farmor och farfar

gårdagen gick ja i ett skulle man kunna säga. hehe först så va jag ute och sprang på morgonen sen blev det frukost och ta det lite lugnt. möte sen upp madde på gymmet klockan 13:00. där körde vi lite tillsammans. mycket roligare och gymma när man är två :). vi började och köra på cross maskinerna och sen körde vi lite masikner som ben och armar. haha min träningsvärk gjorde även sig hörd. haha när ska den ge med sig...svar aldrig för jag hinner träna bodypump igen och få en ny träningsvärk. men aja. sen körde vi lite mage och lite allt möjligt. boxade även lite och det va jätte kul. men hahah jag är ju bara för dåålig. men man måste ju träna för att bli bättre.
 
sen när vi va klara så åkte jag ner till stallet. mockade fixade och gick ut i hagen för att hämta en lerig häst. som desutom stod vid grinen och när jag kommer fram går bort från grinden så jag får jaga lerig häst...sen upp i gången och borsta och rida ut. efter stallet blev det att åka hem till ösmo och duscha för jag skulle vidare hem till sara.
 
haha jag undrar om jag va lite disträ och bortkommen. för jag hade ju såklart lite bråttom och sen va jag ganska så hungrig oxå. kom på att nej jag hade inte hunnit äta nått sens frukost efter som jag åkte till stallet direkt efter gymmet. men jaja. jag skulle ju ändå äta sen. så efter att jag duschat och sminkat mej så åkte jag ner till nynäs för att möta upp sara. i bilen på väg ner kommer jag på att jag hade glömt kvar ansiktsrengöringen i duschen. aja tänkte jag det kan jag ju köpa nytt. sen får jag ett sms av mamma nej då har jag glömt mina träningskläder kvar hemma i ösmo. inte bra. fick helt enkelt åka förbi hem och hämta dom innan jag åkte vidare hem.
 
men först så va jag ju hos sara vi åt middag och kollade på tv. haha och kollade igenom nån rolig app som hon hade laddat hem. hahah gav många roliga skratt. sen åkte jag hem ja till ösmo först och sen vidare hem. då blev det raka vägen i säng va typ jätte trött. haha inte för att jag är så mycket piggare idag. men men.
 
idag började min dag kl:06:00 av att klockan ringde dax att gå upp och ge sig ut och springa. kändes jätte bra. känner mej ganska pigg i benen av att bara springa ja och nu kan jag springa i nerförsbackar oxå ;).har bara lite känningar i min högra höft men det är mest bara när jag går. men ja sen va det hem duscha äta lite frukost och sen packa träningsväskan för att dra till odenplan och köra ett bodypump pass som jag hade bokat in. det kändes bra.. eller nej det va sjukt jobbigt men samtidigt kul att tvinga sig till gränser man inte trodde att man skulle kunna komma över och bara känna hur fruktansvärt jävla jobbigt det är. men det är fortfarande jobbigt för att jag har träninsvärk som jag känner hindrar mej lite för att kunna ta i så mycket som jag vill kunna göra.
 
men jag antar att ju mer jag tränar ju starkare kommer jag och kunna bli :)
efter passet blev det att duscha och sen åka hem. haha höll på att somna på bussen på väg hem. sen va det bara och slänga in väskan hönga upp kläderna och gå tillbussen igen. jag, lena och tommy skulle hem till farmor och farfar. där blev det kaffe inte bara en kopp utom två och tre koppar. till det blev det tårta och nästa sju olika sorters kakor. det bästa med att komma dit är att dom alltid är så glada över att se en. det är ju kul att det är nån som är det :). sen fick vi kolla på en massa kort från när farmor va liten och när dom va unga och när pappa och göran va små. det va jätte kul för dom har vi inte sett förut så det va super kul. sen kollade vi på os. och när det hade gått flera timmar i alla fall ett snurr på skivan så åkte vi hem.
 
jag va helt slut när jag kom hem. både efter att ha tränat på morgonen och efter att ha suttit där i lägenheten och frossat i kakor. för japp det är bara och ställa upp för laget. det blev raka vägen till ica köpa mat och sen hem och sätta sig i soffan och ta det lugnt. kollade lite på tv och på en dokumentär från svt som hette medaljens pris tror jag. den va jätte bra. handlade om våra svenska idrotts stjärnors kamp och träning för att få en medalj. alla operationer dom går igenom och all smärta. men att det va så värt det. sen höll jag på att somna i soffan så jag gick ut och gick en promenix. 
 
men nu blir det snart att sova för i morgon ska jag upp och springa min runda innan mamma kommer kl:11:00. för sen ska vi åka in till stan och möta upp lena. vi ska gå på skansen. haha jag, mamma och lena har sem samtidigt så då tänkte vi att vi kunde hitta på nått kul. haha jag förslog att vi skulle gå på skansen och det tyckte lena och skulle va kul så japp skansen fick det bli :)

träna

haha ja vart ska man börja. jo vi kan ju börja med lördagen. det va mycket trevligt. jag började med att åka hem till lisa där det blev ett glas rose :). och vi satt ute på altan tog det lugnt och pratade och drack lite vin. sen drog vi till pindos madde kom och hämtade oss. sen åkte vi till pindos och mötte upp izza och marcus. där blev det mat. jag tog som vanligt en räksallad. sen drog vi vidare hem till izza där blev det att lyssna på musik, prata och dricka lite mer vin :)
 
efter ett tag så drog vi ner till nynäs där det är hamnfest. haha eller ja vad man nu ska kalla det. det både vin och cider där nere och sen drog vi runt lite i nynäs för att sen dra vidare på efterfest. men kul va det. en lyckad och rolig förfest och kväll i nynäs. sen drog vi hem. jag sov hemms hos lisa för jag hade mina saker där så det va skönast att sova där. haha vaknade upp dagen efter som en helt ny människa. usch jag va såå trött och hade lite svag huvudvärk. men efter lite frukost så kändes det bättre. va hemma hos lisa ett bra tag. vi låg i varsin soffa och kolladepå top model maraton som gick på tv. tror till och med att vi somnade över ett avsnitt. men det gör ju inte så mycket. 
 
sen drog jag ner till stallet. mockade fixade och red ut. men när jag skulle åka hem sen så kände jag att oj jag är nog ganska så hungrig. då kände jag mej inte så pigg. haha kändes typ som att det va etanol som jag hade drukigt igår och inte vin. men efter att ha fått lite mat i magen igen så kändes det mycket bättre :) sen blev det bara att va hemm aoch ta det lugnt kollade lite på tv och sen blev det att sova.
 
vaknade upp i morse och kände mej mycket piggare :) så började dagen med en jogging runda på 5km. sen ska jag åka till haninge och träna med madde vid ett tiden sen blir det vidare ner till stallet mocka och fixa där. sen ska jag nog möta upp sara och vi skulle hitta på nått. sen får jag åka hem och sova :)
 
men ha det såå bäst

nynäs

va uppe i morse vid 7 tiden för att jag skulle åka och träna på morgonen. hade anmällt mej till ett bodypump pass på odenplan kl:09:00. men det gick bara bra. det va ju såklart jobbigt. det kändes nog lite extra tungt efter som jag fortfarande hade träningsvärk. men det va bara och kämpa på. men det är nog ändå inte helt fel och träna lite även om man har träningvärk. för det är ju bra och hålla igång kroppen så att man inte blir stel. haha men jag lär ju få en dubbel sidig träningsvärk både en ny och den gamla ;). men det känns ändå bra att ha kommit i gång lite. 
 
men nu ska jag göra mej ordning för att sen åka ner till ösmo och sen ska vi vidare ner till nynäs och till hamnfesten och sen lyssna på lilla sällskapet. 
 
ha det såå bäst

redan

gud det är redan fredag och jag har haft semester i en hel vecka. vart tog den veckan vägen lixom. och ja om vi ska tala om min härliga träningsvärk som jag har så är den obeskrivlig. men jag är glad att det är värk i från träning och inte i från nån skada eller att det är någ kroniskvärk. jag kan verkligen förstå och lida med folk som har kronisk värk nu när till och med jag har lite ont. haha igår satt jag och väntade på en buss tillsammans med en gammal tant som hade rullator. bussen kommer hon reser sig upp och börjar knatta emot bussen. när hon är framme och håller på och kliver upp. hahah så har jag precis kommit upp från bänken och på stapplande steg börjat och gå emot bussen. jag skulle aldrig ha satt mej. för att stå upp är inga problem och sitta ner är inga problem men vägen där emellan är en plåga.
 
men i morse så kändes det lite bättre. så då gav jag mej ut på en jogging tur. eller det fick bli 1mils rundan :) haha men det är mest jobbigt och stelt i början sen så blir det mycket bättre. men det är fortfarande jobbigt i alla nerförsbackar. haha käns som att det bara går ner för just nu. om man ska gå nånstans så är rullrappan ner trasig men upp fungerar så att man måste ta trapporna ner. eller så finns det ingen rulltrappa utom det är bara en lååång trappaner som gäller..
 
men det är bara och kämpa på. sen igår så va jag inne till stan oxå och gick på bio. såg den här upp popade varianten av snövit. och måste säga att den va faxist riktigt bra. jag hade inga förväntningar över huvudtaget. kände bara att ja men vanliga snövit är ju söt så då kankse den här oxå är söt. men den va inte lika barnvänlig som vanliga snövit. gud jag förstår varför det va 11 års gräns på den. snövit höll ju nästan på att döö mer än en gång och den elaka styvmodern va verkligen elak. och vart är alla dessa söta små djur som hon dansar runt och städar med. ja det fanns lite söta djur och en ganska mycket mindre söta djur. men aja bra va den i alla fall så det va bra :)
 
sen tänkte jag att jag skulle va lite mer personlig än vad jag brukar vara. om man läser min blogg så vist jag skriver om vad jag gör och lite sånt men kankse inte så detaljerat om min familj och om hur jag mår och allt sånt. men nu känner jag att jag kan skriva ut det. det handlar om min familj. för om man läser min blogg så ser det mest ut som att jag är en go och glad häst tjej,som älskar och shoppa och som är ett tränande helsofreak, haha det är bara på ytan ;). nej men det har vart lite sorgligt inom min familj just nu. det är nämligen så att min morfars tvillingbror har vart dålig ett tag inte så länge men ett litet tag. har åkt in och ut från sjukhuset. dom har inte hittat nått. han har opererats för nått och sen hittade dom va det va. cancer i hela kroppen. bara ordet cancer känns som att det förföljer min släkt. det va så illa att dom satte inte ens in några cellgifter utom bara morfin så att han inte skulle behöva ha så ont. det va en fråga om tid. tid som han inte tyckte att han hade. men har man någonsin tid för att dö. 
 
men även om man har tid eller inte tid så fanns det inget som man kunde göra något åt. det va bara en tidsfråga fanns bara en väg ut. han fick åka hem några dagar och det känns som att det har gått så otroligt snabbt. för i onsdags när jag va och hälsade på jobbet så ringde kurre och nu va det nära. nu va det inte långt kvar. sen när jag kom hem så fick jag reda på att hade somnat in senare under kvällen. det är så sorgligt och det gick så jäkla fort så man han inte riktigt fattat vad det är som har hänt. men han har det bra nu han slipper och ha ont. det är ju alltid värst för dom anhöriga. men det är som men djur man får tänka på att han slipper och ha ont.
 
ja men idag så ska jag nog ta det lite lugnt och kolla på tv i morgon blir det träning och sen ska jag dra vidare ner till nynäs :)
 
ha det såå bäst
 
nu kommer lite kort som jag har tagit och inte lagt upp på bloggen.
 
en bild som jag har fixat till lite
 
     
 
 
                              
 
                     
 
mina nya tränings skor
 
     
 
kort som jag har fixat till i instagram
               
 
                 
 
ligger och jäser i solen :)
 
         
        
 
 

stallet

idag började min dag 06:00. jippi. det va inte direkt så att jag stutsade upp mer att jag släpade mej upp med en träningsvärk som bara hades eller nån annan elak underjordisk gud kan framkalla. det är värst i armarna. det är som att musklerna har blivit för korta för det gör ont när man ska sträcka ut armarna. men det va bara och gå upp och åka till stallet. började med att rida ut och kriga med flugorna och bromsarna. sen fick häst åka ut i hagen och jag började med det roliga nämligen att mocka. och vad jag bara hatar när man kommer och ska ta en kärra och så finns det bara två små gula roffe kärror kvar. nej det är inte ett marsvin jag ska mocka till utom en häst.
 
sen träffade jag sara oxå. mycket trevligt att träffa henne. haha hon va lite små sleten efter mycket jobb och en inte allt för sen men allt för mycket av det goda vinets kväll igår ;). men det är bara och kriga på som man brukar säga. och ja det är vi vana med. sen åkte vi samma buss hem. eller nej vi åkte samma buss till tåget sen åkte hon till nynäs och jag till haninge. 
 
sen va det bara äta lite och byta om till spring kläderna lika bra att få det gjort innan det blir allt för varmt och innan man lägger isg ner i soffan och dör. det gick ganska bra och springa trots träningsvärken. nerförsbackarna va jobbigast det va samma sak där som att musklerna helt plötsligt har blivit för korta. men när man blivit lite varm i kroppen så kändes resten bra ja utom just nerför. det är då det är så härligt att man springer i skogen och att det går upp och ner som ett dragspel. 
 
men nu är jag hemma igen och lyssnar på sommarpratarna och dricker mitt kaffe. nu blir det att ta det lugnt ett tag tills jag tar nya tag :)
 
ha det såå bäst

bodypump

jag började min dag med att gå upp vid 8 och hoppade direkt i spring kläderna och sprang min vanliga 5kms runda innan det blev mördar varmt. efter det blev det frukost som jag hade skojjat till ett lite. i stället för min vanliga två hårda knäckebröd med banan på så blev det yoghurt med hallon, blåbär, banan och lite nötter i. och så klart drack jag kaffe till det. mmm det va super gott :)
 
sen va det vidare till odenplan där jag hade bokat in ett bodypump pass. det va så sjukt jävla jobbigt. jag trodde att jag skulle dööö flera gånger. specielt när vi gjorde nån övning när man skulle ner och sen hoppa upp. jag bara bad en bön till gud att jag skulle landa på fötterna utan att typ trampa snett eller ramla och slå ut en tand eller nått annat otrevligt. men jag klarade av det. och känslan efter va en blandning av att det va skönt att jag hade klarat av det och att jag va lite skakis. haha det va ett litet strapp steg ner från tränings lokalen ut till övriga lokalen som jag som tur va fick synpå och kunde gå försiktigt ner för. haha annars så hade jag väl blivit liggandes där tills nån kom och lyfte upp mej på fötterna igen. haha typ som pappa fcik göra när jag va liten och åkte skidor på tomten. så fort jag ramlade kom han lyfte upp en och så va man på benen igen.
 
men gud jag va och är fortfarande lite skakis i armarna. det känns att jag är ganska så svag i dom och att dom aldrig har fått sig en ordentlig träning på jätttte länge. haha bara att duscha få shampo i håret va en kamp och att sen föna håret hahah jag kunde inte göra annat än att skratta. det va en kamp. men samtidigt en skön kamp för jag va slut för att jag hade tränat.
 
sen åkte jag vidare till tyresö för att elena va uppe i stockholm och skulle komma in och hälsa på. men innan det så stannade jag till på gullmarsplan köpte lite jordgubbar och satte mej i solen lyssnade på min ljudbok och njöt ut av dom. men ja osm vanligt så är ju dom bästa platserna upptagna av alla a-lagare som har suttit där sen i morse. så ja jag fick sätta mej på en ja vad det nu är stenklump med huvud. haha ja nån form av staty men som mer är som en gråsugga. ja jag vette fan vad dom heter men på en sån satte jag mej och åt mina gubbar. sen åkte jag till tyresö.
 
det är så kul att komma in på jobbet när man inte ska jobba. man kan bara komma in och glassa runt och prata med alla och inte behöva ta en enda kund. jag kunde sitta hela båda fika pauserna och dricka mitt kaffe och han både äta tårta och fika brödet som elena hade med sig :) mmm gott med fika efter att ha jobbat hårt. 
 
sen åkte jag med elena hem och ligger jag död i soffan och kollar på tv. hahah ja det åter står och se om man kommer upp ur sängen i morgon eller om man blir säng liggandes ;) nej då jag ska nog kunna bita i hop och släpa mej upp :)
 
ha det såå bäst

dööö

asså jag tog mej då ner till gymet idag. tänkte att jag kan gå det är inte så långt och nej det va det inte. hade med mej vatten flaska och ett par ombytes skor. träningskläderna va på och jag va redo. anmälde mej och fick mitt kort. gick sen och bytte skor och ska fylla på min vatten flaska. nej då är min gamla synsam vatten flaska trasig.. uck att jag inte kollade det innan så att den va hel. men jag tog för givet att den skulle va det men nix. så nehe jaja jag brukar ändå inte dricka när jag är ute och springer.
 
tar mej in i gymet och funderar på vart jag ska börja. tar en cross training maskin för den kommer jag ihåg att jag tyckte va ganska rolig. knapprar mej fram till intervall träning och på 30 min det borde räcka. efter ca 10 min höll jag på att döööö. gud fy fan va jobbigt det va. och fan va varmt det ska va här inne oxå finns det ingen ac. luften står inte den helt stilla. helt plötsligt så mins jag varför jag inte infinner mej på ett gym för att det är varmt och jag tycker inte om att svettas bland en massa andra människor. men skärp dej nu anna köpa på du kan inte dö nu 12min. gud ska det verkligen va så här jobbigt. jag svettades och kämpade på. och efter 30 min va jag halft slut. men jag tycker lixom att jag är en hyfsat vältränad person. men tydligen inte. men jag tyckte att det va så lätta i början så jag höjde ju på motståndet hela tiden och sen ville jag inte va mesig och sänka det så kankse ska tänka på det till nästa gång.
 
sen gick jag mest runt lite och körde lite här och där. men ska ta och boka in ett besök med nån som visar en runt lite pt kankse det heter. det in gick när man blev medlem. och ja det kan ju faxist va bra för jag är ju inte sådär jätte grym på alla maskiner. sen tyckte jag att jag hade tränat klart så då gick jag hem. typ halft död...
 
nu blir det bara och inta soffläga och ta nya tag tills i morgon då har jag bokat in ett bodypump pass på odelplan. haha så får vi se hur det går. jag har i alla fall hittat en ny synsam vattenflaska och ja den är hel ;)
 
men ha det såå bäst

god morgon

eller nja det är ju inte precis morgon längre inte ens för mig. utom snarare mer god förmiddag. jag va uppe vid 09:00. ja jag har ju sem så lite sovmorron blir det allt. sen va det i med lite frukost och sen gav jag mej ut och sprang en runda. eller det blev 1mil. det va både fruktansvärt soligt, fruktansvärt varmt och så klart fruktansvärt jävla jobbigt. jag trodde att jag skulle dö.. mer än en gång tänkte jag att om jag ramlar nu såkommer jag inte orka resa mig upp utom då kommer jag ligga här tills nån börjar och sakna mej. haha och det kankse skulle ta några dar ;) förhopningsvis inte en hel vecka. men nu höll jag mej på benen och slapp alltså bli liggandes nånstans i skogen.
 
men när jag springer en mil så springer man på en grusväg som är omringad av skog.. eller va omringad av skog. nu är det ett kalhygge och denna mysiga grusväg är mer en lerig grusväg med uppkörda hjulspår.. man får hoppa höger och vänster för att bli så minst lerig som möjligt samtidigt som man inte vill bryta nått ben. och ja nu när alla träden är borta så blir det mördar varmt... så jag får brottas både med värmen, leran och ja att hålla mej på fötterna helt enkelt.
 
men känslan som uppstår när man har sprungit klart är obeskrivlig. både för att den är obeskrivligt jobbig och för att det är obeskrivligt skönt att det är över och för att man klarade av det. jag va så trött att jag satte mej på en sten och andandes ut och läste vad som hade hänt på fb. inget kul hade hänt. men jag bara behövde få sitta ett tag. tvingade mig sen upp och gick den längre vägen hem. 
 
men nu när det är över så är det skönt man känner sig såå duktig. nu ska jag ta och äta lite dricka mitt kaffe och lyssna på sommarpratarna och sen ska jag gå ner till ica och ja kankse ta mig till gymet och fixa mitt kort. men vi får se
 
 
 
men ha det sååå bäst
 
 

grattis

vill så klart börja med att säga grattis till min kära mamma som fyller år idag :)
 
men jag började min måndag med att gå upp 06:00. eller nej klockan ringde då. släpade mej inte upp fören vid 06:10. bussen går 06:26. bara och sätt fart. men jag behöver ju typ bara klä på mej och ja gå. men usch det borde finnas nån typ av lag som säger att man inte ska behöva gå upp fören efter kl 08:00 på sin semester. men jag skulle till stallet och hade utsläppet så det va bara och tvinga sig upp och släpa sig ner. men man bli rju pigg så fort man kommer upp. eller ja nästan i alla fall. gäspade nog bara halva vägen ner.
 
men när jag kom ner till stallet så kände jag mej lite piggare. men usch vad kallt det va.. jag hade både långärmad tröja t-shirt och fleece tröja. men nej jag frös inte i alla fall. men jag red ut och sen va det mockning och fixning och sen åkte jag hem. åt lite snabbt och gav mej sen ut på en spring runda. men jag hade lite för mycket kläder på mej. tyckte att det va kallt men glömde på nått vis bort hur varm jag blir av att röra på fläsket. brukar bara ha linne men nu hade jag en t-shirt över det. inte bra. höll på att dööö efter halva rundan. men det va bara och köpa på.
 
sen va det bara hem duscha och sen åka ner till ösmo igen för att äta tårta och dricka kaffe med mamma, pia och kurre. det va mycket trevligt :) och tårtan va jättte god. sen fick jag åk amed kurre hem. skönt att åka bil hem. 
 
sen har jag bara vart hemma kollat på tv och tagit det lugnt. ja för jag va inte hemma fören vi 18 så har inte hunnit göra så mycket mer.
 
sen har jag fixat gymkort idag oxå på sats så ju jävlar ska vi försöka och bli en tränande människa :) och jag kommer och dö på dom där bodypump passen som jag hade tänkt att jag skulle försöka och gå på.
 
 
sen usch har jag såå ont i munnen. har haft det lite till och från och nu är det verkligen till. jag håller på och få en tand och den trycker på typ alla andra tänder oxå. så jag satt här i soffan och det bara pulserar. så jag bara kände nej men jag kan inte ha det såhär så jag har letat igenom hela lägenheten efter typ ipren eller alvedon eller vafan som helst. hittade ingenting.. kollar på klockan 20:30. ica stänger 21:00. nöden har ingen lag springer/går ner till ica och köper ipren. nu har jag tagit två stycken och hoppas att det ska hjälpa. för nej så här vill jag ju inte ha det..
 

chill

efter gårdagens utgång så blir det att bara ta det lugnt idag. stanna hemma kankse gå ut och gå en promenix och sen bara ligga i soffan kolla på tv och slicka sina sår ;)
 
haha men det va kul igår. jävligt kul. började med att jag åkte ner till izza där dom redan hade börjat :) så det va bara och korka upp och hänga med. sen gick vi ner till pindos och åt lite middag innan vi gjorde i ordning oss för utgång. vi pratade och skrattade massor och lyssnade på musik gjorde oss fina. sen fixade madde shot som bestod ut av likör 43 blåbärssoppa och grädde på det . haha bara GI ;). sen drog vi med tåget in till den stora staden och sen va det utgång på ingång.
 
vi dansade och hade bara sådär jätte kul som vi brukar ha när vi går ut :) men som vanligt så har ju allt ett slut och även denna kväll så då blev det att åka hem och jag somnade direkt när jag la huvudet på kudden :) här har vi inga sömn svårigheter inte. haha skulle typ kunna somna sittades om det va det som krävdes.
 
men som sakt va idag blir det bara och chilla och kolla på film.
 
har shoppat mej ett nytt påslakan sett tyckte att det va så himla fint 
 
     
 
min outfit igår blev en svart klänning 
                                                                            
 
en ut av izzas katter 
 
       
 
shoten som madde fixade och ja dom va super goda :)
                
 
jag och madde
 
     
 
jag ute på balkongen och myser i solen med ett glas rose i handen :) myssss faktorn är hög
             
 
 men ha det sååå bäst

lördag

jag va så trött igår så gick och la mej direkt efter filmen som slutade vid 23. haha gud jag kommer aldrig och kunna bli en kvälls människa så skulle jag behöva sova middag innan. men vaknade i morse pigg och glad. blev att äta frukost och sen hoppa i spring outfiten. blev att springa min vanliga 6ks runda+ att jag kände mej pigg så la till 2,5 rundan oxå. så totalt böev det att jag sprang 8,5km :) kändes grymt bra.
 
i kväll blir det att åka det till ösmo för att sen åka in till stan igen och svänga på våra lurviga. haha och tro det eller ej men jag vet redan nu vad jag ska ha på mej.. helt otroligt..men innan jag ska ner till ösmo så ska jag göra mej i ordning och sånt. men nu så håller jag på och tvättar mina spring kläder har redan tvättat mina spring skor. 
och ja det behövdes dom va jättte smutsiga. men måste nog ta och köpa mej ett par nya för dom börjar och bli ganska så slitna. men dom får hänga med i skogen ett tag till. känns bara onödigt och köpa nya som kommer och bli skitiga av all lera som är i skogen. men till den nya asfalts säsongen så blir det nya skor :)
 
men nu ska jag ta och sätta lite fart ta och damsuga lite här hemma och sen lyssna på sommarpratarna till en kopp kaffe :)
 
väldigt konstigt väder det regnade hos mej och va klarblå himmel en bit bort
 
                  
 
min nya mjukis dress
byxor:röhnisch
linne: nike 
 
 
     
 
fredags mys med varma äpplen, kvark och en kall öl :)
                         
 
mina spring skor fick åka i tvätten
 
 
 
men ha det såå bäst

första dan

ja idag är det så första dan på semestern. vad har jag då gjort. jo jag började med en sovmorron. eller jag vaknade först vid 6:15 men tvingade mig själv att somna om. och sen vaknade jag igen vid 9 då va det bara och gå upp. skönt att få sova ut lite. blev att äta frukost och sen på med spring kläderna. sen sprang jag min 1 mils runda. tänkte att jag ska försöka och ta den lite mer nu när jag är ledig och har tid till det.
sen tog jag och gick den längre vägen hem.
 
väl hemma så drack man min kopp kaffe och lyssnade sen på sommarpratarna. sen har det regnat lite till och från så har mest bara vart hemma tagit det lugnt kollat lite på tv och pysslat här hemma. timmarna går ju så fort ändå. 
 
kollade på ett avsnitt av oskyldigt dömd och då handlade det om att det va kvinnor som blev överfallna misshandlade och våldtagna i löpar spåret när dom va ute och sprang. usch kände lute läskigt :(. men som tur va så är det bara på tv. men ändå inget bra avsnitt att se på mej som är ute och springer så mycket. 
 
sen har jag vart ute och gott en promenix. har precis kommit hem från den. skönt att komma ut en stund efter att man har ätit. nu blir det att ta det lugnt ladda  batterierna tills i morgon. då vi ska ut och svänga på våra lurviga. och jag ska nog ladda med en öl eller ett glas rosé och så blir det nån film till det :)
 
men ha det sååå bäst

semester

nu har jag äntligen semester. nu har jag äntligen jobbat klart. ja i alla fall för 3v. 3 underbara veckor som kommer och gå sååå fort att jag inte kommer och hänga med. snart så står man på jobbet igen och krigar med både roliga och jobbiga kunder. men idag så va en speciels kund glasögon klara och det kändes så bra. jag pratade lite snabbt med henne innan jag gick på semester och sa att det kändes bra att dom han bli klara så att jag kunde gå på semester i lugn och ro. hehe hon bara skrattade och önskade mej en bra semester :). haha jag såg henne och pratade med henne i jacka och packning innan jag sprang till bussen.
 
sen har jag vart ute och sprungit i morse kändes bra. skönt att komma ut och röra på fläsket men jag kände mej samtidigt trött.men vem skulle inte va det 06:20 på morgonen. sen va det bara hem duscha och dra till jobbet. efter jobbet så tog jag bussen hem med all packning och sen åt jag en banan för att sen gå ut och gå en timme. skönt att komma ut i friska luften en sväng innan man äter lite middag. lyssnade samtidigt på sommarpratarna och på anja. mycket bra lyssning måste jag säga. hehe hon är ju stunder rolig och stunder väldigt seriös. han inte lyssna klart så får göra det i morgon. men ja so far so good måste jag säga.
 
men i morgon blir det att sova ut lite och sen bara ta
 
nu blir det 3 veckor chill med rosé vin =)
 
 
 det lugnt och springa en runda och göra lite nytta här hemma. hehe ladda upp batterierna inför lördagens bravader som vi har planerat in ;)
 
 
 
men ha det sååå bäst

jobba jobba

ja nu är det en arbetsdag till sen är det semester i 3veckor. ska bli så jävla skönt att bara få va ledig och ta det lugnt och skönt. kunna ut och springa milen lite oftare och dricka rosé vin lite oftare ;). en bra kombination tycker jag. men som sakt va ska jobba i morgon oxå sen är jag ledig. till helgen blir det att umgås med bästa brudarna :). 
 
men annars så va jag ute och sprang i mosre. gud vad trött jag va när klockan ringde helg sjukt. blev väl lite piggare när jag kom upp och kom i kläderna och gav mej ut. 
 
jag har även köpt mej en nu klocka. en vit. så tänker ni hur tänkte jag här. jo jag tänkte såhär att i och med att jag är så vit så om jag skaffar mej en vit klocka så kankse man möjligt vis kan se lite brun ut. för jag kan ju inte va lika vit som klockan och nej riktigt så vit va jag inte. om jag ser brunare ut eller inte ja det är frågan det. jag vette fan. men klockan va i alla fall snygg så det fick duga.
 
sen har jag googlat runt lite funderar igen på om man kanske ska ta och satsa på ett gymkort i alla fall men jag tycker ju att det är sååå tråkigt. men jag skulle ju behöva träna på gym oxå. varva träningen lite. jag tycker ju att det är kul och gå på grupp träning men då vill jag gå på. roliga gruppträningar och nja jag tycker att dom dagar jag kan så är det bara yoga och det vill jag ju inte göra. jag vill ju ta och och svettas bränna fett och bara känna sig död efter. men nej.. så nja det suger. men jag ska kolla runt lite mer för jag vill ju ha ett gym nära mej eller nära jobbet.
 
medans jag googlade runt så hittade jag ett mobil skalm som va lite roligt :)
 
 
men nu blir det att kolla lite på tv
 
men ha det såå bäst

ledig

idag har jag vart ledig vilket va super skönt. efter att ha jobbat hela helgen och sen åkt ner till stallet och sen kommit hem sent för att duscha, äta och sova. så va det skönt att få sova lite. men ja jag har ju inte haft några problem med att somna om kvällarna i all afall ;). men ja i helgen så har jag jobbat med hanna. vilket alltid är trevligt. i har terapi rensat och städat i hörnrummet där vi har all skylt material och ja jäklar va vi har slängt och nej det ser fortfarande lika rörigt ut. haha men bättre blev det i alla fall. sen i söndag så jobbade vi oxå och då slängde vi det sista. men det va ganska så lugnt i söndags så det va lite tråkigt. 

haha jag fick även en föreläsning om konst i söndags av nån gubbe som kom in och klagade över att det va nån som hade sprayat ett gult hjärta på katten som står utan för vår dörr. ja det är en keramik eller va det nu är för material det är i alla fall en skulptur som föreställer en katt och då va det tydligen nån som hade ritat ett hjärta på den. och nej det va inte bara och ta bort det där hjärtat för då skulle katten bli förstörd och han malde på om att dom hade tagit bort två skulpturer vid ica ingången för en uteservering. skönt tänkte jag för den där nakna feta kärringen som dom hade där va ändå så jävla ful. haha men det va inte läga för att säga det. samtisigt som han malde på tänkte jag att ja men vafan köp svart sprayburk från biltema och spraya hela jävla katten med det så har du löst problemet. haha men nej jag sa inte det eller ;).  

men ja idag va jag i alla fall ledig så då tog jag sovmorron. sen åt jag lite frukost och gav mej ut på en spring runda. blev att springa 1mil och tänkte att jag skulle använda min runkeeping app som jag har men typ aödrig använder för jag blir bara såå stressad av rösten som säger hur långt och hur fort han har sprungit. men jag hittade en off knapp på rösen så nu tänkte jag att det är dax att prova igen. skönt att jag stängde av rösten för ja idag hade gps:en lite svårt att veta vart jag va. hahah min runda dom är på 1mil +att jag springer till rundan som är ca 2km så totalt blir det ca 1,2km. men gps:en sa att jag hade sprungit 1,6km vilket inte riktigt stämmer.

efter min sprng runda blev det att gå hem duscha, dricka kaffe och äta lite innan jag drog till haninge. där hälsade jag på dom som jobbade och lämnade lite saker som dom ville ha. sen drog jag vidare ner till ösmo och till stallet. där träffade man som vanligt på en massa människor som man kunde stå och prata med. jag va där vid ett och åkte hem vid halv sex. haha men jag smorde en massa saker oxå och tog det väldigt lugnt och skönt för jag hade ingen tid att passa utom kunde bara chilla. sen när jag va klar med allt så åkte jag hem och gick in på ica och handlade middag.

men nu blir det bara att ta det lugnt chilla och kolla på tv :)

 

haha fick även syn på min rygg och ja jag insåg att sommarens rand är efter sport bh:n och efter sport linnet. haha jätte snyggt. men ja jag ser ju i alla fall sportig ut ;)

 

 

min spring runda i morse på ca 1,2mil. haha och inte på 1,6 som gps:en visar för nej jag sprang inte i sicksack mönster ;)

 

 

 

 

 

 


taco

igår va jag värsta efektiv ja om jag får säga det själv vilket jag såklart gör ;). jag va uppe vid 6 och va ute och sprang sen va det hem duscha åka till jobbet. slutade vid 16:30. bara för att jag hade jobbat till 19 två dar så då tyckte jag att jag kunde gå tidigare. åkte sen till stallet. mockade, fixade och red ut. sen så för första gången i mitt stall liv så annvände jag duschen som vi faxist har en i stallet och ja jag förstår varför den inte annvänds så ofta. det är typ 5 strålar som sprutar ganska så omilt emot en. ja det va ju ingen risk att man stod där och bubbeli-bubbelida-dade. men det va i alla fall varmt. så man får va glad för det :). 
 
nej men i brist på annat så ska man inte klaga. och jag har ju bott i ösmo så då gick man alltid hem och duschade och nu så brukar jag åka hem och duscha. men nu skulle jag inte hem utom jag skulle vidare hem till laijon där madde och denice redan väntade på mej. så det va en snabb dusch som gällde och en snabb sminkning och sen vidare hem till laijon. där serverades det taco mmmmm super gott va det. sen blev det kladdkaka och grädde som oxå va jätte gott. det hade tjejerna gjort bra =). sen drog jag hem med sista tåget. ja laijon bor ju typ inte i centrala ösmo utom lite utanför där det inte finns några lampor utom det är lampan på mobilen som gäller. sen är det ju såklart närmsta vägen som gäller och ja det är igenom slingan så det va bara och traska på och gå slalom mellan alla mördarsniglar. men jag kom fram och han med tåget utan att ha trampat på en enda mördar snigel =).7
 
haha och madde som bara älskar och ta kort när man som minst anar det tog ett kort på mej när jag äter. och hahaha nej jag kommer absolut inte och lägga upp det kortet haha jag ser så hemsk ut.
 
sen idag så har jag jobbat som vanligt och nu händer det inte så mycket bara ta det lugnt och lada batterierna inför morgondagen. laddar mina batterier bäst med lite rose vin tror jag ;)
 
ha det såå bäst
 
sen har jag för första gången i mitt alkohol drikande liv beställt ett vin från bolagets hemsida. nämligen tre apors rose vin. hur gott kan inte det va. för deras vita är ju som att dricka saft eller nått sånt det är ju bara sååå super gott och jag älskar ju rose vin så det kan ju inte va annat än super gott :)
 

ledig

idag har jag vart ledig. det va mycket skönt men har även känts lite konstigt brukar inte va ledig på tisdagar. men jag klagar inte. jag är ledig idag i stället för igår som jag igentligen skulle ha vart. men vi va så få igår och skulle bli så många idag så eca frågade mej om inte jag kunde byta och vist knde jag göra det.  men jag började min dag men en behövlig sovmorron. vaknade vid 9 och kände mej som en ny människa som va betydligt mindre förkyld. skönt kan kankse snart bli helt frisk nån gång. sen åt jag lite frukost och började sen och stor städa hela min lilla lägenhet. vid 12 tiden åkte jag ner till stallet. mockade fixade och red ut. pratade med lite folk som va i stallet och sen åkte jag hem.
 
väl hemma va det in på ica köpa mat hem äta lite och sen ge mej ut på en spring runda. sprang min vanliga 6kms skogsrunda på 34min så det kändes bra :). det är kul när det ändå går ganska snabbt och att jag känner mej pigg i benen trots att det går upp och ner så mycket som det gör. men det är så mycket roligare och springa i skogen. usch längtar inte tillbaka till min asfalt. 
 
men nu är jag ny duschad och ny äten blev kyckling, sallad och en avokado. nu blir det att kolla lite på tv och ska kolla på allsång på skansen bara för att Norlie & KKV ska va med :) så det får man ju inte missa. sen blir det bara att glo lite på tv och sen sova. i morgon är det springa och jobba som vanligt som gäller :)
 
men ha det såå bäst
 

grillkväll

i lördags så va jag över till min syrra. det va super trevligt vi kunde sitta ute och äta. det tog ca en timme att åka från mej till sollentuna. men tillslut så kom jag fram och hittade fram till lägenheten. vi började med att grilla och dricka välkoms drink. haha men det va inte helt lätt att få den där perfekta fyren på grillen. men efter x-antal liter tändvätska så blev det fyr på den. då höll vi alla på att döö av hunger. tur att jag hade ätit både frukost och lite lunch. 
 
till slut så va maten klar och den va super god. det va nått kött med grillade grönsaker och potatis till. jag äter ju inte så mycket potatis men åt i alla fall två. men annars så va maten super god. till det blev det röd vin och sen rose och en drink till och lite mer rosevin ;). haha men skulle ändå säga att jag tog det lugnt. jag hade ju vart uppe sen 6 så jag va ganska trött. hade köpt örhängen till lena i present och hon blev glad för dom så det va kul. efter maten och lite vila så va det efterrätt. jag hade ju bakat och lena hade gjort tårta. sen lyssnade vi på musik, pratade massa och hade det bara sådär mysigt trevligt. hälsade på tilda oxå som fick sitta i sin bur.
 
sen åkte jag hem vid 2 tiden så va hemma vid tre och somnade direkt utan problem. jag va sååå jävla trött att jag höll på att somna på tåget. men vaknade till vid skogås och höll mej sen vaken.
 
sen på söndan så va det bara upp och hoppa och åka till jobbet. set va lugnt och skönt vilket jag tyckte va ganska skönt efter som jag fortfarande är förkyld. efter jobbet så åkte jag ner till stallet på vägen ner så började det och ösregna och då menar jag verkligen ösregna... inte kul. sen är det alltid lika kul när man ska gå och hämta blöt vit häst i lerig hade och man bara ser hur han rullar sig. det blev raka vägen in i spolspiltan och duscha lerig vit häst... suck säger jag bara. sen så blev det både ridning, mockning och fixning. blev tillslut klar och kunde åka hem. han in på ica maxi och handla lite innan jag kunde åka hem. 
 
fick även syn på min egen spegelbild inne på ica maxi. ja jag kan ju säga som såhär att om ödet värre än döden skulle behöva ett ansikte utåt så skulle han kunna få låna mitt. jag såg så gräslig ut. va både blöt och trött. sen när jag väl kom hem va det bara in i duschen, äta och sen gick jag och la mej. haha gick typ och la mej vid 22:30. men gud så skönt det va jag somnade i fallet på väg ner till kudden.
 
sen idag va jag uppe vid 06:00 och gav mej ut för att springa min vanliga runda.sen va det hem duscha och åka till jobbet. jobbade till 19 tillsammans med jennie men det gick så bra så. efter jobbet så gick jag hem från sågen för det va så härligt väder :).
 
men nu blir det att kolla vidare på wallander och bara ta det lugnt.
 
det är lite lerigt där jag är ute och springer ibland
 
                    
 
 
på bussen på g ner till ösmo
 
                                                     
 
 
min outfit när jag va på kalas hos lena
 
hade min nya klänninge :)
                                        
 
 
 
 
haha det här med att grilla är inte helt lätt ;) och alla ville hjälpa till och komma med sina tips och trix för att få den bästa glöden.. själv gjorde jag det som jag är absolut bäst på.... nämligen att göra så lite som möjligt ;)
 

stallet

somnade igår kväll utan problem och när klockan rinde 06:00 kände jag bara nej jag orkar inte. men det va bara och kämpa på och tvinga sig upp och åka till stallet. släppte ut dom hästarna som skulle ut och började sen och borsta. och jag måste säga att trots den fruktansvärda träningsvärken som jag hade i rumpan efter gårdagens dressyr pass så gick det riktigt bra och rida idag. gud det va typ träningsvärk från hades eller nån annan grekisk under jordisk gud. men det va bara och kämpa på. men jag fick tag bra på vänstersidan och har man bara kontroll på den så brukar det gå såå mycket bättre =). så jag är mycket nöjd med min vita springare idag och så klart med min egen insats oxå. men man får ju jobba som en galen jude man får ju ingenting gratis inte.
 
sen kom mamma och pappa och hämtade upp med i stallet vid kvart i elva och körde mej hem. bara för att dom ska hem till farmor och farfar och sen köra dom till synsam för farfar ska kolla sina ögon. så då kunde dom köra mej hem för det är ju på vägen. såå skönt att åka bil hem och inte buss, tåg, buss. det går ju så mycket snabbare. så nu är jag hemma och försöker och tagga mej själv till att komma ut på en jogging tur. men ska ta det lugnt för känner mej fortfarande lite små kraslig men det är såå mycket bättre. nu är jag mest bara lite hes.
 
sen ska jag göra mej fin (haha ja om det nu går) för att åka hem till lena och tommy få grillad mat och dricka gott till det :) kommer och bli super kul. måste även komma upp hur jag kommer hem sen.
 
men nej nu måste jag tagga lite  men ha det såå bäst

fredag

ja den här veckan han jag inte gjort sådär jätte mycket mest bara tagit det lugnt och samlat i hopp mig själv och min packning. tvättade som sakt va allt redan i söndags så det va skönt. sen har jag försökt och organisera lite i mina garderober. sommar kläder upp vinter kläder och kläder som vi aldrig använder nej. och aldrig kommer och använda ner och så slänga lite. men det är ändå lika fullt som vanligt..suck. sen så tror jag att jag har glömt min nyckel till mitt föråd hemma i ösmo. för om den inte är där så vet jag inte vart den har tagit vägen. så resväskan står kvar uppe och alla kläder som ska ner.
 
sen har jag sprungit. skönt att komma ut och röra på fläsket igen. efter ja nästan en veckas 0 motion mer än att dansa runt så det va skönt att komma in i dom vanliga rutinerna igen. ja jag bytte ju även ut min vanliga morot och selleri kost emot en mer kallori hög mat som alla dom härliga snabbmats kedjorna kan erbjuda ;) men det va jävligt gott att få unna sig och äta precis vad jag ville under en hel vecka och jävlar vad jag åt hahah. det är osm min papa säger jag kan äta som en hel karl :). ja anna är en väldigt hungrig människa ibland.
 
sen så har jag blivit förkyld oxå alltid lika trevligt hade lite käningar men ja igår så bröt det ut och jag blev förkyld. så kunde som vanligt inte andas när jag skulle sova och slog personligt rekord i antal nyss attacker under en och samma dag..mysigt. hostar även upp min hörliga slemklump på mornarna. sen är man redo för dagen. men jag drack mitt mirakel te igår så idag tycker jag att det känns lite bättre.
 
idag har jag tillbringat kvällen i stallet. jag och diamant har försökt oss på att rida lite seriös dressyr måste nog ändå säga att det gick ganska bra. det va ju ett tag sen som jag red dressyr på honom så ja jag är ändå mycket nöjd. nu är jag i alla fall hemma och bakar kladdkaka :). det ska sen va med marabou mint chocklad överdrag på...mums. ska nämligen hem till lena och tommy i morgon och äta gott och dricka gott i måtliga mängder ska upp och jobba på söndag mindre kul men vissa måste ju göra det oxå. men ja så nu håller jag på och bakar sen blir det att sova för att åka till stallet på morgonen i morgon.
 
men ha det sååå bäst
 

bilder

nu kommer det en massssa bilder från Peace & Love i början så ligger som lite huller om buller men orkade inte fixa det nu kanske gör det sen :)
 
världens bästa chafför i alla fall om jag får säga det själv ;)
 
  
 
en ut av alla våra chill kvällar med mys och rose vin ;)
                           
 
eklman och hans party glada gäng som vi hänga med en hel del
 
         
 
på g ner till borlänge i bilen 
 
                          
 
hahaha bara för att vi älskade borlänges gräsmatta så mycket att vi ville ta med halva hem som minne
 
         
 
bästa brudarna
 
                                
 
izza och jag 
 
                
 
partyyy i bilen 
 
                
 
finaste brudarna
 
                
 
carlsson partar loss =)
 
                 
 
hahaha elin stor handlar på bolaget
 
         
 
alltid lika kul bär bästa budarna kom och hälsade på grabbarna på den vanliga campingen
haha tyckte vi i alla fall ;)
              
 
elin chillar i solen
 
                             
 
haha såhär såg det på vid entren vid den vanliga campingen första kvällen
 
                
 
tält
 
               
 
carlsson redo för camping livet...älskar kombinationen av musto jacka, handväska och gummistövlar
 
   
 
mer tält
    
                 
 
carlsson och mitt älskade rosevin
 
                              
 
grillning på ingång 
 
                  
 
lite mer rosevin=)
 
                              
 
dada life
 
              
 
haha lite bananer
 
                 
 
elin och bananerna =)
 
               
 
våra grannars torn som dom jobbade starkt på
 
               
 
roxette
 
               
 
magnus uggla
 
                
 
lycka är att få en kopp kaffe med mjölk=)
 
                            
 
slagsmålsklubben
 
                
 
den svenska björnstammen
 
                
 
bara för att vi va dom enda på hela campingen som hade lampor
 
                
 
en ut alla party kvällar på den vanliga campingen
 
             
 
carlsson
 
                                  
 
våra lampor
 
             
 
vårt tält och ja vi hade med oss en egen spegel
 
              
 
mer tält
                
 
haha våra grannars mästerverk
 
             
 
här har det nog vart party
 
             
 
tänk vad kreativa folk kan vara med lite ölburkar och silvertejp ;)
 
             
 
melissa horn
 
                
 
izza och jag
 
                            
 
lite regn har inte stoppat oss förut nix pix vi krigade på like a boss
 
           
 
hoffmeistro
               
 
prova kläder
 
               
 
sen fanns det ju folk som tyckte att det va jätte kul och dansa runt i leran vi tillhörde inte den skaran
 
         
 
rhianna
 
               
 
haha våra grannar dom kunde det här med att parta
 
        
 
nej men vad gör du där uppe???
 
 
              
 
detta är bara ett urval av alla bilder

Peace & Love

ja så har jag nu vart hemma i några dar och tänkte sätta mej ner och sammanfatta dom otroligt sjukt roliga dagarna. det va både uppgång och fall mest uppgång :)
 
Måndag
ja måndagen började ju med att jag åkte ner till izza där elin redan va på plats. vi baxade in allt i bilen enligt tetris modellen ;). började sen vår resa till haninge c för att handla på både Ö&B och för att gå på bolaget. efter det så va det att styra bilen vidare till Borlänge :). det gick så grymt jävla bra och köra. GPS en skötte sig guld och det va inga större problem att hitta. haha inte en enda svordom ;). vi kom fram och ställde bilen på parkeringen som va på en stor gräsmatta som va ganska så lerig så jag fick ta plattan i botten och köra upp på gräset. haha för vi vill ju inte att bilen ska bli smutsig ;). sen började det mindre roliga. släpa all packning, köa och uch irra omkring för att veta vart fan man ska va nånstans. gud då hade jag bara lust att åka hem ett tag. och det regnade typ konstant. eller typ duggade. så ja det va gummisar på. men till slut efter mycket om och men och mer köande och mer gående mellan bil och kön och ja allt sånt. så va vi tillslut klara. så va jag såå slut att jag knappt orkade sitta ner.. men tältet va uppe mattan på plats och ja allt va klart. då fanns det bara en sak kvar och göra öppna boxen. vet inte vem som va snabbast jag eller izza och sen va det fram med plast vin glasen och börja dricka. hörde även med grabbarna hur det gick för dom och dom köade fortfarande så vi roade oss på egen hand med att göra det som tjejer gör bäst snackar en massa och dricker vin. sen drog vi ner till den vanliga campingen för att kolla läget och se hur det såg ut där. och ja det va lerigt om man säger som så. haha det va gummisar på. sen drog vi hem och gick och la oss och ja jag talar nog för oss alla tre när jag säger att jag somnade i fallet ner till kudden.
 
Tisdag
vi började tisdagen med att gå ner och duscha, köpa frukost och sen lämna in mobilerna på laddning. och så klart köa för allt det här. sen gick vi upp till tältet och började göra oss i ordning. smart som jag är så hade jag tagit med mej en spegel som man kan ställa på bordet som vi hade med oss ;). så det va guld. det va sminkning en i taget och på klädnad och funderingar på vafan man skulle ha på sig en i taget. det va trångt och mysigt ;). sen drog vi ner till kupolen som är borlänges shopping centrum. grymt kul att gå runt i ett centrum och gå runt i butiker som man inte har vart i tidigare. sen blev det lunch och köpa köpa kvällsmat och frukost till nästa dag. hem till campingen igen hämta mobilen. gud jag trodde aldrg att jag skulle sakna min mobil så otroligt mycket som jag gjorde när jag va tvungen och lämna in den. sen va det att fest fixa sig dricka vin äta middag och bara mysa. haha blev nog både ett och två glas vin i tältet. vi kollade spellistan och kom fram till att nej det fanns inget som vi ville se. så på kvällen drig vi till den vanliga campingen för att festa och ja jävlar där hade det både vart fest och va fest. gick till grabbarnas tält och hälsade på dom och sen gled vi runt lite. hälsade på lite mer folk och drog sen tillbaka till ekman och dom. det va som när man bodde hemma i ösmo man drog från granne till granne och hängde lite här och sen lite där för att sen dra tillbaka. eller så gled man bara runt för att hitta på nån rolig människa. eller så gick man där det va musik :). sen drog vi hem och sov.
 
Onsdag
började som vanligt med att vi gick och duschade men usch nu va vattnet iskallt... fy fan jag fick en chock när jag klev in i duschen och satte på vattnet. jag fick ståll sätta mej för att inte få panik. och vad jag frös fy fan jag skakade och va is kall om händerna i flera timmar... aldrig mer tänkte jag då. sen va det som vanligt lämna in mobilen upp till tältet göra sig i ordning och dricka lite vin. dra ner till kupolen äta lunch shoppa gå runt i centrumet och chilla lite. det såg helt sjukt ut. folk gick runt i gummistövlar och satt överallt och då menar jag överallt och laddade sina mobiler. dom hade köpt skarvsladdar satt typ inne på skopunkten och laddade mobilerna.. det såg helt sjukt ut. sen gick vi hem till campingen. hämtade ut mobilen och började göra oss i ordning för festival. det va påbättring ut av smink byta kläder och sen dra ner till festivalen :). det som stod på schemat att lyssna på va dada life. dom va grymt jävla bra sen va det en paus så då drog vi hem åt middag och drog sen tillbaka till roxette. dm va oxå grymt bra. efter det va det magnus uggla och sen lars winnerbäck. eller vinterdäck som elin sa haha hon är så söt :). mellan spelningarna och ibland under så drog vi till baren och drack ett glas rose och minglade runt och pratade med en massa människor. haha det va lite kul för folk trodde inte att vi bodde på campingen när vi inte hade gummistövlar på oss bara för att vi va så till fixade. haha nej vi hade bara hela party sminket på oss :). sen va det nån som kom fram till oss och bara ni kommer från stockholm va. vi ba ee ja det gör vi hur vet du det. han sa att nej jag ser det på era kläder ni har stil :).. japp vi campar med stil. efter festivalen så drog vi hem till oss och sen vidare till vanliga campingen för att parta loss. haha och ja det gjorde vi. sjukt kul hade vi typ varje kväll som vi drog över till vanliga campingen :). tror till och med att det hade torkat upp så att man slapp ha gummistövlar på sig. efter att ha partat med grabbarna och med andra människor så drog vi hem till vår camping och sov.
 
Torsdag
började som dom andra dagarna med en iskall uppfriskande dusch. aldrig mer sa jag till mej själv. sen gick vi upp gjorde oss i ordning med smink och kläder drog sen ner och lämnade in mobilerna för laddning. drog sen tillbaka till tältet och satt bara och mös i solen och drack rosevin åt godis och bara njöt av livet :). helt klart underbart. efter några glas och mycket mys i solen drog vi ner till festivalen. för nu jävlar va det dax slagsmålsklubben dom va grymt bra :) helt galet kul vi hade :) mellan dom och nästa artist så va det hem äta lite dricka mer vin och sen dra ner till festivalen igen. för nu va det dax för den svenska björnstammen. dom va grymt jävla bra :). helt sjukt va glada dom va. sen blev det att hänga runt lite på festival området innan vi drog till vår camping och sen vidare till vanliga campingen för att parta :). som vanligt så va det party. man hittade bara nånstans där det spelades musik och så kunde man dansa där och sen dra vidare och så gick man runt och sa skål till alla :). efter det så drog vi hem och nu jäklar skulle det duschas varmt.. åååå vad skönt det va. fixade håret och allt sånt och sen gick vi och la oss.
 
Fredag
redan hjälp vad tiden går fort.. duschandet va redan klart så det va bara och sminka sig välja kläder chilla lite med våra grannar som va grymt roliga. haha dom va nog dom stökigast på hela campingen. dom hade byggt ett torn av en uppblåst bar docka sen teljat fast en massa ölburkar och ja tornet blev bara högre och högre och högre.. haha dom jobbade på bra kan man säga ;). sen dra ner lämna in mobilen och sen vidare till kupolen. kolla runt lite och köpa mat. hem för att börja mys dricka i solen nu med chilli nötter och chips mmmm gott :). efter att ha bytt om ca 2 gånger sminkat om sig och sminkat sig igen och ändå inte va helt nöjd så drog vi ner till vanliga campingen och sen ner till festivalen. du va det dax för melissa horn. hahah vi drog även elin ner i en kundvagn. haha hon säg en vagn sprang och hoppa i den och sa kör mej. haha jag och izza va inte sena på att haka på utom körde henne ner till festivalen. lyssnade på melissa horn och hängde sen i baren. pratade med en massa glada och roliga människor och sen lyssnade vi på kent. men vad det började och regna sen då.. inte kul. specielt inte när vi skulle hem. när jag inte trodde att jag kunde bli blöttare så jo det kunde jag vist. men det va bara och kämpa på. dom hem till vår camping. la oss och försökte att få upp värmen och funderade på om vi skulle strunta i att dra till ekman och dom. men nej vi kunde ju inte svika dom. så det va på med alla kläder och trottsa regnet och sen dra vidare ner till vanliga campingen. haha det va kankse inte jätte mycket drag så vilket är förstårligt för det öste verkligen ner. men vi hade kul i alla fall med grabbarna hittade på lite olika hys och drog mest bara runt och sa hela tiden. nu klarnar det upp surry nu spricker det upp. vilket det absolut inte gjorde ;). sen drog vi hem duschade och gickoch la oss. haha vill bara på peka att vi gick och la oss typ vid 6 tiden på morgonen typ varje dag och gick upp vid typ 12.
 
Lördag
men gud det är redan sista dan.. helt sjukt. vi är ju inne i våra rutiner så det va upp sminka oss välja kläder som kunde ta ett bra tag ;). lämnade in mobilerna och drog till kupolen. sista dagen i kupolen så vi gick runt lite extra och kollade oss om kring åt som vanligt mat och drog sen tillbaka till campingen och hämtade mobilerna. idag va det fullspäckat schema på festivalen. så det va bara hem hämta mobilerna. chilla lite med både vin nötter och chips njöt i fulla drag av solen och bara kände att detta ja det måste ju bara va livet :) jag älskar sol. haha det kan man inte tro med tanke på hur extremt blek jag är ;). sen va det på bättring ut av smink fundera på vafan man skulle ha på sig äta middag och sen dra ner till festivalen. där va det hoffmaestros tur efter det skrillex och sen avsluta med rhianna. mellan spelningarna han vi ta både ett och två glas vin och äta lite mat och chilla runt lite. skrillex va grymt jävla bra. rhianna va oxå bra men det började med att hon va 45min sen. sjöng typ halva låtarna resten va inspelat och att hon missade några ord här och där. sen att hon såg allmänt drogad ut ja det kanske hör till. och ja juste hon trodde att hon va i oslo oxå. men det va ju i alla fall i norden så det va ju vackert så. men låtarna är ju grymt bra och man kan ju alla så det va ändå bra. men då fanns det band som va betydligt bättre. sen drog vi till vår camping och sen vidare till grabbarnas camping. va där en stund och snackade med dom. sen efter lite övervägande kom dom fram till att dom skulle dra hem så vi hackade helt enkelt på dom. haha jag tror aldrig att vi har packat i hopp ett tält+våra saker så fort. släpade ut allt med bara vilja som en tjej kan få fram. snackade med grabbarna om hur vi skulle åka och hur vi skulle göra med bilarna och allt sånt. kom fram till att gåhlin skulle åka med oss och att han skulle börja med att köra. åkte ner och lyckades hitta min röda pärla som stod kvar och väntade på mej. åkte in till festivalen slängde in alla saker enligt tetris modellen igen och mötte upp dom andra och började resan hem. haha jag tror att det gick 5min sen sov både izza och elin. jag tänkte att mitt uppdrag det måste va att hålla gåhlin sällis så att inte han somnar. haha så jag snackade på och platade om allt från landskapet till livet på landet till vad han skulle göra på sin semester. blev sen frukost på mc donalds och jag brände mej på kaffet :(. idag onsdag så har jag fortfarande ont i tungan. sen åkte vi vidare men. det blev chafför byte haha för han höll på att somna. men efter mitt brända kaffe så kände jag mej riktigt pigg. haha oförskämt pigg skulle jag nog säga. alla höll sig vakna nu ett tag. började med att åka till södertälje och lämna av elin. ja efter några lätta svordomar och fel körningar så hittade vi tillslut rätt ;). chaffören va nog lite seg i huvudet i alla fall haha gps en säger sväng vänster anna svänger höger och sen är det ju kört. 
men vi kom fram till södertälje och kunde lämna av elin. sen bar det vidare emot ösmo. nu sov alla i bilen utom jag. och ja tur va väl det. kom fram till ösmo lämnade av gåhlin och sen izza. 
 
sen drog jag hem till mitt hus i ösmo. slängde in posten och hämtade mina hem nycklar och drog sen hem till mej. det va såå grymt jävla skönt att komma hem till mitt förorts betong. vrida om nyckeln hemma och bara känna hemma känslan :). kände mej fortfarande ganska pigg men tänkte att om jag lägger mej ner så kommer jag somna och aldrig orka upp igen. vad göra.. masssor. packa upp tvätta alla kläder för allt luktade tält. gå ner till ica handla mat och sen efter allt fix och trix. satte jag mej i soffan och max 5min senare sov jag. vaknade upp och kunde kolla på matcen. sen somnade jag glatt om igen.
 
det är såå grymt svårt att sammanfatta en galet rolig vecka i ord. och det är helt omöjligt att komma ihåg allt. men vi hade sjukt kul, vi har skrattat mycket, pratat mycket, vinat mycket, haha ätit mycket jag har ätit mer under den här veckan än vad jag gör på ett helt år ;). vi har partat mycket, pratat med mycket roligt folk, haha trängt oss i alla köer. vi stockholmare ja vi kan det här med vassa armbågar. det va en tjej som sa till oss när det va sjukt läng kö för att komma in till party tältet där som vinet. så vi glev bara in där stängslet tog slut men ja det va ju inte där kön började och jäklar va sur hon blev. han sa på den bred jävla dialekt att det är minas kö här. eee vi bara kollade på varandre och ba jo tack vi ser det varför tror du då att vi ställde oss här för. jo för att vi inte pallar och ställa oss allra längst bak och köa som alla andra idioter :). haha 
 
sen va det många som frågade vart vi kom ifrån och det va nån som frågade. borlänge-stockholm, stockholm-borlänge. haha vi ba ee stockholm. sen har vi haft mycket kommentarer för oss oxå. haha som i mobilladdnings kön va det en tjej som stod framför oss. både jag och izza kollade ner på hennes skor och kollade upp på varandra och sa tillvarandre -snygga skor, sånna där har jag oxå..men jag har mina i stallet. 
 
sen va det grymt skönt att vi bodde på lugna delux campingen och hade grattis mobil laddning och vår camping va mycket fräschare blev inte alls så smuttsig och lerig. det va lugn efter 2 och inte alls bara party (utan att va tråkig) vi kunde dra till den vanliga campingen och parta loss och sen dra hem till oss och sova. vi drog till den vanliga campingen varje kväll för att det va där det roliga hände. fick även en drink av stoffe och hans grabbar och ja jag kan säga att jag gick och smuttade på den hela kvällen. hahah fy fan va stark den va. men det är ju guld för då kan man ha dom länge :)
 
mycket text blev det och jag vet att jag har missat jätttte mycket men får nog stanna här och komma till bara till denna vecka när jag kommer på mer galna och roliga saker som hände.
 
men ha det sååå bäst

RSS 2.0