lilla kvinna

idag är det tisdag och jag har jobbat och slitit för mitt dagliga bröd. jag har även fått lön:) eller jag har fått mitt bidrag. sen har jag betalat alla mina räkningar så nu är bidrag nästan slut;).

haha sen va det är kund som sa lilla kvinna till mej. jag ba hjälp det va nått nytt. annars så brukar det typ va lilla du eller lilla gumman men nu va det lilla kvinna. men han va inte arg så då va det okej.

sen efter jobbet så va jag ute och sprang och det kändes jätte bra jag kände mej pigg och att jag orkade hela tiden. sen började det och regna det va mindre mysigt men det va bara och springa på. det är som när man är ute och rider det finns inte så mycket och göra när det börjar och regna det är bara och spring apå och hoppas att det slutar och regna snart.

men nu ska jag ta och kolla lite på tv

men ha det så bäst


knarkomanen

mitt älskade knark

min älskade narcoman du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta<3


















långfredag=långdag i stallet

ja idag så började ju dagen mindre bra. jag vaknade av klockan som ringde 06:00 anna gick upp eller inte. somnade så glatt om som att det inte fanns nån morgon dag. vaknade 06:45 oj då... min buss går 07:00. det va bara upp och hoppa medans jag morrade över hur dum i huvudet jag kunde va som somnade om för 511 gångern:). men jag han med bussen hade till och med 3 min till godo.

åkte buss, tåg, tåg buss till stallet. pussade på diamant. när man är i stallet så är man där i många timmar men man är typ bara aktiv i några timmar ut av dom resten så pratar man med typ allt och alla. hänger lite här och hänger lite där. typ som dom där ungdommarna som hänger utan för centrum. typ som ösmos-bänk-luffers. men i alla fall. diamant fick komma ut på äventyr och vi red till järnvägarna. och varför det heter så är för att man rider vid just järnvägsrelsen. ja fast på en åker eller tre åkrar. men i skogen så va det blandat där det va bra så va det bra och där det va lerigt så va det jävligt lerigt. hehe det märks att det va ett tag sen som diamant va ute på annas äventyr för det blev tvärnit vid första diket med vatten i. sen tog han ett mega hopp över det rakt in i en gran typ. tack diamant för den.

sen så vid ett annat dike så gick han luft fram och när jag trodde att han precis tänkte hoppa så drog han ner huvudet tittade ner i vattnet och tvärvände 180 grader åt höger. jag kan säga att jag hängde i vänster stigbygel och släpte inte mitt man tag(som jag tackar gud för att jag tog) haha annars så hade jag fått bada. sen andra gången så gick jag på honom mer och då hoppade han över. sen gick det nog ganska bra.

men det är ju lite så att om jag säger att han ska gå nånstans så bara går han utan att tänka på att lyfta på benen. det är som att han tänker att skyll dig själv för att vi dör för det är din idé att vi ska gå här inte min. och så bara går han. och man ba Diamant kolla vart du sätter fötterna snälla.

men när vi väl kom ut på åkrarna så gick det så bra så han va så snäll och tog det lugnt och bara galopperade på. så idag va han en duktig häst:).

sen fick han gå ut naken i hagen det tyckte han va mysigt.

diamant på äventyr




diamant på äventyr i urskogen



diamant på äventyr i urskogen



diamant på äventyr i urskogen



sen fick diamant gå ut naken i hagen=)











godis svampen

åååå idag va jag jennie och elli så otroligt sugna på godis så vi gick upp til godis svampen som ligger i tyresö och gissa vad jag hittade där. jo min favo godis BLÅ FISKAR. ååå det va typ assa länga som jag åt såna för dom finns inte överalt. sen tog jag lite mer oxå medans man ändå va där;).


sen så på jobbet så gick det bara bra. det va oxå väldigt skönt och åka bil ner till stallet. gled in på bolaget innan och shoppade lite.


tisdag

ja idag är det tisdag och jag har jobbat mellan 10-19 det gick bara bra. alla kunder va snäll idag men det va vissa som va lite mystiska men det gick bra det oxå. det är så härligt väder så jag och jennie satte oss på en bänk och solade en liten stund. sen så gick jag hem från sågen så att man skulle få lite motion.

sen så red jag neo. det va hoppning och det kändes jätte bra. han har blivit fin i kroppen. dom blir ju fina i kroppen nu när det blir vår och pälsen blir snyggare inte lika lurvig. men det kändes som att han väntade på mej och hoppade av och inte typ sken sen trampa om och sen kasta sig över. utom han lyssnade och hoppade av när jag ville det. så det kändes bra. sen åkte jag bil hem och ååååå det kändes så himmla bra.

det känns lite ovant för min nya bil är så himmla pigg jag är inte van med det så när jag kör på motorvägen så får jag hålla lite koll på hastighetsmätaren för ibland så skenar vi fram. det är lika dant på typ 50 vägar att vi skenar fram:). jag är ju van med bilar som man får putta fram och använda ren muskelkraft;)

men nu ska jag kolla lite på tv

klickat hem

jag har nu klickat hem ett par skor till sommaren eller ett par sandaler. jag kände att det är bekväma skor vilket är a och o när man börjar och komma upp i min ålder;) jag vill kunna gå i ett par skor i flera timmar utan att ha plågosamt ont i fötterna. och sen så skadar det inte om dom är snygga oxå. för man vill ju inte förvandlas helt till en gamal tråkig grå tant med bekvämlighet bara går först och att det ser ut som skit men hallå det va ju behvämt. nej jag vill behålla lite av ja den lilla stil som jag har.

men i alla fall. jag tyckte att dom va snygga och bekvämma. jag ser det framför mej att man kan ha dom med en klänning och man kan ha dom om man ska gå ute. antagligen med en klänning/kjol eller ett par jeans. jag tror att det kommer och bli jätte bra.


här är dom

ont i nacken

jag märker så fort jag håller på och bli sjuk. jag får nämligen ont i nacken. så när jag får ont i nacken så håller jag antagligen på att bli sjuk eller så är det min gamla whiplash skada från 10 år tillbaka som gör sig påmind. men oftast så börjar jag att bli sjuk och så va det den här gången. jag har ont i halsen och är förkyld och det känns som bomull i huvdet. sååå fruktansvärt onödigt jag vill ju ut och springa i morgon men det kan jag ju inte göra om jag mår såhär. det är ju inte så bra och springa när man är förkyld har jag hört;)

på jobbet så gick det bra. det va lagom mycket och gö eller ner det va döööttt. men jag kände mej inte så kry så det va skönt att det va lugnt. jag åt pizza som pappa hade gjort till mej. det tackar vi för. hehe jag bantar ju (som jag har gjort i typ 24år;)) men lite pizza går alltid ner.

men nu ska jag ta och krypa ner i soffan i hopp om att jag mår bättre i morgon .

ledig

idag är jag ledig vilket är mycket skönt. jag fick sova ut och kände mej riktigt pigg när jag vaknade i morse. jag har vart ute och srpungit 7km på asfalt. men snart kan jag få börja springa i skogen tror jag. det ska bli kul men det kommer ju och va sjukt jobbigt.

sen ska jag snart ner till stalet och rida 3 hästar. jag ska få hämta min bil nån stanns där emellan oxå:) det ska blir helt underbart att äntligen få en bil igen. 

sen ska jag avsluta med att rida min lektion klockan 20:00. sen får jag åka hem.

man kommer och somna gott i alla fall när man väl kommer hem.

helgen

ja helgen som vart har vart trevlig på olika sätt. i fredags så va jag ju i stallet och red på diamant åkte hem 22:15 tåget. jag va på väg hem och folk va på väg ut på krogen.

på lördag så jobbade jag mellan 10-17 men det gick bara bra. vi sålde en hel del och lite solisar så det är kul. sen när ingrid gick hem vid15 så va det typ ingenting och göra så jag och jennie pratade bara strunt. sen så åkte jag hem och gjorde mej i ordning för jag skulle hem till cillan hon skulle ha ett litet kalas. på tåget till henne så träffade jag på elli och hennes kille så det va kul:).

jag hade kul på kalaset det va lagom mycket folk. men alltid kul och träffa cillan och prata med henne och så va ju elli där hon är ju bara för rolig. men jag tog det lugnt efter som jag skulle jobba dagen efter. jag åkte sista tåget hem. fick sällis av dom andra som oxå skulle åka det tåget. hoppade av vid haninge och tog min buss hem. somnade utan problem.

kände mej ändå ganska pigg när jag vaknade. så jag gick till sågen så att jag skulle få både motion och frisk luft. jobbade med elena idag och ååå det är alltid lika kul vi pratade skattade och städade så klart lite. sålde två par solisar oxå så det va ju bra. vi kollade runt på nätet och hittade ett par converse skor såg hade samma färg som algrens bilar:)

men det va ganska lugnt så det va ganska tråkigt. men det va tur att jag hade ett bra sällskap.

men nu så är jag hemma och ska pallra mej ner till ica snart för att handla för nästa vecka.

men ha det så bäst

diamant

idag hade jag fredas mys i stallet tillsammans med diamant det va mycket trevligt. han va i alla fall glad över att se mej:) själva ridningen gick okej det är han alltid lite knepig tycker jag men det gick okej. jag hade graman och då brukar det gå bättre. men gjorde mest bara lite basic saker och övade på min sits.


sen så åkte jag hem

på jobbet idag så gick det bra. det är alltid roligare och jobba fredagar än måndagar. kunderna är glada och man själv är glad för att det är fredag. jag pysslade lite med påsk pyntet tog fram kycklingarna med solglasögon och dom små kycklingarna. våran påsk hare som fortfarande efter alla dessa år inte är nån påskhare utom fortfarande två påsk ankor eller kycklingar (mer ser mer ut som ankor). men varge år så tror vi att det är en hare vi har men så är ju inte fallet.

jag fixade bland solisarna vi har en jättte rea just nu. nästan alla solisar ligger på 500 eller 1000kr och det är helt guld. jag sålde 5 st bara idag. haha det är mer än vad vi brukar sälja på hela sommaren skämtade vi om. för dom är ju ganska dyra annars men det är för att det är gucci och dior och dom märkes solglasögonen.

i morgon ska jag hem till cillan hon skulle ha ett litet kalas så det ska bli jätte kul. jag kommer ju och ta det jätte lugnt efter som jag ska upp och jobba på söndag och hatar att jobba bakis.

men nu ska jag ta och sova snart så ha det så bäst

härligt

nu är det verkligen vååår. dom vårteckan man känner igen som den hästtjej som jag är.

* snön försvinner och leran kommer upp
*lera på ben, täcke, alla skydd, all utrustning på hela anna ja på allt
*häst börjar och fälla som ett får
*anna har allt hår i munnen, på kläder innan för kläder ja överalt
*man börjar och fundera på om det är lite för mycket med 2 tjocka täcken med halls eller om det skulle räcka med bara ett regntäcke
*man börjar även tycka att det kankse är lite förvarmt att rida ut med fodrat ridtäcke kankse hästen kan va naken?
*hästen får va naken när man rider ut
*snowgrips och broddar åker av eller ja alla broddar utan två i varge hov
*man får ägna dom första 20 min att få bort lerinpackningen löv och ja allt som kan finnas i en hage i manen innan man kan gå över till hela hästen
*man både ser och får sitt första myggbett
*händerna fryser inte längre till is under framridningen för att sedan under en mycket plågosam metod tina upp till liv igen


ja det finns hur mycket vår tecken som helst:)

men idag så har jag gjort ett annat vårtecken. vart ute och sprungit och gud vad mycket folk det va som va ute och sprang. och det är så härligt att det är ljust och varmt. hade bara linne och jacka och det va inte kallt och inte för varmt utom lagom. dom har även soppat upp sanden på mycket gång vägar nu oxå så det är helt underbart:)





stallet

ja jag är ju som sakt va ledig idag och har vart ute och sprungit sen åkte jag till stallet. där jag red ut 
sen så efter det så fick han stå i gången medans jag skulle mocka och allt sånt.

sen va det dax för min andra pass. jag fick rida laura jag tcker ju att hon är mysig och rida och idag gick det jätte bra. man får ju från början tänka framåt neråt för att hon inte ska bli ostadig och trippig. men jag tyckte att det gick bra. hon tar ju inte stödet av sig själv utomman får rida som ett djur med mycket ben. och sen denna härliga vänster sida. gud asså säger jag bara. den går inte och beskriva. hon trängen innåt som en galen irakier hon flyttar en över till högersidan så han tror att man ska ramla av hon tittar åt höger och vänster bogen är typ i mitten och ja det va en ställning i hörnet vi skulle göra där;) men annars så tycker jag att hon är trevlig.

sen så åkte jag hem och lyssnade på min ljudbok.



måndag

och jag är ledig såå skönt. jag va så trött så när klockan ringde i morse så stängde jag bara av den trode att jag satte på znoos knappen men icke sa nike. jag somnade om som en lite gris. men jag va ju ändå ledig. så sen när jag vaknade så åt jag frukost och sen va jag ute och sprang min runda på 7km. jag känner att jag orkar mer samtidigt som det är jobbigt och jag tänker att jag måste försöka komma ut och springa lite oftare men jag hinner inte mer.

men nu så har jag fixat lunch till den här veckan och nu sa jag snart ner till stallet och rida ut och sen ska jag rida min lektion. nästa måndag är jag även ägare till en ny bil:). jag får då hämta min nya bil åååå vad skönt det ska bli. jag kommer ju fortfarande åka buss och tåg och sånt men när jag ska ner till stallet så kommer jag och kunna åka bil.

men nu ska jag sätta lite fart

men ha det så bäst


utgång

ja igår så va vi ute först så va vi till helens krog och åt. det va jätte trevligt och man fick mycket mat och maten va super god. jag åt nån kyckling i bröd och grönsaker den fick 5 toast av 5:). efter det så blev det en sorbé som va hallon tror jag. den va jätte god.

sen gick vi vidare från ställe till ställe tills vi tillslut bestämde oss för ett ställe som vi kom in på på ewan som va med oss hade precis fyllt 18 så ja hon kommer inte in på så mycket ställen. men sen blev det the bridge. det va kul. det är ju folket som man är med som gör det roligt. vi va så många så man behöver inte sitta i knät på alla utom man kan sprida ut sig och utan av vara själv.

sen så åkte vi hem. dom åkte bil och jag åkte buss. för jag har ju bussar som går hem men det har ju inte dom och det va överfullt i bilen. så jag sa nej men det är lugnt jag kan ta bussen hem. sen så hade madde två kompisar som skulle till täby som höll mej sällskap. dom ville käka på donken innan så vi gick dit och sen till min buss. så snällt av dom och hålla mej sällis jag klarar mej ju själv men alltid roligare och ha sällskap.

sen när jag kom hem så va det sängen som roppade på mej:). men jag tog det lungt med drickat utan att va nykter;) men emot slutet så va det vatten som stod på schemat. det är bra när dom har det ståendes så att man bara kan gå dit och ta utan att stå i kö och skricka vatten som en indiska slav;). man blir så varm av dansande och allt sånt så då är det så gott med kallt vatten:)

min outfit i går va black as hades

klänning: H:M
smycken: Efva attling
skor: Vagabond röda















maddes efterrätt:)



min efterrätt:)



party

ja idag så är det party med stort P som står på mitt och flickornas schema=). det ska bli assa kul. man behöver verkligen komma ut och ha kul med tjejerna oftare. gud det låter som att jag är 100 år gammal och sitter på hem och får komma ut på en promenix en gång i månaden. hehe men jag behöver lixom inte komma ut och träffa folk för det gör jag så mycket på jobbet så när jag är ledig så stänger man in sig;). jag hävdar att man blir folk skygg av mitt jobb och när jag är ledig så njuter jag av att slippa höra min egen röst som annars bara maler och maler och maler tills klockan är 18:00 och man får gå hem och bara va tyst:).

men aja nog tjatat om det. idag är jag ledig vilket är oerhört skönt. jag har sovit ut gick upp tog det lugnt åt frukost och sen hoppade jag i jogging skorna och sprang min runda på 7km. det kändes bra men det blåste och va sånt äckligt väder men men. sen så har jag städat det behövdes kan jag ju säga.

nu ska jag börja gö mej lite i ordning för utgång. jag ska hoppa på tåget som går 18:45 från haninge där flickorna redan sitter från ösmo. så först ska vi ut och äta på nån ja helens krog eller nått sånt tror jag att det henne. hmm måste nog spana in menyn innan så att jag inte behöver sitta och vela i typ 4 tim. sen efter att vi ätit och förhoppningsvist druckit så ska vi rulla virade och svänga på våra lurviga.

i morgon bitti så ska jag äta amerikanska pannkakor åå det ska bli såå gott. jag har redan köpt hem allt så att jag inte behöver börja med att gå till ica för det har vi ingen lust med.

men nu ska jag fixa håret lite så att man kankse ser ut som folk och inte som en lurvig ponny när man kommer:)

men ha det så bäst

fredag

idag är det fredag vilket är jätte skönt. efter att ha jobbat en hel vecka så är det skönt och va ledig i några dagar. i torsdags så va jag i stallet och mockade och fixade .

innan jag va i stallet så va jag hem en sväng och så skrev jag på papper om bilen. så att nu så äger jag ingen bil längre utom den står på pappa. och det ska den göra tills den ska säljas både för att jag ska slippa betala för två och för att det är enklare om han står för den när den ska säljars så slipper jag och åka ner och skriva på när den ska säljas. för men vet ju aldrig när dom vill komma och kolla på den och då kankse inte jag kan så det är bättre att han står på den. sen får vi se vad man kan få för den. men men det tar vi sen.

men jag behöver inte va utan bil så länge utom jag ska köpa mej enny snart om kanske två veckor sen blir jag volvo ägare:) och den är röd.

idag så gick dagen bra fredagar är alltid bra dagar. det är som att alla kunder är mycket gladare bara för att det är fredag.

sen en annan rolig sak är att om man går in på wikipedias sida och söker på synsam så får man upp en bild på synsam i tyresö=) tyckte jag va lite kul

http://sv.wikipedia.org/wiki/Synsam

ett sista farväl av min saab








RSS 2.0