hemma

japp nu är jag hemma från köpenhamn resan har vart jätte rolig. har inte hunnit se sådär jätte mycket. men vi har vart på chris och på tivoli så det va typ det vi åkte dit för. jonte ville se christiania och jag ville gå på tivoli. så det han vi med och vi hittade oxå så det va bra. och vi har ätit mycket god mat och mycket öl så det va bra;). det har regnat lite oxå men typ bara mest på kvällarna och då gör det inte så mycket för då satt vi ändå under ett tält vid ett café. fast en kväll sprang vi hem i regnet och vi såg ut som två blöta katter som gick in igenom entrén.

men vi kom dit på torsdagen och då fick vi typ gå assa långt för att hitta till hotelet och det kändes extra långt efter som man hade packningen oxå. men vi hittade dit tillslut. sen så på kvällen så gick vi ut och kollade runt lite och gick till ströget där vi hittade nått jätte mysigt café som vi dracka öl på. sen blev det en till på hotelet och sen somnade vi typ direkt. hehe och vi hade ett tåg station typ bara en jätte liten bit bort så det gick tåg 3meter från vårt fönster men jag stördes inte så mycket av det.

sen på fredag så gick vi tlll christiania. det va värkligen nått annorlunda med deras små bodar och husen va värkligen nått specielt. är man i danmark så ska man gå dit och kolla bara för att det är så specielt. husen va rosa,röda,gröna eller nån annan färg. vi va där ett bra tag och kollade runt tog lite kort eller ja ganska så mycket kort. sen stannade vi och tog en öl. sen när vi tyckte att vi hade sett tillräckligt sp gick vi tillbaka. och av en slump så ser vi en bar vid vattnet eller det va nog mer en resturang. så vi gick dit. och beställde in en kanna öl det va 1,5 liter i den. jätttte gott. och sen blev det två till sånna och lite mat. jag åt nån kyckling med sallad och jonte åt stekt sil. maten va jätte god. sen så gick vi runt lite mer i staden och sen tillbaka. och vi smakade på deras egna christiania ölen och den va god.

på lördagen så va det tivoli som gällde. och vi åkte allt som va värt att åka flera gånger. och va där typ när dom precis hade öppnat så det va jätte lite folk och typ ingen kö alls. vi åkte bergodalbanan i trä och den röda som är sååå läskig men efter tre gånger så va den inte så läskig längre. sen åkte vi frittfall tre gånger den tycker jag är kul. för den är inte så hög som den är på grönan. sen åkte vi alladin mattan oxå tre gånger. sen nån slänggunga men den va mäst kall. sen en som gick karusel som jag tyckte va hämsk som gick upp och ner och runt samtidigt men jonte älskade den. och sen så åkte vi nån ny som va som två flygplan som snurade runt och gick upp och ner och jätte fort jag skrek konstant. och i mellan kauselerna så åt vi oxå och drack öl. hehe dom hade 1liter glas med öl. så det blev det två var av. ja fast inte efter varan. men vi va där ganska många timmar. sen åkte vi hem. och ger till ströget och avslutade kvällen med att dricka en öl på cafét.

på söndagen så åkte vi hem och man skulle checka ut senast klockan 12:00 och vårt plan gick inte föen på kvällen. så vi gick ner till ströget med all packning och gick in i en affär och jag köpte en danskdalahäst;) och jonte köpte lite grejer oxå. sen åkte vi till kastrup och satt där och väntade och drack öl under tiden. det är värkligen skillnad på carlsberg på fat i sverige och i danmark. den är mycket godare i danmark. men vi kom hem tillslut till arlanda. men då fick vi vänta en stund på bussen men det gick bra och sen va det skönt och va hemma.

idag vet jag inte vad vi ska gö. jag är hemma hos jonte och han ligger och sover. men vi får se. vi ska åka till skansen nån dag med hans lille bror. så det blir trevligt.

nej nu ska jag se om han vill vakna men ha det så bäst

danmark

ja nu snart så drar jag och jonte till danmark. vi har bokat hotel och allt sånt. ska ga på tivoli och nått zoo och kolla på nån stad som hette nått på c. vi har köpt en liten bok med en karta så att vi ska kunna hitta i stan så det ska nog gå bra. annars så får man försöka och fråga nån dom kan ju lite svenska. men det ska nog gå bra.

och ja juste vi spelade minigolf här om dagen och jag vann. hehe typ ganska så överlägset oxå men det va kul. det är inte så ofta man spelar minigolf så det va kul. men han va duktig och det är ju ganska så svårt det är ju typ mer tur är skicklighet. ja om man inte är profs.

har inte gjort så mycket mer ska typ duscha och fortsätta mitt packande fast jag är typ klar ska bara möblera om lite sen är jag klar.

men ha det så bäst

hemma

nu sitter jag hemma hos mej och skriver. jonte ligger och sover men ska väcka honom snart. jag har fixat lite med min ipod och lagt in låtar och sånt. har lagt in en ljudbok oxå så sen ska jag ta och lyssna på den. vi va och fiskade i söndags vi fick jätte mycket små fisk som va sååå söta. och jag släppte tillbaka dom eller i alla fall nån. sen så va vi hos hans mamma och så va hans pappa där och sen kom en massa kusiner till jonte. så det va jätte kul. hehe jag satt och åt ut av allt som stäldes fram:). idag så ska vi spela minigolf. hehe det ska bli kul.

åkte hem till ösmo igår oxå och hämtade min bil och kollade på pappas nya den va snygg. den va röd och fin. hehe min bil läcker in vatten så jag får hoppas på en torr sommar/höst/vinter och vår för sen ska pappa fixa det. snackars min bil. hehe min far kommer snart och slita sitt hår. hehe när vi åkte hem så tyckte jonte att jag slickade var endra gråsugga men jag tyckte att jag hade god marginal.

men ha det så bäst

pappas nya bil


täby

igår så åkte vi till arninge som ligger typ vid täby. för jonte skulle köpa en kamera och det gjorde han en jätte fin. sen så köpte jag mej en ipod nano ROOOSA åååå den är sååå rosa och sååå fin. men det va typ helt omöjligt och lägga in låtar på den jag höll på och bråka med den säkert en timme. och jag blir ju såå arg när saker och ting som man köper inte fungerar. och nej det är inte mej det är fel på det är sakerna man köper. det är konstigt för det är alltid fel på dom saker som jag köper;). men efter mycket blod, svett och tårar så kom jag på hur man skulle gö. för förr i tiden så fick man med en hel bibel som manual. nu va det som en bildebok för barn det stod typ sätt i sladen i datorn och den andra i ipoden jag gjorde det och det kom typ upp 20 st error. hmmm nej men gud vad roligt. sens så tillslut så lyckades jag ju men ändå. är det så svårt att antingen ge en bibel till manual eller så får fan nån följa med en hem och visa hur man gör.

nej uch jag va såå iriterad.

men nu är jag glad igen. ja och så kollade vi på benjamin buttons eller vad den nu hette. den va inte så bra som jag hade hoppats på den va typ 3 timmarlång och fett skum. sen den ser jag nog inte iden.

nej nu ska jag dra

men ha det så bäst

hallo

oj ja det va ett tag sen hmm vad har jag gjort. hmm ja inte så mycket jag har ju semester och funderar på vad fan gör folk för att få dagarna och gå. vi ska typ åka till danmark nästa vecka men ändå. men igår så va vi och åt på nått uff ställe i finsta. och jonte va helt 110% säker på att dom hade sallad. hmm ja det hade dom inte. det närmsta sallad jag kunde hitta va räksallad som man ska ha på hamburgaren. jätte kul så det fick bli hamburgare. inte lika gott:(. men det gick ner. sen åkte vi till hans mamma och pappa och det va typ assa mycket folk där eller ja kannkse inte jätte mycket men några stycken i alla fall.

nu så har jonte vakat så måste dra får fortsätta och berätta om mitt otroliga roliga liv lite senare

men ha det så bäst

ja juste min pappa har köpt en ny bil:) och eller ja den är ny/gammal. den är gammal men ny för honom. typ en röd masta miata cab.uuuu jag säger bara den ska jag sno eller låna som det heter;)

helgen som va

det har hänte en del sens jag skrev här. fasten det bara har nått typ tre dagar:). hmm ja i lördags så först så åkte jag syrran och tommy till min farmor och farfar. där va det trevligt och det va bra med dom. eller som farfar säger att det är gämna plåger. där drack i kaffe och åt tårta och snackade lite. sen så som vanligt så får man massa skit som man inte vill ha. men det är bara och tacka och ta emot och slänga skiten sen när man kommer hem. sen efter likvakat så va det dax för att åka till kalaset. av oss fick pia en lyxbehandling. hon blev glad. sen så åt jag en jätte god potatissallad och kött. hehe typ ingen i min släkt är vegitarianer och alla typ älskar köt så grilen stod typ på för max och det fanns tre olika köttsortet. nej men då va nån stackare vegitarian. hehe ja hon fick äte sallad och macka. sen så dracks det vin och sånt men det va jätte trevligt. jonte kom sen oxå efter jobbet så det va oxå jätte kul. sen åkte vi hem och sov. dagen efter va man ju inte så pigg så vi gjorde inte så mycket typ bara hämtade hans bil och åt donken.

och bitte höll sig på benen det va ingen som ramlade och bröt nått. hehe vi skämtade lite om det för toan där nere va avstängd så det va bara toan där uppe som fungerade. så vi skämtade om att i fall hon skulle ramla ner från toan nu så skulle det bli en tur ner för trappan oxå:).

sen så på måndag så va vi i södertälje hos min syrra och kollade på han den norska som vann melodifestivalen. eller ja han vann den stora men i alla fall. han sjöng två låtar så snacka om snikert. men dom två va bra i alla fall. och heheh ja som vanligt när alkolisterna möts så dracks det igår. och det blev ju ganska så mycket. sen så gick vi ner till centrum. och det va en jävla bit. missade typ precis bussen och fick vänta i en timme för nästa. det va drygt som fan. och sen va det bara och sitta på den där bussen in till sergel. tog typ 2 timmar och ta sig hem. men det gick bra. hade ju älskling med mej:)

och idag så ska vi in till stan och köpa skor väntar bara på att han ska vakna sen ska vi sätta fart. hehe jag har typ som vanligt skuttat upp och är klar och dricker kaffe. i väntan på att han ska vakna så sitter jag lite här vid datorn.

men ha det så bäst

semester

igår så va min sisat dag innan semestern. känns nästan lite vemodigt. 3 veckor som man ska göra nått kul på och man ska njuta och ta det lugnt på. för att va utvillad och va full av energi när man komer tillbaka till jobbet. hmm jag har redan semester ångest för att jag vet att det kommer och gå sååå jäva fort. 3 veckor kommer och kännas som en helg. men men det är bara och försöka och njuta så mycket man kan under ett paraply i regnet.

igår så va jag ute och sprang eller ja först jobbade jag. sen va jag ute och sprang 5km. det kändes som vanligt. kom hem duschade och tänkte bara ta det lugnt. då snackar jag med cillan över msn. och hon skulle vilja hitta på nått typ gå ut och bara ta en öl. så jag ba va vist jag har ändå inget annat bättre för mej. då jag gjorde mej i ordning lite. vi åkte först in till handen och sen in till stan. hon va inte glad bara för att hon hade tidigare på dan. pratat med sin kille och dom skulle laga mat tillsammans och mysa. hon frågade om hon skulle köpa nått men nej allt fanns hemma. så hon skickar ett sms en halvtimme senare till honomoch berättar vilket tåg hon sitter på så att han kan hoppa på det och åka tillsammans hem. ingen tomi hoppar på. hon tänker ja men han är väll hemma. ingen där eller. och nu blir hon lite orolig och ringer honom mobilen är avstängd. och hon börjar ringa runt till alla hans kompisar och ingen vet. så därför ville hon träffa mej.

så vi åker in till stan och sitter där ett tag. tills nån ringer typ nån viktor. honom har hon pratat med flera gånger. och nu säger han att han tror att han är med nån på k som sitter på nått internet café på typ hötorget. så vi åker dit. eller vi snackar med han som heter nått på k först och han ba eee nej jag är inte med honom jag tror att han är med viktor. så vi åker till hötorget. och ja där va han ju inte... så vad göra. jo vi åker till nått annat internet café på odenplan. hehe där en jätte stor svart neger öppnar dörren. vi ba eee hej. sen får vi typ 2 minuter på oss och leta efter honom. snacka om oftevlig perssonal. typ sååå ohjälpsamma. man kände ju sig sååå ovälkommen så det är inte sant. och det luktade sååå mycket svett där inne. men vi hittade honom och ja han tyckte ju inte att han hade gjort nått fel över huvudtaget och vägrar gå ut och prata för att han ska va med på nån turnering. jag ba jag dör. tillslut så får han gå ut och prata med tanke på att vi bara fick va inne i två minuter och en minut och 5 min hade bara gått till och letta rätt på honom. tillslut så går han ut och dom pratar eller ja som börjar och bråka. och han är helt kall som en sten och tycker inte att han har gjort nått fel som först bestämde att dom skulle åta och sen inte har ringt och sakt att han inte ska det. så sen så går han in och där ute kvar står vi. cillan är jätte ledsen. och jag är inte så bra på och trösta men vi snackar lite sen går vi tillbaka till internet cafét på hötorget och pratar med hennes kompis. och ja ha va med vikot oxå som ljög till cillan så att hon inte skulle komma dit. ja vad ska man säga. sen så åkte vi hem. jag va hemma vid 5 då ringde jag jonte sen gick jag och la mej.

men idag så är det 50-års kalas för min moster pia det ska bli jätte kul. men innan så ska jag,lena och tommy till min farmor och farfar. vi ska typ fika och sånt. men jag ska typ städa lite här hemma först och sen dra dit

men ha det så bäst

gammel mormor iris

idag va vi och hälsade på henne. det va jag mamma syrran och tommy. hon bor på ett korttidsboende i väntan på att få komma till ett äldreboende. men det håller på och renoveras det är därför hon får va kvar där. men jag har inte sett henne på ja det är några år. och jag hade inte kännt igen henne om inte mamma hade vart med. gud det va bara skin och ben av henne. och håret sen då det va bara som strån. det känndes som halm eller som tagel kankse. och jag va så rädd för att hon skulle gå av. och att krama henne va som att krama en kratta man kunde känna varendra kotta. och fingrarna va nästan som små pinnar. nej det va inte kul och se. men ändå så hade hon gått upp 2kilo och det va ju bra. typ hennes överarmar var lika smala som mina handleder. men annars så va hon pigg och glad. men jagtyckte att det va jobbigt. det va väldigt jobbigt och se henne så smal och tun. och hon såg inte ut som jag mins henne. men vad ska man begöra hon är ju 90år. men efter att hon ramlade för ett tag sen så hör hon så dåligt. man får ju nästan skrika och ibland så svarar hon inte riktigt på vad man säger. men hon är helt klar i huvudet. hon vet vem alla är och när alla fyller år och hur gammla alla är. och hon viste till och med vart jonte jobbade. hon är som ett uppslagsverk. för när hon väl hör vad man säger så är hon helt med. och svara direkt och helt klart. och i kroppen är hon oxå pigg. det är ju efter att hon ramlade som det blev lite jobbigt men hon har ju rullator så då går det bra. hon brukar ut och gå för att hålla kroppen i trim. en riktigt krut tant.

fasten det va jobbigt så känndes det ändå jätte bra att jag åkte dit. och att träffa henne innan hon går bort eller blir sämre. för fasten hon är pigg så vet man ju aldrig det kan ju hända nått. hon är ju ingen ungdom längre. men hon kände igen mej direkt och hon blev jätte glad när vi kom.

så det va skönt och kul men jobbigt. ska åka och hälsa på henne nån mer gång eller flera gånger tänkte jag nog.

på lördag ska jag syrran och tommy hälsa på farmor och farfar det blir trevligt. ingen risk i alla fall att man behöver va hungrig man brukar få såååå mycket mat och fika så att man inte behöver äta på flera dagar:).

nu kollar jag på tv och så har jag kört med min motorsåg på benen. hehe det behövdes dom började och se ut som två marsvin. hehe typ hampus har mindre hår på sina ben.

nej nu ska jag kolla färdigt på min film.

ha det så bäst

igelkott

idag så har jag jobbat mellan 9-18. och jag har hållt på och fixa lite med allt möjligt för att allt ska va klart tills när jag ska gå på semester. har lite semester ångest. bara för att jag vet att det kommer och gå såå otroligt fort och när man är tillbaka så är det ett helt år till semestern igen:(. men man får försöka och njuta så länge den varar. fattas bara att det blir bara regn så att man måste sitta inne och uggla. och så kommer jag kankse inte hinna springa så mycket och det är inte bra för det känns som att jag har börjat och komma igång nu. inte för att det har blivit nått resultat än men det känns i alla fall bra. kläderna känns fortfarande lika taijta;).

sen så va jag ute och sprang och det kändes bra varmt men bra. eller kankse mer fuktigt. men det är bara och duscha när man kommer hem. och när jag hade sprungit klart så när jag gick hem så såg jag en igelkott och den va såååå söt. dom är så söta när dom går sådär vankandes sakta fram och när dom hör en och kurrar i hopp sig som en liten boll. man får bara hoppas att han inte blev överkörd av nån bil. men det tror jag inte för då fick han gå upp för en backe först och det tror jag inte att han gör.

och sen så fick jag min klocka idag oxå den va fin så det va kul. och nu kommar jag på tv och dricker smoothie och har insett att ja jag måste städa typ nu. eller i alla fall innan min matta ser ut som ett marsvin och typ promenerar runt i min lägenhet. i morgon ska jag hem till gammel mormor det ska bli kul och träffa henne har inte sett henne på flera år. så det ser jag fram emot är lite orolig bara att hon inte ska känna igen mej. men hon är ju inte senil hon hör bara dåligt så jag tror och hoppas att hon ska minnas mej:). hehe annars så får jag väll presentera mig.

men nu ska jag ta och sova snart eller jag ska läsa i min bok. läser isprinsessan och den är sååå spännande. man vill bara läsa mer och mer. hehe jag har gått från att knappt veta vad en bok är till att bli värsta bokmalen. men nu ska jag läsa min bok och sen sova.

ha det så bäst

haglade

idag så har jag jobbat som vanligt mellan 10-19. och det gick bara bra jag har gjort mitt terapi arbete typ nästan hela dagen. så då hade i alla fall jag nått och gö. sen så emot sex tiden så började det och åska och spöregna sen tyckte jag att det lät lite för mycket och ja det haglade ute. tur att man jobbade sent så att man slapp va ute i det där vädret. sen så åkte jag hem med min bil till ösmo för den ska till bilprovningen på fredag och jag ber till gud och dom högremakterna om att bilen ska gå igenom. för hon vill inte åka till bil himmelen inte ännu eller hon vill aldrig det. om det så krävs att hon ska mögla fast på vår gräsmatta hemma i ösmo. sen åkte jag tåg hem och nu är jag hemma. träffade mickan på tåget det va trevligt och snacka lite med henne.

sen på tordag så ska jag åka och träffa på min gamla mormor medans hon är i livet. lika bra och passa på medans hon är hyfsat pigg och kry. hon är ju ändå 90år. så att man slipperoch ha ångest över det. men det är så jobbigt när hon inte bor hemma. hon bor nu på nått hem i väntan på att få komma till nått annat hem. och hon kommer inte få åka hem nått mer. så det är lite tråkigt. man får väll ta och åka dit till huddinge där hon bodde förut om man vill ha nått som minne. men jag vet inte vad.

nej nu ska jag dricka min fil och kolla på tv

men ha det så bäst

fetma en kamp om liv och död

fetma är fan en kamp om liv och död. den är helt omöjlig och besegra och den är envis som fan. för om man äter en kaka så är det typ 30kalorier och jag kan ju typ sätta i mej ett helt paket utan problem. det är inte konstigt att man ser ut som man gör. det är snarare ett under att man inte är fetare. så det känns som att jag springer och springer och springer men jag kommer aldrig fram för det händer ju inget. jag äter typ sallad och kyckling och sånt som ska va nyttigt. men nej fettet lever ändå party. det alla andra går ner det går jag upp. känns typ som den där filmen som när han får nått att leva så dör nått annat så känns det för mej när nån annan tappar ett kilo så får jag det på min kropp i stället. jag säger bara tack gud tack för att du är emot mej i stället för med mej. jag är fan döpt i fel spål.

sen om inte min fetma vore allt så har jag såå jävla ont i huvudet hela tiden. eller jag har haft det till och från sen midsommar. vaknar med huvudvärk och går och lägger mej det inte så kul. men men vad göra det är bara och bit i hopp eller bryt i hopp

idag har jag typ bara jobbat och vart ute och sprungit. det händer inte så mycket snart semester ska bli såååå jävla skönt. vann en klocka idag oxå på tradera den va fin så det va kul. i morgon på jobbet så ska jag fortsätta med mitt terapiarbete

ha det så bäst


klockan som jag vann:)



fiska

idag va tanken att vi skulle fiska i nån sjö som börjar på ö. men asså dom där molnen är emot oss dom typ skriker gå ut du så att vi kan släppa lite regn på dej så att du blir kall och blöt hela dagen. så om jag stannar inne en liten stund till så kanske det kan va uppehåll ett litet tag till. jag hatar och bli ofrivilligt blöt. igår gjorde vi inte så mycket jonte va ganska så trött så vi tog det mest lugnt. sen va vi i norrtälje och åt. jag åt en jättte god sallad och jonte åt pizza (som vanligt). sen så åkte vi till hans mamma och hans två brorser va hemma. så det va trevligt dom är så snälla emot mej. hehe och hans ena bror frågade mej om jag aldrig har tråkigt (han hade tydligen funderat på det väldigt länge) för han sa: jag har alltid funderat på en sak har du aldrig tråkigt. hehe jag sa jo det har jag men inte så ofta för jag är ganska  så lättroad:).

sen åkte vi hem och kollade på repmånad den är ju bara för bra. sen kollade vi på nån annan film på engelska. och ja jag kan ju inte engelska så kan tuvär inte säga vad den hette men den va helt okej lite överdriven bara men annars helt okej.

så nu sitter jag och väntar på att nån ska vakna så att vi kan se om vi ska fiska eller ej men jag ska försöka och få upp honom snart:)

ha det så bäst

inget är som väntans tider

och det stämmer fan. inget är som väntans tider. sitter just nu hos jonte och väntar på att han ska vakna. jag har vart ner en sväng till bolaget oxå och köpt lite öl. ska bli gott och dricka en riktigt kall öl sen. vi ska åka in till stan och köpa skor eller jag ska inte köpa skor jonte ska köpa skor.

nästa lördag är det 50 års kalas hos min moster pia. eller jag har bara en moster så hon kan få heta bara moster. ja men i alla fall hon ska ha 50-års kalas det ska bli typ såååå kul, förra gången det va 50-års kalas va när tobbe hade det pias man. hehe och då bröt bitte benet så vi hoppas att hon håller sig på sina små tassar. jag ringde efter ambulansen och blev dagens hjältinna:). nej så iår hoppas vi på att ingen gör sig illa. det ligger nått skumt över att fylla 50-år och ha kalas. matte som vi va hos förra året han fick en planka i huvudet och bitte bröt benet på tobbes. men den här gången ska vi försöka och klara oss. fast när kurre fyllde 70 så gick allt bra. ja förutom att min släkt glömde bort mej så jag fick åka komunalt hem men det va ingen fara. för först så skulle jag ha åkte med mamma och pappa hem sen så ville jag va kvar längre och pia,tobbe och min kusin fredrick skulle åka taxi hem och jag bor typ precis vid dom. eller ja bodde. men så kom taxin och jag skulle bara hämta mina grejer så när jag kommer ut så har taxin åkte jag ba eeeee jaha. så dom hade glömt bort mej. men jag tog tunnelbanan och sen bussen hem. ensam är stark.

nej nu ska jag väcka lite liv i den björn som sover men ha det så bäst

trött

uch vad jag känner mej trött och då känner jag mej tröttare än vanligt. har jobbat idag som vanligt och det har vart okej mucket och gö det är ju bitvis tråkigt och bitvis nått och gö. och stackars helena och hennes kille har gjort slut så hon bor hemma hos sina föräldrar uch kan värkligen inte va kul. det sista jag ville va ju att flytta hem och jag slapp det.sen va jag ute och sprang och det va typ asssa varmt. det va sådär kvaft och jobbigt va typ svettig redan när jag gick till min springstig. men det va bara och bita i hopp och fortsätta och springa. men nu när jag har kommit hem och druckit min snoothie och ätit mitt äpple så är jag jättte trött. typ bara måste sova så fort jag har packat klart och kollat klart på i robot. som jag i och för sig har set typ minst 10 gånger men den är ganska så bra.

åååå jag har ätit tårta idag för dom firade 45 år på bokhandeln i tyserö så jag åt en tårt bit och den va jätte god. så med min springning gick jag typ +-0 så jag vet inte om det va så där jätte bra för min mage men den va sååååå god:). man måste ju unna sig oxå.

nej nu ska jag kollar klart på filmen och sen sova

ha det så bäst


idag

igår så va jonte här och vi kollade på tv och han köpte typ fyra äppelbakelser av nått slag och två winerbröd. och ja jag kunde ju inte hålla mina tassar där ifrån så jag åt en äppelbakelse och ett winerbröd. sen fick det va bra:). jonte åt upp resten. sen så skulle det ha kommit några killar och hämta mina nycklar för dom håller ju på med nått energi grej så dom ska göra om i ventelationen och elementen. men nej dom behagade inte och komma. så plingplong i dag klockan 07:50 nej men då stod dom där och jag ba eee okej hej. och jag brukar ju dra vid 08:05 men dom va jätte snabba så jag han med bussen. det va skönt. sen så har jag jobbet och det gick bra. vi har fått nya dörrar eller vi ska bara ha en dörr i stället för två så vi har fått en ny dörr och den är jätte fin och hel. fram för allt hel. och den har tre lås i stället för typ bara ett som innan. känns jätte bra det:)

sen idag efter jobbet så va jag ute och sprang och det kändes skönt. så när jag hade sprungit typ 2km så ser jag nån som är där framme men jag såg bara ryggen och jag trodde att personen i fråga sprang fort eller gick en annan väg. och där jag springer så går det upp och ner höger och vänster så man ser inte så mycket folk för en dom är hufsat nära. men så sprang jag vidare och sen när det är ca 1,5km kvar så är det en raksträcka och då ser jag honom och han springer. då fick jag värsta tävlingsinriktingen och ba jag måste springa om honom och ja jag fick ju ta i lite för att komma om honom. men jag gjorde det men det va jobbigt men det va helt klart värt det bara för att få springa om och lossas kunna springa i timmar. hehe nej vadå tävlingsinriktad.

nu sitter jag hemma och kollar på tv äter äpple och dricker smoothie

ha det så bäst

RSS 2.0