oj

ja det va ett tag sen jag skrev här. men det händer inte så mycket roligt i mitt liv. det rullar på lixom. man går upp åker till jobbet. jobbar och sen åker man hem. i helgen eller ja igår så va jonte och en kompisa till honom inne i stan. men innan det så kollade vi på skor. men han hittade inte sånna som han ville ha. hittade liknande som jag tyckte va jätte fina men dom hade blå sträck och inte svarta så då gick det inte. sen så fick jag ett sms om inte jag ville komma hem till cillan på fest. och ja varför inte hade inget bättre för mej. så när jonte hade dragit med hans kompis så drog jag hem och gjorde i irdning mej och drog till cillan. det va jätte kul där. det är ju alltid kul och träffa henne. jag va väl inte hemma förens vid jag typ 4 eller nått sånt. men jag känner mej pigg idag. jag drack inte så mycket. hade med mej en vinflaska som jag hade hemma och det är nog halva kvar i den. så klapp på axeln anna va duktig och inte drack så mycket. sen på slutet ut av kvällen så drack jag bara vatten :). men man behöver inte va dyngrak för att ha kul. det blir ju bara mindre kul när man är jätte ful. nej lite lagom räcker.

har även blivit utmanad av elli att skriva 7 sanningar om mej själv och jag jobbar på dom. ska bara komma på några bra först:). så jag återkommer med dom.

men snart ska jag ta och gå ner till ica och köpa lite mat till mej. måste gö matlåda för nästa vecka. jag jobbar på söndag oxå mindre kul. och på tisdag är det begravning uch. verkligen inte kul.

men nej nu ska jag ta och sätta lite fart men ha det såå bäst

bubbli

idag så red jag min favo bubblan. det va hoppning så det gick fort. hehe innan så hade vi lite bommträning. vi gick över odm några gånger. och den här gången gick det mycket bättre i vår hoppning. hehe hon va pigg och glad. och det känndes som att jag kunde bromsa lite mer och ha lite mer kontroll än förra gången. men det är ju lite som att rida en jätte pigg ponny för hon har ju den stilen lite när hon går emot hinder. mycket framben och högt huvud. och så är det typ och se hur många galoppsprång man får plats med innan hindret kommer. och efter så är det fullfart framåt. när man sen försöker och ta tillbaka så är huvudet högt uppe man försöker och ställa lite och forma för innenskänkeln. när hon tar den så typ flyger baken ut och man har gjort en framdelsvänning typ på 180grader. hehe nej kanske inte riktigt. men sen börjar det om när hon ser ett hinder igen. ja om det inte är bommar innan för då måste man antingen lägga på en tvärnit eller så måste man hoppa över den oxå.
men hon är söt.

idag va det kallt när jag skulle hem så det va mycket kläder som gällde. jag hade först ett linne sen en tröja sen en tjockare tröja sen fleacetröja sen min goose jacka. sen va det jeans och termosar. sen ett par strumpor ett par yllesocker och sen mina vinterskor med lurv. sen hade jag halsduk mössa och vantar. och jag frös inte...

men nu är anna trött det är långt över läggdaxs så nu ska anna sova men ha det såå bäst.

 

vi kom iväg

japp vi trotsade vädret. och kom iväg. det tog i och försig typ 3timmr och komma in tillstan. det brukar ta knappt en timme från mej. men ja sl skyllde som vanligt på vädret. fan det va ju bara lite friskt. lite blåste med lite snö i. det tog ju lite tid oxå för jag fick vänta på rätt tåg som dom skulle sitta på. hehe dom kom ju från ösmo så i hopp om att det skulle komma nått tåg dit och sen ta sig in till stan är ju inte sådär jätte stora. men den kämpade på. och jag hoppade på tåget i haninge. sen blev vi ståendes typ 50meter innan centraltationen i väntan på grön signal. fan jag kunde ha hoppat av och gå den sista biten.

men sen kom vi in till stan i alla fall. och vi gick till chaplings. och vi hade jätte kul. va vi alla överens om när vi begav oss hem. dom hade en som kom och hämtade dom med bil. medans jag tog bussen. det går ju så smidigt och ta bussen. den går ju rätt så ofta och stannar ju typ utan för min port. eller ja inte riktigt men ja. hehe det va lite kul när jag åkte bussen hem. för när han skulle åka upp för klenabacken så åkte han ner till lidel rondelen och vände. och så hade han en buss framför sig. så han stannade för att den skulle ta sig upp först. så sen när han startade och tog sats och hade typ gasen i botten och bussen hoppade och stutsade och lät och växlade så kändes det nästan som att man satt i ett flygplan som tog satts för att starta. för man kände det där trycker emot ryggstödet. men vi kom upp för backen och han kunde köra vidare. men han va inte slö på gaspedalen så han hade säkert kommit upp i alla fall. hehe han gasade på rätt friskt.

men detva skönt och komma hem. men jag frös inte. jag va såå vällklädd så det va så skönt. allt handlar om lager och mycket lager på lager. jag har inte smeknamnet anna-eskimå utan andledning..

men idag ska jag till farmor och farfar med syrran och tommy. jag måste ner till ica innan. men det är gått om tid:).

 
chiia,wallman,jag och sara



haha snyggt man ser typ bara mitt lurv och ja mina kanin-framtänder

 

   

avslutar med lite bilder på snön. ser inte så mycket ut men det va och är mycket..

men ha det såå bäst

snöö

ja som ingen har missat är att det snöa ut av bara fan. jag åkte från jonte och åkte hem och tänkte att jag skulle hoppa av vid sågen för att gå hem. jag tänkte det hela vägen tills jag va i gullmarsplan. där fick jag vänta i ca 10minuter. efter 1 minut så hade jag ångrat mej. mina tår hade dött. så jag hoppade bussen först när den kom. mina tår vaknade inte under den färden. utom när jag kom hem så sprang jag in i duschen. och det är såå skönt när man duschar och blir alldeles varm och tårna börjar och få liv igen.

men ja nu så känns der ganska bra att bo högt upp för att om det snöar jätte mycket så kan i alla fall inte jag bli insnöad. men dock efter som jag bor så högt upp så kan taket ramla in och då ramlar det rakt på mej. och det blir så kalt när det blåser här inne. eller så är det psykiskt när man kommer hem och halva fönstrerna är täckta med snö. och man hör hur det blåser ute. och så känns det som att det är minusgrader inne. men då. ja men då tar man fram det lilla extra elementet som jag har skruvar på det på max och låter det stå och gå i några timmar så att det blir sådär 24grader varmt i lägenheten aaaa då är det skönt.

men jag säger bara men. jag måste ge mej ut i denna kyla bara för att jag ska med sara och hennes kompisar. eller sara hennes kompisar och jag ska följa med. vi ska in till stan. ja om man nu kan komma in dit. men det tror jag. eller hoppas kanske det heter. men vafan ska man ha på sig. eller ja vad jag ska ha för kläder vet jag. men sen... man måste ju ha minst 4 lager på sig för att inte döö. och förvandlas till den nya iskvinnan.


   snö som va på mina fönster

 kämpa på









 hehe sunshine



ute och gått

jag är ju ledig idag. så jag har precis vart ute och gått. det va kallt. eller inte så kallt med det blåste och det va inte medvind utom motvind och sido vind. så typ käken frös fast. det är inte så kul och ut och gå när man fryser om hela ansiktet och hakan och så. men det va bara och knata på. nu sk ajag ta och städa lite sen duscha och sen gö mej i ordning för att åka till jonte.

nu är den min

japp nu har jag köpt känningen och så klart så kommer det kort. så nu väntar jag bara på att solen ska komma fram och det ska bli sådär 30 grader varmt:)

men just nu så kollar jag på os. åå det är ju lite spännande. eller ja kankse inte just nu men det är skidskytte så det är ju lite kul.

är ledig i morgon ska bli jätte skönt. jag ska hem till jonte. men han är lite sur.. bara för att jag ska ut med sara i morgon. vet inte vart vi ska gå. eller det är sara hennes kompisar och så jag. men det ska bli kul. synd bara att jonte ska bli sååå sur för att man ska gå ut. men det är så det är. han brukar bli på bättre humör sen. förhoppningsvis.

jag tänkte i gå ut och gå i morgon oxå så att man får röra på fläsket lite:).

men nu ska jag kolla på os.

ha det såå bäst






kollar på skidor

ja just nu så kollar jag på skidor. och uch vilken vurpa annja gjorde. det som va såååå spännande typ omöjligt och sitta still utom upp och hoppa hejja på bita frennetriskt på naglar eller annats om va i närheten och sen. sen ja. sen ramlade hon. eller ja hon flög först och sen störtade hon. uch det såg sååå smärtsamt ut. och det va såå tråkigt för där försvann vårt os-silver.

jag har även hittat en klänning. ja jag vet inte varför jag har blivit så kär i en massa klänningar. men den va fin. ända va att den va prickig. och nejjag har inget som är prickigt brukar inte tycka om den. men det va som vanligt att det va som att den pratade med mej. köp mej, köp mej....KÖP MEJ. och sen så fortsätter den och säger.. att tänk vad fin jag kommer och bli en solig sommar dag. mindre likblev ett par snygga seglar skor och mej den prickiga klänningen. sen att jag kommer se ut som en likblek badval i en prickekorv dräkt. det fram gick inte i vårt samtal. den är i alla fall inte röd som en salami utom blå som en badval. men jag får banta:).

men ja vart har jag mer gjort idag. ja inte så mycket jobbat och så. gick hem från gudö idag och köpte lite mat på ica. men som sakt va nu kollar jag på os. det är kul tycker jag när man följer det. blirr till och med spännande efter ett tag.

men nu ska jag kolla vidare

men ha det såå bäst

tjockisdagen

ja idag va det min dag tjockisdagen. och vi ät semlor på jobbet. eller ja en semla var:). men åååå det är ju sååå gott och sååå onyttigt. men det viktigaste i en diet är att unna sig saker.

i går va det måndag så jag va i stallet och red. jag fick rida smokey. han hade ju gått två pass innan så han såg ut som en dränkt katt redan innan jag började och rida och ja han va ju inte torrare efter. så han fick bada och täcke på. men det känndes bra. det är såå skönt och rida en häst som går lite av sig själv man behöver inte lägga all energi på att få hästen böja på halsen utom man kan tänka på sin egen ridning och sträcka på sig lite. men traven känndes bättre än galoppen blev nästan lite hängig i galoppen. men annars så gick det bra.

nu äter jag min fruktsallad och kolla på familjen annorlunda. men ha det så bäst

men ja juste jag träffade bea igår med lilla silvana och åååå hon va ju sååå söt. och hon skrek högre än ett öra tål. men annars så va hon söt. men hon tyckte inte om och hälsa på capri och blev det lite tårar. men som sakt va om hon ska bli en riktig häst tjej så ska det börjas i tid och vi för fortsätta vår träning. men vi har några år på oss hon är ju nu 3,5 månad. men det är bara va 10 år kvar sen ska hon va med i eliten minst;).


bio

ja idag ska jag och jonte gå på bio. vi ska se den här vägen. ja vad den handlar om vet jag inte riktigt. men det är det vanliga världen går under och dom två är dom ända överlevande tror dom. sen så ska dom försöka överleva en dör för att offra sig själv så att den andra får leva och rädda männskigheten och bli hjälte. ja den ska vi se i alla fall. hehe men jag tror att den är bra. eller jag hoppas att den är bra. vi ska se den på grand. en jätttte jättte liten salong va det med typ knappt 100platser. hehe lite gulligt. men huvudsaken är att man får se den på bio. såna filmer som det är mycket efekter och världen går under är ju bäst och se på bio. jag kollade på den där the day after tomorrow på bio assa cool och bra tyckte jag. sen såg jag den hemma på min 14 tums teve inte lika coolt.

så film ser man BÄST på bio. ja om man inte har hemma bio. men ja det har ju INTE jag.

vad ska vi mer gö. jo jag tror att vi ska kolla på nya skor till jonte oxå. han ville ha några som har har kollat på. vi ska bara hitta dom.

men han ska bara gnälla klart om att kaffet smakar äckligt. sen ska vi dra.

men ha det så bäst

juste

jag kom ju på att jag köpte mej en ny klocka idag. hehe och ja den va på rea. jag har kollat på den förut men tyckte att den va lite för dyr för en klocka som inte va nått specielt märke. men nu va den på rea så det va bara och slå till.



och jag avslutar med en bild från när jag va liten:)


jag ska bara supa dej snygg så att jag vill ha dej på rygg

ja igår när jag skulle hålla på och lägga in en ny bok på min ipode. ja då ville den INTE starta. jag ba aaaaaaaa. vafan den är knappt ett halvår gammal. jävla cp. men det hjälpte inte den ville inte starta. så ja jag tänkte okej den kan ju laga sig själv över natten. det hade den INTE gjort den va fortfarande cp. så jag fick leta upp min gammla mini-disc. och jag hade ca 1min på mej innan jag va tvungen och gå till sågen. men jag viste ungefär vart den va nån stans. och ja jag hittade den... men jag misstänker att min syrra har lånat den på obestämd framtid som blev bestämd. för den hade klistermärken och en diskett i sig som låtar som... jag ska bara supa dej snygg så att jag vill ha dej på rygg och sommar plågan crazy. men jag hade inte tid och leta efter nått annat band+att jag viste inte ens vad det va för band i när jag gick för jag bara dubbel kollade att det låg nått där och att den hade nått batteri. hehe men ja. jag va glas att det inte bara va död-metal eller nått sånt.

men ja när jag kom hem så startade min ipode igen så ja saker kan laga sig själv bara man låter dom va ett tag:). den kankse frös. så den ville inte gå ut i kylan.

det va ju sååå spännande i min ljudbok oxå så jag måste gå i morgon så att jag får lyssna på den..

men nu ska jag ta och gö lite nytta men ha det så bäst.

onsdag

ja idag är der onsdag mitt i veckan det har gått två dar och det är tve dar kvar till helgen. men ja jag ska ju jobba på söndag men den känslan som man har på en fredag klockan 17:55 det är 5 min kvar tills man får gå hem. den känslan är underbar och den känslan har man även om man ska jobba på lördagen eller söndagen. men i alla fall nog på drömmandet

jag kan medela att charlie från lyxfällan va i tyresö centrum idag. dom spelade in nya avsnitt så nu har nån från tyresö spenderat lite för mycket pengar. så  det ska bli kul och kolla på det sen.

men nu ska jag snart kolla på avenyn.

cillan undrade om jag ville va med på nån kurs liknande om typ självförsvar eller nått sånt. och det lätt ju kul. det skulle va några lördagar så det ska jag nog försöka och gå på. röra lite extra fläsket skadar ju inte;). och hon sa att det inte skulle va så ansträngande och det känns ju bra för en sån otränad människa som jag. hehe dör typ av att springa till bussen och det är inte långt.

men snart så ska jag börja och tränna till vårruset så då jävlar.

beachen 2010 here i come:)

men ha det såå bäst

filofax

åå idag när jag kom hem så hade mina nya papper till min filofax kommit. så nu kan jag börja och skriva i och ha lite planering. inte för att jag har sååå otroligt mycket och göra men det är kul tycker jag. och jag tycker om och planera och skriva upp. och det gick fort oxå beställde i helgen tror jag och nu kom det.

vad har jag mer gjort ja inte så mycket mer jag har jobbat druckit teee för att försöka och få min hals och må lite mindre dåligt. jag hade absolut ingen matlust eller hunger när jag skulle äta men tvingade i mej lite kyckling lite keso och en avokado och en tomat. när jag kom hem va jag inte eller hungrig drack en varm kopp och mer te. och sen lyxade jag till det med en liten fruktsallad på en tisdag(en banan ett päron och ett äpple). men det va gott i alla fall. har diskat oxå mindre kul men man måste ju gö det om maninte vill klättre över all disk innan man ska in i köket.

ska ju jobba i morgon oxå. har planer på att gå till sågen så att man får röra på fläsket lite;).

men uch vad trött jag är måste va för att jag inte känner mej helt 100%.


men ha det så bäst

viola

red viola idag. det gick bra. men hon va som vanligt på sitt strålande humör. typ som förra gången om hon bara kunde lägga ner lika mycket energi på att va sur på dom andra hästarna som på att göra det jag ber henne om så skulle det säkert gå mycket bättre. för så fort hon ser bubblan eller smokey så är öronen slickade längst med halsen och huvudet åker upp som likt en åsna. sen så spelade det inte så stor roll på volterna för där gick det bra och va arg på alla som vi mötta på den öppna delen men värst va det förstår om man mötte bubblan eller smokey. vi hade lite fait oxå jag piskade och hon stegrade/sparkade. sen åsne sken. sen lite bättre åsne galopp sen skritt och ny galoppfattning utan att leka åsna eller döda nån annan häst.

men förövrigt så mår min förkylning bara bra. den frodas och trivs som fan. ont i halsen har blivit mer ont i halsen och huvudvärken har växt och blivit mer huvudvärk. rösten låter som en kråka ju fler dagar som går. jag pendlar mellan och frysa och svettas. men annar så är det bara bra. ååååå jag kan glatt medela att familjen skosav har gått i idé men åter kommer nog när det är dax för att använda nått sommarskopar som man inte har använt på ett tag.

men nu ska jag ta och sova

men ha det så bäst

Kyrkans UngdomsKör





Kyrkans Ungdomskör
(KUK) är en fin liten folkrörelse för ungdomar som ännu inte kommit in i puberteten. Dessa unga liv behöver KUK för att känna en trygg plats i tillvaron. Med hjälp av KUK kan de känna både närhet till vägledande präster och mening med livet under en svår period av sina liv då allt runt dem verkar så stort och främmande. Prästerna som leder verksamheten är glada att kunna ge dem KUK som ett redskap för deras personliga utveckling.


haha hittade detta på nätet tyckte bara att det va sååå kul....

stan

idag så har jag åkt in till stan och shoppat lite. men köpte inte så mycket. kollade efter en alla hjärtansdags present men bara nått litet symboliskt sådär. och hittade en som jag blev bra hoppas jag. sen så åkte jag hem sen har jag städat här hemma. och det behövdes. dammråttorna höll på och ta överlägenheten. jag blev typ utslängd av dom. men jag nu har jag dammsugit upp dom. nu håller jag på med en överaskning men jag kaninte skriva vad efter som jonte läser min blogg;). men han får se sen när han kommer hit. men nej du får inte förvänta dej för mycket...

men annars så händer inte så mycket jag tänkte att jag skulle ut och gå men nej tanken standade där. så nu sitter jag och kollar på tv i stället. ska kolla på en film sen. och kankse äta nått till...

ha det så bäst

vaknade

idag så vaknade jag av att det va nån som satte nyckeln i låset. eller nej det va inte det jag vaknade ut av. utom jag vaknade va att min lampa i hallen tändes för den tänds på rörelser. jag trodde först att jag hade fått post lite konstigt tänkte jag efter som det är lördag. sen hör jag hur dörren stängs. sen ser jag jontes huvud och tänker va. för han har jobbat natt och sa inte att han skulle komma hit. men det visade sig att hans buss inte kom till rimbo så han hoppade på en buss som gick emot märsta. så han åkte hem till mej i stället.

jag har inte gjort så mycket idag. hade tänkt och städa. men känndes lite elakt och dra igång damsugaren när jonte ligger och sover efter att ha jobbat natt. så det blev och chilla. jag måste ändå ta det lite lugnt känner mejinte helt kry. har ont i halsen och så. sen så när han åke till jobbet så va jag ute och gick i typ en och en halv timme. vet inte exakt hur långt jag gick ner till sågenoch sen till ica maxi och sen hem så en bit i alla fall. ska kolla hur långt det är på en sida där man kan rita upp den sträckan man går så får man se hur långt det är.

nu ska jag kolla på melodifestivalen snart och äta min fruktsallad.

men ha det såå bäst

ja

ja i måndags så hände nått tråkigt vår gamla gammel mormor iris har gått bort. uch det va tråkigt. hon va ju gammal och svag men ändå. hon va ju så pigg i huvudet. så det känns väldigt tråkigt. men det känns bra att jag va och hälsade på henne. fasten jag tyckte att det va jobbigt för att hon va så smal och hon såg inte ut som jag mins henne. och det är det man ska komma ihåg.

men nu får hon R.I.P och hon får träffa sin man sin dotter. och så har dom ju bilen oxå. så nu kan dom åka runt som en lycklig familj igen. men vi kommer och sakna henne här på jorden. men vi ses sen.

igår så va jag hos jonte och det va mysigt. vi kollade på avenyn och på en film som vi inte orkade kolla klart på.

va hos farmor och farfar efter jobbet en snabbis med mamma. det är så kul och åka dit för dom blir sååå glada. och man får alltid med sig nått gott därifrån. fick med mej chips men dom ska nog jonte få äta. eller jag kan ju alltid hjälpa honom och äta upp dom;)

men ha det så bäst


viola

ja igår va det måndag och min riddag. jag fick inte rida bubblan utom viola. och ja jag tror att hon har en liten pms period just nu. för i början så va hon inte så glad seg och ja ovillig helt enkelt. fick bli lite arg och samtidigt försöka och inte döda nån. och sen gick vi på volterna och galopperade och skulle minska galoppen på den öppna delen. ja och vid den öppna delen varge gång så mötte vi smokey vilket inte viola tyckte om. och om hon bara kunde ha lagt ner lite mindre energi på att va sur på honom och ta upp huvudet och ge smokey arga blickar utom lagt den energi på att göra det jag bad henne om så skulle det säkert ha gått mycket bättre. det spelade typ ingen roll om jag försökte byta plats eller red på lite eller bromsade mer för smokey kom typ alltid nånstans på den öppna delen. men ja annars så gick det bra.

har jobbat som vanligt gick hem från gudö idag. det är såå skönt när man kommer och och ställa sig i en jättte varm dusch. när vattnet är så varmt i början att det gör ont. jag hatar och duscha i nått fisljummet vatten nej varmt ska det va.

men i morgon ska jag till jonte. jag hoppas att hans bil är klar så att han kan komma och hämta mej. men annars så får jag åka 24:an men den missar ju inte en enda hållplats så det är lite drygt. men det får bli den annars. man brukar ju komma fram tillslut. nu ska jag ta och kolla på familjen annorlunda

så ha det så bäst


RSS 2.0