mig ut och gå en morgon promenix. utom tänkte att nej anna ta det lugnt. somna om och vakna upp om en timme och hoppas på att du känner dig piggare då. när klockan ringde igen haha så kände jag bara ner snälla döda mig nån jag vill inte gå upp bara 5 min till. men nej det va bara och tvinga sig upp och göra sig i ordning och sen ut i det mindre mysiga vädret.
 
men nu blir det till att sova och ladda batterierna tills i morgon och till morgondagens träning :)
 
ha det såå bäst
 

cykel

i morse 07:00 så hade jag bokat in min på mitt första cykel pass. nu när jag inte kan springa så tänkte jag att nått måste jag ju kunna göra får att försöka och behålla det lilla flås som jag har lyckats få efter mina spring rundor. det kändes bra. det va precis så sjukt jobbigt och sjukt svettigt som jag hade väntat mig att det skulle vara. det va flåsigt, jobbigt men ändå kul. och japp det där kommer jag och göra flera gånger :). tror även att jag kommer och fortsätta även när jag kan springa igen. sen blev det att duscha sminka sig och åka till jobbet och äta frukost :). 
 
sen blev det att jobba hela långa dagen. och jag kände mig ganska så trött under hela dagen. kan det berott på att jag hade svettats som en gris på morgonen??. sen jobbade jag till 19 med sofia vilket va mycket trevligt. sne blev det raka vägen hem ingen promenix eller nått sånt usch det va ett sånt fruktansvärt omysigt väder. dessa regniga dagar önskar jag bara att jag va en inomhus katt och inte behövde gå ut. sen har jag kollat på så mycket bättre och bara tagit det lugnt.
 
i morgon blir det träning på hög nivå. det är dubbelpass på schemat först SatsPoweStep och sen mitt Grit Strenght =). 
 
men nu är jag såå trött så ska ta och gå och lägga mig snart
 
men ha det sååå bäst

helg

oj nu har helgen gått och det går så otroligt fort. jag jobbade i lördags så helt ledig har jag inte vart. jag bytte med en tjej som ställde upp och jobbade för mig när jag skulle åka till sätra brunn. så behövde hon byta den här helgen så då bytte vi. men på morgonen så va jag ute och gick min morgon promenix. hehe det får bli min nya standard tills jag kan börja och springa igen. sen efter at jag duschat och gjort mig i ordning så satte jag mig i soffan en stund och gud jag höll på att somna. haha det hade ju vart snyggt att komma försent till jobbet bara för att man somnade i soffan.
 
men sen åkte jag till jobbet och arbetade. det va lugnt men vi sålde bra så det va kul. men efter 15 så va det inte sådär överdrivet mycket och göra. utom med va mycket lugnt. sen efter jobbet åkte jag hem och gjorde mig i ordning för drinkkväll hos elin :). det blev att göra en munk och slänga på lite smink. eller snarare ta bort och böra om. äta nått lite snabbt. haha för den här gången skulle jag komma i tid ;). Dom drinkar som vi skulle prova va absolute passion, after eight & whiskey sour. den första absolut passion va super god. den hade jag kunnat dricka många fler ut av. den andra va mycket mer mättande. lite mer som en efterätt kom vi fram till. men den va god men ganska stark. det va minty i den och ja det kändes ;) sen den sista va inte riktigt i min smak. jag har lite svårt för citron och det va ganska mycket citron i den. men ja den gick ner men inte nån favo. till det åt vi pepparkakor med ädelost på och after eight. mums. det va jätte kul och träffa cillan, elin och derast kompisar som jag börjar och känna lite mer nu när jag har sett dom några gånger. vi pratade om allt möjligt och hade det super trevligt och kul.
 
det är så skönt oxå för att det är så nära för mig att bara gå hem. blev ändå inte sådär jätte sent va hemma och i säng till 1. somnade som en sten på en gång och vaknade inte fören vid 9 och kände mig pigg. haha helt otroligt känns som att det va 1000 år sen som jag vaknade en morgon kände mig pigg i stället för att bara vilja dö. blev att äta en härlig lång frukost i lugn och ro. börja dagen med gröt och frukt :) sen gick jag ut på en promenix i skogen. det va underbart att få komma ut jag får försöka och njuta av promenader. men jag saknar att inte kunna springa. det trodde jag aldrig om mig själv att jag skulle sakna det så mycket när jag började för några år sen och bara tyckte att det va såå jobbigt att jag bara ville ge upp. men jag hoppas att jag kan börja springa snart igen.. hoppas hoppas.. jag vill. jag vill. jag villl..
 
sen så har jag satt upp julgardinerna. haha kände att det är lika bra att sätta upp dom nu så att dom kommer upp innan dom ska ner. för under veckodagarna så har jag inte så mycket tid till det. så japp nu är dom uppe och alla ljusstakar och stjärnor är upp och lyser. sen gjorde jag en super god smoothie och åkte till sats på odenplan för att träna bodypump. dom ska byta program igen och då är det ny musik och nya rörelser. jag som känner mig säkra på dom andra. men samtidigt är det kul att byta lite. men idag va det en kombination av det gamla och det nya. så några låtar va från det gamla hedliga programmet och några va från det nya. det va kul men då känner man att hjälp vad ska vi göra nu. lugn anna lyssna på vad han säger se på vad han gör för det måste alla andra oxå göra. sen gick det super bra. 
 
haha höll på att somna på bussen. hade min ljudbok i öronen och en lite grabb brevid mig som va mer vild än tam. haha hans pappa sa till honom hela tiden att han skulle lugna ner sig. han va lugn i kankse 3 sek sen började han igen. sparka med benen och pratade hela tiden ganska så högt och lutade sig i alla svänga. och det är ganska många med alla rondeller ;). men det gjorde inte så mycket för jag va såå trött att jag höll på att somna i alla fall. kankse bara bra att han sparkade till mig ibland för då vaknade jag till liv för att sen hålla på att somna om igen ;). 
 
nu har jag både ätit middag och gjort lunch lådor till nästa vecka. blev både att äta sallad och att göra sallad till nästa vecka :). nu kollar jag på beck och ska ladda för en ny vecka :)
 
men ha det såå bäst

ledig

idag är eller va jag ledig så det va super skönt. alltid skönt att va ledig :) jag började min morgon alldeles för tididgt och åkte till stallet. det är ersättningsbuss som gällde och det går som vanligt ingen buss utom man får annvända sina (än så länge hyftas friska ben) och gå ner till stallet. sen blev det ridning mockning och fixning och sen åka hem. efter som jag fortfarande har ont i min jävla vad som för övrigt suger. så blev det ingen springning. för jag kan inte springa runt och halta runt min runda. bara för att jag vill springa. så nej jag hålla mig till mina promenixer ett tag nu. men nu har jag i alla fall hittat en knöl på insidan av vaden som gör ont när jag trycker på den. eller ordet knöl är ju sånt som man inte vill annvända. utom det är kankse mer som en punkt som känns och som gör ont när man trycker på den. så ja nu är det bara och googla :)
 
går det inte över så ja då får man väl tvinga sig iväg till en vårdcentral eller nått sånt. men aja nog pratat om mina kramper ;). sen så gick jag till sats här hemma i haninge och körde ett bodypump pass. det va jobbigt som vanligt. haha härligt svetten rinner benen känns som spagetti och armarna gör bara ont. men när det är över så känns det bara sååå bra :) sen gick hem från gymmet. skönt när det är nära så att man kan gå hem och få lite frisk luft. 
 
sen har jag lagat mina otroligt goda kokosbollar och hallonbollar :). dom blev precis lika goda som dom brukar bli. men nu blir det bara att ta det lugnt, kolla på tv och äta mina bollar =)
 
ja sen va det ju ett tag sen som jag skrev. men jag orkar inte när jag kommer hem så sent på kvällarne. i onsdags så blev det att köra dubbel pass först SatsPowerStep och sen mitt Grit mördar pass. jag kröp till duscharna sen ;). i torsdags sen så blev det att köra NTC. det va lika svettigt som vanligt. när jag kör det passet så känner man själv att man typ håller på och dö och så tittar man sig omkring och vissa ser helt oberörda ut. sen nästan ut som att dom är nysminkade och redo för stan. själv kan jag inte ens ha maskara på mig utom måste ta bort den ja om jag inte vill ha smink mer runt och under ögonen än där det ska sitta ;) 
 
i morgon ska jag på drinkkväll och dricka en massa goda drinkar så det kommer och bli super kul och så klart gott =)
 
 
                     
 
min nya älsking i köket :) 
 
blender+smoothie=♥=sant
 
smoothien består ut av jordgubbar, banan, broccoli, bladspenat och lite yoghurt
               
                                                                         
 
ute och gick en powerwalk i skogen
                                        
                     
vad ska detta bli??
          
 
jo mina hallonbollar och kokosbollar
 
Hallonbollar
2 dl hallon
2 dl cashewnötter
1 dl kokos
 
mixa allt och rulla till bollar, rulla dom sen i kokos och ställ in i kylen i några timmar
 
ta sen ut ät och njut
 
kokosbollar
2 dl dadlar
2 dl plommon
1 dl malda mandlar
1 dl malda valnötter
2 dl kokos
1 tsk kanel
 
mixa allt och rulla till bollar, rulla dom sen i kokos och ställ in i kylen i några timmar
 
ta ut, ät och njut 

Det man inte har i huvudet...

Ja det man inte har i huvudet det får man ha i benen. Så det och så är det lite för ofta.

Men jag kan ju börja berätta om min otroligt roliga lediga dag. Den började på tok för tidigt med att jag skulle åka ner till stallet. Hoppar på en av dessa underbara ersättningsbussar som sl envisas med att köra. Tog mig ner till ösmo station och där finns det ju absolut ingen buss som passar och dom kan ta mig ner till stallet så det är bara att gå dom 2 km ner till stallet. Sen blev det ridning, mockning och fixning. Träffade Sara så pratade bara som snabbast med henne.

Sen fick jag gå upp till stationen igen....hatar livet på landet och dessa ersättningsbussar som absolut inte går som tågen brukar göra. Sen åkte jag in till sats på Globen och körde mitt bodypump pass :) kändes kanon bra. Jag kände mig pigg och kry i kroppen. Även om jag höll på att somna på både bussen och tåget ;). Efter träningen åkte jag hem. Åt lite gröt och kände att jag ville testa att springa min runda i skogen för att se hur det skulle kännas i vaden. För jag tycker att den är bättre. Det kändes bra. Ja det gör ju fortfarande lite ont men inte så farligt och det blir inte värre ju längre jag springer eller efter så kändes det inte eller värre. Men vi får väl se hur det känns i morgon.

Sen va det just det här med att det man inte har i huvudet för man ha i benen. Va nere på Ica för att jag skulle köps lunch till den här veckan och för att köpa middag till idag. Grillat kyckling, sallad och avokado tänkte jag äta. Köper allt (tror jag) och går hem. Är hemma tar det lugnt ett tag kollar på tv och tänker att du är det dax för att äta middag så vi kan åka ner till stallet sen. Öppnar kylskåpet. Eeeeee okej och vart är min sallad. Nej jag kan ju inte äta kyckling , sallad och avokado utan sallad. Nej bara till att springa ner till Ica igen. Men men så är det ibland tur att jag har nära i alla fall.

Sen åkte jag tillbaka ner till stallet och red min lektion. Det va hoppning och hav fick rida neo. Det gick super bra han krävdes lugn och fin och hoppade bra tycker jag. Men nu ska jag ta och sova är sjukt trött. Men ha det såå bäst.


trött

usch känns som att ja inte är annat än trött. jag va helt slut när jag kom hem och i säng vid 2 tiden igår. somnade typ i fallet på väg ner till kudden. vaknade vid 7 tiden av klockan som ringde jag hade i min hemresa tänkt att jag skulle försöka och komma ut och springa/gå i morgon bitti innan jobbat. hahahaha jag stängde av klockan och somnade glatt om igen. som tur va så ställde jag om klockan innan jag somnade om igen. vaknade sen vid åtta och gick då upp. blev ingen springning lika bra det efter som jag måste ta det lugnt ett tag pga min jävla vad. usch ja som sakt va efter många timmars googlande så har jag just nu allt från stel muskel,överanstränging till benhinneinflammation. så jag hoppas att lite vila kan få bukt på min vad. men det är ju sååå tråkigt jag vill ut och spinga jag blir galen av att inte få komma ut. få svettas och flåsa och känna att det är så jobbigt härligt. 
 
men ja trött va det ja. jag kan bero på att jag har haft lite svårt att sova dom senaste dagarna. ja utom igår då. men jag brukar typ aldrig ha det. men så fort jag lägger mig ner på sidan så kan jag inte andas. snoret forsar till näsan och stippar igen hela näsan som en mur så det är typ omöjligt att sova på sidan. och jag gör det alltid. anntingen så får jag sova på sidan och andas med munnen... känns konstigt. kan inte sova. vrider vänder. lägger mig på rygg. snoret släpper och jag kan andas igen med näsan som att nån bara har rivit muren. men nej jag kan inte sova på rygg. jag ligger som i en lik kista. och ja så håller jag på tills jag lyckas somna. men sover lite sådär vaknar och ska försöka och somna om igen och ja har helt enkelt inte sovit gott. 
 
så ja jag hoppas att jag kan få sova lite i natt. annars så har jag jobbat idag och det gick så bra så. i morgon blir det stall och träning :) för träna kan jag i alla fall gör (än så länge) för då står jag mest still och då känns det inte i vaden.
 
haha sen så va jag inne på ica idag och dom håller på och möblerar om så att man knappt hittar längre. men dom har fortfarande vissa av dom gamla skyltarna kvar. så just nu har vi ölskola bland blöjorna ;)
 

Lördag

Ja jag började min lördag med att springa :) det kändes såååå jävla bra. När rundan va klar så kändes det mindre bra. Ont i vaden. Jävla cp vad. Fan vad jag hatar min kramper och att jag har fått ont i den. Efter min runda så va det hem duscha åka till jobbet. Det va ganska så Mycket och göra idag och det va mycket konstiga kunder som va inne. Typ dom som inte visste vad sol ville ha. Dom som skulle köpa sin fru som bodde i ett annat land och dom som bara va allmänt konstiga men haha haha jag säger som nån sa till mig men Anna du jobbar väl på ett mentalsjukhus !! Jag svarade ja eller nej jag jobbar på synsam!! Men det är ju typ samma sak ibland ;). Efter all konstiga och mindre konstig kunder så fick jag och Sofia åka hem. Fick sällis av Lotta vilket va super trevligt. Hon åkte samma buss som jag :).

Ja jag skulle ner till stallet och pussa på min bruna springare =) och så klart både mocka och rida. Sen efter det så gick jag hem till mina föräldrar i ösmo( för haha ja det gick ju som vanligt ingen buss ) och blev utskälld av Hampus. Halllå jag hade ju inte sagt till Herren i huset att jag skulle komma förbi och hälsa på. Sen hoppade jag i i duschen och skruvade upp värmen för hemma i ödesmo där duschar man i en is vak. Fy fan vad kalt det va. Nej så jag vred om och skvalade på. Sen lånade jag mammas fön. Ja jag väl börja med att säga tack för lånet och avsluta med att säga att nej den är inte gjord för folk med så långt hår som jag har. Jag trodde aldrig att det skulle bli torrt.

Efter lite dusch stilig och hej då så drog jag med bussen ( vilken lyx) över till Izza där både Madde och Marcus väntade på mig :) vi spelade plump och drack vin. Det gick sådär för mig den första omgången så kom jag 2:a av 4:a spelade och den andra omgången så vann jag men vi han typ bara spela halva omgången. Men nu är jag på g hem i alla fall. Bloggar från mobilen och är just nu i Västerhaninge.

Det blir läggdags på en gång när jag kommer hem
Men ha det så bäst=)


Smärta

Bloggar just nu från mobilen :) så praktiskt. Ja jag kan ju börja med att jag har haft lite kramper dom senaste dagarna :(. Jag har ju haft ont i vaden och va ute och sprang i tisdags kväll efter jobbet. Och efter det så kände jag att jag hade mer ont än innan. Inte bra tänkte jag men smorde på med voltaren och hoppades på att det skulle gå över. Men nej det gjorde det inte. I onsdags morse när jag skulle upp och springa så kände jag bara smärta. Inte bra inte springa. Det gjorde till och med ont när jag gick det har det inte gjort innan. Så blev att ta det lugnt :(. Men packade tränings väskan för träna kan jag fortfarande :). Sen på lunchen så köpte jag typ hela Apotekets värk avdelning. Det blev både den nya starkare voltaren och nån liniment och ja en massa sånt. Så ju jävlar tänkte jag och började smörja på.

Sen efter jobbet så åkte jag till sats på medis och tränade. Det blev att köra dubbelpass först SatsPowerStep och sen mitt mördar Grit Stenght pass =) sjukt svettigt och sjukt kul. Som vanligt. Det börjar och kännas lite bättre med mitt step pass men det är fortfarande lite svårt att komma i håg vilken fot det är man ska börja med upp på lådan. Haha för börjar man med fel fot så blir det inte så bra. Jag måste se jätte rolig ut när jag kämpar på och skuttar upp med fel fot och måste på nått konstigt sätt byta fot och ja så håller jag på :).

I torsdags så kändes vaden mycket bättre men fortfarande inte bra. Men som sagt va mycket bättre :). Men blev ingen springningen lika bra att försöka och ta det lite lugnare. Men träning blev det. Blev att köra mitt NTC pass. Efter det passet så va det två tjejer som stod och pratade som hade vart på samma pass som jag. Och dom tyckte att alla verkade va så vältränade och gjorde alla burpees, upp hopp och stå i plankan övningar utan problem. Jag tänkte att haha då kan dom inte ha stått nära mig. Jag flåsar och svettas som en galen jude ;).

Idag så blev det oxå att vila i från min springningen :( tråkigt tycket jag men kanske lika bra. Jag ska se hur det känns i morgon. Men det har i alla fall blivit bättre så det är ju i alla fall skönt det. Men ha man hinner ju googla på allt möjligt från överansträngning till benhinneinflamation och typ vila i flera månader. Nej det vill vi inte så känns bra att det har blivit bättre :)

Ha det så bäst.


inte mysigt

usch det är ett sånt fruktansvärt omysigt väder. det bara regnar, regnar och regnar. man blir lixom aldrig varm. utom man går bara runt och små fryser och tyckar att det är sååå äckligt. men ja igår så blev det att komma i sängs ganska tidigt va ju ganska så trött. i morse när klockan ringde 06:00 så vaknade jag av att regnade smattrade emot fönstret. då har man ju bara lust att ligga kvar och aldrig gå upp. men det va bara och släpa sig upp och ut för att åka ner till stallet. där va det dressyr tävling så det va mer folk än vad det brukar va. det regnade inte lika mycket nu som när jag gick upp tyckte jag utom nu duggade det mer. men det va bara och rida ut mocka och fixa och sen åka hem. snackade lite med sara och izza oxå innan jag åkte hem.
 
men usch det känns som att jag håller på att bli förkyld. jag snorar och hostar. haha så ja om jag inte blir mer förkyld efter min uteritt i regnet så kommer jag inte att bli sjuk. sen när jag kom hem så blev det att åta och sen gav jag mig ut och sprang min runda i det mindre mysiga vädret. men usch jag har lite ont i min vad. men det känns inte så mycket när jag springer utom mer efter. ja jag vet inte vad det kan vara men det är bara och kämpa på. snart ska jag åka och träna sen blir det bara att ligga i soffan och ta det lugnt :)
 
men ha det såå bäst

kryssning

ja nu är jag hemma från kryssningenoch tänkte därför sätta mig ner och skriva lite :). jag började fredagen med att åka till sats på odenplan och träna. det gick kalas bra men samtidigt lika jobbigt som vanligt. efter det så åkte jag till tyresö för att hämta lite frukt som jag hade glömt kvar. och efter som jag inte ska åka till jobbet fören på tisdag så bäst att jag åkte och hämtade frukten för annars så hade den säkert börjat och mögla.
 
efter min snabb visit till tyresö så blev det att åka hem och hämta lilla resväskan. bråkade ett tag med lilla resväskan för att få upp det där jävla förbaskade handtags helvetet. får upp handtaget tillslut. eller mycket om och men och efter lite blod svett och tårar. sen va det in i duschen göra sig i ordning äta nått lite snabbt och packa ner allt samtidigt. jag gjorde så att jags minkade mig och fixade håret innan så att jag hade det klart. för ja det tar ju lite tid för mig hahah att få mitt hår och smink att se någerlunda bra ut. haha för nej man vill ju inte se ut som ett träsktroll ;). 
 
sen kom madde och hämtade upp mig vid kvart i fyra och så började vi vår resa in emot stan och till kajen. incheckning och allt sånt gick jätte bra. vi fick stå och svettas och köa en stund innan vi fick gå på båten. vi hittade till vår hytt och började göra oss i ordning för middan. vi hade bokat bord på en resturang till 18 så det va bara tat gå dit. jag åt en oxfile med grönsaker som va super god. till det blev det vitt vin och sen blev det tat gå lös på efterätts buffe bordet. haha och ja gå lös är rätt svar gud vad vi åt. haha jag åt som att jag aldrig hade sett mat förut ;). sen drog vi till vår hytt igen och började göra oss i ordning för party. jag lyckades komma i min klänning som sitter allt annat än lös. haha med tillräckligt mycket olivolja så gick klänningen på ;). efter lite fix och trix så började vi vår party kväll och vilken kväll det blev :). vi började med att gå till ett stället på 7 våningen. haha där höll folk på att göra bort sig igenom att sjunga karaoke. riktigt rolig underhållning medans vi stod och drack vin och pratade med lite roliga människor. sen hittade vi magnus och kruger och hängde med dom. en träffade jag på min kompis robin som jag känner via cillan och elin så vi hängde oxå en del. 
 
men gud vad vi dansade, dansade och dansade lite mer. haha jag fick som vanligt ont i fötterna så fick gå och byta skor så att vi kunde dansa lite till. det fanns två dansgolv som vi gick emellan. haha sen drack jag en hel del drinkar oxå ;). men jag hade bara så himla kul hela tiden. haha det va ganska så interessant att kolla på alla andra människor som va där. det fanns ju en del som va mindre nyktra än andra om man säger som så ;). haha gick typ inte och la mig fören vid halv fem eller nått sånt. somnade direkt utan problem. hade ställt klockan så att vi skulle komma upp till frukosten. kände mig mer död än levande när jag vaknade och det va dax för frukost. men den buffen ville vi ju inte missa. så vi tvingade oss upp och gick till frukosten. haha jag åt som en häst. blev både yoghurt med massa russin, nötter och sånt på sen två mackor med pålägg och efter det så blev det pannkakor och sylt :). haha sen gick vi och la oss igen och sov i nån timma innan vi gick upp och gick till taxfree.
 
jag köpte lite vin en likör och så blossas nya glögg som i år har smak av ingefära. men ja jag har ju ingen lust att smaka idag.  sen drog vi tillbaka till hytten och sen vidare till magnus och krugers hytt där vi satt och snackade och garvade ett tag tills vi drog vidare upp för att ta nått att dricka (ja asså då vatten eller cola) där uppe träffade vi på robins och hans gäng så satt och snackade och garvade med dom ett tag. sen blev det att gå tillbaka till hytten igen packa ner alla saker och gå av båten.
 
men ja samman fattning av denna kryssning är att det va jätte roligt, mycket trevliga människor, trevligt sällskap, god mat, goda drinkar, mycket skratt och mycket dans. idag känner jag mig något sliten har lite ont i fötterna men det är det värt :). 
 
tog en promenix oxå när jag kom hem för kände att jag behövde lite frisk luft efter att ha vart instäng i en båt i ca 24 timmar. men nu blir det att bara ta det lugnt och kolla på tv
 
men ha det sååå bäst
 
min goda smoothie som jag drack innan träningen. den består av jordgubbar, banan, bladspenat och lite yoghurt
 
                   
 
dom här ljusen skulle jag vilja ha i min lägenhet
            
                 
 
dax för mat och vin 
             
                           
 
efterätt från buffen
                      
                       
 
haha litet glas eller stor cola
        
             
 
en party redo carlsson
             
                                                   
 
madde plattar håret. haha gissa vilken sida som är plattad och inte ;)??
           
             
 
haha denna stol tålde inte riktigt att två karlar satt i den och lutade sig bakåt ;)
            

Mer död...

Känner mig just nu mer död än levande. Haha jag är helt slut. Är på väg hem från gymet och bloggar därför från mobilen. Det är så praktiskt :). Men jag började min dag på tok för tidigt kl ringde 05:30 helt galet för tidigt. Och jag skulle helt galet ut och springa på morgonen som vanligt. Men ha kl ringde tidigare än vanligt för jag skulle på mässa idag.

Men ja springningen gick bra har dock fortfarande ont i min jävla vad. Fan hur kan man ha ont i en vad. Och det är ju bara det ena benet och inte det andra ( som tur är kanske man ska säga). Men jag tänker att om det beror på att jag har vart dålig på att stretcha så borde jag ha ont i båda benen och inte bara i ett. Men aja jag får hoppas att det går över snart. Annars får jag börja och ta det lugnt men det har jag ju ingen lust med ;).

Men efter min morgon tur så va det hem duscha och äta frukost. Sen kom Pia och hämtade mig och vi åkte till Nacka. Inköpen gick bara bra. Mycket snygga bågar och än del fula oxå och en del eeee okej och vem skulle kunna passa i den här bågen. Men i köpen gick bra och det va bara och blippa på och Nehe den bågen hade jag tydligen redan tagit. Sen fanns det gott om mycket gott fika och lunchen va oxå super god =). Jag åt nån kyckling med mango gryta till det fanns det ris och super god och säkert super kaloririk jordnötssås.

Efter mässan så blev det att dra till gymmet och köra ett NTC pass. Det va sjukt jobbigt och sjukt svettigt. Haha som när man ligger i planka och svetten bara droppar från pannan och ner på golvet. Men jag kämpade mig igenom passet.

Igår va det oxå träning som stod på schemat. Blev att köra ett dubbelpass först SatsPowerStep och sen efter det Grit. Men det kändes som att jag hängde med lite mer på stepen men det blev fortfarande helt fel ibland när jag började med fel fot på brädan. Haha det är jobbigt både i kroppen och i huvudet för att jag måste tänka så mycket. Efter det passet va det dax för nästa. Och det va en annan tjej som skulle bli instruktör och då skulle hon filma denna klass och skicka in för att bli godkänd vi hade henne en annan gång oxå och hon är oxå jätte bra :). Haha man fan hade man vetat det så hade man kanske låtit sminket vara klar :) eller så kanske det va lika bra att man tog bort det för annars så hade det smetat ut sig mer under ögonen än på ögonfransarna ;) så att man hade sett ut som en panda eller tvättbjörn.

Men snart är jag hemma och då ska jag sova för jag är så sjukt trött.

Men ha det så bäst


tisdag

ja idag har vi tisdag så spännande...not. jag började min morgon som så många andra mornar med att springa mina 8km. det kändes väl okej i vaden men inte bra. haha jag fortsätter med min stretch och voltaren kur i hopp om att det kommer och bli bättre. men det bara måste bli bättre nån gång :).
 
haha efter min springtur så va det hem duscha och sen åka till jobbet men jag tog med mitt värmelement. för vi har såå jävla klart på jobbet (idag va det okej typ första dan). vi har redan två element men nej det räcker inte. och jag har ett som står i mitt föråd utan att göra nån nytta överhuvudtaget. för uppe i min lägenhet så är det varmt och skönt :). så jag tog helt enekt med mog det till jobbet på bussen ja. haha ja det måste ha sett rätt roligt ut. bäst måste ändå ha vart när jag satt och väntade på bussen. så satt jag där på bänken med elementet precis framför mig med vantar och allt på och det såg nog ut som att jag värmde mig. sen när bussen kom så tog jag elementet under armen och gick på bussen :)
 
sen efter jobbet så bestämde jag mig för att gå hem från sågen. skönt med lite frisk luft efter att ha vart instängd i en hel dag. lyssnade på min ljudbok och bara gick på. eller powerwalk som det kankse så fint heter ;) nu är tränden att man ska göra allt med power. man ska powerwalka, powernapa och powerbanta. ja allt ska ske med lite power. snart kommer det säkert att man ska powerträna, poweräta och varför inte powerjobba ;).
 
nej och för att skriva vidare i mitt power ämne så har jag beställt lite nya träninga kläder från sportamore.se. som jag för övrigt är en super bra hemsida som har mycket bra träningskläder och fri frakt på det. kan det bli bättre.. tror inte det :)
 

hemma

nu är jag hemma från min bodypump på sats odenplan. en sak som är säker är att det är lite skillnad på folket som tränar på dom olika gymmen. i haninge är det ganska blandat man kan se allt från den perfekta brunbrända kroppen med en tvättbräda som tvättar fler än 10 gånger i veckan och har en allmänt välmusklad kropp. till den lite mer plufsiga kroppen som inte har sett varken ett gym eller solen på år. men det är kul och trevligt att inte alla är pinsmala och super väldränade. det är samma sak på passen att där är det blandat allt från en vältränad till mindre vältränade personer. samma sak är det på globen oxå. mycket blanda folk.
 
skillnaden till när man söker sig till den stora staden och typ till odenplan. där är det mycket välsvarvade kroppar med gyllenbruna kroppar som trängs vid dom allra mest komplicerade maskinerna som jag aldrig skulle förstå hur dom fungerar. eller så befinner dom sig bland dom lösa vikterna och tränar på. och på passen så glider den ena smala kroppen in efter den andra. och sen kommer instruktören in smalare och mer vältränad än oss alla andra. men det är lika jobbigt för oss alla. haha ser så ut i alla fall ;). men mig gör det inget för jag är där för min egen träning och inte för nån annans. jag kan tycka bara att det är kul och se skillnaden mellan dom olika gymen. på medis som jag är ganska ofta. är det nog oxå lite blandat men mycket smala människor. men som sakt va när det är dax för att jobba och svettast så är det lika jobbigt för alla :).
 
men nu är jag hemma och bara ska ta det lugnt i soffan och invänta solsidan sen blir det kankse och koll aklart på min film och sen sova. ladda om till en ny jobb vecka.. jippi..
 
ha det såå bäst

söndag

idag har vi söndag och jag va rätt trött igår så blev att lägga sig ganska tidigt innan 23 i alla fall ;).  så tog jag en välbehövlig sovmorgon och på det en lång frukost i lugn och ro. efter så blev det att snöra på sig dom fula springskorna och ge sig ut i leran och springa. hade nämligen bestämt mig för att springa i skogen idag för det har ju nästan inte regnat på 24 timmar så allt för lerigt kunde det ju inte va. det va det inte eller. det va helt okej. ja det va inte lerfritt men det va inte eller bara lera och vattenpölar. utom det gick ganska så bra och springa. härligt att få komma ut i skogen igen och springa när det är ljust och inte bara när det är mörkt som i en liksäck.
 
ja jag har ju fortfarande lite ont i min vad så jag kör på min stretch och voltaren kur ett tag till. haha vad skulle man göra utan voltaren??. men det känns mest i början när jag börjar och springa sen så känns det knappt nånting. men när jag stannar för att jag har sprungit klart och typ bara ska springa över vägen så känns det. haha då ser jag ut som en halt höna som springer i panik över vägen för att inte bli påkörd av en bil som kommer i en allt för hög hastighet. 
 
ååå usch i natt så drömde jag mardrömmar om denna kryssning som vi ska göra. det började med att jag skulle åka en buss till båten. hoppas på fel buss (såklart) och bussen bara står där den går lixom aldrig. för att det visar sig att det är fel buss som jag sitter på. får i panik byta till en annan buss som går till båten. det är storm ute. och då menar jag verkligen typ storm. det regnar, blåser, vågorna är sky höga och det stänker upp vatten från dom. perfekt tänker jag nu kommer jag verkligen att bli åksjuk. men kommer då tillslut fram till båten kliver på bland dom sista. och tänker jaha vart är mina vänner. och sen kommer jag på att vart är mitt bagage. för nej det har nej det har jag inte med mig nu. men det verkar alla andra ha. börjar få lite lätt panik. börjar och tänka hade jag med mig det på bussen eller vart är det nånstans.. jag kan meddela att jag grublande på det tills jag vaknade och insåg att tur det va bara en dröm. men i alla fall där står jag på nått däck utan bagage och utan vänner. vad göra. jo jag börjar och leta. jag vet tat vi ska va på nått plan men det inte vart så jag letar på. om jag hittar dom det vet jag inte eller. men jag hittar nån annan tjej som jag hakar på och hon typ guidar mig runt på båten. det är smalt frångt och bara gungar. jag känner känslan att okej snart dör jag. sen kommer vi fram till en stor pool och hon frågar mig om inte jag vill bada. jag tänker att det är väl ingen idé när vi alla snart kommer och få bada där båten går under. 
 
sen tror jag inte att det händer så mycket mer för jag tror att jag vaknar. som tur är. men det va så typiskt dom här känslorna. att jaha mina vänner är borta och paniken över det. men varför jag bara inte tog upp mobilen och ringde ja det vet jag inte. känslorna över att bagaget va borta och att jag verkligen inte hade en enda aning om vart fan det kunde va nånstans. ja usch det va tur att det bara va en dröm..
 
innan vi ska åka så måsta jag ta och kolla upp hur vädret ska bli..
 
men nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och har ätit en avokado innan jag ska ta ocg gå ner till ica och handla. ska sen åka in till odenplan och gå på ett bodypump pass :)
 
men ha det såå bäst

så mycket bättre

har precis kollat på ett avsnitt av så mycket bättre och måste bara säga att jag älskar det programet. det är ju såå sjukt bra. sen tycker jag att magnus uggla är ju bara för skön. haha förra programet kom han gåendes med en skinjacka på sig sina rayban aviator och en bolagskasse i handen med typ en tandkräm och tandborsta och japp dom ska va där i en vecka. ja nu vet ju jag han oxå har packning med isg men det såg bara så roligt ut. det är verkligen så som man ser honom. 
 
men idag så började jag min morgon i stallet. och tro det eller ej men tåget gick i tid :) väl i stallet va det bara och sätta fart rida ut på häst, släppa ut häst i hagen, mocka och fixa maten till häst och sen åka hem :). fick sällis av lisa på grusvägen för hon skulle oxå hem. sen när jag stog på stationen och väntade på tåget så började det och hagla jippi. sen åkte jag hem och tog det lite lugnt ett tag (väntade ute regnet). sen blev det att ge sig ut och springa. efter som det har regnat en del så vill jag inte springa i skogen för det är så lerigt och klafsigt så blev att springa asfalt. det kändes bättre i vaden idag. har försökt att tänka på att stretcha den mer och det ger resultat så det är ju i alla fall skönt. men man är ingen ungdom längre så får nog börja och tänka på sånna tråkiga saker oxå.
 
sen kom jag hem lagom till att se när Tyresö ff vann SM-GULD. helt galet sjukt roligt för dom. jag satt typ och hoppade i soffan för att det va sååå spännande. jag såg andra halvleken och såg det enda målet som blev slut resultatet. jag tycker ju såklart att det är extra kul att just dom vann för att jag jobbar där och för att marta spelar i tyresö =) 
 
sen blev det att åka till sats i haninge och köra ett bodypump pass. haha men det blev riktigt spännande. för dom alla intruktörer har en egen cd- skiva som pass låtarna är med på och idag va det nån som hade tagit med just denna cd-skiva hem. eee jaha ska vi köra bodypump utan musik. haha det går ju inte. så hon sprang runt och letade efter en extra cd-skiva som inte fanns så hon fick springa hem. ja hon bodde bara en jätte kort bit ifrån gymet (som tur va) så fick hon bränna en ny skiva. och sen komma tillbaka. hehe hon blev nog ganska sterssad av det för det skulle jag i alla fall bli. men det löste sig och vi blev kankse bara 20 min max sena men jag hade ju inget annat inplanerat så det gjorde inte så mycket. men det kändes bra. lika jobbigt som vanligt. men det är kul när man känner att man orkar mer och när man vet vad man ska ha för vikter. i fredagens pass va det tre tjejer som va nya på passen så jag hjälpte dom med vad dom skulle ha för vikter och redskap. och pratade med dom efter passet om vad dom tyckte. 
 
ja juste i torsdags eller onsdags så gjorde jag dagens insats :). efter mitt pass ja vilken dag det nu va så va jag på väg hem från gymmet så i trapporna på väg ner till t-banan så är det en mamma med en barnvagn med barn i som är kankse 2-3 år. ja svårt och säga det är i alla fall en sittvagn och så har hon ett till barn som är lite äldre som går bredvid. men så ska hon ta sig ner för trapporna och rulltrappan går bara upp och hon ska ner. så det bara ekar duns duns duns. trappsteg för trappsteg. jag ba eee vill du ha hjälp. hon tittar upp på mig och bara ja gärna. så på något skakiga ben med träninsväska över ena axeln och hansväska på den andra handen tar vi oss ner för trapporna. hon tackade så mycket och såg så glad ut. så kände jag att jag hade gjort dagens insats :)
 
har det hänt så mycket mer. hmm jag tror inte det. just nu så tar jag det bara lugnt och kollar på tv.
 
 
 

veckan

ja veckorna bara går alldeles för fort. snart är det lixom jul. med allt vad det betyder. julsaker och gardiner ska helt komma upp innan det ska ner. men men kan ju inte börja riktig än. haha ska först få ner alla sommar kläder först ;). jag har verkligen inte den tid som jag skulle behöva för att kunna ta hand om min stackars lögenhet. men aja.
 
vad har jag då gjort sen jag sist skrev. när nu det va. hmm jo i tisdags. så i onsdags så började jag med att ge mig ut och springa på morgonen. jag har nån typ av känning i mitt ben. eller det är vänsterben för att va exakt typ i vaden. det gör inte ont det känns mest bara som träningsverk som bara vägrar och gå över. och när det har gått över så kommer det typ ny igen. tror kankse att jag måste börja och stretcha mer för att hjälpa min stackars vad. senblev det att åka till jobbet och efter det så blev det att åka till sats på medis och köra ett dubbelpass. provade för första gången på SatsPowerStep. det är en blandning mellan hopp och stud upp och ner från en låda och sen upp och ner med stången där det skulle va tungt.. jaha här va det inte nån lätt träning inte. jag har sett dom innan grit passet och har tyckt att det där ser ju roligt ut och inte allt för svårt. det va sjukt svårt. det va väldigt mycket upp och ner på lådan och det gälde att ta rätt fot upp på lådan först för annars så blev dte helt galet. 
 
haha ja det va ju lättare sakt än gjort. hade vi haft publik hade dom nog skrattat sig hesa över min otroliga stelhet och svårt med kordinationen. haha så ja det va sjukt jobbigt men väldigt kul. så va det passet kommer jag köra oftare. efter det passen blev det att köra mitt vanliga grit pass. och ja det va precis lika jobbigt som det brukar va. haha jag tror att jag skulle krypa ut ur lokalen och hem. men jag lyckades både duscha och ta mig hem gåendes ;).
 
torsdagen började med jobb och jag hade bakat en kladdkaka med marabou mint överdrag på onsdags kvällen när jag kom hem. som jag nu hade med mig och björ på. den va mycket uppskattad och jag själv tyckte att den belev riktig god :) så jag va mycket nöjd. efter jobbet åkte jag till sats på medis igen :). där blev det att köra ett NTC pass. det är sjukt jobbigt. där jobbar man med sin egen kroppsvikt och bara lite hantlar. men det är sjukt jobbigt och man svettas som en gris och dom sista burpees som man gör ja dom orkar man inte ens. haha man orkar knappt upp och orkar man upp så orkar man knappt ner. haha så kommer den härliga överförfriskande och otroligt vältränade tränaren fram till en och får en på nått sått att orka göra två till. haha för hon står mitt emot en och gör typ 4 när jag orkar tvinga mig till dom sista 2 ;). men utan henne så hade jag knappt orkat göra som där sista två.
 
efter passet blev det att åka och dö i sängen. i dag är jag ledig så började med en välbehövlig sovmorron till 9. gick upp åt en lång frukost i lugn och ro. sen va jag ute och sprang 8km asfalt. kändes bra förutom min vad som har träningsverk. sen blev det att gå hem och duscha för att sen åka ner till jordbro och möta upp min kära far på hans jobb. det va fixa med bilen dax. eller ja han fixade och böt däck och jag satt på en stol drack kaffe och höll han sällskap. men jag säger det som jag har sakt så många gånger förut. vad skulle jag göra utan min kära fars hjälp. när vi va klara åkte jag hem och åt lite och sen blev det att åka till sats här hemma i haninge och träna bodypump. haha anntingen så va det varmare i lokalen eller så va det mycket jobbigare ;). men samtidigt kul och härligt. men nu blir det att bara ta det lugnt och chilla i soffan och kolla på tv.
 
i morgon blir det att åka till stallet på morgonen.
 
sen kan jag oxå meddela att jag ska åka båt. usch det är med skräck blandad förtjusning som jag ska göra detta. senast jag åkte båt va jag typ 14 år och det va sån fruktansvärd sjögång att jag blev illamående och kräktes när vi satt och åt... inte mysigt.. då lovade jag mig själv att aldrig mer någonsin kliva ombord på en båt. det har jag dock gjort. när vi skulle åka till tjeckien med skolan så åkte vi båt över nått hav men det va bara 2 timmar dit och 2 timmar hem. men jag va livrädd för att bli sjösjuk och vågade inte äta nånting. så ja jag hoppas att det inte kommer och blåsa nånting för annars så kommer jag typ sitta i ett fönster hela resan med en hink i handen ;).  sen är jag ju allmänt rädd för vatten oxå och båtar går ju på vatten. usch jag ser ju bara typ titanic och estinia framför mig. hur båten går på en sten eller isberg eller att kapten har tagit allt för många Whiskey och cola för att överhuvudtagen kunna se vart fan han kör eller typ glömmer och stänga nån viktig lucka som typ inporten där bilarna för in och ut så att det bara forsar in vatten. kallt äckligt vatten.. nej fy nu får jag sluta tänka.
 
sen är det en kompis som jag har träffat några gånger på lite olika fester med elin och cillan som ska åka just den båten som vi ska åka. så det va ju lite roligt :)
 
men jag vet redan nu vad jag ska ha på mig. torrdräkt, klänning, flytväst och cyklop. jag undrar om man kan ha en lufttank ståendes nånstans.
 
min outfit
 
 
 
 
 

RSS 2.0